Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917)

Produkt Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917) upraviť a produkt hľadať znova.

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1800DPI, 3 tlačítka, symetrická Praktický, tichý bezdrátový set klávesnice a myšiHledáte pro sebe vhodné kancelářské příslušenství pro pohodlnou a ničím nerušenou práci? Bezdrátový set klávesnice a myši Trust Trezo bude vhodným příslušenstvím pro efektivní práci. Klávesy i tlačítka setu jsou velice tiché. Klávesnice má navíc integrovanou opěrku zápěstí zajišťující dostatečný komfort při psaní. Myš Trust je svým provedením vhodná pro leváky i praváky. Bezdrátový dosah činí bohatě dostačujících až 10 metrů. Kancelářský set šetří naši planetu, jelikož je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálů.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Trezo Silent Wireless Deskset CZ/SKKancelářský set je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálůKlávesy odolné vůči politíKlávesové zkratky pro jednoduchý přístup k médiímZabudované opěrka zápěstíMěkký zdvih kláves... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917) , Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917)

Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162)

Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská klávesnice, nízkoprofilové klávesy, symetrická Flexibilní bezdrátová myš a klávesnice Trust OdySe sadou klávesnice a myši Ody můžete jednou provždy zapomenout na zamotané kabely a nepořádek na vašem pracovním stole. Černá bezdrátová klávesnice s nízkým profilem je vybavena multimediálními klávesami, nastavitelným úhlem naklonění a protiskluzovými nožičkami, které zaručují maximální pohodlí při psaní. Druhým dílem setu Ody je bezdrátová černá myš s moderním designem, velmi tichými tlačítky a DPI ovladačem pro rychlé nastavení rychlosti kurzoru. Myš i klávesnice využívají pro bezdrátové připojení k počítači stejný mikro USB přijímač, který lze snadno ukládat přímo do otvoru ve spodku myši.Klíčové vlastnosti myši a klávesnice Trust OdySet bezdrátové klávesnice a myši Trust Ody pro flexibilní a pohodlnou práci s počítačemVelmi tiché klávesy a tlačítka myši, která nebudou rušit vaše kolegy nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162) , Trust ody wireless silent set - cz/sk (24162)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Fyda Wireless. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Fyda WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 50 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíBezdrátový dosah až 10 metrůFyzický vypínač pro úsporu energiePřijímač USB typu Plug-and-PlayNa spodní straně myši je prostor pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified (24549)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified  (24549)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, černá a šedá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549) , Trust fyda wireless mouse eco certified (24727)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)
Detail

Myš vertikální, bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wireless. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby z pěti úrovní DPI (800/1200/1600/2000/2400). Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Bayo Ergo WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíDodávaný USB-C kabel můžete do myši zapojit a pokračovat při práci i během nabíjeníIndikátor slabé baterieBezdrátový... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - green/zelená (24552)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, modrá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti modré bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - red/červená (24550)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, zelená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti zelené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - blue/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, červená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti červené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550) , Trust veza wireless touchpad keyboard - cz/sk (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)

Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267)
Detail

Klávesnice na dálkové ovládání PC / televize, membránová, bezdrátová, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, Bezdrátový USB přijímač, na AAA baterie, černá Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Multimediální klávesnice s integrovaným XL touchpademBezdrátová multimediální klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poslouží k ovládání notebooků, stolních počítačů nebo Smart TV z pohodlí gauče. Na pravé straně má integrovaný XL touchpad, který nahrazuje myš. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klávesnice Trust Veza Wireless Keyboard poskytuje bezdrátový dosah až 10 mKlávesnice Trust Veza Wireless Keyboard je kompaktní a lehká, takže se s ní snadno manipuluje až do vzdálenosti 10 metrů od bezdrátového přijímače. Umožní vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267) , Trust fyda mouse eco certified (24728)

Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808

Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808
Detail

PC klávesnice s myší Wireless Combo Graphite MK295 PN 920-009808 Parametry a podrobnosti Klávesnice Technologie SilentTouch Nastavitelná výška klávesnice Provedení odolné proti polití Bezdrátové připojení 2,4 GHz (10 metrů) Nanopřijímač USB Indikátor klávesy Caps lock Vypínač zap/vyp 2 baterie AAA (alkalické) Hloubka: 149 mm Šířka: 441 mm Výška: 18 mm Hmotnost (s bateriemi): 498 g Myš Technologie SilentTouch Profilovaný, kompaktní tvar Plynulé a citlivé ovládání kurzoru Tlačítko napájení zap/vyp 1 baterie AA (alkalická) Výška: 99 mm Šířka: 60 mm Hloubka: 39 mm Hmotnost (s bateriemi): 75,2 g Technické parametry Dosah připojení Wi-Fi (v metrech): 10 m Systémové požadavky Windows 10,11 nebo novější Chrome OS™ Vyžaduje volný port USB. Obsah balení Klávesnice se 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA Přijímač USB Uživatelská dokumentace (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech MK295 Silent Wireless Combo bezdrátová klávesnice CZ/SK + myš černá, 920-009808 , Trust primo powerbank eco certified 5000mah (24679)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)
Detail

Myš drátová, optická, 5000DPI, 6 tlačítek, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou drátovou myší Trust Fyda. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust FydaMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 52 % z recyklovaných materiálů1,5metrový kabel s USB zajišťující dostatečnou flexibilituTrust Fyda má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (600/1400/2800/5000)Boky myši jsou tvarované pro pohodlné položení palce a malíčkuMyš... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728) , Trust primo powerbank eco certified 15000mah (24677)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 10000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 10000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 10000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 10000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení současně (2× USB-A + 1×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678) , Trust primo powerbank eco certified 20000mah (24676)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 20000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 20000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 20000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 20000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676) , Trust primo powerbank eco certified 10000mah (24678)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 15000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 15000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 15000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 15000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677) , Trust primo - cz/sk (24150)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 5000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 2 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost, nízká hmotnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 5000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 5000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 5000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až dvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679) , Trust boye mouse pad eco certified, černá (24743)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)
Detail

Myš vertikální, drátová, optická, 4200DPI, 6 tlačítek, vícebarevné podsvícení, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky a vertikální, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wired. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby ze 4 úrovní DPI (800/1200/2200/4000). Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust Bayo Ergo WiredMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má 1,5metrový kabelTrust Bayo Ergo Wired má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (800/1200/2200/4000)Myš vhodná pro pravákyPohodlný úchop a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635) , Trust exto laptop cooling stand eco certified (24613)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 16", aktivní chlazení, 1 ventilátor, průměr ventilátoru 180 mm, max. hlučnost ventilátoru 35 dB, 1 USB port, USB napájení, polohovatelná, materiál kov, rozměry 25 × 350 × 255 mm (V׊×H), hmotnost 630 g Chladicí podložka s ekologicky přívětivým designemChladicí podložka pro notebooky představuje skvělý způsob jak si přizpůsobit pozici notebooku, chladit jej při větší zátěži a zároveň uděláte něco pro naši planetu. Trust Exto Laptop Cooling Stand se pyšní ekologickým designem, jelikož je vyrobena z recyklovaných certifikovaných materiálů. Chladicí podložka je určena pro notebooku o velikosti úhlopříčky do 16" a k fungování vám stačí mít jeden volný USB port. Svůj notebook položíte na stylovou perforovanou hliníkovou desku, která zajistí ideální podmínky pro proudění vzduchu. O aktivní chlazení se stará 180mm ventilátor s přizpůsobitelnou rychlostí od tichého až po výkonný režim.Klíčové vlastnosti chladicí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613) , Trust bayo ergo wired mouse eco certified (24635)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)
Detail

Podložka pod myš - velikost L, materiál: textil a guma, rozměry 25,0×0,3×21,0cm, černá Kancelářská podložka pod myš TRUST usnadňuje ovládání zvýšením přesnosti myši a hladším pohybem. Nejdůležitější předností podložky Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá je povrch, který je velmi odolný a je příjemný i na dotek. Výrobce si vybral ke zhotovení materiál, jímž je textil a guma. Spodní strana je protiskluzová, což brání posouvání podložky po stole. Aby vám podložka krásně padla na stůl, je potřeba znát její rozměry. Její míry tedy jsou 25 × 21 cm při hmotnosti 90 g. Celkový vzhled dotváří černá barva. Zajímavé parametry podložky pod myš Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá Kancelářská podložka pod myš vám práci udělá zdravější Při výrobě se využilo materiálu, jímž je textil a guma Rozměry podložky pod myš TRUST jsou 25 × 21 cm Velikost: L Velmi dobře drží na desce stolu Ideálně zvolená černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743) , Trust gxt131 ranoo wrl gaming mouse eco certified (24558)

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 4800DPI, 9 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Hledáte unikátní herní myš k počítači? Pomocí TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified si užijete skvělou zábavu u her. Jde o bezdrátovou myš, žádný kabel vám tak již nebude překážet. Pro spojení s PC poslouží radiofrekvenční technologie s maximální dosahem 10 m. Tělo herní myši je speciálně tvarováno pro praváky. Její pohyb snímá rychlá a spolehlivá optická technologie, myš vás potěší maximální citlivostí 4800 DPI. Využít můžete 9 tlačítek, tolik tlačítek je nadstandardní výbava, kterou ocení nároční hráči. O napájení se stará AA baterie. Tlačítko pro změnu DPI umožní přenastavit citlivost myši. Je vybavena tlačítky s trojklikem. Tento model je nejvhodnější na stoly hráčů, ale zastane i všechno ostatní. Důležité vlastnosti herní myši TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified Bezdrátová herní myš zaručuje to, že s... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558) , Trust puck wireless bt silent mouse, modrá (24126)

TRUST Primo - CZ/SK (24150)

TRUST Primo - CZ/SK (24150)
Detail

Klávesnice kancelářská, membránová, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Pokud často pracujete na počítači, určitě využijete kvalitní klávesnici. Více prostoru společně s lepší ergonomií je jasná výhoda. Na startu budete vybírat podle určení. TRUST Primo - CZ/SK je klávesnice kancelářská. Klávesnice TRUST není primárně pro něco určená, takže bude fajn na administrativu, pro školáky i v případě, kdy si vystačíte se základními funkcemi. Nejdůležitější výhody klávesnice TRUST Primo - CZ/SK Tvar klávesy Enter je Dvouřádkový úzký. Rozhraní USB poslouží pro připojení např. k počítači. (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST Primo - CZ/SK (24150) , Trust puck wireless bt silent mouse, černá (24059)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21869-mydo-silent-click-wireless-mouse-black (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21869, 21869 , Eternico wireless ks2003 - cz/sk (aet-ks2003cssn)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21871-mydo-silent-click-wireless-mouse-red (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21871, 21871 , Trust gxt 835 azor illuminated - cz/sk (24166)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky * Tlumí zvuk kliknutí o alespoň 90 % * Bezdrátový dosah 10 m (2,4 GHz) * Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1400/1800 DPI) * Miniaturní přijímač micro-USB lze uložit do těla myši * Tlačítko pro zapnutí/vypnutí napájení * Lze ovládat pravou i levou rukou Obsah balení * Bezdrátová myš * Přijímač micro-USB * 2x baterie typu AAA Systémové požadavky * Windows 10, 8, 7 nebo Vista * Počítač MAC s procesorem Intel a systémem Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo novějším * Chrome OS * Port USB * Android 3.1 nebo novější Více na webu výrobce: http://www.trust.com/en/product/21870-mydo-silent-click-wireless-mouse-blue (patro.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse 21870, 21870 , Trust gxt860 thura semi-mechanical keyboard - cz/sk (22286)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869)

Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1800DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, jednobarevné podsvícení, USB a bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Myš Trust Mydo Silent Click je bezdrátová myš vybavená speciální technologií, která redukuje hlasitost tlačítek až o 90 %. Na myši najdete také tlačítko pro úpravu hodnoty DPI, což se hodí v případě kdy potřebujete myš zrychlit nebo naopak zpomalit. Mydo Silent Click je bezdrátová, tudíž není potřeba USB kabel. Můžete ji jednoduše vzít a zapojit kdekoliv. Pracuje v pásmu 2,4 GHz a funguje na dosah až 10 metrů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Trust Mydo Silent Click Black a její klíčové vlastnostiBezdrátová myš s dosahem až 10 mSnižuje hlasitost klikání až o 90 %Tlačítko pro nastavení rychlosti (1000 / 1400 / 1800 DPI)Symetrické provedení - vhodná pro leváky i praváky Bezdrátová a dobře skladnáBezdrátovou myš Trust Mydo Silent Click, můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Mydo Silent Click Wireless Mouse - black (21869) , Trust primo keyboard and mouse set - cz/sk (23992)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, bluetooth, bezdrátový USB přijímač a USB-C, symetrická, modrá Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým designemBezdrátová myš Trust Puck zaujme na první pohled svým ultratenkým modrým tělem vysokým pouhých 27 mm, díky kterému ji snadno můžete přibalit s sebou na cesty. Ať už jedete na dovolenou či pracovní cestu, tato kompaktní myš vám nabízí pohodlné ovládání a dostatečný výkon pro splnění všech úkolů, které na vás čekají. Myš Trust Puck disponuje celou řadou užitečných funkcí, jako je například duální bezdrátové připojení, velmi tichá tlačítka nebo dobíjecí baterie šetřící životní prostředí. Citlivost myši je snadno nastavitelná pomocí tlačítka DPI.Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust Puck, modráBezdrátová myš Trust Puck s ultratenkým modrým tělem vysokým 27 mm se snadno vejde do každého zavazadlaVelmi tichá tlačítka redukují nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%Trust Puck... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126) , Eternico wireless set ks4001 - cz/sk (aet-ks4001cssn)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059)

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 4 tlačítka, změna DPI a tichá, bluetooth a bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým designemBezdrátová myš Trust Puck zaujme na první pohled svým ultratenkým černým tělem vysokým pouhých 27 mm, díky kterému ji snadno můžete přibalit s sebou na cesty. Ať už jedete na dovolenou či pracovní cestu, tato kompaktní myš vám nabízí pohodlné ovládání a dostatečný výkon pro splnění všech úkolů, které na vás čekají. Myš Trust Puck disponuje celou řadou užitečných funkcí, jako je například duální bezdrátové připojení, velmi tichá tlačítka nebo dobíjecí baterie šetřící životní prostředí. Citlivost myši je snadno nastavitelná pomocí tlačítka DPI.Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust Puck, černáBezdrátová myš Trust Puck s ultratenkým černým tělem vysokým 27 mm se snadno vejde do každého zavazadlaVelmi tichá tlačítka redukují nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%Trust Puck je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059) , Logitech wireless keyboard k270 - cz/sk (920-003741)

Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK
Detail

ROZMĚRY Klávesnice Výška: 137,5 mm Šířka: 435,5 mm Hloubka: 20,5 mm Hmotnost: 475 g Myš Výška: 97,7 mm Šířka: 61,5 mm Hloubka: 35,2 mm Hmotnost: 70,5 g Nanopřijímač Výška: 18,7 mm Šířka: 23.1 mm Hloubka: 6,6 mm Hmotnost: 2,0 g SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY Potřebné vybavení Windows 10,11 nebo novější Chrome OS™ Volný port USB TECHNICKÉ PARAMETRY Klávesnice Provedení odolné proti polití 6Testováno za omezených podmínek (maximálně 60 ml rozlité tekutiny). Neponořujte klávesnici do kapaliny. Sklopné nožky Numerická klávesnice s 10 klávesami Speciální klávesy: 15 funkčních kláves Až 5 milionů stisků 2 baterie AAA Životnost baterie: 36 měsíců 7Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty. Životnost baterie myši se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Myš Technologie senzoru: plynulé optické snímání pohybu Počet tlačítek: 3 (levé/pravé, prostřední) Posuv: po jednotlivých řádcích Rolovací kolečko: Ano, 2D, optické Připojit/Napájení: Tlačítko napájení zap/vyp 1 baterie AA Životnost baterie: 12 měsíců 8Výpočet životnosti baterií klávesnice vychází z předpokládaného počtu dvou milionů úhozů za rok v kancelářském prostředí. Uživatel může zaznamenat jiné hodnoty. Životnost baterie myši se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Udržitelnost Plasty klávesnice: 51% recyklovaných plastů 9Kromě plastů přijímače a sestavy desky plošných spojů (PWA) a balení. Plasty myši: 75% recyklovaných plastů 10Kromě plastů přijímače a sestavy desky plošných spojů (PWA) a balení. OBSAH BALENÍ Klávesnice s 2 bateriemi AAA Myš s 1 baterií AA Přijímač USB Uživatelská dokumentace INFORMACE O ZÁRUCE Dvouletá omezená záruka na hardware ČÍSLO DÍLU Český (Qwertz): 920-007933 Deutsch (Qwertz): 920-007905 Français (Azerty): 920-007907 Suisse / Schweizer (Qwertz): 920-007909 Belge (Azerty): 920-007911 Italiano (Qwerty): 920-007913 Espanol (Qwerty): 920-007919 Dansk/Norsk/Svenska/Suomalainen (Qwerty): 920-007921 Mezinárodní US (Qwerty) : 920-007931 Magyar (Qwertz): 920-007935 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK235, CZ/SK , Eternico wireless set ks4004 - cz/sk (aet-ks4004csbn)

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK
Detail

Logitech Wireless Combo MK345 Logitech představuje sadu bezdrátové klávesnice a myši Wireless Combo MK345 se zajímavým designem a extra dlouhou délkou životnosti baterií. Speciálně upravený povrch klávesnice a myši vede vaše ruce do správné polohy a přirozeně kopíruje vaše pohyby. Bez omezení Myš i klávesnici můžete odložit kamkoliv chcete, žádný kabel Vás omezovat nebude. Jednoduchá instalace do minipřijímače USB portu není problém pro žádného uživatele. Malý dongle navíc není nutné z PC vůbec vytahovat. Klávesnice Klávesnice má nízkoprofilové klávesy, které jsou při psaní velmi tiché. Úsporná konstrukce této klávesnice šetří místo na pracovním stole. Je provedena v českém layoutu. Díky 12 F-klávesám můžete snadno ovládat média - přeskočit skladbu, pozastavit video, ztišit hudbu atp. Myš Kvalitní myš je určena pro každodenní běžné i náročnější použití. Myš nabízí citlivý optický snímací prvek Logitech Advanced Optical Tracking s rozlišením 1000 dpi, 3 ovládací tlačítka se skrolovacím kolečkem včetně a bezdrátový způsob komunikace s počítačem. Práce se tak stává mnohem snadnější a příjemnější. Kvalita Logitech Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte. Klíčové vlastnosti Klávesnice je kompatibilní s počítači, ke kterým se připojí bezdrátově pomocí USB přijímače na bezdrátové frekvenci 2.4 GHz. Nabízí také dlouhou výdrž na 2x AAA bateriích (až 48 měsíců). Klávesnice má klasické CZ rozložení kláves. Mezi ovládací prvky myši patří vedle dvojice tlačítek i rolovací kolečko. Snadné ovládání podpoří optický snímač pohybu s rozlišením 1000 dpi. Myš se k počítači připojuje stejně jako klávesnice pomocí přijímače USB. K napájení slouží 1x AA baterie. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK , Eternico wireless set ks4005 - cz/sk (aet-ks4005csyn)

Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK
Detail

KlávesnicaVýška x šírka x hĺbka:0.94 palcov (24 mm) x 18.0 palcov (457.3 mm) x 7.62 palcov (193.5 mm)Hmotnosť: 1.77 lb (805 g) bez batériíMyšVýška x šírka x hĺbka:1.54 palcov (39.2 mm) x 2.43 in (61.8 mm) x 4.40 palcov (111.5 mm)Hmotnosť: 2.60 oz (73.5g )bez batérií, bez prijímačaPOŽIADAVKY NA SYSTÉMKompatibilný s: Windows 10 alebo novší, Windows 8, Windows 7, Chrome OS™ TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE MK540 ADVANCEDBezdrôtová klávesnica K540: 2 x alkalická batéria AA (predinštalovaná)Bezdrôtová myš M310: 1 x alkalická batéria AA (predinštalovaná) Hmotnosť batérie: 24 g / batéria KlávesnicaŽivotnosť batérie klávesnice 36 mesiacovZnámy tvar klávesov a pocit z nich, tichý chod 3 polohy sklonu (prirodzený, 4° a 8°) Konštrukcia odolná proti rozliatiu Odolná potlač kľúčov proti oderu Pokročilý 2.bezdrôtové pripojenie 4GHz (10 metrov) Bezdrôtové šifrovanie Malý prijímač USB s technológiou Logitech Unifying™ Vypínač napájania Kontrolka uzamknutia klávesnice Caps lock Kontrolka batérie MyšŽivotnosť batérie myši 18 mesiacovTvarovaný tvar s mäkkými gumovými úchytmi Plná veľkosť a obojručné ovládanie Pokročilé optické sledovanie 3 tlačidlá, rolovacie koliesko Vypínač napájania. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK540, CZ/SK , Logitech wireless combo mk220 - cz/sk (920-003165)

TRUST myš Bayo Ergo Wireless Mouse Eco

TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická

TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická
Detail

Fyda Wireless mouse Curved rechargeable wireless mouse designed for all-day comfort and control All-day comfort - A curved design offers hours of working comfort, keeping your hand and fingers fresh even on the busiest of days. Finger(s) on the button - With 6 easily accessible buttons – for your fingers, thumbs, and to adjust DPI from 600 to 5000 – you’re always in complete control. TECHNICAL SPECIFICATIONS Ergonomic design yes Power saving yes DPI adjustable yes Silent click no Gliding pads UPE Software no DPI 800, 1200, 1600, 2000, 2400 Max. DPI 2400 dpi Sensor technology optical Grip type palm Left-right handed use right-handed Scroll wheel yes Trackball no Horizontal scrolling no Controls forward, backward, dpi loop, on/off, left, right, mid Number of buttons 6 DPI button yes On/off button yes Programmable buttons no Adjustable weights no Suitable surface carpet/laminate/parket/resin floors/floor tiles Indicators Battery empty, DPI Connection type wireless Bluetooth no USB version 2.0 Connector type USB Wireless protocols RF 2.4GHz Wireless range 10 m USB receiver included yes USB receiver storable yes Designed for gaming no Lights no Rechargeable battery yes Power source micro-USB Compatible Device Types laptop, pc Compatible Software Platforms Windows, Mac OS, Chrome OS (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Fyda Wireless Mouse Eco, optická

TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266

TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266
Detail

Pohodlná bezdrátová myš s pokročilými tichými tlačítky *Snižuje zvuky stisknutí klávesy až o 90% *Tlačítko pro výběr rychlosti (1000/1600/2400 DPI) *mikro USB přijímač *Bezdrátový dosah 8m *Pro praváky i leváky Specifikace: -Výška myši: 38 mm -Šířka myši: 96 mm -Hloubka myši: 57 mm -Hmotnost myši: 65 g Typ připojení bezdrátový -Bezdrátové protokoly RF 2,4GHz -Bezdrátový dosah 8 m -USB verze 2.0 -Typ konektoru USB-A -Tichá tlačítka -Klouzavé teflonové podložky -Úspora energie -USB přijímač lze uložit uvnitř myši -Nastavitelná -Baterie jsou součástí balení -Životnost baterie 6 měsíců -Bezdrátový vysílací výkon (mW) 1 mW -Počet baterií: 1 -Typ baterie: AA -DPI 1000, 1600, 2400 -Max. DPI 2400 dpi -Optická senzorová technologie -Kompatibilní typy zařízení pc, laptop -Kompatibilní softwarové platformy Mac OS, Windows, Chrome OS -Počet tlačítek: 4 -Tlačítko pro změnu DPI -Tlačítko zapnuto / vypnuto ano -Rolovací kolečko Požadavky na systém -Windows 10, 8 nebo 7 -Intel Mac s Mac OS X 10.5 (Leopard) nebo vyšší -Chrome OS -USB port -Android 3.1 nebo vyšší Obsah balení: *Bezdrátová myš *Mikro USB přijímač *1x AA baterie *Uživatelská příručka Odkaz na výrobce: https://www.trust.com/en/product/23266-siero-silent-click-wireless-mouse (patro.cz)

Podobné produkty ako TRUST Mouse Siero Silent Click Wireless Mouse, USB, bezdrátová myš, 23266

TRUST set klávesnice + myš PRIMO, USB, CZ/SK

TRUST set klávesnice + myš PRIMO, USB, CZ/SK
Detail

Súprava klávesnice a myši Primo Sada tichej klávesnice a myši na pohodlnú prácu Súprava káblovej myši a klávesnice navrhnutá na pohodlnú prácu Tiché klávesy a tlačidlá myši, aby ste nerušili svoju rodinu alebo kolegov Klávesnica plnej veľkosti pre optimálnu efektivitu a produktivitu Klávesnica odolná proti rozliatiu, ktorá chráni pred tekutinami 1.dĺžka kábla 8 m; umiestnite klávesnicu kdekoľvek na stole Myš vhodná pre ľavákov aj pravákov TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE výška hlavného výrobku 30 mm Šírka hlavného výrobku 449 mm Hĺbka hlavného výrobku 148 mm Celková hmotnosť 548 g Hmotnosť hlavnej jednotky 448 g Kompatibilita Kompatibilné softvérové platformy Windows, Mac OS, Chrome OS Kompatibilné typy zariadení notebook, počítač Kompatibilné konzoly nie . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST set klávesnice + myš PRIMO, USB, CZ/SK

TRUST GXT 833 Thado TKL - CZ/SK (24293)

TRUST GXT 833 Thado TKL - CZ/SK (24293)
Detail

Herní klávesnice , membránová, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Kompaktní herní klávesnice Trust Thado s barevným LED podsvícenímKaždý hráč chce jen to nejlepší vybavení, které mu maximálně usnadní cestu k vítězství. Herní klávesnice Trust GXT 833 Thado nemá numerický blok, takže je o 20 % menší než klasické klávesnice. To vám velmi usnadní její přenášení, například při multiplayerovém hraní či různých herních turnajích. Kovová základna klávesnice Trust Thado potom zaručuje vysokou pevnost a odolnost, přičemž LED osvětlení s breathing efektem dodá vašemu hraní tu pravou atmosféru.Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 833 ThadoKlávesnice Trust Thado má kompaktní design, takže zabere méně místa na stole či v batohuVícebarevné LED osvětlení s breathing efektemTechnologie Anti-ghosting pro 10 stisků současněTrust GXT 833 Thado má odolné kovové tělo a pro lepší stabilitu je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT 833 Thado TKL - CZ/SK (24293)

Trust GXT 835 Azor Illuminated - CZ/SK (24166)

Trust GXT 835 Azor Illuminated - CZ/SK (24166)
Detail

Herní klávesnice , membránová, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, dynamické podsvícení, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Herní klávesnice Trust Azor s odolnými klávesami a LED osvětlenímVýkonná herní klávesnice Trust GXT 835 Azor disponuje celou řadou vychytaných funkcí, které potěší zejména nadšené hráče počítačových her. Klávesnice je osazena odolnými membránovými klávesami s dlouhou životností až 50 milionů stisknutí a nechybí ani technologie anti-ghosting, která se postará o naprosto přesné ovládání hry, a to i když současně stisknete více kláves. Klávesnice Trust GXT 835 Azor je vybavena také stylovým podsvícením se třemi kombinovanými světelnými režimy s nastavitelnou úrovní jasu.Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 835 AzorKlávesnice Trust Azor má plné rozložení kláves včetně numerické částiTři kombinované LED světelné režimy s nastavitelnou úrovní jasuProtiskluzové gumové nožičky a možnost nastavení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT 835 Azor Illuminated - CZ/SK (24166)

Logitech Wireless Desktop MK470, CZ/SK, Black

Logitech Wireless Desktop MK470, CZ/SK, Black
Detail

MK470 Slim Wireless Combo - MINIMALIST. MODERNÉ. SLIM. VYTVORTE SI SVOJ PRIESTORVytvorte si minimalistický, moderný a tichý priestor s bezdrôtovou kombináciou MK470 Slim - ultratenkou, kompaktnou a dizajnovo vydarenou kombináciou klávesnice a myši, ktorá je ideálna na efektívnu prácu. MINIMALISTA. MODERNÉ. SLIM.Model MK470 Slim Combo vyniká svojou jednoduchosťou. Štíhly profil a minimalistický dizajn premenia vašu klávesnicu a myš na vizuálne výrazné zariadenie na čistom a elegantnom stole. PRIESKUMNÁ PRODUKTIVITAKompaktná klávesnica obsahuje číselný blok a 12 klávesových skratiek FN, takže máte k dispozícii všetky klávesy potrebné na efektívne zadávanie údajov v užšom rozložení klávesov.Štíhla myš je mimoriadne prenosná a môžete ju ľahko uložiť do tašky na notebook alebo do vrecka, aby ste mohli pracovať na cestách. Vďaka menším rozmerom kombinácie môžete pracovať aj na stiesnených priestoroch a mať myš pohodlne na dosah. Plynulé, pohodlné písanie a ovládanieNízkoprofilové nožnicové klávesy poskytujú plynulé a známe písanie ako na notebooku. Hladký kamienkový tvar obojručnej myši sa výborne drží v oboch rukách. TICHÁ PRÁCATichá klávesnica a laboratórne testovaná myš s 90 % zníženou hlučnosťou1 znamenajú mimoriadne tichú prácu pre vás aj vaše okolie. JEDNODUCHÉ, SPÔSOBILÉ BEZDRÔTOVÉ PRIPOJENIEJednoduchý prijímač USB typu plug-and-play ponúka silné 2.bezdrôtové pripojenie 4 GHz s dosahom 10 metrov2 . To znamená, že budete mať čistý pracovný stôl bez káblov a možnosť rozmiestniť zariadenia podľa svojich predstáv - kdekoľvek chcete. Vydržte dlhšie medzi batériami18-mesačná životnosť batérie3 v prípade myši a 36-mesačná životnosť batérie v prípade klávesnice znamená, že sa nemusíte obávať straty energie. Obe príslušenstvá sa pri nepoužívaní prepnú do režimu spánku, ktorý šetrí batériu. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE ROZMERY Rozmery myši (V x Š x H) 26.5 x 59 x 107 mm Hmotnosť myši 100 g Rozmery klávesnice (V x Š x H) 373.5 x 143.9 x 21.3 mm Hmotnosť klávesnice (s batériami) 558 g Nano prijímač (V x Š x H) 14.4 x 18.7 x 6.1 mm Nano prijímač Hmotnosť 1.8 g SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY Prijímač Dostupný port USBWindows 10 alebo novší, Windows 8, Windows 7Pracuje so Surface TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Myš Technológia senzorov Vysoko presné optické sledovanie Rozlíšenie snímača 1000 dpi Počet tlačidiel 3 Koliesko na posúvanie Áno - mechanické Tlačidlá na posúvanie Stredné tlačidlo Zjednotenie pripravenej myši nie Zjednotenie pripraveného prijímača Nie Životnosť batérie Myš 18 mesiacov Typ myši na batérie 1x AA Klávesnica Životnosť batérie 36 mesiacov Typ batérie 2x AAA Bezdrôtová prevádzková vzdialenosť 10 m Bezdrôtová technológia Prijímač Logitech Nano OBSAH BALENIA Klávesnica 2 batérie AAA (predinštalované) Myš 1 batéria AA (predinštalovaná)USB prijímačUžívateľská dokumentácia Záruka 1-ročná obmedzená záruka na hardvér . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK470, CZ/SK, Black

Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK

Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK
Detail

Bezdrátová klávesnice Logitech K270Bezdrátová klávesnice Logitech Wireless Keyboard K270. Spolehlivé bezdrátové připojení -ať už klávesnici používáte kdekoli. Miniaturní přijímač Logitech Unifying je tak malý, že jej můžete nechat v notebooku. Navíc můžete snadno připojit další kompatibilní myš nebo klávesnici – bez potíží s několika přijímači USB. Díky bezdrátovému připojení Logitech Advanced 2,4 GHz nedochází prakticky k žádným výpadkům signálu až do 10 metrů. Můžete tak pracovat celé dva roky bez starostí s výměnou baterií. Plug-and-playK jednoduchosti používání příspívá osm přístupových kláves a nastavení pomocí technologie plug-and-play, které trvá jen několik sekund. Díky standardnímu plnohodnotnému rozložení kláves (včetně numerické klávesnice) najdete všechny klávesy přesně tam, kde je očekáváte. Klávesnice, která vydrží - díky vysoké kvalitě a spolehlivosti, kterou je společnost Logitech známá, v provedení odolném proti polití a klávesami s UV potiskem pro delší životnost. Technické specifikace Rozhraní: USB Bezdrátová technologie: Radio Frequency Typ spínače: membránový (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Keyboard Unifying K270, CZ/SK

Eternico Wireless KS2003 - CZ/SK (AET-KS2003CSSN)

Eternico Wireless KS2003 - CZ/SK (AET-KS2003CSSN)
Detail

Klávesnice bezdrátová, do kanceláře i domácnosti, dosah až 10m, nízkoprofilové klávesy, technologie power saving mode, 6 multimediálních kláves, bez podsvícení, nůžkový mechanizmus kláves, Plug & Play, 2*AAA baterie (v balení), česká a slovenská lokalizace kláves, USB nano reciever 2.4Ghz Skvěle vybavená2,4GHz klávesniceHledáte ke svému počítači kvalitní, pohodlnou a spolehlivou bezdrátovou klávesnici s CZ / SK uspořádáním? Eternico Wireless KS2003 splní vaše požadavky do posledního detailu. Tato klávesnice bez problémů obstojí i v tvrdé konkurenci, nabízí totiž klávesy s velmi spolehlivým nůžkovým mechanismem, jednoduchou instalaci, 6 multimediálních kláves (ovládání hlasitosti, hudby, domovská stránka a kalkulačka) či dosah až 10 metrů. Klávesnice Eternico Wireless KS2003 je tak skvělou volbou domů i do kanceláře. 6 MULTIMEDIÁLNÍCHkláves CZ A SKlokalizace 2,4 GHZUSB přijímač Eternico je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Wireless KS2003 - CZ/SK (AET-KS2003CSSN)

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Blue, modrá

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Blue, modrá

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Green, zelená

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Green, zelená

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Black, černá

Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Black, černá

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená

TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená
Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST myš Yvi+ Wireless Mouse Eco Red, červená

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)

Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)
Detail

Herní klávesnice , membránová, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, česká a slovenská lokalizace kláves, USB, černá Polomechanická herní klávesnice s barevným RGB podsvícenímHerní klávesnice Trust GXT 860 Thura je vybavena rychle reagujícími polomechanickými spínači, které kombinují měkkost stisku klasických tlačítek s pocitem z mechanické klávesnice. Stylový design podtrhuje LED podsvícení s 9 barevnými režimy a nastavitelným jasem. Klávesnice má klasické QWERTY rozložení s numerickým blokem a 12 multimediálními klávesami. K počítači či notebooku ji připojíte přes standardní USB 2.0 kabel s délkou 170 cm. Klíčové vlastnosti herní klávesnice Trust GXT 860 Thura CZ+SKRychle reagující polomechanické spínače9 barevných režimů s nastavitelným jasemTechnologie Anti-ghosting pro 16 stisků současněHerní režim pro deaktivaci klávesy Windows12 multimediálních kláves s přímým přístupemProtiskluzové gumové nožičkyOdnímatelná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)

Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)
Detail

Set klávesnice a myši - drátový, česká kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačítka, symetrická, velikost L Kvalitní kancelářská sada pro pohodlnou práciSet klávesnice Trust Primo je zde pro všechny pracanty, kteří potřebují kvalitní a jednoduché příslušenství pro uskutečnění pracovních úkonů na počítači nebo notebooku. Pohodlná drátová myš má symetrický design a padne do ruky levákům i pravákům. Díky kvalitní povrchové úpravě se dobře drží v ruce. Klávesnice Trust Primo má 1,8 metru dlouhý kabel, takže ji snadno umístíte kdekoliv na stole. Standardní rozměry, velké a tiché klávesy i odolnost proti polití z ní dělají ideálního parťáka pro každý pracovní stůl.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Primo CZ/SKSet drátové klávesnice a drátové myši pro pohodlnou práci doma i v kancelářiMyš i klávesnice jsou opatřeny tichými klávesami a tlačítky, takže rodinu nebo kolegy při práci rušit nebudeteKlávesnice Trust je odolná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992)

Eternico Wireless set KS4005 - CZ/SK (AET-KS4005CSYN)

Eternico Wireless set KS4005 - CZ/SK (AET-KS4005CSYN)
Detail

Set klávesnice a myši bezdrátový, klávesnice do kanceláře i domácnosti, dosah až 8m, slim design, technologie power saving mode, 12 multimediálních funkcí, AAA baterie (v balení), česká a slovenská lokalizace kláves, USB nano reciever 2.4Ghz + myš optická, 800 - 1200 - 1600 DPI, technologie power saving mode, bez podsvícení, 3 tlačítka, životnost až 3 000 000 kliknutí, silent click, symetrická (pro praváky i leváky), Plug & Play, 1x AA baterie (v balení) Bezdrátový setklávesnice a myšiHledáte ke svému počítači bezdrátovou klávesnici i myš? Představujeme vám kvalitní, pohodlnou a spolehlivou bezdrátovou sadu klávesnice s CZ / SK layoutem a myši Eternico Wireless set KS4005, který splní vaše požadavky do posledního detailu. SLIM klávesnice je vybavena klávesami s velmi spolehlivým nůžkovým mechanismem či 12 multimediálními klávesami (ovládání hlasitosti, hudby, internetový prohlížeč, email, kalkulačka a další). Myš poté disponuje třemi tlačítky a nastavitelným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eternico Wireless set KS4005 - CZ/SK (AET-KS4005CSYN)

Logitech Wireless Combo MK540 - CZ/SK (920-008688)

Logitech Wireless Combo MK540 - CZ/SK (920-008688)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice + optická myš, 1000DPI, 3 tlačítka, symetrická Logitech MK540 Jednoduše dokonalý SET. funkčně i designově vyladěný set. Pokud se poohlížíte po kvalitní combo sestavě pro váš počítač, zpozorněte, protože Logitech představuje moderní bezdrátový set MK540 Advanced. Velmi rychle si zvyknete na pohodlí, které tato sada přináší spolu s vysokou přesností a spolehlivostí. Bezdrátová QWERTZ klávesnice i myš komunikují prostřednictvím jednoho USB nano přijímače s dosahem až 10 metrů. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Combo MK540 - CZ/SK (920-008688)

Logitech Wireless Combo MK270 - CZ/SK (920-004527)

Logitech Wireless Combo MK270 - CZ/SK (920-004527)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000DPI, 3 tlačítka, symetrická Logitech Wireless Combo MK270 CZ dostupný set klávesnice a myši. BEZDRÁTOVÝ SET. PRO VAŠE PC NEBO NOTEBOOK. Spolehlivý bezdrátový set Logitech MK270 je ideální záležitostí například k notebooku nebo k vašemu PC. Díky malým rozměrům vám nebude překážet na stole, ale přitom se vám výrazně lépe budou psát delší texty nebo pohodlně ovládat kurzor myši. HLAVNÍ FUNKCE BEZDRÁTOVÉ PŘIPOJENÍ Pracujte a hrajte na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Combo MK270 - CZ/SK (920-004527)

Logitech Wireless Combo MK220 - CZ/SK (920-003165)

Logitech Wireless Combo MK220 - CZ/SK (920-003165)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000DPI, 3 tlačítka, symetrická Sada kompaktní klávesnice a myši se všemi klávesami na svém místě. Klávesnice je asi o 36 % menší než běžné modely, ale i přesto obsahuje všechna běžná tlačítka. Klávesnice v minimalistickém provedení nejen krásně splyne s vybavením vaší domácnosti, ale hlavně poslouží svému účelu. Díky minimálním mezerám mezi klávesami je klávesnice dokonale elegantní. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Logitech Wireless Combo MK220 CZ Lákavá klávesnice v zajímavém provedeníSada kompaktní klávesnice a myši se všemi klávesami na svém místě. Klávesnice je asi o 36 % menší než běžné modely, ale i přesto obsahuje všechna běžná tlačítka. Klávesnice v minimalistickém provedení nejen krásně splyne s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Combo MK220 - CZ/SK (920-003165)

Logitech Wireless Combo MK345 - CZ/SK (920-008351)

Logitech Wireless Combo MK345 - CZ/SK (920-008351)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000DPI, 3 tlačítka, symetrická logitech wireless combo mk345 cz+sk skvělý bezdrátový set klávesnice a myši. klávesnice s myší, u kterých skoro nemusíte měnit baterie. MK345 je snadno a rychle návyková sada bezdrátové klávesnice a myši, navržená pro přesnost, pohodlí a spolehlivost. Klávesnice standardní velikosti se vyznačuje ergonomickým tvarem, ideální velikostí a odezvou kláves – a profilovaný tvar myši pro obě ruce byl vyvinut tak, aby vám pohodlně padl do dlaně. HLAVNÍ FUNKCE ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Combo MK345 - CZ/SK (920-008351)

Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021)

Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská klávesnice, nízkoprofilové klávesy, multimediální klávesy Moderní klávesnice s praktickými funkcemi a bezpečným šifrováním AES. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled. Kompaktní. Bezpečná. Moderní.Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design. Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí. Vypnuto Vypnuto Bezpečné psaníTato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 3050 - CZ/SK (PP3-00021)
Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917), Trust Ody Wireless Silent Set - CZ/SK (24162), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549), TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551), Trust Veza Wireless Touchpad Keyboard - CZ/SK (21267), TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728), Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679), Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677), Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676), Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678), TRUST Primo - CZ/SK (24150), Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743), Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613), TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635), TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, modrá (24126), Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá (24059), Eternico Wireless KS2003 - CZ/SK (AET-KS2003CSSN), Trust GXT 835 Azor Illuminated - CZ/SK (24166), Trust GXT860 Thura semi-mechanical keyboard - CZ/SK (22286), Trust Primo Keyboard and Mouse Set - CZ/SK (23992), Eternico Wireless set KS4001 - CZ/SK (AET-KS4001CSSN), Logitech Wireless Keyboard K270 - CZ/SK (920-003741), Eternico Wireless set KS4004 - CZ/SK (AET-KS4004CSBN), Eternico Wireless set KS4005 - CZ/SK (AET-KS4005CSYN), Logitech Wireless Combo MK220 - CZ/SK (920-003165), Logitech Wireless Combo MK345 - CZ/SK (920-008351)