Trust maxo 65w usb-c charger eco certified (24817)

Produkt Trust maxo 65w usb-c charger eco certified (24817) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Trust maxo 65w usb-c charger eco certified (24817) upraviť a produkt hľadať znova.

Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817)

Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 65W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 65W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 65W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 65WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 65W umožní nabíjet... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 65W USB-C Charger ECO certified (24817) , Trust maxo apple 61w usb-c laptop charger (23418)

Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818)

Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 100 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 100W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 100W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 100W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 100WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 100W umožní nabíjet zařízení s USB-C portemKompaktní rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 100W USB-C Charger ECO certified (24818) , Trust fyda mouse eco certified (24728)

Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816)

Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 45 W, vstup USB-C, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, délka kabelu 2 m, zakončení kabelu USB-C Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Rychlé nabíjení pomocí výkonné USB-C nabíječkyVlastníte zařízení, které vyžaduje nabíjení prostřednictvím USB-C kabelu? Pak pro vás bude nabíječka Trust Maxo 45W ideálním parťákem na doma, na cesty i do kanceláře. Díky 45W nabíjecímu výkonu vmžiku dodáte svému zařízení potřebnou energii pro další používání. Jako bonus je ekologické provedení díky složení ze 75 % recyklovaných materiálů. Součástí nabíječky Trust Maxo 45W je rovněž 2metrový USB-C kabel.Klíčové vlastnosti nabíječky Trust Maxo 45WVýkonná nabíječka s eko certifikacíVyrobena ze 75 % z recyklovaných materiálůSoučástí balení je 2metrový kabel pro pohodlné používáníOchrana proti přetížení, zkratu a přehřátíTrust Maxo 45W umožní nabíjet... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Maxo 45W USB-C Charger ECO certified (24816) , Eloop orsen gan 65w charger usb-c white (65w gan_1 white)

I-tec USB-C Smart Charger 65W + USB-A Port 12W (CHARGER-C77W)

I-tec USB-C Smart Charger 65W + USB-A Port 12W (CHARGER-C77W)
Detail

Napájecí adaptér s USB-C konektorem. Výkon až 77W. Napájení jakéhokoli notebooku či jiného zařízení s USB-C konektorem, ktereé podporuje USB-C Power delivery s maximálním požadovaným příkonem 65W. Výstup USB-A (5V, max 2,4A). Univerzální nabíječka i-tec USB-C Smart ChargerAť už na mobil či notebook, nabíječka i-tec USB-C Smart Charger je univerzální a zvládne skoro všechno. Tedy všechno, co má konektor USB-C. Nabíječka podporuje i USB-C Power Delivery s maximálním požadovaným výkonem 65 W. Právě díky Power Delivery dokáže nabíječka specifikovat a automaticky nastavovat jednotlivé profily napětí od 5 V až po 20 V s maximálním odběrem 3,25 A.Nabíječka i-tec USB-C Smart Charger má extra dlouhý kabelKrátký kabel od nabíječky je peklo, protože ohromně zvyšuje šanci, že dojde k poškození nabíjeného zařízení. Například nepěkným pádem ze stolu na zem. I proto je nabíječka i-tec USB-C Smart Charger vybavena kabelem s celkovou délkou 2,9 m. To je ohromný nadstandard,... (alza.cz)

Podobné produkty ako I-tec USB-C Smart Charger 65W + USB-A Port 12W (CHARGER-C77W) , I-tec usb-c smart charger 65w + usb-a port 12w (charger-c77w)

ACEFAST GaN Charger 65W USB-C + USB-A + HDMI HUB + USB-C Cable Black (A17)

ACEFAST GaN Charger 65W USB-C + USB-A + HDMI HUB + USB-C Cable Black (A17)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W (2 × 60 W, 1 × 5 W), výstup USB-A a USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Samsung Super Fast Charging 2.0, Huawei Fast Charger Protocol a Programmable Power Supply, přepěťová ochrana, podpěťová ochrana, indikace nabíjení, s technologií GaN, délka kabelu 1,8 m, zakončení kabelu USB-C a USB-A Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nabíječka do sítě ACEFAST GaN Charger 65W USB-C + USB-A + HDMI HUB Cable Black Nenechte se zaskočit nízkou úrovní baterie vašeho mobilního zařízení. Nabíječku do sítě ACEFAST GaN Charger 65W můžete mít neustále při sobě. Disponuje portem USB-C, USB-A a jedním HDMI. Můžete si tak jednoduše nabíjet notebook a zároveň... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACEFAST GaN Charger 65W USB-C + USB-A + HDMI HUB + USB-C Cable Black (A17) , Trust primo powerbank eco certified 5000mah (24679)

TRUST napájecí adaptér MAXO pro notebooky 65W USB-C

TRUST napájecí adaptér MAXO pro notebooky 65W USB-C
Detail

TRUST Napájecí adaptér MAXO pro notebooky 65W USB-C Telefon až na poslední 2 %? Tato výkonná 65W USB-C nabíječka vám pomůže. Udržitelný a efektivní Složený z 75 % recyklovaných materiálů, Maxo je ekologickou volbou. Kompatibilita Maxo je kompatibilní s jakýmkoli zařízením s připojením USB-C. Specifikace Počet USB portů: 1 Kabely v balení: USB-C na USB-C Délka hlavního kabelu: 200 cm Udržitelnost Plastový materiál: rPC Metoda udržitelnosti: PCR Recyklovaný obsah: 75 % Velikost a Váha Velikost: 87 x 28 x 56 mm Váha: 104 g Vyrobena s ochranou proti přetížení, přehřátí a nadproudu. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST napájecí adaptér MAXO pro notebooky 65W USB-C , Trust yvi+ wireless mouse eco certified (24549)

Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) Black (FEDB0-EU)

Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) Black (FEDB0-EU)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W (1 × 65 W, 1 × 30 W1 × 30 W), výstup USB-A a USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol a Apple 2.4, přepěťová ochrana, podpěťová ochrana, indikace nabíjení Nabíječka do sítě Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) Black Inteligentní nabíječka Vention 3-port disponuje dvěma USB-C výstupy a jedním výstupem USB-A. Můžete ji využít jako alternativní nabíječku pro váš mobilní telefon, tablet i další zařízení. Oceníte její univerzálnost a rychlost, kterou vaše zařízení nabije.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention 3-port GaN Charger (65W USB-C / 30W USB-C / 30W USB) Black (FEDB0-EU) , Trust primo powerbank eco certified 15000mah (24677)

HP USB-C 65W Laptop Charger

HP USB-C 65W Laptop Charger
Detail

HP USB-C 65W Laptop Charger EAN: 196548308514 Popis produktu 65W nabíječka notebooků HP USB-C. Nabíjejte většinu zařízení USB-C. Výkon Nabíječka poskytuje až 65 W výkonu. Univerzální kompatibilita Určený pro vybrané notebooky s USB-C portem. Design a rozměry Kompaktní design pro snadné přenášení. Rozměry: 9,0 × 5,1 × 2,85 cm Hmotnost: 0,235 kg Obsah balení HP 65W USB-C LC Power Adapter Napájecí konektor s tříkolíkovou vidlicí pro českou zásuvku Úvodní příručka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP USB-C 65W Laptop Charger , Trust fyda wireless mouse eco certified (24727)

Targus® USB-C 65W PD Charger

Targus® USB-C 65W PD Charger
Detail

Ať vás zavede služební cesta kamkoliv, do kanceláře nebo ke klientovi, je nezbytné, abyste měli na cestu nabitá pracovní zařízení. Vezměte si nabíječku Targus 65 W USB-C PD na cesty a mějte svůj notebook, tablet nebo telefon stále nabitý*. Napájecí adaptér podporuje příkon až 65 W, což je dostatek pro většinu notebooků o uhlopříčce až 14 palců**. Napájecí adaptér využívá technologii Power Delivery a v kombinaci s ochranou napájení Targus, zajišťuje rychlé a bezpečné nabíjení optimalizací nabíjecího proudu za všech okolností. Poskytuje ochranu před okamžitým poškozením v důsledku nadproudu a přehřátí, a k tomu zachovává dlouhodobé zdraví baterie, čímž prodlužuje životnost zařízení. Kompaktní a lehký. Zabraňuje zamotání kabelů a napomáhá jejich úhlednému uložení pomocí přiložené kabelové stahovací pásky. *Nabíjí většinu • Kompatibilní s notebooky, tablety a telefony opatřenými portem USB-C* • Nabíjení USB-C Power Delivery (PD) nabije notebooky s příkonem až 65 W • Zabudovaná ochrana napájení: Důkladně testováno pro zajištění ochrany proti přepětí, nadproudu a přehřátí • Technologie PD je propojena s ochranou napájení Targus pro nepřetržitou kontrolu rychlosti nabíjení s přidanou výhodou maximalizace dlouhodobého zdraví baterie vašeho zařízení • Páska pro organizaci kabelů a snadné ukládání s kabelem o délce 1,8 m • Včetně cestovních napájecích kabelů pro EU a VB, které jsou ideální jako lehká alternativa originálu • Omezená záruka 2 roky zařízení USB-C PD ** Může se lišit v závislosti na notebooku (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Targus® USB-C 65W PD Charger , Trust primo powerbank eco certified 20000mah (24676)

Eloop Orsen GaN 65W Charger USB-C White (65W GaN_1 White)

Eloop Orsen GaN 65W Charger USB-C White (65W GaN_1 White)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, s technologií GaN Rychlá a výkonnánabíječkaEloop Orsen GaN 65 W nabije váš telefon za několik minut. Nabíječka je vybavena konektorem USB-C s podporou Power Delivery, pomocí kterého lze nabíjet výkonem až 65 W, díky čemuž je ideální i pro nabíjení notebooku či MacBooku. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! VÝSTUPYUSB-C VÝKON65 W HMOTNOST79 gramů Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ideální nabíječka na cestyNabíječka Eloop Orsen GaN váží pouhých 79 gramů a je tak dokonale přenosná. Jistě oceníte i její elegantní provedení v bílé barvě. Klíčové vlastnostinabíječky EloopNabíjení výkonem až 65 WVýstupy USB-C s Power DeliveryIdeální pro nabíjení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eloop Orsen GaN 65W Charger USB-C White (65W GaN_1 White) , Trust primo powerbank eco certified 10000mah (24678)

TRUST MAXO APPLE 61W USB-C LAPTOP CHARGER (23418)

TRUST MAXO APPLE 61W USB-C LAPTOP CHARGER (23418)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 61 W, 2 m dlouhý kabel, hmotnost 0,14 kg Spolehlivá kompaktní nabíječka pro Apple MacBookNapájecí adaptér Trust Maxo 61W USB-C Charger zajistí spolehlivé a rychlé nabíjení notebooku Apple, ale i telefonů, tabletů a laptopů ostatních značek, které jsou vybaveny USB-C konektorem s maximálním výkonem 61 W. Díky kompaktním rozměrům 66 × 92 × 28 mm a nízké hmotnosti 140 g se nabíječka stane nepostradatelným společníkem na cestách.Klíčové vlastnosti adaptéru Trust Maxo 61W USB-C ChargerKompaktní velikost ideální na cestyKompatibilní s Apple MacBook (Air/Pro) a zařízeními s USB-C portemOdpojitelný USB-C kabel s délkou 2 mCelkový výkon 61 WVstupní napětí 100 – 240 VMax. vstupní proud 3AZabudovaná ochrana proti přepětí, přebití a zkratuNapájecí adaptér ideální na cestyTrust Maxo 61W USB-C Charger disponuje kompaktní velikostí, která je o 30% menší než standardní... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST MAXO APPLE 61W USB-C LAPTOP CHARGER (23418) , Trust boye mouse pad eco certified, černá (24743)

HP AC adpater USB-C 65W Laptop Charger - USB-C napájecí adaptér

Detail

USB-C 65W Laptop Charger EAN: 196548308255 Objemte svobodu s naším USB-C 65W Laptop Charger. Tento výkonný napájecí adaptér je ideální pro cestování, práci nebo hraní. Univerzální kompatibilita Navržen pro širokou škálu zařízení s USB-C portem, tento adaptér je kompatibilní s většinou notebooků a tabletů na trhu. Výkonný a efektivní Poskytuje až 65W výkonu, tento adaptér nabízí rychlé a efektivní nabíjení vašeho zařízení. Bezpečnost je na prvním místě S naším adaptérem můžete být jisti, že vaše zařízení je v bezpečí. Adaptér je vybaven ochranou proti přepětí a přetížení. Kompaktní a přenosný Tento adaptér je navržen pro snadné přenášení. Jeho kompaktní velikost a lehká konstrukce ho dělají ideálním společníkem na cestách. Specifikace: Typ konektoru: USB-C Výstupní výkon: 65W Bezpečnostní funkce: Ochrana proti přepětí, ochrana proti přetížení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP AC adpater USB-C 65W Laptop Charger - USB-C napájecí adaptér , Trust exto laptop cooling stand eco certified (24613)

ACEFAST GaN Charger 65W (2x USB-C + USB-A) + USB-C Cable Black (A13)

ACEFAST GaN Charger 65W (2x USB-C + USB-A) + USB-C Cable Black (A13)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W (1 × 65 W, 1 × 20 W1 × 18 W), výstup USB-A a USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol a Huawei Super Charger Protocol, délka kabelu 1,2 m, zakončení kabelu USB-C Nabíječka do sítě ACEFAST GaN Charger 65W Nenechte se zaskočit nízkou úrovní baterie vašeho mobilního zařízení. Nabíječku do sítě ACEFAST GaN Charger 65W můžete mít neustále při sobě. Disponuje dvěma porty USB-C a jedním USB-A a umožňuje vám dobíjet i tři zařízení současně. Nabíječka do sítě ACEFAST GaN Charger 65W se pyšní funkcí rychlého nabíjení a k tomu přepěťovou ochranou. Nemusíte mít žádné obavy, že by se nabíjený produkt nějak poškodil.... (alza.cz)

Podobné produkty ako ACEFAST GaN Charger 65W (2x USB-C + USB-A) + USB-C Cable Black (A13) , Trust bayo ergo wired mouse eco certified (24635)

Baseus GaN2 Lite Quick Charger USB + USB-C 65W White (CCGAN2L-B02)

Baseus GaN2 Lite Quick Charger USB + USB-C 65W White (CCGAN2L-B02)
Detail

Nabíječka do sítě - celkový výkon 65 W (1 × 65 W, 1 × 45 W), výstup USB-A a USB-C, podpěťová ochrana, s technologií GaN Cestovní nabíječkas výkonem až 65 WPraktická cestovní nabíječka Baseus GaN Lite Quick Travel Charger nabízí rychlé nabíjení výkonem až 65 W a je tak ideální pro nabíjení mobilních telefonů, tabletů, ale i např. Macbooku či laptopů. Její výhodou jsou především malé rozměry, které ji předurčují k použití kdekoli, a zejména během cestování. POČET VÝSTUPŮ2 BARVAbílá VÝKON65 W Inovativní technologie GaNZa kombinací malých rozměrů a podporou rychlonabíjení stojí technologie GaN – efektivní systém Gallium Nitride umožňuje při malých rozměrech vyšší účinnost nabíjení. Nabíječka má navíc 2 výstupy – USB–C a USB-A, oba s podporou rychlého nabíjení. Šetří drahocenný časDíky Power Delivery s výkonem až 65 W nabijete Macbook... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baseus GaN2 Lite Quick Charger USB + USB-C 65W White (CCGAN2L-B02) , Baseus gan2 lite quick charger usb + usb-c 65w white (ccgan2l-b02)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)

TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728)
Detail

Myš drátová, optická, 5000DPI, 6 tlačítek, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou drátovou myší Trust Fyda. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust FydaMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 52 % z recyklovaných materiálů1,5metrový kabel s USB zajišťující dostatečnou flexibilituTrust Fyda má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (600/1400/2800/5000)Boky myši jsou tvarované pro pohodlné položení palce a malíčkuMyš... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - green/zelená (24552)

UGREEN GaN 65W Wall Charger (3x USB-C + 1x USB-A) Black (70774)

UGREEN GaN 65W Wall Charger (3x USB-C + 1x USB-A) Black (70774)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W (2 × 65 W, 1 × 18 W1 × 22,5 W), výstup USB-A a USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, Qualcomm Quick Charge 2.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, Qualcomm Quick Charge 4.0+, Samsung Adaptive Fast Charging, Huawei Fast Charger Protocol a Huawei Super Fast Charger Protocol, přepěťová ochrana, regulace teploty, zakončení kabelu USB-C a USB-A Nabíječka do sítě UGREEN 65W Wall Charger (3C1A) EU Dobijte vaše zařízení za zlomek času. Nabíječku do sítě UGREEN 65W Wall Charger (3C1A) EU pro své kompaktní rozměry můžete brát všude s sebou a vychutnat si tak pohodlné nabíjení. Disponuje třemi USB-C konektory a jedním USB-A portem. Neschází ochrana proti přepětí, přetížení, přehřátí a zkratu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN GaN 65W Wall Charger (3x USB-C + 1x USB-A) Black (70774) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - red/červená (24550)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)

Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 5000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 2 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost, nízká hmotnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 5000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 5000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 5000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až dvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679) , Trust gxt131 ranoo wrl gaming mouse eco certified (24558)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)

Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 20000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 20000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 20000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 20000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - blue/modrá (24551)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)

TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Fyda Wireless. Svým designovým provedením je vhodná pro praváky. Trust Fyda disponuje optickým senzorem a možností volby ze čtyř úrovní DPI (600/1400/2800/5000). Boky myši Trust disponují opěrkami pro palec a malíček. Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Fyda WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Fyda je vyrobena z 50 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíBezdrátový dosah až 10 metrůFyzický vypínač pro úsporu energiePřijímač USB typu Plug-and-PlayNa spodní straně myši je prostor pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727) , Trust trezo silent wireless deskset eco certified - cz/sk (24917)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)

Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 15000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, LED indikace stavu, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 15000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 15000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 15000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677) , Dell adaptér 65w usb-c (450-agob)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)

Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678)
Detail

Powerbanka pro mobilní telefony a tablety, 10000 mAh, USB-C, rychlé nabíjení 15W, 3 výstupy až 5 V a 3 A, zvýšená odolnost Ultratenká powerbanka s kapacitou 10000 mAh a ekologickým designemPořiďte si novou powerbanku a pomozte sobě i naší planetě. Trust Primo Powerbank ECO certified vyniká tenkým a snadno přenosným designem, kapacitou 10000 mAh a ekologickým designem, protože pro její výrobu byly použity certifikované recyklované materiály. Powerbanka automaticky poskytuje maximální nabíjecí výkon v závislosti na připojeném zařízení, přičemž je kompatibilní se všemi chytrými telefony i tablety. Na powerbance je umístěn LED indikátor úrovně nabití, takže vždy budete vědět, kdy je potřeba powerbanku dobít.Klíčové vlastnosti powerbanky Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAhKompaktní a snadno přenosná powerbanka s kapacitou 10000 mAhEkologický design z certifikovaných recyklovaných materiálůPowerbanka umí nabíjet až tři zařízení současně (2× USB-A + 1×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678) , I-tec universal charger usb-c pd 3.0 + 1x usb 3.0, 112w (charger-c112w )

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified  (24549)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, černá a šedá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549) , Lenovo thinkpad 65w dc - travel (usb-c) (40ak0065ww)

Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732)

Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732)
Detail

Webkamera s rozlišením QHD (2560 × 1440 px), úhel záběru 92°, vestavěný stereo mikrofon, automatické ostření, skládací mechanismus Kompaktní webkamera se zabudovaným duálním mikrofonemÚčastněte se videokonferencí a videohovorů prostřednictvím skladné webkamery Trust TAXON QHD. Kvalitní a čistý obraz zprostředkuje skleněná čočka s QHD rozlišením a 92° úhlem záběru. Webkamera disponuje kompenzací protisvětla, automatickým ostřením a automatickým vyvažováním bílé, proto bude obraz z webkamery vždy jasný a čistý. O provozu webkamery Trust budete informováni prostřednictvím stavové LED diody.Klíčové vlastnosti webkamery Trust TAXON QHDCertifikovaný (SCS ) ekologický produkt – vyroben z 85% recyklátuSkleněná čočka s QHD rozlišením92° úhel záběruFunkce kompenzace protisvětla, automatického ostření a vyvažování bíléStavová LED diodaSkládací konstrukce umožní postavení na stůl nebo uchycení na hranu monitoruIntegrovaný duální mikrofonObjektiv webkamery lze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TAXON QHD Webcam ECO certified (24732) , Lenovo 65w usb-c ac cestovní adaptér (40aw0065ww)

TRUST powerbanka Laro, 65W, 20000 mAh, USB-C - pro notebooky, laptopy, MAC

TRUST powerbanka Laro, 65W, 20000 mAh, USB-C - pro notebooky, laptopy, MAC
Detail

Laro 65W USB-C Laptop Powerbank High-capacity 65W powerbank to fast-charge your USB-C laptop or MacBook on the go Compact and high-capacity powerbank to charge your laptop on the go (65W/ 20,000mAh) Doubles the battery life of your laptop; continue your work even after your laptop’s battery runs out* Compatible with all USB-C type laptops and MacBooks up to 65W with Power Delivery Also suitable for charging phones and tablets via USB-C and USB ports Fast-recharge the powerbank within 2 hours** Smart LED level indicator lets you know when it’s time to recharge *Depends on brand/model and battery condition. For indication only **Fast recharge with 65W USB-C PD wall charger TECHNICAL SPECIFICATIONS Number of USB ports 2 Height of main product 150 mm Width of main product 75 mm Depth of main product 28 mm Total weight 462 g Weight of main unit 462 g Connectivity Cables included USB-C to USB-C cable Features Accessories USB-C charge cable Special Features 65W Power Delivery Flashlight No Protection Protections over-charge, over-current, over-discharge, over-heat, over-load, short-circuit Power Battery capacity 20000 mAh Battery voltage 3.7 V Safe & certified battery Yes Recharge time 2 hours Watt-hour rating 74 Wh Number of charges - phones 8 Battery composition (Alkaline, Li-ion, etc.) Lithium-ion polymer Input Input port USB-C Input power 65W/20V/3.25A Fast re-charging Yes Output USB port A types 1 Charging technology Quick Charge 3.0, USB PD 3.0 + PPS Output specification - Port 2 18W, QC 3.0, auto-detect USB port C types 1 Output specification - Port 1 65W, PD, USB-C Total output power (max): A, W 3.25A, 65W Campatibility Compatible Brands Apple, Acer, Asus, Dell, Google, HP, Lenovo, LG, Microsoft Compatible Device Types laptop, smartphone, tablet, action camera General compatibility USB-A and USB-C Compatible Consoles Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite Control Indicators Battery level, Power on/off (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TRUST powerbanka Laro, 65W, 20000 mAh, USB-C - pro notebooky, laptopy, MAC , Lenovo 65w usb-c ac travel adapter (40aw0065eu)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)

Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613)
Detail

Chladící podložka - pod notebook, pro notebooky do 16", aktivní chlazení, 1 ventilátor, průměr ventilátoru 180 mm, max. hlučnost ventilátoru 35 dB, 1 USB port, USB napájení, polohovatelná, materiál kov, rozměry 25 × 350 × 255 mm (V׊×H), hmotnost 630 g Chladicí podložka s ekologicky přívětivým designemChladicí podložka pro notebooky představuje skvělý způsob jak si přizpůsobit pozici notebooku, chladit jej při větší zátěži a zároveň uděláte něco pro naši planetu. Trust Exto Laptop Cooling Stand se pyšní ekologickým designem, jelikož je vyrobena z recyklovaných certifikovaných materiálů. Chladicí podložka je určena pro notebooku o velikosti úhlopříčky do 16" a k fungování vám stačí mít jeden volný USB port. Svůj notebook položíte na stylovou perforovanou hliníkovou desku, která zajistí ideální podmínky pro proudění vzduchu. O aktivní chlazení se stará 180mm ventilátor s přizpůsobitelnou rychlostí od tichého až po výkonný režim.Klíčové vlastnosti chladicí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613) , Trust calyx usb-c to hdmi cable (23332)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)

TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635)
Detail

Myš vertikální, drátová, optická, 4200DPI, 6 tlačítek, vícebarevné podsvícení, délka kabelu 1.5m, USB, vhodná pro praváky a vertikální, černá Ergonomická drátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wired. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby ze 4 úrovní DPI (800/1200/2200/4000). Drátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé drátové myši Trust Bayo Ergo WiredMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má 1,5metrový kabelTrust Bayo Ergo Wired má tlačítko pro přepínání mezi čtyřmi režimy DPI (800/1200/2200/4000)Myš vhodná pro pravákyPohodlný úchop a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635) , Dji 65w car charger (cp.ma.00000426.01)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)

Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743)
Detail

Podložka pod myš - velikost L, materiál: textil a guma, rozměry 25,0×0,3×21,0cm, černá Kancelářská podložka pod myš TRUST usnadňuje ovládání zvýšením přesnosti myši a hladším pohybem. Nejdůležitější předností podložky Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá je povrch, který je velmi odolný a je příjemný i na dotek. Výrobce si vybral ke zhotovení materiál, jímž je textil a guma. Spodní strana je protiskluzová, což brání posouvání podložky po stole. Aby vám podložka krásně padla na stůl, je potřeba znát její rozměry. Její míry tedy jsou 25 × 21 cm při hmotnosti 90 g. Celkový vzhled dotváří černá barva. Zajímavé parametry podložky pod myš Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá Kancelářská podložka pod myš vám práci udělá zdravější Při výrobě se využilo materiálu, jímž je textil a guma Rozměry podložky pod myš TRUST jsou 25 × 21 cm Velikost: L Velmi dobře drží na desce stolu Ideálně zvolená černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743) , Epico gan 65w charger - bílá (9915101100115)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)

TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731)
Detail

Myš vertikální, bezdrátová, optická, 2400DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, černá Ergonomická bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojDopřejte si mnohahodinové pohodlí při práci s ergonomicky tvarovanou myší Trust Bayo Ergo Wireless. Vertikální design snižuje namáhání paží a zápěstí. Svým provedením je vhodná pro praváky. Trust Bayo disponuje optickým senzorem a možností volby z pěti úrovní DPI (800/1200/1600/2000/2400). Bezdrátová myš má celkem 6 tlačítek, přičemž dvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu).Klíčové vlastnosti černé bezdrátové myši Trust Bayo Ergo WirelessMyš disponuje celkem 6 tlačítkyDvě boční tlačítka lze snadno ovládat palcem (pohyb dopředu a dozadu)Trust Bayo Ergo je vyrobena ze 79 % z recyklovaných materiálůMyš má zabudovaný akumulátor pro opětovné nabitíDodávaný USB-C kabel můžete do myši zapojit a pokračovat při práci i během nabíjeníIndikátor slabé baterieBezdrátový... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified (24731) , Hp 65w usb-c lc power adapter (1p3k6aa#abb)

3mk nabíječka do sítě Hyper Charger 65W, GaN, 2x USB-C (PD) + 1x USB, bílá

3mk nabíječka do sítě Hyper Charger 65W, GaN, 2x USB-C (PD) + 1x USB, bílá
Detail

Hyper Charger 65W - Rychlost a výkon Power Delivery i Quick Charge - rychlé nabíjení jakéhokoli zařízení, dokonce i notebooku Nabíjejte více - připojte až 3 zařízení najednou Nabíjení libovolného zařízení Sázíme na výkonné nabíjení všech vašich mobilních zařízení. Proto jsme navrhli naši 65W nabíječku s technologií Power Delivery (PD), která poskytuje vysoký výkon prostřednictvím USB-C konektoru. Důležité je, že přenosová rychlost je přizpůsobena typu připojeného zařízení. Můžete tak snadno nabíjet nejen chytrý telefon a tablet, ale i velký notebook. S naší nabíječkou se stanete skutečně mobilními. Ušetřete čas díky rychlému nabíjení Spěcháte a váš smartphone je vybitý? Žádný problém. Nabíjení zařízení s technologií Quick Charge 3.0 trvá opravdu krátce. Technologie QC použitá v nabíječce automaticky upravuje tok proudu tekoucího do vašeho zařízení, takže zkrátíte dobu nabíjení až o několik desítek minut během celého dne. To je skvělé pro lidi, kteří mobilní zařízení intenzivně používají. Důležité je, že technologie QC je pro baterii zcela bezpečná. Nabíjení více zařízení Vytvořili jsme dokonalou nabíječku pro každého, kdo má více než jedno mobilní zařízení. Nabíjí až 3 zařízení najednou! Nyní už váš vybitý notebook nemusí čekat, až se nabije váš smartphone. Jednoduše připojte vše najednou. Pohodlné a rychlé. Navíc se k nabíječce mohou připojit i zařízení vašich přátel a členů rodiny (-: Led osvětlení rozjasní temnotu Už nikdy nebudete muset ve tmě hledat nabíječku zapojenou do zásuvky. Prostřední port naší nabíječky ve tmě jemně svítí a ukazuje, kam zapojit kabel pro nabíjení zařízení. Řešení Led Light dokonale ladí se stylovým designem nabíječky. Funkční, vizuálně příjemné a pohodlné. Parametry Typy konektorů USB Typ C - 2 pcs / USB Typ A - 1 pcs Počet nabíjecích zařízení 3 Typ Siťová nabíječka Záruka 24 měsíců Výstupní napětí [V] 5V/9V/12V/15V Výstupní proud [A] max 5A Výkon [W] max 65 V balení: Hyper Charger 65W - 1 ks. (bez kabelu) Co je to technologie GaN? Při výrobě nabíječek GaN se místo standardního křemíku používá pro přenos energie nitrid galia, který umožňuje mnohem rychlejší přenos energie, a tedy i rychlejší nabíjení. Nitrid je zároveň několikanásobně menší než křemík, takže zařízení jsou mnohem menší než jejich tradiční protějšky. Nabíječky GaN jsou proto rychlejší a zároveň menší. Technologie GaN je univerzálním standardem, který dokáže nabíjet jakékoli zařízení - chytrý telefon, tablet nebo dokonce notebook. Zároveň je 100% bezpečná, protože nabíječky jsou vybaveny řadou ochranných prvků, které chrání před změnami napětí nebo přebíjením. Výrobek je vyroben z nehořlavého PC materiálu, který zajišťuje bezpečnost a komfort používání. Nabíječka GaN znamená ještě stabilnější nabíjení a rychlejší odvod tepla. To vše v malém pouzdře, které se vejde do kapsy bundy nebo kabelky. Příslušenství podporuje funkci rychlého nabíjení PD 3.0/2.0, QC3.0/2.0, FCP, SCP, AFC a další nabíjecí protokoly. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako 3mk nabíječka do sítě Hyper Charger 65W, GaN, 2x USB-C (PD) + 1x USB, bílá , Anker powerport nano ii gan 65w usb-c (a2663g11)

Eloop Orsen C12 GaN 65W Charger Dual USB-C + USB-A White (C12 White EU)

Eloop Orsen C12 GaN 65W Charger Dual USB-C + USB-A White (C12 White EU)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W (2 × 65 W, 1 × 60 W), výstup USB-A a USB-C, technologie rychlého nabíjení USB Power Delivery, přepěťová ochrana, podpěťová ochrana, s technologií GaN Rychlá a výkonnánabíječkaEloop Orsen C12 GaN 65 W Dual nabije váš telefon za několik minut. Nabíječka je vybavena dvěma konektory – USB-A a USB-C s podporou Power Delivery, pomocí kterého lze nabíjet výkonem až 65 W, díky čemuž je ideální i pro nabíjení notebooku či MacBooku. VÝSTUPYUSB-A a USB-C VÝKON65 W (USB-C) HMOTNOST79 gramů Ideální nabíječka na cestyStandardní USB-A konektor poté nabízí výkon 18 W a díky inteligentnímu řízení výkonu lze nabíjet dvě zařízení současně (USB-A / 18 W + USB-C / 45 W). Nabíječka Eloop Orsen C12 GaN váží pouhých 79 gramů a je tak dokonale přenosná. Klíčové vlastnostinabíječky EloopNabíjení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eloop Orsen C12 GaN 65W Charger Dual USB-C + USB-A White (C12 White EU) , Asus 65w usb-c pro ux3490ua, ux490ua (b0a001-00443300)

iTec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W

iTec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W
Detail

i-tec USB-C Dual Display Docking Station with Power Delivery 65W + i-tec Universal Charger 77 W Kancelářská dokovací stanice USB-C, která podporuje až 2x externí monitor v rozlišení 4K. Stanice je kompatibilní s jakýmkoliv notebookem vybaveným portem USB-C nebo Thunderbolt 3. 6x USB port, spolehlivé a rychlé připojení do podnikové sítě díky integrovanému LAN portu a podpora instalace za monitor, to vše z této dokovací stanice dělá ideálního společníka pro profesionály. Samozřejmostí je podpora nabíjení vašeho notebooku či tabletu, a to až 65 W (napájecí adaptér je přiložen). Integrovaný nejnovější protokol DP 1.4 podporuje rovněž rozlišení 5K/60 Hz, což mohou ocenit i profesionální grafici, datoví analytici, filmoví editoři, případně milovníci videa ve vysokém rozlišení. K dokovací stanici je rovněž přiložen napájecí adaptér USB-C o celkovém výkonu 77 W (USB-C port: 65W a 1x USB-A port o výkonu 12 W) Pokud byste potřebovali připojit váš monitor prostřednictvím portu HDMI, můžete si zakoupit adaptér DP2HDMI4K60HZ (i-tec DisplayPort to HDMI Adapter), který vám zprostředkuje port HDMI v rozlišení až 4K a obnovovací frekvenci až 60 Hz. Poznámka: operační systém macOS nepodporuje technologii více obrazového video přenosu Multi Stream Transport (MST), což znamená, že v případě připojení k macOS bude na obou připojených monitorech promítnut stejný obraz. Připojte až dva externí monitory 4K/30HzPower delivery: až 65 W (přiložen napájecí adaptér o celkovém výkonu 77 W)K dispozici jsou dva porty DisplayPort3x USB 3.1, 1x USB-C 3.1 a 2x USB 2.0 vám umožní snadné připojení vašich USB zařízení a periferií. Gigabitový Ethernet RJ-45 poskytuje spolehlivé, robustní a vysokorychlostní internetové připojení s podporou 10/100/1000 Mbps rychlostíKombinovaný jack pro audio a mikrofon na předním paneluZámek Kensington zajistí ochranu proti zcizení, zejména v prostředí sdílených kanceláří či veřejně přístupných místVypínač dokovací stanice umožní maximální úsporu elektrické energieDokovací stanice podporuje držák VESA pro inteligentní vertikální instalaci za monitor s VESA podporouPodporuje Windows 10, macOS X, Android, ChromeOS a Linux Specifikace DOKOVACÍ STANICE: 1x integrovaný USB-C kabel pro připojení k zařízení (100 cm)Technologie dokovací stanice: USB-C (MST)Power Delivery: 65 WVideo Porty: 2x DisplayPortRozlišení:• DP 1.2 HBR2: 1 monitor – až 4K/30Hz 2 monitory – až 2x 1080p/60Hz*• DP 1.4 HBR3: 1 monitor – až 4K/60Hz 2 monitory – až 2x 1440p/60Hz*• DP 1.4 HBR3 DSC: 1 monitor – až 5K/60Hz 2 monitory – až 2x 4K/60Hz*1x USB-C port Gen. 2 (pouze pro data)1x USB-C port gen. 2 + PD (data + power delivery)3x USB 3.0 port2x USB 2.0 port1x Ethernet GLAN RJ-45 port (Realtek RTL8153)1x 3,5 mm Combo Audio portLED indikacePřepínač ON/OFF pro zapnutí a vypnutí dokovací stanicePodpora pro Kensington lockPodpora pro VESA uchyceníOS: Windows 10, macOS*, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemiRozměry produktu: 113 x 113 x 40 mm UNIVERZÁLNÍ NABÍJECÍ ADAPTÉR: Vstupní napětí AC 100-240V, 50-60HzVýstupní výkon (max.): 77WVýstupní napětí USB-C: DC 5V / 9V / 12V / 15V / 20VVýstupní proud USB-C: max. 3,25AVýstupní napětí USB-A: DC 5VVýstupní proud USB-A: max. 2.4AOchrana proti: proudovému přetížení, přepětí, zkratu a přehřátí.Operační teploty: 0°C – 40°C Rozměry balení: 375 x 175 x 120 mmHmotnost balení: 518 g Hardwarové požadavky: Zařízení s volným USB-C nebo Thunderbolt 3 Požadavky pro funkci Power Delivery: Zařízení s volným USB-C či Thunderbolt 3 portem s podporou „Power Delivery“ Požadavky pro video výstup: Zařízení s volným USB-C portem s podporou “DisplayPort Alternate Mode” či portem Thunderbolt 3Pro využití vyšších obnovovacích frekvencí než 60 Hz je zapotřebí monitor, který tyto obnovovací frekvence podporuje Operační systém: Windows 10, macOS*, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi * Operační systém macOS nepodporuje technologii více-obrazového video přenosu Multi Stream Transport (MST), což znamená, že v případě připojení k macOS bude na obou připojených monitorech promítnut stejný obraz. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec USB-C Dual Display Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W

iTec USB-C HDMI DP Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W

iTec USB-C HDMI DP Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W
Detail

i-tec USB-C HDMI DP Docking Station with Power Delivery 65W + i-tec Universal Charger 77 W Kancelářská dokovací stanice USB-C, která podporuje až 2x externí monitory v rozlišení 4K. Stanice je kompatibilní s jakýmkoliv notebookem vybaveným portem USB-C nebo Thunderbolt 3. 6x USB port, spolehlivé a rychlé připojení do podnikové sítě díky integrovanému LAN portu, napájení až 65 W (nabíjecí adaptér je přiložen) a podpora instalace za monitor, to vše z této dokovací stanice dělá ideálního společníka pro profesionály. Tato dokovací stanice je navržená tak, že se dá použít s libovolným notebookem, tabletem nebo chytrým telefonem, bez ohledu na typ, značku nebo operační systém. Stačí, aby otebook/tablet/tetefon měl volný Thunderbolt 3 či USB-C port, který umí přenášet video signál. Máte rádi jemnou grafiku s vysokým rozlišením? Pokud ano, tato stanice vám zprostředkuje připojení až ke dvěma externím monitorům či televizím v rozlišení až 4K! Samozřejmostí je rovněž vysoká obnovovací frekvence 60 Hz, při které je obraz opravdu krásně plynulý. Tiskárna? Klávesnice? Myš? Externí disk a flash? Nabíjecí kabel k telefonu?Starší USB-A nebo nejnovější USB-C konektor? K dokovací stanici připojíte všechna vaše zařízení snadno a rychle. Samozřejmostí je také možnost připojit se k internetu díky LAN portu – tím vám odpadnou starosti s proměnlivou kvalitou a rychlostí Wi-Fi sítí. Nový USB-C konektor umí spoustu věcí! Pokud váš notebook či tablet podporuje napájení prostřednictvím tohoto portu, získáte možnost připojení všeho potřebného (přenos dat, internet, video i napájení) prostřednictvím jednoho jediného kabelu. Každé elektrické zařízení má minimální kontinuální spotřebu, která se v průběhu životnosti vyšplhá do desítek až stovek zbytečně spálených a zaplacených kilowattů. Naši dokovací stanici však můžete dle potřeby vypnout a tím ušetřit jak prostředí, tak i vaši peněženku. Vysoce kvalitní USB-C kabel v délce jednoho metru vám na stole zajistí dostatek místa a hlavně možnost si uspořádat pracovní prostředí podle vašich požadavků. Kratší kabely často omezují variabilitu použití, a v některých případech dokonce brání připojení veškerého potřebného příslušenství. Základem moderní pracovní plochy je čistý stůl. Pokud váš monitor nabízí VESA standard pro montáž, můžete si tuto dokovací stanici snadno nainstalovat za něj, za pomoci volitelného rámečku (objednací kód: VESADOCK1). Používáte Windows? Nemáte pravidelně zálohované své dokumenty, fotky či videa? Nainstalujte si naši bezplatnou doplňkovou aplikaci i-tec Docker Pro (i-tec.cz/dockerpro) a se zálohou můžete hned, a hlavně snadno začít. Připojte k dokovací stanici jakýkoliv disk či flash kartu, zbytek je otázkou pár kliknutí myší. Obsah balení • Produkt• Manuál• Nabíjecí adaptér 77 W Specifikace DOKOVACÍ STANICE: • 1x integrovaný USB-C kabel pro připojení k zařízení (100 cm)• Technologie dokovací stanice: USB-C (MST)• Power Delivery: 65 W• Video Porty: 1x HDMI, 1x DisplayPort (podporující DP++)Rozlišení:DP 1.2 HBR2:1 monitor – 1x HDMI › až 4K/30Hz1 monitor – 1x DisplayPort › až 4K/30Hz2 monitory – 1x DisplayPort + 1x HDMI › až 2x 1080p/60Hz*DP 1.4 HBR3:1 monitor – 1x HDMI › až 4K/60Hz1 monitor – 1x DisplayPort › až 4K/60Hz2 monitory – 1x DisplayPort + 1x HDMI › až 2x 1440p/60Hz*2 monitory – 1x DisplayPort + 1x HDMI › až 2x 4K/30Hz*DP 1.4 HBR3 DSC:1 monitor – 1x HDMI › až 4K/60Hz1 monitor – 1x DisplayPort › až 5K/60Hz2 monitory – 1x DisplayPort + 1x HDMI › až 2x 4K/60Hz*• 1x USB-C port Gen. 2 (pouze pro data)• 1x USB-C port gen. 2 + PD (data + power delivery)• 3x USB 3.0 port• 2x USB 2.0 port• 1x Ethernet GLAN RJ-45 port (Realtek RTL8153)• 1x 3,5 mm Combo Audio port• LED indikace• Přepínač ON/OFF pro zapnutí a vypnutí dokovací stanice• Podpora pro Kensington lock• Podpora pro VESA uchycení• OS: Windows 10, macOS*, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi• Rozměry produktu: 113 x 113 x 40 mm UNIVERZÁLNÍ NABÍJECÍ ADAPTÉR: • Vstupní napětí AC 100-240V, 50-60Hz• Výstupní výkon (max.): 77W• Výstupní napětí USB-C: DC 5V / 9V / 12V / 15V / 20V• Výstupní proud USB-C: max. 3,25A• Výstupní napětí USB-A: DC 5V• Výstupní proud USB-A: max. 2.4A• Ochrana proti: proudovému přetížení, přepětí, zkratu a přehřátí.• Operační teploty: 0°C – 40°C • Rozměry balení: 338 x 150 x 55 mm• Hmotnost balení: 828 g Hardwarové požadavky: Zařízení s volným USB-C nebo Thunderbolt 3 Požadavky pro funkci Power Delivery: Zařízení s volným USB-C či Thunderbolt 3 portem s podporou „Power Delivery“ Požadavky pro video výstup: Zařízení s volným USB-C portem s podporou “DisplayPort Alternate Mode” či portem Thunderbolt 3Pro využití vyšších obnovovacích frekvencí než 60 Hz je zapotřebí monitor, který tyto obnovovací frekvence podporuje Operační systém: Windows 10, macOS*, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi * Operační systém macOS nepodporuje technologii více-obrazového video přenosu Multi Stream Transport (MST), což znamená, že v případě připojení k macOS bude na obou připojených monitorech promítnut stejný obraz. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec USB-C HDMI DP Docking Station, Power Delivery 65W + Universal Charger 77 W

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)

TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 4800DPI, 9 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Hledáte unikátní herní myš k počítači? Pomocí TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified si užijete skvělou zábavu u her. Jde o bezdrátovou myš, žádný kabel vám tak již nebude překážet. Pro spojení s PC poslouží radiofrekvenční technologie s maximální dosahem 10 m. Tělo herní myši je speciálně tvarováno pro praváky. Její pohyb snímá rychlá a spolehlivá optická technologie, myš vás potěší maximální citlivostí 4800 DPI. Využít můžete 9 tlačítek, tolik tlačítek je nadstandardní výbava, kterou ocení nároční hráči. O napájení se stará AA baterie. Tlačítko pro změnu DPI umožní přenastavit citlivost myši. Je vybavena tlačítky s trojklikem. Tento model je nejvhodnější na stoly hráčů, ale zastane i všechno ostatní. Důležité vlastnosti herní myši TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified Bezdrátová herní myš zaručuje to, že s... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, červená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti červené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, modrá Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti modré bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)

TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)
Detail

Myš bezdrátová, optická, 1600DPI, 3 tlačítka, změna DPI a tichá, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a vhodná pro leváky, zelená Malá bezdrátová myš podporující udržitelný rozvojPořiďte si k počítači nebo notebooku kompaktní a snadno přenosnou myš, která se dobře drží v pravé i levé ruce. Trust YVI+ disponuje optickým senzorem a možností volby ze dvou úrovní DPI (800/1600). Bezdrátová myš vám pomůže udržovat pořádek na pracovním stole díky absenci překážejícího a zamotávajícího se kabelu. Strany myši Trust jsou potaženy pryží, což zlepšuje úchop. Součástí balení je jedna AA baterie s až 12měsíční výdrží.Klíčové vlastnosti zelené bezdrátové myši Trust YVI+Myš má tichá tlačítka pro ničím nerušenou práciTrust YVI+ je vyrobena z 83 % z recyklovaných materiálůBezdrátové provedení s výdrží baterie až pro 12 měsíců používáníNa spodní straně myši je prostor pro schování micro USB přijímačeDosah signálu až do vzdálenosti 8 mTrust YVI+ má tlačítko pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, americká kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1800DPI, 3 tlačítka, symetrická Klávesnice i myš jsou základním ovládacím prvkem počítače. Tento komplet Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US obsahuje obě tyto komponenty. K počítači či notebooku je můžete zapojit pomocí bezdrátového USB přijímače. Jde o myš optického typu, která načítá pohyb pomocí červeného LED světla. Kladná stránka této technologie je výhodnější cena. Klávesnice je předurčena zejména do prostředí kanceláře. Klávesnice disponuje nízkoprofilovými tlačítky, jejich verze je americká. Důležité funkce setu klávesnice a myši Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US Součástí setu je klávesnice a myš TRUST Klávesnice je navržena do prostředí kanceláře Americká lokalizace Napájení pomocí baterií Jednoduchá změna DPI pomocí tlačítka Svým tvarem je ideální pro praváky i pro leváky Klávesnice a myš se připojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - US (24529)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)

Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)
Detail

Set klávesnice a myši - bezdrátový, česká a slovenská kancelářská klávesnice, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1800DPI, 3 tlačítka, symetrická Praktický, tichý bezdrátový set klávesnice a myšiHledáte pro sebe vhodné kancelářské příslušenství pro pohodlnou a ničím nerušenou práci? Bezdrátový set klávesnice a myši Trust Trezo bude vhodným příslušenstvím pro efektivní práci. Klávesy i tlačítka setu jsou velice tiché. Klávesnice má navíc integrovanou opěrku zápěstí zajišťující dostatečný komfort při psaní. Myš Trust je svým provedením vhodná pro leváky i praváky. Bezdrátový dosah činí bohatě dostačujících až 10 metrů. Kancelářský set šetří naši planetu, jelikož je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálů.Klíčové vlastnosti setu klávesnice a myši Trust Trezo Silent Wireless Deskset CZ/SKKancelářský set je vyroben z 85 % z recyklovaných materiálůKlávesy odolné vůči politíKlávesové zkratky pro jednoduchý přístup k médiímZabudované opěrka zápěstíMěkký zdvih kláves... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917)

Dell adaptér 65W USB-C (450-AGOB)

Dell adaptér 65W USB-C (450-AGOB)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W, 1 m dlouhý kabel Zničili jste si napájecí adaptér k notebooku? Napájecí adaptér z dílny Dell s výkonem 65 W bez problému zajistí nabití baterie i dostatečný přísun energie. Zajímavé parametry napájecího adaptéru Dell adaptér 65W USB-C Adaptér je vhodný pro připojení do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru se rovná 65 W V balení se nachází kabel do elektrické sítě Adaptér se dá využívat pro notebooky s konektorem USB-C (alza.cz)

Podobné produkty ako Dell adaptér 65W USB-C (450-AGOB)

HP AC adapter 65W USB-C LC

HP AC adapter 65W USB-C LC
Detail

65 wattový adaptér pro notebooky.Určený pro vybrané notebooky s USB-C portem.Adaptér je dodávaný s koncovkou pro českou zásuvku. Rozměry produktu (š x h x v)9,0 × 5,1 × 2,85 cm Hmotnost produktu0,235 kg Co je obsaženo v krabiciHP 65W USB-C LC Power AdapterNapájecí konektor s tříkolíkovou vidlicí pro českou zásuvkuÚvodní příručka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako HP AC adapter 65W USB-C LC

DELL Auto/Air Adapter 65W USB-C

DELL Auto/Air Adapter 65W USB-C
Detail

General Device Type Power adapter - car / airplane - external Power Device Input Voltage Range DC 11 - 16 V Output Voltage 5 / 20 V Max Electric Current 3.25 A Power Capacity 65 Watt Environmental Parameters Min Operating Temperature 0 °C Max Operating Temperature 45 °C Dimensions & Weight Width 92.8 cm Depth 20.6 cm Weight 118 g Compatibility Information Designed For Dell Chromebook 5190 2-in-1Dell Latitude 3390 2-in-1, 5175 2-in-1, 5290 2-in-1, 7275, 7370, 7390 2-in-1Dell Venue 10 Pro (5056), 8 Pro (5855)Dell XPS 12 9250, 13 9365 2-in-1, 13 9370 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako DELL Auto/Air Adapter 65W USB-C

LENOVO ThinkPad AC Adapter 65W USB-C

LENOVO ThinkPad AC Adapter 65W USB-C
Detail

Lenovo ThinkPad AC Adapter 65W USB-C EAN: 191200521539 Účinné nabíjení kdekoliv Adaptér Lenovo ThinkPad AC 65W USB-C nabízí rychlé a efektivní nabíjení, ať už jste doma, v kanceláři nebo na cestách. Kompatibilita s ThinkPad Tento síťový adaptér je plně kompatibilní s notebooky a tablety z řady ThinkPad s USB-C rozhraním. Výhody Rychlé a efektivní nabíjení Flexibilní použití - doma, v kanceláři, na cestách Plná kompatibilita s ThinkPad notebooky a tablety s USB-C (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO ThinkPad AC Adapter 65W USB-C

Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (40AW0065EU)

Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (40AW0065EU)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W, 1,8 m dlouhý kabel, hmotnost 136 g Už vám dosloužil napájecí adaptér a potřebujete nový? Nabíjecí adaptér z dílny Lenovo o celkovém výkonu 65 W dodá notebooku potřebnou energii. Důležité funkce napájecího adaptéru Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter Adaptér se dá připojit do standardní elektrické sítě Adaptér dosahuje výkonu skvělých 65 W Součástí balení je také kabel do elektrické sítě Napájecí adaptér se hodí pro notebooky s konektorem USB-C (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (40AW0065EU)

Lenovo 65W USB-C AC cestovní adaptér (40AW0065WW)

Lenovo 65W USB-C AC cestovní adaptér (40AW0065WW)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W, 1,8 m dlouhý kabel, hmotnost 117 g, vhodný pro Lenovo ThinkPad a další Notebook bez adaptéru je jako židle bez nohy. Napájecí adaptér značky Lenovo o celkovém výkonu 65 W vám spolehlivě zajistí nabití baterie i potřebný přísun energie. Originální napájecí adaptér padne na notebooky Lenovo série ThinkPad. Významné přednosti napájecího adaptéru Lenovo 65W USB-C AC cestovní adaptér Originální napájecí adaptér od značky Lenovo je vhodný pro notebooky Lenovo ThinkPad Adaptér bez problému připojíte do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru dělá 65 W Součástí balení je také kabel do elektrické sítě Adaptér je možné využít pro notebooky s konektorem USB-C Určeno pro tyto modely notebooků: Lenovo Univerzální (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo 65W USB-C AC cestovní adaptér (40AW0065WW)

Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (G0A6N065WW)

Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (G0A6N065WW)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W, 1,8 m dlouhý kabel Rádi byste si pořídili nový napájecí adaptér? Nabíjecí adaptér z dílny Lenovo o celkovém výkonu 65 W dodá notebooku potřebnou energii. Nejdůležitější funkce napájecího adaptéru Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter Adaptér je vhodný pro připojení do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru dělá 65 W Součástí balení je také kabel do elektrické sítě Adaptér je možné využít pro notebooky s konektorem USB-C (alza.cz)

Podobné produkty ako Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (G0A6N065WW)

Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C (A2663G11)

Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C (A2663G11)
Detail

Nabíječka do sítě - s podporou rychlého nabíjení, celkový výkon 65 W, výstup USB-C, technologie rychlého nabíjení Samsung Super Fast Charging 2.0 a Programmable Power Supply Nabíječka do sítě Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C s podporou rychlého nabíjeníPrakticky každý chytrý telefon, notebook nebo sluchátka konečně mají identický konektor pro nabíjení. Ano, jde o USB-C, které díky oboustranné konstrukci zapojíte vždy už na první pokus. A samozřejmě nabízí i mnohem vyšší rychlosti samotného nabíjení. Právě to je parketa moderní nabíječky Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C.Každý den oceníte rychlé nabíjeníNabíječka Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C podporuje technologii rychlého nabíjení. Například iPhone 13 zvládne nabít na 50 % kapacity baterie za pouhých 25 minut, MacBook Air plně nabije za méně než 2 hodiny. Dosahuje tak až třikrát vyšší rychlosti nabíjení než originální nabíječka. Fyzicky malá nabíječka Anker PowerPort Nano II GaN... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C (A2663G11)

ASUS 65W USB-C pro UX3490UA, UX490UA (B0A001-00443300)

ASUS 65W USB-C pro UX3490UA, UX490UA (B0A001-00443300)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W Už vám dosluhuje starý napájecí adaptér? Nabíjecí adaptér z dílny ASUS s výkonem 65 W se postará o dostatečný přísun energie a nabití baterie. Originální napájecí adaptér se bude hodit pro notebooky ASUS. Klíčové znaky napájecího adaptéru ASUS 65W USB-C pro UX3490UA, UX490UA Napájecí adaptér se připojuje do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru se rovná 65 W Dodává se s kabelem do elektrické sítě Vhodné pro tyto modely notebooků: (alza.cz)

Podobné produkty ako ASUS 65W USB-C pro UX3490UA, UX490UA (B0A001-00443300)

HP 65W USB-C LC Power Adapter (1P3K6AA#ABB)

HP 65W USB-C LC Power Adapter (1P3K6AA#ABB)
Detail

Napájecí adaptér – vstupní napětí 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, maximální výkon 65 W, hmotnost 0,235 kg Rádi byste si pořídili nový napájecí adaptér? Nabíjecí adaptér od výrobce HP o celkovém výkonu 65 W zajistí vašemu notebooku nabití baterie i přísun potřebné energie. Originální napájecí adaptér se dá použít na notebooky HP řady Pro, Chromebook, EliteBook, Elite, ProBook, Pavilion, ZBook, Envy a Spectre. Významné vlastnosti napájecího adaptéru HP 65W USB-C LC Power Adapter Originální napájecí adaptér od značky HP se hodí pro notebooky HP Pro, Chromebook, EliteBook, Elite, ProBook, Pavilion, ZBook, Envy a Spectre Adaptér je přizpůsobený pro připojení do standardní elektrické sítě Výkon adaptéru činí 65 W V balení se nachází kabel do elektrické sítě Napájecí adaptér se hodí pro notebooky s konektorem USB-C (alza.cz)

Podobné produkty ako HP 65W USB-C LC Power Adapter (1P3K6AA#ABB)

LENOVO napájecí cestovní adaptér 65W USB-C AC Travel Adapter

Detail

Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter přináší revoluci do světa cestování. Tento adaptér eliminuje potřebu mít s sebou více nabíječek. Můžete napájet svá USB-C zařízení kdykoli a kdekoli, díky čtyřem vyměnitelným zástrčkám. Kompatibilita zástrček USA (2kolíkové, typ A): použitelné v USA, Kanadě, Mexiku, Kolumbii, Panamě, Peru, Ekvádoru EU (2kolíková, typ C): použitelné ve Francii, Německu, Španělsku, Portugalsku, Nizozemsku, Rakousku, Belgii, Norsku, Finsku, Islandu, Turecku, Ukrajině, Rusku UK (3kolíkové, typ G): použitelné ve Velké Británii, Hongkongu, Singapuru, Malajsii, Spojených arabských emirátech, Saúdské Arábii AU (2kolíkové, typ I): použitelné v Austrálii, Novém Zélandu, Fidži, Papua Nové Guineji Snadné balení Až skončíte, stačí zabalit tento kompaktní adaptér do přiloženého pouzdra a jste připraveni na další dobrodružství. EAN: 0194552822231 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO napájecí cestovní adaptér 65W USB-C AC Travel Adapter

LENOVO napájecí cestovní adaptér 65W USB-C DC Travel Adapter

LENOVO napájecí cestovní adaptér 65W USB-C DC Travel Adapter
Detail

LENOVO 65W USB-C DC Travel Adapter EAN: 192076259489 Vstup: 12/24V DC Výstup: USB-C 5/9/15V@3A, 20V@3.25A Hmotnost: 140g Kompatibilní modely: Lenovo Tablet 10(#20L3,20L4) ThinkPad X1 Tablet Gen 3(#20KJ,20KK) X1 Tablet Gen 2(#20JB,20JC) X1 Tablet(#20GG,20GH) ThinkPad 11e 5th Gen(#20LQ, 20LR) ThinkPad Yoga 11e 5th Gen(#20LM, 20LN) ThinkPad 13 2nd Gen Win(#20J1,20J2) ThinkPad 13 Chrome(#20GL,20GM) Použití Rychlé a jednoduché použití. Zapojte do auto-zapalovače a do notebooku. Rozměry 17 × 33 × 1800 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako LENOVO napájecí cestovní adaptér 65W USB-C DC Travel Adapter
TRUST MAXO APPLE 61W USB-C LAPTOP CHARGER (23418), TRUST FYDA MOUSE ECO certified (24728), Eloop Orsen GaN 65W Charger USB-C White (65W GaN_1 White), I-tec USB-C Smart Charger 65W + USB-A Port 12W (CHARGER-C77W), Trust Primo Powerbank ECO certified 5000mAh (24679), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified (24549), Trust Primo Powerbank ECO certified 15000mAh (24677), TRUST FYDA WIRELESS MOUSE ECO certified (24727), Trust Primo Powerbank ECO certified 20000mAh (24676), Trust Primo Powerbank ECO certified 10000mAh (24678), Trust BOYE Mouse Pad ECO certified, černá (24743), Trust Exto Laptop Cooling Stand ECO certified (24613), TRUST BAYO ERGO Wired Mouse ECO certified (24635), Baseus GaN2 Lite Quick Charger USB + USB-C 65W White (CCGAN2L-B02), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - GREEN/zelená (24552), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550), TRUST GXT131 RANOO WRL Gaming Mouse ECO certified (24558), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - BLUE/modrá (24551), Trust TREZO Silent Wireless Deskset ECO certified - CZ/SK (24917), Dell adaptér 65W USB-C (450-AGOB), I-TEC Universal Charger USB-C PD 3.0 + 1x USB 3.0, 112W (CHARGER-C112W ), Lenovo ThinkPad 65W DC - Travel (USB-C) (40AK0065WW), Lenovo 65W USB-C AC cestovní adaptér (40AW0065WW), Lenovo 65W USB-C AC Travel Adapter (40AW0065EU), TRUST CALYX USB-C TO HDMI CABLE (23332), DJI 65W Car Charger (CP.MA.00000426.01), Epico GaN 65W Charger - Bílá (9915101100115), HP 65W USB-C LC Power Adapter (1P3K6AA#ABB), Anker PowerPort Nano II GaN 65W USB-C (A2663G11), ASUS 65W USB-C pro UX3490UA, UX490UA (B0A001-00443300)