Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Podívejte se také korenka sklo drevo 12 ks stojan drevo orion
Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Podívejte se také aromacare ta 307 design tmave drevo 8594158693754
Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, červená
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Podívejte se také korenka sklo drevo 10 ks policka drevo orion
Podívejte se také
- kaemingk vanocni ozdoby koule 6 ks tmave hneda
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- stojan na drevo
- soustruh na drevo
- Luminarc Sada misek WATER COLOR, 12 cm, 6 ks
- Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
- Tognana Sada misek 6 ks 12 cm SAPA (P4004125675)
- Tognana Sada misek 6 ks 12 cm BARCELLONA (P400411M094)
- aku pilka na drevo
- kamna mala na drevo
- Sada vánočních ozdob Agira 12 ks, růžová, pr. 6 cm
- Sada vánočních ozdob Agira 12 ks, červená, pr. 6 cm
- Sada vánočních ozdob Agira 12 ks, stříbrná, pr. 6 cm
- Sada vánočních ozdob Valongo 12 ks, růžová, pr. 6 cm
- TESCOMA Košíčky silikonové DELÍCIA ¤ 5 cm, 6 ks (8595028439472)
- nahradni nuz pro parkside sekacky
Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, hnědá
Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, hnědá
Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION
Ostrý jídelní nůž na steaky. Nůž kuchyňský steakový se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování, ale bude se hodit i v domácnosti. Sada 6 kusů. Materiál: nerez, dřevěná rukojeť. Rozměry: délka 20,5 cm, délka čepele 11 cm.
Objev podobné jako Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION
Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce
Objev podobné jako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce
Objev podobné jako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Grilovací kleště Churrasco Tramontina
Kleště EXTREME od firmy Tramontina se stanou absolutní nutností pro každého milovníka steaků a BBQ, který ocení stylovou tradiční přípravu šťavnatých steaků. Protiskluzové kleště jsou vyrobeny z nerezové oceli (AISI 430, odpovídá DIN 1.4016) a jsou opatřeny zoubkováním v přední části. Tím je zajištěno, že jídlo, které má být grilováno, nemůže během otáčení vyklouznout. Rukojeť z tvrdého dřeva s certifikací FSC je pevně nýtována do kleští z nerezové oceli a pohodlně se drží v ruce. Kvalitními grilovacími kleštěmi lze samozřejmě obracet nejen steaky, ale také odvedou skvělou práci při obracení klasické klobásy. Jsou vhodné i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhé kleště na grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Grilovací kleště Churrasco Tramontina
Grilovací kleště Churrasco Tramontina
Kleště EXTREME od firmy Tramontina se stanou absolutní nutností pro každého milovníka steaků a BBQ, který ocení stylovou tradiční přípravu šťavnatých steaků. Protiskluzové kleště jsou vyrobeny z nerezové oceli (AISI 430, odpovídá DIN 1.4016) a jsou opatřeny zoubkováním v přední části. Tím je zajištěno, že jídlo, které má být grilováno, nemůže během otáčení vyklouznout. Rukojeť z tvrdého dřeva s certifikací FSC je pevně nýtována do kleští z nerezové oceli a pohodlně se drží v ruce. Kvalitními grilovacími kleštěmi lze samozřejmě obracet nejen steaky, ale také odvedou skvělou práci při obracení klasické klobásy. Jsou vhodné i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhé kleště na grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Grilovací kleště Churrasco Tramontina
Grilovací kleště Churrasco Tramontina
Kleště EXTREME od firmy Tramontina se stanou absolutní nutností pro každého milovníka steaků a BBQ, který ocení stylovou tradiční přípravu šťavnatých steaků. Protiskluzové kleště jsou vyrobeny z nerezové oceli (AISI 430, odpovídá DIN 1.4016) a jsou opatřeny zoubkováním v přední části. Tím je zajištěno, že jídlo, které má být grilováno, nemůže během otáčení vyklouznout. Rukojeť z tvrdého dřeva s certifikací FSC je pevně nýtována do kleští z nerezové oceli a pohodlně se drží v ruce. Kvalitními grilovacími kleštěmi lze samozřejmě obracet nejen steaky, ale také odvedou skvělou práci při obracení klasické klobásy. Jsou vhodné i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhé kleště na grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm
Objev podobné jako Grilovací kleště Churrasco Tramontina
ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro
Steakový nůž ZWILLING® Pro je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v…
Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro
ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro
Steakový nůž ZWILLING® Pro je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v…
Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Pro
ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“
Steakový nůž PROFESSIONAL "S" je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“
Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm
Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm
Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro snadné a šetrné krájení všech druhů masa. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický steakový nůž na všechny druhy masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm
Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm
Tento nerezový nůž je vhodný pro snadné a šetrné krájení všech druhů masa. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický steakový nůž na všechny druhy masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Gourmet Wüsthof 12 cm
Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm
Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox ružový 12 cm
ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“
Steakový nůž PROFESSIONAL "S" je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Steakový nůž 12 cm Professional “S“
Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke…
Objev podobné jako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
JKR Zavírací nůž, tmavé dřevo (JKRZAVTMDREV)
Nůž zavírací, délka čepele 8 cm, celková délka 107 cm, hmotnost 980 g
Objev podobné jako JKR Zavírací nůž, tmavé dřevo (JKRZAVTMDREV)
Joker Pantera bushcraftový nůž, tmavé dřevo (JOKPANTDR)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 9,8 cm, hmotnost 143 g
Objev podobné jako Joker Pantera bushcraftový nůž, tmavé dřevo (JOKPANTDR)
TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks
Sada steakových nožů CLASSIC, vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Klasický design a dokonalé provedení řadí tyto nože do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní použití. 5 roků záruka. Sada obsahuje 2 nože.
Objev podobné jako TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks
Tescoma Nůž steakový Home Profi 13 cm
Nůž Home Profi je tvarován a broušen pro maximální účinek při použití. Čepel nože je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. Rozměry: celková délka 24 cm, délka čepele 13 cm. 5 roků záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž steakový Home Profi 13 cm
TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž bude okrasou každé domácnosti. Délka čepele dosahuje celých 13 cm s šířkou 2 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je perfektně vyvážená a ideálně padne do vaší ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm má délku čepele 13 cm Rukojeť z rezistního plastu Nůž typu: steakový nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)
Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli Rukojeti z borovicového dřeva Odolné Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli Rukojeti z borovicového dřeva Odolné Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli Rukojeti z borovicového dřeva Odolné Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina červené 6 ks
Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: • 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli • Rukojeti z borovicového dřeva • Odolné • Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: • 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli • Rukojeti z borovicového dřeva • Odolné • Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
Co by bylo tradiční grilování bez správného příboru? Vyvážené vidličky na steaky TRAMONTINA jsou vyrobeny nerezové oceli, a jsou ideálním doplňkem k nožům na jumbo steaky. Rukojeť je vyrobena z opravdového dřeva odolného proti nárazům, a má krásnou dekorativní barvu. Za tímto účelem bylo několik vrstev borovicového dřeva impregnováno pryskyřicí a poté lisováno, nařezáno do tvaru a vyleštěno. Díky vynikající kvalitě a vysoké odolnosti je tato sada na grilování použitelná i v myčce na nádobí a zachovává si svůj atraktivní vzhled i po častém používání. Šestidílný set vidliček je nezbytným doplňkem perfektního grilovacího vybavení pro každého milovníka steaků a BBQ. Specifikace: • 6 ks vidliček na steaky z nerezové oceli • Rukojeti z borovicového dřeva • Odolné • Vhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Sada vidliček Jumbo Tramontina černé 6 ks
TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00)
Sada nožů - steakový nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, vhodné do myčky Máte zájem o velkou sadu nožů, kterou použijete na jakékoliv potraviny? V tom případě je pro vás ideální volbou sada nožů Tescoma, která si najde své místo v každé kuchyni. Tuto sadu tvoří steakový nůž. Tyto čepele nebudou mít problém s žádnými potravinami, jelikož jsou vyrobené z tvrdé oceli. Rukojeť utváří pevná ocel, díky které nůž do ruky pohodlně sedne. Svůj volný čas nemusíte ztrácet mytím nožů, stačí je dát do myčky na nádobí. Klíčové přednosti produktu TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks Se sadou nožů Tescoma bude krájení hotové raz dva Pro výrobu čepelí byl použit kvalitní materiál, konkrétně ocel Materiálem rukojetí je ocel Obsah balení: steakový nůž
Objev podobné jako TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00)
KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm (1441.TC)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11,5 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Ideální kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Délka čepele má plných 11,5 cm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je ideálně vyvážená a ideálně padne do vaší dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm má délku čepele 11,5 cm Odolná plastová rukojeť Nůž typu: steakový nůž
Objev podobné jako KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm (1441.TC)
WMF Set steakový nožů 6 ks
Krásná dárková sada steakových nožů v příjemném designu: Ideální dárek Balená v dřevěné kazetě Kvalitní zpracování
Objev podobné jako WMF Set steakový nožů 6 ks
WMF Set steakový nožů 6 ks
Krásná dárková sada steakových nožů v příjemném designu: Ideální dárek Balená v dřevěné kazetě Kvalitní zpracování
Objev podobné jako WMF Set steakový nožů 6 ks
Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Garthen 73 Kulečníkový držák na tága - na 6 tág, 39 cm, tmavé dřevo
Cenově výhodný nástěnný dvoudílný stojan na 6 tág. Perfektní nezbytný doplněk ke kulečníku. Technické údaje: délka: 39 cm materiál: Dřevo pro: 6 tág Obsah balení: 1 x držák na zeď (2-dílný) dekorace není součástí
Objev podobné jako Garthen 73 Kulečníkový držák na tága - na 6 tág, 39 cm, tmavé dřevo
Kuchařský nůž Victorinox dřevo 12 cm
Kuchařský všestranný nůž s 12 cm dlouhou čepelí a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní kuchařský nůž Víceúčelový Perfektně ostrá čepel Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Délka čepele: 12 cm
Objev podobné jako Kuchařský nůž Victorinox dřevo 12 cm
Podívejte se také
- APS Sada 6 ks nerez podtácků, průměr 12 cm, 35912 (35912)
- Rakety- 6 OZ Trident - 12 ks (8595596316052)
- Rakety-6 OZ Stealth - 12 ks (8595596317066)
- domaci overal tmave modry
- PETIT LULU látkové ubrousky 5 ks úplet, 12 × 20 cm (8596040004877)
- ram postele masivni mangovnikove drevo 160 x 200 cm
- COSMOS pružná náplast 2 velikosti 20 ks (12 ks 2 × 6 cm a 8 ks 2 × 8 cm) (4052199531908)
- VICTORIA bublinková B/12 W2 - balení 5 ks (IBIL20-5)
- DUVO+ Myš mix barev 6 × 5 × 3 cm 2 ks (5414365116217)
- tmave modra led lucerna kaemingk
- NOCO genius 5 6/12 V, 120 Ah, 5 A (GENIUS5)
- hyundai retro rc 403 u drevo
- LAALU Sada 12 ks ozdob: Ozdoby kulaté červené mix 6 cm (LAU-1327)
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- Teddies Sada pěnových vodolepek Auta, 12 ks, 19 x 27 x 5 cm
- Teddies Sada pěnových vodolepek Oceán, 12 ks, 19 x 27 x 5 cm
- sifcon fotoramecek 12 5 x 17 5 cm zlaty
- Penn Plax Umělé rostliny barevné Betta 5 cm sada 6 ks (0030172099724)
- Penn Plax Umělé rostliny zelené Betta 5 cm sada 6 ks (0030172099717)
- BAMBO NATURE 5 12–18 kg, 22 ks (5703538244841)
- Levandulový chlapeček, polyresin, 6 x 12 cm
- NEBULO 12 ml 6 barev (NTF-6-12)