Tramontina churrasco nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo

Produkt Tramontina churrasco nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tramontina churrasco nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo upraviť a produkt hľadať znova.

Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo

Detail

Sada 6 ks steakových nožů Churrasco od značky Tramontina. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování nožů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo , Tescoma nůž steakový sonic 10 cm, 6 ks

Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 11,5 cm červené dřevo

Detail

Sada 6 ks steakových nožů Churrasco od značky Tramontina. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování nožů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 11,5 cm červené dřevo , Tescoma nůž steakový presto 12 cm, 6 ks, bílá

Tramontina CHURRASCO příbor steakový 12 ks tmavé dřevo

Detail

Sada 12 steakových příborů Churrasco se šesti vidličkami a noži od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO příbor steakový 12 ks tmavé dřevo , Tescoma nůž steakový 12cm, 6 ks sonic 862024.00 (862024.00)

Tramontina CHURRASCO příbor steakový 12 ks červené dřevo

Detail

Sada 12 ks steakových příborů Churrasco se šesti vidličkami a noži od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO příbor steakový 12 ks červené dřevo , Tescoma steakový nůž classic, 2 ks

Příbor steakový Tramontina Gaucho 6 ks rudé dřevo

Příbor steakový Tramontina Gaucho 6 ks rudé dřevo
Detail

- materiál rukojetí: polywood - čepele z nerezové oceli - vhodné do myčky nádobí - nárazuvzdorné - dlouhá životnost - vyrobeno v Brazílii - 5 let záruka! - sada obsahuje 6x steaková vidlička 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Příbor steakový Tramontina Gaucho 6 ks rudé dřevo , Tescoma steakový nůž classic, 2 ks (391438.00)

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks
Detail

Steakový nůž se speciálně broušeným ostřím.   V čem Nůž steakový PRESTO vyniká?   Je vynikající pro krájení propečených i krvavých steaků. Díky speciálně broušeným zoubkům „nezatrhává“ ani při krájení méně propečeného nebo prorostlého masa.    Jaké má Nůž steakový PRESTO další výhody?   v nabídce jídelní nože PRESTO s různou barvou rukojetí.   Materiál: Nerezavějící ocel a odolný plast. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks , Tescoma nůž steakový azza 13 cm (884511.00)

Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks , Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20)

Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá

Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
Detail

Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá , Samura bamboo univerzální nůž 12,5 cm (snbun)

Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová

Detail

Sada 6 ks steakových nožů české značky Tescoma. Čepel je dlouhá 12 cm a je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová , Kesper univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640)

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION
Detail

Ostrý jídelní nůž na steaky. Nůž kuchyňský steakový se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování, ale bude se hodit i v domácnosti. Sada 6 kusů. Materiál: nerez, dřevěná rukojeť. Rozměry: délka 20,5 cm, délka čepele 11 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION , Kesper univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638)

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm
Detail

Pro snadnější porcování masa a špízů nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhý grilovací nůž EXTREME. Ostrá čepel ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce klouže šťavnatým masem. Aby nůž pohodlně seděl v ruce, je chráněn rukojetí X-TRA LANGEN vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tento nůž se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodný i pro mytí v myčce. Délka 50 cm. Specifikace: • Speciální dlouhý nůž pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 50 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž Churrasco Tramontina 50 cm , Samura damascus nůž na steaky 12,5 cm (sndnsy)

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm
Detail

Pro snadnější porcování masa a špízů nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhý grilovací nůž EXTREME. Ostrá čepel ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce klouže šťavnatým masem. Aby nůž pohodlně seděl v ruce, je chráněn rukojetí X-TRA LANGEN vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tento nůž se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodný i pro mytí v myčce. Délka 50 cm. Specifikace: • Speciální dlouhý nůž pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 50 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž Churrasco Tramontina 50 cm , Orion steakový, nerez/dřevo 6ks (831102)

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm

Nůž Churrasco Tramontina 50 cm
Detail

Pro snadnější porcování masa a špízů nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhý grilovací nůž EXTREME. Ostrá čepel ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce klouže šťavnatým masem. Aby nůž pohodlně seděl v ruce, je chráněn rukojetí X-TRA LANGEN vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tento nůž se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodný i pro mytí v myčce. Délka 50 cm. Specifikace: • Speciální dlouhý nůž pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 50 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž Churrasco Tramontina 50 cm , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 12,5 cm (831137)

Tramontina CHURRASCO grilovací sada 14 ks červené dřevo

Detail

Sada 14 ks grilovacích příborů Churrasco se šesti vidličkami, šesti noži a porcovacím nožem a vidličkou od značky Tramontina. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování příborů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO grilovací sada 14 ks červené dřevo , Tefal comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm k2213644 (k2213644)

Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks , Beliani tmavé dřevo 100 × 55 cm carlin (beliani_180419)

Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks , Airbi sense – tmavé dřevo (8594162600557)

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Detail

Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks , Airbi sonic – tmavé dřevo (bi5072)

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks
Detail

Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks , Beliani tmavé dřevo compton (beliani_151268)

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks
Detail

Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina přírodní 12 ks , Beliani tmavé dřevo troy (beliani_180270)

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks

Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks
Detail

Chutné grilované maso a společná setkání jsou typickými rysy tradičního nedělního posezení s přáteli. Aby byly pro každého hosta k dispozici vhodné řezné nástroje, nabízí TRAMONTINA 12dílnou sadu příborů na steaky a pizzu vyrobenou z vysoce kvalitní nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028). Vidličky a nože jsou odolné vůči korozi a vhodné do myčky. Jako materiál rukojeti slouží nárazuvzdorné, a na teplotu necitlivé, skutečné dřevo. Za tímto účelem se několik vrstev borovicového dřeva impregnuje pryskyřicí, stlačí se dohromady, nařeže do tvaru, a potom se vyleští. Kvalitní sada příborů nevykazuje žádné známky opotřebení ani po častém používání, a je vhodná pro krájení šťavnatých grilovaných potravin i pro porcování křupavé pizzy. Toto vysoce kvalitní kuchyňské náčiní si rozhodně zamilujete. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příborů na steak Churrasco Tramontina červené 12 ks , Orion nůž kuchyňský nerez/titan/uh titan chef 12,5 cm (831141)

Berlingerhaus Nůž steakový sada 6 ks

Detail

Sada steakových 6 kusů nožů díky zoubkům snadno nakrájí grilované či jiné maso. Čepele jsou zhotovené z nerezové oceli, rukojeť je dřevěná. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Nůž steakový sada 6 ks , Happy green steakový set, 12 ks (50bbq0005)

Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks

Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks
Detail

Čím více přátel pozvete na narozeninovou či jinou oslavu spojenou s grilováním, tím krásnější bude akce. Zatímco šťavnaté maso se peče na grilu a šíří neodolatelnou vůni, je dost času na příjemné rozhovory s dobrými přáteli. Abychom mohli jíst kousky masa ve velkém stylu, nabízí TRAMONTINA vysoce kvalitní 12dílný set na steaky a pizzu. Nože a vidličky jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028) a jsou dokonale vyvážené. Rukojeti jsou vyrobeny z materiálu POLYWOOD - několik vrstev borovicového dřeva je impregnováno pryskyřicí, stlačeno k sobě, nařezáno a poté vyleštěno, takže se vytvoří extrémně odolný a žáruvzdorný hřídel. Svědčí o tom i skutečnost, že příbory, které jsou také dokonale vhodné pro pizzu, lze mýt v myčce nádobí. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borovicového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks , Beliani tmavé dřevo/černá o 41 cm borden (beliani_318821)

Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks

Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks
Detail

Čím více přátel pozvete na narozeninovou či jinou oslavu spojenou s grilováním, tím krásnější bude akce. Zatímco šťavnaté maso se peče na grilu a šíří neodolatelnou vůni, je dost času na příjemné rozhovory s dobrými přáteli. Abychom mohli jíst kousky masa ve velkém stylu, nabízí TRAMONTINA vysoce kvalitní 12dílný set na steaky a pizzu. Nože a vidličky jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 420 (DIN 1.4028) a jsou dokonale vyvážené. Rukojeti jsou vyrobeny z materiálu POLYWOOD - několik vrstev borovicového dřeva je impregnováno pryskyřicí, stlačeno k sobě, nařezáno a poté vyleštěno, takže se vytvoří extrémně odolný a žáruvzdorný hřídel. Svědčí o tom i skutečnost, že příbory, které jsou také dokonale vhodné pro pizzu, lze mýt v myčce nádobí. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borovicového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příborů na steaky ve španělském stylu Churrasco Tramontina červené 12 ks , Beliani tmavé dřevo/černá o 40 cm tolar (beliani_318839)

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm
Detail

Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek a bezpečné použití - čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm , Kds nůž řeznický 6 dřevo bubinga - hornošpičatý (2563.00)

TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00)

TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, materiál rukojeti plast Kvalitní steakové nože z nerezavějící oceli o délce 12 cm. Ergonomická rukojeť z odolného plastu. 6 ks v balení. Vhodné do myčky.Milujete steaky, ale krájet je klasickými příborovými noži vám připadá jako jejich znehodnocení? Také že je! Pořiďte si proto steakové nože Tescoma o délce 12 cm. Jsou vyrobené z kvalitní nerezavějící oceli. Ergonomická rukojeť vám umožní ukrojit takový kousek steaku, který si zrovna přejete. Už budete moci pozvat na steaky i své přátele, protože v balení se nachází 6 ks těchto nožů, které se dají skvěle umýt i v myčce. Klíčové vlastnostisteakové nože o délce 12 cmvyrobené z kvalitní nerezavějící ocelidíky ergonomické rukojeti z odolného plastu skvěle padnou do ruky6 ks v balenívhodné i do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00) , Beliani tmavé dřevo/černá kenner (beliani_318803)

Tramontina DYNAMIC příbor steakový 12ks přírodní dřevo

Detail

Steaková sada příborů je vyrobena z nerez oceli a borových dřevěných rukojetí. Příbory jsou vysoce odolné vůči teplu i nárazu. Tramontina DYNAMIC příbor steakový 12ks přírodní dřevo jsou vhodné na každodenní použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina DYNAMIC příbor steakový 12ks přírodní dřevo , Domácí sluha dřevěný - tmavé dřevo 22wchd

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm
Detail

Vhodné příslušenství pro grilování, například tato obracečka Extreme, se stanou nepostradatelnými pomocníky. Obracečka je vyrobena z nerezové oceli AISI 430 s nýtovanou rukojetí X-TRA LANGEN z tvrdého dřeva. S touto obracečkou lze snadno otevřít víčka piva a nealkoholických nápojů. Rukojeť z čistého přírodního dřeva má na konci přinýtovanou hladkou část pro obracení pokrmů a je opatřena kroužkem na zavěšení. Materiál je vhodný i pro mytí v myčce nádobí. Délka obracečky je 48 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá obracečka pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 48 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm , Beliani tmavé dřevo / černá orick (beliani_310942)

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm
Detail

Vhodné příslušenství pro grilování, například tato obracečka Extreme, se stanou nepostradatelnými pomocníky. Obracečka je vyrobena z nerezové oceli AISI 430 s nýtovanou rukojetí X-TRA LANGEN z tvrdého dřeva. S touto obracečkou lze snadno otevřít víčka piva a nealkoholických nápojů. Rukojeť z čistého přírodního dřeva má na konci přinýtovanou hladkou část pro obracení pokrmů a je opatřena kroužkem na zavěšení. Materiál je vhodný i pro mytí v myčce nádobí. Délka obracečky je 48 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá obracečka pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 48 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm , Beliani tmavé dřevo / černá orick (beliani_310960)

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm

Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm
Detail

Vhodné příslušenství pro grilování, například tato obracečka Extreme, se stanou nepostradatelnými pomocníky. Obracečka je vyrobena z nerezové oceli AISI 430 s nýtovanou rukojetí X-TRA LANGEN z tvrdého dřeva. S touto obracečkou lze snadno otevřít víčka piva a nealkoholických nápojů. Rukojeť z čistého přírodního dřeva má na konci přinýtovanou hladkou část pro obracení pokrmů a je opatřena kroužkem na zavěšení. Materiál je vhodný i pro mytí v myčce nádobí. Délka obracečky je 48 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá obracečka pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 48 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Obracečka Churrasco Tramontina 48 cm , Konzole tmavé dřevo adena, 165049 (beliani_165049)

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF , Stůl tmavé dřevo 100 x 50 cm harison, 207354 (beliani_207354)

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Detail

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Detail

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Detail

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Detail

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Detail

Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Detail

Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm
Detail

Pro snadnější napichování masa nejen při grilování nabízí TRAMONTINA dlouhou porcovací vidlici. Ostré hroty ze speciální nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) hladce kloužou šťavnatým masem. Aby vidlice pohodlně seděla v ruce, je chráněna rukojetí vyrobenou z tvrdého dřeva, které je odolné proti vysokým teplotám. Tato vidlice se okamžitě stane vašim nepostradatelným společníkem při grilování. Je vhodná i pro mytí v myčce. Délka 47 cm. Specifikace: • Speciální dlouhá vidlice pro grilování • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeť ze dřeva, odolné proti vysokým teplotám • Délka: 47 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Porcovací vidlice Churrasco Tramontina 47 cm

Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo

Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo
Detail

- materiál rukojetí: polywood - čepele z nerezové oceli - vhodné do myčky nádobí - nárazuvzdorné - dlouhá životnost - vyrobeno v Brazílii - 5 let záruka! - sada obsahuje 6x steakovou vidličku 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Vidlička steaková Tramontina 6 ks rudé dřevo

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks
Detail

Pokud si chcete užít originální způsob přípravy masa, doporučujeme 15dílnou BBQ sadu od výrobce Tramontina. Tato sada příborů na grilování obsahuje nůž, vidlici, krájecí desku pro krájení masa, šest steakových nožů a šest vidliček na jumbo steaky. Dokonale vyvážené nože jsou vyrobeny z nerezové nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) a jsou vybaveny rukojeťmi z odolného pravého dřeva. Zpracováním několika vrstev borovicového dřeva, impregnací pryskyřicí a lisováním, je dřevo obzvláště odolné proti nárazům, žáruvzdorné a umyjete jej pohodlně také v myčce. Příbory i po častém používání stále vypadají jako nové. Sada je uložena v atraktivní dárkové krabičce. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička, krájecí deska, steakový nůž, vidlice na maso • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borovicového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks
Detail

Pokud si chcete užít originální způsob přípravy masa, doporučujeme 15dílnou BBQ sadu od výrobce Tramontina. Tato sada příborů na grilování obsahuje nůž, vidlici, krájecí desku pro krájení masa, šest steakových nožů a šest vidliček na jumbo steaky. Dokonale vyvážené nože jsou vyrobeny z nerezové nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) a jsou vybaveny rukojeťmi z odolného pravého dřeva. Zpracováním několika vrstev borovicového dřeva, impregnací pryskyřicí a lisováním, je dřevo obzvláště odolné proti nárazům, žáruvzdorné a umyjete jej pohodlně také v myčce. Příbory i po častém používání stále vypadají jako nové. Sada je uložena v atraktivní dárkové krabičce. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička, krájecí deska, steakový nůž, vidlice na maso • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borovicového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks
Detail

Pokud si chcete užít originální způsob přípravy masa, doporučujeme 15dílnou BBQ sadu od výrobce Tramontina. Tato sada příborů na grilování obsahuje nůž, vidlici, krájecí desku pro krájení masa, šest steakových nožů a šest vidliček na jumbo steaky. Dokonale vyvážené nože jsou vyrobeny z nerezové nerezové oceli AISI 420 (odpovídá DIN 1.4028) a jsou vybaveny rukojeťmi z odolného pravého dřeva. Zpracováním několika vrstev borovicového dřeva, impregnací pryskyřicí a lisováním, je dřevo obzvláště odolné proti nárazům, žáruvzdorné a umyjete jej pohodlně také v myčce. Příbory i po častém používání stále vypadají jako nové. Sada je uložena v atraktivní dárkové krabičce. Specifikace: • 6x steakový nůž, 6x steaková vidlička, krájecí deska, steakový nůž, vidlice na maso • Tvrdá nerezová ocel, odolná proti korozi • Rukojeti z borovicového dřeva • V dárkové krabičce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Velký dárkový grilovací set Churrasco Tramontina 15 ks

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm
Detail

Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm
Detail

Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm
Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks, Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá, TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00), TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks , TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00), TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00), Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20), Samura BAMBOO Univerzální nůž 12,5 cm (SNBUN), Kesper Univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640), Kesper Univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638), Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY), ORION Steakový, nerez/dřevo 6ks (831102), ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137), Tefal Comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm K2213644 (K2213644), BELIANI tmavé dřevo 100 × 55 cm CARLIN (beliani_180419), Airbi SENSE – tmavé dřevo (8594162600557), Airbi SONIC – tmavé dřevo (BI5072), BELIANI tmavé dřevo COMPTON (beliani_151268), BELIANI tmavé dřevo TROY (beliani_180270), ORION Nůž kuchyňský nerez/titan/UH TITAN CHEF 12,5 cm (831141), Happy Green Steakový set, 12 ks (50BBQ0005), BELIANI tmavé dřevo/černá O 41 cm BORDEN (beliani_318821), BELIANI tmavé dřevo/černá O 40 cm TOLAR (beliani_318839), KDS Nůž řeznický 6 dřevo bubinga - hornošpičatý (2563.00), BELIANI tmavé dřevo/černá KENNER (beliani_318803), Domácí sluha dřevěný - tmavé dřevo 22WCHD, BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310942), BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310960), Konzole tmavé dřevo ADENA, 165049 (beliani_165049), Stůl tmavé dřevo 100 x 50 cm HARISON, 207354 (beliani_207354)