Tradgard 69957 zahradní dřevěné lehátko leila 69957

Produkt Tradgard 69957 zahradní dřevěné lehátko leila 69957 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tradgard 69957 zahradní dřevěné lehátko leila 69957 upraviť a produkt hľadať znova.

TRADGARD 69957 zahradní dřevěné lehátko LEILA 69957

TRADGARD 69957 zahradní dřevěné lehátko LEILA 69957
Detail

Zahradní lehátko vyrobeno z tropického dřeva. Akácie zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Lehátko je možně kombinovat s dalšími výrobky ze stejného materiálu a vytvořit tak set, podle Vašich potřeb. Pro lepší manipulaci je lehátko vybaveno kolečky. Technické údaje: rozměry výrobku: 30 x 60 x 200 cm (v x š x d) materiál: akácie barva: světle hnědá nosnost: 110 kg Obsah balení: 1 x dřevěné lehátko rozměry balení: 204 x 68 x 11 cm materiál balení: karton (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako TRADGARD 69957 zahradní dřevěné lehátko LEILA 69957 , Topq kryt realme c21y silikon blue princess 69957 (sun-69957)

TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957 (Sun-69957)

TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957 (Sun-69957)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme C21Y, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Dodejte svému mobilnímu telefonu ochranu, kterou si zaslouží, za pomoci ochranného krytu TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957. Jedná se o zadní kryt, který je svým zpracováním spolehlivou pojistkou velice dobré odolnosti. Materiál je na dotek příjemný a neklouže v ruce. Jistotou je také, že u tohoto krytu na mobil TopQ kryt nezakryje přístup k dobíjecímu portu a k dalším ovládacím prvkům nezbytným pro klidné používání mobilního telefonu. Ochranný kryt je měkký a tudíž je jeho nandání otázkou pár vteřin. Kryt na mobil pro Realme C21Y zaručí vašemu telefonu ochranu. Zajímavé vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957 Zaručená ochrana telefonu Realme C21Y Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ nabízí otvory pro konektory a ovládací prvky Využitý materiál: TPU Jeho barva je modrá a průhledná (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957 (Sun-69957) , Zahradní lehátko mountfield

Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko

Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko
Detail

Stabilní polohovací zahradní lehátko z lakovaného borovicového dřeva. Z řady zahradního nábytku LUISA- FSC certifikace - zaručuje kvalitu použitého materiálu. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 37cm výška výrobku (max. výška opěradla): 92cm šířka výrobku: 65cm délka výrobku: 193cm hmotnost: 20kg nosnost: 110kg materiál: borovice barva: lakovaná rozměr balení: 195x68x8cm materiál balení: karton Obsah balení: 1x LUISA lehátko - FSC (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko , Lehátko zahradní zw53 (20083)

Rojaplast MEGGIE 59961 Zahradní dřevěné lehátko

Rojaplast MEGGIE 59961 Zahradní dřevěné lehátko
Detail

Zahradní lehátko vyrobeno z tropického dřeva - akácie. Akácie zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Lehátko je možně kombinovat s dalšími výrobky ze stejného materiálu a vytvořit tak set, podle Vašich potřeb. Lehátko lze jednoduše složit a uskladnit, díky tomu se hodí například na balkóny či měnší terasy. Technické údaje: šířka výrobku: 55 cm délka výrobku: 186 cm hmotnost: 13 kg nosnost: 120 kg materiál: akácie barva: světle hnědá rozměr balení: 96 x 59 x 22 cm materiál balení: karton Obsah balení: 1 x zahradní dřevěné lehátko MEGGIE (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast MEGGIE 59961 Zahradní dřevěné lehátko , Blumfeldt aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové

Rojaplast SANDRA 59960 Zahradní dřevěné lehátko

Rojaplast SANDRA 59960 Zahradní dřevěné lehátko
Detail

Zahradní lehátko vyrobeno z tropického dřeva - akácie. Akácie zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Lehátko je možné kombinovat s dalšími výrobky ze stejného materiálu a vytvořit tak set, podle Vašich potřeb. Pro lepší manipulaci je lehátko vybaveno kolečky. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 34cm šířka výrobku: 70cm délka výrobku: 200cm hmotnost: 19kg nosnost: 160kg materiál: akácie barva: světle hnědá rozměr balení: 204x68x11cm materiál balení: karton Obsah balení: 1x zahradní dřevěné lehátko SANDRA (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast SANDRA 59960 Zahradní dřevěné lehátko , Blumfeldt aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé

Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko

Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko
Detail

Stabilní polohovací zahradní lehátko z lakovaného borovicového dřeva. Z řady zahradního nábytku LUISA- FSC certifikace - zaručuje kvalitu použitého materiálu. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 37cm výška výrobku (max. výška opěradla): 92cm šířka výrobku: 65cm délka výrobku: 193cm hmotnost: 20kg nosnost: 110kg materiál: borovice barva: lakovaná rozměr balení: 195x68x8cm materiál balení: karton Obsah balení: 1x LUISA lehátko - FSC (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast LUISA 41250 Zahradní dřevěné lehátko , Lamart leila lt5002 24dílná sada příborů

Divero Florentine Zahradní dřevěné lehátko + polstrování

Divero Florentine Zahradní dřevěné lehátko + polstrování
Detail

Opěradlo je nastavitelné do 4 poloh, takže sezení nebo ležení si můžete přizpůsobit individuálním požadavkům. Sedák a zadní část jsou vyrobeny z vložených dřevěných vzpěr, což dodává židli velmi atraktivní vzhled. Pokud se nepoužívá, může být sbaleno a uloženo velmi úsporným způsobem. Zvláštností lehátka je odnímatelný nožní díl, čímž je lehátko mnohostranně universálně použitelné. Týkové dřevo je velmi odolné proti povětrnostním vlivům a je proto vhodné pro venkovní použití. Neupravené teakové dřevo po určitém čase získá známou stříbrnošedou patinu. Pokud si tento efekt nepřejete, měli byste lehátko ošetřit teakovým olejem, který je k dispozici také v našem obchodě. Lehátko můžete použít na terase, zahradě, balkoně, u bazénu nebo při kempování - zkrátka všude tam, kde si chcete užít chvíle odpočinku. Technické údaje: lehátko: materiál: teakové dřevo hmotnost: cca 18 kg vysoce kvalitní kování a závěsy nastavitelné opěradlo do 4 poloh sedací plocha: 50 cm x 65 cm opěradlo: 79 cm x 60 cm podnožka: 38 cm x 55 cm celkové rozměry: 160 x 60 x 90 cm zabaleno v krabici 1 polstrování: rozměry cca. tloušťka: cca 5 cm, šířka: cca 45 cm, délka. asi 188 cm polštář má šířku 20 cm a délku 40 cm. plnění: pěnové jádro materiál: strukturovaný polyester barva: světle zelená odnímatelný nožní díl odpuzuje vodu, snadno se čistí odnímatelný potah, omyvatelný skrytý zip Obsah balení: 1 x lehátko 1 x postrování - antracit rozměry balení: 132 x 62 x 22 cm rozměry balení: cca délka 1185 x šířka 585 x výška 270 mm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Divero Florentine Zahradní dřevěné lehátko + polstrování , Blumfeldt sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, černé

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO žluté

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO žluté
Detail

Klasické dřevěné léhátko s opěrkami rukou a nastavitelým sklonem opěradla. Odolný rám z bukového dřeva, 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopení, nosnost 120 kg. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Kvalitní a odolné materiályLehátko SPRINGOS TORINO je vyrobeno z kvalitního bukového dřeva s precizně opracovanými a zaoblenými hranami. Látka potahu opěradla je odolná vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděru. Díky použitým materiálům je lehátko velmi stabilní, pevné, ale zároveň i lehké. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Komfortní odpočinekChvíle odpočinku vám zpříjemní opěrky na ruce a polohovací opěradlo s možností volby třech různých pozic. Nastavení je zcela přesné a naprosto bezpečné, nechtěnému sklopení zabraňuje bezpečnostní pojistka.Relaxujte kdekoliv vás napadneLehátko je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou.Hlavní přednostiPevná a stabilní konstrukce z bukového dřevaOpěrky na rucePřesné 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopeníOdolný látkový potahVysoká odolnost vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděruVhodné pro vnitřní i venkovní použitíAtraktivní kombinace barevSplňuje normy PN-EN 581-1:2017-04 a PN-EN 581 1-2:2016-02Vyrobeno v EUMožnost firemního logaTechnické parametryRozměry ve složeném stavu: 60x139 cmHmotnost: 4,2 kgKonstrukce: bukové dřevo, nelakovanéSíla kontrukce: 3,1 cmMateriál potahu: polyesterNosnost: 120 kgParametry:Typ:polohovacíTyp:skládacíBarva:žlutáKonstrukce:dřevěná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO žluté , Blumfeldt sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, červené

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS FLORENCE camo

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS FLORENCE camo
Detail

Klasické dřevěné léhátko s nastavitelým sklonem opěradla. Odolný rám z bukového dřeva, 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopení, nosnost 120 kg. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Kvalitní a odolné materiályLehátko SPRINGOS FLORENCE je vyrobeno z kvalitního bukového dřeva s precizně opracovanými a zaoblenými hranami. Látka potahu opěradla je odolná vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděru. Díky použitým materiálům je lehátko velmi stabilní, pevné, ale zároveň i lehké. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Polohovací opěradloChvíle odpočinku vám zpříjemní polohovací opěradlo s možností volby třech různých pozic. Nastavení je zcela přesné a naprosto bezpečné, nechtěnému sklopení zabraňuje bezpečnostní pojistka.Relaxujte kdekoliv vás napadneLehátko je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou.Hlavní přednostiPevná a stabilní konstrukce z bukového dřevaPřesné 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopeníOdolný látkový potahVysoká odolnost vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděruVhodné pro vnitřní i venkovní použitíAtraktivní kombinace barevSplňuje normy PN-EN 581-1:2017-04 a PN-EN 581 1-2:2016-02Vyrobeno v EUMožnost firemního logaTechnické parametryRozměry ve složeném stavu: 58x124 cmHmotnost: 4 kgKonstrukce: bukové dřevo, nelakovanéSíla kontrukce: 3,1 cmMateriál potahu: polyesterNosnost: 120 kgParametry:Barva:camoTyp:polohovacíTyp:skládacíKonstrukce:dřevěná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS FLORENCE camo , Blumfeldt sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, šedé

Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC

Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC
Detail

Zahradní dřevěné lehátko - polohovatelné. Lehátko je opatřeno kolečky - pro snadnější manipulaci u přesun. Detailně propracované zahradní lehátko, které je opatřeno i bočním stolkem pro odložení knihy či nápoje. Vysoká kvalita- stabilita,propracovaný design. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 34cm výška výrobku (max. výška opěradla): 76cm šířka výrobku: 73cm délka výrobku: 193cm hmotnost: 20kg nosnost: 110kg materiál: borovice barva: lakované rozměr balení: 195x62x13cm materiál balení: karton Obsah balení: 1x MELAS lehátko (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC , Zahradní lehátko textil krémové (48074)

Rojaplast Bahama Zahradní dřevěné lehátko - mořené, červené

Rojaplast Bahama Zahradní dřevěné lehátko - mořené, červené
Detail

Máte rádi praktické věci? Pak jste zde na správném místě. Praktické zahradní lehátko lehce sestavíte do pohodlného křesílka, rozložíte na komfortní lehátko a složíte k praktickému uskladnění. Vezměte si lehátko s sebou na cesty, nechejte si je doma na balkoně nebo si jeho potenciálu užívejte na dovolené. Technické údaje: výška sedu od země: 80 cm rozměry výrobku: 58 x 120 cm ( š x d) hmotnost: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: mořený buk barva: červená Obsah balení: 1 x lehátko bahama rozměry balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Bahama Zahradní dřevěné lehátko - mořené, červené , Zahradní lehátko textil antracitové (48076)

Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT

Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT
Detail

Klasické, rozkládací dřevené lehátko, které se skvělé hodí k relaxaci u bazénu či na terese. Lehké a jednoduše uskladnitelné. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk barva: grafit + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x zahradní dřevěné lehátko Bahama - GRAFIT (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT , Blumfeldt suncruise, houpací lehátko, zahradní lehátko, stříška proti slunci, polyester, ocel

Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC

Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC
Detail

Zahradní dřevěné lehátko - polohovatelné. Lehátko je opatřeno kolečky - pro snadnější manipulaci u přesun. Detailně propracované zahradní lehátko, které je opatřeno i bočním stolkem pro odložení knihy či nápoje. Vysoká kvalita- stabilita,propracovaný design. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Technické údaje: výška sedu od země: 34 cm max. výška opěradla: 76 cm šířka výrobku: 73 cm délka výrobku: 193 cm hmotnost: 20 kg nosnost: 110 kg materiál: borovice barva: lakované rozměr balení: 195 x 62 x 13 cm materiál balení: karton Obsah balení: 1 xlehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast MELAS 7124 Zahradní dřevěné lehátko FSC , Keter lehátko zahradní atlantic, hnědé (217339)

Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT

Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT
Detail

Máte rádi praktické věci? Pak jste zde na správném místě. Praktické zahradní lehátko lehce sestavíte do pohodlného křesílka, rozložíte na komfortní lehátko a složíte k praktickému uskladnění. Vezměte si lehátko s sebou na cesty, nechejte si je doma na balkoně nebo si jeho potenciálu užívejte na dovolené. Technické údaje: výška sedu od země: 80 cm rozměry výrobku: 58 x 120 cm (š x d) hmotnost: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: mořený buk barva: grafit Obsah balení: 1 x lehátko bahama rozměry balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Bahama 59946 Zahradní dřevěné lehátko - GRAFIT , Keter lehátko zahradní pacific, hnědé (211104)

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO tmavě šedé

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO tmavě šedé
Detail

Klasické dřevěné léhátko s opěrkami rukou a nastavitelým sklonem opěradla. Odolný rám z bukového dřeva, 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopení, nosnost 120 kg. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Kvalitní a odolné materiályLehátko SPRINGOS TORINO je vyrobeno z kvalitního bukového dřeva s precizně opracovanými a zaoblenými hranami. Látka potahu opěradla je odolná vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděru. Díky použitým materiálům je lehátko velmi stabilní, pevné, ale zároveň i lehké. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Komfortní odpočinekChvíle odpočinku vám zpříjemní opěrky na ruce a polohovací opěradlo s možností volby třech různých pozic. Nastavení je zcela přesné a naprosto bezpečné, nechtěnému sklopení zabraňuje bezpečnostní pojistka.Relaxujte kdekoliv vás napadneLehátko je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou.Hlavní přednostiPevná a stabilní konstrukce z bukového dřevaOpěrky na rucePřesné 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopeníOdolný látkový potahVysoká odolnost vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděruVhodné pro vnitřní i venkovní použitíAtraktivní kombinace barevSplňuje normy PN-EN 581-1:2017-04 a PN-EN 581 1-2:2016-02Vyrobeno v EUMožnost firemního logaTechnické parametryRozměry ve složeném stavu: 60x139 cmHmotnost: 4,2 kgKonstrukce: bukové dřevo, nelakovanéSíla kontrukce: 3,1 cmMateriál potahu: polyesterNosnost: 120 kgParametry:Typ:polohovacíTyp:skládacíBarva:šedáKonstrukce:dřevěná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO tmavě šedé , Keter lehátko zahradní jaipur, hnědé (235164)

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO světle šedé

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO světle šedé
Detail

Klasické dřevěné léhátko s opěrkami rukou a nastavitelým sklonem opěradla. Odolný rám z bukového dřeva, 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopení, nosnost 120 kg. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Kvalitní a odolné materiályLehátko SPRINGOS TORINO je vyrobeno z kvalitního bukového dřeva s precizně opracovanými a zaoblenými hranami. Látka potahu opěradla je odolná vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděru. Díky použitým materiálům je lehátko velmi stabilní, pevné, ale zároveň i lehké. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Komfortní odpočinekChvíle odpočinku vám zpříjemní opěrky na ruce a polohovací opěradlo s možností volby třech různých pozic. Nastavení je zcela přesné a naprosto bezpečné, nechtěnému sklopení zabraňuje bezpečnostní pojistka.Relaxujte kdekoliv vás napadneLehátko je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou.Hlavní přednostiPevná a stabilní konstrukce z bukového dřevaOpěrky na rucePřesné 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopeníOdolný látkový potahVysoká odolnost vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděruVhodné pro vnitřní i venkovní použitíAtraktivní kombinace barevSplňuje normy PN-EN 581-1:2017-04 a PN-EN 581 1-2:2016-02Vyrobeno v EUMožnost firemního logaTechnické parametryRozměry ve složeném stavu: 60x139 cmHmotnost: 4,2 kgKonstrukce: bukové dřevo, nelakovanéSíla kontrukce: 3,1 cmMateriál potahu: polyesterNosnost: 120 kgParametry:Barva:šedáTyp:polohovacíTyp:skládacíKonstrukce:dřevěná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO světle šedé , Blumfeldt lehátko zahradní modena, šedé (4260486159012)

Rojaplast 92084 Zahradní dřevěné lehátko Bahama, mořené, černé

Rojaplast 92084 Zahradní dřevěné lehátko Bahama, mořené, černé
Detail

Máte rádi praktické věci? Pak jste zde na správném místě. Praktické zahradní lehátko lehce sestavíte do pohodlného křesílka, rozložíte na komfortní lehátko a složíte k praktickému uskladnění. Vezměte si lehátko s sebou na cesty, nechejte si je doma na balkoně nebo si jeho potenciálu užívejte na dovolené. Technické údaje: výška sedu od země: 80 cm rozměry výrobku: 58 x 120 cm (š x d) hmotnost: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: mořený buk barva: černá Obsah balení: 1 x lehátko bahama rozměry balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast 92084 Zahradní dřevěné lehátko Bahama, mořené, černé , Keter lehátko zahradní jaipur, grafit (235162)

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO modro-bílé pruhy

Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO modro-bílé pruhy
Detail

Klasické dřevěné léhátko s opěrkami rukou a nastavitelým sklonem opěradla. Odolný rám z bukového dřeva, 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopení, nosnost 120 kg. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Kvalitní a odolné materiályLehátko SPRINGOS TORINO je vyrobeno z kvalitního bukového dřeva s precizně opracovanými a zaoblenými hranami. Látka potahu opěradla je odolná vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděru. Díky použitým materiálům je lehátko velmi stabilní, pevné, ale zároveň i lehké. Snadno se skládá, přemísťuje i uskladňuje.Komfortní odpočinekChvíle odpočinku vám zpříjemní opěrky na ruce a polohovací opěradlo s možností volby třech různých pozic. Nastavení je zcela přesné a naprosto bezpečné, nechtěnému sklopení zabraňuje bezpečnostní pojistka.Relaxujte kdekoliv vás napadneLehátko je vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Perfektní na terasu, zahradu, k vodě nebo na dovolenou.Hlavní přednostiPevná a stabilní konstrukce z bukového dřevaOpěrky na rucePřesné 3-krokové polohování s bezpečnostní pojistkou proti sklopeníOdolný látkový potahVysoká odolnost vůči povětrnostním vlivů, UV záření i oděruVhodné pro vnitřní i venkovní použitíAtraktivní kombinace barevSplňuje normy PN-EN 581-1:2017-04 a PN-EN 581 1-2:2016-02Vyrobeno v EUMožnost firemního logaTechnické parametryRozměry ve složeném stavu: 60x139 cmHmotnost: 4,2 kgKonstrukce: bukové dřevo, nelakovanéSíla kontrukce: 3,1 cmMateriál potahu: polyesterNosnost: 120 kgParametry:Barva:bíláTyp:polohovacíTyp:skládacíBarva:modráKonstrukce:dřevěná (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní dřevěné lehátko SPRINGOS TORINO modro-bílé pruhy , Keter lehátko zahradní pacific, cappucino (211682)

DIVERO Florentine 57035 Zahradní dřevěné lehátko + polstrování - béžové

DIVERO Florentine 57035 Zahradní dřevěné lehátko + polstrování - béžové
Detail

Opěradlo je nastavitelné do 4 poloh, takže sezení nebo ležení si můžete přizpůsobit individuálním požadavkům. Sedák a zadní část jsou vyrobeny z vložených dřevěných vzpěr, což dodává židli velmi atraktivní vzhled. Pokud se nepoužívá, může být sbaleno a uloženo velmi úsporným způsobem. Zvláštností lehátka je odnímatelný nožní díl, čímž je lehátko mnohostranně universálně použitelné. Týkové dřevo je velmi odolné proti povětrnostním vlivům a je proto vhodné pro venkovní použití. Neupravené teakové dřevo po určitém čase získá známou stříbrnošedou patinu. Pokud si tento efekt nepřejete, měli byste lehátko ošetřit teakovým olejem, který je k dispozici také v našem obchodě. Lehátko můžete použít na terase, zahradě, balkoně, u bazénu nebo při kempování - zkrátka všude tam, kde si chcete užít chvíle odpočinku. Technické údaje: lehátko materiál: teakové dřevo hmotnost: cca 18 kg vysoce kvalitní kování a závěsy opěrka zad je nastavitelná do 4 poloh plocha sedadla: 50 cm x 65 cm opěrka zad: 79 cm x 60 cm nožní díl: 38 cm x 55 cm celkové rozměry: 160 x 60 x 90 cm polstrování rozměry cca.: tloušťka: cca 5 cm x šířka: cca 45 cm x délka. asi 188cm polštář pod hlavu má šířku 20 cm a délku 40 cm náplň: pěnové jádro materiál: polyester barva: béžová oddělitelná opěrka nohou odolný proti vodě, snadno se čistí potah odnímatelný, snadno omyvatelný skrytý zip Obsah balení: 1 x lehátko z přírodního dřeva 1 polstrování - béžová barva rozměry balení: cca délka 118,5 x šířka 58,5 x výška 27,0 cm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako DIVERO Florentine 57035 Zahradní dřevěné lehátko + polstrování - béžové , Keter lehátko zahradní daytona, cappuccino (221623)

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome
Detail

Toto masivní dřevěné houpací lehátko je nejen elegantní, ale díky svému ergonomickému tvaru je zároveň velmi pohodlné. Je vyrobeno z tvrdého akátového dřeva z udržitelného lesního hospodářství s certifikací FSC a je ošetřeno vysoce kvalitním organickým lněným olejem.Lehátko je vhodné do sauny nebo lázní, na balkón, terasu, zahradu či do zimní zahrady.Montáž je velmi snadná, protože jednotlivé lamely jsou již předem namontovány na jednotlivých dílech.Barva:hnědáMateriál:masivní akáciové dřevo s certifikací FSC®Rozměry:šířka: 60 cmdélka: 150 cm výška: 93 cmDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome , Rojaplast lehátko zahradní aneta (97/11)

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome

Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome
Detail

Toto masivní dřevěné houpací lehátko je nejen elegantní, ale díky svému ergonomickému tvaru je zároveň velmi pohodlné. Je vyrobeno z tvrdého akátového dřeva z udržitelného lesního hospodářství s certifikací FSC a je ošetřeno vysoce kvalitním organickým lněným olejem.Lehátko je vhodné do sauny nebo lázní, na balkón, terasu, zahradu či do zimní zahrady.Montáž je velmi snadná, protože jednotlivé lamely jsou již předem namontovány na jednotlivých dílech.Barva:hnědáMateriál:masivní akáciové dřevo s certifikací FSC®Rozměry:šířka: 60 cmdélka: 150 cm výška: 93 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné lehátko D1845 Dekorhome , Cattara lehátko zahradní berlin, zelené (8591686135114)

Bahama dřevěné lehátko, modré

Bahama dřevěné lehátko, modré
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST: S jeho třemi různými nastavitelnými polohami můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: modrá + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko, modré , Keter lehátko zahradní atlantic, antracit (217341)

Bahama dřevěné lehátko, bílé

Bahama dřevěné lehátko, bílé
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. Jeho jedinečný design spočívá v elegantním spojení černě mořené konstrukce s jemnou bílou látkou sedáku, díky čemuž se odlišuje od ostatních. POLOHOVATELNOST: S jeho třemi různými nastavitelnými polohami můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: bílá látka + buk mořený v černé barvě rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko, bílé , Keter lehátko zahradní pacific, grafit (203729)

Bahama dřevěné lehátko, červené

Bahama dřevěné lehátko, červené
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST: S jeho třemi různými nastavitelnými polohami můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: červená + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko, červené , Lehátko zahradní oxford relax, antracit (273522 blk)

Bahama dřevěné lehátko, grafit

Bahama dřevěné lehátko, grafit
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST: S jeho třemi různými nastavitelnými polohami můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: grafit + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko, grafit , Zahradní lehátko se závěsy polyratan hnědé (42890)

Bahama dřevěné lehátko, světle zelené

Bahama dřevěné lehátko, světle zelené
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST: S jeho třemi různými nastavitelnými polohami můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: světle zelená + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko, světle zelené , Dimenza lehátko zahradní barcelona, šedé (df-002536)

Rojaplast LEILA lehátko

Detail

Skládací lehátko s dřevěnou základnou z akácie. Výklopný stolek k odložení telefonu, knihy či nápoje. Výška sedu dosahuje 30 cm. Důraz na pevnost jednotlivých částí. Zadní část je vybavena kolečky pro plynulejší přesuny. Mezery mezi jednotlivými lištami pro lepší odvětrání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast LEILA lehátko , Dimenza lehátko zahradní strasbourgh, šedé (df-010203)

LEILA lehátko Rojaplast

LEILA lehátko Rojaplast
Detail

Zahradní lehátko LEILA je vyrobeno z tropického dřeva - akácie. Akácie zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Lehátko je polohovatelné a je opatřeno bočním stolkem pro odložení knihy či nápoje. Pro lepší manipulaci je lehátko vybaveno kolečky.Barva:světle hnědáMateriál:akáciové dřevoRozměry:délka: 200 cmšířka: 60 cmvýška: 30 cmNosnost:110 kgHmotnost:25 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako LEILA lehátko Rojaplast , Rojaplast lehátko zahradní zwmc-53 (97/24)

LEILA lehátko Rojaplast

LEILA lehátko Rojaplast
Detail

Zahradní lehátko LEILA je vyrobeno z tropického dřeva - akácie. Akácie zaručuje dlouhou životnost a zároveň nenáročnou údržbu. Lehátko je polohovatelné a je opatřeno bočním stolkem pro odložení knihy či nápoje. Pro lepší manipulaci je lehátko vybaveno kolečky.Barva:světle hnědáMateriál:akáciové dřevoRozměry:délka: 200 cmšířka: 60 cmvýška: 30 cmNosnost:110 kgHmotnost:25 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako LEILA lehátko Rojaplast , Zahradní lehátko se stříškou ocel modré (42931)

Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko

Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko
Detail

Klasické, rozkládací dřevěné lehátko, které se skvělé hodí k relaxaci u bazénu či na terese. Lehké a jednoduše uskladnitelné. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 80cm šířka výrobku: 58cm délka výrobku: 120cm hmotnost: 4kg nosnost: 100kg materiál: buk barva: bílá + přírodní buk materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x Bahama lehátko vč. potisku (dilego.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko , Poduška na zahradní lehátko černá semišová (310499)

Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko

Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko
Detail

Klasické, rozkládací dřevěné lehátko, které se skvělé hodí k relaxaci u bazénu či na terese. Lehké a jednoduše uskladnitelné. Technické údaje: výška výrobku (výška sedu od země): 80cm šířka výrobku: 58cm délka výrobku: 120cm hmotnost: 4kg nosnost: 100kg materiál: buk barva: bílá + přírodní buk materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x Bahama lehátko vč. potisku (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Rojaplast Bahama 41493 Klasické dřevěné lehátko

Bahama dřevěné lehátko s područkami, bílé

Bahama dřevěné lehátko s područkami, bílé
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST A PODRUČKY: Pohodlné posezení si dopřejete díky područkám, které Vám usnadní i vstávání z lehátka. Díky dvěma nastavitelným polohám můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: bílá + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko s područkami, bílé

Bahama dřevěné lehátko s područkami, grafit

Bahama dřevěné lehátko s područkami, grafit
Detail

Klasické, rozkládací, dřevěné lehátko. POLOHOVATELNOST A PODRUČKY: Pohodlné posezení si dopřejete díky područkám, které Vám usnadní i vstávání z lehátka. Díky dvěma nastavitelným polohám můžete snadno najít ideální úhel pro dokonalou relaxaci. SNADNÉ SLOŽENÍ A USKLADNĚNÍ: Díky jeho jednoduchému složení a uskladnění se lehátko stává nepostradatelným prvkem pro Vaše venkovní dobrodružství. Od odpočinku u bazénu až po romantické večery na terase či nezapomenutelné chvíle na pláži, lehátko je všestranným společníkem pro Vaše relaxační potřeby. Sedák z polyesteru a lehká konstrukce zajišťuje snadnou přenositelnost, což z něj činí ideálního společníka pro cestování a kempování. CERTIFIKACE: Nechte se unést atmosférou klidu s naším zahradním lehátkem. Vyrobené z kvalitního bukového dřeva s certifikací FSC. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Přidejte do svého života kousek klasiky s lehátkem BAHAMA a dopřejte si stylové okamžiky klidu a pohody. Technické údaje: výška výrobku: 80 cm šířka výrobku: 58 cm délka výrobku: 120 cm hmotnost celkem: 4 kg nosnost: 100 kg materiál: buk, látka polyester barva: grafit + přírodní buk rozměr balení: 120 x 58 x 4 cm materiál balení: PE obal (igelit) Obsah balení: 1x lehátko (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Bahama dřevěné lehátko s područkami, grafit

Tradgard SAN DIEGO 41339 Zahradní set

Tradgard SAN DIEGO 41339 Zahradní set
Detail

Umělý zahradní ratanový nábytek vyniká snadnou údržbou a velkou odolností vůči nepřízni počasí. Potahy jsou odnímatelné. Umělý ratanový nábytek se neloupe, nevznikají na něm nevzhledné praskliny, je stálobarevný po mnoho let. Jestliže nechcete mít obývací pokoj laděný ve stejném duchu, jako ostatní, ratanový nábytek je možným řešením, jak se odlišit. Luxusní polyratanový nábytek má opravdu velmi široké využití. Je vhodný pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a dalšíkomerční i bytové prostory. Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Technické údaje: nosnost křesla: 150 kg nosnost lavičky: 150 kg nosnost stolu: 100 kg materiál balení: PAP karton barva ratanu: antracit/šedá barva podušek: tmavě šedá hmotnost celkem: 90 kg rozměry stolu: 140 x 80 x 70 cm (š x d x v) rozměry sofa: 186 x 80 x 85 cm (š x d x v) rozměry taburetu: 40 x 40 x 40 cm (š x d x v) rozměry křesla: 68 x 80 x 85 cm (š x d x v) hloubka sedu křesla i sofa: 48 cm výška sedu křesla i sofa: 48 cm Obsah balení: 1 x sofa 2 x křeslo 1 x stůl 2 x taburet (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tradgard SAN DIEGO 41339 Zahradní set

Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá

Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá
Detail

Elegance a vysoká kvalita, to je Corfu. Menší stolek se skvělým designem, ideální do malých prostorů nebo jako doplnění jakéhokoliv setu corfu. Corfu stůl je k dispozici v několika oblíbených barevných kombinacích. Velkou výhodou je i jednoduchá údržba a snadné sestavení. Technické údaje: výška výrobku: 42 cm šířka výrobku: 57 cm délka výrobku: 77 cm hmotnost: 3 kg nosnost: 50 kg materiál: lisovaný plast barva: hnědá materiál balení: karton možnost rozložení: ne otvor pro slunečník: ne Obsah balení: 1x zahradní stůl CORFU - hnědá (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá

Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo

Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo
Detail

Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem odolnější. Obecně lze říci, že je pružnější a je méně pravděpodobné, že se poničí. Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Křeslo odolává UV zářenía teplotě od +50°C do -10°C, má hliníkovou kostru. Součástí balení je i pohodlná poduška. Křeslem můžete doplnit jakoukoliv soupravu z ratanového nábytku nebo použít samostatně, jako designový doplněk. Technické údaje: rozměry výrobku: 75 x 62 x 66 cm (v x š x h) nosnost: 150 kg barva: hnědá polohovací: ne materiál: umělý ratan + hliníková kostra výška opěrky zad od země: 85 cm Obsah balení: 1 x DENVER křeslo materiál balení: PAP karton rozměry balení: 65 x 70 x 90 cm hmotnost celkem: 12 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo

Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set

Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set
Detail

Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem odolnější. Obecně lze říci, že je pružnější a je méně pravděpodobné, že se poničí. Umělý zahradní ratanový nábytek vyniká snadnou údržbou a velkou odolností vůči nepřízni počasí. Potahy jsou odnímatelné. Umělý ratanový nábytek se neloupe, nevznikají na něm nevzhledné praskliny, je stálobarevný po mnoho let. Jestliže nechcete mít obývací pokoj laděný ve stejném duchu, jako ostatní, ratanový nábytek je možným řešením, jak se odlišit. Luxusní polyratanový nábytek má opravdu velmi široké využití. Je vhodný pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a dalšíkomerční i bytové prostory. Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Nábytek z umělého ratanu je funkční, variabilní, je zábavné s ním žít a užívat si ho. Luxusní souprava z kvalitního umělého ratanu, který odolává UV zářenía teplotě od +50 °C do -10 °C. Kostra je hliníková + prášková barva. Deska stolu: 5 mm tvrzené sklo. Podušky: výplň - 10 cm molitan, látka - 230 g/m2 polyester. Technické údaje: nosnost křesla: 150 kg nosnost lavičky: 300 kg nosnost stolu: 100 kg materiál balení: PAP karton barva ratanu: antracit/šedá barva podušek: tmavě šedá rozměry stolu: 110 x 60 x 45 cm (š x d x v) rozměry sofa: 216 x 86 x 80 cm (š x d x v) rozměry křesla: 86 x 86 x 80 cm (š x d x v) Obsah balení: 1 x sofa 2 x křeslo 1 x stůl (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set

Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá

Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá
Detail

Elegance a vysoká kvalita, to je Corfu. Menší stolek se skvělým designem, ideální do malých prostorů nebo jako doplnění jakéhokoliv setu corfu. Corfu stůl je k dispozici v několika oblíbených barevných kombinacích. Velkou výhodou je i jednoduchá údržba a snadné sestavení. Technické údaje: rozměry: 42 x 57 x 77 cm (v x š x d) hmotnost: 3 kg nosnost: 50 kg materiál: lisovaný plast barva: hnědá materiál balení: karton možnost rozložení: ne otvor pro slunečník: ne Obsah balení: 1 x zahradní stůl (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard CORFU 62746 Zahradní stůl - hnědá

Tradgard Zahradní dřevěný set PIKNIK FSC

Tradgard Zahradní dřevěný set PIKNIK FSC
Detail

Zahradní sestava je zhotovena z kvalitního dřeva v přírodní barvě. Skládá se ze stolu a dvou lavic, které jsou připojeny ke stolu. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že dřevo, z něhož je výrobek zhotoven, je kvalitní a zdravé. Technické údaje: materiál: borovice barva: přírodní rozměry výrobku: 160 x 72 x 145 cm (d x v x š) nosnost: 4 x 100 kg Obsah balení: 1 x dřevěný set rozměry balení: 165 cm x 65 cm x 13 cm materiál balení: karton hmotnost balení: 40 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard Zahradní dřevěný set PIKNIK FSC

Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo

Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo
Detail

Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem odolnější. Obecně lze říci, že je pružnější a je méně pravděpodobné, že se poničí. Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Křeslo odolává UV zářenía teplotě od +50°C do -10°C, má hliníkovou kostru. Součástí balení je i pohodlná poduška. Křeslem můžete doplnit jakoukoliv soupravu z ratanového nábytku nebo použít samostatně, jako designový doplněk. Technické údaje: rozměry výrobku: 75 x 62 x 66 cm (v x š x h) nosnost: 150 kg barva: hnědá polohovací: ne materiál: umělý ratan + hliníková kostra výška opěrky zad od země: 85 cm Obsah balení: 1 x DENVER křeslo materiál balení: PAP karton rozměry balení: 65 x 70 x 90 cm hmotnost celkem: 12 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard DENVER 54648 Zahradní polyratanové křeslo

Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set

Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set
Detail

I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem odolnější. Obecně lze říci, že je pružnější a je méně pravděpodobné, že se poničí.Umělý zahradní ratanový nábytek vyniká snadnou údržbou a velkou odolností vůči nepřízni počasí. Umělý ratanový nábytek se neloupe, nevznikají na něm nevzhledné praskliny, je stálobarevný po mnoho let. Jestliže nechcete mít obývací pokoj laděný ve stejném duchu jako ostatní, ratanový nábytek je možným řešením, jak se odlišit i v interiéru. Je vhodný pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a další nebytové i bytové prostory. Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Podušky jsou odnímatelné. Souprava z kvalitního umělého ratanu, který odolává UV záření a teplotě od +50°C do -10°C. Kostra je hliníková + prášková barva. Technické údaje: materiál: umělý ratan + hliníková kostra hmotnost celkem: 73 kg materiál balení: PAP karton barva ratanu: antracit/šedá barva podušek: tmavě šedá podušky na sedací části jsou vybaveny zipem podušky: výplň-10 cm molitan látka: 230g/m2 polyester křeslo: rozměry: 86 x 86 x 80 cm (š x d x v) nosnost: 150 kg lavička: rozměry: 216 x 86 x 80 cm (š x d x v) nosnost: 300 kg stůl: rozměry: 110 x 60 x 45 cm (š x d x v) nosnost: 100 kg deska stolu: 5mm tvrzené sklo Obsah balení: 1 x lavička 2 x křeslo 1 x stůl (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard OHIO 54644 Zahradní polyratanový set

Tradgard Zahradní sestava PIKNIK lakovaná - 160 cm

Tradgard Zahradní sestava PIKNIK lakovaná - 160 cm
Detail

Zahradní sestava PIKNIK je zhotovena z kvalitního borovicového dřeva. Dřevo je lakované do kaštanové barvy. Sestava se skládá ze stolu a dvou lavic, které jsou připojeny ke stolu. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že dřevo, z něhož je výrobek zhotoven, je kvalitní a zdravé. Technické údaje: materiál: borovice barva: kaštan - lakovaná rozměry výrobku: 160 x 72 x 145 cm (d x v x š) nosnost výrobku: 4 x 100 kg hmotnost: 40 kg tloušťka dřeva: 3cm Obsah balení: 1 x zahradní sestava lakovaná rozměry balení (počet kartonů): 165 x 65 x 13 cm (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard Zahradní sestava PIKNIK lakovaná - 160 cm

Tradgard STRONG 2726 Zahradní dřevěný stůl masiv FSC

Tradgard STRONG 2726 Zahradní dřevěný stůl masiv FSC
Detail

Masivní zahradní stůl z borovicového dřeva, které je lakované. Díky použitému materiálu a jeho zpracování je stůl velmi odolný a kvalitní. Certifikát FSC zaručuje, že použité dřevo pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů, ve kterých jsou dodržovány přísné ekologické a sociální požadavky. Tento stůl lze doplnit olavici STRONG masiv. Technické údaje: výška výrobku: 70cm šířka výrobku: 70cm délka výrobku: 180cm hmotnost: 30kg nosnost: 50kg materiál: borovice barva: lakovaný rozměr balení: 183x75x9cm materiál balení: karton možnost rozložení: ne otvor pro slunečník (průměr): ne Obsah balení: 1x STRONG stůl MASIV - 180cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Tradgard STRONG 2726 Zahradní dřevěný stůl masiv FSC

Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 150 cm lakovaná R69941

Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 150 cm lakovaná R69941
Detail

Zahradní masivní lavice vyrobena z borovicového dřeva. Lakovaný povrch zaručuje ochranu a delší životnosti dřeva. Kvalitní zpracování a certifikát FSC zaručuje dlouhou životnost. Je možné zakoupit stůl "VIKING" a vytvořit velmi pěknou zahradní soupravu. Technické údaje: celkové rozměry: 150 x 80 cm (d x v) výška výrobku (opěradla): 39 cm výška výrobku (výška sedu od země): 43 cm šířka výrobku: 51 cm hloubka sedu: 40 cm hmotnost: 20 kg nosnost: 3 x 90 kg materiál: borovice barva: hnědá lakovaná Obsah balení: 1 x zahradní lavice rozměry balení: 151 x 52 x 9 cm materiál balení: karton (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 150 cm lakovaná R69941

Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 180 cm lakovaná R69942

Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 180 cm lakovaná R69942
Detail

Zahradní masivní lavice vyrobena z borovicového dřeva. Lakovaný povrch zaručuje ochranu a delší životnosti dřeva. Kvalitní zpracování a certifikát FSC zaručuje dlouhou životnost. Je možné zakoupit stůl "VIKING" a vytvořit velmi pěknou zahradní soupravu. Technické údaje: výška výrobku (opěradla): 39 cm výška výrobku (výška sedu od země): 43 cm rozměry výrobku: 51 x 80 x 180 cm (š x v x d) hloubka sedu: 40 cm hmotnost: 25 kg nosnost: 3 x 90 kg materiál: borovice barva: hnědá lakovaná tloušťka dřeva: 3 cm Obsah balení: 1 x zahradní lavice rozměry balení: 181 x 52 x 9 cm materiál balení: karton (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard Zahradní dřevěná lavice Viking 180 cm lakovaná R69942

Tradgard Boční stěny k zahradnímu stanu 3602 - 6ks - BÍLÁ R41210

Tradgard Boční stěny k zahradnímu stanu 3602 - 6ks - BÍLÁ R41210
Detail

Tyto bočnice se hodí k zahradnímu altánu, který máme v nabídce pod katalogovým číslem R06824. Bočnice se připevňují k altánu pomocí suchého zipu a jsou nepromokavé. Balení obsahuje 6 kusů bočnic - 4 ks s oknem, 2 ks se zipem. Technické údaje: rozměry výrobku: 1,92 x 2,9 m hmotnost: 15 kg materiál plachty: 110 g polyethylen barva plachty: bílá materiál balení: PE obal (igelit) odolnost proti dešti: ano Obsah balení: 1x bočnice k altánu 3602 - 6ks, bílá (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Tradgard Boční stěny k zahradnímu stanu 3602 - 6ks - BÍLÁ R41210

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové
Detail

Relaxujte s houpacím lehátkem Blumfeldt Aristo.Přeměňte si zahradu, balkon nebo terasu na oázu osobní relaxace. Na ergonomicky tvarovaném lehátku bude strávený čas relaxačním odpočinkem od hektického každodenního života: Specifický zvlněný tvar uvolní tělo i ducha a pomůže Vám získat novou energii. Boční držáky slouží jako malé odkládací plochy na nápoje, občerstvení a drobné příslušenství - ideální pro opalování, relaxační zdřímnutí nebo poutavé čtení dobré knihy. Mimořádně široká plocha na ležení poskytuje velké množství místa až pro dvě osoby a zve k odpočinku a relaxování. Díky prodyšnému textilnímu materiálu ležíte příjemně chladně i při vysokých teplotách. Velká střecha, odolná vůči povětrnostním vlivům, zadržuje silné sluneční světlo, takže si můžete užívat lehátko i v horkých letních dnech. Pevná konstrukce Vás však nadchne zejména uklidňujícím houpavým pohybem, který vede k relaxaci.Stylová lehkost. Stabilní rám je zhotoven z kvalitních ocelových trubek a navíc je chráněn práškovou barvou, takže se komfortní lehátko hodí i pro venkovní použití a nerezaví. Lehátko je vyrobeno z povětrnostně odolného PVC polyesterového textilního materiálu, nenáročného na údržbu. Kromě šetrnosti k pokožce je také odolný vůči UV záření a velmi snadno se čistí: Nečistoty lze jednoduše otřít vlhkým hadříkem.Houpací lehátko Blumfeldt Aristo je možno zatížit až do 200 kg. To zaručuje trvalou radost a mnoho příjemných hodin ve Vaší osobní oáze klidu.Vezměte prosím na vědomí, že produkt je dodáván jako montážní sada. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé
Detail

Relaxujte s houpacím lehátkem Blumfeldt Aristo.Přeměňte si zahradu, balkon nebo terasu na oázu osobní relaxace. Na ergonomicky tvarovaném lehátku bude čas relaxačním odpočinkem od hektického každodenního života: Specifický zvlněný tvar uvolní tělo i ducha a pomůže Vám získat novou energii. Boční držáky slouží jako malé odkládací plochy na nápoje, občerstvení a drobné příslušenství - ideální pro opalování, relaxační zdřímnutí nebo poutavé čtení dobré knihy. Mimořádně široká plocha na ležení poskytuje velké množství místa až pro dvě osoby a zve k odpočinku a relaxování. Díky prodyšnému textilnímu materiálu ležíte příjemně chladně i při vysokých teplotách. Velká střecha, odolná vůči povětrnostním vlivům, zadržuje silné sluneční světlo, takže si můžete užívat lehátko i v horkých letních dnech. Pevná konstrukce Vás však nadchne zejména uklidňujícímu houpavému pohybu, který vede k relaxaci.Stylová lehkost. Stabilní rám je zhotoven z kvalitních ocelových trubek a navíc je chráněn práškovou barvou, takže se komfortní lehátko hodí i pro venkovní použití a nerezaví. Lehátko je vyrobeno z povětrnostně odolného PVC polyesterového textilního materiálu, nenáročného na údržbu. Kromě šetrnosti k pokožce je také odolný vůči UV záření a velmi snadno se čistí: Nečistoty lze jednoduše otřít vlhkým hadříkem.Houpací lehátko Blumfeldt Aristo je možno zatížit až do 200 kg. To zaručuje trvalou radost a mnoho příjemných hodin ve Vaší osobní oáze klidu.Vezměte prosím na vědomí, že produkt je dodáván jako montážní sada. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové
Detail

Relaxujte s houpacím lehátkem Blumfeldt Aristo.Přeměňte si zahradu, balkon nebo terasu na oázu osobní relaxace. Na ergonomicky tvarovaném lehátku bude strávený čas relaxačním odpočinkem od hektického každodenního života: Specifický zvlněný tvar uvolní tělo i ducha a pomůže Vám získat novou energii. Boční držáky slouží jako malé odkládací plochy na nápoje, občerstvení a drobné příslušenství - ideální pro opalování, relaxační zdřímnutí nebo poutavé čtení dobré knihy. Mimořádně široká plocha na ležení poskytuje velké množství místa až pro dvě osoby a zve k odpočinku a relaxování. Díky prodyšnému textilnímu materiálu ležíte příjemně chladně i při vysokých teplotách. Velká střecha, odolná vůči povětrnostním vlivům, zadržuje silné sluneční světlo, takže si můžete užívat lehátko i v horkých letních dnech. Pevná konstrukce Vás však nadchne zejména uklidňujícím houpavým pohybem, který vede k relaxaci.Stylová lehkost. Stabilní rám je zhotoven z kvalitních ocelových trubek a navíc je chráněn práškovou barvou, takže se komfortní lehátko hodí i pro venkovní použití a nerezaví. Lehátko je vyrobeno z povětrnostně odolného PVC polyesterového textilního materiálu, nenáročného na údržbu. Kromě šetrnosti k pokožce je také odolný vůči UV záření a velmi snadno se čistí: Nečistoty lze jednoduše otřít vlhkým hadříkem.Houpací lehátko Blumfeldt Aristo je možno zatížit až do 200 kg. To zaručuje trvalou radost a mnoho příjemných hodin ve Vaší osobní oáze klidu.Vezměte prosím na vědomí, že produkt je dodáván jako montážní sada. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé

Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé
Detail

Relaxujte s houpacím lehátkem Blumfeldt Aristo.Přeměňte si zahradu, balkon nebo terasu na oázu osobní relaxace. Na ergonomicky tvarovaném lehátku bude čas relaxačním odpočinkem od hektického každodenního života: Specifický zvlněný tvar uvolní tělo i ducha a pomůže Vám získat novou energii. Boční držáky slouží jako malé odkládací plochy na nápoje, občerstvení a drobné příslušenství - ideální pro opalování, relaxační zdřímnutí nebo poutavé čtení dobré knihy. Mimořádně široká plocha na ležení poskytuje velké množství místa až pro dvě osoby a zve k odpočinku a relaxování. Díky prodyšnému textilnímu materiálu ležíte příjemně chladně i při vysokých teplotách. Velká střecha, odolná vůči povětrnostním vlivům, zadržuje silné sluneční světlo, takže si můžete užívat lehátko i v horkých letních dnech. Pevná konstrukce Vás však nadchne zejména uklidňujícímu houpavému pohybu, který vede k relaxaci.Stylová lehkost. Stabilní rám je zhotoven z kvalitních ocelových trubek a navíc je chráněn práškovou barvou, takže se komfortní lehátko hodí i pro venkovní použití a nerezaví. Lehátko je vyrobeno z povětrnostně odolného PVC polyesterového textilního materiálu, nenáročného na údržbu. Kromě šetrnosti k pokožce je také odolný vůči UV záření a velmi snadno se čistí: Nečistoty lze jednoduše otřít vlhkým hadříkem.Houpací lehátko Blumfeldt Aristo je možno zatížit až do 200 kg. To zaručuje trvalou radost a mnoho příjemných hodin ve Vaší osobní oáze klidu.Vezměte prosím na vědomí, že produkt je dodáván jako montážní sada. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé
TopQ Kryt Realme C21Y silikon Blue Princess 69957 (Sun-69957), zahradní lehátko mountfield, Lehátko zahradní ZW53 (20083), Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, béžové, Blumfeldt Aristo, houpací lehátko, zahradní lehátko, zahradní houpačka, včetně polštáře, šedé, Lamart LEILA LT5002 24dílná sada příborů, Blumfeldt Sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, černé, Blumfeldt Sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, červené, Blumfeldt Sunwave, zahradní lehátko, houpací lehátko, relax, hliník, šedé, Zahradní lehátko textil krémové (48074), Zahradní lehátko textil antracitové (48076), Blumfeldt Suncruise, houpací lehátko, zahradní lehátko, stříška proti slunci, polyester, ocel, KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, hnědé (217339), KETER Lehátko zahradní PACIFIC, hnědé (211104), KETER Lehátko zahradní JAIPUR, hnědé (235164), BLUMFELDT Lehátko zahradní MODENA, šedé (4260486159012), KETER Lehátko zahradní JAIPUR, grafit (235162), KETER Lehátko zahradní PACIFIC, cappucino (211682), KETER Lehátko zahradní DAYTONA, cappuccino (221623), ROJAPLAST Lehátko zahradní ANETA (97/11), CATTARA Lehátko zahradní BERLIN, zelené (8591686135114), KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, antracit (217341), KETER Lehátko zahradní PACIFIC, grafit (203729), Lehátko zahradní OXFORD RELAX, antracit (273522 BLK), Zahradní lehátko se závěsy polyratan hnědé (42890), DIMENZA Lehátko zahradní BARCELONA, šedé (DF-002536), DIMENZA Lehátko zahradní STRASBOURGH, šedé (DF-010203), ROJAPLAST Lehátko zahradní ZWMC-53 (97/24), Zahradní lehátko se stříškou ocel modré (42931), Poduška na zahradní lehátko černá semišová (310499)