Toro šablona na zdobení dortů,20cm,4designy,plast (263485)

Produkt Toro šablona na zdobení dortů,20cm,4designy,plast (263485) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Toro šablona na zdobení dortů,20cm,4designy,plast (263485) upraviť a produkt hľadať znova.

TORO ŠABLONA NA ZDOBENÍ DORTŮ,20CM,4DESIGNY,PLAST (263485)

TORO ŠABLONA NA ZDOBENÍ DORTŮ,20CM,4DESIGNY,PLAST (263485)
Detail

Šablona , sada různých 4 šablon určených ke zdobení dortů a kulatých moučníků, materiál: plast, vhodné do myčky, průměr 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO ŠABLONA NA ZDOBENÍ DORTŮ,20CM,4DESIGNY,PLAST (263485) , Toro šablona na zdobení dortů,20cm,4designy,plast (263485)

TORO Šablona na zdobení dortů, 4 designy

TORO Šablona na zdobení dortů, 4 designy
Detail

TORO Šablona na zdobení dortů, 4 designy, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Šablona na zdobení dortů, 4 designy , Iso 9443 sada na zdobení dortů pro děti (182)

TORO Trysky na zdobení dortů, nerez, 7 ks

TORO Trysky na zdobení dortů, nerez, 7 ks
Detail

TORO Trysky na zdobení dortů, nerez, 7 ks, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Trysky na zdobení dortů, nerez, 7 ks , Zdobení dortů (978-80-7529-809-6)

ISO 9443 Sada na zdobení dortů pro děti (182)

ISO 9443 Sada na zdobení dortů pro děti (182)
Detail

Tematická sada hraček 2 kusy dortu, kolotoč, bílá pasta s hmotností 15 ml, modrá pasta s hmotností 15 ml, 6 různých tipů pro vytvoření hmoty, 8 malých korálků srdce, poleva, 8 obrázků na kartonu, karton ke dnu dortu, oboustranná páska, pinzeta (alza.cz)

Podobné produkty ako ISO 9443 Sada na zdobení dortů pro děti (182) , Toro zdobička dortů a perníčků (r51007)

Profesionální špička na zdobení dortů zubatá čára 16 mm - Ibili

Profesionální špička na zdobení dortů zubatá čára 16 mm - Ibili
Detail

Profesionální špička na zdobení dortů zubatá čára 16mm Trezírovací špička na zdobení dortů - zubatá čára vyrobená z kvalitní, hladké nerezové oceli. S použitím cukrářské špičky bude pro vás zdobení dortů, cupcakes, zákusků a dezertů velmi snadné. Výrobek lze mýt v myčce nádobí. Materiál: nerezová ocel Průměr: 16 mm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Profesionální špička na zdobení dortů zubatá čára 16 mm - Ibili , Moderní cukrové květy: současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty (978-80-204-4474-5)

Zdobení dortů - Autumn Carpenterová

Zdobení dortů - Autumn Carpenterová
Detail

Oslavovat významné události dortem je tradice - ať už jde o rodinnou oslavu, nablýskaný večírek, svatbu, nebo křtiny. Není lepší pocit, než když se oslavy zúčastníte také tím, že se podělíte o své nadání upéct pohádkově nazdobený dort. Kniha je dokonalou fotografickou školou zdobení dortů pro každou příležitost jak pro šikovné amatéry, tak pro profesionály, zkušené i ve výcviku. Najdete zde stovky technik a nápadů a detailní návody na 40 dortů a cupcaků - malých amerických dortíků podobných muffinům. Zkušená cukrářka a vedoucí kurzů Autumn Carpenterová vám svými návody krok za krokem, tisícovkou detailních barevných fotografií a užitečnými radami pomůže získat dovednosti a vybudovat si sebejistotu. Pro nováčky bude kniha základní učební pomůckou, ale mnoho nového i odhalená tajemství tu jistě objeví také profesionálové a kniha jim bude dobrou inspirací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zdobení dortů - Autumn Carpenterová , Toro kartáč na zeleninu brambora 11 x 5 x 5,5 cm, plast

Zdobení dortů - Carpenterová Autumn

Zdobení dortů - Carpenterová Autumn
Detail

Oslavovat významné události dortem je tradice – ať už jde o rodinnou oslavu, nablýskaný večírek, svatbu, nebo křtiny. Není lepší pocit, než když se oslavy zúčastníte také tím, že se podělíte o své nadání upéct pohádkově nazdobený dort. Kniha je dokonalou fotografickou školou zdobení dortů pro každou příležitost jak pro šikovné amatéry, tak pro profesionály, zkušené i ve výcviku. Najdete zde stovky technik a nápadů a detailní návody na 40 dortů a cupcaků – malých amerických dortíků podobných muffinům. Zkušená cukrářka a vedoucí kurzů Autumn Carpenterová vám svými návody krok za krokem, tisícovkou detailních barevných fotografií a užitečnými radami pomůže získat dovednosti a vybudovat si sebejistotu. Pro nováčky bude kniha základní učební pomůckou, ale mnoho nového i odhalená tajemství tu jistě objeví také profesionálové a kniha jim bude dobrou inspirací. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zdobení dortů - Carpenterová Autumn , Orion sáček na zdobení uh 45 cm

PROHOME - Šablona na dort

PROHOME - Šablona na dort
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Šablona na dort , Mandala šablona + 6 kříd (8715427062655)

Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, 6 ks

Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, 6 ks
Detail

Šablony s motivy vánoc, velikonoc, Valentýna, narozenin a jara jsou vynikající pro zdobení dortů a kulatých moučníků práškovým cukrem, kakaem, skořicí apod. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma šablony na zdobení DELÍCIA, 6 ks , Hendi pomůcka na zdobení okrajů sklenic 596777 (596777)

Zdobení dortů (978-80-7529-809-6)

Zdobení dortů (978-80-7529-809-6)
Detail

Kniha - autor Autumn Carpenterová, 328 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Oslavovat významné události dortem je tradice – ať už jde o rodinnou oslavu, nablýskaný večírek, svatbu, nebo křtiny. Není lepší pocit, než když se oslavy zúčastníte také tím, že se podělíte o své nadání upéct pohádkově nazdobený dort. Kniha je dokonalou fotografickou školou zdobení dortů pro každou příležitost jak pro šikovné amatéry, tak pro profesionály, zkušené i ve výcviku. Najdete zde stovky technik a nápadů a detailní návody na 40 dortů a cupcaků – malých amerických dortíků podobných muffinům. Zkušená cukrářka a vedoucí kurzů Autumn Carpenterová vám svými návody krok za krokem, tisícovkou detailních barevných fotografií a užitečnými radami pomůže získat dovednosti a vybudovat si sebejistotu. Pro nováčky bude kniha základní učební pomůckou, ale mnoho nového i odhalená tajemství tu jistě objeví také profesionálové a kniha jim bude dobrou inspirací. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zdobení dortů (978-80-7529-809-6) , Orion sáček na zdobení bavlna/guma 47 cm

Cukrářský kurz: Základy pečení a zdobení dortů Praha

Detail

Gurmánský zážitek probíhá v Praze, v Holešovické tržnici, v hale 36. O účastníky se postará zkušená cukrářka Monika Křemenová, pro kterou se pečení stalo z koníčku plnohodnotnou prací. Co se během cukrářského kurzu naučíte? Pečení korpusů Swiss buttercream Mascarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy Zdobení sezónním ovocem V ceně kurzu jsou kvalitní čerstvé suroviny, zapůjčení cukrářského vybavení a také alko i nealko občerstvení. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotový dort si účastníci samozřejmě odnesou domů. (adrop.cz)

Podobné produkty ako Cukrářský kurz: Základy pečení a zdobení dortů Praha , Orion sáček na zdobení uh 25 cm (142243)

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol
Detail

Máte dojem, že by to chtělo při pečení dortů něco nového, nápaditého, co by z vašich výtvorů udělalo obdivované originály? Kniha vám poradí spoustu praktických řešení a překrásných sladkých dekorací. A co je nejlepší? Jejich výroba je až překvapivě snadná a levná. Dozvíte se, jaký je rozdíl mezi fondánem a marcipánem, jak se s nimi má zacházet, jak se zdobí krémem nebo čokoládou, jak se dortové ozdoby tvarují, barví, mrazí, přilepují… Jaké nástroje budete potřebovat a jak přesně při své cukrářské tvorbě postupovat. Tři sta tipů, rad, nápadů a návodů vám poradí, jak na to. Veselé dortíky pro děti, vtipné dorty pro přátele, krémové košíčky, romantické svatební dorty… to všechno bude potěchou nejen pro mlsné jazýčky, ale i pro oko. Vaše dorty zkrátka odteď budou vypadat, jako by vyšly z dílny profesionálního cukráře. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol , Krt100299 - šablona pro diamantové korunky (krt100299)

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol
Detail

Máte dojem, že by to chtělo při pečení dortů něco nového, nápaditého, co by z vašich výtvorů udělalo obdivované originály? Kniha vám poradí spoustu praktických řešení a překrásných sladkých dekorací. A co je nejlepší? Jejich výroba je až překvapivě snadná a levná. Dozvíte se, jaký je rozdíl mezi fondánem a marcipánem, jak se s nimi má zacházet, jak se zdobí krémem nebo čokoládou, jak se dortové ozdoby tvarují, barví, mrazí, přilepují… Jaké nástroje budete potřebovat a jak přesně při své cukrářské tvorbě postupovat. Tři sta tipů, rad, nápadů a návodů vám poradí, jak na to. Veselé dortíky pro děti, vtipné dorty pro přátele, krémové košíčky, romantické svatební dorty… to všechno bude potěchou nejen pro mlsné jazýčky, ale i pro oko. Vaše dorty zkrátka odteď budou vypadat, jako by vyšly z dílny profesionálního cukráře. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pečeme a zdobíme dorty Jak na to - Deaconová Carol , Toro servírovací misky na podnosu

Šablona na dorty a scrapbook - Stencil Hawaiian Palms Top - Designer Stencils

Šablona na dorty a scrapbook - Stencil Hawaiian Palms Top - Designer Stencils
Detail

Inspirativní šablona na zdobení. Flexibilní šablona z pružného plastu sloužící k decentnímu a přitom rychlému zdobení moučníků. Používá se jak královská glazura, pudrová barva nebo i perleťové barvy. Při dekoraci na potažené moučníky modelovací hmotou musíme aplikovat na zaschlý povrch aby nedocházelo ke sjíždění vzoru nebo deformaci moučníku.Šablona se napne pomocí pružné gumy (není součástí šablon) a v tenké vrstvě nanesete hmotu. Kvalitní odolná, potravinářská, plastová šablona pro opakované použití a airbrushing Potřete královskou polevou pro vyvýšený vzhled Pro rychlé a snadné zdobení poprašte práškovými nebo potravinářskými barvami. Ideální také pro malování a scrapbookingové projekty Dekor horní plochy - čtverec 18,5x18,5cm (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Šablona na dorty a scrapbook - Stencil Hawaiian Palms Top - Designer Stencils , Zdobení vlasů pro holky (8590331902125)

TORO Cedník 20cm

TORO Cedník 20cm
Detail

TORO Cedník TORO 20cm, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | CEDNÍKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Cedník 20cm , Maslovacka 20cm

Zdobicí šablony na dorty - sada 4 ks - Wilton

Zdobicí šablony na dorty - sada 4 ks - Wilton
Detail

Prosýpací šablony na dorty. Naše kolekce 4 vzorů šablon vám nabízí několik způsobů, jak udělat narozeninové i každodenní dorty slavnostnějšími. Zdobení pomocí šablon je velmi snadné - stačí je umístit na dort a pak posypat. Vhodné použití jak na krémový povrch tak i na potahové hmoty. 4 různé vzory: spirály dvě srdce kytičky nápis "happy birthday" (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Zdobicí šablony na dorty - sada 4 ks - Wilton , Orion sáček na zdobení perníčků set 3 ks (142233)

TORO Nerezový cedník 20cm

TORO Nerezový cedník 20cm
Detail

TORO Nerezový cedník TORO 20cm, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | CEDNÍKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový cedník 20cm , De buyer sada na zdobení st steel 2114.20 (2114.20)

TORO Nerezový oválný podnos 20cm

TORO Nerezový oválný podnos 20cm
Detail

TORO Nerezový oválný podnos TORO 20cm, kategorie: JÍDELNA | SERVÍROVÁNÍ | SERVÍROVACÍ PODNOSY A TÁCKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nerezový oválný podnos 20cm , Zenker sáčky na rozpouštění čokolády a zdobení 10ks (44732)

TORO Dřevěný kuchyňský váleček 20cm

TORO Dřevěný kuchyňský váleček 20cm
Detail

TORO Dřevěný kuchyňský váleček TORO 20cm, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | VÁLY A VÁLEČKY NA TĚSTO (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Dřevěný kuchyňský váleček 20cm , Orion sáček na zdobení bavlna/guma 47 cm (142238)

TORO Forma TORO na dort, průměr 24 cm - Kitos

TORO Forma TORO na dort, průměr 24 cm - Kitos
Detail

TORO Rozkládací forma na dort TORO 24cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA DORT (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Forma TORO na dort, průměr 24 cm - Kitos , Tescoma podložky pro přípravu dortů delícia, 3 ks

Otočný stojan na dort (servírovací, na zdobení) - 39 cm + dárek zdarma - Maramisa

Otočný stojan na dort (servírovací, na zdobení) - 39 cm + dárek zdarma - Maramisa
Detail

Otočný dřevěný stojan pod dort. Aktuálně dáváme k otočnému stojanu jako dárek zdarma: Dortová podložka zlatá a stříbrná (oboustranná) kruh - 35 cm. Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte. Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty. Deska je lepená, takže se nebude kroutit. Osazeno ložiskem pro snadné otáčení. Díky dřevěnému otočnému stojanu se vám bude snadno pracovat při potahování dortů, uhlazování krémů i zdobení. Docílíte tak pravidelnějších tvarů a plynulých tahů zdobení trezírovacími sáčky nebo při kresbách krajek. Dřevěné podstavec je velice stabilní, vhodný i pro větší dorty. Otočný podstavec můžete využít i při servírování zákusků a fingerfoodu, nebo na něj můžete položit kotlík na fondue s omáčkami, který si každý otočí podle své potřeby. Průměr cca 39 cm. Celková výška je 3, 5 cm. Každý kus je originál masivní dřevo. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Otočný stojan na dort (servírovací, na zdobení) - 39 cm + dárek zdarma - Maramisa , Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví

Sáček na zdobení plast 45 cm - ORION

Sáček na zdobení plast 45 cm - ORION
Detail

Velký trezírovací cukrářský polyuretanový sáček. Sáček zdobící využijete při zdobení dortů, zákusků, cukroví krémem, ale také na pomazánky při přípravě jednohubek,... Materiál: plast - polyuretan. Transparentní. Rozměry: d. 45 cm, š. 27 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sáček na zdobení plast 45 cm - ORION , Toro stěrka na pečení, 3 ks

TORO Balónek fóliový 51x60cm dort

TORO Balónek fóliový 51x60cm dort
Detail

TORO Balónek fóliový TORO 51x60cm dort, kategorie: PRO DĚTI | DĚTSKÁ PARTY | BALÓNKY | BALÓNKY FÓLIOVÉ DEKORAČNÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Balónek fóliový 51x60cm dort , Toro forma na bábovku s poklopem

Westmark Podložka pod dort, porcovací šablona o 32 cm (31432270)

Westmark Podložka pod dort, porcovací šablona o 32 cm (31432270)
Detail

Podložka pod dort , duální fuknce, plast Chladič dortů a rozdělovač dortů, o průměru 32 cm. Duální funkce. Stojan na dorty: pro chlazení čerstvě upečených dortů. Dělič dortů: jako „vykrajovací vzor“ pro rovnoměrné rozdělení dortu na 16 stejných kusů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Podložka pod dort, porcovací šablona o 32 cm (31432270) , Orion set na zdobení uh sáček+špičky 12 ks (142240)

TORO Pánev Champagne 20cm, keramický povrch

TORO Pánev Champagne 20cm, keramický povrch
Detail

TORO Pánev TORO Champagne 20cm, keramický povrch, kategorie: VAŘENÍ | PÁNVE A PÁNVIČKY | UNIVERZÁLNÍ PÁNVE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Pánev Champagne 20cm, keramický povrch , Toro 500107

TORO Látková zdobička dortů 4 nástavce

TORO Látková zdobička dortů 4 nástavce
Detail

TORO Látková zdobička dortů TORO 4 nástavce, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ | ZDOBIČKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Látková zdobička dortů 4 nástavce , Dekorační pero ke zdobení kávy (9.994)

TORO Silikonová forma na dort tmavá

TORO Silikonová forma na dort tmavá
Detail

TORO Silikonová forma na dort TORO tmavá, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA DORT (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Silikonová forma na dort tmavá , Nerezové jehly na ražniči 20cm/4ks (de1012)

TORO Rozkládací forma na dort 28cm

TORO Rozkládací forma na dort 28cm
Detail

TORO Rozkládací forma na dort TORO 28cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA DORT (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Rozkládací forma na dort 28cm , Tescoma šablona pro ukládání oděvů fancy home, velká

TORO Rozkládací forma na dort 26cm

TORO Rozkládací forma na dort 26cm
Detail

TORO Rozkládací forma na dort TORO 26cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA DORT (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Rozkládací forma na dort 26cm , Sladký design pečení a zdobení s hankou rawlings: první česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu! (978-80-87049-60-0)

TORO ZDOBIČKA DORTŮ A PERNÍČKŮ (R51007)

TORO ZDOBIČKA DORTŮ A PERNÍČKŮ (R51007)
Detail

Zdobička dortů a perníčků, na zdobení vánočního cukroví, snadno ji naplníte bílkovou, žloutkovou nebo čokoládovou polevou, umožní Vám vytvářet i velmi malé ozdobné ornamenty Zdobička TORO představuje praktický doplněk do každé domácí i profesionální kuchyně. S její pomocí snadno nazdobíte vánoční cukroví, perníčky či dorty. Umožní vám vytvářet i velmi malé ornamenty. Zdobičku jednoduše naplníte bílkovou, žloutkovou či čokoládovou polevou. Skvěle padne do ruky, což zajistí její pohodlné používání. Zdobička TORO vám dokonale usnadní zdobení sladkých pokrmů. Klíčové vlastnosti zdobičky dortů a perníčků TOROPraktická zdobičkaVhodná pro zdobení vánočního cukroví, perníčků či dortůUmožní vytvářet i velmi malé ornamentyZdobička TORO skvěle padne do rukyLze jednoduše naplnit bílkovou, žloutkovou či čokoládovou polevouBarevné provedení: bílo-červeno-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO ZDOBIČKA DORTŮ A PERNÍČKŮ (R51007) , Toro nahradni tesneni k tlakovym hrncum toro victoria

Dr. Oetker Forma na dort 20cm RETRO (4651)

Dr. Oetker Forma na dort 20cm RETRO (4651)
Detail

Pečicí forma na dort, keramická, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 230 °C Kulatá forma na dort od značky Dr. Oetker v růžovém retro vzhledu vám bude dokonalým pomocníkem při domácím pečení. Forma má nepřilnavý povrch s keramickou příměsí Premium, pečení dortů bude díky tomu velice snadné a komfortní. Před použitím stačí formu jen vymazat. Forma má průměr 20 cm a hloubku 7 cm, je tedy vhodná na pečení menších dortů. Výrobce poskytuje záruku 5 let. Klíčové vlastnosti formy Dr. Oetker Retro na dort 20 cmForma je vyrobena z nepřilnavého povrchu s keramickou příměsí PremiumDíky svým rozměrům je vhodná na pečení menších dortůFormu Dr. Oetker stačí před použitím pouze vymazatVýrobce poskytuje na formu záruku 5 letRozměry 20 × 7 cm Upozornění:Formu je možné používat max. při teplotě do 230 °C.Nepoužívejte ostré nástroje nebo náčiní.Není určeno pro kyselé potraviny.Forma není vhodná do myčky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dr. Oetker Forma na dort 20cm RETRO (4651)

TESCOMA Forma na dort DELÍCIA 20cm 623300.00 (623300.00)

TESCOMA Forma na dort DELÍCIA 20cm 623300.00 (623300.00)
Detail

Pečicí forma na dort, ocelová, vhodná do myčky na nádobí Už dlouho sníte o vlastnoručně upečených krásných a především chutných dortech? S formou Tescoma DELÍCIA budete mít váš sen přímo na dosah.Žádné připalováníTato praktická rozkládací forma na pečení je vyrobena z prvotřídního materiálu a je opatřena vysoce kvalitním antiadhezním povlakem, díky kterému váš dort nikdy nepřipálíte!PraktičnostŠiroké odnímatelné dno s přesahujícím okrajem zabraňuje vytékání těsta z formy a navíc představuje chytrou vychytávku - velký tác, s nímž bude zdobení i servírování neobyčejně snadné a rychlé. Forma Tescoma DELÍCIA je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby a po použití je možné ji vložit do myčky, jež si s nečistotami hravě poradí za vás. Na výrobek se vztahuje tříletá záruka. Hlavní přednosti:Prvotřídní antiadhezní povlakŠiroké dno s přesahujícím okrajem Rozkládací Vhodné do myčkyZáruka 3 rokyRozměry:Průměr - 20 cmVýška - 7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Forma na dort DELÍCIA 20cm 623300.00 (623300.00)

TORO Papírový party talíř 20cm 6ks léto

TORO Papírový party talíř 20cm 6ks léto
Detail

TORO Papírový party talíř 20cm TORO 6ks léto, kategorie: JÍDELNA | STOLOVÁNÍ | TALÍŘE | PAPÍROVÉ TALÍŘE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Papírový party talíř 20cm 6ks léto

TORO Univerzální poklice PROVENCE ø16, 18, 20cm

TORO Univerzální poklice PROVENCE ø16, 18, 20cm
Detail

TORO Univerzální poklice PROVENCE ø16, 18, 20cm, kategorie: VAŘENÍ | PÁNVE A PÁNVIČKY | NÁHRADNÍ POKLICE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Univerzální poklice PROVENCE ø16, 18, 20cm

TORO Silikonová brčka 20cm 4ks s kartáčkem

TORO Silikonová brčka 20cm 4ks s kartáčkem
Detail

TORO Silikonová brčka 20cm TORO 4ks s kartáčkem, kategorie: JÍDELNA | NÁPOJE | POMŮCKY K NÁPOJŮM | BRČKA (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Silikonová brčka 20cm 4ks s kartáčkem

Moderní cukrové květy: Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty (978-80-204-4474-5)

Moderní cukrové květy: Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty (978-80-204-4474-5)
Detail

Kniha - autor Jacqueline Butlerová, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Slavná cukrářka Jacqueline Butlerová rozvinula jedinečný styl zdobení dortů cukrovými květy, o který se s námi štědře dělí v knize plné úžasných fotografií, praktických rad i inspirace. Prostřednictvím více než 600 nádherných obrázků vás naučí vyrobit osmnáct stylizovaných květů z cukrové hmoty v různých fázích kvetení – například hortenzie, šeříku, různých druhů růží, levandule či orchideje, ale také poupat a listů, vše ve svěžích, moderních barvách. Prozradí také, jak tyto květy používat k tvorbě krásných kytic na svatebních a slavnostních dortech, přímo na jedno- a vícepatrových dortech, ale také na předem vyrobených vrcholcích dortů a květinových korpusech. Představí i nezbytné suroviny, postupy a nástroje, jež zaručí dobré výsledky při práci s cukrovou hmotou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Moderní cukrové květy: Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty (978-80-204-4474-5)

Set na zdobení plast sáček+špičky 12 ks - ORION

Set na zdobení plast sáček+špičky 12 ks - ORION
Detail

Sada na zdobení dortů a zákusků. V sáčku prostřihnete odpovídající otvor a vložíte zdobící špičku. Také můžete použít sáček na popisování a drobné zdobení bez zdobící špičky. Jen si odstřihnete špičku. Využijete pro zdobení dortů, zákusků, cukroví, jednohubek,... Materiál: plast. Rozměry: d. sáčku 35 cm. Sada na zdobení dortů a zákusků. V sáčku prostřihnete odpovídající otvor a vložíte zdobící špičku. Také můžete použít sáček na popisování a drobné zdobení bez zdobící špičky. Jen si odstřihnete špičku. Využijete pro zdobení dortů, zákusků, cukroví, jednohubek,... Materiál: plast. Rozměry: d. sáčku 35 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Set na zdobení plast sáček+špičky 12 ks - ORION

TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska

TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska
Detail

TORO Zdobička dortů pet lahev TORO nerez tryska, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ | ZDOBIČKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska

Nerezová nastavitelná forma na dort TORO hranatá

Nerezová nastavitelná forma na dort TORO hranatá
Detail

Nastavitelnou hranatou nerezovou formu TORO využijete při pečení několikapatrových dortů. Je možné ji zvětšit, nebo zmenšit přesně podle rozměru, který potřebujete. Forma je vhodná pro plynové, horkovzdušné i elektrické pečící trouby. Nastavitelné rozměry od 16 do 28 cm. Není vhodné do myčky. Nepoužívejte na formu agresivní mycí prostředky. Materiál: nerez Rozměr: 16 - 28 cm Vhodné do myčky na nádobí: ne (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Nerezová nastavitelná forma na dort TORO hranatá

TORO Zdobička dortu injekce 150ml 8 nástavců

TORO Zdobička dortu injekce 150ml 8 nástavců
Detail

TORO Zdobička dortu injekce 150ml TORO 8 nástavců, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ | ZDOBIČKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Zdobička dortu injekce 150ml 8 nástavců

TORO Forma na dort, 28x3 cm (390152)

TORO Forma na dort, 28x3 cm (390152)
Detail

Pečicí forma na dort, z nepřilnavého materiálu Kvalitní pečící forma je nezbytnou součástí každé kuchyně. Kulatá forma na dort udělá radost všem hospodyňkám, neboť domácí pečení se těší stále větší oblibě. Díky designovému tvaru a snadnému vyklápění bude upečený dort vždy perfektního vzhledu. Kvalita značky Toro se pyšní materiálem z uhlíkové oceli , který usnadňuje pečení sladkých i slaných pokrmů. Prvotřídní antiadhézní povrch zajišťuje nepřilnavost a maximální odolnost před mechanickým poškozením. Velice snadná údržba je jednou z kladných vlastností formy na dort. Klíčové vlastnosti nepřilnavé pečící formy Toro na dortPečící forma na dort značky ToroMaximálně odolná proti mechanickému poškozeníVhodná k pečení klasických receptůHladká forma pro dokonalý vzhled sladkých i slaných dortůSnadná údržba formy na pečeníRozměry:28 × 3 cmMateriál:nepřilnavá ocel (alza.cz)

Podobné produkty ako TORO Forma na dort, 28x3 cm (390152)

TORO Keramický dezertní talíř 20cm Kočka a Pes

TORO Keramický dezertní talíř 20cm Kočka a Pes
Detail

TORO Keramický dezertní talíř TORO 20cm Kočka a Pes, kategorie: JÍDELNA | STOLOVÁNÍ | TALÍŘE | DEZERTNÍ TALÍŘE (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Keramický dezertní talíř 20cm Kočka a Pes

TORO Dekorační sklenice 5 LED PROVENCE 20cm červená

TORO Dekorační sklenice 5 LED PROVENCE 20cm červená
Detail

TORO Dekorační sklenice 5 LED PROVENCE 20cm červená, kategorie: DEKORACE | DEKORACE | SOLÁRNÍ A LED SVĚTLA | VNITŘNÍ LED SVĚTLA (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Dekorační sklenice 5 LED PROVENCE 20cm červená

TORO Rozkládací forma na dort a bábovku 26cm

TORO Rozkládací forma na dort a bábovku 26cm
Detail

TORO Rozkládací forma na dort a bábovku TORO 26cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | FORMY NA BÁBOVKU (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Rozkládací forma na dort a bábovku 26cm

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 28cm

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 28cm
Detail

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort TORO 16 - 28cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | ROZKLÁDACÍ FORMY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 28cm

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 30cm

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 30cm
Detail

TORO Nastavitelná nerezová forma na dort TORO 16 - 30cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | ROZKLÁDACÍ FORMY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Nastavitelná nerezová forma na dort 16 - 30cm

Toro Zdobička dortu látková, 4 nástavce, 1,2 l

Toro Zdobička dortu látková, 4 nástavce, 1,2 l
Detail

Zdobička dortů s látkovým pytlíkem a čtyřmi různými nástavci. Vhodné pro přípravu sušenek a zdobení dortů. Materiál - plast, plátno. Objem dávkovače je 1200 ml. Velikost nástavce - 2,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Zdobička dortu látková, 4 nástavce, 1,2 l

Toro Forma na dort, 28 x 3 cm

Detail

Šikovná forma o rozměru 28 × 3 cm, se kterou si napečete svůj nejoblíbenější dort s vlněnými okraji. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Forma na dort, 28 x 3 cm

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to: Více než 300 rad, technik a výrobních tajemství… (978-80-7359-467-1)

Pečeme a zdobíme dorty Jak na to: Více než 300 rad, technik a výrobních tajemství… (978-80-7359-467-1)
Detail

Kniha - autor Carol Deaconová, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Máte dojem, že by to chtělo při pečení dortů něco nového, nápaditého, co by z vašich výtvorů udělalo obdivované originály? Kniha vám poradí spoustu praktických řešení a překrásných sladkých dekorací. A co je nejlepší? Jejich výroba je až překvapivě snadná a levná. Dozvíte se, jaký je rozdíl mezi fondánem a marcipánem, jak se s nimi má zacházet, jak se zdobí krémem nebo čokoládou, jak se dortové ozdoby tvarují, barví, mrazí, přilepují… Jaké nástroje budete potřebovat a jak přesně při své cukrářské tvorbě postupovat. Tři sta tipů, rad, nápadů a návodů vám poradí, jak na to. Veselé dortíky pro děti, vtipné dorty pro přátele, krémové košíčky, romantické svatební dorty… to všechno bude potěchou nejen pro mlsné jazýčky, ale i pro oko. Vaše dorty zkrátka odteď budou vypadat, jako by vyšly z dílny profesionálního cukráře. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pečeme a zdobíme dorty Jak na to: Více než 300 rad, technik a výrobních tajemství… (978-80-7359-467-1)

Toro Forma na dort nastavitelná hranatá, 16-28 cm

Detail

Posuvná obdélníková nerezová forma lze jednoduše přizpůsobit velikosti požadovaného dortu. Forma značky Toro je ideální na přípravu několikapatrových dortů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toro Forma na dort nastavitelná hranatá, 16-28 cm
TORO ŠABLONA NA ZDOBENÍ DORTŮ,20CM,4DESIGNY,PLAST (263485), ISO 9443 Sada na zdobení dortů pro děti (182), Zdobení dortů (978-80-7529-809-6), TORO ZDOBIČKA DORTŮ A PERNÍČKŮ (R51007), Moderní cukrové květy: Současné trendy ve zdobení dortů elegantními květy z cukrové hmoty (978-80-204-4474-5), Toro Kartáč na zeleninu Brambora 11 x 5 x 5,5 cm, plast , Orion Sáček na zdobení UH 45 cm , Mandala šablona + 6 kříd (8715427062655), HENDI pomůcka na zdobení okrajů sklenic 596777 (596777), Orion Sáček na zdobení bavlna/guma 47 cm , ORION Sáček na zdobení UH 25 cm (142243), KRT100299 - Šablona pro diamantové korunky (KRT100299), Toro Servírovací misky na podnosu, Zdobení vlasů pro holky (8590331902125), maslovacka 20cm, ORION Sáček na zdobení perníčků set 3 ks (142233), de Buyer Sada na zdobení ST Steel 2114.20 (2114.20), ZENKER Sáčky na rozpouštění čokolády a zdobení 10ks (44732), ORION Sáček na zdobení bavlna/guma 47 cm (142238), Tescoma Podložky pro přípravu dortů DELÍCIA, 3 ks, Toro 12dílná sada vykrajovaček na cukroví , Toro Stěrka na pečení, 3 ks, Toro Forma na bábovku s poklopem , ORION Set na zdobení UH sáček+špičky 12 ks (142240), TORO 500107, Dekorační pero ke zdobení kávy (9.994), Nerezové jehly na ražniči 20cm/4ks (DE1012), Tescoma Šablona pro ukládání oděvů FANCY HOME, velká, Sladký design Pečení a zdobení s Hankou Rawlings: První česká kniha o zdobení cukrovinek na trhu! (978-80-87049-60-0), toro nahradni tesneni k tlakovym hrncum toro victoria