Tescoma zdobička pístová delícia, 8 trysek v zásobníku (630527)

Produkt Tescoma zdobička pístová delícia, 8 trysek v zásobníku (630527) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tescoma zdobička pístová delícia, 8 trysek v zásobníku (630527) upraviť a produkt hľadať znova.

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku (630527)

Detail

Pístová zdobička DELÍCIA je vyrobena z velmi kvalitního odolného plastu. Součástí je 8 trysek, které se dají skladovat přímo ve zdobičce, nebo mimo ní. Vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku (630527) , Tescoma zdobička pístová delícia, 8 trysek

Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku

Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku
Detail

Dorty, zákusky, chlebíčky i obložené mísy můžete pohodlně dekorovat pístovou zdobičkou DELÍCIA.   V čem zdobička pístová DELÍCIA vyniká?   Je dodávána s 8 tryskami, se zdobičkou DELÍCIA snadno připravíte libovolné krémové, pěnové nebo majonézové dekorace.  Zdobičku lze snadno rozložit a trysky rychle vyměnit. Díky unikátnímu systému ukládání trysek do  zásobníku můžete všech 8 trysek skladovat samostatně nebo uvnitř zdobičky, takže se vám určitě nikam „nerozutečou“ a když je budete potřebovat, máte je po ruce.   Materiál: Odolný plast a nerezavějící ocel. Údržba: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.    (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku , Tescoma šlehač zdobička delícia

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek
Detail

Dorty, zákusky, chlebíčky i obložené mísy můžete pohodlně dekorovat pístovou zdobičkou DELÍCIA. Je dodávána s 8 tryskami, se zdobičkou DELÍCIA snadno připravíte libovolné krémové, pěnové nebo majonézové dekorace. Zdobičku lze snadno rozložit a trysky rychle vyměnit. Díky unikátnímu systému ukládání trysek do zásobníku můžete všech 8 trysek skladovat samostatně nebo uvnitř zdobičky, takže se vám určitě nikam „nerozutečou“ a když je budete potřebovat, máte je po ruce. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek , Tescoma lis na těsto/zdobička delícia

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA (630527.00)

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA (630527.00)
Detail

Zdobička 8 zdobicích trysek v praktickém zásobníku, zásobník s tryskami lze skladovat uvnitř zdobičky, vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, vhodné do myčky Příslušenství TESCOMA pro každou správnou hospodyňku. Pístová zdobička DELÍCIA má deset lisovacích kroužků a šest dekoračních trysek, které vám pomohou s ozdobou dortů, muffinů, zákusků, chlebíčků, obložených mís, sladkých i slaných sušenek a dalších pokrmů. Zásobník s tryskami či kroužky lze skladovat uvnitř zdobičky, takže je máte vždy po ruce. Návod k použití a recepty najdete uvnitř balení. Klíčové vlastnosti zdobičky TESCOMA DELÍCIAMultifunkční pístová zdobička pro zdobení pokrmůLis na těsto obsahuje 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysekZásobník na trysky je uvnitř zdobičkyZdobička TESCOMA je vyrobena z odolného plastu a nerezavějící oceliVhodná do myčky nádobí (alza.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA (630527.00) , Tescoma šlehač zdobička delícia 630274.00 (630274.00)

Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA

Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA
Detail

Připravte si poctivou domácí šlehačku a přímo ze šlehače jí pohodlně dekorujte pokrmy nebo nápoje. V jediné nádobě ušleháte pohodlně smetanu, otočením pístu změníte šlehač na zdobičku a připravenou šlehačkou můžete rovnou dekorovat pokrmy nebo nápoje, šlehačku nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků. Šlehání i zdobení v jedné nádobě je možné díky unikátnímu šlehacímu disku s pružinkou a silikonovým těsněním. Během šlehání prostupuje smetana otvory šlehacího disku, po ušlehání se otvory uzavřou plným diskem se silikonovým těsněním a stlačováním rukojeti můžete šlehačku pohodlně nanášet. Dodáváno se 3 dekoračními a 1 plnicí tryskou. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA , Tescoma lis na těsto/zdobička delícia, kovový 630535.00 (630535.00)

Tescoma šlehač zdobička DELÍCIA

Tescoma šlehač zdobička DELÍCIA
Detail

Připravte si poctivou domácí šlehačku a přímo ze šlehače jí pohodlně dekorujte pokrmy nebo nápoje.   V čem šlehač zdobička DELÍCIA vyniká?   Šlehač zdobička DELÍCIA šetří váš čas, námahu i peníze. V jediné nádobě ušleháte pohodlně smetanu, otočením pístu změníte šlehač na zdobičku a připravenou šlehačkou můžete rovnou dekorovat pokrmy nebo nápoje, šlehačku nemusíte přemisťovat do zdobicích sáčků. Šlehání i zdobení v jedné nádobě je možné díky unikátnímu šlehacímu disku s pružinkou a silikonovým těsněním. Během šlehání prostupuje smetana otvory šlehacího disku, po ušlehání se otvory uzavřou plným diskem se silikonovým těsněním a stlačováním rukojeti můžete šlehačku pohodlně nanášet.   Jaké má šlehač zdobička DELÍCIA další výhody?   dodáváno se 3 dekoračními a 1 plnicí tryskou díky silikonovému těsnění ve víčku smetana během šlehání z nádoby neuniká.     Materiál: Odolný plast a nerezavějící ocel. Údržba: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.    (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma šlehač zdobička DELÍCIA , Tescoma delícia zdobicí sáček plátěný 35 cm, 6 trysek

Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA

Detail

Šlehač zdobička DELÍCIA je vynikající pro přípravu domácí šlehačky a zdobení přímo ze šlehače, hotovou šlehačku není třeba přemísťovat do zdobicího sáčku. Opatřeno silikonovým těsněním, šlehačka při šlehání a zdobení z nádoby neuniká. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA , Tescoma zdobící sáček plátěný delícia 35cm, 6 trysek 630487.00 (630487.00)

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA
Detail

Lis na těsto a zdobička v jednom je vynikajícím pomocníkem pro přípravu sušenek, cukroví, zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís, plnění koblih apod. Obsahuje 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysek. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Dodáváme ve čtyřech barevných provedeních bez možnosti výběru. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA , Tescoma delícia zdobicí sáček 30 cm, 10 ks, 6 trysek

Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA

Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA
Detail

Vynikající pro přípravu sladkých i slaných sušenek, ke zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís apod. Obsahuje 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysek. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. Návod k použití a recepty uvnitř balení. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA , Tescoma vykrajovátka halloween delícia , 8 ks

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA

Detail

Pomůcka pro snadnou a rychlou přípravu máslových a sýrových sušenek, sněhových pusinek, zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís, plnění koblih apod. Sada obsahuje 20 lisovacích kroužků a 4 zdobicí trysky. Umožňuje dávkování pro malé nebo velké sušenky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA , Wenko samolepicí štítky v zásobníku, 500 ks

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA
Detail

Představujeme masivní kovový lis na těsto a zdobičku v jednom, díky kterému už nemusíte trávit hodiny pečením sladkých dobrot. Ptáte se, v čem je ten trik? Kovový lis totiž obsahuje 20 lisovacích kroužků, s nimiž vykouzlíte 20 tvarů sušenek, na kterých si můžete pochutnávat kdykoliv dostanete chuť. Výborné domácí keksy jsou raz dva hotové a zamilují si je jak vaše děti, tak i vy třeba u šálku oblíbené kávy. S tímto šikovným pomocníkem totiž snadno a rychle vykouzlíte hned 20 druhů cukrovinek naráz - stačí si pohrát s tvary, příchutěmi, zdobením či náplněmi. A ostatní budou jen žasnout, jak jste to všechno zvládli. A pokud lisovací kroužek vyměníte za dekorační trysku (4 dekorační trysky jsou součástí balení), rázem lis proměníte ve zdobičku, se kterou své cukrářské umění dovedete k dokonalosti.Prodloužená záruka 3 roky (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA , Tescoma dávkovací lopatka delícia

TESCOMA Šlehač zdobička DELÍCIA 630274.00 (630274.00)

TESCOMA Šlehač zdobička DELÍCIA 630274.00 (630274.00)
Detail

Zdobička opatřeno silikonovým těsněním, dodáváno se 3 dekoračními tryskami a plnicí tryskou, praktický stojánek s protiskluzovou úpravu, vyrobeno z prvotřídního odolného plastu a nerezavějící oceli, vhodné do myčky Vytvořit lahodnou šlehačku, která se bude na dortech či kávě jen vyjímat, to je jedna věc. Ale nanést ji tak, aby výsledný efekt lahodil nejen chuťovým pohárkům, ale i oku, to už je umění. Vše však hravě zvládnete s jedinou nádobou. Šlehač i zdobička v jednom Delícia od Tescomy vám umožní vytvořit na moučnících šlehačkové hrady i sochy. Šlehací disk s pružinkou a silikonovým těsněním našlehá smetanu do husté šlehačky. Jakmile je ušleháno, disk se uzavře, a pak už jen stačí nasadit jeden ze tří dekoračních nástavců a začít zdobit ostošest. Tak nehledejte zdobící sáčky a ušetřete si čas na vychutnání kávy. Zdobičku Delícia můžete po použití vložit do myčky. Klíčové vlastnosti šlehače a zdobičky Tescoma DelíciaUnikátní spojení... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Šlehač zdobička DELÍCIA 630274.00 (630274.00) , Tescoma multifunkční šlehač delícia

Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA, kovový

Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA, kovový
Detail

Lisování domácích sušenek zvládne každý   Představujeme masivní kovový lis na těsto a zdobičku v jednom, díky kterému už nemusíte trávit hodiny pečením sladkých dobrot. S tímto šikovným pomocníkem totiž snadno a rychle vykouzlíte hned 20 druhů cukrovinek naráz - stačí si pohrát s tvary, příchutěmi, zdobením či náplněmi. A ostatní budou jen žasnout, jak jste to všechno zvládli. Lis na těsto se zdobičkou vykouzlí cukroví za pár minut   Ptáte se, v čem je ten trik? Kovový lis totiž obsahuje 20 lisovacích kroužků, s nimiž vykouzlíte 20 tvarů sušenek, na kterých si můžete pochutnávat kdykoliv dostanete chuť. Výborné domácí keksy jsou raz dva hotové a zamilují si je jak vaše děti, tak i vy třeba u šálku oblíbené kávy. A pokud lisovací kroužek vyměníte za dekorační trysku (4 dekorační trysky jsou součástí balení), rázem lis proměníte ve zdobičku, se kterou své cukrářské umění dovedete k dokonalosti.     Výhodou tohoto lisu je fakt, že je masivní a odolný! Díky pevné kovové konstrukci s ním totiž snadno a rychle připravíte sušenky i z tužšího těsta. A nejen to - pro pohodlnou přípravu malých i velkých sušenek je list opatřen dávkovačem, který umožňuje také postupné nebo plynulé zdobení pokrmů.   Recepty pro lis na sušenky   Součástí balení jsou také původní recepty pro máslové i sýrové sušenky, sýrové tyčinky a sněhové pusinky. Lis na těsto je vyroben ze zdravotně nezávadného hliníku, nerezavějící oceli a odolného plastu a poskytneme vám na něj nadstandardní záruku 3 roky.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma lis na těsto / zdobička DELÍCIA, kovový , Tescoma stěrka silikonová delícia

TESCOMA Lis na těsto / zdobička DELÍCIA (630534.00)

TESCOMA Lis na těsto / zdobička DELÍCIA (630534.00)
Detail

Lis na těsto, vynikající pro přípravu sladkých i slaných sušenek, ke zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís apod, 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysek Lis na těsto a zdobení je skvělý nejen na přípravu pečiva, ale i dekorování dortů, zákusků, chlebíčků a obložených mís. Zdobička Delícia od Tescomy nabízí 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysek. Svůj oblíbený tvar cukroví i zdobení si tak najde opravdu každý. Tescoma Delícia je vyrobená z odolného plastu a velmi snadno se udržuje, lze ji mýt v myčce nádobí. Lis na těsto se dodává s návodem a skvělými recepty. Klíčové vlastnosti lisu na těsto/zdobičky Tescoma DelíciaPomůcka je určená na protlačování těsta a tvorbu cukroví a sušenekSkvělá také ke zdobení sladkých i slaných delikatesLis na těsto a zdobička v jednom má bohaté příslušenstvíTescoma Delícia nabízí 10 lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysekLze mýt v myčce nádobíVyrobeno z odolného plastuS návodem a skvělými... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Lis na těsto / zdobička DELÍCIA (630534.00) , Tescoma ruční šlehač delícia

Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA (630534) - žlutá

Detail

Lis na těsto/zdobička Delícia je vhodná pro přípravu slaných i sladkých sušenek, cukroví, k plnění koblih, ke zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís, apod. Ke zdobičce je přiloženo 10 různých lisovacích kroužků a 6 dekoračních trysek. Můžete tedy dát prostor své fantazii a originálně si ozdobit jakýkoliv pokrm. Lis je vyroben z odolného plastu. Vhodné mytí v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA (630534) - žlutá , Tescoma kráječ multifunkční delícia

TESCOMA Lis na těsto/zdobička DELÍCIA, kovový 630535.00 (630535.00)

TESCOMA Lis na těsto/zdobička DELÍCIA, kovový 630535.00 (630535.00)
Detail

Zdobička s 20 lisovacími kroužky, 4 zdobicími tryskami a dávkováním pro malé nebo velké sušenky, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, ze zdravotně nezávadného hliníku a odolného plastu Kovový lis na těsto a zdobička v jednom představuje skvělého pomocníka pro každého milovníka přípravy malých a velkých sušenek. Jeho pevná konstrukce umožní snadnou přípravu těchto pochutin i z tužšího těsta. Lis je navíc opatřen dávkovačem, který nabízí postupné nebo plynulé zdobení. Díky 20 lisovacím kroužkům si navíc budete moci připravit sušenky v různých tvarech. Čtyři zdobící trysky, které jsou součástí balení, slouží ke zdobení krémy, pomazánkami nebo šlehačkou. Součástí balení jsou také recepty pro přípravu sušenek, tyčinek nebo sněhových pusinek. Lis je vyroben z nezávadného materiálu. Klíčové vlastnosti lisu a zdobičky DELÍCIAPředstavuje kvalitní produkt značky TescomaUsnadňuje přípravu sušenek a dalších pochutinJe vyroben z prvotřídní... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Lis na těsto/zdobička DELÍCIA, kovový 630535.00 (630535.00) , Tescoma teploměr digitální delícia

Tescoma zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks

Tescoma zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Souprava obsahuje 20 zdobicích a 1 plnicí trysku, čisticí kartáček a 2 adaptéry, trysky jsou označeny čísly pro snadnou orientaci. Vyrobeno z odolného plastu, trysky v případě potřeby pročistěte kartáčkem, vhodné do myčky. 3 roky záruka. Vhodné pro plastové, plátěné a elastické zdobicí sáčky DELÍCIA všech velikostí. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks , Tescoma mašlovačka silikonová delícia

Tescoma DELÍCIA zdobicí trysky 21 ks

Tescoma DELÍCIA zdobicí trysky 21 ks
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Souprava obsahuje 20 zdobicích a 1 plnicí trysku, čisticí kartáček a 2 adaptéry. Trysky jsou označeny čísly pro snadnou orientaci. Vyrobeno z odolného plastu, trysky v případě potřeby pročistěte kartáčkem, vhodné do myčky. 3 roky záruka.Vhodné pro plastové, plátěné a elastické zdobicí sáčky DELÍCIA všech velikostí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma DELÍCIA zdobicí trysky 21 ks , Tescoma flambovací pistole delícia

Tescoma Zdobící sáček DELÍCIA 35cm, plátěný, 6 trysek

Detail

Zdobící sáček DELÍCIA je vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Vyrobeno z kvalitního neprosakujícího bavlněného plátna a odolného plastu. Obsahuje celkem 6 trysek na zdobení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobící sáček DELÍCIA 35cm, plátěný, 6 trysek , Tescoma delícia vánoční vykrajovátka na linecké cukroví 8 ks

Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 35 cm, plátěný, 6 trysek

Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 35 cm, plátěný, 6 trysek
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Vyrobeno z kvalitního neprosakujícího bavlněného plátna a odolného plastu. Před prvním a po každém použití umyjte sáček i trysky pod tekoucí vodou, trysky jsou vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 35 cm, plátěný, 6 trysek , Tescoma stěrka silikonová delícia (8595028445459)

Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček plátěný 35 cm, 6 trysek

Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček plátěný 35 cm, 6 trysek
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Vyrobeno z kvalitního neprosakujícího bavlněného plátna a odolného plastu. Před prvním a po každém použití umyjte sáček i trysky pod tekoucí vodou, trysky jsou vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček plátěný 35 cm, 6 trysek , Tescoma mechanické síto delícia (8595028482652)

TESCOMA Zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks, plastové 630496.00 (630496.00)

TESCOMA Zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks, plastové 630496.00 (630496.00)
Detail

Zdobička obsahuje zdobící trysky pro dekorování a plnění pokrmů, 20 zdobicích a 1 plnicí tryska, čisticí kartáček, 2 adaptéry, trysky jsou označeny čísly pro snadnou orientaci, z odolného plastu, vhodné do myčky, 3 roky záruka Ve spolupráci s prvotřídními nerezovými zdobicími tryskami Tescoma Delícia se vaše cukrářské výrobky promění v hotová umělecká díla. Poskytují možnost zdobit i s extra jemnými detaily, a tak si můžete se svými výtvory skutečně vyhrát. V sadě obdržíte 12 kusů jedinečných zdobicích trysek z nerezavějící oceli a jednu trysku určenou k plnění trubiček a kremrolí.Ve spolupráci s prvotřídními plastovými zdobícími tryskami Tescoma Delícia se vaše cukrářské výrobky promění v hotová umělecká díla. Poskytují možnost zdobit i s extra jemnými detaily, a tak si můžete se svými výtvory skutečně vyhrát. V sadě obdržíte 21 kusů jedinečných zdobících trysek označených čísly, z čehož jedna tryska je určená k plnění trubiček, kremrolí a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Zdobicí trysky DELÍCIA 21 ks, plastové 630496.00 (630496.00) , Tescoma delícia siliconprime oříšky (629430.00)

Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 30 cm, 10 ks, 6 trysek

Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 30 cm, 10 ks, 6 trysek
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Pro použití s plastovými tryskami DELÍCIA zastřihněte špičku sáčku o cca 4 cm, pro zdobení bez trysky zkraťte špičku sáčku podle potřeby. Vyrobeno z odolného plastu, trysky jsou vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobicí sáček DELÍCIA 30 cm, 10 ks, 6 trysek , Tescoma oboustranná vykrajovátka delícia, stromek

Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček 30 cm, 10 ks, 6 trysek

Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček 30 cm, 10 ks, 6 trysek
Detail

Vynikající pro dekorování a plnění pokrmů. Pro použití s plastovými tryskami DELÍCIA zastřihněte špičku sáčku o cca 4 cm, pro zdobení bez trysky zkraťte špičku sáčku podle potřeby. Vyrobeno z odolného plastu, trysky jsou vhodné do myčky. 3 roky záruka.Obsah balení: 10x zdobicí sáček - délka 30 cm 6x zdobicí tryska - různé zdobicí vzory (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček 30 cm, 10 ks, 6 trysek , Vykrajovací forma tradiční tescoma delícia

TESCOMA Zdobící sáček plátěný DELÍCIA 35cm, 6 trysek 630487.00 (630487.00)

TESCOMA Zdobící sáček plátěný DELÍCIA 35cm, 6 trysek 630487.00 (630487.00)
Detail

Zdobička z kvalitního neprosakujícího bavlněného plátna a odolného plastu, trysky jsou vhodné do myčky Chystáte se upéct třeba narozeninový dort? Takový dort by měl být nejen chutný, ale i načančaný, krásně zdobený, zkrátka hezký i na pohled. A aby se vám dortík lehce zdobil, použijte zdobící sáček. Zdobící sáček DELÍCIA od Tescomy je vyroben z kvalitního neprosakujícího plátna a odolného plastu, je 35 cm dlouhý a obsahuje celkem 6 trysek, jimiž můžete dort či jiný pokrm jednoduše zdobit. Sáček je vhodný nejen na zdobení, ale také na plnění. Plastové trysky můžete mýt v myčce. Klíčové vlastnosti zdobícího sáčku TESCOMA DELÍCIAzdobící sáček DELÍCIA značky TESCOMAvhodný na zdobení a plnění pokrmůvyroben z kvalitního neprosakujícího bavlněného plátna6 trysek z odolného plastutrysky jsou vhodné do myčkydélka sáčku je 35 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Zdobící sáček plátěný DELÍCIA 35cm, 6 trysek 630487.00 (630487.00) , Tescoma keramická forma srdce delícia

TESCOMA Zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30cm, 5ks (630473.00)

TESCOMA Zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30cm, 5ks (630473.00)
Detail

Zdobička se sáčkem, vyrobeno z odolného plastu, pro dekorování perníků, dortů, muffinů apod. tenkou linkou Zdobící sáčky o velikosti 30 cm jsou vhodné pro zdobení tenkou čárou. Využijete je především při zdobení perníčků a jiného drobného cukroví. Balení obsahuje pět sáčků. Zdobící sáček s mini tryskou se výborně hodí na zdobení tenkou čárou. Sáček využijete především při zdobení perníčků, dortů, muffinů a jiného drobného cukroví. Sáček stačí pouze naplnit cukrovou polevou nebo rozpuštěnou čokoládou, mírně stisknout a můžete zdobit. Klíčové vlastnostizdobící sáček pro zdobení tenkou čárousnadné použitísáček měří 30 cmbalení obsahuje pět sáčků Obsah baleníBalení obsahuje pět zdobících sáčků o velikosti 30 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30cm, 5ks (630473.00) , Tescoma etažérka skleněná 3patrová delícia

Tescoma vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks

Tescoma vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks
Detail

Vynikající pro vykrajování cukroví originálních tvarů, dodáváno s kroužkem pro uložení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks , Tescoma váleček na těsto delícia

TESCOMA vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks

TESCOMA vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks
Detail

Připravte pro děti a také dospělé skvělé cukroví na oslavu strašidelného Halloweenu. Vynikající pro vykrajování cukroví originálních tvarů. Dodáváno s kroužkem pro uložení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks , Tescoma tvořítka na ravioli delícia

Tescoma zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30 cm, 5 ks

Tescoma zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30 cm, 5 ks
Detail

Vynikající pro dekorování perníků, dortů, muffinů apod. tenkou linkou. Sáček naplňte cukrovou polevou nebo rozpuštěnou čokoládou a mírným stlačením zdobte. Vyrobeno z odolného plastu. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobicí sáček s mini tryskou DELÍCIA 30 cm, 5 ks , Tescoma stěrky delícia, 3 ks

Tescoma oboustranná vykrajovátka vajíčka DELÍCIA, 8 velikostí

Tescoma oboustranná vykrajovátka vajíčka DELÍCIA, 8 velikostí
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování 8 různých velikostí cukroví z lineckého, perníkového i sušenkového těsta. Vykrajovátka jsou oboustranná, stohovatelná a dokonale skladná. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma oboustranná vykrajovátka vajíčka DELÍCIA, 8 velikostí , Tescoma mini lopatka roztírací delícia

Tescoma Vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 k

Detail

Vykrajovátka s tradičními motivy pro přípravu originálního lineckého cukroví. Jsou vyrobena z prvotřídního odolného plastu a uložena na kroužku pro pohodlné skladování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 k

Tescoma vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks
Detail

Linecké cukroví nesmí chybět ani na velikonočním stole. Křehká máslová dobrota s motivy zajíčků, kuřátek, beránků, tulipánů, motýlků a pochopitelně vajíček bude jistě ozdobou vaší sváteční tabule. V čem jsou vykrajovátka na linecké cukroví DELÍCIA výjimečná? Každá souprava obsahuje 2 velká kolečka s hladkým a zvlněným okrajem a dále 6 mini vykrajovátek s tematickými dekory. Užijte si nádherně tvarovaného velikonočního cukroví! Jaké další výhody mají vykrajovátka na linecké cukroví? velká kolečka lze použít samostatně na linecké, sušenky a další cukroví po celý rok velká i mini vykrajovátka jsou přehledně uložena na plastovém kroužku, proto se neztrácejí a výborně se skladují plastová vykrajovátka se snadno čistí v myčce nádobí lze je použít i při hře s plastelínou Materiál: prvotřídní vysoce odolný plast. Údržba: vykrajovátka jsou vhodná do myčky nádobí. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka velikonoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks
Detail

Vynikající pro přípravu originálního lineckého cukroví. Dvě kulatá vykrajovátka s rovným a vlnitým okrajem a šest mini vykrajovátek s tradičními motivy pro vykrojení středů. Uloženo na kroužku pro přehledné skladování. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks
Detail

Tradiční linecké cukroví nesmí na vánočním stole chybět. S vykrajovátky DELÍCIA mu letos můžete dát zcela novou podobu – se středy ve tvaru sněhuláka, panáčka, hvězdičky, zvonečku, stromečku a betlémské hvězdy bude opravdu neodolatelné.      V čem jsou vykrajovátka na linecké cukroví DELÍCIA výjimečná?   Každá souprava obsahuje 2 velká kolečka s hladkým a zvlněným okrajem a dále 6 mini vykrajovátek s tematickými dekory pro vykrojení středů.       Jaké další výhody mají vánoční vykrajovátka na linecké cukroví DELÍCIA?   velká kolečka lze použít samostatně na linecké, sušenky a další cukroví po celý rok   velká i mini vykrajovátka jsou přehledně uložena na plastovém kroužku, proto se neztrácejí a výborně se skladují   plastová vykrajovátka se snadno čistí v myčce nádobí   lze je použít i při hře s plastelínou   Materiál: prvotřídní vysoce odolný plast. Údržba: vykrajovátka jsou vhodná do myčky nádobí. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Tescoma Vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

Detail

Vykrajovátka s vánočními motivy pro přípravu originálního lineckého cukroví. Jsou vyrobena z prvotřídního odolného plastu a uložena na kroužku pro pohodlné skladování. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks

TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska

TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska
Detail

TORO Zdobička dortů pet lahev TORO nerez tryska, kategorie: PEČENÍ | POMŮCKY NA PEČENÍ | ZDOBENÍ DORTŮ A CUKROVÍ | ZDOBIČKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Zdobička dortů pet lahev nerez tryska

Tescoma Vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (8595028455366)

Tescoma Vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (8595028455366)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: plast, vhodný do myčky, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: různé Souprava osmi vykrajovátek se zimními motivy je skvělá na vánoční cukroví. S vykrajovátky TESCOMA DELÍCIA vytvoříte různé kousky z lineckého těsta a můžete je skládat a slepovat na sebe, polévat polevou nebo jinak zdobit a tvořit tak super cukrářské originální delikatesy. V sadě vykrajovátek nechybí 2 velká kolečka s hladkým a zvlněným okrajem a 6 mini vykrajovátek pro vykrojení středů ve tvaru sněhuláka, panáčka, hvězdičky, zvonečku, stromečku a betlémské hvězdy. Jednotlivá vykrajovátka jsou vyrobená z odolného plastu a vhodná jsou k mytí v myčce. Uložená jsou na plastovém kroužku, díky čemuž se nepoztrácí a jednoduše se skladují. Pomocí TESCOMA DELÍCIA tak jednoduše vytvoříte originální vánoční cukroví. Klíčové vlastnosti vánočních vykrajovátek na linecké cukroví TESCOMA DELÍCIA, 8 ksSouprava osmi vykrajovátek se zimními motivyUrčená k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Vykrajovátka vánoční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (8595028455366)

TESCOMA Vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (630910.00)

TESCOMA Vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (630910.00)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: plast, vhodný do myčky, tradiční motiv, tvar vykrajovátek: různé https://www.tescoma.cz/vykrajovatka-tradicni-na-linecke-cukrovi-delicia-8-ks (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Vykrajovátka tradiční na linecké cukroví DELÍCIA, 8 ks (630910.00)

Tescoma vykrajovátka autíčka DELÍCIA KIDS, 8 ks

Tescoma vykrajovátka autíčka DELÍCIA KIDS, 8 ks
Detail

Připravte si spolu s dětmi originální domácí cukroví.   V čem Vykrajovátka autíčka DELÍCIA KIDS vynikají?   S vykrajovátky DELÍCIA připravíte originální cukroví ze sušenkového, perníkového nebo lineckého těsta ve tvarech legendárních automobilů. Spolu s dětmi si pochutnáte na cukroví, sušenkách nebo perníčcích ve tvarech autíček Beetle (Volkswagen „brouk“), Carrera (Porsche), Camper (Volkswagen Caravan), Corvette (Chevrolet), Rolls, Jeep, Pick up a Rally (Subaru Impreza). Autíčka jsou na zadní straně obalu popsány, vykrajovátka a cukroví tak mohou sloužit i jako zábavná vzdělávací pomůcka. Vykrajovátka umožňují dětem vyrobit si vlastnoručně originální cukroví pro své narozeninové oslavy a školní besídky nebo překvapit spolužáky originálním pohoštěním.     Jaké mají Vykrajovátka autíčka DELÍCIA KIDS další výhody?   jsou vyrobena z odolného plastu se zesíleným horním okrajem nedeformují se, nerezaví a lze je mýt v myčce nádobí jsou dostatečně ostrá, a přitom bezpečná, mohou je používat i menší děti.   Materiál: Odolný plast. Čištění: Čistěte pod tekoucí vodou. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka autíčka DELÍCIA KIDS, 8 ks

Tescoma papírová podložka DELÍCIA ø 36 cm, 8 ks

Tescoma papírová podložka DELÍCIA ø 36 cm, 8 ks
Detail

Pro stylové podávání dortů, řezů, rolád apod. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma papírová podložka DELÍCIA ø 36 cm, 8 ks

Tescoma DELÍCIA vánoční vykrajovátka na linecké cukroví 8 ks

Tescoma DELÍCIA vánoční vykrajovátka na linecké cukroví 8 ks
Detail

Vykrajovátka Delicia jsou vynikající pro přípravu originálního lineckého cukroví. Dvě kulatá vykrajovátka s rovným a vlnitým okrajem a šest mini vykrajovátek s vánočními motivy pro vykrojení středů. Uloženo na kroužku pro přehledné skladování. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma DELÍCIA vánoční vykrajovátka na linecké cukroví 8 ks

Tescoma papírová podložka DELÍCIA 40 x 20 cm, 8 ks

Tescoma papírová podložka DELÍCIA 40 x 20 cm, 8 ks
Detail

Pro stylové podávání dortů, řezů, rolád apod. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma papírová podložka DELÍCIA 40 x 20 cm, 8 ks

Tescoma dekorační tryska, úzká

Tescoma dekorační tryska, úzká
Detail

Dekorační tryska pro: - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.25 l (630543) - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.5 L (630544) Upozornění: jedná se o náhradní díl pro nový typ láhve na šlehačku DELÍCIA s kovovou hlavou, která je v prodeji od března 2017 (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma dekorační tryska, úzká

Tescoma dekorační tryska, kulatá

Tescoma dekorační tryska, kulatá
Detail

Dekorační tryska pro: - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.25 l (630543) - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.5 L (630544) Upozornění: jedná se o náhradní díl pro nový typ láhve na šlehačku DELÍCIA s kovovou hlavou, která je v prodeji od března 2017 (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma dekorační tryska, kulatá

Tescoma dekorační tryska, střední

Tescoma dekorační tryska, střední
Detail

Dekorační tryska pro: - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.25 l (630543) - Láhev na šlehačku DELÍCIA 0.5 L (630544) Upozornění: jedná se o náhradní díl pro nový typ láhve na šlehačku DELÍCIA s kovovou hlavou, která je v prodeji od března 2017 (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma dekorační tryska, střední

Tescoma chňapka DELÍCIA

Tescoma chňapka DELÍCIA
Detail

Kuchyňská chňapka s tepelně odolným protiskluzovým povrchem – dokonale ochrání při vaření i pečení. Vyrobeno ze 100% bavlny a speciální pryže odolné do 220 °C, opatřeno poutkem a magnetem pro snadné zavěšení. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma chňapka DELÍCIA

Tescoma stromeček DELÍCIA

Tescoma stromeček DELÍCIA
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování těsta. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma stromeček DELÍCIA

Tescoma zvoneček DELÍCIA

Tescoma zvoneček DELÍCIA
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování těsta. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zvoneček DELÍCIA

Tescoma hvězdička DELÍCIA

Tescoma hvězdička DELÍCIA
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování těsta. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma hvězdička DELÍCIA

Tescoma srdíčko DELÍCIA

Tescoma srdíčko DELÍCIA
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování těsta. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma srdíčko DELÍCIA
Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek, Tescoma Šlehač zdobička DELÍCIA, Tescoma Lis na těsto/zdobička DELÍCIA, TESCOMA Šlehač zdobička DELÍCIA 630274.00 (630274.00), TESCOMA Lis na těsto/zdobička DELÍCIA, kovový 630535.00 (630535.00), Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček plátěný 35 cm, 6 trysek, TESCOMA Zdobící sáček plátěný DELÍCIA 35cm, 6 trysek 630487.00 (630487.00), Tescoma DELÍCIA zdobicí sáček 30 cm, 10 ks, 6 trysek, TESCOMA vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks, Wenko Samolepicí štítky v zásobníku, 500 ks, TESCOMA Dávkovací lopatka DELÍCIA, Tescoma Multifunkční šlehač DELÍCIA, TESCOMA stěrka silikonová DELÍCIA, Tescoma Ruční šlehač DELÍCIA, Tescoma Kráječ multifunkční DELÍCIA, Tescoma Teploměr digitální DELÍCIA, TESCOMA mašlovačka silikonová DELÍCIA, Tescoma Flambovací pistole DELÍCIA, Tescoma DELÍCIA vánoční vykrajovátka na linecké cukroví 8 ks, TESCOMA Stěrka silikonová DELÍCIA (8595028445459), TESCOMA Mechanické síto DELÍCIA (8595028482652), TESCOMA DELÍCIA SiliconPRIME Oříšky (629430.00), Tescoma Oboustranná vykrajovátka DELÍCIA, stromek, Vykrajovací forma tradiční Tescoma DELÍCIA, TESCOMA Keramická forma srdce DELÍCIA, TESCOMA Etažérka skleněná 3patrová DELÍCIA, Tescoma Váleček na těsto DELÍCIA, Tescoma Tvořítka na ravioli DELÍCIA, TESCOMA stěrky DELÍCIA, 3 ks, Tescoma Mini lopatka roztírací DELÍCIA