Tescoma sada presto 11 dílů (716511)

Produkt Tescoma sada presto 11 dílů (716511) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tescoma sada presto 11 dílů (716511) upraviť a produkt hľadať znova.

Tescoma Sada PRESTO 11 dílů (716511)

Detail

div>Exkluzivní sada nádobí PRESTO, se kterou bude vaření hračkou. Nádobí je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Sada PRESTO 11 dílů (716511) , Tescoma sada nádobí harmony, 8 dílů

Tescoma sada nádobí PRESTO, 11 dílů

Tescoma sada nádobí PRESTO, 11 dílů
Detail

Kvalitní nádobí by nemělo v žádné kuchyni chybět. Sada PRESTO obsahuje vše, co pro moderní vaření potřebujete. V elegantním nadčasovém provedení z nerezavějící oceli a s praktickými sklonerezovými poklicemi.   Co obsahuje sada nádobí PRESTO?   hrnec s poklicí o 24 cm, 7.0 l kastrol s poklicí o 20 cm, 3.0 l kastrol s poklicí o 18 cm, 2.0 l kastrol s poklicí o 16 cm, 1.5 l rendlík s poklicí o 14 cm, 0.75 l pánev o 24 cm   V čem je sada nádobí PRESTO výjimečná?   Nádobí má extra silné sendvičové dno a je tedy vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukce. Vnější lesklé a vnitřní polomatné provedení bude vaší kuchyni určitě slušet.   Jaké jsou další výhody sady nádobí PRESTO?   ergonomické úchyty jsou vyrobeny z kvalitního plastu a při vaření nepálí   vyklenuté sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření   všechny nádoby mají odměřovací stupnici   rendlík disponuje oboustrannou nálevkou a poklicí s otvory pro snadné cezení   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel, vysoce odolný plast a kvalitní sklo. Údržba: vhodné do myčky nádobí. Záruka: 5 let. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma sada nádobí PRESTO, 11 dílů , Tescoma sada nádobí delight 8 dílů

Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 11 cm, 2 ks

Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 11 cm, 2 ks
Detail

Vynikající pro uzavření sáčků, potraviny zůstanou déle svěží. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do ledničky a myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 11 cm, 2 ks , Tescoma sada nádobí smartcover, 8 dílů

TESCOMA Sada nádobí PRESTO 11ks 716511.00 (716511.00)

TESCOMA Sada nádobí PRESTO 11ks 716511.00 (716511.00)
Detail

Sada nádobí 11ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, rendlík a pánev, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, Sada Tescoma PRESTO promění vaše vaření v dokonalý zážitek. Prvotřídní kuchyňské nádobí je vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a je opatřeno silným sendvičovým dnem. Díky němu je teplo rovnoměrně rozloženo po celé ploše dna nádoby. Jedenáctidílná sada obsahuje hrnec s poklicí, 3 kastroly s poklicí, rendlík s poklicí a pánev.Se sklonerezovými poklicemi, opatřenými otvory pro páru, budete mít vaše vaření vždy dokonale pod kontrolou. Všechny nádoby disponují odměřovací stupnicí, rendlík navíc oboustrannou nálevkou a poklicí s otvory pro snadné cezení. Sadu Tescoma PRESTO je možné používat na všech typech tepelných zdrojů - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních. Ergonomické rukojeti zajistí snadnou a pohodlnou manipulaci při vaření. Kromě skvělých... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Sada nádobí PRESTO 11ks 716511.00 (716511.00) , Tescoma sada nádobí presto 11ks 716511.00 (716511.00)

TESCOMA krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks

TESCOMA krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks
Detail

Pružné krajecí desky Presto jsou vynikající pro krájení všech druhů potravin. Opatřeny protiskluzovou vrstvou, díky které přilnou ke stolu a nekloužou. Vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Upozornění: krájejte výhradně na hladké straně bez protiskluzové vrstvy.Obsah sady: 1x krájecí deska 29 x 39 cm 1x krájecí deska 25 x 35 cm 1x krájecí deska 15 x 21 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks , Tescoma sada nádobí harmony, 8 dílů (8595028406542)

Tescoma krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks

Tescoma krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks
Detail

Vynikající pro krájení všech druhů potravin, opatřeno protiskluzovou vrstvou, díky které přilne ke stolu a neklouže. Vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. Upozornění: Krájejte výhradně na hladké straně bez protiskluzové vrstvy. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks , Sada hrnců home profi, 9 dílů, tescoma

Tescoma Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks

Detail

Krájecí deska pružná PRESTO sada 3 ks je vynikající pro krájení všech druhů potravin. Desky jsou opatřeny protiskluzovou vrstvou, díky které přilnou ke stolu a nekloužou. Vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks , Tescoma ambition 716410 sada nádobí 10 dílů

TESCOMA Organizér na kabely PRESTO, sada 4 ks

TESCOMA Organizér na kabely PRESTO, sada 4 ks
Detail

Organizér na kabely PRESTO pro přehledné rozmístění kabelů na pracovní ploše. S jeho pomocí se napájecí a propojovací kabely na ploše kuchyňské linky nebo pracovního stolu nebudou nekontrolovaně plést.Organizéry na kabely PRESTO jsou určeny pro kabely o průměru od 2 do 6 mm. Pro stabilní uchycení na hladkou plochu jsou opatřeny vysoce účinnou samolepicí vrstvou. Materiál: odolný plast s vysoce kvalitní samolepicí vrstvou.Sada 4 samolepicích organizérů zahrnuje: 1x 4kabelový organizér 3x 1kabelový samolepicí organizér (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Organizér na kabely PRESTO, sada 4 ks , Tescoma organizér na kabely presto, sada 4 ks

Tescoma mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks

Tescoma mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks
Detail

Vynikající pro krájení nadrobno, vykrajování, loupání apod., čepele z prvotřídní nerezavějící oceli, rukojeti a ochranné pouzdro z odolného plastu. Po použití umyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks , Tescoma krájecí deska pružná presto, sada 3 ks

Tescoma samolepicí podložky pod nábytek PRESTO, sada 60 ks

Tescoma samolepicí podložky pod nábytek PRESTO, sada 60 ks
Detail

Ochrání vaši domácnost   V čem sada Samolepicích podložek pod nábytek PRESTO vyniká?   Ochrání hladké podlahy před poškozením při posouvání nábytku. Souprava zahrnuje 3 archy s různými velikostmi podložek a 1 univerzální arch pro vystřižení podložek nestandardních tvarů a velikostí. Podložky pod nábytek PRESTO mají kvalitní lepicí vrstvu.   Materiál: Syntetická plst s kvalitní lepicí vrstvou. Záruka: 2 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma samolepicí podložky pod nábytek PRESTO, sada 60 ks , Tescoma krájecí deska pružná presto, sada 3 ks (378878.00)

TESCOMA Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks (378878.00)

TESCOMA Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks (378878.00)
Detail

Krájecí deska - materiál plast, červená, zelená a žlutá barva, 29 × 39 cm (Š×D) Sada tří krájecích pružných desek Tescoma Presto s protiskluzovou vrstvou, která přilne ke stolu a nepohybuje se. Desky jsou vhodné pro pohodlné krájení mnoha druhů potravin. Vše je vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Desky je vhodné mýt v myčce na nádobí.Sada tří krájecích pružných desek Tescoma Presto s protiskluzovou vrstvou, která přilne ke stolu a nepohybuje se. Desky jsou vhodné pro pohodlné krájení mnoha druhů potravin. Vše je vyrobeno z pružného plastu pro snadné přenášení a vysypávání. Desky je vhodné mýt v myčce na nádobí.Klíčové vlastnostiSada tří krájecích pružných desekProtiskluzová vrstva proti nechtěnému posuvuVhodné pro krájení mnoha druhů pokrmůVyrobené z pružného plastuSnadný přenos a vysypáváníRozměry desek: 21 x 15 cm, 35 x 25 cm a 39 x 29 cmVhodné pro mytí v myčce (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks (378878.00) , Tescoma kuchynska pinzeta presto

TESCOMA Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks (863000.00)

TESCOMA Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks (863000.00)
Detail

Sada nožů - univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, vhodné do myčky Chtěli byste vlastnit sadu nožů, kterou využijete na každý druh krájení? Potom se právě pro vás hodí sada nožů Tescoma, která se ujme v každé domácnosti. Součástí sady je univerzální nůž. S pomocí univerzálního nože si můžete troufnout na suroviny všeho druhu. Tyto čepele se dají využít na většinu potravin, protože jsou z pevné oceli. Rukojeť je sestrojena z plastu, díky čemuž nůž disponuje nižší hmotností. Nebudete muset ve svém volné čase mýt nože, jelikož je lze mýt v myčce na nádobí. Klíčové přednosti produktu TESCOMA Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks S pomocí sady nožů Tescoma nakrájíte jakékoliv potraviny snadno a rychle Pro běžné domácí použití Pro výrobu čepelí byl použit kvalitní materiál, konkrétně ocel Materiál rukojetí: plast Obsah balení: univerzální nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks (863000.00) , Tescoma stěrka silikonová presto

Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 7 a 11 cm, 2 + 1 ks

Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 7 a 11 cm, 2 + 1 ks
Detail

Vynikající pro uzavření sáčků, potraviny zůstanou déle svěží. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do ledničky a myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma klipsa na sáčky PRESTO 7 a 11 cm, 2 + 1 ks

Tescoma rádlo PRESTO

Tescoma rádlo PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné krájení těsta. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma rádlo PRESTO , Šlehací metla presto tescoma

Tescoma pěnovačka PRESTO

Tescoma pěnovačka PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma pěnovačka PRESTO , Tescoma vlnkovací kráječ presto

Tescoma vykrajovač PRESTO

Tescoma vykrajovač PRESTO
Detail

Vynikající pro přípravu plněných zeleninových a ovocných pokrmů.   V čem Vykrajovač PRESTO vyniká?   Je dodáván se 3 čepelemi pro tvorbu dutinek o průměru 20, 30 a 40 mm. Je vynikající pro tvorbu dutinek v cuketách, bramborách, okurkách, tvrdších rajčatech, mrkvi, bílé ředkvi, kedlubnách, ředkvičkách, jablkách apod. Trn čepele se zapíchne do středu plodu a otáčením po směru hodinových ručiček se do plodu vykrojí dutinka pro vložení náplně.   Jaké má Vykrajovač PRESTO další výhody?   je skladný, obě menší čepele jsou uloženy uvnitř rukojeti.   Materiál: Vyrobeno z odolného plastu.  Čištění: Myjte pod tekoucí vodou a nechte oschnout. Nemyjte v myčce. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovač PRESTO , Kuchyňská pinzeta presto tescoma

Tescoma mašlovačka PRESTO

Tescoma mašlovačka PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné potírání pokrmů olejem, máslem apod. Vyrobeno z ušlechtilého kovu, odolného plastu a nylonového vlákna. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mašlovačka PRESTO , Tescoma teploměr digitální presto

Tescoma lžíce PRESTO

Tescoma lžíce PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma lžíce PRESTO , Tescoma krájecí kolečko presto

Tescoma naběračka PRESTO

Tescoma naběračka PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma naběračka PRESTO , Tescoma mašlovačka silikonová presto

Tescoma Vykrajovač PRESTO

Detail

Připravte plněnou cuketu, brambory či jablka v županu tak jednoduše, jak to jen jde – s vykrajovačem PRESTO od značky Tescoma. Vytvoří přesné dutinky v zelenině či tvrdším ovoci a ty pak snadno můžete naplnit. Následně ho omyjte pod tekoucí vodou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Vykrajovač PRESTO , Tescoma struhadlo ploche presto

TESCOMA mašlovačka silikonová PRESTO

TESCOMA mašlovačka silikonová PRESTO
Detail

Praktická silikonová mašlovačka PRESTO značky Tescoma pro snadné potírání pokrmů olejem, máslem apod., vynikající při grilování. Vyrobeno z žáruvzdorného silikonu (230 °C), prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Snadná údržba. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA mašlovačka silikonová PRESTO , Tescoma mini nože presto 6 cm, sada 2 ks (863000.00)

TESCOMA krájecí kolečko PRESTO

TESCOMA krájecí kolečko PRESTO
Detail

Krájecí kolečko PRESTO značky Tescoma, pro snadné porcování pizzy. Vvyrobeno z nerezavějící oceli a odolného plastu. Opatřeno praktickým očkem pro možnost zavěšení. Snadno se udržuje. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA krájecí kolečko PRESTO , Tescoma mašlovačka silikonová presto (8595028425246)

Tescoma Teploměr digitální PRESTO

Tescoma Teploměr digitální PRESTO
Detail

Měří rychle a přesně teplotu uvnitř pokrmů, nápojů, omáček atd. ve °C nebo °F. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu, opatřeno LCD displejem a ochranným krytem čidla, dodáváno s knoflíkovou baterií 1,5 V. Odolné vůči páře a vlhkosti, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Teploměr digitální PRESTO , Tescoma kuchyňská pinzeta presto (8595028432343)

Šlehací metla PRESTO Tescoma

Šlehací metla PRESTO Tescoma
Detail

Tescoma PRESTO šlehací metla. Tescoma Presto šlehací metla je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodná je i do myčky nádobí. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Šlehací metla PRESTO Tescoma , Tescoma kleste na cukr presto

Tescoma PRESTO univerzální kleště

Tescoma PRESTO univerzální kleště
Detail

Tescoma PRESTO univerzální kleště. Lze využít při vaření i grilování. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma PRESTO univerzální kleště , Tescoma kuchyňská rukavice presto (8595028428124)

TESCOMA vlnkovací kráječ PRESTO

TESCOMA vlnkovací kráječ PRESTO
Detail

Vlnkovací kráječ Presto, vynikající pro ozdobné krájení brambor, okurek, mrkve a podobné zeleniny či ovoce, másla, těsta apod., pro dekorování polev atd. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Snadná údržba. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA vlnkovací kráječ PRESTO , Tescoma šejkr presto 0.5l (420712.00)

Kuchyňská pinzeta PRESTO Tescoma

Kuchyňská pinzeta PRESTO Tescoma
Detail

Kuchyňská pinzeta Tescoma pro přípravu a podávání pokrmů, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. Délka: 30 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňská pinzeta PRESTO Tescoma , Tescoma tvořítko na hamburgery presto

Tescoma teploměr digitální PRESTO

Tescoma teploměr digitální PRESTO
Detail

Měří rychle a přesně teplotu uvnitř pokrmů, nápojů, omáček atd. ve °C nebo °F. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu, opatřeno LCD displejem a ochranným krytem čidla, dodáváno s knoflíkovou baterií 1,5 V. Odolné vůči páře a vlhkosti, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma teploměr digitální PRESTO , Tescoma šejkr presto 0.5 l

Tescoma obracečka pružná PRESTO

Tescoma obracečka pružná PRESTO
Detail

Pružná obracečka vynikající pro snadné podebírání a obracení pokrmů, vhodná pro všechny druhy nádobí včetně nádobí s antiadhezním povlakem, které nepoškodí. Vyrobeno ze žáruvzdorného nylonu (210 °C), prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma obracečka pružná PRESTO , Tescoma lis na česnek presto

Tescoma elektronický zapalovač PRESTO

Tescoma elektronický zapalovač PRESTO
Detail

Elektronický zapalovač pro všechny druhy plynových sporáků. Před prvním použitím sejměte kryt baterie a odstraňte transportní pojistku. Zapalovač přiložte k hořáku nastavenému na maximum a stiskněte tlačítko zapalovače. Baterie AA 1,5 V je součástí balení. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma elektronický zapalovač PRESTO , Tescoma podběrák na knedlíky presto

Tescoma oddělovač bílku PRESTO

Tescoma oddělovač bílku PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné oddělení bílku od žloutku. Oddělovač nasaďte na okraj hrníčku nebo jiné nádoby, rozklepněte do něj vejce a bílek nechte protéct otvory. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma oddělovač bílku PRESTO

Tescoma šlehací metla PRESTO

Tescoma šlehací metla PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma šlehací metla PRESTO

Tescoma kulaté kleště PRESTO

Tescoma kulaté kleště PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kulaté kleště PRESTO

Tescoma plynový zapalovač PRESTO

Tescoma plynový zapalovač PRESTO
Detail

Vynikající k zapalování všech druhů plynových sporáků, trub, zahradních grilů, svící apod. Plnitelný. Velikost plamene zvolte posunutím ovladače do polohy „+“ nebo „-“. Zapalovač přiložte vodorovně k hořáku nastavenému na maximum a stiskněte tlačítko. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma plynový zapalovač PRESTO

Tescoma kuchyňská rukavice PRESTO

Tescoma kuchyňská rukavice PRESTO
Detail

Elegantní kuchyňská rukavice s prodlouženou ochranou zápěstí, opatřeno poutkem a magnetem pro pohodlné zavěšení. Vyrobena ze 100% bavlny. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kuchyňská rukavice PRESTO

Tescoma odměrka kalíšek PRESTO

Tescoma odměrka kalíšek PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné a přesné odměřování tekutin a sypkých hmot v mililitrech, čajových lžičkách (tsp) a polévkových lžících (tbsp). Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma odměrka kalíšek PRESTO

Tescoma kuchyňská pinzeta PRESTO

Tescoma kuchyňská pinzeta PRESTO
Detail

Vynikající pro přípravu a podávání pokrmů, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kuchyňská pinzeta PRESTO

Tescoma špikovací jehla PRESTO

Tescoma špikovací jehla PRESTO
Detail

Proužky slaniny, zeleniny apod. uzavřete do ozubeného konce jehly a protáhněte masem. Špikujte vždy po směru vláken. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma špikovací jehla PRESTO

Tescoma vlnkovací kráječ PRESTO

Tescoma vlnkovací kráječ PRESTO
Detail

Vynikající pro ozdobné krájení brambor, okurek, mrkve a podobné zeleniny či ovoce, másla, těsta apod., pro dekorování polev atd. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vlnkovací kráječ PRESTO

Tescoma krájecí kolečko PRESTO

Tescoma krájecí kolečko PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné porcování pizzy. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma krájecí kolečko PRESTO

Tescoma otvírák číšnický PRESTO

Tescoma otvírák číšnický PRESTO
Detail

Vynikající pro otevírání korkových i korunkových uzávěrů, s čepelí pro snadné odstraňování fólií z vinných lahví. Ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma otvírák číšnický PRESTO

Tescoma univerzální kleště PRESTO

Tescoma univerzální kleště PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální kleště PRESTO

Tescoma kuchařská lopatka PRESTO

Tescoma kuchařská lopatka PRESTO
Detail

Vynikající pro krájení a porcování těsta, měkké zeleniny a ovoce, salátu, čínského zelí a shrnování a přenášení všech nadrobno krájených pokrmů. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kuchařská lopatka PRESTO

Tescoma lopatka roztírací PRESTO

Tescoma lopatka roztírací PRESTO
Detail

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma lopatka roztírací PRESTO

Tescoma stěrka silikonová PRESTO

Tescoma stěrka silikonová PRESTO
Detail

Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Vyrobeno ze žáruvzdorného silikonu (220°C), rukojeť z odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma stěrka silikonová PRESTO

Tescoma univerzální cedník PRESTO

Tescoma univerzální cedník PRESTO
Detail

Vynikající pro snadné cezení pokrmů v nádobí ¤ 14 – 28 cm. Při pomalém nebo opakovaném cezení horkých pokrmů používejte kuchyňskou rukavici nebo chňapku. Vyrobeno z prvotřídního plastu odolávajícího vřící vodě, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma univerzální cedník PRESTO

Tescoma obracečka PRESTO WOOD

Tescoma obracečka PRESTO WOOD
Detail

Kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Vyrobeno z vysoce odolného dřeva, elegantní rukojeť s protiskluzovou úpravou. Nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma obracečka PRESTO WOOD

Tescoma vidlička PRESTO WOOD

Tescoma vidlička PRESTO WOOD
Detail

Kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Vyrobeno z vysoce odolného dřeva, elegantní rukojeť s protiskluzovou úpravou. Nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vidlička PRESTO WOOD

Tescoma vykrajovač univerzální PRESTO

Tescoma vykrajovač univerzální PRESTO
Detail

Vynikající pro přípravu kuliček z ovoce, zeleniny, mletého masa apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovač univerzální PRESTO

Tescoma mašlovačka silikonová PRESTO

Tescoma mašlovačka silikonová PRESTO
Detail

Pro snadné potírání pokrmů olejem, máslem apod., vynikající při grilování. Vyrobeno z žáruvzdorného silikonu (230 °C), prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mašlovačka silikonová PRESTO
Tescoma Sada nádobí HARMONY, 8 dílů, Tescoma sada nádobí DELIGHT 8 dílů, Tescoma Sada nádobí SmartCOVER, 8 dílů, TESCOMA Sada nádobí PRESTO 11ks 716511.00 (716511.00), TESCOMA Sada nádobí HARMONY, 8 dílů (8595028406542), Sada hrnců HOME PROFI, 9 dílů, Tescoma, Tescoma Ambition 716410 Sada nádobí 10 dílů, TESCOMA Organizér na kabely PRESTO, sada 4 ks, TESCOMA krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks, TESCOMA Krájecí deska pružná PRESTO, sada 3 ks (378878.00), tescoma kuchynska pinzeta presto, TESCOMA stěrka silikonová PRESTO, Šlehací metla PRESTO Tescoma, TESCOMA vlnkovací kráječ PRESTO, Kuchyňská pinzeta PRESTO Tescoma, Tescoma Teploměr digitální PRESTO, TESCOMA krájecí kolečko PRESTO, TESCOMA mašlovačka silikonová PRESTO, tescoma struhadlo ploche presto, TESCOMA Mini nože PRESTO 6 cm, sada 2 ks (863000.00), TESCOMA Mašlovačka silikonová PRESTO (8595028425246), TESCOMA Kuchyňská pinzeta PRESTO (8595028432343), tescoma kleste na cukr presto, TESCOMA Kuchyňská rukavice PRESTO (8595028428124), TESCOMA Šejkr PRESTO 0.5l (420712.00), TESCOMA tvořítko na hamburgery PRESTO, TESCOMA šejkr PRESTO 0.5 l, Tescoma Lis na česnek PRESTO, TESCOMA podběrák na knedlíky PRESTO