Termoláhev kambukka elton insulated 1000ml pink ambition růžová barva, 11-03039

Produkt Termoláhev kambukka elton insulated 1000ml pink ambition růžová barva, 11-03039 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Termoláhev kambukka elton insulated 1000ml pink ambition růžová barva, 11-03039 upraviť a produkt hľadať znova.

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 1000ml Pink Ambition růžová barva, 11-03039

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 1000ml Pink Ambition růžová barva, 11-03039
Detail

Termoláhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z nerezové oceli a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 1000ml Pink Ambition růžová barva, 11-03039 , John elton: elton john - lp (5707094)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Nightfall vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall , Kesper látkové, barva růžová (77483)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Nightfall vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall , Pfaff ambition 620 (pff39)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Nightfall vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Nightfall , Comix frosted gp361 barva růžová (sur21923)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Sky Blue vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue , Comix rollerball gpp002 barva růžová (sur21673)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Sky Blue vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue , Foliatec - barva na brzdy - růžová (2169)

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue

Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Elton Insulated v barvě Sky Blue vydrží vaše nápoje až 21 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu nebo čertvý fresh si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Přepínací víko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev o objemu 750 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 750 ml Moderní design Nápoj vydrží až 21 hodin studený Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 bez obsahu BPA Víko vhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Termoláhev Kambukka Elton Insulated 750 ml Sky Blue , Pfaff quilt ambition 630 (pff40)

Kambukka Termoska Elton Insulated Digital Lavender 600 ml

Kambukka Termoska Elton Insulated Digital Lavender 600 ml
Detail

Dodržovat pitný režim je také snadné! Stylová izolační láhev Elton Insulated udrží váš nápoj studený až 21 hodin a uhasí kdykoli a kdekoli. Zajímavě řešený povrch, který neklouže, zajišťuje pohodlné a bezpečné držení, láhev tak bude výborným společníkem na výlety nebo sportovní aktivity. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným plastovým poutkem je zárukou maximálního pohodlí při pití. Díky patentované technologii Snapclean® bude víčko vždy perfektně čisté. Chcete-li láhev používat i na horké nápoje, stačí nasadit víčko Etna nebo Olymp. Kambukka je certifikovanou společností B Corporation®. Řadí se tak mezi společnosti, které splňují nejvyšší standardy ověřených sociálních a environmentálních parametrů, veřejnou transparentnosti a právní odpovědnosti.Detailymateriál: vakuově izolovaná ocel 18/8udrží nápoj studený až 21 hodinláhev je kompatibilní s víčkem Kambukka - s víčkem Etna nebo Olymp lze požít i na horké nápoje, udrží jejich teplotu několik hodinbody BPA (tedy toxický bisfenol A – organická používaná při výrobě polykarbonátů, má negativní vliv na zdraví člověka)100% těsnící víčko s patentovanou technologií Snapclean® umožní snadné čištěnívíčko 3 v 1 má 3 polohy: zavřeno, otevřeno, otevřeno po stisknutí uzávěruvíčko i láhev lze mýt v myčce nádobívíčko má integrované poutko pro snadné přenášení Varianta: Monstera Leaves Barva: Fialová Barva podle výrobce: Digital Lavender Série: Elton Isnulated Objem: 600 ml Země původu: Čína Speciální vlastnosti: BPA Free Rozměry: 20,5 x 7,1 cm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Termoska Elton Insulated Digital Lavender 600 ml , Kočka růžová (pl-cat-key-pink)

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: moderní termoláhev o objemu 500 ml udrží nápoje studené až 20 hodin a teplé až 8 hodin 100% těsnící víčko s dvojitým šroubováním součástí horního víčka je otvor pro pohodlné přenášení víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 23,4 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka , Tescoma sada nádobí ambition, 10ks (716410.00)

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: moderní termoláhev o objemu 500 ml udrží nápoje studené až 20 hodin a teplé až 8 hodin 100% těsnící víčko s dvojitým šroubováním součástí horního víčka je otvor pro pohodlné přenášení víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 23,4 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, pink blossom, nerezová ocel, Kambukka , Sencor sep 120 růžová (sep 120 pink)

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Reno Insulated vydrží nápoje až 8 hodin horké a 20 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu s ledem nebo horkou kávu si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Snadné čištění je zajištěno díky dvojitému šroubovacímu víku a širokému otvoru. Víčko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev Reno Insulated o objemu 500 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Hlavní výhody: Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 500 ml Moderní design Nápoj vydrží až 8 hodin horký a 20 hodin studený Široký otvor pro vložení kostek ledu nebo citronu Snadné čištění díky dvojitému šroubovacímu víku Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Specifikace: Objem: 500 ml Barva: černá Materiál: nerezová ocel Výška: 23,4 cm Průměr: 7,1 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka , Luddy mini balance bike růžová (k3 pink)

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Reno Insulated vydrží nápoje až 8 hodin horké a 20 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu s ledem nebo horkou kávu si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Snadné čištění je zajištěno díky dvojitému šroubovacímu víku a širokému otvoru. Víčko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev Reno Insulated o objemu 500 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Hlavní výhody: Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 500 ml Moderní design Nápoj vydrží až 8 hodin horký a 20 hodin studený Široký otvor pro vložení kostek ledu nebo citronu Snadné čištění díky dvojitému šroubovacímu víku Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Specifikace: Objem: 500 ml Barva: černá Materiál: nerezová ocel Výška: 23,4 cm Průměr: 7,1 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka , Surtep obojek pro psa camuflage barva růžová (srpobjpp37nad)

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka

Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka
Detail

V této kvalitní praktické designové termoláhvi Reno Insulated vydrží nápoje až 8 hodin horké a 20 hodin studené. Vaši oblíbenou domácí limonádu s ledem nebo horkou kávu si tak vychutnáte kdykoli a kdekoli budete mít chuť. Snadné čištění je zajištěno díky dvojitému šroubovacímu víku a širokému otvoru. Víčko je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Termoláhev Reno Insulated o objemu 500 ml je vyrobena z vakuově izolované nerezové oceli bez obsahu BPA. Hlavní výhody: Kvalitní a praktická termoláhev o objemu 500 ml Moderní design Nápoj vydrží až 8 hodin horký a 20 hodin studený Široký otvor pro vložení kostek ledu nebo citronu Snadné čištění díky dvojitému šroubovacímu víku Univerzální přepínací víčko Odolná proti úniku tekutin Specifikace: Objem: 500 ml Barva: černá Materiál: nerezová ocel Výška: 23,4 cm Průměr: 7,1 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termolahev Reno Insulated Hasselt 500 ml Kambukka , John elton: caribou - lp (5738310)

Láhev Kambukka Elton 750 ml Emerald 11-03031

Láhev Kambukka Elton 750 ml Emerald 11-03031
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Emerald 11-03031 , Tescoma ambition 716410 sada nádobí 10 dílů

Láhev Kambukka Elton 500 ml Tropical Blue 11-03026

Láhev Kambukka Elton 500 ml Tropical Blue 11-03026
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 500 ml Tropical Blue 11-03026 , Nattou velryba pink 11 cm (5414673202145)

Termohrnek Kambukka Elton 500 ml Barely Blush 11-03027

Láhev Kambukka Lagoon 1000ml Sunny Melon oranžová barva, 11-04055

Láhev Kambukka Lagoon 1000ml Sunny Melon oranžová barva, 11-04055
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Lagoon 1000ml Sunny Melon oranžová barva, 11-04055 , Rostoucí židle wood partner luca barva: lak/růžová (8592927751537)

Láhev na vodu Kambukka Elton 750 ml Crystal Blue 11-03028

Láhev na vodu Kambukka Elton 750 ml Crystal Blue 11-03028
Detail

Láhev na vodu z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev na vodu Kambukka Elton 750 ml Crystal Blue 11-03028 , Surtep nerezová miska sentence 1700 ml barva růžová (sur24445)

Láhev na vodu Kambukka Elton 1000 ml Niagara Blue 11-03030

Láhev na vodu Kambukka Elton 1000 ml Niagara Blue 11-03030
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z lehkého, výjimečně trvalého materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev na vodu Kambukka Elton 1000 ml Niagara Blue 11-03030 , Surtep usb přenosný ad121, 320 ml barva růžová (sur33933)

Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Misty Rose růžová barva, L02004

Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Misty Rose růžová barva, L02004
Detail

Uzávěr na termoláhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Misty Rose růžová barva, L02004 , Rostoucí židle wood partner sandy barva: lak/růžová (8592927752633)

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: moderní termoláhev o objemu 500 ml udrží nápoje studené až 20 hodin a teplé až 8 hodin 100% těsnící víčko s dvojitým šroubováním součástí horního víčko je otvor pro pohodlné přenášení víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 23,4 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka , Rock tr-0230 abs - růžová (tr-0230_rose-pink)

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: moderní termoláhev o objemu 500 ml udrží nápoje studené až 20 hodin a teplé až 8 hodin 100% těsnící víčko s dvojitým šroubováním součástí horního víčko je otvor pro pohodlné přenášení víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 23,4 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev RENO INSULATED 500 ml, crazy for dots, nerezová ocel, Kambukka , Penco bcaa liquid 1000ml

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Lipstick můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick , Bode cutasept f 1000ml

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Lipstick můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick , John elton: breaking hearts - lp (4596160)

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Graphite můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 1000 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 1000 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite , Šipky winmau soft mvg ambition 20g, brass (17791)

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Graphite můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 1000 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 1000 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite , Bohemia sekt ice pink 0,75l 11% (8594000940890)

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite

Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Graphite můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 1000 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 1000 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 1000 ml Graphite , Surtep obojek pro psa paw 1x19-32cm barva růžová (sur37044)

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick

Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Lipstick můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Lipstick , Rostoucí židle wood partner sandy kombi barva: bílá/růžová (8592927752732)

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Midnight Blue můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue , Surtep mini ad161, s rozprašovačem, 370 ml barva růžová (sur33946)

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Midnight Blue můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue , Quut playmat s - herní podložka obláček (barva: světle růžová) (5425031172222)

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue

Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue
Detail

Díky této kvalitní a praktické designové láhvi Elton v barvě Midnight Blue můžete dodržovat tolik potřebný pitný režim kdykoli a kdekoli. Patentovaná technologie Snapclean® zajistí snadné čištění nejen v myčce na nádobí. Víčko 3 v 1 je univerzální a můžete jej použít se všemi láhvemi a termohrnky značky Kambukka. Láhev o objemu 750 ml je vyrobena z tritanu, který neobsahuje BPA a nápoje na něm nezanechávají skvrny ani pachy. Kvalitní a praktická láhev o objemu 750 ml Moderní design Patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění Univerzální víčko 3 v 1 Odolná proti úniku tekutin Materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů Vhodná do myčky na nádobí (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Láhev Kambukka Elton 750 ml Midnight Blue

Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: designový termohrnek o objemu 500 ml stylový protiskluzový úchop udrží nápoje horké až 9 hodin a studené až 18 hodin patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 21,9 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast, silikon (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka

Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: designový termohrnek o objemu 500 ml stylový protiskluzový úchop udrží nápoje horké až 9 hodin a studené až 18 hodin patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka vakuově izolovaná nerezová ocel 18/8 plastové části bez obsahu BPA víčko vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 21,9 cm průměr: 7,1 cm objem: 500 ml materiál: nerezová ocel, plast, silikon (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Termoláhev ETNA GRIP 500 ml, diva pink, nerezová ocel, Kambukka

Kambukka Láhev Elton 500 ml

Kambukka Láhev Elton 500 ml
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Láhev Elton 500 ml

Kambukka Láhev Elton 750 ml

Kambukka Láhev Elton 750 ml
Detail

Láhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Láhev Elton 750 ml

Uzávěr na termoláhev Kambukka 3in1 Lid Etna Caffee Brown béžová barva, L01029

Uzávěr na termoláhev Kambukka 3in1 Lid Etna Caffee Brown béžová barva, L01029
Detail

Uzávěr na termoláhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z odolného materiálu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Uzávěr na termoláhev Kambukka 3in1 Lid Etna Caffee Brown béžová barva, L01029

Kambukka - Termolahev 750 ml

Kambukka - Termolahev 750 ml
Detail

Termolahev z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kambukka - Termolahev 750 ml

Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka

Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: náhradní univerzální víčko pro všechny láhve ELTON 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete praktické integrované poutko patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu víčko je součástí lahví Kambukka ELTON, lze ale použít na jakoukoli láhev Kambukka plastové části bez obsahu BPA vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: materiál: plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka

Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka

Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: náhradní univerzální víčko pro všechny láhve ELTON 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete praktické integrované poutko patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu víčko je součástí lahví Kambukka ELTON, lze ale použít na jakoukoli láhev Kambukka plastové části bez obsahu BPA vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: materiál: plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Náhradní univerzální víčko ELTON 3v1 černá, plast, Kambukka

Termohrnek Kambukka Olympus 300 ml Pink Kiss 11-02018

Termohrnek Kambukka Olympus 300 ml Pink Kiss 11-02018
Detail

Termohrnek z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Termohrnek Kambukka Olympus 300 ml Pink Kiss 11-02018

Láhev na vodu 24bottles Urban Bottle 1000ml Dusty Pink růžová barva, Urban.1L.StoneDustyPink

Láhev na vodu 24bottles Urban Bottle 1000ml Dusty Pink růžová barva, Urban.1L.StoneDustyPink
Detail

Láhev z kolekce 24bottles. Model vyroben z nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Láhev na vodu 24bottles Urban Bottle 1000ml Dusty Pink růžová barva, Urban.1L.StoneDustyPink

Kambukka Láhev na vodu Elton Niagara Blue 1000 ml

Kambukka Láhev na vodu Elton Niagara Blue 1000 ml
Detail

Dodržovat pitný režim je tak jednoduché! Stylová láhev Elton v zajímavých barevných kombinacích uhasí žízeň kdykoli a kdekoli. Je vyrobena ze zdraví neškodného tritanu, na kterém se nedrží žádné pachy ani skvrny. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným plastovým poutkem je zárukou maximálního pohodlí při pití. Díky patentované technologii Snapclean® bude víčko vždy perfektně čisté.Detailyneobsahuje BPA (tedy toxický bisfenol A – organická sloučenina používaná při výrobě polykarbonátů, má negativní vliv na zdraví člověka)100% těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným poutkempatentovaná technologie Snapclean® - vyjímatelný mechanismus umožní snadné čištěnívíčko i láhev lze mýt v myčce nádobívíčka značky Kambukka jsou univerzální a libovolně kombinovatelná Speciální vlastnosti: BPA Free Výška (cm): 29.1 Rozměry: 29,1 x 8 cm Objem: 1000 ml Země původu: Čína Průměr (cm): 8.0 Materiál: Tritan Barva podle výrobce: Niagara Blue Typ: Láhev Barva: Modrá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Láhev na vodu Elton Niagara Blue 1000 ml

Kambukka Láhev na vodu Elton Olive Green 1000 ml

Kambukka Láhev na vodu Elton Olive Green 1000 ml
Detail

Dodržovat pitný režim je tak jednoduché! Stylová láhev Elton v zajímavých barevných kombinacích uhasí žízeň kdykoli a kdekoli. Je vyrobena ze zdraví neškodného tritanu, na kterém se nedrží žádné pachy ani skvrny. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným plastovým poutkem je zárukou maximálního pohodlí při pití. Díky patentované technologii Snapclean® bude víčko vždy perfektně čisté.Detailyneobsahuje BPA (tedy toxický bisfenol A – organická sloučenina používaná při výrobě polykarbonátů, má negativní vliv na zdraví člověka)100% těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným poutkempatentovaná technologie Snapclean® - vyjímatelný mechanismus umožní snadné čištěnívíčko i láhev lze mýt v myčce nádobívíčka značky Kambukka jsou univerzální a libovolně kombinovatelná Typ: Láhev Barva podle výrobce: Olive Green Průměr (cm): 8.0 Objem: 1000 ml Rozměry: 29,1 x 8 cm Země původu: Čína Speciální vlastnosti: BPA Free Výška (cm): 29.1 Materiál: Tritan Barva: Zelená (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Láhev na vodu Elton Olive Green 1000 ml

Kambukka Láhev na vodu Elton Wild Storm 750 ml

Kambukka Láhev na vodu Elton Wild Storm 750 ml
Detail

Dodržovat pitný režim je tak jednoduché! Stylová láhev Elton v zajímavých barevných kombinacích uhasí žízeň kdykoli a kdekoli. Je vyrobena ze zdraví neškodného tritanu, na kterém se nedrží žádné pachy ani skvrny. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným plastovým poutkem je zárukou maximálního pohodlí při pití. Díky patentované technologii Snapclean® bude víčko vždy perfektně čisté.Detailyneobsahuje BPA (tedy toxický bisfenol A – organická sloučenina používaná při výrobě polykarbonátů, má negativní vliv na zdraví člověka)100% těsnící víčko 3 v 1 s integrovaným poutkempatentovaná technologie Snapclean® - vyjímatelný mechanismus umožní snadné čištěnívíčko i láhev lze mýt v myčce nádobívíčka značky Kambukka jsou univerzální a libovolně kombinovatelná Země původu: Vietnam Materiál: Tritan Barva podle výrobce: Wild Storm Typ: Láhev Barva: Námořnická modrá Speciální vlastnosti: BPA Free Objem: 750 ml Výška (cm): 24.6 Průměr (cm): 7.5 Rozměry: 24,6 x 7,5 cm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kambukka Láhev na vodu Elton Wild Storm 750 ml

Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: kvalitní a praktická láhev na pití o objemu 750 ml moderní design patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu integrované plastové poutko pro snadné přenášení 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů vhodná do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 24,6 cm průměr: 7,5 cm objem: 750 ml materiál: tritan (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: kvalitní a praktická láhev na pití o objemu 750 ml moderní design patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu integrované plastové poutko pro snadné přenášení 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů vhodná do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 24,6 cm průměr: 7,5 cm objem: 750 ml materiál: tritan (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev na vodu ELTON 750 ml, emerald, tritan, Kambukka

Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Silk Blue L02015

Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Silk Blue L02015
Detail

Uzávěr na termoláhev z kolekce Kambukka. Model vyroben z plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Uzávěr na termoláhev Kambukka Switch Lid Olympus Silk Blue L02015

Termohrnek Kambukka Etna Grip 500 ml Diva Pink 11-01048

Termohrnek Kambukka Etna Grip 500 ml Diva Pink 11-01048
Detail

Termohrnek z kolekce Kambukka. (answear.cz)

Podobné produkty ako Termohrnek Kambukka Etna Grip 500 ml Diva Pink 11-01048

Láhev na vodu ELTON 750 ml, wild storm, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 750 ml, wild storm, tritan, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: kvalitní a praktická láhev na pití o objemu 750 ml moderní design patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu integrované plastové poutko pro snadné přenášení 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů vhodná do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 24,6 cm průměr: 7,5 cm objem: 750 ml materiál: tritan (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev na vodu ELTON 750 ml, wild storm, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 1 l, niagara blue, tritan, Kambukka

Láhev na vodu ELTON 1 l, niagara blue, tritan, Kambukka
Detail

Hlavní výhody: kvalitní a praktická láhev na pití o objemu 1000 ml moderní design patentovaná technologie Snapclean® pro snadné čištění - snadné vyjmutí vnitřního mechanismu integrované plastové poutko pro snadné přenášení 100% těsnící víčko 3 v 1 - zavřeno, stále otevřeno, stisknutím se napijete víčko lze použít na jakoukoli láhev Kambukka materiál tritan neobsahuje BPA a neabsorbuje pachy a barvy nápojů vhodná do myčky na nádobí Dodatečné informace: výška: 29,1 cm průměr: 8 cm objem: 1000 ml materiál: tritan (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Láhev na vodu ELTON 1 l, niagara blue, tritan, Kambukka
John Elton: Elton John - LP (5707094), Kesper Látkové, barva růžová (77483), PFAFF Ambition 620 (PFF39), Comix Frosted GP361 Barva Růžová (SUR21923), Comix Rollerball GPP002 Barva Růžová (SUR21673), FOLIATEC - barva na brzdy - růžová (2169), Pfaff Quilt Ambition 630 (PFF40), Kočka růžová (PL-CAT-KEY-PINK), TESCOMA Sada nádobí AMBITION, 10ks (716410.00), Sencor SEP 120 růžová (SEP 120 PINK), Luddy Mini Balance Bike růžová (K3 pink), Surtep Obojek pro psa Camuflage barva Růžová (SRPobjpp37nad), John Elton: Caribou - LP (5738310), Tescoma Ambition 716410 Sada nádobí 10 dílů, NATTOU Velryba Pink 11 cm (5414673202145), QUUT Playmat L - Herní podložka Obláček (Barva: růžová) (5425031172284), Rostoucí židle Wood Partner Luca Barva: lak/růžová (8592927751537), Surtep Nerezová miska Sentence 1700 ml barva Růžová (SUR24445), Surtep USB přenosný AD121, 320 ml barva Růžová (SUR33933), Rostoucí židle Wood Partner Sandy Barva: lak/růžová (8592927752633), Rock TR-0230 ABS - růžová (TR-0230_rose-pink), Penco BCAA Liquid 1000ml, bode cutasept f 1000ml, John Elton: Breaking Hearts - LP (4596160), Šipky Winmau soft MvG Ambition 20g, brass (17791), Bohemia Sekt Ice Pink 0,75l 11% (8594000940890), Surtep Obojek pro psa Paw 1x19-32cm barva Růžová (SUR37044), Rostoucí židle Wood Partner Sandy Kombi Barva: bílá/růžová (8592927752732), Surtep Mini AD161, s rozprašovačem, 370 ml barva Růžová (SUR33946), QUUT Playmat S - Herní podložka Obláček (Barva: světle růžová) (5425031172222)