Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322)

Produkt Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322) upraviť a produkt hľadať znova.

Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322)

Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: hliník, rozměry: 36 × 47 × 36 cm barva: stříbrná Rádi byste si pořídili nový nábytek? Pokud ano, přijde vám vhod konferenční stolek SHUMEE, který je sympaticky praktický, a ještě skvěle vypadá. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že pokud jde o rozměry, naměříte 47 × 36 × 36 cm. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří hliník. Tepaný hliníkový konferenční / Odkládací stolek stříbrný bude ideální právě pro vás, pokud jste si oblíbili kulaté kusy nábytku. Klíčové parametry u produktu Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Rozměry tohoto modelu jsou 47 × 36 × 36 cm Bude jako dělaný pro vás, jestliže jsou ve vašem hledáčku kulaté kusy nábytku Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný zkrášluje stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek stříbrný (242322) , Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy (242323)

Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy (242323)

Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy (242323)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: hliník, rozměry: 75 × 28 × 75 cm barva: zlatá Přejete si pořídit nový nábytek nebo jen vyměnit ten stávající? Jestliže ano, okouzlí vás konferenční stolek SHUMEE, který bude praktickým kusem nábytku, a navíc se bude u vás doma skvěle vyjímat. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že jeho rozměry dělají 28 × 75 × 75 cm. Ohledně samotné konstrukce, tu tvoří hliník. Tepaný hliníkový konferenční / Odkládací stolek měděné/mosazné barvy bude pro vás perfektní, pokud máte oblíbené kulaté kousky nábytku. Rozhodující přednosti u produktu Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu činí 28 × 75 × 75 cm Zaujme vaši pozornost, pokud máte ve svém hledáčku kulaté kusy nábytku Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy podtrhuje zlatá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy (242323) , Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný (243513)

Tepaná hliníková stolička \ odkládací stolek stříbrná

Tepaná hliníková stolička \ odkládací stolek stříbrná
Detail

Stolička - materiál konstrukce: hliník, materiál sedáku: hliník, výška sedáku: 42 cm, 1 ks v balení, stříbrná barva Chtěli byste si pořídit další místo k sezení nebo hledáte jen nový stylový doplněk do bytu? Tepaná hliníková stolička \ Odkládací stolek stříbrná je tou správnou volbou. Na konstrukci byl vybrán materiál, jímž je hliník. Abyste byli spokojeni s volbou stoličky, zajisté bude chtít znát materiál sedáku. V tomto případě se používá hliník. Moderní vzhled stoličky SHUMEE má na starosti stříbrná. V balení na vás čeká jedna stolička. Zajímavé přednosti produktu Tepaná hliníková stolička \ odkládací stolek stříbrná Pořiďte si zajímavou stoličku Je opatřena výškou sedu 42 cm Stoličce SHUMEE sedí stříbrná barva Konstrukci tvoří materiál, jímž je hliník Materiálem sedáku je hliník Do balení se dává jedna stoličku (alza.cz)

Podobné produkty ako Tepaná hliníková stolička \ odkládací stolek stříbrná , Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný (243509)

Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný (243513)

Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný (243513)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 3 nohy, lesklá povrchová úprava, stříbrná barva, průměr 39 cm, výška 76 cm Odkládací stolek SHUMEE je kousek využitelný v každém interiéru, který zastává funkci odkládací plochy nebo výstavky dekorací. Jeho kulaté provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov se solidní odolností i pevností. Konstrukce, kterou zde představuje kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Zvlášť si jej oblíbíte, pokud vás láká lesklá povrchová úprava. Působivému designu odkládacího stolku SHUMEE vládne stříbrná barva. Při výběru místa myslete na rozměry, které jsou 39 × 76 × 39 cm. Nejdůležitější parametry u produktu Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný Kousek padnoucí do interiéru všeho druhu Působivě navržené kulaté řešení Elegantní lesklá úprava Materiál, který posloužil k výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný (243513) , Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním (242328)

Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním (242328)

Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním (242328)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: hliník, rozměry: 69 × 35 × 69 cm barva: stříbrná Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud odpovídáte ano, mohl by vám přijít vhod také konferenční stolek SHUMEE, který bude praktickým kusem nábytku, a navíc se bude u vás doma skvěle vyjímat. Při správném výběru myslete na to, že jeho rozměry činí 35 × 69 × 69 cm. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří hliník. Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním bude ideální právě pro vás, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Klíčové přednosti u produktu Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním Dejte zelenou novému konferenčnímu stolku a udělejte si jím radost Rozměry se u tohoto modelu vyšplhaly na 35 × 69 × 69 cm Zcela jistě vás osloví, pokud vás zajímají obdélníkové kusy nábytku Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním činí elegantním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním (242328) , Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami (242116)

Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný (243509)

Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný (243509)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: hliník, rozměry: 53 × 42 × 53 cm barva: stříbrná Rozhodli jste se vybavit váš domov novým nábytkem či jen chcete vyměnit starý za nový? Pokud kýváte hlavou, že ano, bude se vám hodit konferenční stolek SHUMEE, jenž zaujme svou praktičností, a navíc perfektně doplní celkový styl vašeho domova. Pokud se budete rozhodovat, kam jej umístíte, myslete na to, že pokud jde o rozměry, naměříte 42 × 53 × 53 cm. Pokud vás zajímá samotná konstrukce, tu tvoří hliník. Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný bude pro vás vhodný, pokud vás těší kulaté kusy nábytku. Významné přednosti u produktu Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Tento konkrétní model nabízí rozměry 42 × 53 × 53 cm Je pro vás perfektní, jestliže hledáte kulaté kusy nábytku Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný zdobí stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný (243509) , Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník (246505)

Dva kusy odkládací stolky čtvercové hliníkové stříbrné (243508)

Dva kusy odkládací stolky čtvercové hliníkové stříbrné (243508)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 2 nohy, lesklá povrchová úprava, stříbrná barva, rozměry 40 × 39 × 49 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je doplněk příhodný do každého interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Desku stolku tvoří kov propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, zde ji tvoří kov, bude stabilní, nehrozí pádem a samozřejmě i dobře vypadá. Především se s ním spokojí ti, komu se líbí lesklá povrchová úprava. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE nasazuje korunu stříbrná barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 39 × 40 × 49 cm. Nejdůležitější funkce u produktu Dva kusy odkládací stolky čtvercové hliníkové stříbrné Praktický a líbivý doplněk každého interiéru Důmyslně navržené obdélníkové řešení Efektní lesklá povrchová úprava Materiál využitý pro desku: kov... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dva kusy odkládací stolky čtvercové hliníkové stříbrné (243508) , Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami (242119)

Obdélníkový konferenční / odkládací stolek s potiskem na skle (240967)

Obdélníkový konferenční / odkládací stolek s potiskem na skle (240967)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: sklo, rozměry: 45 × 32 × 90 cm barva: vícebarevná Uvažujete o renovaci svého domova a poohlížíte se po novém nábytku? Pokud souhlasíte, budete okouzleni konferenčním stolkem SHUMEE, který s sebou přináší praktičnost, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Při správném výběru myslete na to, že pokud jde o rozměry, naměříte 32 × 45 × 90 cm. Výrobce desku konferenčního stolku zhotovil z materiálu, kterým je sklo. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. Obdélníkový konferenční / Odkládací stolek s potiskem na skle bude ideální právě pro vás, jestliže vám činí radost obdélníkové kousky nábytku. Důležité funkce u produktu Obdélníkový konferenční / odkládací stolek s potiskem na skle Dejte zelenou novému konferenčnímu stolku a udělejte si jím radost Rozměry se u tohoto modelu vyšplhaly na 32 × 45 × 90 cm Konferenční stolek SHUMEE disponuje deskou, kterou tvoří sklo Zaujme vaši pozornost,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Obdélníkový konferenční / odkládací stolek s potiskem na skle (240967) , Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný (245929)

Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami (242116)

Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami (242116)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, se šuplíky, materiál desky dřevo, materiál konstrukce kov, klasické nohy, lesklá povrchová úprava, stříbrná barva, rozměry 40 × 35 × 50 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je kousek skvěle doplňující každý interiér, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho obdélníkové provedení nabízí řadu možností, jak jej nakombinovat s jiným nábytkem. Desku stolku tvoří dřevo zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, zde ji tvoří kov, má své výhody po vzhledové i praktické stránce, jelikož dobře vypadá a navíc nabízí vysokou stabilitu. Zájem vzbudí především v těch, komu se líbí lesklá povrchová úprava. Výjimečnému designu odkládacího stolku SHUMEE dále dodává na kráse stříbrná barva. Při výběru místa myslete na rozměry, které jsou 35 × 40 × 50 cm. Díky zásuvkám máte možnost ukládat si do něj nejrůznější drobnosti. Základní funkce u produktu Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami Kousek s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami (242116) , Konferenční stolek stříbrný 70x30 cm vyklepávaný hliník (246507)

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Ručně vyrobený príruční nebo Odkládací stolek s úložný prostorem se stane ozdobou každého interiéru. Stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu, která mu dodává nádech orientální extravagance. Když stolek otočíte, rázem se z něj stane nádoba, do které můžete uložit například deštníky nebo jiné věci. Jelikož se jedná o ruční práci, je každý kus jedinečný, což se může projevit v barevných nedokonalostech a jiných nerovnostech povrchu. Barva:stříbrnáměděnázlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 36 cmvýška: 47 cm Hmotnost:5 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná , Konferenční stolek masivní recyklované dřevo, stříbrný, 60x45cm (244511)

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Ručně vyrobený príruční nebo Odkládací stolek s úložný prostorem se stane ozdobou každého interiéru. Stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu, která mu dodává nádech orientální extravagance. Když stolek otočíte, rázem se z něj stane nádoba, do které můžete uložit například deštníky nebo jiné věci. Jelikož se jedná o ruční práci, je každý kus jedinečný, což se může projevit v barevných nedokonalostech a jiných nerovnostech povrchu. Barva:stříbrnázlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 35 cmvýška: 48 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná
Detail

Filigránový konferenční stolek MEDUSA v mimořádném kapkovitém designu upoutá pozornost v každé místnosti. Nohy i deska stolu vypadají jako tekuté zlato nebo stříbro a dodávají tomuto uměleckému dílu osobité kouzlo. Přes svůj extravagantní design lze stůl používat a kombinovat úžasně všestranně. Vzájemně snoubí moderní a elegantní prvky, takže při kombinaci s dalším nábytkem máte veškerou volnost. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 37 cmhloubka: 51 cmvýška: 37 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná , Konferenční stolek z litého hliníku 70x30 cm stříbrný (246513)

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Ručně vyrobený príruční nebo Odkládací stolek s úložný prostorem se stane ozdobou každého interiéru. Stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu, která mu dodává nádech orientální extravagance. Když stolek otočíte, rázem se z něj stane nádoba, do které můžete uložit například deštníky nebo jiné věci. Jelikož se jedná o ruční práci, je každý kus jedinečný, což se může projevit v barevných nedokonalostech a jiných nerovnostech povrchu. Barva:stříbrnáměděnázlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 36 cmvýška: 47 cm Hmotnost:5 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná , Konferenční stolek stříbrný 50x50x43cm nerezová ocel a sklo (289038)

Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná

Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná
Detail

Kulatý Odkládací stolek MIRA je zhotoven v kombinaci zrcadla a chromované ocele ve dvou barevných variantách: stříbrná a měděná. Lze využít nejen k sedací soupravě na odkládání nápojů, ale např. jako květinový stolek.Barva:zrcadlo / měďzrcadlo / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sklo / chromovaná ocelRozměry:šířka: 42 cmhloubka: 42 cmvýška: 46 cmHmotnost:4 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná , Konferenční stolek stříbrný 55x55x55 cm nerezová ocel a sklo (289016)

Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná

Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná
Detail

Kulatý Odkládací stolek MIRA je zhotoven v kombinaci zrcadla a chromované ocele ve dvou barevných variantách: stříbrná a měděná. Lze využít nejen k sedací soupravě na odkládání nápojů, ale např. jako květinový stolek.Barva:zrcadlo / měďzrcadlo / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sklo / chromovaná ocelRozměry:šířka: 42 cmhloubka: 42 cmvýška: 46 cmHmotnost:4 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MIRA Halmar Stříbrná , Konferenční stolek stříbrný 120x60x45 cm nerezová ocel a sklo (289020)

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Ručně vyrobený príruční nebo Odkládací stolek s úložný prostorem se stane ozdobou každého interiéru. Stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu, která mu dodává nádech orientální extravagance. Když stolek otočíte, rázem se z něj stane nádoba, do které můžete uložit například deštníky nebo jiné věci. Jelikož se jedná o ruční práci, je každý kus jedinečný, což se může projevit v barevných nedokonalostech a jiných nerovnostech povrchu. Barva:stříbrnázlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 35 cmvýška: 48 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek SINIS Dekorhome Stříbrná , Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo (289019)

Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná
Detail

Filigránový konferenční stolek MEDUSA v mimořádném kapkovitém designu upoutá pozornost v každé místnosti. Nohy i deska stolu vypadají jako tekuté zlato nebo stříbro a dodávají tomuto uměleckému dílu osobité kouzlo. Přes svůj extravagantní design lze stůl používat a kombinovat úžasně všestranně. Vzájemně snoubí moderní a elegantní prvky, takže při kombinaci s dalším nábytkem máte veškerou volnost. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 37 cmhloubka: 51 cmvýška: 37 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MEDUSA Dekorhome Stříbrná , Odkládací stolek cross (0000066494)

Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná

Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná
Detail

Konzolový stolek ESCADA B je vyroben z kvalitního tvrzeného skla a oceli ve zlaté / stříbrné barvě.Stolek můžete kombinovat s dalšími stolky série ESCADA. Barva:zlatá / kouřové sklostříbrná / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:nerezová ocel / skloRozměry:šířka: 55 cmhloubka: 55 cm výška: 55 cmHmotnost: 13 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná , Hliníkový držák na homepod mini stříbrný (590)

Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná
Detail

Filigránový konferenční stolek MEDUSA L v mimořádném kapkovitém designu upoutá pozornost v každé místnosti. Nohy i deska stolu vypadají jako tekuté zlato nebo stříbro a dodávají tomuto uměleckému dílu osobité kouzlo. Přes svůj extravagantní design lze stůl používat a kombinovat úžasně všestranně. Vzájemně snoubí moderní a elegantní prvky, takže při kombinaci s dalším nábytkem máte veškerou volnost. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 46 cmhloubka: 46 cmvýška: 50 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná , Kesper odkládací stolek bílý (24660)

Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná

Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná
Detail

Konzolový stolek ESCADA B je vyroben z kvalitního tvrzeného skla a oceli ve zlaté / stříbrné barvě.Stolek můžete kombinovat s dalšími stolky série ESCADA. Barva:zlatá / kouřové sklostříbrná / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:nerezová ocel / skloRozměry:šířka: 55 cmhloubka: 55 cm výška: 55 cmHmotnost: 13 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek ESCADA B Signal Stříbrná , Odkládací stolek scandinavian 85 (3374)

Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná
Detail

Filigránový konferenční stolek MEDUSA L v mimořádném kapkovitém designu upoutá pozornost v každé místnosti. Nohy i deska stolu vypadají jako tekuté zlato nebo stříbro a dodávají tomuto uměleckému dílu osobité kouzlo. Přes svůj extravagantní design lze stůl používat a kombinovat úžasně všestranně. Vzájemně snoubí moderní a elegantní prvky, takže při kombinaci s dalším nábytkem máte veškerou volnost. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 46 cmhloubka: 46 cmvýška: 50 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek MEDUSA L Dekorhome Stříbrná , Kesper odkládací stolek černý (24661)

Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo (289019)

Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo (289019)
Detail

Odkládací stolek - obdélníkový, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, atypické nohy, čirá a stříbrná barva, rozměry 78 × 40 × 140 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je dobře vypadají doplněk do každého interiéru, který zastává funkci odkládací plochy nebo výstavky dekorací. Jeho obdélníkové provedení vám dovolí řadu zajímavých kombinací s jiným nábytkem. Materiál, který byl určen k výrobě desky, je sklo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, pro kterou zde slouží kov, vám bude vyhovovat nejen pro svůj líbivý vzhled, ale i vysokou stabilitu. Efektnímu designu odkládacího stolku SHUMEE ještě přidává na kráse čirá a stříbrná barva. Rozměry, které byste neměli při umisťování opomenout, jsou 40 × 78 × 140 cm. Rozhodující přednosti u produktu Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo Kousek s příjemným designem osvěží interiér Prakticky a vkusně navržené obdélníkové řešení Prostornou desku tvoří sklo Materiál, ze kterého je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo (289019) , Odkládací stolek scandinavian 55 (3373)

Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná
Detail

Designový set dvou kusů odkládacích stolků v orientálním stylu, které byly ručně vyrobeny z kvalitní slitiny kovu a hliníku ve dvou variantách - zlatá a stříbrná s černým podstavcem.Tato sada je velmi variabilní, stolečky lze využít jako konferenční, příruční, noční nebo například jako podstavce pod květináče. Stolní desky jsou odnímatelné a lze je použít jako podnosy. Stolky lze zasunout do sebe pro úsporu místa. Barva:zlatá / černástříbrná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry velkého stolku:průměr: 62 cmvýška: 45 cmRozměry malého stolku:průměr: 46 cmvýška: 39 cmSada obsahuje: 2x stolek, 2x tác/deska (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná , Odkládací stolek scandinavian 40 (3372)

Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná
Detail

Designový set odkládacích stolků, sestávající ze dvou kusů. Stolky jsou ručně vyrobeny z kvalitní slitiny kovu a hliníku ve dvou variantách - zlatá a stříbrná. Tato sada je velmi variabilní, stolky lze využít i jako příruční, noční nebo například jako podstavce pod květináče. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry velkého stolku:šířka: 34 cmhloubka: 34 cm výška: 59 cmRozměry malého stolku:šířka: 28 cmhloubka: 28 cm výška: 54 cmSada obsahuje: 2x stolek (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná , Odkládací stolek scandinavian 120 (3375)

Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná
Detail

Designový set dvou kusů odkládacích stolků v orientálním stylu, které byly ručně vyrobeny z kvalitní slitiny kovu a hliníku ve dvou variantách - zlatá a stříbrná s černým podstavcem.Tato sada je velmi variabilní, stolečky lze využít jako konferenční, příruční, noční nebo například jako podstavce pod květináče. Stolní desky jsou odnímatelné a lze je použít jako podnosy. Stolky lze zasunout do sebe pro úsporu místa. Barva:zlatá / černástříbrná / černáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry velkého stolku:průměr: 62 cmvýška: 45 cmRozměry malého stolku:průměr: 46 cmvýška: 39 cmSada obsahuje: 2x stolek, 2x tác/deska (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek 2 ks GAIA Dekorhome Stříbrná , H&l dekorační tác silver leaf 44cm, tepaný stříbrný (a090-00-00)

Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná
Detail

Designový set odkládacích stolků, sestávající ze dvou kusů. Stolky jsou ručně vyrobeny z kvalitní slitiny kovu a hliníku ve dvou variantách - zlatá a stříbrná. Tato sada je velmi variabilní, stolky lze využít i jako příruční, noční nebo například jako podstavce pod květináče. Barva:zlatástříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry velkého stolku:šířka: 34 cmhloubka: 34 cm výška: 59 cmRozměry malého stolku:šířka: 28 cmhloubka: 28 cm výška: 54 cmSada obsahuje: 2x stolek (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek 2 ks ARIADNA Dekorhome Stříbrná , H&l dekorační tác silver leaf 30cm, tepaný stříbrný (a089-00-00)

Odkládací stolek Rome – stříbrná, 40 × 40 cm

Odkládací stolek Rome – stříbrná, 40 × 40 cm
Detail

KARE DESIGN Odkládací stolek Rome - stříbrný, 40x40cm: V jednoduchosti je krása, ale u složitějších kousků nábytku zase vynikne jejich precizní zpracování. Odkládací stolek Rome je krásným designovým kouskem, který nesmí ve vašem interiéru chybět. Jeho maximální nosnost je 80 kg. Čtvercový odkládací stolek má horní desku z 10 mm silného laminovaného skla. Členitá konstrukce je vyrobena z leštěné nerezové oceli ve stříbrné barvě. K dispozici je také ve zlatém provedení nebo jako konferenční stolek, který můžete vystavit s odkládacím stolkem v jedné místnosti. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Rome – stříbrná, 40 × 40 cm , Konferenční stolek amato (8591957833527)

Odkládací stolek Orion – stříbrná, 50 × 50 cm

Odkládací stolek Orion – stříbrná, 50 × 50 cm
Detail

KARE DESIGN Odkládací stolek Orion - stříbrný, 50x50cm: Odkládací stolek Orion má jednoduchý design, který vynikne v moderním i stylovém interiéru. Čtvercový stolek je vyroben z hranatých ocelových profilů v leštěné nerezové úpravě a stříbrné barvě. Krásný stolek působí odlehčeným dojmem. Horní odkládací deska stolku je zhotovena z 8 mm silného bezpečnostního skla v čirém provedení. Spodní police je z tvrzeného zrcadlového skla. Maximální zatížení stolku je 50 kg, proto ho můžete využít například i na vystavení pokojové květiny. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Orion – stříbrná, 50 × 50 cm , Odkládací stolek josh, 74 cm (ha00414)

Malý odkládací stolek Luigi – stříbrná, 50 × 50 cm

Malý odkládací stolek Luigi – stříbrná, 50 × 50 cm
Detail

KARE DESIGN Malý Odkládací stolek Luigi - stříbrný, 50x50cm: Malý odkládací stolek Luigi je skvělým pomocníkem i krásným bytovým doplňkem. Můžete ho využít u sedací soupravy nebo u relaxačního křesla, stejně dobře ale poslouží také jako květinový nebo novinový stolek. Stolek Luigi má rám vyrobený z leštěné nerezové oceli ve stříbrné barvě, sokl z MDF materiálu a police jsou zhotoveny z čirého a zrcadlového skla. Jeho maximální nosnost je 5 kg. Čtvercový stolek je k dispozici také ve zlatém provedení. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Malý odkládací stolek Luigi – stříbrná, 50 × 50 cm , Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147)

Brüxxi Odkládací stolek Enoa, 41 cm, stříbrná (SP1000641)

Brüxxi Odkládací stolek Enoa, 41 cm, stříbrná (SP1000641)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, stříbrná barva, výška 41 cm Odkládací stolek Brüxxi představuje ideální doplněk do každého interiéru, který lze používat pro odkládání drobností i vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je kov nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, zde ji tvoří kov, vás zaujme svým líbivým vzhledem i vysokou stabilitou. Líbivému designu odkládacího stolku Brüxxi nasazuje korunu stříbrná barva. Při umisťování počítejte s rozměry, které jsou 41 × 41 × 41 cm. Nejdůležitější přednosti u produktu Brüxxi Odkládací stolek Enoa, 41 cm, stříbrná Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevnost stolku Brüxxi bude stříbrná Stolek Brüxxi disponuje rozměry 41 cm × 41 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Brüxxi Odkládací stolek Enoa, 41 cm, stříbrná (SP1000641) , Odkládací stolek rina, 40 cm (ha00194)

Brüxxi Odkládací stolek Lola, 46 cm, stříbrná (SP1000638)

Brüxxi Odkládací stolek Lola, 46 cm, stříbrná (SP1000638)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, stříbrná barva, výška 46 cm Odkládací stolek Brüxxi je dobře vypadají doplněk do každého interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho kulaté provedení vám bude vyhovovat svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, pro kterou zde slouží kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Působivému designu odkládacího stolku Brüxxi panuje stříbrná barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 36,5 × 46 × 36,5 cm. Důležité přednosti u produktu Brüxxi Odkládací stolek Lola, 46 cm, stříbrná Kousek s líbivým designem do každého interiéru Prakticky a vkusně navržené kulaté řešení Desku kompletuje kov Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barva odkládacího stolku Brüxxi je stříbrná Stolek Brüxxi bude mít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brüxxi Odkládací stolek Lola, 46 cm, stříbrná (SP1000638)

Brüxxi Odkládací stolek Tina, 59 cm, stříbrná (SP1000672)

Brüxxi Odkládací stolek Tina, 59 cm, stříbrná (SP1000672)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, stříbrná barva, výška 59 cm Odkládací stolek Brüxxi je doplněk příhodný do každého interiéru, který lze používat pro odkládání drobností i vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Desku stolku tvoří kov propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, se prokáže nejen líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Výjimečnému designu odkládacího stolku Brüxxi kraluje stříbrná barva. Při umisťování počítejte s rozměry, které jsou 43 × 59 × 43 cm. Podstatné vlastnosti u produktu Brüxxi Odkládací stolek Tina, 59 cm, stříbrná Kousek s designem vhodným do každého interiéru Prakticky a vkusně navržené kulaté řešení Materiál zvolený k výrobě desky: kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevné provedení stolku Brüxxi bude stříbrná Stolek Brüxxi vykazuje rozměry 43 cm × 59 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Brüxxi Odkládací stolek Tina, 59 cm, stříbrná (SP1000672)

Brüxxi Odkládací stolek Fio, 62 cm, stříbrná (SP1000654)

Brüxxi Odkládací stolek Fio, 62 cm, stříbrná (SP1000654)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, stříbrná barva, výška 62 cm Odkládací stolek Brüxxi je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, který má funkci odkládací plochy nebo i výstavky dekorací. Jeho kulaté provedení na vás udělá dojem tím, jak snadno se dá kombinovat se zbytkem nábytku. Desku stolku tvoří kov poskytující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou zde představuje kov, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Výjimečnému designu odkládacího stolku Brüxxi kraluje stříbrná barva. Při rozhodování se o umístění neopomeňte rozměry, které jsou 41,5 × 62 × 41,5 cm. Rozhodující přednosti u produktu Brüxxi Odkládací stolek Fio, 62 cm, stříbrná Designový kousek do každého interiéru Působivě navržené kulaté řešení Desku kompletuje kov Materiál konstrukce stolku: kov Barevná varianta stolku Brüxxi bude stříbrná Stolek Brüxxi skýtá rozměry 41,5 cm × 62 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Brüxxi Odkládací stolek Fio, 62 cm, stříbrná (SP1000654)

Brüxxi Odkládací stolek Fura, 42 cm, stříbrná (SP1000660)

Brüxxi Odkládací stolek Fura, 42 cm, stříbrná (SP1000660)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, stříbrná barva, výška 42 cm Odkládací stolek Brüxxi je doplněk hodící se do jakéhokoliv interiéru, na který můžete odkládat drobnosti či umisťovat různé dekorace. Jeho kulaté provedení vám bude vyhovovat svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Materiál využitý k výrobě desky je kov vynikající pevností a odolností. Konstrukce, v tomto případě kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Stylovému vzhledu odkládacího stolku Brüxxi nasazuje korunu stříbrná barva. Při vybírání vhodného místa se zamyslete nad rozměry, které jsou 42 × 42 × 42 cm. Důležité funkce u produktu Brüxxi Odkládací stolek Fura, 42 cm, stříbrná Kousek s líbivým designem do každého interiéru Důmyslně navržené kulaté řešení Desku kompletuje kov Materiál, ze kterého byla konstrukce vyrobena: kov Barevné provedení stolku Brüxxi je stříbrná Stolek Brüxxi má rozměry 42 cm × 42 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Brüxxi Odkládací stolek Fura, 42 cm, stříbrná (SP1000660)

Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný (245929)

Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný (245929)
Detail

Odkládací stolek - atypický, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, atypické nohy, lesklá povrchová úprava, stříbrná barva, rozměry 74 × 36 × 72 cm (V׊×H) Odkládací stolek SHUMEE je ideálním doplňkem interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho atypické provedení vám bude vyhovovat svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Desku stolku tvoří kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, vyniká nejen líbivým vzhledem, ale k tomu i vysokou stabilitou a praktičností. Především se s ním spokojí ti, komu se líbí lesklá povrchová úprava. Celkovému designu odkládacího stolku SHUMEE vládne stříbrná barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 36 × 74 × 72 cm. Zásadní přednosti u produktu Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný Kousek s příjemným designem osvěží interiér Výjimečně vypadající atypické řešení Efektní lesklá povrchová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný (245929)

Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami (242119)

Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami (242119)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, se šuplíky, materiál konstrukce: dřevo, rozměry: 50 × 40 × 80 cm barva: stříbrná Chcete svůj byt ozvláštnit novým nábytkem? Pokud ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek SHUMEE, který je sympaticky praktický, a navíc perfektně doplní celkový styl vašeho domova. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že se jeho rozměry vyšplhaly na 40 × 50 × 80 cm. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří dřevo. Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami bude jako dělaný pro vás, pokud vás těší obdélníkové kusy nábytku. Byl navržen i s šuplíky. Rozhodující parametry u produktu Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami Pořiďte si domů praktický konferenční stolek Rozměry tohoto modelu činí 40 × 50 × 80 cm Je dokonce osazen i šuplíky Zcela určitě si vás získá, pokud jsou předmětem vašeho zájmu obdélníkové kusy nábytku Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami zkrášluje stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami (242119)

Odkládací stolek Wire stříbrný Ø 44 cm – set 2 kusů

Odkládací stolek Wire stříbrný Ø 44 cm – set 2 kusů
Detail

KARE DESIGN Odkládací stolek Wire - stříbrný, Ø44 cm (set 2 kusů): Odkládací stolek Wire se dodává v setu dvou kusů. Krásné stolky s odlehčeným vzhledem jsou vyrobeny z práškové oceli ve stříbrné barvě a ze zrcadlového skla. Na pevné drátkové konstrukci je položeno zrcadlo o tloušťce 5 mm, které má chráněnou spodní stranu. Výrazné bytové doplňky můžete použít jako odkládací, květinové nebo přídavné stolky. Vyniknou zejména v moderně laděných interiérech. Maximální nosnost každého stolku je 5 kg. K dispozici jsou také stolky v jiných barvách. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Wire stříbrný Ø 44 cm – set 2 kusů

Stříbrný raw kovový kulatý odkládací stolek - 46*46*75cm MGBTR75

Stříbrný raw kovový kulatý odkládací stolek - 46*46*75cm MGBTR75
Detail

Stříbrný raw kovový kulatý Odkládací stolek - 46*46*75cm Barva: stříbrná rawMateriál: kovHmotnost: 3,28 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stříbrný raw kovový kulatý odkládací stolek - 46*46*75cm MGBTR75

Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná
Detail

Chybí vám ve vašem bydlení něco rafinovanějšího s atraktivním vzhledem? Tento elegantní a odolný konferenční stolek je skvělá volba. Tento stolek k pohovce je vyrobený z nerezové oceli a skla, je bezpečný a pevný. Ocelový rám a skleněná stolní deska vytvářejí vynikající kompozici. Stabilní deska stolu poskytuje bezpečný povrch pro odkládání nápojů, váz, ovocných misek a dalších nezbytných věcí, které potřebujete mít na dosah ruky. K čištění stolu vám postačí vlhký hadřík. Barva:stříbrná / průhlednázlatá / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:nerezová ocel / skloRozměry:šířka: 55 cmhloubka: 55 cm výška: 55 cmHmotnost: 21 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná
Detail

Chybí vám ve vašem bydlení něco rafinovanějšího s atraktivním vzhledem? Tento elegantní a odolný konferenční stolek je skvělá volba. Tento stolek k pohovce je vyrobený z nerezové oceli a skla, je bezpečný a pevný. Ocelový rám a skleněná stolní deska vytvářejí vynikající kompozici. Stabilní deska stolu poskytuje bezpečný povrch pro odkládání nápojů, váz, ovocných misek a dalších nezbytných věcí, které potřebujete mít na dosah ruky. K čištění stolu vám postačí vlhký hadřík. Barva:stříbrná / průhlednázlatá / průhlednáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:nerezová ocel / skloRozměry:šířka: 55 cmhloubka: 55 cm výška: 55 cmHmotnost: 21 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník (246505)

Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník (246505)
Detail

Konferenční stolek oválný, materiál konstrukce: hliník, rozměry: 50 × 28 × 100 cm barva: stříbrná Chystáte renovaci svého bytu a poohlížíte se po novém nábytku? V případě, že je vaše odpověď kladná, přijde vám vhod konferenční stolek SHUMEE, který nese výhodu ve své praktičnosti a dobře si porozumí s ostatním vašim nábytkem. Pokud zvažujete, kam jej umístíte, neměli byste zapomenout, že co do rozměrů naměříte 28 × 50 × 100 cm. Pokud vás zajímá samotná konstrukce, tu tvoří hliník. Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník bude pro vás perfektní, jestliže máte v oblibě oválné kusy nábytku. Zásadní přednosti u produktu Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník Pořiďte si do vašeho domova konferenční stolek Co se týká rozměrů, naměříme 28 × 50 × 100 cm Zcela určitě si vás získá, pokud jsou předmětem vašeho zájmu oválné kusy nábytku Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník dělá hezkým stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník (246505)

Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná
Detail

Unikátní konferenční stolek v moderním elegantním designu jemné struktury. Stolek jsou ručně vyrobená ze slitiny kovu a hliníku, díky čemuž je velmi odolný a také pevný. Otvory ve struktuře povrchu nejsou příliš velké, abyste mohli na stolek položit cokoliv bude potřeba. Barva:zlatástříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 60 cm výška: 32 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Luxusní designový stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu. Díky svému nadčasovému vzhledu se hodí jak do klasických, tak i do moderně zařízených interirů.Orientální stolek je precizně ručně vyrobený ze slitiny kovu a hliníku. Unikátní povrch stolku je vyráběn složitým chemickým procesem po kterém se docílí správného zabarvení. Každý kousek je jedinečný. Drobné hrbolky a nedokonalosti na povrchu přidávají nábytku na originalitě. Barva:stříbrnáměděnátmavá měď Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 60 cmvýška: 30 cm Hmotnost:10 kg (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná
Detail

Luxusní konferenční stolek s originálním motivem listů ve zlatém / stříbrném provedení se stane dominantou každého pokoje. Osloví milovníky krásných a funkčních věcí. Svým designem se stolek hodí do orientálních i glamour interiérů. Stejně tak dobře se však bude vyjímat v tradičně zařížených místnostech. Stolek je ručně vyroben ze slitiny kovu a hliníku, díky čemuž je velice odolný. Každý kus je originál. Malé hrboly a charismatické rysy jsou znakem jedinečnosti. Barva:stříbrná / černázlatá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 75 cmhloubka: 73 cmvýška: 39 cm (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Luxusní orientální konferenční stolek z lesklého hliníku s tepaným vzhledem ve stříbrném nebo zlatém provedení Stůl je multifunkční - otočený se může proměnit v praktický úložný prostor - dole je otevřený a uvnitř dutý. Stolek je ručně vyroben ze slitiny kovu a hliníku, díky čemuž je velice odolný. Každý kus je originál. Malé hrboly a charismatické rysy jsou znakem pravosti a jedinečnosti. V naší nabídce naleznete i mnoho dalších barevných variant a tvarů stolků SINIS. Barva:stříbrnázlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 70 cmvýška: 30 cmprůměr stolní desky: 64 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná
Detail

Unikátní konferenční stolek v moderním elegantním designu jemné struktury. Stolek jsou ručně vyrobená ze slitiny kovu a hliníku, díky čemuž je velmi odolný a také pevný. Otvory ve struktuře povrchu nejsou příliš velké, abyste mohli na stolek položit cokoliv bude potřeba. Barva:zlatástříbrná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 60 cmhloubka: 60 cm výška: 32 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek ARIADNA Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná
Detail

Luxusní konferenční stolek s originálním motivem listů ve zlatém / stříbrném provedení se stane dominantou každého pokoje. Osloví milovníky krásných a funkčních věcí. Svým designem se stolek hodí do orientálních i glamour interiérů. Stejně tak dobře se však bude vyjímat v tradičně zařížených místnostech. Stolek je ručně vyroben ze slitiny kovu a hliníku, díky čemuž je velice odolný. Každý kus je originál. Malé hrboly a charismatické rysy jsou znakem jedinečnosti. Barva:stříbrná / černázlatá / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:šířka: 75 cmhloubka: 73 cmvýška: 39 cm (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek MELEAGROS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Luxusní designový stolek vyniká svou unikátní strukturou tepaného povrchu. Díky svému nadčasovému vzhledu se hodí jak do klasických, tak i do moderně zařízených interirů.Orientální stolek je precizně ručně vyrobený ze slitiny kovu a hliníku. Unikátní povrch stolku je vyráběn složitým chemickým procesem po kterém se docílí správného zabarvení. Každý kousek je jedinečný. Drobné hrbolky a nedokonalosti na povrchu přidávají nábytku na originalitě. Barva:stříbrnáměděnátmavá měď Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:slitina kovu a hliníkuRozměry:průměr: 60 cmvýška: 30 cm Hmotnost:10 kg (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná
Detail

Tento konferenční stolek bude skvělým doplňkem do vaší domácnosti. Deska stolu je vyrobena z masivního mangovníkového nebo akáciového dřeva. Přirozená kresba vysoce kvalitního dřeva byla záměrně ponechána v přirozené kráse a pouze zvýrazněna lakem. Mangovníkové i akáciové dřevo je známé svou pestrostí barev – takže se můžete těšit na stolní desku, která je naprosto jedinečná! Bílý, měděný nebo stříbrný korpus stolu je také náročně ručně vyrobeným skvostem. Drobné tepané jamky a barevné odchylky v materiálu dokonale podtrhují přirozený vzhled konferenčního stolku. Jedna polovina desky stolu se dá odklopit a do prostorného korpusu stolku můžete uložit deky, polštářky nebo časopisy.Důležité upozornění: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční a přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva: bílá / akáciestříbrná / akácieměděná / mangovník Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní dřevo / kovRozměry: půměr: 60 cmvýška: 30 cmtloušťka desky: 2 cmDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek SINIS Dekorhome Stříbrná

Konferenční stolek MORIA Halmar Stříbrná

Konferenční stolek MORIA Halmar Stříbrná
Detail

Moderní kulatý konferenční stolek MORIA je zhotoven v kombinaci černé skleněné desky a nohou z chromované oceli ve dvou barevných variantách: měděná a stříbrná.Barva:černá / měďčerná / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sklo / chromovaná ocelRozměry:šířka: 82 cmhloubka: 82 cmvýška: 40 cmHmotnost:10,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek MORIA Halmar Stříbrná
Tepaný hliníkový konferenční / odkládací stolek měděné/mosazné barvy (242323), Odkládací stolek kulatý hliníkový stříbrný (243513), Konferenční stolek kulatý hliníkový stříbrný (243509), Hliníkový konferenční stolek stříbrný s geometrickým prolamováním (242328), Letecký hliníkový vintage odkládací stolek se 2 zásuvkami (242116), Konferenční stolek stříbrný 100x50x28 cm hliník (246505), Letecký hliníkový vintage konferenční stolek se 3 zásuvkami (242119), Odkládací stolek vintage půlkruhový kovový 72x36x74 cm stříbrný (245929), Konferenční stolek stříbrný 70x30 cm vyklepávaný hliník (246507), Konferenční stolek masivní recyklované dřevo, stříbrný, 60x45cm (244511), Konferenční stolek z litého hliníku 70x30 cm stříbrný (246513), Konferenční stolek stříbrný 50x50x43cm nerezová ocel a sklo (289038), Konferenční stolek stříbrný 55x55x55 cm nerezová ocel a sklo (289016), Konferenční stolek stříbrný 120x60x45 cm nerezová ocel a sklo (289020), Odkládací stolek stříbrný 140 × 40 × 78 cm nerezová ocel a sklo (289019), Odkládací stolek Cross (0000066494), Hliníkový držák na HomePod mini stříbrný (590), Kesper Odkládací stolek bílý (24660), Odkládací stolek SCANDINAVIAN 85 (3374), Kesper Odkládací stolek černý (24661), Odkládací stolek SCANDINAVIAN 55 (3373), Odkládací stolek SCANDINAVIAN 40 (3372), Odkládací stolek SCANDINAVIAN 120 (3375), H&L Dekorační tác Silver Leaf 44cm, tepaný stříbrný (A090-00-00), H&L Dekorační tác Silver Leaf 30cm, tepaný stříbrný (A089-00-00), Konferenční stolek Amato (8591957833527), Odkládací stolek Josh, 74 cm (HA00414), Odkládací stolek se zásuvkou bílý (241147), Odkládací stolek Rina, 40 cm (HA00194)