Tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680)

Produkt Tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680) upraviť a produkt hľadať znova.

tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680)

tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680)
Detail

Sprchová hlavice - hranatý tvar, materiál plast a hliník, 2 funkce, 148 trysek, rozměry 110 × 20 × 49 cm (V׊×H) Zásadní vlastnosti produktu tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý Multifunkční sprchová hlavice tectake promění každodenní sprchování v příjemný zážitek Osloví nevšedním hranatým tvarem Sprchovou hlavici připojíte na hadici s 1/2" závitem Sprchová hlavice tectake má 2 nastavitelné funkce vodního paprsku Počet sprchových trysek: 148 Materiálem hlavice je plast a hliník Barva sprchové hlavice je šedá Sprchová hlavice tectake má rozměry 110 × 20 × 49 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový systém se sprchovou hlavicí a držákem na mýdlo - šedý (402680) , Držák na mýdlo bez vrtání compactor - bestlock systém

tectake sprchový systém tropico - šedý (402141)

tectake sprchový systém tropico - šedý (402141)
Detail

Sprchová hlavice - hranatý tvar, materiál plast, chrom, nerez a mosaz, 2 funkce, 170 trysek Klíčové vlastnosti produktu tectake sprchový systém tropico - šedý Multifunkční sprchová hlavice tectake vás potěší příjemným sprchováním Zaujme moderním hranatým tvarem Sprchová hlavice se napojuje na hadici s 1/2" závitem Sprchová hlavice tectake má k dispozici 2 nastavitelné funkce vodního paprsku Počet sprchových trysek: 170 Materiálem hlavice je plast, chrom, nerez a mosaz Barva sprchové hlavice je šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový systém tropico - šedý (402141) , Sencor scooter one blatník se světlem a držákem

tectake sprchová hlavice nerezová, kulatá, 30 cm (401602)

tectake sprchová hlavice nerezová, kulatá, 30 cm (401602)
Detail

Sprchová hlavice - kulatý tvar, materiál nerez a ocel, 148 trysek, rozměry 4,5 × 30 × 30 cm (V׊×H) Hlavní vlastnosti produktu tectake sprchová hlavice nerezová, kulatá, 30 cm Sprchová hlavice tectake s jednoduchou montáží Oblíbený kulatý tvar má své místo v každé koupelně Sprchovou hlavici spojíte s hadicí s 1/2" závitem Počet sprchových trysek: 148 Materiálem hlavice je nerez a ocel Sprchová hlavice tectake o průměru 30 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchová hlavice nerezová, kulatá, 30 cm (401602) , Sprchový systém stříbrný tagbo, 234866 (beliani_234866)

Compactor Bambusová police do koupelny s držákem na mýdlo Bestlock SPA Bamboo s přísavkou

Detail

div>Bambusová police do koupelny s držákem na mýdlo bez vrtání s patentovaným systémem Bestlock od značky Compactor má přírodní bambusové provedení. Snadno vyřeší organizaci vaší koupelny. Vyhnete se poškození povrchu vrtáním či lepením. (mall.cz)

Podobné produkty ako Compactor Bambusová police do koupelny s držákem na mýdlo Bestlock SPA Bamboo s přísavkou , Sprchový systém černý tagbo, 234867 (beliani_234867)

tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 30 × 30 cm (401600)

tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 30 × 30 cm (401600)
Detail

Sprchová hlavice - hranatý tvar, materiál nerez a ocel, 196 trysek, rozměry 4,5 × 30 × 30 cm (V׊×H) Klíčové přednosti produktu tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 30 × 30 cm Sprchová hlavice tectake se snadnou montáží Chlubí se nevšedním hranatým tvarem Sprchovou hlavici spojíte s hadicí s 1/2" závitem Počet sprchových trysek: 196 Materiálem hlavice je nerez a ocel Sprchová hlavice tectake nabízí rozměry 4,5 × 30 × 30 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 30 × 30 cm (401600) , Dove fresh dárková kazeta se sprchovou houbou (8710522980675)

tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 40 × 40 cm (401601)

tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 40 × 40 cm (401601)
Detail

Sprchová hlavice - hranatý tvar, materiál nerez a ocel, 196 trysek, rozměry 3,5 × 40 × 40 cm (V׊×H) Hlavní vlastnosti produktu tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 40 × 40 cm Sprchová hlavice tectake s jednoduchou montáží Nabízí moderní hranatý tvar Sprchovou hlavici napojíte na hadici s 1/2" závitem Počet sprchových trysek: 196 Materiálem hlavice je nerez a ocel Sprchová hlavice tectake disponuje rozměry 3,5 × 40 × 40 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchová hlavice nerezová, hranatá, 40 × 40 cm (401601) , Sapho liam sprchový systém s termostatickou baterií a praktickou policí, chrom lp139 (lp139)

DEANTE Hiacynt bílá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_A1QM

DEANTE Hiacynt bílá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_A1QM
Detail

Pohodlná dešťová sprcha vám umožní volný pohyb ve sprše, protože nemusíte držet sluchátko v ruce. Díky klasickým tvarům a modernímu provedení vypadá krásně v průmyslových a skandinávských koupelnách, ale i v tradičnějších interiérech. Odolný a odolný povlak je odolný proti odštípnutí a tepelnému šoku. Sprchová hlavice se také snadno udržuje v dokonalé čistotě díky systému Anti-Calc. Vodní kámen ze silikonových trysek odstraníte jedním pohybem ruky. Součástí setu je i sprchová baterie. Pokaždé si můžete vybrat zdroj průtoku vody a přizpůsobit jej aktuálním potřebám. Baterie je elegantně dokončena a v souladu se zbytkem kolekce a samotnou dešťovou sprchou. K dispozici jsou speciální přípravky, které usnadňují péči o produkty Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Sluchátko se systémem Anti-calc, který usnadňuje odstraňování vodního kamene Inovativní a odolný povlak Bianco Tyč je vyrobena z odolné mosazi Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Nastavitelná výška dešťové sprchy Moderní design s nádechem nadčasovosti Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi EAN: 5908212088401 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Hiacynt bílá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_A1QM , Nádoba na moč s držákem a kartáčem, pánská kp118

DEANTE Arnika chrom Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_01QK

DEANTE Arnika chrom Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_01QK
Detail

Funkční dešťová sprcha vám umožní volný pohyb ve sprše, protože nemusíte držet sluchátko v ruce. Díky klasickým tvarům a modernímu provedení vypadá krásně v průmyslových a skandinávských koupelnách, ale i v tradičnějších interiérech. Odolný a odolný povlak je odolný proti odštípnutí a tepelnému šoku. Sprchová hlavice se také snadno udržuje v dokonalé čistotě díky systému Anti-Calc. Vodní kámen ze silikonových trysek odstraníte jedním pohybem ruky. Součástí setu je i sprchová baterie. Pokaždé si můžete vybrat zdroj průtoku vody a přizpůsobit jej aktuálním potřebám. Baterie je elegantně dokončena a v souladu se zbytkem kolekce a samotnou dešťovou sprchou. Lišta vyrobená z oceli Sluchátko se systémem Anti-calc, který usnadňuje odstraňování vodního kamene Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Baterie je vybavena zpětnými ventily, díky kterým namíchaná voda neprotéká zpět do systému Design plný krásy a harmonie Rozmanitost barev dává mnoho možností uspořádání Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Nastavitelná výška dešťové sprchy K dispozici jsou speciální přípravky, které usnadňují péči o produkty Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi EAN: 5908212053201 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Arnika chrom Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_01QK , Sapho sk111 polička na sprchovou tyč, stříbrná

DEANTE Arnika černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_N1QK

DEANTE Arnika černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_N1QK
Detail

Funkční dešťová sprcha vám umožní volný pohyb ve sprše, protože nemusíte držet sluchátko v ruce. Klasické tvary a moderní povrchová úprava působí příjemně v průmyslových a skandinávských koupelnách, ale i v tradičnějších interiérech. Odolný a odolný povlak je odolný proti odštípnutí a tepelnému šoku. Sprchová hlavice se také snadno udržuje v dokonalé čistotě díky systému Anti-Calc. Vodní kámen ze silikonových trysek odstraníte jedním pohybem ruky. Součástí setu je i sprchová baterie. Pokaždé si můžete vybrat zdroj průtoku vody a přizpůsobit jej aktuálním potřebám. Baterie je elegantně dokončena a v souladu se zbytkem kolekce a samotnou dešťovou sprchou. Lišta vyrobená z oceli Anti-Twist systém, který zabraňuje kroucení hadice Sluchátko se systémem Anti-calc, který usnadňuje odstraňování vodního kamene K dispozici jsou speciální přípravky, které usnadňují péči o produkty Odolné koncovky hadic z mosazi Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Ultra tenká ocelová hlava Tyč je vyrobena z odolné mosazi Anti-calc systém pro snadné odstranění vodního kamene Obsahuje otvor snižující průtok vody Design plný krásy a harmonie Rozmanitost barev dává mnoho možností uspořádání Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Nastavitelná výška dešťové sprchy Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi EAN: 5908212076415 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Arnika černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií NAC_N1QK , Sprchový set se dvěma hlavicemi a termostatem nerezová ocel

INVENA Sprchový sloup MALTA se sprchovou baterií AU-27-B01-S

INVENA Sprchový sloup MALTA se sprchovou baterií AU-27-B01-S
Detail

Sprchový sloup s hlavovou sprchou ze série MALTA je perfektní volbou pro lidi, kteří mají rádi nadčasová řešení. výška sprchového sloupu 111,5 cm ANTI-CALC systém proti usazování vodního kamene kloubová hlavová sprcha Ø 23 cm 5-funkční ruční sprcha nastavitelný posuvný držák ruční sprchy sprchová hadice, délka 150 cm EAN: 5907798716432 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako INVENA Sprchový sloup MALTA se sprchovou baterií AU-27-B01-S , Nuvita termoska se silikonovým držákem 500 ml (5350555026884)

DEANTE Jasmin černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4GT

DEANTE Jasmin černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4GT
Detail

Funkční dešťová sprcha vám umožní volný pohyb ve sprše, protože nemusíte držet sluchátko v ruce. Díky tradičním tvarům a modernímu provedení vypadá hezky v průmyslových a skandinávských koupelnách, ale i v tradičnějších interiérech. Odolný a odolný povlak je odolný proti odštípnutí a tepelnému šoku. Sprchová hlavice se také snadno udržuje v dokonalé čistotě díky systému Anti-Calc. Vodní kámen ze silikonových trysek odstraníte jedním pohybem ruky. Součástí setu je i sprchová baterie. Pokaždé si můžete vybrat zdroj průtoku vody a přizpůsobit jej aktuálním potřebám. Baterie je elegantně dokončena a v souladu se zbytkem kolekce a samotnou dešťovou sprchou. Díky termostatické baterii si snadno nastavíte teplotu vody. Ochrání vás před náhlým skokem teploty, což je zvláště důležité, když jsou koupajícími se děti nebo senioři. Také nemusíte čekat na optimální teplotu a plýtvat tímto vzácným zdrojem. Lišta vyrobená z oceli Anti-Twist systém, který zabraňuje kroucení hadice Sluchátko se systémem Anti-calc, který usnadňuje odstraňování vodního kamene K dispozici jsou speciální přípravky, které usnadňují péči o produkty Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Baterie je vybavena zpětnými ventily, díky kterým namíchaná voda neprotéká zpět do systému Průtoková třída Z (4-9 l/min) umožňuje snížit spotřebu vody Termostatická hlavice pro přesné nastavení teploty vody Ultra tenká ocelová hlava Anti-calc systém pro snadné odstranění vodního kamene Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Nastavitelná výška dešťové sprchy Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi EAN: 5908212097953 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Jasmin černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4GT , Dove men+care vánoční balíček pro muže se sprchovou houbou (8720182316691)

DEANTE Therm černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4HT

DEANTE Therm černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4HT
Detail

Pohodlná dešťová sprcha vám umožní volný pohyb ve sprše, protože nemusíte držet sluchátko v ruce. Díky tradičním tvarům a modernímu provedení vypadá krásně v průmyslových a skandinávských koupelnách, ale i v tradičnějších interiérech. Odolný a odolný povlak je odolný proti odštípnutí a tepelnému šoku. Sprchová hlavice se také snadno udržuje v dokonalé čistotě díky systému Anti-Calc. Vodní kámen ze silikonových trysek odstraníte jedním pohybem ruky. Součástí setu je i sprchová baterie. Pokaždé si můžete vybrat zdroj průtoku vody a přizpůsobit jej aktuálním potřebám. Baterie je elegantně dokončena a v souladu se zbytkem kolekce a samotnou dešťovou sprchou. Díky termostatické baterii si snadno nastavíte teplotu vody. Ochrání vás před náhlým skokem teploty, což je zvláště důležité, když jsou koupajícími se děti nebo senioři. Také nemusíte čekat na optimální teplotu a plýtvat tímto vzácným zdrojem. Kombinace funkčnosti a estetiky Ergonomické knoflíky usnadňují regulaci průtoku vody Zesílené zpětné ventily kompenzují tlakové rázy Pohyblivý silikonový provzdušňovač usnadňuje odstraňování vápenných usazenin Zámek teploty 38˚C zabraňuje popálení Špičková mosaz Inovativní odolný a snadno čistitelný povlak Nero Ultra tenká ocelová hlava Anti-calc systém pro snadné odstranění vodního kamene Sluchátko s funkcí Anti-calc Nastavení úhlu sklonu sprchové hlavice Nabídka zahrnuje speciální bezpečný prostředek na čištěné povrchy Pouze ty nejlepší materiály, jejichž kvalita je potvrzena laboratorními testy K dispozici jsou speciální přípravky, které usnadňují péči o produkty Tělo baterie je vyrobeno z nejkvalitnější mosazi EAN: 5907650815075 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako DEANTE Therm černá Sprchový sloup, se sprchovou baterií, termostat NAC_N4HT , Mereo nástěnná sprchová baterie eve 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (cbe60104sae)

Compactor Držák na mýdlo/houbičku bez vrtání Bestlock systém, chrom

Compactor Držák na mýdlo/houbičku bez vrtání Bestlock systém, chrom
Detail

Máte krásný obklad a nechcete riskovat jeho poničení vrtačkou či lepidlem? Nebo bydlíte v pronajatém bytě a vrtat do zdí prostě nesmíte, ale další úložný prostor zkrátka potřebujete? Pak je pro vás držák na mýdlo nebo houbičku Compactor s patentovaným systémem Bestlock ideálním řešením. Bez použití kapky lepidla, vrtačky i jiného nářadí, ji snadno připevníte na jakýkoli hladký neporézní povrch. Prvním krokem k úspěšné instalaci je odstranění nečistot z povrchu, který jste si vybrali. Přísavku umístěte na plochu dlaždice (skla, zrcadla…), nikoli na spáru. Odstraňte z přísavky ochrannou fólii a poté ji k povrchu pevně přitiskněte a zajistěte maticí tak, že ji pootočíte o 1/4 otáčky ve směru hodinových ručiček. pokud budete potřebovat držák přesunout, stačí pootočit matici v opačném směru a přísavku odtrhnout. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compactor Držák na mýdlo/houbičku bez vrtání Bestlock systém, chrom , Mereo nástěnná sprchová baterie viana 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x2 (cbe60104sb)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 100 cm (401275)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 100 cm (401275)
Detail

Sprchový žlab - Chtěli byste si zrekonstruovat koupelnu či zařídit novou? Potom byste mohli popřemýšlet o sprchovém žlabu tectake. Díky odtokovému žlabu do sprchy lze sprchový kout umístit až úplně na zem. Nemusíte tedy nic překračovat, a to dopomůže také k bezbariérovému přístupu. (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 100 cm (401275) , Mereo nástěnná sprchová baterie dita 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x22 (cbe60104sbd)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 60 cm (401271)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 60 cm (401271)
Detail

Sprchový žlab - Těšíte se na rekonstrukci koupelny či zařizujete novou? Potom byste mohli použít sprchový žlab tectake. Díky odtokovému žlabu do sprchy lze sprchový kout umístit až úplně na zem. Díky tomu nemusíte překračovat žádný schůdek, a získáte tak bezbariérový přístup. (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 60 cm (401271) , Mereo nástěnná sprchová baterie dita 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (cbe60104sad)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 70 cm (401272)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 70 cm (401272)
Detail

Sprchový žlab - Rádi byste zrekonstruovali koupelnu anebo zařizujete novou? Potom byste se mohli rozhodnout pro sprchový žlab tectake. Díky odtokovému žlabu do sprchy lze sprchový kout umístit až úplně na zem. Nemusíte tedy nic překračovat, a to dopomůže také k bezbariérovému přístupu. (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 70 cm (401272) , Mereo nástěnná sprchová baterie mada 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (cbe60104sam)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 90 cm (401274)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 90 cm (401274)
Detail

Sprchový žlab - Máte v úmyslu zrekonstruovat koupelnu či zařizujete novou? Potom by stálo za zvážení pořízení sprchového žlabu tectake. Díky odtokovému žlabu do sprchy je možné postavit sprchový kout přímo na zem. Tím získáte bezbariérový přístup, neboť nemusíte nic překračovat. (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 90 cm (401274) , Mereo nástěnná sprchová baterie eve 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x220 (cbe60104sbe)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 80 cm (401273)

tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 80 cm (401273)
Detail

Sprchový žlab - Rozhodli jste se pro rekonstrukci koupelny či zřizujete novou? V tom případě by pro vás byl vhodný sprchový žlab tectake. Díky odtokovému žlabu přímo do sprchy se dá sprchový kout umístit přímo na zem. Čímž získáte plně bezbariérový přístup. (alza.cz)

Podobné produkty ako tectake sprchový odtokový žlábek nerezový, 80 cm (401273) , Sapho 1301-08 závěsný háček na sprchovou zástěnu, stříbrná

MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SE)

MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SE)
Detail

Sprchový set - materiálem je plast, nerez a mosaz, nástěnný, součást balení tvoří také držák Sprchový set Mereo Eve je vhodný k instalaci ve sprchových koutech. Jedná se o sprchovou tyč o výšce 124 cm a sprchovou baterii Mereo Eve. Tento set je vyroben z pochromované mosazi. Jistě oceníte robustní provedení, keramickou kartuši a moderní design. Klíčové vlastnosti nástěnné sprchové baterie Mereo Eve se sprchovou tyčí s roztečí 150 mm bez příslušenstvíKvalitní set v podobě sprchové tyče a nástěnné baterie Mereo EveZ pochromované mosaziSada je vhodná pro instalaci ve sprchových koutechModerní design vhodný do každé koupelnyVčetně keramické kartuše Délka držáku:124 cmRozteč:150 mmKartuše:35 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SE) , Mýdlo na obličej dm

MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SD1)

MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SD1)
Detail

Sprchový set - materiálem je plast, nerez a mosaz, nástěnný, součást balení tvoří také držák Sprchový set Mereo Dita je vhodný k instalaci ve sprchových koutech. Jedná se o sprchovou tyč o výšce 124 cm a sprchovou baterii Mereo Dita. Tento set je vyroben z pochromované mosazi. Jistě oceníte robustní provedení, keramickou kartuši a moderní design. Klíčové vlastnosti nástěnné sprchové baterie Mereo Dita se sprchovou tyčí s roztečí 150 mm bez příslušenstvíKvalitní set v podobě sprchové tyče a nástěnné baterie Mereo DitaZ pochromované mosaziSada je vhodná pro instalaci ve sprchových koutechModerní design vhodný do každé koupelnyVčetně keramické kartuše Délka držáku:124 cmRozteč:150 mmKartuše:35 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SD1) , Gedy mm32 stojan s držákem na toaletní papír a wc štětkou, bílá

MEREO Nástěnná sprchová baterie Mada 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SM)

MEREO Nástěnná sprchová baterie Mada 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SM)
Detail

Sprchový set - materiálem je plast, nerez a mosaz, nástěnný, součást balení tvoří také držák Sprchový set Mereo Mada je vhodný k instalaci ve sprchových koutech. Jedná se o sprchovou tyč o výšce 124 cm a sprchovou baterii Mereo Mada. Tento set je vyroben z pochromované mosazi. Jistě oceníte robustní provedení, keramickou kartuši a moderní design. Klíčové vlastnosti nástěnné sprchové baterie Mereo Mada se sprchovou tyčí s roztečí 150 mm bez příslušenstvíKvalitní set v podobě sprchové tyče a nástěnné baterie Mereo MadaZ pochromované mosaziSada je vhodná pro instalaci ve sprchových koutechModerní design vhodný do každé koupelnyVčetně keramické kartuše Délka držáku:124 cmRozteč:150 mmKartuše:35 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Nástěnná sprchová baterie Mada 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SM) , Gedy stojan s držákem na toaletní papír a wc štětkou, bílá (mm32 )

Mereo Termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha

Mereo Termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha
Detail

Vodovodní baterie - sprchová, termostatické ovládání, klasický styl, se sprchou, v barvě chromu Rekonstruujete svou koupelnu a sháníte nové vybavení? Důležitý je i vzhled vašeho sprchového koutu. Sprchová vodovodní baterie Mereo vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Tato varianta vodovodní baterie je oblíbená pro svou snadnou montáž na stěnu. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie Mereo termostatickým ovládáním. Bude udržovat stabilní teplotu vody, takže se nemusíte obávat náhlého studeného nebo horkého proudu. Najdete u ní také sprchovou hlavici. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu Mereo Termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha Sprchová vodovodní baterie Mereo Klasický styl Navržena k připevnění na zeď Ovládání vodovodní baterie Mereo je termostatické Materiálem pro její výrobu je mosaz Délka sprchové hadice činí 150 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mereo Termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha , Mereo nástěnná sprchová baterie dita 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (cbe60104sd1)

REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K4907

REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K4907
Detail

Představujeme vám krásnou a extrémně funkční rohovou kabinu Fargo. Jedná se o výrobek, který dokonale vyplní prostor vaší koupelny při zachování dokonalého vzhledu a estetiky interiéru. Sklo kabiny Fargo je vyrobeno z vysoce kvalitního tvrzeného bezpečnostního skla Crystal Clear s laserem aplikovaným povlakem Easy Clean. Díky světlým zlatým dokončovacím prvkům je náš výrobek mimořádně elegantní a zároveň univerzální a jistě zapadne do výzdoby vašeho pokoje, ať už se jedná o moderní nebo klasickou koupelnu. Kabina má univerzální profil, namontovaný na pravé nebo levé straně. Kabina Fargo umožňuje díky svému designu instalaci na sprchovou vaničku různé výšky nebo přímo na podlahu. Sada obsahuje vše potřebné k sestavení kabiny: těsnění, madlo, panty Návod EAN: 5906366003288 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K4907 , Mereo nástěnná sprchová baterie eve 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (cbe60104se)

REA/S Sprchový kout PUNTO 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1010

REA/S Sprchový kout PUNTO 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1010
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují naši sprchovou kabinu Punto. Kabina bude jistě velmi dobře ladit s ostatními koupelnovými designovými prvky. Podívejte se prosím na další nabídky v našem obchodě! Návod (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout PUNTO 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1010 , Mereo termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha

REA/S Sprchový kout HEX černý 80x80 Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8969

REA/S Sprchový kout HEX černý 80x80 Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8969
Detail

Nádherná kabina Hex s nádechem geometrie jistě osvěží každý koupelnový dekor a navodí úžasnou atmosféru bez ohledu na to, zda se interiérový design nese ve znamení moderního, vznešeného či jiného stylu. Černé profily v kombinaci s průhledným sklem nejsou ničím jiným než dokonalou vyvážeností v designu celého produktu. Další hodnotou, která potěší oko i toho nejnáročnějšího vkusu, jsou černé čáry táhnoucí se podél stěny a vytvářející dobře vyvážený vzor. Nastavitelné, hliníkové rameno dotváří celou kompozici svým minimalismem. EAN: 8596462001171 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout HEX černý 80x80 Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8969 , Mereo nástěnná sprchová baterie mada 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (cbe60104sm)

REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1008

REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1008
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují naši sprchovou kabinu Punto, kabina se jistě bude hodit k ostatním prvkům koupelnového dekoru. Podívejte se prosím na další nabídky v našem obchodě! Návod (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1008 , Hawaj uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001)

REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8779

REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8779
Detail

Představujeme exkluzivní model sprchového koutu z kvalitního bezpečnostního skla Crystal Clear s laserově nanášeným povlakem Easy Clean. Při navrhování tohoto modelu jsme se řídili jednoduchými tvary, čímž vznikly dveře s pohodlným a širokým vstupem do sprchy. Díky mimořádně promyšleným řešením zajišťují těsnění použitá ve dveřích 100% těsnost a spolehlivost při používání. Série Axin se skvěle hodí nejen do moderních koupelen v minimalistickém stylu, ale také do klasických a vkusných interiérů. Sprchový kout je určen k montáži na dlažbu s odtokovým žlabem. Montážní návod EAN: 8596462001195 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-K8779 , Sprchový set se dvěma hlavicemi nerezová ocel

MEREO Nástěnná sprchová baterie Viana 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104S)

MEREO Nástěnná sprchová baterie Viana 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104S)
Detail

Sprchový set - materiálem je mosaz, nástěnný, součást balení tvoří také držák Sprchový set Mereo Viana je vhodná k instalaci ve sprchových koutech. Jedná se o sprchovou tyč o výšce 124 cm a sprchovou baterii Mereo Viana. Tento set je vyroben z pochromované mosazi. Jistě oceníte robustní provedení, keramickou kartuš a moderní design. Klíčové vlastnosti nástěnné sprchové baterie Mereo Viana se sprchovou tyčí s roztečí 150 mm bez příslušenstvíKvalitní set v podobě sprchové tyče a nástěnné baterie Mereo VianaZ pochromované mosaziSada je vhodná pro instalaci ve sprchových koutechModerní design vhodný do každé koupelnyVčetně keramické kartuše Délka držáku:124 cmRozteč:150 mmKartuše:35 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MEREO Nástěnná sprchová baterie Viana 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104S) , Orion pohár uh na jogurt s držákem na lžičku

REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1015

REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1015
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují naši sprchovou kabinu Punto, kabina se jistě bude hodit k ostatním prvkům koupelnového dekoru. Podívejte se prosím na další nabídky v našem obchodě! Návod EAN: 5902557396429 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout PUNTO 90x90 černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1015 , Frosch eko sprej na skvrny a la "žlučové mýdlo" (500ml)

REA/S Sprchový kout CONCEPT 90x90 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1002

REA/S Sprchový kout CONCEPT 90x90 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1002
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují náš sprchový kout Concept. Kabina bude určitě velmi dobře ladit s ostatními prvky koupelnového dekoru. Černá barva je aplikována ve výrobním procesu, poté dvakrát vytvrzena spolu s listem při 600-800°C. To zaručuje 100% životnost a odolnost proti poškrábání a mechanickému poškození. Je to jediný způsob, který zajišťuje nejvyšší kvalitu a životnost. Sprchový kout lze instalovat na podlahu s odtokovým žlabem nebo na sprchovou vaničku. Montážní návod EAN: 5902557393596 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout CONCEPT 90x90 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1002 , Topvet mýdlo s medem a bergamotem

REA/S Sprchový kout PUNTO 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1013

REA/S Sprchový kout PUNTO 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1013
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují naši sprchovou kabinu Punto, kabina se jistě bude hodit k ostatním prvkům koupelnového dekoru. Podívejte se prosím na další nabídky v našem obchodě! Návod EAN: 5902557396412 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout PUNTO 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1013

REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x100 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1006

REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x100 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1006
Detail

Design a estetika – tato slova nejlépe vystihují náš sprchový kout Concept. Kabina bude určitě velmi dobře ladit s ostatními prvky koupelnového dekoru. Černá barva je aplikována ve výrobním procesu, následně dvakrát vytvrzena při teplotě 600-800°C. To zaručuje 100% životnost a odolnost proti poškrábání a mechanickému poškození. Toto je jediná metoda, která zajišťuje nejvyšší kvalitu a trvanlivost. Kabina je uzpůsobena pro instalaci na podlahu s odtokovým žlabem nebo na sprchovou vaničku Zveme vás, abyste se seznámili s dalšími nabídkami v našem obchodě! Montážní návod EAN: 5902557393558 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x100 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1006

REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K4908

REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K4908
Detail

Představujeme vám krásnou a extrémně funkční rohovou kabinu Fargo. Jedná se o výrobek, který dokonale vyplní prostor vaší koupelny při zachování dokonalého vzhledu a estetiky interiéru. Sklo kabiny Fargo je vyrobeno z vysoce kvalitního tvrzeného bezpečnostního skla Crystal Clear s laserem aplikovaným povlakem Easy Clean. Díky světlým zlatým dokončovacím prvkům je náš výrobek mimořádně elegantní a zároveň univerzální a jistě zapadne do výzdoby vašeho pokoje, ať už se jedná o moderní nebo klasickou koupelnu. Kabina má univerzální profil, namontovaný na pravé nebo levé straně. Kabina Fargo umožňuje díky svému designu instalaci na sprchovou vaničku různé výšky nebo přímo na podlahu. Sada obsahuje vše potřebné k sestavení kabiny: těsnění, madlo, panty Návod EAN: 5906366003295 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout FARGO 80x100 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K4908

REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1004

REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1004
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují náš sprchový kout Concept. Kabina bude určitě velmi dobře ladit s ostatními prvky koupelnového dekoru. Černá barva je aplikována ve výrobním procesu, poté dvakrát vytvrzena spolu s listem při 600-800°C. To zaručuje 100% životnost a odolnost proti poškrábání a mechanickému poškození. Je to jediný způsob, který zajišťuje nejvyšší kvalitu a životnost. Kabinku lze instalovat na podlahu s odtokovým žlabem nebo na sprchovou vaničku. EAN: 5902557393534 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout CONCEPT 80x80 černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1004

REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou Diamond black KPL-K1779

REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou  Diamond black KPL-K1779
Detail

Představujeme exkluzivní model sprchového koutu z kvalitního bezpečnostního skla Crystal Clear s laserově nanášeným povlakem Easy Clean. Při navrhování tohoto modelu jsme se řídili jednoduchými tvary, čímž vznikly dveře s pohodlným a širokým vstupem do sprchy. Díky mimořádně promyšleným řešením zajišťují těsnění použitá ve dveřích 100% těsnost a spolehlivost při používání. Série Axin se skvěle hodí nejen do moderních koupelen v minimalistickém stylu, ale také do klasických a vkusných interiérů. Sprchový kout je určen k montáži na dlažbu s odtokovým žlabem. Montážní návod EAN: 5902557387502 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout AXIN 90x90 chrom Se sprchovou vaničkou Diamond black KPL-K1779

REA/S Sprchový kout PUNTO černý 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1017

REA/S Sprchový kout PUNTO černý 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1017
Detail

Funkčnost a estetika – tato slova nejlépe vystihují naši sprchovou kabinu Punto, kabina se jistě bude hodit k ostatním prvkům koupelnového dekoru. Podívejte se prosím na další nabídky v našem obchodě! Tloušťka skla: pohyblivé sklo 5mm, pevné sklo 4mm.Návod EAN: 5902557368655 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout PUNTO černý 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1017

REA/S Sprchový kout City 80x80 Black Se sprchovou černou vaničkou Savoy KPL-K7448

REA/S Sprchový kout City 80x80 Black Se sprchovou černou vaničkou Savoy KPL-K7448
Detail

Představujeme Vám krásný a mimořádně designový rohový sprchový kout Punto Jedná se o výrobek, který se dokonale hodí do Vaší koupelny, kde doplní Váš prostor a zároveň zachová dokonalý vzhled a estetiku Vašeho interiéru. Kout je určen k montážní buď na sprchovou vaničku, nebo na dlažbu s odtokovým žlabem. Je vyroben z vysoce kvalitního tvrzeného skla Crystal Clear s laserovým povlakem Easy Clean. Černé části sprchového koutu dostaly povrchovou úpravu v provedení čtyřnásobného laserování černého smaltového laku té nejvyšší kvality. Díky této technologii jsou hliníkové části zástěny chráněny proti korozi, otiskům prstů a ztrátě barvy. Tento sprchový kout je variabilní a to k montáži otevírání jak pro levou stranu tak i pro pravou stranu. Montážní návod EAN: 5906366000546 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout City 80x80 Black Se sprchovou černou vaničkou Savoy KPL-K7448

REA/S Sprchový kout City 90x90 Black Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6446

REA/S Sprchový kout City  90x90 Black Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6446
Detail

Představujeme Vám krásný a mimořádně designový rohový sprchový kout Punto Jedná se o výrobek, který se dokonale hodí do Vaší koupelny, kde doplní Váš prostor a zároveň zachová dokonalý vzhled a estetiku Vašeho interiéru. Kout je určen k montážní buď na sprchovou vaničku, nebo na dlažbu s odtokovým žlabem. Je vyroben z vysoce kvalitního tvrzeného skla Crystal Clear s laserovým povlakem Easy Clean. Černé části sprchového koutu dostaly povrchovou úpravu v provedení čtyřnásobného laserování černého smaltového laku té nejvyšší kvality. Díky této technologii jsou hliníkové části zástěny chráněny proti korozi, otiskům prstů a ztrátě barvy. Tento sprchový kout je variabilní a to k montáži otevírání jak pro levou stranu tak i pro pravou stranu. Montážní návod EAN: 5906366000553 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout City 90x90 Black Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6446

REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1903

REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1903
Detail

Sprchový kout v jednoduchém, elegantním designu a funkčnosti na nejvyšší úrovni. Pokud vaše koupelna potřebuje tyto funkce, naše sprchová kabina je právě pro vás. Tento výrobek má povrchovou úpravu Easy Clean, která usnadňuje čištění. Easy Clean Povlak Nano Easy Clean, kterým jsme sklo pokryli ve fázi výroby, způsobuje kondenzaci vody na povrchu skla a stékání spolu se všemi nečistotami. Díky tomu snadno udržíte svou koupelnu bezvadně čistou. Návod (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 zlatý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1903

REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K6310

REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K6310
Detail

Solar Black Mat Moderní sprchový kout je výrazný, nadčasový a moderní sprchový kout vyrobený z nejkvalitnějších materiálů a povrchově upraven černým laminátem. Černý matný lak je odolný vůči nečistotám a skvrnám a také se snadno čistí. Kombinace černých profilů, dlouhého madla a pantů s průhlednou linií skleněných ploch skvěle zapadne do moderní i tradiční koupelny. Černá barva je jednoznačným lídrem na trhu koupelnového interiéru. Montážní návod EAN: 5906366003202 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy KPL-K6310

REA/S Sprchový kout DIAMOND 90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-05622

REA/S Sprchový kout DIAMOND 90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-05622
Detail

Nádherný sprchový kout Diamond jistě osvěží každý koupelnový dekor a navodí úžasnou atmosféru bez ohledu na to, zda se uspořádání interiéru nese ve stylu moderního, retro nebo jakéhokoli jiného stylu. Černé profily v kombinaci s průhledným sklem nejsou ničím jiným než dokonalou vyvážeností v designu celého produktu. Další hodnotou, která potěší oko i toho nejnáročnějšího vkusu, jsou černé čáry táhnoucí se podél stěny a vytvářející dobře vyvážený vzor. Nastavitelné, hliníkové rameno dotváří celou kompozici svým minimalismem. Easy Clean * Povrch sprchového koutu má nanesenou technologii Nano Easy Clean, kterou jsme pokryli skla již ve fázi výroby, způsobuje kondenzaci vody na povrchu skla a stékání všech nečistot. Díky tomu snadno udržíte svou koupelnu bezvadně čistou. Montážní návod EAN: 5902557390564 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout DIAMOND 90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-05622

REA/S Sprchový kout SOLAR zlatý 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1900

REA/S Sprchový kout SOLAR zlatý 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1900
Detail

Elegantní sprchový kout Rea Solar Gold o rozměrech 90×90 cm se snadno instaluje. Lze jej instalovat jak na podlahu, tak na sprchovou vaničku. Návod EAN: 5906366003240 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout SOLAR zlatý 90x90 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K1900

REA/S Sprchový kout DIAMOND 80x80 černá matná Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-06900

REA/S Sprchový kout DIAMOND 80x80 černá matná Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-06900
Detail

Nádherná kabina Diamond s nádechem geometrie jistě osvěží každý koupelnový dekor a navodí úžasnou atmosféru bez ohledu na to, zda se uspořádání interiéru nese ve znamení moderního, vznešeného nebo jakéhokoli jiného stylu. Černé profily v kombinaci s průhledným sklem nejsou ničím jiným než dokonalou vyvážeností v designu celého produktu. Další hodnotou, která potěší oko i toho nejnáročnějšího vkusu, jsou černé čáry táhnoucí se podél stěny a vytvářející dobře vyvážený vzor. Nastavitelné, hliníkové rameno dotváří celou kompozici svým minimalismem Easy Clean Povrchová úprava Nano Easy Clean, kterou jsme tabule pokryli ve fázi výroby, způsobuje kondenzaci vody na povrchu skla a jeho odvod spolu se všemi nečistotami. Díky tomu snadno udržíte svou koupelnu bezvadně čistou. EAN: 5902557396542 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout DIAMOND 80x80 černá matná Se sprchovou vaničkou Diamond KPL-06900

DOVE Fresh dárková kazeta se sprchovou houbou (8710522980675)

DOVE Fresh dárková kazeta se sprchovou houbou (8710522980675)
Detail

Dárková kosmetická sada - pro ženy, obsahuje sprchový gel Refreshing 250 ml, krémovou tabletu na mytí Go Fresh Fresh Touch 100 g a sprchovou houbu, vůně okurky a zeleného čaje DOVE produkty jsou zárukou osvědčených přípravků pro péči o pokožku těla. Svými inovativními technologiemi poskytují výživu a hydrataci pokožce. Dárková kosmetická sada DOVE Fresh se skládá ze sprchového gelu a krémové mycí tablety. Sprchový gel Refreshing spojuje zklidňující a osvěžující vůni okurky a zeleného čaje. Obsahuje šetrné čisticí složky a zanechá pokožku hydratovanou, jemnou a hebkou. Krémová tableta DOVE dodá pocit jemnější a viditelně zdravější pokožky. Sada DOVE Fresh je doplněna o sprchovou houbu. Klíčové vlastnosti dárkové kazety DOVE Fresh se sprchovou houbouSada DOVE obsahuje sprchový gel a krémovou mycí tabletuSprchový gel má zklidňující a osvěžující účinkyŠetrně čistí pokožku a zanechává ji hydratovanou, jemnou a hebkouDOVE sprchový gel i... (alza.cz)

Podobné produkty ako DOVE Fresh dárková kazeta se sprchovou houbou (8710522980675)

Compactor Držák na mýdlo - houbičku bez vrtání - Bestlock systém, nosnost až 4 kg

Detail

Držák mýdla bez vrtání s patentovaným systémem Bestlock od značky Compactor má antikorozní a pochromovanou úpravu. Snadno vyřeší organizaci vaší koupelny. Vyhnete se poškození povrchu vrtáním či lepením. (mall.cz)

Podobné produkty ako Compactor Držák na mýdlo - houbičku bez vrtání - Bestlock systém, nosnost až 4 kg

REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 matný černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K7318

REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 matný černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K7318
Detail

Představujeme Vám krásný a mimořádně designový rohový sprchový kout Fargo Jedná se o výrobek, který se dokonale hodí do Vaší koupelny, kde vyplní Váš prostor, a zároveň zachová dokonalý vzhled a estetiku Vašeho interiéru. Kout je určen k montážní buď na sprchovou vaničku, nebo na dlažbu s odtokovým žlabem. Je vyroben z vysoce kvalitního tvrzeného skla o síle 8mm Crystal Clear s laserovým povlakem Easy Clean. Černé části sprchového koutu dostaly povrchovou úpravu v provedení čtyřnásobného laserování černého smaltového laku té nejvyšší kvality. Díky této technologii jsou hliníkové části zástěny chráněny proti korozi, otiskům prstů a ztrátě barvy. Tento sprchový kout je variabilní a to k montáži otevírání jak pro levou stranu tak i pro pravou stranu. Montážní návod (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout FARGO 90x90 matný černý Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K7318

REA/S Sprchový kout SOLAR 90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6413

REA/S Sprchový kout SOLAR  90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6413
Detail

Elegantní a funkční sprchový kout Rea Solar Black Mat o rozměrech 90×90 cm má hliníkové profily, jejichž tloušťka je 25 mm. Je vyrobena z kvalitního bezpečnostního tvrzeného skla s průhlednou strukturou. Návod EAN: 5906366003226 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout SOLAR 90x90 matná černá Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6413

REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6311

REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6311
Detail

Solar Black Mat Moderní sprchový kout je výrazný, nadčasový a moderní sprchový kout vyrobený z nejkvalitnějších materiálů a povrchově upraven černým laminátem. Černý matný lak je odolný vůči nečistotám a skvrnám a také se snadno čistí. Kombinace černých profilů, dlouhého madla a pantů s průhlednou linií skleněných ploch skvěle zapadne do moderní i tradiční koupelny. Černá barva je jednoznačným lídrem na trhu koupelnového interiéru. Montážní návod EAN: 5906366003219 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako REA/S Sprchový kout SOLAR černý matný 80x100 Se sprchovou vaničkou Savoy black KPL-K6311

držák pro sprchovou hlavici, přísavný

držák pro sprchovou hlavici, přísavný
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako držák pro sprchovou hlavici, přísavný

držák pro sprchovou hlavici, chrom

držák pro sprchovou hlavici, chrom
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako držák pro sprchovou hlavici, chrom
Držák na mýdlo bez vrtání Compactor - Bestlock systém, Sencor Scooter One Blatník se světlem a držákem, Sprchový systém stříbrný TAGBO, 234866 (beliani_234866), Sprchový systém černý TAGBO, 234867 (beliani_234867), DOVE Fresh dárková kazeta se sprchovou houbou (8710522980675), SAPHO LIAM sprchový systém s termostatickou baterií a praktickou policí, chrom LP139 (LP139), Nádoba na moč s držákem a kartáčem, pánská KP118, SAPHO SK111 polička na sprchovou tyč, stříbrná, Sprchový set se dvěma hlavicemi a termostatem nerezová ocel, Nuvita termoska se silikonovým držákem 500 ml (5350555026884), Dove Men+Care Vánoční balíček pro muže se sprchovou houbou (8720182316691), MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (CBE60104SAE), MEREO Nástěnná sprchová baterie Viana 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x2 (CBE60104SB), MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x22 (CBE60104SBD), MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (CBE60104SAD), MEREO Nástěnná sprchová baterie Mada 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou o235mm (CBE60104SAM), MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou soupravou, ruční a talířovou sprchou 220x220 (CBE60104SBE), SAPHO 1301-08 závěsný háček na sprchovou zástěnu, stříbrná, mýdlo na obličej dm, GEDY MM32 Stojan s držákem na toaletní papír a WC štětkou, bílá, GEDY Stojan s držákem na toaletní papír a WC štětkou, bílá (MM32 ), MEREO Nástěnná sprchová baterie Dita 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SD1), MEREO Nástěnná sprchová baterie Eve 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SE), Mereo Termostatická nástěnná sprchová baterie se sprchovou soupravou bez přísluš. (talíř, sprcha, ha, MEREO Nástěnná sprchová baterie Mada 150 mm se sprchovou tyčí bez příslušenství (CBE60104SM), HAWAJ Uno 38 l s dlouhou hlavicí, černo-stříbrná (70556001), Sprchový set se dvěma hlavicemi nerezová ocel, Orion Pohár UH na jogurt s držákem na lžičku, Frosch EKO Sprej na skvrny a la "žlučové mýdlo" (500ml), Topvet Mýdlo s medem a bergamotem