Tectake přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623)

Produkt Tectake přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623) upraviť a produkt hľadať znova.

Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623)

Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá plemena, rozměry 69,5 × 66 × 90 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, zešikmená konstrukce, s větracími otvory, černá barva Těšíte se na každý výlet se svým domácím mazlíčkem? Pro malá plemena je skvělá přepravka pro psy tectake. Moderní a kvalitní zpracování je doplněno dostatečnou pevností. Zvládne unést psy o maximální hmotnosti 50 kg. Pokud se spolu s pejskem aktivně věnujete sportu, účastníte se přehlídek krásy nebo často jezdíte na výlety, je nezastupitelná kvalitní přepravka, kterou si váš čtyřnohý miláček rychle oblíbí a bude mu dlouho sloužit. Materiálem použitým k výrobě této přepravky je plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69,5 × 66 × 90 cm (vך×h). Kvalitní provedení dotváří černá barva. Hlavní vlastnosti přepravky pro psy Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá Přepravka pro psy tectake zajistí ochranu vašeho mazlíčka během cestování Je vyrobena pro malá plemena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623) , Přepravní box na psa do auta

Tectake Přepravní box pro psa s rovnou zadní stěnou (TTCprepp1nad)

Tectake Přepravní box pro psa s rovnou zadní stěnou (TTCprepp1nad)
Detail

Přepravka pro psa - pro malá plemena, rozměry 50 × 54 × 69 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, s větracími otvory Rádi trávíte čas na cestách se svým domácím miláčkem? Pro malá plemena vám jistě bude vyhovovat přepravka pro psy tectake. Přepravka, která je na první pohled moderní a kvalitně zpracovaná, je také dostatečně pevná, aby unesla psa do hmotnosti 50 kg. Ať už se spolu s pejskem věnujete sportovním aktivitám, účastníte se přehlídek, nebo často podnikáte výlety, je nezbytností praktická přepravka, která bude vám i vašemu čtyřnohému miláčkovi dlouho spolehlivě sloužit. Rozměry přepravky pro psa tectake 50 × 54 × 69 cm (vך×h). Hlavní přednosti přepravky pro psy Tectake Přepravní box pro psa s rovnou zadní stěnou Přepravka pro psy tectake zajistí vašemu mazlíčkovi bezpečí na cestách Hodí se pro malá plemena Maximální nosnost činí 50 kg Přepravka pro psa má rozměry 50 × 54 × 69 cm (vך×h) Samozřejmostí jsou větrací otvory Přepravka pro psy tectake je velmi dobře... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Přepravní box pro psa s rovnou zadní stěnou (TTCprepp1nad) , Přepravní box na psa na tažné zarizeni

Tectake Přepravní box pro psa dvojitý s rovnou zadní stěnou (TTCprepp2nad)

Tectake Přepravní box pro psa dvojitý s rovnou zadní stěnou (TTCprepp2nad)
Detail

Přepravka pro psa - pro střední plemena, rozměry 50 × 89 × 69 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, s větracími otvory Potřebujete někdy bezpečně přepravit svého domácího mazlíčka? Pro střední plemena vám doporučíme přepravku pro psy tectake. Moderní a kvalitní zpracování je doplněno dostatečnou pevností, takže přepravka umožňuje přepravovat psa o maximální hmotnosti 50 kg. Ať už se spolu s pejskem věnujete sportovním aktivitám, účastníte se přehlídek, nebo často podnikáte výlety, je nezbytností praktická přepravka, která vydrží vám i vašemu čtyřnohému kamarádovi opravdu dlouho. Rozměry přepravky pro psa tectake 50 × 89 × 69 cm (vך×h). Hlavní přednosti přepravky pro psy Tectake Přepravní box pro psa dvojitý s rovnou zadní stěnou Přepravka pro psy tectake zajistí ochranu vašeho mazlíčka během cestování Je skvělá pro střední plemena Nosnost je maximálně 50 kg Rozměry přepravky pro psa dosahují 50 × 89 × 69 cm (vך×h) Samozřejmostí jsou větrací otvory Přepravka pro psy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Přepravní box pro psa dvojitý s rovnou zadní stěnou (TTCprepp2nad) , Přepravní box na psa do auta 90

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226)

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá plemena, rozměry 69 × 104 × 90,5 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, černá barva Potřebujete někdy bezpečně přepravit svého domácího mazlíčka? Pro malá plemena zde máme připravenou přepravku pro psy tectake. Přepravka, která je na první pohled moderní a kvalitně zpracovaná, je také dostatečně pevná, aby unesla psa do hmotnosti 50 kg. Pokud společně s pejskem podnikáte společné výpravy za sportem, cesty na výstavy nebo výlety do přírody, je neocenitelná funkční přepravka, která je vysoce kvalitní a bude dlouho sloužit vám i vašemu čtyřnohému miláčkovi. K jejímu zhotovení byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69 × 104 × 90,5 cm (vך×h). Zajímavé provedení umocňuje černá barva. Klíčové vlastnosti přepravky pro psy Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky Přepravka pro psy tectake se postará o bezpečí vašeho čtyřnohého miláčka při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226) , Přepravní taška pro malého psa

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227)

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá a střední plemena, rozměry 69 × 104 × 90,5 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, zešikmená konstrukce, černá barva Máte doma svého zvířecího miláčka, kterého berete často s sebou na cesty? Pro malá a střední plemena se hodí přepravka pro psy tectake. Moderní a kvalitní zpracování je doplněno dostatečnou pevností. Zvládne unést psy o maximální hmotnosti 50 kg. Bez ohledu na to, zda se spolu se psem věnujete sportu, návštěvám výstav nebo často podnikáte výlety, je nezastupitelná kvalitní přepravka, která je odolná a vydrží vám i vašemu čtyřnohému parťákovi po dlouhou dobu. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69 × 104 × 90,5 cm (vך×h). K zajímavému provedení přispívá černá barva. Hlavní přednosti přepravky pro psy Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky Přepravka pro psy tectake zajistí ochranu vašeho mazlíčka během... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227) , Přepravní box do auta

Tectake Transportní box pro psa přenosný (TTCprepp15nad)

Tectake Transportní box pro psa přenosný (TTCprepp15nad)
Detail

Přepravka pro psa - pro malá, střední a velká plemena, rozměry 76 × 75 × 60 cm (V׊×H), nosnost 50 kg S radostí trávíte čas na cestách společně se svým domácím mazlíčkem? Pro malá, střední a velká plemena je skvělá přepravka pro psy tectake. Tato přepravka je na první pohled moderní, kvalitně vyrobená a zároveň dostatečně pevná, aby unesla psa do hmotnosti 50 kg. Bez ohledu na to, zda se spolu se psem věnujete sportu, návštěvám výstav nebo často podnikáte výlety, je nenahraditelná užitečná přepravka, která je odolná a vydrží vám i vašemu čtyřnohému parťákovi po dlouhou dobu. Rozměry přepravky pro psa tectake 82 × 47 × 76 cm (vך×h). Zásadní vlastnosti přepravky pro psy Tectake Transportní box pro psa přenosný Přepravka pro psy tectake zajistí vašemu mazlíčkovi bezpečí na cestách Je vyrobena pro malá, střední a velká plemena Maximální nosnost dosahuje 50 kg Rozměry přepravky pro psa dosahují 82 × 47 × 76 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Transportní box pro psa přenosný (TTCprepp15nad) , M-pets pilgrim přepravní alu box na psa 65 × 80 × 65 cm (6953182720997)

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER
Detail

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER (tipa.eu)

Podobné produkty ako Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER , M-pets pilgrim přepravní alu box na psa 82 × 65 × 66 cm (6953182721000)

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER SIXTOL

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER SIXTOL
Detail

Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER Spolehlivá ochrana - chlupy, sliny, bláto Slouží psovi jako deka na ležení Materiál odpuzující nečistoty Integrované boční kapsy Snadné čištění - stačí otřít vlhkým hadříkem Rychlé a snadné vkládání a vyjímání krytu Velikost lze přizpůsobit přesně pro vaše potřeby Otvor pro vodítko nebo popruh Pevný a odolný materiál proti poškrábání PVC plus pur pěna, Polyester (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Přepravní kryt pro psa do kufru DEXTER SIXTOL , M-pets přepravní alu box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm (6953182721031)

Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Hnědá (SURbat03nad)

Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Hnědá (SURbat03nad)
Detail

Batoh na psa a kočku - nosnost 6 kg, pro malá plemena Milujete cestování se svým psem? Zajisté potom oceníte, že by vám tento batoh na psa SURTEP mohl cestování zjednodušit. Mezi důležité aspekty výrobku se počítá i design a není tajemstvím, že návrháři nezaháleli. Batoh na psa Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Hnědá se stane nedílnou součástí výbavy vaší zvířecí rodiny. Hlavní přednosti batohu na psa Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Hnědá Batoh na psa SURTEP se používá při cestování s mazlíčkem Doporučená nosnost batohu je 6 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Hnědá (SURbat03nad) , Surtep batoh přepravní pro psa/kočku trans barva červená (surbat04nad)

Verk 19077 Přepravní taška pro psa nebo kočku růžová (18641)

Verk 19077 Přepravní taška pro psa nebo kočku růžová (18641)
Detail

Přepravka pro psa přepravní taška pro zvířata Nejdůležitější přednosti přepravky pro psa Verk 19077 Přepravní taška pro psa nebo kočku růžová Díky přepravce se mazlíček může stát vaším parťákem na cestách (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk 19077 Přepravní taška pro psa nebo kočku růžová (18641) , Verk 19077 přepravní taška pro psa nebo kočku růžová (18641)

Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená (SURbat04nad)

Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená (SURbat04nad)
Detail

Batoh na psa a kočku - nosnost 6 kg, pro malá plemena Milujete cestování se svým psem? Potom by vám tento batoh na psa SURTEP mohl cestování zjednodušit. Design produktu patří mezi důležité parametry a potěší vás, že si designéři dali záležet. Batoh na psa Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená se stane nedílnou součástí výbavy vaší zvířecí rodiny. Podstatné přednosti batohu na psa Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená Batoh na psa SURTEP je vhodný pro cestování s mazlíčkem Celková nosnost batohu činí 6 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená (SURbat04nad) , Surtep přepravní taška na psa 2v1 wakytu hammocks c70 barva černá/šedá (sur37755)

PawHut Přepravní box pro psy, hnědo-béžový

PawHut Přepravní box pro psy, hnědo-béžový
Detail

Cestovní přepravka pro psy je ideálním společníkem pro výlety do přírody nebo návštěvy veterináře. Je pevná, odolná a díky kvalitní tkanině odpuzuje vodu i nečistoty. Větrací mřížky zajišťují dostatek světla a vzduchu, přední část se zipem lze srolovat. S vnitřním polstrováním a zatemnitelnými bočními okny. Vhodná pro malé psy a miniaturní psy s délkou těla do 45 cm a hmotností do 10 kg. Pokud box nepoužíváte, lze snadno složit a dát do praktické tašky. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako PawHut Přepravní box pro psy, hnědo-béžový , Verk 19075 přepravní taška pro zvířata černá (19073)

PawHut Přepravní box pro malé psy, šedo-béžový

PawHut Přepravní box pro malé psy, šedo-béžový
Detail

Cestovní přepravka pro malá psí plemena je ideálním společníkem pro výlety do přírody nebo návštěvy veterináře. Je pevná, odolná a díky kvalitní tkanině odpuzuje vodu i nečistoty. Větrací mřížky zajišťují dostatek světla a vzduchu, přední část se zipem lze srolovat. S vnitřním polstrováním a zatemnitelnými bočními okny. Vhodná pro malé psy a miniaturní psy s délkou těla do 30 cm a hmotností do 4 kg. Pokud box nepoužíváte, lze snadno složit a dát do praktické tašky. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako PawHut Přepravní box pro malé psy, šedo-béžový , Iso 15672 přepravní taška pro zvířata černá (24107)

Surtep Obojek pro psa se šátkem Černá (SRPobjpp141nad)

Surtep Obojek pro psa se šátkem Černá (SRPobjpp141nad)
Detail

Obojek pro psy - materiál syntetická kůže, šířka pásku 2,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Obojek pro psa se šátkem Černá (SRPobjpp141nad) , Box na psa do kufru

PawHut Přepravní box pro střední a velké psy, hnědo-béžový

PawHut Přepravní box pro střední a velké psy, hnědo-béžový
Detail

Cestovní přepravka pro střední a velká psí plemena je ideálním společníkem pro výlety do přírody nebo návštěvy veterináře. Je pevná, odolná a díky kvalitní tkanině odpuzuje vodu i nečistoty. Větrací mřížky zajišťují dostatek světla a vzduchu, přední část se zipem lze srolovat. S vnitřním polstrováním a zatemnitelnými bočními okny. Vhodná pro střední a velké psy s délkou těla do 67 cm a hmotností do 30 kg. Pokud box nepoužíváte, lze snadno složit a dát do praktické tašky. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako PawHut Přepravní box pro střední a velké psy, hnědo-béžový , Verk 19062 přepravní taška pro zvířata vel. m černá (19057)

Mistrall přepravní box

Mistrall přepravní box
Detail

Kufr má tři velké odnímatelné krabičky s nastavitelnými přihrádkami, ve kterých si můžete bez problémů uložit veškerou rybářskou bižuterii. Do hlavního prostoru se vám pak vejdou větší věci. Specifikace: Rozměry: 440x255x320 mm Hmotnost cca 2,7 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Mistrall přepravní box , Surtep kšíry pro psa - černá (surpet227nad)

Hliníkový přepravní box pro psy, 65 × 91 × 69 cm, 14 kg

Hliníkový přepravní box pro psy,  65 × 91 × 69 cm, 14 kg
Detail

Díky široké sadě mřížek se váš pes může vždy uvolněně dívat ven z boxu, stropní panel funguje jako sluneční clona. Přepravní box se díky hladkému povrchu snadno čistí. Plastové rohy chrání zvíře nejen před zraněním v přepravním boxu, ale také před poškozením ve vozidle. Technické údaje: rozměry výrobku: 65 × 91 × 69,5 cm hmotnost: 14 kg velikost: L materiál: hliník a MDF barva: černá/stříbrná Obsah balení: 1 x přepravní box (dilego.cz)

Podobné produkty ako Hliníkový přepravní box pro psy, 65 × 91 × 69 cm, 14 kg , Surtep obojek pro psa / černá (srpobjpp7nad)

M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 82 × 65 × 66 cm (6953182721000)

M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 82 × 65 × 66 cm (6953182721000)
Detail

Přepravka pro psa , šedá barva, materiál: kov a dřevo, rozměry: 66×65×82cm Materiál, který tvoří přepravku, je kov a dřevo. Stěžejní vlastnosti přepravky pro psa M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 82 × 65 × 66 cm Mazlíček s vámi může pohodlně cestovat Materiál: kov a dřevo Rozměry: 65 cm x 66 cm x 82 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 82 × 65 × 66 cm (6953182721000) , Box přepravní x block pro, 536 x 354 x 300 mm, kistenberg (150325)

M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 65 × 80 × 65 cm (6953182720997)

M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 65 ×  80 × 65 cm (6953182720997)
Detail

Přepravka pro psa , šedá barva, materiál: kov a dřevo, rozměry: 65×80×65cm, optimální odvětrávání Materiálem přepravky je kov a dřevo. Základní parametry přepravky pro psa M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 65 × 80 × 65 cm Mazlíček s vámi může pohodlně cestovat Vlastnosti: optimální odvětrávání Materiál, který tvoří přepravku, je kov a dřevo Rozměry: 80 cm x 65 cm x 65 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 65 × 80 × 65 cm (6953182720997) , Box přepravní x block pro, 544 x 362 x 300 mm, kistenberg (150327)

Přepravní box 11,5 L

Přepravní box 11,5 L
Detail

Box hranatý transparentní s víčkem na dva pevné klipy. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Přepravní box 11,5 L , Surtep přepravní taška na psa na kolo wakytu c53 barva šedá (sur36828)

Přepravní box 6,5 L

Přepravní box 6,5 L
Detail

Box hranatý transparentní s víčkem na dva pevné klipy. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Přepravní box 6,5 L , Surtep postroj pro psa comfort - černá (surpet208nad)

M-Pets Přepravní ALU box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm (6953182721031)

M-Pets Přepravní ALU box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm (6953182721031)
Detail

Přepravka pro psa , šedá barva, materiál: kov, rozměry: 66×97×92cm Materiál, který tvoří přepravku, je kov. Rozhodující vlastnosti přepravky pro psa M-Pets Přepravní ALU box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm Mazlíček s vámi může pohodlně cestovat Materiálem přepravky je kov Rozměry: 97 cm x 66 cm x 92 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako M-Pets Přepravní ALU box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm (6953182721031) , Surtep tričko pro psa princess černá (surpel374nad)

Přepravní BOX na KOLO - 48x29x42cm/6kg

Přepravní BOX na KOLO - 48x29x42cm/6kg
Detail

Bezpečná a atraktivní přepravka pro psa na zadní nosič kola, která je bezpečně uzavřená krytem ze síťoviny. - přepravka má pevný kovový rám pro bezpečnou přepravu psa na kole - přepravka je snadno odnímatelná suchými zipy z kovového rámu, který je připevněn k nosiči kola a slouží jako transportní taška - přepravka je uzavřena síťovaným krytem, který zamezí vyskočení psa z přepravky - síť poskytuje dobrou cirkulaci vzduchu a pes se nepřehřívá - v přepravce je úvazek na připnutí psa pro jeho větší bezpečnost dno přepravky je polstrováno měkkou plyšovou podložkou pevný kovový rám pro bezpečný převoz zvířete na nosiči kola (šířka: 11,8–16 cm) Barva: černáRozměry: 48x29x42cmNosnost: 6kg (krmeni.cz)

Podobné produkty ako Přepravní BOX na KOLO - 48x29x42cm/6kg , Surtep postroj pro psa classic - černá (surpet205nad)

CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage

CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage
Detail

Plastová stylová přepravka pro zvířata v ratanovém designu. Kryt přepravky(s otvorem nahoře) zajistí mazlíčkovi stálý přívod světla a vzduchu a Vám umožní bezproblémové krmení a hlazení zvířátka. Přepravka disponuje praktickým držákem k přenášení a její dno je bez otvorů, což zabraňuje úniku případných nečistot. Kvalita a design značky Curver.Technické údaje:rozměr výrobku: 53,3 x 38,7 x 33,3 cmmateriál: polyratanbarva: krémová / hnědáhmotnost: 1,844 kgObsah balení:1x Přepravní box RATTAN - vintage (dilego.cz)

Podobné produkty ako CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage , Za skleněnou stěnou (9788025734025)

CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage

CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage
Detail

Plastová stylová přepravka pro zvířata v ratanovém designu. Kryt přepravky(s otvorem nahoře) zajistí mazlíčkovi stálý přívod světla a vzduchu a Vám umožní bezproblémové krmení a hlazení zvířátka. Přepravka disponuje praktickým držákem k přenášení a její dno je bez otvorů, což zabraňuje úniku případných nečistot. Kvalita a design značky Curver.Technické údaje:rozměr výrobku: 53,3 x 38,7 x 33,3 cmmateriál: polyratanbarva: krémová / hnědáhmotnost: 1,844 kgObsah balení:1x Přepravní box RATTAN - vintage (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako CURVER 32453 Přepravní box na zvířata - Vintage , Surtep postroj pro psa polstrovaný reflex - černá (surpet190nad)

Mivardi přepravní box hardcore s 16 l

Mivardi přepravní box hardcore s 16 l
Detail

Tyto uzavíratelné, odolné a stohovatelné boxy jsou dostupné ve třech různých velikostech. Zajišťují perfektní organizaci a pořádek u vody, při přepravě nebo v garáži. Velkou výhodou je jejich "hardcore" provedení. Robustní nárazuvzdorný plast odolává mechanickému poškození. Speciálně tvarované víko je vybaveno zpevňujícími prolisy, které zároveň napomáhají zajistit stabilní polohu boxů při jejich stohování na sebe. Víko díky svému nízkému profilu kopíruje horní hranu boxu a zbytečně nevyčnívá. Nedochází tak k plýtvání místem při naskládání více boxů na sebe. Robustní zámky víka jsou snadno ovladatelné a nepřekážejí ani v případě manipulace s otevřeným boxem bez víka. Při uzavření zámky bezpečně drží víko na svém místě i v případě otřesů nebo při převrácení boxu. Prázdné boxy je velmi snadné skladovat - pasují totiž jeden do druhého. Velký a střední box mají shodný půdorys a liší se pouze výškou. Střední box je svou výškou ideální pro zasunutí pod lehátko. Malý box má poloviční půdorys a skvěle se hodí na drobnější příslušenství, do člunu i jako box na nástrahy. Základní rozměr - bez víka: Box L 60 x 40 x 35,5 cm Box M 60 x 40 x 20 cm Box S 40 x 30 x 20 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi přepravní box hardcore s 16 l , Surtep obojek pro psa luxury winiw / černá (srpobjpp60nad)

Mivardi přepravní box hardcore m 36 l

Mivardi přepravní box hardcore m 36 l
Detail

Tyto uzavíratelné, odolné a stohovatelné boxy jsou dostupné ve třech různých velikostech. Zajišťují perfektní organizaci a pořádek u vody, při přepravě nebo v garáži. Velkou výhodou je jejich "hardcore" provedení. Robustní nárazuvzdorný plast odolává mechanickému poškození. Speciálně tvarované víko je vybaveno zpevňujícími prolisy, které zároveň napomáhají zajistit stabilní polohu boxů při jejich stohování na sebe. Víko díky svému nízkému profilu kopíruje horní hranu boxu a zbytečně nevyčnívá. Nedochází tak k plýtvání místem při naskládání více boxů na sebe. Robustní zámky víka jsou snadno ovladatelné a nepřekážejí ani v případě manipulace s otevřeným boxem bez víka. Při uzavření zámky bezpečně drží víko na svém místě i v případě otřesů nebo při převrácení boxu. Prázdné boxy je velmi snadné skladovat - pasují totiž jeden do druhého. Velký a střední box mají shodný půdorys a liší se pouze výškou. Střední box je svou výškou ideální pro zasunutí pod lehátko. Malý box má poloviční půdorys a skvěle se hodí na drobnější příslušenství, do člunu i jako box na nástrahy. Základní rozměr - bez víka: Box L 60 x 40 x 35,5 cm Box M 60 x 40 x 20 cm Box S 40 x 30 x 20 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi přepravní box hardcore m 36 l , Surtep svetr/rolák pro psa spring černá (surpel321nad)

Mivardi přepravní box hardcore l 66 l

Mivardi přepravní box hardcore l 66 l
Detail

Tyto uzavíratelné, odolné a stohovatelné boxy jsou dostupné ve třech různých velikostech. Zajišťují perfektní organizaci a pořádek u vody, při přepravě nebo v garáži. Velkou výhodou je jejich "hardcore" provedení. Robustní nárazuvzdorný plast odolává mechanickému poškození. Speciálně tvarované víko je vybaveno zpevňujícími prolisy, které zároveň napomáhají zajistit stabilní polohu boxů při jejich stohování na sebe. Víko díky svému nízkému profilu kopíruje horní hranu boxu a zbytečně nevyčnívá. Nedochází tak k plýtvání místem při naskládání více boxů na sebe. Robustní zámky víka jsou snadno ovladatelné a nepřekážejí ani v případě manipulace s otevřeným boxem bez víka. Při uzavření zámky bezpečně drží víko na svém místě i v případě otřesů nebo při převrácení boxu. Prázdné boxy je velmi snadné skladovat - pasují totiž jeden do druhého. Velký a střední box mají shodný půdorys a liší se pouze výškou. Střední box je svou výškou ideální pro zasunutí pod lehátko. Malý box má poloviční půdorys a skvěle se hodí na drobnější příslušenství, do člunu i jako box na nástrahy. Základní rozměr - bez víka: Box L 60 x 40 x 35,5 cm Box M 60 x 40 x 20 cm Box S 40 x 30 x 20 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Mivardi přepravní box hardcore l 66 l , Surtep obojek pro psa se šátkem červená (srpobjpp146nad)

Tamiya Přepravní box TRF Touringcar (tvrdý) KST

Detail

Odolnost proti stříkající vodě·Stabilní a s držadlem (conrad.cz)

Podobné produkty ako Tamiya Přepravní box TRF Touringcar (tvrdý) KST , Surtep obojek pro psa se šátkem růžová (srpobjpp156nad)

GAP Obleček pro psa Černá

Detail

Obleček pro psa - GAP - Černá. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako GAP Obleček pro psa Černá , Pro-ject speaker box 5 černá (9pspea5b)

Šátek pro psa Černá hvězda

Detail

. Praktický šátek pro vaše mazlíčky ve 3 ruzných velikostech. Je opatřen páskem na suchý zip, takže je možnost regulovat velikost malého, středního i velkého šátku. Na své si tak příjdou páníčci pejsků všech velikostí a plemen. Obvod jednotlivých šátku je: malý 32-38cm, střední 38-45cm, velký 45-60cm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Šátek pro psa Černá hvězda

Plano přepravní box sportsman's trunk medium 62 l

Plano přepravní box sportsman's trunk medium 62 l
Detail

Tyto kufry jsou speciálně navrženy pro stohování spolu s dalšími. Víko i dno boxu jsou designovány tak, že jednotlivé přepravní boxy lze skládat na sebe. Výroba je tedy podmíněna tím, aby byly kufr i víko odolné a nabízely dostatečnou pevnost a také stabilitu, která jim zaručí potřebnou bezpečnost. Materiály, ze kterých je vyroben mu předurčují velmi vysokou odolnost. Tento typ přepravních boxů od výrobce Plano Molding patří ke špičce ve své kategorii. Technické údaje: lehký, odolný, uzamykatelný a opravdu velký z vysoce odolného plastu s dlouhou životností víko opatřené maximálně spolehlivým systémem západek s pojistkami vestavěná rukojeť na táhnutí kufru tvarované drážky pro pevné stohování zpevněné odnímatelné víko Kapacita: 62L Vnitřní rozměry: 66 x 29 x 29cm Vnější rozměry: 76 x 36 x 33cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Plano přepravní box sportsman's trunk medium 62 l

Surtep Přepravní taška na psa 2v1 Wakytu Hammocks C70 barva Černá/Šedá (SUR37755)

Surtep Přepravní taška na psa 2v1 Wakytu Hammocks C70 barva Černá/Šedá (SUR37755)
Detail

Taška na psy a kočky do 8kg, vícebarevná barva, polyester, rozměry: 43×45×33cm, úchyt pro nošení v ruce, lze prát v pračce a s dvěma dvířky Milujete cestování se svým mazlíčkem? Potom by vám jistě mohla tato taška na psy a kočky SURTEP vaši cestu zpříjemnit. Rozměry u této tašky dosahují 43 × 45 × 33 cm. Design produktu se řadí k důležitým parametrům a zajisté vám udělá radost práce návrhářů. Na pěkném vzhledu má svůj podíl i vícebarevná barva. Zajisté oceníte i příjemný komfort při přepravě. Pro nošení v ruce je taška opatřena úchytem. Na výrobu tašky byl vybrán materiál, jímž je polyester. Taška na psy a kočky SURTEP vám pomůže v péči o vašeho mazlíčka. Bude skvělým pomocníkem při přepravě mazlíčků Doporučená nosnost tašky dosahuje 8 kg Úchyt zajistí pohodlný úchop U tašky oceníte možnost praní v pračce Další vlastnosti tašky na psy a kočky SURTEP Tato taška umožňuje praní v pračce, páníčkovi se tak usnadní čištění. (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Přepravní taška na psa 2v1 Wakytu Hammocks C70 barva Černá/Šedá (SUR37755)

Surtep Obojek pro psa / Černá (SRPobjpp7nad)

Surtep Obojek pro psa / Černá (SRPobjpp7nad)
Detail

Obojek pro psy - materiál nylon a plast, šířka pásku 1 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Obojek pro psa / Černá (SRPobjpp7nad)

Surtep Kšíry pro psa - Černá (SURpet227nad)

Surtep Kšíry pro psa - Černá (SURpet227nad)
Detail

Postroj pro psa pro psa nebo kočku, designový, pro obvod hrudníku od 22cm, materiál: nylon a síťovina Nechcete svého pejska nebo kočičku upínat klasickým obojkem kolem krku? V tom případě by vám neměl uniknou postroj pro psy a kočky SURTEP. Na první pohled upoutá líbivý design postroje. Jde-li o materiál, postroj pro psa a kočku SURTEP tvoří nylon a síťovina s náležitou odolností a jednoduchou údržbou. Hlavní přednosti postroje pro psy a kočky Surtep Kšíry pro psa - Černá Postroj SURTEP pejska nebo kočku nebude tlačit u krku Materiál postroje: nylon a síťovina Zaujme barva Chcete svému pejskovi dopřát při aktivitách větší komfort? Dobře ušitý postroj může lépe rozložit sílu zejména u pejsků, kteří během venčení či sportování více táhnou. Na první pohled zaujme hezký design postroje. Co se týče materiálu, postroj SURTEP tvoří nylon a síťovina s dostatečnou odolností i snadným čištěním. Rozhodující přednosti postroje pro psy Surtep Kšíry pro psa - Černá Postroj... (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Kšíry pro psa - Černá (SURpet227nad)

Přepravní box TRIXIE na jízdní kolo šedý 1 ks

Přepravní box TRIXIE na jízdní kolo šedý 1 ks
Detail

- s připevněním popruhu a distančním drátem - s popruhy na nošení - s integrovaným krátkým vodítkem - s reflexními prvky - s odnímatelnou polstrovanou základnou (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Přepravní box TRIXIE na jízdní kolo šedý 1 ks

Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá (SURpet208nad)

Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá (SURpet208nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný, pro obvod hrudníku od 43cm, materiál: nylon a polyester Nechcete svého psa upínat obojkem kolem krku? Správně ušitý postroj pomůže rozložit sílu zejména u pejsků, kteří při venčení více táhnou. Rozměry postroje SURTEP můžete perfektně přispůsobit zvířeti přesně podle jeho potřeb. Co se týká materiálu, postroj SURTEP tvoří nylon a polyester s náležitou odolností a jednoduchým čištěním. Klíčové přednosti postroje pro psy Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá Postroj SURTEP přiměřeně rozloží sílu tahu a neškrtí pejska Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá má přizpůsobitelné rozměry Materiál postroje: nylon a polyester Zaujme barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá (SURpet208nad)

Surtep Postroj pro psa Classic - Černá (SURpet205nad)

Surtep Postroj pro psa Classic - Černá (SURpet205nad)
Detail

Postroj pro psa, designový, pro obvod hrudníku od 51cm, materiál: nylon a polyester Nechcete svého psa upínat klasickým obojkem? Správně ušitý postroj lépe rozloží sílu, kterou vyvíjí pejsci, kteří při sportování více táhnou. Na pohled vzbudí zájem vytříbený design postroje. Co se týče materiálu, postroj SURTEP tvoří nylon a polyester s dostatečnou odolností a jednoduchou údržbou. Zajímavé přednosti postroje pro psy Surtep Postroj pro psa Classic - Černá Postroj SURTEP rozloží sílu tahu a neškrtí psa Materiál: nylon a polyester Vévodí mu barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Postroj pro psa Classic - Černá (SURpet205nad)

Surtep Postroj pro psa polstrovaný Reflex - Černá (SURpet190nad)

Surtep Postroj pro psa polstrovaný Reflex - Černá (SURpet190nad)
Detail

Postroj pro psa, bezpečnostní, pro obvod hrudníku od 53cm, materiál: nylon a polyester Nechcete svého psa upínat obojkem kolem krku? Dobře střižený postroj lépe rozloží sílu táhnoucích psů. Velkou výhodou tohoto modelu jsou prvky pro jednoduché upoutání v autě. Co se týče materiálu, postroj SURTEP tvoří nylon a polyester s náležitou odolností a jednoduchým čištěním. Podstatné funkce postroje pro psy Surtep Postroj pro psa polstrovaný Reflex - Černá Postroj SURTEP přiměřeně rozloží sílu tahu Dovoluje bezpečně připoutat psa v autě Materiál postroje: nylon a polyester Převažuje barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Postroj pro psa polstrovaný Reflex - Černá (SURpet190nad)

Surtep Obojek pro psa Luxury Winiw / Černá (SRPobjpp60nad)

Surtep Obojek pro psa Luxury Winiw / Černá (SRPobjpp60nad)
Detail

Obojek pro psy - materiál kov a syntetická kůže, šířka pásku 1,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Obojek pro psa Luxury Winiw / Černá (SRPobjpp60nad)

Vsepropejska Sesi bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Sesi bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá
Detail

Chystáte se cestovat autem se svým čtyřnohým chlupáčem? Zajistěte mu během cesty bezpečí v podobě bezpečnostního pásu pro psy. Chráníte tak jeho i své zdraví. Materiál Pás pro psa je vyrobený z nylonu, obsahuje kovové a plastové součástky. Zapínání Připíná se kolem opěrky hlavy sedadla pomocí přezky, k obojku snadno zapnete kovovou karabinou. Funkčnost Pás do auta z kvalitního a pevného materiálu. Díky své šířce 2,5 cm je určený pro malá, střední i velká psí plemena. Potěší Vás výběr z několika barevných variací. Oceníte regulovatelnou délku pásu a také snadnou manipulaci. Během přepravování pejska snadno připoutáte k obojku či postroji bezpečnostním pásem, který je pěvně připevněný kolem opěrky hlavy sedadla. Zamezíte tak nekontrolovatelnému pohybu zvířete během jízdy. Správně zajištěný mazlíček významně přispívá k ochraně celé posádky auta. Postroj, který má pejsek na fotce není součástí produktu. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Sesi bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Taro bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Taro bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá
Detail

Chraňte svého čtyřnohého společníka i během jízdy v autě. Bezpečnostní pás pro psa s regulovatelnou délkou zajistí snadnou a pohodlnou přepravu malých, středních a velkých plemen. Materiál Pás pro psa do auta vyrobený z nylonu, plastu, kovu a polyesteru. Zapínání Praktické zapnutí na kovovou sponu k bezpečnostnímu pásu auta. Funkčnost Bezpečnostní pás pro psy malého, středního a velkého vzrůstu o šířce 2,5 cm. Disponuje regulovatelnou délkou v rozmezí 62 - 87 cm, kterou lze snadno nastavit pomocí přezky na prodloužení a natahovací gumy. Pás do auta pro psy prošitý reflexní nití zvyšující viditelnost mazlíčků v interiéru vozidla. Na pásu se nachází kovová spona sloužící k připnutí přímo k bezpečnostnímu pásu auta. Karabinu spojíte s obojkem, čímž zajistíte pohyb psa po celou dobu jízdy. Správně zajištěným mazlíčkem chráníte nejen život čtyřnohých chlupáčů, ale také celé posádky. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Taro bezpečnostní pás pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Zata barevný šátek pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Zata barevný šátek pro psa Barva: Černá
Detail

Vyražte na slunečnou procházku v roztomilém doplňku pro psy. Barevný psí šátek můžete sladit s outfitem a vytvořit dokonalý pár s Vaším čtyřnohým parťákem. Materiál Šátek ušitý z polyesterového materiálu. Zapínání Na patentky. Funkčnost Barevný šátek pro pejsky s obvodem krku v rozmezí 28 - 34 cm. Ideální jako vizuální doplněk na běžná venčení, společenské události i na focení. Dodá mazlíčkům šmrnc a podtrhne jejich osobnost. Praktické zapínání na patentky usnadní oblékání i těm největších psím neposedům. Pohodlné nošení zajistí příjemný polyesterový materiál, který lze v případě ušpinění kdykoliv vyprat v pračce. Šátek pro psy je nutné doplnit klasickým obojkem či postrojem. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Zata barevný šátek pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Kožený náhubek pro psa Barva: Černá, Obvod krku: S

Vsepropejska Kožený náhubek pro psa Barva: Černá, Obvod krku: S
Detail

Aby s vámi mohl váš pejsek cestovat hromadnou dopravou nebo navštěvovat různé veřejné prostory, měli bychom mu pořídit náhubek pro psa. Kvalitní náhubky pro psy jsou velice pohodlné a pejska neomezují v pohybu. Díky originálnímu designu se i z obyčejného náhubku může stát praktický módní doplněk. Materiál Náhubek pro psa je vyrobený z kvalitní kůže, která je po celém jeho obvodu prošitá. Materiál je velice pevný a odolný. Zapínání Náhubek pro psy je vhodný pro menší i větší pejsky. Obojek disponuje regulací délky a my jej tak můžeme uzpůsobit konkrétním potřebám našeho miláčka. Náhubek pro psa je možné připnout přímo k vodítku. Funkčnost Používáním náhubku pro psy předcházíme zbytečným komplikacím, ke kterým může docházet na rušných místech. Pro lepší cirkulaci vzduchu je náhubek opatřený několika otvory. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Kožený náhubek pro psa Barva: Černá, Obvod krku: S

Vsepropejska Doty pamlskovník na přezku pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Doty pamlskovník na přezku pro psa Barva: Černá
Detail

Pamlskovníky představují ideální řešení, jak uchovávat dobroty čerstvé a chutné a mít je tak kdykoliv po ruce. Každodenní dril a trénink patří ke správné výchově našich pejsků, avšak důležité nejsou jen výsledky, ale také motivace k lepším výkonům. Takovou motivací může být například krásně vonící kostička nebo například kousek psí čokolády či piškot. Materiál Pamlskovník pro psa je vyroben z kvalitního polyesteru a nylonu. Materiál je velice kvalitní a odolný. Zapínání Pro důkladné uzavření je pamlskovník opatřený stahovací šňůrkou. K oděvu si jej snadno připevníme pomocí přezky. Funkčnost Ideální velikost pamlskovníku nám umožňuje mít pochutiny pro pejska vždy po ruce. Ať už jsme venku nebo doma, můžeme pejska odměnit. Díky praktickému stahování pamlskovníku nedochází k vysypání jeho obsahu. Pomocí umělohmotné přezky pamlskovník jednoduše připevníme k oděvu. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Doty pamlskovník na přezku pro psa Barva: Černá

Berny taška pro psa | do 4 Kg Barva: Černá

Berny taška pro psa | do 4 Kg Barva: Černá
Detail

Bojíte se, že dlouhá cesta bude pro čtyřnohého kamaráda příliš náročná? Pokud jste majitelem menšího pejska, se kterým rádi cestujete, neměla by Vám ve výbavě chybět přepravní taška pro psa. Materiál Taška pro psa je vyrobena z polyesteru a nylonu. Funkčnost Cesta k veterináři, do obchodu nebo na výlet už nebude žádný problém. Přepravu Vám zjednoduší cestovní taška pro psa. Velmi nenáročná na údržbu. Svým provedením nadchne i náročnější chovatele. Větrací síťovina se nachází na přední straně a po obou bocích. Zapínání na zip a je opatřena háčkem pro vyšší bezpečnost. Když tašku nebudete potřebovat, jednoduše ji složíte a uskladníte. Velikostně vhodná pro menší plemena do 4 kilogramů. Možnost nosit přes rameno nebo v ruce. Nosnost Velikostně je taška vhodná pro menší pejsky do 4 kilogramů. Rozměry jsou 45 x 25 cm. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Berny taška pro psa | do 4 Kg Barva: Černá

Vsepropejska Loty pamlskovník na pásek pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Loty pamlskovník na pásek pro psa Barva: Černá
Detail

Pamlskovníky představují ideální řešení, jak uchovávat dobroty čerstvé a chutné a mít je tak kdykoliv po ruce. Každodenní dril a trénink patří ke správné výchově našich pejsků, avšak důležité nejsou jen výsledky, ale také motivace k lepším výkonům. Takovou motivací může být například krásně vonící kostička nebo například kousek psí čokolády či piškot. Materiál Pamlskovník pro psa je vyroben z kvalitního polyesteru a nylonu. Materiál je velice kvalitní a odolný. Zapínání Pro důkladné uzavření je pamlskovník opatřený stahovací šňůrkou. K oděvu si jej snadno připevníme pomocí pásku. Funkčnost Ideální velikost pamlskovníku nám umožňuje mít pochutiny pro pejska vždy po ruce. Ať už jsme venku nebo doma, můžeme pejska odměnit. Díky praktickému stahování pamlskovníku nedochází k vysypání jeho obsahu. Pomocí nylonového pásku pamlskovník jednoduše připevníme k oděvu. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Loty pamlskovník na pásek pro psa Barva: Černá

Surtep Postroj pro psa UNI - Černá velikost S (SUR20161)

Surtep Postroj pro psa UNI - Černá velikost S (SUR20161)
Detail

Postroj pro psa, reflexní, pro obvod hrudníku od 45cm do 51cm, materiál: nylon a polyester, černá barva, pro malá plemena Nevyhovuje vám pro vašeho pejska klasický obojek? Správně ušitý postroj lépe rozloží sílu, kterou vyvíjí pejsci, kteří při sportování více táhnou. Při procházkách večer přijde vhod reflexní úprava pro co největší bezpečí. Tento kus je pro obvod hrudi od 45 do 51 cm. Co se týká materiálu, postroj SURTEP tvoří nylon a polyester s náležitou odolností a jednoduchou údržbou. Stěžejní parametry postroje pro psy Surtep Postroj pro psa UNI - Černá velikost S Postroj SURTEP adekvátně rozloží sílu tahu Pejsek se neztratí ani za tmy díky reflexním prvkům Určen pro obvod hrudi od 45 do 51 cm Materiál: nylon a polyester Převažuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Surtep Postroj pro psa UNI - Černá velikost S (SUR20161)

Vsepropejska Sil protihltací cestovní miska pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Sil protihltací cestovní miska pro psa Barva: Černá
Detail

Absolvujete se svým psím parťákem náročné výlety, během kterých mazlíček pije a jí jako smyslů zbavený? Máte obavy, jaké to může mít důsledky pro jeho zdraví? Protihltací miska pro psy tyto problémy a obavy hravě vyřeší. Prodlužuje dobu krmení a omezuje polykání nadměrného množství vzduchu. Předchází tak mnohým potížím s trávením či nadmutím. Materiál Psí miska je vyrobená ze silikonu. Funkčnost Protihltací miska pro psa zabraňuje zbrklému polykání a je tak zdraví prospěšná. Dno misky obsahuje několik vypoulených bodů, které redukují přílišnou konzumaci jídla najednou či spolykání velkého množství vzduchu. Psí miska se dá velmi snadno složit a přibalit sebou na cesty. Pejsek se může kdykoliv během výletu občerstvit vodou nebo například granulemi. Navíc disponuje praktickým poutkem, kterým misku snadno připnete k batohu nebo k cestovní tašce. Silikonový materiál se velmi snadno omývá. Potěší Vás nejen krásný a precizní design, ale také výběr z několika barevných variant. Rozměr Průměr protihltací misky pro psa je 16 cm, výška 6,5 cm. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Sil protihltací cestovní miska pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Spok pamlskovník s karabinou pro psa Barva: Černá

Vsepropejska Spok pamlskovník s karabinou pro psa Barva: Černá
Detail

Pamlskovníky představují ideální řešení, jak uchovávat dobroty čerstvé a chutné a mít je tak kdykoliv po ruce. Každodenní dril a trénink patří ke správné výchově našich pejsků, avšak důležité nejsou jen výsledky, ale také motivace k lepším výkonům. Takovou motivací může být například krásně vonící kostička nebo například kousek psí čokolády či piškot. Materiál Pamlskovník pro psa je vyroben z kvalitního polyesteru a nylonu. Materiál je velice kvalitní a odolný. Zapínání Pro důkladné uzavření je pamlskovník opatřený stahovací šňůrkou. K oděvu si jej snadno připevníme pomocí karabinky. Funkčnost Ideální velikost pamlskovníku nám umožňuje mít pochutiny pro pejska vždy po ruce. Ať už jsme venku nebo doma, můžeme pejska odměnit. Díky praktickému stahování pamlskovníku nedochází k vysypání jeho obsahu. Pomocí kovové karabinky pamlskovník jednoduše připevníme k oděvu. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Spok pamlskovník s karabinou pro psa Barva: Černá
přepravní box na psa do auta, přepravní box na psa na tažné zarizeni, přepravní box na psa do auta 90, přepravní taška pro malého psa, přepravní box do auta, M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 65 × 80 × 65 cm (6953182720997), M-Pets Pilgrim přepravní ALU box na psa 82 × 65 × 66 cm (6953182721000), M-Pets Přepravní ALU box na psa dvoukřídlá dvířka 92 × 97 × 66 cm (6953182721031), Surtep Batoh přepravní pro psa/kočku Trans barva Červená (SURbat04nad), Verk 19077 Přepravní taška pro psa nebo kočku růžová (18641), Surtep Přepravní taška na psa 2v1 Wakytu Hammocks C70 barva Černá/Šedá (SUR37755), Verk 19075 Přepravní taška pro zvířata černá (19073), ISO 15672 Přepravní taška pro zvířata černá (24107), box na psa do kufru, Verk 19062 Přepravní taška pro zvířata vel. M černá (19057), Surtep Kšíry pro psa - Černá (SURpet227nad), Surtep Obojek pro psa / Černá (SRPobjpp7nad), Box přepravní X BLOCK PRO, 536 x 354 x 300 mm, Kistenberg (150325), Box přepravní X BLOCK PRO, 544 x 362 x 300 mm, Kistenberg (150327), Surtep Přepravní taška na psa na kolo Wakytu C53 barva Šedá (SUR36828), Surtep Postroj pro psa Comfort - Černá (SURpet208nad), Surtep Tričko pro psa Princess černá (Surpel374nad), Surtep Postroj pro psa Classic - Černá (SURpet205nad), Za skleněnou stěnou (9788025734025), Surtep Postroj pro psa polstrovaný Reflex - Černá (SURpet190nad), Surtep Obojek pro psa Luxury Winiw / Černá (SRPobjpp60nad), Surtep Svetr/rolák pro psa Spring černá (Surpel321nad), Surtep Obojek pro psa se šátkem Červená (SRPobjpp146nad), Surtep Obojek pro psa se šátkem Růžová (SRPobjpp156nad), Pro-Ject Speaker Box 5 černá (9pspea5b)