Tectake dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227)

Produkt Tectake dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tectake dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227) upraviť a produkt hľadať znova.

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227)

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá a střední plemena, rozměry 69 × 104 × 90,5 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, zešikmená konstrukce, černá barva Máte doma svého zvířecího miláčka, kterého berete často s sebou na cesty? Pro malá a střední plemena se hodí přepravka pro psy tectake. Moderní a kvalitní zpracování je doplněno dostatečnou pevností. Zvládne unést psy o maximální hmotnosti 50 kg. Bez ohledu na to, zda se spolu se psem věnujete sportu, návštěvám výstav nebo často podnikáte výlety, je nezastupitelná kvalitní přepravka, která je odolná a vydrží vám i vašemu čtyřnohému parťákovi po dlouhou dobu. K její výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69 × 104 × 90,5 cm (vך×h). K zajímavému provedení přispívá černá barva. Hlavní přednosti přepravky pro psy Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky Přepravka pro psy tectake zajistí ochranu vašeho mazlíčka během... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, včetně přepážky (402227) , Přepravka pro psy travel smart šedá/béžová zolux (8003507989139)

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226)

Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá plemena, rozměry 69 × 104 × 90,5 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, černá barva Potřebujete někdy bezpečně přepravit svého domácího mazlíčka? Pro malá plemena zde máme připravenou přepravku pro psy tectake. Přepravka, která je na první pohled moderní a kvalitně zpracovaná, je také dostatečně pevná, aby unesla psa do hmotnosti 50 kg. Pokud společně s pejskem podnikáte společné výpravy za sportem, cesty na výstavy nebo výlety do přírody, je neocenitelná funkční přepravka, která je vysoce kvalitní a bude dlouho sloužit vám i vašemu čtyřnohému miláčkovi. K jejímu zhotovení byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69 × 104 × 90,5 cm (vך×h). Zajímavé provedení umocňuje černá barva. Klíčové vlastnosti přepravky pro psy Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky Přepravka pro psy tectake se postará o bezpečí vašeho čtyřnohého miláčka při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Dvojitá přepravka pro psy se šikmou zadní stěnou, bez přepážky (402226) , Verk 19109 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25020)

Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623)

Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623)
Detail

Přepravka pro psa - plastová, kovová, dřevěná, pro malá plemena, rozměry 69,5 × 66 × 90 cm (V׊×H), nosnost 50 kg, zešikmená konstrukce, s větracími otvory, černá barva Těšíte se na každý výlet se svým domácím mazlíčkem? Pro malá plemena je skvělá přepravka pro psy tectake. Moderní a kvalitní zpracování je doplněno dostatečnou pevností. Zvládne unést psy o maximální hmotnosti 50 kg. Pokud se spolu s pejskem aktivně věnujete sportu, účastníte se přehlídek krásy nebo často jezdíte na výlety, je nezastupitelná kvalitní přepravka, kterou si váš čtyřnohý miláček rychle oblíbí a bude mu dlouho sloužit. Materiálem použitým k výrobě této přepravky je plast, kov a dřevo. Rozměry přepravky pro psa tectake 69,5 × 66 × 90 cm (vך×h). Kvalitní provedení dotváří černá barva. Hlavní vlastnosti přepravky pro psy Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá Přepravka pro psy tectake zajistí ochranu vašeho mazlíčka během cestování Je vyrobena pro malá plemena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Přepravní box pro psa se šikmou zadní stěnou, černá (401623) , Verk 19112 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25025)

4Home Cestovní přepravka pro psy Paw

4Home Cestovní přepravka pro psy Paw
Detail

Díky praktické přepravce do auta bude cestování s vaším pejskem ještě o něco pohodlnější. Přepravní košík je opatřený nastavitelnými popruhy pro snadné uchycení k sedačce auta. Nechybí ani popruh pro přidělání k obojku, aby váš čtyřnohý kamarád zůstal hezky sedět na místě a nelákalo ho cestovat po celém vozidle. Přepravka je zpevněná PVC komponenty, aby dobře držela tvar. Vpředu má navíc kapsičku na uskladnění drobností. Díky kvalitnímu materiálu je snadná na údržbu – po vyndání PVC částí lze prát v pračce. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Cestovní přepravka pro psy Paw , Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, modrá (20992)

Lilmar MAELSON GmbH Přepravka pro psy XL/92x64x64cm

Lilmar MAELSON GmbH Přepravka pro psy XL/92x64x64cm
Detail

Páníčci, kteří bez svého psa neudělají ani krok, ocení praktickou přepravku, která zajistí čtyřnohému parťákovi jeho vlastní prostor všude tam, kde je zapotřebí. Vlastní místo dodá pejskovi klid, majiteli zase pocit jistoty, že je pejsek v bezpečí. Možnost jednoduchého a rychlého složení přijde vhod doma i na cestách. Rozložená přepravka nezabere téměř žádný prostor. Přepravka je stabilní a pro pejska velmi pohodlná. Pocit pohodlí při pobytu v přepravce pejskovi dodá hřejivý polštář z imitace ovčí kůže, který je její součástí. Skládací nylonová přepravka značky Maelson je vybavena z robustního, zároveň lehoučkého a odolného materiálu. Lze ji velice snadno a rychle složit a zase rozložit. Použité odolné materiály zaručí dlouhou životnost a ochranu pro vašeho pejska. Pružinový mechanismus, kterým je skládací přepravka vybavena, zabraňuje nechtěnému rozložení. Odnímatelný vnější kryt je vyroben z 600D nylonu s vyztuženými zaoblenými rohy. Přepravka má 3 samostatné otevíratelné vchody. Na přední, boční a horní straně. Vchody je možné zavřít pevnou síťovinou, která zaručí dobrý výhled a dostatečný přísun čerstvého vzduchu. Boční a horní vchod je možno zastřít, aby pejsek v přepravce mohl nerušeně odpočívat. Všechny tři vchody lze jednoduše otevřít a zavřít pomocí pevného zipu, opatřeného mechanismem, který zabezpečí, že si ani nejchytřejší pejsek zevnitř neotevře. Nemusíte se tedy bát, že by vám z přepravky utekl. Všechny zipy jsou velmi pevné, dlouho vydrží a snadno se používají. Velké boční dveře využijete pro snadné naložení a vyložení pejska z a do přepravky. Pro přepravu v automobilu je přepravka vybavena praktickými uchy, kterými lze provléci bezpečnostní pás a zajistit tak dokonalé bezpečí pejska na cestách. Všechny otvory jsou opatřeny velmi odolnou síťovinou méně náchylnou k roztržení. Okenní a boční dveře jsou rolovací. Lze je zatáhnout a poskytnout tak soukromí pejskovi toužícímu po odpočinku. Spodní část - vodotěsná základna přepravky je nepromokavá a zaručí sucho pejskovi uvnitř, i když přepravku umístíte třeba do vlhké trávy. Součástí přepravky je na dně umístěný vyjímatelný a omyvatelný polštář z imitace ovčí kůže, který dodá styl a zaručené pohodlí pro obyvatele přepravky. Jako příslušenství lze pořídit vyměnitelné potahy a náhradní snadno udržovatelné, rozepínací polštáře. Barva: Černo-antracitová Materiál: Nylonový vyměnitelný potah Ocelová skládací konstrukce s plastovými elementy Polštář z umělé imitace ovčí vlny (s odnímatelným potahem, který je možno prát v pračce) Velikost: 92 x 64 x 64 cm Určeno pro: Border kolie, Chodský pes (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Lilmar MAELSON GmbH Přepravka pro psy XL/92x64x64cm , Verk 19108 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25017)

Přepravka pro psy TRAVEL SMART šedá/béžová Zolux (8003507989139)

Přepravka pro psy TRAVEL SMART šedá/béžová Zolux (8003507989139)
Detail

Přepravka pro psa do 8kg, béžová a šedá barva, materiál: plast, rozměry: 50×34,5×31,6cm, úchyt pro nošení v ruce, snadná údržba, větrací otvory, odnímatelná podlaha a protiskluzové dno Vzdušná přepravka Zolux TRAVEL SMART s potiskluzovým dnem pro psy o váze 5-8 kg.Rozměry: 345 x 500 x 316 mm, hmotnost: 1.058 Kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Přepravka pro psy TRAVEL SMART šedá/béžová Zolux (8003507989139) , Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, růžová (20993)

Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 105 × 72 × 81cm

Detail

Skládací nylonová přepravka značky Maelson je vybavena z robustního, zároveň lehoučkého a odolného materiálu. Lze ji velice snadno a rychle složit a zase rozložit. (mall.cz)

Podobné produkty ako Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 105 × 72 × 81cm , Verk 19109 pro psy a kočky dvojitá, modrá (25018)

Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 82 × 59 × 59 cm

Detail

Skládací nylonová přepravka značky Maelson je vybavena z robustního, zároveň lehoučkého a odolného materiálu. Lze ji velice snadno a rychle složit a zase rozložit. (mall.cz)

Podobné produkty ako Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 82 × 59 × 59 cm , Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, žlutá (20994)

Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 92 x 64 x 64 cm

Detail

Skládací nylonová přepravka značky Maelson je vybavena z robustního, zároveň lehoučkého a odolného materiálu. Lze ji velice snadno a rychle složit a zase rozložit. (mall.cz)

Podobné produkty ako Maelson nylonová přepravka pro psy Soft Kennel, 92 x 64 x 64 cm , Verk 19112 pro psy a kočky dvojitá, modrá (25011)

Tectake Pelíšek pro psy, černá/hnědá (400746)

Tectake Pelíšek pro psy, černá/hnědá (400746)
Detail

Pelíšek - pro psa, klasický, vhodný pro středně velká a velká plemena, materiál polyester, se zvýšeným okrajem, s vyjímatelným polštářem, protiskluzový a měkký, rozměry 90 × 110 × 20 cm (D׊×V), černá a hnědá barva, vícebarevné provedení Sháníte pro svého pejska komfortní a prostorný pelíšek? V tom případě by vám mohl přijít vhod pelíšek tectake. Velikostně je připraven pro střední a velká plemena. Zvýšené okraje nabídkou vašemu mazlíčkovi větší pocit bezpečí vůči nechtěným pádům i před okolním světem. Protiskluzová úprava udrží pelíšek vždy na svém místě. Dobře bude držet i na kluzkém povrchu. V pelíšku je umístěn pohodlný polštář. Rozměry pelíšku dosahují tectake 20 × 110 × 90 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy je polyester. Pelíšku vévodí černá a hnědá barva. Klíčové přednosti pelíšku pro psy Tectake Pelíšek pro psy, černá/hnědá Pelíšek pro psy je vhodný pro střední a velká plemena Typ pelíšku: Klasický Materiálem pelíšku tectake je polyester Pelíšek je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Pelíšek pro psy, černá/hnědá (400746) , Weber palivové přepážky (7402)

Tectake Pelíšek pro psy, černá/béžová (400742)

Tectake Pelíšek pro psy, černá/béžová (400742)
Detail

Pelíšek - pro psa, klasický, vhodný pro velká plemena, materiál polyester, se zvýšeným okrajem, s vyjímatelným polštářem, protiskluzový a měkký, rozměry 90 × 110 × 20 cm (D׊×V), černá a hnědá barva, vícebarevné provedení Sháníte pro vašeho psího miláčka perfektní místo na spaní? V tom případě jistě oceníte pelíšek tectake. Vzhledem k velikosti jej využijete pro velká plemena. Zvýšené okraje se postarají o lepší pocit bezpečí vašeho mazlíčka vůči nechtěným pádům i před okolním světem. Pelíšek disponuje účinnou protiskluzovou vrstvou, která jej udrží na svém místě. Můžete jej využít i na kluzkém povrchu. Některým zvířatům bude vyhovovat pohodlný polštář. Rozměry pelíšku činí tectake 20 × 110 × 90 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy je polyester. Pelíšku vévodí černá a hnědá barva. Klíčové vlastnosti pelíšku pro psy Tectake Pelíšek pro psy, černá/béžová Pelíšek pro psy se hodí pro velká plemena Typ pelíšku: Klasický Materiálem pelíšku tectake je polyester... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Pelíšek pro psy, černá/béžová (400742) , Imac přepravka pro kočky a psy plastová hnědá 50×32×34,5 cm (8021799407056)

Tectake Pelíšek pro psy, hnědá/černá/bílá (400743)

Tectake Pelíšek pro psy, hnědá/černá/bílá (400743)
Detail

Pelíšek - pro psa, klasický, vhodný pro středně velká a velká plemena, materiál polyester, se zvýšeným okrajem, s vyjímatelným polštářem, protiskluzový a měkký, rozměry 90 × 110 × 20 cm (D׊×V), černá a hnědá barva, vícebarevné provedení Chcete pro svého pejska komfortní a rozměrné místo na spaní? Potom bez pochyb oceníte pelíšek tectake. Díky velikosti jej využijete pro střední a velká plemena. Zvýšené okraje se postarají o lepší pocit bezpečí vašeho mazlíčka vůči nechtěným pádům i před okolním světem. Pelíšek má protiskluzovou vrstvu, která jej udrží na svém místě. Nemusíte se obávat ani kluzkých povrchů. Pro větší pohodlí mazlíčků je přibalen pohodlný polštář. Rozměry pelíšku jsou tectake 20 × 110 × 90 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy je polyester. Pelíšku sluší černá a hnědá barva. Zásadní vlastnosti pelíšku pro psy Tectake Pelíšek pro psy, hnědá/černá/bílá Pelíšek pro psy je ideální pro střední a velká plemena Typ pelíšku: Klasický Materiálem pelíšku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Pelíšek pro psy, hnědá/černá/bílá (400743) , Verk 15268 dvojitá se zásobníkem (2790)

Tectake Pelíšek pro psy Balou, černá/hnědá (TCKEpel08nad)

Tectake Pelíšek pro psy Balou, černá/hnědá (TCKEpel08nad)
Detail

Pelíšek -, materiál polyester Chcete vašemu pejskovi či kočičce poskytnout komfortní a rozměrné místo na spaní? V tom případě vás zaručeně osloví pelíšek tectake. Materiálem pelíšku pro psy je polyester. Materiálem pelíšku pro kočky je polyester. Klíčové vlastnosti pelíšku pro psy a kočky Tectake Pelíšek pro psy Balou, černá/hnědá Materiálem pelíšku tectake je polyester (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Pelíšek pro psy Balou, černá/hnědá (TCKEpel08nad) , Imac cabrio přepravka pro kočky a psy plastová modrá 50×32×34,5 cm (8021799404987)

Tectake Teleskopická nástupní rampa pro psy do auta, hnědá (403247)

Tectake Teleskopická nástupní rampa pro psy do auta, hnědá (403247)
Detail

Schůdky pro psy - rampa, vhodná pro plemena všech velikostí, protiskluzová, skládací, se snadnou montáží, nosnost 50 kg, hmotnost 8 kg, materiál plast a guma, rozměry 165×43×6,5 cm (V׊×H), hnědá barva Potěšte svého mazlíčka pohodlnou cestou pomocí rampy až do kufru vašeho auta nebo jiná vyvýšená místa. pejskům Schůdky pomohou s výstupem na vyvýšené místo, díky čemuž se šetří klouby a páteř zvířat. Jedná-li se o rozměry, ty dosahují 165 × 43 × 6,5 cm. K důležitým parametrům počítáme i jejich hmotnost, která má 8 kg. Pokud pořizujete schůdky do malého prostoru, jistě oceníte jejich skládací konstrukci. Bezpečnost schůdků zajišťuje protiskluzová úprava. Mezi jejich výhody zařazujeme i snadnou montáž, jíž jistě zvládne každý. Schůdky pro psy tectake vás potěší svou nosností až 50 kg. Rozhodující funkce schůdků pro psy Tectake Teleskopická nástupní rampa pro psy do auta, hnědá Pomáhají předcházet zdravotním problémům vašeho mazlíčka Jde o nástupní rampu Disponují... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tectake Teleskopická nástupní rampa pro psy do auta, hnědá (403247) , Přepravka na nářadí qbrick system two box 200, včetně 6 multi organizérů (164134)

Ochranná deka pro psy Berger & Schröter 31804, zadní sedadlo, polyester, zelená

Ochranná deka pro psy HP Autozubehör 19289, zadní sedadlo, 1 ks, polyester, antracitová

Ochranná deka pro psy HP Autozubehör 19289, zadní sedadlo, 1 ks, polyester, antracitová
Detail

Chrání zadní stůl před nečistotami, zvířecími chlupy a poškozením·Přezajímá celý prostor zadních bank a také prostor pro nohy·Zabraňuje také tomu, aby se pes naskočil dopředu·S otvírákem bezpečnostních pásů·Tkanina odolná proti nečistotám a vodě, omyvatelná·Rychlá montáž pomocí poutek na opěrku hlavy předních a zadních sedadel·Rozměry 166 x 128 cm·Antracitová barva Víceúčelová ochranná deka pro psy (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ochranná deka pro psy HP Autozubehör 19289, zadní sedadlo, 1 ks, polyester, antracitová , Dvojitá brašna na zadní nosič kola voděodolná 35 l černá (93250)

Overal pro psy - Halloween Kostýmy pro psy: S

Detail

Overal pro psy - Halloween Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu - Halloween, ve kterém jistě vynikne. Overal pro psy - Halloween obsahuje: Overal Jak správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu lze přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Overal pro psy - Halloween Kostýmy pro psy: S , Trixie přepravka na široký zadní nosič kola 48 × 29 × 42 cm (4011905131184)

Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: S

Detail

Kostým pro psy - Mikuláš Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Mikuláš obsahuje: overál klobouk Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující rozměry vám pomohou poznat velikosti kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník- 35,5 cm, délka tlapek- 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm , vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hrudník- 43,1 cm, délka tlapek- 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku- 55,8 cm, hrudník- 50,8 cm, délka tlapek- 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: S , Ebi touring přepravka pro zvířata (chpkr0093nad)

Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: S

Detail

Kostým pro psy - Sob Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Sob obsahuje: overál s kapucí Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou vyrobeny ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující míry vám pomohou orientovat se ve velikostech kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník - 35,5 cm, délka tlapek - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm, vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm hrudník - 43,1 cm, délka tlapek - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hrudník - 50,8 cm, délka tlapek - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: S , Curver přepravka rattan 51x38x33cm

Rubies Kostým pro psy - Chase Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Chase Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Chase Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Chase z pohádky Tlapková hlídka, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Chase obsahuje: Tričko Klobouk Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 60,9 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk -50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: špringršpaněl, Kolie , Buldok, Bradáč, Pudl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Chase Kostýmy pro psy: S , Angelmate přepravka růžová (chpcp0258nad)

Rubies Kostým pro psy - Marshall Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Marshall Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Marshall Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Marshall z pohádky Tlapková hlídka, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Marshall obsahuje: Tričko Klobouk Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu: 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 60,9 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk -50,8 cm, díra na tlapu: 34,2 cm, vhodné pro: Špringršpaněl, Kolie , Buldok, Bradáč, Pudl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Marshall Kostýmy pro psy: S , Přepravka na psa kočku

Rubies Kostým pro psy - Nevěsta Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Nevěsta Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Nevěsta Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Nevěsty, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Nevěsta obsahuje: Svatební šaty Závoj Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 60,9 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk-50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Nevěsta Kostýmy pro psy: S , Shumee přepravka víceúčelová skládací pro mazlíčky béžová (8718475899006)

Overal pro psy - Halloween Kostýmy pro psy: M

Detail

Overal pro psy - Halloween Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu - Halloween, ve kterém jistě vynikne. Overal pro psy - Halloween obsahuje: Overal Jak správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu lze přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Overal pro psy - Halloween Kostýmy pro psy: M , Curli postroj pro psy se sponou air-mesh ruby (chpps0405nad)

Overal pro psy - Halloween dýně Kostýmy pro psy: S

Detail

Overal pro psy - Halloween dýně Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu - Halloween dýně, ve kterém jistě vynikne. Overal pro psy - Halloween dýně obsahuje: Overal Jak správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu lze přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Overal pro psy - Halloween dýně Kostýmy pro psy: S , Curli postroj pro psy se sponou air-mesh moss (chpps0392nad)

Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: L

Detail

Kostým pro psy - Mikuláš Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Mikuláš obsahuje: overál klobouk Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující rozměry vám pomohou poznat velikosti kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník- 35,5 cm, délka tlapek- 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm , vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hrudník- 43,1 cm, délka tlapek- 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku- 55,8 cm, hrudník- 50,8 cm, délka tlapek- 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: L , Curli postroj pro psy se sponou air-mesh red (chpps0399nad)

Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: M

Detail

Kostým pro psy - Sob Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Sob obsahuje: overál s kapucí Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou vyrobeny ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující míry vám pomohou orientovat se ve velikostech kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník - 35,5 cm, délka tlapek - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm, vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm hrudník - 43,1 cm, délka tlapek - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hrudník - 50,8 cm, délka tlapek - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: M , Curli postroj pro psy se sponou air-mesh blue (chpps0379nad)

Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: M

Detail

Kostým pro psy - Mikuláš Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Mikuláš obsahuje: overál klobouk Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující rozměry vám pomohou poznat velikosti kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník- 35,5 cm, délka tlapek- 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm , vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hrudník- 43,1 cm, délka tlapek- 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku- 55,8 cm, hrudník- 50,8 cm, délka tlapek- 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Mikuláš Kostýmy pro psy: M , Bino šroubovací přepravka s nářadím

Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: L

Detail

Kostým pro psy - Sob Nyní může být součástí vašeho vánočního večírku i váš domácí mazlíček! Oblečte svého psa do originálního kostýmu soba, ve kterém zaručeně vynikne. Kostým pro psy - Sob obsahuje: overál s kapucí Jak vybrat ten správný kostým? Kostýmy jsou vyrobeny ze 100% POLYESTERU. Díky elastickému materiálu je lze přizpůsobit. Následující míry vám pomohou orientovat se ve velikostech kostýmů: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hrudník - 35,5 cm, délka tlapek - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, otvor pro tlapku: 25,4 cm, vhodné pro: čivavu, toy pudla, špice. (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm hrudník - 43,1 cm, délka tlapek - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, otvor pro tlapku: 27,9 cm, vhodné pro: jorkšírský teriér, Jack Russell, mops, francouzský buldoček. (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hrudník - 50,8 cm, délka tlapek - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, otvor pro tlapku: 30,4 cm, vhodné pro: bišonek, kokršpaněl, corgi, bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Kostým pro psy - Sob Kostýmy pro psy: L , Karlie přepravka pet tourist (chprk0442_nad)

Rubies Kostým pro psy - Ewok Kostýmy pro psy: XL

Rubies Kostým pro psy - Ewok Kostýmy pro psy: XL
Detail

Kostým pro psy - Ewok Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Ewok z film Star Wars, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Ewok obsahuje: Tričko Přilba Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 43,2 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 58,4 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bradáč, Ši -cu (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 68,6 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk - 50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Ewok Kostýmy pro psy: XL , Vodní skluzavka dvojitá, 4,88m

Rubies Kostým pro psy - Batman Kostýmy pro psy: M

Rubies Kostým pro psy - Batman Kostýmy pro psy: M
Detail

Kostým pro psy - Batman Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Batmana, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Batman obsahuje: Tričko Čelenka Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Batman Kostýmy pro psy: M , Kocarek pro psy

Rubies Kostým pro psy - Darth Vader Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Darth Vader Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Darth Vader Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Darth Vader z film Star Wars, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Darth Vader obsahuje: Tričko Klobouk Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu: 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 60,9 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk -50,8 cm, díra na tlapu: 34,2 cm, vhodné pro: Špringršpaněl, Kolie , Buldok, Bradáč, Pudl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Darth Vader Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Sněhurka Kostýmy pro psy: XS

Rubies Kostým pro psy - Sněhurka Kostýmy pro psy: XS
Detail

Kostým pro psy - Sněhurka Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Sněhurky, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Sněhurka obsahuje: Šaty Mašle Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (XS) Od ocasu ke krku - 20 cm, hruď - 36 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Čivava (S) Od ocasu ke krku - 30 cm, hruď - 46 cm, vhodné pro: Ši-cu, Jack Russell, Maltézský psík (M) Od ocasu ke krku - 41 cm, hruď - 50 cm, vhodné pro: Bígl, Jezevčík (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Sněhurka Kostýmy pro psy: XS

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Storm Trooper Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Storm Trooper z filmu Star Wars, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Storm Trooper obsahuje: Tričko Přilba Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 43,2 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 58,4 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bradáč, Ši -cu (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 68,6 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk - 50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Wonder Woman Kostýmy pro psy: S

Rubies Kostým pro psy - Wonder Woman Kostýmy pro psy: S
Detail

Kostým pro psy - Wonder Woman Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Wonder Woman, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Wonder Woman obsahuje: Tričko Čelenka Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 43,2 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 58,4 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bišon, Kokršpaněl , Corgi, Bígl (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 68,6 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk - 50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Wonder Woman Kostýmy pro psy: S

Overal pro psy - Halloween dýně Kostýmy pro psy: M

Detail

Overal pro psy - Halloween dýně Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu - Halloween dýně, ve kterém jistě vynikne. Overal pro psy - Halloween dýně obsahuje: Overal Jak správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu lze přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 35,5 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu: 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Toy pudl, Špic (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 43,1 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu: 27,9 cm, vhodné pro: Yorkshire Terrier, Jack Russell, Mops, Francouzský buldoček (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Overal pro psy - Halloween dýně Kostýmy pro psy: M

IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová růžová 50×32×34,5 cm (8021799405809)

IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová růžová 50×32×34,5 cm (8021799405809)
Detail

Přepravka pro psa , růžová barva, materiál: plast, rozměry: 32×50×34,5cm Přepravní bedna Argi Cabrio je jak pro psy, tak i pro kočky. Přepravka má průhledná dvířka a velké množství otvorů, které umožňují cirkulaci vzduchu. Bezpečnostní zámek udrží vašeho miláčka v bedně, i když bude vyvádět. Skvěle propracovaný bezpečnostní systém přepravky Argi umožňuje pohodlné cestování bez nepříjemných překvapení. Přepravka má boční i vrchní otevírání. Klíčové vlastnosti přepravní bedny Argi CabrioPřepravní bedna Argi Cabrio má propracovaný bezpečnostní systém drženíPrůhledná dvířka s množstvím otvorůBezpečnostní zámekPřepravka má růžovou barvu Rozměry:50 × 32 × 34,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová růžová 50×32×34,5 cm (8021799405809)

IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová hnědá 50×32×34,5 cm (8021799407056)

IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová hnědá 50×32×34,5 cm (8021799407056)
Detail

Přepravka pro psa , hnědá barva, materiál: plast, rozměry: 32×50×34,5cm Přepravní bedna Argi Cabrio je jak pro psy, tak i pro kočky. Přepravka má průhledná dvířka a velké množství otvorů, které umožňují cirkulaci vzduchu. Bezpečnostní zámek udrží vašeho miláčka v bedně, i když bude vyvádět. Skvěle propracovaný bezpečnostní systém přepravky Argi umožňuje pohodlné cestování bez nepříjemných překvapení. Přepravka má boční i vrchní otevírání. Klíčové vlastnosti přepravní bedny Argi CabrioPřepravní bedna Argi Cabrio má propracovaný bezpečnostní systém drženíPrůhledná dvířka s množstvím otvorůBezpečnostní zámekPřepravka má hnědou barvu Rozměry:50 × 32 × 34,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová hnědá 50×32×34,5 cm (8021799407056)

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: L

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: L
Detail

Kostým pro psy - Storm Trooper Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Storm Trooper z filmu Star Wars, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Storm Trooper obsahuje: Tričko Přilba Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 43,2 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 58,4 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bradáč, Ši -cu (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 68,6 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk - 50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: L

Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXXL

Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXXL
Detail

Kostým pro psy - Psí Superman Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Supermana, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Psí Superman obsahuje: Tričko s pláštěm Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (XXL) Od ocasu ke krku - 91,4 cm, hruď - 81,2 cm, délka tlapy - 34,2 cm, krk - 55,8 cm, díra na tlapu - 40,6 cm, vhodné pro: Labradorský retrívr, Špringršpaněl, Boxer (XXXL) Od ocasu ke krku - 96,5 cm hruď - 88,9 cm, délka tlapy - 39,3 cm, krk - 59,6 cm, díra na tlapu - 45,7 cm, vhodné pro: Dobrman, Labradorský retrívr , Německý ovčák (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXXL

Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXL

Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXL
Detail

Kostým pro psy - Psí Superman Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Supermana, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Psí Superman obsahuje: Tričko s pláštěm Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (XXL) Od ocasu ke krku - 91,4 cm, hruď - 81,2 cm, délka tlapy - 34,2 cm, krk - 55,8 cm, díra na tlapu - 40,6 cm, vhodné pro: Labradorský retrívr, Špringršpaněl, Boxer (XXXL) Od ocasu ke krku - 96,5 cm hruď - 88,9 cm, délka tlapy - 39,3 cm, krk - 59,6 cm, díra na tlapu - 45,7 cm, vhodné pro: Dobrman, Labradorský retrívr , Německý ovčák (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Psí Superman Kostýmy pro psy: XXL

Trixie Pštros plyšová hračka pro psy se zvukem 53 cm

Detail

Hračka pro psy ve tvaru pštrosa. Plyšové provedení v šedé barvě s hnědými prvky (zobák a nohy). Trixie pštros 53 cm nabízí kvalitní zábavu pro psa díky hravému designu i zvuku, který předmět při zmáčknutí vydává. (mall.cz)

Podobné produkty ako Trixie Pštros plyšová hračka pro psy se zvukem 53 cm

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Black (CHPps0373nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Black (CHPps0373nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný a reflexní, pro obvod hrudníku od 26,7cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast Chcete pejskovi při aktivitách dopřát větší komfort? Dobře ušitý postroj pomůže lépe rozložit sílu zejména u psů, kteří při venčení či sportování více táhnou. Při večerních procházkách přijde vhod reflexní úprava pro co největší bezpečí. Rozměry postroje Curli jsou nastavitelné, perfektně je můžete přizpůsobit potřebám psa. Jde-li o materiál, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s patřičnou odolností a snadným čištěním. Významné přednosti postroje pro psy CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Black Postroj Curli rozloží tahovou sílu a neškrtí psa Pejska uvidíte i v noci díky reflexním prvkům CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Black má přizpůsobitelné rozměry Materiál postroje: nylon, polyester, kov a plast Dominuje mu barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Black (CHPps0373nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red (CHPps0399nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red (CHPps0399nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný a reflexní, pro obvod hrudníku od 55,5cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast Nechcete svého psa upínat běžným obojkem? Správně střižený postroj pomůže rozložit sílu zejména u pejsků, kteří při venčení či jiných aktivitách více táhnou. Při nočních procházkách přijde vhod reflexní úprava pro větší bezpečí. Rozměry postroje Curli jsou nastavitelné. Jde-li o materiál, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s dostatečnou odolností a jednoduchou údržbou. Nejdůležitější parametry postroje pro psy CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red Postroj Curli rozloží sílu tahu V noci bude pejsek vidět díky reflexním prvkům CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red má mírně přizpůsobitelné rozměry Materiál postroje: nylon, polyester, kov a plast Převládá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red (CHPps0399nad)

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: XL

Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: XL
Detail

Kostým pro psy - Storm Trooper Nyní může být součástí vaší party i mazlíček! Oblečte Vašeho pejska do originálního kostýmu Storm Trooper z filmu Star Wars, ve kterém určitě vynikne. Kostým pro psy - Storm Trooper obsahuje: Tričko Přilba Jak si správně vybrat kostým? Kostýmy tvoří 100% POLYESTER. Díky elastickému materiálu se dají přizpůsobit. V orientaci ve velikostech kostýmů Vám pomohou tyto rozměry: (S) Od ocasu ke krku - 27,9 cm, hruď - 43,2 cm, délka tlapy - 13,9 cm, krk - 30,4 cm, díra na tlapu - 25,4 cm, vhodné pro: Čivava, Jorkšírský teriér (M) Od ocasu ke krku - 38,1 cm, hruď - 50,8 cm, délka tlapy - 17,7 cm, krk - 36,8 cm, díra na tlapu - 27,9 cm, vhodné pro: Pudl, Papillon (L) Od ocasu ke krku - 55,8 cm, hruď - 58,4 cm, délka tlapy - 22,8 cm, krk - 45,7 cm, díra na tlapu - 30,4 cm, vhodné pro: Bradáč, Ši -cu (XL) Od ocasu ke krku - 71,1 cm, hruď - 68,6 cm, délka tlapy - 29,2 cm, krk - 50,8 cm, díra na tlapu - 34,2 cm, vhodné pro: Shiba, Bígl (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Rubies Kostým pro psy - Storm Trooper Kostýmy pro psy: XL

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss (CHPps0392nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss (CHPps0392nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný a reflexní, pro obvod hrudníku od 33,9cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast Chcete vašemu pejskovi dopřát při aktivitách větší pohodlí? Správně ušitý postroj lépe rozloží sílu, kterou vyvíjí pejsci, kteří při sportování více táhnou. Při večerních procházkách přijde vhod reflexní úprava pro větší bezpečí. Rozměry postroje Curli můžete dokonale přizpůsobit proporcím pejska. Co se týká materiálu, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s dostačující odolností a snadnou údržbou. Klíčové funkce postroje pro psy CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss Postroj Curli pejska netlačí u krku Pejska uvidíte i v noci díky reflexním prvkům CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss dovoluje upravovat rozměry Materiál postroje: nylon, polyester, kov a plast Převažuje barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss (CHPps0392nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby (CHPps0405nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby (CHPps0405nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný a reflexní, pro obvod hrudníku od 33,9cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast Chcete pejskovi při aktivitách dopřát větší komfort? Dobře střižený postroj pomůže lépe rozložit sílu, kterou někteří pejsci vyvíjí při venčení. Nejen při večerních procházkách se bude hodit reflexní úprava pro co největší bezpečí. Rozměry postroje Curli můžete upravovat, zvířeti jej dokonale přizpůsobíte přímo na tělo. Co se týká materiálu, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s patřičnou odolností a snadnou údržbou. Zásadní parametry postroje pro psy CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby Postroj Curli adekvátně rozloží tahovou sílu a neškrtí pejska Pejska uvidíte i v noci díky reflexním prvkům CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby má mírně přizpůsobitelné rozměry Materiál postroje: nylon, polyester, kov a plast Zaujme barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby (CHPps0405nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue (CHPps0379nad)

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue (CHPps0379nad)
Detail

Postroj pro psa, nastavitelný a reflexní, pro obvod hrudníku od 38,3cm, materiál: nylon, polyester, kov a plast Nechcete svého psa upínat běžným obojkem? Správně střižený postroj pomůže rozložit sílu zejména u pejsků, kteří při sportovních či jiných aktivitách více táhnou. Při nočních procházkách přijde vhod reflexní úprava pro co největší bezpečí. Rozměry postroje Curli můžete přizpůsobit zvířeti podle potřeb. Co se týče materiálu, postroj Curli tvoří nylon, polyester, kov a plast s patřičnou odolností a snadnou údržbou. Zajímavé přednosti postroje pro psy CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue Postroj Curli přiměřeně rozloží sílu tahu a neškrtí pejska Díky reflexním prvkům uvidíte pejska i v noci CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue dovoluje přizpůsobovat rozměry Materiál: nylon, polyester, kov a plast Dominuje mu barva (alza.cz)

Podobné produkty ako CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue (CHPps0379nad)

MenForSan Přírodní hydratační šampon pro psy se zeleným jablkem 300ml

MenForSan Přírodní hydratační šampon pro psy se zeleným jablkem 300ml
Detail

Menforsan Přírodní hydratační šampon pro psy se zeleným jablkem je ideální pro provzdušnění srsti u dlouhosrstých plemen. Podporuje lesk a barvu srsti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako MenForSan Přírodní hydratační šampon pro psy se zeleným jablkem 300ml

DUVO+ Měkká pochoutka pro psy se Serrano šunkou 100g (5414365274108)

DUVO+ Měkká pochoutka pro psy se Serrano šunkou 100g (5414365274108)
Detail

Pamlsky pro psy - pro posílení žvýkacích svalů, pro všechna plemena s normální aktivitou, hrubé bílkoviny 24,2 %, tuky 11,3% Pamlsky důvo + Tender Loving Care jsou velmi chutné a měkké pochoutky.Jsou vyráběny v EU a neobsahují žádná umělá barviva ani aromata. Tato bezlepková Vario se šunkou Serrano obsahuje více než 70 % čerstvého masa, rýže a oreganového oleje pro optimální strukturu a chuť. Hypoalergenní přípravek bez genetických modifikací je ideální pro trénink psa. Jsou vhodné pro všechny psy od šesti měsíců. SloženíMaso a produkty živočišného původu (24,5 % šunka), obiloviny (7,7 % rýže), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky.Doplňkové látky: obsahuje EU povolená konzervanty a antioxidanty Analytické složkyHrubý protein 24,2 %, obsah tuku 11,3 %, vláknina 1,48 %, popel 11,9 %. Dávkování a upozorněníDoporučujeme podávat pod dohledem. Slouží jako doplnění běžné krmné dávky. Zajistěte psovi vždy... (alza.cz)

Podobné produkty ako DUVO+ Měkká pochoutka pro psy se Serrano šunkou 100g (5414365274108)

IMAC Cabrio přepravka pro kočky a psy plastová modrá 50×32×34,5 cm (8021799404987)

IMAC Cabrio přepravka pro kočky a psy plastová modrá 50×32×34,5 cm (8021799404987)
Detail

Přepravka pro psa a kočku, vhodná pro malá plemena, modrá barva, materiál: plast, rozměry: 32×50×34,5cm Přepravní bedna Argi Cabrio je jak pro psy, tak i pro kočky. Přepravka má průhledná dvířka a velké množství otvorů, které umožňují cirkulaci vzduchu. Bezpečnostní zámek udrží vašeho miláčka v bedně, i když bude vyvádět. Skvěle propracovaný bezpečnostní systém přepravky Argi umožňuje pohodlné cestování bez nepříjemných překvapení. Přepravka má boční i vrchní otevírání. Klíčové vlastnosti přepravní bedny Argi CabrioPřepravní bedna Argi Cabrio má propracovaný bezpečnostní systém drženíPrůhledná dvířka s množstvím otvorůBezpečnostní zámekPřepravka má modrou barvu Rozměry:50 × 32 × 34,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako IMAC Cabrio přepravka pro kočky a psy plastová modrá 50×32×34,5 cm (8021799404987)
Přepravka pro psy TRAVEL SMART šedá/béžová Zolux (8003507989139), Verk 19109 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25020), Verk 19112 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25025), Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, modrá (20992), Verk 19108 pro psy a kočky dvojitá, zelená (25017), Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, růžová (20993), Verk 19109 pro psy a kočky dvojitá, modrá (25018), Verk 19113 pro psy a kočky dvojitá, žlutá (20994), Verk 19112 pro psy a kočky dvojitá, modrá (25011), Weber palivové přepážky (7402), IMAC Přepravka pro kočky a psy plastová hnědá 50×32×34,5 cm (8021799407056), Verk 15268 dvojitá se zásobníkem (2790), IMAC Cabrio přepravka pro kočky a psy plastová modrá 50×32×34,5 cm (8021799404987), PŘEPRAVKA NA NÁŘADÍ QBRICK SYSTEM TWO BOX 200, VČETNĚ 6 MULTI ORGANIZÉRŮ (164134), Za skleněnou stěnou (9788025734025), Dvojitá brašna na zadní nosič kola voděodolná 35 l černá (93250), Trixie Přepravka na široký zadní nosič kola 48 × 29 × 42 cm (4011905131184), Ebi Touring přepravka pro zvířata (CHPkr0093nad), Curver přepravka Rattan 51x38x33cm, AngelMate Přepravka růžová (CHPcp0258nad), přepravka na psa kočku, Shumee Přepravka víceúčelová skládací pro mazlíčky béžová (8718475899006), CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Ruby (CHPps0405nad), CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Moss (CHPps0392nad), CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Red (CHPps0399nad), CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Blue (CHPps0379nad), Bino šroubovací přepravka s nářadím, Karlie Přepravka Pet Tourist (CHPrk0442_nad), Vodní skluzavka dvojitá, 4,88m, kocarek pro psy