Tchibo esperto caffé 1.1 stříbrný (636175)

Produkt Tchibo esperto caffé 1.1 stříbrný (636175) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Tchibo esperto caffé 1.1 stříbrný (636175) upraviť a produkt hľadať znova.

Tchibo Esperto Caffé 1.1 stříbrný (636175)

Tchibo Esperto Caffé 1.1 stříbrný (636175)
Detail

Automatický kávovar tlak 19 bar, automatické vypnutí, mlýnek na kávu, nastavení množství vody, odkapávací systém, odvápňovací systém a výškově nastavitelná výpust s osvětlením šálku, objem nádržky na vodu 1,1 l, příkon 1470 W, šířka 18 cm, výška 31,5 cm, hloubka 40 cm, hmotnost 7,5 kg Nastartuje den s dobrou kávou. tchibo Esperto Caffé 1.1 stříbrný za malou chvilku vykouzlí z namleté arabiky či robusty horký nápoj výrazné barvy a hořké vůně. Tento model pracuje s tlakem 19 bar, je tedy schopen splnit ozkoušené hodnoty pro uvaření espressa v kvalitě jako z kavárny. Kávovar je vybaven množstvím funkcí, především lze upravit množství vody a najít si dokonale vyváženou intenzitu nápoje. Součástí přístroje je i vestavěný kávomlýnek. Přístroj Tchibo byl vyroben s odvápňovacím systémem, který zamezuje usazování vodního kamene. Odpočinek u dobré kávy nepokazí žádné pracné čištění. Hrneček jemné kávy s automatickým kávovarem Tchibo Esperto Caffé 1.1... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto Caffé 1.1 stříbrný (636175) , Tchibo esperto caffé (636174)

Tchibo Esperto Caffé (636174)

Tchibo Esperto Caffé (636174)
Detail

Automatický kávovar tlak 19 bar, automatické vypnutí, nastavení množství kávy a výškově nastavitelná výpust s osvětlením šálku, objem nádržky na vodu 1,1 l, velikost zásobníku mlýnku 160 g, příkon 1470 W, šířka 18 cm, výška 31,5 cm, hloubka 40 cm, hmotnost 7,5 kg Plnoautomatický kávovar Esperto Caffe 1.1 od tchibo je určen pro přípravu voňavého espressa nebo caffe crema ze zrnkové kávy. Disponuje funkcí Dopito, možností volby množství nápoje, výškově nastavitelnou výpustí s osvětlením šálku a díky vyjímatelnému spařovacímu zařízení se snadno čistí. Kávovar Esperto Caffe 1.1 nabízí funkci Intense+ k nastavení intenzity nápoje. Přístroj na přípravu kávy od Tchibo je široký jen 18 cm a najde si tak místo v každé kuchyni. Vyvinut byl speciálně pro kávy značky Tchibo. Klíčové vlastnosti plnoautomatického kávovaru Esperto Caffe 1.1 TchiboPřístroj na přípravu kávy má praktické rozměry Nabízí funkci Dopito pro 2... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto Caffé (636174) , Tchibo esperto pro (393500)

Tchibo Esperto Caffé 1.1 - zánovní

Detail

Automatický kávovar s tichým provozem v elegantním provedení. tchibo Esperto Caffé 1.1 umožňuje volbu intenzity kávy a funkci doppio. Díky komapaktnímu designu se snadno vejde i do menších kuchyní. Připravte si dvojité espresso či caffé cremu jedním stiskem tlačítka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto Caffé 1.1 - zánovní , Tchibo barista caffé crema, zrnková, 1000g (492881)

Tchibo Esperto Caffé 1.1 - použité

Detail

Automatický kávovar s tichým provozem v elegantním provedení. tchibo Esperto Caffé 1.1 umožňuje volbu intenzity kávy a funkci doppio. Díky komapaktnímu designu se snadno vejde i do menších kuchyní. Připravte si dvojité espresso či caffé cremu jedním stiskem tlačítka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto Caffé 1.1 - použité , Tchibo cafissimo barista edition caffé crema 80g (504189)

Tchibo automatický kávovar Esperto Caffé, antracitový

Detail

Kompaktní a tichý kávovar v elegantním provedení. tchibo Esperto Caffé, antracitový umožní volbu intenzity kávy pro perfektní espresso či caffe cremu. Díky kompaktnímu designu se snadno vejde i do menší kuchyně, překvapí také velmi tichým chodem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo automatický kávovar Esperto Caffé, antracitový

Tchibo Caffé Créma Intense 1 kg

Detail

Zrnková káva tchibo Caffé Créma Intense v jednokilovém balení je vhodná pro přípravu všech druhů kávových nápojů. 100% Arabica pocházející z nejlepších vysokohorských lokalit Latinské Ameriky. Jemné pražení dává kávě plný charakter s decentním čokoládovým akcentem a intenzitu číslo 4. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Caffé Créma Intense 1 kg , Esperto nahradni dily velikost 3 salky

Tchibo Esperto PRO (393500)

Tchibo Esperto PRO (393500)
Detail

Automatický kávovar tlak 19 bar, automatické vypnutí, cappuccino a latte, funkce horké vody, kompaktní rozměry, nastavení množství kávy, nastavení množství vody, odvápňovací systém, signalizace potřeby odvápnění, šlehač mléka a výškově nastavitelná výpust s osvětlením šálku, objem nádržky na vodu 1,1 l, příkon 1470 W, šířka 18 cm, výška 31,5 cm, hloubka 40 cm, hmotnost 8,166 kg Ranní káva je u mnoha lidí důvodem pro lepší den. tchibo Esperto PRO vám hned po ránu vykouzlí z výběrové kávy voňavý nápoj výrazné barvy a pronikavé vůně. Kávovar pracuje při tlaku 19 bar, splňuje tak ideální hodnoty pro chystání espressa v kvalitě jako z kavárny. Kávovar je vybaven množstvím funkcí, v první řadě lze regulovat množství kávy i vody a díky tomu vyladit intenzitu nápoje přesně podle chuti. Automatický kávovar Tchibo byl navržen s odvápňovacím systémem, který má za úkol zabránit tvorbě vodního kamene. Přestávku u dobře připravené kávy nepokazí náročné čištění.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto PRO (393500) , Esperto kavovar na 3 salky stribrna

Tchibo Barista Caffé Crema 1 kg, zrno

Detail

Zrnková káva tchibo Caffé Créma v jednokilovém balení vynikne při přípravě café au lait, ale hodí se i pro přípravu klasické kávy. Zrna 100% Arabiky jsou dlouho a pomalu pražená v tradičních pražicích bubnech. To dává kávě dekikátní chuť s elegantním aroma a ovocným nádechem a také intenzitu číslo 3. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Barista Caffé Crema 1 kg, zrno , Audiodesign pmu usb 1.1 (30887)

Tchibo náhradní sada pro kávovar Tchibo Esperto Pro

Detail

Náhradní sada pro ještě větší čerstvost při přípravě mléčných specialit i po delším používání. tchibo náhradní sada pro kávovar Tchibo Esperto Pro po nahrazení dílů, které přicházejí do přímého kontaktu s mlékem. Použitelná pouze v kombinaci s kávovarem Tchibo Esperto Pro. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo náhradní sada pro kávovar Tchibo Esperto Pro , Stojan na kapsle tchibo

ESPERTO Kávovar na 1 šálek - stříbrná

ESPERTO Kávovar na 1 šálek - stříbrná
Detail

vhodné na sklokeramickou desku vhodné na elektrický sporák vhodné na plynový sporák nevhodné na indukční desku nelze mýt v myčce nádobí ESPERTO je skutečný odborník, pokud jde o přípravu originálního italského espressa. Voda se nalije do spodní části nádoby, nasadí se sítko, naplní se umletou kávou a připevní se horní část. Nyní se postaví na sklokeramickou desku, eletrický či plynový sporák a v okamžiku je cítit vůně kávy. Proč se tento druh přípravy kávy v Itálii tolik oceňuje: je to rychlé a nádoba se snadno udržuje. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ESPERTO Kávovar na 1 šálek - stříbrná , Zásobník na kapsle tchibo

Tchibo automatické espresso Esperto PRO

Detail

Automatický kávovar s tichým provozem v kompaktním provedení. tchibo Esperto PRO umožňuje volbu intenzity kávy a funkci doppio. Díky komapaktnímu designu se snadno vejde i do menších kuchyní. Připravte si Cappuccino či Latté jedním stiskem tlačítka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo automatické espresso Esperto PRO , Sava gravel carbon g 1.1 (sptsav261nad)

Tchibo automatický kávovar Esperto Latte, antracitový

Detail

Kompaktní kávovar v elegantním provedení s napěňovací tryskou. tchibo Esperto Latte, antracitový umožní volbu intenzity kávy pro perfektní espresso či caffe cremu. Díky kompaktnímu designu se snadno vejde i do menší kuchyně, překvapí také velmi tichým chodem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo automatický kávovar Esperto Latte, antracitový , Caffé edice italiana ristretto (2001628)

Tchibo Esperto Caffé 1.1

Detail

Automatický kávovar s tichým provozem v elegantním provedení. tchibo Esperto Caffé 1.1 umožňuje volbu intenzity kávy a funkci doppio. Díky komapaktnímu designu se snadno vejde i do menších kuchyní. Připravte si dvojité espresso či caffé cremu jedním stiskem tlačítka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Esperto Caffé 1.1 , Maxima caffé, zrnková, 1000g (l17e03a)

ESPERTO ACCESSORI Náhradní díly velikost 1 šálek

ESPERTO ACCESSORI Náhradní díly velikost 1 šálek
Detail

Sada tří těsnění a jednoho filtru pro kávovar ESPERTO V řadě ESPERTO najdeme skutečného odborníka na pravé italské espresso. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ESPERTO ACCESSORI Náhradní díly velikost 1 šálek , Tchibo cafissimo easy černý (380833)

Tchibo Barista Espresso 1 kg

Detail

Zrnková káva tchibo Barista Espresso v jednokilovém balení je vhodná pro přípravu espressa v automatickém i pákovém kávovaru a také pro použití v dalších kávových nápojích. Zrna 100% Arabiky jsou dlouho a pomalu pražená v tradičních pražicích bubnech. To dává kávě chuť s jemným základem, tóny hořké čokolády a oříškový akcent a také intenzitu číslo 5. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Barista Espresso 1 kg , Tchibo barista espresso 500g (491547)

Tchibo Cafissimo Barista Caffé Crema 8x10 kapslí

Detail

Sada kapslí Cafissimo Barista od značky tchibo obsahuje kávu v profesionální kvalitě. Káva je vyrobena tradičním řemeslným uměním, kde zrna jsou zušlechťována v bubnové pražírně. Káva vaše chuťové pohárky pohladí ovocným aroma. Díky dlouhému pražení mají zrna čas rozvinout svůj jedinečný charakter. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Cafissimo Barista Caffé Crema 8x10 kapslí , Tchibo pěnič mléka, bílý (357373)

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Mild, 8x10 kapslí

Detail

Kávové kapsle Caffé Crema Mild od značky tchibo přináší lahodnou chuť se sametovým prožitkem a smyslností. Kávová zrna Tchibo Arabica jsou šetrně pražena, což kávě dává lehký ovocný tón. Balení obsahuje 80 kapslí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Cafissimo Caffé Crema Mild, 8x10 kapslí , Sealpod feepod pro tchibo (711347732973)

Tchibo Barista Caffé Crema, zrnková, 1000g (492881)

Tchibo Barista Caffé Crema, zrnková, 1000g (492881)
Detail

Káva zrnková, 100 % arabica, 1000 g Zrnková káva 100% tchibo Arabica pro přípravu lahodné kávy je vhodná do plnoautomatických kávovarů. Díky pražení v bubnové pražičce získává káva ovocný nádech a lahodně smetanovou pěnu. Zrnková káva Tchibo Barista Caffé Crema obsahuje 1 kg nejkvalitnější kávy 100% Tchibo Arabica pro přípravu lahodné kávy. Balení má uzávěr pro zachování čerstvého aroma. Káva je vhodná do plnoautomatických kávovarů se zabudovaným mlýnkem na kávu, pákových kávovarů a konviček na přípravu kávy. Klíčové vlastnosti100% Tchibo Arabicapomalé pražení v bubnové pražičceovocný nádech a lahodně smetanová pěnauzavíratelné balení pro zachování aromavhodné do plnoautomatických kávovarů Kvalitní káva a pomalé pražení Tato káva se vyrábí z kávových plodů pocházejících ze zodpovědné zemědělské produkce. Díky pomalému pražení v bubnové pražičce získává káva ovocný nádech a lahodně smetanovou pěnu. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Barista Caffé Crema, zrnková, 1000g (492881) , Caffé decaffeinato, balení 16 kapslí (2000775)

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma 8x10 kapslí

Detail

Společně s jemnou sametovou pěnou si vychutnejte plnou smyslnost kávy Cafissimo Caffè Crema Rich Aroma značky tchibo. Káva Caffè Crema plná chuť s karamelovým tónem a plným aromatem čerstvě upražené kávy se skvěle hodí k přípravě vynikajících specialit s mléčnou pěnou, např. na přípravu cappuccina nebo latte macchiato. Balení obsahuje 80 kapslí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma 8x10 kapslí , Caffé vaniglia, balení 16 kapslí (2000778)

Tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma 96ks (483510)

Tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma 96ks (483510)
Detail

Kávové kapsle káva, medium - caffe crema, 100 % arabica, Jižní Amerika, recyklovatelné, 96 porcí Chcete si na dobré kávě pochutnat i v pohodlí domova? Pak jistě oceníte kávové kapsle tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma 96ks, které vytvoří kávu dle vašich představ. Příchuť Caffé crema je dobrou volbou pro milovníky kávové pěny, která vznikne při pouhém šlehání kávy. Kávová zrna 100 % Arabica se postarají o jedinečný požitek z pití kávy. Zemí, kde byla sklizena, je Jižní Amerika. V balení naleznete 96 kapslí. Klíčové funkce kávových kapslí Tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma 96ks Díky pomoci kávových kapslí Tchibo si kvalitní kávu dokážete připravit i doma Příchuť: caffe crema Druh kávy: 100 % Arabica Počet porcí v balení je 96 Původ kávy: Jižní Amerika Alergeny: bez alergenů (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Cafissimo Caffé Créma Rich Aroma 96ks (483510) , Caffé fortissimo, balení 16 kapslí (2000771)

Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffé Crema 80g (504189)

Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffé Crema 80g (504189)
Detail

Kávové kapsle káva, medium - caffe crema, 100 % arabica, Brazílie, 10 porcí Vychutnejte si limitovanou edici Cafissimo Barista Caffé Crema. Káva vyniká elegantním aroma s náznaky bobulí. Kávě dodává její výjimečnou chuť tradiční způsob přípravy v bubnové pražírně. Dlouhé pražení vybraných zrn kávy 100% arabica dodává tomuto nápoji jedinečný charakter. Báječně se hodí pro přípravu kávových specialit s mlékem. Intenzita nápoje je 3. Klíčové vlastnosti kávových kapslí tchibo Cafissimo Barista Caffé CremaLimitovaná edice profesionální kávy Tradiční způsob přípravy v bubnové pražírně Kvalitní káva s elegantním aroma s náznaky bobulíBalení obsahuje 10 porcí Intenzita nápoje 3100% arabica Certifikát Fairtrade (alza.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffé Crema 80g (504189) , Mami's caffé bezkofeinová, zrnková, 500g (tv1138sd5)

Tchibo Espresso Milano Style, 1 kg

Detail

Pražená zrnková káva milánského typu. tchibo Espresso Milano Style je složena ze směsi nejkvalitnějších zrnek odrůdy arabica zušlechtěných pomalým pražením. Výsledkem je káva s neobyčejnou chutí a bohatou jemnou pěnou. Technologie Tchibo Aroma Protect uchová kávu dlouho čerstvou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tchibo Espresso Milano Style, 1 kg , Caffé espresso, balení 16 kapslí (2000770)

ESPERTO Kávovar na 3 šálky - stříbrná

ESPERTO Kávovar na 3 šálky - stříbrná
Detail

vhodné na sklokeramickou desku vhodné na elektrický sporák vhodné na plynový sporák nevhodné na indukční desku nelze mýt v myčce nádobí ESPERTO je skutečný odborník, pokud jde o přípravu originálního italského espressa. Voda se nalije do spodní části nádoby, nasadí se sítko, naplní se umletou kávou a připevní se horní část. Nyní se postaví na sklokeramickou desku, eletrický či plynový sporák a v okamžiku je cítit vůně kávy. Proč se tento druh přípravy kávy v Itálii tolik oceňuje: je to rychlé a nádoba se snadno udržuje. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ESPERTO Kávovar na 3 šálky - stříbrná , Caffé caramello, balení 16 kapslí (2000777)

ESPERTO Kávovar na 6 šálků - stříbrná

ESPERTO Kávovar na 6 šálků - stříbrná
Detail

vhodné na sklokeramickou desku vhodné na elektrický sporák vhodné na plynový sporák nevhodné na indukční desku nelze mýt v myčce nádobí ESPERTO je skutečný odborník, pokud jde o přípravu originálního italského espressa. Voda se nalije do spodní části nádoby, nasadí se sítko, naplní se umletou kávou a připevní se horní část. Nyní se postaví na sklokeramickou desku, eletrický či plynový sporák a v okamžiku je cítit vůně kávy. Proč se tento druh přípravy kávy v Itálii tolik oceňuje: je to rychlé a nádoba se snadno udržuje. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ESPERTO Kávovar na 6 šálků - stříbrná , Tchibo espresso milano, zrnková, 500g (491542)

Mauro Caffé Centopercento zrnková káva 1 kg

Mauro Caffé Centopercento zrnková káva 1 kg
Detail

Káva Mauro Centopercento je vlajkovou lodí v sortimentů káv z pražírny Mauro. Jedná se o tmavě praženou kávu s příjemně vyváženou chutí, ve které objevujeme tóny pražených ořechů a kakaa. Celkový velmi příjemný dojem doplňuje hustá Crema, u čistých arabik takřka nevídaná. Káva Mauro Centopercento je 100% arabika s minimální nakyslostí. Je velmi vhodná k přípravě espressa, nicméně rozhodně ji lze použít i k přípravě kávovinových nápojů. Hmotnost: 1 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Mauro Caffé Centopercento zrnková káva 1 kg , Tchibo cafissimo mini midnight black (370890)

Izzo Caffé Silver zrnková káva 1 kg

Izzo Caffé Silver zrnková káva 1 kg
Detail

Káva IZZO Silver je velice vyvážená, středně silná káva s výrazným chuťovým profilem. Káva IZZO Silver je směs arabiky a robusty s dokonale plnou, pikantní chutí a hustou Cremou. (patro.cz)

Podobné produkty ako Izzo Caffé Silver zrnková káva 1 kg , Tchibo cafissimo mini classy white (370892)

Mauro Caffé Prestige zrnková káva 1 kg

Mauro Caffé Prestige zrnková káva 1 kg
Detail

Káva Mauro Espresso Prestige je opravdovým espressem pro milovníky silné kávy ze sortimentu pražírny Mauro. Jedná se o tmavě praženou kávu s velmi intenzivní chutí, ve které objevujeme tóny čokolády a lékořice. Jako příjemný doplněk Vás překvapí hustá, tmavá Crema. Káva Mauro Espresso Prestige je směs 40% arabiky a 60% robusty s mírnou hořkostí v závěru. Je velmi vhodná k přípravě espressa, ještě více však vynikne při přípravě kávovinových nápojů. Hmotnost: 1 kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Mauro Caffé Prestige zrnková káva 1 kg , Tchibo indukční napěňovač mléka, bílý (364472)

Izzo Caffé Gold zrnková káva 1 kg

Izzo Caffé Gold zrnková káva 1 kg
Detail

Káva IZZO Gold je nejvyšší třída kávy v portfoliu pražírny Caffé IZZO. Jedná se o velmi jemnou, přesto typicky neapolsky silnou arabiku, s plným tělem a vyváženou chutí, kterého je dosaženo pomalým pražením, díky kterému se v této kávě snižuje hořkost a kyselost na naprosté minimum. (patro.cz)

Podobné produkty ako Izzo Caffé Gold zrnková káva 1 kg , Tchibo aroma dóza na kávu (609181)

Caffé Milano Black 1 Kg zrnková (130120)

Caffé Milano Black 1 Kg zrnková (130120)
Detail

Káva zrnková, směs, původ Jižní Amerika, místo pražení Itálie, stupeň pražení 7, 1000 g Káva Caffé Milano svou poutavou chutí a vůní potěší každého, kdo si nedokáže bez horkého šálku představit den. Zrnková káva je uložena v 1000g balení, které se hodí zejména při velmi časté spotřebě. Jde o směs Arabiky a Robusty s vyrovnanou chutí a vůní. Zemí sklizně je Jižní Amerika, za pražením pak stojí Itálie. Osobitou chuť dodává kávě Caffé Milano Black 1 Kg zrnková pražení stupně 7. Podstatné přednosti kávy Caffé Milano Black 1 Kg zrnková Zrnková káva pro pro mletí před přípravou Pečlivě namíchána ze směsi Arabiky a Robusty Země původu kávy Caffé Milano: Jižní Amerika Místo pražení: Itálie Caffé Milano Black 1 Kg zrnková je upražena na stupeň 7 Hmotnost balení: 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Caffé Milano Black 1 Kg zrnková (130120) , Tchibo barista espresso, zrnková, 1000g (492883)

Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková (1183)

Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková (1183)
Detail

Káva zrnková, směs, původ Jižní Amerika, místo pražení Itálie, stupeň pražení 7, 1000 g Káva SpecialCoffee svou působivou chutí a podmanivou vůní pomůže nastartovat den nebo zpříjemnit odpoledne. Zrnková káva je dodávaná v 1000g balení, které na chvíli vystačí i při větší spotřebě. Jde o směs Arabiky a Robusty s patřičně vyváženou chutí a vůní. Zemí jejího původu je Jižní Amerika, pod pražení se podepsala Itálie. Charakteristickou chuť dává kávě Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková pražení stupně 7. Důležité přednosti kávy Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková Zrnková káva určená pro mletí před přípravou Pečlivě namíchána ze směsi Arabiky a Robusty Země původu kávy SpecialCoffee: Jižní Amerika Země pražení: Itálie Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková byla upražena na stupeň 7 Balení má hmotnost 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Saccaria caffé Argento 1 Kg zrnková (1183) , Tchibo cafissimo espresso vanilla 70g (491845)

Hausbrandt Caffé Espresso Nonnetti zrnková káva 1 kg

Hausbrandt Caffé Espresso Nonnetti zrnková káva 1 kg
Detail

Káva Hausbrandt Espresso Nonnetti je původní směsí značky Hausbrandt. Jedná se o tradiční směs 80% Arabiky a 20% Robusty, ze které se dělá to nejlepší severo - italské espresso. Káva Hausbrandt Espresso Nonnetti má výraznou, krémovou chuť, ve které nacházíme ovocné tóny spolu s mírnou kyselinkou. Vyznačuje se hustou Cremou. Tato káva je nejvhodnější na přípravu jako espresso. Vzhledem k vyššímu obsahu kofeinu doporučujeme tuto kávu konzumovat v průběhu dne, v pozdních večerních hodinách je vhodné zvolit slabší kávu. Hmotnost: 1kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Hausbrandt Caffé Espresso Nonnetti zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffé Crema Classico zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffé Crema Classico zrnková káva 1 kg
Detail

Lavazza Caffe Crema Classico pochází z tradiční turínské pražírny. Obsahuje kvalitní, středně praženou směs z 70% arabiky a 30% robusty, kterou oceníte ihned po ochutnání tohoto typicky sametově krémového italského nápoje. (patro.cz)

Podobné produkty ako Lavazza Caffé Crema Classico zrnková káva 1 kg

New York Caffé XXXX zrnková káva 1 kg

Detail

Káva New York XXXX vyniká výraznou a silnou chutí s delikátními tóny čokoládových bobů a sametovým aftertaste. Jedno-kilové balení zrnkové kávy ze směsi arabik a exlusivní robusty. (mall.cz)

Podobné produkty ako New York Caffé XXXX zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffe Crema Classico zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffe Crema Classico zrnková káva 1 kg
Detail

Caffé Crema Classico je směsí dvou kávových odrůd. A to druhu Arabica ze 70% a Robusta ze 30%. Každičké zrno prochází přísnou kontrolou kvality. Tato zrnková káva vás dostane nejen plnou sametovou chutí ale také výjimečně hustou cremou. Kavu Lavazza Caffè Crema je možné připravit v jakémkoliv přístroji na přípravu kávy - espresso kávovaru, mokka kávovaru, french pressu a dalších. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Lavazza Caffe Crema Classico zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffé Crema Dolce zrnková káva 1 kg

Lavazza Caffé Crema Dolce zrnková káva 1 kg
Detail

Středně pražená krémová směs vybrané Arabiky a Robusty. CafféCrema Dolce je velmi oblíbená zrnková káva ve vyváženém poměru pro milovníky kvalitní kávy LAVAZZA. Zažijte pravou chuť poctivého espressa s bohatou pěnou jako v italské kavárně.Kavu Lavazza Caffè Crema je možné připravit v jakémkoliv přístroji na přípravu kávy - espresso kávovaru, mokka kávovaru, french pressu a dalších. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Lavazza Caffé Crema Dolce zrnková káva 1 kg

Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková (1084)

Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková (1084)
Detail

Káva zrnková, směs, původ Jižní Amerika, místo pražení Itálie, stupeň pražení 7, 1000 g Káva SpecialCoffee svou působivou vůní dokáže zpříjemnit každé ráno. Zrnková káva je zabalena do 1000g balení, které ocení každý, kdo má velkou spotřebu. Jedná se o směs Arabiky a Robusty s vyrovnanou chutí a vůní. Zemí sklizně je Jižní Amerika, za pražením pak stojí Itálie. Konečnou chuť vtisklo kávě Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková pražení stupně 7. Důležité přednosti kávy Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková Zrnková káva pro namletí těsně před přípravou Pečlivě vyvážená směs Arabiky a Robusty Původ kávy SpecialCoffee: Jižní Amerika Místo pražení: Itálie Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková je upražena na stupeň 7 Hmotnost balení: 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Saccaria caffé Robusto 1882 1 Kg zrnková (1084)

Mambo Caffé Supreme 1 kg zrnková káva (301)

Mambo Caffé Supreme 1 kg zrnková káva (301)
Detail

Káva zrnková, směs, 1000 g Káva Mambo Caffé svou přitažlivou vůní potěší každého, kdo si nedokáže bez horkého šálku představit den. Zrnková káva je dodávaná v 1000g balení, které vystačí dlouho i při větší spotřebě. Jedná se o směs Arabiky a Robusty s vyváženou chutí a vůní. Hlavní vlastnosti kávy Mambo Caffé Supreme 1 kg zrnková káva Zrnková káva pro pro mletí před přípravou Pečlivě namíchána ze směsi Arabiky a Robusty Hmotnost balení: 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Mambo Caffé Supreme 1 kg zrnková káva (301)

Mokambo Caffé Talento 1 kg zrnková káva (180)

Mokambo Caffé Talento 1 kg zrnková káva (180)
Detail

Káva zrnková, směs, 1000 g Káva Mokambo svou lákavou vůní a lahodnou chutí pomůže nastartovat den nebo zpříjemnit odpoledne. Zrnková káva je balena do 1000g balení, které vystačí dlouho i při větší spotřebě. Jde o směs Arabiky a Robusty s vyváženou chutí a vůní. Základní přednosti kávy Mokambo Caffé Talento 1 kg zrnková káva Zrnková káva určená pro mletí před přípravou Pečlivě vybalancovaná směs Arabiky a Robusty Balení má hmotnost 1000 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Mokambo Caffé Talento 1 kg zrnková káva (180)

New York Caffé Extra XXXX zrnková káva 1 kg

New York Caffé Extra XXXX zrnková káva 1 kg
Detail

Káva New York XXXX je v rámci sortimentu pražírny New York přímo předurčena k výrobě kávovinových specialit - Cappuccina či Latté. (patro.cz)

Podobné produkty ako New York Caffé Extra XXXX zrnková káva 1 kg

Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg

Detail

Kávová směs vybraných zrn kávy mix arabika a robusta od značky Julius Meinl. Káva má intenzivní aroma s dlouhotrvajícími tóny hořké čokolády a velmi bohatou cremu. Ideální na přípravu s mlékem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg

Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg

Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg
Detail

Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg 100% arabika ze Střední Ameriky a Asie, intenzivní a pronikavé aroma, dlouhotrvající tóny hořké čokolády. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Julius Meinl Trend Collection Caffé Crema Intenso 1 kg

New York Caffé Extra 100% Arabica zrnková káva 1 kg

New York Caffé Extra 100% Arabica zrnková káva 1 kg
Detail

Jedná se o kávu velice vhodnou obzvlášť k přípravě espressa. (patro.cz)

Podobné produkty ako New York Caffé Extra 100% Arabica zrnková káva 1 kg

DeLonghi Kimbo Kimbo Caffé Top Flavour Zrnková Káva 1 kg

DeLonghi Kimbo Kimbo Caffé Top Flavour Zrnková Káva 1 kg
Detail

Kávová zrna jsou čistou směsí arabiky, vybraná odborníky v místech specifických svou kvalitou – v hornatých oblastech střední Ameriky. Díky střednímu pražení získáme šálek s harmonickou rovnováhou sladkosti a mírné kyselosti, které dohromady tvoří velmi příjemnou a svěží chuť s oříškovým aftertaste. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako DeLonghi Kimbo Kimbo Caffé Top Flavour Zrnková Káva 1 kg

New York Caffé Extra 100% Arabica zrnková káva 1 kg

Detail

New York Miscela Extra je káva s nádherným aroma, plným charakterem a jemnou čokoládovou chutí. Exklusivní směs 100% Arabika si vychutnají zejména ti, kteří dávají přednost sladším druhům kávy s vyváženým a sametovým dozvukem. (mall.cz)

Podobné produkty ako New York Caffé Extra 100% Arabica zrnková káva 1 kg

Caffé Italia 1 - učebnice + CD - F. Federico, A. Tancorre, Nazzarena Cozzi

Caffé Italia 1 - učebnice + CD - F. Federico, A. Tancorre, Nazzarena Cozzi
Detail

Corso di italiano in tre livelli per giovani adultiLivello elementare, intermedio-inferiore, intermedio-superioreAutori: Cozzi, Tancorre, Federico Diaco, Parma, Ritondale SpanoPer acquisire gradualmente una competenza linguistico-comunicativa da un livello elementare ad uno intermedio superiore (A1/A2, B1, B2 del Quadro Comune Europeo di Riferimento).Configurazione:Libro per lo studenteLibretto complementare (solo nei livelli 1 e 2)2 CD AudioGuida per l’insegnanteIl libro per lo studenteLa prima parte del libro presenta gradualmente, in 10 Unita, il lessico e le strutture dell’italiano di oggi, contestualizzato in situazioni di vita quotidiana. In questo modo l’apprendimento risulta naturalmente inserito in un contesto d’uso e permette di confrontarsi da subito con lo stile di vita italiano.La seconda parte, invece, e ricca di materiale per il consolidamento:5 pagine di attivita di riepilogo per ciascuna Unita, test linguistici di comprensione, schede di autovalutazione, la trascrizione dei dialoghi del CD Audio, suggerimenti per pratici giochi di classe, riepilogo della grammatica e glossario divisi per Unita. Il Libretto complementare, disponibile con il primo e secondo Libro per lo studente, comprende un repertorio di frasi che corrispondono alle funzioni comunicative, il riepilogo degli argomenti grammaticali, informazioni e curiosita sulla civilta italiana, un glossario alfabetico. I 2 CD Audio contengono dialoghi, esercizi di ascolto ed esercizi di pronuncia.La Guida per l’insegnanteLa Guida per l’insegnante, oltre a fornire un’agile descrizione dell’approccio metodologico, e ricca di proposte didattiche per approfondimenti linguistici e culturali. Oltre ai test e alle schede fotocopiabili, e presente una pratica sezione dedicata alla pronuncia.Gramatika vysvětlená v češtině ke stažení zdeSlovníček k učebnici ke stažení zde (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Caffé Italia 1 - učebnice + CD - F. Federico, A. Tancorre, Nazzarena Cozzi

Julius meinl Zrnková káva Trend Collection Caffe Crema Intenso 1 kg

Julius meinl Zrnková káva Trend Collection Caffe Crema Intenso 1 kg
Detail

Zrnková káva, arabika ze Střední Ameriky a robusty z Asie. Velmi bohatá krémová crema tvoří ideální směs na přípravu s mlékem, 1000 g (patro.cz)

Podobné produkty ako Julius meinl Zrnková káva Trend Collection Caffe Crema Intenso 1 kg

Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1

Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1

Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1

Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1
Detail

Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Silver Romantický stříbrný náhrdelník LP1864-1/1

Lotus Silver Nadčasový stříbrný náhrdelník LP3294-1/1

Detail

Lotus Silver Nadčasový stříbrný náhrdelník LP3294-1/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Silver Nadčasový stříbrný náhrdelník LP3294-1/1

Lotus Silver Stříbrný řetízek pancer LP3287-1/1

Detail

Lotus Silver Stříbrný řetízek pancer LP3287-1/1 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Lotus Silver Stříbrný řetízek pancer LP3287-1/1
Tchibo Esperto Caffé (636174), Tchibo Esperto PRO (393500), Tchibo Barista Caffé Crema, zrnková, 1000g (492881), Tchibo Cafissimo Barista Edition Caffé Crema 80g (504189), esperto nahradni dily velikost 3 salky, esperto kavovar na 3 salky stribrna, AudioDesign PMU USB 1.1 (30887), stojan na kapsle tchibo, zásobník na kapsle tchibo, Sava Gravel Carbon G 1.1 (SPTsav261nad), Caffé Edice Italiana Ristretto (2001628), Maxima Caffé, zrnková, 1000g (L17E03A), Tchibo Cafissimo EASY Černý (380833), Tchibo Barista Espresso 500g (491547), Tchibo pěnič mléka, bílý (357373), Sealpod FeePod pro Tchibo (711347732973), Caffé Decaffeinato, balení 16 kapslí (2000775), Caffé Vaniglia, balení 16 kapslí (2000778), Caffé Fortissimo, balení 16 kapslí (2000771), Mami's Caffé bezkofeinová, zrnková, 500g (TV1138SD5), Caffé Espresso, balení 16 kapslí (2000770), Caffé Caramello, balení 16 kapslí (2000777), Tchibo Espresso Milano, zrnková, 500g (491542), Tchibo Cafissimo MINI Midnight Black (370890), Tchibo Cafissimo MINI Classy White (370892), Tchibo Indukční napěňovač mléka, bílý (364472), Tchibo Aroma dóza na kávu (609181), Tchibo Barista Espresso, zrnková, 1000g (492883), Tchibo Cafissimo Espresso Vanilla 70g (491845)