T-led smart přijímač dimled zigbee 5-kanálový 069061

Produkt T-led smart přijímač dimled zigbee 5-kanálový 069061 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led smart přijímač dimled zigbee 5-kanálový 069061 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 5-kanálový 069061

T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 5-kanálový 069061
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty podporující standart ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další). Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač dimLED ZIGBEE PR 5K má 5 výstupů a lze jím ovládat: Jednobarevné LED osvětlení CCT LED osvětlení RGB osvětlení RGBW osvětlení RGB + CCT osvětlení Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED. Pro správné fungování skrz aplikaci SMART LIFE je nutné zakoupit dimLED Zigbee bránu. Pokud například vlastníte Philips Hue Bridge, tento přijímač lze napárovat již do Vámi používané aplikace Philips Hue a použít LED pásky RGB, RGBW nebo RGBCCT z naší nabídky, kde máte na výběr větší počet modelů LED pásků. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Přijímač má svorkovnici pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Osvětlení tímto přijímačem můžete tedy zároveň ovládat: Telefonem nebo tabletem přes aplikaci SMART LIFE, případně Philips Hue při použití Philips Hue Bridge Ovladačem řady dimLED Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 5-kanálový 069061 , Sonoff zigbee smart switch, zbmini (zbmini)

T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 2-kanálový 069060

T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 2-kanálový 069060
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty podporující standart ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další). Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač dimLED ZIGBEE PR 2K má 2 výstupy a lze jím ovládat: Jednobarevné LED osvětlení CCT LED osvětlení Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED. Pro správné fungování skrz aplikaci SMART LIFE je nutné zakoupit dimLED Zigbee bránu. Pokud například vlastníte Philips Hue Bridge, tento přijímač lze napárovat již do Vámi používané aplikace Philips Hue a použít LED pásky RGB, RGBW nebo RGBCCT z naší nabídky, kde máte na výběr větší počet modelů LED pásků. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Přijímač má svorkovnici pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Osvětlení tímto přijímačem můžete tedy zároveň ovládat: Telefonem nebo tabletem přes aplikaci SMART LIFE, případně Philips Hue při použití Philips Hue Bridge Ovladačem řady dimLED Mechanickým tlačítkem Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Přijímač dimLED ZIGBEE 2-kanálový 069060 , Immax neo practico 07109k smart led 18cm 24w bílé, zigbee 3.0 (07109k)

T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 2-kanálový 069050

T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 2-kanálový 069050
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED s podporou aplikace Tuya. Přijímačem dimLED Tuya PR 2K má 2 výstupy a lze ovládat vždy pouze jeden typ LED pásků: Jednobarevné LED CCT LED LED osvětlení můžete ovládat pomocí: Telefonu nebo tabletu přes aplikaci Tuya nebo zařízení ECHO od Amazonu Ovladače řady dimLED Mechanickým tlačítkem Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 2-kanálový 069050 , Immax neo practico 07110kd smart led 18cm 24w bílé + ovladač, zigbee 3.0 (07110kd)

T-LED SMART Spínač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069063

T-LED SMART Spínač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069063
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty podporující standart ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další). Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač dimLED ZIGBEE PR SPZ360W má 1 výstup a lze jím ovládat: AC 230V nestmívatelné světelné zdroje Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED. Pro správné fungování skrz aplikaci SMART LIFE je nutné zakoupit dimLED Zigbee bránu G1 nebo kterýkoliv hub (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další), který podporuje standart ZigBee 3.0. Pokud například vlastníte Philips Hue Bridge, tento přijímač lze napárovat již do Vámi používané aplikace Philips Hue a použít nestmívatelná světla z naší nabídky. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Přijímač má svorkovnici pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Osvětlení tímto přijímačem můžete tedy zároveň ovládat: Telefonem nebo tabletem přes aplikaci SMART LIFE, případně Philips Hue při použití Philips Hue Bridge Ovladačem řady dimLED Mechanickým tlačítkem Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Spínač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069063 , Sonoff smart zigbee wi-fi bridge (zbbridge)

T-LED SMART Triakový stmívač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069062

T-LED SMART Triakový stmívač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069062
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty podporující standart ZigBee 3.0 (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další). Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač dimLED ZIGBEE TRIAK PR ZTR360W má 1 výstup a lze jím ovládat: LED AC 230V stmívatelné světelné zdroje (max 200W) Vláknové žárovky (max 360W) Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED. Pro správné fungování skrz aplikaci SMART LIFE je nutné zakoupit dimLED Zigbee bránu G1 nebo kterýkoliv hub (Philips HUE, IKEA TRADFRI a další), který podporuje standart ZigBee 3.0. Pokud například vlastníte Philips Hue Bridge, tento přijímač lze napárovat již do Vámi používané aplikace Philips Hue a použít stmívatelná TRIAK světla z naší nabídky. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Přijímač má svorkovnici pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Osvětlení tímto přijímačem můžete tedy zároveň ovládat: Telefonem nebo tabletem přes aplikaci SMART LIFE, případně Philips Hue při použití Philips Hue Bridge Ovladačem řady dimLED Mechanickým tlačítkem Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Tento model ovladače umožňuje nastavení minimálního svitu. Stmívač je elektronický pro stmívání 0-100%, nicméně některé stmívatelné světelné zdroje většinou nejsou konstruovány pro plné stmívání 0-100%. Při nastavení stmívače na 0% či jinou nízkou hodnotu se může stát, že některá svítidla nefungují správně (například po vypnutí stmívače opětovném zapnutí nedojde k vybuzení zdroje a je nutné na stmívači přidat hodnotu jasu pro rozsvícení). Řešení je najít na světle polohu, kam na minimum stmívat před vypnutím, nebo nastavit minimální hodnotu svitu. Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Triakový stmívač dimLED ZIGBEE pro LED svítidla 230V 069062 , Immax neo smart termostatická hlavice zigbee (07732l)

T-LED Zigbee Getaway brána pro SMART dimLED ovladače 069064

T-LED Zigbee Getaway brána pro SMART dimLED ovladače 069064
Detail

Chytrá WiFi Tuya ZigBee G1 Gateway (brána) Vám umožní ovládat zařízení podporujících standart ZigBee 3.0 a vytvořit si doma tak chytrou domácnost, kdy můžete jednoduše měnit intenzitu a barvu světla, vytvářet různé časové režimy a připojovat další zařízení jako jsou alarmy, žaluzie, termostatická hlavice a další zařízení. ZigBee brána se k místní síti připojuje přes WiFi. Tuya Zigbee HUB (brána) je kompatibilní s produkty dimLED Zigbee, ale zároveň by měla umožňovat integrovat i produkty od dalších kompatibilních systémů se Zigbee 3.0 jako jsou například Philips HUE, IKEA TRADFRI a jiné systémy pracující na standartu ZigBee 3.0. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Pro naši bránu doporučujeme aplikaci SMART LIFE, kterou lze stáhnout na App Store nebo Google play. Brána je kompatibilní s hlasovým ovládáním přes Amazon Alexa a Google Assistant (Samotná brána nepřijímá pokyny, je nutné vlastnit samotné kompatibilní hlasové asistenty). Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Součástí balení: Zigbee brána Micro-USB kabel pro napájení Napájecí zdroj pro napájení ze sítě není součástí balení !!! (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Zigbee Getaway brána pro SMART dimLED ovladače 069064 , Tesla smart switch zigbee (tsl-swi-zigbee1)

T-LED Přijímač dimLED mini pro LED pásky

T-LED Přijímač dimLED mini pro LED pásky
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty, přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač má konektor pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Lze tedy přijímač ovládat jak dálkově, tak manuálně například tlačítkem. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED mini pro LED pásky , Power dynamics pdm-s1604, 16-kanálový mixážní pult, dsp/mp3, usb port, bluetooth přijímač

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky 069001

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky 069001
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty, přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač má konektor pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Lze tedy přijímač ovládat jak dálkově, tak manuálně například tlačítkem. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky 069001 , Power dynamics pdm-s1204, 12-kanálový mixážní pult, dsp / mp3, usb port, bluetooth přijímač

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky CCT 069002

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky CCT 069002
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro CCT LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní se všemi CCT ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky CCT 069002 , Power dynamics pdm-s804, 8-kanálový mixážní pult, dsp / mp3, usb port, bluetooth přijímač

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky RGB 069003

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky RGB 069003
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro RGB LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní s RGB ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky RGB 069003 , Power dynamics pdm-s2004, 20-kanálový mixážní pult, dsp / mp3, usb port, bt přijímač

T-LED Přijímač dimLED softstart pro LED pásky 069023

T-LED Přijímač dimLED softstart pro LED pásky 069023
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač dimLED s funkcí softstart (SLOW) pro LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! Přijímač má svorkovnici pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Lze tedy přijímač ovládat jak dálkově, tak manuálně například tlačítkem. Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. Režim SLOW umožňuje pootočením přepínače nastavit zapnutí a vypnutí světla s náběhem 1 až 20 vteřin, konkrétně lze nastavit hodnoty náběhu světla v časech 1s, 3s, 5s, 10s a 20s V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED softstart pro LED pásky 069023 , Power dynamics pdm-s604, 6-kanálový mixážní pult, dsp / mp3, usb port, bluetooth přijímač

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky 069021

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky 069021
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty, přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač má konektor pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Lze tedy přijímač ovládat jak dálkově, tak manuálně například tlačítkem. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky 069021 , Immax neo practico 07109kd smart led 18cm 24w bílé 3x + ovladač, zigbee 3.0 (07109kd)

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky RGB 069006

T-LED Přijímač dimLED 2  pro LED pásky RGB 069006
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro RGB LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní s RGB ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky RGB 069006 , 3x immax neo smart termostatická hlavice zigbee (07732a)

T-LED Přijímač dimLED mini softstart pro LED pásky 069024

T-LED Přijímač dimLED mini softstart pro LED pásky 069024
Detail

Přijímač dimLED s funkcí softstart (SLOW) je radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED. Přijímač má kabely pro připojení tlačítka, kterým lze přijímač manuálně ovládat. Lze tedy přijímač ovládat jak dálkově, tak manuálně například tlačítkem. Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. Režim SLOW umožňuje mikrotlačítkem nastavit zapnutí a vypnutí světla s náběhem 1 až 20 vteřin, konkrétně lze nastavit hodnoty náběhu světla v časech 1s, 3s, 5s, 10s a 20s. Párování: 3x přijímač vypněte a zapněte, a poté do 5 vteřin 3x na dálkovém ovladači krátce zmáčkněte on/off nebo kanál na který chcete přijímač napárovat. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED mini softstart pro LED pásky 069024 , Tesla smart switch dual zigbee (tsl-swi-zigbee2)

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky CCT 069008

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky CCT 069008
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro CCT LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky CCT 069008 , Danalock smart lock v3 - bt & zigbee (dl-d0ee0bbbt)

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky RGBW 069004

T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky RGBW 069004
Detail

Radiofrekvenční přijímač stmívač pro RGBW LED produkty. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní s RGBW ovladači řady dimLED. Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED 2 pro LED pásky RGBW 069004 , Immax neo smart vypínač 1-tlačítkový zigbee 3.0 (07506l)

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky a NEONy 230V 069009

T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky a NEONy 230V 069009
Detail

Přijímač řady dimLED pro 230V LED pásky. Přijímač je určený jak pro jednobarevné, tak i RGB 230V LED pásky, případně LED pásky NEON. Přijímač dle napárovaného ovladače pozná, zda se jedná o jednobarevné nebo RBG 230V LED pásky. U jednobarevného zapojení jsou ovladačem ovládány všechny 3 kanály najednou, u RGB každý kanál ovládá barvu zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. Přijímač si pamatuje poslední nastavení při odpojení napájení. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Přijímač dimLED pro LED pásky a NEONy 230V 069009 , Immax neo smart vypínač 2-tlačítkový zigbee 3.0 (07507l)

T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107

T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107 , Immax neo smart multi senzor 4v1 zigbee 3.0 (07502l)

T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120

T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120 , Vonyx vmm-k802, 8-kanálový mixér, usb port, bt přijímač, 16 dsp, +48 v phantom napájení

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Kolečko na ovladači slouží jako tlačítko pro zapnutí/vypnutí a otočením pro regulaci intenzity osvětlení. Ovladač lze nainstalovat samostatně nalepením, nebo použít přiloženého rámečku. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103 , Immax neo smart žárovka led e27 11w rgb+cct barevná a bílá, stmívatelná, zigbee 3.0 (07743l)

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 2 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Ovladač lze nainstalovat samostatně nalepením, nebo použít přiloženího rámečku. Případně lze vsadit samostatný ovladač i do rámečků jiných výrobců (např. ABB) Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102 , 2x immax neo smart termostatická hlavice zigbee + smart neo bridge pro v2 (07732b)

T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122

T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 8 zón, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají najednou, nebo jednotlivě pro každý z osmi kanálů zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122 , Woox chytrá zigbee e27 led žárovka r9077 (r9077)

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135 , Techtoy smart bulb rgb 6w e14 zigbee (tsl-lig-e14zb)

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro jednobarevné osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-S: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá , Immax neo smart dálkový ovladač v2 zigbee 3.0 (07087-2 )

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139
Detail

Dálkový ovladač dimLED OVM CCT 4KRM je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 4 zóny, které se můžou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139 , Techtoy smart bulb rgb 4.7w gu10 zigbee (tsl-lig-gu10zb)

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113
Detail

Dálkový ovladač dimLED OVM CCT 1KRM je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113 , Techtoy smart bulb rgb 9w e27 zigbee (tsl-lig-a70zb)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208 , Immax neo smart sada 3x žárovka led e27 11w rgb+cct barevná a bílá, stmívatelná,zigbee 3.0 (07743c)

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Zadní kryt ovladače obsahuje magnet díky kterému můžete ovladač připevnit na magnetické povrchy. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá , Immax neo rondate 07027l smart 80cm 65w černé, zigbee 3.0 (07027l)

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro jednobarevné osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-S: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá , Immax neo canto 07073l smart 80x80cm 60w černé, zigbee 3.0 (07073l)

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Zadní kryt ovladače obsahuje magnet díky kterému můžete ovladač připevnit na magnetické povrchy. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá , Immax neo smart sada 3x vypínač 2-tlačítkový zigbee 3.0 (07507c)

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač CCT osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-CCT: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro RGB a RGBW osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Pro RGB osvětlení je nutné dokoupit dimLED RGB přijímač, pro RGBW osvětlení zase dimLED RGBW přijímač. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-RGBW: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: černá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač CCT osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-CCT: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartonem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: černá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro RGB a RGBW osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Pro RGB osvětlení je nutné dokoupit dimLED RGB přijímač, pro RGBW osvětlení zase dimLED RGBW přijímač. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-RGBW: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: stříbrná 0691013

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: stříbrná 0691013
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Zadní kryt ovladače obsahuje magnet díky kterému můžete ovladač připevnit na magnetické povrchy. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: stříbrná 0691013

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po spárování s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235

T-LED SMART Stmívač Tuya dimLED pro LED svítidla 230V 069052

T-LED SMART Stmívač Tuya dimLED pro LED svítidla 230V 069052
Detail

Stmívač a přijímač lze ovládat stmívatelné LED žárovky (max 200W), vláknové žárovky (max 360W) a panely na 230V. Díky tomuto přijímači můžete osvětlení ovládat použití tlačítka při instalaci pod vypínač, lze ovládat i různými druhy dálkových ovladačů řady dimLED z naší nabídky, ale zároveň pomocí telefonu nebo tabletu přes aplikaci Tuya. Díky těmto možnostem patří mezi špičku na našem trhu. Tento model ovladače umožňuje nastavení minimálního svitu. Stmívač je elektronický pro stmívání 0-100%, nicméně některé stmívatelné světelné zdroje většinou nejsou konstruovány pro plné stmívání. Na přijímač lze napárovat až 10 ovladačů. Po odpojení napájení si přijímač pamatuje poslední nastavení. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Stmívač Tuya dimLED pro LED svítidla 230V 069052

T-LED SMART Spínač TUYA DIMLED pro LED svítidla 230V 069053

T-LED SMART Spínač TUYA DIMLED pro LED svítidla 230V 069053
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED produkty s podporou aplikace Tuya. LED osvětlení můžete ovládat pomocí: Telefonu nebo tabletu přes aplikaci Tuya nebo zařízení ECHO od Amazonu Ovladače řady dimLED Mechanickým tlačítkem Spínač dimLED pro svítidla na 230V. Pouze zapíná a vypíná zařízení, nejedná se o stmívač. Na přijímač lze napárovat až 10 ovladačů. Po odpojení napájení si přijímač pamatuje poslední nastavení. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Spínač TUYA DIMLED pro LED svítidla 230V 069053

T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 5-kanálový 069051

T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 5-kanálový 069051
Detail

Chytrý radiofrekvenční přijímač stmívač pro LED s podporou aplikace Tuya. Přijímačem dimLED Tuya PR 5K má 5 výstupů a lze ovládat vždy pouze jeden typ LED pásků: Jednobarevné LED CCT LED RGB RGBW RGB + CCT LED osvětlení můžete ovládat pomocí: Telefonu nebo tabletu přes aplikaci Tuya nebo zařízení ECHO od Amazonu Ovladače řady dimLED Pro ovládání více okruhů je nutno použít jeden přijímač na každý okruh. Na každý přijímač lze napárovat až 10 různých ovladačů řady dimLED a tak ovládat z několika míst. Přijímač je kompatibilní se všemi ovladači řady dimLED !!! V případě přerušení a poté opětovného připojení napájení (například přerušením napájení zdroje) má tento přijímač paměť nastavení intenzity (intenzita osvětlení se vrátí na naposled nastavenou). Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30-50 cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230 V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED SMART Přijímač TUYA DIMLED 5-kanálový 069051

5-kanálový přijímač Jeti 80001226 2,4 GHz Zásuvný systém JR

5-kanálový přijímač Jeti 80001226 2,4 GHz Zásuvný systém JR
Detail

Přenosová soustava Duplex Nová verze Přijímač · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako 5-kanálový přijímač Jeti 80001226 2,4 GHz Zásuvný systém JR

T-LED Ovladač WIFI dimLED

T-LED Ovladač WIFI dimLED
Detail

WiFi převodník pro ovládání všech RF přijímačů řady dimLED pomocí zařízení s operačním systémem IOS a Android. Po instalaci aplikace (iOS, Andoid) můžete ovládat světlo přímo z vašeho telefonu. Jedním WIFI ovladačem lze ovládat neomezeně dimLED přijímačů. WIFI ovladače zde tedy působí jako "ovladač", nicméně můžete WIFI ovladač kombinovat i s dalšími dimLED ovladači. Můžete tedy Vaše zóny doma ovládat současně přes telefon pomocí tohoto WIFI ovladače a zároveň mít klasické ovladače. WIFI ovladač lze párovat ke všem dimLED přijímačům (jednobarevné, CCT, RGB, RGBW, 230V) Ukázkové použití: 3 okruhy doma se 3 dimLED přijímači lze ovládat tímto WIFI ovladačem a vybraným vícekanálovým (nebo více jednokanálovými) dimLED ovladači. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Ovladač WIFI dimLED

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají najednou, nebo jednotlivě pro každý ze čtyř kanálů zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání probíhá otáčením kolečka, zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED 069137

T-LED Držák pro ovladače dimLED S

T-LED Držák pro ovladače dimLED S
Detail

Držák pro ovladače dimLED velikosti S. Pro ovladače: 069108, 069109, 069111, 069112, 069201, 069202, 069203, 069204, 069213. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Držák pro ovladače dimLED S

T-LED LED žárovka dimLED RGB CCT 9W E27

T-LED LED žárovka dimLED RGB CCT 9W E27
Detail

LED žárovky jsou náhradou za staré a neúsporné vláknové žárovky. Lze jimi však nahradit i tzv. CFL neboli úsporné žárovky. Touto 9W variantou dokážete nahradit až 70-80W klasickou žárovku. Patice E27 je stejná jako u vláknové žárovky. Tato žárovka je ovládána produkty z řady dimLED. Díky parametrům CCT a RGB lze u této žárovky změnit nejen teplota bílé barvy ale i nastavit barvu jinou. LED žárovka svítí ihned na plný výkon. Protože většinu energie přemění na světlo, nikoli na teplo, nepřehřívá se, šetří náklady na elektřinu a přesto dosahuje adekvátní svítivosti. Tato LED žárovka svítí teplou nebo denní bílou. Oproti vláknovým žárovkám uspoří až 90% elektrické energie. Díky tomu se jejich koupě rychle vrátí. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED LED žárovka dimLED RGB CCT 9W E27

T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119

T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119
Detail

Miniaturní LED ovladač - stmívač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Tento model ovladače lze schovat například pod vypínač a na samotný vypínač ho zapojit. Pro správnou funkci je nutné, aby se jednalo o tlačítko (vypínač, který se po zmáčknutí vrací do původní polohy). Ovládání probíhá na tlačítku, kdy krátkým stiskem tlačítka zapnete nebo vypnete, přidržením nastavujete intenzitu světla. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119

T-LED Držák pro ovladače dimLED M

T-LED Držák pro ovladače dimLED M
Detail

Držák pro ovladače dimLED velikosti M. Pro ovladače: 069205, 069120, 069134, 069208, 069211. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Držák pro ovladače dimLED M

T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138

T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání a nastavování barevné teploty probíhá otáčením kolečka (mezi režimy se přepíná 2x stisknutím kolečka). Zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138

T-LED Mikrovlnné pohybové čidlo dimLED 069382

T-LED Mikrovlnné pohybové čidlo dimLED 069382
Detail

Mirkovlnné pohybové čidlo dimLED slouží ke spínání přijímačů z řady dimLED. Čidlo lze napárovat na všechny dimLED přijímače. Radarové pohybové čidlo funguje na jiném principu než běžná PIR čidla. Toto čidlo je vybaveno velmi citlivým a spolehlivým senzorem, který pracuje na principu vysílání vysokofrekvenčních radiomagnetických (radarových) vln. Pokud je pole narušeno pohybem, senzor spustí světlo. Čidlo pracuje i přes dveře, okna, či tenké stěny. Má dosah až 20m, 150° vertikálně, 360° horizontálně, taktéž lze regulovat čas, citlivost na světlo a dosah čidla 10-100% Čidla, která jsou k dostání v běžných supermarketech či všeobecných elektro-obchodech nedokáží spínat LED světelné zdroje. Čidla, která nabízíme, jsou určena pro všechny světelné zdroje včetně LED. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Mikrovlnné pohybové čidlo dimLED 069382
Sonoff ZigBee Smart Switch, ZBMINI (ZBMINI), Immax NEO PRACTICO 07109K Smart LED 18cm 24W bílé, Zigbee 3.0 (07109K), Immax NEO PRACTICO 07110KD Smart LED 18cm 24W bílé + ovladač, Zigbee 3.0 (07110KD), Sonoff Smart Zigbee Wi-Fi Bridge (ZBBridge), Immax NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee (07732L), Tesla Smart Switch ZigBee (TSL-SWI-ZIGBEE1), Power Dynamics PDM-S1604, 16-kanálový mixážní pult, DSP/MP3, USB port, bluetooth přijímač, Power Dynamics PDM-S1204, 12-kanálový mixážní pult, DSP / MP3, USB port, Bluetooth přijímač, Power Dynamics PDM-S804, 8-kanálový mixážní pult, DSP / MP3, USB port, Bluetooth přijímač, Power Dynamics PDM-S2004, 20-kanálový mixážní pult, DSP / MP3, USB PORT, BT přijímač, Power Dynamics PDM-S604, 6-kanálový mixážní pult, DSP / MP3, USB port, Bluetooth přijímač, Immax NEO PRACTICO 07109KD Smart LED 18cm 24W bílé 3x + ovladač, Zigbee 3.0 (07109KD), 3x Immax NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee (07732A), Tesla Smart Switch Dual ZigBee (TSL-SWI-ZIGBEE2), Danalock Smart Lock V3 - BT & Zigbee (DL-D0EE0BBBT), Immax NEO Smart vypínač 1-tlačítkový Zigbee 3.0 (07506L), Immax NEO Smart vypínač 2-tlačítkový Zigbee 3.0 (07507L), Immax NEO Smart Multi senzor 4v1 Zigbee 3.0 (07502L), Vonyx VMM-K802, 8-kanálový mixér, USB port, BT přijímač, 16 DSP, +48 V phantom napájení, Immax NEO Smart žárovka LED E27 11W RGB+CCT barevná a bílá, stmívatelná, Zigbee 3.0 (07743L), 2x Immax NEO Smart Termostatická hlavice Zigbee + Smart NEO BRIDGE PRO v2 (07732B), WOOX Chytrá Zigbee E27 LED žárovka R9077 (R9077), TechToy Smart Bulb RGB 6W E14 ZigBee (TSL-LIG-E14ZB), Immax NEO Smart dálkový ovladač v2 Zigbee 3.0 (07087-2 ), TechToy Smart Bulb RGB 4.7W GU10 ZigBee (TSL-LIG-GU10ZB), TechToy Smart Bulb RGB 9W E27 ZigBee (TSL-LIG-A70ZB), Immax NEO Smart sada 3x žárovka LED E27 11W RGB+CCT barevná a bílá, stmívatelná,Zigbee 3.0 (07743C), Immax NEO RONDATE 07027L Smart 80cm 65W černé, Zigbee 3.0 (07027L), Immax NEO CANTO 07073L Smart 80x80cm 60W černé, Zigbee 3.0 (07073L), Immax NEO Smart sada 3x vypínač 2-tlačítkový Zigbee 3.0 (07507C)