T-led dálkový ovladač dimled 069121

Produkt T-led dálkový ovladač dimled 069121 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu T-led dálkový ovladač dimled 069121 upraviť a produkt hľadať znova.

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121

T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají najednou, nebo jednotlivě pro každý ze čtyř kanálů zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 069121 , Sencor srx 0506 dálkový ovladač (sencor srx 0506 dálkový ovladač)

T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107

T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 4-kanálový 069107 , Clementoni můj první dálkový ovladač

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 069113

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 069113
Detail

Dálkový ovladač dimLED CCT je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 069113 , In wifi dálkový ovladač (553032)

T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální černý 069211

T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální černý 069211
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, které se můžou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální černý 069211 , Maxxo dálkový ovladač senior (8595235800959)

T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální bílý 069213

T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální bílý 069213
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, které se můžou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED univerzální bílý 069213 , Nedis univerzální tv dálkový ovladač (tvrc1110bk)

T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120

T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED 1-kanálový 069120 , Beamz professional bac300, propar6x 8w, 4v1, led, rgbw, stmívač, dálkový ovladač

T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 1 kanál

T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 1 kanál
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 nebo 4 zony, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 1 kanál , Beamz bac304, propar, 12x18w, 4v1 led rgbw diody, stmívání, dálkový ovladač

T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122

T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 8 zón, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají najednou, nebo jednotlivě pro každý z osmi kanálů zvlášť. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED černý 8-kanálový 069122 , Klarstein basel, elektrický krb, ohřívač vzduchu, 2000 w, led, dálkový ovladač

T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 8 kanálů 069106

T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 8 kanálů 069106
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 nebo 8 zon, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 8 kanálů 069106 , Fenton live102 party station 300w usb- / bt-mediaplayer rgb-led dálkový ovladač

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA černý 1-kanálový 069135 , Sencor srx 002 dálkový ovladač (srx 002)

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139
Detail

Dálkový ovladač dimLED OVM CCT 4KRM je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 4 zóny, které se můžou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 4-kanálový 069139 , In dálkový ovladač k pohonům vrat (553019)

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113
Detail

Dálkový ovladač dimLED OVM CCT 1KRM je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. K ovladači lze dokoupit další držák na zeď. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT černý 1-kanálový 069113 , Dálkový ovladač homatics big černý originální (x21f)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý 1-kanálový 069208 , Thomson - univerzální dálkový ovladač pro klimatizace (131838)

T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 4 kanály 069105

T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 4 kanály 069105
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 nebo 8 zon, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED černý kanály: 4 kanály 069105 , In dálkový ovladač k pohonu vrat (553020)

T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 4 kanály 069109

T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 4 kanály 069109
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 nebo 4 zony, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový Ovladač dimLED bílý kanály: 4 kanály 069109 , In dálkový ovladač k pohonům vrat (553036)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 1 kanál 069203

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 1 kanál 069203
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGBW je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 1 kanál 069203 , Klarstein vapoair opal smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, led obrazovka, dálkový ovladač

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069201 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 4 kanály 069202 , Klarstein bern, elektrický krb, 750/1500 w, led oheň, dálkový ovladač, mdf, bílý

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 4 kanály 069112

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 4 kanály 069112
Detail

Dálkový ovladač dimLED CCT je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069111 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 4 kanály 069112 , Klarstein verbier, elektrický krb, 1000/2000 w, led oheň, dálkový ovladač, mdf, bílý

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 8 kanálů 069206

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 8 kanálů 069206
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGBW je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny nebo 8 zón, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k čtyřkanálovému ovladači je držák pro ovladače dimLED M. Pro osmikanálový ovladač je součástí magnetický držák viz.foto. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 8 kanálů 069206 , Diskotéková svíticí usb koule + dálkový ovladač (e-198)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069201 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGB bílý kanály: 1 kanál 069201 , Emos univerzální dálkový ovladač ofa pro tv contour

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 1 kanál 069111

T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 1 kanál 069111
Detail

Dálkový ovladač dimLED CCT je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k ovladači 069111 je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED CCT bílý kanály: 1 kanál 069111 , Evolveo alarmex pro (acsalmrmt) dálkový ovladač/klíčenka (acsalmrmt)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 4 kanály 069205

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 4 kanály 069205
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGBW je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny nebo 8 zón, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení k čtyřkanálovému ovladači je držák pro ovladače dimLED M. Pro osmikanálový ovladač je součástí magnetický držák viz.foto. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW černý kanály: 4 kanály 069205 , Xgimi dálkový ovladač pro mogo/halo/elfin (bt1a)

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 4 kanály 069204

T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 4 kanály 069204
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGBW je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu nebo 4 zóny, které se mohou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro RGB pásky s přijímačem RGB nebo pro RGBW pásky s RGBW přijímačem. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je držák pro ovladače dimLED S. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED RGBW bílý kanály: 4 kanály 069204 , Beamz ps21w, led pin-spot, reflektor, 12 w, 4 v 1 led rgbw, ir dálkový ovladač, černý

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartonem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA CCT černý 1-kanálový 069136 , Diskotéková svíticí bluetooth usb koule + dálkový ovladač (e-197)

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235

T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235
Detail

Dálkový ovladač dimLED RGB je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po spárování s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Součástí balení je magnetický držák. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Dálkový ovladač dimLED LINEA RGB černý 1-kanálový 069235 , Klarstein sonnendeck, ochlazovač vzduchu, 45w, 8hod. časovač, dálkový ovladač

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137

T-LED Stolní ovladač dimLED 069137
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání probíhá otáčením kolečka, zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED 069137 , Capital sports náhradní dálkový ovladač pro sportovní časovač timeter

T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119

T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119
Detail

Miniaturní LED ovladač - stmívač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Tento model ovladače lze schovat například pod vypínač a na samotný vypínač ho zapojit. Pro správnou funkci je nutné, aby se jednalo o tlačítko (vypínač, který se po zmáčknutí vrací do původní polohy). Ovládání probíhá na tlačítku, kdy krátkým stiskem tlačítka zapnete nebo vypnete, přidržením nastavujete intenzitu světla. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Doporučujeme přijímač, instalovat v min. 30 - 50cm vzdálenosti od zdroje rušení, tedy např.: (kovových konstrukcí, napětí 230V, transformátorů, LED driverů, AL profilů atd.), Pokud je to možné, tak přijímač natočit textem směrem k ovladači. Přijímač má anténu, pod textem. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Ovladač dimLED pod tlačítko 069119 , Immax neo smart dálkový ovladač v2 zigbee 3.0 (07087-2 )

T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138

T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání a nastavování barevné teploty probíhá otáčením kolečka (mezi režimy se přepíná 2x stisknutím kolečka). Zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED CCT 069138 , Klarstein icetower, sloupový ventilátor, 3 režimy, časovač, dálkový ovladač, bílý

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236

T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236
Detail

Stolní dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několika přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Stmívání a nastavování barvy probíhá otáčením kolečka (mezi režimy se přepíná 2x stisknutím kolečka), zapnutí a vypnutí stisknutím kolečka. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač si pamatuje poslední nastavení po odpojení napájení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Stolní ovladač dimLED RGB 069236 , Meliconi 808007 tlc 03 dálkový ovladač pro tv sony (808007)

T-LED Ovladač WIFI dimLED

T-LED Ovladač WIFI dimLED
Detail

WiFi převodník pro ovládání všech RF přijímačů řady dimLED pomocí zařízení s operačním systémem IOS a Android. Po instalaci aplikace (iOS, Andoid) můžete ovládat světlo přímo z vašeho telefonu. Jedním WIFI ovladačem lze ovládat neomezeně dimLED přijímačů. WIFI ovladače zde tedy působí jako "ovladač", nicméně můžete WIFI ovladač kombinovat i s dalšími dimLED ovladači. Můžete tedy Vaše zóny doma ovládat současně přes telefon pomocí tohoto WIFI ovladače a zároveň mít klasické ovladače. WIFI ovladač lze párovat ke všem dimLED přijímačům (jednobarevné, CCT, RGB, RGBW, 230V) Ukázkové použití: 3 okruhy doma se 3 dimLED přijímači lze ovládat tímto WIFI ovladačem a vybraným vícekanálovým (nebo více jednokanálovými) dimLED ovladači. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Ovladač WIFI dimLED , Homematic ip dálkový ovladač (klíčenka) - přístupový - hmip-krck (hmip-krck)

T-LED Držák pro ovladače dimLED S

T-LED Držák pro ovladače dimLED S
Detail

Držák pro ovladače dimLED velikosti S. Pro ovladače: 069108, 069109, 069111, 069112, 069201, 069202, 069203, 069204, 069213. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Držák pro ovladače dimLED S

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: černá 069110

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: černá 069110
Detail

Nástěnný LED ovladač kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. Tento ovladač NELZE napárovat s přijímačem 069001 (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: černá 069110

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: bílá 069117

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: bílá 069117
Detail

Nástěnný LED ovladač kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. Tento ovladač NELZE napárovat s přijímačem 069001 (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky Barva:: bílá 069117

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Kolečko na ovladači slouží jako tlačítko pro zapnutí/vypnutí a otočením pro regulaci intenzity osvětlení. Ovladač lze nainstalovat samostatně nalepením, nebo použít přiloženého rámečku. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 1-kanálový 069103

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102

T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 2 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Ovladač lze nainstalovat samostatně nalepením, nebo použít přiloženího rámečku. Případně lze vsadit samostatný ovladač i do rámečků jiných výrobců (např. ABB) Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 20M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový ovladač dimLED nástěnný 2-kanálový 069102

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: černá
Detail

Nástěnný ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: bílá
Detail

Nástěnný ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Ovladač lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED univerzální Barva:: bílá

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212
Detail

Nástěnný LED ovladač RGB kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač RGB nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: bílá 069212

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207
Detail

Nástěnný LED ovladač RGB kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač RGB nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky RGB Barva:: černá 069207

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: bílá 069118

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: bílá 069118
Detail

Nástěnný LED ovladač kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: bílá 069118

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: černá 069114

T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: černá 069114
Detail

Nástěnný LED ovladač kombinuje vlastnosti přijímače a ovladače. S jedním ovladačem lze ovládat 1 okruh, který se může skládat i z několika přijímačů na více místech. Zároveň lze přímo na výstup stmívače připojit LED osvětlení a ovladač použít i jako přijímač. Ovladačem lze tedy ovládat i jiné řady přijímačů dimLED a zároveň k němu lze spárovat jiné modely ovladačů dimLED. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač nástěnný: Ovládání probíhá na kolečku ovladače. Otáčení kolečka dochází k nastavování intenzity světla. Zmáčknutím kolečka dojde k vypnutí/zapnutí osvětlení. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný Ovladač dimLED pro LED pásky CCT Barva:: černá 069114

T-LED Držák pro ovladače dimLED M

T-LED Držák pro ovladače dimLED M
Detail

Držák pro ovladače dimLED velikosti M. Pro ovladače: 069205, 069120, 069134, 069208, 069211. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Držák pro ovladače dimLED M

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: černá 069241

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: černá 069241
Detail

Dálkový ovladač dimLED OV 230V ALLMIX RF K4 je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Zároveň součástí stmívače je master DMX512 výstup. Ovladač ALLMIX lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: černá 069241

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: bílá 069240

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: bílá 069240
Detail

Dálkový ovladač dimLED OV 230V ALLMIX RF K4 je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Zároveň součástí stmívače je master DMX512 výstup. Ovladač ALLMIX lze použít pro ovládání jednobarevných, CCT, RGB nebo RGBW LED pásků. Jedním ovladačem tedy můžete například ovládat jak jednobarevné LED pásky, tak i RGB LED pásky, aniž byste museli mít 2 různé ovladače. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED ALLMIX Barva:: bílá 069240

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro jednobarevné osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-S: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Zadní kryt ovladače obsahuje magnet díky kterému můžete ovladač připevnit na magnetické povrchy. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro jednobarevné osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-S: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED 4-kanálový Barva:: černá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá

T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá
Detail

Dálkový ovladač dimLED je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat 1 zónu, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Zadní kryt ovladače obsahuje magnet díky kterému můžete ovladač připevnit na magnetické povrchy. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, 256 úrovní stmívání, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nástěnný mini Ovladač dimLED 1-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač CCT osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-CCT: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED CCT 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá

T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá
Detail

Čtyřkanálový LED ovladač pro RGB a RGBW osvětlení je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém, jednoho ovladače a několik přijímačů. S jedním ovladačem lze ovládat nezávisle 4 zóny, která se může skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání na jednotlivé předvolbě na ovladači ovládají jako jedna sekce. Pro RGB osvětlení je nutné dokoupit dimLED RGB přijímač, pro RGBW osvětlení zase dimLED RGBW přijímač. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač. Vlastnosti a výhody systému dimLED: Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M. Stmívání v rozmezí 0-100%, stmívání měkké, bez blikání. Při zapnutí dojde k pozvolnému rozsvícení, při vypnutí dojde k pozvolnému setmění. Ovladač WRF-RGBW: Ovládání probíhá na dotykové lince uprostřed ovladače. Dotykem na lince dochází k nastavování intenzity nebo barvy světla. Tlačítka na krajích ovladače slouží k dalším možnostem ovládání a vybírání zón. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Bezdrátový nástěnný ovladač dimLED RGBW 4-kanálový Barva:: bílá
SENCOR SRX 0506 Dálkový ovladač (SENCOR SRX 0506 dálkový ovladač), Clementoni Můj první dálkový ovladač, IN WIFI dálkový ovladač (553032), Maxxo dálkový ovladač Senior (8595235800959), NEDIS univerzální TV dálkový ovladač (TVRC1110BK), Beamz Professional BAC300, ProPar6x 8W, 4v1, LED, RGBW, stmívač, dálkový ovladač, Beamz BAC304, ProPar, 12x18W, 4v1 LED RGBW diody, stmívání, dálkový ovladač, Klarstein Basel, elektrický krb, ohřívač vzduchu, 2000 W, LED, dálkový ovladač, Fenton LIVE102 Party Station 300W USB- / BT-Mediaplayer RGB-LED dálkový ovladač, SENCOR SRX 002 dálkový ovladač (SRX 002), IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553019), Dálkový ovladač Homatics BIG černý originální (X21f), Thomson - univerzální dálkový ovladač pro klimatizace (131838), IN Dálkový ovladač k pohonu vrat (553020), IN Dálkový ovladač k pohonům vrat (553036), Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač, Klarstein Bern, elektrický krb, 750/1500 W, LED oheň, dálkový ovladač, MDF, bílý, Klarstein Verbier, elektrický krb, 1000/2000 W, LED oheň, dálkový ovladač, MDF, bílý, Diskotéková svíticí USB koule + dálkový ovladač (E-198), EMOS Univerzální dálkový ovladač OFA pro TV Contour, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMRMT) dálkový ovladač/klíčenka (ACSALMRMT), XGIMI dálkový ovladač pro MoGo/Halo/Elfin (BT1A), Beamz PS21W, LED pin-spot, reflektor, 12 W, 4 v 1 LED RGBW, IR dálkový ovladač, černý, Diskotéková svíticí Bluetooth USB koule + dálkový ovladač (E-197), Klarstein Sonnendeck, ochlazovač vzduchu, 45W, 8hod. časovač, dálkový ovladač, Capital Sports náhradní dálkový ovladač pro sportovní časovač Timeter, Immax NEO Smart dálkový ovladač v2 Zigbee 3.0 (07087-2 ), Klarstein IceTower, sloupový ventilátor, 3 režimy, časovač, dálkový ovladač, bílý, Meliconi 808007 TLC 03 Dálkový ovladač pro TV Sony (808007), Homematic IP Dálkový ovladač (klíčenka) - přístupový - HmIP-KRCK (HmIP-KRCK)