Sundo stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (s-27454)

Produkt Sundo stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (s-27454) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sundo stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (s-27454) upraviť a produkt hľadať znova.

Sundo Stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (S-27454)

Sundo Stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (S-27454)
Detail

Příslušenství pro karetní hry stojánek, materiál plast, 4 ks Máte rádi karetní hry, ale zhoršená motorika rukou vám ztěžuje jejich držení? Chcete si užít kanastu, žolíky nebo poker i přes omezenou pohyblivost? Abyste si mohli dosyta užít svou oblíbenou zábavu, stačí vyzkoušet praktické stojánky na karty Sundo. Jsou vyrobeny z měkkého, omyvatelného plastu a díky praktickému tvaru se dobře drží. Karty stačí vložit do horní drážky stojánků na karty Sundo a uchopit do ruky. V balení najdete 4 barevně rozlišené kusy, takže hráči mají o kartách při všech partiích dobrý přehled. Klíčové vlastnosti stojánků na karty SundoPomůcku využijí milovníci karetních her se zhoršenou motorikou, např. seniořiKarty stačí umístit do horní drážky stojánků Sundo, kde pevně drží a hráč má o nich perfektní přehledDíky měkkému plastu a praktickému tvaru je držení stojánků s kartami velmi snadnéStojánky Sundo jsou omyvatelné a odolné proti poškozeníKarty nejsou součástí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Stojánek na hrací karty pro seniory, 4 ks (S-27454) , Sundo kartáč na vlasy pro seniory na dlouhé rukojeti 36 cm (s-60252)

Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 50 cm (S-27462)

Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 50 cm (S-27462)
Detail

Příslušenství pro karetní hry stojánek, materiál dřevo, délka 50 cm Máte rádi karetní hry, ale zhoršená motorika rukou vám ztěžuje jejich držení? Chcete si užít kanastu, žolíky nebo poker i přes omezenou pohyblivost? Abyste si mohli dosyta užít svou oblíbenou zábavu, stačí vyzkoušet praktický stojánek na karty Sundo. Je vyroben ze dřeva a díky zahnutí do oblouku stabilně stojí na stole. Karty stačí vložit do horní drážky stojánku na karty Sundo, kde o nich má hráč výborný přehled, a pak stačí jen vynášet jednu po druhé, zatímco ostatní v drážce pevně drží. Díky obloukové konstrukci si soupeři do karet nevidí. Klíčové vlastnosti stojánku na karty SundoPomůcku využijí milovníci karetních her se zhoršenou motorikou, např. seniořiStojánek na karty Sundo je velmi stabilní díky jednoduchému zahnutí do obloukuKarty stačí umístit do horní drážky, kde pevně drží a hráč má o nich perfektní přehledDíky obloukové konstrukci pomůcky si soupeři navzájem do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 50 cm (S-27462) , Sundo prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (s-60250)

Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 35 cm (S-27460)

Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 35 cm  (S-27460)
Detail

Příslušenství pro karetní hry stojánek, materiál dřevo, délka 35 cm Máte rádi karetní hry, ale zhoršená motorika rukou vám ztěžuje jejich držení? Chcete si užít kanastu, žolíky nebo poker i přes omezenou pohyblivost? Abyste si mohli dosyta užít svou oblíbenou zábavu, stačí vyzkoušet praktický stojánek na karty Sundo. Je vyroben ze dřeva a díky zahnutí do oblouku stabilně stojí na stole. Karty stačí vložit do horní drážky stojánku na karty Sundo, kde o nich má hráč výborný přehled, a pak stačí jen vynášet jednu po druhé, zatímco ostatní v drážce pevně drží. Díky obloukové konstrukci si soupeři do karet nevidí. Klíčové vlastnosti stojánku na karty SundoPomůcku využijí milovníci karetních her se zhoršenou motorikou, např. seniořiStojánek na karty Sundo je velmi stabilní díky jednoduchému zahnutí do obloukuKarty stačí umístit do horní drážky, kde pevně drží a hráč má o nich perfektní přehledDíky obloukové konstrukci pomůcky si soupeři navzájem do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Stojánek na hrací karty dřevěný pro seniory, 35 cm (S-27460) , Sundo houba na mytí pro seniory na ohebné rukojeti, délka 56 cm (s-60100)

RUCO Držák na hrací karty, 2 ks

RUCO Držák na hrací karty, 2 ks
Detail

Pokud si rádi zahrajete karty, určitě využijete i tento praktický stojan. Je šikovnou pomůckou pro všechny, kterým neustálé rovnání karet v ruce nevyhovuje a marně si nad manipulací s nimi lámou hlavu. Mějte raději karty pohodlně a přehledně seřazené. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako RUCO Držák na hrací karty, 2 ks , Sundo kartáč na mytí pro seniory, délka 42 cm, dřevěná rukojeť (s-60400)

Držák na hrací karty Vitility VIT-70410070

Držák na hrací karty Vitility VIT-70410070
Detail

S tímto držákem na hrací karty kat. č. 358769 nemusíte držet karty v ruce. Vhodné pro osoby se sníženým citem v ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Držák na hrací karty Vitility VIT-70410070 , Kesper stojánek na vejce 4 ks (58165)

Speciální karty pro seniory - kanasta

Speciální karty pro seniory - kanasta
Detail

Hraní karet patří k oblíbené zábavě hlavně u dědečků. Potěšte je těmito speciálními kartami pro seniory s většími symboly. Každý z nich pohodlně vyčte, o jakou kartu se jedná a hru si tak užije mnohem lépe. Karty jsou vyvedeny v populárním vzoru ve tvaru krajky v modré a červené barvě. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Speciální karty pro seniory - kanasta , Sundo schůdek / stolička k vaně pro seniory, výška 10 cm, stohovatelný (s-12230)

Sundo Jídelní stolek do postele pro seniory (S-46720)

Sundo Jídelní stolek do postele pro seniory (S-46720)
Detail

Servírovací stolek materiál plast, pro seniory Sundo Jídelní stolek do postele pro seniory vás nadchne skvělým řešením pro servírování jídel a nápojů. Vaše návštěva tak bude obdivovat vaši profesionální a rychlou obsluhu. Podstatné parametry u produktu Sundo Jídelní stolek do postele pro seniory Využijte praktického pomocníka v kuchyni a zamilujte se do servírovacího stolku (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Jídelní stolek do postele pro seniory (S-46720) , Kanastové hrací karty s extra velkými symboly vitility vit-70410060

Sundo Prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (S-60250)

Sundo Prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (S-60250)
Detail

Hřeben prodloužený, materiál plast, délka 39 cm Nechcete se při česání nechat ovlivnit omezenou hybností? Prodloužený hřeben Sundo vám pomůže se samostatnou péčí o vlasy. Jeho ergonomický tvar zajistí perfektní rozčesání i majitelům dlouhé kštice. S prodlouženým hřebenem Sundo pohodlně dosáhnete na vrchol hlavy nebo na záda a díky neklouzavé rukojeti ho při každé manipulaci budete moct pevně držet. Klíčové vlastnosti prodlouženého hřebene SundoDíky ergonomickému tvaru prodlouženého hřebene Sundo dosáhnete na vrchol hlavy i zádaDostatečně dlouhý hřeben perfektně rozčeše i dlouhé vlasyPomůcka se hodí pro osoby se sníženou pohyblivostí rukou nebo ramenRukojeť prodlouženého hřebene Sundo je vyrobena ze speciálního neklouzavého materiálu pro snadné použití Délka:39 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (S-60250) , Vitility vit-70410060 kanastové hrací karty s extra velkými symboly (70410060)

Zábavné úkoly pro seniory 4 - Jitka Juráňová

Detail

Zábavné úkoly pro seniory jsou pracovní listy důmyslně sestavené tak, aby dokázaly zaujmout a pestrostí témat motivovaly k aktivitě. V novém sešitě je opět velké množství zajímavých a hravých cvičení, jež jsou vhodné k zabavení, ke smysluplnému trávení volného času i k procvičení paměti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zábavné úkoly pro seniory 4 - Jitka Juráňová , Stojánek na 7 ks balónků - 70cm (5600962221953)

Zábavné úkoly pro seniory 4 (978-80-7346-293-2)

Zábavné úkoly pro seniory 4 (978-80-7346-293-2)
Detail

Kniha - autor Jitka Juráňová, 132 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Zábavné úkoly pro seniory jsou pracovní listy důmyslně sestavené tak, aby dokázaly zaujmout a pestrostí témat motivovaly k aktivitě. V novém sešitě je opět velké množství zajímavých a hravých cvičení, jež jsou vhodné k zabavení, ke smysluplnému trávení volného času i k procvičení paměti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zábavné úkoly pro seniory 4 (978-80-7346-293-2) , Hodinky pro seniory s sos tlačítkem

Sundo Kartáč na vlasy pro seniory na dlouhé rukojeti 36 cm (S-60252)

Sundo Kartáč na vlasy pro seniory na dlouhé rukojeti 36 cm (S-60252)
Detail

Kartáč na vlasy , Rychle si na něj zvyknete (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Kartáč na vlasy pro seniory na dlouhé rukojeti 36 cm (S-60252) , Sundo kleštičky na nehty (s-51730)

Sundo Kartáč na mytí pro seniory, délka 42 cm, dřevěná rukojeť (S-60400)

Sundo Schůdek / stolička k vaně pro seniory, výška 10 cm, stohovatelný (S-12230)

Sundo Schůdek / stolička k vaně pro seniory, výška 10 cm, stohovatelný (S-12230)
Detail

Stupátko - Máte rádi koupání a relaxaci ve vaně? Chcete si usnadnit každodenní hygienu kvůli omezené hybnosti? Jak vstupování, tak i vystupování z vany vám účinně zjednoduší pohodlný schůdek k vaně Sundo. Jeho protiskluzový povrch zajistí vaše bezpečí, stejně jako gumové nožičky, které stabilně přilnou k podlaze. Schůdek k vaně Sundo je stohovatelný, když si zakoupíte více kusů, dají se skládat do sebe a přidáte tím k výšce pomůcky 5 cm. Výška dvou schůdků na sobě je tedy 15 cm. Klíčové vlastnosti schůdku k vaně SundoDíky schůdku k vaně Sundo pohodlně vstoupíte i vystoupíte z vanyPomáhá osobám s omezenou hybností při pravidelné hygieněPlastový povrch má protiskluzovou úpravu pro vaše bezpečíGumové nožičky pevně a bezpečně přilnou k podlazeSchůdky k vaně Sundo jsou stohovatelné, každý navíc přidá k výšce pomůcky 5 cmCena výrobku je za 1 kus Rozměry: 50 × 40 cmVýška:10 cmNosnost: 130 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Schůdek / stolička k vaně pro seniory, výška 10 cm, stohovatelný (S-12230) , Sundo jednorázové mycí žínky pro osobní hygienu - 10 ks (s-50100)

Sundo Houba na mytí pro seniory na ohebné rukojeti, délka 56 cm (S-60100)

Sundo Houba na mytí pro seniory na ohebné rukojeti, délka 56 cm (S-60100)
Detail

Houba na mytí - Potrpíte si na opravdu důkladné umytí? Pokud ani kvůli zhoršené tělesné hybnosti, motorice rukou nebo pár kilům navíc nechcete vynechávat žádnou část těla, pomůže vám houba na mytí s ohebnou rukojetí Sundo. Rukojeť má dostatečnou délku, takže s ní dosáhnete pohodlně na všechna místa na těle, která potřebujete umýt, včetně zad. Povrch houby na mytí s ohebnou rukojetí Sundo je na dotek velice příjemný, měkký a samozřejmě na něj můžete aplikovat jakékoli své oblíbené mýdlo nebo sprchový gel. Klíčové vlastnosti houby na mytí s ohebnou rukojetí SundoHouba na mytí s ohebnou rukojetí Sundo pomůže při zhoršené hybnosti kloubů, motorice rukou nebo nadvázeDíky dlouhé rukojeti dosáhnete na všechny části těla včetně zadMěkký povrch houby je velice příjemný na dotekNa houbu na mytí s ohebnou rukojetí Sundo můžete aplikovat jakékoli vaše oblíbené mýdlo nebo sprchový gel Rozměry houby:15 × 9 cmCelková délka:56 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Houba na mytí pro seniory na ohebné rukojeti, délka 56 cm (S-60100) , Karty na stole (978-80-220-2334-4)

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, modrý

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, modrý
Detail

Elegantní mobilní telefon v moderní modro-stříbrné barvě s nabíjecím stojánkem a velkým barevným displejem Snadné ovládání a velký barevný displej Ovládání mobilního telefonu EVOLVEO EasyPhone XD bylo maximálně zjednodušeno, velká čísla a písmena jsou výborně čitelná na velkém barevném displeji. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla jsou k dispozici 3 vyhrazená tlačítka na přední straně telefonu. Stiskem tlačítka je možno také velmi ryhle spustit fotoaparát. Fotokontakty K jednotlivým kontaktům je možné přiřadit fotografii a na barevném displeji pak snadno poznáte kdo vám volá. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. SOS volání a SMS nouzová zpráva Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu. FM rádio Pro poslech FM rádia není nutné připojovat sluchátka, anténa je integrována uvnitř telefonu. Automatické ladění rádiových stanic a kvalitní poslech přímo z reproduktoru zvyšují komfort používání telefonu. Svítilna Praktická svítilna se zapíná a vypíná vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu a je možné ji použít i pokud je telefon vypnutý. Bluetooth Praktické připojení Bluetooth handsfree je možné využít například během jízdy v autě. Paměťová karta Telefon podporuje přehrávání hudebních souborů uložených na microSDHC kartě. Zvolený hudební soubor je možné přiřadit například jako vyzváněcí melodii, upozornění na novou SMS zprávu nebo zvuk budíku. • přehledné a jednoduché menu • maximálně jednoduché ovládání - pro snadné volání a posílání SMS nebo MMS zpráv • velký barevný 2.3" kontrastní displej • vyhrazená 3 tlačítka (M1, M2, M3) pro oblíbené kontakty na klávesnici telefonu • možnost přiřadit fotografii ke kontaktu • vyhrazené tlačítko pro fotoaparát • hlasitý reproduktor a vyzvánění • SOS tlačítko na zadní straně pro SOS volání až na šest telefonních čísel • stojánek pro snadné nabíjení baterie • rozlišení displeje 320 x 240 px • oddělená tlačítka klávesnice • podpora MMS zpráv • GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz • čtyři uživatelské profily • možnost zapnutí/vypnutí podsvícení klávesnice • rychlý přístup k 9 oblíbeným telefonních kontaktům • vibrační vyzvánění • posuvné tlačítko pro uzamknutí klávesnice telefonu na pravé straně telefonu • posuvné tlačítko svítilny na pravé straně telefonu • tlačítko pro ovládání hlasitosti na pravé straně telefonu • vyhrazené tlačítko pro fotoaparát přední straně telefonu • 3.5 mm vstup pro sluchátka • FM rádio bez nutnosti zapojení sluchátek s automatickým nebo ručním laděním • možnost vložení microSDHC karty • výkonný reproduktor pro hlasité hands-free • fotoaparát 1.3 MPix • prohlížeč obrázků • hudební přehrávač • digitální záznamník zvuku (diktafon) • kalendář • budík • Bluetooth • kalkulačka • svítilna s možností rozsvícení i při vypnutém telefonu • podpora SIM Toolkit • doba hovoru až 4 hodiny • pohotovostní doba až 300 hodin • Li-ion baterie 1 000 mAh • rozměry telefonu 120 x 58 x 14 mm • hmotnost 89 g s baterií Balení obsahuje • mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XD • nabíjecí stojánek • síťovou nabíječku 230 V • uživatelský manuál Více informací na http://www.evolveo.eu/cz/easyphone-xd-l (patro.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, modrý , Internet pro seniory (978-80-251-4309-4)

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, stříbrná

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, stříbrná
Detail

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (stříbrná barva) Velká oddělená tlačítka, skvěle čitelný barevný displej 2.4", Dual SIM, FM rádio s vestavěnou anténou, fotoaparát s bleskem, SOS tlačítko s lokalizací polohy, Bluetooth, microSDHC, výkonná svítilna, velká baterie 1 400 mAh. Snadná obsluha a velká praktická tlačítka - EVOLVEO EasyPhone EB se pohodlně ovládá pomocí velkých praktických tlačítek. Ta jsou navzájem oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb. SOS volání a SMS s lokalizací polohy - Telefon je vybaven SOS tlačítkem, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o přibližné poloze. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. K určení polohy telefon využívá mobilní síť. GSM. Přesnost určení polohy je tak závislá na hustotě pokrytí GSM sítě – ve městech je přesnost desítky až stovky metrů, mimo města je přesnost nižší. Vyhrazená tlačítka pro snadné ovládání - Aby bylo ovládání telefonu opravdu snadné, je vybaven několika samostatnými tlačítky. Mechanickým tlačítkem pro odemčení snadno odemknete anebo zamknete klávesnici. Další tlačítka jsou pro ovládání hlasitosti, svítilny nebo FM rádia. Výkonná svítilna - Telefon disponuje velmi výkonnou dvojitou svítilnou, kterou lze zapnout samostatným tlačítkem na boku telefonu. Vestavěné FM rádio - Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic ve spojení se silným reproduktorem zpříjemní poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji. Pro zapnutí FM rádia je telefon vybaven samostatným mechanickým tlačítkem na boku přístroje. Nabíjecí stojánek a velmi dlouhá výdrž baterie - Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. Baterie o kapacitě 1 400mAh zajistí provoz telefonu na velmi dlouhou dobu. V pohotovostním režimu vydrží telefon nabitý až 2 týdny. Bohatá výbava - Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. Baterie o kapacitě 1400mAh zajistí provoz telefonu na velmi dlouhou dobu. V pohotovostním režimu vydrží telefon nabitý až 2 týdny. přehledné a jednoduché menu jednoduché ovládání oddělená tlačítka pro snadnou obsluhu tlačítka pro FM rádio, svítilnu, ovládání hlasitosti a odemknutí telefonu hlasitý reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění stojánek pro snadné nabíjení s LED kontrolkou oddělená tlačítka klávesnice podpora dvou SIM karet pět uživatelských profilů rychlý přístup k 8 oblíbeným telefonních kontaktům vibrační vyzvánění možnost vložení microSDHC karty výkonný reproduktor pro hlasité hands-free VGA fotoaparát s bleskem Li-ion baterie 1400 mAh TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozlišení displeje 320 x 240 px, 2.4" Kapacita baterie 1400 mAh Slot pro paměťové karty Ano Barva stříbrná Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz) GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz Konektor 3.5 mm vstup pro sluchátka Bluetooth Ano Radio Ano SOS tlačítko Ano Rozměry 130 x 61 x 14 mm Hmotnost (s baterií) 115g Ostatní funkce prohlížeč obrázkůhudební přehrávačdigitální záznamník zvuku (diktafon)kalendářbudíkkalkulačkalupa Balení obsahuje mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone EBnabíjecí stojáneksíťovou nabíječku 230 Vstereo sluchátka s hands-freeuživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, stříbrná , Sundo gumový nástavec na rozšíření tužky nebo pera, 3 ks (s-27330)

EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená
Detail

EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva) Barevný displej 2.4", SOS tlačítko s pokročilou lokalizací polohy, SOS senzor pádu, fotoaparát 3.0Mpx s bleskem, FM rádio s vestavěnou anténou, fotokontakty, MMS, Bluetooth, microSDHC, výkonná svítilna, nabíjecí kolébka jednoduché ovládání velký barevný 2.4" displej kvalitní 3.0Mpx fotoaparát s bleskem fotokontakty SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy SOS senzor pádu získání GPS polohy z jiného telefonu FM rádio bez nutnosti zapojení sluchátek s automatickým laděním vyhrazená tlačítka pro svítilnu, fotoaparát, hlasitost a odemknutí telefonu výkonný reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění notifikační dioda pro zmeškané volání stojánek pro snadné nabíjení dlouhá výdrž díky 1000 mAh baterii oddělená tlačítka klávesnice svítilna s možností rozsvícení i při vypnutém telefonu posuvné tlačítko pro uzamknutí klávesnice telefonu posuvné tlačítko svítilny tlačítka pro ovládání hlasitosti vyhrazené tlačítko pro fotoaparát a fotokontakty čtyři uživatelské profily rychlý přístup k 10 oblíbeným telefonním kontaktům možnost vložení microSDHC karty 3.5 mm vstup pro sluchátka TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozlišení displeje 320 x 240 px Baterie Li-ion baterie 1 000 mAh Barva červená Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz) GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz Bluetooth Ano SOS tlačítko Ano Rozměry 120 x 58 x 14 mm Hmotnost (s baterií) 93 g Ostatní funkce vibrační vyzváněníprohlížeč obrázkůhudební přehrávačdigitální záznamník zvuku (diktafon)kalendářbudíkseznam úkolůkalkulačkalupapodpora MMS zpráv Balení obsahuje - mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XG- nabíjecí stojánek- síťovou nabíječku 230 V- stereo sluchátka s hands-free- uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Sundo gumový nástavec na tužku nebo pero, 3 ks - trojúhelníkový (s-27331)

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená
Detail

EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva) Velká oddělená tlačítka, skvěle čitelný barevný displej 2.4", Dual SIM, FM rádio s vestavěnou anténou, fotoaparát s bleskem, SOS tlačítko s lokalizací polohy, Bluetooth, microSDHC, výkonná svítilna, velká baterie 1 400 mAh. Snadná obsluha a velká praktická tlačítka - EVOLVEO EasyPhone EB se pohodlně ovládá pomocí velkých praktických tlačítek. Ta jsou navzájem oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb. SOS volání a SMS s lokalizací polohy - Telefon je vybaven SOS tlačítkem, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o přibližné poloze. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. K určení polohy telefon využívá mobilní síť. GSM. Přesnost určení polohy je tak závislá na hustotě pokrytí GSM sítě – ve městech je přesnost desítky až stovky metrů, mimo města je přesnost nižší. Vyhrazená tlačítka pro snadné ovládání - Aby bylo ovládání telefonu opravdu snadné, je vybaven několika samostatnými tlačítky. Mechanickým tlačítkem pro odemčení snadno odemknete anebo zamknete klávesnici. Další tlačítka jsou pro ovládání hlasitosti, svítilny nebo FM rádia. Výkonná svítilna - Telefon disponuje velmi výkonnou dvojitou svítilnou, kterou lze zapnout samostatným tlačítkem na boku telefonu. Vestavěné FM rádio - Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic ve spojení se silným reproduktorem zpříjemní poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji. Pro zapnutí FM rádia je telefon vybaven samostatným mechanickým tlačítkem na boku přístroje. Nabíjecí stojánek a velmi dlouhá výdrž baterie - Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. Baterie o kapacitě 1 400mAh zajistí provoz telefonu na velmi dlouhou dobu. V pohotovostním režimu vydrží telefon nabitý až 2 týdny. Bohatá výbava - Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. Baterie o kapacitě 1400mAh zajistí provoz telefonu na velmi dlouhou dobu. V pohotovostním režimu vydrží telefon nabitý až 2 týdny. přehledné a jednoduché menu jednoduché ovládání oddělená tlačítka pro snadnou obsluhu tlačítka pro FM rádio, svítilnu, ovládání hlasitosti a odemknutí telefonu hlasitý reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění stojánek pro snadné nabíjení s LED kontrolkou oddělená tlačítka klávesnice podpora dvou SIM karet pět uživatelských profilů rychlý přístup k 8 oblíbeným telefonních kontaktům vibrační vyzvánění možnost vložení microSDHC karty výkonný reproduktor pro hlasité hands-free VGA fotoaparát s bleskem Li-ion baterie 1400 mAh TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozlišení displeje 320 x 240 px, 2.4" Kapacita baterie 1400 mAh Slot pro paměťové karty Ano Barva červená Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz) GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz Konektor 3.5 mm vstup pro sluchátka Bluetooth Ano Radio Ano SOS tlačítko Ano Rozměry 130 x 61 x 14 mm Hmotnost (s baterií) 115g Ostatní funkce prohlížeč obrázkůhudební přehrávačdigitální záznamník zvuku (diktafon)kalendářbudíkkalkulačkalupa Balení obsahuje mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone EBnabíjecí stojáneksíťovou nabíječku 230 Vstereo sluchátka s hands-freeuživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Joga pro seniory

EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá
Detail

EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva) Kovový přední panel s barevným 2,4" displejem, SOS tlačítko s lokalizací polohy, FM rádio s vestavěnou anténou, fotokontakty, kolébka s tlačítkem pro vyhledání telefonu, fotoaparát, Bluetooth, microSDHC, svítilna, USB typ C Jednoduché ovládání a chytrá nabíjecí kolébka - EVOLVEO EasyPhone EG je snadno ovladatelný elegantní tlačítkový telefon. V černém provedení je telefon dodáván s odolným kovovým předním panelem. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Chytrá nabíjecí kolébka umožní po stisknutí tlačítka aktivovat vyzvánění na telefonu. Díky této funkci tak odložený telefon snadno najdete Vestavěné FM rádio - Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic zajistí poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji a zvuk je přehráván vestavěným reproduktorem. Rádio lze poslouchat i na pozadí a při jeho poslechu tak můžete psát SMS, prohlížet si obrázky či zadávat oblíbené akce do integrovaného kalendáře. Při telefonování či příchozím hovoru se rádio automaticky ztlumí a po ukončení hovoru opět rozehraje. Fotokontakty a rychlá volba - Pro snadné volání je telefon vybaven funkcí Fotokontakty. K osmi vybraným kontaktům lze doplnit fotografii, která usnadní identifikaci volajícího. Pro vyvolání nabídky fotokontaktů stačí jednoduše stisknout jedno tlačítko. Pro dalších osm kontaktů je možné přiřadit tlačítka rychlé volby, která odpovídají číslům 2-9. SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy - Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o přibližné poloze. Polohu lze získat i zasláním SMS z chytrého telefonu. K určení polohy telefon využívá mobilní síť GSM. Přesnost určení polohy je tak závislá na hustotě pokrytí GSM sítě – ve městech je přesnost desítky až stovky metrů, mimo města je přesnost nižší. Bohatá výbava - Skvěle čitelný barevný 2,4“displej, výkonná svítilna s vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu, fotoaparát, hudební přehrávač s možností přehrávání skladeb uložených na microSDHC kartě, kalendář, budíky, lupa, kalkulačka, záznamník a další praktická výbava pro snadné používání. velký barevný 2.4" displej kovový přední panel Fotokontakty SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy Chytrá nabíjecí kolébka s funkcí pro vyhledání telefonu FM rádio s vestavěnou anténou přehledné a jednoduché menu vyhrazená tlačítka pro Fotokontakty, svítilnu a ovládání hlasitosti hlasitý reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění TECHNICKÁ SPECIFIKACE Kapacita baterie Li-ion 900 mAh Typ telefonu Klasický, pro seniory Slot pro paměťové karty Ano Barva Černá Standardy mobilních telefonů GSM Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz) 850/900/1 800/1 900 MHz Konektor USB-C Bluetooth Ano Radio Ano SOS tlačítko Ano Rozměry 130 x 56 x 11 mm Hmotnost (s baterií) 105 g Ostatní funkce - oddělená tlačítka klávesnice- čtyři uživatelské zvukové profily- rychlý přístup k 8 oblíbeným telefonních kontaktům- vibrační vyzvánění- 3.5 mm vstup pro sluchátka- možnost vložení microSDHC karty- výkonný reproduktor pro hlasité hands-free- VGA fotoaparát- prohlížeč obrázků- hudební přehrávač- videopřehrávač- kalendář- budík- stopky- kalkulačka- lupa Balení obsahuje - mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone EG- chytrou nabíjecí kolébku- síťovou nabíječku 230 V- uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá , Wc pro seniory

Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, přehledné a jednoduché menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na 32 GB paměťovou kartu, VGA fotoaparát, Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 900 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý , Gps hodinky s sos tlacitkem pro seniory

Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

Detail

Tlačítkový telefon pro seniory. Velký barevný 2,4" displej s rozlišením 320×240 px, velké a oddělené klávesy, hlasitý reproduktor, SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy, Dual SIM, slot na paměťovou kartu. VGA fotoaparát s bleskem, Bluetooth, FM rádio, svítilna, 3,5mm jack, až 8 rychlých předvoleb. Velká kapacita baterie 1400 mAh s dlouhou výdrží, nabíjecí stojánek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Sundo krabička na zubní protézy (s-28500)

Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, přehledné a jednoduché menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na 32 GB paměťovou kartu, VGA fotoaparát, Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 900 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený , Procvičovací karty na celý školní rok 4: angličtina (8594022788241)

Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, modrý

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, obrázkové menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na micro SDHC paměťovou kartu, 3Mpx fotoaparát s bleskem a Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 1 000 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, modrý , Sundo nočník pro dospělé - plastový (s-14650)

Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, obrázkové menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na micro SDHC paměťovou kartu, 3Mpx fotoaparát s bleskem a Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 1 000 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený , Stojánek na vařečku cuchara

Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, obrázkové menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na micro SDHC paměťovou kartu, 3Mpx fotoaparát s bleskem a Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 1 000 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý , Kozene pouzdro na karty

EVOLVEO EasyPhone LT, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

Detail

EVOLVEO EasyPhone LT - Váš spolehlivý partner Telefon pro seniory, který nezklame. EVOLVEO EasyPhone LT je mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem. Nabízí barevný displej 2,8", podporu 4G sítě a SOS tlačítko s GPS lokalizací polohy. Snadná obsluha a přehledné menu Velká praktická tlačítka usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Až osm rychlých předvoleb nebo funkce fotokontakty usnadní telefonování na oblíbená čísla. SOS volání a SMS s lokalizací polohy Po stisknutí SOS tlačítka telefon automaticky vytáčí předvolená čísla a odesílá na ně nouzovou zprávu včetně informace o poloze. Tři úrovně lokalizace polohy Telefon využívá GPS signál, WiFi a mobilní síť GSM pro určení polohy. Kombinací těchto technologií je schopen podat co nejpřesnější výsledek v dané chvíli. Zjištění aktuální GPS polohy z jiného telefonu Telefon umožňuje zaslat SMS se svou aktuální polohou do jiného telefonu. To může být důležité v případě, kdy se nemůžete s majitelem telefonu spojit. Fotokontakty, rychlá volba a 2000 uložených kontaktů Pro snadné volání je telefon vybaven funkcí fotokontakty. K deseti vybraným kontaktům lze doplnit fotografii, která usnadní identifikaci volajícího. Technická specifikace Rozlišení displeje: 320 x 240 px Interní paměť: 128 MB Baterie: 1200 mAh Li-Ion baterie Rozměry: 140 x 56 x 12 mm Hmotnost (s baterií): 105 g Ostatní info Telefon nabízí 4G, jednoduché ovládání, velký barevný 2.8" TFT displej, kvalitní 2.0Mpx fotoaparát s bleskem, fotokontakty, SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy, získání GPS polohy z jiného telefonu, paměť pro 2000 kontaktů, FM rádio bez nutnosti zapojení sluchátek s automatickým laděním, vyhrazená tlačítka pro svítilnu, fotoaparát, hlasitost a fotokontakty, výkonný reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění, Dual Nano SIM, stojánek pro snadné nabíjení, USB-C konektor, oddělená tlačítka klávesnice, Bluetooth v 2.1+EDR, pět uživatelských profilů, prohlížeč obrázků, hudební přehrávač, digitální záznamník zvuku (diktafon), kalendář, budík, kalkulačka, možnost vložení microSDHC karty (32 GB max.) a modul Wi-Fi slouží pouze k určování polohy zařízení. Obsah balení Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone LT Nabíjecí stojánek Síťovou nabíječku 230 V USB-C stereo sluchátka s hands-free Baterii 1 200 mAh Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone LT, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Sundo jídelní nůž pro osoby s postižením (s-22770)

EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená
Detail

EVOLVEO EasyPhone EG Mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem v červené barvě. Vlastnosti a funkce Barevný displej 2,4" pro snadné ovládání. SOS tlačítko s lokalizací polohy pro bezpečí. FM rádio s vestavěnou anténou pro zábavu. Fotokontakty pro rychlé a snadné volání. Chytrá nabíjecí kolébka s funkcí vyhledání telefonu. Fotoaparát, Bluetooth, microSDHC, svítilna, USB typ C pro bohatou výbavu. Technická specifikace Kapacita baterie: Li-ion 900 mAh Typ telefonu: Klasický, pro seniory Slot pro paměťové karty: Ano Barva: Červená Standardy mobilních telefonů: GSM Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz): 850/900/1 800/1 900 MHz Konektor: USB-C Bluetooth: Ano Radio: Ano SOS tlačítko: Ano Rozměry: 130 x 56 x 11 mm Hmotnost (s baterií): 105 g Balíček obsahuje Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone EG Chytrou nabíjecí kolébku Síťovou nabíječku 230 V Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Křížovky pro seniory (8594186120918)

EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)

EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)
Detail

EVOLVEO EasyPhone - Mobilní telefon pro seniory EVOLVEO EasyPhone je elegantní mobilní telefon pro seniory, který se vyznačuje jednoduchým ovládáním a velkými, dobře čitelnými čísly a písmeny na barevném displeji. Snadné ovládání Telefon má oddělená tlačítka klávesnice pro snadné psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko pro rychlé vytáčení předvolených čísel v případě nouze. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem. Stačí do něj telefon zasunout a baterie se začne automaticky nabíjet. FM rádio a svítilna Telefon je vybaven FM rádiem s automatickým laděním stanic a integrovanou anténou. Kromě toho obsahuje také praktickou svítilnu, kterou lze zapnout i když je telefon vypnutý. Paměťová karta a další funkce Telefon podporuje přehrávání hudebních souborů uložených na microSDHC kartě. Můžete si tak přiřadit svou oblíbenou melodii jako vyzváněcí tón nebo zvuk budíku. Displej: 1.8" barevný kontrastní displej Rozlišení displeje: 160 x 128 px Paměť: Podpora pro microSDHC kartu, až 32 GB Síť: GSM 900/1 800 MHz Baterie: Li-ion baterie 1 000 mAh Rozměry: 112 x 54 x 14 mm Hmotnost: 84 g s baterií Balení obsahuje: Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone Nabíjecí stojánek Síťovou nabíječku 230 V Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva) , Chodící pás pro seniory

EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená

EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená
Detail

EVOLVEO EasyPhone XO - telefon pro seniory Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XO s nabíjecím stojánkem je ideální volbou pro seniory a děti. Jednoduché ovládání a přehledné menu Telefon nabízí velká tlačítka a 2,8“ displej pro jednoduché ovládání. Technické specifikace Telefon disponuje 2.8" TN displejem s rozlišením 320 x 240 px. Pokrytí pásem GSM 850/900/1 800/1 900 MHz. Dual SIM (2x Mini SIM). Slot pro microSDHC kartu pro rozšíření paměti. 3,5 mm vstup pro sluchátka. Zadní 0,3 Mpx fotoaparát s bleskem. SOS tlačítko s výrazným barevným odlišením pro SOS volání v případě nouze. Podpora pro formáty Prohlížeč obrázků (jpg) Video rekordér (avi, 3gp) Video přehrávač (mp4, avi, 3gp) Hudební přehrávač (mp3, wav, amr) Digitální záznamník zvuku/diktafon (mp3, wav, amr) Dobíjení a výdrž baterie Typ baterie: uživatelsky vyměnitelná 1700 mAh Li-Ion baterie. Nabíjení baterie: 4 hod. Výdrž v pohotovostním režimu až 14 dnů. Dobíjecí port: USB-C (Type C). Rozměry a váha Rozměry: 143 x 58 x 13,6 mm. Váha: 113 g. Co je v krabici Dobíjecí kolébka pro snadné nabíjení Nabíjecí adaptér Hands-free sluchátka Manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená , Plenky pro psy seniory

EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)

EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)
Detail

EVOLVEO EasyPhone pro seniory EVOLVEO EasyPhone je ideální mobilní telefon pro seniory, který nabízí jednoduché ovládání a praktické funkce. Jednoduché ovládání Velká čísla a písmena na barevném displeji jsou výborně čitelná. Tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadňuje psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem. Stačí telefon zasunout a nabíjení baterie se spustí automaticky. Bezpečnostní funkce Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko. Po jeho stisknutí telefon automaticky vytáčí předvolená čísla a odesílá na ně nouzovou zprávu. FM rádio a svítilna Telefon je vybaven FM rádiem s automatickým laděním stanic. Svítilna se zapíná tlačítkem na boku telefonu a funguje i když je telefon vypnutý. Paměťová karta a další funkce Telefon podporuje přehrávání hudebních souborů uložených na microSDHC kartě až do velikosti 32 GB. Kromě toho nabízí také výkonný reproduktor pro hlasité hands-free, Bluetooth, kalkulačku, budík a digitální záznamník zvuku. Technické specifikace Displej: 160 x 128 px FM rádio: Ano Bluetooth: Ano Svítilna: Ano Podpora microSDHC karty: až 32 GB GSM: 900/1 800 MHz Vibrační vyzvánění: Ano Doba hovoru: až 4 hodiny Pohotovostní doba: až 300 hodin Baterie: Li-ion 1 000 mAh Rozměry: 112 x 54 x 14 mm Hmotnost: 84 g s baterií Balení obsahuje: Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone Nabíjecí stojánek Síťovou nabíječku 230V Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva) , Sundo masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (s-61290)

EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

Detail

EVOLVEO EasyPhone XG Mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem a barevným 2.4" displejem. Praktické funkce pro jednoduché ovládání Velká praktická tlačítka Oddělená tlačítka klávesnice Samostatná tlačítka pro ovládání hlasitosti, svítilny a fotoaparátu Posuvné tlačítko pro uzamknutí klávesnice telefonu Bezpečnostní funkce SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy SOS senzor pádu Získání GPS polohy z jiného telefonu Multimédia a další funkce Kvalitní 3.0Mpx fotoaparát s bleskem Fotokontakty pro snadné volání FM rádio bez nutnosti zapojení sluchátek s automatickým laděním Výkonný reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění Technická specifikace Rozlišení displeje 320 x 240 px Li-ion baterie 1 000 mAh Podpora MMS zpráv Bluetooth 3.5 mm vstup pro sluchátka Podpora microSDHC karty Barva: černá Rozměry: 120 x 58 x 14 mm Hmotnost: 93 g s baterií Balení obsahuje Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XG Nabíjecí stojánek Síťovou nabíječku 230 V Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá
Detail

EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory Telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem a velkými tlačítky. Jednoduché ovládání Vychutnejte si přehledné a jednoduché menu. Velké tlačítka usnadňují ovládání. Výrazný displej 2.8" barevný displej pro jasný a čistý obraz. Rozlišení 320 x 240 px. Praktické funkce Čtečka elektronických knih FM rádio s vestavěnou anténou Hlasitý reproduktor SOS tlačítko pro rychlé volání v případě nouze Snadné nabíjení Kolébka pro snadné nabíjení baterie s LED kontrolkou. Technické specifikace GSM: 850/900/1 800/1 900 MHz Dual SIM (2x Mini SIM) Slot pro microSDHC kartu 3,5 mm vstup pro sluchátka Zadní fotoaparát: 0,3 Mpx s bleskem Uživatelsky vyměnitelná 1700 mAh Li-Ion baterie Nabíjení baterie: 4 hod Výdrž v pohotovostním režimu: až 14 dnů USB-C (Type C) dobíjecí port Rozměry a váha Rozměry: 143 x 58 x 13,6 mm. Váha: 113 g. Co je v krabici Dobíjecí kolébka Nabíjecí adaptér Hands-free sluchátka Manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XO, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone LT, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone LT, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá
Detail

EVOLVEO EasyPhone LT - Mobilní telefon pro seniory Snadná obsluha, přehledné menu a velká tlačítka. EVOLVEO EasyPhone LT je navržen pro maximální pohodlí a jednoduchost. Praktické funkce pro každodenní použití Fotokontakty: Přiřaďte fotografie k vybraným kontaktům pro snadnou identifikaci. Rychlá volba: Nastavte až osm rychlých předvoleb pro oblíbená čísla. 2000 kontaktů: Uložte si až 2000 kontaktů pro všechny vaše potřeby. SOS tlačítko s GPS lokalizací Stiskem SOS tlačítka telefon automaticky vytáčí předvolená čísla a odesílá na ně nouzovou zprávu včetně informace o poloze. Tři úrovně lokalizace polohy Telefon využívá GPS, WiFi a mobilní síť GSM pro určení polohy, což zvyšuje úspěšnost nalezení. Zjištění aktuální GPS polohy z jiného telefonu Telefon umožňuje zaslat SMS se svou aktuální polohou do jiného telefonu. Technická specifikace Rozlišení displeje: 320 x 240 px Interní paměť: 128 MB Baterie: 1200 mAh Li-Ion baterie Rozměry: 140 x 56 x 12 mm Hmotnost (s baterií): 105 g Ostatní vlastnosti 4G síť Dual Nano SIM Fotoaparát s bleskem FM rádio s vestavěnou anténou Bluetooth a microSDHC Výkonná svítilna Nabíjecí kolébka USB-C Obsah balení Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone LT Nabíjecí stojánek Síťová nabíječka 230 V USB-C stereo sluchátka s hands-free Baterie 1 200 mAh Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone LT, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (stříbrná barva)

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (stříbrná barva)
Detail

Praktický mobilní telefon s FM rádiem a velkým barevným displejem Jednoduché ovládání a opravdu velká tlačítka EVOLVEO EasyPhone FM je snadno ovladatelný telefon s velkými tlačítky klávesnice, vyhrazenými tlačítky pro vybrané funkce a velkým přehledným displejem. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb. Silný reproduktor zajistí, že nezmeškáte žádné volání a díky dvou SIM kartám budete dostupní kdekoliv. Užijte si vestavěné FM rádio Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic ve spojení se silným reproduktorem zpříjemní poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji. Pro zapnutí FM rádia je telefon vybaven samostatným mechanickým tlačítkem na boku přístroje. Rádio lze poslouchat i na pozadí a při jeho poslechu tak můžete psát SMS, prohlížet si obrázky či zadávat oblíbené akce do integrovaného kalendáře. Při telefonování či příchozím hovoru se rádio automaticky ztlumí a po ukončení hovoru opět rozehraje. SOS volání a SMS nouzová zpráva Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. Bohatá výbava Skvěle čitelný barevný displej, výkonná svítilna s vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu, vyhrazené tlačítko pro odemknutí telefonu, ovládání hlasitosti a zapnutí FM rádia. Fotoaparát, hudební přehrávač s možností přehrávání skladeb uložených na microSDHC kartě, kalendář, budíky, lupa, kalkulačka, záznamník a další praktická výbava pro snadné používání. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. • přehledné a jednoduché menu • jednoduché ovládání • velký barevný 2.3" displej • oddělená tlačítka pro snadnou obsluhu • FM rádio s vestavěnou anténou • vyhrazená tlačítka pro FM rádio, svítilnu a odemknutí telefonu • hlasitý reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění • SOS tlačítko na zadní straně pro SOS volání a poslání SMS až na pět telefonních čísel • stojánek pro snadné nabíjení baterie s LED kontrolkou • rozlišení displeje 320 x 240 px • oddělená tlačítka klávesnice • podpora dvou SIM karet • GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz • pět uživatelských profilů • rychlý přístup k 8 oblíbeným telefonních kontaktům • vibrační vyzvánění • tlačítko pro ovládání hlasitosti na levé straně telefonu • 3.5 mm vstup pro sluchátka • možnost vložení microSDHC karty • výkonný reproduktor pro hlasité hands-free • VGA fotoaparát • prohlížeč obrázků • hudební přehrávač • digitální záznamník zvuku (diktafon) • kalendář • budík • Bluetooth • kalkulačka • lupa • Li-ion baterie 1 000 mAh • rozměry telefonu 130 x 61 x 16,5 mm • hmotnost 105 g s baterií Balení obsahuje • mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone FM • nabíjecí stojánek • síťovou nabíječku 230 V • stereo sluchátka s hands-free • uživatelský manuál (patro.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (stříbrná barva)

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)
Detail

Praktický mobilní telefon s FM rádiem a velkým barevným displejem Jednoduché ovládání a opravdu velká tlačítka EVOLVEO EasyPhone FM je snadno ovladatelný telefon s velkými tlačítky klávesnice, vyhrazenými tlačítky pro vybrané funkce a velkým přehledným displejem. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb. Silný reproduktor zajistí, že nezmeškáte žádné volání a díky dvou SIM kartám budete dostupní kdekoliv. Užijte si vestavěné FM rádio Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic ve spojení se silným reproduktorem zpříjemní poslech vaší oblíbené stanice. Pro příjem signálu rádia není potřeba připojovat sluchátka, anténa je integrována přímo v přístroji. Pro zapnutí FM rádia je telefon vybaven samostatným mechanickým tlačítkem na boku přístroje. Rádio lze poslouchat i na pozadí a při jeho poslechu tak můžete psát SMS, prohlížet si obrázky či zadávat oblíbené akce do integrovaného kalendáře. Při telefonování či příchozím hovoru se rádio automaticky ztlumí a po ukončení hovoru opět rozehraje. SOS volání a SMS nouzová zpráva Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. Bohatá výbava Skvěle čitelný barevný displej, výkonná svítilna s vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu, vyhrazené tlačítko pro odemknutí telefonu, ovládání hlasitosti a zapnutí FM rádia. Fotoaparát, hudební přehrávač s možností přehrávání skladeb uložených na microSDHC kartě, kalendář, budíky, lupa, kalkulačka, záznamník a další praktická výbava pro snadné používání. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Stojánek je vybaven LED kontrolkou, která vás informuje o stavu nabíjení. • přehledné a jednoduché menu • jednoduché ovládání • velký barevný 2.3" displej • oddělená tlačítka pro snadnou obsluhu • FM rádio s vestavěnou anténou • vyhrazená tlačítka pro FM rádio, svítilnu a odemknutí telefonu • hlasitý reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění • SOS tlačítko na zadní straně pro SOS volání a poslání SMS až na pět telefonních čísel • stojánek pro snadné nabíjení baterie s LED kontrolkou • rozlišení displeje 320 x 240 px • oddělená tlačítka klávesnice • podpora dvou SIM karet • GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz • pět uživatelských profilů • rychlý přístup k 8 oblíbeným telefonních kontaktům • vibrační vyzvánění • tlačítko pro ovládání hlasitosti na levé straně telefonu • 3.5 mm vstup pro sluchátka • možnost vložení microSDHC karty • výkonný reproduktor pro hlasité hands-free • VGA fotoaparát • prohlížeč obrázků • hudební přehrávač • digitální záznamník zvuku (diktafon) • kalendář • budík • Bluetooth • kalkulačka • lupa • Li-ion baterie 1 000 mAh • rozměry telefonu 130 x 61 x 16,5 mm • hmotnost 105 g s baterií Balení obsahuje • mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone FM • nabíjecí stojánek • síťovou nabíječku 230 V • stereo sluchátka s hands-free • uživatelský manuál (patro.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)
Detail

Elegantní mobilní telefon v moderní černo-stříbrné barvě s nabíjecím stojánkem a velkým barevným displejem Snadné ovládání a velký barevný displej Ovládání mobilního telefonu EVOLVEO EasyPhone XD bylo maximálně zjednodušeno, velká čísla a písmena jsou výborně čitelná na velkém barevném displeji. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadní psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro telefonování na oblíbená čísla jsou k dispozici 3 vyhrazená tlačítka na přední straně telefonu. Stiskem tlačítka je možno také velmi ryhle spustit fotoaparát. Fotokontakty K jednotlivým kontaktům je možné přiřadit fotografii a na barevném displeji pak snadno poznáte kdo vám volá. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. SOS volání a SMS nouzová zpráva Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu. FM rádio Pro poslech FM rádia není nutné připojovat sluchátka, anténa je integrována uvnitř telefonu. Automatické ladění rádiových stanic a kvalitní poslech přímo z reproduktoru zvyšují komfort používání telefonu. Svítilna Praktická svítilna se zapíná a vypíná vyhrazeným tlačítkem na boku telefonu a je možné ji použít i pokud je telefon vypnutý. Bluetooth Praktické připojení Bluetooth handsfree je možné využít například během jízdy v autě. Paměťová karta Telefon podporuje přehrávání hudebních souborů uložených na microSDHC kartě. Zvolený hudební soubor je možné přiřadit například jako vyzváněcí melodii, upozornění na novou SMS zprávu nebo zvuk budíku. • přehledné a jednoduché menu • maximálně jednoduché ovládání - pro snadné volání a posílání SMS nebo MMS zpráv • velký barevný 2.3" kontrastní displej • vyhrazená 3 tlačítka (M1, M2, M3) pro oblíbené kontakty na klávesnici telefonu • možnost přiřadit fotografii ke kontaktu • vyhrazené tlačítko pro fotoaparát • hlasitý reproduktor a vyzvánění • SOS tlačítko na zadní straně pro SOS volání až na šest telefonních čísel • stojánek pro snadné nabíjení baterie • rozlišení displeje 320 x 240 px • oddělená tlačítka klávesnice • podpora MMS zpráv • GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz • čtyři uživatelské profily • možnost zapnutí/vypnutí podsvícení klávesnice • rychlý přístup k 9 oblíbeným telefonních kontaktům • vibrační vyzvánění • posuvné tlačítko pro uzamknutí klávesnice telefonu na pravé straně telefonu • posuvné tlačítko svítilny na pravé straně telefonu • tlačítko pro ovládání hlasitosti na pravé straně telefonu • vyhrazené tlačítko pro fotoaparát přední straně telefonu • 3.5 mm vstup pro sluchátka • FM rádio bez nutnosti zapojení sluchátek s automatickým nebo ručním laděním • možnost vložení microSDHC karty • výkonný reproduktor pro hlasité hands-free • fotoaparát 1.3 MPix • prohlížeč obrázků • hudební přehrávač • digitální záznamník zvuku (diktafon) • kalendář • budík • Bluetooth • kalkulačka • svítilna s možností rozsvícení i při vypnutém telefonu • podpora SIM Toolkit • doba hovoru až 4 hodiny • pohotovostní doba až 300 hodin • Li-ion baterie 1 000 mAh • rozměry telefonu 120 x 58 x 14 mm • hmotnost 89 g s baterií Balení obsahuje • mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone XD • nabíjecí stojánek • síťovou nabíječku 230 V • uživatelský manuál Více informací na http://www.evolveo.eu/cz/easyphone-xd-b (patro.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)

Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená - rozbaleno

Detail

Tlačítkový telefon pro seniory. Velký barevný 2,4" displej s rozlišením 320×240 px, velké a oddělené klávesy, hlasitý reproduktor, SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy, Dual SIM, slot na paměťovou kartu. VGA fotoaparát s bleskem, Bluetooth, FM rádio, svítilna, 3,5mm jack, až 8 rychlých předvoleb. Velká kapacita baterie 1400 mAh s dlouhou výdrží, nabíjecí stojánek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená - rozbaleno

Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená - zánovní

Detail

Tlačítkový telefon pro seniory. Velký barevný 2,4" displej s rozlišením 320×240 px, velké a oddělené klávesy, hlasitý reproduktor, SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohy, Dual SIM, slot na paměťovou kartu. VGA fotoaparát s bleskem, Bluetooth, FM rádio, svítilna, 3,5mm jack, až 8 rychlých předvoleb. Velká kapacita baterie 1400 mAh s dlouhou výdrží, nabíjecí stojánek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EASYPHONE EB, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červená - zánovní

Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - zánovní

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, přehledné a jednoduché menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na 32 GB paměťovou kartu, VGA fotoaparát, Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 900 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - zánovní

Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - použité

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, přehledné a jednoduché menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na 32 GB paměťovou kartu, VGA fotoaparát, Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 900 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - použité

Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - zánovní

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, obrázkové menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na micro SDHC paměťovou kartu, 3Mpx fotoaparát s bleskem a Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 1 000 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone XG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, červený - zánovní

Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý - zánovní

Detail

Tlačítkový telefon s 2,4" displejem pro seniory. Má velká tlačítka, přehledné a jednoduché menu, fotokontakty. Nabíjecí stojánek, SOS volání a SMS nouzová zpráva s lokalizací polohy, slot na 32 GB paměťovou kartu, VGA fotoaparát, Bluetooth. Dlouhá výdrž baterie s kapacitou 900 mAh, svítilna, FM rádio. (mall.cz)

Podobné produkty ako Evolveo EasyPhone EG, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem, černý - zánovní

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)

EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)
Detail

EVOLVEO EasyPhone FM: Mobilní telefon pro seniory Výhody a funkce Jednoduché ovládání a velká tlačítka FM rádio s automatickým laděním SOS tlačítko pro nouzové volání a SMS Barevný displej a výkonná svítilna Nabíjecí stojánek s LED kontrolkou Snadné ovládání a velké tlačítka Telefon je navržen s ohledem na jednoduché ovládání. Tlačítka klávesnice jsou velká a oddělená pro snadné psaní SMS a zadávání telefonních čísel. FM rádio pro váš zábavu Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic a silným reproduktorem pro poslech vaší oblíbené stanice. SOS tlačítko pro nouzové situace SOS tlačítko na zadní straně telefonu umožňuje automatické vytáčení předvolených čísel a odesílání nouzových SMS. Barevný displej a výkonná svítilna Telefon je vybaven barevným displejem pro snadné čtení a výkonnou svítilnou pro situace, kdy potřebujete dodatečné světlo. Nabíjecí stojánek pro snadné nabíjení Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, který automaticky spustí nabíjení baterie, jakmile do něj telefon vložíte. Technické specifikace Velký barevný 2.3" displej Rozlišení displeje 320 x 240 px Podpora dvou SIM karet GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz 3.5 mm vstup pro sluchátka Možnost vložení microSDHC karty Výkonný reproduktor pro hlasité hands-free VGA fotoaparát Bluetooth Li-ion baterie 1 000 mAh Rozměry telefonu 130 x 61 x 16,5 mm Hmotnost 105 g s baterií Balení obsahuje Mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone FM Nabíjecí stojánek Síťovou nabíječku 230 V Stereo sluchátka s hands-free Uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone FM, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (červená barva)

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (bílá barva)

EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (bílá barva)
Detail

EVOLVEO EasyPhone XD - Mobilní telefon pro seniory Výrobce: EVOLVEO EAN: 8594161338338 Design a ovládání EVOLVEO EasyPhone XD je elegantní mobilní telefon v moderní bílé barvě. Nabízí jednoduché ovládání a velký barevný displej. Velký barevný displej Telefon je vybaven velkým barevným 2.3" kontrastním displejem s rozlišením 320 x 240 px. Jednoduché ovládání Velká čísla a písmena jsou výborně čitelná a jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena pro snadné psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Praktické funkce Telefon nabízí řadu praktických funkcí pro zvýšení komfortu uživatele. Nabíjecí stojánek Telefon je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, který automaticky spustí nabíjení baterie po zasunutí telefonu. SOS volání a SMS nouzová zpráva Na zadní straně telefonu se nachází SOS tlačítko, které začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odeslat na ně nouzovou zprávu po jeho stisknutí. FM rádio a Bluetooth Telefon je vybaven FM rádiem s integrovanou anténou a podporuje připojení Bluetooth handsfree. Paměťová karta Telefon podporuje přehrávání hudebních souborů uložených na microSDHC kartě. Další vlastnosti Maximálně jednoduché ovládání pro snadné volání a posílání SMS nebo MMS zpráv Vyhrazená 3 tlačítka (M1, M2, M3) pro oblíbené kontakty na klávesnici telefonu Možnost přiřadit fotografii ke kontaktu Vyhrazené tlačítko pro fotoaparát Hlasitý reproduktor a vyzvánění Stojánek pro snadné nabíjení baterie (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone XD, mobilní telefon pro seniory s nabíjecím stojánkem (bílá barva)

EVOLVEO EasyPhone FP, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone FP, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá
Detail

EVOLVEO EasyPhone FP, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva) Vyklápěcí konstrukce s velkými tlačítky, barevný displej 2.8" a stále zapnutý přídavný displej, SOS tlačítko s pokročilou lokalizací polohy, SOS senzor pádu, fotoaparát 3.0Mpx s bleskem, FM rádio, Fotokontakty, MMS, Bluetooth, microSDHC, výkonná svítilna, nabíjecí kolébka Skvěle čitelný 2.8" displej, snadná obsluha a přehledné menu - EVOLVEO EasyPhone FP má přehledné a jednoduché menu, velká praktická tlačítka a jemně profilovaný povrch, který usnadňuje manipulaci a zabraňuje vyklouznutí z ruky. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb nebo využít funkci Fotokontakty. S přídavným displejem vám nic neunikne - Telefon je vybaven druhým doplňkovým displejem, který je stále zapnutý. Při zavřeném telefonu tak vidíte aktuální čas, datum, oznámení o příchozím hovoru, zmeškaném volání, příchozí SMS, stavu baterie nebo kvalitě signálu. Telefon je optimalizován tak, aby i při neustálém zobrazování dat na doplňkovém displeji nedocházelo k rychlému vybíjení baterie. SOS volání a SMS s lokalizací polohy - Telefon je vybaven SOS tlačítkem, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o jeho poloze. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. Tři úrovně lokalizace polohy - K určení polohy telefon využívá tři různé technologie podle jejich aktuální dostupnosti - GPS signál, WiFi a mobilní síť GSM. Každá z těchto technologií je pro určení polohy limitována, ale jejich kombinací je telefon schopen podat co nejpřesnější výsledek v dané chvíli. Například GPS signál nefunguje spolehlivě v budovách, proto telefon dokáže určit přesnou polohu pomocí WiFi. Pokud jsou v dosahu telefonu dostupné alespoň dvě WiFi sítě, telefon určí přesnou polohu i v budově. Zvyšuje se tak výrazně úspěšnost nalezení. Zjištění aktuální GPS polohy z jiného telefonu - Telefon umožňuje zaslat SMS se svou aktuální polohou do jiného telefonu. To může být důležité v případě, kdy se například nemůžete s majitelem telefonu spojit. V telefonu lze nastavit kontakty osob, které jsou oprávněny tuto polohu zjišťovat. SOS senzor pádu - Jednou ze situací, kdy je potřeba zavolat pomoc, může být pád ze schodů nebo na náledí. Pro tyto situace je telefon vybaven bezpečnostní senzorem pádu. Chytrý senzor dokáže vyhodnotit, že došlo k pádu a automaticky začne vytáčet předvolená čísla a zasílat SMS. Pokud se jedná o planý poplach, lze funkci jednoduše deaktivovat. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rozlišení displeje 320 x 240 px, 2.8" Baterie Li-ion 1 000 mAh Barva černá Podporované frekvence GSM/GPRS (MHz) 850/900/1 800/1 900 MHz Bluetooth SOS tlačítko pro SOS volání a SMS s lokalizací polohySOS senzor pádu Velikost SIM karty microSIM SOS tlačítko ano Rozměry 120 x 58 x 14 mm Hmotnost (s baterií) 93 g Ostatní funkce jednoduché ovládánístále zapnutý přídavný displejFotokontaktyzískání GPS polohy z jiného telefonuFM rádiovýkonný reproduktor pro poslech FM rádia a vyzváněnístojánek pro snadné nabíjeníoddělená tlačítka klávesnicesvítilna s možností rozsvícení i při vypnutém telefonuvyhrazené tlačítko pro fotoaparát a Fotokontaktypodpora MMS zprávčtyři uživatelské profilyrychlý přístup k 10 oblíbeným telefonním kontaktůmvibrační vyzváněníprohlížeč obrázkůhudební přehrávačdigitální záznamník zvuku (diktafon)kalendářbudíkseznam úkolůkalkulačkamožnost vložení microSDHC karty3.5 mm vstup pro sluchátka Balení obsahuje mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone FPnabíjecí stojáneksíťovou nabíječku 230 Vstereo sluchátka s hands-freeuživatelský manuál Maximální uložený počet kontaktů v telefonu 300 Fotoaparát 3.0 Mpx, s bleskem (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone FP, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem, černá

EVOLVEO EasyPhone FS, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)

EVOLVEO EasyPhone FS, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)
Detail

EVOLVEO EasyPhone FS, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva) Přehledné a jednoduché menu Vyklápěcí konstrukce USB typ C nabíjecí port Senzor pádu Geolokace v případě nouze Zjištění GPS z jiného zařízení 2,8“ TFT displej 3.0 Mpx fotoapartát s bleskem FM rádio s vestavěnou anténou Hlasitý reproduktor SOS tlačítko na zadní straně pro SOS volání a SMS Kolébka pro snadné nabíjení EasyPhone FS – Elegantní vyklápěcí telefon Easyphone FS je svou výbavou obdobou modelu EasyPhone XG, ale ve vyklápěcím provedení. Navíc nabízí doplňkový úsporný displej, který vás neustále informuje o všech potřebných údajích. Snadná obsluha a přehledné menu EVOLVEO EasyPhone FS má přehledné a jednoduché menu, velká praktická tlačítka a jemně profilovaný povrch, který usnadňuje manipulaci a zabraňuje vyklouznutí z ruky. Pro telefonování na oblíbená čísla je možno nastavit osm rychlých předvoleb nebo využít funkci Fotokontakty. Přídavný displej Telefon je vybaven druhým doplňkovým displejem, který je stále zapnutý. Při zavřeném telefonu tak vidíte aktuální čas, datum, oznámení o příchozím hovoru, zmeškaném volání, příchozí SMS, stavu baterie nebo kvalitě signálu. Telefon je optimalizován tak, aby i při neustálém zobrazování dat na doplňkovém displeji nedocházelo k rychlému vybíjení baterie. Nabíjecí kolébka a dlouhá výdrž Díky USB-C dobíjecímu portu nabízí tento telefon rychlé a pohodlné dobíjení a s 1000 mAh baterií si můžete být jisti dlouhou výdrží. Telefon je dodáván s praktickou nabíjecí kolébkou, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie se spuští automaticky. SOS volání a SMS s lokalizací polohy Telefon je vybaven SOS tlačítkem, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu včetně informace o jeho poloze. Je možno zvolit až pět telefonních čísel, na které bude voláno a zaslána SMS. Úrovně lokalizace polohy K určení polohy telefon využívá tři různé technologie podle jejich aktuální dostupnosti - GPS signál, WiFi a mobilní síť GSM. Každá z těchto technologií je pro určení polohy limitována, ale jejich kombinací je telefon schopen podat co nejpřesnější výsledek v dané chvíli. Například GPS signál nefunguje spolehlivě v budovách, proto telefon dokáže určit přesnou polohu pomocí WiFi. Pokud jsou v dosahu telefonu dostupné alespoň dvě WiFi sítě, telefon určí přesnou polohu i v budově. Zvyšuje se tak výrazně úspěšnost nalezení Zjištění aktuální GPS polohy z jiného telefonu Telefon umožňuje zaslat SMS se svou aktuální polohou do jiného telefonu. To může být důležité v případě, kdy se například nemůžete s majitelem telefonu spojit. V telefonu lze nastavit kontakty osob, které jsou oprávněny tuto polohu zjišťovat. SOS senzor pádu Jednou ze situací, kdy je potřeba zavolat pomoc, může být pád ze schodů nebo na náledí. Pro tyto situace je telefon vybaven bezpečnostní senzorem pádu. Chytrý senzor dokáže vyhodnotit, že došlo k pádu a automaticky začne vytáčet předvolená čísla a zasílat SMS. Pokud se jedná o planý poplach, lze funkci jednoduše deaktivovat. Fotoaparát 3.0Mpx s bleskem Telefon disponuje kvalitním fotoaparátem s výkonným LED bleskem, který lze zapnout samostatným tlačítkem na telefonu a okamžitě používat. Fotografie lze následně uložit nebo například zaslat jako zprávu MMS. Fotokontakty a rychlá volba Pro snadné volání je telefon vybaven funkcí Fotokontakty. K osmi vybraným kontaktům lze doplnit fotografii, která usnadní identifikaci volajícího. Pro vyvolání nabídky fotokontaktů stačí jednoduše stisknout jedno tlačítko. Pro dalších deset kontaktů je možné přiřadit tlačítka rychlé volby, která odpovídají číslům 2-9 a tlačítkům M1 a M2. Vyhrazená tlačítka pro snadné ovládání Aby bylo ovládání telefonu opravdu snadné, je vybaven několika samostatnými tlačítky. Mechanickým tlačítkem pro odemčení snadno odemknete anebo zamknete klávesnici. Další tlačítka jsou pro ovládání hlasitosti, svítilny, fotoaparátu nebo pro fotokontakty. Vestavěné FM rádio Vestavěné FM rádio s automatickým laděním stanic ve spojení se silným reproduktorem zpříjemní poslech vaší oblíbené stanice. Technická specifikace Mobilní telefon s vyklápěcí konstrukcí vhodný pro seniory Jednoduché ovládání a ergonomický design Velký barevný 2.8" TFT displej Dobíjecí port USB-C (Type C) 3 Mpx fotoaparát s bleskem Kapacita pro uložení kontaktů: 300 Kapacita pro SMS zprávy: 100 Fotokontakty a kontakty rychlé volby pro snadné vytáčení blízkých osob Počet předvoleb pro fotokontakty: 8 Počet předvoleb pro rychlou volbu: 8 SOS tlačítko s výrazným barevným odlišením pro SOS volání s geolokací v případě nouze Počet předvoleb SOS kontaktů: 5 Zjištění GPS z jiného zařízení Senzor pádu Nezávislé FM rádio funkční i pro vestavěný reproduktor Automatické ladění rádia Vyhrazená tlačítka pro svítilnu a hlasitost Hlasitý výkonný reproduktor pro poslech FM rádia a vyzvánění Počet melodií pro vyzvánění: 3 + vlastní Dobíjecí kolébka pro snadné nabíjení Uživatelsky vyměnitelná 1000 mAh Li-Ion baterie (součást dodávky) Výdrž v pohotovostním režimu až 7 dnů Nabíjení baterie: 2 hod. Rozlišení displeje 320 x 240 px Velká oddělená tlačítka klávesnice pro snadné ovládání Silná svítilna s možností rozsvícení i při uzamknuté obrazovce Tlačítka pro ovládání hlasitosti Pokrytí pásem GSM 850/900/1 800/1 900 MHz Podpora SMS a MMS zpráv Podpora SIM Toolkit Bluetooth verze 3.0 Čtyři uživatelské profily Obecný Tichý Schůzka Venku Vibrační vyzvánění Velikost SIM karty: MicroSIM Prohlížeč obrázků Video rekordér Video přehrávač Hudební přehrávač Digitální záznamník zvuku/diktafon Součástí balení jsou hands-free sluchátka Automatické nastavení přesného času Kalendář, budík, kalkulačka Slot pro microSDHC kartu pro rozšíření paměťi a možností 3,5 mm vstup pro sluchátka Jazykové mutace manuálu: CZ, SK, HU, BG, EN, RO, SL Jazykové mutace firmwaru: CZ, SK, HU, BG, EN, RO, SL Rozměry telefonu (d × š × v): 105 × 55.6 × 19.6 mm Hmotnost vč. baterie: 110 g Balení obsahuje mobilní telefon EVOLVEO EasyPhone FS nabíjecí stojánek síťovou nabíječku 230 V uživatelský manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO EasyPhone FS, vyklápěcí mobilní telefon 2.8" pro seniory s nabíjecím stojánkem (černá barva)

Křížovky pro seniory na každý den 4 (žluté)

Detail

Kniha plná křížovek pro všechny nadšené luštitele. Velký formát a větší písmo usnadňují čtení a luštění. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Křížovky pro seniory na každý den 4 (žluté)

Internet pro seniory (978-80-251-4309-4)

Internet pro seniory (978-80-251-4309-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Josef Pecinovský, 200 stran Internet už není zdaleka jen doménou těch nejmladších, ale stává se pevnou součástí každodenních činností i věkem starších uživatelů. Otevírá nové možnosti hledání informací, komunikace s rodinou či úřady, nakupování nebo zábavy. Tento přívětivý průvodce nabízí pomocnou ruku všem, kteří se rozhodli nahlédnout do tajemného světa Internetu. Srozumitelný výklad je přizpůsoben potřebám seniorů, nevynechává žádný důležitý krok, vyhýbá se náhlým skokům a látku odměřuje postupně, aby se čtenář neztratil v záplavě novinek. Kniha vás mimo jiné naučí, jak: - Ovládat internetový prohlížeč a orientovat se na stránkách- Používat odkazy, záložky, oblíbené a historii prohlížení - Vyhledávat informace na stránce i celém Internetu - Přijímat, číst, psát a odesílat elektronickou poštu - Najít jízdní řády, slovníky, recepty, předpověď počasí, mapy, lékaře a lékárny... (alza.cz)

Podobné produkty ako Internet pro seniory (978-80-251-4309-4)

Složte si vlastní písničku na hrací strojek

Složte si vlastní písničku na hrací strojek
Detail

Máte doma nadšeného hudebníka? Pak je tento dárek pro něj jak dělaný. Kdo by si nechtěl složit vlastní písničku, kterou si pak přehraje v hracím strojku? Stačí základní znalost not, děrovačka a můžete začít. Není nic hezčího, než poslechnout si vlastní skladbu na hracím strojku. Abyste pochopili princip, tak jeden z pásků již má předvyplněnou písničku "Hodně štěstí, zdraví" (familium.cz)

Podobné produkty ako Složte si vlastní písničku na hrací strojek

Složte si vlastní písničku na hrací strojek

Složte si vlastní písničku na hrací strojek
Detail

Kdo by neměl rád příjemné cinkání hracího strojku? A teď si představte, že si na ten strojek můžete složit vlastní písničku. Stačí jen základní znalost not, páska a děrovačka a můžete se do toho pustit. Jestli tedy Vaše babička nebo dědeček mají rádi hudbu a mají základní znalost not, pak je tento dárek určený přímo pro ně. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Složte si vlastní písničku na hrací strojek
Sundo Kartáč na vlasy pro seniory na dlouhé rukojeti 36 cm (S-60252), Sundo Prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (S-60250), Sundo Houba na mytí pro seniory na ohebné rukojeti, délka 56 cm (S-60100), Sundo Kartáč na mytí pro seniory, délka 42 cm, dřevěná rukojeť (S-60400), Kesper Stojánek na vejce 4 ks (58165), Sundo Schůdek / stolička k vaně pro seniory, výška 10 cm, stohovatelný (S-12230), Kanastové hrací karty s extra velkými symboly Vitility VIT-70410060, Vitility VIT-70410060 Kanastové hrací karty s extra velkými symboly (70410060), Stojánek na 7 ks balónků - 70cm (5600962221953), hodinky pro seniory s sos tlačítkem, Sundo Kleštičky na nehty (S-51730), Sundo Hrnek na pití pro osoby na lůžku (S-20750), Sundo Jednorázové mycí žínky pro osobní hygienu - 10 ks (S-50100), Karty na stole (978-80-220-2334-4), Internet pro seniory (978-80-251-4309-4), Sundo Gumový nástavec na rozšíření tužky nebo pera, 3 ks (S-27330), Sundo Gumový nástavec na tužku nebo pero, 3 ks - trojúhelníkový (S-27331), joga pro seniory, wc pro seniory, gps hodinky s sos tlacitkem pro seniory, Sundo Krabička na zubní protézy (S-28500), Procvičovací karty na celý školní rok 4: Angličtina (8594022788241), Sundo Nočník pro dospělé - plastový (S-14650), Stojánek na vařečku CUCHARA, kozene pouzdro na karty, Sundo Jídelní nůž pro osoby s postižením (S-22770), Křížovky pro seniory (8594186120918), chodící pás pro seniory, plenky pro psy seniory, Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290)