Sundo molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (s-61415)

Produkt Sundo molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (s-61415) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sundo molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (s-61415) upraviť a produkt hľadať znova.

Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (S-61415)

Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (S-61415)
Detail

Masážní míč materiál molitan, průměr 5,5 cm Je pro vás masáž nutností? Použitím masážního míčku Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm zajistíte svému unavenému tělu každodenní masáž. Určitě vám dobře poslouží po obtížném dni nebo po cvičení. S masážním míčkem se jednoduše zachází. Pouhým hýbáním míčku po kůži vašeho těla zlepšíte prokrvení svalů a docílíte jejich následnému uvolnění. Je možné s ním masírovat dlaně, chodidla, záda, trapézy či krk. S masážním míčkem si dokážete výborně masírovat bolavé svaly (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (S-61415) , Sundo molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (s-61415)

Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 9 cm (S-61419)

Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 9 cm (S-61419)
Detail

Masážní míč materiál molitan, průměr 9 cm Jsou pro vás masáže nutností? Použitím masážního míčku Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 9 cm si namasírujete tělo v pohodlí domova. Nepochybně ho oceníte po velkém pracovním vytížení nebo po sportování. S masážním míčkem se snadno zachází. Pouhým přejetím a tlačením na různé části těla zlepšíte prokrvení svalů a docílíte jejich následnému uvolnění. Používá se hlavně na záda, krk a chodidla. S masážním míčkem dosáhnete uvolnění svalů snadno a rychleObrázek pouze ilustrační, v balení jeden kus (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 9 cm (S-61419) , Sundo molitanový masážní míček, průměr 7 cm (s-61417)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 5 cm (S-61005)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 5 cm  (S-61005)
Detail

Masážní míč materiál plast, průměr 5 cm Chodíte rádi na masáže? S využitím masážního míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 5 cm si vaše tělo může užívat masáže kdykoliv a kdekoliv. Skvěle vám poslouží po pracovní únavě nebo třeba po sportovní aktivitě. S masážním míčkem se snadno používá. Přejížděním a přitlačením míčku na tělo získají vaše svaly lepší prokrvení a uvolnění napětí. Hodí se k masírování trapéz, zad, dlaní nebo chodidel. Díky masážnímu míčku dosáhnete uvolnění svalů snadno a rychle (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 5 cm (S-61005) , Sundo masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (s-61300)

Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm (S-61417)

Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm (S-61417)
Detail

Masážní míč materiál molitan, průměr 7 cm Potřebujete pravidelnou masáž? Prostřednictvím masážního míčku Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm si budete moci užívat masáží kdykoliv a kdekoliv. Skvěle vám poslouží po pracovní únavě či po pravidelném tréninku. S masážním míčkem se dá velice snadno manipulovat. Jednoduchým přejetím a tlačením po těle získají vaše svaly lepší prokrvení a uvolnění napětí. Slouží k masáži zad, krku, trapéz či chodidel. Díky masážnímu míčku dosáhnete uvolnění svalů snadno a rychle (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm (S-61417) , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (s-61008)

Sundo Masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (S-61300)

Sundo Masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (S-61300)
Detail

Kroužek masážní, materiál guma, průměr 17 cm Hledáte jednoduchou pomůcku pro rozcvičení a posílení oslabených rukou? Máte po operaci, úraze nebo nemoci problémy s jemnou motorikou? Masážní gumový kroužek Sundo pokrytý měkkými ostny vám jednoduše a účinně pomůže posílit svaly, protáhnout šlachy prstů a rukou a zrychlit cirkulaci krve. Pomalou rehabilitací s touto jednoduchou pomůckou si zlepšíte pohyblivost, úchop i citlivost díky jemné stimulaci nervů. Masážní gumový kroužek Sundo je vyroben z pružné, pevné a snadno omyvatelné gumy. Klíčové vlastnosti masážního gumového kroužku SundoMasážní gumový kroužek Sundo se výborně hodí na rehabilitaci po úraze, nemoci nebo operaciPružná pomůcka vám pomůže s pomalým procvičováním svalů a šlach prstů a rukyDíky posilování si zlepšíte hybnost rukou i jemnou motorikuStimulací nervů pomocí měkkých ostnů se zvýší citlivost prstů i dlaněMasážní gumový kroužek Sundo je vyroben z praktické, snadno omyvatelné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (S-61300) , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (s-61010)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (S-61008)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm  (S-61008)
Detail

Masážní míč materiál plast, průměr 8 cm Rádi si užíváte masáže? Díky masážnímu míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm zajistíte svému unavenému tělu každodenní masáž. Určitě vám dobře poslouží po obtížném dni nebo třeba po tréninku. S masážním míčkem budete snadno manipulovat. Jednoduchým hýbáním míčku po kůži vašeho těla získáte maximální prokrvení a povolení napětí. Hodí se k masírování trapéz, zad, dlaní nebo chodidel. S masážním míčkem dosáhnete uvolnění svalů snadno a rychle (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (S-61008) , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (s-61006)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (S-61010)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm  (S-61010)
Detail

Masážní míč materiál plast, průměr 10 cm Potřebujete pravidelnou masáž? S využitím masážního míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm můžete masírovat své unavené tělo v pohodlí domova. Skvěle vám poslouží po únavném dni či po provozování nějaké sportovní činnosti. S masážním míčkem se jednoduše zachází. Prostým přejetím a tlačením po těle uvolníte napětí ve svalech díky jejich maximálnímu prokrvení. Namasírujete s ním nejen záda, trapézy či šíji, ale i chodidla a dlaně. S masážním míčkem si dokážete výborně masírovat bolavé svaly (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (S-61010) , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (s-61009)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (S-61006)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (S-61006)
Detail

Masážní míč materiál plast, průměr 6 cm Chodíte rádi na masáže? Díky masážnímu míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm zajistíte svému unavenému tělu každodenní masáž. Skvěle vám poslouží po pracovní únavě nebo třeba po delším výletě. S masážním míčkem lze snadno manipulovat. Přejížděním a přitlačením míčku na tělo se vaše svaly náležitě prokrví a uvolní. Poslouží vám k promasírování trapéz, zad, šíje či chodidel. S masážním míčkem si dokážete výborně masírovat bolavé svaly (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (S-61006) , Stormred masážní míčky (ls3302)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (S-61009)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm  (S-61009)
Detail

Masážní míč materiál plast, průměr 9 cm Užíváte si masáže? Použitím masážního míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm si budete moci užívat masáží kdykoliv a kdekoliv. Určitě vám dobře poslouží po obtížném dni nebo třeba po tréninku. S masážním míčkem dokážete snadno manipulovat. Pouhým válením a tlačením po těle docílíte lepšího prokrvení a následného uvolnění svalů. Je možné s ním masírovat dlaně, chodidla, záda, trapézy či krk. Masážní míček vám pomůže uvolnit svaly (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (S-61009) , Sundo masážní rukavice palcová - sisal (s-60600)

Akrylátová medaile MDAT0010M4 Průměr: 5 cm

Akrylátová medaile MDAT0010M4 Průměr: 5 cm
Detail

Medaile - včetně stuhy české trikolóry. Cena je za 1 kus.Parametry:použití:tenisPříslušenství:stuhaTyp produktu:medaileZemě původu:Česká republikaCelní sazebník:39269097 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Akrylátová medaile MDAT0010M4 Průměr: 5 cm , Sundo masážní mycí pás - béžově hnědý (s-60683)

Form posilovací lano Průměr: 5 cm

Form posilovací lano Průměr: 5 cm
Detail

Posilovací lano Merco je skvělou pomůckou k rozvoji síly, kondice, vytrvalosti a výbušnosti. Lano je oblíbeno především pro využití během funkčního tréninku. Díky charakteristickému pohybu s ním se dokonale zpevní celá paže, ale i ramena, část prsních svalů a horní část zad. Posilovací lano je možné použít jak venku tak ve vnitřních prostorách. Je vyrobeno z nylonu v černém provedení. V nabídce jsou lana třech různých hmotností, průměrů a délek. délka průměr hmotnost 8 m 2,5 cm 3,2 kg 9 m 3,8 cm 7,2 kg 12 m 5 cm 15,6 kgParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:56075011 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Form posilovací lano Průměr: 5 cm , Sundo masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (s-60350)

Battle posilovací lano Průměr: 5 cm

Battle posilovací lano Průměr: 5 cm
Detail

Tréninková posilovací lana jsou ideální pomůckou pro posílení svalstva horní poloviny těla (jedná se zejména o dlaně, zápěstí, předloktí a ramena) a cvičení s posilovacími lany je prokazatelně účinnější, než cvičení na posilovacích strojích běžně dostupných ve fitness centrech. Posilovací tréninkové lano LiveUp Battle je vyrobeno z oděru odolného a vlhkost nenasákajícího polyesteru a díky tomu je možné ho použít při posilování v interiéru i exteriéru. Tréninkové lano LiveUp Battle je na obou koncích opatřeno ochrannými kryty jako ochrana před třepením a především pro lepší uchopení a efektivnější cvičení. 3,8 cm – 7,5 kg – 9 m 5 cm – 17,5 kg – 9 mParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:56079020 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Battle posilovací lano Průměr: 5 cm , Sundo masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (s-61290)

TESCOMA DELÍCIA 37 cm, průměr 5 cm, s nastavitelnou výškou (630176.00)

TESCOMA DELÍCIA 37 cm, průměr 5 cm, s nastavitelnou výškou (630176.00)
Detail

Váleček vodou plnitelný, pláty se k válečku nelepí, rozválení je snadné a rychlé, pro všechny obvyklé druhy těst, marcipán a cukrářské potahovací hmoty, distanční kroužky pro rovnoměrné pláty těsta nebo marcipánu o síle 1,5 či 3 mm, bez distančních kroužků slouží jako klasický váleček na těsto, snadné plnění vodou Váleček TESCOMA DELÍCIA se od běžných válečků na vyvalování těsta liší tím, že je možné jej naplnit vodou. Každá teplota vody je vhodná pro jiný druh těsta, které se pak k válečku nelepí. Je možné jej využít na kynutá a tuková těsta, která potřebují teplotu asi 50 °C, aby se nelepila. Pro bramborové těsto, marcipán a cukrářské potahovací hmoty se hodí voda o teplotě 15 °C. Váleček TESCOMA DELÍCIA je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného plastu a silikonu a je vybaven 4 distančními kroužky, pomocí kterých rozválíte těsto na rovnoměrné pláty o síle 1,5 nebo 3 mm. Bez nich jej lze použít jako klasický váleček.... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA DELÍCIA 37 cm, průměr 5 cm, s nastavitelnou výškou (630176.00) , Sundo masážní váleček pro masáž a terapii (s-61255)

Sundo Masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (S-60350)

Sundo Masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (S-60350)
Detail

Kartáč , masážní kartáč na nohy (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (S-60350) , Sundo masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (s-61649)

Naběračka na zmrzlinu průměr 5 cm Kuchenprofi (226651338)

DUVO+ Míč masážní na zuby 5 cm (5414365270353)

DUVO+ Míč masážní na zuby 5 cm (5414365270353)
Detail

Míček pro psy - pro plemena všech velikostí, výcvik, čištění zubů a aport, extrémně odolný, materiál guma a latex, vícebarevný Hračky pro psy jsou nepostradatelnou pomůckou při vývoji zvířete a v upevňování vztahu mezi ním a jeho majitelem. Míček pro psy DUVO+ je výborný pro psy, kteří milují hru s míčkem a aportování. Materiál využitý na výrobu hračky je guma a latex. DUVO+ Míč masážní na zuby 5 cm je výborný pro všechny plemena. Nejdůležitější funkce míčku pro psy DUVO+ Míč masážní na zuby 5 cm Míček pro psy jako ideální pomůcka ke hře a výcviku Materiálem použitým pro výrobu hračky je guma a latex Míček o velikosti 5 × 5 × 5 cm Barva míčku: vícebarevná (alza.cz)

Podobné produkty ako DUVO+ Míč masážní na zuby 5 cm (5414365270353) , Sundo masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (s-61643)

Sportex ochrana koncovka rukojeti prutu neopren 29 cm - large průměr 5 cm

Sportex ochrana koncovka rukojeti prutu neopren 29 cm - large průměr 5 cm
Detail

Vhodné pro všechny typy prutů, dostupné ve dvou velikostech. (parys.cz)

Podobné produkty ako Sportex ochrana koncovka rukojeti prutu neopren 29 cm - large průměr 5 cm , Sundo masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (s-61140)

Doktorka Micka Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5)

Doktorka Micka Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5)
Detail

Kniha - autor Jane Clarkeová, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Seznamte se s novými hrdiny – doktorkou Mickou a jejím asistentem Burákem! V Bodlákově slavnostně otevřeli nový bazén a doktorka Micka dostala za úkol vytvořit plakát s pravidly pro návštěvníky. Od práce ji vyruší volání o pomoc. Malé štěně mělo nehodu a poranilo si ocásek. Micka a Burák naštěstí ví co s tím! (alza.cz)

Podobné produkty ako Doktorka Micka Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5) , Sundo masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (s-61648)

Doktorka Micka – Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5)

Doktorka Micka – Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5)
Detail

Elektronická kniha ze série Doktorka Micka, autor Jane Clarkeová, 96 stran Unikátní spojení roztomilých fotek zvířátek a ilustrací. Tuto vtipnou sérii budou děti milovat! Seznamte se s novými hrdiny – doktorkou Mickou a jejím asistentem Burákem! V Bodlákově slavnostně otevřeli nový bazén a doktorka Micka dostala za úkol vytvořit plakát s pravidly pro návštěvníky. Od práce ji vyruší volání o pomoc. Malé štěně mělo nehodu a poranilo si ocásek. Micka a Burák naštěstí ví co s tím! (alza.cz)

Podobné produkty ako Doktorka Micka – Nešikovné štěně (978-80-253-4090-5) , Sundo polštářek s třešňovými peckami, 20x25 cm (s-68009)

Dog Fantasy Hračka míček gumový s provazem mix barev průměr 5 cm

Detail

Interaktivní hračka pro psy Dog Fantasy je přetahovadlo s gumovým míčkem a nylonovým lanem. Velikost míčku: 5 cm, délka lana 1 metr. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dog Fantasy Hračka míček gumový s provazem mix barev průměr 5 cm , Villa collection cementová dóza s víkem 5,5 cm (341301)

Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600)

Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600)
Detail

Masážní rukavice - Chcete dopřát své pokožce příjemnou masáž a kvalitní prokrvení? Díky palcové sisalové masážní rukavici Sundo můžete ve sprše nebo při koupeli jemně a zároveň intenzivně pečovat o svou kůži. Její pevná vlákna z agáve v kvalitním ručním pletení odstraní odumřelé buňky, zlepší krevní oběh a pečují o zdraví cév. Materiál palcové sisalové masážní rukavice Sundo je stoprocentně přírodní, takže nezatěžuje životní prostředí. Klíčové vlastnosti palcové sisalové masážní rukavice SundoPalcová sisalová masážní rukavice Sundo je vyrobena ze stoprocentně přírodního materiáluVlákno z agáve vám zajistí intenzivní masáž a prokrvení pokožkyPalcová sisalová masážní rukavice Sundo vám díky kvalitní ruční výrobě opravdu velmi dlouho vydržíVýrobek můžete prát v pračce do 60 °C Rozměry:23 × 18 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600) , Sundo pravítko s lupou, zvětšení 2x, délka 30 cm (s-27610)

Sundo Masážní mycí pás - béžově hnědý (S-60683)

Sundo Masážní mycí pás - béžově hnědý (S-60683)
Detail

Masážní pás rozměr: 92x12 cm, barva: béžově hnědá Masážní mycí pás v béžovo-hnědé barvě.Materiál:85 % bavlna, 15 % polyethylenRozměry:92 × 12 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní mycí pás - béžově hnědý (S-60683) , Yookidoo - skládací květina s míčky (7290107722018)

Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550)

Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550)
Detail

Masážní váleček délka 43 cm, 12 válečků Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě nastavitelného masážního válečku s úchopy Sundo. Díky praktickému tvaru se hodí při masážích krku, zad i dalších tělesných partií. Při použití válečku s úchopy Sundo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Celkem 12 segmentů v 6 párech si můžete individuálně nastavit podle konkrétní tělesné partie tak, jak vám bude nejlépe vyhovovat. Klíčové vlastnosti masážního válečku s úchopy Sundo Masážní váleček Sundo s úchopy slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVáleček se hodí především na masáž krku a zad, ale i jiných částí tělaPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaJemná masáž válečkem Sundo s úchopy uvolňuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550) , Stan s tunelem a míčky (8188b100)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, Průměr válečku 3,8 cm, šířka 22 cm Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? A jako bonus za příznivou cenu? Masážní váleček na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Váleček podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní váleček na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního válečku na chodidla SundoS masážním válečkem na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachVáleček vyrobený ze dřeva s jemnými hroty je velmi příjemný na dotekMasážní váleček na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denPo stranách najdete praktické protiskluzové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649) , Huanger veselé kladivo s míčky (5998230739430)

Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255)

Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255)
Detail

Masážní váleček Délka: 15 cm, průměr: 6 cm Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě masážního válečku Sundo. Díky praktickému tvaru se hodí se při masážích krku, zad i dalších tělesných partií. Při použití válečku Sundo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Klíčové vlastnosti masážního válečku Sundo Masážní váleček Sundo slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVáleček se hodí především na masáž krku a zad, ale i jiných částí tělaPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaJemná masáž válečkem Sundo uvolňuje napětí a napomáhá relaxaciVáleček je omyvatelný a nenáročný na údržbuVýrobek se může barevně lišit Rozměry:délka 15 cmprůměr 6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255) , Nerezový cedník s držadlem, průměr 14 cm

TopQ Realme 8 silikon Hockey Sunset 61415 (Sun-61415)

TopQ Realme 8 silikon Hockey Sunset 61415 (Sun-61415)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme 8, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon před poškozením pomocí ochranného krytu TopQ Realme 8 silikon Hockey Sunset 61415. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým kvalitním provedením spolehlivou pojistkou solidní odolnosti. Materiál je příjemný a neklouže v ruce. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k nabíjecímu portu i k dalším tlačítkům nutným pro pohodlné užívání telefonu. Kryt na mobil je měkký, díky tomu jeho nasazení bezproblémové. Kryt na mobil pro Realme 8 zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Klíčové parametry ochranného krytu na mobil TopQ Realme 8 silikon Hockey Sunset 61415 Odolná ochrana mobilního telefonu Realme 8 Měkkost zaručuje snadnou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a ovládací prvky Použité materiály: TPU Barva: více barev (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Realme 8 silikon Hockey Sunset 61415 (Sun-61415) , Míčky 100 ks, 6,5 cm (6942138950229)

Hadice k filtraci 5 metrů - 3,8 cm průměr (JL290498N)

Hadice k filtraci 5 metrů - 3,8 cm průměr (JL290498N)
Detail

Příslušenství k bazénu náhradní hadice bez šroubení k filtracím, skimmerům a chlorinátorům s průměrem 38 mm (1,5"),technická data: délka hadice: 5 m,vnitřní průměr hadice: 38 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Hadice k filtraci 5 metrů - 3,8 cm průměr (JL290498N) , Sundo prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (s-60250)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, Průměr válečku 3,8 cm, šířka 22 cm Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? A jako bonus za příznivou cenu? Masážní váleček na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Váleček podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní váleček na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního válečku na chodidla SundoS masážním válečkem na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachVáleček vyrobený ze dřeva s průběžnými hroty je velmi příjemný na dotekMasážní váleček na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denPo stranách najdete praktické... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643) , Sundo protiskluzová podložka v roli, 200x20 cm, modrá (s-22343)

Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140)

Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140)
Detail

Masážní váleček délka 14,5 cm, průměr 7,5 cm Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě masážního válečku Sundo duo. Díky praktickému tvaru se hodí se jak při cvičení rukou na úchop, tak při masážích krku nebo zad a dalších tělesných partií. Při použití masážního válečku Sundo duo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Klíčové vlastnosti masážního válečku Sundo duoMasážní váleček Sundo duo slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVýrobek pomáhá při cvičeních rukou zaměřených na úchop a jejich stimulaciVáleček využijete především při masáži krku a zad, ale i jiných částí tělaJemná masáž válečkem Sundo duo uvolňuje napětí a napomáhá relaxaciPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaVáleček je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140) , Sundo plastový inhalátor dvojdílný (s-28200)

Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290)

Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290)
Detail

Masážní podložka , masážní podložka na chodidla (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290) , Sundo pěnový procvičovač prstů (s-61400)

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm D25

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm D25
Detail

Masážní míček- "JEŽEK" 7,5 cm průměr - kvalitní tuhý materiál, který umožňuje dokonalý účinek masáže. Balení - 1 ks v potištěné krabičce. K dispozici v barvě MODRÉ. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm D25

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm červený

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm červený
Detail

Masážní míček - "JEŽEK" 7,5 cm průměr - kvalitní tuhý materiál, který umožňuje dokonalý účinek masáže. Balení - 1 ks v potištěné krabičce. K dispozici je v barvě červené. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm červený

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm žlutý

ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm žlutý
Detail

Masážní míček- "JEŽEK" 7,5 cm průměr - kvalitní tuhý materiál, který umožňuje dokonalý účinek masáže. Balení - 1 ks v potištěné krabičce. K dispozici je v barvě žluté, tato barva je nejtvrdší. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Míček masážní průměr 7,5 cm žlutý

Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648)

Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, dřevěné hroty, 8 válečků Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? Masážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Přístroj podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního přístroje s 8 válečky na chodidla SundoS masážním přístrojem s 8 válečky na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachPřístroj vyrobený ze dřeva s rotačními hroty je velmi příjemný na dotekMasážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denDíky obloukové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (S-61060)

Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (S-61060)
Detail

Masážní míč průměr míčku 9 cm, délka rukojeti 40 cm Neobejdete se bez pravidelné masáže? S využitím masážního míčku Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí si budete moci užívat masáží kdykoliv a kdekoliv. Skvěle poslouží po dlouhém pracovním dni nebo třeba po delším cestování. S masážním míčkem dokážete velmi jednoduše zacházet. Pouhým hýbáním míčku po kůži vašeho těla se vaše svaly náležitě prokrví a uvolní. Namasírujete s ním nejen záda, trapézy či šíji, ale i chodidla a dlaně. Díky masážnímu míčku dosáhnete uvolnění svalů snadno a rychle (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (S-61060)

Sundo Masážní "vozík" s hroty pro uvolnění celého těla (S-61600)

Sundo Masážní "vozík" s hroty pro uvolnění celého těla (S-61600)
Detail

Masážní přístroj materiál dřevo, plast, 4 kolečka Chcete dopřát vašemu tělu profesionální péči v pohodlí vašeho domova? Jste unaveni po náročném dni a chtěli byste nerušeně zrelaxovat? Masážní přístroj Sundo vyhoví vašim potřebám. Masážní přístroj Sundo vám dovolí hloubkově zrelaxovat (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní "vozík" s hroty pro uvolnění celého těla (S-61600)

Massage Ball masážní míč červená Průměr: 9 cm

Massage Ball masážní míč červená Průměr: 9 cm
Detail

Masážní míček Massage Ball je výbornou pomůckou k prokrvení svalů, uvolnění napětí a k relaxaci po náročném dni nebo sportovním výkonu. Masážní míček nalezne uplatnění i při rehabilitaci. Míček Massage Ball nabízíme ve dvou průměrech 7,5 cm a 9 cm. Míček je vyrobený z tvrdého PVC plastu s výstupky po celém povrchu pro maximální uvolnění svalových partií. Díky malým rozměrům a nízké hmotnosti můžete mít míček neustále u sebe. Vhodný pro všechny rekreační i výkonnostní sportovce. Pro maximální účinek doporučujeme si k míčku pořídit i jednu z některých masážních emulzí z naší nabídky. Parametry: 7,5 cm: 58 g 9 cm: 90 gParametry:barva:červenáZemě původu:ČínaCelní sazebník:90191090 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Massage Ball masážní míč červená Průměr: 9 cm

Parachute Play didaktická pomůcka Průměr: 5 m

Parachute Play didaktická pomůcka Průměr: 5 m
Detail

Didaktická pomůcka Merco Parachute Play je určená především pro hry a rozvoj koordinace celé skupiny zúčastněných kolem padáku, pod ním nebo po jeho ploše. Padák pomáhá procvičovat smysl pro souhru. Je tak vhodný zejména pro učitele nebo táborové vedoucí k organizování aktivit celé skupiny dětí, ať už v přírodě nebo ve vnitřních prostorách tělocvičny. Parachute je vyroben z velmi lehkého polyesteru, sešitý z pastelově barevných dílů s lemovanými kruhovými otvory s průměrem 30 cm a jedním otvorem přímo uprostřed. Po celém vnějším obvodu se nalézají poutka pro uchopení a napnutí kruhu. Součástí balení jsou i čtyři 100 cm dlouhé nafukovací kyje pro oblíbenou dětskou hru „na krtka“, kdy se jeden z hráčů nachází ve středovém otvoru kruhu a usiluje o zasažení kyjem co možná největšího počtu „krtků“, kteří vystrkují hlavy z děr okolo ve chvíli, kdy je hráč s nafukovacím kyjem uprostřed nepozorný. Průměr celého kruhového padáku se liší v závislosti na jedné ze dvou nabízených velikostí. Průměr Počet otvorů Počet dílů Počet dětí 4 m 9 8 10 – 20 5 m 13 12 15 – 30Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Parachute Play didaktická pomůcka Průměr: 5 m

BRUSNÉ tělísko PFERD 36205010 Průměr 5 mm

Detail

BRUSNÉ tělísko PFERD 36205010 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako BRUSNÉ tělísko PFERD 36205010 Průměr 5 mm

BRUSNÉ tělísko PFERD 36005010 Průměr 5 mm

Detail

BRUSNÉ tělísko PFERD 36005010 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako BRUSNÉ tělísko PFERD 36005010 Průměr 5 mm

BRUSNÉ tělísko PFERD 31105125 Průměr 5 mm

Detail

BRUSNÉ tělísko PFERD 31105125 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako BRUSNÉ tělísko PFERD 31105125 Průměr 5 mm

Masážní minerální olej inSPORTline levandule 5 l

Masážní minerální olej inSPORTline levandule 5 l
Detail

Uklidňující masážní olej s levandulovou silicí uvolňuje svalové i psychické napětí a podporuje klidný spánek.. Masážní minerální olej inSPORTline 5 l se silicí z levandule je výborný pro uklidňující masáž, která uvolní svalové napětí a podpoří klidný spánek. Pokud máte svalové nebo revmatické potíže, trpíte depresemi, nespavostí a jste podráždění, levandulový olej vás povzbudí a přivede na lepší myšlenky. Tento minerální olej s levandulovou silicí navíc odstraňuje psychickou a fyzickou únavu, zároveň jeho účinky příznivě působí proti bolestem hlavy a migrénám. Lze ho využít pro širokou škálu masážních technik včetně maderoterapie, která se zaměřuje na redukci celulitidy a stimulaci lymfatického systému. Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Technický popis: minerální masážní olej se silicí z levandule působí proti depresi, podrážděnosti a nespavosti vhodný při revmatických a svalových potížích má uklidňující účinky tlumí bolesti hlavy a migrény snižuje krevní tlak (nedoporučujeme používat v těhotenství) vhodný pro všechny druhy masáže, zejména maderoterapii složení: Paraffinum Liquidum (minerální olej), Lavandula Angustifolia Oil (olej z levandule), Linalool objem: 5 l (insportline.cz)

Podobné produkty ako Masážní minerální olej inSPORTline levandule 5 l

Masážní minerální olej inSPORTline základní 5 l

Masážní minerální olej inSPORTline základní 5 l
Detail

Základní parafínový masážní olej určeny pro sportovní a rehabilitační masáž, má příznivé účinky na pokožku, skvěle uvolní svalstvo.. Masážní minerální olej inSPORTline základní 5 l je výborný pro rehabilitační a sportovní masáž, která skvěle uvolní ztuhlé svalstvo. Pokud trpíte dlouhodobými bolestmi způsobených únavou a přetížením, tento parafinový masážní olej vás příjemně uvolní a zrelaxuje. Olej má příznivé účinky i na pokožku a citlivou pleť, jelikož neobsahuje žádné parfémy, barviva a konzervační látky. Lze ho využít pro širokou škálu masážních technik včetně maderoterapie, která se zaměřuje na redukci celulitidy a stimulaci lymfatického systému. Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Technický popis: minerální masážní olej s parafínem má relaxační a uvolňující účinky uleví při bolestech svalů z únavy a přetížení příznivý vliv na pokožku a pleť bez parfémů, barviv a konzervačních látek ideální pro sportovní masáž, ale i jiné druhy masáže, zejména maderoterapii složení: Paraffinum Liquidum (minerální olej) objem: 5 l (insportline.cz)

Podobné produkty ako Masážní minerální olej inSPORTline základní 5 l

Toper vrchní masážní matrace HR 5 (HBmato09nad)

Toper vrchní masážní matrace HR 5 (HBmato09nad)
Detail

Topper -, materiál PUR pěna (alza.cz)

Podobné produkty ako Toper vrchní masážní matrace HR 5 (HBmato09nad)

Šperky4U Falešný piercing do ucha, průměr 5 mm - FP01039

Šperky4U Falešný piercing do ucha, průměr 5 mm - FP01039
Detail

Falešný piercing 5 mm FP01039 Falešný piercing z kvalitní chirurgické oceli 316L (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Falešný piercing do ucha, průměr 5 mm - FP01039

Šperky4U Plug černý - pentagram, průměr 5 mm - PL01080-05C

Šperky4U Plug černý - pentagram,  průměr 5 mm - PL01080-05C
Detail

Plug do ucha akrylátový PL01080 Černý šroubovací akrylátový plug do ucha Plug je dodáván o průměrech 3 až 12 mm (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Plug černý - pentagram, průměr 5 mm - PL01080-05C

Šperky4U Plug do ucha průměr 5 mm - PL01007-05R

Šperky4U Plug do ucha průměr 5 mm - PL01007-05R
Detail

Plug akrylátový PL01007 Plug z materiálu akrylát (sperky4u.eu)

Podobné produkty ako Šperky4U Plug do ucha průměr 5 mm - PL01007-05R

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302051 Průměr 5 mm

Detail

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302051 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302051 Průměr 5 mm

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302052 Průměr 5 mm

Detail

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302052 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302052 Průměr 5 mm

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302053 Průměr 5 mm

Detail

KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302053 Průměr 5 mm od výrobce PFERD v kategorii Schleifstifte za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako KŮŇ s brusnou krytkou PFERD 42302053 Průměr 5 mm
Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (S-61415), Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm (S-61417), Sundo Masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (S-61300), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (S-61008), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (S-61010), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (S-61006), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (S-61009), Stormred Masážní míčky (LS3302), Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600), Sundo Masážní mycí pás - béžově hnědý (S-60683), Sundo Masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (S-60350), Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290), Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255), Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (S-61060), Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643), Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140), Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648), Sundo Polštářek s třešňovými peckami, 20x25 cm (S-68009), Villa Collection Cementová dóza s víkem 5,5 cm (341301), Sundo Pravítko s lupou, zvětšení 2x, délka 30 cm (S-27610), Yookidoo - Skládací květina s míčky (7290107722018), Stan s tunelem a míčky (8188B100), Huanger Veselé kladivo s míčky (5998230739430), Nerezový cedník s držadlem, průměr 14 cm, Míčky 100 ks, 6,5 cm (6942138950229), Sundo Prodloužený hřeben pro seniory, délka 39 cm (S-60250), Sundo Protiskluzová podložka v roli, 200x20 cm, modrá (S-22343), Sundo Plastový inhalátor dvojdílný (S-28200), Sundo Pěnový procvičovač prstů (S-61400)