Sundo masážní váleček s úchopy, nastavitelný (s-61550)

Produkt Sundo masážní váleček s úchopy, nastavitelný (s-61550) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sundo masážní váleček s úchopy, nastavitelný (s-61550) upraviť a produkt hľadať znova.

Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550)

Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550)
Detail

Masážní váleček délka 43 cm, 12 válečků Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě nastavitelného masážního válečku s úchopy Sundo. Díky praktickému tvaru se hodí při masážích krku, zad i dalších tělesných partií. Při použití válečku s úchopy Sundo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Celkem 12 segmentů v 6 párech si můžete individuálně nastavit podle konkrétní tělesné partie tak, jak vám bude nejlépe vyhovovat. Klíčové vlastnosti masážního válečku s úchopy Sundo Masážní váleček Sundo s úchopy slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVáleček se hodí především na masáž krku a zad, ale i jiných částí tělaPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaJemná masáž válečkem Sundo s úchopy uvolňuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček s úchopy, nastavitelný (S-61550) , Sundo masážní váleček pro masáž a terapii (s-61255)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, Průměr válečku 3,8 cm, šířka 22 cm Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? A jako bonus za příznivou cenu? Masážní váleček na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Váleček podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní váleček na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního válečku na chodidla SundoS masážním válečkem na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachVáleček vyrobený ze dřeva s jemnými hroty je velmi příjemný na dotekMasážní váleček na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denPo stranách najdete praktické protiskluzové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649) , Sundo masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (s-61649)

Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255)

Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255)
Detail

Masážní váleček Délka: 15 cm, průměr: 6 cm Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě masážního válečku Sundo. Díky praktickému tvaru se hodí se při masážích krku, zad i dalších tělesných partií. Při použití válečku Sundo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Klíčové vlastnosti masážního válečku Sundo Masážní váleček Sundo slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVáleček se hodí především na masáž krku a zad, ale i jiných částí tělaPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaJemná masáž válečkem Sundo uvolňuje napětí a napomáhá relaxaciVáleček je omyvatelný a nenáročný na údržbuVýrobek se může barevně lišit Rozměry:délka 15 cmprůměr 6 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255) , Sundo masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (s-61643)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643)

Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, Průměr válečku 3,8 cm, šířka 22 cm Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? A jako bonus za příznivou cenu? Masážní váleček na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Váleček podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní váleček na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního válečku na chodidla SundoS masážním válečkem na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachVáleček vyrobený ze dřeva s průběžnými hroty je velmi příjemný na dotekMasážní váleček na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denPo stranách najdete praktické... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643) , Sundo masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (s-61140)

Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140)

Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140)
Detail

Masážní váleček délka 14,5 cm, průměr 7,5 cm Máte zdravotní potíže, jste v poúrazové nebo jiné rehabilitaci? Pracujete s masážní a stimulační terapií? Může se vám hodit jednoduchá pomůcka v podobě masážního válečku Sundo duo. Díky praktickému tvaru se hodí se jak při cvičení rukou na úchop, tak při masážích krku nebo zad a dalších tělesných partií. Při použití masážního válečku Sundo duo dojde k prokrvení organismu, uvolnění od stresu a příjemné relaxaci. Výrobek je snadno omyvatelný a tedy nenáročný na údržbu za velmi příznivou cenu. Klíčové vlastnosti masážního válečku Sundo duoMasážní váleček Sundo duo slouží k podpoře smyslového vnímání, masáži a terapiiVýrobek pomáhá při cvičeních rukou zaměřených na úchop a jejich stimulaciVáleček využijete především při masáži krku a zad, ale i jiných částí tělaJemná masáž válečkem Sundo duo uvolňuje napětí a napomáhá relaxaciPři použití výrobku dochází k intenzivnímu prokrvení svalstvaVáleček je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140) , Sundo masážní rukavice palcová - sisal (s-60600)

Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648)

Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648)
Detail

Masážní váleček na chodidla, materiál dřevo, dřevěné hroty, 8 válečků Hledáte jednoduchý nástroj na prokrvení a příjemnou masáž chodidel? Chcete každý den ulevit bolavým nohám snadno a bez námahy? Masážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo jen položíte na podlahu a pomalými pohyby nohou si snadno zajistíte blahodárnou masáž. Přístroj podpoří váš krevní oběh, uvolní zatuhlá chodidla, nárty i kotníky. Masážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo můžete používat klidně každý den před spaním, po probuzení nebo v průběhu dne třeba při sledování televize. Klíčové vlastnosti masážního přístroje s 8 válečky na chodidla SundoS masážním přístrojem s 8 válečky na chodidla Sundo snadno ulevíte ztuhlým nohámPomůcka podporuje krevní oběh, relaxaci a uvolnění svalů i šlachPřístroj vyrobený ze dřeva s rotačními hroty je velmi příjemný na dotekMasážní přístroj s 8 válečky na chodidla Sundo je skladný a můžete ho používat kdekoli každý denDíky obloukové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648) , Sundo masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (s-61290)

Balanční podložka TUNTURI s úchopy

Balanční podložka TUNTURI s úchopy
Detail

Balanční podložka TUNTURI s úchopy Perfektní nástroj pro správné balanční cvičení? To je Tunturi Balance Board s úchyty! Chtěli byste si po úrazu posílit kotníky? Nebo chcete pracovat na své koordinaci? Pak potřebujete tento sofistikovaný trenažér. Je to sofistikované, protože také posouváte své kliky na vyšší úroveň. Drsný povrch vytváří dobrý úchop. Bod rovnováhy je měkký, a proto nepoškozuje vaši podlahu. Výhody balanční desky Tunturi s úchopy: Pracujte na své rovnováze, koordinaci a vytrvalosti Multifunkční díky pohodlným úchytům, které vám umožňují dělat kliky Skvělá pomoc při terapeutickém přístupu ke zranění kolen a kotníků Balanční cvičení a kliky? Kupte si Tunturi balanční desku ještě dnes! O Tunturi Cítit se lépe každý den. To je motto společnosti Tunturi. Naše kořeny leží ve Finsku, kde dva bratři založili v roce 1922 obchod s jízdními koly. Nyní, o více než 100 let později, jsme nizozemskou společností a globální značkou. Podporujeme vás na cestě za zdravým a zdatným tělem, vyrovnanou myslí a šťastným životem. Činíme tak pomocí široké nabídky kardio a silových trenažérů, příslušenství a podpůrných aplikací. Je to sortiment, který se neustále rozšiřuje a zdokonaluje, s kvalitními výrobky a vynikajícími zárukami. Nemůžete se zorientovat nebo máte dotazy? Náš servisní tým je připraven vám pomoci. Včetně bezplatné aplikace Tunturi Training Hledáte pomoc, inspiraci nebo motivaci pro svůj trénink? V aplikaci Tunturi Training najdete tisíce animovaných fitness cvičení, návodů a tréninkových videí. Ty vám pomohou dostat ze sebe a z výrobků Tunturi maximum. Můžete trénovat samostatně a vytvořit si vlastní tréninkový plán, stejně jako navštěvovat skupinové lekce a využívat komunitu. Knihovna je pravidelně aktualizována, takže v aplikaci najdete vždy nové výzvy a inspiraci. A to je na tom to nejkrásnější: Tunturi Training je 100% zdarma! a můžete si ho stáhnout z App Store a Play Store! Přehled specifikace: ○ Hmotnost: 1.7 kg ○ Barva: zelená a černá ○ Materiál: syntetický ○ Velikost: 40cm x 40cm x 10cm ○ Kód produktu: 14TUSYO021 ○ EAN kód: 8717842025949 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Balanční podložka TUNTURI s úchopy , Sundo masážní mycí pás - béžově hnědý (s-60683)

Posilovač Elastické lano s úchopy - červená

Posilovač Elastické lano s úchopy - červená
Detail

POSILOVACÍ LANO ELASTICKÉ- SOFT DRŽADLAKvalitní posilovač pro všestranné využitíTechnický popis:- rozměry: 150 cm- umožňuje posilování svalů celého těla- extra odolná gumová lana- pěnové úchyty- materiál odolný proti vlhkosti a potu- moderní design- barva: černo-červená (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač Elastické lano s úchopy - červená , Teleskopický masážní váleček

ZIVA Dual Grip Medicinbal s úchopy (SPTziva033nad)

ZIVA Dual Grip Medicinbal s úchopy (SPTziva033nad)
Detail

Medicinbal Hmotnost 3000 g, průměr 22 cm Medicinbal ZIVA Dual Grip je speciálně stvořený pro funkční trénink, rozvoj koordinace a budování fyzické kondice. S jeho pomocí můžete trénovat tělesnou dynamiku i koordinaci pohybů. Medicinbal je vyrobený z vysoce odolné gumy a opatřený dvěma úchopy, které umožní jeho ideální držení při cvičení. K tomu napomáhá také jeho unikátní povrchová struktura. Medicinbal ZIVA Dual Grip je vhodnou pomůckou pro rekreační i profesionální sportovce. Klíčové vlastnosti medicinbalu s úchopy ZIVA Dual GripMedicinbal vhodný pro rekreační i profesionální sportovceStvořený pro funkční trénink, rozvoj koordinace a budování fyzické kondiceVyrobený z vysoce odolné gumyDva úchopy umožní jeho ideální držení při cvičeníMedicinbal ZIVA Dual Grip disponuje unikátní povrchovou strukturouBarevné provedení: žluto-černé Hmotnosti:3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 a 10 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako ZIVA Dual Grip Medicinbal s úchopy (SPTziva033nad) , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (s-61060)

Posilovací vak s úchopy Shindo Sport Sand Bag

Posilovací vak s úchopy Shindo Sport Sand Bag
Detail

Posilovací pomůcka s několika variantami úchopu, možnost regulace zátěže, plnitelný vaky s pískem, pevné švy, kvalitní a odolný materiál.. Posilovací vak s úchopy Shindo Sport Sand Bag je multifunkční pomůcka pro indoorové i outdoorové fitness. Vak obsahuje tři pytle, které je možno naplnit pískem až do celkové hmotnosti 25 kg. Sand Bag má několik úchopů po celém obvodu. Díky tomu je velmi variabilní co se počtu cviků týče. Před naplněním ho lze použít rovněž jako transportní tašku či batoh a naplnit ho až na místě (v případě outdoorového cvičení). S posilovacím vakem Shindo Sport lze efektivně procvičit celé tělo, a to jak ve vytrvalostním, tak i v silovém stylu. Posilovací vak je oblíbenou univerzální pomůckou mezi sportovci všech kategorií. Díky své univerzálnosti ho lze používat ve více lidech, přičemž kvalitní materiál, ze kterého je Sand Bag vyroben, zajišťuje dlouhou životnost a pohodlí při cvičení.Technický popis: plnitelný posilovací vak velká variabilita cviků vhodné pro silové i vytrvalostní sporty lze použít i jako transportní tašku či batoh kvalitní materiál s dlouhou životností délka vaku: 56 cm průměr vaku: cca 20 cm délka horních úchopů: 2x21 cm délka spodního dlouhého úchopu: 28 cm délka spodních příčných úchopů: 2x24 cm délka bočních madel: 2x14 cm hmotnost: 5-25 kg (náplň není součástí) materiál: syntetická kůže (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy Shindo Sport Sand Bag , Sundo molitanový masážní míček, průměr 7 cm (s-61417)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg
Detail

Všestranná cvičební pomůcka, protiskluzový povrch, písková výplň, pro cviky jednotlivců i skupin, kvalitní materiál, barevně rozlišeno dle hmotnosti.. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 2 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg , Sundo molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (s-61415)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg
Detail

Všestranná cvičební pomůcka, protiskluzový povrch, písková výplň, pro cviky jednotlivců i skupin, kvalitní materiál, barevně rozlišeno dle hmotnosti.. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 3 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg , Sundo masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (s-61300)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg
Detail

Všestranná cvičební pomůcka, protiskluzový povrch, písková výplň, pro cviky jednotlivců i skupin, kvalitní materiál, barevně rozlišeno dle hmotnosti.. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 4 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg , 4-bodový masážní váleček

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg
Detail

Všestranná cvičební pomůcka, protiskluzový povrch, písková výplň, pro cviky jednotlivců i skupin, kvalitní materiál, barevně rozlišeno dle hmotnosti.. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 5 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg , Masážní váleček variabilní sjh-221

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg
Detail

Všestranná cvičební pomůcka, protiskluzový povrch, písková výplň, pro cviky jednotlivců i skupin, kvalitní materiál, barevně rozlišeno dle hmotnosti.. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 6 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (insportline.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg , Sundo masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (s-60350)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg
Detail

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 2 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 2 kg , Sundo masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (s-61648)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg
Detail

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 4 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 4 kg , Westmark, nastavitelný váleček na marcipán »rollini« (30462280)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg
Detail

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 5 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 5 kg , Dutio masážní váleček na pleť (8595691000573)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg
Detail

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 6 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 6 kg , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (s-61008)

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg
Detail

Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg je vyroben z kvalitního pryžového materiálu, který má protiskluzové vlastnosti a lze jej tak lépe uchopit. Na bocích medicimbálu jsou dva úchopy, které přidávají variabilitu cvičení. Navíc má pískovou výplň, která se v míči při pohybu přelévá, což zvyšuje obtížnost při tréninku, ale zároveň zvyšuje jeho efektivitu. Jedná se o jednu z nejstarších, ale dodnes velmi používaných gymnastických pomůcek. Pomocí medicimbalu lze provádět širokou škálu cviků, díky kterým lze procvičit celé tělo. Při cvičení zároveň dochází ke zvyšování fyzické kondice a může být využíván i pro rekonvalescenční účely. Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me je vhodný pro cvičení jednotlivců, ve dvojicích i skupinách.Technický popis: kvalitní medicimbal dva úchopy po stranách pro variabilitu cviků barevné rozlišení dle hmotnosti protiskluzová povrchová úprava široká škála proveditelných cviků hmotnost: 3 kg materiál: pryž (polypropylen) výplň: písek vhodné pro posílení či protažení celého těla Příklady cviků: prohyb v bocích - zvedání míče prohyb v bocích - dohmat boční zvedání s podřepem zvedání míče nad hlavu v podřepu zvedání míče vzad s podřepem prohýbání vpřed - zvedání míče předklon a rovnoměrné zvedání míče boční prohyb a příčné zvedání (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Medicineball s úchopy inSPORTline Grab Me 3 kg , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (s-61010)

Muscle posilovací vak s úchopy Hmotnost: 15 kg

Muscle posilovací vak s úchopy Hmotnost: 15 kg
Detail

Neuvěřitelně funkční a univerzální nástroj pro posílení a zvýšení odolnosti klíčových svalů a zlepšení koordinace a pohyblivosti kloubů. Většinu, ne-li všechna cvičení, které lze provést s kettlebelly a činkami, lze provést i s posilovacím vakem. Zároveň ale nabízí cvičení, které nelze provádět s žádnou jinou cvičební pomůckou. Vaky nabízíme v hmotnostech 5, 10, 15 a 20 kg. materiál: nylon / molitan / písekParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Muscle posilovací vak s úchopy Hmotnost: 15 kg , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (s-61006)

Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný

Adaptér s úchopy na přítahy  inSPORTline A2410 - rovný
Detail

Posilovací adaptér, otočný střed, více úchopů, vysoká odolnost, dlouholetá životnost, vhodné ke všem posilovacím strojům s horní kladkou.. Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný je rozšiřujícím doplňkem pro všechny věže s horní kladkou. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým vzorem, který napomáhá pevnému a komfortnímu stisknutí. Přítahovou tyč je možné uchopit na dvou místech, čímž vzniká širší spektrum proveditelných cviků. Lze tak provádět cviky na posílení zádového svalstva nebo cviky pro posilování bicepsů či tricepsů. Paralelní úchop umožňuje také procvičovat ty svalové partie, které klasický úchop horní kladky nezahrnuje. Otočný střed pak zajišťuje samotný hladký a tichý chod. Díky těmto vlastnostem je adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný vyhledávaný a oblíbený.Technický popis: rozšiřující doplněk k posilovacím věžím s horní kladkou kvalitní zpracování vysoká odolnost protiskluzová úprava rukojetí 2 možnosti uchopení otočný střed umožňuje procvičovat svalové partie, které klasický úchop nezahrnuje rozměr: délka 68 cm x šířka 16 cm průměr úchopů: 25 mm materiál: ocel vhodné zejména k posilování zádového svalstva, bicepsů či tricepsů (insportline.cz)

Podobné produkty ako Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A2410 - rovný , Sundo masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (s-61009)

Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 - zalomený

Adaptér s úchopy na přítahy  inSPORTline A3601 - zalomený
Detail

Posilovací adaptér, protiskluzová úprava rukojetí, otočný střed, více úchopů, vysoká odolnost, dlouholetá životnost, vhodné ke všem posilovacím strojům s horní kladkou.. Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 - zalomený je rozšiřujícím doplňkem pro všechny věže s horní kladkou. Konstrukce je vyrobena z odolné oceli, což zaručuje dlouholetou životnost. Rukojeti jsou opatřeny protiskluzovým gumovým materiálem, který napomáhá pevnému a komfortnímu stisknutí. Přítahovou tyč je možné uchopit na několika místech, čímž vzniká široké spektrum proveditelných cviků. Lze tak provádět cviky na posílení zádového svalstva nebo cviky pro posilování bicepsů či tricepsů. Paralelní úchop umožňuje také procvičovat ty svalové partie, které klasický úchop horní kladky nezahrnuje. Otočný střed pak zajišťuje samotný hladký a tichý chod. Díky těmto vlastnostem je adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 vyhledávaný a oblíbený.Technický popis: rozšiřující doplněk k posilovacím věžím s horní kladkou kvalitní zpracování vysoká odolnost protiskluzová úprava rukojetí více možnosti uchopení otočný střed umožňuje procvičovat svalové partie, které klasický úchop nezahrnuje rozměry: šířka 16 cm x délka 93 cm průměr úchopů: 35 mm materiál: ocel materiál rukojetí: guma vhodné zejména k posilování zádového svalstva, bicepsů či tricepsů (insportline.cz)

Podobné produkty ako Adaptér s úchopy na přítahy inSPORTline A3601 - zalomený , Ziva dual grip medicinbal s úchopy (sptziva033nad)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 15 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 15 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg , Palsar7 masážní váleček na obličej - obsidian (8594209100132)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 5 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 5 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg , Thera-band masážní váleček na chodidla (087453561500)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 10 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 10 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg , Tiande masážní váleček - mezoroller 1 ks (6901259014173)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 20 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 20 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg , Palsar7 masážní váleček na obličej - růženín (8594209100156)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 25 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 25 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg , Gft f70a masážní váleček fantasy 17cm (6063)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg
Detail

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 30 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 30 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg , Tiande masážní váleček na obličej 1 ks (6901459015185)

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 5 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 5 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 5 kg , Dřevěný masážní akupresurní váleček na chodidla - sjh 207

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 10 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 10 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 10 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 15 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 15 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 15 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 20 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 20 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 20 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 25 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 25 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 25 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg

Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg
Detail

Všestranný vak pro posilování, 7 pevných úchopů pro velké množství cviků, odolný materiál, vhodný i pro workout či kruhové tréninky.. Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg je všestranná cvičební pomůcka vhodná pro posílení svalstva celého těla. Je ideálním prostředkem ke zvýšení síly, rychlosti, vytrvalosti, ale i dynamiky a výbušné síly. Výborně se osvědčuje i při balančních cvičeních. Při tréninku jej díky jeho komplexnosti využijí profesionálové napříč všemi sportovními odvětvími, ale i rekreační sportovci. Vysokou variabilitu cviků zajišťuje 7 pevných madel. Díky těm budete moci vak na posilování inSPORTline Fitbag Camu uchopit tak, jak pro konkrétní cvičení potřebujete. Skvěle se hodí i pro workout a kruhové tréninky. Vak je vyroben z odolného PVC, který zajišťuje dlouhou životnost. Madla jsou měkčená, velmi pohodlně se drží a nabízí dostatek prostoru pro bezpečný úchyt. Díky kvalitě zpracování a univerzálnosti využití je posilovací vak inSPORTline Fitbag Camu 30 kg velmi oblíbeným nástrojem pro kondiční cvičení i posílení všech svalových skupin.Technický popis: všestranný cvičební nástroj efektivní pomůcka pro zvýšení síly, dynamiky a výbušnosti 7 pohodlných úchopů pro širokou škálu cviků odolný materiál pevné švy vaku i úchopů vhodný pro dřepování, výpady, mrtvý tah, tlaky a další cviky vhodný pro workout či kruhový trénink hmotnost: 30 kg průměr: 25 cm délka: 63 cm materiál vaku: PVC výplň: molitan, písek (insportline.cz)

Podobné produkty ako Posilovací vak s úchopy inSPORTline Fitbag Camu 30 kg

Masážní váleček s míčky

Masážní váleček s míčky
Detail

Masážní váleček s míčky pomůže uvolnit napětí a bolesti svalů, zlepší krevní a lymfatický oběh, stimuluje metabolismus. Váleček je určen pro masáž celého těla, ideální na záda, krk, ramena, boky, stehna nebo lýtka.Pomáhá redukovat celulitidu na problémových partiích, jako jsou hýždě, stehna apod. Jednoduchá efektivní pomůcka odbourá stres a napětí, lze využít i pro reflexní masáž chodidel.Masážní míčky s hroty pomohou zmírnit ztuhlost svalů a obnovit jejich pohyblivost a flexibilitu. Ideální před nebo po tréninku nebo sportem, masáž pomůže zahřát, protáhnout nebo následně regenerovat jednotlivé svalové partie.Gumové rukojeti umožní snadné a pohodlné uchopení při masáži. Doba cvičení jedné svalové partie by měla být přibližně 3-4 minuty.Délka rukojeti: 12 cmPrůměr míčku: 5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Masážní váleček s míčky

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI lehká žlutý

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI lehká žlutý
Detail

Tunturi Tubing Set light - 3-dílná sada posilovacích pomůcek s madly.  (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI lehká žlutý

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI těžká červená

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI těžká červená
Detail

Tunturi Tubing Set heavy - 3-dílná sada posilovacích pomůcek s madly.  (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI těžká červená

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI střední zelený

Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI střední zelený
Detail

Tunturi Tubing Set medium - 3-dílná sada posilovacích pomůcek s madly. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový expandér s úchopy sada 3 ks TUNTURI střední zelený

Fitforce MULTIPUBOARD Balanční deska s úchopy na cvičení, hnědá, velikost

Fitforce MULTIPUBOARD Balanční deska s úchopy na cvičení, hnědá, velikost
Detail

Balanční deska Fitforce MULTIPUBOARD je vhodná pro cvičení, která vedou k budování svalů hlubokého stabilizačního systému, a tím ke zlepšení rovnováhy a koordinace celého těla. Díky úchopům můžete navíc posilovat ramena, hrudník, tricepsy a záda. Používáním balanční desky budete mít skvělou průpravu pro mnoho sportů jako jsou snowboarding, skateboarding, lyžování, tenis, bojová umění, fitness a další. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce MULTIPUBOARD Balanční deska s úchopy na cvičení, hnědá, velikost

Bulgarian Color Bag posilovací vak s úchopy Hmotnost: 20 kg

Bulgarian Color Bag posilovací vak s úchopy Hmotnost: 20 kg
Detail

Bulharský Bag / pytel je neuvěřitelně funkční a univerzální nástroj pro posílení a zvýšení odolnosti klíčových svalů a zlepšení koordinace a pohyblivosti kloubů. Většinu, ne-li všechna cvičení, které lze provést s kettlebelly a činkami, lze provést i s bulharským bagem. Zároveň ale bulharský bag nabízí cvičení, které nelze provádět s žádnou jinou cvičební pomůckou. Všichni sportovci, bez ohledu na jejich zaměření, mohou těžit z jedinečné techniky cvičení, kterou dali světu bulharští pastevci, kteří si krátili čas na pastvě zvedáním ovcí. Bulharský vak Merco Bulgarian Color Bag nabízíme v hmotnostech 5kg, 10kg, 15kg, 20kg a to v barevně rozlišených hmotnostech pro snažší identifikaci a veselejší cvičení. materiál: polyuretan / písek Upozornění: obrázek je pouze ilustrativní a jednotlivé barvy se mohou lišit!Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Bulgarian Color Bag posilovací vak s úchopy Hmotnost: 20 kg

Herbatica Masážní váleček s rukojetí

Herbatica Masážní váleček s rukojetí
Detail

Masáž dřevěnými válečky s výstupky uvolňuje svalstvo, celkově Vás vzpruží, zmírní pocit únavy a zlepší i Váš psychický stav, jelikož masáž působí anti-stresově a uvolňuje celkové napětí organismu. Váleček je vhodný na masáž všech partií a díky rukojeti je proces masáže nenáročný. Účinky masážní pomůcky: prokrvuje pokožku uvolňuje napjaté svalstvo odbourává stres a napětí může pomoci při celulitidě Ruční výroba. Rozměr: 16cm x 7cm x 6,5cm Materiál: bukové dřevo Země původu: Ukrajina (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Herbatica Masážní váleček s rukojetí

Dřevěný masážní váleček s rukojetí

Dřevěný masážní váleček s rukojetí
Detail

Tento dřevěný masážní přípravek s rukojetí je určený na masáž celého těla. Uvolňuje napjaté svaly, zlepšuje krevní oběh. Je vyrobený z přírodního bukového dřeva. Technické údaje: hmotnost: 300 g rozměry: 30 x 9 cm (d x š) materiál: buk povrchová úprava: ne Obsah balení: 1 x dřevěná masážní pomůcka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný masážní váleček s rukojetí

Dřevěný masážní váleček s rukojetí

Dřevěný masážní váleček s rukojetí
Detail

Dřevěný masážní přípravek s rukojetí je určený na masáž celého těla. Uvolňuje napjaté svaly, zlepšuje krevní oběh. Je vyrobený z přírodního bukového dřeva. Technické údaje: hmotnost: 300 g rozměry: 36 x 11 cm (délka x šířka) materiál: buk povrchová úprava: ne Obsah balení: 1 x dřevěná masážní pomůcka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný masážní váleček s rukojetí

71051 MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina

71051  MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina
Detail

MOVIT vroubkovaného závaží na činky PRO 4 x 5 kg je vhodné pro cvičení s hřídelí i bez ní. Závaží se perfektně hodí na všechny běžné krátké, dlouhé a zvlněné činky s průměrem 30 mm. Sada závaží prošla zkouškou v Institutu SGS na škodlivé látky, včetně PAH, niklu a kadmiumu. Technické údaje: materiál: 100 % kvalitní a pevná litina otvor: 31 mm váha: 4 x 5 kg barva: černá Obsah balení: sada závaží (dilego.cz)

Podobné produkty ako 71051 MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina

71051 MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina

71051  MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina
Detail

MOVIT vroubkovaného závaží na činky PRO 4 x 5 kg je vhodné pro cvičení s hřídelí i bez ní. Závaží se perfektně hodí na všechny běžné krátké, dlouhé a zvlněné činky s průměrem 30 mm. Sada závaží prošla zkouškou v Institutu SGS na škodlivé látky, včetně PAH, niklu a kadmiumu. Technické údaje: materiál: 100 % kvalitní a pevná litina otvor: 31 mm váha: 4 x 5 kg barva: černá Obsah balení: sada závaží (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako 71051 MOVIT sada závaží s úchopy 4 x 5 kg, litina

Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: trojřadý

Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: trojřadý
Detail

Masáž dřevěnými válečky s výstupky uvolňuje svalstvo, celkově Vás vzpruží, zmírní pocit únavy a zlepší i Váš psychický stav, jelikož masáž působí anti-stresově a uvolňuje celkové napětí organismu. Účinky masážní pomůcky: prokrvuje pokožku uvolňuje napjaté svalstvo o dbourává stres a napětí může pomoci při celulitidě Ruční výroba. Varianty: 3 řady koleček / 4 řady koleček Materiál: bukové dřevo Země původu: Ukrajina (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: trojřadý

Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: čtyřřadý

Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: čtyřřadý
Detail

Masáž dřevěnými válečky s výstupky uvolňuje svalstvo, celkově Vás vzpruží, zmírní pocit únavy a zlepší i Váš psychický stav, jelikož masáž působí anti-stresově a uvolňuje celkové napětí organismu. Účinky masážní pomůcky: prokrvuje pokožku uvolňuje napjaté svalstvo o dbourává stres a napětí může pomoci při celulitidě Ruční výroba. Varianty: 3 řady koleček / 4 řady koleček Materiál: bukové dřevo Země původu: Ukrajina (herbatica.cz)

Podobné produkty ako Herbatica Masážní váleček s madlem Variant: čtyřřadý

Beurer MG 35 Masážní váleček s vibracemi

Beurer MG 35 Masážní váleček s vibracemi
Detail

Vibrační masážní váleček Beurer MG 35 uleví od bolesti svalů. Univerzální velikost je vhodná na doma i na cesty. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beurer MG 35 Masážní váleček s vibracemi

Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600)

Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600)
Detail

Masážní rukavice - Chcete dopřát své pokožce příjemnou masáž a kvalitní prokrvení? Díky palcové sisalové masážní rukavici Sundo můžete ve sprše nebo při koupeli jemně a zároveň intenzivně pečovat o svou kůži. Její pevná vlákna z agáve v kvalitním ručním pletení odstraní odumřelé buňky, zlepší krevní oběh a pečují o zdraví cév. Materiál palcové sisalové masážní rukavice Sundo je stoprocentně přírodní, takže nezatěžuje životní prostředí. Klíčové vlastnosti palcové sisalové masážní rukavice SundoPalcová sisalová masážní rukavice Sundo je vyrobena ze stoprocentně přírodního materiáluVlákno z agáve vám zajistí intenzivní masáž a prokrvení pokožkyPalcová sisalová masážní rukavice Sundo vám díky kvalitní ruční výrobě opravdu velmi dlouho vydržíVýrobek můžete prát v pračce do 60 °C Rozměry:23 × 18 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600)
Sundo Masážní váleček pro masáž a terapii (S-61255), Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné hroty (S-61649), Sundo Masážní váleček na chodidla, dřevěné průběžné hroty (S-61643), Sundo Masážní váleček ''duo'' pro podporu smyslového vnímání (S-61140), Sundo Masážní rukavice palcová - sisal (S-60600), Sundo Masážní podložka s plastovými hroty na chodidla (S-61290), Sundo Masážní mycí pás - béžově hnědý (S-60683), Teleskopický masážní váleček, Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání s rukojetí (S-61060), Sundo Molitanový masážní míček, průměr 7 cm (S-61417), Sundo Molitanové masážní míčky, průměr 5,5 cm (S-61415), Sundo Masážní gumový kroužek s měkkými ostny, průměr 17 cm (S-61300), 4-bodový masážní váleček, Masážní váleček variabilní SJH-221, Sundo Masážní kartáč na nohy, 27 x 14 cm (S-60350), Sundo Masážní válečky na chodidla, dřevěné hroty, 8 válečků (S-61648), Westmark, Nastavitelný váleček na marcipán »Rollini« (30462280), Dutio Masážní váleček na pleť (8595691000573), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 8 cm (S-61008), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 10 cm (S-61010), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 6 cm (S-61006), Sundo Masážní míček pro podporu smyslového vnímání "ježek", průměr 9 cm (S-61009), ZIVA Dual Grip Medicinbal s úchopy (SPTziva033nad), PALSAR7 Masážní váleček na obličej - obsidian (8594209100132), Thera-Band masážní váleček na chodidla (087453561500), TIANDE Masážní váleček - mezoroller 1 ks (6901259014173), PALSAR7 Masážní váleček na obličej - růženín (8594209100156), GFT F70A Masážní váleček Fantasy 17cm (6063), TIANDE Masážní váleček na obličej 1 ks (6901459015185), Dřevěný masážní akupresurní váleček na chodidla - SJH 207