Studiologic vfp 1/25 (12737)

Produkt Studiologic vfp 1/25 (12737) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Studiologic vfp 1/25 (12737) upraviť a produkt hľadať znova.

Studiologic VFP 1/25 (12737)

Studiologic VFP 1/25 (12737)
Detail

Klávesový pedál - sustain pedál, přepínač polarity, připojení 6,3 mm Jack, délka kabelu 1,5 m, univerzální Pedály se řadí mezi základní příslušenství všech hudebníků. Hra na klávesy se neobejde bez sustain pedálu Studiologic, který je označovaný jako damper pedál. Ten nechá déle znít hrané tóny, i když už prst na klávese nedržíme. Sustain pedál si budete chválit, neboť dovolí tónům na sebe plynule navazovat, slévat se dohromady a vytvořit pomyslnou klavírní plochu, ve které již nelze rozeznat jednotlivé noty. Za velkou výhodu lze vzít fakt, že disponuje přepínačem polarity, čímž je univerzálnější pro nástroje všech značek. Zapojíte ho pomocí konektoru 6,3 mm Jack. Mluvíme-li o délce kabelu, tak ta se vyšplhala na 1,5 m. Je kompatibilní s celou řadou hudebních nástrojů, což zajisté oceníte. Hlavní přednosti klávesového pedálu Studiologic VFP 1/25 Sustain pedál Studiologic bude prodlužovat dozvuk hraných tónů Očekávejte u něj přepínač polarity Zapojuje se skrze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic VFP 1/25 (12737) , Studiologic vfp 1/25 (12737)

Studiologic Numa Compact 2x

Studiologic Numa Compact 2x
Detail

Přenosné digitální stage piano Studiologic Numa Compact 2x je velmi kompaktní stage piano se třemi zvukovými enginy – kromě piana máte k dispozici také varhany vycházející z Numa Organ a syntézu z virtuálního analogu Sledge. Plus 1GB pro vlastní samply. USB může nyní nově přenášet i audio, takže není nic snazšího než připojit třeba tablet a začít jamovat pomocí zabudovaných reproduktorů. Pokud sháníte kompaktní set-up, jste na správném místě. Numa Compact 2x představuje v oblasti zvuku, digitálních efektů i MIDI ovládání velký krok dopředu. A díky zabudovanému zesilovači a reproduktorům ho dobře využijete jak při zkoušení, tak při živém hraní. Model varhan s tónovým kolem vycházející z modelu Numa Organ výrazně rozšiřuje zvukové možnosti tohoto stage piana. Ovládání bylo rozšířeno o 9 programovatelných sliderů, které se dají použít jako varhanní táhla nebo jako lineární kontroléry například pro posílání MIDI CC. Syntezátorový engine ze Sledge byl pro Numa Compact 2x optimalizován tak, aby i zde bylo možné vytvářet vlastní zvuky ze základních vlnových průběhů. 9 sliderů pak využijete ke kontrole devíti syntezátorových parametrů v reálném čase. USB port nyní také umožňuje přenos audia. Snadno nahrávejte zvuky Numa Compact 2x přímo do počítače nebo naopak použijte zabudované ozvučené pro přehrávání zvuku z tabletu, telefonu nebo tabletu. Na závěr je třeba zmínit, že Numa Compact 2x váží pouhých 7 kg, takže si ho můžete vzít opravdu kamkoliv. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Studiologic Numa Compact 2x , Studiologic ps/250 (12736)

Studiologic VFP1/15 (CFAT511)

Studiologic VFP1/15 (CFAT511)
Detail

Klávesový pedál - sustain pedál, připojení 6,3 mm Jack, univerzální K základnímu příslušenství mnoha hudebníků patří dozajista pedály. Hrajete-li na klávesy, potřebujete sustain pedál Studiologic, kterému se občas také říká damper pedál. Ten prodlouží dozvuk hraných tónů a nechá je znít, i když již fyzicky nedržíme prst na klávese. Díky sustain pedálu na sebe mohou tóny plynule navazovat, slévat se dohromady do jednolité klavírní plochy, která sjednotí jednotlivé noty. Tento model nebyl vybaven přepínačem polarity. Ke svému zapojení využívá konektor 6,3 mm Jack. Snadno ho propojíte s celou řadou nástrojů díky jeho univerzálnímu využití. Stěžejní vlastnosti klávesového pedálu Studiologic VFP1/15 Sustain pedál Studiologic prodlužuje dozvuk hraných tónů Nenabízí přepínač polarity Zapojení pomocí konektoru 6,3 mm Jack Byl zařazen mezi univerzální modely Klávesový pedál Studiologic potěší každého hudebníka (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic VFP1/15 (CFAT511) , Studiologic soft case - size a (cfat900)

Studiologic PS/250 (12736)

Studiologic PS/250 (12736)
Detail

Klávesový pedál - sustain pedál, přepínač polarity, připojení 6,3 mm Jack, délka kabelu 1,5 m, univerzální K základnímu příslušenství všech hudebníků patří bezesporu pedály. Jedná-li se o hru na klávesy, své uplatnění najde sustain pedál Studiologic, který se nazývá také jako damper pedál. Ten zvládne prodloužení dozvuku hraných tónů i tehdy, kdy už nedržíme prst na klávese. Pomocí sustain pedálu na sebe mohou tóny navazovat, slévat se dohromady v jednolitou klavírní plochu, která sjednotí jednotlivé noty a vy už je nerozeznáte. Za velkou výhodu lze považovat skutečnost, že obsahuje přepínač polarity, takže je použitelný pro nástroje nejrůznějších značek. Zapojuje se pomocí konektoru 6,3 mm Jack. Pokud mluvíme o délce kabelu, tak ta činí 1,5 m. Je kompatibilní s celou řadou hudebních nástrojů, což zajisté oceníte. Stěžejní parametry klávesového pedálu Studiologic PS/250 Sustain pedál Studiologic umí prodloužit dozvuk hraných tónů Má přepínač polarity Zapojení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic PS/250 (12736) , Studiologic sl magnetic music stand (cfat650)

Studiologic Numa Compact 2x (použité)

Studiologic Numa Compact 2x (použité)
Detail

Přenosné digitální stage piano Zboží bylo vystaveno na prodejně, drobné známky používání, lehce opotřebovaná klaviatura. Jinak v pořádku a plně funkční. Studiologic Numa Compact 2x je velmi kompaktní stage piano se třemi zvukovými enginy – kromě piana máte k dispozici také varhany vycházející z Numa Organ a syntézu z virtuálního analogu Sledge. Plus 1GB pro vlastní samply. USB může nyní nově přenášet i audio, takže není nic snazšího než připojit třeba tablet a začít jamovat pomocí zabudovaných reproduktorů. Pokud sháníte kompaktní set-up, jste na správném místě. Numa Compact 2x představuje v oblasti zvuku, digitálních efektů i MIDI ovládání velký krok dopředu. A díky zabudovanému zesilovači a reproduktorům ho dobře využijete jak při zkoušení, tak při živém hraní. Model varhan s tónovým kolem vycházející z modelu Numa Organ výrazně rozšiřuje zvukové možnosti tohoto stage piana. Ovládání bylo rozšířeno o 9 programovatelných sliderů, které se dají použít jako varhanní táhla nebo jako lineární kontroléry například pro posílání MIDI CC. Syntezátorový engine ze Sledge byl pro Numa Compact 2x optimalizován tak, aby i zde bylo možné vytvářet vlastní zvuky ze základních vlnových průběhů. 9 sliderů pak využijete ke kontrole devíti syntezátorových parametrů v reálném čase. USB port nyní také umožňuje přenos audia. Snadno nahrávejte zvuky Numa Compact 2x přímo do počítače nebo naopak použijte zabudované ozvučené pro přehrávání zvuku z tabletu, telefonu nebo tabletu. Na závěr je třeba zmínit, že Numa Compact 2x váží pouhých 7 kg, takže si ho můžete vzít opravdu kamkoliv. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Studiologic Numa Compact 2x (použité) , Vacs kärcher nt 25/1 (8596419223007)

Studiologic NUMA X Piano 88

Studiologic NUMA X Piano 88
Detail

Přenosné digitální stage piano Nová série přenosných digitálních pian Numa X Piano od Studiologic představuje skutečnou revoluci pro všechny pianisty a hráče na klávesové nástroje. Nabízí dosud nevídané a neomezené Hi-end funkce a realistické zvuky vhodná pro live performance nebo studiové session. Efekty SFX byly navrženy a organizovány tak, aby se daly snadno, intuitivně a efektivně ovládat během hraní. Série Numa X Piano je dokonalým propojením špičkového hudebního nástroje s novou architekturou Sound Generation se čtyřmi zónovými MIDI kontroléry odvozenými z proslulé série SL Line. Dále nabízí čtyřstopý digitální mixpult s možností použití externích analogových vstupů. Fyzikální modelování akustických a elektrických pian Výkonné akustické a elektrické fyzikální modelování nebo HD Sound FX Motory Sounds jsou založeny na kombinaci detailního vzorkování, tvarování vln a skutečného fyzického modelování. Kromě sekcí 8 Insert FX, Master Delay a Reverb mají akustické klavírní zvuky vyhrazené DSP efekty pro simulaci rezonance strun, vzájemných interakcí tónů, zvuky klavírní mechaniky včetně pedálu Release, Key Off a Damper. Numa X Piano 88 je vybaveno nejnovějším modelem klaviatury Fatar TP/110 se třemi dynamickými kontakty a Aftertouch. Numa Manager, zvuky a USB připojení Velká část interní paměti je ponechána volná pro další zvuky, které budou zveřejněny na webových stránkách Studiologic. Všechny tovární a nové zvuky uživatelů lze přesunout na jiné pozice díky desktopové aplikaci Numa Manager, která také umožní rychle a snadno aktualizovat firmware a organizovat programy. Díky funkci USB-Audio v digitálním formátu nemusíte k propojení s počítačem nebo tabletem používat žádné audiokabely. Dokonce můžete Numa X Piano použít jako zvukovou kartu s ovládáním úrovní zvuku přímo z nástroje. Součástí balení je napájecí adaptér a sustain pedál VFP1/10. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Studiologic NUMA X Piano 88

Studiologic NUMA X Piano GT

Studiologic NUMA X Piano GT
Detail

Přenosné digitální stage piano Nová série přenosných digitálních pian Numa X Piano od Studiologic představuje skutečnou revoluci pro všechny pianisty a hráče na klávesové nástroje. Nabízí dosud nevídané a neomezené Hi-end funkce a realistické zvuky vhodná pro live performance nebo studiové session. Efekty SFX byly navrženy a organizovány tak, aby se daly snadno, intuitivně a efektivně ovládat během hraní. Série Numa X Piano je dokonalým propojením špičkového hudebního nástroje s novou architekturou Sound Generation se čtyřmi zónovými MIDI kontroléry odvozenými z proslulé série SL Line. Dále nabízí čtyřstopý digitální mixpult s možností použití externích analogových vstupů. Fyzikální modelování akustických a elektrických pian Výkonné akustické a elektrické fyzikální modelování nebo HD Sound FX Motory Sounds jsou založeny na kombinaci detailního vzorkování, tvarování vln a skutečného fyzického modelování. Kromě sekcí 8 Insert FX, Master Delay a Reverb mají akustické klavírní zvuky vyhrazené DSP efekty pro simulaci rezonance strun, vzájemných interakcí tónů, zvuky klavírní mechaniky včetně pedálu Release, Key Off a Damper. Numa X Piano GT je vybaveno nejnovějším modelem klaviatury Fatar TP/400 Wood se třemi dynamickými kontakty a Aftertouch. Numa Manager, zvuky a USB připojení Velká část interní paměti je ponechána volná pro další zvuky, které budou zveřejněny na webových stránkách Studiologic. Všechny tovární a nové zvuky uživatelů lze přesunout na jiné pozice díky desktopové aplikaci Numa Manager, která také umožní rychle a snadno aktualizovat firmware a organizovat programy. Díky funkci USB-Audio v digitálním formátu nemusíte k propojení s počítačem nebo tabletem používat žádné audiokabely. Dokonce můžete Numa X Piano použít jako zvukovou kartu s ovládáním úrovní zvuku přímo z nástroje. Součástí balení je napájecí adaptér a trojitý pedál SLP3-D. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Studiologic NUMA X Piano GT , Ariel hygienespüler 1 l (25 praní) (8435495827474)

Studiologic SOFT CASE - Size A (CFAT900)

Studiologic SOFT CASE - Size A (CFAT900)
Detail

Obal na klávesy - vnitřní rozměry 230 × 1270 × 100 mm (D׊×H), tloušťka polstrování 20 mm, černá barva Máte zálibu v hudbě a přišel by vám vhod obal na váš oblíbený nástroj? Obal na klávesy Studiologic se hodí k pohodlnému přenášení a k tomu se zaslouží o ochranu před odřením i prachem. Polstrování má tloušťku 20 mm. Uvnitř se nachází prostor o rozměrech 230 × 1270 × 100 mm. Jeho černá barva a stylový design pak zajisté potěší každého hudebníka. Zásadní vlastnosti obalu na klávesy Studiologic SOFT CASE - Size A Obal na klávesy Studiologic přispívá k bezpečí nástroje a zajistí jeho přenesení bez poškození Ochrání hudební nástroj před prachem či zašpiněním Vnitřní polstrování s tloušťkou 20 mm přináší vyšší úroveň ochrany nástroje Rozměry této varianty dosahují 230 × 1270 × 100 mm (D׊×H) Barva obalu na klávesy Studiologic je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic SOFT CASE - Size A (CFAT900) , Vacs kärcher nt 25/1 ap (8596419115623)

Studiologic SL Magnetic Music Stand (CFAT650)

Studiologic SL Magnetic Music Stand (CFAT650)
Detail

Příslušenství pro DJ - stojan na noty určený k uchycení na kontrolery SL88 Grand a SL88/SL73 Studio, rozměry desky 42x26.8cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic SL Magnetic Music Stand (CFAT650) , Pimm's no.1 cup 1l 25% (5010262701961)

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP
Detail

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP , Rona oblá 25 cm 1 ks (5691 250)

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP
Detail

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP , Winni´s all in 1 25 ks (8002295062758)

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP
Detail

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP , Muumi baby newborn vel. 1 (25 ks) (6414100587059)

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP
Detail

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP , Všude samá krása (978-80-87780-25-1)

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP
Detail

Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld Jelly Gradient Ikonic Slng KL80002A VFP , Bruntálsko z nebe (978-80-88259-25-1)

Studiologic Numa Compact 2-2x Soft Case

Studiologic Numa Compact 2-2x Soft Case
Detail

Klávesový obal Originální softcase pro nástroje Studiologic Numa Compact 2 a 2x poskytuje dostatečnou ochranu vůči prachu, nepřízni počasí i běžným nárazům. Díky přesně vyměřeným rozměrům padne nástrojům Numa Compact jako ulitý, nízká váha zase umožní snadný přenos, který nadále usnadňují i tři možné způsoby nošení – na výběr je dvojice polstrovaných ramenních popruhů, pevné madlo s vycpávkou a ramenní popruh. Drobné příslušenství jako sluchátka, menší pedály nebo adaptéry lze uložit do samostatné kapsy. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Studiologic Numa Compact 2-2x Soft Case , Somat tabs all in 1 extra 25 ks (4015000962940)

Malá Fatra 1:25 000

Malá Fatra 1:25 000
Detail

Nová mapa Malé Fatry v měřítku 1:25 000. Mapa obsahuje kromě turistických tras i cyklistické značené trasy s kilometráží a na zadní straně seznam zajímavých cílů a horských chat. Samozřejmostí je podpora GPS (Sít WGS 84). (patro.cz)

Podobné produkty ako Malá Fatra 1:25 000 , Ahprofi momentový klíč 1/4", 5 - 25 nm (ah011271)

Sprchový žlab s krytem 2 v 1 25 × 25 cm nerezová ocel

Sprchový žlab s krytem 2 v 1 25 × 25 cm nerezová ocel
Detail

Sprchový žlab - rozměry 10,1 × 25 × 25 cm (v × d × š), nerezový Plánujete rekonstrukci koupelny či zařizujete novou? V tom případě by pro vás byl vhodný sprchový žlab SHUMEE. Odtokový žlab do sprchy vám dává možnost postavit sprchový kout přímo na zem. Čímž získáte plně bezbariérový přístup. Abyste si byli svým výběrem opravdu jistí, měli byste znát rozměry. Sprchový žlab s krytem 2 v 1 25 × 25 cm nerezová ocel má co se týče rozměrů (vך×h) 10,1 × 25 × 25 cm. Máte jistotu, že žádná chemická činidla ani vlhkost ho nijak nepoškodí. Vyrábí se z nerezu, což mu mimo jiné propůjčuje snadnou údržbu. Podstatné parametry produktu Sprchový žlab s krytem 2 v 1 25 × 25 cm nerezová ocel Sprchový žlab SHUMEE dodá vašemu sprchovému koutu moderní vzhled Zajistí instalaci sprchového koutu přímo na zem Budete tak mít k dispozici bezbariérový přístup Odtokovému žlabu do sprchy nevadí vlhkost, je nerezový Dodává se s těmito rozměry 10,1 × 25 × 25 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Sprchový žlab s krytem 2 v 1 25 × 25 cm nerezová ocel , Ahoj, ja som bak (978-80-89939-25-1)

Nízke Tatry Chopok - Čertovica 1:25 000

Nízke Tatry Chopok - Čertovica 1:25 000
Detail

S turistickou mapou VKÚ TM 1 – Nízke Tatry – Chopok – Čertovica sa určite nestratíte! Mapa prešla úplnou aktualizáciou. Turistický obsah bol aktualizovaný priamo v teréne, všetky údaje o trasách a časoch boli aktualizované a kontrolované Klubom Slovenských turistov (KST) a na aktualizácii cyklotrás participoval Slovenský cykloklub (SCK). Mapa má tiež novú, krajšiu obálku, doplňujúce informácie. .. Turistická a cyklistická mapa VKÚ TM 1 – Nízke Tatry – Chopok – Čertovica vychádza vmierke 1 : 25 000. Nachádzajú sa v nej značené všetky dôležité body, vrstevnice, turistické trasy a cyklotrasy s časovými údajmi, zimné športy, GPS súradnice v sieti WGS 84. Mapa má svoje tradičné precízne tieňovanie, ktoré je robené ručne. Táto mapa je označená číslom 1 (TM 1), toto je jej piate vydanie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nízke Tatry Chopok - Čertovica 1:25 000 , Fitnessline - 25 kg (sch1002-25)

Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000

Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000
Detail

Najobľúbenejšie a popredné turistické mapy, so zobrazením zemepisnej siete "WGS-84" (interval 1 minúta) pre používanie prístrojov GPS. Mapa obsahuje turistické trasy s časovými údajmi, cykloturistické trasy, zimnú turistiku a dôležité orientačné objekty. Terén mapy je tieňovaný, s vrstevnicami pri mierke 1:25 000 - 10 m. Textová časť, ktorá je súčasťou mapy, obsahuje aj rozšírené turistické informácie. Vysvetlivky v piatich jazykoch robia mapu univerzálnou aj pre zahraničných turistov. Formát poskladanej mapy je 128x194 mm, uložená je v praktickom plastovom obale (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000 , Sirui sh-25 (sh-25)

Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000

Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000
Detail

Najobľúbenejšie a popredné turistické mapy, so zobrazením zemepisnej siete "WGS-84" (interval 1 minúta) pre používanie prístrojov GPS. Mapa obsahuje turistické trasy s časovými údajmi, cykloturistické trasy, zimnú turistiku a dôležité orientačné objekty. Terén mapy je tieňovaný, s vrstevnicami pri mierke 1:25 000 - 10 m. Textová časť, ktorá je súčasťou mapy, obsahuje aj rozšírené turistické informácie. Vysvetlivky v piatich jazykoch robia mapu univerzálnou aj pre zahraničných turistov. Formát poskladanej mapy je 128x194 mm, uložená je v praktickom plastovom obale (patro.cz)

Podobné produkty ako Západné Tatry - Podbanské - Zverovka 1:25 000 , Niteola vědro na kolečkách se ždímačem 1 × 25 l (8595686301586)

NATY Newborn vel. 1 (25 ks) (7330933178358)

NATY Newborn vel. 1 (25 ks) (7330933178358)
Detail

Eko pleny pro děti 2 – 5 kg, velikost 1, hypoalergenní, elastický pás, bez parfemace a bez bělení chlorem Zajistěte vašemu miminku komfort v jednorázových plenkách NATY, které jsou vyrobené pouze z certifikovaných přírodních materiálů neobsahující zbytečné chemikálie. Až 60 % plenky je z biologicky odbouratelných zdrojů, takže se rozloží maximálně do 4 let, na rozdíl od těch běžných, u kterých je tato doba až 400 let. Pleny jsou vhodné pro děti s citlivou pokožkou či trpící na ekzémy. Neparfémované plenky jsou prodyšné a velmi jemné. Na dotek tedy působí téměř jako látkové. Díky elastickým, opakovaně použitelným lepícím páskům a pružné části na zádech dítěti perfektně padnou. Balení 25 plenek o velikosti 1 Newborn jsou určené pro děti od 2 do 5 kg. Klíčové vlastnosti dětské pleny NATY vel. 1 Newborn, 25 ksJednorázové pleny jsou vyrobené z biologicky odbouratelných zdrojůDoba rozkladu pleny je až 4 roky oproti běžným plenám, které se... (alza.cz)

Podobné produkty ako NATY Newborn vel. 1 (25 ks) (7330933178358) , Gardena spojka 25 mm x vnitřní závit 1" (2762-20)

TETRA Pond Test 6 in 1 25 ks

TETRA Pond Test 6 in 1 25 ks
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako TETRA Pond Test 6 in 1 25 ks , Carl zeiss zeiss milvus 1 4 25 zf 2 nikon

HM Studio RC loď Tiger Shark 1:25

HM Studio RC loď Tiger Shark 1:25
Detail

Loď v bílém provedení je vyrobena v měřítku 1:25. Děti si mohou tuto loď užít s dálkovým ovládáním, kdy dosah ovladače je až 100 metrů. Funkčnost: jízda vpřed, zpětný chod, zatáčení vpravo, vlevo Obsah balení: loď, akumulátorovou baterii dálkové ovládání s radiovou frekvencí obrázkový návod v českém jazyce Vyberte dětem loď na dálkové ovládání! Vhodné pro děti od 14 let Materiál: plast Baterie loď: 9,6 V nabíjecí ( je součástí) Nabíječka: 12 V ( je součástí) Baterie ovladač: 4 x AA ( nejsou součástí) Frekvence: 2,4 GHz Měřítko: 1:25 Délka: 50 cm Šířka: 15 cm Výška: 15 cm Rozměry balení: 18 x 68,5 x 25 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako HM Studio RC loď Tiger Shark 1:25 , Drátěný plot se sloupky ocel 25 × 1 m zelený (144610)

TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000

TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000
Detail

Najobľúbenejšie a popredné turistické mapy, so zobrazením zemepisnej siete "WGS-84" (interval 1 minúta) pre používanie prístrojov GPS. Mapa obsahuje turistické trasy s časovými údajmi, cykloturistické trasy, zimnú turistiku a dôležité orientačné objekty. Terén mapy je tieňovaný, s vrstevnicami pri mierke 1:25 000 - 10 m. Textová časť, ktorá je súčasťou mapy, obsahuje aj rozšírené turistické informácie. Vysvetlivky v piatich jazykoch robia mapu univerzálnou aj pre zahraničných turistov. Formát poskladanej mapy je 128x194 mm, uložená je v praktickom plastovom obale. . (patro.cz)

Podobné produkty ako TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000 , Tyrannosaurus rex pt1803-25 (pt1803-25)

Wink dívčí baleríny FM91572-3-1 25 černá

Detail

Dívčí baleríny od značky Wink s variabilním páskem přes nárt. Jsou zdobené kytičkami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Wink dívčí baleríny FM91572-3-1 25 černá , Patona filtr kärcher nt 25/1, nt 35/1, nt 40/1, nt 45/1,nt 55/1,6.904-206 (pt9564)

TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000

TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000
Detail

Najobľúbenejšie a popredné turistické mapy, so zobrazením zemepisnej siete "WGS-84" (interval 1 minúta) pre používanie prístrojov GPS. Mapa obsahuje turistické trasy s časovými údajmi, cykloturistické trasy, zimnú turistiku a dôležité orientačné objekty.Terén mapy je tieňovaný, s vrstevnicami pri mierke 1:25 000 - 10 m.Textová časť, ktorá je súčasťou mapy, obsahuje aj rozšírené turistické informácie.Vysvetlivky v piatich jazykoch robia mapu univerzálnou aj pre zahraničných turistov.Formát poskladanej mapy je 128x194 mm, uložená je v praktickom plastovom obale. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako TM 10 - Malé Karpaty - Stred 1:25 000 , Sea to summit prezka field repair buckle side release 1 pin 25 mm velikost 25 mm barva cerna

WINNI´S All in 1 25 ks (8002295062758)

WINNI´S All in 1 25 ks (8002295062758)
Detail

Eko tablety do myčky - pevné, přírodní složení, 25 ks Hypoalergenní multifunkční tablety do myčky na nádobí od italské rodinné firmy Madel. Řada drogistického zboží značky Winni´s jsou ekologické, přírodou inspirované a plně rozložitelné výrobky pro čistý a bezpečný domov. Vyrábějí se s minimálním dopadem na životní prostředí. Tablety do myčky obsahují čistící enzymy, které nádobí snadno zbaví nečistot a mastnoty, a to i při nízkých teplotách. Příjemně voní po citrusech, ale vůně neulpívá na nádobí. Klíčové vlastnosti tablet do myčky WINNI´S Tabs lavastoviglie 25 kusůTablety šetrně myjí špinavé nádobíNejsou testovány na zvířatechNeobsahují fosfáty ani barvivaJsou dodávané v recyklovatelných obalechPyšní se certifikátem pro etické vegan produktyVhodné pro všechny typy myčekCitrusová parfemace neulpívá na nádobíBalení obsahuje 25 ks jednorázových tablet Složení:Sodium carbonate, sodium citrate, sodium percarbonate,... (alza.cz)

Podobné produkty ako WINNI´S All in 1 25 ks (8002295062758) , Vrták do kovu vybrušovaný, set, 1 – 13 mm, 25 ks (120335)

MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) (6414100587059)

MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) (6414100587059)
Detail

Eko pleny pro děti 2 – 5 kg, velikost 1, výřez na hojící se pupík, hypoalergenní a bez bělení chlorem Chcete své ratolesti dopřát pohodlí při nošení plenek? Potom by vám mohly vyhovovat eko pleny MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) z řady MUUMI BABY Newborn. Pleny při výrobě nepřišly do styku s chlorem, nemusíte mít strach z jejich zdravotní závadnosti. Jestliže se vašemu děťátku hojí pupík , tato plena si s tím poradí díky výstřihu pro pupík. Ekologické pleny mají velikost 1. Balení obsahuje 25 plen MUUMI BABY. Miminkům, která se trápí s alergií, budou nápomocné hypoalergenní pleny. Základní přednosti ekologických plen MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) Komfortní ekologické pleny MUUMI BABY jsou součástí života každého miminka Užitečné vlastnosti: výřez na hojící se pupík, hypoalergenní a bez bělení chlorem Ekologické pleny řady MUUMI BABY Newborn Velikost eko plen MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks): 1 Minimální hmotnost dítěte: 2 kg Maximální hmotnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) (6414100587059) , Ebi nature wood jati 25-45 cm m 1 ks (4047059110072)

Drátěné pletivo ocel 1 × 25 m zelené (140349)

Drátěné pletivo ocel 1 × 25 m zelené (140349)
Detail

Pletivo Barva: zelená, Materiál: PVC, Velikosti: 1 × 25 m (V × D), Rozměry ok: 60 × 60 mm, Síla drátu: 2,8 mm, Ocelové dráty s PVC potahem (alza.cz)

Podobné produkty ako Drátěné pletivo ocel 1 × 25 m zelené (140349) , Led motožárovka p15d-25-1 px15d h6m 2xcob 2000lm bílá (430)

Set 3ks nástěnných dekoračních cedulí Summer - 25*25*1 cm 3719

Set 3ks nástěnných dekoračních cedulí Summer - 25*25*1 cm 3719
Detail

Set 3ks nástěnných dekoračních cedulí Summer - 25*25*1 cm Barva: krémová, žlutáMateriál: MDF, papír (lahome.cz)

Podobné produkty ako Set 3ks nástěnných dekoračních cedulí Summer - 25*25*1 cm 3719 , Univerzální obal na knihu 1: rozměr 25 x 41 cm (0214881)

Kovová nástěnná cedule Margaritas - 20*1*25 cm 6Y4935

Kovová nástěnná cedule Margaritas - 20*1*25 cm 6Y4935
Detail

Kovová nástěnná cedule Margaritas - 20*1*25 cm Barva: multiMateriál: kovHmotnost: 0,172 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovová nástěnná cedule Margaritas - 20*1*25 cm 6Y4935

Revell EasyClick auto 07825 - 2014 Corvette Stingray (1:25)

Detail

Zábava pro všechny šikovné modeláře od 10 let. Inovativní systém easy-click zaručuje úžasné a rychlé výsledky: již barevné, precizně vyrobené součástky do sebe po zacvaknutí perfektně pasují a drží pevně pohromadě. Pro konečné dozdobení v balení nechybí sada samolepek. Jinak není potřeba nic barvit! (mall.cz)

Podobné produkty ako Revell EasyClick auto 07825 - 2014 Corvette Stingray (1:25)

J.A.D. TOOLS agrotextílie tkaná 1 × 25 m, 90g/m2

Detail

Agrotextílie tkaná 1 × 25 m, 90g/m2 od značky J.A.D. TOOLS. Pevný materiál z polypropylenu s odolností vůči UV záření. Rezistence vůči plísním a houbám. 100% porézní složení k udržení půdní vlhkosti. K použití v zahradnictví, zemědělství, pro podestýlky, mulčování. (mall.cz)

Podobné produkty ako J.A.D. TOOLS agrotextílie tkaná 1 × 25 m, 90g/m2

Revell EasyClick auto 07449 - 2014 Corvette Stingray (1:25)

Detail

Zábava pro všechny šikovné modeláře od 10 let. Inovativní systém easy-click zaručuje úžasné a rychlé výsledky. Barevné, precizně vyrobené součástky do sebe po zacvaknutí perfektně pasují a drží pevně pohromadě. Pro konečné dozdobení v balení nechybí sada samolepek. Jinak není potřeba nic barvit a nic lepit! (mall.cz)

Podobné produkty ako Revell EasyClick auto 07449 - 2014 Corvette Stingray (1:25)

Domek SMALL ANIMALS klouzačka 25 x 25 x 15 cm 1 ks

Domek SMALL ANIMALS klouzačka 25 x 25 x 15 cm 1 ks
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Domek SMALL ANIMALS klouzačka 25 x 25 x 15 cm 1 ks

Vacs Kärcher NT 25/1 (8596419223007)

Vacs Kärcher NT 25/1 (8596419223007)
Detail

Sáčky do vysavače - v jednom balení 3ks sáčků do vysavače, pro vysavač KÄRCHER NT 25/1, netkaná textilie, 5 filtračních vrstev, účinná filtrace, jednorázové, český výrobek, 79.67 Kč/sáček Potřebujete nový sáček do vysavače? Pak jsou pro vás sáčky do vysavače Vacs Kärcher NT 25/1 dokonalou volbou. Textilní sáčky jsou určené pro vysávání větších nečistot a na místech, kde je vysávaný materiál ostrý, vlhký nebo těžký. V sadě se nachází 3 sáčky Kärcher. Kladem těchto sáčků je antibakteriální vrstva, ta zastavuje růst bakterií a mikroorganismů. Tyto sáčky se používají jednorázově. Nejdůležitější přednosti sáčků do vysavače Vacs Kärcher NT 25/1 Sáčky do vysavače VACS FACTORY jsou perfektní volbou pro vysávání Počet sáčků v balení: 3 ks Materiál: textilní Díky antibakteriální vrstvě je snížené množství bakterií při vysávání Určeno pro modely: NT 25/1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Vacs Kärcher NT 25/1 (8596419223007)

Přetahovadlo DOG FANTASY osmička barevné vzor č.1 25 cm

Přetahovadlo DOG FANTASY osmička barevné vzor č.1 25 cm
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Přetahovadlo DOG FANTASY osmička barevné vzor č.1 25 cm

Nivea Micellar čisticí pleťové ubrousky 3 v 1 25 ks

Nivea Micellar čisticí pleťové ubrousky 3 v 1 25 ks
Detail

Nivea Micellar, 25 ks, Odličovače pleti pro ženy, Vlastnosti: má osvěžující a zklidňující účinky (notino.cz)

Podobné produkty ako Nivea Micellar čisticí pleťové ubrousky 3 v 1 25 ks

Hnědá nástěnná cedule Chocolate Diva - 20*1*25 cm 6Y5100

Hnědá nástěnná cedule Chocolate Diva - 20*1*25 cm 6Y5100
Detail

Hnědá nástěnná cedule Chocolate Diva - 20*1*25 cm Barva: hnědá, multiMateriál: kovHmotnost: 0,174 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědá nástěnná cedule Chocolate Diva - 20*1*25 cm 6Y5100

Béžová nástěnná kovová cedule Coffee - 20*1*25 cm 6Y5089

Béžová nástěnná kovová cedule Coffee - 20*1*25 cm 6Y5089
Detail

Béžová nástěnná kovová cedule Coffee - 20*1*25 cm Barva: béžová, multiMateriál: kovHmotnost: 0,172 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžová nástěnná kovová cedule Coffee - 20*1*25 cm 6Y5089

Žlutá nástěnná kovová cedule Garage - 20*1*25 cm 6Y5163

Žlutá nástěnná kovová cedule Garage - 20*1*25 cm 6Y5163
Detail

Žlutá nástěnná kovová cedule Garage - 20*1*25 cm Barva: žlutá, modrá, multiMateriál: kov, papírHmotnost: 0,126 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Žlutá nástěnná kovová cedule Garage - 20*1*25 cm 6Y5163

Fialová nástěnná kovová cedule Cupcakes - 20*1*25 cm 6Y5097

Fialová nástěnná kovová cedule Cupcakes - 20*1*25 cm 6Y5097
Detail

Fialová nástěnná kovová cedule Cupcakes - 20*1*25 cm Barva: fialová, multiMateriál: kovHmotnost: 0,17 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Fialová nástěnná kovová cedule Cupcakes - 20*1*25 cm 6Y5097

Nástěnná kovová cedule Afternoon Teas - 20*1*25 cm 6Y5098

Nástěnná kovová cedule Afternoon Teas - 20*1*25 cm 6Y5098
Detail

Nástěnná kovová cedule Afternoon Teas - 20*1*25 cm Barva: multiMateriál: kovHmotnost: 0,174 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnná kovová cedule Afternoon Teas - 20*1*25 cm 6Y5098

Kovová nástěnná cedule Happy Hour - 20*1*25 cm 6Y4934

Kovová nástěnná cedule Happy Hour - 20*1*25 cm 6Y4934
Detail

Kovová nástěnná cedule Happy Hour - 20*1*25 cm Barva: Béžová, multiMateriál: kovHmotnost: 0,17 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovová nástěnná cedule Happy Hour - 20*1*25 cm 6Y4934

Kovová nástěnná cedule Wine Diva - 20*1*25 cm 6Y4930

Kovová nástěnná cedule Wine Diva - 20*1*25 cm 6Y4930
Detail

Kovová nástěnná cedule Wine Diva - 20*1*25 cm Barva: multiMateriál: kovHmotnost: 0,192 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovová nástěnná cedule Wine Diva - 20*1*25 cm 6Y4930

Červená nástěnná cedule Backyard Bar - 20*1*25 cm 6Y5158

Červená nástěnná cedule Backyard Bar - 20*1*25 cm 6Y5158
Detail

Červená nástěnná cedule Backyard Bar - 20*1*25 cm Barva: červená, multiMateriál: kovHmotnost: 0,17 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Červená nástěnná cedule Backyard Bar - 20*1*25 cm 6Y5158

Nástěnná kovová cedule Champion Horses - 20*1*25 cm 6Y5046

Nástěnná kovová cedule Champion Horses - 20*1*25 cm 6Y5046
Detail

Nástěnná kovová cedule Champion Horses - 20*1*25 cm Barva: multiMateriál: kovHmotnost: 0,166 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnná kovová cedule Champion Horses - 20*1*25 cm 6Y5046

Červená nástěnná cedule Handbag Diva - 20*1*25 cm 6Y5102

Červená nástěnná cedule Handbag Diva - 20*1*25 cm 6Y5102
Detail

Červená nástěnná cedule Handbag Diva - 20*1*25 cm Barva: červená, multiMateriál: kovHmotnost: 0,174 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Červená nástěnná cedule Handbag Diva - 20*1*25 cm 6Y5102

NITEOLA Vědro na kolečkách se ždímačem 1 × 25 l (8595686301586)

NITEOLA Vědro na kolečkách se ždímačem 1 × 25 l (8595686301586)
Detail

Kýbl Úklidový kbelík Usnadněte si uklízení s pomocí NITEOLA vědra na kolečkách se ždímačem. Díky čtyřem otočným kolečkám se s kýblem snadno manipuluje a přemísťuje. Pomůcka pro úklid je rozdělen na dva části, kbelík a vědro. Pákový ždímač jednoduše vyždímá mop. NITEOLA vědro na kolečkách se ždímačem usnadní práci nejen v domácnosti, ale i na pracovišti. Klíčové vlastnosti vědra na kolečkách se ždímačem NITEOLA NITEOLA vědro na kolečkách se ždímačem je rozděleno na dvě části kyblík a vědroŽdímač usnadňuje ždímání mopuS NITEOLA vědrem na kolečkách se ždímačem se snadno manipulujeIdeální volba nejen do domácnosti (alza.cz)

Podobné produkty ako NITEOLA Vědro na kolečkách se ždímačem 1 × 25 l (8595686301586)

Šumava - Trojmezí, Horní Lipno - cykloturistická mapa č. 3 /1:25 000

Šumava - Trojmezí, Horní Lipno - cykloturistická mapa č. 3 /1:25 000
Detail

Cykloturistická mapa v měřítku 1 : 55 000 s vícejazyčným rejstříkem turistických cílů (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šumava - Trojmezí, Horní Lipno - cykloturistická mapa č. 3 /1:25 000
Studiologic VFP 1/25 (12737), Studiologic PS/250 (12736), Studiologic SOFT CASE - Size A (CFAT900), Studiologic SL Magnetic Music Stand (CFAT650), Vacs Kärcher NT 25/1 (8596419223007), ARIEL Hygienespüler 1 l (25 praní) (8435495827474), Vacs Kärcher NT 25/1 Ap (8596419115623), Pimm's No.1 Cup 1l 25% (5010262701961), RONA oblá 25 cm 1 ks (5691 250), WINNI´S All in 1 25 ks (8002295062758), MUUMI BABY Newborn vel. 1 (25 ks) (6414100587059), Všude samá krása (978-80-87780-25-1), Bruntálsko z nebe (978-80-88259-25-1), SOMAT Tabs All in 1 Extra 25 ks (4015000962940), AHProfi momentový klíč 1/4", 5 - 25 Nm (AH011271), Ahoj, ja som Bak (978-80-89939-25-1), FitnessLine - 25 kg (SCH1002-25), Sirui SH-25 (SH-25), NITEOLA Vědro na kolečkách se ždímačem 1 × 25 l (8595686301586), Gardena Spojka 25 mm x vnitřní závit 1" (2762-20), carl zeiss zeiss milvus 1 4 25 zf 2 nikon, Drátěný plot se sloupky ocel 25 × 1 m zelený (144610), Tyrannosaurus Rex PT1803-25 (PT1803-25), PATONA filtr Kärcher NT 25/1, NT 35/1, NT 40/1, NT 45/1,NT 55/1,6.904-206 (PT9564), sea to summit prezka field repair buckle side release 1 pin 25 mm velikost 25 mm barva cerna, Vrták do kovu vybrušovaný, SET, 1 – 13 mm, 25 ks (120335), Ebi Nature Wood Jati 25-45 cm M 1 ks (4047059110072), LED Motožárovka P15D-25-1 PX15D H6M 2xCOB 2000LM bílá (430), Univerzální obal na knihu 1: rozměr 25 x 41 cm (0214881)