Strojek na těstoviny nudle imperia restaurant (227703506)

Produkt Strojek na těstoviny nudle imperia restaurant (227703506) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Strojek na těstoviny nudle imperia restaurant (227703506) upraviť a produkt hľadať znova.

Strojek na těstoviny nudle Imperia Restaurant (227703506)

Strojek na těstoviny nudle Imperia Restaurant (227703506)
Detail

Strojek na těstoviny poloprofesionální, z nerezové oceli, 10 různých šířek nudlí, příslušenství (alza.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny nudle Imperia Restaurant (227703506) , Rucni strojek na nudle

Strojek na těstoviny elektrický Imperia Restaurant (227703515)

Strojek na těstoviny elektrický Imperia Restaurant (227703515)
Detail

Strojek na těstoviny poloprofesionální, ideální pro hotely, restaurace ale i domácnosti, vyroben z chromované oceli, spotřebovává velmi malé množství energie, má potenciometr pro nastavení úrovně rychlosti a led diody upozorňující na chod stroje, ihned připraven k použití a nevyžaduje žádnou údržbu, po použití stačí přetřít hadříkem, mapájení 290W, 230V / 50Hz, regulační oblast válečků 0-5 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny elektrický Imperia Restaurant (227703515) , Elektricky strojek na nudle

Imperia strojek na těstoviny

Detail

Strojek na těstoviny značky IMERIA je jednoduchý a mechanický. Vyroben je z chromu a nerezu a velice vám usnadní vaší práci. Možnost tloušťky těsta je nastavitelná. Není nad vlastnoručně připravené těstoviny! (mall.cz)

Podobné produkty ako Imperia strojek na těstoviny , Orion strojek na nudle francesko

Těstoviny nudle pšeničné vlasové 200 g BIO COUNTRY LIFE

Těstoviny nudle pšeničné vlasové 200 g BIO COUNTRY LIFE
Detail

Český produkt. Bezvaječné sušené těstoviny z celozrnné pšenice v biokvalitě. Vhodné do polévek. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny nudle pšeničné vlasové 200 g BIO COUNTRY LIFE , Orion strojek na vlasové nudle (131504)

Těstoviny nudle rýžové 1 mm bezlepkové 240 g LUCKA

Těstoviny nudle rýžové 1 mm bezlepkové 240 g LUCKA
Detail

Bezlepkové nudle z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny nudle rýžové 1 mm bezlepkové 240 g LUCKA , Westmark strojek na nudle, nerez (61302260)

Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA

Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA
Detail

Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny LUCKA neobsahují konzervanty ani barviva. Široké využití v kuchyni. Dobře se hodí do asijských receptů. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Těstoviny nudle rýžové 3 mm bezlepkové 240 g LUCKA , Elektricky strojek na nudle a testoviny

Strojek na těstoviny

Strojek na těstoviny
Detail

Nemusíte cestovat do Itálie, abyste si mohli vychutnat vynikající domácí těstoviny. Jednoduše použijte strojek na nudle a těstoviny k přípravě čerstvých domácích těstovin. Můžete experimentovat s různými druhy a barvami těstovin, protože tento mlýnek na těstoviny vám umožňuje upravit šířku a tloušťku těstovin, jak chcete. Svorka je nastavitelná, takže jednotku lze bezpečně připevnit k jakémukoli stolu nebo pracovní desce. Odnímatelné součásti stroje na těstoviny se snadno čistí. Nastavitelná šířka nudlí 2,0 a 6,6 mm Nastavitelná tloušťka nudlí od 0,5 do 3,0 mm S ruční klikou (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny , Orion strojek na těstoviny 131501

Strojek na nudle mechanický

Strojek na nudle mechanický
Detail

těsto rozválí i nakrájí 6 tlouštěk plátu 2 šířky nudlí Příprava domácích nudlí a těstovin bude s tímto strojkem jednoduše hračka a zábava. Mechanický strojek na nudle rozválí těsto v 6 možných tloušťkách plátu na max. šíři 15 cm. Vyválené těsto pak krájí ve dvou šířkách těstovin. Nastavení šíře 2 a 6,5 mm (nudle, špagety) Materiál: nerezová ocel, plast Rozměry: š. 20 cm, v. 16 cm Vhodné do myčky nádobí: ne (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Strojek na nudle mechanický , Orion strojek na nudle set francesco (131512)

PROHOME - Strojek na nudle 1mm

PROHOME - Strojek na nudle nerezový

PROHOME - Strojek na nudle nerezový
Detail

18x17x15cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Strojek na nudle nerezový , Grand restaurant kuřecí na zelenině (8594029444096)

Strojek na nudle ORION 20x16cm

Strojek na nudle ORION 20x16cm
Detail

NakupteStrojek na nudle ORION 20x16cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské strojkyza799.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Strojek na nudle ORION 20x16cm , Grand restaurant vepřové na mrkvi (8594029444119)

Strojek na nudle FRANCESCO sada

Strojek na nudle FRANCESCO sada
Detail

na výrobu domácích těstovin 3 nástavce, 2 rádélka snadné upěvnění k desce stolu regulace tloušťky těsta Báječný domácí pomocník pro snadnou výrobu nudlí do polévky, špaget, širokých nudlí, plátů na lasagne či plněných raviol. Nerezový strojek na nudle je vybaven třemi nástavci a dvěma rádélky poháněnými mechanickou kličkou. S jeho pomocí vyválíte těsto až do šířky 15 cm. Bočním kolečkem lze regulovat tloušťku těsta. Bohaté příslušenství obsahuje nástavec na vlasové nudle (1 mm), na pláty (5 cm), na širší nudle (2 mm), na ploché přílohové nudle (6,6 cm) a na ravioly (4,5 x 4,5 cm), rádélko na upravení šířky těsta a rádélko s 6 snímatelnými kolečky k přípravě různě širokých nudlí. Strojek snadno upevníte ke stolu či pracovní desce rychloupínacím šroubem. Rozměry: 20 x 13 cm Materiál: kov Vhodné do myčky nádobí: ne (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Strojek na nudle FRANCESCO sada , Stopařův průvodce galaxií 2: restaurant na konci vesmíru

LODOS Strojek na nudle (4)

LODOS Strojek na nudle (4)
Detail

Strojek na těstoviny a různé druhy zeleniny, mechanické přichycení ke stolu pomocí šroubu nebo přísavkou http://www.lodos.info/ (alza.cz)

Podobné produkty ako LODOS Strojek na nudle (4) , Strojek na psy recenze

Strojek na těstoviny Antonietta nerez

Strojek na těstoviny Antonietta nerez
Detail

Vyrobte si originální domácí těstoviny přímo ve vaší kuchyni. Strojek na těstoviny Antonietta je vyroben z nerezové oceli. Válečky jsou z chromové oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Strojek má protiskluzový podstavec a díky nastavitelnému svěráku jej stabilně připevníte ke kuchyňské lince nebo stolu. Velmi jednoduchá manipulace a použití. Z pohodlí domova tak jednoduše zvládnete připravit lasagne, fettucine nebo špagety. - materiál: nerezová ocel/chromovaná ocel - šířka těsta až 14,5 cm - 9 různých nastavení: 0,3 - 3 mm - 3 varianty: lasagne, fettuccine, špagety - značka: KELA (patro.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Antonietta nerez , Strojek na psy rucni

Banquet Strojek na těstoviny Culinaria

Detail

Strojek na těstoviny Banquet Culinaria na přípravu těstovin je vyroben z nerezu s plastovými držadly. Strojek rozválí těsto o maximální šířce 14 cm. Podpořte domácí produkt a ochutnejte vlastní těstoviny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Strojek na těstoviny Culinaria , Strojek na psy lidl

Orion strojek na těstoviny 131501

Orion strojek na těstoviny 131501
Detail

 Strojek na výrobu nudlí by neměl chybět ve výbavě žádné správné hospodyňky. Mechanický ruční strojek na nudle rozválí těsto v 6 možných tloušťkách plátu na maximální šíři 15 cm. Vyválené těsto pak krájí v různých šířkách těstovin. Šíři si můžete nastavit na 2 až 6,5 mm (nudle, špagety). (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion strojek na těstoviny 131501 , Nastavce na strojek moser

Strojek na nudle ORION Francesco 20x13cm

Detail

Strojek ORION Francesco na nudle (tipa.eu)

Podobné produkty ako Strojek na nudle ORION Francesco 20x13cm , Keramická dóza na těstoviny cats

Strojek na vlasové nudle ORION 9x6x18cm

WESTMARK Strojek na nudle, nerez (61302260)

WESTMARK Strojek na nudle, nerez (61302260)
Detail

Strojek na těstoviny mechanický, na výrobu nudlí ve dvou šířích (taglionlini a tagliatelle) a přípravu těsta na lasagne s jednoduchou obsluhou a vysokou stabilitou díky protiskluzovému podstavci, materiál-tělo a mechanismus z chromované oceli, plášť z nerezové oceli Domácí těstoviny nejsou žádná věda, stačí mít dobrý recept a kvalitní strojek na těstoviny, který vám jejich přípravu velmi usnadní. Vyzkoušejte mechanický strojek na těstoviny od značky WESTMARK. Celé tělo a mechanismus strojku je z chromované oceli, plášť je z oceli nerezové. Strojek zvládne vyrobit nudle ve dvou šířkách, připravit tak můžete lahodné taglionlini nebo tagliatelle, ale i lasagne. Strojek se velmi jednoduše ovládá a díky protiskluzovému podstavci nabízí také vysokou stabilitu. Rozměry strojku na těstoviny WESTMARK jsou 195 × 200 × 155 mm. Klíčové vlastnosti strojku na těstoviny WESTMARK Mechanický strojek pro přípravu těstovin od značky... (alza.cz)

Podobné produkty ako WESTMARK Strojek na nudle, nerez (61302260) , Imaginarium strojek na značkování (8428918084240)

ORION Strojek na vlasové nudle (131504)

ORION Strojek na vlasové nudle (131504)
Detail

Strojek na těstoviny - kov, plast, ruční, mechanický, na krájení vlasových nudlí, úchytný šroub pro upevnění, maximální šířka plátu 6 cm, šířka nakrájených nudlí cca 1 mm, rozměry 18 × 9 × 6 cm Co si budeme nalhávat, domácí nudličky do polévky jsou prostě mnohem chutnější než ty kupované. Navíc, příprava domácích nudlí je jednoduchá a s ručním strojkem na vlasové nudle od ORION bude ještě snazší! Mechanický strojek nakrájí připravené proschlé těsto na velmi jemné vlasové nudličky. Maximální šíře plátu těsta je 60 mm. Šířka nakrájených nudlí je pak asi 1 mm. Mechanický strojek ORION je vyroben z odolné nerezové oceli doplněné o plastové prvky a na pracovní linku jej uchytíte pomocí úchytného šroubu. Se strojkem připravíte výtečné domácí nudle, které vám v polévce bude každý chválit. Klíčové vlastnosti mechanického strojku na vlasové nudle ORION Mechanický ruční strojek na těstoviny od ORIONKrájí proschlé pláty vyváleného těsta na... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Strojek na vlasové nudle (131504) , Strojek na strouhanku jihokov orion

ORION Strojek na nudle mechanický (131501)

ORION Strojek na nudle mechanický (131501)
Detail

Strojek na těstoviny - nerezová ocel, ruční, mechanický, na nudle, pro rozválení těsta, nastavení šířky těstovin 2 a 6,5 mm, šířka 20 cm, výška 16 cm Připravte si v kuchyni své vlastní domácí těstoviny. S mechanickým strojkem na těstoviny od značky ORION je to hračka! Ruční strojek ORION z odolné nerezové oceli rozválí připravené těsto na 6 možných tlouštěk plátu. Maximální šíře těsta je 15 cm. Vyválené těsto pak krájí ve dvou šířkách, a to 2 a 6,5 mm, se strojkem tedy vykouzlíte báječné nudle nebo špagety. Příprava domácích nudlí se strojkem ORION je velmi jednoduchá, těstoviny pak už jen stačí uvařit ve vodě a můžete servírovat. Dobrou chuť! Klíčové vlastnosti mechanického strojku na nudle ORION Mechanický ruční strojek na těstoviny od ORIONTěsto rozválí v 6 možných tloušťkách plátuMaximálně šíře těsta 15 cmVyválené těsto krájí ve dvou šířkách - 2 a 6,5 mmVhodné na nudle a špagetyStrojek ORION je vyroben z nerezové oceliDrobné... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Strojek na nudle mechanický (131501) , Stříhací strojek na psy (13367)

Orion Strojek na nudle set Francesco

Detail

Pro milovníky italské kuchyně je tu strojek na nudle set Francesco od výrobce Orion. Strojek je vyroben z nerezové oceli a pomocí šroubu ho jednoduše přiděláte k pracovní desce. V setu najdete několik nástavců od rozválení těsta, až po plněné ravioly a různá rádélka pro výrobu vašich oblíbených těstovin. Tak co si dneska uvaříte? (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Strojek na nudle set Francesco , Pro 9 strojek na psy

ORION Strojek na vlasové nudle, 131504

ORION Strojek na vlasové nudle, 131504
Detail

Strojek na polévkové nudle vám zjednoduší přípravu domácích nudlí do polévky. Nakrájí pláty nudlového těsta na jemné polévkové nudličky, na které jsme zvyklí. Má praktickou velikost, jednoduché ruční ovládání a je vyrobený z kvalitní nerez oceli. K podložce se upevňuje pomocí šroubu. (4home.cz)

Podobné produkty ako ORION Strojek na vlasové nudle, 131504 , Tescoma struhadlo na těstoviny handy (643570.00)

Banquet Strojek na těstoviny Culinaria - rozbaleno

Detail

Strojek na těstoviny Banquet Culinaria na přípravu těstovin je vyroben z nerezu s plastovými držadly. Strojek rozválí těsto o maximální šířce 14 cm. Podpořte domácí produkt a ochutnejte vlastní těstoviny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Strojek na těstoviny Culinaria - rozbaleno , Tefal ingenio lžíce na těstoviny (k2060214)

Kitchen Artist Strojek na těstoviny MEN41

Detail

Ruční mlýnek na výrobu pravých italských těstovin ocení každý milovník této kuchyně. Je dodáván s nástavci pro výrobu fettuccine, spaghetti, lasgne, ale i plněných raviol. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kitchen Artist Strojek na těstoviny MEN41 , Hraci strojek

Banquet Strojek na těstoviny Culinaria - zánovní

Detail

Strojek na těstoviny Banquet Culinaria na přípravu těstovin je vyroben z nerezu s plastovými držadly. Strojek rozválí těsto o maximální šířce 14 cm. Podpořte domácí produkt a ochutnejte vlastní těstoviny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Strojek na těstoviny Culinaria - zánovní , Hodinovy strojek

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150
Detail

Strojek na těstoviny z kolekce Marcato. Model vyroben z hliníku. (answear.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150 , Nahradni dily na holici strojek philips

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150
Detail

Strojek na těstoviny z kolekce Marcato. Model vyroben z hliníku. (answear.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150 , Stříhaci strojek moser set na vlasy

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150
Detail

Strojek na těstoviny z kolekce Marcato. Model vyroben z hliníku. (answear.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Marcato Atlas 150 , Nudle ve spreji 250 ml (8590331322664)

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 180

Strojek na těstoviny Marcato Atlas 180
Detail

Strojek na těstoviny z kolekce Marcato. Model vyroben z ocele a hliníku. (answear.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Marcato Atlas 180 , Eta tvořítka na těstoviny 0028 97000 (eta002897000)

Strojek na těstoviny Bahne Pasta Machine

Strojek na těstoviny Bahne Pasta Machine
Detail

Strojek na těstoviny z kolekce Bahne. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny Bahne Pasta Machine

ORION Strojek na nudle set FRANCESCO (131512)

ORION Strojek na nudle set FRANCESCO (131512)
Detail

Strojek na těstoviny - celokovový, ruční, mechanický, s nástavci, na přípravu domácích těstovin, uchycení pomocí kovového šroubu, snadno a rychle sestavitelný, set obsahuje nástavec na rozvalování těsta, dvojitý nástavec na výrobu klasických českých polévkových nudlí, na výrobu širokých nudlí nebo lasagní, dvojitý nástavec na výrobu špaget a na výrobu širších nudlí fetuciny, nástavec na výrobu plněných raviol, rádélko na přípravu správné šířky těsta pro výrobu raviol a rádélko se 6 nástavci ORION Strojek na nudle FRANCESCO Milujete těstoviny? Špagety, nudle, domácí nudličky do polévky, fettuccine, lasagne, plněné masové ravioly... A co takhle si je zkusit připravit doma? S pomocí mechanického ručního strojku na těstoviny od ORION to bude hračka! Celokovový strojek ORION obsahuje několik šikovných nástavců, s kterými lze připravit nejrůznější těstoviny. Strojek uchytíte k pracovní desce za pomoci úchytného šroubu. Připravené těsto na... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Strojek na nudle set FRANCESCO (131512)

Strojek na nudle bez nástavců QF-150

Strojek na nudle bez nástavců QF-150
Detail

Strojek na nudle bez nástavců Strojek na nudle je skvělý pomocník pro všechny hospodyňky při přípravě domácích nudlí. Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá. Velmi dobře se také udržuje. Strojek na nudle má nastavitelný ocelový váleček na rozválení těsta, odnímatelné držadlo s plastovou rukojetí a upevnění na stůl pomocí svěráku. Strojek na nudle a funkce: válení těsta - 7 možných nastavení tloušťky krájení nudlí - šířka nudlí od 2 - 6,5 mm (nudle, špagety,…) Technické parametry - strojek na nudle: - materiál: pevná chromovaná ocel (nerezový plech) - rozměry: cca 19,5 x 12 x 13,5 cm (nudlovač) cca 17,5 x 3,5 x 11 cm (přídavný kráječ nudlí) - hmotnost strojku: 3,5 kg Na strojek na nudle poskytujeme záruku 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Strojek na nudle bez nástavců QF-150

Strojek na nudle s nástavci QZ-T1

Strojek na nudle s nástavci QZ-T1
Detail

Strojek na nudle s nástavci Strojek na nudle je skvělý pomocník pro všechny hospodyňky při přípravě domácích nudlí. Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá. Velmi dobře se také udržuje. Strojek na nudle má nastavitelný ocelový váleček na rozválení těsta, odnímatelné držadlo s plastovou rukojetí a upevnění na stůl pomocí svěráku. Ruční mechanický strojek na nudle snadno rozválí těsto v různých tloušťkách, vyválené těsto pak krájí v různých šířkách těstovin. Strojek na nudle - sada obsahuje: nástavec na rozvalování těsta - šíře rozváleného těsta max. 150 mm, nastavitelných 7 stupňů síly těsta dvojitý nástavec na výrobu klasických českých polévkových nudlí (cca 1 mm) a na výrobu širokých nudlí (cca 6 mm) dvojitý nástavec na výrobu špaget (3 mm) a na výrobu širších nudlí – fetuccini (45 mm) nástavec na výrobu plněných raviol rádélko Na strojek na nudle poskytujeme záruku 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Strojek na nudle s nástavci QZ-T1

Kitchen Artist Strojek na těstoviny MEN41 - zánovní

Detail

Ruční mlýnek na výrobu pravých italských těstovin ocení každý milovník této kuchyně. Je dodáván s nástavci pro výrobu fettuccine, spaghetti, lasgne, ale i plněných raviol. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kitchen Artist Strojek na těstoviny MEN41 - zánovní

Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF

Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF
Detail

Hlavní výhody: ruční strojek pro přípravu čerstvých domácích těstovin pro výrobu plátů na lasagne, 7 mm tagliatelle a 2 mm špaget 9 nastavitelných stupňů tloušťky těsta v rozmezí 0,2 - 3 mm snadná, intuitivní a plynulá obsluha bezpečné uchycení - systém upínání na stůl pomocí svorky a protiskluzové nožičky válce i kliková rukojeť lze odejmout pro snadné skladování Dodatečné informace: rozměry: 19,5 x 12,5 x 12,5 cm materiál: nerezová ocel (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF

Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF

Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF
Detail

Hlavní výhody: ruční strojek pro přípravu čerstvých domácích těstovin pro výrobu plátů na lasagne, 7 mm tagliatelle a 2 mm špaget 9 nastavitelných stupňů tloušťky těsta v rozmezí 0,2 - 3 mm snadná, intuitivní a plynulá obsluha bezpečné uchycení - systém upínání na stůl pomocí svorky a protiskluzové nožičky válce i kliková rukojeť lze odejmout pro snadné skladování Dodatečné informace: rozměry: 19,5 x 12,5 x 12,5 cm materiál: nerezová ocel (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Strojek na těstoviny GOURMET, nerezová ocel, WMF

Strojek na nudle set s rádelkem Francesco - ORION

Strojek na nudle set s rádelkem Francesco - ORION
Detail

Strojek s nástavci lze použít nejenom na těstoviny, ale i potahovací hmotu nebo marcipán. Ruční mechanický strojek s nástavci na přípravu domácích těstovin. Sami si profesionálně vyrobíte těstoviny z domácích surovin. Strojek je celokovový, k pracovní desce je uchycen pomocí kovového šroubu. Strojek snadno a rychle sestavíte, pohodlně ho pak rozložíte a omyjete. Set obsahuje: nástavec na rozvalování těsta - šíře rozváleného těsta max. 150 mm nastavitelných 9 stupňů síly těsta dvojitý nástavec na výrobu klasických českých polévkových nudlí (1 mm) a na výrobu širokých nudlí - lasagní (5 cm) dvojitý nástavec na výrobu špaget (2 mm) a na výrobu širších nudlí - fetuciny (6,6 mm) nástavec na výrobu plněných raviol - masových, sýrových, marmeládových či tvarohových obdélníčků (4,5 cm) rádélko na přípravu správné šířky těsta pro výrobu raviol rádélko se 6 nástavci, se kterým vytvoříte stejnoměrné různě široké pruhy, či dvěma tahy stejnoměrné čtverečky, ale také pomocí přiloženého nástavce snadno vykrájíte různě velká kolečka. ITALSKÉ SPECIALITY V JEDNOM SETU PROFESIONÁLNÍ VÝROBA TĚSTOVIN NUDLE JAKO OD BABIČKY JEDEN SET PRO VŠECHNY ITALSKÉ SPECIALITY. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Strojek na nudle set s rádelkem Francesco - ORION

De Gusto Strojek na těstoviny s nástavci QZ

De Gusto Strojek na těstoviny s nástavci QZ
Detail

Ruční mechanický strojek na nudle snadno rozválí těsto v různých tloušťkách, vyválené těsto pak krájí v různých šířkách těstovin. Sada obsahuje: nástavec na rozvalování těsta - šíře rozváleného těsta max. 150 mm, nastavitelných 7 stupňů síly těsta dvojitý nástavec na výrobu klasických českých polévkových nudlí (cca 1 mm) a na výrobu širokých nudlí (cca 6 mm) dvojitý nástavec na výrobu špaget (3 mm) a na výrobu širších nudlí – fetuccini (45 mm) nástavec na výrobu plněných raviol rádélko (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako De Gusto Strojek na těstoviny s nástavci QZ

Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari

Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari
Detail

Hlavní výhody: automatický i manuální systém přípravy těstovin pro 5 druhů těstovin 9 úrovní nastavení tloušťky pracovní doba až 60 minut v kuse Dodatečné informace: rozměry: 35 x 15 x 20 cm výkon: 90 W materiál: konstrukce nerezová ocel, válečky hliník max. šířka plátků těsta: 15 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari

Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari

Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari
Detail

Hlavní výhody: automatický i manuální systém přípravy těstovin pro 5 druhů těstovin 9 úrovní nastavení tloušťky pracovní doba až 60 minut v kuse Dodatečné informace: rozměry: 35 x 15 x 20 cm výkon: 90 W materiál: konstrukce nerezová ocel, válečky hliník max. šířka plátků těsta: 15 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Elektrický strojek na těstoviny G20121 SFOGLIA MIA G3Ferrari

Hendi Strojek na těstoviny - 210x(H)340 mm (224830)

Hendi Strojek na těstoviny - 210x(H)340 mm (224830)
Detail

Strojek na těstoviny Strojek HENDI vám umožní jednoduše připravovat čerstvé těstoviny. Vyrobený je z velmi kvalitní nerezové oceli v kombinaci s hliníkovým materiálem a jeho použití je snadné. Strojek se instaluje na stůl a disponuje válcem na těsto, řezačkou na fettuccine a na tagliatelle. Jistě oceníte ruční kliku nebo možnost nastavení tloušťky těsta. Pomocí strojku HENDI ušetříte spoustu času. Klíčové vlastnosti strojku na těstoviny HENDI, 210 × 340 mmPraktický strojek na přípravu čerstvých těstovinVyrobený z velmi kvalitního nerezového materiálu v kombinaci s hliníkemPoužití strojku na těstoviny HENDI je snadnéPraktická ruční klika a držákMožnost montáže na stůl a nastavení tloušťky těsta od 0,2 do 0,25 mmV balení řezačka na tagliatelle, na fettuccine a válec na těstoRozměry:210 × 340 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Hendi Strojek na těstoviny - 210x(H)340 mm (224830)

Kela Strojek na těstoviny Antonietta nerez KL-11720 (KL-11720)

Kela Strojek na těstoviny Antonietta nerez KL-11720 (KL-11720)
Detail

Strojek na těstoviny nerezová ocel/chromovaná ocel, šířka těsta až 14.5cm, 9 různých nastavení 0.3-3mm, 3 varianty lasagne, fettuccine, špagety, válečky z chromové oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou, protiskluzový podstavec, nastavitelný svěrák. Jako od maminky! Jako od babičky! Prostě domácí, znáte to sami! Díky strojku na těstoviny Kela Antonietta si nyní můžete sami připravit vynikající čerstvé těstoviny v pohodlí svého domova. Špagety, lasagne, fettuccine nebo domácí nudle, to vše se nyní stane vaší doménou! Válečky z chromované oceli umožňují až 9 různých nastavení, protiskluzový podstavec a nastavitelný svěrák pak zajišťují stabilitu strojku při jeho využívání. Chromovaná ocel propůjčuje strojku Antonietta nadčasový elegantní vzhled a díky kvalitní povrchové úpravě se stane ozdobou vaší kuchyně i vaším nepostradatelným pomocníkem na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kela Strojek na těstoviny Antonietta nerez KL-11720 (KL-11720)

Strojek přídavný na špagety 2 mm Imperia Simplex (227703502)

Strojek přídavný na špagety 2 mm Imperia Simplex (227703502)
Detail

Strojek na těstoviny přídavný, na špagety 2 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Strojek přídavný na špagety 2 mm Imperia Simplex (227703502)

KitchenAid Strojek na rozvalování těsta ( válec na těstoviny ) (5KSMPSA)

KitchenAid Strojek na rozvalování těsta ( válec na těstoviny ) (5KSMPSA)
Detail

Strojek na těstoviny ke kuchyňskému robotu KitchenAid, strojek na těstoviny 5KSMPSA - válec na těstoviny Přídavný díl v podobě strojku na rozvalování těsta je kompatibilní s vybranými kuchyňskými roboty značky KitchenAid. Příslušenství KitchenAid 5KSMPSA je určeno k vyválení těstovin. Se strojkem vytvoříte až 140 mm široký plát a sami si můžete zvolit tloušťku. Váleček na těsto KitchenAid 5KSMPSA z masivního pochromovaného kovu je dodávám se štětečkem na čištění. Klíčové vlastnosti příslušenství KitchenAid 5KSMFGA, strojku na rozvalování těstaPřídavný díl je vhodný rozvalování těstovinKompatibilní s kuchyňskými roboty značky KitchenAidStrojek na rozvalování těsta KitchenAid 5KSMFGA zvládne až 140 mm široký plátTloušťku těsta si volíte podle potřebyVáleček je z masivního pochromovaného kovuPříslušenství KitchenAid 5KSMFGA se dodává se štětečkem na čištěníMateriál:90 % Fe (železo), 2 % PA, 6,8 % měď a zinekKompatibilní... (alza.cz)

Podobné produkty ako KitchenAid Strojek na rozvalování těsta ( válec na těstoviny ) (5KSMPSA)

Dámský župan Imperia

Dámský župan Imperia
Detail

Dámský župan Imperia Livco z pestrobarevného hladkého příjemného materiálu na dotek horní část z mačkaného tylu květinové vzoru ozdobený velkou růžovou mašlí dvě očka na zapínání krátké rukávy (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dámský župan Imperia

Imperia stojan na sušení

Detail

Kam s právě vyrobenými čerstvými těstovinami? Nejvhodnější místo na sušení je stojánek. Tento dřevěný stojánek značky IMPERIA vás zaujme tím, jak je velice praktický! (mall.cz)

Podobné produkty ako Imperia stojan na sušení

Restaurant Evropa

Restaurant Evropa
Detail

S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche Od moře k moři (patro.cz)

Podobné produkty ako Restaurant Evropa

TESCOMA Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA 630872.00 (630872.00)

TESCOMA Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA 630872.00 (630872.00)
Detail

Strojek na těstoviny vhodný pro výrobu tagliolini, fettuccine, lasagne, tenkých polévkových nudlí, k pracovní desce uchycen velkou kovovou svorkou, Milujete těstoviny a láká vás jejich domácí příprava? Ano? Pak určitě vyzkoušejte tento kvalitní strojek pro přípravu domácích těstovin.Milujete těstoviny a láká vás jejich domácí příprava? Ano? Pak určitě vyzkoušejte tento kvalitní strojek pro přípravu domácích těstovin. Na talíři ve vaší kuchyni ožijí vaše vlastnoručně vyrobené tagliolini, fettuccine, lasagne a nebo klasické domácí nudle do polévky. Výroba s tímto strojkem je úžasně jednoduchá. Nejdříve mezi válci připravíte pláty. Tloušťku plátu si určíte pomocí nastavovacího kolečka. Poté vložíte pláty do krájecí části. Párkrát otočíte kličkou a je to!Proč budete tento storojek na domácí těstoviny zbožňovat?snadná přípravaodolný strojek z prvotřídních materiálů (nerezavějící ocel)stylový designvýborná stabilita pomocí svorky, která přístroj... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Strojek pro přípravu těstovin DELÍCIA 630872.00 (630872.00)

Imperia nástavec na špagety 2mm

Detail

Nástavec na špagety 2mm značky IMPERIA je vhodný pro strojek na těstoviky IMPERIA. Špagety jsou jedny z nejoblíbenějších těstovin, dopřejte si je doma vyrobené. (mall.cz)

Podobné produkty ako Imperia nástavec na špagety 2mm
rucni strojek na nudle, elektricky strojek na nudle, Orion Strojek na nudle Francesko, ORION Strojek na vlasové nudle (131504), WESTMARK Strojek na nudle, nerez (61302260), elektricky strojek na nudle a testoviny, Orion strojek na těstoviny 131501, ORION Strojek na nudle set FRANCESCO (131512), Kela Strojek na těstoviny Antonietta nerez KL-11720 (KL-11720), Grand Restaurant Kuřecí na zelenině (8594029444096), Grand Restaurant Vepřové na mrkvi (8594029444119), Stopařův průvodce Galaxií 2: Restaurant na konci vesmíru, strojek na psy recenze, strojek na psy rucni, strojek na psy lidl, nastavce na strojek moser, Keramická dóza na těstoviny Cats, Stopařův průvodce Galaxií 2. - Restaurant na konci vesmíru (9788025705292), Imaginarium Strojek na značkování (8428918084240), strojek na strouhanku jihokov orion, Stříhací strojek na psy (13367), pro 9 strojek na psy, TESCOMA Struhadlo na těstoviny HANDY (643570.00), Tefal Ingenio lžíce na těstoviny (K2060214), hraci strojek, hodinovy strojek, nahradni dily na holici strojek philips, stříhaci strojek moser set na vlasy, Nudle ve spreji 250 ml (8590331322664), ETA Tvořítka na těstoviny 0028 97000 (ETA002897000)