Stolička zahradní strend pro 221990

Produkt Stolička zahradní strend pro 221990 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stolička zahradní strend pro 221990 upraviť a produkt hľadať znova.

Stolička zahradní STREND PRO 221990

Detail

NakupteStolička zahradní STREND PRO 221990z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Doplňky pro zahradu > Ostatní doplňky pro zahraduza339.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stolička zahradní STREND PRO 221990 , E-scooter strend pro 7 (str7)

Ventil zahradní STREND PRO R0028 3/4"

Detail

NakupteVentil zahradní STREND PRO R0028 3/4"z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zavlažování > Hadicové spojky a koncovky > Hadicové ventilyza162.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ventil zahradní STREND PRO R0028 3/4" , Blumfeldt london, zahradní stolička, textilen, hliník, 6 pozic, skládací

Ventil zahradní STREND PRO R0028 1/2"

Detail

NakupteVentil zahradní STREND PRO R0028 1/2"z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zavlažování > Hadicové spojky a koncovky > Hadicové ventilyza114.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Ventil zahradní STREND PRO R0028 1/2" , Zahradní židle a stolička s poduškami polyratan černé 44091 (44091)

Zahradní nůžky STREND PRO PS814

Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO PS814z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza225.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO PS814 , Esschert design zahradní stolička s kapsami na nářadí gt01 (421285)

Zahradní nůžky STREND PRO PS894

Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO PS894z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza182.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO PS894 , Zahradní židle a stolička s poduškami polyratan šedé 44092 (44092)

Zahradní nůžky STREND PRO PS811

Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO PS811z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza167.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO PS811 , Kancelářská stolička černá

Zahradní nůžky STREND PRO PS891

Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO PS891z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza139.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO PS891 , Stolička masivní teak

Zahradní nůžky STREND PRO 2110335

Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO 2110335z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza61.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO 2110335 , Kancelářská stolička bílá

Zahradní nůžky STREND PRO Premium

Zahradní nůžky STREND PRO Premium
Detail

NakupteZahradní nůžky STREND PRO Premiumz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Zahradnické nůžky > Nůžky na větveza67.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky STREND PRO Premium , Blumfeldt london, zahradní stolička, souprava 2 kusů, textilen, hliník, 6 pozic, skládací

Pouzdro na zahradní nůžky STREND PRO 2110378

Detail

NakuptePouzdro na zahradní nůžky STREND PRO 2110378z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Držáky nářadíza135.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pouzdro na zahradní nůžky STREND PRO 2110378 , Kesper stolička dřevěná (69575)

Zahradní stolička a klekátko

Zahradní stolička a klekátko
Detail

S touto oboustranně použitelnou lavičkou si můžete zařídit mnoho komfortních poloh při práci: například při zahradničení, při opravě automobilu nebo kola, při natírání plotu apod. Je z obou stran dobře polstrovaná, takže můžete pohodlně sedět nebo klečet. Pevná kvalita s kovovou konstrukcí a praktickou taškou na nářadí na bočním madlu. Maximální nosnost 150 kg. Doplňující rozměry: výška sedací plochy 44 cm, výška klekací plochy 11 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stolička a klekátko , Stolička masivní recyklované dřevo

Zahradní stolička FLORENZ1 hnědá

Detail

Praktická zahradní stolička FLORENZ1, z odolného umělého ratanu v šampaňské (hnědé) barvě. Je ideálním doplňkem křesla řady FLORENZ2. Rám stoličky je vyrobený z hliníku a oplet je z polyratanu. Stolička je ideální pro odpočinek nohou případně ji lze využít, jako další místo k sezení. Maximální nosnost až 100 kg. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stolička FLORENZ1 hnědá , Dětská stolička 4053860 keeper

Zahradní stolička Esschert Design

Detail

Zahradní stolička Esschert Design s motivem růže je praktická a neodolatelná. Snadno ji po zahradě přemístíte a zároveň s ní i nářadí, které tak můžete mít hned po ruce. Na stoličce je spousta místa k jeho uložení. Už nemusíte při práci na zahradě stát nebo klečet, díky stoličce bude práce na zahradě pro vás relaxací. Zahradní stolička Esschert Design je i netradičním a praktickým dárkem. (familium.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stolička Esschert Design , Orion dětská stolička, puntík

SHUMEE Stolička zahradní vč. podušek, černá - 2ks v balení 46416 (46416)

SHUMEE Stolička zahradní vč. podušek, černá - 2ks v balení 46416 (46416)
Detail

Zahradní stolička - materiál umělý ratan, nosnost 100 kg, rozměr 41 × 41 cm (š × v), černá barva Zahradní stoličky Shumee poskytnou komfortní sezení na zahradě, terase i balkónu. Jejich konstrukce je vyrobená z práškově lakované oceli a polyratanu, díky čemuž odolávají opotřebení a nabízí dlouhou životnost. Opatřené jsou silnými poduškami z polyesteru, které zajistí maximální pohodlí při sezení. S ohledem na jejich výšku můžete stoličky používat také jako podnožky. Zahradní stoličky Shumee ozvláštní svým designem každý prostor. Klíčové vlastnosti zahradních stoliček s poduškami 2 ks polyratan černých 46416Zahradní stoličky v moderním designuVhodné na zahradu, terasu i balkónJejich konstrukce je vyrobená z práškově lakované oceli a polyratanuPodušky z polyesteru zajistí maximální pohodlí při sezeníZahradní stoličky Shumee lze používat také jako podnožkyBarevné provedení: černo-bílé Rozměry:41 × 41 × 35 cm Nosnost:100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Stolička zahradní vč. podušek, černá - 2ks v balení 46416 (46416) , Skládací balkonová stolička denice

Zahradní stolička s motivem růžičky

Detail

Zahradní stolička Esschert Design s motivem růžičky je krásný dárek pro babičku zahradnici. Je velmi lehká, takže ji na zahradě babička snadno přemístí a s s ní i nářadí, které tak může mít hned po ruce. Krásný design s růží babičku zarčeně potěší. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stolička s motivem růžičky , Ocelová stolička, 1 stupeň

Weltbild Výškově nastavitelná zahradní stolička

Weltbild Výškově nastavitelná zahradní stolička
Detail

S výškově nastavitelnou stoličkou můžete pracovat na zahradě pohodlněji a komfortněji! Tato stolička s oboustranným sedákem z měkkého plastu ideálním pomocníkem pro různé zahradní práce, jako je oprava kola, natírání plotu nebo pěstování rostlin. Díky možnosti nastavit výšku sedáku na 47 nebo 27 cm je tato stolička skvělým řešením pro pohodlné sezení i klečení, čímž šetříte vaše záda. Rám ze zeleně lakovaných kovových trubek je dostatečně pevný a poskytuje výbornou stabilitu. Sedák z měkkého plastu nejenže zajišťuje optimální podporu, ale také vás chrání před studenou, vlhkou nebo špinavou podlahou. Pokud stoličku zrovna nepotřebujete, lze ji jednoduše složit, což ušetří místo při skladování. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Weltbild Výškově nastavitelná zahradní stolička , Stolička masivní teakové dřevo

Zahradní stolička + klekátko 2v1 ZSK21

Zahradní stolička + klekátko 2v1 ZSK21
Detail

Zahradní stolička + klekátko 2v1 Chraňte svá záda a kolena! Zahradní sedátko usnadní práci na zahradě, uleví Vašim zádům i kloubům. Zahradní stolička je ideální nejen pro zahrádkáře, ale i pro kempování, rybáře, lovce, na piknik,... Multifunkční zahradní stolička má 2 použití a polohy: klekátko při oblíbených činnostech na zahradě (pletí, setí, sázení,..) pouhým otočením je z klekátka pohodlná stolička Zahradní stolička je skládací, snadno přenosná, nezabere skoro žádné místo, vejde se kamkoliv a můžete si ji vzít kamkoliv. Obě strany stoličky jsou čalouněné vrstvou molitanu, odpružení zabraňuje kolísání. Zahradní stolička - technické parametry: rozměr: 56 x 47 x 27 cm (výška sedačky nad zemí - sedátko 40 cm/klekátko 10 cm, rozměr sedačky 36 x 21 cm) rozměr ve složeném stavu 58 x 27 x 13 cm nosnost: do 100 kg hmotnost cca 3 kg Zahradní stoličku + klekátko dodáváme včetně praktické kapsy na nářadí. Na zahradní stoličku + klekátko poskytujeme záruku 24 měsíců. Ilustrační foto, barva a provedení výrobku se může lišit od vyobrazení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stolička + klekátko 2v1 ZSK21 , Stolička masivní recyklované dřevo (240951)

DEOKORK Zahradní stolek - stolička odkládací GEORGIA

DEOKORK Zahradní stolek - stolička odkládací GEORGIA
Detail

Vyšperkujte si venkovní posezení moderními doplňky podle našich tipů! Naprostou většinu zboží máme skladem a dodáme vám ho ihned. Umístíte-li pod stříšku vhodný zahradní stolek, můžete mít sezónu stolování či jen pohody na čerstvém vzduchu téměř celoroční. Z naší rozmanité nabídky si jistě vyberete, ať už prostorný rodinný stůl, nebo menší odkládací stolek. Obdélníkový stůl o rozměrech 29 x 26,5 cm. Malý, ale šikovný zahradní stolek Jste-li malá domácnost s balkónem, terasou nebo zahrádkou a stačí vám stolek k lehátku, na který si odložíte nějakou pochoutku, nápoj či knihu, doporučujeme vám model Georgia s rozměry 29 × 26,5 cm (výška 37 cm). Půvabný stoleček z dřeviny akácie váží pouze 1,5 kg a je to velmi šikovný pomocník – vždy po ruce. Navíc: akáciový odkládací stolek Georgia nemusí být jen venku – hodí se i do obýváku, pracovny či předsíně, kde také poslouží jako odkládací místo. A může to být i skvělý stoleček pro děti, po doplnění polstrem i židle. Klidně jich objednejte víc – cena stolku Georgia v řádu několika stokorun je více než příznivá. 6 plus odkládacího stolku Georgia Jednoduchý a nadčasový design. Trvanlivý materiál – dřevo akácie. Dokonalá funkčnost od rána do noci. Snadná manipulace s možností složení. Univerzální využití v exteriéru a interiéru. Možnost kombinování s dalším nábytkem. Super set: akáciové lehátko a odkládací stolek Odkládací stolek Georgia ideálně doplňte lehátkem La Manche, které je rovněž vyrobené z ohnivě zbarvené dřeviny akácie. Krásný set oživí vaši zahradu i balkón. Letos si už dokonalý odpočinek v koutku přírody určitě nenechte ujít! Akácie – velmi odolná a téměř bezúdržbová dřevina. Dřevo nikdy nevyjde z módy a zahradě vždy sluší. Kromě tuzemského dřeva se dnes rozšiřují i exotické dřeviny. Láká vás netradiční barva dřeva? V tom případě zaměřte pozornost na akácii. Jedná se o tvrdé dřevo pocházející z rychle rostoucích stromů tropických lesů východní Asie a jižní Ameriky, odkud se postupně rozšířilo i na ostatní kontinenty. Exotická dřevina akácie vyniká trvanlivostí, tvrdostí, houževnatostí a pevností. Úspěšně odolává stárnutí a biologické degradaci. Je nápadná svou plamennou texturou a olivově hnědou až šedohnědou barvou. Prolínání světlejších a tmavších odstínů dává akáciovému nábytku krásný teplý vzhled. Pro zachování původního odstínu je však nutné nábytek z akácie napouštět teakovým olejem, který ho také ochrání před povětrnostními vlivy. Vybírejte z různých materiálů: od akácie přes umělý ratan po fiber-cement Zahradní nábytek z akácie je vhodný pro zahrady, zimní zahrady, terasy, balkóny i vnitřní prostory. Rádi vám pomůžeme vybrat sestavy, křesla a židle, lavice, stoly, odkládací stolky, lehátka i nábytkové příslušenství z této populární exotické dřeviny. K dispozici jsou i další exotická dřeva – teak, meranti, durian, eukalyptus. A máme také zahradní nábytek smrkový, borovicový, kovový nebo z žádaného umělého ratanu. Mezi zahradními doplňky se nově objevil také fiber-cement, přírodní materiál, který zajišťuje každému kousku unikátní vzhled a časem i ceněnou patinu. Odkládací stolky a další drobnosti z fiber-cementu mohou mít postupně na povrchu drobné dírky, které však nenarušují jejich hodnotu a životnost. Plánujete-li rekonstrukci terasy, výměnu posezení nebo další úpravy na zahradě i v bytě, inspirujte se u nás. Díky nadčasovým kouskům, k nimž se řadí také akáciový odkládací stolek Georgia, vás bude vybudované posezení těšit i po letech. A chcete-li spolu s letní sezónou zachytit i super ceny, sledujte kategorii zahradní nábytek výprodej. Stolek odkládací je vyroben z exotické dřeviny akácie Snadná manipulace a složení stolu Délka: 290, Šířka: 265, Výška: 370, Hmotnost: 1,5, Materiál: akácie, Možnost rozložení: ne, Možnost složení: ano, Otvor na slunečník: ne (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako DEOKORK Zahradní stolek - stolička odkládací GEORGIA , Úložná stolička masivní teakové dřevo

Zavlažovač STREND PRO S1402

Zavlažovač STREND PRO S1402
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1402 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1402 , Barová stolička bílá umělá kůže

Zavlažovač STREND PRO S1004

Zavlažovač STREND PRO S1004
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1004 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1004 , Branq stolička - kbelík, 15,5l (p1307)

Zavlažovač STREND PRO S1001

Zavlažovač STREND PRO S1001
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1001 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1001 , Stolička butterfly šedá pravá kůže

Zavlažovač STREND PRO S1004

Zavlažovač STREND PRO S1004
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1004 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1004 , Stolička modrá a zlatá samet

Zavlažovač STREND PRO S1043

Zavlažovač STREND PRO S1043
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1043 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1043 , Barová stolička masivní teak (244546)

Zavlažovač STREND PRO S1048

Zavlažovač STREND PRO S1048
Detail

Zavlažovač STREND PRO S1048 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zavlažovač STREND PRO S1048 , modom stolička k toaletě - kp103

Kartáč STREND PRO 45cm

Kartáč STREND PRO 45cm
Detail

NakupteKartáč STREND PRO 45cmz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Bazény a příslušenství > Bazénové příslušenstvíza169.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kartáč STREND PRO 45cm , Plastová stolička 30x20x21cm oranžová fala

Kartuše STREND PRO SL2172064X

Kartuše  STREND PRO SL2172064X
Detail

NakupteKartuše STREND PRO SL2172064Xz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Kemping a outdoor > Outdoorové vařiče a příslušenství > Plynové kartušeza75.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kartuše STREND PRO SL2172064X , Stolička k toaletě secura wenko

Kartuše STREND PRO SL2171168X

Kartuše STREND PRO SL2171168X
Detail

NakupteKartuše STREND PRO SL2171168Xz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Kemping a outdoor > Outdoorové vařiče a příslušenství > Plynové kartušeza48.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kartuše STREND PRO SL2171168X , Brother campingová stolička c6 (8595042741544)

Zapalovač STREND PRO SL2171275X

Zapalovač STREND PRO SL2171275X
Detail

NakupteZapalovač STREND PRO SL2171275Xz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní grily a příslušenství na grilování > Příslušenství k zahradním grilůmza835.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Zapalovač STREND PRO SL2171275X , Stolička aviator masivní recyklované dřevo

Lopata STREND PRO ErgoBULL 2110370

Detail

NakupteLopata STREND PRO ErgoBULL 2110370z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Rýče, lopaty a vidleza298.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopata STREND PRO ErgoBULL 2110370 , Kesper stolička plastová černá (70527)

Topidlo plynové STREND PRO AD037

Detail

NakupteTopidlo plynové STREND PRO AD037z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Topidla a radiátory > Plynová topidlaza2349.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Topidlo plynové STREND PRO AD037 , Barová stolička masivní teak (244545)

Svítidlo solární STREND PRO 2172860

Detail

NakupteSvítidlo solární STREND PRO 2172860z kategorieDům a zahrada > Světlo > Solární světla a lampyza75.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Svítidlo solární STREND PRO 2172860

Teplovzdušný ventilátor STREND PRO FH106

Detail

NakupteTeplovzdušný ventilátor STREND PRO FH106z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Topidla a radiátory > Horkovzdušné ventilátoryza429.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Teplovzdušný ventilátor STREND PRO FH106

Bruska přímá STREND PRO 114604

Detail

NakupteBruska přímá STREND PRO 114604z kategorieDílna > Elektrické nářadí > Bruskyza1079.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Bruska přímá STREND PRO 114604

Bruska přímá STREND PRO 114603

Detail

NakupteBruska přímá STREND PRO 114603z kategorieDílna > Elektrické nářadí > Bruskyza1119.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Bruska přímá STREND PRO 114603

Lopata STREND PRO ErgoBULL 2110374

Detail

NakupteLopata STREND PRO ErgoBULL 2110374z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Rýče, lopaty a vidleza189.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopata STREND PRO ErgoBULL 2110374

Řetěz solární STREND PRO 2172920

Detail

NakupteŘetěz solární STREND PRO 2172920z kategorieDům a zahrada > Světlo > Solární světla a lampyza199.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Řetěz solární STREND PRO 2172920

Svítidlo solární STREND PRO 2172922

Detail

NakupteSvítidlo solární STREND PRO 2172922z kategorieDům a zahrada > Světlo > Solární světla a lampyza59.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Svítidlo solární STREND PRO 2172922

Kartáč ocelový STREND PRO 253549

Detail

NakupteKartáč ocelový STREND PRO 253549z kategorieDílna > Ruční nářadí > Ruční kartáčeza61.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kartáč ocelový STREND PRO 253549

Hrábě STREND PRO DLR-810

Hrábě STREND PRO DLR-810
Detail

Hrábě STREND PRO DLR-810 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrábě STREND PRO DLR-810

Pero lepící STREND PRO 36W

Pero lepící STREND PRO 36W
Detail

NakuptePero lepící STREND PRO 36Wz kategorieDílna > Elektrické nářadí > Lepicí a tavné pistoleza745.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pero lepící STREND PRO 36W

Pájecí pero STREND PRO 36W

Pájecí pero STREND PRO 36W
Detail

NakuptePájecí pero STREND PRO 36Wz kategorieDílna > Pájecí technika > Pájecí stanice (mikropájky)za698.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pájecí pero STREND PRO 36W

Plynový hořák STREND PRO 2172634

Detail

NakuptePlynový hořák STREND PRO 2172634z kategorieDílna > Stavební nářadí > Plynové hořákyza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plynový hořák STREND PRO 2172634

Plynový hořák STREND PRO 9002D

Detail

NakuptePlynový hořák STREND PRO 9002Dz kategorieDílna > Stavební nářadí > Plynové hořákyza99.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plynový hořák STREND PRO 9002D

Plynový hořák STREND PRO 9001D

Detail

NakuptePlynový hořák STREND PRO 9001Dz kategorieDílna > Stavební nářadí > Plynové hořákyza115.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plynový hořák STREND PRO 9001D

Plynový hořák STREND PRO 2172631

Detail

NakuptePlynový hořák STREND PRO 2172631z kategorieDílna > Stavební nářadí > Plynové hořákyza149.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plynový hořák STREND PRO 2172631

Vařič plynový STREND PRO 2172635

Detail

NakupteVařič plynový STREND PRO 2172635z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Kemping a outdoor > Outdoorové vařiče a příslušenství > Plynové vařičeza195.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Vařič plynový STREND PRO 2172635

Svítilna čelovka STREND PRO 2172544

Detail

NakupteSvítilna čelovka STREND PRO 2172544z kategorieDům a zahrada > Světlo > Čelovky a kempingové lampy > Čelové svítilny - čelovkyza109.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Svítilna čelovka STREND PRO 2172544

Svítilna čelovka STREND PRO 2172545

Detail

NakupteSvítilna čelovka STREND PRO 2172545z kategorieDům a zahrada > Světlo > Čelovky a kempingové lampy > Čelové svítilny - čelovkyza99.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Svítilna čelovka STREND PRO 2172545

Pistole zavlažovací STREND PRO TS2048

Detail

NakuptePistole zavlažovací STREND PRO TS2048z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zavlažování > Zavlažovací pistole, postřikovačeza156.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pistole zavlažovací STREND PRO TS2048

Pistole zavlažovací STREND PRO TS2046

Detail

NakuptePistole zavlažovací STREND PRO TS2046z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zavlažování > Zavlažovací pistole, postřikovačeza139.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Pistole zavlažovací STREND PRO TS2046
E-scooter Strend Pro 7 (STR7), Blumfeldt London, zahradní stolička, textilen, hliník, 6 pozic, skládací, Zahradní židle a stolička s poduškami polyratan černé 44091 (44091), Esschert Design Zahradní stolička s kapsami na nářadí GT01 (421285), Zahradní židle a stolička s poduškami polyratan šedé 44092 (44092), Kancelářská stolička černá, Stolička masivní teak, Kancelářská stolička bílá, Blumfeldt London, zahradní stolička, souprava 2 kusů, textilen, hliník, 6 pozic, skládací, Kesper Stolička dřevěná (69575), Stolička masivní recyklované dřevo, Dětská Stolička 4053860 Keeper, Orion Dětská stolička, puntík, Skládací balkonová stolička Denice , Ocelová stolička, 1 stupeň, Stolička masivní teakové dřevo, Stolička masivní recyklované dřevo (240951), Úložná stolička masivní teakové dřevo, Barová stolička bílá umělá kůže, Branq Stolička - kbelík, 15,5l (P1307), Stolička Butterfly šedá pravá kůže, Stolička modrá a zlatá samet, Barová stolička masivní teak (244546), Modom Stolička k toaletě - KP103, Plastová stolička 30x20x21cm oranžová FALA , Stolička k toaletě SECURA WENKO, Brother campingová stolička C6 (8595042741544), Stolička Aviator masivní recyklované dřevo, Kesper Stolička plastová černá (70527), Barová stolička masivní teak (244545)