Steelseries arctis nova pro wireless x (61521)

Produkt Steelseries arctis nova pro wireless x (61521) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Steelseries arctis nova pro wireless x (61521) upraviť a produkt hľadať znova.

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (61520)

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (61520)
Detail

Herní sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, Hi-Res audio, prostorový zvuk 7.1, frekvenční rozsah 10-40000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 38 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 44 h Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vám poskytnou akusticky přesný zvukový zážitekPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Prémiová herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless jsou osazena zcela novými zvukovými měniči v Hi-Fi kvalitě, které nabídnou dosud nepoznanou reprodukci. Společnost SteelSeries rovněž vyvinula novou generaci aplikace Sonar Audio pro detailní ovládání všech funkcí. Také potěší malý ovládací box s OLED displejem pro snadné zapojení kabeláže od různých zdrojů zvuku. A výdrž baterie? Ta je skvělých 44 hodin a v rámci balení naleznete i náhradní baterii, takže výpadek zvuku se smrskne jen na pár okamžiků.40 mmVelikost měničůBezdrátovéRozhraníAž 44... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (61520) , Steelseries arctis nova pro wireless (61520)

SteelSeries Arctis Nova Pro X (61528)

SteelSeries Arctis Nova Pro X (61528)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, USB-A, pro PC a Xbox ONE, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 10-40000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 38 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,5 m Potřebujete mít přehled o hře a být o krok napřed před protivníkem? Dejte šanci herním sluchátkům SteelSeries, s kterými nedáte jiným týmům šanci vyhrát. Tato velmi pohodlná sluchátka vám padnou dokonale okolo uší, budou držet, a ještě navíc skvěle hrát. Uzavřená konstrukce nepustí zvuk ven, vaše okolí neuslyší, co posloucháte a vy neuslyšíte okolní šum. Izolace zvuku značně zvyšuje přesnost 3D audia a kvalitu, a vy tak můžete být napřed před svými spoluhráči. Na rozdíl od ostatních sluchátek vás tato zaujmou dlouhým 1,5m kabelem, který ústí do jedné mušle. Frekvenční rozsah zaručí silné basy i výšky a cokoliv přes něj už lidské uši nerozeznají. Frekvenční rozsah těchto sluchátek je od 10 do 40000 Hz a vy si můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova Pro X (61528) , Steelseries arctis nova pro x (61528)

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X (61521)

Detail

Bezdrátová herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X nabízí mimořádně impozantní zvuk díky vysoce kvalitním 40mm neodymovým měničům se širokým frekvenčním rozsahem 10 Hz až 40 kHz. Citlivý mikrofon s potlačením okolního hluku a redukcí šumu. 360° prostorový zvuk. Sluchátka disponují těmi nejmodernějšími a nejlepšími zvukovými technologiemi současnosti. Výdrž baterie až 44 hodin. Systém ComfortMax. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X (61521) , Steelseries arctis nova pro (61527)

SteelSeries Arctis Nova Pro (61527)

SteelSeries Arctis Nova Pro (61527)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, USB-A, Hi-Res audio, prostorový zvuk 7.1, frekvenční rozsah 10-40000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 38 Ohm, měnič 40 mm, odnímatelný kabel 1,5 m, výdrž baterie až 44 h Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro vám poskytnou akusticky přesný zvukový zážitekPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Prémiová herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova Pro jsou osazena zcela novými zvukovými měniči v Hi-Fi kvalitě, které nabídnou dosud nepoznanou reprodukci. Společnost SteelSeries rovněž vyvinula novou generaci aplikace Sonar Audio pro detailní ovládání všech funkcí. Také potěší malý ovládací box s OLED displejem pro snadné zapojení kabeláže od různých zdrojů zvuku.40 mmVelikost měničůUSBKonektor1,2 mDélka kabeluNení vyplněn Alternativní text k fotografii!SteelSeries Arctis Nova Pro s ClearCast mikrofonem 2.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova Pro (61527) , Steelseries arctis 1 wireless (61512)

SteelSeries Arctis Nova 7X (61565)

SteelSeries Arctis Nova 7X (61565)
Detail

Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, radiofrekvenční připojení, pro Xbox ONE a Xbox Series, Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 38 h Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7X s prostorovým zvukem, 38hodinovou výdrží a certifikací pro platformu XboxPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7X vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Díky svému bezdrátovému provedení jsou vhodná pro moderní hráče, kteří nechtějí byt neustále omezování délkou kabelu. Vynikají například prostorovým zvukem, multiplatformní podporou, dlouhou výdrží nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 7X (61565) , Steelseries arctis nova 7x (61565)

SteelSeries Arctis Nova 3 (61631)

SteelSeries Arctis Nova 3 (61631)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PC a Xbox ONE, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,2 m Herní drátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 3 s USB-C a RGB podsvícenímPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 3 vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Vynikají například podporou prostorového zvuku, nízkou hmotností, RGB podsvícením nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova 3Sluchátka designována přímo pro mnohahodinové herní seanceSteelSeries Arctis Nova 3 nabídnou prostorový zvuk v plném rozsahuHerní headset... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 3 (61631) , Steelseries arctis nova 7 (61553)

SteelSeries Arctis Nova 7 (61553)

SteelSeries Arctis Nova 7 (61553)
Detail

Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, radiofrekvenční připojení, USB-C, pro PC, Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 38 h Herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7 s prostorovým zvukem a 38hodinovou výdržíPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7 vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Díky svému bezdrátovému provedení jsou vhodná pro moderní hráče, kteří nechtějí byt neustále omezování délkou kabelu. Vynikají například prostorovým zvukem, multiplatformní podporou, dlouhou výdrží nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 7 (61553) , Steelseries arctis nova 1x (61616)

SteelSeries Arctis Nova 7P (61559)

SteelSeries Arctis Nova 7P (61559)
Detail

Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, radiofrekvenční připojení, pro PlayStation 5, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 38 h Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7P s prostorovým zvukem a 38hodinovou výdržíPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 7P vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Díky svému bezdrátovému provedení jsou vhodná pro moderní hráče, kteří nechtějí byt neustále omezování délkou kabelu. Vynikají například prostorovým zvukem, multiplatformní podporou, dlouhou výdrží nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 7P (61559) , Steelseries arctis nova 3 (61631)

SteelSeries Arctis Nova 1X (61616)

SteelSeries Arctis Nova 1X (61616)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro Xbox ONE a Xbox Series, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,2 m Herní drátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1X s certifikací pro XboxPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1X vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Vynikají například podporou prostorového zvuku, nízkou hmotností nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zároveň jde o oceňovaná sluchátka navržena přímo pro používání na herní platformě Xbox.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova 1XSluchátka designována přímo pro mnohahodinové herní seance na platformě XboxSteelSeries Arctis Nova 1X nabídnou prostorový zvuk v plném rozsahuHerní headset disponuje 40mm měničiDobře... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1X (61616) , Steelseries arctis nova 1 white (61607)

SteelSeries Arctis Nova 1 White (61607)

SteelSeries Arctis Nova 1 White (61607)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PC, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,2 m Herní drátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1 White s ohromujícím prostorovým zvukem a ultralehkým designemPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1 vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Vynikají například podporou prostorového zvuku, nízkou hmotností nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova 1 WhiteSluchátka designována přímo pro mnohahodinové herní seanceSteelSeries Arctis Nova 1 nabídnou prostorový zvuk v plném rozsahuHerní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1 White (61607) , Steelseries arctis nova 1p black (61611)

SteelSeries Arctis Nova 1 Black (61606)

SteelSeries Arctis Nova 1 Black (61606)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,2 m Herní drátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1 Black s ohromujícím prostorovým zvukem a ultralehkým designemPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1 vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Vynikají například podporou prostorového zvuku, nízkou hmotností nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova 1 BlackSluchátka designována přímo pro mnohahodinové herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1 Black (61606) , Steelseries prime wireless (62593)

SteelSeries Arctis Nova 1P Black (61611)

SteelSeries Arctis Nova 1P Black (61611)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PlayStation 5, aktivní potlačení hluku (ANC), Hi-Res audio, frekvenční rozsah 20-22000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 36 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,2 m Herní drátová sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1P Black s certifikací pro PlayStation 5Pusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní sluchátka SteelSeries Arctis Nova 1P vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Vynikají například podporou prostorového zvuku, nízkou hmotností nebo využitím špičkového ekvalizéru pro jemné doladění zvuku. Zároveň jde o oceňovaná sluchátka navržena přímo pro používání na herní konzoli PlayStation 5.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis Nova 1P BlackSluchátka designována přímo pro mnohahodinové herní seanceSteelSeries Arctis Nova 1P nabídnou prostorový zvuk v plném rozsahuHerní headset disponuje 40mm měničiDobře... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1P Black (61611) , Steelseries aerox 9 wireless (62618)

SteelSeries Arctis 1 Wireless X (pro Xbox Series X) (61502)

SteelSeries Arctis 1 Wireless X (pro Xbox Series X) (61502)
Detail

Herní sluchátka bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, radiofrekvenční připojení, pro PC, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20 Hz-20000 Hz, citlivost 98 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, výdrž baterie až 20 h Jistě vás nepřekvapí, že nerozhoduje pouze grafika, ale také precizní zvuky. Sluchátka pro hráče SteelSeries Arctis 1 Wireless X (pro Xbox Series X) vynikají pohodlnou konstrukcí díky hlavovému mostu. Jejich uzavřená konstrukce je zárukou naprosté izolace hudby ve vašich uších. Disponují konektorem 3,5 mm jack. Jsou osazené radiofrekvenční technologií pro bezdrátový přenos muziky, což vám zajistí pohodlí bez zamotaných kabelů. S frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20000 Hz můžete spoléhat na to, že si své oblíbené skladby vychutnáte v té nejvyšší kvalitě. Důležitou komponentou těchto sluchátek je i užitečný mikrofon. Veškerou hlasitost lze měnit pomocí vestavěného... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis 1 Wireless X (pro Xbox Series X) (61502) , Steelseries apex pro mini wireless - us (64842)

SteelSeries Arctis 1 Wireless (61512)

SteelSeries Arctis 1 Wireless (61512)
Detail

Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, 3,5 mm Jack, radiofrekvenční připojení, USB-A, pro PC, PlayStation 4 a Nintendo Switch, herní režim, Hi-Res audio, přepínání skladeb, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 98 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm Herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis 1 Wireless fungují na všech platformách Pusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Herní bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis 1 Wireless vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků. 40 mmVelikost měničů20 hodinVýdrž baterie3,5 mm jackMožnost i drátového připojení Důležitá kompatibilitaHeadset SteelSeries Arctis 1 Wireless nabízí kompatibilitu pro PC, PS4 a Switch. Bezdrátové připojení totiž probíhá přes dodávaný vysílač,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis 1 Wireless (61512) , Steelseries aerox 3 snow wireless (2022) (62608)

SteelSeries Arctis Prime (61487)

SteelSeries Arctis Prime (61487)
Detail

Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, s ovládáním hlasitosti Chcete posunout své hráčské vybavení o level výš? Pak si určitě zamilujete herní sluchátka SteelSeries, s kterými se už nemusíte bát prohry. Sluchátka jsou velmi pohodlná, padnou dokonale okolo uší, drží a skvěle hrají. S uzavřenou konstrukcí neuslyšíte okolní hluk a zvuk neprojde ven. Izolace zvuku zvyšuje kvalitu a přesnost 3D audia, a vy tak můžete být napřed před svými spoluhráči. Hlavní vlastnosti herních sluchátek SteelSeries Arctis Prime S herními sluchátky SteelSeries budete vždy o krok napřed před vašimi spoluhráči Uzavřená konstrukce herních sluchátek Typ připojení: 3,5mm Jack Lze ovládat hlasitost Barva herních sluchátek je černá Další vlastnosti a funkce herních sluchátek SteelSeries Arctis Prime Herní sluchátka SteelSeries by neměla chybět ve výbavě žádnému hráči. Aby byla komunikace se spoluhráči snazší, mají sluchátka... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Prime (61487) , Steelseries apex pro - us (64626)

SteelSeries Arctis 7P+ White (61471)

SteelSeries Arctis 7P+ White (61471)
Detail

Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, radiofrekvenční připojení, USB-A, USB-C, pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch, herní režim, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 98 dB/mW, měnič 40 mm Bezdrátová herní sluchátka SteelSeries Arctis 7P+ White s dlouhou výdržíPusťte se po hlavě do herní akce a nenechte si ujít ani sebemenší šustnutí či šelest protihráče. Bezdrátová herní sluchátka SteelSeries Arctis 7P+ White vám pomůžou k vaší cestě za vítězstvím. Zárukou vám může být i fakt, že společnost SteelSeries spolupracuje při tvorbě těch nejdražších herních notebooků, nebo to, že sluchátka SteelSeries Arctis 7P+ White využívají i profesionální hráči.Klíčové vlastnosti sluchátek SteelSeries Arctis 7P+ WhiteAtraktivní herní sluchátkaNavržena pro PlayStation 5 a kompatibilní také s PlayStation 4, PC, Androidem, Switchem, iPady s USB-C a dalšími zařízeními.Vylepšená... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis 7P+ White (61471) , Steelseries prime (62533)

Powerbeats Pro Wireless Earphones - Ivory

Powerbeats Pro Wireless Earphones - Ivory
Detail

Powerbeats Pro promění to, jak trénuješ. Jsou to totálně bezdrátová sluchátka pro elitní sportovce, u kterých se ti nebudou plést žádné dráty. Díky nastavitelným háčkům za uši a koncovkám do uší v několika velikostech ti budou sluchátka sedět jako ulitá. Nehledě na to, jak moc si při tréninku dáváš do těla. Tahle lehká sluchátka počítají s vrcholnými výkony a jejich vylepšená odolnost proti potu a vodě ti pomůže dostat kondici na vyšší úroveň. Každé sluchátko vydrží hrát až 9 hodin, takže tě muzika s dynamickým, vyváženým zvukem bude motivovat tak dlouho, jak potřebuješ. Hlavní vlastnosti *Totálně bezdrátová a vysoce výkonná sluchátka *Až 9 hodin poslechu (s nabíjecím pouzdrem víc než 24 hodin) *Nastavitelné háčky za uši pohodlně a pevně drží *Bytelná konstrukce s odolností proti potu a vodě *Ovládání hlasitosti a přeskakování skladeb na obou peckách, podpora hlasového ovládání a automatické přehrávání a pozastavení *Silný, vyvážený zvuk s velkým dynamickým rozsahem a izolací hluku *Čistě hlasová aktivace „Hey Siri“ a vyšší rychlost připojení díky sluchátkovému čipu Apple H1 *Každé sluchátko je nezávisle připojené přes Bluetooth třídy 1, což zaručuje větší dosah a minimum výpadků *Lepší chování jednotlivých pecek při hovorech Technické parametry *Provedení: Sluchátka do uší *Připojení: Bluetooth, Bezdrátové připojení *Baterie: Dobíjecí lithium-iontová Obsah balení *Totálně bezdrátová sluchátka Powerbeats Pro *Nabíjecí pouzdro *Koncovky do uší ve čtyřech velikostech *Lightning/USB-A nabíjecí kabel *Stručná příručka *Záruční list (patro.cz)

Podobné produkty ako Powerbeats Pro Wireless Earphones - Ivory , Steelseries stratus+ (69076)

SteelSeries Prime Wireless (62593)

SteelSeries Prime Wireless (62593)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 18000DPI, 5 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač a USB-C, vhodná pro praváky, černá Herní bezdrátová myš SteelSeries Prime Wireless je vhodná pro náruživé hráče Herní počítačová myš SteelSeries Prime je vybavena optickým senzorem TrueMove Pro, má revoluční magnetické spínače a nabízí pět programovatelných tlačítek. Myš je určena pro esport hráče, kterým bude jistě vyhovovat její ergonomický design a umístění tlačítek, které vede k nižšímu namáhání zápěstí. Myš SteelSeries Prime využívá zcela nové bezdrátové technologie Quantum 2.0 Wireless s výrazně stabilnějším přenosem signálu. SteelSeries Prime Wireless má optické spínačeMyš SteelSeries Prime Wirelss je vybavena magnetickými spínači s prodlouženou životností. Až 5× vyšší oproti standardním snímačům. Výrobce proto udává životnost na úrovni 100 mil. kliknutí. Citelné... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Prime Wireless (62593) , Steelseries gamedac (61370)

Logitech G Pro Wireless (910-005272)

Detail

Jedinečná herní myš pro profesionální hráče s bezdrátovou technologií Lightspeed. Odezva 1 ms, 16 000 DPI, senzor Hero 16K, 6 programovatelných tlačítek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Logitech G Pro Wireless (910-005272) , Logitech g pro x wireless gaming headset (981-000907)

Jlab JBuds Pro Wireless Signature, černá

Detail

Poslouchat písničky je s nimi fajnový relax – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JLab JBuds Pro Wireless Signature nabízí křišťálově čistý zvuk díky 10mm neodymovým měničům z titanu, který lze upravit pomocí 3režimového ekvalizéru. Jsou odolná dle normy IP55, hrají 10+ h na nabití a disponují MEMS mikrofony pro čisté handsfree hovory. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jlab JBuds Pro Wireless Signature, černá , Steelseries apex pro tkl (2023) - us (64856)

Jlab Studio Pro Wireless Over Ear

Detail

Takřka bezkonkurenční výdrž až 50 h na nabití baterie – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JLab Studio Pro Wireless Over Ear si oblíbíte při každodenní poslechu hudby i podcastů. Jsou osazena špičkovými 40mm měniči pro skvěle znějící zvuk, mají rychlonabíjecí funkci a disponují MEMS mikrofonem pro hlasové ovládání i čisté handsfree hovory. Zvuk lze upravit přes 3režimový ekvalizér. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jlab Studio Pro Wireless Over Ear , Steelseries rival 5 (62551)

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless (3DX-700075)

3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless (3DX-700075)
Detail

Myš 3D, bezdrátová, 15 tlačítek, jednobarevné podsvícení, USB, černá Patentovaný a vytvořený pro profesionály senzor se šesti stupňů volnosti (6DoF) zaručuje pocít přirozené 3D navigace. Plynule posouvejte, přibližujte a otáčejte modely a kamerou. Snadno manipulujte s díly, sestavami a návrhy. Intuitivně zkoumejte a analizujte návrhy z libovolného úhlu. Je to tak blíyko, jako byste drželi váš 3D model ve své ruce. Žádné další kabely. Žádná další omezení. SpaceMouse Pro Wireless poskytuje v reálném čase připojení k 3D obsahu s 3Dconnexion bezdrátovou technologii v pásmu 2,4 GHz. SpaceMouse Pro Wireless může pracovat tři měsíce bez nabíjení. Kdy potřebujete doplnit energii, stačí připojit USB kabel a pokračovat v práci. Přiřaďte radiální nabídku složenou ze čtyř sekcí na libovolné tlačítko z 15 dostupných kláves SpaceMouse Pro Wireless. Tímto způsobem získáte přístup k mnoha nejčastěji používaným příkazům.... (alza.cz)

Podobné produkty ako 3Dconnexion SpaceMouse PRO Wireless (3DX-700075) , Steelseries qck large (63003)

Logitech G Pro Wireless (910-005272)

Logitech G Pro Wireless (910-005272)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 25600DPI, 8 tlačítek, výměnné kryty, vícebarevné podsvícení, USB a bezdrátový USB přijímač, symetrická, černá Logitech G Pro Wireless - navržena profesionály, určena k vítězstvíLogitech G Pro Wireless je bezdrátová počítačová myš navržena k ultimátním herním zápasům ve světe E-sports. Více než 2 roky spolupracovala společnost Logitech s těmi nejlepšími hráči z celého světa, aby mohli vyvinout myš kombinující perfektní tvar, hmotnost a pohodlí podporované špičkovým senzorem HERO 25K. Výsledkem je herní myš přinášející bezkonkurenční výkon a přesnost, která vám poskytne jistotu potřebnou k vítězství.Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nejpřesnější senzor na scéněNová myš Logitech G Pro Wireless se senzorem HERO 25K může konkurovat téměř každé herní myši, která se objeví na trhu. Díky nové generaci HERO 25K má svět nového lídra. MX PRO ustojí šílené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G Pro Wireless (910-005272) , Steelseries prime mini (62421)

SteelSeries Prime Wireless (62593) - rozbaleno

Detail

Bezdrátová herní myš pro praváky. SteelSeries Prime Wireless (62593) má vysoce přesný optický senzor SteelSeries TrueMove Air, nastavitelnou citlivost až 18 000 DPI, 5 tlačítek a RGB podsvícení. Akcelerace 50G. Vysoce odolné spínače Prestige OM s životností více než 100 milionů kliknutí. Připojení přes bezdrátovou technologii Quantum 2.0 Wireless. Výdrž až 100 hodin nepřetržitého hraní na jedno nabití. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Prime Wireless (62593) - rozbaleno , Steelseries sensei ten (62527)

SteelSeries Aerox 9 Wireless (62618)

SteelSeries Aerox 9 Wireless (62618)
Detail

Herní myš bezdrátová, 18 tlačítek, RGB podsvícení, bluetooth, vhodná pro praváky, černá Ultimátní herní myš SteelSeries Aerox 9 Wireless pro hráče MMO/MOBASpolečnost SteelSeries uvádí bezdrátovou herní myš Aerox 9, která je cílena pro náročné hráče MMO nebo MOBA her. Pro herní úspěch totiž potřebujete celé řady složitých příkazů, které si můžete naprogramovat na jedno z 12 tlačítek na boku myši. SteelSeries Aerox 9 disponuje celkem 18 tlačítky. Svým tvarováním je vhodná pro praváky. Mezi další atraktivní benefity patří prodloužená výdrž baterie (až 180 hodin), hmotnost pouze 89 gramů, superrychlý pohyb myši díky kluznicím ze 100% PTFE i netradiční děrované provedení.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti myši SteelSeries Aerox 9 WirelessAtraktivní herní myš s přesným optickým senzoremZcela minimální hmotnost na úrovni 89 gramůKvalitní spínače s dlouhou životnostíMyš vhodná pro pravákyRGB podsvíceníK dispozici celkem 18... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Aerox 9 Wireless (62618) , Steelseries rival 600 (62446)

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Black

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Black
Detail

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W Pripojenie: Bezdrôtová Rozhranie: Bluetooth Kompatibilné batérie: AA Technológia: optická Citlivosť: 1 600 DPI Hmotnosť: 73,7 g Farba: Čierna (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Black , Steelseries arena 9 (61549)

Jlab JBuds Pro Wireless Signature, šedá/bílá

Detail

Poslouchat písničky je s nimi fajnový relax – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka JLab JBuds Pro Wireless Signature nabízí křišťálově čistý zvuk díky 10mm neodymovým měničům z titanu, který lze upravit pomocí 3režimového ekvalizéru. Jsou odolná dle normy IP55, hrají 10+ h na nabití a disponují MEMS mikrofony pro čisté handsfree hovory. (mall.cz)

Podobné produkty ako Jlab JBuds Pro Wireless Signature, šedá/bílá , Steelseries qck medium (63004)

PowerA Fusion Pro Wireless Controller - PS4 (617885021855)

PowerA Fusion Pro Wireless Controller - PS4 (617885021855)
Detail

Gamepad pro PC a PS4, kompatibilní se systémem Windows 10, bezdrátové připojení, 3,5mm Jack (na ovladači), integrovaná baterie, vibrace, analogové páčky, reproduktor, uživatelské mapování tlačítek, černá barva Chcete změnu, protože se vám omrzelo ovládání za pomoci klávesnice? Máme pro vás řešení. Gamepad PowerA Fusion Pro Wireless Controller - PS4 je ideální parťák k pohodlnému ovládání her na PC a PS4. Gamepad navíc obsahuje i Vibrace, Analogové páčky, Reproduktor a Uživatelské mapování tlačítek. Analogové páčky pomohou k hladkému ovládání zaměřovače v akčních adventurách. Černá barva ovladače a bezchybné provedení spolu s léta trvající výdrží přepínačů opravdu potěší každého skutečného hráče. Nejzajímavější parametry herního ovladače PowerA Fusion Pro Wireless Controller - PS4 Bezdrátové připojení vás ani trochu nelimituje vzdáleností od herního zařízení Pro kvalitnější zážitek má i Vibrace, Analogové páčky, Reproduktor a Uživatelské mapování tlačítek Váha... (alza.cz)

Podobné produkty ako PowerA Fusion Pro Wireless Controller - PS4 (617885021855) , Steelseries apex 3 - us (64795)

JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds Black (IEUEBPRORBLK123)

JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds Black (IEUEBPRORBLK123)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, přijímání hovorů, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, impedance 32 Ohm, výdrž baterie až 10 h Připravte se na bezdrátový poslech se sluchátky JLAB Jbuds Pro Wireless Earbuds. Sluchátka připojíte k vašemu zařízení pomocí Bluetooth. Výdrž baterie je až 10 hodin. Sluchátka disponují perfektními basy, vysoce výkonné titanové ovladače poskytují čistý a svěží zvuk. Maximální pohodlí je zaručeno díky nastavitelnému umístění, které umožní sluchátku sedět kdekoliv v uchu. Sluchátka nabízejí 3 možnosti poslechu - Signature, Balanced a Bass Boost. Technologie Cush Fin vás ponoří přímo do muziky. Pokud potřebujete celodenní komfort, spárujte Jbuds Pro s třemi gelovými velikostmi, ze kterých si vyberete pro vás tu nejvhodnější. Výběr písničky, hovory a hlasitost budete ovládat jednoduše jedním kliknutím pomocí univerzálního tlačítka. Klíčové vlastnosti sluchátek JLAB... (alza.cz)

Podobné produkty ako JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds Black (IEUEBPRORBLK123) , Steelseries qck heavy medium (63836)

Corsair Katar Pro Wireless (CH-931C011-EU)

Corsair Katar Pro Wireless (CH-931C011-EU)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 10000DPI, 6 tlačítek, bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Snažíte se najít ideální herní myš k počítači? Díky Corsair Katar Pro Wireless jste našli spolehlivého společníka k vašim hrám. Jde o bezdrátovou myš, nebude vám tak překážet kabel. Pro připojení k počítači je zde radiofrekvenční technologie. Tělo herní myši je speciálně navrženo pro praváky. Její pohyb po stole snímá rychlá a přesná optická technologie, maximální citlivost myši je stanovena na 10000 DPI. Využít můžete 6 tlačítek, takové nadstandardní množství potěší náročnější hráče. Napájení zajišťuje AA baterie. Tento model je určen zejména na hraní PC her, ale některé funkce se ujmou i při práci. Zásadní parametry herní myši Corsair Katar Pro Wireless Rychlost reakce 1 ms Bezdrátová herní myš ručí za manipulaci bez zamotaných kabelů Optická funkce zajistí citlivost myši a její bezchybnou odezvu Kapacita baterie 135 h Herní myš Corsair je Vhodná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Corsair Katar Pro Wireless (CH-931C011-EU) , Steelseries qck edge xl (63824)

SteelSeries Arctis Nova 7X (61565)

Detail

Bezdrátová herní sluchátka vhodná pro PC, Playstation, Xbox a Nintendo Switch. Zvuk Almighty Audio. Zvukový systém Nova Acoustic. Hi-Fi měniče. Aplikace SteelSeries Sonar Audio. 360° prostorový zvuk. Profesionální parametrický ekvalizér. Mikrofon s potlačením okolního hluku. Multiplatformní bezdrátová podpora s technologií Quantum 2.0 Wireless 2,4 GHz, Bluetooth. USB-C adaptér. Výdrž baterie až 38 hodin. Rychlé 15minutové nabíjení. Systém ComfortMax. Ovládání na náušnících. Nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 7X (61565)

SteelSeries Arctis Nova 7 (61553)

Detail

Bezdrátová herní sluchátka vhodná pro PC, Playstation a Nintendo Switch. Zvuk Almighty Audio. Zvukový systém Nova Acoustic. Hi-Fi měniče. Aplikace SteelSeries Sonar Audio. 360° prostorový zvuk. Profesionální parametrický ekvalizér. Mikrofon s potlačením okolního hluku. Multiplatformní bezdrátová podpora s technologií Quantum 2.0 Wireless 2,4 GHz, Bluetooth. USB-C adaptér. Výdrž baterie až 38 hodin. Rychlé 15minutové nabíjení. Systém ComfortMax. Ovládání na náušnících. Nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 7 (61553)

SteelSeries Arctis Nova 3 (61631)

Detail

Drátová herní sluchátka vhodná pro PC, Playstation, Switch a mobilní zařízení. Zvuk Almighty Audio. Zvukový systém Nova Acoustic. Hi-Fi měniče. Aplikace SteelSeries Sonar Audio. 360° prostorový zvuk. 10pásmový ekvalizér. Výškově nastavitelné náušníky z paměťové pěny AirWeave a flexibilní pásek. Mikrofon s potlačením okolního hluku. RGB podsvícení PrismSync až 16,8 milionů barev. USB-C konektor. Nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 3 (61631)

KOSS Porta Pro Wireless bezdrátová sluchátka, stříbrná/černá

Detail

Bezdrátová verze legendární klasiky sluchátek Koss Porta Pro. Signifikantní kvalita zvuku se s Bluetooth připojením neztratila a zachována zůstala také skladná konstrukce s uzpůsobitelným sklonem náušníků pro maximální pohodlí při poslechu. S ovládáním na sluchátkách můžete regulovat hlasitost nebo přijímat telefonní hovory hands-free. (mall.cz)

Podobné produkty ako KOSS Porta Pro Wireless bezdrátová sluchátka, stříbrná/černá

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Titan Gray

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Titan Gray
Detail

Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W Pripojenie: Bezdrôtová Rozhranie: Bluetooth Kompatibilné batérie: AA Technológia: optická Citlivosť: 1 600 DPI Hmotnosť: 73,7 g Farba: Titan Gray (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dell Mobile Pro Wireless Mouse - MS5120W - Titan Gray

JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds White/Grey (IEUEBPRORWHTGRY123)

JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds White/Grey (IEUEBPRORWHTGRY123)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, špunty, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.0, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX5, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 110 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 10 mm, výdrž baterie až 10 h Dopřejte si poslechový zážitek díky bezdrátovým sluchátkům JLAB. Nenápadné kompaktní špuntové provedení je zasazeno hlouběji do zvukovodů, díky čemuž dobře tlumí okolní zvuky. Uzavřená konstrukce nepropouští zvuk ven a vaše okolí tak neuslyší, jakou hudbu právě posloucháte. Integrovaný mikrofon se postará o spojení s vašimi přáteli nebo o nahrávání vašich podcastů. Sluchátka disponují technologií Bluetooth 5.0. Součástí jsou také funkce, jako je přepínání skladeb, přijímání hovorů nebo ovládání hlasitosti. Komfort si tak dopřejete při hraní her, poslechu hudby i práci. Jejich voděodolnost je opatřena certifikací IPX5. Jsou tak chráněna před stříkající vodou, čímž se stávají skvělým partnerem pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako JLAB JBuds Pro Wireless Earbuds White/Grey (IEUEBPRORWHTGRY123)

SteelSeries Arctis Nova 1 bílá (61607)

Detail

Drátová herní sluchátka vhodná pro PC, Mac, Playstation, Xbox nebo Switch. Zvuk Almighty Audio. Zvukový systém Nova Acoustic. Hi-Fi měniče. Aplikace SteelSeries Sonar Audio. 360° prostorový zvuk. 10pásmový ekvalizér. Výškově nastavitelné náušníky z paměťové pěny AirWeave a flexibilní pásek. Mikrofon ClearCast s obousměrnou charakteristikou. Univerzální 3,5mm konektor. Ovládání na náušníku. Nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1 bílá (61607)

SteelSeries Arctis Nova 1 černá (61606)

Detail

Drátová herní sluchátka vhodná pro PC, Mac, Playstation, Xbox nebo Switch. Zvuk Almighty Audio. Zvukový systém Nova Acoustic. Hi-Fi měniče. Aplikace SteelSeries Sonar Audio. 360° prostorový zvuk. 10pásmový ekvalizér. Výškově nastavitelné náušníky z paměťové pěny AirWeave a flexibilní pásek. Mikrofon ClearCast s obousměrnou charakteristikou. Univerzální 3,5mm konektor. Ovládání na náušníku. Nízká hmotnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Arctis Nova 1 černá (61606)

SteelSeries Aerox 3 Onyx Wireless (2022) (62612)

SteelSeries Aerox 3 Onyx Wireless (2022) (62612)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 18000DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, bluetooth a bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky, černá Ultralehká bezdrátová herní myš SteelSeries Aerox 3 Onyx WirelessSpolečnost SteelSeries uvádí bezdrátovou herní myš myši Aerox 3 Onyx Wireless. Mezi atraktivní benefity patří kvalitní optický senzor, extrémně nízká hmotnost i netradiční děrované provedení. Navíc se dočkáte i masivního využití high-end technologií. Každá součást z vnější i vnitřní konstrukce myši Aerox 3 Onyx Wireless byla pečlivě vytvořena tak, aby maximalizovala odolnost a pohodlí. Samozřejmostí pak je efektní barevné podsvícení. Zajímavostí bezdrátové verze je mimořádně přesný bezdrátový přenos pomocí technologie Quantum 2.0. Ta se prezentuje například stabilní komunikací i nízkou energetickou náročností.Klíčové vlastnosti myši SteelSeries Aerox 3 Onyx WirelessAtraktivní herní myš s přesným optickým senzoremZcela minimální hmotnost na úrovni 68... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Aerox 3 Onyx Wireless (2022) (62612)

SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) (62608)

SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) (62608)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 18000DPI, 6 tlačítek, RGB podsvícení, USB-C, vhodná pro praváky, černá Obstaráváte si dokonalou herní myš k vašemu PC? Pomocí SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) jste našli spolehlivého společníka k vašim hrám. Jde o bezdrátovou myš, vyhnete se tedy dalšímu otravnému kabelu. Tělo herní myši je speciálně tvarováno pro praváky. Pohyb snímá přesná a rychlá optická technologie, myš dosahuje citlivosti 18000 DPI. Využít můžete 6 tlačítek, tolik tlačítek ocení nároční hráči. Napájení zajišťuje USB. Klávesa pro změnu DPI umožní přenastavit úroveň citlivosti myši. Tento model je především určen pro náročnější hráče, ale zastane i všechno ostatní. Podstatné přednosti herní myši SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) Bezdrátová herní myš ručí za konec zašmodrchaných drátů u PC Optická technologie zaštiťuje plynulý chod myši RGB podsvícení myši zaručeně upoutá každého Přibližná výdrž baterie 200 h Herní myš SteelSeries je Vhodná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) (62608)

SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US (64842)

SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US (64842)
Detail

Herní klávesnice , mechanická, bezdrátová, spínače SteelSeries OmniPoint, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká lokalizace kláves, Bluetooth a Bezdrátový USB přijímač, kovové tělo, černá SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US herní klávesnice představuje skvělý prostředek pro všechny hráče, kteří hodlají v herním světě zdolat i toho nejtěžšího soupeře. Téměř okamžitá reakce herní klávesnice a pořádná tlačítka vám zaručí bleskové reakce, takže dopadnete každého nepřítele. Kompaktní rozměry herní klávesnice rozhodně nechají dostatek místa pro tahy myší. Mechanické klávesy vás potěší při každém stisknutí, při hraní i při psaní díky jejich vysokému aktivačnímu bodu. Podstatné funkce herní klávesnice SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US Programovatelné klávesy přináší možnost nastavení hned několika jinak složitých povelů Odolná konstrukce této herní klávesnice jistí, že spínače vydrží i několik let SteelSeries OmniPoint spínače... (alza.cz)

Podobné produkty ako SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US (64842)

Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Slovak (QWERTZ)

Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Slovak (QWERTZ)
Detail

Technické parametre Device Type Keyboard and mouse set Interface 2.4 GHz Wireless Receiver USB wireless receiver Connectivity Technology Wireless Color Black Movement Resolution Adjustable DPI. 1000, 1600(default), 2400, 4000 Movement Detection Optical Include Accessories AA battery, 2 AAA batteries Warranty 3-year warranty Dimensions (WxDxH) Keyboard: 17 in x 4.8 in x 1.3 in / 14.1 oz, Mouse: 4.5 in x 1.5 in / 3.2 oz (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Slovak (QWERTZ)

Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Czech (QWERTZ)

Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Czech (QWERTZ)
Detail

Technické parametre Device Type Keyboard and mouse set Interface 2.4 GHz Wireless Receiver USB wireless receiver Connectivity Technology Wireless Color Black Movement Resolution Adjustable DPI. 1000, 1600(default), 2400, 4000 Movement Detection Optical Include Accessories AA battery, 2 AAA batteries Warranty 3-year warranty Dimensions (WxDxH) Keyboard: 17 in x 4.8 in x 1.3 in / 14.1 oz, Mouse: 4.5 in x 1.5 in / 3.2 oz (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dell Pro Wireless Keyboard and Mouse - KM5221W - Czech (QWERTZ)

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse 910-005272, 910-005272

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse 910-005272, 910-005272
Detail

Bezdrôtová herná myš Logitech G PRO - EER2 Myš PRO Wireless bola navrhnutá ako dokonalá herná myš pre profesionálov v oblasti esportu. Počas dvoch rokov spoločnosť Logitech G spolupracovala s viac ako 50 profesionálnymi hráčmi, aby našla dokonalý tvar, hmotnosť a pocit v kombinácii s našimi bezdrôtovými technológiami LIGHTSPEED a snímačom HERO 25k. Výsledkom je herná myš s bezkonkurenčným výkonom a presnosťou, ktorá vám poskytne nástroje a istotu potrebnú na víťazstvo. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Rozmery (V x Š x H) 125 x 63.5 x 40 mm Hmotnosť 80 g dĺžka kábla 1.8 m v krabici - Bezdrôtová herná myš PRO- USB prijímač LIGHTSPEED™- USB nabíjací/dátový kábel- Voliteľný predlžovací adaptér prijímača- Voliteľné bočné tlačidlá (2x ľavé, 2x pravé)- Voliteľné kryty tlačidiel (2x ľavé, 2x pravé)- Používateľská dokumentácia požiadavky - Windows 7 alebo novší- macOS 10.11 alebo novší- Chrome OS™- Port USB- Prístup na internet pre Logitech G HUB (voliteľné) Záruka 2-ročná obmedzená záruka na hardvér Sledovanie Senzor HERO™ 25K Rozlíšenie 100 - 25.600 DPI Max. Zrýchlenie >40G Max. Rýchlosť >400 IPS Odozva Formát údajov USB 16 bitov/os Rýchlosť hlásenia USB 1000 Hz (1 ms) Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED Wireless Mikroprocesor 32-bitový ARM Trvanlivosť PTFE nohy >250 kilometrov Životnosť batérie Predvolené osvetlenie 48 hodín Žiadne osvetlenie 60 hodín Ďalšie funkcie Palubná pamäť 5 profilov lIGHTSYNC RGB 1 zóna . (patro.cz)

Podobné produkty ako Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse 910-005272, 910-005272

Huawei Watch GT 2 Pro Wireless Charger CP81-1 55033859

Huawei Watch GT 2 Pro Wireless Charger CP81-1 55033859
Detail

Originální Huawei nabíjecí dock pro Watch GT2 Pro s USB konektorem. (patro.cz)

Podobné produkty ako Huawei Watch GT 2 Pro Wireless Charger CP81-1 55033859

Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES (CH-9313211-EU)

Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES (CH-9313211-EU)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 26000DPI, 7 tlačítek, uživatelské profily, RGB podsvícení, bluetooth, vhodná pro praváky, černá Hledáte exkluzivní herní myš? Pomocí Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES pro vás bude klikání radost. Jde o bezdrátovou myš, přenášení spolu s notebookem tedy nebude žádný problém. Spojení s počítačem zajišťuje moderní Bluetooth technologie. Tělo herní myši je speciálně navrženo pro praváky. Její pohyb po stole snímá rychlá a přesná optická technologie, myš nabízí maximální citlivost 26000 DPI. Nachází se na ní 7 tlačítek, takové množství tlačítek je nadstandardní, ocení to především nároční hráči. Napájení zajišťuje kvalitní akumulátor, takže nemusíte shánět baterky. Knoflík pro změnu DPI dává možnost zvýšit nebo snížit citlivost myši. Paměť herní myši Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES dává možnost uložit si různé uživatelské profily pokud ji máte dohromady s příbuznými anebo spolubydlícím. Právě tento model je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Corsair SABRE RGB PRO WIRELESS CHAMPION SERIES (CH-9313211-EU)

MikroTik nRayAIM-DH1 - Zaměřovací nástroj pro Wireless Wire nRAY, nRayAIM-DH1

MikroTik nRayAIM-DH1 - Zaměřovací nástroj pro Wireless Wire nRAY, nRayAIM-DH1
Detail

Popis produktu nRayAIM-DH1 je zaměřovací nástroj pro bezdrátové pojítko Wireless Wire nRAY od MikroTiku. Velmi jednoduše se používá. Stačí jej nainstalovat na jednotku, utáhnout šroubek a můžete zaměřovat. (patro.cz)

Podobné produkty ako MikroTik nRayAIM-DH1 - Zaměřovací nástroj pro Wireless Wire nRAY, nRayAIM-DH1

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition (910-006451)

Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition (910-006451)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 25600DPI, 8 tlačítek, RGB podsvícení, bezdrátový USB přijímač, symetrická, modrá Herní myš Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition Hrajte s legendami navržena profesionály – určena k vítězství Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition je bezdrátová počítačová myš navržena k ultimátním herním zápasům ve světe E-sports. Více než 2 roky spolupracovala společnost Logitech s těmi nejlepšími hráči z celého světa, aby mohli vyvinout myš kombinující perfektní tvar, hmotnost a pohodlí podporované špičkovým senzorem HERO 25K. Výsledkem je herní myš přinášející bezkonkurenční výkon a přesnost, která vám poskytne jistotu potřebnou k vítězství. Nyní v exkluzivní limitované edici s ikonickými barvami (Hextech Magic modré a Hextech Metal zlaté) herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse League of Legends Edition (910-006451)

Glorious Model O Pro Wireless, Blue Lynx - Forge (GLO-MS-OW-BL-FORGE)

Glorious Model O Pro Wireless, Blue Lynx - Forge (GLO-MS-OW-BL-FORGE)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 19000DPI, 6 tlačítek, USB a bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a symetrická, modrá Obstaráváte si jednoduchou herní myš k vašemu PC? Díky Glorious Model O Pro Wireless, Blue Lynx - Forge si užijete skvělou zábavu u her. Jedná se o bezdrátovou myš, vám tak nebude překážet kabel. Pro připojení k počítači poslouží radiofrekvenční technologie. Tělo herní myši je symetrického tvaru, do ruky tak padne pravákům i levákům. Tělo herní myši je speciálně upravené pro praváky. Pohyb snímá přesná a rychlá optická technologie, nejvyšší citlivost myši je 19000 DPI. Využít můžete 6 tlačítek, tolik tlačítek je nadstandardní výbava, kterou ocení nároční hráči. Napájení obstará akumulátor, takže nemusíte shánět baterky. Klávesa pro nastavení hodnoty DPI dovoluje změnit úroveň citlivosti myši. Tento model je především určen k herním mašinám, ale při práci se bude samozřejmě hodit taky. Zásadní funkce herní myši Glorious Model O Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Glorious Model O Pro Wireless, Blue Lynx - Forge (GLO-MS-OW-BL-FORGE)

Glorious Model O Pro Wireless, Red Fox - Forge (GLO-MS-OW-RF-FORGE)

Glorious Model O Pro Wireless, Red Fox - Forge (GLO-MS-OW-RF-FORGE)
Detail

Herní myš bezdrátová, optická, 19000DPI, 6 tlačítek, USB a bezdrátový USB přijímač, vhodná pro praváky a symetrická, červená Hledáte novou herní myš? S Glorious Model O Pro Wireless, Red Fox - Forge vám půjde hraní od ruky skoro sama. Tato myš je bezdrátová, přenášení spolu s notebookem tedy nebude žádný problém. Spojení s počítačem obstará radiofrekvenční technologie. Tělo herní myši má symetrický tvar, hodí se tak pro praváky i leváky. Tělo herní myši má tvar, který padne do ruky pravákům. Její pohyb snímá rychlá a spolehlivá optická technologie, myš nabízí maximální citlivost 19000 DPI. Nachází se na ní 6 tlačítek, takové množství tlačítek je nadstandardní, ocení to především nároční hráči. Napájení obstará akumulátor, takže nemusíte shánět baterky. Tlačítko pro změnu DPI umožňuje zvýšit nebo snížit hodnotu citlivosti myši. Právě tento model je určen spíše k herním sestavám, ale nelekne se ani práce. Rozhodující vlastnosti herní myši Glorious Model O Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Glorious Model O Pro Wireless, Red Fox - Forge (GLO-MS-OW-RF-FORGE)
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (61520), SteelSeries Arctis Nova Pro X (61528), SteelSeries Arctis Nova Pro (61527), SteelSeries Arctis 1 Wireless (61512), SteelSeries Arctis Nova 7X (61565), SteelSeries Arctis Nova 7 (61553), SteelSeries Arctis Nova 1X (61616), SteelSeries Arctis Nova 3 (61631), SteelSeries Arctis Nova 1 White (61607), SteelSeries Arctis Nova 1P Black (61611), SteelSeries Prime Wireless (62593), SteelSeries Aerox 9 Wireless (62618), SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - US (64842), SteelSeries Aerox 3 Snow Wireless (2022) (62608), SteelSeries Apex Pro - US (64626), SteelSeries Prime (62533), SteelSeries Stratus+ (69076), SteelSeries GameDAC (61370), Logitech G PRO X Wireless Gaming Headset (981-000907), SteelSeries Apex Pro TKL (2023) - US (64856), SteelSeries Rival 5 (62551), SteelSeries QcK Large (63003), SteelSeries Prime Mini (62421), SteelSeries Sensei Ten (62527), SteelSeries Rival 600 (62446), SteelSeries Arena 9 (61549), SteelSeries QcK Medium (63004), SteelSeries Apex 3 - US (64795), SteelSeries QcK Heavy Medium (63836), SteelSeries QcK Edge XL (63824)