Staub nerezový napařovač 26 cm (227716192)

Produkt Staub nerezový napařovač 26 cm (227716192) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Staub nerezový napařovač 26 cm (227716192) upraviť a produkt hľadať znova.

Staub Nerezový napařovač 26 cm (227716192)

Staub Nerezový napařovač 26 cm (227716192)
Detail

Pařák nerezový, s průměrem 26 cm, na napařování zeleniny, knedlíků, možné mýt v myčce (alza.cz)

Podobné produkty ako Staub Nerezový napařovač 26 cm (227716192) , Banquet nerezový kastrol living pr. 26 cm

STAUB Pánev 26 cm dřevěná rukojeť černá - Staub

STAUB Pánev 26 cm dřevěná rukojeť černá - Staub
Detail

Staub litinová pánev s dřevěnou rukojetí je perfektní pomocník na přípravu chutných steaků. (decoronline.cz)

Podobné produkty ako STAUB Pánev 26 cm dřevěná rukojeť černá - Staub , Staub rendlik na omacky grafitove seda 18 cm

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, černá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub , Tefal napařovač oděvů

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, višňová ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub , Staub hrnec kulaty cerna 28 cm 6 7 l

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, višňová ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub , Banquet napařovač na knedlíky culinaria, 28 cm

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, černá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub , Staub roztirac na palacinkove testo dreveny

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, černá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, černá O 26 cm Staub , Orava napařovač oděvů steameasy

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, višňová ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, višňová O 26 cm Staub , Banquet napařovač na knedlíky culinaria 28 cm (45152001)

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, bazalková ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub , Domo do1096s ruční napařovač oděvů

Litinová pánev černá O 26 cm Staub

Litinová pánev černá O 26 cm Staub
Detail

Pánev na smažení ? 26 cm Staub s hladkým smaltovaným dnem je vhodná na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Skvěle snáší vysoké teploty. Ať už pánev na smažení využijete na přípravu zeleniny, ryb, masa či na ohřátí předvařených jídel, s výsledkem budete vždy spokojeni. Pánev na smažení ? 26 cm Staub ve stručnosti: Nádoba ze smaltovaného litého železa Vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Testována v restauračních provozech, oceněna jako nejlepší litinová pánev. Šéfkuchaři ji používají denně Po použití umyjte horkou mýdlovou vodou a otřete dosucha (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Litinová pánev černá O 26 cm Staub , Ufesa pocket mist napařovač oděvů

Litinová pánev černá O 26 cm Staub

Litinová pánev černá O 26 cm Staub
Detail

Pánev na smažení ? 26 cm Staub s hladkým smaltovaným dnem je vhodná na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Skvěle snáší vysoké teploty. Ať už pánev na smažení využijete na přípravu zeleniny, ryb, masa či na ohřátí předvařených jídel, s výsledkem budete vždy spokojeni. Pánev na smažení ? 26 cm Staub ve stručnosti: Nádoba ze smaltovaného litého železa Vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Testována v restauračních provozech, oceněna jako nejlepší litinová pánev. Šéfkuchaři ji používají denně Po použití umyjte horkou mýdlovou vodou a otřete dosucha (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Litinová pánev černá O 26 cm Staub , Keller nerezový hrnec, 20 cm

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, bazalková ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm Staub , Keller nerezový hrnec, 16 cm

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, grafitově šedá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub , Orion cedník nerezový 24 cm

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, grafitově šedá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub , Orion cedník nerezový 14 cm

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub

Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí 16 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, grafitově šedá ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, grafitově šedá O 26 cm Staub , Orion cedník nerezový 20 cm

Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub

Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub
Detail

Pánev na smažení ? 26 cm Staub s hladkým smaltovaným dnem je vhodná na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Skvěle snáší vysoké teploty.. Ať už pánev na smažení využijete na přípravu zeleniny, ryb, masa či na ohřátí předvařených jídel, s výsledkem budete vždy spokojeni. Pánev na smažení ? 26 cm Staub ve stručnosti: Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Testována v restauračních provozech, oceněna jako nejlepší litinová pánev. Šéfkuchaři ji používají denně Po použití umyjte horkou mýdlovou vodou a otřete dosucha (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub , Tescoma pánev president ø 26 cm, pr. 26 cm

Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub

Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub
Detail

Pánev na smažení ? 26 cm Staub s hladkým smaltovaným dnem je vhodná na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Skvěle snáší vysoké teploty.. Ať už pánev na smažení využijete na přípravu zeleniny, ryb, masa či na ohřátí předvařených jídel, s výsledkem budete vždy spokojeni. Pánev na smažení ? 26 cm Staub ve stručnosti: Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Testována v restauračních provozech, oceněna jako nejlepší litinová pánev. Šéfkuchaři ji používají denně Po použití umyjte horkou mýdlovou vodou a otřete dosucha (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Litinová pánev grafitově šedá O 26 cm Staub , Orava ruční napařovač oděvů steameasy w

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí a pařákem 19 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Hrnec s pařákem je vhodný pro šetrné vaření ve vodní páře. Např. zelenina nebo brambory, kuře nebo filet z lososa - vše bude v mžiku hotové a uchová si cenné vitamíny. Tento způsob vaření je skutečně velmi zdravý, neboť vitamíny a minerální látky se neuvolňují do vody. Pařák s potravinami jednoduše zavěste nad vroucí vodu v hrnci a zavřete poklicí. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, bazalková ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů UPOZORNĚNÍ: U pařáku byl výrobcem změněn design, kdy napařovací vložka aktuálně sedí přímo na hrnci, nevkládá se do hrnce. Byly odstraněný i díry po celém obvodu, z důvodu ztráty napařovacího efektu. Výhoda nového typu spočívá v tom, že nyní se do hrnce vejde více potravin a zvýší se tak aktuální objem připravovaného pokrmu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub , Philips ruční napařovač sth3010/70, zelená

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub

Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub
Detail

Podrobné rozměry: ? 26 cm, šířka s uchy 33 cm výška s poklicí a pařákem 19 cm, bez poklice 12 cm V 5,2 l hmotnost 5,5 kg Kulatý litinový hrnec je nadčasový pomocník pro dušení, pečení, polévky a jídla z jednoho hrnce. Vaření čehokoliv ve STAUB smaltovaném litinovém hrnci neboli “COCOTTE” je velice jednoduché. Hrnec s pařákem je vhodný pro šetrné vaření ve vodní páře. Např. zelenina nebo brambory, kuře nebo filet z lososa - vše bude v mžiku hotové a uchová si cenné vitamíny. Tento způsob vaření je skutečně velmi zdravý, neboť vitamíny a minerální látky se neuvolňují do vody. Pařák s potravinami jednoduše zavěste nad vroucí vodu v hrnci a zavřete poklicí. Staub kulatý hrnec je nezbytností v kuchyni, každý by ho měl mít. Hrnec vytváří spojení mezi sporákem a vaším stolem, takže můžete servírovat přímo z něj. Vaše jídlo si zachová teplotu a na stole bude vypadat krásně. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a zajistí, že cokoliv v něm vaříte je lahodné a delikátní. Uzavřená cirkulace a malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Kulatý hrnec, bazalková ? 26 cm Staub ve stručnosti: Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Nádoba ze smaltovaného litého železa, vysoce trvalá, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce Výrobek podstoupil všechny možné přísné testy, aby byla zaručena trvalá optimální funkčnost a vynikla chuť vašich pokrmů UPOZORNĚNÍ: U pařáku byl výrobcem změněn design, kdy napařovací vložka aktuálně sedí přímo na hrnci, nevkládá se do hrnce. Byly odstraněný i díry po celém obvodu, z důvodu ztráty napařovacího efektu. Výhoda nového typu spočívá v tom, že nyní se do hrnce vejde více potravin a zvýší se tak aktuální objem připravovaného pokrmu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulatý hrnec, bazalková O 26 cm s pařákem Staub , Joseph joseph napařovač bloom 45030 (45030)

Orion Nerezová pánev Anett, 26 cm

Orion Nerezová pánev Anett, 26 cm
Detail

Nerezová pánev řady Anett je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. Ideální pánev pro přípravu všech druhů pokrmů, navíc téměř bez tuku, bez ztráty vitamínů a minerálů obsažených v potravinách. Nerezové nádobí představuje díky používaným technologiím a kvalitním materiálům výrobky vhodné pro každou moderní domácnost a jsou ideální cestou ke zdravé výživě, dietní, ekonomické a estetické přípravě pokrmů. Naakumulovaná energie předává teplo dále do nádoby, takže tepelný zdroj můžeme vypnout v předstihu.Vlastnosti: nádobí představuje dokonale hygienické prostředí pro vaření a uchování potravin zachování přirozené chuti a hmotnosti upravovaných potravin vnější a vnitřní povrch nádob je vysoce leštěný, takže brání usazování nečistot a zaručuje dokonalou údržbu sendvičové dno s termoakumulačními vlastnostmi zaručuje rychlé a ekonomické vaření s výraznou úsporou energie široká nabídka kastrolů, hrnců, rendlíku a pánve můžete si vytvořit soupravu nádobí podle vlastních představ (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Nerezová pánev Anett, 26 cm , Joseph joseph napařovač duo 45031 (45031)

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm
Detail

Perfektně tvarované kuchyňské nůžky pro porcování všech druhů drůbeže. Pojistka pro snadné skladování. Vynikající kvalita. Specifikace: Vysoce kvalitní kuchyňské nůžky na drůbež Špičková nerezová ocel Extra silné čepele Pojistka pro snadné skladování Délka: 26 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm , Berndorf sandrik napařovač na knedlíky (5500889100)

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm
Detail

Perfektně tvarované kuchyňské nůžky pro porcování všech druhů drůbeže. Pojistka pro snadné skladování. Vynikající kvalita. Specifikace: Vysoce kvalitní kuchyňské nůžky na drůbež Špičková nerezová ocel Extra silné čepele Pojistka pro snadné skladování Délka: 26 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm , Orion nerezový rendlík perfect, 14 cm

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm

Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm
Detail

Perfektně tvarované kuchyňské nůžky pro porcování všech druhů drůbeže. Pojistka pro snadné skladování. Vynikající kvalita. Specifikace: Vysoce kvalitní kuchyňské nůžky na drůbež Špičková nerezová ocel Extra silné čepele Pojistka pro snadné skladování Délka: 26 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůžky na drůbež Wüsthof nerezové 26 cm , Tescoma pánev grilovací smartclick 26 x 26 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm
Detail

Kastrol v praktické velikosti jistě uvítá každá hospodyňka. Hrnec je vyroben z kvalitní nerezové oceli v lesklém provedení se třemi matnými pruhy. Součástí je skleněná poklice. Je vhodný pro vaření na všech typech varných desek - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Součástí hrnce je skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Hrnec je možno umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm , Joseph joseph napařovač bloom steel 45033 (45033)

Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 26 cm

Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 26 cm
Detail

7 velikostí otvor pro únik páry kvalitní provedení Skleněná poklička s nerezovým úchytem je opatřena praktickým otvorem pro únik páry. Pokličky jsou vyrobeny z kvalitního skla a nabízíme je v 7 praktických velikostech. Poklici lze použít i pro zapékání pokrmů v troubě do teploty 200 °C. Materiál: sklo, nerezová ocel Rozměry: pr. 14, 16, 18, 20, 22, 24, 28 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Skleněná poklička s nerezovým úchytem pr. 26 cm , Rohová skříňka 26 × 26 × 94 cm masivní dubové dřevo

Vesdog nerezová miska pro psy Průměr: 26 cm

Vesdog nerezová miska pro psy Průměr: 26 cm
Detail

Miska na vodu a granule nebo jiné krmivo by měla patřit mezi základní výbavu každého domácího mazlíčka. Nerezová miska pro psy Vesdog má mírně rozšířené dno proti převrhnutí, jehož okraj je doplněný pogumovaným spodním lemem, aby miska neklouzala po podlaze, až z ní bude váš pes pít nebo jíst. Pogumovaná úprava dna misky také chrání podlahu před poškrábáním. Gumový lem misky může být navíc z misky odejmut v případě potřeby. Vesdog misku je možné mýt v myčce, a tak ji můžete pro vašeho domácího mazlíčky udržovat stále čistou. V nabídce máme nerezové misky ve třech velikostech o objemech 600 ml, 1000 ml a 1600 ml. Průměr okraje Průměr horního Hloubka Hmotnost Objem 22 cm 16 cm 6 cm 150 g 600 ml 26 cm 19 cm 6 cm 220 g 1000 ml 30 cm 22 cm 7 cm 280 g 1600 mlParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vesdog nerezová miska pro psy Průměr: 26 cm , Duvo+ košík na kolo 34 × 26 × 26 cm (5414365335519)

Vesdog nerezová miska pro psy 26 cm (40094)

Vesdog nerezová miska pro psy 26 cm (40094)
Detail

Miska pro psy - objem 1000 ml, materiál nerez, výška 6 cm, průměr 26 cm, nerezová barva, protiskluzová, na vodu, na krmivo (alza.cz)

Podobné produkty ako Vesdog nerezová miska pro psy 26 cm (40094) , Orion nerezový rendlík anett pr. 16 cm

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné kovové poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler , Orion nerezový jídlonosič 3x pr. 16 cm

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné kovové poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler , Banquet nerezový kastrol living pr. 28 cm

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler

Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler
Detail

Díky přídavné kovové poklici s plastovým úchytem můžete tlakový hrnec vitavit® s průměrem 26 cm použít jako běžný hrnec. Každé 3 sekundy se na celém světě prodá 1 výrobek značky Fissler! Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Prostřednictvím svého obchodního zastoupení působí na všech světových kontinentech ve více než 80 zemích. Označení "Superznačka z Německa" právem řadí Fissler mezi nejvlivnější brandy. Silný důraz na inovaci a vývoj trvající dlouhá desetiletí oprávněně přispívá k produkci výrobků, které vám umožní prožít často nudné technologické postupy hravým a novým způsobem. Každý rok zákazníci netrpělivě očekávají novinky, které je budou bavit. Fissler je průkopníkem nových trendů, což dokládá i řada patentů a designových ocenění. Za zmínku rozhodně stojí i řízení kontroly, která probíhá celým procesem výroby pod přísnými standardy. Moderní výrobní technologie a nové kontrolní nástroje garantují tu nejvyšší kvalitu. Již více než 170 let Fissler staví na 3 klíčových pilířích – technologickém know-how, dokonalé výrobě a velké inovační síle. Všech 700 zaměstnanců má za cíl to jediné – výrobek přizpůsobený potřebám zákazníka. Vaření musí naše zákazníky těšit! Made in Fissler (Germany) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Přídavná nerezová poklice O 26 cm vitavit® Fissler , Toro nerezový pařáček v krabičce, 22,5 cm

BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034

BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034
Detail

- univerzální třístranné kuchyňské struhadlo - vyrobeno z nerezové oceli - ergonomicky tvarovaná rukojeť v ideální velikosti skvěle padne do ruky - má měkčený SoftTouch povrch, takže při použití neklouže - díky tomu je manipulace se struhadlem velmi pohodlná, bezpečná a také multifunkční - základna má také měkčený protiskluzový povrch a tak dobře drží na kuchyňské lince, kterou zároveň nemůže poškrábat - každá strana struhadla má samozřejmě typově jiné otvory na strouhání - vhodný pro široké spektrum surovin, sýr, zeleninu, čokoládu, zázvor, citrusovou kůru, atd.. - struhadlo je vhodné do myčky nádobí, doporučuje se však ruční mytí pro zachování stoprocentního stavu měkčené úpravy rukojeti a základny - rozměry: 11,5 x 11,5 x 26 cm - značka: BERGHOFF (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034

Kela Nůž na sýr z nerezové oceli RONDO 26 cm

Kela Nůž na sýr z nerezové oceli RONDO 26 cm
Detail

- materiál: nerezová ocel - délka: 26 cm - oko na zavěšení - vhodné do myčky - série: Rondo - značka: KELA (patro.cz)

Podobné produkty ako Kela Nůž na sýr z nerezové oceli RONDO 26 cm

Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem COOKCELL průměr 26 cm vysoká

Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem COOKCELL průměr 26 cm vysoká
Detail

3vrstvý nepřilnavý povrch vyšší přenos tepla možno používat kovové nástroje snadné čistění na všechny typy varných ploch i do trouby ( do 260 °C) Unikátní pánev z řady nádobí COOKCELL HYBRID kombinuje nepřilnavý povrch a nerezovou ocel. Tato kolekce nádobí má na svém povrchu množství bodů se zvýšenou vrstvou, což způsobuje, že má větší tepelnou konzervaci a vyšší přenos tepla než obvyklé nádobí. Jedná se o nádobí s nepřilnavým povrchem, které umožňuje snadnější čistění oproti běžnému nádobí z nerezové oceli. Na povrch můžete použít i kovové nástroje, zůstane nepoškozený. Pánev je vhodná na všechny typy spotřebičů, do trouby do max. teploty 260 °C, můžete ji umývat v myčce na nádobí. Pánev je nutné zahřívat postupně. Teplotní šok může způsobit konkávnost dna. Dodáváme v několika velikostech. Materiál: 3vrstvý - vnitřní nerez s nepřilnavým povrchem | hliník | vnější nerezová vrstva Rozměry: pr. 26 cm, v. 7,2 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem COOKCELL průměr 26 cm vysoká

Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, práškově lakovaná nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: práškově lakovaná nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack

Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: univerzální nerezové kuchyňské nůžky na karton, provázky, bylinky, maso, obaly atd. integrovaný odstraňovač bylinek ze stonků rozebíratelné pro snadné čištění měkká protiskluzová rukojeť absorbuje tlak na ruku a funguje skvěle i když máte mokré ruce součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS Dodatečné informace: rozměry: 26 x 8,8 cm materiál: nerezová ocel, plast bez obsahu BPA pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack

Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní držák na čtyři ručníky exkluzivní, matná broušená nerezová ocel pevné a extra vysoké háčky lze použít i jako věšák na oblečení, župany apod. skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 4,7 x 4,8 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, vysoce leštěná nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, práškově lakovaná nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: práškově lakovaná nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, černá, nerezová ocel/sklo, Zack

Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: odstraňuje korkové zátky bez rozbití a bez nutnosti tahání snadno otevře všechny lahve s korkovým uzávěrem nepřilnavý, samostředící vrut snadno proklouzne korkem zakřivené, tlakově lité rukojeti pro pohodlný úchop měkký otočný knoflík s hladkým chodem odnímatelná řezačka folií v základně součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka: 26 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, matná broušená nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack

Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: kuchyňská lopatka na dorty, koláče, quiche, pizzu, lasagne atd. flexibilní, ale pevná pracovní část se snadno zasune pod jídlo vroubkované okraje po obou stranách vhodné pro praváky i leváky elegantní rukojeť z broušené nerezové oceli součástí rozsáhlé kolekce STEEL vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 7 cm materiál: nerezová ocel (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: kuchyňský pasírovací mlýnek, skvělý na pyré, omáčky apod. obsahuje 3 nerezové mlecí kotouče pro jemnou, střední a hrubou texturu pokrmů snadná výměna kotoučů pomocí tlačítka díky 3 protiskluzovým nohám lze bezpečně umístit přímo nad mísu nebo hrnec nerezová mísa je ideální pro horké potraviny a je odolná vůči skvrnám nožičky jsou skládací pro snadné skladování měkká protiskluzová rukojeť součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry včetně rukojeti: 26,6 x 19 x 39,3 cm objem: cca 2,3 l materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: odstraňuje korkové zátky bez rozbití a bez nutnosti tahání snadno otevře všechny lahve s korkovým uzávěrem nepřilnavý, samostředící vrut snadno proklouzne korkem zakřivené, tlakově lité rukojeti pro pohodlný úchop měkký otočný knoflík s hladkým chodem odnímatelná řezačka folií v základně součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: délka: 26 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Křídlová vývrtka GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: kuchyňská lopatka na dorty, koláče, quiche, pizzu, lasagne atd. flexibilní, ale pevná pracovní část se snadno zasune pod jídlo vroubkované okraje po obou stranách vhodné pro praváky i leváky elegantní rukojeť z broušené nerezové oceli součástí rozsáhlé kolekce STEEL vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 7 cm materiál: nerezová ocel (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lopatka na dort STEEL 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: univerzální nerezové kuchyňské nůžky na karton, provázky, bylinky, maso, obaly atd. integrovaný odstraňovač bylinek ze stonků rozebíratelné pro snadné čištění měkká protiskluzová rukojeť absorbuje tlak na ruku a funguje skvěle i když máte mokré ruce součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS Dodatečné informace: rozměry: 26 x 8,8 cm materiál: nerezová ocel, plast bez obsahu BPA pouze ruční mytí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňské nůžky GOOD GRIPS 26 cm, černá, nerezová ocel, OXO

Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO
Detail

Hlavní výhody: kuchyňský pasírovací mlýnek, skvělý na pyré, omáčky apod. obsahuje 3 nerezové mlecí kotouče pro jemnou, střední a hrubou texturu pokrmů snadná výměna kotoučů pomocí tlačítka díky 3 protiskluzovým nohám lze bezpečně umístit přímo nad mísu nebo hrnec nerezová mísa je ideální pro horké potraviny a je odolná vůči skvrnám nožičky jsou skládací pro snadné skladování měkká protiskluzová rukojeť součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry včetně rukojeti: 26,6 x 19 x 39,3 cm objem: cca 2,3 l materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pasírovací mlýnek GOOD GRIPS 26 cm, stříbrná, nerezová ocel, OXO

Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, matná broušená nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel/sklo, Zack

Polička do sprchy LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel, Zack

Polička do sprchy LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní a praktický úložný koš do sprchy exkluzivní, vysoce leštěná nerezová ocel umožňuje mít své sprchové a pečující přípravky vždy po ruce volitelně montáž pomocí šroubů nebo lepením (příslušenství pro lepení není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 8,5 x 13,2 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Polička do sprchy LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel, Zack

Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack

Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní držák na čtyři ručníky exkluzivní, matná broušená nerezová ocel pevné a extra vysoké háčky lze použít i jako věšák na oblečení, župany apod. skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 4,7 x 4,8 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Držák na ručníky LINEA 26 cm, mat, nerezová ocel, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack

Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack
Detail

Hlavní výhody: elegantní, pevná a spolehlivá polička do koupelny exkluzivní, vysoce leštěná nerezová ocel vytváří další prostor pro uložení potřebných věcí po ruce základna z tvrzeného skla lze snadno vyjmout a vyčistit skrytá montáž pomocí šroubů (součástí balení) nebo lepidla (není součástí balení) k dispozici v několika povrchových úpravách - mat, lesk, černá součástí široké řady koupelnových doplňků LINEA Dodatečné informace: rozměry: 26,5 x 3 x 13,2 cm materiál: nerezová ocel 18/10 pro montáž pomocí lepení doporučujeme montážní lepidlo ZACK30003 nebo ZACK30004 a nástěnné držáky ZACK40041, ZACK40585 nebo ZACK40396 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Koupelnová polička LINEA 26 cm, lesk, nerezová ocel/sklo, Zack
Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm, staub rendlik na omacky grafitove seda 18 cm, tefal napařovač oděvů, staub hrnec kulaty cerna 28 cm 6 7 l, Banquet Napařovač na knedlíky CULINARIA, 28 cm, staub roztirac na palacinkove testo dreveny, Orava Napařovač oděvů Steameasy , Banquet Napařovač na knedlíky CULINARIA 28 cm (45152001), DOMO DO1096S ruční napařovač oděvů, Ufesa POCKET MIST napařovač oděvů, KELLER Nerezový hrnec, 20 cm, KELLER Nerezový hrnec, 16 cm, Orion Cedník nerezový 24 cm, Orion Cedník nerezový 14 cm, Orion Cedník nerezový 20 cm, Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm, Orava Ruční napařovač oděvů Steameasy W, Philips Ruční napařovač STH3010/70, zelená, Joseph Joseph Napařovač Bloom 45030 (45030), Joseph Joseph Napařovač Duo 45031 (45031), Berndorf Sandrik Napařovač na knedlíky (5500889100), Orion Nerezový rendlík Perfect, 14 cm, Tescoma Pánev grilovací SmartCLICK 26 x 26 cm, Joseph Joseph Napařovač Bloom Steel 45033 (45033), Rohová skříňka 26 × 26 × 94 cm masivní dubové dřevo, DUVO+ Košík na kolo 34 × 26 × 26 cm (5414365335519), Orion Nerezový rendlík Anett pr. 16 cm, Orion Nerezový jídlonosič 3x pr. 16 cm, Banquet Nerezový kastrol Living pr. 28 cm, Toro Nerezový pařáček v krabičce, 22,5 cm