Status vaku box 0.5l white (sta 155601)

Produkt Status vaku box 0.5l white (sta 155601) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Status vaku box 0.5l white (sta 155601) upraviť a produkt hľadať znova.

STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601)

STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Vakuový box Vaku 0,5 l v bílé barvě oblíbené značky STATUS je ideálním pomocníkem pro skladování potravin a udržení veškerých potřebných vitamínů a dalších zdraví nezbytných látek. Tělo boxu je vyrobeno z vysoce kvalitního polykarbonátu, který je zdravotně nezávadný a ve spojení s dalšími použitými materiály (silikon, ABS plast) zajišťuje udržení uskladněných potravin v bezvadném stavu po dlouhou dobu. Díky praktickým rozměrům najdete pro box využití každý den. Hlavní přednosti boxu... (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601) , Status vaku box 0.5l white (sta 155601)

STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603)

STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Box na potraviny o objemu 2 litry je vyrobený z vysoko-kvalitního polykarbonátu, těsnění a ventil ze silikonu. V boxu lze uskladnit všechny možné potraviny včetně zeleniny, ovoce, masa, sýrů, vajec, uzenin, ale i sušené potraviny, vařené nebo otevřené.Vakuová pumpa není součástí balení. (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603) , Status vaku box 4.5l blue (sta 178706)

STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706)

STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Praktický plastový vakuový box slouží k prodloužení čerstvosti potravin. Uložením různých druhů potravin do vakuového boxu prodloužíte čerstvost a trvanlivost. Vakuový obdélníkový box je vhodný pro uskladnění všech druhů potravin včetně ovoce, zeleniny, koření, masa, těstovin, sušeného nebo čerstvě uvařeného jídla atd. Obdélníkový tvar boxu je vhodný ke skladování v lednici, mrazáku na kuchyňské polici nebo ve skříňce.Vakuové skladování potravin má určité výhody v prodloužení a zachování čerstvosti aroma potravin. Dochází zde k velmi pomalé oxidaci, rozkladu potravin a snížení zápachu.Vakuové boxy se... (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706) , Status vaku box 2l green (sta 158603)

Status Vaku box 1,4l bilá

Detail

1,4 litrová vakuová dóza od značky STATUS. Dóza má víko a spodní nádobu průhlednou. V dózách STATUS je možné uchovávat různé druhy potravin od čerstvých mas až po růžné druhy sýrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku box 1,4l bilá , Status manuální vakuovací pumpa (sta 159102)

Status Vaku box 0,8l červený

Detail

Vakuová dóza o objemu 0,8 litru od značky STATUS. Spodní nádobka je průhledná, transparentní barvy a víčko je červené. Díky vakuovým od STATUSU dózám vydrží vaše potraviny dlouho čerstvé. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku box 0,8l červený , Status 4 dilny set vaku boxu sklo zanovni

Status Sada velkých vaku boxů, červená

Detail

Set dvou vakuových dóz s kompletní sadou přepážek do boxů pro oddělení potravin a s ruční vakuovou pumpou. Vakuové nádoby se stávají nepostradatelnou součástí každé kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Sada velkých vaku boxů, červená , Stagg sta-3108 (sta-3108)

Status Set velkých vaku boxů modrá 178654

Detail

Set 2 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 , Stagg sta-1110 (sta-1110)

Status 4 dílný set vaku boxů SKLO

Detail

Vakuovací boxy od značky Status jsou vyrobené z borosilikátového skla. Jsou perfektní pro uskladnění jakéhokoli druhu potravin ve vakuu, což prodlužuje jeho dobu spotřeby a zachovává vitaminy. Lze je uskladnit jedna ve druhé a nebo na sobě, aby šetřily víc místa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 4 dílný set vaku boxů SKLO , Tescoma constant 0.5l 318522.00 (318522.00)

Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová

Detail

Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé? Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Set obsahuje jednu ruční vakuovací pumpu a 4 krabičky o objemech 0,5l, 0,8l, 1,4l a 2litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová , Tescoma šejkr presto 0.5l (420712.00)

Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 - zánovní

Detail

Set 2 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 - zánovní , Dekameron. tři příběhy ze sta

Status Set vaku boxů 5 dílný bílá 157530

Detail

Set 5 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set vaku boxů 5 dílný bílá 157530 , Leifheit čistič koupelen 0.5l (41412)

Status Vaku džbán 1l

Detail

Vakuový džbán od značky STATUS o objemu 1 litr uchová vaše nápoje několikanásobně déle čerstvé. Víko džbánu je v bílé barvě a spodní nádoba je průsvitná a transparentní. Díky vzhledu se hodí do každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku džbán 1l , Seda nevyztuzena podprsenka status update bralette

STATUS Manuální vakuovací pumpa (STA 159102)

STATUS Manuální vakuovací pumpa (STA 159102)
Detail

Pumpa na vysávání vzduchu z nádoby Manuální vakuovací pumpa STATUS je nedílnou součástí všech vakuových nádob, vík, uzávěrů a sad a je určená k vysávání vzduchu z těchto nádob. Jednoduchým odsátím vzduchu vytvoříte v nádobě podtlak, který nádobu pevně uzavře. Díky vzniklému vakuu vydrží potraviny déle čerstvé a trvanlivé a uchovají si své aroma. Zamezíte také přístupu bakterií a uchráníte potraviny před zkažením či plísní. Praktická pumpa je velmi skladná a kompaktibilní s ostatním příslušenství. Při jejím zašpinění ji stačí umýt pouze vodou.Barva:BíláUpozornění:Vakuovou pumpu není možné mýt v myčce. (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Manuální vakuovací pumpa (STA 159102) , Staritsky levitsky reserve 0.5l 40% (4820139240025)

Status Vakuovací box 4,5l bílý

Detail

Dóza je vhodná, jak na uchování čerstvých, tak tepelně upravených potravin. Dózy jsou stohovatelné, což ocení každá hospodyňka. Veliká vakuová dóza od značky STATUS, do které se vejde až 4,5 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vakuovací box 4,5l bílý , Glorious pc gaming race kailh box white switches 120 (kai-white)

Sto roků Lenni a Margot: Sto let. Sto obrazů. Sto příběhů. (978-80-275-0802-0)

Sto roků Lenni a Margot: Sto let. Sto obrazů. Sto příběhů. (978-80-275-0802-0)
Detail

Kniha - autor Marianne Croninová, 345 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Výjimečné přátelství a životy plné příběhů. Ten poslední začíná tady. Život je krátký. Nikdo to neví lépe než sedmnáctiletá Lenni, která ho teď tráví v nemocnici na oddělení pro nevyléčitelně nemocné. Ve snaze vyplnit jednotvárné dny se přihlásí do kurzu arteterapie. Když si však uvědomí, že se svými vrstevníky, které lékaři brzy propustí zpátky do normálního světa, nenachází společnou řeč, nechá se přeřadit ke skupině osmdesátníků. A právě tam se spřátelí s třiaosmdesátiletou Margot, moudrou ženou s komplikovanou minulostí, která Lenni úplně změní život. Lenni a Margot si brzy uvědomí, že dohromady prožily už sto let. Proto se rozhodnou, že po sobě zanechají něco trvalého: sto obrazů představujících sto roků jejich životů. Během společné práce Lenni a Margot sdílejí a malují příběhy let, které je přivedly až k tomuto šťastnému setkání na konci jejich dnů. Život s nimi však... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sto roků Lenni a Margot: Sto let. Sto obrazů. Sto příběhů. (978-80-275-0802-0) , Status quo: whatever you want - cd (9825968)

Ultralehký vodotěsný vak Ferrino Drylite 5l zelená

Ultralehký vodotěsný vak Ferrino Drylite 5l  zelená
Detail

Nylonový vak s přelepenými švy, které zajistí 100% voděodolnost. Odolný proti mechanickému poškození, zpevněné dno.. Ultralehký vodotěsný vak Ferrino Drylite 5l je ideálním společníkem pro každou cestu. Ochráníte v něm své oblečení a elektroniku před vlhkem. Vak je odolný proti mechanickému poškození a má zpevněné dno. Samozřejmostí jsou přelepené švy.Technický popis: vhodný pro cestování za nepříznivých podmínek a počasí rotační uzavírání s přezkou 100% voděodolnost přelepené švy zpevněné dno vaku odolný proti mechanickému poškození materiál: nylon rozměry: 42 x 8,7 x 16,5 cm objem: 5 l hmotnost: 35 g (insportline.cz)

Podobné produkty ako Ultralehký vodotěsný vak Ferrino Drylite 5l zelená , Chase & status: what came before - lp (4544639)

Dakine Lunch Box 5L Begonia

Dakine Lunch Box 5L Begonia
Detail

Lunch box je chladicí taška na svačinky či obědy, kterou můžete jednoduše přenášet buď v batohu, nebo samostatně v ruce díky našitému držadlu. Do malé kapsičky ve víku můžete uložit příbor, ubrousky či jiné drobnosti. termoizolační vlastnosti jednoduchý a dobře omyvatelný vnitřní prostor síťovaná vnitřní kapsička na drobnosti (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Dakine Lunch Box 5L Begonia , Status quo: the best of - lp (5414939922664)

Ferrino Drylite 5L ultralehký vodotěsný vak, green, Zelená

Ferrino Drylite 5L ultralehký vodotěsný vak, green, Zelená
Detail

TPU zátěr s přelepenými švy zpevněné dno vaku odolný proti mechanickému poškození rotační uzavírání s přezkou, které zaručuje 100% vodotěsnost (patro.cz)

Podobné produkty ako Ferrino Drylite 5L ultralehký vodotěsný vak, green, Zelená , Chase & status: what came before - cd (4554679)

heidrun Plastový úložný box Mania 5l

heidrun Plastový úložný box Mania 5l
Detail

heidrun Plastový úložný box HEIDRUN Mania 5l, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | USKLADNĚNÍ | ÚLOŽNÉ BOXY | ÚLOŽNÉ BOXY BEZ VÍKA (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastový úložný box Mania 5l , Baseus round box usb hub white (cahub-g02)

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l
Detail

heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem HEIDRUN Clip box 5l, kategorie: ČISTÝ DOMOV - ÚKLID | USKLADNĚNÍ | ÚLOŽNÉ BOXY | ÚLOŽNÉ BOXY S VÍKEM (kitos.cz)

Podobné produkty ako heidrun Plastový úložný box s víkem a uchem Clip box 5l , Orion termoska plechovka nerezová 0.5l mák (125824)

brašna M-Wave nosičová box S - 5l

brašna M-Wave nosičová box S - 5l
Detail

Box vyrobený z vysoce kvalitního plastu zavíratelný pružinovými klipy Odolný proti dešti a prachu Barva: černá Objem: 5 l Rozměry (d x š x v): 270 x 200 x 150 mm Upínání: na nosič s upínacími pásky (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako brašna M-Wave nosičová box S - 5l , Isi cream profi whip plus 0.5l (1630)

Sto zvířátak v hádankách (80-7365-001-0)

Sto zvířátak v hádankách (80-7365-001-0)
Detail

Kniha - autor Libuše Pečonková, 46 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Sto zvířátak v hádankách (80-7365-001-0) , Sodastream lahev dětská 0.5l smajlík zelená (8719128113586)

Sto roků samoty (978-80-207-2045-0)

Sto roků samoty (978-80-207-2045-0)
Detail

Kniha - autor Gabriel García Márquez, 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Román, jedno z nejvýznamnějších děl latinskoamerické i světové prózy, vyšel poprvé r. 1967. V množství reálných i fantaskních epizod líčí osudy šesti generací rodiny Buendíů žijících ve fiktivním tropickém městečku Macondo. Dá se číst jako historická zpráva o vývoji jihoamerického kontinentu od doby osvobození a začátku občanských válek (1830-1902) až po nástup severoamerického imperialismu (1899-1930) i jako symbolický popis samoty člověka, který ztratil harmonický vztah ke světu. Individuální samotu, jíž trpí všichni obyvatelé Maconda, lze překonat pouze láskou a mezilidskou solidaritou, která jediná může zabránit nevyhnutelné zkáze. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sto roků samoty (978-80-207-2045-0) , Sodastream lahev dětská 0.5l smajlík červená (8719128113562)

Kitl Syrob Višňový 5l bag-in-box (8595251000951)

Kitl Syrob Višňový 5l bag-in-box (8595251000951)
Detail

Sirup - Změna barevného stylu šablony pro potraviny Syrob Kitl Višňový, 5 l bag-in-box Kitl je česká značka pocházející z Jablonce nad Nisou, která již od roku 2005 stojí za výrobou jedinečných hustých sirupů. Tyto sirupy obsahují vysoký podíl ovocných složek, díky kterým jsou vhodné pro přípravu osvěžujících domácích limonád, koktejlů a dezertů. Na 100 ml sirupu je použito minimálně stejné množství šťávy a dužniny z ovoce. Sirupy Kitl se vyrábí za studena pro zachování těch nejlepších látek. Rodinné balení v 5l boxu. Klíčové vlastnosti višňového sirupu Syrob Kitl 5 l bag-in-box Sirup Kitl s příchutí višní Česká výroba Vyrobený za studena Rodinné balení v 5l boxu Dokonale hustá konzistence Vhodný do dezertů i domácích limonád Skvělý jako horký... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kitl Syrob Višňový 5l bag-in-box (8595251000951) , Orion termoska plechovka nerezová 0.5l basic (125841)

Kitl Syrob Jahodový 5l bag-in-box (8595251001965)

Kitl Syrob Jahodový 5l bag-in-box (8595251001965)
Detail

Sirup - Změna barevného stylu šablony pro potraviny Syrob Kitl Jahodový, 5 l bag-in-box Kitl je česká značka pocházející z Jablonce nad Nisou, která již od roku 2005 stojí za výrobou jedinečných hustých sirupů. Tyto sirupy obsahují vysoký podíl ovocných složek, díky kterým jsou vhodné pro přípravu osvěžujících domácích limonád, koktejlů a dezertů. Na 100 ml sirupu je použito minimálně stejné množství šťávy a dužniny z ovoce. Sirupy Kitl se vyrábí za studena pro zachování těch nejlepších látek. Jistě ocěníte rodinné balení v 5l boxu. Klíčové vlastnosti jahodového sirupu Syrob Kitl 5 l bag-in-box Sirup Kitl s příchutí jahod Česká výroba Vyrobený za studena Rodinné balení v 5l boxu Dokonale hustá konzistence Vhodný do dezertů i domácích... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kitl Syrob Jahodový 5l bag-in-box (8595251001965) , Baseus round box hub adapter 10cm, white (cahub-f02)

TRAKIA WINE Bag in box Muškát 5l (3800219091113)

TRAKIA WINE Bag in box Muškát 5l (3800219091113)
Detail

Víno - bílé, Muškát, vinařství Trakia wine, Bulharsko, objem 5 l, obsah alkoholu 13 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Patříte k milovníkům dobrého bílého vína? Pak si zajisté oblíbíte bílé víno Trakia wine z odrůdy Muškát. Bulharsko je výrobní zemí tohoto produktu. V balení se nachází 5 l vína Trakia wine. Balení typu "bag" je ideální pro dlouhodobé skladování vína i po jeho otevření. Víno uchovávané v tomto balení je totiž vakuově baleno, což jej ochrání před kontaktem se vzduchem. Bude se tak hodit hlavně na pikniky, grilovačky či do lednice. Co bylo dříve výhradou restaurací, můžete mít nyní vy u sebe doma. Nabízené víno Trakia wine obsahuje 13 % alkoholu. Zásadní vlastnosti vína TRAKIA WINE Bag in box Muškát 5l Bílé víno Trakia wine skvělé pro oslavy i všední dny Vyrobeno z odrůdy Muškát Víno vyrobeno ve vinařství Trakia wine Obsah alkoholu činí 13 % Toto víno vyrábí Bulharsko Obsahuje oxid siřičitý (alza.cz)

Podobné produkty ako TRAKIA WINE Bag in box Muškát 5l (3800219091113) , Phonesoap e-dezinfekční box s nabíječkou pro white (psprowh)

Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá

Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá
Detail

810-STO-2 Vaše nohy si zaslouží vypadat neuvěřitelně sexy. A vy si zasloužíte cítit se jako milion dolarů! Všechno na vás čeká uvnitř roztomilé, okouzlující krabičky. Stačí říct „ano“ a připravte se na spoustu úžasných okamžiků! Podívejte se na krásné detaily: – bílé punčochy lemované krásnou krajkou – nejsou samodržící – průsvitný materiál, příjemný na dotek(90% nylon, 10% elastan) (zoot.cz)

Podobné produkty ako Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá , Phonesoap e-dezinfekční box s nabíječkou wireless white (psww)

Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá

Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá
Detail

810-STO-2 Vaše nohy si zaslouží vypadat neuvěřitelně sexy. A vy si zasloužíte cítit se jako milion dolarů! Všechno na vás čeká uvnitř roztomilé, okouzlující krabičky. Stačí říct „ano“ a připravte se na spoustu úžasných okamžiků! Podívejte se na krásné detaily: – bílé punčochy lemované krásnou krajkou – nejsou samodržící – průsvitný materiál, příjemný na dotek(90% nylon, 10% elastan) (zoot.cz)

Podobné produkty ako Punčochy 810-STO white stockings - Obsessive bílá , Phonesoap e-dezinfekční box s nabíječkou go white (psgow)

Status Status Vakuovací skleněný set 181021

Detail

4 dílná souprava obsahuje 3 skleněné vakuovací boxy o objemu 0,5 l, 1,5 l, 3 l a ruční pumpu. Nádoby jsou vhodné i do klasické nebo mikrovlnné trouby, skladované mohou být v lednici či mrazáku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Status Vakuovací skleněný set 181021 , Tontarelli set dóz nuvola 4x 0.5l krémová (9042470159)

Status Status Baby set 158710 5 ks

Detail

5 dílný set obsahuje 4 barevné vakuovací boxy o objemu 0,15 l a ruční pumpu. Výborně se hodí na uchovávání potravin jako jsou dětské příkrmy, výživy nebo různé kaše. Díky vakuu se přirozeně prodlouží jejich trvanlivost a zamezí se šíření bakterií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Status Baby set 158710 5 ks , Bitz džbánek na mléko/smetanu 0.5l black (11269)

Kočkolit Magic Litter Bentonite Ultra White 5l

Kočkolit Magic Litter Bentonite Ultra White 5l
Detail

Magic Litter Bentonite ultra white jsou superprémiovou řadou kočkolitů, které obsahují jemnozrnný jíl s vynikajícími absorpčními vlastnostmi. Perfektně pohlcují vlhkost i zápach a jsou plně kompostovatelné, tudíž nezatěžují životní prostředí jako jiné formy kočkolitů. Svoji strukturou zamezují ulpívání na tlapkách a tím vynášení zrnek ze záchůdků. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kočkolit Magic Litter Bentonite Ultra White 5l

Sto roků Lenni a Margot (978-80-275-0802-0)

Sto roků Lenni a Margot (978-80-275-0802-0)
Detail

Elektronická kniha - Život je krátký. Nikdo to neví lépe než sedmnáctiletá Lenni, která ho tráví v nemocnici na oddělení pro nevyléčitelně nemocné. Ve snaze vyplnit jednotvárné dny se přihlásí do kurzu arteterapie. - autor Marianne Croninová, 360 stran, česky Výjimečné přátelství a životy plné příběhů. Ten poslední začíná tady. Život je krátký. Nikdo to neví lépe než sedmnáctiletá Lenni, která ho teď tráví v nemocnici na oddělení pro nevyléčitelně nemocné. Ve snaze vyplnit jednotvárné dny se přihlásí do kurzu arteterapie. Když si však uvědomí, že se svými vrstevníky, které lékaři brzy propustí zpátky do normálního světa, nenachází společnou řeč, nechá se přeřadit ke skupině osmdesátníků. A právě tam se spřátelí s třiaosmdesátiletou Margot, moudrou ženou s komplikovanou minulostí, která Lenni úplně změní život. Lenni a Margot si brzy uvědomí, že dohromady prožily už sto let. Proto se rozhodnou, že po sobě zanechají něco trvalého: sto obrazů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sto roků Lenni a Margot (978-80-275-0802-0)

Sto nejlepších českých básní 2012 (978-80-7294-701-0)

Sto nejlepších českých básní 2012 (978-80-7294-701-0)
Detail

Kniha - autor Simona Martínková-Racková, 232 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná S nápadem vydávat ročenky „nejlepších básní“ přišel v roce 1988 americký básník a kritik David Lehman. Úspěch, který edice The Best American Poetry záhy zaznamenala, a především to, že podobné ročenky dnes vycházejí v řadě zemí světa, ukázal, že navzdory proklamacím o krizi poezie a nezájmu o ni stále existuje nejen řada dobrých básní, ale také mnoho dobrých čtenářů. Projekt zahájený Hostem v roce 2009 i v českém prostředí sklízí příznivou odezvu u kritiky a čtenářů. Výběr „nejlepších“ básní nemá sugerovat iluzi objektivity, naopak má představit subjektivní pohled editorů na poezii daného roku i na poezii jako takovou. Po editorských dvojicích Karel Šiktanc a Karel Piorecký (2009), Miloslav Topinka a Jakub Řehák (2010) a Petr Král a Jan Štolba se v pořadí již čtvrtého pokračování básnické ročenky ujala literární recenzentka, básnířka a editorka Simona Martínková-Racková.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sto nejlepších českých básní 2012 (978-80-7294-701-0)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Zweigeltrebe Rosé 5l (2629)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Zweigeltrebe Rosé 5l (2629)
Detail

Víno - růžové, polosuché, Zweigeltrebe, Jakostní odrůdové, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 10,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Rádi si vychutnáte kvalitní růžové víno? To si jistě oblíbíte růžové víno Templářské sklepy Čejkovice z odrůdy Zweigeltrebe. Patří mezi polosuchá vína, která se vyznačují hlavně jemně sladkou chutí. Česká republika je zemí, ve které má nabízený produkt své kořeny. V balení obdržíte 5 l vína Templářské sklepy Čejkovice. Balení typu "bag" zajistí udrží kvalitu vína i dlouho po jeho otevření. Víno v tomto balení je totiž vakuově baleno, díky čemuž se k němu nedostane vzduch. Skvěle se tak bude hodit na pikniky, grilovačky či do lednice. Co bylo dříve pouze doménou restaurací, můžete mít nyní vy u sebe doma. Tato varianta vína by se měla podávat při teplotě 12-14 °C. Nabízené víno Templářské sklepy Čejkovice má 10,5 % alkoholu. Klíčové vlastnosti vína Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Zweigeltrebe Rosé 5l... (alza.cz)

Podobné produkty ako Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Zweigeltrebe Rosé 5l (2629)

Tontarelli Box PUZZLE 5L s víkem transparent/grafit;29.4X19.6XH14CM (8031696AK5)

Tontarelli  Box PUZZLE 5L s víkem transparent/grafit;29.4X19.6XH14CM (8031696AK5)
Detail

Úložný box - s víkem, objem 5 l, materiál plast, rozměry 29,4 × 14 × 19,6 cm (Š×V×H), hmotnost 332 g Potrpíte si na to, abyste měli ve věcech pořádek? Skvělým pomocníkem, který přijde vhod v každé domácnosti, se stane úložný box Tontarelli. Pro ukládání věcí budete moct využít úložný prostor o objemu 5 l. Při výrobě boxu byl použitý kvalitní materiál, konkrétně plast. Uzavíratelné víko předchází tomu, aby se věci uvnitř zaprášily. Úložný box vám pomůže s organizací věcí ve vaší domácnosti. Celkové rozměry úložného boxu Tontarelli jsou 14 × 29,4 × 19,6 cm (vך×h). Hmotnost prázdného boxu odpovídá 332 g. Klíčové vlastnosti úložného boxu Tontarelli Box PUZZLE 5L s víkem transparent/grafit;29.4X19.6XH14CM Úložný box ideální pro domácí použití Materiálem boxu je plast Úložný box s víkem Tontarelli vám poskytne objem 5 l Plastový box má nízkou hmotnost Rozměry jsou 14 × 29,4 × 19,6 cm (vך×h) Celková hmotnost úložného boxu Tontarelli dosahuje 332 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Tontarelli Box PUZZLE 5L s víkem transparent/grafit;29.4X19.6XH14CM (8031696AK5)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Irsai Oliver 5l (529)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Irsai Oliver  5l (529)
Detail

Víno - bílé, suché, Irsai Oliver, Jakostní odrůdové, Maďarsko, objem 5 l, obsah alkoholu 11,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Rádi popíjíte a vychutnáváte bílé víno? Potom si jistě oblíbíte bílé víno Templářské sklepy Čejkovice z odrůdy Irsai Oliver. Řadíme jej mezi suchá vína, která mají výraznější chuť s příjemnou kyselinkou. Maďarsko je zemí, ve které se tento produkt vyrábí. V balení dostanete 5 l vína Templářské sklepy Čejkovice. S balením typu "bag" se nemusíte bát ztráty kvality vína ani dlouho po jeho otevření. Víno v tomto balení je totiž vakuově baleno, díky čemuž k němu neproudí vzduch. Bude se tak hodit hlavně na grilovačky, pikniky či jen do lednice. Co bylo dříve pouze doménou restaurací, můžete mít i vy u sebe doma. Správná servírovací teplota zdokonalí zážitek, u této varianty se pohybuje okolo 9-14 °C. Nabízené víno Templářské sklepy Čejkovice obsahuje 11,5 % alkoholu. Klíčové vlastnosti vína Templářské sklepy Čejkovice Bag... (alza.cz)

Podobné produkty ako Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Irsai Oliver 5l (529)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Veltlínské zelené 5l (929)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Veltlínské zelené 5l (929)
Detail

Víno - bílé, suché, Veltlínské zelené, Jakostní odrůdové, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 11 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Sháníte bílé víno, na kterém si opravdu pochutnáte? Pak si zajisté zamilujete bílé víno Templářské sklepy Čejkovice z odrůdy Veltlínské zelené. Víno se chlubí výraznou chutí s výraznější aciditou, proto jej řadíme mezi suchá. Česká republika je výrobní zemí tohoto produktu. V balení se nachází 5 l vína Templářské sklepy Čejkovice. Balení typu "bag" je ideální pro dlouhodobé skladování vína i po jeho otevření. Víno v tomto balení je totiž vakuově baleno, díky čemuž se k němu nedostane vzduch. Bude se tak hodit hlavně na pikniky, grilovačky či do lednice. Co bylo dříve výhradou restaurací, můžete mít nyní u sebe doma. Při servírování je ideální, aby se jeho teplota pohybovala v rozmezí 9-14 °C. Nabízené víno Templářské sklepy Čejkovice obsahuje 11 % alkoholu. Klíčové přednosti vína Templářské sklepy Čejkovice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Veltlínské zelené 5l (929)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Tramín červený 5l (8594009315026)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Tramín červený 5l (8594009315026)
Detail

Víno - bílé, polosladké, Tramín červený, oblast Morava, vinařství Vinné sklepy Lechovice, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 12,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Jste milovníkem bílého vína a rádi byste si na něm pochutnali? Potom si jistě oblíbíte bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE z odrůdy Tramín červený. Řadí se mezi polosladká vína, která jsou jemně nasládlá. Česká republika je domovinou tohoto produktu. V balení obdržíte jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE o objemu 5 l. Nabízené víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE má 12,5 % alkoholu. Klíčové přednosti vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Tramín červený 5l Bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE pro zpestření všedních i nevšedních okamžiků Svým obsahem cukru se označuje jako polosladké Vyrobeno z odrůdy Tramín červený Víno zhotoveno ve vinařství Vinné sklepy Lechovice Alkohol ve víně se rovná 12,5 % V balení dostanete jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE o objemu 5 l Jeho výrobou se... (alza.cz)

Podobné produkty ako VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Tramín červený 5l (8594009315026)

BODEGAS COVIŇAS Enterizo Bobal&Tempranillo Bag in Box 5l (8420202003456)

BODEGAS COVIŇAS Enterizo Bobal&Tempranillo Bag in Box 5l (8420202003456)
Detail

Víno - červené, suché, Cuvée, oblast Utiel-Requena, vinařství Bodegas Coviňas, Španělsko, objem 5 l, obsah alkoholu 12,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Chtěli byste si vychutnat kvalitní červené víno? Pak si zajisté oblíbíte červené víno BODEGAS COVIŇAS z odrůdy Cuvée. Řadí se mezi suchá vína, jeho chuť je výraznější, s příjemnou kyselinou. Španělsko je zemí, ve které se tento produkt vyrábí. V balení se nachází 5 l vína BODEGAS COVIŇAS. S balením typu "bag" nemusíte mít obavy, že by víno ztratilo na své kvalitě ani dlouho po otevření. Víno v tomto balení je totiž vakuově baleno, což jej ochrání před kontaktem se vzduchem. Bude se tak hodit na grilovačky, pikniky či jen do lednice. Co bylo dříve pouze doménou restaurací, můžete mít i vy u sebe doma. Jeho maliny, ostružiny a ovocná vůně bude to první, co ucítíte při otevření lahve. Nabízené víno BODEGAS COVIŇAS má 12,5 % alkoholu. Zásadní přednosti vína BODEGAS COVIŇAS Enterizo... (alza.cz)

Podobné produkty ako BODEGAS COVIŇAS Enterizo Bobal&Tempranillo Bag in Box 5l (8420202003456)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Svatovavřinecké rosé 5l (8594009315057)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Svatovavřinecké rosé 5l (8594009315057)
Detail

Víno - bílé, suché, Svatovavřinecké, vinařství Vinné sklepy Lechovice, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 11 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Chtěli byste si pochutnat na opravdu dobrém bílém víně? Pak vám určitě zachutná bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE z odrůdy Svatovavřinecké. Řadíme jej mezi suchá vína, která mají výraznější chuť s příjemnou kyselinkou. Česká republika je domovinou tohoto produktu. V balení se nachází jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE o objemu 5 l. S balením typu "bag" neztratí víno na své kvalitě ani dlouho po otevření. Víno skladované v tomto balení je totiž vakuově baleno, díky čemuž k němu neproudí vzduch. Skvěle se tak bude hodit na pikniky, grilovačky či do lednice. Co bylo dříve pouze doménou restaurací, můžete mít nyní vy u sebe doma. Nabízené víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE má 11 % alkoholu. Hlavní přednosti vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Svatovavřinecké rosé 5l Bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE... (alza.cz)

Podobné produkty ako VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Svatovavřinecké rosé 5l (8594009315057)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Cabernet Sauvignon 5l (2529)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Cabernet Sauvignon 5l (2529)
Detail

Víno - červené, suché, Cabernet Sauvignon, Jakostní odrůdové, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 10,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Sháníte červené víno, na kterém si pochutnáte? Potom si jistě oblíbíte červené víno Templářské sklepy Čejkovice z odrůdy Cabernet Sauvignon. Jeho příchuť s výraznější aciditou ho řadí mezi suchá vína. Česká republika je zemí, ve které má tato varianta svůj počátek. V balení se nachází 5 l vína Templářské sklepy Čejkovice. S balením typu "bag" se nemusíte bát ztráty kvality vína ani dlouho po jeho otevření. Víno uchovávané v tomto balení je totiž vakuově baleno, což zaručí jeho ochranu před stykem se vzduchem. Bude se tak hodit na grilovačky, pikniky či jen do lednice. Co bylo dříve výhradou restaurací, můžete mít nyní u sebe doma. Správná servírovací teplota zdokonalí zážitek, u této varianty se pohybuje okolo 15-18 °C. Nabízené víno Templářské sklepy Čejkovice má 10,5 % alkoholu. Klíčové přednosti vína... (alza.cz)

Podobné produkty ako Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Cabernet Sauvignon 5l (2529)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Ryzlink rýnský 5l (329)

Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Ryzlink rýnský 5l (329)
Detail

Víno - bílé, suché, Ryzlink rýnský, Jakostní odrůdové, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 11,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Chcete si dopřát sklenku dobrého bílého vína? Potom si jistě oblíbíte bílé víno Templářské sklepy Čejkovice z odrůdy Ryzlink rýnský. Tento druh vína se řadí mezi suchá hlavně díky výrazné příchuti se silnější kyselinkou. Česká republika je zemí, ve které byl tento produkt vyroben. V balení se nachází 5 l vína Templářské sklepy Čejkovice. Balení typu "bag" umožňuje dlouhodobé skladování vína i po otevření. Víno uchovávané v tomto balení je totiž vakuově baleno, díky čemuž se k němu nedostane vzduch. Bude se tak hodit hlavně na pikniky, grilovačky či do lednice. Co bylo dříve pouze doménou restaurací, můžete mít nyní u sebe doma. Tato varianta vína by se měla podávat při teplotě 9-14 °C. Nabízené víno Templářské sklepy Čejkovice obsahuje 11,5 % alkoholu. Zásadní přednosti vína Templářské sklepy Čejkovice Bag in... (alza.cz)

Podobné produkty ako Templářské sklepy Čejkovice Bag in Box Ryzlink rýnský 5l (329)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in Box Müller Thurgau 5l (8594009314982)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in Box Müller Thurgau 5l (8594009314982)
Detail

Víno - bílé, suché, Müller Thurgau, oblast Morava, vinařství Vinné sklepy Lechovice, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 12,5 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Rádi si dopřejete bílé víno a sháníte nějaké, které si vychutnáte? Pak si zajisté zamilujete bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE z odrůdy Müller Thurgau. Toto víno se řadí mezi suchá, která jsou charakteristická svou příchutí s vyšší aciditou. Česká republika je domovinou tohoto produktu. V balení se nachází jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE o objemu 5 l. Nabízené víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE má 12,5 % alkoholu. Klíčové vlastnosti vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in Box Müller Thurgau 5l Bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE vhodné pro oslavy a výjimečné příležitosti Svým obsahem cukru se označuje jako suché Vyrobeno z odrůdy Müller Thurgau Víno je z vinařství Vinné sklepy Lechovice Obsah alkoholu ve víně je 12,5 % V balení dostanete jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE s objemem 5 l (alza.cz)

Podobné produkty ako VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in Box Müller Thurgau 5l (8594009314982)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Modrý portugal 5l (8594009302781)

VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Modrý portugal 5l (8594009302781)
Detail

Víno - bílé, suché, Modrý Portugal, oblast Morava, vinařství Vinné sklepy Lechovice, Česká republika, objem 5 l, obsah alkoholu 12 %. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Rádi popíjíte a vychutnáváte bílé víno? To si jistě zamilujete bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE z odrůdy Modrý Portugal. Patří mezi suchá vína, která se vyznačují příchutí s výraznější aciditou. Česká republika je zemí, ve které má tato varianta svůj počátek. V balení obdržíte jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE o objemu 5 l. Nabízené víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE má 12 % alkoholu. Zásadní přednosti vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Modrý portugal 5l Bílé víno VINNÉ SKLEPY LECHOVICE perfektní pro oslavy i zvláštní příležitosti Podle obsahu cukru označujeme víno jako suché Vyrobeno z odrůdy Modrý Portugal Víno zhotoveno ve vinařství Vinné sklepy Lechovice Obsah alkoholu se rovná 12 % V balení dostanete jednu láhev vína VINNÉ SKLEPY LECHOVICE s objemem 5 l Jeho výrobou se... (alza.cz)

Podobné produkty ako VINNÉ SKLEPY LECHOVICE Bag in box Modrý portugal 5l (8594009302781)

Punčochy Obsessive 810-STO white stockings L/XL Bílá

Punčochy Obsessive 810-STO white stockings L/XL Bílá
Detail

Jemná, průsvitná tkanina a černá krajka s rozkošnými motivy. Vyberte si tyto punčochy a ihned vám bude jasné, jak úžasné jsou a jak skvěle padnou ke svůdnému setu nebo ke korzetu! To je přesně to, co musíte mít jako sexy pokušitelka. Ozdobte si nohy a začněte zlobivou show! Podívejte se a milujte je: - černé punčochy lemované krásnou krajkou - nejsou samodržící - průsvitný materiál, příjemný na dotek (90% nylon, 10% elastan) (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Punčochy Obsessive 810-STO white stockings L/XL Bílá

Punčochy Obsessive 810-STO white stockings S/M Bílá

Punčochy Obsessive 810-STO white stockings S/M Bílá
Detail

Jemná, průsvitná tkanina a černá krajka s rozkošnými motivy. Vyberte si tyto punčochy a ihned vám bude jasné, jak úžasné jsou a jak skvěle padnou ke svůdnému setu nebo ke korzetu! To je přesně to, co musíte mít jako sexy pokušitelka. Ozdobte si nohy a začněte zlobivou show! Podívejte se a milujte je: - černé punčochy lemované krásnou krajkou - nejsou samodržící - průsvitný materiál, příjemný na dotek (90% nylon, 10% elastan) (vip-pradlo.cz)

Podobné produkty ako Punčochy Obsessive 810-STO white stockings S/M Bílá

AQUOS LT DRY BAG 5L Vodotěsný vak s rolovacím uzávěrem, světle zelená, velikost UNI

AQUOS LT DRY BAG 5L Vodotěsný vak s rolovacím uzávěrem, světle zelená, velikost UNI
Detail

Vodotěsný vak Aquos LT DRY BAG 5L ochrání osobní věci při vodních sportech nebo na horské túře, jestliže vás přepadne náhlý déšť. Jsou ideální na doklady, mobil a jiné nezbytnosti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako AQUOS LT DRY BAG 5L Vodotěsný vak s rolovacím uzávěrem, světle zelená, velikost UNI

Tontarelli Box PUZZLE CLIP 5L s víkem transparent/grafit;29.8X19.8XH14.5CM (8035638AK5)

Tontarelli  Box PUZZLE CLIP 5L s víkem transparent/grafit;29.8X19.8XH14.5CM (8035638AK5)
Detail

Úložný box - s víkem, objem 5 l, materiál plast, rozměry 29,8 × 14,5 × 19,8 cm (Š×V×H), hmotnost 352,6 g Chcete mít vždy přehled o tom, kde máte vaše věci schované? Praktickým pomocníkem, který by neměl chybět v žádné domácnosti, se stane úložný box Tontarelli. K uložení věcí můžete využít celý objem 5 l. Pro výrobu boxu byl využit kvalitní materiál, jakým je plast. Tento typ je opatřen uzavíratelným víkem, které obsah ochrání před prachem či jinými nečistotami. Úložný box vám pomůže s organizací věcí ve vaší domácnosti. Celkové rozměry úložného boxu Tontarelli činí 14,5 × 29,8 × 19,8 cm (vך×h). Hmotnost prázdného boxu odpovídá 352,6 g. Zásadní přednosti úložného boxu Tontarelli Box PUZZLE CLIP 5L s víkem transparent/grafit;29.8X19.8XH14.5CM Úložný box přizpůsoben pro uskladnění věcí v domácnosti Materiálem boxu je plast Úložný box s víkem Tontarelli skýtá objem 5 l Plastový box představuje odolný materiál s nízkou hmotností Rozměry dosahují 14,5 × 29,8 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tontarelli Box PUZZLE CLIP 5L s víkem transparent/grafit;29.8X19.8XH14.5CM (8035638AK5)

Brabantia PerfectFit pytle-5L(W)-40ks v roli - White

Detail

PerfectFit pytle-5L(W)-40ks v roli – White od značky Brabantia z extra silného plastu se šikovnou stahovací páskou odolné vůči trhlinám a stvořené pro Brabantia koše, do kterého dokonale pasují. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia PerfectFit pytle-5L(W)-40ks v roli - White

Brabantia PerfectFit pytle-5L(B)-40ks v roli - White

Detail

PerfectFit pytle-5L(B)-40ks v roli – White od značky Brabantia z extra silného plastu se šikovnou stahovací páskou odolné vůči trhlinám a stvořené pro Brabantia koše, do kterého dokonale pasují. (mall.cz)

Podobné produkty ako Brabantia PerfectFit pytle-5L(B)-40ks v roli - White
STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601), STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706), STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603), STATUS Manuální vakuovací pumpa (STA 159102), status 4 dilny set vaku boxu sklo zanovni, Stagg STA-3108 (STA-3108), Stagg STA-1110 (STA-1110), TESCOMA CONSTANT 0.5l 318522.00 (318522.00), TESCOMA Šejkr PRESTO 0.5l (420712.00), Dekameron. Tři příběhy ze sta, LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412), seda nevyztuzena podprsenka status update bralette, Staritsky Levitsky Reserve 0.5L 40% (4820139240025), Glorious PC Gaming Race Kailh Box White Switches 120 (KAI-WHITE), Status Quo: Whatever You Want - CD (9825968), Chase & Status: What Came Before - LP (4544639), Status Quo: The Best of - LP (5414939922664), Chase & Status: What Came Before - CD (4554679), Baseus round box USB HUB White (CAHUB-G02), ORION Termoska plechovka nerezová 0.5l MÁK (125824), iSi CREAM PROFI WHIP PLUS 0.5l (1630), SodaStream Lahev dětská 0.5l Smajlík zelená (8719128113586), SodaStream Lahev dětská 0.5l Smajlík červená (8719128113562), ORION Termoska plechovka nerezová 0.5l BASIC (125841), Baseus round box HUB adapter 10cm, White (CAHUB-F02), PhoneSoap E-dezinfekční box s nabíječkou PRO WHITE (psprowh), PhoneSoap E-dezinfekční box s nabíječkou Wireless white (psww), PhoneSoap E-dezinfekční box s nabíječkou GO White (psgow), Tontarelli Set dóz Nuvola 4x 0.5l krémová (9042470159), Bitz Džbánek na mléko/smetanu 0.5l Black (11269)