Status set velkých vaku boxů modrá 178654

Produkt Status set velkých vaku boxů modrá 178654 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Status set velkých vaku boxů modrá 178654 upraviť a produkt hľadať znova.

Status Set velkých vaku boxů modrá 178654

Detail

Set 2 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 , Status 4 dilny set vaku boxu sklo zanovni

Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 - zánovní

Detail

Set 2 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set velkých vaku boxů modrá 178654 - zánovní , Status vaku box 4.5l blue (sta 178706)

Status Sada velkých vaku boxů, červená

Detail

Set dvou vakuových dóz s kompletní sadou přepážek do boxů pro oddělení potravin a s ruční vakuovou pumpou. Vakuové nádoby se stávají nepostradatelnou součástí každé kuchyně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Sada velkých vaku boxů, červená , Status vaku box 0.5l white (sta 155601)

Status Set vaku boxů 5 dílný bílá 157530

Detail

Set 5 vakuových dóz STATUS usnadní skladování vašich potravin a až 5× prodlouží jejich životnost. Dózy jsou vyrobeny z odolného tvrzeného plastu. Vakuové dózy jsou vhodné nejen pro dlouhodobé skladování potravin, ale uchováte v nich dlouho čerstvá i hotová jídla. Součástí balení je i nezbytná pumička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Set vaku boxů 5 dílný bílá 157530 , Status vaku box 2l green (sta 158603)

Status 4 dílný set vaku boxů SKLO

Detail

Vakuovací boxy od značky Status jsou vyrobené z borosilikátového skla. Jsou perfektní pro uskladnění jakéhokoli druhu potravin ve vakuu, což prodlužuje jeho dobu spotřeby a zachovává vitaminy. Lze je uskladnit jedna ve druhé a nebo na sobě, aby šetřily víc místa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 4 dílný set vaku boxů SKLO , Auna v9b, prostorové (surround) reproduktory, set 5 boxů, 440w rms, černé

Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová

Detail

Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé? Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Set obsahuje jednu ruční vakuovací pumpu a 4 krabičky o objemech 0,5l, 0,8l, 1,4l a 2litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová , Auna v9b, prostorové (surround) reproduktory, set 5 boxů, 440w rms, mahagon

Status Vaku box 1,4l bilá

Detail

1,4 litrová vakuová dóza od značky STATUS. Dóza má víko a spodní nádobu průhlednou. V dózách STATUS je možné uchovávat různé druhy potravin od čerstvých mas až po růžné druhy sýrů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku box 1,4l bilá , Status manuální vakuovací pumpa (sta 159102)

Status Vaku box 0,8l červený

Detail

Vakuová dóza o objemu 0,8 litru od značky STATUS. Spodní nádobka je průhledná, transparentní barvy a víčko je červené. Díky vakuovým od STATUSU dózám vydrží vaše potraviny dlouho čerstvé. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku box 0,8l červený , Seda nevyztuzena podprsenka status update bralette

STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603)

STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Box na potraviny o objemu 2 litry je vyrobený z vysoko-kvalitního polykarbonátu, těsnění a ventil ze silikonu. V boxu lze uskladnit všechny možné potraviny včetně zeleniny, ovoce, masa, sýrů, vajec, uzenin, ale i sušené potraviny, vařené nebo otevřené.Vakuová pumpa není součástí balení. (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603) , Status quo: whatever you want - cd (9825968)

STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601)

STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Vakuový box Vaku 0,5 l v bílé barvě oblíbené značky STATUS je ideálním pomocníkem pro skladování potravin a udržení veškerých potřebných vitamínů a dalších zdraví nezbytných látek. Tělo boxu je vyrobeno z vysoce kvalitního polykarbonátu, který je zdravotně nezávadný a ve spojení s dalšími použitými materiály (silikon, ABS plast) zajišťuje udržení uskladněných potravin v bezvadném stavu po dlouhou dobu. Díky praktickým rozměrům najdete pro box využití každý den. Hlavní přednosti boxu... (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601) , Chase & status: what came before - lp (4544639)

STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706)

STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706)
Detail

Vakuovačka material je potravinám nezávadný, vyrobeno z vysokokvalitního polykarbonátu (stejný materiál je použitý např. pro výrobu oken, tzv. umělé sklo), těsnění a ventil jsou vyrobené ze silikonu a zbytek z ABS plastu, který zajišťuje dlouhou životnost, manuální vakuovací pumpu je třeba zakoupit samostatně. Praktický plastový vakuový box slouží k prodloužení čerstvosti potravin. Uložením různých druhů potravin do vakuového boxu prodloužíte čerstvost a trvanlivost. Vakuový obdélníkový box je vhodný pro uskladnění všech druhů potravin včetně ovoce, zeleniny, koření, masa, těstovin, sušeného nebo čerstvě uvařeného jídla atd. Obdélníkový tvar boxu je vhodný ke skladování v lednici, mrazáku na kuchyňské polici nebo ve skříňce.Vakuové skladování potravin má určité výhody v prodloužení a zachování čerstvosti aroma potravin. Dochází zde k velmi pomalé oxidaci, rozkladu potravin a snížení zápachu.Vakuové boxy se... (alza.cz)

Podobné produkty ako STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706) , Status quo: the best of - lp (5414939922664)

Status Vaku džbán 1l

Detail

Vakuový džbán od značky STATUS o objemu 1 litr uchová vaše nápoje několikanásobně déle čerstvé. Víko džbánu je v bílé barvě a spodní nádoba je průsvitná a transparentní. Díky vzhledu se hodí do každé domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vaku džbán 1l , Chase & status: what came before - cd (4554679)

Status Status Vakuovací skleněný set 181021

Detail

4 dílná souprava obsahuje 3 skleněné vakuovací boxy o objemu 0,5 l, 1,5 l, 3 l a ruční pumpu. Nádoby jsou vhodné i do klasické nebo mikrovlnné trouby, skladované mohou být v lednici či mrazáku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Status Vakuovací skleněný set 181021 , Compactor set 3 ks velkých transparentních organizérů optimo, 30 x 15,5 x 8 cm (ran6320)

Status Status Baby set 158710 5 ks

Detail

5 dílný set obsahuje 4 barevné vakuovací boxy o objemu 0,15 l a ruční pumpu. Výborně se hodí na uchovávání potravin jako jsou dětské příkrmy, výživy nebo různé kaše. Díky vakuu se přirozeně prodlouží jejich trvanlivost a zamezí se šíření bakterií. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Status Baby set 158710 5 ks , Ahprofi kovový regál, 47 boxů (sbrf3447)

Status Vakuovací box 4,5l bílý

Detail

Dóza je vhodná, jak na uchování čerstvých, tak tepelně upravených potravin. Dózy jsou stohovatelné, což ocení každá hospodyňka. Veliká vakuová dóza od značky STATUS, do které se vejde až 4,5 litru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Vakuovací box 4,5l bílý , Orion 4dílná sada svačinových boxů jednorožec

Status 11 dílný set Kliki

Detail

Vakuová pumpa se špunty pro utěsnění boxů. Jídlo uchovávané ve vakuu déle vydrží čerstvé a zachová si vitaminy a jiné zdraví prospěšné látky. Tento set od značky Status obsahuje 11 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 11 dílný set Kliki , Puzzle štěňata 35 velkých dílů (8590687215740)

Status 2 dílný set pro marinování

Detail

Sada pro marinování potravin, vakuum výrazně zkracuje dobu potřebnou pro marinování zeleniny, masa, atd.. Lze použít také jako běžnou vakuovací nádobu, praktický čtvercový tvar s obsahem 2 litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 2 dílný set pro marinování , Kvalitní granule pro štěňata velkých plemen

Status 5ti dílný set vaku boxů

Detail

Set 4 vaku boxů s průhlednými víčky a s ruční vakuovací pumpou. Tvary dóz jsou ideální do chladničky a skladování v nich výrazně prodlouží dobu trvanlivosti potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 5ti dílný set vaku boxů , Lego magnetky, set 2 ks - modrá (5711938033095)

Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová - zánovní

Detail

Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé? Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Set obsahuje jednu ruční vakuovací pumpu a 4 krabičky o objemech 0,5l, 0,8l, 1,4l a 2litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová - zánovní , Dommio sada bambusová modrá (bamboo-set-blue)

Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová - použité

Detail

Chcete udržet vaše potraviny déle čerstvé? Máme pro vás řešení v podobě setu vaku boxů. Set obsahuje jednu ruční vakuovací pumpu a 4 krabičky o objemech 0,5l, 0,8l, 1,4l a 2litry. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status 5ti dílný set vaku boxů, oranžová - použité , Ecocare ekologická kovová brčka set modrá (0748367346279)

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 12oz

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 12oz
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 12oz , Status quo: thirsty work (deluxe 2x cd ) - cd (7721247)

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 8oz

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 8oz
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 8oz , Compactor 3dílná sada plastových vaku dóz na potraviny aspi fresh

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 10oz

Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 10oz
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV kožené, modro-bílé Box velikost: 10oz , Compactor 4dílná sada plastových vaku dóz na potraviny aspi fresh

Tangrami pre malých i veľkých

Tangrami pre malých i veľkých
Detail

Tangrami, technika skladania a spájania papierových štvorcov, vychádza z origami a využíva hlavolam tangram.V knižke nájdete vela obrázkov k jednotlivým pracovným krokom,nákresy a podrobné pracovné postupy všetkých modelov. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tangrami pre malých i veľkých , Ahprofi kovový policový regál, 22 boxů (sbrhd2250)

Tvary 150 naozaj veľkých samolepiek

Tvary 150 naozaj veľkých samolepiek
Detail

Titul obsahuje 24 strán plných veselých obrázkov a 150 veľkých samolepiek, ktoré si každé dieťa ľahko odlepí aj prilepí. Zábavným a hravým spôsobom si tak precvičuje naraz štyri schopnosti: opakuje si názvy farieb, učí sa spoznávať tvary, počítať a k tomu si ešte s pomocou samolepiek precvičuje jemnú motoriku! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tvary 150 naozaj veľkých samolepiek , Sada dekoračních úložných boxů wood, 3 ks

Farby 150 naozaj veľkých samolepiek

Farby 150 naozaj veľkých samolepiek
Detail

Titul obsahuje 24 strán plných veselých obrázkov a 150 veľkých samolepiek, ktoré si každé dieťa ľahko odlepí aj prilepí. Zábavným a hravým spôsobom si tak precvičuje naraz štyri schopnosti: opakuje si názvy farieb, učí sa spoznávať tvary, počítať a k tomu si ešte s pomocou samolepiek precvičuje jemnú motoriku! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Farby 150 naozaj veľkých samolepiek , Koopman sada dekoračních úložných boxů, 3 ks

Tangrami pre malých i veľkých

Tangrami pre malých i veľkých
Detail

Tangrami, technika skladania a spájania papierových štvorcov, vychádza z origami a využíva hlavolam tangram. V knižke nájdete vela obrázkov k jednotlivým pracovným krokom,nákresy a podrobné pracovné postupy všetkých modelov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tangrami pre malých i veľkých , Mideer puzzle velkých zvířat - dinosauří svět (6936352530831)

Modro-růžový krajkový set Cute set 6

Modro-růžový krajkový set Cute set 6
Detail

Modro-růžový krajkový set Cute set 6 z kategorie Oblečení značky Bruuu, velikost L, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Modro-růžový krajkový set Cute set 6 , Lineadue merkur set 2ks (40x50cm bez výřezu+50x80cm) set, modrá (b4114-166001133)

Box blok SULOV® DX, 1ks, modro-červený

Box blok SULOV® DX, 1ks, modro-červený
Detail

Rovný blok SULOV pro začátečníky a fitness trénink vnitřní výplň tvoří vrstvená pěna, vnější materiál je syntetická kůže blok má v zadní části dva popruhy a jedno držadlo pro snadné uchopení a zapření o tělo vhodný pro údery a kopy. Materiál: umělá kůže Velikost: 40 cm x 20 cm x 9 cm Barvy: červeno-černá, modro-červená (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Box blok SULOV® DX, 1ks, modro-červený , Aztron urono 350 cm set modrá (as-302d)

Box rukavice SULOV® kožené 10oz., modro-bílé

Box rukavice SULOV® kožené 10oz., modro-bílé
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (patro.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV® kožené 10oz., modro-bílé , Merco hurdle set sada nastavitelných překážek modrá (p43084)

Box rukavice SULOV® kožené 12oz., modro-bílé

Box rukavice SULOV® kožené 12oz., modro-bílé
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (patro.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV® kožené 12oz., modro-bílé

Box rukavice SULOV® kožené 8oz., modro-bílé

Box rukavice SULOV® kožené 8oz., modro-bílé
Detail

Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle. materiál: pravá kůže balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí barvy: modro-bílé, červeno-bílé Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce! (patro.cz)

Podobné produkty ako Box rukavice SULOV® kožené 8oz., modro-bílé

Box lapa prohnutá SULOV PVC, pár, modro-červená

Box lapa prohnutá SULOV PVC, pár, modro-červená
Detail

Pevné a zároveň lehké dlaňové lapy SULOV. Díky prohnutí, lapy výborně sedí na ruce. Lapy mají prohnutý anatomický tvar a ergonomický tvar úchytů. Nasazují se na ruku pomocí rukavice pro pět prstů, fixace pomocí pásku se suchým zipem. Jsou vhodné pro nácvik přesně cílených úderů. Ideální pro box, kickbox atd. Při úderech do lap vždy používejte pytlové rukavice – pytlovky, nebo boxerské rukavice. Lapy se prodávají v páru. Délka: 25 cm Barvy: modro-červená, červeno-modrá, červeno-černá Materiál: syntetická kůže (patro.cz)

Podobné produkty ako Box lapa prohnutá SULOV PVC, pár, modro-červená

Veľký príbeh o veľkých veciach - Júlia Hubeňáková

Veľký príbeh o veľkých veciach - Júlia Hubeňáková
Detail

Je to veľmi milé dielko, ktoré na malom priestore prechádza dlhým horizontom žitia. A zároveň na tejto malej ploche kumuluje a predstavuje veľké množstvo základnýc (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Veľký príbeh o veľkých veciach - Júlia Hubeňáková

Veľký príbeh o veľkých veciach - Hubeňáková Júlia

Veľký príbeh o veľkých veciach - Hubeňáková Júlia
Detail

Je to veľmi milé dielko, ktoré na malom priestore prechádza dlhým horizontom žitia. A zároveň na tejto malej ploche kumuluje a predstavuje veľké množstvo základnýc (patro.cz)

Podobné produkty ako Veľký príbeh o veľkých veciach - Hubeňáková Júlia

Modro-korálový pyžamový set LNS 704

Modro-korálový pyžamový set LNS 704
Detail

Modro-korálový pyžamový set LNS 704 z kategorie Dámské pyžama značky Key, velikost L, barva korálová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Modro-korálový pyžamový set LNS 704

Delphin Podložka CarpPool + C-VAK Set

Delphin Podložka CarpPool + C-VAK Set
Detail

Limitovaný set luxusní vaničkové podložky a kvalitního vaku Limitovaný set luxusní vaničkové podložky a kvalitního vaku Delphin CarpPool je prémiová kaprařská vaničková podložka zelené barvy, která v sobě ukrývá několik chytrých a velmi praktických řešení. Také vyniká kvalitou zpracování použitých materiálů. Je dodávána s praktickou přenosnou taškou. Kromě toho je po celém obvodu a také ze spodní části silně polstrovaná, aby ochránila vaše kapitální úlovky. Vrchní část je určena k zajištění úlovku proti případnému vyskočení, kterou tvoří velký průzor z pogumované síťoviny a připevňuje se na jednotlivých místech pomocí suchých zipů. Na spodní se nachází zpevněná pogumovaná síťovina, která umožňuje lepší odtékání přebytečné vody. Na ni se pomocí suchých zipů připevní vyjímatelná matrace, což je velmi praktické zejména při následném sušení. Na obou koncích se nacházejí důmyslně řešené zipy, které jsou ještě zesíleny suchým zipem. Slouží pro snadnější vypouštění úlovků zpět do vody. Nylonové pásy rukojetí, které jsme navrhli, procházejí pod celou vaničku ve tvaru X a poskytují větší oporu při přenášení těžkých úlovků. Delphin CarpPool je vaničková podložka bez kompromisů, která svému uživateli zjednoduší manipulaci s úlovky a jejich následné pouštění. Technické parametry: Rozměry: 110x60x25cm Tloušťka stěny: 3cm Tloušťka podložky: 3cm Transportní rozměry: 70x30x30cm Tento carpsack je určen pro šetrné přechovávání vašeho úlovku. Díky uzavírání zipem a úchytem se výborně hodí i pro bezpečné vážení úlovku. Je vyroben z extra jemné textilie s mikroočky, díky kterým se daný úlovek nepoškodí ani takzvaně nezatrhne. Švy, kterými je tato textilie spojená jsou velmi odolné a pevné. Samotné úchyty jsou přišité podél celého vaku, což zaručuje vysokou trvanlivost produktu. Vrchní část je uzavíratelná pomocí všitého zipu. Krajní rohy jsou doplněny klipy, které ve spojení s přiloženou šňůrou a dvěma kovovými oky umožňují ukotvení celého vaku o pevný bod. Celá tato vážící taška je dodávána v přenos (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Delphin Podložka CarpPool + C-VAK Set

Skechers Shine Status silver

Skechers Shine Status silver
Detail

Boty Skechers - textilní dívčí vycházkové se šněrováním mají svršek kombinovaný textil/syntetika. Textilní obuv - nepoužívejte ve vlhkém prostředí. Ošetřujte za sucha kartáčováním a impregnací. Materiál svršku: Textil. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Skechers Shine Status silver

Skechers Shine Status silver

Skechers Shine Status silver
Detail

Boty Skechers - textilní dívčí vycházkové se šněrováním mají svršek kombinovaný textil/syntetika. Textilní obuv - nepoužívejte ve vlhkém prostředí. Ošetřujte za sucha kartáčováním a impregnací. Materiál svršku: Textil. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Skechers Shine Status silver

Skechers Shine Status silver

Skechers Shine Status silver
Detail

Boty Skechers - textilní dívčí vycházkové se šněrováním mají svršek kombinovaný textil/syntetika. Textilní obuv - nepoužívejte ve vlhkém prostředí. Ošetřujte za sucha kartáčováním a impregnací. Materiál svršku: Textil. Materiál podšívky: Textil. Materiál podešve: Syntetika. (rejnokobuv.cz)

Podobné produkty ako Skechers Shine Status silver

Ninnette Status Kabelka Guess

Ninnette Status Kabelka Guess
Detail

Detail: kovové doplňky zlaté barvyBarva: hnědáZapínání: magnetický patentMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 27x11x21 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Ninnette Status Kabelka Guess

Status Manuální vakuovací pumpa

Detail

Manuální vakuovací pumpa od značky Status pro vakuové balení potravin v boxech. Slouží k odsávání vzduchu z vakuovací nádoby Status, čímž se zaručuje delší čerstvost potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Status Manuální vakuovací pumpa

Status Update - DVD (D008300)

Status Update - DVD (D008300)
Detail

Film na DVD - Když outsider Kyle Moore v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (alza.cz)

Podobné produkty ako Status Update - DVD (D008300)

Modro-bílý set ložního prádla Ranforce Gloria

Modro-bílý set ložního prádla Ranforce Gloria
Detail

> povlak na peřinu: 200 × 220 cm > povlečení: 240 × 260 cm > povlak na polštář: 50 × 70 cm (2 kusy) > potah na polštář má obálkovitý otvor > potah na peřinu je uzavíratelný knoflíkama > perte v pračce při 40 °C bez pužití bělidel (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Modro-bílý set ložního prádla Ranforce Gloria

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia
Detail

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia z kategorie Dámské pyžama značky Henderson, velikost L, barva šedá. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia
Detail

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia z kategorie Dámské pyžama značky Henderson, velikost S, barva šedá. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia
Detail

Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia z kategorie Dámské pyžama značky Henderson, velikost XL, barva šedá. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Světlo modro-šedý krátký pyžamový set Tamia

Beper BC160A Elektrický obědový box, 1.6l, duální napájení, modro-zelený

Beper BC160A Elektrický obědový box, 1.6l, duální napájení, modro-zelený
Detail

Beper BC160A Elektrický obědový box, 1.6l, duální napájení, modro-zelený Elektrický potravinový box je nejpraktičtější způsob, jak udržet váš oběd teplý. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper BC160A Elektrický obědový box, 1.6l, duální napájení, modro-zelený

CATERPILLAR STATUS P711764 Velikost: 40

CATERPILLAR STATUS P711764 Velikost: 40
Detail

Velikost Stélka 40 25 cm 41 26 cm 42 27 cm 43 28 cm 44 29 cm 45 30 cm 46 31 cm 47 32 cm *tabulka představuje přibližné hodnoty (londonclub.cz)

Podobné produkty ako CATERPILLAR STATUS P711764 Velikost: 40

Vonná svíčka Guess G Status

Vonná svíčka Guess G Status
Detail

Vonná svíčka z kolekce Guess. Model vyroben z skla a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Vonná svíčka Guess G Status
status 4 dilny set vaku boxu sklo zanovni, STATUS Vaku box 4.5l Blue (STA 178706), STATUS Vaku box 0.5l White (STA 155601), STATUS Vaku box 2l Green (STA 158603), Auna V9B, prostorové (surround) reproduktory, set 5 boxů, 440W RMS, černé, Auna V9B, prostorové (surround) reproduktory, set 5 boxů, 440W RMS, mahagon, STATUS Manuální vakuovací pumpa (STA 159102), seda nevyztuzena podprsenka status update bralette, Status Quo: Whatever You Want - CD (9825968), Chase & Status: What Came Before - LP (4544639), Status Quo: The Best of - LP (5414939922664), Chase & Status: What Came Before - CD (4554679), Compactor set 3 ks velkých transparentních organizérů Optimo, 30 x 15,5 x 8 cm (RAN6320), AHProfi Kovový regál, 47 boxů (SBRF3447), Orion 4dílná sada svačinových boxů Jednorožec, Puzzle štěňata 35 velkých dílů (8590687215740), kvalitní granule pro štěňata velkých plemen, LEGO magnetky, set 2 ks - modrá (5711938033095), Dommio sada bambusová modrá (Bamboo-set-blue), ECOCARE Ekologická Kovová Brčka Set Modrá (0748367346279), Status Quo: Thirsty Work (Deluxe 2x CD ) - CD (7721247), Compactor 3dílná sada plastových vaku dóz na potraviny Aspi Fresh, Compactor 4dílná sada plastových vaku dóz na potraviny Aspi Fresh, AHProfi Kovový policový regál, 22 boxů (SBRHD2250), Sada dekoračních úložných boxů Wood, 3 ks, Koopman Sada dekoračních úložných boxů, 3 ks, Mideer puzzle velkých zvířat - dinosauří svět (6936352530831), LineaDue MERKUR Set 2ks (40x50cm bez výřezu+50x80cm) SET, modrá (B4114-166001133), Aztron Urono 350 cm set modrá (AS-302D), Merco Hurdle Set sada nastavitelných překážek modrá (P43084)