Stagg tab mini/bl modrá (25012835)

Produkt Stagg tab mini/bl modrá (25012835) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Stagg tab mini/bl modrá (25012835) upraviť a produkt hľadať znova.

Stagg TAB mini/BL modrá (25012835)

Stagg TAB mini/BL modrá (25012835)
Detail

Perkuse - mini tamburína modrá Tamburína Stagg TAB mini/BL je ideálním doprovodným nástrojem k folkovému, country i rockovému stylu hudby. Po svém obvodu je doplněná o 4 páry plíšků, právě ty vydávají svůj charakteristický zvuk. Tamburína je vyrobená z kvalitního plastu, díky němuž je velmi odolná. Stagg TAB mini/BL mohou využít hudebníci na svá vystoupení a nahrávky, ale rovněž děti, kteří se tak seznámí s tímto hudebním nástrojem. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB mini/BL modréTamburína vhodná pro hudebníky i dětiIdeální doprovodný nástroj k folkovému, country i rockovému stylu hudbyPo svém obvodu je doplněná o 4 páry plíškůStagg TAB mini je vyrobená z kvalitního plastuBarevné provedení: modré (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB mini/BL modrá (25012835) , Stagg tab mini/bl modrá (25012835)

Stagg TAB-MINI/WH (TAB-MINI/WH)

Stagg TAB-MINI/WH (TAB-MINI/WH)
Detail

Perkuse - mini tamburína bílá Tamburína Stagg TAB-MINI/WH představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 4 páry plíšků. Stagg TAB-MINI/WH dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Vhodná je i do hodin hudební výchovy. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-MINI/WHBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-MINI/WH obsahuje 4 páry plíškůBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-MINI/WH (TAB-MINI/WH) , Stagg tab-2 bl (tab-2 bl)

Stagg TAB-MINI/PK (TAB-MINI/PK)

Stagg TAB-MINI/PK (TAB-MINI/PK)
Detail

Perkuse - mini tamburína růžová Tamburína Stagg TAB-MINI/PK představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 4 páry plíšků. Stagg TAB-MINI/PK dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Vhodná je i do hodin hudební výchovy. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-MINI/PKBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-MINI/PK obsahuje 4 páry plíškůBarevné provedení: růžové (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-MINI/PK (TAB-MINI/PK) , Stagg tab-mini/wh (tab-mini/wh)

Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL)

Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL)
Detail

Perkuse - tamburína modrá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 BLBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: modré (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL) , Stagg tab-mini/pk (tab-mini/pk)

Stagg TAB-MINI/RD

Stagg TAB-MINI/RD
Detail

Tamburína Oblíbená tamburína se čtyřmi zvonky. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-MINI/RD , Stagg tab mini/yw žlutá (25012836)

Stagg TAB mini/RD červená (25012833)

Stagg TAB mini/RD červená (25012833)
Detail

Perkuse - mini tamburína červená Tamburína Stagg TAB mini/RD je ideálním doprovodným nástrojem k folkovému, country i rockovému stylu hudby. Po svém obvodu je doplněná o 4 páry plíšků, právě ty vydávají svůj charakteristický zvuk. Tamburína je vyrobená z kvalitního plastu, díky němuž je velmi odolná. Stagg TAB mini/RD mohou využít hudebníci na svá vystoupení a nahrávky, ale rovněž děti, kteří se tak seznámí s tímto hudebním nástrojem. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB mini/RD červenéTamburína vhodná pro hudebníky i dětiIdeální doprovodný nástroj k folkovému, country i rockovému stylu hudbyPo svém obvodu je doplněná o 4 páry plíškůStagg TAB mini je vyrobená z kvalitního plastuBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB mini/RD červená (25012833) , Stagg tab mini/rd červená (25012833)

Stagg TAB mini/BK černá (25012832)

Stagg TAB mini/BK černá (25012832)
Detail

Perkuse - mini tamburína černá Tamburína Stagg TAB mini/BK je ideálním doprovodným nástrojem k folkovému, country i rockovému stylu hudby. Po svém obvodu je doplněná o 4 páry plíšků, právě ty vydávají svůj charakteristický zvuk. Tamburína je vyrobená z kvalitního plastu, díky němuž je velmi odolná. Stagg TAB mini/BK mohou využít hudebníci na svá vystoupení a nahrávky, ale rovněž děti, kteří se tak seznámí s tímto hudebním nástrojem. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB mini/BK černéTamburína vhodná pro hudebníky i dětiIdeální doprovodný nástroj k folkovému, country i rockovému stylu hudbyPo svém obvodu je doplněná o 4 páry plíškůStagg TAB mini je vyrobená z kvalitního plastuBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB mini/BK černá (25012832) , Stagg melosta32 bl modrá (25019470)

Stagg TAB mini/YW žlutá (25012836)

Stagg TAB mini/YW žlutá (25012836)
Detail

Perkuse - mini tamburína žlutá Tamburína Stagg TAB mini/YW je ideálním doprovodným nástrojem k folkovému, country i rockovému stylu hudby. Po svém obvodu je doplněná o 4 páry plíšků, právě ty vydávají svůj charakteristický zvuk. Tamburína je vyrobená z kvalitního plastu, díky němuž je velmi odolná. Stagg TAB mini/YW mohou využít hudebníci na svá vystoupení a nahrávky, ale rovněž děti, kteří se tak seznámí s tímto hudebním nástrojem. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB mini/YW žlutéTamburína vhodná pro hudebníky i dětiIdeální doprovodný nástroj k folkovému, country i rockovému stylu hudbyPo svém obvodu je doplněná o 4 páry plíškůStagg TAB mini je vyrobená z kvalitního plastuBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB mini/YW žlutá (25012836) , Stagg smc10 bl (smc10 bl)

Stagg TAB-1 WH (TAB-1 WH)

Stagg TAB-1 WH (TAB-1 WH)
Detail

Perkuse - tamburína dvouřadá, bílá Tamburína Stagg TAB-1 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 10 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-1 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-1 WHBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-1 obsahuje 10 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-1 WH (TAB-1 WH) , Stagg tim120b bl (tim120b bl)

Stagg TAB-1 BK (TAB-1 BK)

Stagg TAB-1 BK (TAB-1 BK)
Detail

Perkuse - tamburína dvouřadá, černá Tamburína Stagg TAB-1 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 10 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-1 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-1 BKBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-1 obsahuje 10 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-1 BK (TAB-1 BK) , Stagg tim122b bl (tim122b bl)

Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD)

Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD)
Detail

Perkuse - tamburína červená Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 RDBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD) , Stagg smc3 bl (smc3 bl)

Stagg TAB-1 RD (TAB-1 RD)

Stagg TAB-1 RD (TAB-1 RD)
Detail

Perkuse - tamburína dvouřadá, červená Tamburína Stagg TAB-1 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 10 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-1 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-1 RDBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-1 obsahuje 10 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: červené (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-1 RD (TAB-1 RD) , Stagg smc1 bl (smc1 bl)

Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH)

Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH)
Detail

Perkuse - tamburína bílá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 WHBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH) , Stagg smc6 bl (smc6 bl)

Stagg TAB-108P/WD (TAB-108P/WD)

Stagg TAB-108P/WD (TAB-108P/WD)
Detail

Perkuse - laditelná tamburína s blánou, 8" Tamburína Stagg TAB-108P/WD představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Součástí tamburíny je laditelná blána. Disponuje průměrem 8" a obsahuje jednu řadu plíšků. Stagg TAB-108P/WD dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-108P/WD Bicí nástroj v podobě tamburínyS laditelnou blánouStagg TAB-108P/WD obsahuje jednu řadu plíškůBarevné provedení: béžovo-hnědé Průměr:8" (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-108P/WD (TAB-108P/WD) , Stagg tab-2 rd (tab-2 rd)

Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK)

Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK)
Detail

Perkuse - tamburína černá Tamburína Stagg TAB-2 představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je polstrovaným držadlem, které umožní její komfortní používání. Stagg TAB-2 dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-2 BKBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-2 obsahuje 8 párů plíškůPolstrované držadlo zajistí komfortní používáníBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK) , Stagg tab-1 wh (tab-1 wh)

Stagg TAB-110P/WD (TAB-110P/WD)

Stagg TAB-110P/WD (TAB-110P/WD)
Detail

Perkuse - laditelná tamburína s blánou, 10" Tamburína Stagg TAB-110P/WD představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Součástí tamburíny je laditelná blána. Disponuje průměrem 10" a obsahuje jednu řadu plíšků. Stagg TAB-110P/WD dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-110P/WD Bicí nástroj v podobě tamburínyS laditelnou blánouStagg TAB-110P/WD obsahuje jednu řadu plíškůBarevné provedení: béžovo-hnědé Průměr:10" (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-110P/WD (TAB-110P/WD) , Stagg tab-112p/wd (tab-112p/wd)

Stagg TAB-112P/WD (TAB-112P/WD)

Stagg TAB-112P/WD (TAB-112P/WD)
Detail

Perkuse - laditelná tamburína s blánou, 12" Tamburína Stagg TAB-112P/WD představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Součástí tamburíny je laditelná blána. Disponuje průměrem 12" a obsahuje jednu řadu plíšků. Stagg TAB-112P/WD dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-112P/WD Bicí nástroj v podobě tamburínyS laditelnou blánouStagg TAB-112P/WD obsahuje jednu řadu plíškůBarevné provedení: béžovo-hnědé Průměr:12" (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-112P/WD (TAB-112P/WD) , Stagg tab-1 rd (tab-1 rd)

Stagg TAB-D BK (TAB-D BK)

Stagg TAB-D BK (TAB-D BK)
Detail

Perkuse - tamburína pro hi-hat, černá Tamburína Stagg TAB-D BK představuje bicí nástroj, který využijí hudebníci pro svá živá vystoupení i nahrávky. Tamburína je vyrobená z plastu a obsahuje 8 párů plíšků. Opatřená je rovněž úchytem na Hi-hat stojan. Stagg TAB-D BK dodá vašim vystoupením i nahrávkám jedinečný zvuk. Klíčové vlastnosti tamburíny Stagg TAB-D BKBicí nástroj v podobě tamburínyVyrobená z plastuStagg TAB-D BK obsahuje 8 párů plíškůOpatřená úchytem na Hi-hat stojanBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-D BK (TAB-D BK) , Stagg tab-110p/wd (tab-110p/wd)

Stagg TAB-108P/WD

Stagg TAB-108P/WD
Detail

Plastová tamburína s laditelnou blánou a 1 řadou plíšků, průměr 8" , barva Natural. Barva: Natural Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-108P/WD , Stagg tab-2 wh (tab-2 wh)

Stagg TAB-110P/WD

Stagg TAB-110P/WD
Detail

Laditelný 10" tamburína s blánou, vyrobená z plastu, 1 rada plíšků, vhodná i pro výrobu ozembuchov, provedení Natural. Země původu: Čína Průměr: 10" Barva: Natural Barva podle výrobce: Natural Průměr (inch / palec): 10.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-110P/WD , Stagg tab-108p/wd (tab-108p/wd)

Stagg TAB-212P/WD

Stagg TAB-212P/WD
Detail

Laditelná plastová tamburína s průměrem 12 palců, která je osazena dvěma řadami plíšků a vyrobena s povrchovou úpravou imitující dřevo. Země původu: Čína Průměr: 12" Barva: Natural Barva podle výrobce: Natural Průměr (inch / palec): 12.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-212P/WD , Stagg tab-2 bk (tab-2 bk)

Stagg TAB-210P/WD

Stagg TAB-210P/WD
Detail

Tamburína 10" s laditelnou blánou, plast, 2 řady plíšků, barva přírodní. Země původu: Čína Barva: Natural (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-210P/WD , Stagg tab-12 head (25013666)

Stagg TAB-12 HEAD (25013666)

Stagg TAB-12 HEAD (25013666)
Detail

Blána - na perkuse, průměr 12", bílá barva Hlavní vlastnosti blány Stagg TAB-12 HEAD Hodí se pro perkuse Průměr blány Stagg dosahuje 12" Charakterizuje ji bílá barva a kvalitní materiál (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-12 HEAD (25013666) , Stagg tab-10 head (25013665)

Stagg TAB-10 HEAD (25013665)

Stagg TAB-10 HEAD (25013665)
Detail

Blána - na perkuse, průměr 10", bílá barva Hlavní vlastnosti blány Stagg TAB-10 HEAD Hodí se pro perkuse Průměr blány Stagg dosahuje 10" Charakterizuje ji bílá barva v kombinaci s kvalitním materiálem (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TAB-10 HEAD (25013665) , Stagg melosta37 bl (25025564)

Stagg SMC6 BL (SMC6 BL)

Stagg SMC6 BL (SMC6 BL)
Detail

Audio kabel - prodlužovací, délka 6 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončení Audio kabel od výrobce Stagg je vhodný pro vaši audio sestavu a zabezpečí velmi kvalitní zvuk. Má k dispozici konektory male XLR3 a female XLR3. Pokud jde o délku, má prodlužovací kabel Stagg přesně 6 m. Tzv. XLR konektor patří mezi standardy v profesionální audiotechnice určené pro hudební akce vyžadující vyšší kvalitu. Klíčové znaky audio kabelu Stagg SMC6 BL Audio kabel Stagg má k dispozici konektory male XLR3 a female XLR3 Délka audio kabelu Stagg: 6 m Stagg SMC6 BL je řazen jako prodlužovací kabel Zakončení kabelu: rovné Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMC6 BL (SMC6 BL) , Stagg tim jr 3/16b bl (tim jr 3/16b bl)

Stagg TIM122B BL (TIM122B BL)

Stagg TIM122B BL (TIM122B BL)
Detail

Bicí souprava - s činely, 22" basový buben, 12" Tom1, 13" Tom2, 16" Floor tom1, 14" Snare, hardware součástí soupravy, v balení paličky, pedál, stojany a stolička, obrázek je ilustrativní, sada obsahuje pouze vyjmenované prvky V této soupravě najdete i činely, které jsou schopny obohatit váš bubenický projev o cinkavý či nakřáplý zvuk. Ke každé soupravě patří bezesporu basový buben. Ten má v tomto případě průměr 22". Jestliže chcete znát velikost bubnů, které slouží především k hraní přechodů, tzv. tomů, ty nabízejí průměry 12 a 13". Nezbytnou součástí tohoto setu je i kotel o průměru 16". Můžete očekávat i snare bubínek o průměru 14". Tento set má standardní velikost. Uvnitř balení naleznete i stoličku. V sadě obdržíte pedál, kterým ovládáte bubny pomocí nohy. Vzhledem k tomu, že k ní získáte také stojany, budete si moci soupravu uzpůsobit dle svých potřeb. Přibaleny jsou i paličky, které vás potěší. Podstatné funkce bicí soupravy Stagg TIM122B BL Součást... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TIM122B BL (TIM122B BL) , Stagg rec-bar/tbl modrá (25020941)

Stagg SGC6VT BL (SGC6VT BL)

Stagg SGC6VT BL (SGC6VT BL)
Detail

Audio kabel - propojovací, délka 6 m, male konektor 2× jack 6,35 mm (TS), oboustranná koncovka a nástrojový, rovné zakončení Audio kabel od značky Stagg je vhodný pro jednotlivé části aparatury a podpoří výborný zvuk. Je zařízen konektory male Jack 6,35 mm. Mluvíme-li o délce, má propojovací kabel Stagg přesně 6 m. Větší a masivnější 6,3 mm široký Jack najde využití při práci vyžadující kvalitnější aparaturu, využívá jej značná část elektronických nástrojů a najdete jej i u zesilovačů či mixážních pultů. Podstatné přednosti audio kabelu Stagg SGC6VT BL Audio kabel Stagg má k dispozici konektory male Jack 6,35 mm Celková délka audio kabelu Stagg se dostala na 6 m Stagg SGC6VT BL je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Modrá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SGC6VT BL (SGC6VT BL) , Stagg sa20d 3/4 modrá (25024974)

Stagg SMC10 BL (SMC10 BL)

Stagg SMC10 BL (SMC10 BL)
Detail

Audio kabel - prodlužovací, délka 10 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončení Audio kabel od výrobce Stagg doplní vaši zvukovou aparaturu a zabezpečí zvuk vysoké kvality. Je obstarán konektory male XLR3 a female XLR3. Mluvíme-li o délce, má prodlužovací kabel Stagg přesně 10 m. Takzvaný XLR konektor se standardně užívá v profesionální audiotechnice především při hudebních akcích. Nejdůležitější přednosti audio kabelu Stagg SMC10 BL Audio kabel Stagg má k dispozici konektory male XLR3 a female XLR3 Délka audio kabelu Stagg se dostala na 10 m Stagg SMC10 BL je řazen jako prodlužovací kabel Zakončení kabelu: rovné Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMC10 BL (SMC10 BL) , Mini modrá st26 (t26b)

Stagg TIM120B BL (TIM120B BL)

Stagg TIM120B BL (TIM120B BL)
Detail

Bicí souprava - s činely, 20" basový buben, 10" Tom1, 12" Tom2, 14" Floor tom1, 14" × 5,5" Snare, hardware součástí soupravy, v balení paličky, pedál, stojany a stolička, obrázek je ilustrativní, sada obsahuje pouze vyjmenované prvky Součástí této soupravy jsou i činely, které dodají celkovému projevu cinkavý nebo nakřáplý zvuk. K největším bubnům v každé soupravě patří ten basový. Tento konkrétní kousek má průměr 20". Pokud se ptáte po velikosti bubnů, které se používají pro hraní přechodů, takzvaných tomů, naměříte u nich průměry 10 a 12". Nedílnou součástí tohoto setu je také kotel o průměru 14". Nezapomeňte se těšit také na snare bubínek o průměru 14", který má na výšku 5,5". Tento set byl zhotoven ve standardní velikosti. V setu se nachází také praktická stolička. Počítat lze i s přibaleným pedálem, který umožňuje ovládání bubnů pomocí nohy. Protože k ní obdržíte i stojany, můžete si soupravu upravit podle sebe. Těšit se můžete i na přibalené paličky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TIM120B BL (TIM120B BL) , Blackroll mini modrá (260346270413)

Stagg MELOSTA32 BL modrá (25019470)

Stagg MELOSTA32 BL modrá (25019470)
Detail

Melodika - 32 kláves, materiál plast, v balení náustek a pouzdro Jste začínající hudebník a hledáte nějaký nástroj? Objevte kouzlo melodiky Stagg. Snadno se na ni hraje, a tak budete brzy schopni reprodukovat jednoduchou melodii. Současně foukáte a hrajete na klávesy, takže budete umět základní prvky hry na dechové i klávesové nástroje. Melodiku tak můžete využít jako přípravu na akordeon, klavír či jiný hudební nástroj. Tento typ nabízí 32 kláves. Přibalený náustek podporuje lepší hru. Stačí jej nasunout do otvoru na vzduch. Ani při delší neaktivitě se nemusíte být poškození. Nástroj stačí uschovat do ochranného pouzdra. Barva melodiky Stagg je modrá. Klíčové přednosti melodiky Stagg MELOSTA32 BL modrá Designový nástroj pro hudební fajnšmekry Výrobním materiálem melodiky je plast Hudební nástroj pro malé i velké hudebníky Melodika má k dispozici 32 kláves Součástí balení je náustek a pouzdro Nepotřebuje baterie Barva: modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg MELOSTA32 BL modrá (25019470) , Runto ledvinka bel modrá (rt-bel-bl)

Stagg SMC3 BL (SMC3 BL)

Stagg SMC3 BL (SMC3 BL)
Detail

Audio kabel - prodlužovací, délka 3 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončení Audio kabel od výrobce Stagg doplní vaši hudební sestavu a zajistí kvalitní zvukový přenos. Je vybaven konektory male XLR3 a female XLR3. Co se délky týče, má prodlužovací kabel Stagg přesně 3 m. Takzvaný XLR konektor se standardně užívá v profesionální audiotechnice obzvláště při větších hudebních akcích. Podstatné funkce audio kabelu Stagg SMC3 BL Audio kabel Stagg byl opatřen o konektory male XLR3 a female XLR3 Celková délka audio kabelu Stagg: 3 m Stagg SMC3 BL je řazen jako prodlužovací kabel Zakončení kabelu: rovné Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMC3 BL (SMC3 BL)

Stagg SMC1 BL (SMC1 BL)

Stagg SMC1 BL (SMC1 BL)
Detail

Audio kabel - prodlužovací, délka 1 m, male konektor 1× XLR3, female konektor 1× XLR3, rovné zakončení Audio kabel od výrobce Stagg doplní vaši hudební sestavu a zaslouží se o zvuk nadprůměrné kvality. Je zařízen o konektory male XLR3 a female XLR3. Pokud jde o délku, má prodlužovací kabel Stagg celkem 1 m. Takzvaný XLR konektor běžně nalezneme v profi technice především při hudebních akcích. Zajímavé přednosti audio kabelu Stagg SMC1 BL Audio kabel Stagg je zařízen o konektory male XLR3 a female XLR3 Délka audio kabelu Stagg činí 1 m Stagg SMC1 BL je řazen jako prodlužovací kabel Zakončení kabelu: rovné Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg SMC1 BL (SMC1 BL)

Stagg MELOSTA37 BL (25025564)

Stagg MELOSTA37 BL (25025564)
Detail

Melodika - 37 kláves, materiál plast, v balení náustek, pouzdro a prodlužovací hadička Pokud si chcete rozšířit hudební obzory, bude pro vás ideální melodika Stagg. Hraje se na ni opravdu jednoduše, a proto brzy zvládnete jednoduché melodie. V jednu chvíli foukáte a hrajete na klávesy, díky tomu si osvojíte základní prvky hry na dechové i klávesové nástroje. Melodika pomůže s přípravou pro hru na akordeon. Tento model má 37 kláves. Pro příjemnější pocit z hraní můžete využít přibalený náustek. Ani při delší neaktivitě se nemusíte být poškození. Nástroj stačí uschovat do ochranného pouzdra. Hru usnadňuje také prodlužovací hadička, se kterou můžete mít melodiku položenou na stole a hrát na ni jako na klávesy, ale zároveň foukat. Barva melodiky Stagg je modrá. Hlavní vlastnosti melodiky Stagg MELOSTA37 BL Oblíbený klávesový dechový hudební nástroj K výrobě melodiky posloužil kvalitní materiál, jakým je plast Hudební nástroj pro malé i velké hudebníky Melodika má k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg MELOSTA37 BL (25025564)

Stagg Junior 3/12B BL

Stagg Junior 3/12B BL
Detail

Dětská bicí souprava Sada bicích JUNIOR 12 vč. hardwaru 3-dílná. Obsahuje: basový buben 12"x10" (4 šrouby), Tom 8"x3,5" Tom (3 šrouby), bubínek dřevěný 10"x4,5" (4 šrouby). Hardware a další příslušenství: šlapka k basovému bubnu, činel crash 8" (vč. držáku), pár paliček, bubenická stolička, ladicí klíč. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg Junior 3/12B BL

Stagg Junior 3/16B BL

Stagg Junior 3/16B BL
Detail

Dětská bicí souprava Sada bicích JUNIOR 12 vč. hardwaru 3-dílná. Obsahuje: basový buben 16" , Tom 8", bubínek dřevěný 10"x4,5" (4 šrouby). Hardware a další příslušenství: šlapka k basovému bubnu, činel crash 10" (vč. držáku), pár paliček, bubenická stolička, ladicí klíč. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Stagg Junior 3/16B BL

Stagg TIM JR 3/16B BL (TIM JR 3/16B BL)

Stagg TIM JR 3/16B BL (TIM JR 3/16B BL)
Detail

Bicí souprava - s činely, dětská velikost, 16" basový buben, 8" Tom1, 10" Tom2, 12" Floor tom1, 10" Snare, hardware součástí soupravy, v balení držáky, paličky, pedál, stojany a stolička, obrázek je ilustrativní, sada obsahuje pouze vyjmenované prvky Máte doma malého talentovaného bubeníka a přemýšlíte, jak mu udělat radost? V takovém případě by vám do oka mohla padnout bicí souprava Stagg, která se hodí pro zkušené i začínající malé bubeníky. Do této soupravy spadají i činely, které jsou schopny obohatit váš bubenický projev o cinkavý či nakřáplý zvuk. Ke každé soupravě patří bezesporu basový buben. V tomto případě naměříte průměr 16". Pokud chcete znát velikost bubnů pro hraní přechodů, tzv. tom tomů, naměříte u nich průměry 8 a 10". Nedílnou součástí tohoto setu je i kotel s průměrem 12". Nezapomeňte se těšit také na snare bubínek o průměru 10". Pokud budete chtít udělat radost i vašim dětem, tento set je ten pravý. V balení se nachází také stolička. K... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stagg TIM JR 3/16B BL (TIM JR 3/16B BL)

Konvice Fellow Mini-Stagg Stovetop

Konvice Fellow Mini-Stagg Stovetop
Detail

Konvice z kolekce Fellow. Model vyroben z nerezové ocele a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Konvice Fellow Mini-Stagg Stovetop

DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: S

DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: S
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu S/M 82-86 cm 59-61 cm M/L 86-91 cm 61-63 cm L/XL 91-96 cm 63-65 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: S

Gecko Covers pro Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero děti Cover modro-červená (V11K10C4)

Gecko Covers pro Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero děti Cover modro-červená (V11K10C4)
Detail

Pouzdro na tablet Samsung Galaxy Tab A7, textil a TPU, zavírací, tvrdé, integrovaný stojánek, zavírání na magnet a výřezy pro konektory a tlačítka Snažíte se najít ideální možnost, kterak šetřit svůj tablet před ťukanci a škrábanci? Zavírací pouzdro Gecko Covers bude určitě správným řešením. Pouzdro je určeno pro tablety do velikosti 10,4". Odolné provedení pouzdra Gecko Covers pro Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero děti Cover modro-červená je zárukou, že váš tablet bude mimo ohrožení. Samozřejmě vás ani trochu nesvazuje v užívání žádných tlačítek ani konektorů. Červená a Modrá barva pouzdra na tablet už jen zkrášluje celkový výsledek. Hlavní parametry pouzdra na tablet Gecko Covers pro Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero děti Cover modro-červená Zavírací provedení chrání celý tablet včetně displeje Vestavěný stojánek se hodí ke koukání na videa či brouzdání po internetu Je vhodné pro tablety o velikosti až 10,4" (alza.cz)

Podobné produkty ako Gecko Covers pro Samsung Tab A7 10.4" (2020) Super Hero děti Cover modro-červená (V11K10C4)

DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: M

DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: M
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu S/M 82-86 cm 59-61 cm M/L 86-91 cm 61-63 cm L/XL 91-96 cm 63-65 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako DÁMSKÁ MODRO-BÍLÁ MIKINA RV-BL-5754.13X-BLUE Velikost: M

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: S

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: S
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu XS 78 cm 57 cm S 82 cm 59 cm M 86 cm 61 cm L 91 cm 63 cm XL 96 cm 65 cm 2XL 100 cm 67 cm 3XL 108 cm 69 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: S

Kor.roller Mini 4,2mm/6m/BL

Kor.roller Mini 4,2mm/6m/BL
Detail

Korekční roller Mini na blistru 4,2 mm x 6m (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kor.roller Mini 4,2mm/6m/BL

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: L

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: L
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu XS 78 cm 57 cm S 82 cm 59 cm M 86 cm 61 cm L 91 cm 63 cm XL 96 cm 65 cm 2XL 100 cm 67 cm 3XL 108 cm 69 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: L

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: M

MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: M
Detail

Tabulka velikostí Velikost Obvod hrudníku Celková délka od rukávu XS 78 cm 57 cm S 82 cm 59 cm M 86 cm 61 cm L 91 cm 63 cm XL 96 cm 65 cm 2XL 100 cm 67 cm 3XL 108 cm 69 cm (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA USA DS-BL-1111.06P-WHITE Velikost: M

MTR MINI SCOOTER modro-červený (H-059-CV)

MTR MINI SCOOTER modro-červený (H-059-CV)
Detail

Dětská koloběžka s nosností do 50 kg, tříkolová, výška řidítek 50-60 cm, hliník, hmotnost 2 kg Rám koloběžky je především hliníkový, proto je koloběžka lehká. Hmotnost jezdce by neměla být vyšší jak 50 kg. Materiálem koleček je pak PU. Při jízdě se můžete spolehnout na ložiska ABEC 7. Rozhodující funkce koloběžky MTR MINI SCOOTER modro-červený Koloběžka MTR o nosnosti 50 kg Brzdný systém: zadní nášlapná brzda Maximální výška řídítek je 60 cm, ale dá se snížit až na 50 cm Délka koloběžky: 55 cm Další vlastnosti koloběžky MTR Koloběžka MTR MINI SCOOTER modro-červený má délku 55 cm. Řídítka je možné nastavit v rozmezí od 50 cm do 60 cm. Průměr předního kola je 4,72 ", zadní kolo má poté průměr 3,15 ". Hmotnost koloběžky MTR se zastavila na hodnotě 2 kg. Chodidla jezdec umisťuje na podložku o délce 30 cm a šířce 11 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako MTR MINI SCOOTER modro-červený (H-059-CV)

MODRO-BÍLÝ BOMBER MENORCA -EM-BL-722.44P-NAVY-WHITE Velikost: L/XL

MODRO-BÍLÝ BOMBER MENORCA -EM-BL-722.44P-NAVY-WHITE Velikost: L/XL
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 168 cm, obvod přes prsa má 82 cm, obvod pasu 63 cm a přes boky 93 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 70% bavlna, 30% polyester (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÝ BOMBER MENORCA -EM-BL-722.44P-NAVY-WHITE Velikost: L/XL

MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: S/M

MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: S/M
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 167 cm, obvod přes prsa má 73 cm, obvod pasu 64 cm a přes boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 90% bavlna, 10% elastan (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: S/M

MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: L/XL

MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: L/XL
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 167 cm, obvod přes prsa má 73 cm, obvod pasu 64 cm a přes boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 90% bavlna, 10% elastan (londonclub.cz)

Podobné produkty ako MODRO-BÍLÝ BOMBER PORTO -RV-BL-7351.28X-WHITE-BLUE Velikost: L/XL

ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: S/M

ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: S/M
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 173 cm, obvod přes prsa 82 cm, obvod pasu 62 cm a boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 90% bavlna, 10% elastan (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: S/M

ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: L/XL

ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: L/XL
Detail

Modelka na obrázcích je vysoká 173 cm, obvod přes prsa 82 cm, obvod pasu 62 cm a boky 91 cm. Modelka je oblečena do velikosti S/M. Materiál: 90% bavlna, 10% elastan (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ORANŽOVO-MODRO-BÍLÁ DÁMSKÁ MIKINA RV-BL-8013.12-ORANGE Velikost: L/XL
Stagg TAB mini/BL modrá (25012835), Stagg TAB-2 BL (TAB-2 BL), Stagg TAB-MINI/WH (TAB-MINI/WH), Stagg TAB-MINI/PK (TAB-MINI/PK), Stagg TAB mini/YW žlutá (25012836), Stagg TAB mini/RD červená (25012833), Stagg MELOSTA32 BL modrá (25019470), Stagg SMC10 BL (SMC10 BL), Stagg TIM120B BL (TIM120B BL), Stagg TIM122B BL (TIM122B BL), Stagg SMC3 BL (SMC3 BL), Stagg SMC1 BL (SMC1 BL), Stagg SMC6 BL (SMC6 BL), Stagg TAB-2 RD (TAB-2 RD), Stagg TAB-1 WH (TAB-1 WH), Stagg TAB-112P/WD (TAB-112P/WD), Stagg TAB-1 RD (TAB-1 RD), Stagg TAB-110P/WD (TAB-110P/WD), Stagg TAB-2 WH (TAB-2 WH), Stagg TAB-108P/WD (TAB-108P/WD), Stagg TAB-2 BK (TAB-2 BK), Stagg TAB-12 HEAD (25013666), Stagg TAB-10 HEAD (25013665), Stagg MELOSTA37 BL (25025564), Stagg TIM JR 3/16B BL (TIM JR 3/16B BL), Stagg REC-BAR/TBL modrá (25020941), Stagg SA20D 3/4 modrá (25024974), Mini modrá ST26 (T26B), Blackroll Mini modrá (260346270413), Runto ledvinka BEL modrá (RT-BEL-BL)