Sp connect charging pad sp connectc+ (52802)

Produkt Sp connect charging pad sp connectc+ (52802) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sp connect charging pad sp connectc+ (52802) upraviť a produkt hľadať znova.

SP Connect Charging Pad SP ConnectC+ (52802)

SP Connect Charging Pad SP ConnectC+ (52802)
Detail

MagSafe držák na mobilní telefon - na stůl, magnetický, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Sháníte držák na mobilní telefon do kanceláře? Možná vás osloví MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect. Propracovaná funkce MagSafe umožňuje rychlé nabíjení mobilních telefonů iPhone. Zajisté oceníte zabudovanou technologii dle standardů Qi. Polohu držáku lze samozřejmě upravit. Držák je z výroby připraven pro magnetické upevnění telefonu. MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect na stůl s vámi zůstane při práci i při zábavě. Zásadní vlastnosti produktu SP Connect Charging Pad SP ConnectC+ Díky MagSafe držáku na mobilní telefon SP Connect budete mít telefon stále po ruce Snadno a rychle bezdrátově dobije váš iPhone Funguje také jako bezdrátová nabíječka Qi Určitě se hodí možnost úpravy polohy telefonu Telefon umístíte do držáku díky magnetu MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect je nachystaný na stůl (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Charging Pad SP ConnectC+ (52802) , Sp connect vent mount (53137)

SP Connect Charging Office Stand SP ConnectC+ (52803)

SP Connect Charging Office Stand SP ConnectC+ (52803)
Detail

MagSafe držák na mobilní telefon - na stůl, magnetický, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Sháníte držák pro telefon na sledování filmů? Vhodným řešením pro vás může být MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect. Propracovaná funkce MagSafe přináší rychlé nabíjení mobilních telefonů iPhone. Zajisté oceníte integrovanou technologii dle standardů Qi. Polohu držáku lze samozřejmě upravit. Držák se dále může pochlubit magnetickým upevněním telefonu. MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect na stůl vám dobře poslouží při práci i zábavě. Zásadní vlastnosti produktu SP Connect Charging Office Stand SP ConnectC+ Zásluhou MagSafe držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání praktičtější Postará se o rychlé a bezpečné bezdrátové dobití vašeho iPhonu Má zabudované bezdrátové nabíjení Qi K samozřejmostem patří také možnost úpravy polohy telefonu Telefon nasadíte na držák pomocí magnetu MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect je vhodný... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Charging Office Stand SP ConnectC+ (52803) , Sp connect suction mount (53141)

SP Connect Charging Vent Mount SP ConnectC+ (52805)

SP Connect Charging Vent Mount SP ConnectC+ (52805)
Detail

MagSafe držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Zajistí pohodlné a bezpečné uchycení telefonu v autěCharging Vent Mount SP ConnectC+ je nejflexibilnější řešení pro indukční nabíjení a upevnění mobilního telefonu s SPC+ pouzdrem v autě. Tento držák velmi snadno připevníte na ventilační mřížku, díky čemuž bude váš mobilní telefon bezpečně uchycen a v zorném poli pro bezproblémové používání navigace. Pevné přichycení zajišťují silné magnety, díky kterým také můžete velmi snadno telefon natočit do jakéhokoliv úhlu.Klíčové vlastnosti držáku na mobilní telefon SP Connect Charging Vent Mount SP ConnectC+Pevné magnetické připevnění telefonu s pouzdrem SPC+Flexibilní držák do ventilace auta – telefon lze otočit do jakéhokoliv úhluSnadné připevnění na ventilační mřížkuPodporuje také MagSafe pro rychlé indukční nabíjení a bezpečné magnetické připevněníKabel USB-C > USB-C (PD &... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Charging Vent Mount SP ConnectC+ (52805) , Sp connect arm band (53251)

SP Connect Charging Suction Mount SP ConnectC+ (52804)

SP Connect Charging Suction Mount SP ConnectC+ (52804)
Detail

MagSafe držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení na sklo, MagSafe bezdrátové nabíjení, možnost nastavení polohy Využíváte při řízení navigaci v telefonu, handsfree telefonování nebo nabíjení mobilu? Určitě se vám osvědčí MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect. Poslouží jako držák na sklo. Ke sklu se držák na telefon připevní díky přísavce. Tato možnost je výhodná, jestliže nemáte dostatek prostoru na palubní desce. Šikovná funkce MagSafe umožňuje rychlé nabíjení mobilních telefonů iPhone. Jistě oceníte integrovanou cívku pro nabíjení dle standardů Qi. Polohu držáku lze samozřejmě upravit. Držák má z výroby nachystáno magnetické upevnění telefonu. MagSafe držák na mobilní telefon SP Connect do auta vám dobře poslouží při práci i zábavě. Hlavní vlastnosti produktu SP Connect Charging Suction Mount SP ConnectC+ Zásluhou MagSafe držáku na mobilní telefon SP Connect budete mít telefon stále na očích MagSafe držák se nastavuje na sklo Zařídí... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Charging Suction Mount SP ConnectC+ (52804) , Sp connect phone case s22 (55150)

SP Connect Vent Mount SP ConnectC+ (52806)

SP Connect Vent Mount SP ConnectC+ (52806)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, magnetický, uchycení do ventilace, možnost nastavení polohy Chcete bezpečně cestovat a zároveň nabíjet telefon, používat navigaci nebo telefonovat přes handsfree? Hodit se vám tak rozhodně bude držák na mobilní telefon SP Connect. Je připraven pro připevnění do ventilace. Umístění do ventilace je vhodné pro ty, kteří potřebují svůj telefon neustále po ruce. Polohu držáku lze samozřejmě upravit. Držák je z výroby nachystán pro magnetické upevnění telefonu k držáku. Držák na mobilní telefon do auta vám usnadní cestování. Hlavní přednosti držáku na telefon SP Connect Vent Mount SP ConnectC+ S pomocí držáku na mobilní telefon SP Connect budete mít telefon stále na očích Držák se instaluje do ventilace Samozřejmostí je možnost úpravy polohy telefonu Telefon připevníte na držák pomocí magnetu Držák na mobilní telefon SP Connect je vhodný do auta (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Vent Mount SP ConnectC+ (52806) , Sp connect micro bike mount (53341)

SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52300)

SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52300)
Detail

Držák na mobilní telefon - na kolo, mechanický, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, pro mobily o šířce 5,8 - 8,5 cm Potřebujete na kolo připevnit telefon? Vhodným řešením pro vás může být držák na mobilní telefon SP Connect. Lze jej připevnit na řídítka. K vyhledávaným funkcím patří možnost úpravy držáku. Držák je z výroby připraven pro mechanické upevnění telefonu. Udrží telefon o šířce od 5,8 do 8,5 cm. Držák na mobilní telefon na kolo vám zpříjemní cesty. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ Zásluhou držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání snazší Držák se nastavuje na řídítka Hodí se pro mobilní telefon se šířkou od 5,8 do 8,5 cm K samozřejmostem patří také možnost úpravy polohy telefonu Telefon umístíte do držáku ručně Držák na mobilní telefon SP Connect je určený na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52300) , Sp connect phone case note20 (55135)

SP Connect Roadbike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52201)

SP Connect Roadbike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52201)
Detail

Držák na mobilní telefon - na kolo, mechanický, s lepivou vrstvou, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, min. šířka zařízení 5,5 cm, min. výška zařízení 6,6 cm Potřebujete na kolo připevnit telefon? V takovém případě se vám bude hodit držák na mobilní telefon SP Connect. Lze jej připevnit na řídítka. K oblíbeným funkcím patří možnost úpravy polohy držáku. Držák je z výroby připraven pro mechanické upevnění telefonu. Je vhodný pro telefon s šířkou od 5,5 cm. Držák na mobilní telefon na kolo vám dobře poslouží na cestách. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Roadbike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ Díky držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání praktičtější Držák se instaluje na řídítka Je určený pro mobilní telefon o šířce od 5,5 cm Určitě se hodí možnost úpravy polohy telefonu Telefon umístíte do držáku mechanicky Držák na mobilní telefon SP Connect je připravený na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Roadbike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52201) , Sp connect moto bundle s20 fe (53947)

SP Connect Micro Stem Mount Pro SP ConnectC+ (52820)

SP Connect Micro Stem Mount Pro SP ConnectC+ (52820)
Detail

Držák na mobilní telefon - na kolo, mechanický, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy Chtěli byste na kolo přimontovat svůj telefon? Pak se vám může hodit držák na mobilní telefon SP Connect. Připevnit jej můžete na řídítka. Samozřejmostí je možnost upravení polohy držáku. Držák je z výroby nachystán pro mechanické upevnění telefonu. Držák na mobilní telefon na kolo vám zpříjemní cestování. Hlavní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Micro Stem Mount Pro SP ConnectC+ Zásluhou držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání snazší Držák se nastavuje na řídítka Samozřejmostí je možnost úpravy polohy telefonu Telefon uchytíte k držáku ručně Držák na mobilní telefon SP Connect je vhodný na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Micro Stem Mount Pro SP ConnectC+ (52820) , Sp connect moto bundle pixel 6 (53948)

SP Connect Bike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52301)

SP Connect Bike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52301)
Detail

Držák na mobilní telefon - na kolo, mechanický, s lepivou vrstvou, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, min. šířka zařízení 5,5 cm, min. výška zařízení 6,6 cm Chtěli byste na kolo připevnit svůj telefon? Vhodným řešením pro vás může být držák na mobilní telefon SP Connect. Lze jej připevnit na řídítka. Samozřejmostí je možnost upravení polohy držáku. Držák se dále může pochlubit mechanickým upevněním telefonu. Uchytíte do něj telefon o šířce od 5,5 cm. Držák na mobilní telefon na kolo vám zpříjemní cesty. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Bike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ Díky držáku na mobilní telefon SP Connect budete mít telefon stále po ruce Instalace držáku na řídítka Hodí se pro mobilní telefon se šířkou od 5,5 cm K přidaným funkcím patří také možnost úpravy polohy telefonu Telefon upevníte k držáku ručně Držák na mobilní telefon SP Connect je připravený na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Bike Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52301) , Sp connect bike bundle ii s21+ (54439)

SP Connect Roadbike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52200)

SP Connect Roadbike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52200)
Detail

Držák na mobilní telefon - na kolo, mechanický, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, pro mobily o šířce 5,8 - 8,5 cm Potřebujete na kolo připevnit telefon? Hodit se vám tak rozhodně bude držák na mobilní telefon SP Connect. Jeho uchycení je možné na řídítka. Polohu držáku lze samozřejmě upravit. Držák má z výroby nachystáno mechanické upevnění telefonu. Dáte do něj telefon o šířce od 5,8 do 8,5 cm. Držák na mobilní telefon na kolo oceníte při cestování. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Roadbike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ Zásluhou držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání jednodušší Mechanismus připevnění na řídítka Je určený pro mobilní telefon o šířce od 5,8 do 8,5 cm Výrobce nezapomněl ani na možnost úpravy polohy telefonu Telefon uchytíte k držáku mechanicky Držák na mobilní telefon SP Connect je nachystaný na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Roadbike Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52200) , Sp connect moto bundle iphone 13 (53944)

SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52501)

SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52501)
Detail

Držák na mobilní telefon - na motorku a na kolo, mechanický, s lepivou vrstvou, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy Plánujete na motorku a na kolo připevnit svůj telefon? Třeba vás osloví držák na mobilní telefon SP Connect. Poslouží jako držák na řídítka. K praktickým funkcím patří možnost upravení polohy držáku. Držák se dále může pochlubit mechanickým upevněním telefonu. Držák na mobilní telefon na motorku a na kolo oceníte při cestování. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Interface SP ConnectC+ Díky držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání jednodušší Instalace držáku na řídítka Výrobce nezapomněl ani na možnost úpravy polohy telefonu Telefon nasadíte na držák mechanicky Držák na mobilní telefon SP Connect je vhodný na motorku a na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Interface SP ConnectC+ (52501) , Sp connect phone case samsung s21 (55138)

SP Connect Moto Bundle LT Universal Interface SP ConnectC+ (52401)

SP Connect Moto Bundle LT Universal Interface SP ConnectC+ (52401)
Detail

Držák na mobilní telefon - na motorku a na kolo, mechanický, s lepivou vrstvou, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, min. šířka zařízení 5,5 cm Plánujete na motorku a na kolo přimontovat svůj telefon? Třeba vás osloví držák na mobilní telefon SP Connect. Je připraven pro připevnění na řídítka. Samozřejmostí je možnost upravení polohy držáku. Držák se dále může pochlubit mechanickým upevněním telefonu. Dáte do něj telefon s šířkou od 5,5 cm. Držák na mobilní telefon na motorku a na kolo vám zpříjemní cesty. Klíčové vlastnosti držáku na telefon SP Connect Moto Bundle LT Universal Interface SP ConnectC+ S pomocí držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání snazší Držák se instaluje na řídítka Je vhodný pro mobilní telefon o šířce od 5,5 cm K samozřejmostem patří také možnost úpravy polohy telefonu Telefon upevníte k držáku mechanicky Držák na mobilní telefon SP Connect je vhodný na motorku a na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Moto Bundle LT Universal Interface SP ConnectC+ (52401) , Sp connect phone case s21 fe (55153)

SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52500)

SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52500)
Detail

Držák na mobilní telefon - na motorku a na kolo, mechanický, uchycení na řídítka, možnost nastavení polohy, pro mobily o šířce 5,8 - 8,5 cm Plánujete na motorku a na kolo připevnit telefon? Pak se vám může hodit držák na mobilní telefon SP Connect. Poslouží jako držák na řídítka. K vyhledávaným funkcím patří možnost úpravy držáku. Držák je připraven pro mechanické upevnění telefonu. Dáte do něj telefon s šířkou od 5,8 do 8,5 cm. Držák na mobilní telefon na motorku a na kolo vám usnadní cestování. Hlavní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ Zásluhou držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání praktičtější Instalace držáku na řídítka Je určený pro mobilní telefon o šířce od 5,8 do 8,5 cm K samozřejmostem patří také možnost úpravy polohy telefonu Telefon nasadíte na držák mechanicky Držák na mobilní telefon SP Connect je nachystaný na motorku a na kolo (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Moto Scooter Bundle Universal Clamp SP ConnectC+ (52500) , Sp connect bike bundle ii s22 (54450)

SP Connect Wireless Charging Module (53220)

SP Connect Wireless Charging Module  (53220)
Detail

Nabíječka na držák SP Connect SP Connect Wireless Charging Module je nabíječka na držák SP Connect, díky které snadno a rychle nabijete váš mobilní telefon na všech cestách. Můžete ji bez problému využít v automobilu, motocyklu i elektrickém kole, připojením nabíječky ke zdroji, například do zásuvky USB či powerbanky. Následně stačí upevnit váš SP Phone Case na nabíječku a otočením o 90° jej bezpečně uzamknout. SP Connect Wireless Charging Module má černou barvu a její rozměry jsou 95 × 55 × 12 mm. Nabíječku lze jednoduše použít se všemi držáky SP Connect MicroRail, takže váš chytrý telefon budete mít vždy k dispozici s plně nabitou baterií. Klíčové vlastnosti nabíječky SP Connect Wireless Charging ModuleMožnost využití v automobilu, motocyklu i e-koleKompatibilní se všemi držáky a adaptéry SP Connect MicroRailNabíječka poskytuje dokonalou ochranu proti povětrnostním vlivůmRozměry nabíječky 95×55×12 mmVýkon nabíječky SP Connect Wireless... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Wireless Charging Module (53220) , Sp connect micro stem mount alu  (53122)

Nabíjecí modulu SP Connect Wireless Charging Module, černá

Detail

SP bezdrátové nabíjecí moduly (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nabíjecí modulu SP Connect Wireless Charging Module, černá , Sp connect phone case s22 ultra (55152)

SP Connect FA003491122 SP Bike Bundle2 S8+/S9+

Detail

SP Connect FA003491122 SP Bike Bundle2 S8+/S9+ od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect FA003491122 SP Bike Bundle2 S8+/S9+ , Sp connect bike bundle ii note20 (54435)

Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL INTERFACE, černá

Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL INTERFACE, černá
Detail

Lepicí fólie 3M™·Bezpečné a ploché rozhraní·Velikost: 66 x 55 mm (2,6 x 2,17") 1x univerzální rozhraní·1x Microrail Adhesive·1x adaptér Microrail·1x stojanový nástroj·1x Case Cap·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL INTERFACE, černá , Sp connect handlebar mount pro mtb (53246)

SP Connect 53407 SP BIKE BUNDLE S7 EDGE

SP Connect 53407 SP BIKE BUNDLE S7 EDGE
Detail

SP Connect 53407 SP BIKE BUNDLE S7 EDGE od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect 53407 SP BIKE BUNDLE S7 EDGE , Casio sp 20 (sp 20)

Univerzální uchycení SP Connect SP RING MOUNT, černá

Detail

SP RING MOUNT (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální uchycení SP Connect SP RING MOUNT, černá , Casio sp 3 (sp 3)

Univerzální uchycení SP Connect SP Cateye Adapter, černá

Uchycení předního skla SP Connect SP SUCTION MOUNT, černá

Uchycení předního skla SP Connect SP SUCTION MOUNT, černá
Detail

Jednoduché a bezpečné připevnění·Velmi stabilní 360·Bez vibrací·Jednoduchá montáž a demontáž . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Uchycení předního skla SP Connect SP SUCTION MOUNT, černá , Sp connect phone case pixel 6 pro (55149)

SP Connect 53179 SP PHONE CASE SET IPHONE X

SP Connect 53179 SP PHONE CASE SET IPHONE X
Detail

SP Connect 53179 SP PHONE CASE SET IPHONE X od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect 53179 SP PHONE CASE SET IPHONE X , Sp connect moto bundle iphone 13 mini (53943)

SP Connect 53158 SP PHONE CASE SET IPHONE 5/SE

SP Connect 53158 SP PHONE CASE SET IPHONE 5/SE
Detail

SP Connect 53158 SP PHONE CASE SET IPHONE 5/SE od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect 53158 SP PHONE CASE SET IPHONE 5/SE , Sp connect bike bundle ii universal clamp (55437)

Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL MOUNT (KLETT), černá

Detail

Montáž a nastavení bez nářadí·Pro průměr 20-90 mm (0,9-3,5")·2 různé délky suchého zipu·GoPro® je 1x univerzální Mount·2 různé délky suchého zipu·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL MOUNT (KLETT), černá , Sp connect bike bundle ii pixel 6 (54448)

Univerzální uchycení SP Connect SP VENT MOUNT SNAP ., černá

Univerzální uchycení SP Connect SP MICRO BIKE MOUNT ., černá

Univerzální uchycení SP Connect SP STEM MOUNT PRO ., černá

Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL BIKE MOUNT ., černá

Detail

SP UNIVERSAL BIKE MOUNT . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální uchycení SP Connect SP UNIVERSAL BIKE MOUNT ., černá , Sp connect bike bundle ii s22 ultra (54452)

Taška na řídítka SP Connect SP WEDGE CASE SET, černá

Taška na řídítka SP Connect SP WEDGE CASE SET, černá
Detail

Rychlé a bezpečné umístění·Vestavěné držáky pro mobilní telefony a osvětlení·Dvojitý zip pro snadný přístup 1x pouzdro Wedge·1x Bike Clamp Mount·1x modul Stem Cap Mount·1x všechny klíče·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Taška na řídítka SP Connect SP WEDGE CASE SET, černá , Sp connect bike bundle ii iphone 13 (54444)

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE IPHONE XR, černá

Detail

POUZDRO PRO IPHONE XR SP PHONE CASE (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE IPHONE XR, černá , Sp connect phone case iphone 12 mini (55132)

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20, černá

Detail

POUZDRO SAMSUNG PHONE S20 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20, černá

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20+, černá

Detail

POUZDRO PRO SAMSUNG GALAXY S20+ (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20+, černá

Sedlová brašna SP Connect SP Saddle Case Inkl. Cateye Adapter

Detail

SP Saddle Case vč. Adaptéru Cateye (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sedlová brašna SP Connect SP Saddle Case Inkl. Cateye Adapter

Univerzální uchycení SP Connect SP ANTI VIBRATION MODULE SCHWARZ, černá

Detail

ANTIVIBRAČNÍ MODUL SP, ČERNÝ (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální uchycení SP Connect SP ANTI VIBRATION MODULE SCHWARZ, černá

SP Connect Vent Mount (53137)

SP Connect Vent Mount (53137)
Detail

Držák na mobilní telefon - do auta, mechanický, uchycení do ventilace Držák na mobilní telefon SP Connect Vent Mount Snap je ideálním řešením pro upevnění telefonu přímo na palubní desku automobilu. Díky tomu si během jízdy budete moci vychutnat neomezený přístup k aplikacím, navigaci i handsfree hovorům. Instalace držáku je velmi jednoduchá a provádí se přímo do ventilátoru. Následně stačí nacvaknout telefon v obalu SP Connect a můžete ihned začít s používáním. Držák na mobilní telefon SP Connect Vent Mount Snap nabízí 360° otočný disk pro uzamčení v libovolné pozici, takže můžete mobilní telefon bez problému umístit v horizontální i vertikální poloze. Klíčové vlastnosti držáku SP Connect Vent Mount SnapSnadné a rychlé upevnění do ventilátoru automobiluSP Connect Vent Mount Snap s praktickým 360° otočným diskemVysoká kvalita použitých materiálůČerná barva držáku SP Connect Vent Mount SnapMožnost upevnění telefonu v horizontální i... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Vent Mount (53137)

SP Connect Suction Mount (53141)

SP Connect Suction Mount (53141)
Detail

Držák do auta, na pracovní stůl, 360° rotace, pro mobilní telefony SP Connect Suction Mount je kvalitní držák s přísavkou na hladké povrchy, který je určen pro upevnění telefonu na čelní sklo v autě. S držákem SP Connect Suction Mount budete mít svůj chytrý telefon vždy na očích a díky 360° rotaci jej lze pohodlně nastavit do požadovaného úhlu. Pro instalaci držáku stačí jednoduše odmastit sklo, následně umístit přísavku a držák je okamžitě připraven k použití. Balení SP Connect Suction Mount obsahuje pouze přísavku, takže je nutné na ni telefon umístit v SP pouzdře.Klíčové vlastnosti držáku SP Connect Suction MountDržák je ideální pro umístění na čelní sklo automobiluVysoká kvalita použitých materiálůSP Connect Suction Mount s možností otočení o 360°Precizní zpracování a elegantní design v černé barvěVelmi snadná instalace držáku SP Connect Suction Mount na hladký povrchJednoduché upevnění držáku SP Connect Suction MountPři používání... (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Suction Mount (53141)

SP Connect Arm Band (53251)

SP Connect Arm Band (53251)
Detail

Držák na mobilní telefon - do ruky, mechanický Hodit se vám tak rozhodně bude držák na mobilní telefon SP Connect. Držák je připraven pro mechanické upevnění telefonu. Držák na mobilní telefon do ruky oceníte při práci i zábavě. Zásadní vlastnosti držáku na telefon SP Connect Arm Band S pomocí držáku na mobilní telefon SP Connect bude jeho ovládání praktičtější Telefon nasadíte na držák ručně Držák na mobilní telefon SP Connect je nachystaný do ruky (alza.cz)

Podobné produkty ako SP Connect Arm Band (53251)

Držák smartphonu na řídítka SP Connect SP HANDLEBAR OUTFRONT MOUNT, černá

Držák smartphonu na řídítka SP Connect SP HANDLEBAR OUTFRONT MOUNT, černá
Detail

Držák Outfront·Současné upevnění pouzdra na mobilní telefon & Action kamery·Vyměnitelné držáky·GoPro® je Smartphone není součástí dodávky. 1x Mount·1x GoPro adaptér vč. Funkce Quickscrew·1x mikroRil Swivel adaptér·1x všechny klíče·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu na řídítka SP Connect SP HANDLEBAR OUTFRONT MOUNT, černá

SP Connect 53185 SP WEATHER COVER IPHONE 8+/7+/ 6S+/6+

SP Connect 53185 SP WEATHER COVER IPHONE 8+/7+/ 6S+/6+
Detail

SP Connect 53185 SP WEATHER COVER IPHONE 8+/7+/ 6S+/6+ od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect 53185 SP WEATHER COVER IPHONE 8+/7+/ 6S+/6+

SP Connect 53184 SP WEATHER COVER IPHONE 8/7/6S/6

SP Connect 53184 SP WEATHER COVER IPHONE 8/7/6S/6
Detail

SP Connect 53184 SP WEATHER COVER IPHONE 8/7/6S/6 od výrobce SP Connect v kategorii Držáky na mobil (na jízdní kolo) za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako SP Connect 53184 SP WEATHER COVER IPHONE 8/7/6S/6

Uchycení horního ramen SP Connect SP RUNNING BAND BLUE, modrá, černá

Uchycení horního ramen SP Connect SP RUNNING BAND BLUE, modrá, černá
Detail

Měkký, elastický neoprenový materiál·Reflexní bezpečnostní potisk·Skrytá taška na klíče a peníze a držák kabelu·Lehký a nastavitelný (22-36 cm / 8,7 - 14,2 palce) . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Uchycení horního ramen SP Connect SP RUNNING BAND BLUE, modrá, černá

SP Connect SP PHONE CASE S20+ Pouzdro na mobil, černá, velikost

SP Connect SP PHONE CASE S20+ Pouzdro na mobil, černá, velikost
Detail

Vstupte do světa SP Connect s praktickým pouzdrem SP PHONE CASE S20+. MicroRail držák na zadní straně vám umožní připojit váš telefon patentovaným mechanismem twist-to-lock k široké škále držáků a vychytávek od SP Connect. Mějte svůj telefon při ruce při jízdě na kole, motorce, běhu, jízdě v autě, golfu a během dalších každodenních aktivit. Pouzdro je tenké a svou trojvrstvou konstrukcí chrání telefon, aniž by bránilo používání tlačítek a portů a bezdrátovému nabíjení*. Je příjemné na dotek a poskytuje komfortní úchop. Phone Case je kompatibilní s GoPro uchycením a SP Gadgets příslušenstvím pomocí adaptérů. Buďte vždy připraveni do jakékoliv akce. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako SP Connect SP PHONE CASE S20+ Pouzdro na mobil, černá, velikost

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 MAX, černá

Detail

OBAL PRO IPHONE 11 SP PHONE (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE IPHONE 11 MAX, černá

Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set S9/S8, černá

Detail

Sada pouzder SP Phone S9/S8 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set S9/S8, černá

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20 ULTRA, černá

Detail

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA, SP PHONE (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG S20 ULTRA, černá

Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set S9+/S8+, černá

Detail

Sada pouzdra SP Phone S9+/S8+ (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set S9+/S8+, černá

Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10+, černá

Detail

Sada pouzdra SP Phone Galaxy S10+ (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10+, černá

Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10e, černá

Detail

Sada pouzdra SP Phone Galaxy S10e (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10e, černá

Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10, černá

Detail

Sada pouzdra SP Phone Galaxy S10 (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP Phone Case Set Galaxy S10, černá

Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG NOTE 10, černá

Detail

POUZDRO SAMSUNG PHONE 10 SP CASE (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák smartphonu SP Connect SP PHONE CASE SAMSUNG NOTE 10, černá
SP Connect Vent Mount (53137), SP Connect Suction Mount (53141), SP Connect Arm Band (53251), SP Connect Phone Case S22 (55150), SP Connect Micro Bike Mount (53341), SP Connect Phone Case Note20 (55135), SP Connect Moto Bundle S20 FE (53947), SP Connect Moto Bundle Pixel 6 (53948), SP Connect Bike Bundle II S21+ (54439), SP Connect Moto Bundle iPhone 13 (53944), SP Connect Phone Case Samsung S21 (55138), SP Connect Phone Case S21 FE (55153), SP Connect Bike Bundle II S22 (54450), SP Connect Micro Stem Mount Alu  (53122), SP Connect Phone Case S22 Ultra (55152), SP Connect Bike Bundle II Note20 (54435), SP Connect Handlebar Mount Pro Mtb (53246), CASIO SP 20 (SP 20), CASIO SP 3 (SP 3), SP Connect Bike Bundle II Universal Interface (54406), SP Connect Phone Case Pixel 6 Pro (55149), SP Connect Moto Bundle iPhone 13 mini (53943), SP Connect Bike Bundle II Universal Clamp (55437), SP Connect Bike Bundle II Pixel 6 (54448), SP Connect Phone Case iPhone 14/13 (55157), SP Connect Bike Bundle II Samsung S20+ (54429), SP Connect Bike Bundle II S21 Ultra (54440), SP Connect Bike Bundle II S22 Ultra (54452), SP Connect Bike Bundle II iPhone 13 (54444), SP Connect Phone Case iPhone 12 mini (55132)