Sonax čistič plastů - vnitřní - profi, 1l (286300)

Produkt Sonax čistič plastů - vnitřní - profi, 1l (286300) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sonax čistič plastů - vnitřní - profi, 1l (286300) upraviť a produkt hľadať znova.

SONAX Čistič plastů - vnitřní - profi, 1L (286300)

SONAX Čistič plastů - vnitřní - profi, 1L (286300)
Detail

Autokosmetika bez obsahu silikonu a rozpouštědel pro všechny plastové části ve vnitřním prostoru vozidla, vytváří antistatický film, který odpuzuje prach Chcete aby interiér vašeho vozidla vypadal stále dobře i po letech používání? Profesionální čistič vnitřních plastů SONAX Profi o objemu 1 litr vám s tím pomůže. Přípravek neobsahuje silikon a rozpouštědla, která by mohla poškodit vnitřní plasty.Chcete aby interiér vašeho vozidla vypadal stále dobře i po letech používání? Profesionální čistič vnitřních plastů SONAX Profi o objemu 1 litr vám s tím pomůže. Přípravek neobsahuje silikon a rozpouštědla, která by mohla poškodit vnitřní plasty.Výhodou čističe je vytvoření antistatického filmu na povrchu plastu, který odpuzuje prach. Ošetřený povrch zanechává matný s antireflexními vlastnostmi a svěží vůní.Hlavní přednostiBez obsahu silikonu a rozpouštědelVytvoří povrch, který odpuzuje prachZanechá matný povrch a svěží vůniVýhodné balení 1 L (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič plastů - vnitřní - profi, 1L (286300) , Sonax čistič disků, 1l (430341)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)

SONAX Čistič disků, 1L (430341)
Detail

Čistič alu disků - objem 1000 ml, určený jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové, odstraňuje i silná znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX bez obsahu kyseliny a objemu 1 L.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuÚčinný na běžné nečistotyEkonomické velké balení - 1 L (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků, 1L (430341) , Sonax obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Nano Politura - Profi - Nano Polish, 1L (208300)

SONAX Nano Politura - Profi - Nano Polish, 1L (208300)
Detail

Autokosmetika obsahující Nano částice, které vyleští nové a lehce opotřebované laky, neobsahuje vosk a silikon, střední brusný efekt Chcete docílit opět lesklého laku na vašem vozidle? S tímto produktem od společnosti Sonax to bude možné a navíc s minimálním vynaložením úsilí. Nový speciální produkt nabízí široké spektrum užití. Nové laky se budou rychle lesknout, matné a poškrábané laky budou velice rychle a jednoduše ošetřeny a dokonce i odolné rýhy budou profesionálně odstraněny bez hologramů. Přípravek je balen v litrovém balení a tak vám vydrží na opravdu dlouhou dobu.Klíčové vlastnostiJemná politura obsahující nano částiceStředně brusný efektSnadná a rychlá aplikaceNavrací původní vzhled, barvu a dodává leskNeobsahuje vosk ani silikonObjem 1 litr (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Nano Politura - Profi - Nano Polish, 1L (208300) , Rexgloss čistič plastů interiér (720103)

Kärcher - Čistič plastů 3 v 1, 1l

Kärcher - Čistič plastů 3 v 1, 1l
Detail

Čistič plastů (láhev 1l) k používání s VT čističi Kärcher nové generace (X-Range) se systémem Plug 'n' Clean: Jednoduše nasadit a nanášet VT čističem. Čistí, pečuje a chrání zahradní nábytek, plastové okenní rámy, plastové povrchy atd. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Čistič plastů 3 v 1, 1l , Sonax čistič klimatizace 100ml (323100)

Sonax Čistič brzd (483300)

Sonax Čistič brzd (483300)
Detail

Čistič brzd - objem 400 ml Čistič brzd Sonax je speciálně určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobilu. Účinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistoty. Nabízí systém dvojitého rozprašování, který zajistí cílenou a plošnou aplikaci bez nutnosti výměny trysek. Jeho součástí není aceton ani aromata. Čistič brzd Sonax udrží brzdy automobilu ve skvělém stavu. Klíčové vlastnosti čističe brzd SonaxČistič brzd určený pro údržbu a opravy brzd, spojů a součástí motoru automobiluÚčinně odstraňuje brzdový prach, oleje, mastnotu, silikonové i jiné provozní nečistotyNabízí systém dvojitého rozprašováníČistič brzd Sonax neobsahuje aceton ani aromata Objem:400 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čistič brzd (483300) , Sheron čistič plastů 300 ml (1511129)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)

SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200)
Detail

Čistič autosedaček -, objem 500 ml, důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty z koberců, čalouněných sedaček, látkových potahů, stropu a plastů, neutralizuje nepříjemný pach a provoní interiér Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Při základní i kompletní údržbě interiéru auta, přijde na řadu i odstraňování nečistot z koberečků, čalouněných sedaček, látkových potahů i plastů. S úklidem vám pomůže profesionální čistič interiéru SONAX o objemu 500 ml.Čistič nejen, že důkladně a šetrně odstraňuje nečistoty ale navíc neutralizuje nepříjemný zápach a dokonale provoní interiér. Přípravek silně pění, je tak vhodný i pro hloubkové čistění tzv. tepování.Hlavní přednostiPomůže s kompletní údržbou interiéru autaŠetrně odstraní nečistotyNeutralizuje nepříjemný pachJe vhodný i pro hloubkové čištění (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič interiéru, 500ml (321200) , Sonax čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)

SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100)
Detail

Čistič klimatizace - objem 100 ml, snadno a rychle odstraní příčiny zápachu z klimatizačního systému. Se svěží vůní zeleného citronu. Velmi rychlé a jednoduché použití: stačí pouhých 15 minut a vaše klimatizace opět voní jako nová! Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX s objemem 150 ml.Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na čistič klimatizace SONAX s objemem 100 ml.Čistič velmi rychle už do 15 minut při nastartovaném motoru s vnitřní klimatizací. Zároveň dezinfikuje větrací a odpařovací systémy a přitom odstraní i nepříjemné pachy. Navíc zanechá vůni zelených citrónů.Hlavní přednostiDezinfikuje a čistí klimatizaci v autěÚčinek se projeví už po 15 minutáchVelmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100) , Velvana čistič plastů a pryže 500ml (000990134)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)

SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200)
Detail

Čistič alu disků - objem 500 ml, určená jak pro hliníkové disky, tak pro disky ocelové. odstraňuje i silné znečištění od prachu z brzdového obložení Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX intenzivní bez obsahu kyseliny a objemu 500 ml.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin i silné znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuVysoce účinný i na silné nečistoty (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200) , Sonax čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100)

SONAX Čistič klimatizace Green Lemon, 100ml (323400)

SONAX Čistič klimatizace Green Lemon, 100ml (323400)
Detail

Čistič klimatizace - objem 100 ml, snadno a rychle odstraní příčiny zápachu z klimatizačního systému. Se svěží vůní zeleného citronu. Velmi rychlé a jednoduché použití: stačí pouhých 15 minut a vaše klimatizace opět voní jako nová! Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na antibakteriální čistič klimatizace SONAX GL s objemem 150 ml.Začíná se vám stávat, že po zapnutí klimatizace v autě dovnitř zavane nepříjemný zápach? Nebo klimatizaci používáte už řadu let bez údržby? Pak je nejvyšší čas na čistič klimatizace SONAX GL s objemem 100 ml.Čistič velmi rychle už do 15 minut při nastartovaném motoru s vnitřní klimatizací. Zároveň dezinfikuje větrací a odpařovací systémy a přitom odstraní i nepříjemné pachy. Navíc zanechá vůni zelených citrónů.Hlavní přednostiDezinfikuje a čistí klimatizaci v autěÚčinek se projeví už po 15 minutáchVelmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič klimatizace Green Lemon, 100ml (323400) , Sonax šampon s voskem koncentrát, 1l (313341)

SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100)

SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100)
Detail

Aditivum do benzínu, na zimní a letní sezónu, čistič karburátoru a škrticí klapky a čistič palivové soustavy, snížení tření, objem 250 ml Jistě víte o tom, že časem dochází k zanášení benzínové palivové soustavy ať už méně kvalitním benzínem nebo běžným opotřebením. Pokud si chcete ušetřit případné opravy v servisu, je lepší používat profesionální čistič palivové soustavy SONAX s objemem 250 ml.Jistě víte o tom, že časem dochází k zanášení benzínové palivové soustavy ať už méně kvalitním benzínem nebo běžným opotřebením. Pokud si chcete ušetřit případné opravy v servisu, je lepší používat profesionální čistič palivové soustavy SONAX s objemem 250 ml.Přípravek je určen pro benzínové motory, kde svým složením pomáhá obnovit maximální výkon palivového systému vašeho auta. Čistí např. karburátor, sání ventilů, oběžných kol či průchody hlav pístů motoru. Dopřejte svému autu jednou za čas profesionální péči a vaše auto bude jezdit stále jako nové.Hlavní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100) , Kärcher čistič plastů 3-in-1 (6.295-758.0)

SONAX Čistič přístrojové desky - citrón, 400ml (343300)

SONAX Čistič přístrojové desky - citrón, 400ml (343300)
Detail

Autokosmetika čistí a udržuje všechny plastové díly, odpuzuje prach, má antistatické účinky, neobsahuje silikon Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá.Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá. Jistě také oceníte novou a svěží vůni citrónu.Klíčové vlastnostiJednoduchá aplikaceDlouhotrvající ochranaOdpuzuje prachMá antistatické účinkyNeobsahuje silikon a rozpouštědlaVůně citrónu (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič přístrojové desky - citrón, 400ml (343300) , Sonax čistič pneu a pryže - gummipfleger, 300ml (340200)

SONAX Čistič přístrojové desky - jablko, 400ml (344300)

SONAX Čistič přístrojové desky - jablko, 400ml (344300)
Detail

Čistič čistí a udržuje všechny plastové díly, odpuzuje prach, má antistatické účinky, neobsahuje silikon Chcete mít interiér vašeho auta stále jako nový? Nebo jej alespoň jednou za čas uklidíte? V případě plastových částí v interiéru vozidla je doporučeno používat na čištění speciální čistící prostředky. Právě s tím přichází profesionální značka autokosmetiky SONAX a její SONAX čistič přístrojové desky s vůní jablka a objemem 400 ml.Chcete mít interiér vašeho auta stále jako nový? Nebo jej alespoň jednou za čas uklidíte? V případě plastových částí v interiéru vozidla je doporučeno používat na čištění speciální čistící prostředky. Právě s tím přichází profesionální značka autokosmetiky SONAX a její SONAX čistič přístrojové desky s vůní jablka a objemem 400 ml.Povrch ošetřený tímto přípravkem spolehlivě zabrání elektrostatickým výbojům, čímž odpuzuje prach. Zároveň neobsahuje silikon či rozpouštědla, která by mohla poškodit plastový povrch. Zanechává povrch... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič přístrojové desky - jablko, 400ml (344300) , Sonax xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400)

SONAX Čistič přístrojové desky - vanilka, 400ml (342300)

SONAX Čistič přístrojové desky - vanilka, 400ml (342300)
Detail

Autokosmetika čistí a udržuje všechny plastové díly, odpuzuje prach, má antistatické účinky, neobsahuje silikon Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá.Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá. Jistě také oceníte novou a svěží vůni vanilky.Klíčové vlastnostiJednoduchá aplikaceDlouhotrvající ochranaOdpuzuje prachMá antistatické účinkyNeobsahuje silikon a rozpouštědlaVůně vanilky (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič přístrojové desky - vanilka, 400ml (342300) , Sonax čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300)

SONAX Čistič pneu a pryže - GummiPfleger, 300ml (340200)

SONAX Čistič pneu a pryže - GummiPfleger, 300ml (340200)
Detail

Čistič pneumatik objem 300 ml čistí a ošetřuje všechny pryžové části automobilu a udržuje jejich pružnost, prodlužuje životnost, zabraňuje zamrznutí okenního a dveřního těsnění Společnost Sonax vám nabízí výkonného pomocníka k péči o gumové a pryžové části vašeho auta. Díky speciálnímu složení čistí a ošetřuje všechny pryžové části automobilu, oživuje barvy a udržuje jejich pružnost. Tím prodlužuje i jejich životnost. Ať už se jedná o pneumatiky či rohožky, vše bez námahy čistí u navrací jim původní vzhled. A aby to nebylo málo, po aplikaci na okenní nebo dveřní těsnění, zabraňuje jejich zamrznutí v zimních obdobích.Společnost Sonax vám nabízí výkonného pomocníka k péči o gumové a pryžové části vašeho auta. Díky speciálnímu složení čistí a ošetřuje všechny pryžové části automobilu, oživuje barvy a udržuje jejich pružnost. Tím prodlužuje i jejich životnost. Ať už se jedná o pneumatiky či rohožky, vše bez námahy čistí a navrací jim původní vzhled. A aby to... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič pneu a pryže - GummiPfleger, 300ml (340200) , Turtle wax gl čistič plastů 300 ml (tw-7790)

SONAX Čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300)

SONAX Čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300)
Detail

Oživovač plastů - použití na palubní desky, plasty, aplikace tlakovým sprejem, objem 400 ml Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá.Představujeme vám vysoce účinný čistič přístrojové desky a všech plastových částí ve vašem autě. Díky speciálnímu složení odpuzuje prach a má antistatické účinky. Přípravek tak propůjčí vašemu autu vzhled novosti a chrání jej po mnoho týdnů. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá. Jistě také oceníte novou a svěží vůni.Klíčové vlastnostiJednoduchá aplikaceDlouhotrvající ochranaOdpuzuje prachMá antistatické účinkyNeobsahuje silikon a rozpouštědla (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300) , Mr. muscle čistič odpadů 1l (4000290968338)

Sonax Čistič přístrojové desky - Sport Fresh - matný (357241)

Sonax Čistič přístrojové desky - Sport Fresh - matný  (357241)
Detail

Oživovač plastů - použití na palubní desky, objem 500 ml Všechny plasty postupem času blednou a ztrácí svou barvu. Může za to například působení povětrnostních vlivů či UV záření, proto je vhodné o ně náležitě pečovat. Oživovač plastů SONAX dokáže obnovit jejich původní vzhled a poskytnout jim ochranu. V případě, že budete o plasty automobilu pravidelně pečovat, uchováte je stále jako nové. Navíc díky ochraně se aplikací přípravku značně usnadní jejich údržba. Je důležité se také zamyslet nad tím, jestli budete ošetřovat plasty v interiéru, nebo v exteriéru. Následně poté zvolíme vhodný přípravek. Oživovač plastů SONAX je určený na součásti vozu, kterými jsou například palubní deska. Po aplikaci výrobku budou všechny ošetřené části chráněny před povětrnostními i chemickými vlivy. Koupí výrobku získáte balení o objemu 500 ml. Zásadní funkce produktu Sonax Čistič přístrojové desky - Sport Fresh - matný Oživovač plastů SONAX obnovuje původní vzhled ošetřených částí (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čistič přístrojové desky - Sport Fresh - matný (357241) , Čistič gelový do bazénu 1l (9566)

Sonax Čistič přístrojové desky - Green Lemon - matný (358241)

Sonax Čistič přístrojové desky - Green Lemon - matný  (358241)
Detail

Oživovač plastů - použití na palubní desky, objem 500 ml Všechny plasty postupem času ztrácí svou původní barvu a blednou. Může za to například působení povětrnostních vlivů či UV záření, z toho důvodu potřebují náležitou péči. Oživovač plastů SONAX obnovuje jejich původní vzhled a dodá také potřebnou ochranu. Díky pravidelné péči uchováte plasty auta jako nové. Navíc díky aplikaci přípravku dojde k usnadnění jejich údržby. Je důležité si také uvědomit, jestli budete ošetřovat plasty v interiéru či v exteriéru. Následně podle toho zvolíme vhodný přípravek. Oživovač plastů SONAX je určený na součásti vozu, kterými jsou například palubní deska. Následně budou všechny ošetřené části chráněny před povětrnostními i chemickými vlivy. Ptáte-li se na objem přípravku, tak ten je 500 ml. Významné vlastnosti produktu Sonax Čistič přístrojové desky - Green Lemon - matný Oživovač plastů SONAX obnoví původní vzhled plastů Ošetřené části chrání před povětrnostními i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Čistič přístrojové desky - Green Lemon - matný (358241) , Sekol fitonela odpady profi 1l (122)

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)

SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300)
Detail

Autošampon - bez vosku, objem 1000 ml, k ručnímu mytí Dodejte svému čtyřkolovému miláčkovi nezbytnou péči s autošamponem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L. SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L má k dispozici objem 1000 ml. Tento autošampon se osvědčí pro karoserie. Autošampon SONAX se osvědčí při ručním mytí. Rozhodující funkce autošamponu SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L Objem SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L: 1000 ml Používá se pro karoserie SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L přijde vhod při ručním mytí (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Leštící šampon koncentrát, 1L (314300) , Liqui moly speciální čistič disků 1l (lm1597)

SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341)

SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341)
Detail

Autošampon - s voskem, objem 1000 ml, k ručnímu mytí, zvyšuje lesk a odmašťující Zajistěte vašemu vozu tu nejlepší péči autošamponem SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L. SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L disponuje objemem 1000 ml. Tento autošampon je vhodný na karoserie. Problém nezpůsobují ani zaschlé nečistoty, jelikož má odmašťovací efekt. Autošampon SONAX přijde vhod při ručním mytí. Jeho další předností je to, že má složení obohacené o vosk. Ten přispívá k blyštivému vzhledu vozidla. Základní parametry autošamponu SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L Objem SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L: 1000 ml Je určený pro karoserie Podílí se na blyštivém vzhledu vozidla SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L je dělaný pro ruční mytí (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341) , Leifheit univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919)

SONAX Brusná pasta bez silikonu, 1L (320300)

SONAX Brusná pasta bez silikonu, 1L (320300)
Detail

Pasta vyhlazující škrábance a rýhy na barevném laku, čistí místa poškozená naleptáním ptačím trusem, hmyzem a pryskyřicí, vysoce účinný brusný efekt - NEOBSAHUJE SILIKON Asi nikdo nevidí rád na laku svého auta různé škrábance a rýhy. Stejný případ jsou i místa na karoserii s ptačím trusem, hmyzem nebo pryskyřicí. Pokud se to neřeší, v budoucnu se na těchto místech začne tvořit koroze a bude hrozit výměna plechů. I pro tento případ však existuje řešení.Asi nikdo nevidí rád na laku svého auta různé škrábance a rýhy. Stejný případ jsou i místa na karoserii s ptačím trusem, hmyzem nebo pryskyřicí. Pokud se to neřeší, v budoucnu se na těchto místech začne tvořit koroze a bude hrozit výměna plechů. I pro tento případ však existuje řešení.Je jím profesionální brusná pasta SONAX bez silikonu o objemu 1 litr. Pasta velmi účinně vyhlazuje škrábance a rýhy na barevném laku, čímž vytváří i podklad pro lakýrnické práce. Čistí místa poškozená naleptáním ptačím trusem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Brusná pasta bez silikonu, 1L (320300) , Cleantech shot foam - čistič čalounění 1l (ct-shot1l)

SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400)

SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400)
Detail

Čistič alu disků - objem 750 ml, bez obsahu kyseliny pro všechny druhy disků z ocele a lehkých slitin, odstraní i prach z brzdového obložení, zbytky oleje a pryže Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX Xtreme full effect bez obsahu kyseliny a objemu 750 ml.Máte dojem, že už se vaše ocelové disky nebo elektrony na autě už moc neblýskají? Na vině bývá prach z brzdového obložení a různé zbytky oleje a pryže. Řešením je využít speciální čistič disků SONAX Xtreme full effect bez obsahu kyseliny a objemu 750 ml.Snadno pak odstraníte z disků z ocele a lehkých slitin i silné znečištění. Pro aplikaci doporučujeme využít kartáč, kterým se dostanete i do hůř dostupných míst. Výsledkem bude opětovný lesk vašich disků.Hlavní přednostiČistí disky z ocele i lehkých slitinNeobsahuje kyselinuVysoce účinný na silné... (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400) , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144)

SONAX Brusná leštěnka na skla Profi, 250ml (273141)

SONAX Brusná leštěnka na skla Profi, 250ml (273141)
Detail

Leštěnka na auto - na světlomety, sklo, objem 250 ml Přejete si mít skleněné součásti auta v naprostém pořádku? Správná péče a využití správné autokosmetiky vašemu vozidlu jen prospěje. Leštěnka na auto SONAX dotáhne povrch vašeho automobilu k dokonalosti. Lze s ní pohodlně vyčistit světlomety, ty zbaví zašlého povrchu. Balení nabízí objem 250 ml. Zásadní vlastnosti produktu SONAX Brusná leštěnka na skla Profi, 250ml Leštěnka na auto SONAX zbavuje povrchy nečistot a chrání je před nepříznivými vlivy Vyčistí zašlé kryty světlometů Dodá sklům dokonalý lesk bez vad Leštěnka na auto má objem 250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Brusná leštěnka na skla Profi, 250ml (273141) , Fresh air čistič na laminátově podlahy s voskem 1l

SONAX XTREME Čistič přístrojové desky - matný - 500 ml (283241)

SONAX XTREME Čistič přístrojové desky - matný - 500 ml (283241)
Detail

Oživovač plastů - použití na palubní desky, plasty, aplikování rozprašovačem, objem 500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX XTREME Čistič přístrojové desky - matný - 500 ml (283241) , Sonax xtreme (238241)

SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 500ml (AC SX230200)

SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 500ml (AC SX230200)
Detail

Autokosmetika bez obsahu kyseliny pro všechny druhy disků z ocele a lehkých slitin, odstraní i prach z brzdového obložení, zbytky oleje a pryže Snesli byste pro svého miláčka na čtyřech kolech modré z nebe? Autokosmetika Sonax Extreme – Čistič disků je velmi efektivní při odstraňování prachu z brzdového obložení, ale také zbytků oleje a pryže.Snesli byste pro svého miláčka na čtyřech kolech modré z nebe? Autokosmetika Sonax Extreme – Čistič disků je velmi efektivní při odstraňování prachu z brzdového obložení, ale také zbytků oleje a pryže. Přípravek lze používat pro všechny druhy disků z ocele a lehkých slitin a navíc neobsahuje žádnou kyselinu, takže je velmi šetrný.Důležité vlastnostiSpeciální čistič disků z ocele a lehkých slitinVelmi efektivně odstraňuje prach, zbytky oleje a pryžeNeobsahuje žádnou kyselinu (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 500ml (AC SX230200) , Kärcher čistič skel a oken rm 500 profi (500ml) (6.295-933.0)

Sekol Fitonela odpady profi 1l (122)

Sekol Fitonela odpady profi 1l (122)
Detail

Čistič odpadů ekologický, na ucpaný odpad Pokud hledáte přírodní přípravek k ošetření odpadů, tak tento od Sekol Fitonela vás svým složením a účinností jistě nezklame. Díky vybraným enzymům šetrně, ale velmi efektivně čistí odpady, zabraňuje jejich ucpávání a odstraňuje nepříjemné pachy. Působí proti usazování tuků, bílkovin a jiných látek v potrubí. Přitom je netoxický a neobsahuje chlór. Obal přípravku Sekol Fitonela je 100% recyklovatelný. Klíčové vlastnosti čističe odpadů Sekol Fitonela odpady profi, 1 lPřípravek Sekol zabraňuje ucpávání odpadů Odstraňuje nepříjemné pachy Působí proti usazování tuků, bílkovin a jiných látek v potrubí Vhodný pro použití do výlevek sprch, van, umyvadel apod. Sekol Fitonela neobsahuje chlór Netoxický, bezpečný pro přírodu i zvířataObal je 100% recyklovatelný (alza.cz)

Podobné produkty ako Sekol Fitonela odpady profi 1l (122) , Sonax aplikační houbička (417300)

Čistič Inodorina Oceán 1l

Čistič Inodorina Oceán 1l
Detail

Parfémovaný čistič podlah s vůní oceánu. Inodorina Magic Home je parfémovaný prostředek, specifický pro prostředí obývaná domácími mazlíčky. Je vhodný pro všechny omyvatelné povrchy a pro všechny typy podlah. Může být také použit k čištění boxů, psích bud a klecí. Nezanechává lepivé stopy. Netestováno na zvířatech. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Čistič Inodorina Oceán 1l , Shumee černý 120 × 30 × 45 cm masivní mangovníkové dřevo (286300)

Čistič Inodorina Mošus 1l

Čistič Inodorina Mošus 1l
Detail

Parfémovaný čistič podlah s bílým pižmem. Inodorina Magic Home je parfémovaný prostředek, specifický pro prostředí obývaná domácími mazlíčky. Je vhodný pro všechny omyvatelné povrchy a pro všechny typy podlah. Může být také použit k čištění boxů, psích bud a klecí. Nezanechává lepivé stopy. Netestováno na zvířatech. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Čistič Inodorina Mošus 1l , Cleantech tire and rubber cleaner - čistič pneumatik a gumových částí 1l (ct-tire1l)

Čistič Inodorina Cedr 1l

Čistič Inodorina Cedr 1l
Detail

Parfémovaný čistič podlah s vůní cedru. Inodorina Magic Home je parfémovaný prostředek, specifický pro prostředí obývaná domácími mazlíčky. Je vhodný pro všechny omyvatelné povrchy a pro všechny typy podlah. Může být také použit k čištění boxů, psích bud a klecí. Nezanechává lepivé stopy. Netestováno na zvířatech. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Čistič Inodorina Cedr 1l , Sonax starthilfe - 250 ml (312100)

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)

SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, konzistence tekutého krému, objem 100 ml Vaše černé lišty a části nárazníku už nejsou, co bývaly? Nevadí. Máme pro vás připraven produkt, který vybledlé a zvětralé plastové části na venkovních částech vozidla přivede opět do reprezentativního stavu. Aplikace je naprosto jednoduchá. Přípravek je dodáván v 100ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Po nanesení chrání plasty před dalším stárnutím.Klíčové vlastnostiUrčeno pro ošetření zašlých a zvětralých částí nárazníku a lištKonzervuje a chrání před dalším stárnutímSnadná aplikace a rychlý účinekPraktické 100ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100) , Emos profi led spojovací řetěz bílý, 10 m, venkovní i vnitřní, teplá bílá (d2aw04)

SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141)

SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, konzistence tekutého krému, objem 250 ml I vnější plasty potřebují své. My však pro vás máme připraven produkt, s kterým bude jejich údržby naprosto snadná. Přípravek od společnosti Sonax ošetří zašlé venkovní plasty, navrací jim původní vzhled a barvu a navíc jim dodá i lesk. Je transparentní, a proto je vhodný na všechny druhy a barvy plastových dílů. Nové gelové složení čistí, chrání a obnovuje barvu. Váš vůz tak bude opět zářit novotou.Klíčové vlastnostiSnadná a rychlá aplikaceTransparentní - vhodný na všechny druhy a barvy plastových dílůNavrací původní vzhled, barvu a dodává leskObjem 250 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Ošetření vnějších plastů, 250ml (210141) , Rexgloss přípravek na impregnaci plastů (720172)

Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)

Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)
Detail

Čisticí utěrka z mikrovlákna na čištění plastů Rukavice Sonax představuje ideální doplněk na čištění plastových ploch. Umožňuje rovnoměrnou aplikaci přípravků určených k ošetření plastů. Vyrobená je z kvalitního mikrovlákna a díky svému speciálnímu tvaru zajistí přístup i na obtížně dostupná místa. Rukavice Sonax vám dokonale usnadní čištění plastových částí automobilu. Klíčové vlastnosti rukavice na čištění plastů SonaxRukavice určená na čištění plastových plochUmožňuje rovnoměrnou aplikaci přípravků určených k ošetření plastůDíky svému speciálnímu tvaru zajistí přístup i na obtížně dostupná místaRukavice Sonax je vyrobená z kvalitního mikrovláknaBarevné provedení: zelené (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Rukavice na čištění plastů (417200)

Sonax Letní kapalina do ostřikovačů - koncentrát 1:10 citrus 1l (260300)

Sonax Letní kapalina do ostřikovačů - koncentrát 1:10 citrus 1l (260300)
Detail

Voda do ostřikovačů - koncentrát, objem 1000 ml Zásadní přednosti vody do ostřikovačů Sonax Letní kapalina do ostřikovačů - koncentrát 1:10 citrus 1l Voda do ostřikovačů SONAX vyčistí a nablýská čelní sklo nebo světlomety Dobrý výhled z vozidla se podílí na bezpečné jízdě Kapalina je vhodná v letní sezóně Jde o koncentrát, který je nutné naředit vodou, takže vám vydrží na delší dobu Vodu do ostřikovačů SONAX dostanete v balení o objemu 1000 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako Sonax Letní kapalina do ostřikovačů - koncentrát 1:10 citrus 1l (260300)

SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000)

SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000)
Detail

Odstraňovač škrábanců - použití na plasty a škrábance, objem 75 ml Přední světlomety vašeho vozidla už utrpěly nějaký ten šrám? Nevadí. Máme pro vás připraven produkt od známé společnosti Sonax, který tento problém řeší s minimem vynaložení vaší energie. Výrobek je určen pro odstraňování škrábanců z plastů a plexiskel. Lze jej použít na poškrábaná zadní plastová okna kabrioletů, plastová skla lodí či letadel. Své využití nalezne i u motorkářů, kde bude schopen odstranit rýhy na ochranném plexisklu helmy. Přípravek je dodáván v 75ml balení a tak vám vydrží na dlouhou dobu.Klíčové vlastnostiUrčeno pro plastová skla a plexisklaDodáváno v 75ml balení (alza.cz)

Podobné produkty ako SONAX Odstraňovač škrábanců z plastů, 75ml (305000)

Čistič bazénů LAGUNA Clear 1l

Čistič bazénů LAGUNA Clear 1l
Detail

Čistič bazénů LAGUNA Clear 1L (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič bazénů LAGUNA Clear 1l

Čistič Inodorina Santalové Dřevo 1l

Čistič Inodorina Santalové Dřevo 1l
Detail

Parfémovaný čistič podlah s vůní santalového dřeva. Inodorina Magic Home je parfémovaný prostředek, specifický pro prostředí obývaná domácími mazlíčky. Je vhodný pro všechny omyvatelné povrchy a pro všechny typy podlah. Může být také použit k čištění boxů, psích bud a klecí. Nezanechává lepivé stopy. Netestováno na zvířatech. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Čistič Inodorina Santalové Dřevo 1l

Čistič Inodorina Baby Powder 1l

Čistič Inodorina Baby Powder 1l
Detail

Parfémovaný čistič podlah s vůní dětského pudru. Inodorina Magic Home je parfémovaný prostředek, specifický pro prostředí obývaná domácími mazlíčky. Je vhodný pro všechny omyvatelné povrchy a pro všechny typy podlah. Může být také použit k čištění boxů, psích bud a klecí. Nezanechává lepivé stopy. Netestováno na zvířatech. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Čistič Inodorina Baby Powder 1l

Čistič silných připálenin Fusl 1L

Čistič silných připálenin Fusl 1L
Detail

Odstraňovač připálenin FUSL rychle a jednoduše vyčistí všechny kovové povrchy včetně nerezové oceliVysoká koncentrace spolehlivě odstraní tuky a připáleniny, kouřové pryskyřice, dehet nebo saze z grilu, udírny i standardních kuchyňských zařízeníchS FUSL čističem se snadno zbavíte i extrémního znečištění či připáleninDíky své univerzálnosti přípravek skvěle funguje na nerez, smalt, plech, sklo, porcelán i keramikuBalení obsahuje 1 litrLze aplikovat (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Čistič silných připálenin Fusl 1L

Kärcher - Čistič plastů, 5l

Kärcher - Čistič plastů, 5l
Detail

Čistič plastů pro důkladné čištění, péči a ochranu zahradního nábytku, plastových okenních rámů, dětských klouzaček a ostatních plastových povrchů. Obzvláště šetrný k materiálu. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Čistič plastů, 5l

Impregnační a ochranný nátěr zdiva DEN BRAVEN PROFI 1l

Impregnační a ochranný nátěr zdiva DEN BRAVEN PROFI 1l
Detail

NakupteImpregnační a ochranný nátěr zdiva DEN BRAVEN PROFI 1lz kategorieDílna > Dílenská a stavební chemie > Stavební chemieza279.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Impregnační a ochranný nátěr zdiva DEN BRAVEN PROFI 1l

Čistič gelový do bazénu 1l (9566)

Čistič gelový do bazénu 1l (9566)
Detail

Bazénová chemie vhodná pro bazény a vířivky, proti řasám Nabízíme velmi účinný prostředek pro čištění vašeho bazénu. PROXIM gelový čistič se skvěle hodí pro čištění všech druhů bazénových fólií. Nemusíte se bát poškození, jelikož tento přípravek je šetrný vůči bazénovým materiálům. Jedná se o kvalitní čistící přípravek pro údržbu fólií, ať už před sezónou, nebo na konci. Udržujte váš bazén dokonale čistý. Klíčové vlastnosti PROXIM gelového čističe, 1 lGelový čistič PROXIM pro čištění bazénových fóliíVhodný pro všechny druhy fóliíŠetrný vůči materiálům dna i stěnBalení obsahuje 1 litr přípravku (alza.cz)

Podobné produkty ako Čistič gelový do bazénu 1l (9566)

Čistič podlah univerzal Mr.Proper Ocean 1L

Čistič podlah univerzal Mr.Proper Ocean 1L
Detail

Univerzální čistící prostředek. Mr. Proper s vůní oceánu pro rychlé a snadné umývání podlah a velkých ploch. Jeho složení s bezpečnou hodnotou pH je vhodné pro širokou škálu povrchových materiálů včetně lakovaného dřeva a laminátu. Doporučené dávkování: - Ředěné: 60 ml na 5 l vody. Není potřebné je oplachovat a utírat dosucha. - Neředěné: Po použití povrch opláchněte. Ředěný prostředek je vhodný i na barevné a lakované povrchy. Při pochybnostech prostředek před použitím vyzkoušejte na malé nenápadné ploše. Složení: <5% aniontové povrchově aktivní látky, 5-15% neiontové tenzidy, Benzisothiazolinone, Glutaral, Parfém, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene. Varování Standardní věty o nebezpečnosti (CLP): H319 - Způsobuje vážné podráždění očí. Pokyny pro bezpečné zacházení (CLP): P101 - Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí. P305+P351+P338 - PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. EUH-věty : EUH208 - Obsahuje Benzisothiazolinone. Může vyvolat alergickou reakci (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Čistič podlah univerzal Mr.Proper Ocean 1L

Kärcher - Čistič koberců RM 519, 1l

Kärcher - Čistič koberců RM 519, 1l
Detail

Koberce, čalounění i auto budou opět jako nové. Pročistěte a osvěžte veškeré domácí textilie pomocí tekutého čističe koberců RM 519. Spolu s tepovačem Kärcher udržuje každý textilní povrch dokonale čistý a postará se naprostý WOW efekt. Potěší vás také svou rychleschnoucí schopností, díky které se ideálně hodí pro každodenní a expresní použití. Pečujte o vaše kobercové podlahy, kusové koberce, pohovky i autosedačky pravidelně, a odvděčí se vám dlouhodobě krásným vzhledem. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Čistič koberců RM 519, 1l

MR. MUSCLE Čistič odpadů 1l (4000290968338)

MR. MUSCLE Čistič odpadů 1l (4000290968338)
Detail

Čistič odpadů odpadů, bezpečný pro všechny druhy odpadů Zatočte s ucpaným odpadem! Účinný čistič odpadů MR. MUSCLE Max gel během pár minut odstraní vlasy a usazeniny v potrubí a navíc zlikviduje nepříjemný zápach. Gelový čistič je vhodný do koupelen a kuchyní a je bezpečný pro všechny typy odpadů. Klíčové vlastnosti čističe odpadů MR. MUSCLE Max gelMR. MUSCLE odstraní nečistoty a usazeniny v odpadechEliminuje nepříjemný zápachÚčinkuje již za 5 minutVhodný pro všechny typy odpadů Složení:<5% bělicí činidla na bázi chloru, <5% mýdlo, <5% amfoterní povrchově aktivní látky (alza.cz)

Podobné produkty ako MR. MUSCLE Čistič odpadů 1l (4000290968338)

Čistič grilů a udíren Fusl 1l

Čistič grilů a udíren Fusl 1l
Detail

FUSL vyčistí rychle a jednoduše Váš gril, udírnu troubu nebo zapečené nádobí doma v kuchyniSpolehlivě odstraní tuky a připáleniny, kouřové pryskyřice, dehet nebo saze z grilu i udírnySkvěle funguje na nerez, ocel, hliník, chrom i plastBalení obsahuje 1000 ml - doplňující láhev pro čistič grilů a udíren FuslNepoužívejte na horké povrchy nad 40 °C a na slunciJak dlouho nechat čistič Fusl (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Čistič grilů a udíren Fusl 1l

Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l

Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l
Detail

Čištění dlaždicových, plastových a kamenných podlah beze šmouh. Vhodný také pro podlahy z přírodního kamene. Nízká pěnivost. Ideální pro použití s akumulátorovým vysavačem a vytíračem Regulus Aqua PowerVac.;Čistenie dlaždíc, plastových a kamenných podláh bez šmúh. Vhodný aj pre podlahy z prírodného kameňa. Nepenivý. Ideálny na použitie s akumulátorovým vysávačom a mopom Regulus Aqua PowerVac. Parametry:Barva:tyrkysováRozměry:27 x 6 x 9 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l

Čistič plastů VMD 125TR 500ml

Čistič plastů VMD 125TR 500ml
Detail

NakupteČistič plastů VMD 125TR 500mlz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Čističe na autoza119.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič plastů VMD 125TR 500ml

Čistič plastů 300 ml SHERON

Čistič plastů 300 ml SHERON
Detail

SHERON Čistič plastů 300 ml Pro čištění a renovaci vnějších plastových dílů. Regeneruje a oživí vybledlou (zašedlou) barvu nárazníků i plastových lišt. U starších vozů obnoví svěží vzhled. Dočasně chrání před účinky atmosférických vlivů (mráz, déšť, slunce….). VÝHODY Obsahuje silikonová aditiva, vytvářející na plastovém povrchu ochranný film Regeneruje vybledlou barvu Dodává svěží vzhled Dodržujte prosím požadavky výrobce automobilu dle technické dokumentace Vašeho vozu. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Čistič plastů 300 ml SHERON

REXGLOSS Čistič plastů interiér (720103)

REXGLOSS Čistič plastů interiér (720103)
Detail

Čistič Čistič interiérových plastů s odmašťujícím účinkem. Vysoce účinný čistič interiérových plastů. Odstraní špínu i provozní mastnotu z interiérových plastů. AplikaceAplikaci přípravku provádějte ve stínu. Vyvarujte se aplikaci na rozpálených povrch.Postřikem aplikujte přímo na čištěný povrch.Přípravek ponechejte působit přibližně 10 sekund.Setřete čistou utěrkou, nebo v případě většího znečištění použijte detailingový štětec.Po ukončení čištění ponechejte zcela vyschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako REXGLOSS Čistič plastů interiér (720103)

SHERON Čistič plastů 300 ml (1511129)

SHERON Čistič plastů 300 ml (1511129)
Detail

Oživovač plastů - použití na plasty, aplikace tlakovým sprejem, objem 300 ml Čistič plastů o objemu 300 ml od jednoho z nejznámějších výrobců automobilové kosmetiky, firmy SHERON. Přípravek je určen k čištění plastových dílů a účinně chrání také před škodlivými vlivy počasí. Napomáhá k oživení barev a prodlužuje tak životnost ošetřovaného materiálu. Klíčové vlastnosti SHERON čistič plastů, 300 mlÚčinná autokosmetika od osvědčeného výrobce SHERONČistič plastových dílů, lišt nebo nárazníkůSHERON čistič plastů o praktickém objemuDlouhodobé účinkyOživí také barvy ošetřovaného materiáluObjem:300 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SHERON Čistič plastů 300 ml (1511129)

Čistič plastů Mellerud 2605000233 500 ml

Čistič plastů Mellerud 2605000233 500 ml
Detail

Univerzální·Intenzivní a šetrně·Antistatický (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čistič plastů Mellerud 2605000233 500 ml
SONAX Čistič disků, 1L (430341), SONAX Obnovovač plastů černý, 100ml (409100), REXGLOSS Čistič plastů interiér (720103), SONAX Čistič klimatizace 100ml (323100), SHERON Čistič plastů 300 ml (1511129), SONAX Čistič disků intenzivní, 500ml (429200), VELVANA čistič plastů a pryže 500ml (000990134), SONAX Čistič palivové soustavy benzín, 250ml (515100), SONAX Šampon s voskem koncentrát, 1L (313341), KÄRCHER Čistič plastů 3-in-1 (6.295-758.0), SONAX Čistič pneu a pryže - GummiPfleger, 300ml (340200), SONAX Xtreme čistič disků - full effect, 750ml (230400), SONAX Čistič přístrojové desky - new car, 400ml (356300), Turtle Wax GL Čistič plastů 300 ml (TW-7790), MR. MUSCLE Čistič odpadů 1l (4000290968338), Čistič gelový do bazénu 1l (9566), Sekol Fitonela odpady profi 1l (122), LIQUI MOLY Speciální čistič disků 1L (LM1597), Leifheit Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919), CleanTech Shot Foam - čistič čalounění 1l (CT-SHOT1l), LEIFHEIT Čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144), Fresh air čistič na laminátově podlahy s voskem 1l, SONAX Xtreme (238241), KÄRCHER čistič skel a oken RM 500 Profi (500ml) (6.295-933.0), SONAX Aplikační houbička (417300), SHUMEE černý 120 × 30 × 45 cm masivní mangovníkové dřevo (286300), CleanTech Tire and Rubber Cleaner - čistič pneumatik a gumových částí 1l (CT-TIRE1l), SONAX StartHilfe - 250 ml (312100), EMOS Profi LED spojovací řetěz bílý, 10 m, venkovní i vnitřní, teplá bílá (D2AW04), REXGLOSS Přípravek na impregnaci plastů (720172)