Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078)

Produkt Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078) upraviť a produkt hľadať znova.

Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078)

Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078)
Detail

Stolička - skládací, materiál konstrukce: MDF, materiál sedáku: textil, rozměry stoličky: 38×38×38 cm (V׊×H), výška sedáku: 38 cm, hmotnost: 2,62 kg, 1 ks v balení, šedá barva Toužíte po dalším místě k sezení nebo jen novém doplňku do vašeho interiéru? Skládací úložná stolička světle šedá umělý len je tím, co hledáte. Postavíte ji i do malé místnosti, neboť její rozměry činí 38 × 38 cm a je-li řeč o výšce sedáku, ta je 38 cm. Konstrukce se vyrábí z materiálu, jímž je MDF. Pokud chcete, aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, jistě vás bude zajímat materiál sedáku. V tomto případě ho tvoří textil. Design stoličky SHUMEE doplňuje šedá. Mezi výhody její konstrukce patří možnost složení, při uskladnění si ušetříte nějaké místo. Uvnitř balení najdete jednu stoličku. Stolička SHUMEE dosahuje hmotnosti 2,62 kg. Nejdůležitější vlastnosti produktu Skládací úložná stolička světle šedá umělý len Pořiďte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 38 cm Rozměry: 38 × 38 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná stolička světle šedá umělý len (247078) , Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá (247086)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 110 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 8 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247094)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a pohodlná úložná lavice má útulný design, který krásně zapadne do jakékoli domácnosti. Lze ji také využít jako extra sezení navíc. Úložná lavice je vyrobena z MDF a její pohodlný polstrovaný sedák je čalouněný umělým lnem. Díky šedé barvě čalounění nejsou případné skvrny či prach na první pohled vidět. Je vybavena 6 zásuvkami pro ukládání velkého množství věcí a potřeb, které si nepřejete mít na očích, ale přitom je chcete mít po ruce. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 76 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 9,5 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247096)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 110 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 8 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247089)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a pohodlná úložná lavice má útulný design, který krásně zapadne do jakékoli domácnosti. Lze ji také využít jako extra sezení navíc. Úložná lavice je vyrobena z MDF a její pohodlný polstrovaný sedák je čalouněný umělým lnem. Díky šedé barvě čalounění nejsou případné skvrny či prach na první pohled vidět. Je vybavena 6 zásuvkami pro ukládání velkého množství věcí a potřeb, které si nepřejete mít na očích, ale přitom je chcete mít po ruce. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 76 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 9,5 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247095)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247094)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247094)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, umělý len a pěna, materiál sedáku len, rozměry 38 × 76 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si doma rozšířit možnosti pro sezení? Odpovídáte-li ano, jistě oceníte lavici SHUMEE, jejíž rozměry dosahují 38 × 76 × 38 cm. Při častější manipulace je dobré počítat s její hmotností 8 kg. Pro výrobu lavice SHUMEE byl zvolen materiál, jímž je MDF, umělý len a pěna. Potěší vás i možností uložení věcí, a to díky konstrukci s úložným prostorem. Nechybí ji ani polstrování pro pohodlné posezení. Hovoříme-li o sedáku, ten tvoří len. Zásadní vlastnosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá Zakupte si do bytu novou lavici na posezení Rozměry tohoto typu jsou 38 × 76 × 38 cm Na zhotovení lavice SHUMEE byl vybrán materiál: MDF, umělý len a pěna Může se pochlubit i úložným prostorem Její hmotnost je 8 kg Sedák je zhotoven z materiálu, kterým je len Barva lavice: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247094) , Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá (247085)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247096)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247096)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, umělý len a pěna, materiál sedáku len, rozměry 38 × 76 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit nábytek na posezení do bytu? Je-li vaše odpověď ano, určitě oceníte lavici SHUMEE, u níž najdete rozměry 38 × 76 × 38 cm. Pokud s ní potřebujete manipulovat, počítejte s hmotností 9 kg. Na vytvoření lavice SHUMEE se používá materiál, jímž je MDF, umělý len a pěna. Lze ji dokonce využít i pro úschovu věcí, jelikož jí nechybí ani úložný prostor. Disponuje polstrováním pro pohodlné posezení. Hovoříme-li o sedáku, ten tvoří len. Podstatné přednosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá Zakupte si do bytu novou lavici na posezení K tomuto typu náleží rozměry 38 × 76 × 38 cm Na zhotovení lavice SHUMEE poslouží materiál: MDF, umělý len a pěna Může se pochlubit i úložným prostorem Její hmotnost dosahuje 9 kg Materiálem sedáku je v tomto případě len Barva lavice: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247096)

Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá (247086)

Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá (247086)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, polyester, umělý len a pěna, materiál sedáku len, rozměry 38 × 110 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o rozšíření možnosti pro sezení ve vašem bytě? Jestliže ano, mohla by pro vás být správnou volbou lavice SHUMEE, u níž najdete rozměry 38 × 110 × 38 cm. Je třeba počítat s její hmotností, jestliže bude třeba s ní často manipulovat 8 kg. Pro zhotovení lavice SHUMEE byl použit materiál, kterým je MDF, polyester, umělý len a pěna. Zajisté oceníte možnost do ní uschovat věci, jelikož má v konstrukci úložný prostor. Disponuje polstrováním pro pohodlné posezení. Samotný sedák je vyroben z materiálu, jímž je len. Zajímavé vlastnosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá Kupte si novou lavici na posezení Tento model disponuje rozměry 38 × 110 × 38 cm Pro zhotovení lavice SHUMEE se používá: MDF, polyester, umělý len a pěna Má k dispozici dokonce i úložný prostor Celková... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá (247086) , Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 (340270)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a pohodlná úložná lavice má útulný design, který krásně zapadne do jakékoli domácnosti. Lze ji také využít jako extra sezení navíc. Úložná lavice je vyrobena z MDF a její pohodlný polstrovaný sedák je čalouněný umělým lnem. Díky šedé barvě čalounění nejsou případné skvrny či prach na první pohled vidět. Je vybavena 6 zásuvkami pro ukládání velkého množství věcí a potřeb, které si nepřejete mít na očích, ale přitom je chcete mít po ruce. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 76 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 9,5 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , Skládací balkonová stolička denice

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 110 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 8 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , 2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil (248034)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 150 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , Kesper plastová skládací stolička (70533)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 110 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 8 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , Skládací lenoška na podlahu světle šedá mikrovlákno (325254)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 150 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , Skládací lenoška na podlahu světle šedá mikrovlákno (325260)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá
Detail

Naše všestranná a pohodlná úložná lavice má útulný design, který krásně zapadne do jakékoli domácnosti. Lze ji také využít jako extra sezení navíc. Úložná lavice je vyrobena z MDF a její pohodlný polstrovaný sedák je čalouněný umělým lnem. Díky šedé barvě čalounění nejsou případné skvrny či prach na první pohled vidět. Je vybavena 6 zásuvkami pro ukládání velkého množství věcí a potřeb, které si nepřejete mít na očích, ale přitom je chcete mít po ruce. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 76 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 9,5 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Tmavě šedá , Compactor skládací úložná krabice boston, 50 x 40 x 25 cm, šedá

Úložná stolička masivní teakové dřevo

Úložná stolička masivní teakové dřevo
Detail

Skříňka - rozměry 45 × 40 × 40 cm (V׊×H), materiálem je masiv a teakové dřevo, 1 police, s nožičkami, barva hnědá, matná Pokud máte doma nedostatek úložného prostoru, mohla by vás zaujmout klasická skříňka SHUMEE. Zespodu jsou umístěny nožičky, což zlepšuje stabilitu. Umožní vám také pohodlný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod skříňkou. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je masiv a teakové dřevo. Pro konečnou povrchovou úpravu byl zvolen matný vzhled, jenž umocňuje celkový dojem. Skříňce dominuje hnědá barva. Rozměry skříňky SHUMEE činí 45 × 40 × 40 cm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Úložná stolička masivní teakové dřevo Rovná skříňka SHUMEE bude šikovným pomocníkem při ukládání věcí O stabilitu se postarají nožičky Můžete se těšit na matnou povrchovou úpravu K zajímavému provedení přispívá hnědá barva Materiálem zvoleným pro zhotovení skříňky SHUMEE je masiv a teakové dřevo Má rozměry 45 × 40 × 40 cm (vך×h) (alza.cz)

Podobné produkty ako Úložná stolička masivní teakové dřevo , Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151220 (151220)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247095)

Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247095)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, umělý len a pěna, materiál sedáku len, rozměry 38 × 76 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Plánujete si doma rozšířit možnosti pro sezení? Je-li vaše odpověď ano, jistě vás osloví lavice SHUMEE, jež disponuje rozměry 38 × 76 × 38 cm. Je třeba počítat s její hmotností, jestliže bude třeba s ní často manipulovat 9 kg. Pro vytvoření lavice SHUMEE se používá materiál, kterým je MDF, umělý len a pěna. Můžete ji využít i pro úschovu věcí, jelikož je její součástí úložný prostor. K pohodlnému posezení přispívá polstrování. Hovoříme-li o sedáku, ten tvoří len. Zásadní vlastnosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá Pořiďte si do bytu novou lavici Tento typ má rozměry 38 × 76 × 38 cm Na zhotovení lavice SHUMEE se používá: MDF, umělý len a pěna Může se pochlubit i úložným prostorem Její celková hmotnost činí 9 kg Sedák je vyroben z materiálu, kterým je len Barva lavice: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247095) , Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151217 (151217)

Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247089)

Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247089)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, polyester, umělý len a pěna, materiál sedáku len, rozměry 38 × 150 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si doma rozšířit možnosti pro sezení? Říkáte-li ano, jistě vás osloví lavice SHUMEE, u které jsou udávány rozměry 38 × 150 × 38 cm. Je dobré myslet na její hmotnost, pokud s ní budete často manipulovat 10,7 kg. Pro zhotovení lavice SHUMEE byl zvolen materiál, jímž je MDF, polyester, umělý len a pěna. Lze ji dokonce využít i pro úschovu věcí, protože také disponuje úložným prostorem. Díky polstrování na ní bude posezení pohodlné. Materiál sedáku tvoří len. Stěžejní vlastnosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá Dopřejte si do bytu koupi nové lavice Tento model disponuje rozměry 38 × 150 × 38 cm Na zhotovení lavice SHUMEE poslouží materiál: MDF, polyester, umělý len a pěna Má k dispozici dokonce i úložný prostor Její hmotnost činí 10,7 kg Sedák se vyrábí z materiálu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247089) , Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151218 (151218)

Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá (247085)

Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá (247085)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, materiál MDF, polyester a umělý len, materiál sedáku textil, polstrovaná, rozměry 38 × 110 × 38 cm (V׊×H), šedá barva Chtěli byste si pořídit nábytek na posezení do bytu? Říkáte-li ano, mohla by pro vás být správnou volbou lavice SHUMEE, jejíž rozměry činí 38 × 110 × 38 cm. Pro výrobu lavice SHUMEE byl zvolen materiál, kterým je MDF, polyester a umělý len. Lze ji dokonce využít i pro úschovu věcí, a to díky prostornému úložnému místu. Nechybí ji ani polstrování pro pohodlné posezení. Je-li řeč o sedáku, ten tvoří textil. Nejdůležitější přednosti produktu Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá Rozšiřte si v bytě možnost posezení o novou lavici Tento model disponuje rozměry 38 × 110 × 38 cm Na zhotovení lavice SHUMEE byl vybrán materiál: MDF, polyester a umělý len Má k dispozici dokonce i úložný prostor Polstrování se zaručí o komfortní sezení Sedák se vyrábí z materiálu, jímž je textil Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá (247085) , Bblüv stäp skládací stolička pink (0628451387756 )

Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247093)

Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247093)
Detail

Lavice - do předsíně, materiál len, matný povrch, materiál sedáku len, polstrovaná, rozměry 38 × 38 × 76 cm (V׊×H), šedá barva Přemýšlíte o rozšíření možnosti pro sezení ve vašem bytě? Je-li vaše odpověď ano, byla by pro vás dobrou volbou lavice SHUMEE, u které jsou udávány rozměry 38 × 38 × 76 cm. Pro výrobu lavice SHUMEE je používán materiál, jímž je len. Pro zkrášlení jejího povrchu byla vybrána matná úprava. Samotný sedák se vyrábí z materiálu, kterým je len. Rozhodující vlastnosti produktu Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá Dopřejte si do bytu koupi nové lavice K tomuto typu náleží rozměry 38 × 38 × 76 cm Pro zhotovení lavice SHUMEE slouží materiál: len Polstrování se vám postará o komfortní sezení Na vzhledu povrchu se podílí matná úprava Sedák tvoří len Barva lavice: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247093) , Skládací stolička polyratan černá 41788 (41788)

Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 (340270)

Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 (340270)
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: samet, 1 ks v balení, šedá barva Chtěli byste si pořídit další místo k sezení nebo hledáte jen nový stylový doplněk do bytu? Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 bude ideální volbou. Konstrukce je vytvořena z materiálu, kterým je dřevo. Pokud chcete, aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, měl by vás zajímat i materiál sedáku. Na tento model se používá samet. Celkový design stoličky SHUMEE má na starosti šedá. Díky čalounění se stane originálním doplňkem vašeho bytu, navíc nabízí pohodlné posezení. V balení na vás čeká jedna stolička. Rozhodující funkce produktu Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 Udělejte si radost elegantní stoličkou Sedět na ní budete ve výšce 34,5 cm Stoličce SHUMEE patří šedá barva Konstrukci tvoří materiál, jímž je dřevo Materiálem sedáku je samet Potažená čalouněním Balení disponuje jednou stoličkou (alza.cz)

Podobné produkty ako Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 (340270) , Bblüv stäp skládací stolička lime (0628451387176 )

Skládací stolička

Skládací stolička
Detail

Skládací stolička z pevného plastu je vysoce odolná a stabilní. Pro vaše maximální bezpečí je opatřena protiskluzovými prvky na nohou i na vrchní ploše. Maximální nosnost je 150 kg. Materiál: plast Rozměry horní plochy: 22 x 29 cm Rozměry u země: 25 x 32 cm Výška: 22 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička , Skládací stolička polyratan hnědá 45772 (45772)

2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil (248034)

2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil (248034)
Detail

Křeslo - s podnožkou, materiál plast a tkanina, rozměr 66 × 70 × 56 cm (V׊×H), šedá barva Poohlížíte se po designovém kousku do vaší domácnosti? Oblíbená podnožka uleví unaveným nohám. Pro výrobu tohoto typu se používá plast a tkanina. Barva křesla SHUMEE je šedá a zajisté pro něj najdete u vás doma to pravé místo. Klíčové přednosti křesla 2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil Stylové křeslo SHUMEE Podnožka pro potřebnou relaxaci při únavě nohou Materiálem použitým pro jeho zhotovení je plast a tkanina Křeslu SHUMEE dominuje šedá barva Rozměry: 66 × 70 × 56 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako 2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil (248034) , Bblüv stäp skládací stolička aqua (0628451387268)

Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá

Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá
Detail

Tato luxusně polstrovaná lavice vnese do vašeho interiéru velkou dávku starožitného šarmu. Tato půvabná, klasicky designovaná lavice s masivním dřevěným rámem je zhotovená se zajímavými křivkami a sloupkovými nohami. Díky velmi kvalitnímu lněnému čalounění a vysokému polstrování je tato lavice nejen stylová, ale také pohodlná. Velmi snadná montáž.Barva: krémovásvětle šedá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: dřevo / lněné čalouněné (bavlna 10%,len 20%,polyester 30%, viskóza 40%)Rozměry: šířka: 150 cmhloubka: 40 cmvýška: 48 cmHmotnost: 12 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá , Bblüv stäp skládací stolička grey (0842084000183 )

Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá

Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá
Detail

Tato luxusně polstrovaná lavice vnese do vašeho interiéru velkou dávku starožitného šarmu. Tato půvabná, klasicky designovaná lavice s masivním dřevěným rámem je zhotovená se zajímavými křivkami a sloupkovými nohami. Díky velmi kvalitnímu lněnému čalounění a vysokému polstrování je tato lavice nejen stylová, ale také pohodlná. Velmi snadná montáž.Barva: krémovásvětle šedá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: dřevo / lněné čalouněné (bavlna 10%,len 20%,polyester 30%, viskóza 40%)Rozměry: šířka: 150 cmhloubka: 40 cmvýška: 48 cmHmotnost: 12 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Lavice len / dřevo Dekorhome Světle šedá , Ratanová židle světle hnědá len , 325483 (325483)

Skládací stolička, modrá

Skládací stolička, modrá
Detail

Praktická skládací stolička je velmi univerzální. Své využití najde v kuchyni, v koupelně nebo dílně. Je také ideální na cesty jako zázemí pro karavan nebo obytný vůz. Plastová stolička je skládací a zabere minimum místa. S protiskluzovou úpravou, lze použít i jako stoupátko. Nosnost max 150 kg. Rozměry v rozloženém stavu: 37 x 30 x 32 cm (D x Š x V) Rozměry ve složeném stavu: 37 x 45,5 x 4,5 cm (D x Š x H) (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička, modrá , Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247093)

Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU

Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU
Detail

Barva: světle šedáStřih: rovnýDélka: krátkáZapínání: zip a knoflíkMateriál: 80 % bavlna, 20 % len (zoot.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU , Ratanová židle šedá len, 325482 (325482)

Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU

Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU
Detail

Barva: světle šedáStřih: rovnýDélka: krátkáZapínání: zip a knoflíkMateriál: 80 % bavlna, 20 % len (zoot.cz)

Podobné produkty ako Světle šedá sukně s příměsí lnu CAMAIEU , Skládací stolička červená, 29 x 22 cm

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 150 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Úložná skříň šedá 335912 (335912)

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá

Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá
Detail

Naše všestranná a měkká úložná lavice má útulný design, který skvěle zapadne do každé domácnosti. Můžete ji použít také jako dodatečné místo k sezení kdekoliv v domácnosti. Úložná lavice je vyrobena z MDF a je čalouněná umělým lnem, který je odolný, stabilní a pohodlně se na něm sedí. Jeho šedá barva snadno schová skvrny nebo prach. Je vybavena odnímatelným sedadlem. Poskytne vám spoustu prostoru pro ukládání hromady nejrůznějších věcí, které si nepřejete mít na očích, ale přesto je chcete mít po ruce. Když ji právě nepoužíváte, můžete truhlu snadno složit, čímž ušetříte místo. Lavice se snadno sestavuje.Barva: světle šedátmavě šedáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: umělý len / MDF / pěna / polyesterRozměry: šířka: 150 cmhloubka: 38 cmvýška: 38 cmHmotnost: 10,7 kgDodáváno v demontu (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací úložná lavice umělý len Dekorhome Světle šedá , Úložná skříň šedá 335908 (335908)

Skládací stolička s taškou

Skládací stolička s taškou
Detail

Tato stolička vám pomůže zvládnout každodenní práci na zahradě v pohodlí a komfortu! Díky kapse budete mít zahradní nářadí vždy po ruce. Židlička je skládací a navíc je velice odolná. Taška na zahradní nářadí je součástí balení. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička s taškou , Tontarelli stolička dumbo světle modrá (8101197788)

Stolička zahradní skládací G202

Stolička zahradní skládací G202
Detail

Stolička zahradní skládací G202 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stolička zahradní skládací G202

Kempingová skládací stolička antracit

Kempingová skládací stolička antracit
Detail

Praktická outdorová lehká skládací židlička je ideální pro turistiku, rybaření, kempování či na zahradu. S váhou 1 kg se snadno přenáší a převáží. Stabilní konstrukce je vyrobena z ocelových trubek se sedákem z polyesteru, který je pevný, odolný proti prodření a roztržení. K usnadnění přenášení je židlička opatřena popruhem. Rozměry: 37 x 35 cm x výška 55 cm Materiál: polyester 600D, ocel Váha: 1 kg Nosnost: 110 kg (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Kempingová skládací stolička antracit

Tescoma stolička skládací ProfiMATE

Tescoma stolička skládací ProfiMATE
Detail

Moderní skládací stolička do každé domácnosti.   V čem Stolička skládací ProfiMATE vyniká?     Je pevná a odolná, má nosnost až 150 kg. Snadno ji rozložíte, složíte a pohodlně přenesete pomocí praktického držadla. Právě díky držadlu lze složenou stoličku také skladovat zavěšenou na zdi v samostatně dodávané Úchytce pro úklidové nářadí ProfiMATE. Stolička je v místech kontaktu s podlahou opatřena účinnou protiskluzovou úpravou.   Materiál: Odolný recyklovaný plast. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma stolička skládací ProfiMATE

Skládací balkonová stolička Denice

Skládací balkonová stolička Denice
Detail

Stolička okouzlí svým jednoduchým a praktickým designem. Je vyrobená v přírodním provedení z lakovaného bambusu. Lze ji jednoduše složit, dle potřeby. Není vhodná do exteriéru. Dodáváno v monte. (4home.cz)

Podobné produkty ako Skládací balkonová stolička Denice

Plastová stolička malá - světle šedá

Plastová stolička malá - světle šedá
Detail

Praktický a lehce přenosný taburet vám zajistí pohodlné sezení téměř kdekoliv. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Plastová stolička malá - světle šedá

bblüv Stäp Skládací stolička Grey

Detail

Praktická dětská skládací stolička značky BBLÜV je určena pro malé děti, kterým usnadní přístup k hůře dostupným místům. Stolička je stabilní a zajistí tak bezpečí Vašich dětí. Maximální nosnost je 110 kg a je vhodná od 18. měsíce. (mall.cz)

Podobné produkty ako bblüv Stäp Skládací stolička Grey

bblüv Stäp Skládací stolička Lime

Detail

Praktická dětská skládací stolička značky BBLÜV je určena pro malé děti, kterým usnadní přístup k hůře dostupným místům. Stolička je stabilní a zajistí tak bezpečí Vašich dětí. Maximální nosnost je 110 kg a je vhodná od 18. měsíce. (mall.cz)

Podobné produkty ako bblüv Stäp Skládací stolička Lime

Skládací stolička DENICE Tempo Kondela

Skládací stolička DENICE Tempo Kondela
Detail

Stolička DENICE vás okouzlí svým jednoduchým, ale praktickým designem. Stolička je vyrobená z lakovaného bambusu v přírodním provedení. Stolička se dá složit, takže jí v případě potřeby jednoduše dokážete odložit. Své uplatnění najde kdekoli v domácnosti, není vhodná do exteriéru.Ke stoličce doporučujeme přikoupit stolek DENICE. Barva:přírodní Materiál:bambus Rozměry:šířka: 33 cmhloubka: 25 cmvýška: 33 cmNosnost:100 kgHmotnost:3 kgDodáváno sestavené. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička DENICE Tempo Kondela

Skládací stolička DENICE Tempo Kondela

Skládací stolička DENICE Tempo Kondela
Detail

Stolička DENICE vás okouzlí svým jednoduchým, ale praktickým designem. Stolička je vyrobená z lakovaného bambusu v přírodním provedení. Stolička se dá složit, takže jí v případě potřeby jednoduše dokážete odložit. Své uplatnění najde kdekoli v domácnosti, není vhodná do exteriéru.Ke stoličce doporučujeme přikoupit stolek DENICE. Barva:přírodní Materiál:bambus Rozměry:šířka: 33 cmhloubka: 25 cmvýška: 33 cmNosnost:100 kgHmotnost:3 kgDodáváno sestavené. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička DENICE Tempo Kondela

bblüv Stäp Skládací stolička Aqua

Detail

Praktická dětská skládací stolička značky BBLÜV je určena pro malé děti, kterým usnadní přístup k hůře dostupným místům. Stolička je stabilní a zajistí tak bezpečí Vašich dětí. Maximální nosnost je 110 kg a je vhodná od 18. měsíce. (mall.cz)

Podobné produkty ako bblüv Stäp Skládací stolička Aqua

bblüv Stäp Skládací stolička Pink

Detail

Praktická dětská skládací stolička značky BBLÜV je určena pro malé děti, kterým usnadní přístup k hůře dostupným místům. Stolička je stabilní a zajistí tak bezpečí Vašich dětí. Maximální nosnost je 110 kg a je vhodná od 18. měsíce. (mall.cz)

Podobné produkty ako bblüv Stäp Skládací stolička Pink

Kesper Plastová skládací stolička (70533)

Kesper Plastová skládací stolička (70533)
Detail

Stolička - skládací, materiál konstrukce: plast, materiál sedáku: plast, nosnost: 130 kg, rozměry stoličky: 27×22×30,5 cm (V׊×H), výška sedáku: 27 cm, hmotnost: 1,06 kg, 1 ks v balení, bílá a šedá barva Máte v úmyslu pořízení dalšího místa k sezení či jen doplnění interiéru? Kesper Plastová skládací stolička vám toto nabízí. Umístíte ji klidně i do menší místnosti, její rozměry dosahují 22 × 30,5 cm a výška sedáku je potom 27 cm. Celá konstrukce byla vytvořena z materiálu, jímž je plast. Pokud chcete, aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, musíte znát i materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří plast. Konečný vzhled stoličky KESPER má na starosti bílá a šedá. Konečný design tohoto modelu má na starosti matná úprava. Mezi její výhody počítáme i možnost složení, na skladování není potřeba mnoho místa. Při jejím používání nezapomínejte ani na to, že její nosnost dosahuje 130 kg. Uvnitř balení najdete jednu stoličku. Stolička KESPER dosahuje hmotnosti 1,06 kg. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper Plastová skládací stolička (70533)

LEGO Uložná hlava (velikost L) - dýně

Detail

Úložný box ve tvaru tematické hlavy LEGO panáčka dýně. Ikonický tvar boxu může dětem posloužit pro uložení LEGO kostek, menších hraček, nebo třeba bonbonů. Box se skládá ze dvou částí. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO Uložná hlava (velikost L) - dýně

Garthen 64012 Kempovací skládací stolička - černá

Garthen 64012 Kempovací skládací stolička - černá
Detail

Stolička je postavena během několika vteřin - ideální pro kempování, lov, rybaření, pikniky, koncerty, motocyklové výlety, turistiku, akce pod širým nebem nebo jako "nouzové sezení". Velmi lehká a přitom extrémně stabilní konstrukce, díky robustním ocelovým táhlům. Malá velikost balení a snadná přeprava díky našitému popruhu. Technické údaje: materiál rámu: ocel (19 x 0,19 mm) materiál sedáku: 600 x 300D polyester barva sedáku: černá barva táhla: tmavě šedá rozměry: 33 x 42 x 33 cm (š x v x h) výška sedu: cca 42 cm sedací plocha: cca 33 x 33 cm rozměry ve složeném stavu: 60 x 11 x 11 cm nosnost: 100 kg Obsah balení: 1 x kempovací skládací stolička - černá (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen 64012 Kempovací skládací stolička - černá

TP Skládací stolička XL - Světle hnědá

TP Skládací stolička XL - Světle hnědá
Detail

Skládací stolička s vysokou nosností (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako TP Skládací stolička XL - Světle hnědá

PROHOME - Stolička skládací zdobená různé dekory

PROHOME - Stolička skládací zdobená různé dekory
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Stolička skládací zdobená různé dekory

BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey (0842084000183 )

BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey      (0842084000183  )
Detail

Stupátko - max. nosnost 114 kg, celková výška 220 mm, šířka 180 mm, přizpůsobené pro děti, se zvířátky, materiál plast, barva šedá BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey se dokáže postarat, aby vaše dítě mohlo vylézt na místa, kam by jinak nevylezlo. Stupínek se pyšní dobou stabilitou, takže je možné ho využívat i pro menší děti. Co se maximální nosnosti stupátka týče, hmotnost dítěte by neměla být větší než 114 kg. Rozměry stupínku se vyšplhaly na 180 × 220 mm. Materiálem nabízené varianty je plast. Klíčové vlastnosti produktu BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey Stupínek pomůže dítěti dosáhnout, kam potřebuje Hmotnost na stupátku se nesmí přehoupnout přes 114 kg Materiálem je plast Stupátko BBLÜV se vyrábí s rozměry 180 × 220 mm Stupátku dominuje šedá barva Motiv: se zvířátky (alza.cz)

Podobné produkty ako BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey (0842084000183 )

BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua (0628451387268)

BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua                (0628451387268)
Detail

Stupátko - max. nosnost 114 kg, celková výška 220 mm, šířka 180 mm, přizpůsobené pro děti, se zvířátky, materiál plast, barva modrá BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua pomáhá dítěti vylézt tam, kam by se bez něho nedostalo. Stupínek dodá potřebnou stabilitu, tudíž ho můžete využívat i pro menší dítka. Co se maximální nosnosti stupátka týče, hmotnost dítěte by neměla atakovat hranici 114 kg. Rozměry stupínku dosahují 180 × 220 mm. Materiálem nabízené varianty je plast. Zásadní přednosti produktu BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua Stupínek pomůže dítěti dosáhnout, kam potřebuje Maximální nosnost stupátka dosahuje 114 kg Materiálem je plast Stupátko BBLÜV nabízí rozměry 180 × 220 mm Stupátku dominuje modrá barva Motiv: se zvířátky (alza.cz)

Podobné produkty ako BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua (0628451387268)

Skládací stolička polyratan hnědá 45772 (45772)

Skládací stolička polyratan hnědá 45772 (45772)
Detail

Stolička - skládací, materiál konstrukce: ocel, materiál sedáku: ratan, rozměry stoličky: 40×44×44 cm (V׊×H), 1 ks v balení, hnědá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? Skládací stolička polyratan hnědá 45772 vám toto nabízí. Snadno ji umístíte do malé místnosti, její rozměry dosahují pouze 40 × 44 × 44 cm. Na konstrukci se používá ocel. Aby posezení na stoličce bylo příjemné, budete se starat i o materiál sedáku. Na tento model se používá ratan. Konečný design stoličky SHUMEE doplňuje hnědá. K jejím výhodám patří i možnost složení, při uskladnění ušetříte dost místa. V balení dostanete jednu stoličku. Základní funkce produktu Skládací stolička polyratan hnědá 45772 Odměňte se zajímavou stoličkou Připravte se na sezení ve výšce 40 cm Rozměry: 44 × 44 cm Stoličce SHUMEE dominuje hnědá barva Konstrukce se vyrábí z materiálu, jímž je ocel Jako materiál sedáku slouží ratan Je možné ji v případě potřeby složit Do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skládací stolička polyratan hnědá 45772 (45772)

BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime (0628451387176 )

BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime         (0628451387176 )
Detail

Stupátko - max. nosnost 114 kg, celková výška 220 mm, šířka 180 mm, přizpůsobené pro děti, se zvířátky, materiál plast, barva žlutá BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime se dokáže postarat, aby vaše dítě mohlo vylézt na místa, kam by jinak nevylezlo. Stupínek se pyšní dobou stabilitou, takže se hodí i pro malé dítě. Co se týče maximální nosnosti stupátka, hmotnost dítěte by neměla atakovat hranici 114 kg. Rozměry stupínku činí 180 × 220 mm. Materiálem nabízené varianty je plast. Hlavní vlastnosti produktu BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime Stupínek poslouží dítěti, aby dosáhlo, kam chce Maximální zatížení stupátka nesmí přesáhnout 114 kg Materiálem je plast Stupátko BBLÜV se vyrábí s rozměry 180 × 220 mm Stupátku dominuje žlutá barva Motiv: se zvířátky (alza.cz)

Podobné produkty ako BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime (0628451387176 )
Skládací úložná lavice umělý len 110 × 38 × 38 cm světle šedá (247086), Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247094), Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 x38 cm světle šedá (247096), Skládací úložná lavice umělý len 150 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247089), Skládací úložná lavice umělý len 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247095), Skládací úložná lavice umělý len 110 x 38 x 38 cm tmavě šedá (247085), Kulatá stolička světle šedá samet, 340270 (340270), Skládací balkonová stolička Denice , 2dílná sada křeslo a stolička světle šedá textil (248034), Kesper Plastová skládací stolička (70533), Skládací lenoška na podlahu světle šedá mikrovlákno (325254), Skládací lenoška na podlahu světle šedá mikrovlákno (325260), Compactor Skládací úložná krabice Boston, 50 x 40 x 25 cm, šedá, Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151220 (151220), Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151217 (151217), Úložná skříň se 2 dvířky světle šedá a béžová 151218 (151218), BBLÜV Stäp Skládací stolička Pink (0628451387756 ), Skládací stolička polyratan černá 41788 (41788), BBLÜV Stäp Skládací stolička Lime (0628451387176 ), Skládací stolička polyratan hnědá 45772 (45772), BBLÜV Stäp Skládací stolička Aqua (0628451387268), BBLÜV Stäp Skládací stolička Grey (0842084000183 ), Ratanová židle světle hnědá len , 325483 (325483), Skládací úložná lavice z umělého lnu 76 × 38 × 38 cm tmavě šedá (247093), Ratanová židle šedá len, 325482 (325482), Skládací stolička červená, 29 x 22 cm , Úložná skříň šedá 335912 (335912), Úložná skříň šedá 335908 (335908), Tontarelli Stolička Dumbo světle modrá (8101197788)