Sinop naražeč kombi micromatic (5061021)

Produkt Sinop naražeč kombi micromatic (5061021) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sinop naražeč kombi micromatic (5061021) upraviť a produkt hľadať znova.

Sinop Naražeč kombi Micromatic (5061021)

Sinop Naražeč kombi Micromatic (5061021)
Detail

Naražeč k naražení sudu a tedy propojení s chladičem Společnosti sinop je známá svým vynikajícím příslušenstvím, které se týká hlavně piva. Kromě výčepních zařízení, hadic, spojek, kompresorů a ventilů, vám také společnost nabízí profesionální naražeče, bez kterých si pivo nenačepujete. Narážecí hlava na sud KEG - kombi (typ M) slouží k naražení sudu, tedy k jeho propojení s chladičem.Balení obsahujeVč. zpětného ventilu (torpéda)Plastové rychlospojky nejsou součástí naražečeAby bylo vaše příslušenství kompletní a připraveno k použití, měli byste si k němu dokoupit 2 rychlospojky a 4m hadice. Součástí balení rovněž nejsou plastové rychlospojky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Naražeč kombi Micromatic (5061021) , Sinop naražeč bajonet micromatic (5061001)

Sinop Naražeč bajonet Micromatic (5061001)

Sinop Naražeč bajonet Micromatic (5061001)
Detail

Naražeč k naražení sudu a tedy propojení s chladičem Společnost sinop je známá svým vynikajícím příslušenstvím, které se týká hlavně piva. Kromě výčepních zařízení, hadic, spojek, kompresorů a ventilů vám také společnost nabízí profesionální naražeče, bez kterých si pivo nenačepujete. Tato narážecí hlava typu Bajonet má nejširší využití. Je vhodný zejména na sudy KEG a slouží k naražení sudu, tedy k jeho propojení s chladičem.Typ bajonet je rovněž nazýván jako typ korb či typ S.Balení obsahujeVč. zpětného ventilu (torpéda)Plastové rychlospojky nejsou součástí naražečeAby bylo vaše příslušenství kompletní a připraveno k použití, měli byste si k němu dokoupit 2 rychlospojky a 4m hadice. Součástí balení rovněž nejsou plastové rychlospojky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Naražeč bajonet Micromatic (5061001) , Lindr naražeč kombi (nar00438)

Lindr Naražeč kombi

Detail

Naražeč LINDR kombi slouží k naražení sudu a tedy propojení s chladičem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč kombi

SINOP Ventil redukční N2 1+1 Micromatic (4522080)

SINOP Ventil redukční N2 1+1 Micromatic (4522080)
Detail

Ventil redukční ventil N2 (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Ventil redukční N2 1+1 Micromatic (4522080) , Lindr naražeč bajonet (nar01263)

LINDR Naražeč kombi (NAR00438)

LINDR Naražeč kombi (NAR00438)
Detail

Naražeč , narážecí hlava LINDR kombi M-type (není univerzální!) - například pro originál Kofolu, pivovar Kácov, atd… Česká společnost LINDR vyrábí nejen výčepní zařízení špičkové kvality, ale také příslušenství potřebné k jejich provozu. Naražeč kombi bývá označován také jako M-type a slouží pro narážení KEG sudů a zároveň pro propojení piva s chladičem (výčepním zařízením). Název kombi neznamená, že je univerzálním naražečem. Tělo kombi naražeče LINDR je vyrobené z mosazi a opatřené trnem z nerezu. Vyznačuje se kvalitním zpracováním, naleznete na něm dva 5/8” závity, a sice jeden pro připojení pivní hadice a druhý pro hadici vzduchovou. Jednotlivé pivovary dodávají své pivo v sudech pro různé typy narážecích hlav (naražečů). Klíčové vlastnosti naražeče LINDR kombiPříslušenství vyráběné českou společností LINDRNarážecí hlava sloužící k narážení KEG sudůPropojení piva a chladiče (výčepního zařízení)LINDR naražeč kombi vyniká... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINDR Naražeč kombi (NAR00438) , Zitto naražeč ježka (sptzit003)

Lindr Naražeč KOMBI (M-type)

Lindr Naražeč KOMBI (M-type)
Detail

Naražeč Lindr kombi M-TYPE (není univerzální!) - Nerezový trn - Mosazné těleso - Závit 2 x 5/8" Naražeč Lindr kombi lze použít pro následující pivovary Břeclav-Podlužan, Březnice-Herold, Černá Hora-Velen, Chodová Planá-Chodovar, Originál Kofola-Kofola, Vyškov - Desítka - Džbán - Březňák, Znojmo pivovar Hostan-Hostan Nejdná se o univerzální naražeč (kombinaci bajonetu a plochého naražeče). Narážeč Lindr kombi je použitelný pro výše uvedené pivovary a většinu druhů limonád, jako např. Kofola. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč KOMBI (M-type) , Sinop barel sanitační bajonet (4008243)

Lindr Naražeč MM kombi

Detail

Narážecí hlava Micro Matic kombi M-type (není univerzální). Lindr Naražeč MM kombi je vhodný např. pro originální Kofolu, pivovar Kácov, atd. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč MM kombi , Sinop smart stream new (4967495)

Lindr Naražeč MM kombi - rozbaleno

Detail

Narážecí hlava Micro Matic kombi M-type (není univerzální). Lindr Naražeč MM kombi je vhodný např. pro originální Kofolu, pivovar Kácov, atd. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč MM kombi - rozbaleno , Sinop filtr vodní cps 500 (5030092)

Lindr Naražeč bajonet

Detail

Naražeč LINDR bajonet slouží k naražení sudu a tedy propojení s chladičem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč bajonet , Sinop anta mk20 s kompresorem (4901160)

Lindr Naražeč plochý

Detail

Naražeč LINDR plochý slouží k naražení sudu a tedy propojení s chladičem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč plochý , Sinop baterie na sodu 7190 (4280011)

Lindr Naražeč MM bajonet

Detail

Narážecí hlava Micro Matic bajonet S-type (též Korb). Lindr Naražeč MM bajonet je vhodný např. pro pivovary Budvar, Plzeňský Prazdroj, Gambrinus, Primátor, Radegast, atd. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč MM bajonet , Sinop baterie na sodu 2402 (4280001)

Lindr Naražeč MM plochý

Detail

Plochá narážecí hlava Micro Matic A-type (rovněž Flach nebo žehlička). Lindr Naražeč MM plochý je vhodný např. pro pivovary Krakonoš, Svijany, Bernard, Staropramen, Starobrno, Ostravar, Holba, atd. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč MM plochý , Sinop baterie na sodu 8180 (4280020)

LINDR Naražeč plochý (NAR01895)

LINDR Naražeč plochý (NAR01895)
Detail

Naražeč , narážecí hlava LINDR plochý A-type, například pro pivovary: Krakonoš, Svijany, Bernard, Staropramen, Starobrno, Ostravar, Holba, atd… Česká společnost LINDR vyrábí nejen výčepní zařízení špičkové kvality, ale také příslušenství potřebné k jejich provozu. Naražeč plochý bývá označován také jako A-type či Flach a slouží pro narážení KEG sudů a zároveň pro propojení piva s chladičem (výčepním zařízením). Tělo plochého naražeče LINDR je vyrobené z mosazi a opatřené trnem z nerezu. Vyznačuje se kvalitním zpracováním, naleznete na něm dva 5/8” závity, a sice jeden pro připojení pivní hadice a druhý pro hadici vzduchovou. Jednotlivé pivovary dodávají své pivo v sudech pro různé typy narážecích hlav (naražečů). Klíčové vlastnosti naražeče LINDR plochýPříslušenství vyráběné českou společností LINDRNarážecí hlava sloužící k narážení KEG sudůPropojení piva a chladiče (výčepního zařízení)LINDR naražeč plochý vyniká kvalitním... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINDR Naražeč plochý (NAR01895) , Sinop baterie na sodu 7180 (4820010)

LINDR Naražeč bajonet (NAR01263)

LINDR Naražeč bajonet (NAR01263)
Detail

Naražeč , narážecí hlava LINDR bajonet S-type, například pro pivovary: Budvar, Plzeňský Prazdroj, Gambrinus, Primátor, Radegast, atd… Česká společnost LINDR vyrábí nejen výčepní zařízení špičkové kvality, ale také příslušenství potřebné k jejich provozu. Naražeč bajonet bývá označován také jako S-type či Korb a slouží pro narážení KEG sudů a zároveň pro propojení piva s chladičem (výčepním zařízením). Tělo naražeče LINDR bajonet je vyrobené z mosazi a opatřené trnem z nerezu. Vyznačuje se kvalitním zpracováním, naleznete na něm dva 5/8” závity, a sice jeden pro připojení pivní hadice a druhý pro hadici vzduchovou. Jednotlivé pivovary dodávají své pivo v sudech pro různé typy narážecích hlav (naražečů). Klíčové vlastnosti naražeče LINDR bajonetPříslušenství vyráběné českou společností LINDRNarážecí hlava sloužící k narážení KEG sudůPropojení piva a chladiče (výčepního zařízení)LINDR naražeč bajonet vyniká kvalitním zpracovánímTělo... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINDR Naražeč bajonet (NAR01263) , Sinop filtr vodní cps 350 (5030091)

ZITTO naražeč ježka (SPTzit003)

ZITTO naražeč ježka (SPTzit003)
Detail

Nářadí na kolo - naražeč rozpěrného ježka hlavového složení do vidlice, určený pro 1" a 1 1/8" AHEAD, materiál: ocel, hmotnost: 315 g Naražeč rozpěrného ježka hlavového složení do vidlice vám pomůže s instalací hvězdicové matice bez závitu na kolo ZITTO. Vhodný pro 28,6mm vidlici. Výrobním materiálem je ocel, která zaručuje dlouhou životnost naražeče ZITTO. Klíčové vlastnosti nářadí na kolo ZITTO, naražeče ježkaNástroj pro instalaci hvězdicové matice bez závitu na kolo ZITTONaražeč rozpěrného ježka hlavového složení do vidliceVhodný pro 28,6mm vidlici (alza.cz)

Podobné produkty ako ZITTO naražeč ježka (SPTzit003) , Sinop hadice 3/8" 2+2m (5010010)

Lindr Naražeč plochý (flach) LIP02

Lindr Naražeč plochý (flach) LIP02
Detail

Naražeč Lindr plochý A-TYPE - Nerezový trn - Mosazné tělo - Závit 2 x 5/8" Naražeč Lindr plochý lze použít pro následující pivovary Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernard, Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany-Máz-Kníže-Kněžna-Rytíř, Trutnov pivovar Krakonoš-Krakonoš, Uherský Brod pivovar-Janáček-Prima-Patriot-Extra, Ústí nad Labem-Krásné Březno-Březňák, Zlato-pramen (Heineken), Velké Popovice-Kozel (11° a 12°), Vrati-slavice nad Nisou-Konrad, Žatec-Žatec (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč plochý (flach) LIP02 , Sinop podstavec pro smart stream new (4967496)

Sinop Barel sanitační bajonet (4008243)

Sinop Barel sanitační bajonet (4008243)
Detail

Barel – sanitační, bajonet, k proplachu pivního vedení sanitační chemií, příslušenství k výčepním zařízením sinop Aby se v pivním vedení výčepního zařízení netvořily nežádoucí mikroorganismy, které kazí kvalitu i chuť čepovaného piva, je třeba zařízení jednou za čas sanitovat. Sanitační barel Sinop bajonet je určen pro proplach pivního vedení sanitační chemií. Do barelu si připravíte sanitační roztok, barel narazíte stejným způsobem jako sud KEG a provedete údržbu pivního vedení proplachem. Klíčové vlastnosti sanitačního barelu Sinop bajonetK pravidelné sanitaci pivního vedení výčepního zařízení Příslušenství k výčepním zařízením značky SINOPBarel Sinop bajonet k proplachu sanitační chemiíDo barelu připravíte sanitační roztok, narazíte a můžete proplachovat (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Barel sanitační bajonet (4008243) , Sinop ventil redukční 3/8'' h2o (5030119)

SINOP Smart stream NEW (4967495)

SINOP Smart stream NEW (4967495)
Detail

Sodobar – druhy vody: chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda, horká voda a filtrovaná voda, max. teplota chlazené vody: 5 °C, max. teplota horké vody: 78 °C, dávkování vody tlačítkový displejem, výkon: 35 l/h, 458 mm × 280 mm × 550 mm (V׊×H), hmotnost: 46 kg Připravujete sodu či chlazené nápoje rádi? Sodobar sinop bude vaším skvělým partnerem pro jejich přípravu. Nápoje, které můžete se sodobarem připravit, jsou například chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda, horká voda a filtrovaná voda. Připravte si chlazené nápoje, lze je připravit od teploty 5 °C, přičemž horké nápoje umí až do teploty 78 °C. Stáčení vody je umožněno díky tlačítkovému displeji. Výkon tohoto modelu je 35 l/h. Rozměry tohoto modelu jsou 458 × 280 × 550 mm. Důležité funkce sodobaru SINOP Smart stream NEW Druh vody: chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda, horká voda a filtrovaná voda Sodobar Sinop vám pomůže s neustálým... (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Smart stream NEW (4967495) , Sinop baterie na sodu 6180m.390 (4280008)

SINOP Soft Stream NEW (4967480)

SINOP Soft Stream NEW (4967480)
Detail

Sodobar – druhy vody: chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda a filtrovaná voda, max. teplota chlazené vody: 5 °C, dávkování vody tlačítkový displejem, výkon: 17 l/h, 438 mm × 250 mm × 550 mm (V׊×H), hmotnost: 23 kg Připravujete sodu či chlazené nápoje rádi? Sodobar sinop vám ulehčí práci. Mezi typy nápojů, které sodobar umí připravit, patří chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda a filtrovaná voda. Přípravu chlazeného nápoje zvládne již od teploty 5 °C. Pokud hledáte pomocníka pro snadné dávkování vody, bude tlačítkový displej dobrou volbou. Maximální výkon produktu je 17 l/h. Rozměry tohoto modelu jsou 438 × 250 × 550 mm. Zásadní přednosti sodobaru SINOP Soft Stream NEW Druh vody: chlazená voda, chlazená sodovka, chlazená jemně perlivá voda a filtrovaná voda Sodobar Sinop vás podpoří při pravidelné přísunu tekutin Připravit si chlazený nápoj lze až do teploty 5 °C Dávkování vody vám umožní tlačítkový displej... (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Soft Stream NEW (4967480) , Sinop j-g rychlospojka y 3/8" (5pi2312s)

Lindr Naražeč kombi - zánovní

Detail

Naražeč LINDR kombi slouží k naražení sudu a tedy propojení s chladičem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lindr Naražeč kombi - zánovní , Wc vypousteci ventil kombi

Boxer/narážeč bez nože, HT-314

Boxer/narážeč bez nože, HT-314
Detail

Boxer HT-314 spolu s noži HT-314B (110) a HT-314BK (Krone) umožňuje bezpečné a přesné zařezání vodiče do svorkovnice typu 110 nebo Krone (podle typu použitého nože). Na boxeru lze regulovat sílu, která je k zařezání použita (tj. 15±2 kg v poloze H a 10±2 kg v poloze L). Pro lepší manipulaci a okamžitou dostupnost jednotlivých nožů je boxer HT-314 v jeho horní části vybaven dutinou pro úschovu 1 ks nože. Technické parametry: *Materiál nekovových částí: FR plast podle UL94-0 *Barva: oranžová *Skladovací teplota: -40 až 70°C *Provozní teplota: -10 až 60°C *Maximální provoz ní vlhkost: 93% (patro.cz)

Podobné produkty ako Boxer/narážeč bez nože, HT-314 , Wc napousteci ventil kombi

Lindr MM bajonet NAR 01439 Naražeč

Lindr MM bajonet NAR 01439 Naražeč
Detail

Naražeč Lindr bajonet S-TYPE - Nerezový trn - Mosazné tělo - Závit 2 x 5/8" Naražeč Lindr bajonet lze použít pro následující pivovary Benešov- Ferdinand, Broumov-Opat, České Budějovice - Budvar-Pardál, Havlíčkův Brod-Rebel-Votrok, Hlinsko-Rychtář, Klášter Hradiště nad Jizerou-Klášter, Kutná Hora-Dačický Heineken), Louny-Louny (Heineken), Malý Rohozec-Skalák-Podskalák-SkaláCZECH, Náchod-Primátor, Nošovice-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel, Nová Paka-Brouček, Nymburk-Postřižinské, Pardubice-Pernštejn-Porter, Pelhřimov-Poutník, Plzeňský Prazdroj-Gambrinus-Radegast-Birell-Velkopopovický Kozel-Pilsner Urquell, Polička-Hradební-Otakar-Záviš, Protivín-Platan, Rakovník-Bakalář, Strakonice-Dudák, Třeboň pivovar Regent-Regent, Velké Popovice-Kozel (10°), Vysoký Chlumec Lobkowicz-Lobkowicz, Zlatý bažant-Zlatý bažant (Heineken), Jihlava-Ježek (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Lindr MM bajonet NAR 01439 Naražeč , Wc kombi nadrz oprava

SINOP Baterie na sodu 7180 (4820010)

SINOP Baterie na sodu 7180 (4820010)
Detail

Baterie na sodu baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 7180 (4820010) , Wc kombi svisly odpad

SINOP Filtr vodní CPS 350 (5030091)

SINOP Filtr vodní CPS 350 (5030091)
Detail

Vodní filtr vodní filtr (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Filtr vodní CPS 350 (5030091) , Sinop stojan na sodu trix chrom , 3 tlačítka (4280071)

SINOP Baterie na sodu 7190 (4280011)

SINOP Baterie na sodu 7190 (4280011)
Detail

Baterie na sodu baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 7190 (4280011) , Sencor srx 0504 náhradní kartáč kombi (sencor srx 0504 náhr. kartáč kombi)

SINOP Baterie na sodu 8180 (4280020)

SINOP Baterie na sodu 8180 (4280020)
Detail

Baterie na sodu baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 8180 (4280020) , Tablety kombi maxi 2.4kg (9536)

SINOP Baterie na sodu 2402 (4280001)

SINOP Baterie na sodu 2402 (4280001)
Detail

Baterie na sodu baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 2402 (4280001) , Mora k 521aw sporak kombi

SINOP Hlava filtru CPS vč.držáku (5030001)

SINOP Hlava filtru CPS vč.držáku (5030001)
Detail

Příslušenství k sodobaru hlava filtru (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Hlava filtru CPS vč.držáku (5030001) , Wc kombi jika splachovaci mechanismus

SINOP Baterie na sodu 2602 (4280002)

SINOP Baterie na sodu   2602 (4280002)
Detail

Baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 2602 (4280002) , Oprava wc splachovaci mechanismus kombi

SINOP Filtr vodní CPS 500 (5030092)

SINOP Filtr vodní CPS 500 (5030092)
Detail

Vodní filtr (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Filtr vodní CPS 500 (5030092) , Sinop j-g rychlospojka 3/8-5/8" bsp (5pi451215c)

Sinop Anta MK20 s kompresorem (4901160)

Sinop Anta MK20 s kompresorem (4901160)
Detail

Výčepní zařízení Suchý průtokový chladič Anta MK 20 je určen pro stáčení a dochlazování sudových nápojů. Jde o přenosný výčep, který je svými malými rozměry a perfektní cenou předurčen k domácímu použití. Chladící výkon 20-25 l/h a vestavěný vzduchový kompresor. Součástí balení nejsou narážecí hlavy, hadice ani spojky. Specifikační body, vestavěný vzduchový kompresor robustní konstrukce, nerezová ocel 20-25 l/, připojení pro hadice 3/8", výkon chladícího kompresoru 1/8 HP, chladivo R600a.Obsah balení: Chladič je dodáván s odkapníkemRozměry š × h × v: 241 × 407 × 421 Hmotnost: 17kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Anta MK20 s kompresorem (4901160)

Sinop Hadice 3/8" 2+2m (5010010)

Sinop Hadice 3/8" 2+2m (5010010)
Detail

Hadice na vodní chlazení – hadice pivní a nápojová, kalibrovaná, 3/8", pro spojky J-G, vnější průměr 9,5 mm, vnitřní průměr 6,7 mm, délka 2 + 2 m, příslušenství k výčepním zařízením sinop Kalibrovaná 3/8" hadice Sinop pro spojky J-G s vnějším průměrem 9,5 mm a vnitřním průměrem 6,7 mm, o délce 2+2 m. Jedná se o nejběžněji používanou hadici na pivní a nápojová vedení pro výčepní zařízení značky Sinop. Klíčové vlastnosti Sinop Hadice 3/8", 2+2 mKalibrovaná hadice pro spojky John-Guest (J-G)Příslušenství k výčepním zařízením značky SINOPHadice Sinop 3/8" v délce 2+2 mNejčastěji používaná hadice na pivní a nápojová vedení (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Hadice 3/8" 2+2m (5010010)

Sinop Ventil redukční 3/8'' H2O (5030119)

Sinop Ventil redukční 3/8'' H2O (5030119)
Detail

Ventil (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop Ventil redukční 3/8'' H2O (5030119)

SINOP Podstavec pro Smart stream NEW (4967496)

SINOP Podstavec pro Smart stream NEW (4967496)
Detail

Podstavec podstavec pro Smart stream (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Podstavec pro Smart stream NEW (4967496)

SINOP Baterie na sodu 6180M.390 (4280008)

SINOP Baterie na sodu 6180M.390 (4280008)
Detail

Baterie na sodu baterie na sodu (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Baterie na sodu 6180M.390 (4280008)

Rychlospojka na naražeč vzduchová DM F5/8x8 mm

Rychlospojka na naražeč vzduchová DM F5/8x8 mm
Detail

Rychlospojka na naražeč vzduchová DM F5/8x8 mm Vzduchová rychlospojka k připojení vzduchové hadice na naražeč. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Rychlospojka na naražeč vzduchová DM F5/8x8 mm

Rychlospojka na naražeč nápojová DM F5/8x9,5 mm

Rychlospojka na naražeč nápojová DM F5/8x9,5 mm
Detail

Rychlospojka na naražeč nápojová DM F5 / 8 x 9,5 mm Nápojová rychlospojka k připojení nápojové hadice na naražeč. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Rychlospojka na naražeč nápojová DM F5/8x9,5 mm

Sinop J-G rychlospojka Y 3/8" (5PI2312S)

Sinop J-G rychlospojka Y 3/8" (5PI2312S)
Detail

Rychlospojka – plastová, rozbočovač ve tvaru Y, pro standardní 3/8" pivní hadici, příslušenství k výčepním zařízením sinop Plastová rychlospojka John-Guest k výčepním zařízením značky Sinop. Slouží jako rozbočovač ve tvaru písmene Y pro standardní 3/8" pivní hadice. Klíčové vlastnosti rychlospojky Sinop J-G Y 3/8"Plastová rychlospojka (rozbočovač) John-GuestPříslušenství k výčepním zařízením značky SINOPRychlospojka Sinop J-G Y 3/8" ve tvaru písmene YRozbočovač určený pro standardní 3/8" pivní hadice (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop J-G rychlospojka Y 3/8" (5PI2312S)

Univerzální stripovač a narážeč pro datové sítě, WS-NAR001

Univerzální stripovač a narážeč pro datové sítě, WS-NAR001
Detail

WS-NAR001 Univerzální stripovač a narážeč pro datové sítě, vhodný pro CAT5 a CAT5E kabely. Univerzální stripovací nástroj pro UTP/FTP kabely, Ekonomický stripovač UTP/FTP kabelu - jednoduché ořezání vnější izolace UTP/FTP kabelu. Na konci stripovače je zapuštěn nůž, který slouží k terminaci vodičů do svorkovnic. (patro.cz)

Podobné produkty ako Univerzální stripovač a narážeč pro datové sítě, WS-NAR001

W-STAR WS315ECO přímé + narážeč (stripovač) ECO verze (8594164992094)

W-STAR WS315ECO přímé + narážeč (stripovač) ECO verze (8594164992094)
Detail

Krimpovací kleště W-STAR WS315ECO Kleště UTP UNI - přímé RJ11/12/45 + narážeč (stripovač) ECO verze Univerzální kleště, kleště na konektor RJ11/12/45, kvalitní provedení kleští, ECO verze Krimpovací kleště W-STAR WS315ECO usnadní práci všem technikům. Určené jsou pro UTP kabely a telefonní kabely a pro krimpování stíněných i nestíněných konektorů typu RJ45, RJ11 a RJ12. Vybavené jsou kloubovým převodem umožňujícím zatlačení nožů do konektorů, k vlastnímu dotlačení tak dochází ve směru kolmém ke konektoru. Jejich komfortní používání zaručí ergonomicky tvarované rukojeti. Krimpovací kleště W-STAR WS315ECO zajistí skutečně snadnou práci s kabely a konektory. Klíčové vlastnosti krimpovacích kleští W-STAR WS315ECO + narážeče (stripovače) ECO verzeKrimpovací kleště určené pro UTP kabely a telefonní kabelyVhodné pro krimpování stíněných i nestíněných konektorů typu RJ45, RJ11 a RJ12Krimpovací kleště W-STAR WS315ECO se pohodlně používajíKloubový... (alza.cz)

Podobné produkty ako W-STAR WS315ECO přímé + narážeč (stripovač) ECO verze (8594164992094)

SINOP Stojan na sodu Trix chrom , 3 tlačítka (4280071)

SINOP Stojan na sodu Trix chrom , 3 tlačítka (4280071)
Detail

Stojan na sodu stojan na sodu, 3 tlačítka (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Stojan na sodu Trix chrom , 3 tlačítka (4280071)

ROMO RC390 Kombi (RC390 kombi)

ROMO RC390 Kombi (RC390 kombi)
Detail

Minipračka - náplň suchého prádla: 1,5 kg, doba praní: do 6 minut, doba odstředění: 3 min, příkon: 2040 W, regulace teplot: 20-90 °C, časový spínač pro nastavení prací doby, termostat pro řízení teploty vody, topné těleso s doutnavkou signalizující funkci topného tělesa, čerpadlo k vyprázdnění vany pračky, kolečka usnadňující manipulaci, odstředivková část je vybavena brzdou a ovládacím krytem, rozměry (v/š/h): 64 × 74 × 42,5 cm, hmotnost: 36 kg Vířivé pračky se vyrábí již 40 let a vyrábí se ve třech typech: vířivé pračky, odstředivky a kombinované pračky.Kombinovaná pračka RC 390 spojuje vířivou pračku R190.1 a odstředivku C46 do pračky s výhodami praní a odstředění na vysoké technické úrovni. Pračka RC 390 je konstruována pro současné praní a odstředění. Pračka ROMO RC390 Kombi je vybavenačasovým spínačem pro nastavení prací dobytermostatem pro řízení teploty vody a topným tělesemdoutnavkou signalizující funkci topného tělesačerpadlem k... (alza.cz)

Podobné produkty ako ROMO RC390 Kombi (RC390 kombi)

Sinop J-G rychlospojka 3/8-5/8" BSP (5PI451215C)

Sinop J-G rychlospojka 3/8-5/8" BSP (5PI451215C)
Detail

Rychlospojka – plastová, vnitřní 5/8" BSP závit, pro standardní 3/8" pivní hadici, příslušenství k výčepním zařízením sinop Plastová rychlospojka John-Guest k výčepním zařízením značky Sinop. Slouží ke spojení narážecí hlavy nebo kohoutu s hadicí. Rychlospojka Sinop J-G je opatřena vnitřním 5/8" BSP závitem a je vhodná pro standardní 3/8" pivní hadici. Klíčové vlastnosti rychlospojky Sinop J-G 3/8-5/8" BSPPlastová rychlospojka John-GuestPříslušenství k výčepním zařízením značky SINOPRychlospojka Sinop J-G 3/8-5/8" BSP s vnitřním 5/8" BSP závitemUrčená pro spojení narážecí hlavy nebo kohoutu s hadicí (alza.cz)

Podobné produkty ako Sinop J-G rychlospojka 3/8-5/8" BSP (5PI451215C)

Krone nůž pro narážeč ze sady SX-TOOL-KIT, SX-TOOL-KIT

Krone nůž pro narážeč ze sady SX-TOOL-KIT, SX-TOOL-KIT
Detail

SX-TOOL-KIT Tento Krone nůž je určený pro narážeč ze sady instalačního nářadí s označením SX-TOOL-KIT. Typ nože: Krone Barva: Černá Skladovací teplota: -10 až 60°C Provozní teplota: -10 až 60°C Max. provoz ní vlhkost: 93% (patro.cz)

Podobné produkty ako Krone nůž pro narážeč ze sady SX-TOOL-KIT, SX-TOOL-KIT

SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 3/4" - vnitřní závit 1/4" (5NC688)

SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 3/4" - vnitřní závit 1/4" (5NC688)
Detail

Rychlospojka rychlospojka J-G vnější závit 3/4" - vnitřní závit 1/4" Pravidelně zaléváte vaši zahradu i trávník? Pak byste neměli postrádat rychlospojku sinop, která slouží pro pohodlné a rychlé připojení či výměnu zvoleného příslušenství. Rychlospojka Sinop si vás zajisté získá svou kvalitou a jednoduchou manipulací. Rychlospojka Sinop slouží pro rychlé a pohodlné připojení hadic či jiného příslušenství Rychlospojka Sinop vás potěší kvalitním provedením a snadnou manipulací (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 3/4" - vnitřní závit 1/4" (5NC688)

SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 1/4" FFL - hadice 3/8" (5PI4512F4S)

SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 1/4" FFL - hadice 3/8" (5PI4512F4S)
Detail

Rychlospojka rychlospojka J-G vnitřní závit 1/4" FFL - hadice 3/8" Nevyhnete se častému zalévání zahrady či trávníku? Neměla by vám tak chybět rychlospojka sinop, díky které bude výměna i připojení hadice či jiného příslušenství velmi rychlé a pohodlné. Rychlospojka Sinop si vás zajisté získá svou kvalitou a jednoduchou manipulací. Rychlospojka Sinop používá se pro snadné a velmi rychlé připojení hadic či jiného příslušenství Rychlospojka Sinop vás potěší kvalitním provedením a snadnou manipulací (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Rychlospojka J-G vnitřní závit 1/4" FFL - hadice 3/8" (5PI4512F4S)

SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 3/8" BSPT - 3/8" hadice (5PI011203S)

SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 3/8" BSPT - 3/8" hadice (5PI011203S)
Detail

Rychlospojka rychlospojka J-G vnější závit 3/8" BSPT 3/8" hadice Potřebujete pravidelně zalévat vaší zahradu, abyste se mohli těšit na bohatou úrodu? Potom budete potřebovat rychlospojku sinop, která vám zajistí rychlé a snadné připojení nebo výměnu hadice či jiného příslušenství. Rychlospojka Sinop si vás jistě získá svým kvalitním zpracováním a velmi jednoduchou manipulací. Rychlospojka Sinop pro rychlé a pohodlné připojení hadic či jiného příslušenství Rychlospojka Sinop vás potěší svým kvalitním zpracováním a snadnou manipulací (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 3/8" BSPT - 3/8" hadice (5PI011203S)

SINOP Rychlospojka J-G hadice - závit vnitř. 3/8-1/2" BSP (5PI451214FS)

SINOP Rychlospojka J-G hadice - závit vnitř. 3/8-1/2" BSP (5PI451214FS)
Detail

Rychlospojka rychlospojka J-G hadice vnitřní závit 3/8-1/2" BSP Nevyhnete se častému zalévání zahrady či trávníku? V tom případě se vám bude hodit rychlospojka sinop, s níž pohodlně a rychle připojíte i vyměníte hadici či zvolené příslušenství. Rychlospojka Sinop je oblíbená, díky vysoké kvalitě a jednoduché manipulaci. Rychlospojka Sinop k rychlému a snadnému propojení hadic či jiného příslušenství Rychlospojka Sinop vyniká kvalitním zpracováním a snadnou montáží (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Rychlospojka J-G hadice - závit vnitř. 3/8-1/2" BSP (5PI451214FS)

SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 1/4 BSP - 3/8" hadice (5PI011212S)

SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 1/4 BSP - 3/8" hadice (5PI011212S)
Detail

Rychlospojka rychlospojka J-G vnější závit 1/4 BSP - 3/8" hadice Nevyhnete se častému zalévání zahrady či trávníku? Potom vám nesmí chybět rychlospojka sinop, se kterou snadno a rychle připojíte či vyměníte zvolené příslušenství. Rychlospojka Sinop nabízí vysokou kvalitu a snadnou manipulaci. Rychlospojka Sinop slouží pro rychlé a pohodlné připojení hadic či jiného příslušenství Rychlospojka Sinop vás potěší svým kvalitním zpracováním a snadnou manipulací (alza.cz)

Podobné produkty ako SINOP Rychlospojka J-G vnější závit 1/4 BSP - 3/8" hadice (5PI011212S)

SENCOR SRX 0504 Náhradní kartáč kombi (SENCOR SRX 0504 Náhr. kartáč kombi)

SENCOR SRX 0504 Náhradní kartáč kombi (SENCOR SRX 0504 Náhr. kartáč kombi)
Detail

Příslušenství k vysavačům , centrální kartáček kombinovaný, kompatibilní s SRV 9550BK, 1 centrální kartáček kombinovaný Vlastníte robotický vysavač SRV 9550BK? Potom se vám bude hodit příslušenství k vysavačům SENCOR SRX 0504, které obsahuje náhradní kartáč kombinovaný. Tento náhradní centrální kartáček se hodí pro vysávání koberců a tvrdých podlah. Klíčové vlastnosti příslušenství k vysavačům SENCOR SRX 0504 náhradní kartáč kombiBalení SENCOR SRX 0504 obsahuje náhradní centrální kartáč kombinovanýKartáč je kompatibilní s robotickým vysavačem SRV 9550BK SENCOR SRX 0504 je ideální pro vysávání koberců a tvrdých podlah (alza.cz)

Podobné produkty ako SENCOR SRX 0504 Náhradní kartáč kombi (SENCOR SRX 0504 Náhr. kartáč kombi)
Sinop Naražeč bajonet Micromatic (5061001), LINDR Naražeč kombi (NAR00438), LINDR Naražeč bajonet (NAR01263), ZITTO naražeč ježka (SPTzit003), Sinop Barel sanitační bajonet (4008243), SINOP Smart stream NEW (4967495), SINOP Filtr vodní CPS 500 (5030092), Sinop Anta MK20 s kompresorem (4901160), SINOP Baterie na sodu 7190 (4280011), SINOP Baterie na sodu 2402 (4280001), SINOP Baterie na sodu 8180 (4280020), SINOP Baterie na sodu 7180 (4820010), SINOP Filtr vodní CPS 350 (5030091), Sinop Hadice 3/8" 2+2m (5010010), SINOP Podstavec pro Smart stream NEW (4967496), Sinop Ventil redukční 3/8'' H2O (5030119), SINOP Baterie na sodu 6180M.390 (4280008), Sinop J-G rychlospojka Y 3/8" (5PI2312S), wc vypousteci ventil kombi, wc napousteci ventil kombi, wc kombi nadrz oprava, wc kombi svisly odpad, SINOP Stojan na sodu Trix chrom , 3 tlačítka (4280071), SENCOR SRX 0504 Náhradní kartáč kombi (SENCOR SRX 0504 Náhr. kartáč kombi), Tablety KOMBI MAXI 2.4kg (9536), mora k 521aw sporak kombi, wc kombi jika splachovaci mechanismus, oprava wc splachovaci mechanismus kombi, Sinop J-G rychlospojka 3/8-5/8" BSP (5PI451215C)