Shumee nástěnné držáky na kytary (70091)

Produkt Shumee nástěnné držáky na kytary (70091) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee nástěnné držáky na kytary (70091) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE Nástěnné držáky na kytary (70091)

SHUMEE Nástěnné držáky na kytary (70091)
Detail

Stojan na kytaru - na pověšení do zdi, pro akustické kytary a baskytary, materiál: kov, nosnost 6 kg Stojan na kytaru SHUMEE je perfektním pomocníkem každého muzikanta. Jeho tvar a konstrukční řešení se hodí pro uložení akustických kytar a baskytar, které tak uchráníte před pádem a rozbitím. Stojan na kytaru SHUMEE je nutné připevnit na zeď, takže ušetří opravdu maximum místa. Co do nosnosti, disponuje až 6 kg. Patřičnou odolnost propůjčuje stojanu SHUMEE Nástěnné držáky na kytary kov, z něhož je vyroben. Zásadní vlastnosti stojanu na kytary SHUMEE Nástěnné držáky na kytary Poskytne vašim kytarám bezpečí Využijete pro akustické kytary a baskytary Stojan na kytaru SHUMEE Nástěnné držáky na kytary patří mezi typy do zdi Stabilitu a vzhled poskytl kov Nosnost se vyšplhala na 6 kg Barva stojanu na kytary SHUMEE je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Nástěnné držáky na kytary (70091) , Singlecut elektricke kytary

Nastěnné hodiny Discreet – dřevené

Nastěnné hodiny Discreet – dřevené
Detail

Je to umění? Ne, jsou to nástěnné hodiny Karlsson! Tato prodloužená verze nástěnných hodin Karlsson Discreet má extrémně dlouhý tvar. Jsou dlouhé téměř 1 metr. Design dlouhých nástěnných hodin Karlsson's Discreet vyniká. Moderní hodiny mají trubkovitý tvar, který je úzký, takže velké ručičky vyčnívají po stranách. Při zavěšení na zeď jsou nástěnné hodiny Karlsson's Discreet více než hodiny. Dodají prostoru moderní dekorativní akcent. Dodáváno bez 1 baterie AA. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Nastěnné hodiny Discreet – dřevené , 4 kytary pro

Nástěnné držáky pneumatik, 2 ks

Nástěnné držáky pneumatik, 2 ks
Detail

2 držáky pneumatik pro montáž na stěnu, pro náležité uskladnění letních i zimních pneumatik s ráfky. V sadě s hmoždinkami a šrouby. 2 držáky pneumatik (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnné držáky pneumatik, 2 ks , Čepička na plot s držáky (137271)

SHUMEE Folková akustická cutaway kytara (70131)

SHUMEE Folková akustická cutaway kytara  (70131)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by vám mohla vyhovovat. Tato kytara patří mezi typy Dreadnought s uchu lahodícím zvukem. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Znělý a podmanivý zvuk vyčarujete prostřednictvím 6 strun, osazeny jsou nylonové. Tělo kytary pro vás bude tím pravým, pokud jste si zvykli na výřez. Spolu s kytarou obsahuje balení i obal a popruh. Nejdůležitější funkce akustické kytary SHUMEE Folková akustická cutaway kytara Výrobce jí dodal tvar těla, který se nazývá Dreadnought Materiál přední desky: lípa Kytara má lesklý povrch SHUMEE Folková akustická cutaway kytara je šestistrunná akustická kytara Do vínku dostala struny, které jsou nylonové Dává k dispozici... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická cutaway kytara (70131) , Capital sports barria, nástěnné držáky činky, 6 zarážek, nosnost 250 kg

SHUMEE Nastavitelný stojan na kytaru (70033)

SHUMEE Nastavitelný stojan na kytaru (70033)
Detail

Stojan na kytaru - pro akustické kytary a baskytary, materiál kov, nastavitelná výška, minimální výška 60 mm, maximální výška 80 mm Rádi byste měli svůj hudební nástroj bezpečně uložený, a přesto vždy po ruce? Pak vám zajisté přijde vhod stojan na kytaru SHUMEE, který se stane vaším praktickým pomocníkem. Díky své konstrukci a vlastnostem je určený pro odložení akustických kytar a baskytar. Stojan na kytaru SHUMEE jednoduše postavíte na zem, stačí jen pro něj vybrat to nejvhodnější místo. Abyste jej mohli využívat skutečně bez omezení, snadno nastavíte jeho výšku podle potřeby, a to od 60 do 80 mm. Výrobek byl zhotoven z kvalitního a odolného kovu, poskytne tak výjimečnou životnost. Zásadní přednosti stojanu na kytaru SHUMEE Nastavitelný stojan na kytaru Stojan na kytaru SHUMEE je nezbytný pro bezpečné odkládání vašeho nástroje Vhodný pro akustické typy kytar a baskytar Stojan na kytaru SHUMEE nabízí konstrukci, kterou postavíte na zem Stabilitu a pevnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Nastavitelný stojan na kytaru (70033) , Lenka vypravuje pohádky z kytary

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70134)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70134)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Máte v sobě hudební nadání a chcete si pořídit nový nástroj? Akustická kytara SHUMEE je pro vás jako dělaná. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, se kterými zažijete opravdu pohodové hraní. Své posluchače okouzlíte skvěle znějícími tóny prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tvar těla kytary pro vás bude tím pravým, pokud upřednostňujete modely s výřezem. Zásadní přednosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Materiál přední desky: lípa U kytary se setkáte s lesklou povrchovou úpravou SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara Struny zvolil výrobce nylonové Nabídne vám dohromady 19 pražců Kytara má oblíbený výřez Design kytary SHUMEE Ke zhotovení krku vybral výrobce materiál, jenž je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70134) , Kytarova kosmetika prislusenstvi pro kytary

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70130)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70130)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, tělo Dreadnought, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste vlastnili hudební nástroj, na který se naučíte skvěle hrát? Akustická kytara SHUMEE čeká jen na vás. Tato kytara nabízí tvar Dreadnought s uchu lahodícím zvukem. Akustická kytara je tvořena 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Znělý a podmanivý zvuk vyčarujete prostřednictvím 6 strun, přičemž natažené struny jsou nylonové. Tělo kytary vám bude maximálně vyhovovat, pokud je pro vás pohodlnější praktický výřez. Základní vlastnosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Tvar těla patří k typům Dreadnought Materiál přední desky: lípa Zaujme vás lesklá povrchová úprava kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara Hrát budete na struny, které jsou nylonové Dává k dispozici celkem 19 pražců Tělo kytary... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70130) , Connex držáky na rostliny "fix", 10 kusů (flor78810)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70132)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem  (70132)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by vám mohla vyhovovat. Akustická kytara se může pochlubit rovnými 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tělo kytary a jeho tvar se vám bude hodit, pokud upřednostňujete modely s výřezem. Zásadní přednosti akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem Materiál přední desky: lípa Zaujme vás lesklá povrchová úprava kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem je šestistrunná akustická kytara K dispozici jsou struny nylonové Dává k dispozici celkem 19 pražců Tato kytara má v sobě výřez Design kytary SHUMEE Ke zhotovení krku vybral výrobce materiál, kterým je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE tvoří lípa. Stačí letmý... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem (70132) , Proline 00028051 pro dvě kytary (00028051)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70108)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hrajete, nebo teprve chcete začít a hledáte nejvhodnější nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar bude vyhovovat zejména hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Klíčové přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara má lesklý povrch Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně lípa.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70108) , Intex chladnička nafukovací s 4 držáky na pití (6941057402321)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70112)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tvar kytary se bude hodit zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara má lesklý povrch Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně lípa. Hmatník kytary SHUMEE tvoří lípa. Celkový... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70112) , Gopro nalepovací držáky (aacft-001)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70106)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Jste hudebně založeni a rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Klíčové přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, konkrétně lípa.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70106) , Klarstein twp-ca2pb, pohyblivý stojan na hodinky, držáky na 4 ks

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110)

SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky      (70110)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Udělal by vám radost zbrusu nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Klíčové vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je určená pro dospělé hráče a starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Klasická kytara pro začátečníky (70110) , Štefl: tři rozmary pro tři kytary (bm156)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70111) , Ok baby držáky na vanu k vaničce onda/onda evolution (8008577008094)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Jste v rodině hudebně založeni a rádi byste svému dítku pořídili nový nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Podmanivé tóny vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Díky velikosti 1/2 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70129) , Rokform univerzální nalepovací adatér (pro držáky) (334601p)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Rádi byste svému dítku pořídili nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta pravá volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 1/2 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je ideální pro ty hráče, kteří mají rádi klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70127) , Beercup backspin beer pong, stolek, neonový, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Toužíte po hudebním nástroji, na který budete umět hrát? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy bez výřezu. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je skvělá pro dospělé hráče nebo starší děti Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara má lesklý povrch Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70109) , Jazz pro dvě kytary - emil hradecký + audio online (bm012)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary ocení především hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara má lesklý povrch Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70107) , Virtuos držáky pro zavěšení pokladní zásuvky černý (ekn9006)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113)

SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113)
Detail

Klasická kytara - velikost 4/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Sháníte pro sebe nejvhodnější hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Perfektní a skvěle znějící zvuk vykouzlí prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 4/4 je perfektní pro dospělé hráče či starší děti Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 4/4 Set klasická kytara pro začátečníky (70113) , Držáky pokliček joseph joseph duo 85173, 3ks (85173)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Rádi byste si pořídili nový hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE čeká jen na vás. Akustická kytara je tvořena celkem 19 pražci, díky kterým nebudete chtít nástroj dát ani na chvilku z ruky. Své posluchače okouzlíte skvěle znějícími tóny prostřednictvím 6 strun, osazeny jsou nylonové. Tvar kytary si zamilujete, pokud jste si zvykli na výřez. Rozhodující parametry akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem Materiál přední desky: lípa Obdivujte lesklou povrchovou úpravu kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem je šestistrunná akustická kytara Struny zvolil výrobce nylonové Nabízí celkem 19 pražců Tělo kytary disponuje výřezem Vzhled kytary SHUMEE Ke zhotovení krku zvolil výrobce materiál, jenž je lípa. Hmatník akustické kytary SHUMEE tvoří lípa. Na pohled na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70140) , Joseph joseph držáky pokliček cupboardstore 85149, 4ks (85149)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Chce se vaše dítko naučit hrát na nějaký hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar se bude hodit zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Velikost 1/2 je perfektní pro dětské hráče Tvar těla řadíme mezi typy klasické Materiálem přední desky je lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70123) , Beercup backspin beer pong, souprava, stolek, lines, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125)

SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Hledáte pro vaše dítko vhodný hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří mají rádi praktický výřez. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky Díky velikosti 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické Na přední desku byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Set klasická kytara pro začátečníky (70125) , Shumee nástěnné kostky 3 ks šedé mdf, 323951 (323951)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136)

SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136)
Detail

Akustická kytara - 6 strun, 19 pražců, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Hledáte pro sebe vhodný hudební nástroj? Akustická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Akustická kytara je tvořena 19 pražci, se kterými si na nástroj opravdu rychle zvyknete. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, přičemž uchycené struny jsou nylonové. Tvar těla kytary vám bude maximálně vyhovovat, pokud se vám hraje lépe u typů s výřezem. Nejdůležitější parametry akustické kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem Materiál přední desky: lípa Obdivujte lesklou povrchovou úpravu kytary SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem je šestistrunná akustická kytara Jsou na ní nataženy struny, které jsou nylonové Má k dispozici celkem 19 pražců Kytara nabízí praktický výřez Vzhled kytary SHUMEE K výrobě krku vybral výrobce materiál, kterým je lípa. Hmatník akustické... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Folková akustická kytara s výřezem a ekvalizérem (70136) , Shumee nástěnné krychlové 3 ks černé mdf, 323950 (323950)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Jste v rodině hudebně založeni a rádi byste svému dítku pořídili nový nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar ocení především hudebníci, kteří dávají přednost typům s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti Díky velikosti 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70114) , Shumee nástěnné kostky 3 ks betonově šedá , 326721 (326721)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887)

SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal Touží vaše dítko po hudebním nástroji, na který se naučí hrát? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Perfektní a skvěle znějící zvuk vykouzlí prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary si zamilují zejména hudebníci, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem Velikost 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Tělo má praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Klasická kytara pro začátečníky s obalem (3055887) , Shumee nástěnné kostky 3 ks dub sonoma , 326719 (326719)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tvar kytary se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Díky velikosti 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny byly vybrány nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70126) , Sapho tu039 tucan držáky poličky max 12 mm, stříbrná

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří jsou zvyklí na typy s výřezem. Hlavní přednosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklou povrchovou úpravou Pro krásné tóny je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara je ideální pro ty hráče, kteří mají rádi klasický vzhled. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70122) , Sapho xj018 asoffi držáky skleněné poličky 8 mm, stříbrná

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Pátráte po hudebním nástroji, na který by se vaše dítko naučilo hrát? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělý zvuk a okouzlující tóny dokáže rozdávat prostřednictvím 6 strun, zatímco dlouhou životnost má na starost jejich nylonové provedení. Tělo kytary bude vyhovovat zejména hudebníkům, kteří dávají přednost typům s výřezem. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické Výrobním materiálem přední desky je lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Aby tóny hezky zněly, je osazena 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Tělo kytary disponuje výřezem Design klasické kytary SHUMEE Kytara je perfektní pro všechny hráče, kterým se líbí klasický vzhled. K... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70124) , Oxe náhradní vodící držáky pro inspcam 30 sd (565136)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128)

SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 1/2, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny Poohlížíte se po vhodném nástroji pro vaše dítko? Klasická kytara SHUMEE by se mohla stát tou správnou volbou. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar těla kytary ocení především hudebníci, kteří mají rádi praktický výřez. Klíčové vlastnosti klasické kytary SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti Velikost 1/2 pasuje dětským hráčům Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara nabízí lesklou povrchovou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Pro intenzivnější hraní je přidán praktický výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku posloužil kvalitní materiál, jako je lípa. Hmatník... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 1/2 Klasická kytara pro začátečníky a děti (70128) , Beercup backspin, beer pong stůl, souprava, bílý, diy, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků

Capital Sports Barria, nástěnné držáky činky, 6 zarážek, nosnost 250 kg

Capital Sports Barria, nástěnné držáky činky, 6 zarážek, nosnost 250 kg
Detail

Nástěnné držáky činkové tyče Barria značky Capital Sports přinesou do vašeho fitness studia či domácí posilovny řád. Oba robustní nosníky nabízejí místo pro uložení max. 6 tyčí s celkovou hmotností 250 kg. Potažené černou práškovou barvou chrání držáky před korozí a škrábanci.Balení zahrnuje i speciální šrouby a hmoždinky na bezpečnou montáž nosníků na stěnu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Capital Sports Barria, nástěnné držáky činky, 6 zarážek, nosnost 250 kg , Beercup andrews, sada červených kelímků na pivo s držáky, 2 stojany na sklenice, 3 míčky a pravidla

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Jste muzikantská rodina, ale vašemu dítku chybí ke hře nový hudební nástroj? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělé a podmanivé tóny rozezní prostřednictvím 6 strun, přičemž dlouhou životnost zajišťuje jejich nylonové provedení. Tělo kytary a jeho tvar se bude zamlouvat zvláště hudebníkům, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Zásadní přednosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Díky velikosti 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Povrch kytary má lesklou úpravu Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny zvolil výrobce nylonové Kytara má oblíbený výřez Design klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70121) , Sapho xr009 x-round držáky skleněné poličky 8 mm, stříbrná

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by mohla být ta správná volba. Znělý a podmanivý zvuk vyčaruje prostřednictvím 6 strun, přičemž o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tělo kytary se bude hodit zejména hudebníkům, kteří preferují praktický výřez. Zásadní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Díky velikosti 3/4 je skvělá pro nejmenší hráče Tvar těla můžeme zařadit mezi typy klasické K výrobě přední desky slouží lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Kytara má oblíbený výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si získává na oblibě díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70117)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)

SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)
Detail

Klasická kytara - pro děti, velikost 3/4, 6 strun, lesklá povrchová úprava, přední deska lípa, zadní deska lípa, luby lípa, krk lípa, hmatník lípa, nylonové struny, balení obsahuje obal a popruh Přeje si vaše dítko hrát na hudební nástroj a hledá pro sebe ten pravý? Klasická kytara SHUMEE by mohla být tou pravou. Okouzlující tóny bude vydávat prostřednictvím 6 strun, zatímco o dlouhou životnost se postará jejich nylonové provedení. Tvar kytary ocení především hudebníci, kterým se hraje lépe s typem s výřezem. Hlavní vlastnosti klasické kytary SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky Velikost 3/4 si bude rozumět s dětskými hráči Tvar těla řadíme mezi typy klasické Materiálem přední desky je lípa Kytara disponuje lesklým povrchem Znělé tóny vytváří svými 6 strunami Struny jsou zvoleny nylonové Tělo má praktický výřez Vzhled klasické kytary SHUMEE Kytara si najde své oblíbence díky svému klasickému vzhledu. K výrobě krku byl zvolen kvalitní materiál,... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE 3/4 Set klasická kytara pro děti a začátečníky (70119)

Magnet 3Pagen 2 držáky na karty

Magnet 3Pagen 2 držáky na karty
Detail

V každém věku budete mít své hrací karty vždy pod kontrolou - a Vaše ruce budou volné. Skutečný komplic , když jsou karty příliš velké nebo prsty neposlouchají. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen 2 držáky na karty

Držáky na nápoje do auta (2ks)

Držáky na nápoje do auta (2ks)
Detail

Držáky nápojů do auta Sada obsahuje 2 praktické držáky nápojů do auta. Držáky se pouze zaháknou za dveře. Montáž není nutná. Držáky pojmou kelímky s kávou, plechovky o objemu 0,33l i 0,5l a plastové lahve o objemu 0,5l. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Držáky na nápoje do auta (2ks)

Stojan dort s držáky na sklenice

Stojan dort s držáky na sklenice
Detail

Stojan dort s držáky na sklenice Chystáte se slavit a hledáte dokonalý doplněk, který přinese praktické využití na Váš stůl? Tento stojan na dort je přesně to, co potřebujete! Co tento stojan na dort odlišuje od jiných je jeho design s integrovanými držáky na sklenice. Tyto držáky umožňují elegantně zavěsit sklenice, čímž vytvoříte impozantní a efektní závěsný stůl pro Váš sladký dezert a nápoje. Vaši hosté budou jistě ohromeni tímto originálním a praktickým prvkem, který dodá Vaší akci osobitý šmrnc. počet: 1 ks obsahuje: 1 x stojan na dort (6 otvorů pro zavěšení nápoje), 6 x růžové třásně rozměr: 36 x 22 cm barva: růžovo-zlatá (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Stojan dort s držáky na sklenice

Plastové držáky na svíčky 12 ks

Detail

Plastové držáky na svíčky Vyberte si svíčky s oblíbeným designem a jednoduše je připevněte na držák a zapichte do narozeninového dortu nebo dezertu. obsah: 12 ks rozměr: 2,5 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Plastové držáky na svíčky 12 ks

DREAMBABY Organizér s dvěma držáky na pohár

DREAMBABY Organizér s dvěma držáky na pohár
Detail

Organizér na kočárek Dreambaby usnadňuje cestování s dětmi Vlastnosti: Snadno se připojuje na všechny druhy kočárků. Silné, pevné řemeny. Stylový design. Obsahuje dva držáky na nápoje. Skvělé na uložení věcí, hraček a plen na dosah ruky. (feedo.cz)

Podobné produkty ako DREAMBABY Organizér s dvěma držáky na pohár

Držáky na jisticí klíny, plast, 2 ks

Držáky na jisticí klíny, plast, 2 ks
Detail

Pro upevnění zajišťovacích klínů na přívěs. Barva bílá. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držáky na jisticí klíny, plast, 2 ks

Držáky na lištu Bruns 60466, 2 ks

Držáky na lištu Bruns 60466, 2 ks
Detail

Vhodný držák nástrojů k lištám (obj. č. : 893570, 893571 a 893572) pro univerzální rozšíření. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držáky na lištu Bruns 60466, 2 ks

CONNEX Držáky na rostliny "FIX", 10 kusů (FLOR78810)

CONNEX Držáky na rostliny "FIX", 10 kusů (FLOR78810)
Detail

Příslušenství pro pěstování Vyrobeno z plastu odolného vůči povětrnostním vlivům. Slouží k upevnění rostlin pro přímý růst, snadná a rychlá instalace, pevné držení, 10 kusů (alza.cz)

Podobné produkty ako CONNEX Držáky na rostliny "FIX", 10 kusů (FLOR78810)

Net Set síťka s držáky na stolní tenis

Net Set síťka s držáky na stolní tenis
Detail

Karakal Net Set je síťka s držáky na stolní tenis s chytrým samonavíjecím systémem, který umožňuje napnout síťku až do šíře 185 centimetrů. Síťka Karakal Net Set je vybavena ochranným obalem na zip.Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95064000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Net Set síťka s držáky na stolní tenis

National League síťka s držáky na stolní tenis

National League síťka s držáky na stolní tenis
Detail

Síťka s držáky National League je nesmírně populární kvalitní zápasový set, který se používá při turnajích po celém Česku.Parametry:barva:šedá/ černáhmotnost:1.300 grozměr:220 x 42 x 230 mmMateriál:Ocel/ PVC/ PryžPočet kusů:2x držák + 1x síťObal v ceně:bez obaluRoční kolekce:2014www výrobce:www.butterfly-world.comVýkonnost:výkonnostní hráčiHomologováno:ITTFCelní sazebník:95064000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako National League síťka s držáky na stolní tenis

GoPro Tripod Mounts (Držáky na stojan + mini tripod)

Detail

Držáky pro připojení kamer GoPro ke stativu + lehký Mini Tripod, který se připevňuje k framu nebo krytu kamery GoPro. Všechny tři poskytují pevný základ pro jakoukoliv situaci, kde je stabilita důležitá. (mall.cz)

Podobné produkty ako GoPro Tripod Mounts (Držáky na stojan + mini tripod)

Fasten sada s dvěma univerzálními držáky na válec

Fasten sada s dvěma univerzálními držáky na válec
Detail

Vhodný na Belly boaty a nafukovací čluny, u nichž délka válce přesahuje zadní zrcadlo. Délka 1,5m. (parys.cz)

Podobné produkty ako Fasten sada s dvěma univerzálními držáky na válec

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks
Detail

Hlavní výhody: skvělý nápad na dárek hravý design V sadě: 2 magnetické figurky medvěda a býka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 2,5 x 5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks
Detail

Hlavní výhody: skvělý nápad na dárek hravý design V sadě: 2 magnetické figurky medvěda a býka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 2,5 x 5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks
Detail

Hlavní výhody: skvělý nápad na dárek hravý design V sadě: 2 magnetické figurky medvěda a býka Dodatečné informace: rozměr: 7,5 x 2,5 x 5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Držáky na kancelářské sponky BULL & BEAR Philippi 2 ks

Intex Chladnička nafukovací s 4 držáky na pití (6941057402321)

Intex Chladnička nafukovací s 4 držáky na pití (6941057402321)
Detail

Chladící box o průměru 89cm, 5 držáků na nápoj, 3 vzduchové komory Dětský nafukovací hrad - skvělá skákací zábava do dětského pokojíčku. Vhodný pro děti od 3 let. Je libo vychlazený drink uprostřed přehrady nebo rybníka? Není problém. Nafukovací chladničku jednoduše naplňte vším co máte rádi, připojte ke člunu a můžete vyrazit. Má otvírací víko, je mimořádně stabilní a navíc je doplněna 4 stylovými držáky na nápoje. Všechny součásti jsou vyrobeny z testovaného masivního vinylu, který je zárukou nejen mimořádné odolnosti, ale také dlouhé životnosti. A pro případ nechtěného protržení je přibalena opravná záplata. Vybavte se na léto Nafukovací chladnička s možností připojení ke člunuČtyři držáky na pitíTři vzduchové komory Otevírací víko, mimořádná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Intex Chladnička nafukovací s 4 držáky na pití (6941057402321)

Kidkraft® Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje

Kidkraft® Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let KidKraft Když se oteplí, vaše děti si udělají pohodlí pod třístrannou markýzou dvojitého lehátka. Měkké polštáře vybízejí k opření a odpočinku Držáky na nápoje poskytují prostor pro občerstvení v letních dnech Díky vysoce kvalitní dřevěné konstrukci vypadá toto atraktivní lehátko vždy dobře po všechna roční období Vodoodpudivá látka markýzy, bez UV ochrany Návod k montáži Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 92,71 x 85,09 x 89,54 cm Hmotnost: 14,57 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo a tkanina, 100 % polyester a podložka z polyuretanové pěny. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Povrchy čistěte vlhkým hadříkem. Aby zahradní nábytek vypadal stále dobře, zakryjte jej, když jej nepoužíváte, a podle potřeby jej ošetřete nebo natřete. dřevo bylo z výroby opatřeno vodoodpudivým nátěrem, který snižuje nasákavost při dešti nebo sněžení. Impregnace není trvalá; sluneční záření časem nátěr znehodnotí. Z tohoto důvodu se důrazně doporučuje dřevo každoročně ošetřit vodoodpudivým prostředkem nebo mořidlem. KidKraft O doporučeném přípravku se informujte u místního dodavatele mořidel nebo nátěrů. používá pouze vysoce kvalitní dřevo, aby byl zajištěn co nejbezpečnější výrobek pro použití vašimi dětmi. Přestože je vynaloženo veškeré úsilí na výběr nejkvalitnějšího dostupného dřeva, dřevo je stále produktem přírody. Stejně jako u každého dřeva jsou praskliny a drobné trhlinky ve struktuře normální. Doporučujeme praskliny, které se objeví, obrousit a natřít je vodoodpudivým přípravkem. Jedná se o důležitou součást údržby, která by se měla provádět alespoň jednou ročně, aby se zachovala a maximalizovala životnost a výkonnost domku na hraní. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Kidkraft® Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje

Kidkraft Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje béžové

Kidkraft Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje béžové
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Když se oteplí, děti si rády udělají pohodlí pod třístrannou markýzou dvojitého lehátka KidKraft . Držáky na nápoje jsou ideální pro občerstvení v letních dnech. Toto lehátko je vyrobeno z vysoce kvalitního dřeva odolného proti povětrnostním vlivům, které přečká déšť, slunce i sníh a bude vypadat skvěle po dlouhá léta. Okno ze síťoviny Návod k montáži Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 92,71 x 85,09 x 89,54 cm Hmotnost: 11,48 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo Sanmu, tkanina Pokyny pro péči: Dřevo bylo z výroby opatřeno vodoodpudivým nátěrem, který snižuje nasákavost v případě deště nebo sněžení. Impregnace není trvalá, sluneční záření časem nátěr znehodnotí. Z tohoto důvodu se důrazně doporučuje dřevo každoročně ošetřit vodoodpudivým přípravkem nebo mořidlem. Doporučený produkt vám sdělí místní dodavatel mořidel nebo barev. KidKraft používá pouze vysoce kvalitní dřevo, aby byl výrobek pro vaše děti co nejbezpečnější. Přestože se snažíme vybírat co nejkvalitnější dostupné dřevo, dřevo je stále produktem přírody. Stejně jako u každého dřeva jsou praskliny a drobné prasklinky ve struktuře normální. Doporučujeme praskliny, jakmile se objeví, obrousit a použít vodoodpudivý přípravek. Toto je součástí údržby, která by se měla provádět alespoň jednou ročně, aby se zachovala a maximalizovala životnost a výkonnost produktu. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Kidkraft Dvojité dětské lehátko s držáky na nápoje béžové
singlecut elektricke kytary, 4 kytary pro, Čepička na plot s držáky (137271), Capital Sports Barria, nástěnné držáky činky, 6 zarážek, nosnost 250 kg, Lenka vypravuje pohádky z kytary, kytarova kosmetika prislusenstvi pro kytary, CONNEX Držáky na rostliny "FIX", 10 kusů (FLOR78810), Proline 00028051 pro dvě kytary (00028051), Intex Chladnička nafukovací s 4 držáky na pití (6941057402321), GoPro Nalepovací držáky (AACFT-001), Klarstein TWP-CA2PB, pohyblivý stojan na hodinky, držáky na 4 ks, Štefl: Tři rozmary pro tři kytary (BM156), OK BABY Držáky na vanu k vaničce Onda/Onda Evolution (8008577008094), Rokform univerzální nalepovací adatér (pro držáky) (334601P), BeerCup Backspin Beer Pong, stolek, neonový, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků, Jazz pro dvě kytary - Emil Hradecký + Audio Online (BM012), Virtuos držáky pro zavěšení pokladní zásuvky černý (EKN9006), Držáky pokliček Joseph Joseph Duo 85173, 3ks (85173), JOSEPH JOSEPH Držáky pokliček CupboardStore 85149, 4ks (85149), BeerCup Backspin Beer Pong, souprava, stolek, lines, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků, Shumee Nástěnné kostky 3 ks šedé MDF, 323951 (323951), Shumee Nástěnné krychlové 3 ks černé MDF, 323950 (323950), Shumee Nástěnné kostky 3 ks betonově šedá , 326721 (326721), Shumee Nástěnné kostky 3 ks dub sonoma , 326719 (326719), SAPHO TU039 Tucan držáky poličky max 12 mm, stříbrná, SAPHO XJ018 Asoffi držáky skleněné poličky 8 mm, stříbrná, OXE Náhradní vodící držáky pro InspCam 30 SD (565136), BeerCup Backspin, Beer Pong stůl, souprava, bílý, DIY, rukojeti, držáky na míčky, 6 míčků, BeerCup Andrews, sada červených kelímků na pivo s držáky, 2 stojany na sklenice, 3 míčky a pravidla, SAPHO XR009 X-Round držáky skleněné poličky 8 mm, stříbrná