Shumee markýza s led světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161)

Produkt Shumee markýza s led světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shumee markýza s led světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161) upraviť a produkt hľadať znova.

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161)

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce kovová konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, na kličku a pu povlak, výška 3 m, bílá a modrá barva Potřebujete pro svou terasu ochranu proti slunečnímu záření? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která vám zajistí požadovaný stín. Je vybavena plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný způsob uchycení a jeho rychlá instalace vám umožní být na balkóně nebo terase v bezpečí před přílišným slunečním zářením. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, jakým je hliník a kov. K výrobě plachty slouží polyester, který odpovídá všem kritériím, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka zabrání průchodu světla i nežádoucího UV záření. Do balení markýzy je zahrnuta také její výbava, konkrétně LED pásek. Povedené provedení doplňuje bílá a modrá barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4,5 × 3 m (vך×d). S markýzou SHUMEE si naplno... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m modrobílá (3070161) , Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985)

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m antracitová (3070164)

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m antracitová (3070164)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce kovová konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, na kličku a pu povlak, výška 3 m, antracitová barva Chtěli byste minimalizovat sluneční záření na své terase? Použijte funkční markýzu SHUMEE, která vám nabídne požadovaný stín. K použití má připravenou plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení je ideální pro každou terasu nebo balkón a umožní vám trávit slunečné dny venku pohodlně ve stínu. Aby byla konstrukce dostatečně robustní, vybral výrobce kvalitní materiál, jakým je hliník a kov. Výrobním materiálem plachty je polyester, který odpovídá všem kritériím, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. K výbavě markýzy patří LED pásek. Designové ztvárnění podtrhuje antracitová barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4,5 × 3 m (vך×d). S markýzou SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m antracitová (3070164) , Jumpking oval-pod 3×4,5 m (jpo1015g16)

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m oranžovo-hnědá (3070165)

SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m oranžovo-hnědá (3070165)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce kovová konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, na kličku a pu povlak, výška 3 m, hnědá a oranžová barva Chtěli byste ochránit část prostoru u svého domu před sluncem? Pořiďte si moderní markýzu SHUMEE, která vám nabídne požadovaný stín. Má plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsobu uchycení se vyznačuje snadnou instalací a umožní vám užívat si svou terasu nejen v letních měsících. Aby byla konstrukce dostatečně odolná vůči vlivům počasí, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně hliník a kov. Výrobním materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Tato kvalitní látka poskytuje UV ochranu a vysokou míru nepropustnosti světla. Obsahem výbavy markýzy je LED pásek. Povedené provedení doplňuje hnědá a oranžová barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4,5 × 3 m (vך×d). Díky markýze SHUMEE bude venkovní posezení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem 4,5 x 3 m oranžovo-hnědá (3070165) , Led party osvětlení na baterie, 30 žárovek, 4,5 m

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 200cm (145850)

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 200cm (145850)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, výška 3 m, modrá a žlutá barva Potřebujete ochranu před sluncem pro část prostoru u svého domu? Dobrým tipem je efektivní markýza SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. Je opatřena plachtou, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný princip upevnění spolu se snadnou instalací se postará o to, že vaše terasa bude vždy dobře chráněna před sluncem. Aby její konstrukce byla dostatečně stabilní, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení očekáváte. Látka vynikající kvality nabízí ochranu proti UV záření a světelnou nepropustnost. Zajímavé provedení podtrhuje modrá a žlutá barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 2 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno užijete pobyt venku na své zahradě nebo balkónu. Klíčové vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 200cm (145850) , M-pets natura sisalové hračky s peřím 24 × 4,5 × 4,5 cm (6953182710950)

SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 200cm (145843)

SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 200cm (145843)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Plánujete ochránit svou terasu před přílišným slunečním zářením? Využijte praktickou markýzu SHUMEE, která vám zajistí požadovaný stín. Je vybavena plachtou, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsobu uchycení se vyznačuje snadnou instalací a umožní vám užívat si svou terasu nejen v letních měsících. Aby byla konstrukce dostatečně pevná, použil výrobce kvalitní materiál, kterým je ocel. K výrobě plachty slouží polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež od stínicího zařízení očekáváte. Tato kvalitní látka poskytuje UV ochranu a vysokou míru nepropustnosti světla. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 2 m (vך). S markýzou SHUMEE si budete moci plně užívat relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 200cm Markýza SHUMEE vás ochrání před přímým slunečním zářením na terase Její tvar je obdélník Závěsný princip... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 200cm (145843) , Shumee s led světlem bílý umělá kůže 180×200 cm, 285437 (285437)

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 400cm (145854)

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 400cm (145854)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Rádi byste ochránili svou terasu před slunečním zářením? Použijte funkční markýzu SHUMEE, která vám nabídne požadovaný stín. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení společně s rychlou instalací vám umožní být na balkóně nebo terase v bezpečí před přílišným slunečním zářením. Aby byla konstrukce adekvátně odolná, posloužil k její výrobě kvalitní materiál, jako je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který vyhovuje všem požadavkům, jež od stínicího zařízení potřebujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno užijete klid a pohodu své zahrady. Hlavní vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 400cm Markýza SHUMEE vás ochrání před přímým slunečním zářením na terase Její tvar představuje obdélník Závěsný... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 400cm (145854) , Shumee s led světlem černý umělá kůže 90×200 cm, 285426 (285426)

SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 300 cm (145873)

SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 300 cm (145873)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, výška 3 m, krémová barva Rádi byste ochránili svou terasu před slunečním zářením? Vhodným výběrem je praktická markýza SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. K použití má připravenou plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení a jednoduchá instalace vás ochrání před škodlivými slunečními paprsky a umožní vám trávit letní dny na balkoně či terase. Aby byla konstrukce adekvátně odolná, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který vyhovuje všem požadavkům, jež od stínicího zařízení očekáváte. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Designové provedení umocňuje krémová barva. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3 × 3 m (vך). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete pohodlí venkovního posezení. Klíčové vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 300... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 300 cm (145873) , Shumee s led světlem šedý umělá kůže 160×200 cm, 280310 (280310)

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 250 cm (145851)

SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 250 cm (145851)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Plánujete ochránit svou terasu před přílišným slunečním zářením? Využijte praktickou markýzu SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Disponuje plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný způsob uchycení společně s jednoduchou instalací vám zajistí účinnou ochranu před slunečním zářením, abyste si mohli užít venkovní aktivity s větší pohodou. Aby byla konstrukce dostatečně robustní, posloužil k její výrobě kvalitní materiál, jako je ocel. K výrobě plachty slouží polyester, který naplňuje všechny nároky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 2,5 m (vך). Díky markýze SHUMEE si naplno vychutnáte odpočinek na zahradě nebo terase. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 250 cm Markýza SHUMEE poskytne dostatečné stínění pro vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, žlutomodrá 250 cm (145851) , Shumee s led světlem černobílý umělá kůže 140×200 cm, 280364 (280364)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 150 cm (145863)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 150 cm (145863)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m, antracitová barva Chtěli byste minimalizovat sluneční záření u svého domu nebo posezení? Zvolte praktickou markýzu SHUMEE, která poskytne stín potřebnému místu. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení je jednoduchý na montáž a postará se o maximální ochranu před slunečními paprsky. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, vybral výrobce kvalitní materiál, jakým je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení požadujete. Tato kvalitní látka poskytuje UV ochranu a vysokou míru nepropustnosti světla. K zajímavému provedení přispívá antracitová barva. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 1,5 m (vך). Díky markýze SHUMEE si naplno vychutnáte odpočinek na zahradě nebo terase. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 150 cm Markýza SHUMEE zastíní... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 150 cm (145863) , Shumee s led světlem šedý umělá kůže 160×200 cm, 284802 (284802)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 300 cm (145866)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 300 cm (145866)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Chcete ochránit určitý prostor u svého domu před slunečním zářením? Použijte funkční markýzu SHUMEE, která vám zajistí požadovaný stín. K použití má připravenou plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení a jednoduchá instalace vás ochrání před škodlivými slunečními paprsky a umožní vám trávit letní dny na balkoně či terase. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, použil výrobce kvalitní materiál, kterým je ocel. K výrobě plachty slouží polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení očekáváte. Kvalitní látka se může pochlubit UV ochranou i světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3 × 3 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno užijete pohodlí venkovního posezení. Hlavní vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 300 cm Markýza SHUMEE zabezpečí potřebné zastínění na určité... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 300 cm (145866) , Shumee s led světlem černý umělá kůže 90×200 cm, 280302 (280302)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 400 cm (145868)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 400 cm (145868)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku Přemýšlíte o ochraně své terasy před přílišným slunečním zářením? Vhodným řešením je kvalitní markýza SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. Má plachtu, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný princip připevnění spolu s jednoduchou montáží vám poskytne prostor chráněný před slunečními paprsky a umožní vám tak trávit horké letní dny na zahradě. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, posloužil k její výrobě kvalitní materiál, jako je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Látka prvotřídní kvality nabízí UV ochranu před paprsky a zabraňuje průchodu světla. Šířka markýzy SHUMEE je 4 m. Díky markýze SHUMEE si naplno vychutnáte odpočinek na zahradě nebo terase. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 400 cm Markýza SHUMEE umožní odpočinek ve stínu na... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 400 cm (145868) , Shumee s led světlem bílý umělá kůže 90×200 cm, 285432 (285432)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antarcit 350 cm (145867)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antarcit 350 cm (145867)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Zvažujete možnost ochránit svou terasu před slunečním zářením? Využijte praktickou markýzu SHUMEE, která vám poskytne nutný stín. Disponuje plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný princip upevnění spolu se snadnou instalací se postará o to, že vaše terasa bude vždy dobře chráněna před sluncem. Aby byla konstrukce dostatečně robustní, zvolil výrobce ke zhotovení kvalitní materiál, kterým je ocel. Materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 3,5 m (vך). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete pobyt venku na své zahradě nebo balkónu. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antarcit 350 cm Markýza SHUMEE poskytne potřebné stínění pro část vaší zahrady Její tvar je obdélník Závěsný... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antarcit 350 cm (145867) , Shumee s led světlem černobílý umělá kůže 90×200 cm, 280362 (280362)

SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 400 cm (145875)

SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 400 cm (145875)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Rádi byste ochránili svou terasu před slunečním zářením? Vhodným řešením je kvalitní markýza SHUMEE, která vám poskytne nutný stín. Disponuje plachtou, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení a jednoduchá instalace vás ochrání před škodlivými slunečními paprsky a umožní vám trávit letní dny na balkoně či terase. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, vybral výrobce kvalitní materiál, jakým je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který vyhovuje všem požadavkům, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 4 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno užijete klid a pohodu své zahrady. Klíčové přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 400 cm Markýza SHUMEE vám zaručí stín na terase Její tvar představuje obdélník... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, krémová 400 cm (145875) , Shumee s led světlem šedý umělá kůže 90×200 cm, 285438 (285438)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 200 cm (145864)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 200 cm (145864)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Chcete ochránit určitý prostor u svého domu před slunečním zářením? Pořiďte si moderní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Disponuje plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný způsob uchycení je jednoduchý na montáž a postará se o maximální ochranu před slunečními paprsky. Aby byla konstrukce dostatečně pevná, vybral výrobce kvalitní materiál, jakým je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který naplňuje všechny nároky, jež od stínicího zařízení očekáváte. Textil prvotřídní kvality disponuje ochranou před UV zářením a nepropustností světla. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 2 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno užijete odpočinek na zahradě. Hlavní vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 200 cm Markýza SHUMEE zastíní vaši terasu Její tvar je obdélník Závěsný způsob uchycení Výrobním materiálem konstrukce je ocel Pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 200 cm (145864) , Shumee s led světlem černý umělá kůže 140×200 cm, 285429 (285429)

SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 300 cm (145845)

SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 300 cm (145845)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Přemýšlíte o instalaci ochrany před sluncem u svého domu? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení umožňuje jednoduchou montáž a spolehlivou ochranu před slunečními paprsky. Aby byla konstrukce dostatečně robustní, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, jakým je ocel. Materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež od stínicího zařízení požadujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 3 m (vך). Díky markýze SHUMEE bude venkovní posezení naprosto dokonalým zážitkem i během slunečných dní. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 300 cm Markýza SHUMEE poskytne stín na vaší terase Jejím tvarem je obdélník Závěsný způsob přichycení K... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, modrobílá 300 cm (145845) , Shumee s led světlem bíločerný umělá kůže 140×200 cm , 285681 (285681)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 250 cm (145865)

SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 250 cm (145865)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, ocelová konstrukce, polyesterová plachta, na kličku, výška 3 m Zvažujete možnost ochránit svou terasu před slunečním zářením? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která vám poskytne nutný stín. Je opatřena plachtou, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení je jednoduchý na montáž a postará se o maximální ochranu před slunečními paprsky. Aby byla konstrukce dostatečně pevná, použil výrobce kvalitní materiál, kterým je ocel. Výrobním materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení požadujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 2,5 m (vך). S markýzou SHUMEE si naplno vychutnáte odpočinek na zahradě nebo terase. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 250 cm Markýza SHUMEE vám zaručí stín na terase Její tvar představuje obdélník Závěsný princip připevnění Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED světlem, antracit 250 cm (145865) , Shumee s led světlem černý umělá kůže 160×200 cm, 285430 (285430)

SHUMEE Markýza s LED a senzorem větru, modrobílá 350x250 cm 3069731 (Shumee_3069091)

SHUMEE Markýza s LED a senzorem větru, modrobílá 350x250 cm 3069731 (Shumee_3069091)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, bez ohebného kloubu a na kličku Hledáte řešení, jak ochránit část prostoru u svého domu před přílišným sluncem? Vyzkoušejte efektivní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsobu uchycení se vyznačuje snadnou instalací a umožní vám užívat si svou terasu nejen v letních měsících. Aby byla konstrukce dostatečně odolná, vybral výrobce kvalitní materiál, jakým je hliník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka disponuje ochranou proti UV záření a světelnou nepropustností. Do balení markýzy je zahrnuta také její výbava, konkrétně Dálkové ovládání, LED pásek a Senzor větru. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3,5 × 2,5 m (š×d). S markýzou SHUMEE si naplno užijete relaxaci na čerstvém vzduchu. Zásadní vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s LED a senzorem větru, modrobílá 350x250 cm 3069731 (Shumee_3069091) , Shumee s led světlem černý umělá kůže 180×200 cm, 285431 (285431)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta, bílá a modrá barva Přemýšlíte o instalaci ochrany před sluncem u svého domu? Vhodným výběrem je praktická markýza SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný uchycení přináší jistotu snadné montáže a poskytne účinnou ochranu před sluncem. Materiálem plachty je polyester, který naplňuje všechny nároky, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Látka prvotřídní kvality nabízí UV ochranu před paprsky a zabraňuje průchodu světla. K designovému ztvárnění přispívá bílá a modrá barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 4 × 3 m (š×d). S markýzou SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) Markýza SHUMEE ochrání terasu před slunečním svitem Její tvar představuje obdélník Závěsný princip kotvení Ke zhotovení plachty byl použitý kvalitní materiál, jakým je polyester... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 4 x 3 m(bez rámu) (141011) , Shumee s led světlem bílý umělá kůže 120×200 cm, 285434 (285434)

Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome

Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se skvěle hodí nad okna, na terasu, na balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z vysoce kvalitní látky potažené vrstvou PA a je nejen vodovzdorná, ale nepropouští ani UV záření a skvěle odolává rozmarům počasí. Silný ocelový rám zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost. Polyesterovou stříšku můžete snadno stáhnout a vyprat. Tento produkt vytvoří nejen běžné zastínění, ale touto je možné zakrýt i celé okno. Nosná tyč a řetízek vám umožní markýzu zatahovat. Výšku a úhel markýzy si navíc můžete taktéž nastavit tak, abyste vytvořili optimální stín. Solární energií nabíjená LED světla, které jsou součástí markýzy, vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Produkt se snadno sestavuje. Produkt je třeba instalovat na hladké a rovné plochy.Barva:hnědá / oranžováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PARozměry:šířka: 350 cmhloubka: 150 cmHmotnost:6,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome , Sixtol sx5030 s led světlem kšiltovka

Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome

Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se skvěle hodí nad okna, na terasu, na balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z vysoce kvalitní látky potažené vrstvou PA a je nejen vodovzdorná, ale nepropouští ani UV záření a skvěle odolává rozmarům počasí. Silný ocelový rám zajišťuje její pevnost a dlouhou životnost. Polyesterovou stříšku můžete snadno stáhnout a vyprat. Tento produkt vytvoří nejen běžné zastínění, ale touto je možné zakrýt i celé okno. Nosná tyč a řetízek vám umožní markýzu zatahovat. Výšku a úhel markýzy si navíc můžete taktéž nastavit tak, abyste vytvořili optimální stín. Solární energií nabíjená LED světla, které jsou součástí markýzy, vám v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Produkt se snadno sestavuje. Produkt je třeba instalovat na hladké a rovné plochy.Barva:hnědá / oranžováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PARozměry:šířka: 350 cmhloubka: 150 cmHmotnost:6,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Zatahovací markýza s LED světlem 350x150 cm Dekorhome , Sixtol sx5036 s led světlem kšiltovka

Automatická zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m modrobílá (3069986)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m modrobílá (3069986)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta, výškové nastavení a na kličku, bílá a modrá barva Hledáte řešení, jak ochránit část prostoru u svého domu před přílišným sluncem? Vhodným řešením je kvalitní markýza SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. K použití má připravenou plachtu, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný uchycení přináší jistotu snadné montáže a poskytne účinnou ochranu před sluncem. Materiálem plachty je polyester, který naplňuje všechny nároky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka nabízí ochranu proti UV záření a také nepropustnost světla. Výbavu markýzy tvoří Dálkové ovládání. K zajímavému provedení přispívá bílá a modrá barva. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 4,5 × 3 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete pobyt venku na své zahradě nebo balkónu. Klíčové vlastnosti produktu Automatická zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m modrobílá Markýza SHUMEE vás ochrání před přímým slunečním zářením na terase (alza.cz)

Podobné produkty ako Automatická zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m modrobílá (3069986) , Sixtol sx5038 s led světlem kšiltovka

Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome

Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se hodí nad okna, na terasu či balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z kvalitního polyesteru potaženého vrstvou PU, a proto odpuzuje vodu i špínu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům a UV záření. Silný ocelový rám jí dodává na odolnosti a prodlužuje její životnost. Polyesterová stříška se snadno čistí, lze ji totiž sejmout a oprat. Markýzu je možné zatahovat a roztahovat pomocí ruční kliky. Nastavit můžete i její výšku a sklon. Solárně napájená LED světla vám navíc v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Sestavení markýzy je jednoduché. Zatahovací markýza se bude skvěle hodit na vaši zahradu. Tato markýza funguje na ruční ovládání.Barva:hnědá / oranžováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PURozměry:šířka: 400 cmhloubka: 120 cmvýška: 200 - 300 cmprůměr opěrné tyče: 15 mmdélka pákové rukojeti: 125 cmHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome , Sixtol sx5034 s led světlem kšiltovka

Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome

Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se hodí nad okna, na terasu či balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z kvalitního polyesteru potaženého vrstvou PU, a proto odpuzuje vodu i špínu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům a UV záření. Silný ocelový rám jí dodává na odolnosti a prodlužuje její životnost. Polyesterová stříška se snadno čistí, lze ji totiž sejmout a oprat. Markýzu je možné zatahovat a roztahovat pomocí ruční kliky. Nastavit můžete i její výšku a sklon. Solárně napájená LED světla vám navíc v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Sestavení markýzy je jednoduché. Zatahovací markýza se bude skvěle hodit na vaši zahradu. Tato markýza funguje na ruční ovládání.Barva:hnědá / oranžováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PURozměry:šířka: 400 cmhloubka: 120 cmvýška: 200 - 300 cmprůměr opěrné tyče: 15 mmdélka pákové rukojeti: 125 cmHmotnost:10 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Ručně zatahovací markýza s LED světlem 400x120 cm Dekorhome , Viewlux 10x21mm s led světlem (a630)

SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 6 x 3 m (141015)

SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 6 x 3 m (141015)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta Plánujete ochránit svou terasu před přílišným slunečním zářením? Zvolte praktickou markýzu SHUMEE, která zastíní potřebnou část vašeho domu. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný princip upevnění spolu se snadnou instalací se postará o to, že vaše terasa bude vždy dobře chráněna před sluncem. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 6 × 3 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete odpočinek na zahradě. Hlavní přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 6 x 3 m Markýza SHUMEE zamezí přímému slunečnímu záření na terase Její tvar je obdélník Závěsný způsob montáže K výrobě plachty byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester Rozměry markýzy odpovídají 6 × 3 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 6 x 3 m (141015) , Markýza pro obytné vozy a karavany 3,6 x 2 x 2,15 m béžová (shumee_148144)

OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome

OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se hodí nad okna, na terasu či balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z kvalitního polyesteru potaženého vrstvou PU, a proto odpuzuje vodu i špínu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům a UV záření. Silný ocelový rám jí dodává na odolnosti a prodlužuje její životnost. Polyesterová stříška se snadno čistí, lze ji totiž sejmout a oprat. Markýzu je možné zatahovat a roztahovat pomocí ruční kliky. Nastavit můžete i její výšku a sklon. Solárně napájená LED světla vám navíc v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Sestavení markýzy je jednoduché. Zatahovací markýza se bude skvěle hodit na vaši zahradu. Tato markýza funguje na ruční ovládání.ROZBALENO. NEFUNKČNÍ LED SVĚTLO!Barva:krémováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PURozměry:šířka: 200 cmhloubka: 120 cmvýška: 200 - 300 cmprůměr opěrné tyče: 15 mmdélka pákové rukojeti: 125 cmHmotnost:7,9 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome , Závěsný dřevěný domeček s led světlem anděl, 5 x 8,2 cm

OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome

OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome
Detail

Tato zatahovací markýza se hodí nad okna, na terasu či balkon nebo na zahradu. Markýza je vyrobená z kvalitního polyesteru potaženého vrstvou PU, a proto odpuzuje vodu i špínu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům a UV záření. Silný ocelový rám jí dodává na odolnosti a prodlužuje její životnost. Polyesterová stříška se snadno čistí, lze ji totiž sejmout a oprat. Markýzu je možné zatahovat a roztahovat pomocí ruční kliky. Nastavit můžete i její výšku a sklon. Solárně napájená LED světla vám navíc v noci poskytnou energeticky úsporné osvětlení. Sestavení markýzy je jednoduché. Zatahovací markýza se bude skvěle hodit na vaši zahradu. Tato markýza funguje na ruční ovládání.ROZBALENO. NEFUNKČNÍ LED SVĚTLO!Barva:krémováMateriál:ocel / 100% polyester potažený vrstvou PURozměry:šířka: 200 cmhloubka: 120 cmvýška: 200 - 300 cmprůměr opěrné tyče: 15 mmdélka pákové rukojeti: 125 cmHmotnost:7,9 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako OUTLET - Ručně zatahovací markýza s LED světlem 200x120 cm Dekorhome , Hadice pračková, přívodní s kolínkem, 4,5 m (147807)

SHUMEE Markýza s roletou a LED světlem, krémová 400 x 300 cm 3069422 (Shumee_3069422)

SHUMEE Markýza s roletou a LED světlem, krémová 400 x 300 cm 3069422 (Shumee_3069422)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce, polyesterová plachta, bez ohebného kloubu a na kličku, výška 3 m Chcete chránit svou terasu před slunečním zářením a hledáte vhodné řešení? Vhodným řešením je kvalitní markýza SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. Disponuje plachtou, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení a jeho rychlá instalace vám umožní být na balkóně nebo terase v bezpečí před přílišným slunečním zářením. Aby byla konstrukce dostatečně odolná vůči vlivům počasí, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, konkrétně hliník. K výrobě plachty slouží polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Kvalitní látka se může pochlubit UV ochranou i světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3 × 4 × 3 m (vך×d). Díky markýze SHUMEE si naplno vychutnáte posezení na své zahradě. Hlavní vlastnosti produktu SHUMEE Markýza s roletou a LED světlem, krémová 400 x 300 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Markýza s roletou a LED světlem, krémová 400 x 300 cm 3069422 (Shumee_3069422) , Starlyf table express s led světlem (p117020)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 4,5 x 3 m 311989 (Shumee_311989)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 4,5 x 3 m 311989 (Shumee_311989)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Zvažujete možnost ochránit svou terasu před slunečním zářením? Vhodným výběrem je praktická markýza SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Kvalitní látka zabrání průchodu světla i nežádoucího UV záření. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 4,5 × 3 m (š×d). S markýzou SHUMEE si naplno užijete příjemné prostředí venkovního posezení. Klíčové přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 4,5 x 3 m 311989 Markýza SHUMEE poskytne stín na vaší terase Její tvar představuje obdélník Pro plachtu výrobce zvolil kvalitní materiál, kterým je polyester Markýza měří 4,5 × 3 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 4,5 x 3 m 311989 (Shumee_311989) , Lupa wedo s led světlem modrá (2717503)

Ručně zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m antracitová (3070179)

Ručně zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m antracitová (3070179)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce kovová konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, na kličku a pu povlak, výška 3 m, antracitová barva Plánujete ochránit svou terasu před přílišným slunečním zářením? Vhodným výběrem je praktická markýza SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Je vybavena plachtou, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení a jednoduchá instalace vás ochrání před škodlivými slunečními paprsky a umožní vám trávit letní dny na balkoně či terase. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, zvolil výrobce ke zhotovení kvalitní materiál, kterým je hliník a kov. K výrobě plachty slouží polyester, který naplňuje všechny nároky, jež od stínicího zařízení požadujete. Tato kvalitní látka poskytuje UV ochranu a vysokou míru nepropustnosti světla. K zajímavému provedení přispívá antracitová barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 5 × 3 m (vך×d). S markýzou SHUMEE bude venkovní posezení naprosto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ručně zatahovací markýza se sloupky 5 x 3 m antracitová (3070179) , Kužel dopravní skládací s led světlem (148332)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m modrobílá (3070146)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m modrobílá (3070146)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení a na kličku, výška 3 m, bílá a modrá barva Potřebujete ochranu před sluncem pro část prostoru u svého domu? Pořiďte si moderní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Má plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení spolu s jednoduchou instalací představuje způsob, jak trávit slunečné dny na balkóně bez obav z přílišného slunečního záření. Aby byla konstrukce adekvátně odolná, k její výrobě byl vybrán kvalitní materiál, jakým je hliník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení požadujete. Látka prvotřídní kvality disponuje UV ochranou a světelnou nepropustností. Obsahem výbavy markýzy je Dálkové ovládání. Designové provedení umocňuje bílá a modrá barva. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 4 × 3 m (vך×d). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete atmosféru svého venkovního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m modrobílá (3070146) , Blumfeldt bari doppio 616, dvojitá boční markýza, 6 x 1.6 m, hliník, antracitová

SHUMEE Plachta stínící, krémová 3 x 4 x 5 m (311201)

SHUMEE Plachta stínící, krémová 3 x 4 x 5 m (311201)
Detail

Stínící plachta Barva: krémováMateriál: HDPERozměry: 3 x 4 x 5 mTvar: trojúhelníkovýPřibližně 90% ochrana proti UV zářeníPropouští vítr i voduProdyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísnímTrojúhelníková upevňovací oka z nerezové oceli v každém rohuVčetně 3 x 1,5 m PE lanaMontáž nutná: ano (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta stínící, krémová 3 x 4 x 5 m (311201)

SHUMEE Plachta stínící, antracit 3 x 4 x 5 m (311091)

SHUMEE Plachta stínící, antracit 3 x 4 x 5 m (311091)
Detail

Stínící plachta Barva: antracitováMateriál: HDPERozměry: 3 x 4 x 5 mTvar: trojúhelníkovýPřibližně 90% ochrana proti UV zářeníPropouští vítr i voduProdyšný HDPE, odolný vůči UV záření a plísnímNerezové spojovací prvky v každém rohuVčetně 3 x 1,5 m PE lanaMontáž nutná: ne (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta stínící, antracit 3 x 4 x 5 m (311091)

Nexos 1031 Světelný závěs s LED diodami - 3 x 3 m studená bílá 128 LED

Nexos 1031 Světelný závěs s LED diodami - 3 x 3 m studená bílá 128 LED
Detail

Originální a krásný LED světelný závěs využijete v interiéru, na zahradě, i kdekoliv v exteriéru. Je voděodolné a můžete ho proto využít v interiéru i v exteriéru. Jedná se i o zajímavé party osvětlení, u kterého jistě oceníte jednoduchou instalaci a úsporu energie díky LED diodám. Užijte si sváteční atmosféru s našimi produkty. Integrovaný časovač je opravdu praktický. Nastavte si dobu svícení na 6 hodin, po kterých následuje 18 hodinová přestávka. Lze si libovolně zvolit funkci časovače a nepřetržitého svícení. Technické údaje: spotřeba energie: 128 studeně bílých LED diod po 3,0 V / 0,02 A = ca. 7,7 W rozměry výrobku: 3 x 3 m napájení: 230 V / 24 V DC délka kabelu: 10 m (průhledný kabel) test bezpečnosti časovač: 6 hodin ochrana: IP44 - určeno pro venkovní použití Obsah balení: 1 x LED závěs 1 x napájení (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Nexos 1031 Světelný závěs s LED diodami - 3 x 3 m studená bílá 128 LED

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922)

SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m  311922 (Shumee_311922)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Chtěli byste minimalizovat sluneční záření na své terase? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která zakryje požadovanou část vašeho domu. Obsahuje plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Materiálem plachty je polyester, který splňuje veškerá kritéria, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Pro tuto látka je charakteristická UV ochrana a vysoká světelná nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 5 × 3,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Zásadní vlastnosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 Markýza SHUMEE zamezí přímému slunečnímu záření na terase Její tvar je obdélník Pro výrobu plachty byl zvolen kvalitní materiál, jímž je polyester Rozměry markýzy činí 5 × 3,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, modro-bílá 5 x 3,5 m 311922 (Shumee_311922)

SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 3 x 2,5 m (141013)

SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 3 x 2,5 m (141013)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta, hmotnost 2,76 kg, krémová barva Rádi byste ochránili svou terasu před slunečním zářením? Použijte funkční markýzu SHUMEE, která poskytne stín potřebnému místu. K použití má připravenou plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení společně s jednoduchou instalací vám zajistí účinnou ochranu před slunečním zářením, abyste si mohli užít venkovní aktivity s větší pohodou. K výrobě plachty slouží polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení požadujete. Textil prvotřídní kvality disponuje ochranou před UV zářením a nepropustností světla. Povedené provedení doplňuje krémová barva. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 2,45 × 2,5 m (š×d). Její hmotnost se rovná 2,76 kg. Díky markýze SHUMEE si naplno užijete příjemné prostředí venkovního posezení. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 3 x 2,5 m Markýza SHUMEE zastíní vaši terasu Její tvar je obdélník... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, krémová 3 x 2,5 m (141013)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracit 4 x 3,5 m 311948 (Shumee_311948)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracit 4 x 3,5 m 311948 (Shumee_311948)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Přemýšlíte o ochraně své terasy před přílišným slunečním zářením? Vyberte si kvalitní markýzu SHUMEE, která poskytne stín na požadované části vašeho domu. K použití má připravenou plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení požadujete. Látka vynikající kvality nabízí ochranu proti UV záření a světelnou nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE činí 4 × 3,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete odpočinek na zahradě. Klíčové přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, antracit 4 x 3,5 m 311948 Markýza SHUMEE zastíní potřebnou část vaší zahrady Její tvar je obdélník K výrobě plachty byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester Rozměry markýzy odpovídají 4 × 3,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, antracit 4 x 3,5 m 311948 (Shumee_311948)

Závěsný dřevěný domeček s LED světlem Anděl, 5 x 8,2 cm

Závěsný dřevěný domeček s LED světlem Anděl, 5 x 8,2 cm
Detail

Dřevěná ozdobička ve tvaru rozsvíceného domečku vám pomůže ke stylové vánoční výzdobě. Má všestranné využití. Díky jutovému provázku ji lze snadno zavěsit. (4home.cz)

Podobné produkty ako Závěsný dřevěný domeček s LED světlem Anděl, 5 x 8,2 cm

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m žlutobílá (3070148)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m žlutobílá (3070148)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení, na kličku a pu povlak, výška 3 m, bílá a žlutá barva Chcete chránit svou terasu před slunečním zářením a hledáte vhodné řešení? Pořiďte si moderní markýzu SHUMEE, která zastíní potřebnou část vašeho domu. Obsahuje plachtu, přičemž její tvar je obdélník. Závěsný způsob uchycení je ideální pro každou terasu nebo balkón a umožní vám trávit slunečné dny venku pohodlně ve stínu. Aby byla konstrukce dostatečně odolná, posloužil k její výrobě kvalitní materiál, jako je hliník. K výrobě plachty slouží polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení očekáváte. Kvalitní látka se může pochlubit UV ochranou i světelnou nepropustností. K výbavě markýzy patří Dálkové ovládání. K designovému ztvárnění přispívá bílá a žlutá barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4 × 3 m (vך×d). S markýzou SHUMEE bude venkovní posezení naprosto dokonalým zážitkem i během... (alza.cz)

Podobné produkty ako Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m žlutobílá (3070148)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m oranžovohnědá (3070150)

Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m oranžovohnědá (3070150)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, hliníková konstrukce, polyesterová plachta, výškové nastavení a na kličku, výška 3 m, hnědá a oranžová barva Přemýšlíte o ochraně své terasy před přílišným slunečním zářením? Rozhodněte se pro moderní markýzu SHUMEE, která vám nabídne požadovaný stín. Je vybavena plachtou, jejíž tvar představuje obdélník. Závěsný způsob uchycení je jednoduchý k instalaci a zajistí vám pohodlí na terase i za slunečného počasí. Aby byla konstrukce dostatečně odolná proti vnějším vlivům, použil výrobce kvalitní materiál, kterým je hliník. K výrobě plachty slouží polyester, který uspokojí všechny požadavky, jež od stínicího zařízení očekáváte. Tato kvalitní látka poskytuje UV ochranu a vysokou míru nepropustnosti světla. Výbavu markýzy tvoří Dálkové ovládání. Zajímavé provedení umocňuje hnědá a oranžová barva. Rozměry markýzy SHUMEE činí 3 × 4 × 3 m (vך×d). S markýzou SHUMEE si budete moct vychutnat pohodu a relaxaci venku na čerstvém vzduchu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Automatická zatahovací markýza se sloupky 4 x 3 m oranžovohnědá (3070150)

Náhradní plachta na markýzu hnědá 4 x 3 m 311977 (Shumee_311977)

Náhradní plachta na markýzu hnědá 4 x 3 m  311977 (Shumee_311977)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Chtěli byste ochránit část prostoru u svého domu před sluncem? Dobrým tipem je efektivní markýza SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Je opatřena plachtou, jejímž tvarem je obdélník. K výrobě plachty slouží polyester, který v sobě kombinuje všechna kritéria, jež od stínicího zařízení očekáváte. Textil prvotřídní kvality disponuje ochranou před UV zářením a nepropustností světla. Rozměry markýzy SHUMEE činí 4 × 3 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si naplno užijete atmosféru svého venkovního posezení. Zásadní vlastnosti produktu Náhradní plachta na markýzu hnědá 4 x 3 m 311977 Markýza SHUMEE zabezpečí zastínění na vaší terase Její tvar je obdélník Pro výrobu plachty byl zvolen kvalitní materiál, jímž je polyester Rozměry markýzy jsou 4 × 3 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako Náhradní plachta na markýzu hnědá 4 x 3 m 311977 (Shumee_311977)

SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-bílá 3 x 2,5 m (141016)

SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-bílá 3 x 2,5 m (141016)
Detail

Markýza - obdélníková, závěsná, polyesterová plachta Máte zájem o instalaci ochrany proti slunci pro určitou část svého domu? Zvolte praktickou markýzu SHUMEE, která vám zajistí požadovaný stín. Je vybavena plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Závěsný způsob uchycení se vyznačuje snadnou instalací a poskytne vám účinnou ochranu terasy před slunečním zářením. Materiálem plachty je polyester, který je v souladu se všemi kritérii, jež od stínicího zařízení očekáváte. Látka vynikající kvality nabízí ochranu proti UV záření a světelnou nepropustnost. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 2,5 m (š×d). S markýzou SHUMEE si naplno užijete relaxaci na čerstvém vzduchu. Zásadní přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-bílá 3 x 2,5 m Markýza SHUMEE poskytne stín na vaší terase Jejím tvarem je obdélník Závěsný způsob přichycení Materiálem použitým k výrobě plachty je polyester Rozměry markýzy odpovídají 3 × 2,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-bílá 3 x 2,5 m (141016)

SHUMEE Plachta na markýzu, hnědá 3 x 2,5 m 311975 (Shumee_311975)

SHUMEE Plachta na markýzu, hnědá 3 x 2,5 m  311975 (Shumee_311975)
Detail

Plachta - obdélníková, polyesterová plachta Plánujete ochránit svou terasu před přílišným slunečním zářením? Zvolte praktickou markýzu SHUMEE, která zastíní potřebnou plochu vašeho obydlí. Disponuje plachtou, jejímž tvarem je obdélník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který splňuje všechny podmínky, jež od stínicího zařízení potřebujete. Látka prvotřídní kvality nabízí UV ochranu před paprsky a zabraňuje průchodu světla. Rozměry markýzy SHUMEE jsou 3 × 2,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE si budete moci plně užívat relaxaci venku na čerstvém vzduchu. Hlavní přednosti produktu Náhradní plachta na markýzu hnědá 3 x 2,5 m 311975 Markýza SHUMEE zabezpečí zastínění na vaší terase Její tvar je obdélník Ke zhotovení plachty byl použitý kvalitní materiál, jakým je polyester Rozměry markýzy odpovídají 3 × 2,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, hnědá 3 x 2,5 m 311975 (Shumee_311975)

Haushalt international Stínicí plachta UV 90+ s LED diodami, trojúhelník 3 x 3 x 3 m

Haushalt international Stínicí plachta UV 90+ s LED diodami, trojúhelník 3 x 3 x 3 m
Detail

Tato stínicí plachta s LED diodami je dekorativním a praktickým doplňkem venkovního prostoru. Clona se solárním osvětlením je vybavena 100 studenými bílými LED diodami s rozestupy po 15 cm. Přes den se nabíjí solární energií a po setmění se automaticky zapne. Během dne ji můžete používat také jako slunečník – plachta má UV 90+. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Stínicí plachta UV 90+ s LED diodami, trojúhelník 3 x 3 x 3 m

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788)

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788)
Detail

Slunečník - oválný tvar, výška 2,47 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Hodilo by se vám se občas skrýt před dosahem slunečních paprsků? Praktickou vychytávkou pro vás bude Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m, který umí spolehlivě zajistit stín a ochránit před UV zářením. Středový slunečník disponuje robustní konstrukcí. Ohebný kloub slouží k naklápění střechy slunečníku, díky čemuž s ním lze zacházet dle dopadajících paprsků. S kličkou slunečník bez potíží otevřete i zavřete. Materiálem slunečníku je ocel. Slunečník je vysoký 2,47 m. Podstatné vlastnosti slunečníku Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m Tento slunečník vás dokáže bezpečně ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: ovál Středový slunečník vyniká stabilitou Praktické vlastnosti tohoto slunečníku: ohebný kloub, na kličku a skládací Materiálem slunečníku je ocel Výška: 2,47 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí antracitový 2 x 3 m (313788)

Slunečník s LED světla a ocelovou tyčí pískový 2 x 3 m (313787)

Slunečník s LED světla a ocelovou tyčí pískový 2 x 3 m (313787)
Detail

Slunečník - oválný tvar, výška 2,47 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Rádi byste se občas ukryli mimo dosah slunce? Nedocenitelným pomocníkem vám v létě bude Slunečník s LED světla a ocelovou tyčí pískový 2 x 3 m, který vám zajistí stín i spolehlivou ochranu před ultrafialovým zářením. Středový slunečník se vyrábí s robustní konstrukcí. Ohebný kloub slouží k naklápění plochy slunečníku, díky čemuž si jej můžete nastavit podle toho, kde se momentálně nachází slunce. Díky kličce slunečník dokážete jednoduše a komfortně otevřít i zavřít. Materiálem slunečníku je ocel. Výška slunečníku je 2,47 m. Podstatné funkce slunečníku Slunečník s LED světla a ocelovou tyčí pískový 2 x 3 m Úkolem tohoto slunečníku je ochrana před UV zářením Tvar slunečníku SHUMEE: ovál Slunečník se středovou nohou se může pochlubit velkou stabilitou Prospěšné vlastnosti slunečníku: ohebný kloub, na kličku a skládací Materiál: ocel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Slunečník s LED světla a ocelovou tyčí pískový 2 x 3 m (313787)

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí hnědošedý 2 x 3 m (313789)

Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí hnědošedý 2 x 3 m (313789)
Detail

Slunečník - oválný tvar, výška 2,47 m, středové uchycení, ohebný kloub, na kličku a skládací, materiál ocel, polyesterová plachta Uvítali byste možnost pobývat občas mimo sluneční paprsky? Nezbytným pomocníkem vám v létě bude Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí hnědošedý 2 x 3 m, který umí spolehlivě zajistit stín a ochránit před UV zářením. Středový slunečník disponuje pevnou stabilní konstrukcí. Ohebný kloub vám pomůže s naklápěním střechy slunečníku, díky čemuž si ho můžete nastavit dle momentální polohy slunce. S kličkou bez obav zvládnete slunečník otevřít i zavřít. Materiálu slunečníku dominuje ocel. Výška slunečníku je 2,47 m. Významné parametry slunečníku Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí hnědošedý 2 x 3 m Tento slunečník vás dokáže bezpečně ochránit před sluncem Tvar slunečníku SHUMEE: ovál Středový slunečník se pyšní stabilitou Užitečné vlastnosti slunečníku: ohebný kloub, na kličku a skládací Materiálem slunečníku je ocel Výška: 2,47 m (alza.cz)

Podobné produkty ako Slunečník s LED světly a ocelovou tyčí hnědošedý 2 x 3 m (313789)

Dřevěná hvězda s LED světlem Stellar, 16 x 15 x 3 cm

Dřevěná hvězda s LED světlem Stellar, 16 x 15 x 3 cm
Detail

Krásná dřevěná hvězda s LED světlem bude dělat parádu v předsíni nebo obývacím pokoji. Průsvitný střed má posázeným malými hvězdičkami a vločkami v hnědé, bílé a zlaté barvě, který díky LED světlu svítí. Dekorace je napájena dvěma bateriemi AAA, které nejsou součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná hvězda s LED světlem Stellar, 16 x 15 x 3 cm

Dřevěný stromek s LED světlem Stellar, 13 x 15,5 x 3 cm

Dřevěný stromek s LED světlem Stellar, 13 x 15,5 x 3 cm
Detail

Krásný dřevěný stromeček s LED světlem bude dělat parádu v předsíni nebo obývacím pokoji. Průsvitný střed má posázeným malými hvězdičkami a vločkami v hnědé, bílé a zlaté barvě, který díky LED světlu svítí.Dekorace je napájena dvěma bateriemi AAA, které nejsou součástí balení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný stromek s LED světlem Stellar, 13 x 15,5 x 3 cm

SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-oranžová 3 x 2,5 m 312015 (Shumee_312015)

SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-oranžová 3 x 2,5 m  312015 (Shumee_312015)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Máte zájem o instalaci ochrany proti slunci pro určitou část svého domu? Zvolte praktickou markýzu SHUMEE, která vám dodá potřebný stín. Je opatřena plachtou, přičemž její tvar je obdélník. Výrobním materiálem plachty je polyester, který je v souladu se všemi kritérii, jež u stínicího zařízení vyžadujete. Látka prvotřídní kvality disponuje UV ochranou a světelnou nepropustností. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3 × 2,5 m (š×d). Díky markýze SHUMEE bude vaše venkovní posezení dokonalé. Klíčové přednosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-oranžová 3 x 2,5 m 312015 Markýza SHUMEE zabezpečí potřebné zastínění na určité části vaší zahrady Její tvar je obdélník K výrobě plachty posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyester Rozměry markýzy dosahují 3 × 2,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, žluto-oranžová 3 x 2,5 m 312015 (Shumee_312015)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 3 x 2,5 m 311985 (Shumee_311985)

SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 3 x 2,5 m 311985 (Shumee_311985)
Detail

Markýza - obdélníková, polyesterová plachta Přemýšlíte o ochraně své terasy před přílišným slunečním zářením? Vyberte si kvalitní markýzu SHUMEE, která vám poskytne potřebný stín. Obsahuje plachtu, jejíž tvar představuje obdélník. K výrobě plachty slouží polyester, který je v souladu se všemi kritérii, jež od stínicího zařízení požadujete. Textil prvotřídní kvality disponuje ochranou před UV zářením a nepropustností světla. Rozměry markýzy SHUMEE odpovídají 3 × 2,5 m (š×d). S markýzou SHUMEE si naplno užijete pobyt venku na své zahradě nebo balkónu. Klíčové vlastnosti produktu SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 3 x 2,5 m 311985 Markýza SHUMEE poskytne dostatečné stínění pro vaše posezení na zahradě Její tvar představuje obdélník Ke zhotovení plachty byl použitý kvalitní materiál, jakým je polyester Rozměry markýzy jsou 3 × 2,5 m (š×d) (alza.cz)

Podobné produkty ako SHUMEE Plachta na markýzu, antracitovo-bílá 3 x 2,5 m 311985 (Shumee_311985)
Červený koberec vip - 4,5 m x 0,5 m (8714572611985), JumpKing Oval-Pod 3×4,5 m (JPO1015G16), LED party osvětlení na baterie, 30 žárovek, 4,5 m, M-Pets Natura sisalové hračky s peřím 24 × 4,5 × 4,5 cm (6953182710950), Shumee s LED světlem bílý umělá kůže 180×200 cm, 285437 (285437), Shumee s LED světlem černý umělá kůže 90×200 cm, 285426 (285426), Shumee s LED světlem šedý umělá kůže 160×200 cm, 280310 (280310), Shumee s LED světlem černobílý umělá kůže 140×200 cm, 280364 (280364), Shumee s LED světlem šedý umělá kůže 160×200 cm, 284802 (284802), Shumee s LED světlem černý umělá kůže 90×200 cm, 280302 (280302), Shumee s LED světlem bílý umělá kůže 90×200 cm, 285432 (285432), Shumee s LED světlem černobílý umělá kůže 90×200 cm, 280362 (280362), Shumee s LED světlem šedý umělá kůže 90×200 cm, 285438 (285438), Shumee s LED světlem černý umělá kůže 140×200 cm, 285429 (285429), Shumee s LED světlem bíločerný umělá kůže 140×200 cm , 285681 (285681), Shumee s LED světlem černý umělá kůže 160×200 cm, 285430 (285430), Shumee s LED světlem černý umělá kůže 180×200 cm, 285431 (285431), Shumee s LED světlem bílý umělá kůže 120×200 cm, 285434 (285434), SIXTOL SX5030 s LED světlem kšiltovka, SIXTOL SX5036 s LED světlem kšiltovka, SIXTOL SX5038 s LED světlem kšiltovka, SIXTOL SX5034 s LED světlem kšiltovka, Viewlux 10x21mm s LED světlem (A630), Markýza pro obytné vozy a karavany 3,6 x 2 x 2,15 m béžová (Shumee_148144), Závěsný dřevěný domeček s LED světlem Anděl, 5 x 8,2 cm, Hadice pračková, přívodní s kolínkem, 4,5 m (147807), Starlyf Table Express s LED světlem (P117020), Lupa WEDO s LED světlem modrá (2717503), Kužel dopravní skládací s LED světlem (148332), Blumfeldt Bari Doppio 616, dvojitá boční markýza, 6 x 1.6 m, hliník, antracitová