Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000

Produkt Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000 upraviť a produkt hľadať znova.

Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000

Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000
Detail

Jedná se o jedinečný naviják svého druhu, který byl vyroben za použití nejnovějších technologií firmy Shimano, kde byla značná část vývoje směřována k docílení té nejlepší odhozové vzdálenosti. Seznam veškerých vlastností tohoto navijáku je opravdu pozoruhodný, k výrobě byl použitý každý dostupný prvek technologií Shimano. Tělo z materiálu Hagane (ocel), rám z Magnésia dělají naviják neuvěřitelně lehkým, ale taky velice odolným. Převody z materiálu Hagane (kované za studena) pro jejich maximální pevnost, tichý infinity pohon pro vyšší sílu, hladkost, trvanlivost při navíjení. Jednodílný překlapěč z titanu vždy navede vlasec perfektně na rolničku při optimální pevnosti překlapěče. Pozoruhodnou vlastností je také cívka 45mm se systémem SuperSlow 10 (ukládání vlasce), který zvládně uložit 107otoček za jednu oscilaci, aby se tak dosáhlo dokonalého lineárního uložení vlasce, dosažení větších vzdáleností a celkově pro lepší, přesnější nahazování a ovládání při rybolovu. tělo z materiálu Hagane ložiška: 8+1 náhradní hliníková cívka (kovaná za studena) Voděodolná brzda: Ano Jednoduchá klička (hlíníková) (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero technium mgs xtd 14000 , Shimano technium 1000

Shimano naviják aero technium mgs xsd 14000

Shimano naviják aero technium mgs xsd 14000
Detail

použity nejlepší technologie dostupné u Shimano tělo Hagane vyrobené z hořčíku dělá naviják neuvěřitelně lehký a extrémně robustní zároveň převodovka Hagane Gear (kovaná za studena) pro maximální stabilitu, Infinity Drive a Silent Drive pro větší sílu, plynulost a odolnost velmi silný jednodílný překlápeč je vyrobený z titanu Super Slow 10 zajišťuje dokonale přesnou pokládku vlasce, výsledkem je odhazování na velké vzdálenosti s mimořádnou přesností návin na jedno otočení kličkou je 107 cm Hmotnost: 495 g Počet ložisek: 8 + 1 Převodový poměr: 4,3 : 1 Výška cívky: 45 mm Návin na 1 otočení kličky: 107 cm Kapacita cívky: 0,35 mm/550 m , 0,40 mm/400 m , 0,45 mm/300 m Náhradní cívka: Ano (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero technium mgs xsd 14000 , Shimano ultegra ci4 14000 xtc (022255215824)

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XTD

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XTD
Detail

Aero Technium Mgs je všeobecně považován za špičkový velkokapacitní naviják. Jedná se o jedinečný naviják svého druhu, který byl vyroben za použití nejnovějších technologií firmy Shimano, kde byla značná část vývoje směřována k docílení té nejlepší odhozové vzdálenosti. Aero Technium Mgs je všeobecně považován za špičkový velkokapacitní naviják. Jedná se o jedinečný naviják svého druhu, který byl vyroben za použití nejnovějších technologií firmy Shimano, kde byla značná část vývoje směřována k docílení té nejlepší odhozové vzdálenosti. Seznam veškerých vlastností tohoto navijáku je opravdu pozoruhodný, k výrobě byl použitý každý dostupný prvek technologií Shimano. Tělo z materiálu Hagane (ocel), rám z Magnésia dělají naviják neuvěřitelně lehkým, ale taky velice odolným. Převody z materiálu Hagane (kované za studena) pro jejich maximální pevnost, tichý infinity pohon pro vyšší sílu, hladkost, trvanlivost při navíjení. Jednodílný překlapěč z titanu vždy navede vlasec perfektně na rolničku při optimální pevnosti překlapěče. Pozoruhodnou vlastností je také cívka 45mm se systémem SuperSlow 10 (ukládání vlasce), který zvládně uložit 107otoček za jednu oscilaci, aby se tak dosáhlo dokonalého lineárního uložení vlasce, dosažení větších vzdáleností a celkově pro lepší, přesnější nahazování a ovládání při rybolovu. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XTD , Shimano big baitrunner xtb 14000 lc (022255212960)

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSD

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSD
Detail

Aero Technium Mgs je všeobecně považován za špičkový velkokapacitní naviják. Aero Technium Mgs je všeobecně považován za špičkový velkokapacitní naviják.Jedná se o jedinečný naviják svého druhu, který byl vyroben za použití nejnovějších technologií firmy Shimano, kde byla značná část vývoje směřována k docílení té nejlepší odhozové vzdálenosti. Seznam veškerých vlastností tohoto navijáku je opravdu pozoruhodný, k výrobě byl použitý každý dostupný prvek technologií Shimano. Tělo z materiálu Hagane , rám z Magnésia dělají naviják neuvěřitelně lehkým, ale taky velice odolným. Převody z materiálu Hagane (kované za studena) pro jejich maximální pevnost, tichý infinity pohon pro vyšší sílu, hladkost, trvanlivost při navíjení. Jednodílný překlapěč z titanu vždy navede vlasec perfektně na rolničku při optimální pevnosti překlapěče. Pozoruhodnou vlastností je také cívka 45mm se systémem SuperSlow 10 (ukládání vlasce), který zvládně uložit 107otoček za jednu oscilaci, aby se tak dosáhlo dokonalého lineárního uložení vlasce, dosažení větších vzdáleností a celkově pro lepší, přesnější nahazování a ovládání při rybolovu. tělo z materiálu Hagane ložiška: 8+1 náhradní hliníková cívka (kovaná za studena) Voděodolná brzda: Ano Jednoduchá klička (hlíníková) (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSD , Naipo mgs-321 (mgs-321)

Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XTC

Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XTC
Detail

Shimano Náhradní cívka pro naviják Aero Technium Shimano Náhradní cívka pro naviják Aero Technium (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XTC , Naipo mgs-150d (naipo mgs-150d)

Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XSC

Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XSC
Detail

Shimano Náhradní cívka pro naviják Aero Technium Shimano Náhradní cívka pro naviják Aero Technium (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Náhradní cívka Aero Technium 14000 XSC , Shimano aero x1 precision feeder 3,3m 70g (8717009856249)

Shimano Naviják Power Aero 14000 XSB

Shimano Naviják Power Aero 14000 XSB
Detail

Big Pit naviják Power Aero přichází na trh v tmavé a stříbrné verzi, což z něj dělá vzhledově atraktivní naviják pro fanatické příznivce kaprového a surfového rybolovu. Big Pit naviják Power Aero přichází na trh v tmavé a stříbrné verzi, což z něj dělá vzhledově atraktivní naviják pro fanatické příznivce kaprového a surfového rybolovu. Naviják je vybaven špičkovými technologiemi a konstrukčními prvky – především výkonnou převodovkou HAGANE, pevným tělem HAGANE, uložením převodovky X-Ship, jednodílným překlápěčem a především novou ochranou navijáku proti vodě X-Protect. Tento výčet jasně napovídá, že půjde o naviják s extrémní životností a reputací skutečného dříče. Naviják má relativně malé kompaktní tělo, se kterým se dobře pracuje. Konstrukce montáže Parallel Body výrazně prodlužuje odhazovací vzdálenost a zlepšuje přesnost odhazování, neboť nedochází k rušivému vytváření smyček při průchodu vlasce očky prutu. Provedení Parallel Body v kombinaci se skvělou pokládkou vlasce Super Slow 5 se postará o spolehlivé odhození nástrahy přesně do požadovaného místa na lovišti. Nová vysokorychlostní brzda (Hi-Speed Drag) je dokonce rychlejší než známá a osvědčená brzda Instant Drag. Tato brzda umožňuje přepínat naviják prakticky okamžitě z režimu volné cívky do bojového režimu pouhým velmi malým pootočením matice brzdy. Parametry: Hmotnost (g) 510 Převodový poměr 4,3:1 Ložiska 8+1 Max. brzdná síla (kg) 20 Kapacita (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Power Aero 14000 XSB , Serpentýny (14000)

Shimano naviják power aero 14000 xsb

Shimano naviják power aero 14000 xsb
Detail

Výkonnou převodovkou HAGANE, pevným tělem HAGANE, uložením převodovky X-Ship, jednodílným překlápěčem a ochranou navijáku proti vodě X-Protect. Konstrukce montáže Parallel Body výrazně prodlužuje odhazovací vzdálenost a zlepšuje přesnost odhazování, protože nedochází k rušivému vytváření smyček při průchodu vlasce očky prutu. Provedení Parallel Body v kombinaci se skvělou pokládkou vlasce Super Slow 5 se postará o spolehlivé odhození nástrahy přesně do požadovaného místa na lovišti. Nová vysokorychlostní brzda (Hi-Speed Drag) je dokonce rychlejší než známá a osvědčená brzda Instant Drag. Tato brzda umožňuje přepínat naviják prakticky okamžitě z režimu volné cívky do bojového režimu pouhým velmi malým pootočením matice brzdy. hmotnost navijáku (g) 510 kuličková ložiska - typ S A-RB kuličková ložiska (ks) 8 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 4,3:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 103 materiál těla hliník typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kapacita cívky (mm/m) 0,35/550 náhradní cívka ano (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják power aero 14000 xsb , Shimano aero x1 match float 3,9m 20g 3díly (8717009856300)

Shimano naviják power aero 14000 xtb

Shimano naviják power aero 14000 xtb
Detail

Konstrukce montáže Parallel Body výrazně prodlužuje odhazovací vzdálenost a zlepšuje přesnost odhazování, protože nedochází k rušivému vytváření smyček při průchodu vlasce očky prutu. Provedení Parallel Body v kombinaci se skvělou pokládkou vlasce Super Slow 5 se postará o spolehlivé odhození nástrahy přesně do požadovaného místa na lovišti. Nová vysokorychlostní brzda (Hi-Speed Drag) je dokonce rychlejší než známá a osvědčená brzda Instant Drag. Tato brzda umožňuje přepínat naviják prakticky okamžitě z režimu volné cívky do bojového režimu pouhým velmi malým pootočením matice brzdy. PARAMETRY program SR hmotnost navijáku (g) 510 kuličková ložiska - typ S A-RB kuličková ložiska (ks) 8 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 4,3:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 103 materiál těla hliník typ kličky jednoduchá materiál cívky zastudena kovaný hliník kapacita cívky (mm/m) 0,35/550 náhradní cívka ano (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják power aero 14000 xtb , Pontec pondomax eco 14000 (51180)

Shimano Naviják Power Aero 14000 XTB

Shimano Naviják Power Aero 14000 XTB
Detail

Big Pit naviják Power Aero přichází na trh v tmavé a stříbrné verzi, což z něj dělá vzhledově atraktivní naviják pro fanatické příznivce kaprového a surfového rybolovu. Big Pit naviják Power Aero přichází na trh v tmavé a stříbrné verzi, což z něj dělá vzhledově atraktivní naviják pro fanatické příznivce kaprového a surfového rybolovu. Naviják je vybaven špičkovými technologiemi a konstrukčními prvky – především výkonnou převodovkou HAGANE, pevným tělem HAGANE, uložením převodovky X-Ship, jednodílným překlápěčem a především novou ochranou navijáku proti vodě X-Protect. Tento výčet jasně napovídá, že půjde o naviják s extrémní životností a reputací skutečného dříče. Naviják má relativně malé kompaktní tělo, se kterým se dobře pracuje. Konstrukce montáže Parallel Body výrazně prodlužuje odhazovací vzdálenost a zlepšuje přesnost odhazování, neboť nedochází k rušivému vytváření smyček při průchodu vlasce očky prutu. Provedení Parallel Body v kombinaci se skvělou pokládkou vlasce Super Slow 5 se postará o spolehlivé odhození nástrahy přesně do požadovaného místa na lovišti. Nová vysokorychlostní brzda (Hi-Speed Drag) je dokonce rychlejší než známá a osvědčená brzda Instant Drag. Tato brzda umožňuje přepínat naviják prakticky okamžitě z režimu volné cívky do bojového režimu pouhým velmi malým pootočením matice brzdy. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Power Aero 14000 XTB , Elektrický naviják 220v

Shimano Naviják Ultegra 5500 XTD

Shimano Naviják Ultegra 5500 XTD
Detail

Konstrukce nové Ultegra XTD přitahuje pozornost dokonale zpracované navijáky ve velmi atraktivním designu. Konstrukce nové Ultegra XTD přitahuje pozornost dokonale zpracované navijáky ve velmi atraktivním designu. Dvě cívky doplněné systémem redukce nabízí možnost širokého využití pro všechny druhy lovu s vlasci nebo šňůrami. Funkce jako Instant Drag, X-Ship, Super Slow Oscillation, Aero Wrap II odlišují tento naviják od ostatních na trhu. Se systémem Super Slow oscilace 5 je nová Ultegra XS-D role snem pro všechny kapraře. Velmi čistá pokládka vlasce pomáhá výrazně zvýšit výkon házení v porovnání s jinými navikáky.Kombinace technických zlepšení umožňuje efektivní přenos síly. Díky silným převodům , může být síla lépe přenášena od rukojeti k rotoru. Aby došlo ke stabilizaci převodovů stupeň jsou uloženy na obou stranách ve vysoce kvalitních kuličkových ložiscích. - tělo z kompozitu XT-7- 1x zapouzdřené kuličkové ložisko SA.RB- 3x zapouzdřené kuličkové ložisko SSS- 1x válečkové ložisko- uložení převodovky X-Ship- hliníková obráběná klička- servisní otvor- cívka AR-C z hliníku kovaného zastudena- pokládka vlasce AeroWrap II + Super Slow Oscilation 50 + dvourychlostní oscilace- Parallel Body- 1x náhradní cívka Parametry Vlastnost Hodnota Kapacita 390 m/0,30 mm Převod 5,3 : 1 Počet ložisek 4+1 Hmotnost 490 g (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra 5500 XTD , Shimano sedona

Shimano naviják ultegra 5500 xtd

Shimano naviják ultegra 5500 xtd
Detail

- tělo z kompozitu XT-7 - 1x zapouzdřené kuličkové ložisko SA.RB - 3x zapouzdřené kuličkové ložisko SSS - 1x válečkové ložisko - uložení převodovky X-Ship - hliníková obráběná klička - servisní otvor - cívka AR-C z hliníku kovaného zastudena - pokládka vlasce AeroWrap II + Super Slow Oscilation 50 + dvourychlostní oscilace - Parallel Body - 1x náhradní cívka (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra 5500 xtd , Shimano ultegra

Shimano naviják ultegra spod xtd

Shimano naviják ultegra spod xtd
Detail

Využití nachází především v kombinaci se spodovým prutem a krmítkem (zakrmovací raketou, spodem, spombem) naplněným návnadou. Vlascové klipy slouží k nastavení určené vzdálenosti, což pomáhá rybáři zvýšit přesnost zásahu do požadovaného místa. Díky velké rychlosti navíjení může rybář přitahovat zakrmovací raketu rychleji, čímž dochází k účinnějšímu zakrmení. hmotnost navijáku (g) 630 kuličková ložiska - typ krytá A-RB + SSS kuličková ložiska (ks) 4 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 5,2:1 návin na 1 otočení kličky (cm) 124 materiál těla XT-7 typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kovaný zastudena kapacita cívky (mm/m) 0,40/210 náhradní cívka NE maximální brzdná síla (kg) 20 (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra spod xtd , Atomic count xtd - červená (sptha0157nad)

Shimano Naviják Ultegra Spod XTD

Shimano Naviják Ultegra Spod XTD
Detail

Ultegra XTD SPOD je novým Big Pit navijákem, speciálně určeným pro kaprový rybolov s využitím spodů nebo markerů. Ultegra XTD SPOD je novým Big Pit navijákem, speciálně určeným pro kaprový rybolov s využitím spodů nebo markerů. Vychází z úspěšného kaprového navijáku Ultegra XTD 14000, takže má i podobné vlastnosti a parametry. Vylepšení směřovalo k jeho vylepšení právě při lovu se spody. Zde jsou hlavní odlišnosti mezi modely Ultegra SPOD XTD a Ultegra XTD. Mělká cívka: Pro lov se spody je žádoucí menší kapacita vlasce. Převodový poměr: Nově 5,2:1 namísto dřívějšího 4,3:1 přináší zvýšení rychlosti při navíjení. Rychlost navíjení: Nově 124 cm namísto 103 cm při jedné otočce kličkou. Vlascové klipy: v počtu 3 namísto 1. Rukojeť na kličce: Vajíčkový tvar nahradil původní tvar T, čímž se zlepšil úchop. Náhradní cívka: Není dodávána (oproti 1 náhradní cívce původního modelu). Proto je i nižší doporučená prodejní cena. Spodový naviják je používán především v kombinaci se spodovým prutem. S krmítkem (zakrmovací raketou, spodem, spombem) naplněným návnadou je třeba odhazovat na přesně zacílené místo, aby bylo možné loviště zakrmit. Vlascové klipy slouží k nastavení určité vzdálenosti, což pomáhá rybáři zvýšit přesnost zásahu do požadovaného místa. S velkou rychlostí navíjení rybář přitahuje zakrmovací raketu rychleji, čímž dochází k účinnějšímu zakrmení. Parametry: Hmotnost (g) 630 Převodový poměr 5,2:1 Ložiska 4+1 Max. brzdná síla (kg) (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra Spod XTD , Atomic count xtd black (sptxcz014nad)

Shimano naviják speedmaster 14000 xtc

Shimano naviják speedmaster 14000 xtc
Detail

Naviják je ideální pro surfcastingový a kaprový rybolov.S redukcí kapacity cívky. Kuličková ložiska A-RB, cívka A-RC Spool, řazení převodovky X-Ship, vysokorychlostní brzda Hi-Speed Drag, pomalý pohyb cívky Super Slow Oscilation. (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják speedmaster 14000 xtc , Atomic count xtd blk (sptxcz011nad)

Shimano naviják ultegra xse 14000

Shimano naviják ultegra xse 14000
Detail

Tyto navijáky, které obsahují mnoho předních technologií Shimano pro „dlouhé náhozy“, v elegantních monochromatických tělech předčí očekávání a jsou připraveny stát se nejprodávanějšími v celé Evropě. Pouze Shimano má Super Slow Oscillation, což je dostatečný důvod, abyste si koupili Ultegru XTE a XSE. Ale ani všechny ostatní technologie obsažené v těchto superhvězdách pro daleké nahazování nelze ignorovat. Nejen, že vám tyto navijáky umožní dále nahazovat, lepší zdolávání ryb, déle vydrží a vypadají skvěle na jakémkoli prutu, na který je nasadíte. Pokud jste kapraři a dáváte přednost tmavým barvám, zvolte tmavé XTE, nebo dáváte přednost světlejším barvám, měla by být vaše volba stříbrná XSE. Ať už si vyberete kteroukoli, můžete si být jisti, že jste udělali skvělé rozhodnutí. Uvnitř lehkého a pevného CI4+ těla Ultegra je ukrytý výběr nejpokročilejších technologií Shimano. HAGANE Gear a X-SHIP v kombinaci s Infinity Drive a Silent Drive poskytují úžasnou plynulost a lehké navíjení. Nenechte se však zmást. Stačí Ultegru zatížit a bude odvádět veškerý výkon, který potřebujete, a ještě více. A i když je vnitřní konstrukce uměleckým dílem, je to odhozový výkon, kvůli kterému si tento naviják kupujete. Super Slow 5 Oscillation vytváří úžasně hladké pokládání vlasce, které prokazatelně snižuje tření a zvyšuje potenciál odhazování. Existují však i další velmi zajímavé technologie použité u tohoto navijáku. Rigid Cast snižuje vychýlení cívky v okamžiku uvolnění během náhozu a Parallel Body posílá vlasec v dokonalém úhlu směrem k prvnímu oku. Při náhozu se vlasec smýká přes okraj hliníkové AR-C cívky, kde dochází k naprosto minimálnímu tření. Výsledkem je brilantní nahazování za tak dostupnou cenu. Kapacita: 0,35mm/550m 0,40mm/400m 0,45mm/300m (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra xse 14000 , Carpoint ruční naviják 360kg (0623423)

Shimano naviják ultegra xte 14000

Shimano naviják ultegra xte 14000
Detail

Tyto navijáky, které obsahují mnoho předních technologií Shimano pro „dlouhé náhozy“, v elegantních monochromatických tělech předčí očekávání a jsou připraveny stát se nejprodávanějšími v celé Evropě. Pouze Shimano má Super Slow Oscillation, což je dostatečný důvod, abyste si koupili Ultegru XTE a XSE. Ale ani všechny ostatní technologie obsažené v těchto superhvězdách pro daleké nahazování nelze ignorovat. Nejen, že vám tyto navijáky umožní dále nahazovat, lepší zdolávání ryb, déle vydrží a vypadají skvěle na jakémkoli prutu, na který je nasadíte. Pokud jste kapraři a dáváte přednost tmavým barvám, zvolte tmavé XTE, nebo dáváte přednost světlejším barvám, měla by být vaše volba stříbrná XSE. Ať už si vyberete kteroukoli, můžete si být jisti, že jste udělali skvělé rozhodnutí. Uvnitř lehkého a pevného CI4+ těla Ultegra je ukrytý výběr nejpokročilejších technologií Shimano. HAGANE Gear a X-SHIP v kombinaci s Infinity Drive a Silent Drive poskytují úžasnou plynulost a lehké navíjení. Nenechte se však zmást. Stačí Ultegru zatížit a bude odvádět veškerý výkon, který potřebujete, a ještě více. A i když je vnitřní konstrukce uměleckým dílem, je to odhozový výkon, kvůli kterému si tento naviják kupujete. Super Slow 5 Oscillation vytváří úžasně hladké pokládání vlasce, které prokazatelně snižuje tření a zvyšuje potenciál odhazování. Existují však i další velmi zajímavé technologie použité u tohoto navijáku. Rigid Cast snižuje vychýlení cívky v okamžiku uvolnění během náhozu a Parallel Body posílá vlasec v dokonalém úhlu směrem k prvnímu oku. Při náhozu se vlasec smýká přes okraj hliníkové AR-C cívky, kde dochází k naprosto minimálnímu tření. Výsledkem je brilantní nahazování za tak dostupnou cenu. Kapacita: 0,35mm/550m 0,40mm/400m 0,45mm/300m (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra xte 14000 , Carpoint ruční naviják 630kg (0623424)

Shimano Naviják Ultegra XSE 14000

Shimano Naviják Ultegra XSE 14000
Detail

Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou vyrobeny tak, aby změnily trh s navijáky střední třídy pro daleké nahazování. Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou vyrobeny tak, aby změnily trh s navijáky střední třídy pro daleké nahazování. Tyto navijáky, které obsahují mnoho předních technologií Shimano pro „dlouhé náhozy“, v elegantních monochromatických tělech předčí očekávání a jsou připraveny stát se nejprodávanějšími v celé Evropě. Pouze Shimano má Super Slow Oscillation, což je dostatečný důvod, abyste si koupili Ultegru XTE a XSE. Ale ani všechny ostatní technologie obsažené v těchto superhvězdách pro daleké nahazování nelze ignorovat. Nejen, že vám tyto navijáky umožní dále nahazovat, lepší zdolávání ryb, déle vydrží a vypadají skvěle na jakémkoli prutu, na který je nasadíte. Pokud jste kapraři a dáváte přednost tmavým barvám, zvolte tmavé XTE, nebo dáváte přednost světlejším barvám, měla by být vaše volba stříbrná XSE. Ať už si vyberete kteroukoli, můžete si být jisti, že jste udělali skvělé rozhodnutí. Uvnitř lehkého a pevného CI4+ těla Ultegra je ukrytý výběr nejpokročilejších technologií Shimano. HAGANE Gear a X-SHIP v kombinaci s Infinity Drive a Silent Drive poskytují úžasnou plynulost a lehké navíjení. Nenechte se však zmást. Stačí Ultegru zatížit a bude odvádět veškerý výkon, který potřebujete, a ještě více. A i když je vnitřní konstrukce uměleckým dílem, je to odhozový výkon, kvůli kterému si tento naviják kupujete. Super Slow 5 Oscillation vytváří úžasně hladké pokládání vlasce, které prokazatelně snižuje tření a zvyšuje potenciál odhazování. Existují však i další velmi zajímavé technologie použité u tohoto navijáku. Rigid Cast snižuje vychýlení cívky v okamžiku uvolnění během náhozu a Parallel Body posílá vlasec v dokonalém úhlu směrem k prvnímu oku. Při náhozu se vlasec smýká přes okraj hliníkové AR-C cívky, kde dochází k naprosto minimálnímu tření. Výsledkem je brilantní nahazování za tak dostupnou cenu. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra XSE 14000 , Atomic count xtd - bílá/šedá (sptha0404nad)

Shimano Naviják Ultegra XTE 14000

Shimano Naviják Ultegra XTE 14000
Detail

Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou vyrobeny tak, aby změnily trh s navijáky střední třídy pro daleké nahazování. Ultegra XTE a XSE jsou založeny na nejprodávanějších modelech Shimano a jsou vyrobeny tak, aby změnily trh s navijáky střední třídy pro daleké nahazování. Tyto navijáky, které obsahují mnoho předních technologií Shimano pro „dlouhé náhozy“, v elegantních monochromatických tělech předčí očekávání a jsou připraveny stát se nejprodávanějšími v celé Evropě. Pouze Shimano má Super Slow Oscillation, což je dostatečný důvod, abyste si koupili Ultegru XTE a XSE. Ale ani všechny ostatní technologie obsažené v těchto superhvězdách pro daleké nahazování nelze ignorovat. Nejen, že vám tyto navijáky umožní dále nahazovat, lepší zdolávání ryb, déle vydrží a vypadají skvěle na jakémkoli prutu, na který je nasadíte. Pokud jste kapraři a dáváte přednost tmavým barvám, zvolte tmavé XTE, nebo dáváte přednost světlejším barvám, měla by být vaše volba stříbrná XSE. Ať už si vyberete kteroukoli, můžete si být jisti, že jste udělali skvělé rozhodnutí. Uvnitř lehkého a pevného CI4+ těla Ultegra je ukrytý výběr nejpokročilejších technologií Shimano. HAGANE Gear a X-SHIP v kombinaci s Infinity Drive a Silent Drive poskytují úžasnou plynulost a lehké navíjení. Nenechte se však zmást. Stačí Ultegru zatížit a bude odvádět veškerý výkon, který potřebujete, a ještě více. A i když je vnitřní konstrukce uměleckým dílem, je to odhozový výkon, kvůli kterému si tento naviják kupujete. Super Slow 5 Oscillation vytváří úžasně hladké pokládání vlasce, které prokazatelně snižuje tření a zvyšuje potenciál odhazování. Existují však i další velmi zajímavé technologie použité u tohoto navijáku. Rigid Cast snižuje vychýlení cívky v okamžiku uvolnění během náhozu a Parallel Body posílá vlasec v dokonalém úhlu směrem k prvnímu oku. Při náhozu se vlasec smýká přes okraj hliníkové AR-C cívky, kde dochází k naprosto minimálnímu tření. Výsledkem je brilantní nahazování za tak dostupnou cenu. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra XTE 14000 , Atomic count xtd - černá/šedá (sptha0402nad)

Shimano naviják aero bb c5000

Shimano naviják aero bb c5000
Detail

Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero splávek a feeder. Pokud jste sportovní nebo rekreační rybář, který hledá nejlepší kvalitu a zároveň pracuje s omezeným rozpočtem, extrémně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní chod pro zdolávání ryb zpětným navíjením. Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, jako jsou kapři a cejni, na lehký až těžký feeder. Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovový klip na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního těla XT-7 G Free Aero BB je nejlépe hodnocené za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship od Shimano.Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho. Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus klička, která se šroubuje přímo do hlavního převodu pro přímost „bez vůle“. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s redukcí vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro vlasce i splétané šňůry. Brzdná síla: 11 kg Návin na 1 otočení kličky: 80 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero bb c5000 , Fieldmann fzh 1220 50004016 automatický naviják

Shimano naviják aero bb c3000

Shimano naviják aero bb c3000
Detail

Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero splávek a feeder. Pokud jste sportovní nebo rekreační rybář, který hledá nejlepší kvalitu a zároveň pracuje s omezeným rozpočtem, extrémně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní chod pro zdolávání ryb zpětným navíjením. Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, jako jsou kapři a cejni, na lehký až těžký feeder. Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovový klip na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního těla XT-7 G Free Aero BB je nejlépe hodnocené za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship od Shimano.Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho. Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus klička, která se šroubuje přímo do hlavního převodu pro přímost „bez vůle“. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s redukcí vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro vlasce i splétané šňůry. (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero bb c3000 , Atomic hawx prime xtd 130 ct gw (sptha2494nad)

Shimano naviják aero xr c5000

Shimano naviják aero xr c5000
Detail

Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Pokud jste závodní rybář nebo rybaříte na plavanou nebo feeder a chcete naviják, který odpovídá vašim schopnostem, Aero XR je řešením. Všechny navijáky jsou dokonale vyvážené s nejlepšími matchovými a feeder pruty Shimano Aero X5, X7 a Pro, což vám dává záviděníhodnou kombinaci, která nabízí konkurenční výhodu. S jejich super hladkou voděodolnou brzdou a dodatečným zařízením proti zpětnému chodu můžete zdolávat ryby přímo přes brzdu při použití silnějších šňůr, zpětným navíjením při použití jemných šňůr nebo pomocí kombinace obou. Nejmenší velikost 3000 je ideální pro všechny druhy rybolovu na plavanou a lov na blízko feeder, střední velikost 4000 je ideální pro větší lov na plavanou nebo na feeder střední třídy a největší velikost 5000 je ideální pro delší vzdálenost nebo středně těžký feeder. S tělem a rotorem G-Free CI4+ jsou všechny modely pozoruhodně lehké, přičemž velikost 4000 váží pouze 250 g, což je znatelné odlehčení ve srovnání s konkurenčními modely stejné velikosti. Další výhodou, kterou pocítíte, je přesnost rotace, která je výsledkem konstrukce rotoru CI4+ a technologie HAGANE Gear, X-SHIP, Silent Drive. Mezi další funkce patří nejlepší za studena kované hliníkové cívky AR-C (včetně náhradní cívky) s redukcí vlasce pro snížení kapacity vlasce navijáku. Větší model 5000 má přídavnou redukci pro použití s ??klipem při feederovém lovu na velkou vzdálenost. Síla je dodávána velmi přímou šroubovací kličkou a kovovým klipem na vlasec, který je pevný a bezpečný pro vlasec, posiluje rodokmen feederového rybolovu XR. Vizuálně je decentní „tajemný“ vzhled modelu Aero XR ohromující a kombinovaný s pokročilou technologií. Návin vlasce na 1 otočení kličky: 80 cm Maximální brzdná síla: 11 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero xr c5000 , Atomic hawx ultra xtd 120 ct gw (sptha2488nad)

Shimano naviják aero xr c3000

Shimano naviják aero xr c3000
Detail

Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Pokud jste závodní rybář nebo rybaříte na plavanou nebo feeder a chcete naviják, který odpovídá vašim schopnostem, Aero XR je řešením. Všechny navijáky jsou dokonale vyvážené s nejlepšími matchovými a feeder pruty Shimano Aero X5, X7 a Pro, což vám dává záviděníhodnou kombinaci, která nabízí konkurenční výhodu. S jejich super hladkou voděodolnou brzdou a dodatečným zařízením proti zpětnému chodu můžete zdolávat ryby přímo přes brzdu při použití silnějších šňůr, zpětným navíjením při použití jemných šňůr nebo pomocí kombinace obou. Nejmenší velikost 3000 je ideální pro všechny druhy rybolovu na plavanou a lov na blízko feeder, střední velikost 4000 je ideální pro větší lov na plavanou nebo na feeder střední třídy a největší velikost 5000 je ideální pro delší vzdálenost nebo středně těžký feeder. S tělem a rotorem G-Free CI4+ jsou všechny modely pozoruhodně lehké, přičemž velikost 4000 váží pouze 250 g, což je znatelné odlehčení ve srovnání s konkurenčními modely stejné velikosti. Další výhodou, kterou pocítíte, je přesnost rotace, která je výsledkem konstrukce rotoru CI4+ a technologie HAGANE Gear, X-SHIP, Silent Drive. Mezi další funkce patří nejlepší za studena kované hliníkové cívky AR-C (včetně náhradní cívky) s redukcí vlasce pro snížení kapacity vlasce navijáku. Větší model 5000 má přídavnou redukci pro použití s ??klipem při feederovém lovu na velkou vzdálenost. Síla je dodávána velmi přímou šroubovací kličkou a kovovým klipem na vlasec, který je pevný a bezpečný pro vlasec, posiluje rodokmen feederového rybolovu XR. Vizuálně je decentní „tajemný“ vzhled modelu Aero XR ohromující a kombinovaný s pokročilou technologií. Návin vlasce na 1 otočení kličky: 73 cm Maximální brzdná síla: 9 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero xr c3000 , Atomic hawx ultra xtd 120 ct gw (sptha1952nad)

Shimano naviják aero xr 4000

Shimano naviják aero xr 4000
Detail

Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Pokud jste závodní rybář nebo rybaříte na plavanou nebo feeder a chcete naviják, který odpovídá vašim schopnostem, Aero XR je řešením. Všechny navijáky jsou dokonale vyvážené s nejlepšími matchovými a feeder pruty Shimano Aero X5, X7 a Pro, což vám dává záviděníhodnou kombinaci, která nabízí konkurenční výhodu. S jejich super hladkou voděodolnou brzdou a dodatečným zařízením proti zpětnému chodu můžete zdolávat ryby přímo přes brzdu při použití silnějších šňůr, zpětným navíjením při použití jemných šňůr nebo pomocí kombinace obou. Nejmenší velikost 3000 je ideální pro všechny druhy rybolovu na plavanou a lov na blízko feeder, střední velikost 4000 je ideální pro větší lov na plavanou nebo na feeder střední třídy a největší velikost 5000 je ideální pro delší vzdálenost nebo středně těžký feeder. S tělem a rotorem G-Free CI4+ jsou všechny modely pozoruhodně lehké, přičemž velikost 4000 váží pouze 250 g, což je znatelné odlehčení ve srovnání s konkurenčními modely stejné velikosti. Další výhodou, kterou pocítíte, je přesnost rotace, která je výsledkem konstrukce rotoru CI4+ a technologie HAGANE Gear, X-SHIP, Silent Drive. Mezi další funkce patří nejlepší za studena kované hliníkové cívky AR-C (včetně náhradní cívky) s redukcí vlasce pro snížení kapacity vlasce navijáku. Větší model 5000 má přídavnou redukci pro použití s ??klipem při feederovém lovu na velkou vzdálenost. Síla je dodávána velmi přímou šroubovací kličkou a kovovým klipem na vlasec, který je pevný a bezpečný pro vlasec, posiluje rodokmen feederového rybolovu XR. Vizuálně je decentní „tajemný“ vzhled modelu Aero XR ohromující a kombinovaný s pokročilou technologií. Návin vlasce na 1 otočení kličky: 75 cm Maximální brzdná síla: 11 kg (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják aero xr 4000 , Asist ae8h45dn elektrický lanový naviják, 450 w

Shimano Naviják Ultegra CI4+ 14000 XTC

Shimano Naviják Ultegra CI4+ 14000 XTC
Detail

Vzhledově atraktivní mimořádně lehký naviják přichází s přepracovanou vnitřní konstrukcí i kompletně novým designem. Vzhledově atraktivní mimořádně lehký naviják přichází s přepracovanou vnitřní konstrukcí i kompletně novým designem. Matně černý model ULTEGRA CI4+ XT-C je navržen s ohledem na vkus moderních kaprařů a ocení ho jistě příznivci tradičních Big Pit navijáků. Kompaktní tělo je vyrobeno z kompozitu CI4+, který zaručuje značnou úsporu hmotnosti, což přispívá k svižnějšímu pohybu celé sestavy s prutem a dosažení delších vzdáleností při odhazování. K výraznému zlepšení parametrů při odhazování pomáhá pokládka vlasce Super Slow 5 a AR-C cívka, vybavená vysokorychlostní brzdou Hi-Speed. Nejnovější technologie Shimano X-Protect garantuje dokonalou ochranu mechanismu navijáku před průnikem vody a prachu. Nízká hmotnost navijáku a tělo G Free Body v kombinaci s konstrukcí Parallel Body přispívají k dosažení velmi dlouhých a extrémně přesných odhozů bez projevů únavy i při déletrvajícím rybolovu. Velmi kompaktní tělo extrémně lehkého navijáku nabízí vynikající vyvážení v kombinaci s vhodným prutem. Parametry: Hmotnost (g) 540 Převodový poměr 4,3:1 Ložiska 5+1 Max. brzdná síla (kg) 20 Kapacita vlasce (mm/m) 0.35-550/0.40-400/0.45-300 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra CI4+ 14000 XTC , Geko lanový naviják, 450kg, délka 5m (g01083)

Shimano Naviják Ultegra CI4 14000 XSC

Shimano Naviják Ultegra CI4 14000 XSC
Detail

Vzhledově atraktivní, mimořádně lehký naviják přichází s přepracovanou vnitřní konstrukcí i kompletně novým designem. Stříbrný model ULTEGRA CI4+ XS-C je primárně určen pro surfový rybolov, ocení ho ale jistě i příznivci tradičních Big Pit navijáků. Vzhledově atraktivní, mimořádně lehký naviják přichází s přepracovanou vnitřní konstrukcí i kompletně novým designem. Stříbrný model ULTEGRA CI4+ XS-C je primárně určen pro surfový rybolov, ocení ho ale jistě i příznivci tradičních Big Pit navijáků. Kompaktní tělo je vyrobeno z kompozitu CI4+, který zaručuje značnou úsporu hmotnosti, což přispívá k svižnějšímu pohybu celé sestavy s prutem a dosažení delších vzdáleností při odhazování. K výraznému zlepšení parametrů při odhazování pomáhá pokládka vlasce Super Slow 5 a AR-C cívka, vybavená vysokorychlostní brzdou Hi-Speed. Nejnovější technologie Shimano X-Protect garantuje dokonalou ochranu mechanismu navijáku před průnikem vody a prachu. Nízká hmotnost navijáku a tělo G Free Body v kombinaci s konstrukcí Parallel Body přispívají k dosažení velmi dlouhých a extrémně přesných odhozů bez projevů únavy i při déletrvajícím rybolovu. Velmi kompaktní tělo extrémně lehkého navijáku nabízí vynikající vyvážení v kombinaci s vhodným prutem. Dodává se s 6 redukcemi kapacity cívky (2×10000, 2×6000, 2×3500). Parametry: Hmotnost (g) 540 Převodový poměr 4,3:1 Ložiska 5+1 Max. brzdná síla (kg) 20 Kapacita vlasce (mm/m) 0.35-550/0.40-400/0.45-300 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Ultegra CI4 14000 XSC , Shimano navijak nexave c3000 hgfe

Shimano naviják ultegra ci4 14000 xsc

Shimano naviják ultegra ci4 14000 xsc
Detail

Kompaktní tělo je vyrobeno z kompozitu CI4+, který zaručuje značnou úsporu hmotnosti, což přispívá k svižnějšímu pohybu celé sestavy s prutem a dosažení delších vzdáleností při odhazování. K výraznému zlepšení parametrů při odhazování pomáhá pokládka vlasce Super Slow 5 a AR-C cívka, vybavená vysokorychlostní brzdou Hi-Speed. Nejnovější technologie Shimano X-Protect garantuje dokonalou ochranu mechanismu navijáku před průnikem vody a prachu. Nízká hmotnost navijáku a tělo G Free Body v kombinaci s konstrukcí Parallel Body přispívají k dosažení velmi dlouhých a extrémně přesných odhozů bez projevů únavy i při déletrvajícím rybolovu. Velmi kompaktní tělo extrémně lehkého navijáku nabízí vynikající vyvážení v kombinaci s vhodným prutem. (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra ci4 14000 xsc , Shimano m02 polymerové mtb (y8b598040)

Shimano naviják ultegra ci4 14000 xtc

Shimano naviják ultegra ci4 14000 xtc
Detail

Kompaktní tělo je vyrobeno z kompozitu CI4+, který zaručuje značnou úsporu hmotnosti, což přispívá k svižnějšímu pohybu celé sestavy s prutem a dosažení delších vzdáleností při odhazování. K výraznému zlepšení parametrů při odhazování pomáhá pokládka vlasce Super Slow 5 a AR-C cívka, vybavená vysokorychlostní brzdou Hi-Speed. Nejnovější technologie Shimano X-Protect garantuje dokonalou ochranu mechanismu navijáku před průnikem vody a prachu. Nízká hmotnost navijáku a tělo G Free Body v kombinaci s konstrukcí Parallel Body přispívají k dosažení velmi dlouhých a extrémně přesných odhozů bez projevů únavy i při déletrvajícím rybolovu. Velmi kompaktní tělo extrémně lehkého navijáku nabízí vynikající vyvážení v kombinaci s vhodným prutem. (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják ultegra ci4 14000 xtc , Shimano sedona fi 1000 (0022255211178)

Shimano Naviják Big Baitrunner LC 14000 XTB

Shimano Naviják Big Baitrunner LC 14000 XTB
Detail

Oblíbený naviják Big Baitrunner je zpět! A teď vybaven nejlepšími technologiemi Shimano! Oblíbený naviják Big Baitrunner je zpět! A teď vybaven nejlepšími technologiemi Shimano! Navijáky jsou opatřeny velkou cívkou AR-C, pomalou oscilací a systémem pokládky vlasce Aero Wrap II. Tato kombinace umožňuje dosahovat extrémních vzdáleností při odhazování. Navijáky využívají uložení převodovky X-Ship, které se stará o hladký přenos výkonu a dokonalé polohování ozubených převodů v zátěži díky dvoubodovému ukotvení pastorku v kuličkových ložiscích. Všechna čtyři zapouzdřená kuličková ložiska S A-RB zvyšují odolnost a prodlužují životnost ozubených převodů. Převodovka byla přepracována za účelem snížení tření a zvýšení účinnosti přenosu výkonu z dlouhé hliníkové kličky na rotor navijáku. To umožňuje využít větší kroutící moment a sílu při navíjení, takže zdolávání ryby je snadnější a chování úlovku se dá lépe kontrolovat. Navijáky jsou k dispozici ve dvou velikostech – velký Big Baitrunner je díky obdivuhodnému odhazovacímu výkonu perfektním navijákem pro práci na nejrozlehlejších kaprových lovištích, menší Medium Baitrunner je skvělou volbou pro středně veliká loviště, kde odhazovací vzdálenost není nejdůležitějším požadovaným parametrem. Oba typy navijáků jsou dodávány s redukcemi kapacity cívky. Parametry: Hmotnost (g) 720 Převodový poměr 4,6:1 Ložiska 4+1 Max. brzdná síla (kg) 15 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Big Baitrunner LC 14000 XTB , Shimano pd m8000 xt uni

Shimano naviják big baitrunner lc 14000 xtb

Shimano naviják big baitrunner lc 14000 xtb
Detail

Naviják je vybaven pomalou oscilací a systémem pokládky vlasce Aero Wrap II. Tato kombinace umožňuje dosahovat extrémních vzdáleností při odhazování. Navijáky využívají uložení převodovky X-Ship, které se stará o hladký přenos výkonu a dokonalé polohování ozubených převodů v zátěži díky dvoubodovému ukotvení pastorku v kuličkových ložiscích. Všechna čtyři zapouzdřená kuličková ložiska S A-RB zvyšují odolnost a prodlužují životnost ozubených převodů. Převodovka byla přepracována za účelem snížení tření a zvýšení účinnosti přenosu výkonu z dlouhé hliníkové kličky na rotor navijáku. To umožňuje využít větší kroutící moment a sílu při navíjení, takže zdolávání ryby je snadnější a chování úlovku se dá lépe kontrolovat. Navijáky jsou k dispozici ve dvou velikostech – velký Big Baitrunner je díky obdivuhodnému odhazovacímu výkonu perfektním navijákem pro práci na nejrozlehlejších kaprových lovištích, menší Medium Baitrunner je skvělou volbou pro středně veliká loviště, kde odhazovací vzdálenost není nejdůležitějším požadovaným parametrem. Oba typy navijáků jsou dodávány s redukcemi kapacity cívky. (parys.cz)

Podobné produkty ako Shimano naviják big baitrunner lc 14000 xtb , Gigabyte x570s aero g (x570s aero g)

Shimano Naviják Big Baitrunner Ci4+ LC 14000 XTB

Shimano Naviják Big Baitrunner Ci4+ LC 14000 XTB
Detail

Navijáky Big Baitrunner CI4+ XT-B (s cívkou velikosti 14000) a Medium Baitrunner CI4+ XT-B (s cívkou velikosti 5500) nahrazují předchozí starší řadu XT-A. Navijáky Big Baitrunner CI4+ XT-B (s cívkou velikosti 14000) a Medium Baitrunner CI4+ XT-B (s cívkou velikosti 5500) nahrazují předchozí starší řadu XT-A. Navijáky jsou vylepšeny o celou řadu nových technologií a konstrukčních prvků, jako jsou převodovka Hagane, uložení převodovky X-SHIP, vysokorychlostní brzda Hi-Speed Drag, ochrana proti vodě X Protect, tělo i rotor z kompozitu CI4+ a samozřejmě Baitrunner pro systém volné cívky. Tyto navijáky jsou nejoblíbenější především mezi kaprovými trofejními rybáři v celé Evropě. Právě systém Baitrunner je ideální pro lov u dna, kdy rybář potřebuje volnou cívku. Každá z velikostí navijáku má své výhody. Model Medium BTR (5500) je univerzální naviják pro castingový lov do vzdálenosti až 120 metrů, po lov z paluby lodi a pro lov na menších vodních plochách v kombinaci s lehčími pruty (2,75/3,00lb). Model Big BTR (14000) je předurčen pro casting na extrémní vzdálenosti s využitím mohutnějších prutů (3,25 lb, INT), kde je zároveň nezbytností velká kapacita cívky. Parametry: Hmotnost (g) 640 Převodový poměr 4,6:1 Ložiska 6+1 Max. brzdná síla (kg) 20 Kapacita vlasce (mm/m) 0.35-550,0.40-400,0.45-300 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Big Baitrunner Ci4+ LC 14000 XTB

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSC

Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSC
Detail

Jedinečný Big Pit naviják, který využívá jen těch nejlepších konstrukčních prvků a technologií Shimano. Jedinečný Big Pit naviják, který využívá jen těch nejlepších konstrukčních prvků a technologií Shimano. Díky použití mimořádně lehkého kompozitního materiálu CI4+, hořčíkových slitin a lehkého hliníku váží pouhých 485 gramů, přesto je velmi pevný a odolný. Tělo navijáku Hagane a za studena kovaná převodovka Hagane nabízí jedinečný výkon a dlouhou životnost. Technologie X-Protect chrání naviják před průnikem vody a prachu do těla, silný jednodílný překlápěč je vyroben z titanových slitin. Velmi pomalý oscilační systém Super Slow 10 zajišťuje dokonale přesnou paralelní pokládku vlasce, jejímž výsledkem je odhazování na velké vzdálenosti s mimořádnou přesností. Parametry: hmotnost navijáku (g) 485 kuličková ložiska - typ A-RB kuličková ložiska (ks) 8 jednocestné ložisko (ks) 1 převodový poměr 4,3 : 1 návin na 1 otočení kličky (cm) 103 materiál těla Hagane typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kovaný zastudena kapacita cívky (mm/m) 0,40/400 náhradní cívka ano - hliníková maximální brzdná síla (kg) 20 (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Aero Technium Magnesium 14000 XSC

Shimano Naviják Reel Aero XR C3000

Shimano Naviják Reel Aero XR C3000
Detail

Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Pokud jste závodní rybář nebo rybaříte na plavanou nebo feeder a chcete naviják, který odpovídá vašim schopnostem, Aero XR je řešením. Všechny navijáky jsou dokonale vyvážené s nejlepšími matchovými a feeder pruty Shimano Aero X5, X7 a Pro, což vám dává záviděníhodnou kombinaci, která nabízí konkurenční výhodu. S jejich super hladkou voděodolnou brzdou a dodatečným zařízením proti zpětnému chodu můžete zdolávat ryby přímo přes brzdu při použití silnějších šňůr, zpětným navíjením při použití jemných šňůr nebo pomocí kombinace obou. Nejmenší velikost 3000 je ideální pro všechny druhy rybolovu na plavanou a lov na blízký feeder. Střední velikost 4000 je ideální pro větší lov na plavanou nebo na feeder střední třídy. Největší velikost 5000 je ideální pro delší vzdálenost nebo středně těžký feeder. S tělem a rotorem G-Free CI4+ jsou všechny modely pozoruhodně lehké, přičemž velikost 4000 váží pouze 250 g, což je znatelné odlehčení ve srovnání s konkurenčními modely stejné velikosti. Další výhodou, kterou pocítíte, je přesnost rotace, která je výsledkem konstrukce rotoru CI4+ a technologie HAGANE Gear, X-SHIP, Silent Drive. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Reel Aero XR C3000

Shimano Naviják Reel Aero BB C5000

Shimano Naviják Reel Aero BB C5000
Detail

Aero BB je naviják s přední brzdou za skvělou cenu, který nabízí všestranný výkon pro rybáře na plavanou a feeder a je vybaven zařízením proti zpětnému chodu. Aero BB je naviják s přední brzdou za skvělou cenu, který nabízí všestranný výkon pro rybáře na plavanou a feeder a je vybaven zařízením proti zpětnému chodu. Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero splávek a feeder. Pokud jste sportovní nebo rekreační rybář, který hledá nejlepší kvalitu a zároveň pracuje s omezeným rozpočtem, extrémně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní chod pro zdolávání ryb zpětným navíjením. Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, jako jsou kapři a cejni, na lehký až těžký feeder. Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovový klip na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního těla XT-7 G Free Aero BB je nejlépe hodnocené za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship od Shimano.Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho. Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus klička, která se šroubuje přímo do hlavního převodu pro přímost „bez vůle“. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s redukcí vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro vlasce i splétané šňůry. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Reel Aero BB C5000

Shimano Naviják Reel Aero BB C3000

Shimano Naviják Reel Aero BB C3000
Detail

Aero BB je naviják s přední brzdou za skvělou cenu, který nabízí všestranný výkon pro rybáře na plavanou a feeder a je vybaven zařízením proti zpětnému chodu. Aero BB je naviják s přední brzdou za skvělou cenu, který nabízí všestranný výkon pro rybáře na plavanou a feeder a je vybaven zařízením proti zpětnému chodu. Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero splávek a feeder. Pokud jste sportovní nebo rekreační rybář, který hledá nejlepší kvalitu a zároveň pracuje s omezeným rozpočtem, extrémně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní chod pro zdolávání ryb zpětným navíjením. Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, jako jsou kapři a cejni, na lehký až těžký feeder. Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovový klip na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního těla XT-7 G Free Aero BB je nejlépe hodnocené za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship od Shimano.Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho. Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus klička, která se šroubuje přímo do hlavního převodu pro přímost „bez vůle“. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s redukcí vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro vlasce i splétané šňůry. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Reel Aero BB C3000

Shimano Naviják Reel Aero XR C5000

Shimano Naviják Reel Aero XR C5000
Detail

Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Aero XR je technicky vyspělý matchový a feederový naviják obsahující všechny atributy požadované špičkovými závodními rybáři. Patří mezi ně zařízení proti zpětnému chodu, lehké tělo a rotor CI4+ a kované převody HAGANE pro bezkonkurenční výkon. Pokud jste závodní rybář nebo rybaříte na plavanou nebo feeder a chcete naviják, který odpovídá vašim schopnostem, Aero XR je řešením. Všechny navijáky jsou dokonale vyvážené s nejlepšími matchovými a feeder pruty Shimano Aero X5, X7 a Pro, což vám dává záviděníhodnou kombinaci, která nabízí konkurenční výhodu. S jejich super hladkou voděodolnou brzdou a dodatečným zařízením proti zpětnému chodu můžete zdolávat ryby přímo přes brzdu při použití silnějších šňůr, zpětným navíjením při použití jemných šňůr nebo pomocí kombinace obou. Nejmenší velikost 3000 je ideální pro všechny druhy rybolovu na plavanou a lov na blízký feeder. Střední velikost 4000 je ideální pro větší lov na plavanou nebo na feeder střední třídy. Největší velikost 5000 je ideální pro delší vzdálenost nebo středně těžký feeder. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Reel Aero XR C5000

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 6000 RA

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 6000 RA
Detail

Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Právě vynikajících odhozových vlastností je dosaženo použitím velmi rozměrné cívky Aero Concept, která má výrazně větší průměr než cívka klasických rozměrů. Naviják Baitrunner X Aero také využívá perfektní špičkovou pokládku vlasce Aero Wrap II, kombinovanou s dvourychlostní oscilací. Další výhodou cívky velkého průměru je schopnost uložit téměř 1 metr vlasce na jediné otočení kličkou, což je obzvlášť důležité pro chytání na velké vzdálenosti. Pro uspokojení potřeb moderních rybářů jsou modely velikostí 8000 a 10000 vybaveny jednoduchou kličkou, která umožňuje přenášet větší výkon při navíjení než dvojitá klička, kterou je vybaven menší model 6000. Hybridní tělo navijáku Baitrunner X Aero má černou saténovou povrchovou úpravu. Vlasový klip na rotoru z XGT-7 chrání vlasec před možným poškozením. Za více než dvacet let se navijáky Shimano Baitrunner staly nejpopulárnějšími specimen navijáky. Jejich služby využívají miliony rybářů v celé Evropě. Nyní se rozšířením nabídky o naviják s cívkou programu Aero Concept, s jednoduchou kličkou větších rozměrů a saténově černým povrchem, bude úspěšná tradice rozvíjet mnoho dalších let. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 6000 RA

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 8000 RA

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 8000 RA
Detail

Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Právě vynikajících odhozových vlastností je dosaženo použitím velmi rozměrné cívky Aero Concept, která má výrazně větší průměr než cívka klasických rozměrů. Naviják Baitrunner X Aero také využívá perfektní špičkovou pokládku vlasce Aero Wrap II, kombinovanou s dvourychlostní oscilací. Další výhodou cívky velkého průměru je schopnost uložit téměř 1 metr vlasce na jediné otočení kličkou, což je obzvlášť důležité pro chytání na velké vzdálenosti. Pro uspokojení potřeb moderních rybářů jsou modely velikostí 8000 a 10000 vybaveny jednoduchou kličkou, která umožňuje přenášet větší výkon při navíjení než dvojitá klička, kterou je vybaven menší model 6000. Hybridní tělo navijáku Baitrunner X Aero má černou saténovou povrchovou úpravu. Vlasový klip na rotoru z XGT-7 chrání vlasec před možným poškozením. Za více než dvacet let se navijáky Shimano Baitrunner staly nejpopulárnějšími specimen navijáky. Jejich služby využívají miliony rybářů v celé Evropě. Nyní se rozšířením nabídky o naviják s cívkou programu Aero Concept, s jednoduchou kličkou větších rozměrů a saténově černým povrchem, bude úspěšná tradice rozvíjet mnoho dalších let. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 8000 RA

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 10000 RA

Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 10000 RA
Detail

Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Baitrunner X Aero kombinuje výhody a vymoženosti tradičního baitrunnerového navijáku s odhozovými parametry kompaktního Big Pit navijáku. Právě vynikajících odhozových vlastností je dosaženo použitím velmi rozměrné cívky Aero Concept, která má výrazně větší průměr než cívka klasických rozměrů. Naviják Baitrunner X Aero také využívá perfektní špičkovou pokládku vlasce Aero Wrap II, kombinovanou s dvourychlostní oscilací. Další výhodou cívky velkého průměru je schopnost uložit téměř 1 metr vlasce na jediné otočení kličkou, což je obzvlášť důležité pro chytání na velké vzdálenosti. Pro uspokojení potřeb moderních rybářů jsou modely velikostí 8000 a 10000 vybaveny jednoduchou kličkou, která umožňuje přenášet větší výkon při navíjení než dvojitá klička, kterou je vybaven menší model 6000. Hybridní tělo navijáku Baitrunner X Aero má černou saténovou povrchovou úpravu. Vlasový klip na rotoru z XGT-7 chrání vlasec před možným poškozením. Za více než dvacet let se navijáky Shimano Baitrunner staly nejpopulárnějšími specimen navijáky. Jejich služby využívají miliony rybářů v celé Evropě. Nyní se rozšířením nabídky o naviják s cívkou programu Aero Concept, s jednoduchou kličkou větších rozměrů a saténově černým povrchem, bude úspěšná tradice rozvíjet mnoho dalších let. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Baitrunner X-AERO 10000 RA

Shimano Naviják Reel Baitrunner X-Aero FB 4000

Shimano Naviják Reel Baitrunner X-Aero FB 4000
Detail

Baitrunner X-Aero 4000 je špičkový naviják Shimano z řady „kompaktních“ navijáků Baitrunner navržený pro speciální a závodní feederové rybáře, kteří chtějí mít cívku zdarma. Pokud hledáte naviják pro lehký lov kaprů, exemplář nebo závodní feederový lov kaprů, velikost 4000 je perfektní volbou. Slavné, snadno použitelné zařízení s volnou cívkou Shimano je uklidňující výhodou při lovu návazců a feederů, zejména pro kapry a parmy, kdy jsou záběry často náhlé a velmi agresivní. Při záběru bude cívka dávat vlasec s minimálním třením, dokud nezvednete prut a neotočíte rukojetí, čímž se okamžitě zapojí přední brzda a umožní vám pokračovat v boji. Přestože je Baitrunner X-Aero 4000 relativně malý, je pozoruhodně výkonný a v průběhu let byl zodpovědný za ulovení mnoha výjimečně velkých ryb. Převodovka X-SHIP poskytuje účinné hladké navíjení pod tlakem a v kombinaci s převodovým poměrem 4,8:1 s vysokým točivým momentem a ložisky S A-RB produkují působivou navíjecí sílu. Cívka AR-C s velkým průměrem zvyšuje výkon při nahazování a umožňuje použití velkých průměrů mono vlasců s minimálními problémy, i když se dokonale hodí i pro tenčí splétané vlasce. X-Aero 4000 můžete kombinovat s mnoha vzorovými, speciálními a feeder pruty Shimano. Pro malé kaprové vody nebo pronásledování zvolte kratší nebo lehčí kaprové pruty Tribal. Pro parmy naviják na některý ze speciálních prutů a pro feederový rybolov, zejména na kapry a líny, zvolte jeden ze středních nebo těžkých Aero feederových prutů. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Naviják Reel Baitrunner X-Aero FB 4000

Shimano Vlasec Technium PB

Shimano Vlasec Technium PB
Detail

Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce kolem pouhých 12 %. Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, vlasec se nesvinuje do spirály. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium PB

Shimano Vlasec Technium 1250m

Shimano Vlasec Technium 1250m
Detail

Monofilní vlasec Technium charakterizuje konstrukce ze tří jader. Aplikace nových japonských technologií z něj činí jeden z nejlepších vlasců na trhu. Monofilní vlasec Technium charakterizuje konstrukce ze tří jader. Aplikace nových japonských technologií z něj činí jeden z nejlepších vlasců na trhu. Tento vlasec není jen tenčí, ale i pevnější! Speciální tříjádrová konstrukce neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce Technium kolem pouhých 12 %! Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru a zaseknutí beze strachu o ztrátu ryby. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, které si všimnete okamžitě, jakmile dovinete kousek z cívky. Nízká tvarová paměť vlasce zlepšuje odhazovací vzdálenost a snižuje námahu při odhazování. Díky tomu se vlasec nesvinuje do spirály a úžasně napomáhá detekci záběru. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením a dává vlasci sametově hladký povrch, napomáhající prodloužení odhazovacích vzdáleností. Celkové provedení zvyšuje životnost vlasce, která je typická a známá ve spojení s navijáky Shimano. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 1250m

Shimano Vlasec Technium 200m

Shimano Vlasec Technium 200m
Detail

Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Konstrukce s trojitým jádrem poskytuje nejen vynikající pevnost, ale snižuje natažení vlasce. Střední vrstva je pevná, roztažnost u většiny mono vlasců bývá 25%+, Technium kolem 12%! Toto nejen výrazně prodlužuje vrhací vzdálenost, ale umožňuje mnohem ostřejší detekci záběru bez obav ze ztráty ryby. Pevný střed dává této řadě její vynikající vlastnosti potápění. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 200m

Shimano Vlasec Technium 1250m - 0,28mm

Shimano Vlasec Technium 1250m - 0,28mm
Detail

Monofilní vlasec Technium charakterizuje konstrukce ze tří jader. Aplikace nových japonských technologií z něj činí jeden z nejlepších vlasců na trhu. Monofilní vlasec Technium charakterizuje konstrukce ze tří jader. Aplikace nových japonských technologií z něj činí jeden z nejlepších vlasců na trhu. Tento vlasec není jen tenčí, ale i pevnější! Speciální tříjádrová konstrukce neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce Technium kolem pouhých 12 %! Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru a zaseknutí beze strachu o ztrátu ryby. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, které si všimnete okamžitě, jakmile dovinete kousek z cívky. Nízká tvarová paměť vlasce zlepšuje odhazovací vzdálenost a snižuje námahu při odhazování. Díky tomu se vlasec nesvinuje do spirály a úžasně napomáhá detekci záběru. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením a dává vlasci sametově hladký povrch, napomáhající prodloužení odhazovacích vzdáleností. Celkové provedení zvyšuje životnost vlasce, která je typická a známá ve spojení s navijáky Shimano. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 1250m - 0,28mm

Shimano Vlasec Technium PB - 0,285mm 650m

Shimano Vlasec Technium PB - 0,285mm 650m
Detail

Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce kolem pouhých 12 %. Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, vlasec se nesvinuje do spirály. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium PB - 0,285mm 650m

Shimano Vlasec Technium PB - 0,355mm 600m

Shimano Vlasec Technium PB - 0,355mm 600m
Detail

Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce kolem pouhých 12 %. Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, vlasec se nesvinuje do spirály. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium PB - 0,355mm 600m

Shimano Vlasec Technium PB - 0,305mm 650m

Shimano Vlasec Technium PB - 0,305mm 650m
Detail

Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Pevný monofilní vlasec se speciální konstrukcí ze tří jader neposkytuje pouze vynikající poměr pevnosti a průměru, ale redukuje také průtažnost díky pevnému středovému jádru. Ve srovnání s většinou běžných vlasců, u kterých průtažnost dosahuje hodnoty i více jak 25 %, je průtažnost tohoto vlasce kolem pouhých 12 %. Tato vlastnost přispívá nejen k prodloužení odhazovací vzdálenosti, ale také výrazně zlepšuje detekci záběru. Pevné jádro také zlepšuje potápivé vlastnosti. Druhá vrstva dává vlasci jeho poddajnost a měkkost, vlasec se nesvinuje do spirály. Vnější tenká vrstva chrání vlasec před UV zářením. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium PB - 0,305mm 650m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,23mm 200m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,23mm 200m
Detail

Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Konstrukce s trojitým jádrem poskytuje nejen vynikající pevnost, ale snižuje natažení vlasce. Střední vrstva je pevná, roztažnost u většiny mono vlasců bývá 25%+, Technium kolem 12%! Toto nejen výrazně prodlužuje vrhací vzdálenost, ale umožňuje mnohem ostřejší detekci záběru bez obav ze ztráty ryby. Pevný střed dává této řadě její vynikající vlastnosti potápění. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 200m - 0,23mm 200m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,16mm 200m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,16mm 200m
Detail

Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Konstrukce s trojitým jádrem poskytuje nejen vynikající pevnost, ale snižuje natažení vlasce. Střední vrstva je pevná, roztažnost u většiny mono vlasců bývá 25%+, Technium kolem 12%! Toto nejen výrazně prodlužuje vrhací vzdálenost, ale umožňuje mnohem ostřejší detekci záběru bez obav ze ztráty ryby. Pevný střed dává této řadě její vynikající vlastnosti potápění. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 200m - 0,16mm 200m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,19mm 200m

Shimano Vlasec Technium 200m - 0,19mm 200m
Detail

Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Technologie trojitého jádra v Technium mono z nich vždy dělala jednu z nejlepších šňůr na trhu, ale díky novým japonským technologiím jsou šňůry nejen tenčí, ale také pevnější!! Konstrukce s trojitým jádrem poskytuje nejen vynikající pevnost, ale snižuje natažení vlasce. Střední vrstva je pevná, roztažnost u většiny mono vlasců bývá 25%+, Technium kolem 12%! Toto nejen výrazně prodlužuje vrhací vzdálenost, ale umožňuje mnohem ostřejší detekci záběru bez obav ze ztráty ryby. Pevný střed dává této řadě její vynikající vlastnosti potápění. (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Shimano Vlasec Technium 200m - 0,19mm 200m
shimano technium 1000, Shimano Ultegra CI4 14000 XTC (022255215824), Shimano Big Baitrunner XTB 14000 LC (022255212960), NAIPO MGS-321 (MGS-321), NAIPO MGS-150D (Naipo MGS-150D), Shimano Aero X1 Precision Feeder 3,3m 70g (8717009856249), Serpentýny (14000), Shimano Aero X1 Match Float 3,9m 20g 3díly (8717009856300), Pontec PondoMax Eco 14000 (51180), elektrický naviják 220v, Shimano Sedona, Shimano Ultegra, Atomic Count XTD - červená (SPTha0157nad), Atomic COUNT XTD BLACK (SPTxCZ014nad), Atomic COUNT xtd Blk (SPTxCZ011nad), CARPOINT Ruční naviják 360kg (0623423), CARPOINT Ruční naviják 630kg (0623424), Atomic Count XTD - bílá/šedá (SPTha0404nad), Atomic Count XTD - černá/šedá (SPTha0402nad), FIELDMANN FZH 1220 50004016 automatický naviják, Atomic Hawx Prime XTD 130 CT GW (SPTha2494nad), Atomic Hawx Ultra XTD 120 CT GW (SPTha2488nad), Atomic Hawx Ultra XTD 120 CT GW (SPTha1952nad), Asist AE8H45DN elektrický lanový naviják, 450 W, GEKO Lanový naviják, 450kg, délka 5m (G01083), shimano navijak nexave c3000 hgfe, Shimano M02 polymerové MTB (Y8B598040), Shimano Sedona FI 1000 (0022255211178), shimano pd m8000 xt uni, GIGABYTE X570S AERO G (X570S AERO G)