Sea of thieves: deluxe upgrade - xbox / windows digital (g7q-00196)

Produkt Sea of thieves: deluxe upgrade - xbox / windows digital (g7q-00196) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sea of thieves: deluxe upgrade - xbox / windows digital (g7q-00196) upraviť a produkt hľadať znova.

Sea of Thieves: Deluxe Upgrade - Xbox / Windows Digital (G7Q-00196)

Sea of Thieves: Deluxe Upgrade - Xbox / Windows Digital (G7Q-00196)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Sea of Thieves Xbox / Windows přichází s dodatečným obsahemOslava pěti let života Sea of ??Thieves přináší speciální edici Sea of Thieves: Deluxe Upgrade Xbox / Windows. Jedná se o herní balíček, který vyžaduje vlastnictví základní hry. Veškerý herní obsahNákupem balíčku Sea of Thieves: Deluxe Upgrade Xbox / Windows získáte veškerý obsah, který byl přidán od uvedení hry na trh a navíc široký sortiment extra kosmetiky a sběratelských předmětů. Sea of Thieves: Deluxe Upgrade Xbox / Windows dále obsahuje:Bonusový obsah z edice 2023 – Hunter Cutlass, Hunter Pistol, Hunter Compass, Hunter... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves: Deluxe Upgrade - Xbox / Windows Digital (G7Q-00196) , Sea of thieves - xbox/win 10 digital (g7q-00121)

Sea of Thieves: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G7Q-00180)

Sea of Thieves: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G7Q-00180)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sea of Thieves: Deluxe Edition Xbox / Windows jako netradiční online simulátorBudete pirátem se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumejte vody KaribikuV Sea of Thieves: Deluxe Edition Xbox / Windows budete brouzdat zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Bárku lze zakotvit a porozhlédnout se po pokladu na jednom z mnoha tropických ostrůvků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Boj na kanóny i na nožeS vašimi nepřáteli se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G7Q-00180) , Sea of thieves - xbox one (gm6-00019)

Sea of Thieves - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121)

Sea of Thieves - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční, RPG a dobrodružná, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Vypnuto Brouzdat budete zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Vypnuto Bárku lze zakotvit a porozhlédnout se po pokladu na jednom z mnoha tropických ostrůvků. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121) , Deathloop: deluxe edition - xbox series x|s / windows digital (g7q-00137)

Deathloop: Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00137)

Deathloop: Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00137)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční a střílečky, Jeden den v časové smyčceDeathloop: Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital je střílečkou z vlastního pohledu nové generace od Arkane Lyon, cenami ověnčeného studia stojícího za sérii Dishonored. Ve hře Deathloop se dva soupeřící zabijáci ocitnou na ostrově Blackreef v tajemné časové smyčce, v níž musejí navěky prožívat jeden a ten samý opakující se den. Vychutnejte si v Deathloop: Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital volitelný multiplayerV roli Colta se vydáte napříč ostrovem po stopách svých cílů, pokusíte se prolomit časovou smyčku a získat svobodu. Celou dobu vám však po krku půjde Julianna, kterou může ovládat další hráč. Pokud máte zrovna náladu na nějakou podlost, ujměte se role Julianny,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Deathloop: Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00137) , Titanfall 2: deluxe upgrade - xbox digital (7d4-00137)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00134)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00134)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, - Vzlétněte do nebes a poznejte kouzlo létání v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty a dopravou. Knipl čeká jen na vásMicrosoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital je jeden z nejlepších leteckých simulátorů současnosti. Staňte se v něm pilotem a zamiřte za dobrodružstvím v takřka nekončících oblacích ve 4K rozlišení. Celý svět máte v Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital jako na dlaniHerní svět do kterého zamíříte, je totožnou kopií naší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00134) , Age of empires iv - windows 10 digital (g7q-00113)

Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019)

Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,, ve která jste piráti, a kde si spolu s kamarády složíte svoji posádku. V on-line bitvách se postavíte na moři i na souši konkurenčním posádkám. Hrát proti sobě mohou hráčí na Xbox One a Windows 10. Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 69% Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Brouzdat budete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019) , Minecraft legends: deluxe edition - xbox digital (g7q-00140)

Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214)

Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: akční, RPG a dobrodružná, - hra, ve která jste piráti, a v které si spolu s kamarády složíte svoji posádku. V on-line bitvách se postavíte na moři i na souši konkurenčním posádkám. 69% Sea of Thieves slibuje být netradičním online simulátorem piráta se vším, co k tomu patří. Naloďte se na váš škuner, prozkoumávejte rozlehlá moře i bezedné hlubiny a nasbírejte pořádnou truhlu zlaťáků. Brouzdat budete zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Brouzdat budete zelenkavými vodami sluncem zalitého Karibiku. Boj na kanóny i na nože... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Thieves (PC) DIGITAL (595214) , Doom eternal: deluxe edition - xbox digital (g7q-00159)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00133)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00133)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, - Vzlétněte do nebes a poznejte kouzlo létání v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty a dopravou. Knipl čeká jen na vásMicrosoft Flight Simulator 40th Anniversary Xbox Series X|S / Windows Digital je jeden z nejlepších leteckých simulátorů současnosti. Staňte se v něm pilotem a zamiřte za dobrodružstvím v takřka nekončících oblacích ve 4K rozlišení. Celý svět máte v Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Xbox Series X|S / Windows Digital jako na dlaniHerní svět do kterého zamíříte, je totožnou kopií naší Země. Těšit se tím pádem můžete na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00133) , Microsoft flight simulator 40th anniversary - deluxe edition - xbox series x|s / windows digital (g7q-00134)

Titanfall 2: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00137)

Titanfall 2: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00137)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Titanfall 2 Deluxe Edition Upgrade pro Xbox One nabízí rychlou akci s řadou zvratů, ať už jde o novou kampaň pro jednoho hráče, nebo bohatou nabídku režimů pro více hráčů. 89% Fantastická sci-fi FPS, kde se spojuje vysokorychlostní řežba mezi hráči a taktické boje Mechů. Vše co jste milovali na Titanfall se vrací v novém a skvělém provedení. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Připravte se na fantastické bitvy v obrovských robotických strojíchTitanfall 2 nabízí rychlou akci s řadou zvratů, ať už jde o novou kampaň pro jednoho hráče, která přiblíží jedinečné pouto mezi člověkem a strojem, nebo bohatší nabídku režimů pro více hráčů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Titanfall 2: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00137) , Battlefield v: deluxe edition upgrade - xbox digital (7d4-00307)

Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00204)

Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00204)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Povyšte svoji hru Mass Effect: Andromeda na Deluxe Edition a získejte mnoho vylepšení a extra obsahu navíc. Tento herní doplněk je určen pro Xbox One. Balíček je dostupný ihned ke stažení a pro aktivaci přídavku je nutné vlastnit plnou verzi hry. Klíčové vlastnosti Mass Effect: Andromeda: Deluxe UpgradeUrčeno pro Xbox OneOkamžitě ke staženíNutné vlastnit plnou hru Mass Effect: Andromeda Deluxe EditionS Mass Effect Andromeda Deluxe Upgrade získáte:Neformální outfit pro PathfinderZbroj ScavengerElitní zbraňovou sadu PathfinderDigitální sountrackMultiplayerový booster balíčekMazlíčka Pyjak (alza.cz)

Podobné produkty ako Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00204) , Mass effect: andromeda: deluxe upgrade - xbox digital (7d4-00204)

Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190)

Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, české titulky, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Minecraft: Deluxe Collection Xbox – Legendární sandboxMinecraft je nezávislá počítačová hra vytvořená firmou Mojang. Je to tzv. sandboxový titul, ve kterém si hráč může dělat, co se mu zachce. V tomto případě jste vrženi do krychlovitého 3D světa, kde si musíte sami nasbírat materiál na stavbu obydlí a na výrobu rozličných nástrojů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budujte, zkoumejte, dobývejte!Postavte vše, co si jen dokážete představit! Minecraft vám umožní vystavět celé světy rovněž i z pohodlí vaší pohovky. Můžete hrát sami nebo s přáteli. Zkoumejte, budujte a dobývejte! V noci vycházejí ven příšery, nezapomeňte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190) , Sea of solitude - xbox digital (g3q-00722)

Monster Hunter Rise: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01834)

Monster Hunter Rise: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01834)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - V příběhu Monster Hunter Rise, zasazeného do nindži inspirované oblasti Kamura Village, objevujte místní bohatou faunu i flóru, bojujte s hrozivými příšerami a staňte se tak nejlepším lovcem. Lovcem na vlastní kůžiChopte se v akční adventuře Monster Hunter Rise: Deluxe Edition Xbox / Windows Digital lovecké výstroje a odstartujte lovení smrtících monster v 60 fps. Zamiřte do nového fascinujícího světa, ve kterém na vás čekají bestie z vašich nejhorších nočních můr. Monster Hunter Rise: Deluxe Edition Xbox / Windows Digital nabízí divoká monstra s jedinečnými biomyLovte tvory s unikátně zpracovaným chováním ve 4K. Vyrazte do rozličných destinací a bojujte v nich s dobře známými netvory nebo dosud nepoznanými monstry, u nichž nikdy nebudete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01834) , Need for speed: heat - deluxe upgrade - xbox digital (7d4-00518)

Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00198)

Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00198)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Odhalte co skrývá!Máte divného souseda a stále přemýšlíte nad tím, jaká tajemství by mohl skrývat? Odpověď na to, co by teoreticky mohl mít ve sklepě, vám může nabídnout hororová stealth hra Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition (Předobjednávka) Xbox / Windows Digital. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevte v Hello Neighbor 2 - Deluxe Edition (Předobjednávka) Xbox / Windows Digital všechna tajemství místníchTentokrát se vašim cílem nestane pouze jeden dům ale rovnou celé město. Jeho obyvatelé skrývají před světem děsivou pravdu a vy jste jediní, kdo jí dokáže odhalit. Vydejte se do útrob budov. Pátrejte a stále... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00198) , Minecraft - xbox digital (g7q-00057)

Need for Speed: Heat - Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00518)

Need for Speed: Heat - Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00518)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: závodní, balíček který vám odemkne obsah Deluxe edice Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Deluxe upgrade pro hru Need for Speed: HeatPokud jste zakoupili základní edici hry Need for Speed: Heat a chtěli byste využít výhody Deluxe edice, tak tento balíček je přesně pro vás. Do hry dostanete špičková nová auta, nové oblečky pro postavy nebo vylepšení odměn. Balíček Deluxe konkrétně obsahuje:Startovní vůz Mitsubishi Lancer Evolution X (K.S Edition)Vůz BMW i8 Coupe (K.S Edition) na 10. úrovni REPMercedes C63 AMG Coupe (K.S Edition) na 14. úrovni REPChevrolet Corvette Grand Sport (K.S Edition) na 18. úrovni REP4x oblečení pro postavu, vhodné pro můžské i ženské avatary5% REP bonus5% Bank bonus (alza.cz)

Podobné produkty ako Need for Speed: Heat - Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00518) , Dead space: digital deluxe edition upgrade - xbox series x|s digital (7d4-00650)

Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202)

Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, Staňte se pánem vlakuTrain Sim World 3: Deluxe Edition Xbox / Windows Digital je simulátorem řízení vlaku. Nastupte do některé z bezpočtu masivních mašin, které se valí po kolejích. Osedlejte si ES44C4, ICE 1, Class 395 a řadu dalších strojů. Procestujte v Train Sim World 3: Deluxe Edition Xbox / Windows Digital okouzlující destinaceProjeďte se po kolejích celého světa. Poznejte lépe vyprahlé pláně Kalifornie. Pokořte rychlost mezi sousedními státy v Německu, nebo se kochejte nádhernou plochou krajinou, jež vám nabízí Velká Británie. Postavte se počasíZažijte v Train Sim World 3: Deluxe Edition Xbox / Windows Digital život řidiče vlaků naplno.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202) , Hello neighbor 2: deluxe edition - xbox / windows digital (6jn-00198)

Monster Hunter Rise + Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01924)

Monster Hunter Rise + Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01924)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Lovcem na vlastní kůžiChopte se v akční adventuře Monster Hunter Rise + Sunbreak Deluxe Edition Xbox / Windows Digital lovecké výstroje a odstartujte lovení smrtících monster v 60 fps. Zamiřte do nového fascinujícího světa, ve kterém na vás čekají bestie z vašich nejhorších nočních můr. Monster Hunter Rise + Sunbreak Deluxe Edition Xbox / Windows Digital nabízí divoká monstra s jedinečnými biomyLovte tvory s unikátně zpracovaným chováním ve 4K. Vyrazte do rozličných destinací a bojujte v nich s dobře známými netvory nebo dosud nepoznanými monstry, u nichž nikdy nebudete zcela schopni odhadnout, co v boji použijí. Lovte, sbírejte a vytvářejte společněKaždé monstrum má ve svých útrobách specifické suroviny. Porážejte slabší tvory. Získávejte z nich ingredience nutné k výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise + Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01924) , Monster hunter rise: deluxe edition - xbox / windows digital (g3q-01834)

Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (7D4-00678)

Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (7D4-00678)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital / DLC obsahuje:DLC Monster Hunter Rise: SunbreakSet "Kamurai" HunterSet "Shuriken Collar" PalamuteSet "Fish Collar" Palico Gesta (4 skoky)Sada samurajských pózKabuki barva na obličejÚčes "Izuchi Tail"K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru Monster Hunter RiseDoporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64 bitProcesorIntel Core i5-4460 / AMD FX-8300GrafikaNVIDIA GeForce GTX 1060 (VRAM 3GB) / AMD Radeon RX 570 (VRAM 4GB)RAM8 GBHDD36 GBMinimální HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i3-4130 / Core i5-3470 / AMD FX-6100GrafikaNVIDIA GeForce GT 1030 (DDR4) / AMD Radeon RX 550RAM8 GBHDD36 GBJste... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (7D4-00678) , Need for speed: payback deluxe edition upgrade - xbox digital (g3q-00361)

Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140)

Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Piglinova zkaženost se šíří po celém Nadsvětě a spaluje vše, čeho se dotkne. Jsi hrdina, který ochrání tuto zemi? Naplánujte si strategii a postavte se piglinům v epických bitvách - ale pozor: vždy se brání. Přes den dobývejte základny piglinů a po setmění braňte své spojence. (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140) , Star wars jedi fallen order: deluxe upgrade - xbox digital (7d4-00512)

Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159)

Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, % Hra od studia Id Software, Doom Eternal, je střílečka z pohledu první osoby, kterou vydává společnost Bethesda Softworks Střílečka z pohledu první osoby Doom Eternal je pokračováním úspěšného restartu série z roku 2016. Příběh Doom Eternal, navazující na události z předchozího dílu, vás zavede na planetu Zemi, kde budete mít za úkol odrazit invazi démonů z pekla. Multifunkční Praetor oblek Masakrování démonů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159) , State of decay 2: juggernaut edition - xbox digital (g7q-00103)

STAR WARS Jedi Fallen Order: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00512)

STAR WARS Jedi Fallen Order: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00512)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live 84% Deluxe upgrade obsahuje dokument o vývoji hry a kosmetické doplňky pro vaši postavu. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry STAR WARS Jedi Fallen Order. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Deluxe Upgrade obsahuje: Kosmetický skin Crimson BD-1Kosmetický skin Crimson MantisDigitální art bookRežisérský sestřih zákulisních videí s více než 90 minutami záběrů z vývoje hry Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako STAR WARS Jedi Fallen Order: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00512) , Forza horizon 5: deluxe edition - xbox/win 10 digital (g7q-00127)

Age of Empires IV - Windows 10 Digital (G7Q-00113)

Age of Empires IV - Windows 10 Digital (G7Q-00113)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie, - Budujte města, spravujte zdroje a veďte své vojsko do bitvy na souši i na moři ve 4 různých kampaních s 35 misemi během 500 let historie od doby temna až po renesanci. Prožijte historiiAge of Empires IV PC je RTS strategie, skrze níž se podíváme do středověku plného bitev a budování impozantních měst. Nabídnuta nám má být čtveřice kampaní zaměřených na výrazné osobnosti lidských dějin, jejichž osudy absolvujeme celkem v 35 různorodých misích. Zvolte si v Age of Empires IV PC stranuZvolte si jedno z osmi jedinečných uskupení. Naverbujte jejich unikátní armády. Těžte z jejich výhod a porazte nepřátele za pomoci taktiky vytvořené vyloženě pro frakci, již zastupujete. Nepřestávejte válčitBojujte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires IV - Windows 10 Digital (G7Q-00113) , Microsoft flight simulator 40th anniversary - xbox series x|s / windows digital (g7q-00133)

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00517)

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00517)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live balíček který vám odemkne obsah Deluxe edice 76% Deluxe Upgrade přináší do hry nové kostýmy a digitální obsah. Ke hraní je vyžadována základní hra Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Deluxe Edition přináší:Legendární kostým Chickpea pro PeashooterLegendární kostým Judge ZDigital ComicPět emoji Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00517) , Deathloop: deluxe pack - xbox series x|s / windows digital (7cn-00094)

Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00307)

Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade  - Xbox Digital (7D4-00307)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 78% Válka už nikdy nebude stejná. Battlefield V se vrací na samotný začátek této oblíbené herní série. Už nyní se můžete těšit na unikátní zpracování druhé světové války. Battlefield V Deluxe EditionPro hráče, kteří se chtějí na bojiště Battlefieldu V podívat dříve než ostatní a uvítají širší nabídku uniforem, kosmetických úprav a také speciální mise, je určena edice Battlefield V Deluxe. K předobjednávce získáte obsah uvedený výše a k tomu navíc:Přednostní přístup do základní hry Battlefield VPět sad výsadkářských oblekůSpeciální mise: Pusťte se do plnění speciálních úkolů inspirovaných skutečnými útoky britských SAS na německé letadlové základny nebo obrannými operacemi německých FallschirmjägerLetecký most s 20 týdenními balíčky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00307) , Train sim world 3: deluxe edition - xbox / windows digital (6jn-00202)

Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00136)

Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00136)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Zažijte budoucnost na vlastní kůžiFallout 76: The Pitt Deluxe Edition Xbox Digital online RPG, ve kterém zamíříte do postapokalyptického univerza legendární série Fallout. Tentokrát budete přežívat v Západní Virginii, jež je dějištěm celého příběhu. Utopte svůj čas v Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition Xbox DigitalCestujte po gigantickém otevřeném světě, jehož hlavním trumfem má být škála aktivit, které vám nabízí. Objevujte nová místa. Odkrývejte osudy obyvatel měst, putujte do testovacích center, nebo se prostě vydejte do podzemních krytů, jejichž úkolem bylo zachránit životy svých obyvatel. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 76: The Pitt Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00136) , Rare replay - xbox digital (g7q-00016)

Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00069)

Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00069)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra Série Need for Speed se vrací s pěticí jedinečných způsobů hraní s názvy Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v nichž si můžete získat reputaci a dokráčet za vítězstvím svou vlastní cestou. Co obsahuje Need for Speed: Deluxe Edition UpgradePerformační a stylový pack10% sleva na všechny herní předměty koupené herní měnouDodatečné startovací auto – BMW M3 E46Plus – VIP ikona, nálepka a exkluzivní polepy Pět způsobů hraníV novém restartu herní série Need for Speed vás čeká otevřený noční svět městské automobilové kultury s pěti možnými způsoby hraní. Ve snaze stát se místní legendou si budete vybírat mezi několika vzájemně propletenými příběhy. Pro zvýšení vašeho zážitku ze hry můžete vyzkoušet... (alza.cz)

Podobné produkty ako Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00069) , Doom eternal - xbox digital (g7q-00157)

Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127)

Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, české titulky, žánr: závodní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Tvoje ultimátní dobrodružství Horizonu čeká! Prozkoumej překrásné kraje Mexika, které se neustále vyvíjejí a ve kterých si užiješ neomezenou a zábavnou řidičskou akci ve stovkách nejlepších aut na světě. Deluxe Edition obsahuje plnou verzi hry a Car Pass. Vydejte se na výpravy v pestrém a neustále se měnícím otevřeném světě. Zábavné ježdění a závodění bez hranic v mexické krajině se stovkami nejlepších aut světa. Krásný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127) , Minecraft dungeons - xbox digital (g7q-00086)

Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650)

Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade Xbox Series X|S Digital / DLC obsahuje:K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru Dead Space3 unikátní obleky2 textury obleků (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650) , Minecraft legends - xbox digital (g7q-00139)

Deathloop: Deluxe Pack - Xbox Series X|S / Windows Digital (7CN-00094)

Deathloop: Deluxe Pack - Xbox Series X|S / Windows Digital (7CN-00094)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Jeden den v časové smyčceDeathloop je střílečkou z vlastního pohledu nové generace od Arkane Lyon, cenami ověnčeného studia stojícího za sérii Dishonored. Ve hře Deathloop: Deluxe Pack Xbox Series X|S / Windows Digital / DLC se dva soupeřící zabijáci ocitnou na ostrově Blackreef v tajemné časové smyčce, v níž musejí navěky prožívat jeden a ten samý opakující se den. Vychutnejte si v Deathloop: Deluxe Pack Xbox Series X|S / Windows Digital / DLC volitelný multiplayerV roli Colta se vydáte napříč ostrovem po stopách svých cílů, pokusíte se prolomit časovou smyčku a získat svobodu. Celou dobu vám však po krku půjde Julianna, kterou může ovládat další hráč. Pokud máte zrovna... (alza.cz)

Podobné produkty ako Deathloop: Deluxe Pack - Xbox Series X|S / Windows Digital (7CN-00094) , Fallout 76 - xbox digital (g7q-00160)

Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (G3Q-00361)

Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (G3Q-00361)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Povyšte svoji hru na vyšší levelZalíbila se vám hra Need for Speed Payback a litujete, že jste si ji koupili pouze v základní edici? Deluxe Upgrade Pack nabízí dokonalé a rychlé řešení, jak to napravit. Koupí tohoto balíčku získáte veškerý obsah, který Deluxe edice nabízí ostatním hráčům.Konkrétně se jedná o tyto položky:Tří denní přednostní přístup do hryNadcházející balíček misíExkluzivní neonové podsvícení, poznávací značka a ikona v žebříčku5 speciálních dodávek5% bonus reputace 10% sleva na veškerý herní obsah (alza.cz)

Podobné produkty ako Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (G3Q-00361) , Forza horizon 4: deluxe edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00073)

Forza Horizon 4: Deluxe Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073)

Forza Horizon 4: Deluxe Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: závodní, % Exkluzivní pokračování závodní hry Forza Horizon 4 vyjde už 2. října 2018. Na co se můžete těšit v Deluxe edici hry Forza Horizon 4Kromě základní hry obdržíte balíček Formula Car Pack s modely určenými speciálně k driftováníSoučástí je také zvýhodněný Car Pass s celkem 42 novými automobilyS Car Passem se vám počínaje 2. říjnem budou každý týden (celkem po dobu 21 týdnů) odemykat dvě nová auta Forza Horizon 4 patřila bez debat mezi největší závodní pecky na E3 2018. Britské ostrovy nabízí nepřeberné množství působivých závodních lokací.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Deluxe Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073) , Super lucky's tale - xbox digital (g7q-00050)

Hi-Fi Rush: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G7Q-00178)

Hi-Fi Rush: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G7Q-00178)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, žánr: akční, Svět potřebuje své zachránceHi-Fi Rush: Deluxe Edition Xbox Series X|S Digital je nečekanou akční peckou, která si získala pozornost nejednoho hráče svým originálním formátem. Proměňte se v rádoby rockera Chaie a dejte se do boje o přežití v animovaném světě plném výzev. Tempo hraje v Hi-Fi Rush: Deluxe Edition Xbox Series X|S Digital primČelit tu musíte impozantním armádám robotických nepřátel sloužících korporátu. Pracujte s pohyblivostí svého hrdiny. Zasazujte jeden úder za druhým a ničte své nepřátele za pomoci speciálních pohybů. Souboje dokáží dát zabratNa nepřátele v Hi-Fi Rush: Deluxe Edition Xbox Series X|S Digital nejste sami. Do boje proti nim můžete vést partičku jedinečných spoluhráčů. Korporát... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hi-Fi Rush: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G7Q-00178)

State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)

State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, % Pokud vás baví promyšlená kombinace budovatelské strategie a akční adventury a nedbáte tolik na technické zpracování hry, je pro vás State of Decay 2 jasná volba. Druhé pokračování úspěšné hry State of Decay se soustředí na hru více hráčů. Smrt povstala a ani armáda nedokázala zombíky zastavit. Teď už je to jen na zbylých přeživších. Zábavné herní režimy Hrajte sólově, nebo až se třemi přáteli v rámci kooperativního multiplayeru. Společně prozkoumejte otevřený... (alza.cz)

Podobné produkty ako State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103)

Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120)

Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Důraz na příběhPátý díl úspěšné série Gears of War vychází v průběhu roku 2019 a ponese i pozměněné jméno Gears 5. Z uvolněných informací víme, že v hlavní roli se představí Kait, kamarádka hlavního hrdiny z předchozího dílu. Vrátí se i Marcus Fenix, bez kterého by série ztratila kus svého kouzla. Z oznamovacího traileru je cítit zaměření na příběh a tvůrci slibují dobrodružství v tom nejhezčím a největším světě, jaký jsme mohli v sérii vidět. Game of the Year Edition obsahuje:Základní hru Gears 5Halo: balíček postav Reach30 dní BoostRozšíření Gears 5: Hivebusters (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears 5: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G7Q-00120)

Devil May Cry 5: Deluxe Upgrade DLC Bundle - Xbox Digital (7D4-00355)

Devil May Cry 5: Deluxe Upgrade DLC Bundle - Xbox Digital (7D4-00355)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Získejte dodatečný obsah z Deluxe edice Devil May Cry 5Deluxe upgrade je určen těm hráčům, který již vlastní hru Devil May Cry 5 v základní verzi pro Xbox One, ale nechtějí přijít o skvělý obsah, který nabízí Deluxe edice hry. S digitálním upgradem Deluxe bude vaše hra rozšířena o následující doplňky:Zbraně Devil Breaker: Gerbera GP01, Pasta Breaker, Sweet Surrender, Mega BusterDanteho zbraň: Cavaliere RBojová hudba z Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3 a Devil May Cry 4Alternativní hlasy ohlašující rank a název hryHrané cutscény (alza.cz)

Podobné produkty ako Devil May Cry 5: Deluxe Upgrade DLC Bundle - Xbox Digital (7D4-00355)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Dig (G7Q-00135)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Dig (G7Q-00135)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, - Vzlétněte do nebes a poznejte kouzlo létání v nové generaci leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasně detailním světem s více než 2 miliony měst, 1,5 miliardami budov, skutečnými horami, silnicemi, stromy, řekami, zvířaty a dopravou. Knipl čeká jen na vásMicrosoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital je jeden z nejlepších leteckých simulátorů současnosti. Staňte se v něm pilotem a zamiřte za dobrodružstvím v takřka nekončících oblacích ve 4K rozlišení. Celý svět máte v Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition Xbox Series X|S / Windows Digital jako na dlaniHerní svět do kterého zamíříte, je totožnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Dig (G7Q-00135)

Sea of Solitude - Xbox Digital (G3Q-00722)

Sea of Solitude - Xbox Digital (G3Q-00722)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, 72% Prožijte pouť osamělé ženy, odvažte se podívat, co se skrývá pod povrchem. Ve strašidelném boji temnoty a světla zjistíte, co znamená být člověkem. Prozkoumejte krásný a rozvíjející se svět, ve kterém nic není tak, jak vypadá. Potkáte nejrůznější příšery a tvory. Sdílejte jejich příběhy a vyřešte výzvy. Neskutečné grafické zpracování Vývojáři slibují zatím nevídané grafické zpracování, psychologické prokreslení postav, propracovanou umělou inteligenci a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sea of Solitude - Xbox Digital (G3Q-00722)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: akční,, ve které hrajete za bílého guirdian spirita jménem Ori. Pomáháte mu vyřešit různé hlavolamy a hádanky. Samozřejmostí je systém soul links, který hráči umožní libovolné uložení hry a vylepšování Oriho schopností. 90% Hra od Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps, je akční plošinovka, kterou vydává Xbox Game Studios. Líbezné prostředí se střídá s temnými vizemi, které si užijete v nádherně kreslené grafice ve 4K a 60 snímcích za vteřinu. Na cestě kouzelným lesem narazíte na roztodivné tvory, u nichž popustili vývojáři ze studia Moon uzdu své fantazie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)

Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)

Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)
Detail

Hra na PC a XBOX - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vývojáři se tentokrát rozhodli hru udělat mnohem temnější a strašidelnější, takže místo 4 hrdinných reků budou pod vaše velení svěřeni jen dva. K JDmu, tvrdému a nebojácnému vojákovi Gears se přidá Kait - ženský element, jenž ovšem rozhodně nebudete muset zachraňovat jako dámu v nesnázích. Vypnuto Hraj všudePlay Anywhere je nová služba společnosti Microsoft, která ti umožňuje bez dalších poplatků hrát digitální verzi na Xboxu One i na počítači s Windows 10. Navíc jsou všechny uložené výsledky a pozice vždy k dispozici. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Standard Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)

Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)

Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)
Detail

Hra na PC a XBOX - elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vývojáři se tentokrát rozhodli hru udělat mnohem temnější a strašidelnější, takže místo 4 hrdinných reků budou pod vaše velení svěřeni jen dva. K JDmu, tvrdému a nebojácnému vojákovi Gears se přidá Kait - ženský element, jenž ovšem rozhodně nebudete muset zachraňovat jako dámu v nesnázích. Vypnuto Ultimate EditionHru Gears of War 4Season PassDřívější přístup k novým mapám Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Gears of War 4 je brutální, přímočaré a po všech směrech vyladěné pokračování legendární série, které vás nenechá ani na chvíli vydechnout. Vypnuto Vydejte se na dlouhou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Ultimate Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)

Persona 5 Royal - Xbox / Windows Digital (G3Q-01456)

Persona 5 Royal - Xbox / Windows Digital (G3Q-01456)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční a RPG, Změna je životHlavní hrdina příběhu Persona 5 Royal Xbox / Windows Digital byl nucen se přesunout na střední školu do Tokia. Prožijte v jeho kůži další z excelentních příběhů série Persona, která zásadně zasáhla už život nejednoho hráče. Bojujte v Persona 5 Royal Xbox / Windows Digital s negativními pocity ostatníchV ulicích impozantní metropole na vás čeká nesnadný úkol. Musíte se dostat do myslí místního obyvatelstva a dostat z nich všechen vztek, jenž je v nich nahromaděn. Čím více toho uděláte pro svět kolem sebe, tím více konců si otevřete. Servírujte spravedlnostBojujte ve formě Phantom Thief se svými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Persona 5 Royal - Xbox / Windows Digital (G3Q-01456)

Monster Hunter Rise - Xbox / Windows Digital (G3Q-01833)

Monster Hunter Rise - Xbox / Windows Digital (G3Q-01833)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - V příběhu Monster Hunter Rise, zasazeného do nindži inspirované oblasti Kamura Village, objevujte místní bohatou faunu i flóru, bojujte s hrozivými příšerami a staňte se tak nejlepším lovcem. Lovcem na vlastní kůžiChopte se v akční adventuře Monster Hunter Rise Xbox / Windows Digital lovecké výstroje a odstartujte lovení smrtících monster v 60 fps. Zamiřte do nového fascinujícího světa, ve kterém na vás čekají bestie z vašich nejhorších nočních můr. Monster Hunter Rise Xbox / Windows Digital nabízí divoká monstra s jedinečnými biomyLovte tvory s unikátně zpracovaným chováním ve 4K. Vyrazte do rozličných destinací a bojujte v nich s dobře známými netvory nebo dosud nepoznanými monstry, u nichž nikdy nebudete zcela schopni odhadnout, co v boji... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise - Xbox / Windows Digital (G3Q-01833)

Minecraft - Xbox Digital (G7Q-00057)

Minecraft - Xbox Digital (G7Q-00057)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Graficky upravená verze pro Xbox One obsahuje ovládání precizně uzpůsobené na ovladač, pohyb v inventáři a v menu je naprosto pohodový. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Minecraft je vhodný pro všechny, kteří v sobě stále ještě nezabili poslední kapičku fantazie. Je to skvělá zábava a lze počítat s tím, že pravidelné updaty ji časem posunou do nadpozemských sfér. – Games.cz Vypnuto Spojte se s ostatními hráči v tomto obřím světě a spolupracujte na podivuhodných stavbách. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft - Xbox Digital (G7Q-00057)

Train Sim World 3 - Xbox / Windows Digital (6JN-00195)

Train Sim World 3 - Xbox / Windows Digital (6JN-00195)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: simulátor, Staňte se pánem vlakuTrain Sim World 3 Xbox / Windows Digital je simulátorem řízení vlaku. Nastupte do některé z bezpočtu masivních mašin, které se valí po kolejích. Osedlejte si ES44C4, ICE 1, Class 395 a řadu dalších strojů. Procestujte v Train Sim World 3 Xbox / Windows Digital okouzlující destinaceProjeďte se po kolejích celého světa. Poznejte lépe vyprahlé pláně Kalifornie. Pokořte rychlost mezi sousedními státy v Německu, nebo se kochejte nádhernou plochou krajinou, jež vám nabízí Velká Británie. Postavte se počasíZažijte v Train Sim World 3 Xbox / Windows Digital život řidiče vlaků naplno. Bojujte s počasím. Přizpůsobte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Train Sim World 3 - Xbox / Windows Digital (6JN-00195)

Monster Hunter Rise: Sunbreak - Xbox / Windows Digital (7D4-00677)

Monster Hunter Rise: Sunbreak - Xbox / Windows Digital (7D4-00677)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live a Microsoft Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live DLC Sunbreak vyžaduje ke hraní základní hru Monster Hunter Rise Expanze Sunbreak pro Monster Hunter Rise je tady!Rozšíření hry Monster Hunter Rise: Subreak Xbox/Windows nabízí hráčům nové příšery, lokality a prvky, které dále prohlubují a rozšiřují celý herní svět. Připojte se ke svým kamarádům a vydejte se na cestu do vzdálené země plné nebezpečí a dobrodružství. Odhalte tajemství Zuřivého plamene Kamury a čelte novým výzvám, které přináší království na druhé straně moře. Nová monstra a staří známíVydejte se na nové dobrodružství v Monster Hunter Rise: Subreak Xbox/Windows, které vás zavede do základny Elgado,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise: Sunbreak - Xbox / Windows Digital (7D4-00677)

Monster Hunter Rise + Sunbreak - Xbox / Windows Digital (G3Q-01923)

Monster Hunter Rise + Sunbreak - Xbox / Windows Digital (G3Q-01923)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Lovcem na vlastní kůžiChopte se v akční adventuře Monster Hunter Rise + Sunbreak Xbox / Windows Digital lovecké výstroje a odstartujte lovení smrtících monster v 60 fps. Zamiřte do nového fascinujícího světa, ve kterém na vás čekají bestie z vašich nejhorších nočních můr. Monster Hunter Rise + Sunbreak Xbox / Windows Digital nabízí divoká monstra s jedinečnými biomyLovte tvory s unikátně zpracovaným chováním ve 4K. Vyrazte do rozličných destinací a bojujte v nich s dobře známými netvory nebo dosud nepoznanými monstry, u nichž nikdy nebudete zcela schopni odhadnout, co v boji použijí. Lovte, sbírejte a vytvářejte společněKaždé monstrum má ve svých útrobách specifické suroviny. Porážejte slabší tvory. Získávejte z nich ingredience nutné k výrobě výstroje a následně v rámci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter Rise + Sunbreak - Xbox / Windows Digital (G3Q-01923)

Minecraft Legends - Xbox Digital (G7Q-00139)

Minecraft Legends - Xbox Digital (G7Q-00139)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Piglinova zkaženost se šíří po celém Nadsvětě a spaluje vše, čeho se dotkne. Jsi hrdina, který ochrání tuto zemi? Naplánujte si strategii a postavte se piglinům v epických bitvách - ale pozor: vždy se brání. Přes den dobývejte základny piglinů a po setmění braňte své spojence. (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Legends - Xbox Digital (G7Q-00139)

Minecraft Dungeons - Xbox Digital (G7Q-00086)

Minecraft Dungeons - Xbox Digital (G7Q-00086)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - Zkoumejte úrovně plné akce, pokladů a divokých momentů. Vydejte se na hrdinskou výpravu za záchranou vesničanů a za zničením zlého Arch-Illagera! Minecraft Dungeons Xbox navazuje na celosvětově úspěšnou hru Minecraft. Připravte se na skvělou hratelnost připomínající legendární sérii Diablo. Důraz na příběh Na rozdíl od původního Minecraftu se spin-off s podtitulem Dungeons zaměřuje také na poutavý příběh,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Dungeons - Xbox Digital (G7Q-00086)

Doom Eternal - Xbox Digital (G7Q-00157)

Doom Eternal - Xbox Digital (G7Q-00157)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, % Hra od studia Id Software, Doom Eternal, je střílečka z pohledu první osoby, kterou vydává společnost Bethesda Softworks Střílečka z pohledu první osoby Doom Eternal je pokračováním úspěšného restartu série z roku 2016. Příběh Doom Eternal, navazující na události z předchozího dílu, vás zavede na planetu Zemi, kde budete mít za úkol odrazit invazi démonů z pekla. Multifunkční Praetor oblek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Doom Eternal - Xbox Digital (G7Q-00157)

Disneyland Adventures - Xbox Digital (G7Q-00062)

Disneyland Adventures - Xbox Digital (G7Q-00062)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: dětská, zažijte kouzlo Disneylandu z pohodlí domova. Vydejte se na cestu, kde pohádky ožívají a sny se skutečně plní. Bojujte po boku s Petrem Panem, dejte si placáka s Mickey Mousem nebo obejměte Sněhurku. % Vstupte do jedinečného světa Disney, který milují milióny dětí po celém světě a potkejte se "osobně" se všemi jeho hrdiny a hrdinkami. Popovídejte si s Kačerem Donaldem... Nebo si zatancujte se Sněhurkou na pohádkovém bále. Prozkoumejte Disneyland Park V podobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disneyland Adventures - Xbox Digital (G7Q-00062)

Quantum Break - Xbox Digital (G7Q-00021)

Quantum Break - Xbox Digital (G7Q-00021)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Quantum Break přinese hrátky s časem, které celou hratelnost posunou na novou úroveň. Užijte si nefalšovanou akční jízdu, porazte zlotřilou společnost Monarch a zachraňte čas. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 77% Quantum Break přinese hrátky s časem, které celou hratelnost posunou na novou úroveň. Užijte si nefalšovanou akční jízdu, porazte zlotřilou společnost Monarch a zachraňte čas. Vypnuto Těšit se můžete na efektní destrukci a pokročilý model poškození. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Quantum Break - Xbox Digital (G7Q-00021)
Sea of Thieves - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121), Sea of Thieves - Xbox One (GM6-00019), Deathloop: Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00137), Titanfall 2: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00137), Age of Empires IV - Windows 10 Digital (G7Q-00113), Minecraft Legends: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00140), Doom Eternal: Deluxe Edition - Xbox Digital (G7Q-00159), Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00134), Battlefield V: Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (7D4-00307), Mass Effect: Andromeda: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00204), Sea of Solitude - Xbox Digital (G3Q-00722), Need for Speed: Heat - Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00518), Minecraft - Xbox Digital (G7Q-00057), Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650), Hello Neighbor 2: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00198), Monster Hunter Rise: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (G3Q-01834), Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade - Xbox Digital (G3Q-00361), STAR WARS Jedi Fallen Order: Deluxe Upgrade - Xbox Digital (7D4-00512), State of Decay 2: Juggernaut Edition - Xbox Digital (G7Q-00103), Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127), Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series X|S / Windows Digital (G7Q-00133), Deathloop: Deluxe Pack - Xbox Series X|S / Windows Digital (7CN-00094), Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202), Rare Replay - Xbox Digital (G7Q-00016), Doom Eternal - Xbox Digital (G7Q-00157), Minecraft Dungeons - Xbox Digital (G7Q-00086), Minecraft Legends - Xbox Digital (G7Q-00139), Fallout 76 - Xbox Digital (G7Q-00160), Forza Horizon 4: Deluxe Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073), Super Lucky's Tale - Xbox Digital (G7Q-00050)