Schleich závod agility poníků 42482

Produkt Schleich závod agility poníků 42482 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Schleich závod agility poníků 42482 upraviť a produkt hľadať znova.

Schleich Závod agility poníků 42482

Schleich Závod agility poníků 42482
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tématický svět: Farma World Překážky lze navrhovat a kombinovat podle potřeby. Vhodné pro velké i malé koně schleich Dítě má pohyblivé ruce a nohy Podporuje nápaditou hru Všechny figurky na Schleich jsou věrně vymodelované a představují výchovně hodnotnou hru. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 26 x 30 x 15 cm Součástí dodávky je: 1 x velšský pony 1 x chlapec 1 x jezdecká přilba 1 x uzdečka 1 x vodicí lano 1 x trofej 2 x kužely 5 x tyč 1 x kruhová překážka 3 x plamen 2 x obruč 2 x vlajka start-cíl 1 x arch samolepek Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Schleich Závod agility poníků 42482 , Království poníků kouzelný závod (978-80-271-2232-5)

Schleich Závod v agility pro poníky 42482 (4059433572963)

Schleich Závod v agility pro poníky 42482 (4059433572963)
Detail

Set figurek a příslušenství -, materiál plast, s pohyblivými končetinami, na baterie (jsou součástí balení), od 3 let , 23 ks v balení Miluje vaše ratolest koníky a chce mít opravdu bohatou sbírku? Pak ji nesmí chybět set s poníkem, který trénuje a závodí v agility. Malinký kůň se formou hry seznamuje s nejrůznějšími překážkami, pečlivě trénuje a na závěr ho čeká napínavý závod. Zvládne všechno, co se naučil a ukáže skvělý výsledek? Pod vlídným a trpělivým vedením ho jistě čeká místo vítězů, a to všechno přímo u vás doma. Jaká bude trasa a jak závod dopadne je plně na fantazii vašeho dítěte. Sada obsahuje poníka, chlapce, který ho vede a bohaté příslušenství k tréninku a hlavně závodu v agility. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti figurek schleich - Závod v agility pro poníkySada obsahuje příslušenství pro závod poníka v agilityPoník se učí překonávat různé překážky a na závěr ho čeká závodZávodní trasu vytváří a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Závod v agility pro poníky 42482 (4059433572963) , Topq samsung a20e silikon pink princess 42482 (sun-42482)

Schleich Závod v agility pro poníky

Detail

Rozšiřte svoji sbírku o tuto velmi krásnou, ručně malovanou a detailně zpracovanou závodní agility sadu. Součástí je figurka koně a jezdce, překážky i pohár. Překážky mohou být kombinované podle vašich představ. Vhodné jak pro velké, tak pro malé koně. Figurky mají pohyblivé končetiny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Závod v agility pro poníky , Merco agility slats skládací agility lamely (p24666)

Závod v agility pro poníky

Závod v agility pro poníky
Detail

Závod v agility pro poníky z kategorie schleich, od značky Schleich Farm World, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Závod v agility pro poníky , Agility slalom ulička

Schleich 42482 Závod v agility pro poníky

Detail

Když poník úspěšně absolvuje trénink, může se zúčastnit závodů agility. Těšení je veliké – stejně jako napětí: Jak bude parkur asi postaven? Bude se poník bát nebo sebejistě zvládne všechny překážky? Agility je stejně napínavé jako jízda na koni. Funkce můžete vytvářet i kombinovat překážky podle libosti dítě s pohyblivými pažemi a nohama zjednodušená uzda pro děti od 3 let vhodné pro velké i malé koně schleich® držák tyče lze použít jako stupeň vítězů Obsah 1× velšský pony 1× chlapec 1× jezdecká helma 1× uzda 1× vodicí lano 1× pohár 2× kužel 5× tyč 1× kruhová překážka 3× plamen 2× pneumatiky 2× vlajka start-cíl 1× arch nálepek Parametry: materiál: pryž rozměry (š,h,v): 26 x 30 x 15 cm (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42482 Závod v agility pro poníky , Agility tunel bazar

schleich ® Výcvik agility poníků 42481

schleich ® Výcvik agility poníků 42481
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tématický svět: Farma World Trénink agility podporuje sebedůvěru a jistotu poníků Podporuje nápaditou hru Všechny figurky schleich ® jsou věrně vymodelované a představují výchovně hodnotnou hru. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 24,5 x 6,6 x 19 cm Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako schleich ® Výcvik agility poníků 42481 , Agility překážky lidl

Schleich Kovbojský závod kolem barelů

Detail

Jíííhááá! Je čas na skutečné kovboje a kovbojky. Se sadou Závod kolem barelů z kolekce schleich® FARM WORLD můžeš předvést své jezdecké dovednosti ve westernovém stylu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Schleich Kovbojský závod kolem barelů , Agility tunel lidl

Schleich 42576 Kovbojský závod kolem barelů

Schleich 42576 Kovbojský závod kolem barelů
Detail

Jíííhááá! Je čas na skutečné kovboje a kovbojky. Se sadou Závod kolem barelů z kolekce schleich® FARM WORLD můžeš předvést své jezdecké dovednosti ve westernovém stylu. Trakénský hřebec miluje své westernové sedlo a hrdě tě na svém hřbetě ponese zahradou i saloonem. A pokud máš zájem o další výzvu, proč nezkusíš závod kolem barelů. Na Divokém západě stavěli barely do tvaru trojlístku. Ale možná budeš potřebovat čtyřlístek pro štěstí! Sada obsahuje: 1x kovbojka, 1x hřebec plemene Appaloosa, 1x uzda a postroj, 1x westernové sedlo, 3x sud. (4home.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42576 Kovbojský závod kolem barelů , Agility slalom prodej

Schleich Trénink v agility pro poníky

Schleich Trénink v agility pro poníky
Detail

Zázemí plné překážek pro trénink agility s poníky, ve kterém mohou děti posilují důvěru, jistotu a schopnost poníků. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Vyberte dětem krásné figurky schleich! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 24,5 x 6,6 x 19 cm Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Trénink v agility pro poníky , Lidl agility set

Schleich Sada parkurových potřeb doplňků pro velké závody

Schleich Sada parkurových potřeb doplňků pro velké závody
Detail

Sada parkurových potřeb doplňků pro velké závody nabízí dětem možnost co nejlépe se postarat o své koňské svěřence před i po závodech. Přednosti: velmi kvalitní materiál ručně malovaný výrobek splňuje přísné normy a předpisy Kupte dětem příslušenství k figurkám značky schleich! Vhodné pro děti od 5 let Materiál: tvrdá guma Rozměry: 57 x 38 x 14 cm Design: Německo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Schleich Sada parkurových potřeb doplňků pro velké závody , První kreslení mickey závod

Schleich 42481 Trénink v agility pro poníky

Schleich 42481 Trénink v agility pro poníky
Detail

schleich® figurky jsou všechny modelovány v nejjemnějším detailu, láskyplně malované a povzbuzují děti k tomu, aby si hrály a zároveň se učily. Během výcviku agility se poníci hravě seznámí s řadou překážek. Za prvé, je jim povoleno čichat nahoru a dolů. Poté jsou poníci opatrně vedeni přes a kolem překážek. Na některé překážky potřebují poníci získat hodně odvahy. V tomto období je důležité být trpěliví a láskyplně povzbuzováni. Trénink agility podporuje důvěru a jistotu poníků. Sada překážek se dá různě kombinovat podle vašich představ. Můstek lze obrácením používat jako houpačku. Figurky dětí mají pohyblivé končetiny. Vhodné jak pro velké, tak pro malé koně.Sada obsahuje: 2 figurky koní, figurku dítěte a spoustu doplňků. (4home.cz)

Podobné produkty ako Schleich 42481 Trénink v agility pro poníky , Poslední závod - dvd (n02233)

Schleich Trénink v agility pro poníky 42481 (4059433323701)

Schleich Trénink v agility pro poníky 42481 (4059433323701)
Detail

Figurky - zvířátka, na hraní, materiál plast, výška 7 cm, vhodné od 3 let Miluje vaše ratolest koníky a chce mít opravdu bohatou sbírku? Pak ji nesmí chybět set s poníky, kteří trénují agility. Malincí koníci se formou hry seznamují s nejrůznějšími překážkami, které se naučí překonat. Pod vlídným a trpělivým vedením však dosáhnou skvělých výsledků a to přímo u vás doma. Sada obsahuje dva poníky různých plemen, dívku, která o ně pečuje a spoustu nezbytného příslušenství a zajímavých překážek k agility. Jaká trasa plná úkolů na koníky čeká, je plně na fantazii vašeho malého koňaře. Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti figurek schleich - Trénink v agility pro poníkySada obsahuje příslušenství pro trénink poníků v agilityPoníci se učí překonávat různé překážkyTrasu pro poníky vytváří a kombinuje vaše dítě dle libostiMalé koníky vede holčička a hlavně vaše dítěFigurky jsou skvělý dárek pro malé milovníky koníPostavičky a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schleich Trénink v agility pro poníky 42481 (4059433323701) , Poslední závod - blu-ray (n02234)

TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482 (Sun-42482)

TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482 (Sun-42482)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A20e, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Chraňte váš mobilní telefon před poškozením za pomoci ochranného krytu TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482. Jedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním spolehlivou zárukou velice dobré odolnosti. Materiál je na dotek příjemný a dobře se drží. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k napájecímu konektoru a ovládacím prvkům nezbytným pro bezstarostné užívání mobilního telefonu. Kryt je pružný, díky tomu jeho nandání otázkou pár vteřin. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A20e ochrání váš telefon před poškozením. Nejdůležitější vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482 Skvělá ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy A20e Měkkost zaručuje snadnou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ obsahuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál: TPU Barva: průhledná a růžová (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482 (Sun-42482) , Závod s časem - dvd (w01633)

Šroubovák Torx Wiha PicoFinish 42482, T 9

Šroubovák Torx Wiha PicoFinish 42482, T 9
Detail

Šroubovák Torx Wiha PicoFinish 42482, T 9 od výrobce Wiha v kategorii Torx šroubováky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Šroubovák Torx Wiha PicoFinish 42482, T 9 , Království poníků - nečekané přátelství (978-80-271-2229-5)

Merco Agility Slats skládací agility lamely

Merco Agility Slats skládací agility lamely
Detail

Proskakovací žebřík Merco Agility Slats tvoří dvacet na sebe navazujících polypropylenových lamel, které umožňují vytvářet nekonečné množství různých variant a obtížností při tréninku rychlosti, rovnováhy a kordinace všech sportovců bez ohledu na jejich sportovní zaměření. Unikátním vylepšením skládacích agility lamel Merco Agility Slats je madlo, které je možné protáhnout středem příček a využít jej jako nosič tohoto agility žebříku. Celková váha žebříku je 3 kg. Je dodáván společně s obalem.Parametry:Země původu:IndieCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Merco Agility Slats skládací agility lamely , Svět poníků kouzelné aktivity (978-80-271-2836-5)

Merco Agility Slats skládací agility lamely (P24666)

Merco Agility Slats skládací agility lamely (P24666)
Detail

Tréninková pomůcka - Unikátní model 10m proskakovacího žebříku s možností vytvářet nekonečné množství různých variant a obtížností (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Agility Slats skládací agility lamely (P24666)

Šnečí závody

Šnečí závody
Detail

Tráva je ještě vlhká od ranní rosy, ale účastníci velké hlemýždí ceny už se řadí na startovní čáře!Všichni rivalové jsou dychtivý vyrazit, početný dav jásá a povzbuzuje. 3... 2... 1... a jsou pryč! Diváci šílí a šneci se řítí po závodním okruhu opravdu působivou rychlostí (na šneky).Všichni jsou napjatí, kdo zvítězí!Hra Šnečí závody obsahuje: 4 dřevěné figurky šneků 14 dílků závodní dráhy 4 kostky 4 karty pravidla (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šnečí závody , Merco hoop agility obruče (p20230)

Hra - závod tučňáků

Hra - závod tučňáků
Detail

Hra - závod tučňáků je společenská hra, která poskytne skvělou zábavu nejen dětem ale i rodičům. Je to vzrušující hra, kterou jsou závody tučňáků. Hra je obdobou hry Člověče nezlob se, je však variování různými typy pastí, což ji činí velmi zajímavou a její výsledek je nepředvídatelný. To znamená, že hra není pro nikoho nudná a každý má v ní stejné šance.Hra s tučňáky rozvíjí logické myšlení a představivost, podporuje manuální dovednosti dětí a také seznamuje nejmenších s matematikou, počítáním a rozpoznáváním děr na podložce.Kostka je uzavřena v průhledné polokouli umístěné ve středu hrací plochy. Nejenže to vypadá neobvykle, ale i takové řešení znamená, že kostka nikam nespadne a neztratí se.Hra je vyrobena z plastu. Barva dodané hry se může mírně lišit od barvy hry na obrázku.Hra je vhodná pro děti od 4 let.Rozměry hry: 26 cm x 26 cm x 4cm / délka x šířka x výškaHra obsahuje:Hrací podložkaPěšáci tučňáci: 4 modré, 4 žluté, 4 zelené, 4 červené;4 mosty;Kostka: umístěná ve středu hrací plochyPravidla hry:Soupravu rozkládáme s umístěním ledových mostů na jimi určených místech.Barevně odlišeny tučňáci čekají na svoji příležitost.Start začíná osoba, která po stlačení průhledné polokoule ve středu hrací plochy hodí na kostce 6 bodů.Tučňáci se posouvají počtem jamek podle počtu bodů hozených na kostce.Během hry je možné přemisťovat pouze jednoho tučňáka.Když váš tučňák stojí na pohyblivé části "ledového mostu", můžete využít možnost spuštění strašlivé pasti a shození soupeřových tučňáků stojících na mostě do ledové vody.Odhozeny tučňáci se vracejí na počáteční políčka a aby je bylo možné opět posouvat, musite hodit 6.Vyhrává ten, kdo jako první projde celou palubu se všemi tučňáky a bezpečně je umístí v cíli. (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Hra - závod tučňáků , Soft agility zebrik 3 m

Velký dinosauří závod

Velký dinosauří závod
Detail

Přečtěte si příběh o velkém dinosaurovi, který vždycky vyhrál každý závod, až jednoho dne přišel malý dinosaurus s kamarádem Veverčákem a společně, pomocí chytrosti, nad Velociraptorem vyhráli. V tomto fantastickém prostorovém leporelu všechny postavy se před vámi i vašimi nejmenšími objeví jako živí pokaždé, když otevřete některou ze stránek. Toto prostorové leporelo skvěle působí na dětskou fantasii. (patro.cz)

Podobné produkty ako Velký dinosauří závod , Select agility ladder indoor (592_orange)

Velký dinosauří závod

Velký dinosauří závod
Detail

Přečtěte si příběh o velkém dinosaurovi, který vždycky vyhrál každý závod, až jednoho dne přišel malý dinosaurus s kamarádem Veverčákem a společně, pomocí chytrosti, nad Velociratorem vyhráli. V tomto fantastickém prostorovém leporelu všechny postavy se před vámi i vašimi nejmenšími objeví jako živí pokaždé, když otevřete některou ze stránek. Toto prostorové leporelo skvěle působí na dětskou fantasii. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký dinosauří závod , Karlie agility tunel modrý (chphr0305nad)

Závod barev - Kvído

Detail

Chobotnice Kvído přináší další dětskou hru pro rozvoj paměti, koncentrace a jemné motoriky dětí již od 5 let. Závod barev je rychlá hra, ve které si děti budou muset zamapatovat barvy na obrázkové kartičce. Poté kartu otočí na černobílý obrázek a musí jej vybarvit podle barev, jak si je pamatují. Za správné barvy na správném místě získají body. Ve hře najdete celkem 55 obrázkových karet, takže nudy a opakování se rozhodně bát nemusíte. Závod barev obsahuje také 6 barevných fixů s mazací houbičkou pro snadné a opakované používání obrázkových karet. Hra Závod barev obsahuje: 55 obrázkových karet, 5 bodovacích karet, 6 různobarevných fixů s mazací houbičkou a pravidla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závod barev - Kvído , Závod (978-80-751-2411-1)

Závody Nascar 06

Detail

Čtyři mladí závodníci týmu Fastex křižují se svými supermoderními auťáky celou planetu Zemi a oddávají se nejmilovanějšímu motorovému sportu – rychlostním závodům Nascar. Podaří se jim porazit zločinný tým Rexcor, nebezpečného soupeře ve službách tajemných sil? EPIZODY: 18. Řetězová reakce. 19. Závod o milion dolarů. 20. Zkušební jízda. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závody Nascar 06 , Puzzle - vesmírný závod (36 ks) (732396407711)

Kvído - Závod barev

Detail

Chobotnice Kvído přináší další dětskou hru pro rozvoj paměti, koncentrace a jemné motoriky dětí již od 5 let. Závod barev je rychlá hra, ve které si děti budou muset zamapatovat barvy na obrázkové kartičce. Poté kartu otočí na černobílý obrázek a musí jej vybarvit podle barev, jak si je pamatují. Za správné barvy na správném místě získají body. Ve hře najdete celkem 55 obrázkových karet, takže nudy a opakování se rozhodně bát nemusíte. Závod barev obsahuje také 6 barevných fixů s mazací houbičkou pro snadné a opakované používání obrázkových karet. Hra obsahuje: 55 obrázkových karet 5 bodovacích karet 6 různobarevných fixů s mazací houbičkou pravidla (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kvído - Závod barev , Msi agility gd80 (j02-vxxxx12-eb9)

Závody - Jiří Polák

Detail

Politický thriller na autentickém základě z posledního stadia studené války. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závody - Jiří Polák , Merco flat agility žebřík proskakovačka (p20223)

Poslední závod (DVD)

Poslední závod (DVD)
Detail

DVD film Poslední závod [2022]. Český film. Dolby Digital. Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. Hrají: Kryštof Hádek, Judit Bárdos, Marek Adamczyk, Oldřich Kaiser. Krkonoše před první světovou válkou byl chudý kraj, kde se střetával český živel s německým. Bohumil Hanč byl nejslavnější český lyžař své doby, vyhrával závody doma i v zahraničí. Všestranný sportovec Emerich Rath se jako jediný Němec zúčastňoval českých závodů, ostatní Němci z Krkonoš je z nacionálních důvodů bojkotovali. Hanč a Rath se proto dobře znali a setkali se i na startu významného závodu v březnu roku 1913. Po prvním kole se počasí na hřebenech prudce zhoršilo, vypukla sněhová vánice a všichni postupně vzdali. Hanč zůstal na trati sám, závod o první místo se ovšem změnil v závod o holý život. Vrbata stojí na trati jako jediný divák, Rath se vydává Hančovi na pomoc a všichni tři začínají v nelidském mraze a neproniknutelné vichřici psát příběh o hrdinství, odvaze, vůli a přátelství.Bonusy:• Z natáčení• Teaser• Trailer (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední závod (DVD) , Merco jump box agility překážka (p39582)

Ravensburger Závod stavitelů

Ravensburger Závod stavitelů
Detail

Ravensburger Závod stavitelů Stavby vytištěné na kartách a dřevěné stavební díly k jejich realizaci. Hráči mají v každém kole postavit stavbu znázorněnou na předchystané kartě. Při realizaci stavby v dodrženém časovém limitu mohou hráči získat potřebné body a pokračovat směle ve stavebním úsilí tak, aby zvítězili. Obsah sady: časoměřič, 10 velkých dřevěných stavebních kostek 60 karet se stavbami, 1 kostka Kupte dětem Závod s časem a zahrejte si s nimi! Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 2 - 4 Materiál: dřevo, papír, plast Rozměry balení: 33,5 x 23 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger Závod stavitelů , Msi agility gd30 (j02-vxxxxx2-eb9)

Hra - závod tučňáků

Hra - závod tučňáků
Detail

Hra - závod tučňáků je společenská hra, která poskytne skvělou zábavu nejen dětem ale i rodičům. Je to vzrušující hra, kterou jsou závody tučňáků. Hra je obdobou hry Člověče nezlob se, je však variování různými typy pastí, což ji činí velmi zajímavou a její výsledek je nepředvídatelný. To znamená, že hra není pro nikoho nudná a každý má v ní stejné šance.Hra s tučňáky rozvíjí logické myšlení a představivost, podporuje manuální dovednosti dětí a také seznamuje nejmenších s matematikou, počítáním a rozpoznáváním děr na podložce.Kostka je uzavřena v průhledné polokouli umístěné ve středu hrací plochy. Nejenže to vypadá neobvykle, ale i takové řešení znamená, že kostka nikam nespadne a neztratí se.Hra je vyrobena z plastu. Barva dodané hry se může mírně lišit od barvy hry na obrázku.Hra je vhodná pro děti od 4 let.Rozměry hry: 26 cm x 26 cm x 4cm / délka x šířka x výškaHra obsahuje:Hrací podložkaPěšáci tučňáci: 4 modré, 4 žluté, 4 zelené, 4 červené;4 mosty;Kostka: umístěná ve středu hrací plochyPravidla hry:Soupravu rozkládáme s umístěním ledových mostů na jimi určených místech.Barevně odlišeny tučňáci čekají na svoji příležitost.Start začíná osoba, která po stlačení průhledné polokoule ve středu hrací plochy hodí na kostce 6 bodů.Tučňáci se posouvají počtem jamek podle počtu bodů hozených na kostce.Během hry je možné přemisťovat pouze jednoho tučňáka.Když váš tučňák stojí na pohyblivé části "ledového mostu", můžete využít možnost spuštění strašlivé pasti a shození soupeřových tučňáků stojících na mostě do ledové vody.Odhozeny tučňáci se vracejí na počáteční políčka a aby je bylo možné opět posouvat, musite hodit 6.Vyhrává ten, kdo jako první projde celou palubu se všemi tučňáky a bezpečně je umístí v cíli. (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Hra - závod tučňáků , Soft agility žebřík 6 m (27628)

Corfix Želví závody

Detail

Zábavná společenská hra pro celou rodinu. Želvy jsou spíš loudalky, ale sotva objeví čerstvý křupavý salát na záhonu za trávníkem, vyběhnou, aby se dostaly k těm nejlepším listům. Hráči pomocí barevných karet pohybují želvami a snaží se dostat svou barvu do cíle, to ale nebude tak jednoduché. (mall.cz)

Podobné produkty ako Corfix Želví závody , Msi agility gd20 (j02-vxxxxx4-eb9)

Puzzle Cars 3: Závod

Puzzle Cars 3: Závod
Detail

Odstartujte doma závod ve skládání puzzle. S balením dvou skládaček o 66 částech mohou stavět dva šikulové zároveň. Z obrázků na děti vykouknou hrdinové animáku Cars 3, Blesk McQueen a Jackson Storm. Puzzle je perfektní pro děti od 3 let, které si během skládání hravě procvičí motoriku, trpělivost i prostorovou představivost. Skládačky byly vyrobeny v ČR. Jednotlivé dílky jsou z kvalitního a zdravotně nezávadného kartonu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Puzzle Cars 3: Závod , Merco flat agility žebřík proskakovačka (p20222)

Únikovka - Závod s časem

Únikovka - Závod s časem
Detail

Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Únikovka - Závod s časem , P3 agility tyč 180 cm (33450)

Mickey závod První kreslení

Mickey závod První kreslení
Detail

Tyto tituly obsahují 12 stran se speciální vrstvou ke kreslení i obtahování. Dále jsou v titulech zahrnuty 4 strany grafomotorických cvičení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Mickey závod První kreslení

Velký závod - Vajsejtlová Barbora

Velký závod - Vajsejtlová Barbora
Detail

Osmiletý Tomáš ze všeho nejradši jezdí na kole, jenže v okolí bydlí jen starší kluci, kteří ho mezi sebe nechtějí brát. Když začne chodit do cyklistického týmu, najde nejen nové kamarády, ale naučí se i prohrávat, překonávat překážky, i to, jak důležité je hrát fair play. Není to vždy jednoduché, postupně se však zlepšuje a stává se z něho skutečný sportovec. Velký závod už se však blíží. Zvládne Tomáš porazit svého největšího soupeře a získat titul mistra kraje? A dočká se nakonec vytouženého sourozence? (patro.cz)

Podobné produkty ako Velký závod - Vajsejtlová Barbora

Velký závod - Barbora Vajsejtlová

Velký závod - Barbora Vajsejtlová
Detail

Osmiletý Tomáš ze všeho nejradši jezdí na kole, jenže v okolí bydlí jen starší kluci, kteří ho mezi sebe nechtějí brát. Když začne chodit do cyklistického týmu, najde nejen nové kamarády, ale naučí se i prohrávat, překonávat překážky, i to, jak důležité je hrát fair play. Není to vždy jednoduché, postupně se však zlepšuje a stává se z něho skutečný sportovec. Velký závod už se však blíží. Zvládne Tomáš porazit svého největšího soupeře a získat titul mistra kraje? A dočká se nakonec vytouženého sourozence? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký závod - Barbora Vajsejtlová

Velký závod - Pavel Čech

Velký závod - Pavel Čech
Detail

Každý dospělý v sobě nosí kus svého dětského světa a téměř každý by se do něj rád alespoň na skok vrátil s vlastními dětmi. Co si má ale takový dospělý počít, když zjistí, že jeho potomek se možná pohybuje v úplně jiném vesmíru? Příběh obsažený v této knize nabízí jednu z možných odpovědí - hravou, vtipnou a půvabnou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký závod - Pavel Čech

Únikovka - Závod s časem

Detail

Profesor Ciasso chce otestovat vaše schopnosti: obstojíte v jeho zkoušce? Zatímco vám profesor vysvětluje svůj projekt, omylem zmáčkne červené tlačítko; alarm se spustí a všechny dveře se neprodyšně uzavřou. Profesor zmizí v propadlišti a celá laboratoř se ponoří do tmy. Únikovka je karetní variací na populární únikové hry, při nichž se skupina přátel nebo kolegů (lze hrát i v jednom hráči) nechá zamknout do místnosti plné rébusů a snaží se z ní v časovém limitu uniknout pryč. I karetní hra Únikovka je plná rébusů, které musíte vyřešit chcete-li uspět. A uspějete nebo selžete všichni - Únikovka je totiž kooperativní hra, tudíž hrají všichni hráči spolu a ne proti sobě. Hráči společně procházejí balíčkem karet, čímž se jim odhalují nová pravidla a nové rébusy. Některé karty představují hlavolamy, jiné nápovědy a další předměty, které se budou později hodit. Zvládnete vyřešit unikátní rébusy a uniknout z místnosti včas? Upozornění: Hry Únikovky můžete hrát plnohodnotně pouze jednou (při opakovaném hraní už budete znát řešení rébusů). Darujte ji po odehrání přátelům a porovnejte si své výsledky. Hra Únikovka - Závod s časem obsahuje: 60 velkých karet. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Únikovka - Závod s časem

Mickey závod - První kreslení

Mickey závod - První kreslení
Detail

Tyto tituly obsahují 12 stran se speciální vrstvou ke kreslení i obtahování. Dále jsou v titulech zahrnuty 4 strany grafomotorických cvičení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mickey závod - První kreslení

Winning Moves Želví závody

Winning Moves Želví závody
Detail

Společenská hra, ve které mohou děti uplatnit strategii. Hráči v roli želv mají za úkol, dostat se k lákavému salátu. Bude záležet jak na jejich strategii při postupu, tak také trochu na štěstí. Někdy želva může zvolit špatný směr, také může vlézt jiné želvě na krunýř. Cesta želviček k salátu není tak jednoduché, jak se zpočátku zdá. Kupte školáčkům hru, která byla vyhlášena jako Dětská hra roku 2005! Vhodné pro děti od 5 let Počet hráčů: 2 - 5 Délka hry: cca 20 min (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Winning Moves Želví závody

Závod s časem (DVD)

Závod s časem (DVD)
Detail

"Hodiny tikají když bývalý řidič závodního vozu Brent Magna (Ethan Hawke) uhání po ulicích Bulharska zachránit svoji unesenou ženu. Uvnitř Fordu Shelby GT500 Super Snake, zoufalý Brent poslouchá anonymní hlas přicházející přes reproduktor,... "Hodiny tikají když bývalý řidič závodního vozu Brent Magna (Ethan Hawke) uhání po ulicích Bulharska zachránit svoji unesenou ženu. Uvnitř Fordu Shelby GT500 Super Snake, zoufalý Brent poslouchá anonymní hlas přicházející přes reproduktor, dávající jemu a jeho náhodné spolujezdkyni (Selena Gomez) stále nebezpečnější úkoly. Pokud se jim je nepodaří splnit, Brentova manželka zemře. S policajty v patách, musí bojovat tento krkolomný a napínavý závod s časem. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Závod s časem (DVD)

Knihařské závody, n. p.

Detail

Záznam o desetiletí působení Knihařských závodů v Praze, od nesmělých začátků v roce 1947, zápisem národního podniku do obchodního rejstříku dne 20. 3. 1953, až do jeho ukončení výmazem v obchodním rejstříku ke dni 1. 4. 1958. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Knihařské závody, n. p.

Vesnický závod - Full.of & Leckdo

Detail

Kuba a Venca jsou dobří kámoši a obyčejní osmnáctiletí týpci z party dvou spřátelených vesnic, kterým v poklidu už několik let šéfuje boreček Ježek. I když všichni mladíci žijí přípravami na každoroční letní závod motorek, toto léto to má být jiné. Co začne jako neškodné Ježkovo machrování, spustí lavinu kotrmelců, postaví vesnice i kluky proti sobě a nezadržitelně povede k největším vesnickým válkám, co kdo pamatuje… První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou. Autoři prozkoumávají světlé i pološeré kouty gay erotiky svým nenuceným vypravěčským stylem, který s lehkostí spojuje přímé a nenáročné popisy pikantních scén s hlubšími úvahami jdoucími až na hranici filozofie. Čtenářům tak představují příběh plný desítek mladých borců, potu letních měsíců, bahna, velkolepých bitev, romantiky, tajemna a přímé erotiky, která si nebere servítky. Vhodné pro čtenáře od 18 let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vesnický závod - Full.of & Leckdo

Velký závod - James Patterson

Detail

Matka a dcera, obě skvělé parkurové jezdkyně, se zapřísáhly, že nikdy nebudou soupeřit mezi sebou. Slib dodržely až do kvalifikace na olympiádu v Paříži. Velký závod se blíží a hrozí, že souboj o vítězství a snaha zapsat se do dějin sportu nenávratně naruší vztah obou žen. Situaci navíc komplikují pletichy bohatého investora a spolumajitele jednoho z koní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velký závod - James Patterson

Poslední závod - DVD (N02233)

Poslední závod - DVD (N02233)
Detail

Film na DVD - Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha Krkonoše před první světovou válkou byl chudý kraj, kde se střetával český živel s německým. Bohumil Hanč byl nejslavnější český lyžař své doby, vyhrával závody doma i v zahraničí. Všestranný sportovec Emerich Rath se jako jediný Němec zúčastňoval českých závodů, ostatní Němci z Krkonoš je z nacionálních důvodů bojkotovali. Hanč a Rath se proto dobře znali a setkali se i na startu významného závodu v březnu roku 1913. Po prvním kole se počasí na hřebenech prudce zhoršilo, vypukla sněhová vánice a všichni postupně vzdali. Hanč zůstal na trati sám, závod o první místo se ovšem změnil v závod o holý život. Vrbata stojí na trati jako jediný divák, Rath se vydává Hančovi na pomoc a všichni tři začínají v nelidském mraze a neproniknutelné vichřici psát příběh o hrdinství, odvaze, vůli a přátelství. Bonusy: • Jak se točí zima (filmy o filmu) • Trailer • Partneři... (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední závod - DVD (N02233)

První kreslení Mickey závod

První kreslení Mickey závod
Detail

Omalovánky - 12 stran se speciální vrstvou ke kreslení i obtahování, 4 strany grafomotorických cvičení Tyto tituly obsahují 12 stran se speciální vrstvou ke kreslení i obtahování. Dále jsou v titulech zahrnuty 4 strany grafomotorických cvičení. (alza.cz)

Podobné produkty ako První kreslení Mickey závod

Závod s měsícem (DVD)

Detail

DVD film Závod s měsícem [1984]. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Sean Penn, Elizabeth McGovern, Nicolas Cage. Závod s měsícem je tak něžný, tak plný citu, že na něj nikdy nezapomenete. Je to příběh o Henrym "Hopper" Nashovi (Sean Penn) a jeho kamarádovi Nickym (Nicolas Cage), kteří spolu tráví poslední chvíle před odchodem k námořnictu. Elizabeth McGovern ztvárnila Pennovu záhadnou přítelkyni.Bonusy: • Komentáře herců a tvůrců filmu • Dokument o lidech v příběhu • Dokument z natáčení (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Závod s měsícem (DVD)

Poslední závod (BLU-RAY)

Poslední závod (BLU-RAY)
Detail

Blu-ray HD film Poslední závod [2022]. Český film. Dolby Digital. Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. Hrají: Kryštof Hádek, Judit Bárdos, Marek Adamczyk, Oldřich Kaiser. Krkonoše před první světovou válkou byl chudý kraj, kde se střetával český živel s německým. Bohumil Hanč byl nejslavnější český lyžař své doby, vyhrával závody doma i v zahraničí. Všestranný sportovec Emerich Rath se jako jediný Němec zúčastňoval českých závodů, ostatní Němci z Krkonoš je z nacionálních důvodů bojkotovali. Hanč a Rath se proto dobře znali a setkali se i na startu významného závodu v březnu roku 1913. Po prvním kole se počasí na hřebenech prudce zhoršilo, vypukla sněhová vánice a všichni postupně vzdali. Hanč zůstal na trati sám, závod o první místo se ovšem změnil v závod o holý život. Vrbata stojí na trati jako jediný divák, Rath se vydává Hančovi na pomoc a všichni tři začínají v nelidském mraze a neproniknutelné vichřici psát příběh o hrdinství, odvaze, vůli a přátelství.Bonusy:• Z natáčení• Teaser• Trailer (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední závod (BLU-RAY)

Learning Resources Závod robotů

Detail

Hra pro 2 a více hráčů s tematikou robotů nadchne všechny členy rodiny. Kromě zábavy je skvělá na poznávání barev, soustředění se na detaily, trénování rychlosti a procvičování očí nejen dětí. Hráči mezi sebou závodí, který z nich jako první najde správnou hlavu robota. A to nebude vůbec lehké – na herní ploše jich je 120. (mall.cz)

Podobné produkty ako Learning Resources Závod robotů

Závod se smrtí - Brett Hoffmann

Závod se smrtí - Brett Hoffmann
Detail

Konzultanti z Wall Street Stella Sartori a Jack Rogers jsou vysláni do Milána, aby prověřilifinanční ztráty jedné z nejvlivnějších rodin. Dědic celého impéria zemřel při záhadné exploziletadla, od té doby peníze z jejich konta mizí. Brzy se ukáže, že nepůjde o obyčejnou finančníanalýzu.Stella a Jack jsou v nebezpečí života. Proč musel zemřít novinář, který pořídil záznam výbuchu?Kdo odposlouchává telefonáty? Byla smrt člena rodiny Aretinů tragická nehoda, nebochladnokrevná vražda?Začíná hra o život a neúspěch znamená jistou smrt… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Závod se smrtí - Brett Hoffmann

Závod se smrtí - Hoffmann Brett

Závod se smrtí - Hoffmann Brett
Detail

Konzultanti z Wall Street Stella Sartori a Jack Rogers jsou vysláni do Milána, aby prověřili finanční ztráty jedné z nejvlivnějších rodin. Dědic celého impéria zemřel při záhadné explozi letadla, od té doby peníze z jejich konta mizí. Brzy se ukáže, že nepůjde o obyčejnou finanční analýzu. Stella a Jack jsou v nebezpečí života. Proč musel zemřít novinář, který pořídil záznam výbuchu? Kdo odposlouchává telefonáty? Byla smrt člena rodiny Aretinů tragická nehoda, nebo chladnokrevná vražda? Začíná hra o život a neúspěch znamená jistou smrt… (patro.cz)

Podobné produkty ako Závod se smrtí - Hoffmann Brett

Neohrožená Závod 3 - Pascalová Francine

Neohrožená Závod 3 - Pascalová Francine
Detail

Gaia bojuje tentokrát nejen se svými city k Samovi a s pouličním gangem, jenž se ji snaží zavraždit, ale s daleko větším nepřítelem - s časem. Pokud se jí nepodaří do večera splnit úkoly, které jí diktuje Samův tajemný únosce, Sam zemře. Akční a drsně strhující příběh je protkaný okamžiky smutku, který podbarvuje osudy Gaiy, jejího otce i jejího kamaráda Eda. Přežije Sam? A ocení, že Gaia ho zachránila za neuvěřitelně vysokou cenu? Oplatí jí její lásku? (patro.cz)

Podobné produkty ako Neohrožená Závod 3 - Pascalová Francine

Hrajeme si s magnetky Závody

Hrajeme si s magnetky Závody
Detail

Udělejte radost svým nejmenším magnetickou obrázkovou knížkou. Tři závodní týmy soupeří v napínavém závodě. Závodníci na magnetech musí zvolit správnou strategii, aby dosáhli vítězství. Sada magnetek zaručeně vtáhne vaše děti do hry a plnění úkolů, které rozvíjejí jejich tvořivost a představivost, a které pro ně budou velkou zábavou. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hrajeme si s magnetky Závody
Království poníků Kouzelný závod (978-80-271-2232-5), TopQ Samsung A20e silikon Pink Princess 42482 (Sun-42482), Merco Agility Slats skládací agility lamely (P24666), agility slalom ulička, agility tunel bazar, agility překážky lidl, agility tunel lidl, agility slalom prodej, lidl agility set, První kreslení Mickey závod, Poslední závod - DVD (N02233), Poslední závod - Blu-ray (N02234), Závod s časem - DVD (W01633), Království poníků - Nečekané přátelství (978-80-271-2229-5), Svět poníků Kouzelné aktivity (978-80-271-2836-5), Merco Hoop agility obruče (P20230), soft agility zebrik 3 m, Select Agility ladder indoor (592_ORANGE), Karlie Agility Tunel modrý (CHPhr0305nad), Závod (978-80-751-2411-1), Puzzle - Vesmírný závod (36 ks) (732396407711), MSI AGILITY GD80 (J02-VXXXX12-EB9), Merco Flat agility žebřík proskakovačka (P20223), Merco Jump Box agility překážka (P39582), MSI Agility GD30 (J02-VXXXXX2-EB9), Soft agility žebřík 6 m (27628), MSI Agility GD20 (J02-VXXXXX4-EB9), Merco Flat agility žebřík proskakovačka (P20222), P3 agility tyč 180 cm (33450)