Scanquilt povlečení trend pruhy pestrá (27725)

Produkt Scanquilt povlečení trend pruhy pestrá (27725) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Scanquilt povlečení trend pruhy pestrá (27725) upraviť a produkt hľadať znova.

SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (27725)

SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (27725)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a současně se stane dominantou vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří vícebarevná barva. Základní přednosti povlečení SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapínání řeší zip Jeho rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá dotváří vícebarevná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (27725) , Bellatex krepové povlečení pruhy béžová

SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (32958)

SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (32958)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a polyester, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým v tomto případě je bavlna a polyester. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Polyester má velkou výhodu v rychlém schnutí a obvykle jej není třeba žehlit. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje vícebarevná barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna a polyester... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení TREND pruhy pestrá (32958) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend vínová (16150)

SCANquilt povlečení TREND mimi sv. modrá (27723)

SCANquilt povlečení TREND mimi sv. modrá (27723)
Detail

Povlečení do postýlky, rozměr: 90 × 135 a 45 × 65 cm, materiál: bavlna a polyester, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, kterým je v tomto případě bavlna a polyester. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Polyester nevyžaduje žádnou speciální péči, rychle uschne a nemusíte ho žehlit. Díky pěknému motivu budou vaše dítka rádi usínat. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má rozměry 90 × 135 a 45 × 65. Povlečení Scanquilt dominuje modrá barva. Základní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení TREND mimi sv. modrá S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení TREND mimi sv. modrá (27723) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend šedá (16154)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna a krep. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Krepové povlečení se v žádném případě nežehlí, mohli byste ho tak zbavit jeho charakteristického povrchu. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje růžová a vícebarevná barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Výrobce k jeho ušití zvolil... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (24866) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend hnědá (16155)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy tyrkysová (33980)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy tyrkysová (33980)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, šedá a tyrkysová barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří šedá a tyrkysová barva. Klíčové parametry povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy tyrkysová S povlečením Scanquilt se vám budou zdát ty nejkrásnější sny Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK pruhy tyrkysová (33980) , Scanquilt velur pruhy ethno 180 × 100 cm (34383)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (28977)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (28977)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá, vícebarevná a žlutá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje hnědá, vícebarevná a žlutá barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Ušito v těchto... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (28977) , Hami pestrá zelenina s krůtou 6× 200 g (5900852929960)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243)

SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom vkusně doplní váš interiér. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, drží stálou velikost a jsou pevné. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje růžová a vícebarevná barva. Významné parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání obstará zip Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 220 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá podtrhne... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy růžovožlutá (29243) , Festina trend 16719 3

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (30858)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (30858)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá, oranžová a žlutá barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně vkusně doplní interiér ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje hnědá, oranžová a žlutá barva. Základní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Snadné zapínání na zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 240 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KLASIK... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK pruhy hnědooranžová (30858) , Kds vidlice trend (1010.00)

SCANquilt povlečení TOP LINE TREND smetanová (28737)

SCANquilt povlečení TOP LINE TREND smetanová (28737)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a polyester, na zip, vhodné do pračky, krémová barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlna a polyester. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Polyester je materiál, který rychle schne a není třeba jej žehlit. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje krémová barva. Rozhodující funkce povlečení SCANquilt povlečení TOP LINE TREND smetanová S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení TOP LINE TREND smetanová (28737) , 4home bavlněné povlečení pruhy modrá, 160 x 200 cm, 70 x 80 cm

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (28976)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (28976)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje hnědá barva. Zajímavé funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová vytváří hnědá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (28976) , Bellatex bavlněné povlečení pruhy modrožlutá, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (16027)

SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (16027)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje hnědá barva. Rozhodující funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Snadné zapínání na zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 240 × 200 (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK pruhy ethno hnědobéžová (16027) , 4home bavlněné povlečení pruhy modrá , 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

SCANquilt povlečení KLASIK rostliny-pruhy bílošedožlutá (27614)

SCANquilt povlečení KLASIK rostliny-pruhy bílošedožlutá (27614)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, šedá a žlutá barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a současně vkusně doplní interiér ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne bílá, šedá a žlutá barva. Důležité funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK rostliny-pruhy bílošedožlutá S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK rostliny-pruhy bílošedožlutá (27614) , Gmini sportak trend air platina

SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce smetanovočervená (31657)

SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce smetanovočervená (31657)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, červená a krémová barva Postel je centrum dění každé ložnice, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, jímž je bavlna a krep. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Krepové povlečení se zásadně nežehlí, zbavili byste ho tak jeho charakteristického povrchu. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří červená a krémová barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce smetanovočervená S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce smetanovočervená (31657) , Kamélie: trend - cd (su6312-2)

SCANquilt povlečení KLASIK kola-pruhy bílopestrá (29575)

SCANquilt povlečení KLASIK kola-pruhy bílopestrá (29575)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, kterým je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje vícebarevná barva. Hlavní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kola-pruhy bílopestrá S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Snadno uzavřete zipem Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kola-pruhy bílopestrá podtrhuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK kola-pruhy bílopestrá (29575) , 4home bavlněné povlečení pruhy modrá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

SCANquilt povlečení KREP krajka pruhy šedobílá (32259)

SCANquilt povlečení KREP krajka pruhy šedobílá (32259)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, šedá barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, pro svou stálost a kvalitu. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje šedá barva. Klíčové znaky povlečení SCANquilt povlečení KREP krajka pruhy šedobílá S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Jednoduše zapnete zipem Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP krajka pruhy šedobílá dotváří... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP krajka pruhy šedobílá (32259) , Kds nůž trend 5 hornošpičatý (1004.00)

SCANquilt povlečení SATÉN ornamental pruh béžovohnědá (29108)

SCANquilt povlečení SATÉN ornamental pruh béžovohnědá (29108)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a hnědá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje béžová a hnědá barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN ornamental pruh béžovohnědá S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Zapínání řeší zip Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 200 (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN ornamental pruh béžovohnědá (29108) , Celtex white trend, 2 ks (8022650525025)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy béžová (28573)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy béžová (28573)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a modrá barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a také doplní interiér vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, pro svou barevnou stálost a pevnost. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří béžová a modrá barva. Klíčové parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy béžová S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapínání je řešeno zipem Jeho rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy béžová umocní béžová a modrá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy béžová (28573) , Versaco trend rc silver 16" (20008)

SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce béžovosmetanová (16247)

SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce béžovosmetanová (16247)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a krémová barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, pro svou barevnou stálost a pevnost. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje béžová a krémová barva. Hlavní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce béžovosmetanová S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP pruhy-srdce béžovosmetanová (16247) , Kds souprava variant trend - univerzální (2825.00)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy-ornament šedofialová (30437)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy-ornament šedofialová (30437)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, šedá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a zároveň se stane dominantou každého interiéru. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje šedá barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy-ornament šedofialová S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Zapínání je řešeno zipem Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy-ornament šedofialová (30437) , Kds nůž trend 4,5 přesnídávkový (1003.00)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (31774)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (31774)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a modrá barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a současně se stane dominantou vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlna a bavlněný satén. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Bavlněný satén řadíme k materiálům, které disponují velkou pevností, hebkostí a leskem. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Před zakoupením myslete na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá, červená a modrá barva. Nejdůležitější parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá S povlečením Scanquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (31774) , Kds nůž trend 8,5 porcovací (1008.00)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (30826)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (30826)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a modrá barva Postel je centrum dění každé ložnice, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá, červená a modrá barva. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Zapínání je řešeno zipem Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS hvězdy-pruhy bíločervenomodrá (30826) , Kds nůž trend 5 univerzální (1015.00)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy geo khaki zelená (31796)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy geo khaki zelená (31796)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová a zelená barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také doplní interiér vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž je bavlna a bavlněný satén. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Materiál, jakým je bavlněný satén, patří k těm s vysokou pevností, hebkostí a leskem. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje béžová a zelená barva. Podstatné funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy geo khaki zelená S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS pruhy geo khaki zelená (31796) , Kds nůž trend 4 středošpičatý (1013.00)

SCANquilt povlečení ELEGANT červená (24789)

SCANquilt povlečení ELEGANT červená (24789)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, červená barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně se stane dominantou vaší ložnice. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří červená barva. Nejdůležitější vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT červená S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání řeší zip Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT červená zdůrazňuje červená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení ELEGANT červená (24789) , Versaco trend silver/black 13" (20009)

SCANquilt povlečení ELEGANT žlutá (24783)

SCANquilt povlečení ELEGANT žlutá (24783)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, žlutá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje žlutá barva. Zajímavé vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT žlutá S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Materiálem tohoto povlečení je bavlna Zapíná se zipem Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT žlutá zdůrazní žlutá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení ELEGANT žlutá (24783) , Kds nůž trend 7 kuchařský (1017.00)

SCANquilt povlečení KLASIK SOFT (34642)

SCANquilt povlečení KLASIK SOFT (34642)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně se stane dominantou vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Nezapomínejte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří růžová barva. Významné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK SOFT S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání je řešeno zipem Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KLASIK SOFT dotváří růžová barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK SOFT (34642) , Goba pruhy (2001202)

SCANquilt povlečení KLASIK káro (32787)

SCANquilt povlečení KLASIK káro (32787)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a šedá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt dotváří bílá, červená a šedá barva. Podstatné funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK káro S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Se zapínáním vám pomůže zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 220 Celé povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK káro (32787) , Celtex v trend skládané 3150 útržků (18022650721219)

SCANquilt povlečení FINO vínová (25170)

SCANquilt povlečení FINO vínová (25170)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vínová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně se stane dominantou vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje vínová barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení FINO vínová S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Jednoduché zipové zapínání Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení FINO vínová (25170) , Kds nůž trend 7 na chléb (1007.00)

SCANquilt povlečení FINO zelená (27548)

SCANquilt povlečení FINO zelená (27548)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, zelená barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a přitom vkusně doplní váš interiér. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje zelená barva. Klíčové parametry povlečení SCANquilt povlečení FINO zelená S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Praktické zapínání na zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení FINO zelená podtrhne... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení FINO zelená (27548) , Versaco trend dc silver/black 15" (6vtrenddc15)

SCANquilt povlečení KREP UNI (25510)

SCANquilt povlečení KREP UNI (25510)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 45 × 65 a 90 × 135 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, jímž je bavlna a krep. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Krepové povlečení se nežehlí, mohli byste zbavit látku jejího typického povrchu. Tato varianta se skvěle hodí do dětských pokojů. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty jsou v tomto případě 90 × 135 a 45 × 65. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje modrá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení KREP UNI S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP UNI (25510) , Reer zábrana trend dveře/schody dřevo (4013283460115)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS (32475)

SCANquilt povlečení SATÉN PLUS (32475)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a šedá barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, jímž je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Nezapomínejte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje bílá a šedá barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Snadno uzavřete zipem Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN PLUS vytváří bílá a šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN PLUS (32475) , Versaco trend dc silver/black 16" (6vtrenddc16)

SCANquilt povlečení KLASIK tyrkysová (31099)

SCANquilt povlečení KLASIK tyrkysová (31099)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 45 × 65 a 90 × 135 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, tyrkysová barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně vkusně doplní interiér ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, jímž je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, pro svou barevnou stálost a pevnost. Tuto variantu si vaše děti prostě zamilují. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má rozměry 90 × 135 a 45 × 65. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje tyrkysová barva. Významné funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK tyrkysová S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Tento motiv se zamilují... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK tyrkysová (31099)

SCANquilt povlečení KLASIK káro (31662)

SCANquilt povlečení KLASIK káro (31662)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, červená a šedá barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, pro svou barevnou stálost a pevnost. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá, červená a šedá barva. Nejdůležitější parametry povlečení SCANquilt povlečení KLASIK káro S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Jednoduché zipové zapínání Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KLASIK káro... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK káro (31662)

SCANquilt povlečení FINO lososová (25116)

SCANquilt povlečení FINO lososová (25116)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, lososová a růžová barva Postel je zásadní součástí ložnice, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne lososová a růžová barva. Významné přednosti povlečení SCANquilt povlečení FINO lososová S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Snadno uzavřete zipem Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení FINO lososová (25116)

SCANquilt povlečení FINO oranžová (27547)

SCANquilt povlečení FINO oranžová (27547)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, oranžová barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Nezapomínejte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje oranžová barva. Rozhodující funkce povlečení SCANquilt povlečení FINO oranžová S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení FINO oranžová vytváří oranžová barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení FINO oranžová (27547)

SCANquilt povlečení ELEGANT zelinkavá (24781)

SCANquilt povlečení ELEGANT zelinkavá (24781)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, zelená barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří zelená barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT zelinkavá S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Jednoduše zapnete zipem Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení ELEGANT zelinkavá vytváří zelená... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení ELEGANT zelinkavá (24781)

SCANquilt povlečení KLASIK kostky růžovozelená (30860)

SCANquilt povlečení KLASIK kostky růžovozelená (30860)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová a zelená barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, drží stálou velikost a jsou pevné. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt utváří růžová a zelená barva. Důležité vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kostky růžovozelená S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Jednoduše zapnete zipem Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 220... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK kostky růžovozelená (30860)

SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877)

SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, drží stálou velikost a jsou pevné. Vaše ratolesti ocení tuto dětskou variantu. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje vícebarevná barva. Důležité parametry povlečení SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Uzavřete ho pomocí zipu Tento motiv se zamilují... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP hvězdičky bílopestrá (28877)

SCANquilt povlečení VELVET bordura růžová (26031)

SCANquilt povlečení VELVET bordura růžová (26031)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: mikrovlákno, na zip, vhodné do pračky, béžová a růžová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom vkusně doplní váš interiér. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, kterým je mikrovlákno. Mikrovlákno můžeme zařadit mezi velmi savé materiály a ocení ho také alergické osoby. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří béžová a růžová barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení VELVET bordura růžová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je mikrovlákno Můžou ho bez problémů používat i alergici Zapínání na zip vám usnadní život Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení VELVET bordura růžová (26031)

SCANquilt povlečení EXCLUSIVE kostky fialová (25818)

SCANquilt povlečení EXCLUSIVE kostky fialová (25818)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, fialová barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje fialová barva. Podstatné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení EXCLUSIVE kostky fialová S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání řeší zip Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení EXCLUSIVE kostky fialová (25818)

SCANquilt povlečení KLASIK kytičky růžovozelená (27615)

SCANquilt povlečení KLASIK kytičky růžovozelená (27615)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a růžová barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, pro svou barevnou stálost a pevnost. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje bílá a růžová barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kytičky růžovozelená S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání za pomoci zipu Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kytičky... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK kytičky růžovozelená (27615)

SCANquilt povlečení JERSEY astra béžová (29869)

SCANquilt povlečení JERSEY astra béžová (29869)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt podtrhne béžová barva. Nejdůležitější funkce povlečení SCANquilt povlečení JERSEY astra béžová S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Praktické zapínání na zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 220 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení JERSEY astra béžová (29869)

SCANquilt povlečení KLASIK patchwork růžová (32040)

SCANquilt povlečení KLASIK patchwork růžová (32040)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová a vícebarevná barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, drží stálou velikost a jsou pevné. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Je třeba myslet na také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne růžová a vícebarevná barva. Klíčové znaky povlečení SCANquilt povlečení KLASIK patchwork růžová S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK patchwork růžová (32040)

SCANquilt povlečení KLASIK kvítky bílorůžová (25802)

SCANquilt povlečení KLASIK kvítky bílorůžová (25802)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a růžová barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně vkusně doplní interiér ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří bílá a růžová barva. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kvítky bílorůžová S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Snadné zapínání na zip Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení KLASIK... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK kvítky bílorůžová (25802)

SCANquilt povlečení SATÉN kola pestrá (27114)

SCANquilt povlečení SATÉN kola pestrá (27114)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Nezapomínejte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří vícebarevná barva. Významné funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN kola pestrá S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání za pomoci zipu Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení SATÉN kola... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN kola pestrá (27114)

SCANquilt povlečení KLASIK kristal cihlová (28516)

SCANquilt povlečení KLASIK kristal cihlová (28516)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, oranžová a vícebarevná barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, pro svou barevnou stálost a pevnost. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne oranžová a vícebarevná barva. Podstatné funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK kristal cihlová S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK kristal cihlová (28516)

SCANquilt povlečení KLASIK boreal smetanovofialová (28366)

SCANquilt povlečení KLASIK boreal smetanovofialová (28366)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, fialová, krémová a zelená barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje fialová, krémová a zelená barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK boreal smetanovofialová S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Snadné zapínání na zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KLASIK... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK boreal smetanovofialová (28366)

SCANquilt povlečení SATÉN batika vínovobéžová (28979)

SCANquilt povlečení SATÉN batika vínovobéžová (28979)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a vínová barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, díky barevné stálosti a kvalitě. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Nezapomínejte také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje béžová a vínová barva. Nejdůležitější vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN batika vínovobéžová S povlečením Scanquilt se k vám do ložnice dostane elegance Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Jednoduše zapnete zipem Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN batika... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN batika vínovobéžová (28979)

SCANquilt povlečení KLASIK květy růžová (26097)

SCANquilt povlečení KLASIK květy růžová (26097)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a růžová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje béžová a růžová barva. Důležité funkce povlečení SCANquilt povlečení KLASIK květy růžová S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Jednoduché zipové zapínání Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení KLASIK květy... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK květy růžová (26097)

SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439)

SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a krep, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým v tomto případě je bavlna a krep. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, díky barevné stálosti a kvalitě. Krepové povlečení se nežehlí, mohli byste zbavit látku jejího typického povrchu. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří modrá barva. Významné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna a krep Výhodu představuje snadná údržba... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KREP káro bílomodrá (30439)

SCANquilt povlečení KLASIK bicycle bílopestrá (31660)

SCANquilt povlečení KLASIK bicycle bílopestrá (31660)
Detail

Povlečení dětské, rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, díky barevné stálosti a kvalitě. Tato varianta se stane dokonalou součástí dětského pokoje. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří vícebarevná barva. Významné přednosti povlečení SCANquilt povlečení KLASIK bicycle bílopestrá S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Především... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení KLASIK bicycle bílopestrá (31660)
Bellatex Krepové povlečení Pruhy béžová, Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend vínová (16150), Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend šedá (16154), Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend hnědá (16155), SCANquilt VELUR pruhy ethno 180 × 100 cm (34383), Hami Pestrá zelenina s krůtou 6× 200 g (5900852929960), festina trend 16719 3, KDS Vidlice TREND (1010.00), 4Home Bavlněné povlečení Pruhy modrá, 160 x 200 cm, 70 x 80 cm, Bellatex Bavlněné povlečení Pruhy modrožlutá, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, 4Home Bavlněné povlečení Pruhy modrá , 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, gmini sportak trend air platina, Kamélie: Trend - CD (SU6312-2), 4Home Bavlněné povlečení Pruhy modrá, 220 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm, KDS Nůž TREND 5 hornošpičatý (1004.00), CELTEX White Trend, 2 ks (8022650525025), VERSACO Trend RC silver 16" (20008), KDS Souprava Variant TREND - univerzální (2825.00), KDS Nůž TREND 4,5 přesnídávkový (1003.00), KDS Nůž TREND 8,5 porcovací (1008.00), KDS Nůž TREND 5 univerzální (1015.00), KDS Nůž TREND 4 středošpičatý (1013.00), VERSACO Trend silver/black 13" (20009), KDS Nůž TREND 7 kuchařský (1017.00), GOBA Pruhy (2001202), CELTEX V Trend skládané 3150 útržků (18022650721219), KDS Nůž TREND 7 na chléb (1007.00), VERSACO TREND DC SILVER/BLACK 15" (6VTRENDDC15), REER Zábrana Trend dveře/schody dřevo (4013283460115), VERSACO TREND DC SILVER/BLACK 16" (6VTRENDDC16)