Scanquilt povlečení satén design leopard černohnědá (13839)

Produkt Scanquilt povlečení satén design leopard černohnědá (13839) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Scanquilt povlečení satén design leopard černohnědá (13839) upraviť a produkt hľadať znova.

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (13839)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (13839)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, hnědá barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, jímž je bavlna a bavlněný satén. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Bavlněný satén řadíme k pevným, hebkým a lesklým materiálům. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt tvoří hnědá barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (13839) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend vínová (16150)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (29901)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (29901)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, hnědá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, pro svou stálost a kvalitu. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje hnědá barva. Rozhodující vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leopard černohnědá (29901) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend šedá (16154)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29902)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29902)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a zelená barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří bílá a zelená barva. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Zapínání na zip vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29902) , Scanquilt dekorační povlak na polštář satén trend hnědá (16155)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30531)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30531)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová, krémová a žlutá barva Všichni potřebujeme k životu spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a přitom vkusně doplní váš interiér. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, pro svou barevnou stálost a pevnost. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje béžová, krémová a žlutá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Se zapínáním vám pomůže zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 240 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30531) , Scanquilt povlak na polštář satén color smetanová 70×90 (30319)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN siluete béžovosmetanová (33199)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN siluete béžovosmetanová (33199)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová a krémová barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne béžová a krémová barva. Klíčové přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN siluete béžovosmetanová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlněný satén Zapínání na zip vám usnadní život Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN siluete béžovosmetanová (33199) , Scanquilt povlak na polštář satén color šedokhaki 40×40 (29478)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN arboretum smetanovorezavá (33144)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN arboretum smetanovorezavá (33144)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, krémová a vícebarevná barva Důležitou součástí našeho života je spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, pro svou stálost a kvalitu. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří krémová a vícebarevná barva. Klíčové znaky povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN arboretum smetanovorezavá S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Zapínání je řešeno zipem Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN arboretum smetanovorezavá (33144) , Scanquilt povlak na polštář satén color bílá 50×70 (31122)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (32473)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (32473)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a vínová barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a přitom vkusně doplní váš interiér. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří béžová a vínová barva. Podstatné parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Snadno uzavřete zipem Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (32473) , Scanquilt povlak na polštář satén color bílá 40×40 (31123)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN song bílobéžová (30683)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN song bílobéžová (30683)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a bílá barva Velkou část našich životů trávíme v posteli, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne béžová a bílá barva. Hlavní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN song bílobéžová S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Jednoduše zapnete zipem Disponuje rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN song bílobéžová (30683) , Scanquilt povlak na polštář satén color bílá 70×90 (31121)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30538)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30538)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, krémová a žlutá barva Postel je zásadní součástí ložnice, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Je třeba myslet na také na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá, krémová a žlutá barva. Významné vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlna Zapínání řeší zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN virginia smetanovožlutobéžová (30538) , Scanquilt povlak na polštář satén color béžová 70×90 (32860)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (34027)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (34027)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a vínová barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, v pračce se nesrazí a jsou barevně stálé. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Je třeba myslet na také na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje béžová a vínová barva. Rozhodující přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová S povlečením Scanquilt se vám nebude chtít z postele Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Rozměry činí 70 × 90 a 240 × 200 Celé povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN freska béžovovínová (34027) , Scanquilt povlak na polštář satén color korálová 40×40 (29477)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN flamingo písková (32989)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN flamingo písková (32989)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, oranžová barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje oranžová barva. Důležité funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN flamingo písková S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Snadno uzavřete zipem Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN flamingo písková (32989) , Scanquilt povlak na polštář satén color zelinkavá 40×40 (32057)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN lines bílomodrá (33158)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN lines bílomodrá (33158)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto hraje výběr povlečení důležitou roli. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Je třeba myslet na také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje modrá barva. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN lines bílomodrá S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Praktické zapínání na zip Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN lines... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN lines bílomodrá (33158) , Scanquilt dekorační povlak na polštář leopard hnědá (27916)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tropic bílopestrá (31641)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tropic bílopestrá (31641)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, bílá a vícebarevná barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, který v tomto případě představuje bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k pevným, hebkým a lesklým materiálům. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt vyzdvihuje bílá a vícebarevná barva. Zásadní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tropic bílopestrá S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlněný satén Se zapínáním vám pomůže zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tropic bílopestrá (31641) , Scanquilt dekorační povlak na polštář leopard černá (27917)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (34298)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (34298)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, bílá a zelená barva Postel je zásadní součástí ložnice, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlněný satén. Bavlněný satén je lesklou, hebkou a především pevnou tkaninou. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří bílá a zelená barva. Základní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlněný satén Zapínání je řešeno zipem Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 240 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (34298) , Scanquilt povlak na polštář satén color sv. zelená 50×70 (30298)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN paris béžová (32422)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN paris béžová (32422)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová barva Postel je centrum dění každé ložnice, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, drží stálou velikost a jsou pevné. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje béžová barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN paris béžová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Uzavřete ho pomocí zipu Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN paris béžová zdůrazní béžová... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN paris béžová (32422) , Scanquilt povlak na polštář satén color sv. šedá 40×40 (31940)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips lososovozelená (33482)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips lososovozelená (33482)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, růžová, vícebarevná a zelená barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří růžová, vícebarevná a zelená barva. Podstatné parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips lososovozelená S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Jeho rozměry jsou 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips lososovozelená (33482) , Scanquilt povlak na polštář satén color tm. fialová 50×70 (28341)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN florentina pastelová (33917)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN florentina pastelová (33917)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, fialová, modrá a vícebarevná barva Nepostradatelnou složkou života je spánek, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a současně vkusně doplní interiér ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, pro svou barevnou stálost a pevnost. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří fialová, modrá a vícebarevná barva. Základní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN florentina pastelová S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku Materiálem tohoto povlečení je bavlna Jednoduché zipové zapínání Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN florentina pastelová (33917) , Scanquilt povlak na polštář satén color tm. fialová 40×40 (28346)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN dreams pastelová (33147)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN dreams pastelová (33147)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, modrá a šedá barva Postel je centrum dění každé ložnice, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a přitom vkusně doplní váš interiér. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlněný satén. U bavlněného saténu očekávejte vysokou pevnost, hebkost a příjemný lesk. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Před zakoupením myslete na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří modrá a šedá barva. Důležité parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN dreams pastelová S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlněný satén Se zapínáním vám pomůže zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN dreams pastelová (33147) , Scanquilt povlak na polštář satén color sv. šedá 70×90 (29489)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN violet smetanovopastelová (32472)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN violet smetanovopastelová (32472)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, krémová a růžová barva Všichni potřebujeme k životu spánek, z tohoto důvodu si vybírejte povlečení velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, který v tomto případě představuje bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Mezi další důležité údaje pro výběr patří také rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne krémová a růžová barva. Stěžejní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN violet smetanovopastelová S povlečením Scanquilt dostane vaše postel nový rozměr K jeho vyrobení byl zvolen materiál, jímž je bavlněný satén Jednoduše zapnete zipem Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN violet smetanovopastelová (32472) , Scanquilt pletený povlak na polštář design srdce (35090)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN malawi bíločerná (33912)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN malawi bíločerná (33912)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a černá barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a současně vkusně doplní interiér ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, kterým je bavlna. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá a černá barva. Významné přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN malawi bíločerná S povlečením Scanquilt se vám budou zdát ty nejkrásnější sny K výrobě byl využit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN malawi bíločerná (33912) , Scanquilt pletený povlak na polštář design dobby (35086)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN amazonia bílozelenočervená (33148)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN amazonia bílozelenočervená (33148)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, červená, vícebarevná a zelená barva Spánek nám zabere skoro třetinu života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje červená, vícebarevná a zelená barva. Základní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN amazonia bílozelenočervená S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Jeho rozměry jsou 70 × 90 a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN amazonia bílozelenočervená (33148) , Scanquilt pletený povlak na polštář design kočičky (35097)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees béžovočerná (29346)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees béžovočerná (29346)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, béžová a černá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto je výběr povlečení tak důležitý. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také doplní interiér vaší ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje béžová a černá barva. Podstatné přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees béžovočerná S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Se zapínáním vám pomůže zip Patří k němu tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees béžovočerná (29346) , Scanquilt pletený povlak na polštář design elf (35091)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (33347)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (33347)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a současně dodá vaší ložnici na osobitosti. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, díky barevné stálosti a kvalitě. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Nezapomínejte také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne vícebarevná barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna Snadno uzavřete zipem Rozměry činí 70 × 90 a 240 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (33347) , Scanquilt pletený povlak na polštář design kočičky (35098)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN velo bíločerná (30433)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN velo bíločerná (30433)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a černá barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt zajistí klidný a vyrovnaný spánek a současně se stane dominantou vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny jsou známé svou velkou oblíbeností, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne bílá a černá barva. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN velo bíločerná S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Snadné zapínání na zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN velo bíločerná (30433) , Scanquilt pletený povlak na polštář design ombre (35089)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN nairobi smetanovožlutomodrá (31629)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN nairobi smetanovožlutomodrá (31629)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, krémová, modrá a žlutá barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, proto je velmi důležité pořídit si kvalitní povlečení. Povlečení Scanquilt vám nabídne odpočinek, který si zasloužíte a současně vkusně doplní interiér ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, jímž je bavlněný satén. Bavlněný satén je velmi pevnou, hebkou a lesklou tkaninou. Díky zipu se povlékání postele stane zábavou. V neposlední řadě myslete také na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří krémová, modrá a žlutá barva. Významné funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN nairobi smetanovožlutomodrá S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlněný satén Zapínání na zip vám usnadní život Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN nairobi smetanovožlutomodrá (31629) , Scanquilt pletený povlak na polštář design tlapky (35092)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN indigo modrá (30684)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN indigo modrá (30684)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, modrá barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, proto je důležité vybrat si to pravé povlečení. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny mají mezi uživateli velkou oblibu, pro svou barevnou stálost a pevnost. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří modrá barva. Významné funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN indigo modrá S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip vám usnadní život Jeho rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN indigo modrá... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN indigo modrá (30684) , Scanquilt pletený povlak na polštář design geo (34467)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN gloria pastelová (33922)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN gloria pastelová (33922)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Postel je zásadní součástí ložnice, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Povlečení Scanquilt vytvoří z vaší postele pohodlné útočiště a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje vícebarevná barva. Nejdůležitější parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN gloria pastelová S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele Pro toto povlečení byl vybrán materiál, jímž je bavlna Se zapínáním vám pomůže zip Jeho rozměry jsou 70... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN gloria pastelová (33922) , Topprostěradla 3d povlečení 140×200+70×90 - leopard (1000lp3d20)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN alice pastelová (33964)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN alice pastelová (33964)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, fialová barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr vhodného povlečení bychom neměli brát na lehkou váhu. Povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a zároveň se stane dominantou každého interiéru. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlna a bavlněný satén. Výrobky z bavlny mají mezi uživateli vysokou oblibu, pro svou stálost a kvalitu. Bavlněný satén patří k velmi hebkým, lesklým a pevným materiálům. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří fialová barva. Klíčové funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN alice pastelová S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlna a... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN alice pastelová (33964) , Rukka breeze softshell bunda černohnědá (chpbu0343nad)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN mandala cihlová (33161)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN mandala cihlová (33161)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, červená a vícebarevná barva Všichni potřebujeme k životu spánek, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, zachovávají si svou velikost a jsou stálobarevné. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje červená a vícebarevná barva. Podstatné funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN mandala cihlová S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost Materiálem tohoto povlečení je bavlna Jednoduché zipové zapínání Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN mandala cihlová (33161) , Scanquilt pletený povlak na polštář design káro palčáky (35752)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (32565)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (32565)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Všichni potřebujeme k životu spánek, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt vám umožní klidný a nerušený spánek a zároveň elegantně dotvoří vzhled ložnice. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, jímž je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Zapínání na zip zajistí rychlou a jednoduchou výměnu povlečení. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje vícebarevná barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré S povlečením Scanquilt budete usínat spokojeně Materiálem tohoto povlečení je bavlna Snadné zapínání na zip Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré dotváří vícebarevná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN colours bílopestré (32565) , Ľoréal paris excellence creme 2.0 černohnědá (3600523573004)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN graphics bíločerná (33155)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN graphics bíločerná (33155)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, Postel je centrum dění každé ložnice, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým je bavlna. Produkty z bavlny si získaly velkou oblibu především pro své vlastnosti, díky barevné stálosti a kvalitě. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Nezapomeňte také myslet na jeho rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN graphics bíločerná S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost K ušití tohoto povlečení byl použit materiál, jímž je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN graphics bíločerná (33155)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN crossing bílošedá (33156)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN crossing bílošedá (33156)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, šedá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a přitom vkusně doplní váš interiér. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je v tomto případě bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, díky neměnné velikosti a stálosti barev. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne šedá barva. Zajímavé přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN crossing bílošedá S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlna Pro jednodušší zapínání má všitý zip Ušito v těchto rozměrech 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN crossing bílošedá (33156)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN rosaline bílobéžová (31715)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN rosaline bílobéžová (31715)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová a bílá barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým v tomto případě je bavlna a bavlněný satén. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Práci s povlékáním postele vám usnadní zapínání na zip. Před koupí je nezbytné myslet na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří béžová a bílá barva. Zajímavé parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN rosaline bílobéžová S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna a bavlněný satén... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN rosaline bílobéžová (31715)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (30681)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (30681)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, fialová a růžová barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a současně se stane dominantou vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne bílá, fialová a růžová barva. Důležité přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Zapínání je řešeno zipem Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (30681)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN melanie smetanovopestrá (31797)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN melanie smetanovopestrá (31797)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, proto byste výběr vhodného povlečení neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a také doplní interiér vaší ložnice. Hlavní roli pro jeho výběr hraje materiál, který v tomto případě představuje bavlna a bavlněný satén. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, udržují si svou velikost a jsou barevně stálé. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dotváří vícebarevná barva. Zajímavé parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN melanie smetanovopestrá S povlečením Scanquilt zažijete klidný a vyrovnaný spánek K ušití tohoto... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN melanie smetanovopestrá (31797)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29900)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29900)
Detail

Povlečení rozměr: 240 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a zelená barva Spánek je pro člověka velmi důležitý, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým je bavlna. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, při praní neztrácí barvy ani svou velikost. Díky zapínání na zip vyměníte povlečení během minutky. Nezapomínejte také na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 240 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje bílá a zelená barva. Základní parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Snadno uzavřete zipem Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 240 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN trees bílozelenošedá (29900)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN palms pastelová (33963)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN palms pastelová (33963)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, vícebarevná barva Postel je zásadní součástí ložnice, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a také doplní interiér vaší ložnice. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Produkty z bavlny jsou velmi oblíbené, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání tvořené zipem vám ušetří spoustu času při výměně povlečení. Potřebným údajem při výběru jsou také rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří vícebarevná barva. Zajímavé vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN palms pastelová S povlečením Scanquilt budete milovat každou minutu v posteli Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Uzavřete ho pomocí zipu Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN palms pastelová (33963)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN toscana smetanovobéžová (31628)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN toscana smetanovobéžová (31628)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová a krémová barva Postel je centrum dění každé ložnice, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Důležitým aspektem pro výběr bude určitě materiál, jímž u tohoto modelu je bavlněný satén. Bavlněný satén patří k velmi hebkým, lesklým a pevným materiálům. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje béžová a krémová barva. Hlavní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN toscana smetanovobéžová S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli Bylo navrženo z materiálu, kterým je bavlněný satén Snadné zapínání na zip Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN toscana smetanovobéžová (31628)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN vintage fialková (33200)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN vintage fialková (33200)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a fialová barva Podstatnou součást našich životů tvoří spánek, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zpříjemní odpočinek, který si zasloužíte a současně se stane dominantou vaší ložnice. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Bavlněné výrobky patří k oblíbené volbě spousty uživatelů, drží stálou velikost a jsou pevné. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje bílá a fialová barva. Rozhodující funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN vintage fialková S povlečením Scanquilt se vám budou noční můry vyhýbat Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlna Zapínání za pomoci zipu Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN vintage fialková (33200)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (32995)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (32995)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, bílá a zelená barva Kvalitní spánek je pro život velmi důležitý, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a také se stane vkusnou součástí vaší ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, jímž je bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k pevným, hebkým a lesklým materiálům. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Před zakoupením myslete na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhuje bílá a zelená barva. Významné přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená S povlečením Scanquilt budete určitě spokojeni Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlněný satén Snadno uzavřete zipem Vyrábí se v rozměru 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN park bílozelená (32995)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN checks černohnědá (33159)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN checks černohnědá (33159)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, černá a hnědá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a přitom se stane elegantním doplňkem v interiéru. Důležitým parametrem pro výběr je určitě materiál, kterým v tomto případě je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, drží stálou velikost a jsou pevné. S povlékáním postele už nebudete mít problém, zipové zapínání vám ušetří spoustu času. Před zakoupením myslete na rozměry. Toto povlečení má 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje černá a hnědá barva. Stěžejní vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN checks černohnědá S povlečením Scanquilt zažijete ty nejkrásnější chvíle v posteli K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlna Zapínání obstará zip Ušito s rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN checks černohnědá (33159)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN spring bílomodrofialová (30533)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN spring bílomodrofialová (30533)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá, modrá a vícebarevná barva Postel je centrum dění každé ložnice, z tohoto důvodu bychom neměli podcenit výběr správného povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a současně vkusně doplní interiér ložnice. Mezi rozhodující parametry pro výběr určitě patří i materiál, kterým je bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli oblíbené, pro svou barevnou stálost a pevnost. Zapínání na zip vám ušetří spoustu času při převlékání. Během výběru je nutné myslet na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří bílá, modrá a vícebarevná barva. Rozhodující parametry povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN spring bílomodrofialová S povlečením Scanquilt se budete na spánek těšit Materiálem, který byl použit při šití tohoto povlečení, je bavlna Snadné zapínání na zip Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN spring bílomodrofialová (30533)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN poppy bíločervenozelená (32421)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN poppy bíločervenozelená (32421)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, červená a vícebarevná barva Důležitou součástí našeho života je spánek, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a také doplní interiér vaší ložnice. Při rozhodování by vás měl zajímat materiál, jímž u tohoto modelu je bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Výměna povlečení se vám stane zábavou, díky zapínání na zip. Nezapomínejte také na rozměry. Ty jsou v tomto případě 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt utváří červená a vícebarevná barva. Základní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN poppy bíločervenozelená S povlečením Scanquilt už nikdy nebudete chtít z postele K jeho výrobě byl použit materiál, kterým je bavlněný satén Jednoduše zapnete zipem Nabízí tyto rozměry 70 × 90 a 140 × 200 Design... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN poppy bíločervenozelená (32421)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN forest béžovošedá (32521)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN forest béžovošedá (32521)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová a šedá barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr povlečení proto hraje důležitou roli. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a přitom vkusně doplní váš interiér. K důležitým aspektům při výběru se řadí materiál, kterým je bavlněný satén. Bavlněný satén řadíme k materiálům s vysokou pevností, hebkostí a sympatickým leskem. Díky zipovému zapínání se výměna povlečení stane vaší oblíbenou činností. Dalším důležitým údajem při výběru jsou také rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt podtrhne béžová a šedá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN forest béžovošedá S povlečením Scanquilt vykouzlíte z vaší postele ráj spánku Výrobce k jeho ušití zvolil materiál, kterým je bavlněný satén Jednoduché zipové zapínání Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN forest béžovošedá (32521)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (33378)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (33378)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, bílá a růžová barva Přibližně třetinu života strávíme v posteli, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt zajistí příjemné chvíle ve vaší posteli a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Důležitým kritériem pro výběr je jistě materiál, který v tomto případě představuje bavlna. Bavlněné produkty jsou mezi uživateli velmi oblíbené, pro svou stálost a kvalitu. Zapínání na zip šetří vaše nervy během převlékání postele. Při výběru nezapomeňte na rozměry. Tento model nabízíme v rozměru 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt utváří bílá a růžová barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost Pro jeho zhotovení byl použit materiál, jímž je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Jeho rozměry dosahují 70 × 90 a 140 × 220 Design povlečení SCANquilt povlečení SATÉN... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN pivoine bílorůžová (33378)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (32423)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (32423)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, oranžová a vícebarevná barva Postel je centrum dění každé ložnice, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, který v tomto případě představuje bavlněný satén. U bavlněného saténu očekávejte vysokou pevnost, hebkost a příjemný lesk. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. V neposlední řadě se zaměřte také na rozměry. Ty u tohoto modelu mají 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt tvoří oranžová a vícebarevná barva. Nejdůležitější přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová S povlečením Scanquilt budete nadmíru spokojeni Výrobce k jeho zhotovení použil materiál, kterým je bavlněný satén Zapínání obstará zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Design povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (32423)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN harmony smetanovošedá (33157)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN harmony smetanovošedá (33157)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, krémová a šedá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto je výběr povlečení tak důležitý. Povlečení Scanquilt vykouzlí z vaší postele ráj spánku a také se stane nedílným doplňkem vaší ložnice. Při výběru se zaměřte na materiál, kterým je bavlna. Výrobky z bavlny si získaly mezi lidmi velkou oblibu, pro svou stálost a kvalitu. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Nezapomínejte také na rozměry. Toto povlečení má rozměry 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt zdůrazňuje krémová a šedá barva. Základní funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN harmony smetanovošedá S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Zapínání je řešeno zipem Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 200 Vzhled povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN harmony smetanovošedá zdůrazňuje krémová a šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN harmony smetanovošedá (33157)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips žlutozelená (32363)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips žlutozelená (32363)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, bílá, zelená a žlutá barva Důležitou součástí našeho života je spánek, proto bychom měli ložní prádlo vybírat velmi důkladně. Ložní povlečení Scanquilt vám zajistí odpočinek, který tak moc potřebujete a jako bonus dodá vašemu interiéru na osobitosti. Hlavním parametrem při výběru by měl být materiál, jímž u tohoto modelu je bavlněný satén. Bavlněný satén patří k velmi hebkým, lesklým a pevným materiálům. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Je třeba myslet na také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt dominuje bílá, zelená a žlutá barva. Zajímavé vlastnosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips žlutozelená S povlečením Scanquilt povýšíte spánek na vyšší úroveň Pro jeho výrobu byl vybrán materiál, jímž je bavlněný satén Zapínání řeší zip Dosahuje rozměrů 70 × 90 a 140 × 200 Celé povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN tulips žlutozelená (32363)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN grass béžovožlutočerná (32990)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN grass béžovožlutočerná (32990)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 200 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna a bavlněný satén, na zip, vhodné do pračky, béžová, černá a žlutá barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, výběr kvalitního povlečení bychom tedy neměli podcenit. Ložní povlečení Scanquilt povýší kvalitu spánku na vyšší úroveň a přitom vkusně doplní váš interiér. Jako důležitý aspekt k výběru se určitě řadí i materiál, kterým je v tomto případě bavlna a bavlněný satén. Pokud některé produkty patří mezi velmi oblíbené, pak jsou to ty z bavlny, zůstávají stejně velké a jsou stálobarevné. Bavlněný satén je materiál o velké pevnosti, je hebký a lesklý. Zapínání je velmi jednoduché, tvoří ho totiž zip. Před zakoupením myslete na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 200. Povlečení Scanquilt umocňuje béžová, černá a žlutá barva. Zásadní přednosti povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN grass béžovožlutočerná S povlečením Scanquilt dodáte ložnici osobitost Pro jeho výrobu byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN grass béžovožlutočerná (32990)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (33352)

SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (33352)
Detail

Povlečení rozměr: 140 × 220 a 70 × 90 cm, materiál: bavlna, na zip, vhodné do pračky, oranžová a vícebarevná barva V posteli strávíme přibližně třetinu svého života, z tohoto důvodu bychom měli spát v kvalitním povlečení. Ložní povlečení Scanquilt vám připraví příjemné prostředí pro klidný spánek a zároveň dotvoří interiér vaší ložnice. Zásadní roli při jeho výběru hraje materiál, jímž u tohoto modelu je bavlna. Produkty z bavlny patří k mimořádně oblíbeným, díky barevné stálosti a kvalitě. Povlékání postele nikdy nebylo snazší, díky zipu to bude raz dva. Je třeba myslet na také na rozměry. Ty v tomto případě dosahují 70 × 90 a 140 × 220. Povlečení Scanquilt podtrhne oranžová a vícebarevná barva. Klíčové funkce povlečení SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová S povlečením Scanquilt si na vás noční můry nepřijdou Bylo ušito z materiálu, kterým je bavlna Zapínání na zip si oblíbíte Rozměry činí 70 × 90 a 140 × 220 Design povlečení SCANquilt... (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt povlečení SATÉN DESIGN leaves zlatocihlová (33352)
Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend vínová (16150), Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend šedá (16154), Scanquilt dekorační povlak na polštář Satén Trend hnědá (16155), SCANquilt povlak na polštář Satén Color smetanová 70×90 (30319), SCANquilt povlak na polštář Satén Color šedokhaki 40×40 (29478), SCANquilt povlak na polštář Satén Color bílá 50×70 (31122), SCANquilt povlak na polštář Satén Color bílá 40×40 (31123), SCANquilt povlak na polštář Satén Color bílá 70×90 (31121), SCANquilt povlak na polštář Satén Color béžová 70×90 (32860), SCANquilt povlak na polštář Satén Color korálová 40×40 (29477), SCANquilt povlak na polštář Satén Color zelinkavá 40×40 (32057), Scanquilt dekorační povlak na polštář Leopard hnědá (27916), Scanquilt dekorační povlak na polštář Leopard černá (27917), SCANquilt povlak na polštář Satén Color sv. zelená 50×70 (30298), SCANquilt povlak na polštář Satén Color sv. šedá 40×40 (31940), SCANquilt povlak na polštář Satén Color tm. fialová 50×70 (28341), SCANquilt povlak na polštář Satén Color tm. fialová 40×40 (28346), SCANquilt povlak na polštář Satén Color sv. šedá 70×90 (29489), Scanquilt pletený povlak na polštář Design srdce (35090), Scanquilt pletený povlak na polštář Design dobby (35086), Scanquilt pletený povlak na polštář Design kočičky (35097), Scanquilt pletený povlak na polštář Design elf (35091), Scanquilt pletený povlak na polštář Design kočičky (35098), Scanquilt pletený povlak na polštář Design ombre (35089), Scanquilt pletený povlak na polštář Design tlapky (35092), Scanquilt pletený povlak na polštář Design geo (34467), TopProstěradla 3D povlečení 140×200+70×90 - Leopard (1000LP3D20), Rukka Breeze Softshell bunda černohnědá (CHPbu0343nad), Scanquilt pletený povlak na polštář Design káro palčáky (35752), ĽORÉAL PARIS Excellence Creme 2.0 Černohnědá (3600523573004)