Scanquilt kuchyňská zástěra dekoro steak (29755)

Produkt Scanquilt kuchyňská zástěra dekoro steak (29755) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Scanquilt kuchyňská zástěra dekoro steak (29755) upraviť a produkt hľadať znova.

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO steak (29755)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO steak (29755)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva černá Nezbytným doplňkem každé šikovné hospodyňky či šikovného kuchaře je zcela určitě kuchyňská zástěra. Chrání vaše oblečení před ušpiněním a můžete do ní utírat ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem zapůsobíte na všechny strávníky, kteří přijdou ochutnávat. Při správném výběru nezapomeňte, že nabízí rozměry 80 × 60 cm. Její velkou výhodou je nastavitelná délka, takže ji může využít i více členů domácnosti. Rozhodující vlastnosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO steak Pořiďte si do kuchyně parádní zástěru Tato kuchyňská zástěra byla ušitá s motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt činí 80 × 60 cm Délku si přizpůsobíte dle sebe Díky této kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO steak si už v kuchyni nikdy neušpiníte oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO steak (29755) , Home elements kuchyňská zástěra, laté (8595556485873)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (30816)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (30816)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, s kapsami rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva béžová Nezbytným doplňkem každé šikovné hospodyňky či šikovného kuchaře je zcela určitě kuchyňská zástěra. S ní se vyhnete umazání oblečení, a kdykoliv vám nabídne možnost utřít si vlhké ruce. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem budete působit jako profesionální kuchařka či kuchař. Berte v potaz i to, že nabízí rozměry 80 × 60 cm. Zajímavé přednosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal Praktická zástěra se hodí každé hospodyňce Tato kuchyňská zástěra byla ušita s nápaditým motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal se nemusíte obávat, že byste si zašpinili oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (30816) , Home elements kuchyňská zástěra, srdce (8595556483442)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30584)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30584)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, s kapsami rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva žlutá Kuchyňská zástěra by vám při vaření neměla chybět, ať už vaříte jen pro sebe nebo vícečlennou rodinu. Díky ní už nehrozí umazání oblečení a lze si do ní i utírat ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem získáte šmrnc a styl. Určitě se zaměřte i na to, že nabízí rozměry 80 × 60 cm. Základní přednosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina Žádná hospodyňka se neobejde bez zástěry Tento typ kuchyňské zástěry byl opatřen motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm Po obléknutí kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina vám nehrozí zašpinění vašeho oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30584) , Home elements kuchyňská zástěra stromky (8595556486238)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (35279)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (35279)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva bílá Žádné vaření se neobejde bez praktické kuchyňské zástěry. Kdykoliv si do ní můžete otřít mokré ruce a nehrozí vám ušpinění vašeho oblečení. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem budete působit jako profesionální kuchařka či kuchař. Určitě myslete i na to, že má rozměry 80 × 60 cm. Sami si zvolíte její délku, neboť je podle potřeby nastavitelná. Zásadní funkce kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka Díky zástěře budete zůstane vaše oblečení během vaření čisté U této kuchyňské zástěry počítejte se stylovým motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt jsou 80 × 60 cm Disponuje možností nastavit délku dle sebe Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka si nemusíte dělat starosti o vaše oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (35279) , Home elements kuchyňská zástěra sladkosti (8595556483404)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdce (35331)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdce (35331)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva červená Při vaření určitě nedáte dopustit na praktickou kuchyňskou zástěru. S ní vám nehrozí zašpinění oblečení a navíc si do ní můžete otírat ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem budete vypadat i pěkně stylově. Při jejím výběru nesmíte zapomenout ani na to, že její rozměry jsou 80 × 60 cm. Používat ji mohou všichni členové domácnosti díky její nastavitelné délce. Rozhodující přednosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdce Praktická zástěra se hodí každé hospodyňce Tato kuchyňská zástěra disponuje stylovým motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm Délku nastavíte podle své výšky Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdce se vyvarujete zašpinění vašeho oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdce (35331) , Home elements kuchyňská zástěra chef (8595556485835)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (31727)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (31727)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva červená Kuchyňská zástěra by při vaření neměla chybět žádné hospodyňce ani šikovnému kuchaři. S ní se vyhnete umazání oblečení, a kdykoliv vám nabídne možnost utřít si vlhké ruce. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem budete vypadat stylově. Určitě myslete i na to, že její rozměry jsou 80 × 60 cm. Díky nastavitelné délce s ní může vařit pokaždé jiný člen domácnosti. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka Zástěra je praktickým pomocníkem nejen do kuchyně Tento typ kuchyňské zástěry byl opatřen motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt činí 80 × 60 cm Možnost změny její délky Po obléknutí kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka se vyhnete hrozbě, že byste si zašpinili vaše oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO srdíčka (31727) , Home elements kuchyňská zástěra, cesmína (8595556483350)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (31060)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (31060)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, s kapsami rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva šedá Na kuchyňskou zástěru byste při vaření neměli nechat dopustit. Kdykoliv si do ní můžete otřít mokré ruce a nehrozí vám ušpinění vašeho oblečení. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem navíc budete v kuchyni vypadat skvěle. Určitě se zaměřte i na to, že disponuje rozměry 80 × 60 cm. Zajímavé vlastnosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal Zástěra nedovolí, abyste si při vaření ušpinili oblečení Na této kuchyňské zástěře naleznete stylový motiv Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm S toutou kuchyňskou zástěrou SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal vám nehrozí zašpinění vašeho oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO royal (31060) , Home elements vánoční kuchyňská zástěra, béžová (8595556447550)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO ristorante (31780)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO ristorante (31780)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva béžová Kuchyňská zástěra by vám při vaření neměla chybět, ať už vaříte jen pro sebe nebo vícečlennou rodinu. S ní se vyhnete umazání oblečení, a kdykoliv vám nabídne možnost utřít si vlhké ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem mimo jiné budete vypadat stylově. Při správném výběru mějte na mysli, že má rozměry 80 × 60 cm. Nastavitelná délka je praktickou vychytávkou, díky níž ji využijí všichni u vás doma. Důležité funkce kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO ristorante Zástěra nedovolí, abyste si při vaření ušpinili oblečení Tato kuchyňská zástěra má navíc stylový motiv Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm Možnost nastavení délky Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO ristorante se vyhnete nepříjemnosti v podobě špinavého oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO ristorante (31780) , Home elements kuchyňská zástěra vánoční motivy (8595556483503)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO orient (30769)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO orient (30769)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, s kapsami rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva modrá Žádnému šikovnému kuchaři či kuchařce by při práci v kuchyni neměla chybět kuchyňská zástěra. Díky ní si již neumažete své čisté oblečení a můžete do ní snadno otřít mokré ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem budete vypadat stylově. Před její koupí byste měli myslet na to, že disponuje rozměry 80 × 60 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO orient Zástěra je praktickým pomocníkem nejen do kuchyně U této kuchyňské zástěry počítejte se stylovým motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt jsou 80 × 60 cm S toutou kuchyňskou zástěrou SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO orient si nemusíte dělat starosti o vaše oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO orient (30769) , Home elements vánoční kuchyňská zástěra, červená (8595556447277)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30582)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30582)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, s kapsami rozměry 80 × 60 cm (V׊), barva zelená Kuchyňská zástěra by při vaření neměla chybět žádné hospodyňce ani šikovnému kuchaři. Ochrání vaše oblečení před nečistotami a kdykoliv o ni otřete vlhké ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem budete působit jako profesionální kuchařka či kuchař. Před její koupí byste měli myslet na to, že disponuje rozměry 80 × 60 cm. Nejdůležitější parametry kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina Zástěra je praktickým pomocníkem nejen do kuchyně Tento typ kuchyňské zástěry byl opatřen motivem Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt dělají 80 × 60 cm Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina se vyhnete hrozbě, že byste si zašpinili vaše oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO zelenina (30582) , Home elements kuchyňská zástěra zimní káro (8595556483411)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31599)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31599)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka, s kapsami, barva červená Kuchyňská zástěra by při vaření neměla chybět žádné hospodyňce ani šikovnému kuchaři. Ochrání vaše oblečení před nečistotami a kdykoliv o ni otřete vlhké ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem získáte šmrnc a styl. Nastavitelná délka je praktickou vychytávkou, díky níž ji využijí všichni u vás doma. Základní parametry kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro Zástěra je praktickým pomocníkem nejen do kuchyně Na této kuchyňské zástěře naleznete stylový motiv Její délku si přizpůsobíte podle sebe Díky kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro vám nehrozí zašpinění vašeho oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31599) , Forbyt kuchyňská zástěra palme, 70 x 90 cm

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31598)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31598)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka, s kapsami, barva béžová Kuchyňská zástěra by při vaření neměla chybět žádné hospodyňce ani šikovnému kuchaři. S ní vám nehrozí zašpinění oblečení a navíc si do ní můžete otírat ruce. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem budete vypadat i pěkně stylově. Díky nastavitelné délce se o ni můžete dělit s ostatními členy domácnosti. Rozhodující funkce kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro Praktická a slušivá zástěra pro každou hospodyňku Tato kuchyňská zástěra byla ušita s nápaditým motivem Variabilní délka díky nastavení Po obléknutí kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro už nebude hrozit ušpinění čistého oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO drobné káro (31598) , Forbyt kuchyňská zástěra levandule, 70 x 90 cm

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32294)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32294)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka, s kapsami, barva červená Žádnému kuchaři ani kuchařce by neměla při vaření chybět kuchyňská zástěra. Dokáže ochránit váš oděv před nečistotami a můžete si o ni utřít i vlhké ruce. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem budete působit maximálně stylově. Nastavitelná délka je praktickou vychytávkou, díky níž ji využijí všichni u vás doma. Rozhodující přednosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce Udělejte si při vaření radost praktickým doplňkem Tato kuchyňská zástěra má navíc stylový motiv Variabilní délka díky nastavení S kuchyňskou zástěrou SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce se vyhnete hrozbě, že byste si zašpinili vaše oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32294) , Orion kuchyňská zástěra denim, 70 x 82 cm

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32295)

SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32295)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka, s kapsami, barva béžová Kuchyňská zástěra by při vaření neměla chybět žádné hospodyňce ani šikovnému kuchaři. Ochrání vaše oblečení před nečistotami a kdykoliv o ni otřete vlhké ruce. S kuchyňskou zástěrou Scanquilt s motivem budete působit jako profesionální kuchařka či kuchař. Díky nastavitelné délce se o ni můžete dělit s ostatními členy domácnosti. Významné přednosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce Pořiďte si do kuchyně parádní zástěru Tato kuchyňská zástěra má navíc stylový motiv Možnost nastavení délky S kuchyňskou zástěrou SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce vás bude vaření dvojnásobně bavit, neboť si nezašpiníte oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra DEKORO pepito+srdce (32295) , Orion kuchyňská zástěra beige, 86 x 71 cm

SCANquilt chňapka DEKORO steak (35217)

SCANquilt chňapka DEKORO steak (35217)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, kulinářský motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a černá barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Klíčové přednosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO steak Chňapka Scanquilt napomáhá práci s horkými hrnci Její kulinářský motiv, který vyzdvihuje bílá a černá barva, krásně splyne s designem vaší kuchyně V balení obdržíte jednu chňapku Výrobním materiálem je bavlna Vybavena poutkem i magnetem Bez problémů ji můžete prát i ve vodě s teplotou 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dosahují 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO steak (35217) , Forbyt kuchyňská zástěra leaves, 70 x 90 cm

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO steak (29760)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO steak (29760)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a černá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt se stanou praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Pomoc utěrek oceníte při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nutnou výbavou do každé domácnosti Dokáží perfektně vstřebat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO steak (29760) , Altom kuchyňská zástěra charlotta, 68 x 80 cm

SCANquilt kuchyňská zástěra FLORA polní kvítí (32307)

SCANquilt kuchyňská zástěra FLORA polní kvítí (32307)
Detail

Zástěra - pro dospělé, materiálem je bavlna, se zavazováním v pase, nastavitelná délka rozměry 80 × 60 cm (V׊), vícebarevná V kuchyni by žádné hospodyňce či šikovnému kuchaři neměla chybět kuchyňská zástěra. S ní se nemusíte bát špinavého oblečení a kdykoliv vám poslouží i k utření mokrých rukou. Díky kuchyňské zástěře Scanquilt s motivem mimo jiné budete vypadat stylově. Berte v potaz i to, že nabízí rozměry 80 × 60 cm. Díky nastavitelné délce ji mohou používat všichni členové domácnosti. Důležité vlastnosti kuchyňské zástěry SCANquilt kuchyňská zástěra FLORA polní kvítí Pořiďte si k vaření novou zástěru Pro tuto kuchyňskou zástěru byl vybrán stylový motiv Rozměry kuchyňské zástěry Scanquilt jsou 80 × 60 cm Disponuje možností nastavení délky Díky této kuchyňské zástěře SCANquilt kuchyňská zástěra FLORA polní kvítí se nemusíte obávat, že byste si zašpinili oblečení (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt kuchyňská zástěra FLORA polní kvítí (32307) , Orion kuchyňská zástěra heart, 70 x 85 cm

Kuchyňská zástěra a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm

Kuchyňská zástěra a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm
Detail

Kuchyňská zástěra a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm Praktický a zároveň dekorativní komplet zástěry a chňapky v country stylu je ideálním doplňkem v kuchyni nebo na zahradní party. Bude ozdobou každého šéfkuchaře. Výhody této zástěry a chňapky: Ochrana oděvu před zašpiněním Možnost praní v pračce Prodyšnost přírodní bavlny Materiál: 100 % bavlna Rozměr zástěry: 63 x 75 cm (š x v) Rozměr chňapky: univerzální snadná údržba Chňapka s magnetem a poutkem na zavěšení Cena za komplet Možnost dokoupení další chňapky Zástěry » Dámské a pánské zástěry » Kuchyňská zástěra a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm (dekortextil.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňská zástěra a chňapka Steak Menu, bordová, 63 x 75 cm , Forbyt kuchyňská zástěra lístky, 70 x 90 cm

SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (33312)

SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (33312)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, květinový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, vícebarevné provedení, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Zásadní přednosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO kapradí Chňapka Scanquilt zjednodušuje manipulaci s horkými hrnci V balení vás čeká jedna chňapka Výrobním materiálem je bavlna Doplňuje ji poutko i magnet Bez starostí ji můžete prát i ve vodě s teplotou 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dělají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (33312) , Orion kuchyňská zástěra mandala, 70 x 85 cm

SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (31728)

SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (31728)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, srdcový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a červená barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Hlavní přednosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka Chňapka Scanquilt se stane praktickým pomocníkem při práci s horkými hrnci Její srdcový motiv, který vyzdvihuje bílá a červená barva, vzhledově do kuchyně krásně zapadne V balení najdete jednu chňapku Použitým materiálem je bavlna Doplňuje ji poutko i magnet Při praní vydrží teplotu až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dosahují 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (31728) , Orion kuchyňská zástěra grill, 72 x 80 cm

SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (35332)

SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (35332)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, květinový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a zelená barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Zásadní vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO kapradí Chňapka Scanquilt zpříjemní práci s horkými plechy v kuchyni Její květinový motiv, se kterým jde ruku v ruce bílá a zelená barva, podtrhne design vaší kuchyně V balení získáte jednu chňapku Výrobním materiálem je bavlna Vybavena poutkem i magnetem Bez starostí ji můžete prát i ve vodě s teplotou 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt čítají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO kapradí (35332) , Dakls kuchyňská zástěra citrony, 60 x 74 cm

SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (35284)

SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (35284)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, srdcový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a červená barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Hlavní vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka Chňapka Scanquilt vám pomůže při práci s horkými hrnci Její srdcový motiv, se kterým jde ruku v ruce bílá a červená barva, bude v kuchyni dělat parádu Balení zahrnuje jednu chňapku Výrobním materiálem je bavlna Doplňuje ji poutko i magnet Při praní snese teplotu až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dosahují 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO srdíčka (35284) , Kuchyňská zástěra rita hořčicová, 60 x 84 cm

SCANquilt chňapka DEKORO ristorante (31781)

SCANquilt chňapka DEKORO ristorante (31781)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, kulinářský motiv, lze prát v pračce na 40 °C, hnědá barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Zásadní vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO ristorante Chňapka Scanquilt zpříjemní práci s horkými plechy v kuchyni Její kulinářský motiv, který provází hnědá barva, podtrhne design vaší kuchyně Součástí balení je jedna chňapka Použitým materiálem je bavlna Má poutko i magnet Dá se prát ve vodě s teplotou 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt čítají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO ristorante (31781) , Home elements kuchyňská zástěra s kočkou, fialová (8595556445044)

SCANquilt chňapka DEKORO drobné káro (27981)

SCANquilt chňapka DEKORO drobné káro (27981)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, geometrický motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a šedá barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Klíčové vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO drobné káro Chňapka Scanquilt napomáhá manipulaci s horkými hrnci Její geometrický motiv, který zdůrazňuje bílá a šedá barva, se stane stylovým doplňkem kuchyně V balení vás čeká jedna chňapka Materiálem je bavlna Zajištěna poutkem i magnetem Při praní snese teplotu až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt odpovídají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO drobné káro (27981) , Home elements kuchyňská zástěra 60×80 cm, padáčky (8595556469958)

SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33310)

SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33310)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, květinový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, béžová barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Hlavní vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček Chňapka Scanquilt představuje praktického pomocníka pro manipulaci s horkými hrnci Její květinový motiv, který vyzdvihuje béžová barva, zapadne do vzhledu vaší kuchyně V balení najdete jednu chňapku Materiálem je bavlna Opatřena poutkem i magnetem Bez obav ji můžete prát i ve vodě s teplotou 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dělají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33310) , Home elements kuchyňská zástěra 60×80 cm, levandule (8595556469965)

SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce (32299)

SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce (32299)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, geometrický a srdcový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, béžová barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Zásadní přednosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce Chňapka Scanquilt zjednodušuje manipulaci s horkými hrnci Její geometrický a srdcový motiv, který dotahuje k dokonalosti béžová barva, bude praktickým doplňkem vaší kuchyně V balení je obsažena jedna chňapka Výrobním materiálem je bavlna Doplňuje ji poutko i magnet Při praní snese teplotu až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dosahují 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce (32299) , Home elements kuchyňská zástěra 60*80 cm, kruhy (8595556454558)

SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33311)

SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33311)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, květinový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, zelená barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Hlavní přednosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček Chňapka Scanquilt zjednodušuje manipulaci s horkými hrnci Její květinový motiv, který vyzdvihuje zelená barva, bude praktickým doplňkem vaší kuchyně V balení se nachází jedna chňapka Použitým materiálem je bavlna Doplňuje ji poutko i magnet Při praní snese teplotu až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dosahují 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO kontury kytiček (33311) , Home elements kuchyňská zástěra 60×80 cm, hvězdičky (8595556486214)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO barbecue (30781)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO barbecue (30781)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva černá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou nápomocné pro chvíle v kuchyni. Utěrky se stanou vaším pomocníkem při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt by měly být výbavou každé kuchyně Perfektně vstřebají veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO barbecue (30781) , Trade concept kuchyňská zástěra pečivo, 60 x 80 cm

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO sailing (33264)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO sailing (33264)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva modrá a červená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou pro práci v kuchyni opravdu praktickým pomocníkem. Utěrky se hodí jako pomoc při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt by měly mít své místo v každé domácnosti Dokonale absorbují veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO sailing (33264) , Forbyt kuchyňská zástěra lístečky tyrkysová, 70 x 90 cm

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO marmeláda (31584)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO marmeláda (31584)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a červená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt budou perfektní pomocí do kuchyně. Pomoc utěrek oceníte při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Skvěle vstřebávají tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO marmeláda (31584) , Forbyt kuchyňská zástěra vločky šedá, 70 x 90 cm

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO chili (30779)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO chili (30779)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva béžová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt budou dobrým pomocníkem do každé kuchyně. Využití pro utěrky najdete při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt využijete pro úklid kuchyně i dalších místností Zvládnou dokonale vstřebat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO chili (30779)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO ristorante (31779)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO ristorante (31779)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva béžová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou pro práci v kuchyni opravdu praktickým pomocníkem. Utěrky vám pomohou při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt využijete pro úklid kuchyně i dalších místností Poradí si se vstřebáním vody i dalších tekutin (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO ristorante (31779)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO romantika (29761)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO romantika (29761)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva béžová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni k ruce. Utěrky se vám budou hodit při uklízení či vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou potřebnou výbavou pro každou domácnost Zvládnou bez problému vstřebat veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO romantika (29761)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tea (31580)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tea (31580)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva červená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou tím pravým pomocníkem do kuchyně. Využití pro utěrky najdete při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nutnou výbavou do každé domácnosti Zvládnou bez problému vstřebat veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tea (31580)

SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce červená (32298)

SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce červená (32298)
Detail

Chňapka - s poutkem a s magnetem, materiál bavlna, geometrický a srdcový motiv, lze prát v pračce na 40 °C, bílá a červená barva, rozměry 14 × 31 cm (Š×D), 1 chňapka v balení Zásadní vlastnosti chňapky SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce červená Chňapka Scanquilt usnadňuje manipulaci s horkými hrnci Její geometrický a srdcový motiv, který zdůrazňuje bílá a červená barva, vzhledově do kuchyně krásně zapadne V balení je obsažena jedna chňapka Materiálem je bavlna Disponuje poutkem i magnetem Při praní jí neublíží teplota až 40 °C Rozměry této chňapky Scanquilt dělají 31 × 14 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt chňapka DEKORO pepito+srdce červená (32298)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO eiffel (23475)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO eiffel (23475)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva béžová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni k ruce. Utěrky se hodí jako pomoc při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Skvěle vstřebávají tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO eiffel (23475)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO srdíčka (35293)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO srdíčka (35293)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a červená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni opravdu nápomocné. Utěrky budete využívat při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt by měly mít své místo v každé domácnosti Zvládnou dokonale vstřebat vodu i další tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO srdíčka (35293)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kočičky (33837)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kočičky (33837)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva pastelová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám přijdou v kuchyni vhod. Utěrky se hodí jako pomoc při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou potřebnou výbavou pro každou domácnost Dokonale si poradí s absorpcí veškerých tekutin (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kočičky (33837)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO příbory (29758)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO příbory (29758)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a béžová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt by neměly chybět v žádné kuchyni. Utěrky se stanou vaším pomocníkem při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt by neměly chybět v žádné domácnosti Zvládnou absorbovat veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO příbory (29758)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO levandule (32284)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO levandule (32284)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva fialová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nápomocným řešením do každé kuchyně. Utěrky se stanou praktickou pomocí při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou praktickým pomocníkem při úklidu kuchyně i dalších místností Perfektně vstřebají veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO levandule (32284)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tukani (34590)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tukani (34590)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a černá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt by neměly chybět v žádné kuchyni. Využití pro utěrky najdete při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Zvládnou dokonale vstřebat veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tukani (34590)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zajíčci (31581)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zajíčci (31581)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva pastelová, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt se stanou opravdu praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Pomoc utěrek se vám bude hodit při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nutnou výbavou do každé domácnosti Skvěle vstřebávají tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zajíčci (31581)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO orient (30768)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO orient (30768)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva modrá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt budou dobrým pomocníkem do každé kuchyně. Utěrky oceníte při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Umí perfektně absorbovat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO orient (30768)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (29763)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (29763)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva zelená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni opravdu nápomocné. Utěrky vám pomohou při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nápomocné pro úklid kuchyně i dalších místností Umí dokonale vstřebat veškeré tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (29763)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO králíci (35286)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO králíci (35286)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva žlutá a bílá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt by měly být součástí každé kuchyně. Pomoc utěrek využijete při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nutnou výbavou do každé domácnosti Skvěle absorbují tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO králíci (35286)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tulipány (33875)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tulipány (33875)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva pestrá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám přijdou v kuchyni vhod. Utěrky vám budou nápomocné při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou nutnou výbavou do každé domácnosti Skvěle absorbují tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO tulipány (33875)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (30773)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (30773)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva žlutá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni opravdu nápomocné. Utěrky vám budou nápomocné při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt by měly mít své místo v každé domácnosti Dokáží perfektně vstřebat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO zelenina (30773)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kapradí (33257)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kapradí (33257)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva zelená, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt budou vaším praktickým pomocníkem do kuchyně. Utěrky budete využívat při vaření i úklidu. Kuchyňské utěrky Scanquilt jsou potřebnou výbavou pro každou domácnost Dokonale si poradí se vstřebáním vody i dalších tekutin (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kapradí (33257)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO listy (34589)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO listy (34589)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva hnědá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou v kuchyni k ruce. Utěrky se stanou vaším pomocníkem při úklidu i vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Zvládnou dokonale absorbovat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO listy (34589)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kníry (31578)

SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kníry (31578)
Detail

Kuchyňské utěrky materiál bavlna, barva bílá a černá, rozměr 50×70 cm, s poutkem Kuchyňské utěrky Scanquilt se stanou vaší pravou rukou v kuchyni. Utěrky se hodí pro úklid a budou nápomocné i při vaření. Kuchyňské utěrky Scanquilt vám budou k ruce při úklidu kuchyně i dalších místností Zvládnou dokonale absorbovat tekutiny (alza.cz)

Podobné produkty ako SCANquilt utěrka na nádobí DEKORO kníry (31578)
Home Elements Kuchyňská zástěra, Laté (8595556485873), Home Elements Kuchyňská zástěra, Srdce (8595556483442), Home Elements Kuchyňská zástěra Stromky (8595556486238), Home Elements Kuchyňská zástěra Sladkosti (8595556483404), Home Elements Kuchyňská zástěra Chef (8595556485835), Home Elements Kuchyňská zástěra, Cesmína (8595556483350), Home Elements Vánoční kuchyňská zástěra, béžová (8595556447550), Home Elements Kuchyňská zástěra Vánoční motivy (8595556483503), Home Elements Vánoční kuchyňská zástěra, Červená (8595556447277), Home Elements Kuchyňská zástěra Zimní káro (8595556483411), Forbyt Kuchyňská zástěra Palme, 70 x 90 cm, Forbyt Kuchyňská zástěra Levandule, 70 x 90 cm, Orion Kuchyňská zástěra DENIM, 70 x 82 cm, Orion Kuchyňská zástěra Beige, 86 x 71 cm, Forbyt Kuchyňská zástěra Leaves, 70 x 90 cm, Altom Kuchyňská zástěra Charlotta, 68 x 80 cm, Orion Kuchyňská zástěra Heart, 70 x 85 cm, Forbyt Kuchyňská zástěra Lístky, 70 x 90 cm, Orion Kuchyňská zástěra Mandala, 70 x 85 cm, Orion Kuchyňská zástěra Grill, 72 x 80 cm, Dakls Kuchyňská zástěra Citrony, 60 x 74 cm, Kuchyňská zástěra Rita hořčicová, 60 x 84 cm, HOME ELEMENTS Kuchyňská zástěra s kočkou, fialová (8595556445044), Home Elements Kuchyňská zástěra 60×80 cm, Padáčky (8595556469958), Home Elements Kuchyňská zástěra 60×80 cm, Levandule (8595556469965), HOME ELEMENTS Kuchyňská zástěra 60*80 cm, Kruhy (8595556454558), Home Elements Kuchyňská zástěra 60×80 cm, hvězdičky (8595556486214), Trade Concept Kuchyňská zástěra Pečivo, 60 x 80 cm, Forbyt Kuchyňská zástěra Lístečky tyrkysová, 70 x 90 cm, Forbyt Kuchyňská zástěra Vločky šedá, 70 x 90 cm