Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové arlington, 98007 (beliani_98007)

Produkt Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové arlington, 98007 (beliani_98007) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové arlington, 98007 (beliani_98007) upraviť a produkt hľadať znova.

Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové ARLINGTON, 98007 (beliani_98007)

Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové ARLINGTON, 98007 (beliani_98007)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku MDF, materiál konstrukce ocel, 5 židlí v balení, rozměry 45 × 34 × 40 (V׊×H), výška sedáku 45 cm, nosnost 100 kg, černá a hnědá barva Jestliže hledáte vybavení do kuchyně nebo se jen poohlížíte po novém nábytku, bude pro vás ideální jídelní židle BELIANI. Vaši pozornost a zájem přitáhne použití kvalitních materiálů i její celkový styl. Při správném výběru byste neměli zapomenout na to, že nabízí výšku 45 cm. Pokud vás zajímá výška sedu, ta činí 45 cm. V prostoru bude svou šířkou zabírat místo o velikosti 34 cm. Aby posezení na ní bylo komfortní, disponuje hloubkou 40 cm. O celkový design jídelní židle pečuje černá a hnědá barva. Výrobce zvolil pro samotnou konstrukci materiál, jímž je ocel. Pokud se týká sedáku, ten utváří mdf. Zcela jistě byste při jejím používání měli brát v potaz, že její nosnost dělá 100 kg. Uvnitř balení se nachází celkem 5 kusů. Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové ARLINGTON, 98007 byla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové ARLINGTON, 98007 (beliani_98007) , Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové arlington, 98007 (beliani_98007)

Louskáček a čtyři říše (DVD)

Louskáček a čtyři říše (DVD)
Detail

DVD film Louskáček a čtyři říše [2018]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Disney kouzelné dobrodružství čeká. Studio Disney, tvůrce filmu Kráska a zvíře, nyní přináší příběh o Louskáčkovi. Když Kláře maminka přenechá tajemný dar, vydává se dívka na cestu do čtyř tajných říší, kde objeví, že právě ona má sílu změnit svět. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Louskáček a čtyři říše (DVD) , Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá laredo, 131077 (beliani_131077)

Louskáček a čtyři říše (BLU-RAY)

Louskáček a čtyři říše (BLU-RAY)
Detail

Blu-ray HD film Louskáček a čtyři říše [2018]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Disney kouzelné dobrodružství čeká. Klára (Mackenzie Foy) chce jediné, a to je klíč – takový, který otevře skříňku, ve které se skrývá dar od její zesnulé matky. Zlatá nit, kterou napne její kmotříček Drosselmeyer (Morgan Freeman) o Štědrém večeru, ji k tomu klíči zavede – jenže ten v mžiku zmizí do záhadného a fantastického paralelního světa. Právě tam se Klára setká s vojákem a louskáčkem Filipem (Jayden Fowora-Knight), armádou myší a regenty, kteří spravují tři říše: Říši sněhových vloček, Říši květů a Říši sladkostí. Klára s Filipem musí vstoupit do Čtvrté říše, kde panuje krutá Perníkářka (Helen Mirren), získat Klářin klíč a pokud to bude možné vrátit nestabilnímu světu harmonii.Bonusy:• Na špičkách: Konverzace s Misty Copeland• Rozbalujeme Louskáčka a čtyři říše• Vystřižené scény• „Fall On Me“ zpívá Andrea Bocelli a Matteo Bocelli• „The Nutcracker Suite“ zpívá Lang Lang• Informace (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Louskáček a čtyři říše (BLU-RAY) , Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 (245547)

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu ()

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu ()
Detail

Audiokniha MP3 - Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! - autor David Michie, čte Ivana Jirešová Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu () , Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 (275232)

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu
Detail

Audiokniha na CD - autor David Michie, čte Ivana Jirešová Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka? Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! (alza.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu , Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 (246668)

Louskáček a čtyři říše - Blu-ray (D01137)

Louskáček a čtyři říše - Blu-ray (D01137)
Detail

Film na Blu-ray - Klára se nečekaně dostane do záhadného a fantastického paralelního světa, kde musí vstoupit do říše, jíž panuje krutá Perníkářka... Klára (Mackenzie Foy) chce jediné, a to je klíč - takový, který otevře skříňku, ve které se skrývá dar od její zesnulé matky. Zlatá nit, kterou napne její kmotříček Drosselmeyer (Morgan Freeman) o Štědrém večeru, ji k tomu klíči zavede - jenže ten v mžiku zmizí do záhadného a fantastického paralelního světa. Právě tam se Klára setká s vojákem a louskáčkem Filipem (Jayden Fowora-Knight), armádou myší a regenty, kteří spravují tři říše: Říši sněhových vloček, Říši květů a Říši sladkostí. Klára s Filipem musí vstoupit do Čtvrté říše, kde panuje krutá Perníkářka (Helen Mirren), získat Klářin klíč a pokud to bude možné vrátit nestabilnímu světu harmonii. (alza.cz)

Podobné produkty ako Louskáček a čtyři říše - Blu-ray (D01137) , Sada jídelního stolu a 4 židlí z tmavého dřeva s černým hamry, 251907 (beliani_251907)

Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky /

Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky /
Detail

Audiokniha MP3 Jan Werich, čte Jan Werich V pořadí třetí album pohádek z dnes už klasické knížky Jana Wericha se stalo zvukovým základem úspěšného loutkového filmu. Nenapodobitelný Werichův přednes jeho "skoropohádek spíše pro dospělé" inspiroval filmaře už před čtyřmi lety a po úspěšném Fimfáru Jana Wericha režiséra Aurela Klimta oceněném v r. 2003 Českým lvem následuje tedy jeho pokračování. Supraphon připravil pro své posluchače další čtyři pohádky z Fimfára v pořadí, které uvidí i ve zmíněném filmu a jako prémii pohádku pátou - Rozum a Štěstí. S dvěma předcházejícími alby (Fimfárum Jana Wericha z r. 2003 a Fimfárum Jana Wericha - Tři veteráni a 6 dalších pohádek z r. 2005) nabízí tento titul Werichovu knížku ve zvukové podobě celou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky / , Sada na stěhování nábytku lidl

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie
Detail

Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!. Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu - a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka? Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul - terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie , Fieldmann sada zahradního nábytku rony i

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - Michie David

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - Michie David
Detail

Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka? Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! (patro.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - Michie David , Fieldmann ruby dark sada zahradního nábytku

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - audiokniha

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! Audio verze bestselleru Davida Michieho. Čte Ivana Jirešová. Délka 7h 14m. Nahráno ve studiu Chevaliere s.r.o. v roce 2020. Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka? Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - audiokniha , Fieldmann sada zahradního nábytku carmen i

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - e-kniha

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - e-kniha
Detail

eBook:,Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka. Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - David Michie - e-kniha , Sada zahradního nábytku angela, 5 ks

Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky / - Jan Werich - audiokniha

Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky / - Jan Werich - audiokniha
Detail

Audiokniha:,V pořadí třetí album pohádek z dnes už klasické knížky Jana Wericha se stalo zvukovým základem úspěšného loutkového filmu. Nenapodobitelný Werichův přednes jeho "skoropohádek spíše pro dospělé" inspiroval filmaře už před čtyřmi lety a po úspěšném Fimfáru Jana Wericha režiséra Aurela Klimta oceněném v r. 2003 Českým lvem následuje tedy jeho pokračování. Supraphon připravil pro své posluchače další čtyři pohádky z Fimfára v pořadí, které uvidí i ve zmíněném filmu a jako prémii pohádku pátou - Rozum a Štěstí. S dvěma předcházejícími alby (Fimfárum Jana Wericha z r. 2003 a Fimfárum Jana Wericha - Tři veteráni a 6 dalších pohádek z r. 2005) nabízí tento titul Werichovu knížku ve zvukové podobě celou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky / - Jan Werich - audiokniha , Blumfeldt daybreak, set zahradního nábytku, houpací lehátko a stůl, optika pleteného koše, antracit

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-7370-549-7)

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-7370-549-7)
Detail

Kniha - autor David Michie, 272 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale především v jejich praktické rovině. Díky tomu, jak probírané aspekty tibetského buddhismu aplikuje do vlastního života, získává dokonce nový titul – terapeutická kočka.Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-7370-549-7) , Sada koupelnového nábytku masivní recyklované borové dřevo

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-737-0549-7)

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-737-0549-7)
Detail

Elektronická kniha - Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy! Jestliže hledáte shrnutí tibetské moudrosti, ovšem z nečekaného úhlu a zdroje, mohla by vás tato kniha možná dokonce dovést k předení! - ze série Dalajlamova kočka, autor David Michie, 272 stran, česky Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!Když dalajlamovi nejbližší stojí před úkolem pořídit Jeho Svatosti knihu, kterou by mohl rozdávat návštěvám, přihlásí se o něj všemi čtyřmi tlapkami nečekaný dobrovolník. Kniha má shrnovat čtyři klíčové složky tibetského buddhismu – a zároveň zprostředkovávat pocit hlubokého klidu a důvěry, jaký vyvolává prostá přítomnost Jeho Svatosti. Kdo povolanější by se k tomuto poslání našel než jeho milovaná kočka?Na základě zajímavých setkání s váženými hosty a svých vlastních poutavých dobrodružství vám v této knize dalajlamova kočka přibližuje čtyři klíčová témata nejen teoreticky, ale... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu (978-80-737-0549-7) , Sada koupelnového nábytku malaga šedá, 170871 (beliani_170871)

Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077)

Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077)
Detail

Jídelní židle - materiál sedáku MDF, materiál konstrukce ocel, 7 židlí v balení, rozměry 85 × 44 × 38 (V׊×H), výška sedáku 44 cm, nosnost 100 kg, černá a hnědá barva Pokud se poohlížíte po novém vybavení do kuchyně nebo jídelny, přijde vám vhod jídelní židle BELIANI. Zaujme vás také její styl a použití kvalitních materiálů. Při svém výběru byste neměli zapomenout, že její výška činí 85 cm. Sedák pak je nad zemí ve výšce 44 cm. Hovoříme-li o šířce židle, ta dosahuje hodnoty 44 cm. Aby se vám na ní pohodlně sedělo, nabízí hloubku 38 cm. O kompletní vzhled jídelní židle pečuje černá a hnědá barva. Výrobce navrhl pro samotnou konstrukci materiál, kterým je ocel. Ohledně sedáku, ten tvoří mdf. Zcela jistě nezapomeňte na to, že nabízí nosnost 100 kg. Balení obsahuje celkem 7 kusů. Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 disponuje hmotností 58 kg. Klíčové přednosti modelu Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 Udělejte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077) , Béžová sada nábytku do koupelny madrid, 71010 (beliani_71010)

Sada – stůl a stoličky VASAGLE

Sada – stůl a stoličky VASAGLE
Detail

Jednoduchý průmyslový design se hodí do moderních i klasicky stylizovaných místností. Díky pevným kovovým nohám se nemusíte obávat nestability. Díky teplým dřevěným tónům a moderním průmyslovým prvkům dodají barové židle vaší jídelně rustikální a útulný nádech. Skvěle budou ale vypadat např. i ve vašem obývacím pokoji. > nosnost stolu: 100 kg > nosnost stoličky: 120 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada – stůl a stoličky VASAGLE , Šedá sada nábytku do koupelny madrid, 94840 (beliani_94840)

Zuty - Malování podle čísel - SRNA A ČTYŘI ROČNÍ OBDOBÍ (D. RUSTY RUST), 80x100 cm, vypnuté plátno n (HRAmmb03421nad)

Zuty - Malování podle čísel - SRNA A ČTYŘI ROČNÍ OBDOBÍ (D. RUSTY RUST), 80x100 cm, vypnuté plátno n (HRAmmb03421nad)
Detail

Malování podle čísel - tématika velcí malíři, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení Klíčové vlastnosti malování podle čísel Zuty - Malování podle čísel - SRNA A ČTYŘI ROČNÍ OBDOBÍ (D. RUSTY RUST), 80x100 cm, vypnuté plátno n Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Námět: velcí malíři V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 43 akrylových barev (alza.cz)

Podobné produkty ako Zuty - Malování podle čísel - SRNA A ČTYŘI ROČNÍ OBDOBÍ (D. RUSTY RUST), 80x100 cm, vypnuté plátno n (HRAmmb03421nad) , Mixit ořechové nadělení 450g (8594172181039)

Jídelní stůl a židle Paola – sada 5 ks

Jídelní stůl a židle Paola – sada 5 ks
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.> rozměry stolu: šířka: 130 cm, výška: 77 cm, hloubka: 66 cm > velikost židle: šířka: 45 cm, výška: 80 cm, hloubka: 42 cm (4 kusy), výška sedáku: 35 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jídelní stůl a židle Paola – sada 5 ks , Krásné a podezřelé: čtyři ženy, čtyři přiznání a jeden mrtvý muž (978-80-249-4254-4)

Sada závěsný stůl a 2 židle ratanového vzhledu, černá

Sada závěsný stůl a 2 židle ratanového vzhledu, černá
Detail

Židle se snadno skládají a stůl se snadno a jednoduše sklopí. Ať už na balkoně nebo na terase: díky různým možnostem nastavení lze sadu použít na jakémkoli zábradlí nebo parapet. Ať už jako konferenční stolek nebo jako úložný prostor, na snídani nebo po práci. Balkonový nábytek je použitelný ve všech funkcích. Polyratan se velmi snadno udržuje a snadno se čistí. Balkonový nábytek můžete nechat venku bez ohledu na počasí. Deska stolu z tvrdého plastu je výškově nastavitelná do 3 pozic a závisí na výšce vašeho zábradlí. Balkónový stůl je navíc vybaven dvěma výklenky, které slouží jako držáky nápojů. Balkónový nábytek je robustní, stabilní a snadno se o něj stará. Pokud nábytek není potřeba, lze jej okamžitě složit a uložit, aby se ušetřilo místo. Technické údaje: stůl: deska stolu: 59,5 x 40 cm (d x š) variabilní rozpětí zábradlí: 6 až 14,5 cm celkové rozměry v rozloženém stavu: 83 x 59,5 x 63,5 cm (v x š x h) celkové rozměry ve složeném stavu: 71 x 59,5 x 23,5 cm (v x š x h) rozměry rámu: 71 x 77,5 x 83 cm hmotnost: 4 kg židle: materiál: kovový rám, deska z tvrdého plastu se vzhledem černého ratanu sedadlo: cca 40 x 38 cm opěradlo: cca 22 x 43 cm výška sedadla: cca 45 cm celková výška: cca 80 cm složené: cca 95 x 26 cm hmotnost: cca 4,5 kg Obsah balení: 1 x balkonový závěsný stůl 2 x skládací židle (dilego.cz)

Podobné produkty ako Sada závěsný stůl a 2 židle ratanového vzhledu, černá , Blumfeldt daybreak, set zahradního nábytku, houpací lehátko + stůl, optika pleteného koše, hnědý

Sada 3 ks – Jidelní stůl a 2 židle Bahar

Sada 3 ks – Jidelní stůl a 2 židle Bahar
Detail

Na podrobném popisu k produktu Sada 3 ks – Jidelní stůl a 2 židle Bahar pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 3 ks – Jidelní stůl a 2 židle Bahar , Louskáček a čtyři říše - blu-ray (d01137)

Gant Arlington G124005

Košile Arlington Lightblue – S

Košile Arlington Lightblue – S
Detail

Na podrobném popisu k produktu Košile Arlington Lightblue – S pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Košile Arlington Lightblue – S , Blumfeldt titania dining lounge set, zahradní sedací souprava, rohová souprava, stůl, stoličky, černá

Gant Arlington G124005

Gant Arlington G124001

Gant Arlington G124002

Gant Arlington G124002
Detail

Gant Arlington G124002 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Gant Arlington G124002 , Jamo s 807 hsc ořechové (25000457)

Gant Arlington G124003

Gant Arlington G124003
Detail

Gant Arlington G124003 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Gant Arlington G124003 , Jamo s 809 hcs ořechové (25000466)

Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 (245547)

Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 (245547)
Detail

Barový set - 3dílný set, rozměry stolu 91 × 108 × 60 cm (V׊×D), pro 2 osoby, 2 židle o výšce 60 cm, s výškou sedáku 60 cm, materiálem konstrukce setu je masiv, materiál desky stolu mdf, hnědá barva Líbí se vám vybavení jídelního koutu jako domácího baru? Tím správným výběrem by mohl být barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE podtrhne moderní design vaší domácnosti. Může se pochlubit místem pro 2 osoby. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu dominuje hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 91 × 108 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 60 cm a sedák 60 cm. Hlavní přednosti barového setu Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 Moderní barový set SHUMEE Obdélníkové vyhotovení stolu Můžete k němu usadit 2 osoby Materiálem desky stolu je MDF Materiálem konstrukce stolu je masiv Luxusní vzhled získá díky lesklé povrchové úpravě Barový set SHUMEE naleznete v balení i se židlemi Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 (245547) , Ekokoza ořechové máslo 100 g (8597321512821)

Barový stůl a stoličky sada 7 ks masivní akáciové dřevo 246670 (246670)

Barový stůl a stoličky sada 7 ks masivní akáciové dřevo 246670 (246670)
Detail

Barový set - 7dílný set, rozměry stolu 105 × 150 × 70 cm (V׊×D), pro 6 osob, 6 židlí o výšce 76 cm, s výškou sedáku 76 cm, materiálem konstrukce setu je dřevo, materiál desky stolu dřevo, dekor dřeva akát Pomýšlíte na nové vybavení do jídelního koutu? Ideální volbou by mohl být barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE vhodně dotvoří design vaší domácnosti. Usadíte k němu 6 osob. Deska stolu i jeho konstrukce jsou vyrobeny ze dřeva. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu dominuje hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 105 × 150 × 70 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 76 cm a sedák 76 cm. Zásadní vlastnosti barového setu Barový stůl a stoličky sada 7 ks masivní akáciové dřevo 246670 Moderní barový set SHUMEE Obdélníkové provedení stolu Zajistí místo k sezení pro 6 osob Deska i konstrukce stolu jsou ze dřeva Dekorem dřeva je akát Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava Barový set SHUMEE naleznete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a stoličky sada 7 ks masivní akáciové dřevo 246670 (246670) , sada koupelnového nábytku 5 kusů z masivní recyklované borovice (275425)

Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 (246667)

Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 (246667)
Detail

Barový set - 3dílný set, rozměry stolu 105 × 60 × 60 cm (V׊×D), pro 2 osoby, 2 židle o výšce 110 cm, s výškou sedáku 75 cm, materiálem konstrukce setu je dřevo, materiál desky stolu dřevo, dekor dřeva akát Nevíte, jaké vybavení zvolit pro jídelní kout? Pak byste mohli ocenit barový set. Čtvercové provedení barového stolu SHUMEE podtrhne moderní design vaší domácnosti. Poskytne místo pro 2 osoby. Deska i konstrukce stolu jsou ze dřeva. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu dominuje hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE jsou 105 × 60 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 110 cm a sedák 75 cm. Zásadní vlastnosti barového setu Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 Stylový barový set SHUMEE Čtvercové vyhotovení stolu Je u něho k dispozici místo pro 2 osoby Pro výrobu desky i konstrukce stolu posloužilo dřevo Dekor dřeva tvoří akát Na luxusním vzhledu se podílí lesklá povrchová úprava Barový set SHUMEE má v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 (246667) , Fimfárum jana wericha / paleček a čtyři další pohádky /

Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 (275232)

Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 (275232)
Detail

Barový set - 5dílný set, rozměry stolu 91 × 108 × 60 cm (V׊×D), pro 4 osoby, 4 židle o výšce 60 cm, s výškou sedáku 60 cm, materiálem konstrukce setu je masiv, materiál desky stolu mdf, hnědá barva Líbí se vám vybavení jídelního koutu jako domácího baru? Pak byste mohli ocenit barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE se jistě bude hodit do vaší designové domácnosti. Poskytne místo pro 4 osoby. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu vévodí hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE jsou 91 × 108 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 60 cm a sedák 60 cm. Hlavní vlastnosti barového setu Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 Moderní barový set SHUMEE Obdélníkové vyhotovení stolu Poskytuje místo k sezení pro 4 osoby Desku stolu tvoří MDF Konstrukci stolu tvoří masiv Luxusní vzhled získá díky lesklé povrchové úpravě Barový set SHUMEE je balen i se židlemi Materiálem sedáku je MDF Barva barového setu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 (275232) , Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 (246667)

Košile Arlington Lightblue – XL

Košile Arlington Lightblue – XL
Detail

Na podrobném popisu k produktu Košile Arlington Lightblue – XL pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Košile Arlington Lightblue – XL

Barový stůl a židle sada 7 kusů z masivního akáciového dřeva 246671 (246671)

Barový stůl a židle sada 7 kusů z masivního akáciového dřeva 246671 (246671)
Detail

Barový set - 7dílný set, rozměry stolu 105 × 150 × 70 cm (V׊×D), pro 6 osob, 6 židlí o výšce 110 cm, s výškou sedáku 75 cm, materiálem konstrukce setu je dřevo, materiál desky stolu dřevo, dekor dřeva akát Uvažujete o zařízení moderního jídelního koutu? Pak byste mohli ocenit barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE se u vás doma stane nejen funkčním nábytkem, ale také elegantním doplňkem. Pohodlně se k němu usadí 6 osob. Desku i konstrukci stolu tvoří dřevo. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu dominuje hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 105 × 150 × 70 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 110 cm a sedák 75 cm. Klíčové vlastnosti barového setu Barový stůl a židle sada 7 kusů z masivního akáciového dřeva 246671 Moderní barový set SHUMEE Obdélníkové provedení stolu Disponuje místem pro 6 osob Deska stolu i jeho konstrukce jsou vyrobeny ze dřeva Dekor dřeva tvoří akát K luxusnímu vzhledu přispívá lesklá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a židle sada 7 kusů z masivního akáciového dřeva 246671 (246671)

Barový stůl a židle sada 5 kusů z masivního akáciového dřeva 246669 (246669)

Barový stůl a židle sada 5 kusů z masivního akáciového dřeva 246669 (246669)
Detail

Barový set - 5dílný set, rozměry stolu 105 × 120 × 60 cm (V׊×D), pro 4 osoby, 4 židle o výšce 110 cm, s výškou sedáku 75 cm, materiálem konstrukce setu je dřevo, materiál desky stolu dřevo, dekor dřeva akát Uvažujete o zařízení moderního jídelního koutu? Potom byste si mohli vybrat barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE vhodně dotvoří design vaší domácnosti. Nabízí místo pro 4 osoby. Na výrobu desky i konstrukce stolu posloužilo dřevo. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu vévodí hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 105 × 120 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 110 cm a sedák 75 cm. Zásadní vlastnosti barového setu Barový stůl a židle sada 5 kusů z masivního akáciového dřeva 246669 Elegantní barový set SHUMEE Obdélníkové provedení stolu Zajistí místo k sezení pro 4 osoby Deska i konstrukce stolu jsou ze dřeva Dekorem dřeva je akát K luxusnímu vzhledu přispívá lesklá povrchová úprava Barový set... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a židle sada 5 kusů z masivního akáciového dřeva 246669 (246669)

Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 (275233)

Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 (275233)
Detail

Barový set - 3dílný set, rozměry stolu 91 × 108 × 60 cm (V׊×D), pro 2 osoby, 2 židle o výšce 96 cm, s výškou sedáku 62 cm, materiálem konstrukce setu je masiv, materiál desky stolu mdf, vícebarevné provedení Uvažujete o pořízení domácího barového koutku? Pak byste mohli ocenit barový set. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE podtrhne moderní styl vaší domácnosti. Zajistí místo pro 2 osoby. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 91 × 108 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 96 cm a sedák 62 cm. Zásadní přednosti barového setu Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 Designový barový set SHUMEE Obdélníkové vyhotovení stolu Disponuje místem pro 2 osoby Desku stolu tvoří MDF Materiálem konstrukce stolu je masiv Luxusní vzhled získá díky lesklé povrchové úpravě Barový set SHUMEE je balen i se židlemi Materiál sedáku: textil Rozměry barového stolu SHUMEE: 91 × 108 × 60 cm (V׊×D)... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a židle sada 3 kusů masivní dřevo hnědo-bílá 275233 (275233)

Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 (246668)

Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 (246668)
Detail

Barový set - 5dílný set, rozměry stolu 105 × 120 × 60 cm (V׊×D), pro 4 osoby, 4 židle o výšce 76 cm, s výškou sedáku 76 cm, materiálem konstrukce setu je dřevo, materiál desky stolu dřevo, dekor dřeva akát Uvažujete o zařízení moderního jídelního koutu? Potom byste mohli být spokojeni s barovým setem. Obdélníkové provedení barového stolu SHUMEE podtrhne moderní design vaší domácnosti. Poskytne místo pro 4 osoby. Na výrobu desky i konstrukce stolu bylo použito dřevo. Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová úprava. Barovému stolu vévodí hnědá barva. Rozměry barového stolu SHUMEE odpovídají 105 × 120 × 60 cm (V׊×D). Barová židle je vysoká 76 cm a sedák 76 cm. Klíčové vlastnosti barového setu Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 Elegantní barový set SHUMEE Obdélníkové provedení stolu Nabízí místo pro 4 osoby Deska stolu i jeho konstrukce jsou vyrobeny ze dřeva Dekor dřeva tvoří akát Luxusní vzhled podtrhuje lesklá povrchová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 (246668)

Jídelní stůl A-Line

Jídelní stůl A-Line
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.> rozkládací jídelní stůl je moderním zpracováním klasického skandinávského designu> štíhlý profil stolu vypadá skvěle v kombinaci s robustními nohami, které dodávají stolu moderní ráz> nosnost: 100 kg> počet nohou: 4, výška nohou: 71 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jídelní stůl A-Line

Jídelní stůl A-Line – bílá

Jídelní stůl A-Line – bílá
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.> nosnost: 100 kg> počet nohou: 4, výška nohou: 71 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jídelní stůl A-Line – bílá

Barový stůl a židle VASAGLE

Barový stůl a židle VASAGLE
Detail

Vysoce kvalitní rustikální dřevotřísková deska s černým kovovým rámem - vytvořte si doma útulný bar. Stoličky lze uložit pod stůl, a když je nepoužíváte, neukrajují místo. > nosnost: 100 kg (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl a židle VASAGLE

BELIANI sada 2 ks jednolůžkové manuálně nastavitelné (beliani_200565)

BELIANI sada 2 ks jednolůžkové manuálně nastavitelné (beliani_200565)
Detail

Rošt do postele - lamelový o rozměru 180 × 200 cm, s nosností do 300 kg, ručně polohovatelný, s nožním výklopem pro ukládání Pro zdravý a bezstarostný spánek byste si měli pořídit rošt do postele BELIANI. Kvalitní rošt do postele rovnoměrně rozkládá zátěž do rámu postele, postará se o větrání matrace a prodlouží její životnost až o několik let. Lamelový typ roštu se hodí pro všechny typy matrací. Jeden z nejvíce podstatných parametrů je v tomto případě počet lamel. Nabízenou variantu očekávejte celkem s 26 ks lamel. Zejména u pěnových matrací se dá s pomocí lamel upravovat tuhost při spaní. Určitě by se vám bude zamlouvat také možnost polohování. Nejenže čtení knížky nebo koukání na televizi může být mnohem pohodlnější, ale plně jej doceníte i při problémech se zády nebo pokud vás trápí zdravotní problémy a musíte v posteli trávit více času. Rozměry u tohoto typu dosahují 180 × 200 cm, výška roštu pak má hodnotu 25 cm. Se svou maximální nosností 300 kg vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sada 2 ks jednolůžkové manuálně nastavitelné (beliani_200565)

BELIANI sada 2 ks manuálně nastavitelné MOON (beliani_200567)

BELIANI sada 2 ks manuálně nastavitelné MOON (beliani_200567)
Detail

Rošt do postele - lamelový o rozměru 180 × 200 cm, s nosností do 360 kg, ručně polohovatelný, s nožním výklopem pro ukládání K hlubokému a bezstarostnému spánku vás přiblíží rošt do postele BELIANI. Kvalitní rošt do postele rovnoměrně rozkládá zátěž do rámu postele, postará se o větrání matrace a prodlouží její životnost až o několik let. Jde o lamelový rošt, který je určený pro všechny typy matrací. Jeden z nejvíce podstatných parametrů je v tomto případě počet lamel. Nabízenou variantu obdržíte celkem s 26 ks lamel. Zejména u pěnových matrací se dá s pomocí lamel upravovat tuhost při spaní. Velkou přidanou hodnotou mu je také možnost polohování. Což vám umožní nejen získat větší pohodlí pro čtení knížky a koukání na televizi, ale oceníte jej i při problémech se zády nebo pokud vás trápí zdravotní problémy a musíte v posteli trávit více času. Rozměry roštu se vyšplhaly na 180 × 200 cm, výška roštu je pak 25 cm. S maximální nosností 360 kg se stane bezpečnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sada 2 ks manuálně nastavitelné MOON (beliani_200567)

Jídelní set – stůl a 4 židle

Jídelní set  –  stůl a 4 židle
Detail

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.Tento moderní jídelní set zaujme svým elegantním designem. Sedací souprava se skládá z jídelního stolu a čtyř křesel. Stůl ve vysokém lesku byl vyroben z bíle lakované MDF desky. Jídelní židle se sametovým potahem a kovovým rámem nabízejí velmi dobrou stabilitu. Tato jídelní skupina je více než jen místem k jídlu. Rodina a přátelé se zde rádi scházejí. Krásná souprava nejenže vypadá elegantně, ale také se snadno udržuje a hodí se do nejrůznějších stylů bydlení. Povrch se velmi snadno udržuje, je odolný proti opotřebení. Znečištění lze snadno odstranit lehce navlhčeným hadříkem. Pravidelná péče zachovává přirozenou svěžest a elegantní vzhled nábytku. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Jídelní set – stůl a 4 židle

Ochranný obal na stůl a židle slunečnice

Ochranný obal na stůl a židle slunečnice
Detail

Ochranný obal na stůl a židle je ideální ochranou proti nepřízni počasí! Váš zahradní nábytek zůstane čistý a suchý a vy si ušetříte zbytečnou práci. Praktické úchytky, pevná tkanina s hezkým vzorem. Kryty jsou vhodné též jako ochrana na zimu. Fólie odolná povětrnostním vlivům. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Ochranný obal na stůl a židle slunečnice

Little Tikes Vodní stůl a pískoviště - rozkládací

Detail

Tento luxusní stůl na písek a vodu dovoluje dětem objevovat hru s oběma „materiály“ najednou. Má 2 ruční kliky, které umožňují dětem vytvářet proudy pro plavbu 2 lodí (součástí balení) kolem stolu a dovnitř a ven z přístavu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Little Tikes Vodní stůl a pískoviště - rozkládací

Kidkraft set stůl a 2 židle růžovobílý

Kidkraft set stůl a 2 židle růžovobílý
Detail

Krásný kulatý stůl se dvěma židličkami ze dřeva v růžovo-bílé kombinaci učaruje i Vaší holčičce! Nábytek KidKraft z kvalitního dřeva je ideálním místem pro psaní domácích úkolů, kreativní tvoření, malování i herní radovánky. Uprostřed stolu je otvor, po oddělání víčka je možné do síťového vaku pod stolem uklidit hračky nebo třeba nádobí z čajového dýchánku. Rozměry stolu: 66 x 66 x 44 cm Rozměry jedné židličky: 30 x 29 x 52 cm Součástí balení je i přehledný návod pro sestavení nábytku. Vhodné pro děti od 3 do 8 let. (patro.cz)

Podobné produkty ako Kidkraft set stůl a 2 židle růžovobílý

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 bílá CIDE, 257552 (beliani_257552)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 bílá CIDE, 257552 (beliani_257552)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, bílá barva Díky správně zvolenému polštáři zabráníte případným bolestem šíje a hlavy. Polštář BELIANI vám poskytuje uvolnění a pohodlí při spánku. Nabízí vám klasický čtvercový tvar a chcete-li znát rozměry, ty dosahují 45 × 45 cm. Uvnitř polštáře se nachází polyester. Materiál, ze kterého byl vyroben povlak, je polyester. Použijte jej při relaxaci a odpočiňte si. Prošívaný polštář se pyšní nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho vzhled zvýrazňuje bílá barva. Klíčové parametry produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 bílá CIDE, 257552 Postarejte se o vysoké pohodlí při spánku Pokud mluvíme o rozměrech, ty činí 45 × 45 cm Výplň polštáře tvoří polyester Povlak se vytváří z materiálu, kterým je polyester Polštář BELIANI nabízí čtvercový tvar Bílá barva se výrazně podílí na jeho designu Prošívaná varianta se vyznačuje nižší hmotností Vhodný k relaxaci (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 bílá CIDE, 257552 (beliani_257552)

BELIANI, Sada 2 pruhovaných polštářů 43x 43 červená CAMPANULA, 257240 (beliani_257240)

BELIANI, Sada 2 pruhovaných polštářů 43x 43 červená CAMPANULA, 257240 (beliani_257240)
Detail

Polštář - klasický, obdélníkový tvar, rozměry 43 × 43 cm, materiál výplně polyester, relaxační, vzor pruhy, 2 ks v balení Od bolestí hlavy a šíje vám může pomoci výběr správného polštáře. Polštář BELIANI vám zajistí příjemné a zdravé spaní. Je zhotoven v klasickém obdélníkovém tvaru a jde-li o jeho rozměry, ty dosahují 43 × 43 cm. Jako náplň polštáře slouží polyester. Povlak je vyroben z materiálu, jímž je bavlna a polyester. Použijte jej při relaxaci a odpočiňte si. Prošívaný polštář se vyznačuje nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho podobu zdůrazní červená barva. Základní funkce produktu BELIANI, Sada 2 pruhovaných polštářů 43x 43 červená CAMPANULA, 257240 Zajistěte klidný a ničím nerušený spánek Jedná-li se o rozměry, ty činí 43 × 43 cm Uvnitř polštáře se nachází polyester Povlak je vyroben z materiálu, kterým je bavlna a polyester Polštář BELIANI má obdélníkový tvar Červená barva podtrhuje celý jeho vzhled Prošívaná varianta je lehká jako pírko Vhodný... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 pruhovaných polštářů 43x 43 červená CAMPANULA, 257240 (beliani_257240)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ABELIA, 257239 (beliani_257239)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ABELIA, 257239 (beliani_257239)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, bílá a černá barva Pro zdravý spánek je velmi důležitý výběr správného polštáře. Polštář BELIANI vám zajistí příjemný spánek. Jistě se vám zalíbí jeho klasický čtvercový tvar a disponuje rozměry 45 × 45 cm. K naplnění polštáře poslouží polyester. Materiálem povlaku většinou bývá bavlna. Spolehněte se na něj při relaxaci a odpočiňte si od náročného dne. Velkou výhodou prošívaného polštáře je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho podobu dotváří bílá a černá barva. Základní přednosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ABELIA, 257239 Polštář pro pohodlný a nerušený spánek Jde-li o rozměry, ty jsou 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří polyester Povlak je vyroben z materiálu, kterým je bavlna Polštář BELIANI má čtvercový tvar Bílá a Černá barva má vliv na jeho vzhled Prošívaná varianta má nižší hmotnost a rychle schne Skvělá pomůcka k... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ABELIA, 257239 (beliani_257239)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná MIHALGAZI, 258625 (beliani_258625)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná MIHALGAZI, 258625 (beliani_258625)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, béžová, černá a oranžová barva Správně zvolený polštář pomáhá držet hlavu ve správné pozici, a zabraňuje tak bolestem hlavy a šíje. Polštář BELIANI se postará o vaše zdravé a uvolněné spaní. Chlubí se klasickým čtvercovým tvarem a zajímají-li vás rozměry, ty činí 45 × 45 cm. Uvnitř polštáře se nachází polyester. Výchozím materiálem pro výrobu povlaku je bavlna a vlna. Použijte jej při relaxaci a odpočiňte si. Prošívaný polštář se pyšní nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho podobu zvýrazňuje béžová, černá a oranžová barva. Stěžejní vlastnosti produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná MIHALGAZI, 258625 Zajistěte klidný a ničím nerušený spánek Rozměry činí 45 × 45 cm Výplň polštáře tvoří polyester Povlak se vytváří z materiálu, kterým je bavlna a vlna Polštář BELIANI nabízí čtvercový tvar Béžová, Černá a Oranžová barva dotváří jeho celkový design... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná MIHALGAZI, 258625 (beliani_258625)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ERINUS, 257244 (beliani_257244)

BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ERINUS, 257244 (beliani_257244)
Detail

Polštář - klasický, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, hnědá barva Správný výběr polštáře vám pomůže zabránit bolestem hlavy či šíje. Polštář BELIANI vám zajistí příjemný spánek. Dodává se v klasickém čtvercovém tvaru a jde-li o jeho rozměry, ty dosahují 45 × 45 cm. Jako náplň polštáře slouží polyester. Materiálem povlaku je potom polyester. Spolehněte se na něj při relaxaci a odpočiňte si od náročného dne. Prošívaný polštář se vyznačuje nižší hmotností a rychlým schnutím. Jeho podobu zvýrazňuje hnědá barva. Zajímavé funkce produktu BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ERINUS, 257244 Zajistěte klidný a ničím nerušený spánek Rozměry činí 45 × 45 cm Uvnitř polštáře se nachází polyester Povlak je zhotoven z materiálu, kterým je polyester Polštář BELIANI disponuje čtvercovým tvarem Hnědá barva dotváří jeho vzhled Prošívaná varianta má nižší hmotnost a rychle schne Vhodný k relaxaci (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 polštářů 45 x 45 vícebarevná ERINUS, 257244 (beliani_257244)

BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)

BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 45 × 45 cm, materiál výplně polyester, relaxační, bílá a zlatá barva Moderní vzhled tohoto polštáře se postará o zpestření interiéru vašeho bytu BELIANI. Chlubí se klasickým čtvercovým tvarem a co se týče jeho rozměrů, ty jsou 45 × 45 cm. Uvnitř polštáře najdete polyester. Povlak je vyroben z materiálu, kterým je bavlna. Spolehněte se na něj při relaxaci a v klidu si odpočiňte. Velkým benefitem prošívaných polštářů je jeho nižší hmotnost a rychlé schnutí. Jeho design zvýrazňuje bílá a zlatá barva. Důležité funkce produktu BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 Dodejte vašemu interiéru osobitost dekoračním polštářem Okenní polštář BELIANI se chlubí nejen stylovým designem, ale i svou praktičností Pokud mluvíme o rozměrech, ty činí 45 × 45 cm Pokud jde o výplň polštáře, tu tvoří polyester Povlak se vyrábí z materiálu, kterým je bavlna Polštář BELIANI dodává se ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI, Sada 2 dekorativnich polštářů bavlněná zlato 45 x 45 cm sada 2 SEDUM, 200512 (beliani_200512)
Sada jídelního nábytku stůl a čtyři stoličky ořechové ARLINGTON, 98007 (beliani_98007), Sada jídelního nábytku šest židlí a stůl hnědá LAREDO, 131077 (beliani_131077), Barový stůl a stoličky sada 3 kusů z masivního dřeva 245547 (245547), Barový stůl a stoličky sada 5 kusů z masivního dřeva 275232 (275232), Barový stůl a stoličky z masivního akáciového dřeva sada 5 kusů 246668 (246668), Sada jídelního stolu a 4 židlí z tmavého dřeva s černým HAMRY, 251907 (beliani_251907), sada na stěhování nábytku lidl, Fieldmann Sada zahradního nábytku RONY I, Fieldmann Ruby Dark sada zahradního nábytku, Fieldmann Sada zahradního nábytku Carmen I, Sada zahradního nábytku Angela, 5 ks, Blumfeldt Daybreak, set zahradního nábytku, houpací lehátko a stůl, optika pleteného koše, antracit, Sada koupelnového nábytku masivní recyklované borové dřevo, Sada koupelnového nábytku MALAGA šedá, 170871 (beliani_170871), Béžová sada nábytku do koupelny MADRID, 71010 (beliani_71010), Šedá sada nábytku do koupelny MADRID, 94840 (beliani_94840), Mixit Ořechové nadělení 450g (8594172181039), Krásné a podezřelé: Čtyři ženy, čtyři přiznání a jeden mrtvý muž (978-80-249-4254-4), Blumfeldt Daybreak, set zahradního nábytku, houpací lehátko + stůl, optika pleteného koše, hnědý, Louskáček a čtyři říše - Blu-ray (D01137), Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu, Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, zahradní sedací souprava, rohová souprava, stůl, stoličky, černá, Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, zahradní sedací souprava, rohová souprava, stůl, stoličky, hnědá, Blumfeldt Burgos, sestava zahradního nábytku, třídílná, stůl + dvě lavice, ocel, HDPE, skládací, hnědá, JAMO S 807 HSC ořechové (25000457), JAMO S 809 HCS ořechové (25000466), EKOKOZA Ořechové máslo 100 g (8597321512821), Sada koupelnového nábytku 5 kusů z masivní recyklované borovice (275425), Fimfárum Jana Wericha / Paleček a čtyři další pohádky /, Barový stůl a židle masivní akáciové dřevo sada 3 kusy 246667 (246667)