Rollercoaster tycoon world (pc) digital (255199)

Produkt Rollercoaster tycoon world (pc) digital (255199) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rollercoaster tycoon world (pc) digital (255199) upraviť a produkt hľadať znova.

RollerCoaster Tycoon World (PC) DIGITAL (255199)

RollerCoaster Tycoon World (PC) DIGITAL (255199)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Noví vývojáři, nová kapitola a stará známá hratelnost, minimálně to nyní RollerCoaster Tycoon World slibuje s tím, že žánr tycoonu ještě rozhodně není mrtev.RollerCoaster Tycoon World je nejnovější kousek z této notoricky známé série. Opět bude možné navrhovat vlastní zábavní park plný rozličných horských drah, obchodů a jízd, kde se něco může vymknout z rukou. Novinkou bude možnost navštěvovat zábavní parky jiných lidí a sdílet návrhy horských drah. Volit také půjde z různých krajin, ve kterých lze jednotlivé parky vytvářet.Klíčové vlastnostiNávrat legendární značkyInovativní 3D editor tratíSnadné sdílení výtvorů s celou komunitouHodnocení na metacritic.com: 43 % (alza.cz)

Podobné produkty ako RollerCoaster Tycoon World (PC) DIGITAL (255199) , Kywoo 3d tycoon (tycoon)

RollerCoaster Tycoon World - PC DIGITAL (1468879)

RollerCoaster Tycoon World - PC DIGITAL (1468879)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RollerCoaster Tycoon World PC přináší 3D prostředíRollerCoaster Tycoon World PC patří k budovatelských hrám a přináší vzrušující 3D prostředí, horské dráhy, dychtivé hosty i sociální funkce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Využijte stavební nástrojeNový 3D editor umožňuje vytvořit jakýkoliv tvar, který si představíte. K dispozici budete mít spoustu atrakcí, obchodů i kulis. Vše lze umístit v jakémkoliv úhlu. Zvolte svůj typ cesty, zda bude rovná či zakřivená, určete šířku, styl i tvar. Deformujte terén a umístěte vodní plochy. V RollerCoaster Tycoon World PC budete mít neskutečně mnoho možností. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RollerCoaster Tycoon World PC má na výběr 4 témataZvolte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako RollerCoaster Tycoon World - PC DIGITAL (1468879) , Zoo tycoon: ultimate animal collection - xbox digital (g7q-00061)

RollerCoaster Tycoon World: Deluxe (PC) DIGITAL (255202)

RollerCoaster Tycoon World: Deluxe (PC) DIGITAL (255202)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Dodatek do hry RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PCRollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC představuje DLC, které vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry RollerCoaster Tycoon World PC. RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC přináší dodatečný obsahS nákupem hry RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC získáte dvě další mapy a kampaně, na kterých si můžete vystavět svůj vysněný park. Oceníte exotické balíčky map a dalších 10 přidaných misí. RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC přináší maskota PanduPro ty z vás, kteří si potrpí na unikátní maskoty, je zde připraven nový maskot pro RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC v podobě Pandy. S RollerCoaster Tycoon World: Deluxe PC se vám... (alza.cz)

Podobné produkty ako RollerCoaster Tycoon World: Deluxe (PC) DIGITAL (255202) , Elven legacy (pc) digital (195479)

RollerCoaster Tycoon Classic - PC DIGITAL (382944)

RollerCoaster Tycoon Classic - PC DIGITAL (382944)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Roller Coaster Tycoon Classic PC obsahuje přídavné balíčkyRoller Coaster Tycoon Classic PC přináší autentickou hratelnost, hloubku hry a jedinečný grafický styl původních her RollerCoaster Tycoon. Získáte jej s rozšiřujícími balíčky Toolkit, Wacky Worlds a Time Twister. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Stavějte oblíbené horské dráhyUžívejte si navrhování i stavění krkolomných horských drah i jiných atrakcí v Roller Coaster Tycoon Classic PC. Upravujte svůj park, starejte se o zaměstnance, finance i zákazníky, aby peníze proudily dovnitř. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Roller Coaster Tycoon Classic PC obsahuje klíčové funkceStavět dráhy můžete dle připravených plánů nebo si navrhněte svoje. Pro své... (alza.cz)

Podobné produkty ako RollerCoaster Tycoon Classic - PC DIGITAL (382944) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack (PC) DIGITAL (255313)

RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack (PC) DIGITAL (255313)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra RollerCoaster Tycoon je hra, která položila základ k celé sérii, kterou si zamilovalo milióny hráčů po celém světe. Postavte zábavní park a zajistěte jeho finanční profit.Strategická simulace zábavního parku RollerCoaster Tycoon se stala jednou z nejprodávanějších her všech dob. Ve druhém pokračování na vás čeká 12 různých scénářů rozdělených do třech stupňů obtížnosti. Zajímavou novinkou je pokročilý editor map s možností vytvořit si vlastní terén, kde nejste omezeni pouze fantazií vývojářů hry.Triple Thrill Pack obsahujeZákladní hruRozšíření Wacky WorldsRozšíření Time TwisterHodnocení na metacritic.com: 74 % (alza.cz)

Podobné produkty ako RollerCoaster Tycoon® 2: Triple Thrill Pack (PC) DIGITAL (255313) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Esports Life Tycoon - PC DIGITAL (1176442)

Esports Life Tycoon - PC DIGITAL (1176442)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, sportovní a simulátor, Vybudujte vlastní E-sport týmPřizpůsobte si všechny prvky vašeho profesionálního týmu: vytvořte si svůj štít, navrhněte vlastní E-sport vybavení, vytvořte svého avatara a své hráče od nuly... Vytvořte E-sport tým svých snů a vyšplhejte se až na vrchol mistrovství! Esports Life Tycoon přináší:Ohromte trh zapsáním těch největších hvězdVycvičte hráče a postarejte se o jejich potřebyVítězství v zápasech otevře nové možnostiStaňte se E-sport legendou Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-DirectX-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Core i3-2340UEGrafikaATI FireGL V7350DirectX11.0RAM2 GBHDD4 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Esports Life Tycoon - PC DIGITAL (1176442) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Airline Tycoon 2 GOLD - PC DIGITAL (690662)

Airline Tycoon 2 GOLD - PC DIGITAL (690662)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Airline Tycoon 2 je pokračování úspěšné ekonomické simulace. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se generálním ředitelem mezinárodní letecké společnosti. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Moderní letecká společnost Navrhujte jedinečná letadla, které obstojí v konkurenci. Prozkoumávejte letiště po celém světě. Nicméně konkurence nikdy nespí. I oni chtějí ovládnou oblohu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airline Tycoon 2 GOLD - PC DIGITAL (690662) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection PC představuje Zoo simulaci pro všechny bez rozdílu věku. Zjistěte jaké to je mít svou vlastní zoo. Vyladěné ovládání Největší a nejpodrobnější prostředí, využívající intuitivní, ale výkonné ovládání určené pro fanoušky Zoo Tycoon všech věkových kategorií. Největší Zoo světaRemaster oblíbené série Zoo Tycoon, vylepšuje vzrušení, výzvu a zábavu při budování největší Zoo. Popusťte uzdu své představivosti v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - PC DIGITAL (711178) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Monster Hunter: World (PC) DIGITAL (444670)

Monster Hunter: World (PC) DIGITAL (444670)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 88% Vynikající přírůstek do série, který je přívětivý i k nováčkům. Jeho svět je živý a soběstačný, lov proto působí přirozeně a dovede strhnout. Bojujte s obrovskými monstry v epických lokacích. Existují různé lokality plné divoké zvěře. Expedice do těchto míst nabídnou zajímavé objevy. V kůži lovce Jako lovec se budete snažit lovit příšery v různých lokalitách. Zbavte se těchto příšer a získejte materiály, které můžete použít k vytvoření silnějších zbraní a brnění za účelem lovit ještě nebezpečnější příšery.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter: World (PC) DIGITAL (444670) , Olliolli world - xbox digital (g3q-01334)

FISHING SIM WORLD - PC DIGITAL (690726)

FISHING SIM WORLD - PC DIGITAL (690726)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, % Hra Fishing Sim World 2020 je rybářský simulátor, který vyvíjí a vydává společnostDovetail Games Vyzkoušejte si režim kariéry, ve kterém se můžete vypracovat mezi nejlepší lovce. Budete soutěžit proti nejlepším rybářům ,jako jsou Ali Hamidi a Scott Martin. Kariéra Získávejte finance od sponzorů, soustřeďte se na svou kariéru a vydělávejte lovem ryb. Staňte se nejlepšímPropojte... (alza.cz)

Podobné produkty ako FISHING SIM WORLD - PC DIGITAL (690726) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Train Sim World - PC DIGITAL (711052)

Train Sim World - PC DIGITAL (711052)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Každý detail je zpracovaný do posledního detailu. Ať už jste začátečník nebo zkušený odborník, Train Sim World oplývá mnoha schopnostmi. Skutečný pocit z řízení Pomocí skutečných dat hra přesně reprodukuje výkon, zvuky a pocit z řízení skutečných vlaků. Jezděte mise inspirované reálným životem a dodržujte 24hodinové jízdní řády. Staňte se strojvedoucímTrain Sim World je simulátor vlaků z pohledu první osoby, díky kterému si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Train Sim World - PC DIGITAL (711052) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % V nenáročné nezávislé hře Shape of the World jste průzkumník a z pohledu první osoby objevujete přírodu, která se rozvíjí kolem vás. Hra je psychedelickou cestou kolem barevných míst přírody. Můžete utéct až na tři hodiny od práce a každodenního stresu. Nekonečná příroda Objevujte dechberoucí rozbouřené vodopády, hory rostoucí vám před očima, zářící monolity a stvoření, která vás uchvátí. Bez vás tento svět neexistuje (alza.cz)

Podobné produkty ako Shape of the World (PC) DIGITAL (435212) , World war z - xbox digital (g3q-00705)

Tropico 5 - Mad World - PC DIGITAL (723604)

Tropico 5 - Mad World - PC DIGITAL (723604)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Tropico 5 - Mad World PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Váš nádherný ostrov Tropico se ocitá v éře světových válek, kde budete čelit nenadálým hrozbám. Zdravotní péče Láskyplná podpora Penultimo již nestačí. Mocný El Preze bude muset sáhnout po další pomoci. Nová budova AzylVystavějte novou budovu Azyl, díky které se můžete podělit o výhody pokročilé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 5 - Mad World - PC DIGITAL (723604) , Train sim world - xbox digital (6jn-00045)

Jurassic World Evolution - PC DIGITAL (691244)

Jurassic World Evolution - PC DIGITAL (691244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, 69% Filmový Jurský park obdržel i svoji herní odnož. Získáte tak možnost vymyslet a provozovat dinopark s celou řadou výzev, ale i zábavy. Nechybí ikonický Tyranosaurus Rex a plno dalších druhů dinosaurů. Grafika celého herní prostředí vypadá perfektně. Autentické zpracování Fanoušci filmové ságy si přijdou na své. Na každém kroku totiž bude poznat příbuznost včetně přítomnosti známých herců (Jeff Goldblum).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic World Evolution - PC DIGITAL (691244) , Monster hunter: world - xbox digital (g3q-00442)

Tennis World Tour - PC DIGITAL (1471423)

Tennis World Tour - PC DIGITAL (1471423)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, Tennis World Tour PC je kompletní a věrná simulace. Nejpokročilejší tenisová hra, která není daleko od reality. Systém pro přizpůsobení strategie Obsahuje unikátní systém pro přizpůsobení vaší strategie během zápasu. Nový požitekHra Tennis World Tour PC vytváří nový taktický, fyzický a duševní rozměr tenisu. Jako profesionál... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour - PC DIGITAL (1471423) , Monster hunter world: iceborne digital deluxe edition - xbox digital (7d4-00370)

Prime World: Defenders (PC) DIGITAL (73848)

Prime World: Defenders (PC) DIGITAL (73848)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 58% Po podivné kataklyzmatické události vznikli monstrózní mutanti, kteří ohrožují říši. Staňte se exilovým lovcem pokladů a vydejte se do hlavního města, které je plné tajemství. Je zde propojena klasická obrana se sbíráním karet. Upgradujte karty Sbíráním nových karet budete upgradovat vaše obranné věže, ale také útočné kouzla. Strategie je důležitáPo každé vyhrané bitvě obdržíte balíček náhodných karet,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Prime World: Defenders (PC) DIGITAL (73848) , Monster hunter world: iceborne master edition digital deluxe - xbox digital (g3q-00770)

World War I (PC) DIGITAL (269199)

World War I (PC) DIGITAL (269199)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC World War I prezentuje historické události z let 1914-1918, ve více než 30 misích ve 3 kampaních a jedné další kapitoly. Budete mít k dispozici širokou škálu taktických elementů: uspořádejte sběrná místa, stanovte priority a připravte moderní linie obrany. Vypnuto Strategie která se zabývá skutečnými událostmi let 1914-1918Lidstvo nikdy nevidělo podobnou válku jako tato, ve které bojovaly desítky zemí. Poprvé byly použity nové technologie: letadla, tanky, chemické zbraně atd. Válka se stala opravdu zničující a vyčerpávající pro mnoho zemí. Vypnuto Tři příběhy: Dohoda, Rusko, Německo Hra World War I prezentuje strašlivé historické události let 1914-1918, v mnoha... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War I (PC) DIGITAL (269199) , Monster hunter world: iceborne - xbox digital (7d4-00369)

Tennis World Tour - PC DIGITAL (432826)

Tennis World Tour - PC DIGITAL (432826)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, Tennis World Tour PC je kompletní a věrná simulace. Nejpokročilejší tenisová hra, která není daleko od reality. Systém pro přizpůsobení strategie Obsahuje unikátní systém pro přizpůsobení vaší strategie během zápasu. Nový požitekHra Tennis World Tour PC vytváří nový taktický, fyzický a duševní rozměr tenisu. Jako profesionál... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour - PC DIGITAL (432826) , Olliolli world: rad edition - xbox digital (g3q-01335)

The Inner World (PC) Steam DIGITAL (788758)

The Inner World (PC)  Steam DIGITAL (788758)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a dobrodružná, 72% The Inner World je ručně kreslená adventura pro PC, ve které s pomocí dvou přátel budete řešit různé hádanky ve světě Asposia. The Inner World je 2D hra, ve které všechny akce ovládáte pouhým kliknutím. Vaším úkolem bude zachránit pomocí hádanek svět Asposii. Dobrodruh Robert Vžijete se do role Roberta, dvorního hudebníka kláštera v Asposii. Vydá se se zlodějkou Laurou na dobrodružství pouze s jeho dobrými úmysly.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Inner World (PC) Steam DIGITAL (788758) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Tennis World Tour 2 - PC DIGITAL (1187302)

Tennis World Tour 2 - PC DIGITAL (1187302)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, žánr: sportovní, - Hrajte za světové tenisové špičky, nebo si vytvořte svou vlastní postavu a dominujte světové žebříčky. Realismus úderůPřepracovaný systém úderů a podání vám zprostředkuje realistický zážitek z kurtů celého světa hra Tennis World Tour 2 PC. Veďte svého svěřence celou sezónu, absolvujte turnaje a dostaňte se na vrchol tenisových žebříčků. Zaskočte soupeře střídáním typů úderů a nečekanou taktikou, abyste jej porazili v online zápasech Tennis World Tour 2 PC. Ikony bílého sportu Získávejte vavříny slávy s nejlepšími... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - PC DIGITAL (1187302) , World of final fantasy maxima - xbox digital (g3q-00608)

Jurassic World Evolution 2 - PC DIGITAL (1833898)

Jurassic World Evolution 2 - PC DIGITAL (1833898)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Pokračování dinosauří simulaceJurassic World Evolution 2 PC je očekávané pokračování velmi úspěšného manažerského simulátoru Jurassic World Evolution z roku 2018 od studia Frontier. Pokračování hry představuje podmanivou příběhovou kampaň, skvělé nové funkce a úžasné dinosaury, kteří působí neuvěřitelně opravdově a živě. Jurassic World Evolution 2 PC přináší rozšířené možnosti stavěníK tomu přidejte rozšířené možnosti stavění a více možností přizpůsobení a dostanete ještě větší, lepší a autentičtější hru z prostředí Jurského světa. Ikonické postavyNechte se vtáhnout do působivého původního příběhu herního světa Jurassic World, který se odehrává po nezapomenutelných událostech filmu Jurský svět: Zánik říše. Snažte se chránit a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic World Evolution 2 - PC DIGITAL (1833898) , Battlefield deluxe world war bundle xbox digital g3q 00637

Monster Hunter World: Iceborne - PC DIGITAL (818983)

Monster Hunter World: Iceborne - PC DIGITAL (818983)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 87% Čeká na vás zcela nový svět s ještě mocnějšími monstry a novými náročnými úkoly. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Monster Hunter World. Bojujte s obrovskými monstry v epických lokacích. Existují různé lokality plné divoké zvěře. Expedice do těchto míst jsou povinny objevit zajímavé objevy. V kůži lovce Jako lovec se budete snažit lovit příšery v různých lokalitách. Zbavte se těchto příšer a získejte materiály, které můžete použít k vytvoření silnějších zbraní a brnění za účelem lovit ještě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter World: Iceborne - PC DIGITAL (818983) , Monster hunter world: iceborne master edition - xbox digital (g3q-00769)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Drsná realita bojiště 2. světové války vás donutí převzít kontrolu nad spojeneckými, ruskými nebo německými vojsky a zvítězit při poslední velké německé ofenzívě v ardenském lese. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! K dispozici máte velké množství vozidel, pěchotu nebo můžete přivolat vzdušnou pomoc. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš cíl je jen jeden. Zvítězit! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Okupace Francie V roce 1940 během prvních dnů okupace francouzská vláda kapitulovala. Zatímco... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844) , One piece world seeker: standard edition - xbox digital (g3q-00624)

Monster Hunter World: Iceborne Deluxe - PC DIGITAL (851374)

Monster Hunter World: Iceborne  Deluxe - PC DIGITAL (851374)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 87% Čeká na vás zcela nový svět s ještě mocnějšími monstry a novými náročnými úkoly. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Monster Hunter World. Bojujte s obrovskými monstry v epických lokacích. Existují různé lokality plné divoké zvěře. Expedice do těchto míst jsou povinny objevit zajímavé objevy. V kůži lovce Jako lovec se budete snažit lovit příšery v různých lokalitách. Zbavte se těchto příšer a získejte materiály, které můžete použít k vytvoření silnějších zbraní a brnění za účelem lovit ještě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter World: Iceborne Deluxe - PC DIGITAL (851374) , One piece world seeker: episode pass - xbox digital (7d4-00337)

Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256)

Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Filmový Jurský park obdržel i svoji herní odnož. Získáte tak možnost vymyslet a provozovat dinopark s celou řadou výzev, ale i zábavy. Nechybí ikonický Tyranosaurus Rex a plno dalších druhů dinosaurů. Grafika celého herní prostředí Jurassic World Evolution PC vypadá perfektně. Autentické zpracování Fanoušci filmové ságy si přijdou na své. Na každém kroku totiž bude poznat příbuznost včetně přítomnosti známých herců (Jeff Goldblum).... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic World Evolution Deluxe Edition - PC DIGITAL (702256) , One piece world seeker: deluxe edition - xbox digital (g3q-00625)

Tennis World Tour Legends Edition - PC DIGITAL (432834)

Tennis World Tour Legends Edition - PC DIGITAL (432834)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, Tennis World Tour - Legends Edition PC je kompletní a věrná simulace. Nejpokročilejší tenisová hra, která není daleko od reality. Systém pro přizpůsobení strategie Obsahuje unikátní systém pro přizpůsobení vaší strategie během zápasu. Nový požitekHra Tennis World Tour - Legends Edition PC vytváří nový taktický, fyzický a duševní rozměr tenisu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour Legends Edition - PC DIGITAL (432834) , Duke nukem 3d: 20th anniversary world tour - xbox digital (g3q-00215)

PAC-MAN WORLD Re-PAC - PC DIGITAL (2089072)

PAC-MAN WORLD Re-PAC - PC DIGITAL (2089072)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Kultovka se vrací3D adventura PAC-MAN WORLD Re-PAC PC DIGITAL představuje remake kultovní hry Pac-Man World: 20th Anniversary. Proměnte se v Pac-Mana a vydejte se v jeho kůži na výpravu, na kterou jen tak nezapomenete. Projděte v PAC-MAN WORLD Re-PAC PC DIGITAL známé úrovněNa vaší pouti na vás čeká celkem šest jedinečných herních světů s unikátními nepřáteli. Tentokrát však ve značně vylepšeném vizuálu, kterým se tento titul může snadno vyrovnat většině současných her. Ovládněte Pac-ManaAbyste celé dobrodružství zvládli, budete potřebovat zapojit všechny schopnosti svého hrdiny. PAC-MAN WORLD Re-PAC PC DIGITAL vám dá pestrou škálu dovedností, jež půjde použít jak v boji, tak i mimo něj. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako PAC-MAN WORLD Re-PAC - PC DIGITAL (2089072) , Train sim world 3: deluxe edition - xbox / windows digital (6jn-00202)

Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028)

Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Legends Pack PCToto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Tennis World Tour 2 PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Legends Pack PC obsahuje:Dva legendární hráče roku 2000:Gustavo KuertenMarat Safin Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-3470, 3.2 GHz | AMD FX-6300, 3.5 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GBDirectX11.0RAM8 GBHDD11 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-650, 3.2 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.2 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 650, 1 GB | AMD Radeon HD 7770, 1... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Jurassic World Evolution - Deluxe Dinosaur Pack - PC DIGITAL (697668)

Jurassic World Evolution - Deluxe Dinosaur Pack - PC DIGITAL (697668)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Deluxe Dinosaur Pack obsahuje nové dinosaury: Styracosaurus, Crichtonsaurus, Majungasaurus, Archaeornithomimus a Suchomimus. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Jurassic World Evolution. Deluxe Dinosaur Pack vám otevře balíček s novými dinosaury. ARCHAEORNITHOMIMUS patřil mezi všežravce, který se živil rostlinami, brouky i malými obratlovci. SUCHOMIMUS Tento dinosaurus se živil rybami případně menšími druhy dinosaurů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic World Evolution - Deluxe Dinosaur Pack - PC DIGITAL (697668) , Hannah tycoon 4 spring green/cloudy gray (8591203088282)

Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016)

Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní a simulátor, Realismus úderůPřepracovaný systém úderů a podání vám zprostředkuje realistický zážitek z kurtů celého světa v Tennis World Tour 2 PC. Veďte svého svěřence celou sezónu Tennis World Tour 2 PC, absolvujte turnaje a dostaňte se na vrchol tenisových žebříčků. Zaskočte soupeře střídáním typů úderů a nečekanou taktikou, abyste jej porazili v online zápasech. Ikony bílého sportu Získávejte vavříny slávy s nejlepšími hráči současnosti Rafaelem Nadalem a Rogerem Federerem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Ace Edition - PC DIGITAL (1188016) , Hannah tycoon 2 spring green/cloudy gray (8591203088268)

Tennis World Tour 2 - Annual Pass - PC DIGITAL (1188022)

Tennis World Tour 2 - Annual Pass - PC DIGITAL (1188022)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tennis World Tour 2 - Annual Pass PCToto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Tennis World Tour 2 PC. Tennis World Tour 2 - Annual Pass PC obsahuje:Přístup k OFICIÁLNÍM TURNAJŮM:Turnaj Roland-GarrosTurnaj Tie Break Tens,Madrid OpenHalle Open2 další hráče z balíčku SOFIA KENIN & KAROLINA PLIŠKOVÁ2 další hráče z balíčku JUAN MARTIN DEL POTRO & VICTORIA AZARENKAATP CupHráče ANDY MURRAY, DONNA VEKIC, MARIN CILIC, JUSTINE HENIN, MARIA SHARAPOVA a DIEGO SCHWARTZMAN a další oficiální vybavení a oblečení z balíčku CHAMPIONS Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-3470, 3.2 GHz | AMD FX-6300, 3.5 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Annual Pass - PC DIGITAL (1188022)

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Hráči dostanou možnost ujmout se velení amerických, britských, ruských nebo německých jednotek a probojovat se bitvami ze 2. světové války. Hra je hlavně strategie, ale můžete se přepnout do jakékoliv jednotky a ovládat ji přímo klávesnicí a myší. (alza.cz)

Podobné produkty ako Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition - PC DIGITAL (885214)

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition - PC DIGITAL (885214)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 87% Čeká na vás zcela nový svět s ještě mocnějšími monstry a novými náročnými úkoly. Bojujte s obrovskými monstry v epických lokacích. Existují různé lokality plné divoké zvěře. Expedice do těchto míst jsou povinny objevit zajímavé objevy. V kůži lovce Jako lovec se budete snažit lovit příšery v různých lokalitách. Zbavte se těchto příšer a získejte materiály, které můžete použít k vytvoření silnějších zbraní a brnění za účelem lovit ještě nebezpečnější příšery.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Monster Hunter World: Iceborne Master Edition - PC DIGITAL (885214)

One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)

One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, % One Piece: Unlimited World Red hráče vrací v čase a představuje jim starší titul přepracovaný do novějšího kabátku. Zavzpomínejte na staré dobré časy a zahrajte si titul, který již pravděpodobně znáte. Zakoukejte se do přepracovaného grafického kabátku. Originální příběh Herní příběh je založen na dílu spisovatele Eichiira Oda. Během hry se můžete setkat s těmi nejslavnějšími protivníky a postupně se dopracovat až do kapitoly Dressrosa. Během vašich dobrodružství si budete moci zahrát... (alza.cz)

Podobné produkty ako One Piece: Unlimited World Red - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (375219)

WRC 7 FIA World Rally Championship (PC) DIGITAL + BONUS! (376800)

WRC 7 FIA World Rally Championship (PC) DIGITAL + BONUS! (376800)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a závodní, % Moc se o ní neví a ani netrhá rekordy prodejů. Přesto jde o jednu z nejlepších her z prostředí rallye závodů dnešní doby. Při zakoupení hry získáte zdarma bonus. Fanoušky série velmi očekávaná hra z prostředí rallye závodů. Užijte si neskutečný pocit z jízdy v různých prostředích, který vám hra nabídne. Opravdu přepychové grafické zpracování Ať už jde o modely aut, jednotlivé tratě či publikum kolem nich, vše ne propracováno na opravdu vysoké úrovni a bere dech.... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC 7 FIA World Rally Championship (PC) DIGITAL + BONUS! (376800)

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour (PC) DIGITAL (389685)

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour (PC) DIGITAL (389685)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 72 % Povedený remaster opravdové FPS klasiky s vylepšenou grafikou, novou hudbou a sebestřednými hlody, které jsou pro Dukea tak charakteristické. Na co se můžete těšit ve hře Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World TourČeká vás pátá epizoda s osmi levely a novými monstry, které navrhovali původní vývojáři Allen Blum III & Richard “Levelord” GrayV arzenálu zbraní si kromě pistole, brokovnice nebo zmenšovače budete moct vybrat i plamenometGrafické prostředí je remasterované do rozlišení True 3D, takže hra vypadá lépe než v době vydání před dvaceti letyO macho hlášky opět nebude nouze: Dukeovi totiž propůjčil hlas původní dabér Jon St. John Ve výroční edici hry Duke Nukem 3D si oživíte vzpomínky na čtyři epizody... (alza.cz)

Podobné produkty ako Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour (PC) DIGITAL (389685)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Ve hře Airport Madness: World Edition jste poslední linií obrany světa před hrozící katastrofou ze vzduchu, mějte oči na stopkách. Vypnuto Čeká na vás velká zodpovědnostJste zcela novým řídícím letového provozu, který chce předvést své dovednosti světu. Víte, že máte přirozený talent, ale jste si jistí? Můžete odolat tlaku? Jste poslední linii obrany světa před hrozící katastrofou ve vzduchu. Vypnuto Tohle není gaučing! Zvládnete to? Vždycky se najde něco, co je třeba udělat. Vydávejte povolení ke startu, přistání a rolování ve strategickém úsilí udržovat nejvyšší úroveň bezpečnosti a výkonu v situacích, kdy by jinak panoval totální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osud celého lidstva je nejistý. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se přes nebezpečné moře. Odhalte zdroj zničujícího moru a zlikvidujte starobylé zlo, které chce vyhladit celé lidstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fantastické dobrodružství Zažijte úžasné dobrodružství a překonávejte náročné výzvy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)

Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)

Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Steam Smoots World Cup Tennis je ideální tenisová arkáda pro vaše děti, při které se zabaví prostřednictvím zábavných postaviček. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Ideální tenisová arkáda pro vaše děti, při které se zabaví prostřednictvím zábavných postaviček. Vypnuto Smooti hrají tenisPřidejte se ke Smootům a zúčastněte se všech turnajů na Světovém tenisovém okruhu. Během sezóny budete odemykat různé zábavné minihry, ve kterých lze dál pilovat své dovednosti. Doporučené HW požadavky Operační systém Windows 7 / 8 / 10 Procesor Intel Dual Core - 2 GHz Grafika Shader Model 3.0 DirectX 9.0c RAM 1 GB HDD... (alza.cz)

Podobné produkty ako Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)

Tennis World Tour 2 - Official Tournaments and Stadia Pack - PC DIGITAL (1188034)

Tennis World Tour 2 - Official Tournaments and Stadia Pack - PC DIGITAL (1188034)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Official Tournaments and Stadia Pack PCToto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Tennis World Tour 2 PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Official Tournaments and Stadia Pack PC obsahuje:Turnaj Roland-Garros se stadionyPhilippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen a Simonne-MathieuHlavní kurt Madrid Open, Estadio Manolo SantanaHlavní kurt Halle Open, OWL ARENATurnaj Tie Break Tens Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-3470, 3.2 GHz | AMD FX-6300, 3.5 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GBDirectX11.0RAM8 GBHDD11 GB Minimální HW... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Official Tournaments and Stadia Pack - PC DIGITAL (1188034)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC)  Steam DIGITAL (750520)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 72% Super Dragon Ball Heroes World Mission patří mezi taktické karetní hry se strhujícím příběhem. Super Dragon Ball Heroes World Mission vás zavede do alternativní reality. Zde je nejoblíbenější zábavou karetní hra Dragon Ball Heros. Avatar Vytvořte si svého ve hře Super Dragon Ball Heroes World Mission vlastního avatara a vydejte se s ním na mistrovskou cestu. Stát se nejlepšímCílem karetní hry Dragon Ball Heros je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520)

Tennis World Tour Roland-Garros Edition (PC) Steam DIGITAL (762406)

Tennis World Tour Roland-Garros Edition (PC)  Steam DIGITAL (762406)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, % Tennis World Tour Roland-Garros Edition pro PC je elektronická licence obsahující základní hru a 12 DLC. Tennis World Tour je kompletní a věrná simulace. Nejpokročilejší tenisová hra, která není daleko od reality. Systém pro přizpůsobení strategie Obsahuje unikátní systém pro přizpůsobení vaší strategie během zápasu. Nový požitekHra vytváří nový taktický, fyzický a duševní rozměr tenisu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour Roland-Garros Edition (PC) Steam DIGITAL (762406)

ONE PIECE World Seeker Episode Pass (PC) Steam DIGITAL (751525)

ONE PIECE World Seeker Episode Pass (PC) Steam DIGITAL (751525)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Masivní, povědomý a komfortní styl hry na otevřeném světě s nezvyklými postavami a zajímavým bojem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický příběh Luffyho a jeho posádky pirátů vás vezme do nového světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumejte tento obrovský, zdánlivě nekončící prostor. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nádherná grafika V tomto světě najdete dokonale zpracovanou přírodu, města, těžařské... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE World Seeker Episode Pass (PC) Steam DIGITAL (751525)

Airline Tycoon Deluxe (PC) Steam (945370)

Airline Tycoon Deluxe (PC) Steam (945370)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Airline Tycoon Deluxe simuluje ekonomiku letecké společnosti v reálném čase. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Převezměte plnou zodpovědnost, i když vtipné komiksové provedení se vás bude snažit zmást svým stylem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pozor na konkurenci Vždy buďte ve střehu. Konkurenti nikdy nespí a nebudou se zdráhat, nastavit vám jakoukoliv past. Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airline Tycoon Deluxe (PC) Steam (945370)

Zoo Tycoon - Xbox Digital (G9N-00010)

Zoo Tycoon - Xbox Digital (G9N-00010)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: strategie, simulátor a dětská, 70% Vydejte se na dobrodružství a navrhněte úplně sami vlastní zoo. Legendární hra Zoo Tycoon vychází právě teď v kompletní edici s podporou 4K rozlišení. Zoo Tycoon je simulace pro všechny malé i velké herní nadšence. Zjistěte jaké to je mít svou vlastní zoo. Na vyřešení bude čekat spousta problémů. Vyladěné ovládání Největší a nejpodrobnější prostředí, využívající intuitivní, ale výkonné ovládání určené pro fanoušky Zoo Tycoon všech... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoo Tycoon - Xbox Digital (G9N-00010)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061)

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: strategie a dětská, - populární serie Zoo Tycoon je zpět a obsáhlejší než kdy předtím. Oblíbená zvířata mají lepší interakce. Intuitivní ovládání, zábavný tutoriál, vhodné pro všechny věkové kategorie, remasterováno do 4K, multiplayer až pro 5 hráčů. 70% Vydejte se na dobrodružství a navrhněte úplně sami vlastní zoo. Legendární hra Zoo Tycoon vychází právě teď v kompletní edici s podporou 4K rozlišení. Těšte se na takřka 200 vizuálně nádherných zvířat. Navrhněte a spravujte ideální zoo od výstavby jednotlivých úseků cest po možnost přizpůsobit si oplocení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Kywoo 3D Tycoon (Tycoon), Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), OlliOlli World - Xbox Digital (G3Q-01334), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, World War Z - Xbox Digital (G3Q-00705), Train Sim World - Xbox Digital (6JN-00045), Monster Hunter: World - Xbox Digital (G3Q-00442), Monster Hunter World: Iceborne Digital Deluxe Edition - Xbox Digital (7D4-00370), Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Digital Deluxe - Xbox Digital (G3Q-00770), Monster Hunter World: Iceborne - Xbox Digital (7D4-00369), OlliOlli World: Rad Edition - Xbox Digital (G3Q-01335), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), World of Final Fantasy Maxima - Xbox Digital (G3Q-00608), battlefield deluxe world war bundle xbox digital g3q 00637, Monster Hunter World: Iceborne Master Edition - Xbox Digital (G3Q-00769), ONE PIECE World Seeker: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00624), One Piece World Seeker: Episode Pass - Xbox Digital (7D4-00337), ONE PIECE World Seeker: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00625), Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour - Xbox Digital (G3Q-00215), Train Sim World 3: Deluxe Edition - Xbox / Windows Digital (6JN-00202), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Hannah Tycoon 4 spring green/cloudy gray (8591203088282), Hannah Tycoon 2 spring green/cloudy gray (8591203088268)