Rollei f:x pro cpl 72mm (26248)

Produkt Rollei f:x pro cpl 72mm (26248) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Rollei f:x pro cpl 72mm (26248) upraviť a produkt hľadať znova.

Rollei F:X Pro CPL 72mm (26248)

Rollei F:X Pro CPL 72mm (26248)
Detail

Polarizační filtr - 72 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji s nepostradatelným polarizačním filtrem Rollei F:X Pro CPL 72mm. Základním efektem je eliminace oparu z oblohy, odlesků od příliš hladkých povrchů a znatelné vylepšení sytosti barev. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 72mm má závit o průměru 72 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje vodu a prach, redukuje otisky prstů Intenzitu efektu polarizace snadno upravíte tím, že pootočíte vnější obroučkou. Hlavní přednosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 72mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Zvyšuje saturaci barev Lépe vykreslí mraky Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru 72 mm Prvotřídní optické vlastnosti typické pro značku ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 72mm (26248) , Rollei 134b

Rollei F:X Pro CPL 58mm (26245)

Rollei F:X Pro CPL 58mm (26245)
Detail

Polarizační filtr - 58 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Vylepšete vzhled svých snímků a vsaďte na polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 58mm. Jeho největším přínosem je zabránění odeskům od skla, vodní hladiny i jiných lesklých ploch a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 58mm disponuje závitem o průměru 58 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje vodní kapky, prachové částice, omezuje ulpývání ostisků Efekt polarizace snadno upravíte pomocí otáčení vnější obroučky. Klíčové vlastnosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 58mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Zvyšuje saturaci barev Lépe vykreslí mraky Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru 58 mm Kvalitní provedení značky ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 58mm (26245) , Rollei baterie pro actioncam (20147)

Rollei F:X Pro CPL 67mm (26247)

Rollei F:X Pro CPL 67mm (26247)
Detail

Polarizační filtr - 67 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Staňte se ještě lepším fotografem a přidejte do své výbavy polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 67mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je eliminace odlesků od oken nebo vodní hladiny a znatelné vylepšení sytosti barev. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 67mm je opatřen závitem o průměru 67 mm, hodí se tedy k velkému množství objektivů. Nepřilnavý povrch MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje vodu a prach, zabraňuje ulpívání otisků prstů Efekt polarizace bez problémů nastavíte skrze otáčení vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 67mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Zvyšuje saturaci barev Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 67 mm Prvotřídní optické vlastnosti typické pro značku ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 67mm (26247) , Rollei brašna pro c5i (22791)

Rollei F:X Pro CPL 62mm (26246)

Rollei F:X Pro CPL 62mm (26246)
Detail

Polarizační filtr - 62 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Zdokonalte své fotografie a vsaďte na polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 62mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je odstranění případných odlesků od oken nebo vodní hladiny a snímků přidá i na reálnějším podáním barev. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 62mm je osazen závitem s průměrem 62 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) opduzuje částice prachu, vodu, omezuje ulpývání ostisků Intenzitu polarizačního efektu snadno upravíte skrze otáčení vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 62mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje saturaci barev Odstraní opar na obzoru Pasuje na objektivy s průměrem filtru 62 mm Prvotřídní optické vlastnosti typické pro značku ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 62mm (26246) , Rollei 6s (20148)

Rollei F:X Pro CPL 52mm (26243)

Rollei F:X Pro CPL 52mm (26243)
Detail

Polarizační filtr - 52 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Posuňte své fotografické umění na novou úroveň s polarizačním filtrem Rollei F:X Pro CPL 52mm. Největší výhodou filtru je zamezení odlesků z povrchů jako jsou okna nebo vodní hladina a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 52mm je opatřen závitem o průměru 52 mm, kompatibilních objektivů je proto nespočet. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje prach, kapky vody, omezuje ulpývání ostisků Efekt polarizace jednoduše změníte skrze otáčení vnější obroučky. Důležité vlastnosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 52mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Oživuje barvy Lépe vykreslí mraky Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru 52 mm Výborná optická kvalita značky ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 52mm (26243) , Rollei náhradní destička pro videostativ (22910)

Rollei F:X Pro CPL 55mm (26244)

Rollei F:X Pro CPL 55mm (26244)
Detail

Polarizační filtr - 55 mm, klasické provedení, magnetický, MRC / Nano povrchová úprava Zdokonalte své fotografie použitím polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 55mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je odstranění případných odlesků od vodních hladin či skla a rovněž i věrnější barevné podání. Polarizační filtr Rollei F:X Pro CPL 55mm má průměr 55 mm a proto jej využijete k celé řadě objektivů. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) opduzuje částice prachu, vodu, redukuje otisky prstů Intenzitu polarizačního efektu lze snadno nastavit pomocí otáčení vnější obroučky. Klíčové vlastnosti polarizačního filtru Rollei F:X Pro CPL 55mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Oživuje barvy Odstraní opar na obzoru Pasuje na objektivy s průměrem filtru 55 mm Kvalitní provedení značky ROLLEI (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei F:X Pro CPL 55mm (26244) , Rollei kabelová spoušť pro zrcadlovky sony (28114)

Kenko Smart Filter 3-Kit Protect/CPL/ND8 72mm Filtr na objektiv

Kenko Smart Filter 3-Kit Protect/CPL/ND8 72mm Filtr na objektiv
Detail

Sada filtrů Kenko SMART obsahuje 3 hlavní filtry v jednom inteligentním balení – PROTECTOR, C-PL a ND8, které patří do série filtrů Kenko Smart. Sada filtrů Kenko SMART je speciálně navržena pro začátečníky a amatérské fotografy jako počáteční sada. PROTECTOR se používá jako všeobecná ochrana čočky. SMART PROTECTOR, vyrobený z vysoce kvalitního oboustranně potaženého skla, neovlivní kvalitu obrazu. Kruhový PL filtr je základní filtr s polarizačním efektem pro eliminaci nežádoucích odrazů nebo pro zvýšení sytosti a kontrastu oblohy a objektů přírody. Filtr ND8 (Neutral Density) sníží objem světla procházejícího objektivem, aby bylo dosaženo 8-krát delší doby závěrky nebo širší clona během jasného dne nebo aby se napodobil rozmazaný pohyb vody a pohybujících se objektů. Filtr: Protect;ND;Circular Polarizing Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Průměr: 72 mm Počet v balení (ks): 3 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Kenko Smart Filter 3-Kit Protect/CPL/ND8 72mm Filtr na objektiv , Rollei baterie pro ac 550/560 (20137)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm (KF01.1223)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm (KF01.1223)
Detail

Polarizační filtr - 72 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Staňte se ještě lepším fotografem díky polarizačnímu filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm. Jeho hlavní předností je zamezení odlesků od oken nebo vodní hladiny a snímků přidá i na reálnějším podáním barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm má závit o průměru 72 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Díky Slim provedení nehrozí v případě nasazení vinětace snímků. Nepřilnavá (Multi-Resistant Coating) vrstva MRC opduzuje částice prachu, vodu, redukuje otisky prstů Intenzitu efektu polarizace bez problémů nastavíte skrze otáčení vnější obroučky. Klíčové vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Pasuje na objektivy s průměrem filtru 72 mm Slim provedení zabraňuje vinětaci Prvotřídní optické vlastnosti typické pro značku... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 72 mm (KF01.1223) , Rollei kabelová spoušť pro zrcadlovky canon (28115)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm (KF01.1225)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm (KF01.1225)
Detail

Polarizační filtr - 82 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Staňte se ještě lepším fotografem s polarizačním filtrem K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm. Jeho nejdůležitější schopností je odstranění případných odlesků od oken nebo vodní hladiny a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm je opatřen závitem o průměru 82 mm a proto jej využijete k celé řadě objektivů. Díky jeho Slim provedení nezpůsobí obroučka filtru žádnou vinětaci pořízených snímků. Nepřilnavý povrch MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje prach, kapky vody, zabraňuje ulpívání otisků prstů Sílu efektu polarizace snadno upravíte tím, že pootočíte vnější obroučkou. Klíčové vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 82 mm Slim konstrukce zabraňuje vinětaci... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 82 mm (KF01.1225) , Rollei bezdrátová spoušť pro zrcadlovky sony (28120)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm (KF01.1219)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm (KF01.1219)
Detail

Polarizační filtr - 55 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Pořizujte dokonalejší snímky a využijte výhod polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je zamezení odlesků z povrchů jako jsou okna nebo vodní hladina a krom toho i celkové oživení fotografie. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm disponuje závitem o průměru 55 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Protože je vyveden ve Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje prach, kapky vody, zabraňuje ulpívání otisků prstů Intenzitu polarizačního efektu můžete kdykoliv změnit tím, že pootočíte vnější obroučkou. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje saturaci barev Lépe vykreslí mraky Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 55 mm (KF01.1219) , Rollei actioncam 530 40312

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm (KF01.1220)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm (KF01.1220)
Detail

Polarizační filtr - 58 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji použitím polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm. Jeho hlavní předností je odstranění oparu na obzoru, odlesků od příliš hladkých povrchů a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm disponuje závitem o průměru 58 mm a je tak kompaktibilní se všemi objektivy se stejným průměrem. Díky Slim provedení nezpůsobí obroučka filtru žádnou vinětaci pořízených snímků. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje vodu a prach, zabraňuje ulpívání otisků prstů Intenzitu polarizačního efektu snadno upravíte otáčením vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Pasuje na objektivy s průměrem filtru 58 mm Slim provedení zabraňuje vinětaci Kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 58 mm (KF01.1220) , Rollei hear:me mini (28700)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm (KF01.1224)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm (KF01.1224)
Detail

Polarizační filtr - 77 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji a vybavte se polarizačním filtrem K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm. Jeho nejdůležitější schopností je zamezení odlesků od vodních hladin či skla a znatelné vylepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm disponuje závitem o průměru 77 mm a proto jej využijete k celé řadě objektivů. Vzhledem ke Slim provedení nehrozí v případě nasazení vinětace snímků. Speciální povrchová úprava MRC (Multi-Resistant Coating) opduzuje částice prachu, vodu, redukuje otisky prstů Intenzitu polarizačního efektu bez problémů nastavíte pootočením vnější obrouočky. Důležité vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 77 mm Slim tělo eliminuje vinětaci na okrajích snímku... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 77 mm (KF01.1224) , Rollei comfort mini (22754)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm (KF01.1218)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm (KF01.1218)
Detail

Polarizační filtr - 52 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Pomožte si k dokonalejším snímkům díky polarizačnímu filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm. Jeho největším přínosem je odstranění oparu na obzoru, odlesků od oken nebo vodní hladiny a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm je opatřen závitem o průměru 52 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Díky Slim provedení nevytvoří nasazený filtr na snímcích nežádoucí vinětaci. Nepřilnavý povrch MRC (Multi-Resistant Coating) opduzuje částice prachu, vodu, redukuje otisky prstů Sílu efektu polarizace můžete kdykoliv změnit tím, že pootočíte vnější obroučkou. Hlavní přednosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru 52 mm Slim konstrukce zabraňuje vinětaci... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 52 mm (KF01.1218) , Jela cpl - lak bílá lesk (jel8600597123247)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm (KF01.1222)

K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm (KF01.1222)
Detail

Polarizační filtr - 67 mm, slim provedení, MRC / Nano povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji použitím polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm. Základním efektem je eliminace odlesků od vodních hladin či skla a také zlepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm je osazen závitem s průměrem 67 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Vzhledem ke Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Nepřilnavý povrch MRC (Multi-Resistant Coating) odpuzuje prach, kapky vody, omezuje ulpývání ostisků Sílu efektu polarizace jednoduše změníte skrze otáčení vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Zvyšuje živost barev Odstraní opar na obzoru Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 67 mm Slim konstrukce zabraňuje vinětaci Kvalitní provedení značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept Nano-X CPL filtr Nano- 67 mm (KF01.1222) , Jela cpl - lak béžová lesk (jel8600597123254)

K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm (KF01.1431)

K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm (KF01.1431)
Detail

Polarizační filtr - 40,5 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Obohaťte své fotografie s polarizačním filtrem K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm. Jeho největším přínosem je odstranění oparu na obzoru, odlesků od příliš hladkých povrchů a navíc oživení barev výsledného snímku. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm má průměr závitu 40,5 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Díky Slim provedení nevytvoří nasazený filtr na snímcích nežádoucí vinětaci. Sílu efektu polarizace bez problémů nastavíte skrze otáčení vnější obroučky. Hlavní přednosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Oživuje barvy Lépe vykreslí mraky Pasuje na objektivy s průměrem filtru 40,5 mm Slim provedení nezpůsobuje vinětaci Kvalitní provedení značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 40.5 mm (KF01.1431) , Sigma filtr cpl 86mm wr 10438600

K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm (KF01.1434)

K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm (KF01.1434)
Detail

Polarizační filtr - 49 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji a přidejte do své výbavy polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je odstranění oparu na obzoru, odlesků od problematických povrchů (tabule skla, mastná pleť a podobně) a snímků přidá i na reálnějším podáním barev. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm je osazen závitem s průměrem 49 mm a je tak kompaktibilní se všemi objektivy se stejným průměrem. Vzhledem ke Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Intenzitu efektu polarizace jednoduše změníte pomocí otáčení vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Oživuje barvy Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 49 mm Slim tělo eliminuje vinětaci na okrajích snímku Skvělá optická kvalita výrobků značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 49 mm (KF01.1434) , Rollei lumen ring bicolor (28522)

K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm (KF01.1437)

K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm (KF01.1437)
Detail

Polarizační filtr - 58 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Staňte se ještě lepším fotografem s nepostradatelným polarizačním filtrem K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm. Jeho hlavní předností je zabránění odeskům od skla, vodní hladiny i jiných lesklých ploch a snímků přidá i na reálnějším podáním barev. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm má závit o průměru 58 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Díky Slim provedení nehrozí v případě nasazení vinětace snímků. Sílu efektu polarizace bez problémů nastavíte otáčením vnější obroučky. Hlavní přednosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje živost barev Odstraní opar na obzoru Lze nasadit na objektivy s průměrem filtru 58 mm Slim provedení zabraňuje vinětaci Skvělá optická kvalita výrobků značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 58 mm (KF01.1437) , Rollei lumis compact rgb (28565)

K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm (KF01.1435)

K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm (KF01.1435)
Detail

Polarizační filtr - 52 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Foťte ještě kvalitněji díky polarizačnímu filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm. Jednoznačnou předností polarizačního filtru je odstranění oparu na obzoru, odlesků od vodních hladin či skla a znatelné vylepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm má průměr závitu 52 mm, nasadíte ho tedy na všechny objektivy se stejným průměrem. Vzhledem ke Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Výslednou intenzitu polarizace snadno upravíte tím, že pootočíte vnější obroučkou. Důležité vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 52 mm Slim konstrukce nezpůsobuje vinětaci po okrajích snímku Skvělá optická kvalita výrobků značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 52 mm (KF01.1435) , Rollei smartphone holder 360 (22847)

K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm (KF01.1441)

K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm (KF01.1441)
Detail

Polarizační filtr CPL, průměr 77 mm Posuňte své fotografické umění na novou úroveň použitím polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm. Jeho hlavní předností je eliminace oparu z oblohy, odlesků od problematických povrchů (tabule skla, mastná pleť a podobně) a krom toho i celkové oživení fotografie. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm je osazen závitem s průměrem 77 mm, což mu zaručuje kompatibilitu s širokou škálou objektivů. Díky jeho Slim provedení nezpůsobí obroučka filtru žádnou vinětaci pořízených snímků. Intenzitu polarizačního efektu můžete kdykoliv změnit pomocí otáčení vnější obroučky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Zvyšuje saturaci barev Odstraní opar na obzoru Pasuje na objektivy s průměrem filtru 77 mm Slim provedení zabraňuje vinětaci Perfektní optické vlastnosti všech produktů K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 77 mm (KF01.1441) , Rollei lumis key light (28555)

K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm (KF01.1442)

K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm (KF01.1442)
Detail

Polarizační filtr - 82 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Posuňte své fotografické umění na novou úroveň a využijte výhod polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm. Jeho hlavní předností je odstranění případných odlesků od problematických povrchů (tabule skla, mastná pleť a podobně) a snímků přidá i na reálnějším podáním barev. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm má průměr závitu 82 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Protože je vyveden ve Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Intenzitu polarizačního efektu bez problémů nastavíte tím, že pootočíte vnější obroučkou. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm Eliminuje odlesky od vodní hladiny, oken a kovových povrchů Oživuje barvy Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 82 mm Slim provedení zabraňuje vinětaci Kvalitní provedení značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 82 mm (KF01.1442) , Rollei monkey pod 2 (22773)

K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm (KF01.1436)

K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm (KF01.1436)
Detail

Polarizační filtr - 55 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Staňte se ještě lepším fotografem použitím polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm. Jeho nejdůležitější schopností je zamezení odlesků od problematických povrchů (tabule skla, mastná pleť a podobně) a rovněž i věrnější barevné podání. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm má průměr závitu 55 mm, je proto vhodný k celé spoustě objektivů. Díky jeho Slim provedení nezpůsobí obroučka vinětaci snímků. Výslednou intenzitu polarizace bez problémů nastavíte skrze otáčení vnější obroučky. Klíčové vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm Potlačuje odlesky od vodní hladiny, kovových povrchů a oken Zvyšuje živost barev Lépe vykreslí mraky Kompatibilní s objektivy s průměrem filtru 55 mm Slim tělo eliminuje vinětaci na okrajích snímku Kvalitní provedení značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 55 mm (KF01.1436) , Rollei selfie mini černý (22544)

K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm (KF01.1439)

K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm (KF01.1439)
Detail

Polarizační filtr - 67 mm, slim provedení, HMC povrchová úprava Posuňte své fotografické umění na novou úroveň a přidejte do své výbavy polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm. Jeho nejdůležitější schopností je odstranění případných odlesků od příliš hladkých povrchů a znatelné vylepšení sytosti barev. Polarizační filtr K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm má závit o průměru 67 mm, nasadíte ho tedy na všechny objektivy se stejným průměrem. Vzhledem ke Slim provedení nehrozí vinětace snímků, za kterou by stála obroučka filtru. Výslednou intenzitu polarizace snadno upravíte pootočením vnější obrouočky. Hlavní vlastnosti polarizačního filtru K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm Zabraňuje odleskům od kovových povrchů, oken a vodní hladiny Zvyšuje saturaci barev Odstraní opar na obzoru Pasuje na objektivy s průměrem filtru 67 mm Slim provedení nezpůsobuje vinětaci Skvělá optická kvalita výrobků značky K&F Concept (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept HMC CPL filtr - 67 mm (KF01.1439) , Rollei cestovní čistící sada (27016)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 77 mm (SKU.1656)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 77 mm (SKU.1656)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti setu magnetických filtrů K&F Concept -... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 77 mm (SKU.1656) , Rollei lumis round rgb (28564)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 62 mm (SKU.1653)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 62 mm (SKU.1653)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 62 mm (SKU.1653) , Rollei lumen pocket rgb (28511)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 82 mm (SKU.1657)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 82 mm (SKU.1657)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 82 mm (SKU.1657) , Rollei lensball 80 mm (22795)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 52 mm (SKU.1650)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 52 mm (SKU.1650)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrůPro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 52 mm (SKU.1650) , Rollei lumen studio 150 (28217)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm (SKU.1651)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm (SKU.1651)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm (SKU.1651) , Rollei držák pro tablet/ max. výška 24 cm (kamr1158)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 72 mm (SKU.1655)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 72 mm (SKU.1655)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 72 mm (SKU.1655) , Rollei stativ pro světla lumen a lumis 200cm (28531)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 67 mm (SKU.1654)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 67 mm (SKU.1654)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 67 mm (SKU.1654) , Rollei comfort desktop led set (28558)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 58 mm (SKU.1652)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 58 mm (SKU.1652)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrů Pro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 58 mm (SKU.1652) , Rollei compact traveler star s1 (kamr22714)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 49 mm (SKU.1649)

K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 49 mm (SKU.1649)
Detail

Set - filtry z optického skla AGC High Definition Premium Optical, MCUV, CPL a ND1000, oboustranná vícevrstvá povrchová úprava, set odolný vůči poškrábání, vodě i oleji, adaptační kroužek a praktické pouzdro Není vyplněn Alternativní text k fotografii!K&F Concept set magnetických filtrůPro náročné fotografy zde máme připraven set magnetických filtrů K&F Concept. V sadě najdete 3 ks filtrů MCUV, CPL a ND1000, adaptační kroužek a také pouzdro na filtry. Díky této magnetické sadě bude výměna filtrů hotová během vteřiny. Není potřeba žádného šroubování. Filtr snadno přiložíte a ten se přichytí pomocí silného magnetu. Teď již nezmeškáte žádný důležitý okamžik. Filtry K&F Concept jsou vyrobeny z optického skla AGC High Definition Premium Optical. Pyšní se oboustrannou vícevrstvou povrchovou úpravou. Jsou hydrofobní, odolné vůči poškrábání i odolné vůči oleji. Filtry se vyrábí ve více velikostech, tak si vybere každý. Klíčové vlastnosti setu... (alza.cz)

Podobné produkty ako K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 49 mm (SKU.1649)

Dr.Max Washproof Soft and durable 19mm x 72mm náplast 20 ks

Dr.Max Washproof Soft and durable 19mm x 72mm náplast 20 ks
Detail

Omyvatelné náplasti na drobná poranění. Chrání před vlhkostí a náhodným namočením. Měkké a prodyšné provedení. Velikost 19 mm x 72 mm. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Dr.Max Washproof Soft and durable 19mm x 72mm náplast 20 ks

TrueCam A5, A6, A7 CPL filtr (TrueCam A5 CPL filtr)

TrueCam A5, A6, A7 CPL filtr (TrueCam A5 CPL filtr)
Detail

Polarizační filtr - šroubovací Polarizační filtr je výborným doplňkem k autokamerám TrueCam A5, A5s, A7, A7s, A6 na kterých zabrání rušivým odrazům světla. Výrazně omezuje odraz interieru od skla, ale snižuje i přesvícení oblohy a sluneční záři včetně reflexe od lesklých povrchů. Díky filtru dosáhnete záznamu bez narušení prudkým světlem.Parametry a specifikace:Určeno pro:TrueCam A5, A5sTrueCam A7, A7sTrueCam A6 (alza.cz)

Podobné produkty ako TrueCam A5, A6, A7 CPL filtr (TrueCam A5 CPL filtr)

TrueCam H7 CPL Filter polarizační CPL filtr Vhodný pro=TrueCam H7

Detail

Ujistěte se prosím, že použití tohoto zařízení je povoleno ve Vaší zemi/zemi do které cestujete. (conrad.cz)

Podobné produkty ako TrueCam H7 CPL Filter polarizační CPL filtr Vhodný pro=TrueCam H7

COBBYS PET Obojek z pravé kůže s šátkem 7mm/45cm VZOR -1 (26248)

COBBYS PET Obojek z pravé kůže s šátkem 7mm/45cm VZOR -1 (26248)
Detail

Kožený obojek pro psy AGN (alza.cz)

Podobné produkty ako COBBYS PET Obojek z pravé kůže s šátkem 7mm/45cm VZOR -1 (26248)

Rollei 6S (20148)

Rollei 6S (20148)
Detail

Baterie pro kameru napětí 3.7V, kapacita 850mAh, náhrada za Dobíjecí Li-Ion akumulátor S náhradní baterií Rollei už nikdy nebudete muset řešit nedostatek energie vaší kamery Rollei 6S. Jedná se o Li-ion baterii, která nabídne kapacitu až 850 mAh. Rollei baterie poskytne napětí 3,7 V. Můžete ji vložit do své tašky a v případě potřeby ji kdykoliv využít. Klíčové vlastnosti náhradní baterie RolleiRollei souží jako náhradní baterieJe kompatibilní s modelem Rollei 6SKapacita baterie dosahuje 850 mAh (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei 6S (20148)

NILS Extreme 72mm 82A 4ks

NILS Extreme 72mm 82A 4ks
Detail

Náhradní LED kolečka pro juniorské kolečkové brusle. Určeny pro rekreační jízdu, charakterizovány dvěma základními parametry: průměr a stupeň tvrdosti. Průměr kolečka je 64 mm pro menší rychlost, zato skvělou ovladatelnost. Tvrdost 82A poskytuje vynikající přizpůsobení každému terénu. Parametry: Rozměr: 72 x 24 mm Tvrdost: 82 A LED Balení: 4ks (patro.cz)

Podobné produkty ako NILS Extreme 72mm 82A 4ks

NILS Extreme 72mm 82A 4ks

NILS Extreme 72mm 82A 4ks
Detail

Náhradní PU kolečka NILS EXTREME pro kolečkové brusle. Tvrodst 82A zaručuje přizpůsobení každému povrchu. Velikost koleček se volí podle stylu jízdy. Menší kolečka jsou pomalejší, ale umožňují lepší manévrovatelnost. Větší kolečka jsou rychlejší, ale obtížněji zatáčí. Parametry: Rozměr: 72 x 24 mm Tvrdost: 82 A Balení: 4ks Barva: růžová (patro.cz)

Podobné produkty ako NILS Extreme 72mm 82A 4ks

špalíky BBB CantiStop MTB 72mm

špalíky BBB CantiStop MTB 72mm
Detail

- Brzdové špalíky BBB CantiStop - Délka: 72 mm - Typ uchycení - čep - Použití: MTB, trekking - Barva: černá - Hmotnost páru: 39 g - Balení: 2 páry na blistru BBB - Určeno pro odborný servis (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako špalíky BBB CantiStop MTB 72mm

Nikon LC-72 72mm (JAD10501)

Nikon LC-72 72mm (JAD10501)
Detail

Krytka objektivu průměr 72mm, přední, vhodná pro objektivy značky Nikon Originální plastová krytka o průměru 72 mm je určena pro uživatele objektivů Nikon. Perfektně chrání sklo objektivu před poškrábáním a prachem. Tuto náhradní krytku ocení zejména ti, kteří již původní krytku ztratili nebo poškodili. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nikon LC-72 72mm (JAD10501)

TrueCam H7 CPL Filter

TrueCam H7 CPL Filter
Detail

TrueCam H7 CPL filtr Speciální polarizační filtr zabrání nechtěným odleskům jako je odraz palubní desky v předním skle. Polarizační filtr je výborným doplňkem k autokameře, neboť snižuje efekt sluneční záře a odlesků, které by jinak mohly snížit kvalitu záznamu a zároveň snižuje přesvícení oblohy. Především však výrazně zamezuje odrazu vnitřku auta na předním skle. Kompatibilita TrueCam H7 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako TrueCam H7 CPL Filter

Cordial CPL 5 LL

Cordial CPL 5 LL
Detail

reproduktorový kabel, Neutrik Speakon 4 polový - Neutrik Speakon 4 polový, průřez 2x 2.5 mm2, délka 5 m, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 5 LL

Cordial CPL 10 LL

Cordial CPL 10 LL
Detail

reproduktorový kabel, Neutrik Speakon 4 polový - Neutrik Speakon 4 polový, průřez 2x 2.5 mm2, délka 10 m, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 10 LL

Cordial CPL 15 LL

Cordial CPL 15 LL
Detail

reproduktorový kabel, Neutrik Speakon 4 polový - Neutrik Speakon 4 polový, průřez 2x 2.5 mm2, délka 15 m, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 15 LL

Cordial CPL 1,5 PP

Cordial CPL 1,5 PP
Detail

reproduktorový kabel Neutrik Jack 6.3 mono - Neutrik Jack 6.3 mono, průřez 2x 1,5 mm2, délka 1,5 metru, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 1,5 PP

Cordial CPL 3 PP

Cordial CPL 3 PP
Detail

reproduktorový kabel Neutrik Jack 6.3 mono - Neutrik Jack 6.3 mono, průřez 2x 1,5 mm2, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip, délka 3 metry (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 3 PP

Cordial CPL 1 PP

Cordial CPL 1 PP
Detail

reproduktorový kabel Neutrik Jack 6.3 mono - Neutrik Jack 6.3 mono, průřez 2x 1,5 mm2, délka 1 metr, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 1 PP

Cordial CPL 5 PP

Cordial CPL 5 PP
Detail

reproduktorový kabel Neutrik Jack 6.3 mono - Neutrik Jack 6.3 mono, průřez 2x 1,5 mm2, délka 5 metrů, originální konektory Neutrik, pásek na suchý zip (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Cordial CPL 5 PP

Rollei Hear:Me/ Mini mikrofon

Rollei Hear:Me/ Mini mikrofon
Detail

Mobilní mikrofon Rollei Hear:Me Mini Rollei Hear:Me Mini představuje miniaturní mikrofon pro smartphony nebo kamery, který se uplatní při nahrávání videí. Díky zvýšené citlivosti efektivně a čistě zaznamená okolí zvuky, hlasy a celkovou akustiku, která je součástí vašich videozáběrů. Je vhodný také pro zachycení zvuku při nahrávání cestovních vlogů a obecně jakékoli obrazové on-line komunikaci. Vyznačuje se jednoduchým systémem uchycení a absencí jakéhokoli napájení, stačí pouze připojit pomocí kabelu a hned můžete začít natáčet. Nechybí ani podpora montáže pomocí 1/4" závitu. Snadno zachytíte nejenom obrazovou, ale také zvukovou atmosféru každé události. Ať už se bavíte na večírku, dovolené nebo třeba na nedělním výletě s rodinou, vzpomínky zachytíte v jasných barvách i zvuku. Mikrofon Rollei Hear:Me Mini efektivně potlačuje vibrace a rušivé vlivy způsobené pohybem, takže je vhodný i pro natáčení v pohybu. Rollei Hear:Me Mini Kompaktní mikrofon pro smartphony a kamery. Jednoduše stačí připojit kabel a můžete vyrazit. Předností je kromě nízké hmotnosti i snadná instalace zasunutím do sáněk pro blesk nebo montáž pomocí 1/4" závitu. Zajisté také potěší kompenzace vibrací pro prevenci rušivých zvuků způsobených pohybem. Není zapotřebí žádný externí zdroj napájení. Součástí balení je kabel pro propojení se smartphonem, kabel pro propojení s kamerami a fotoaparáty, stabilizační stojánek, dva různé návleky na mikrofon a robustní pouzdro na přenášení. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozhraní: 1 x 3,5mm jack Frekvenční rozsah: 80 Hz - 16 kHz Citlivost mikrofonu: -34 dB +/- 3 dB Impedance: 2200 Ohmů +/- 30% Barva: černá Hmotnost: 34,2 g (patro.cz)

Podobné produkty ako Rollei Hear:Me/ Mini mikrofon

Rollei Traveller Aluminum (22701)

Rollei Traveller Aluminum (22701)
Detail

Stativ - na digitální fotoaparát, 1/4" stativový závit, kulová hlava, materiál hliník, transportní výška 38 cm, maximální výška 149,5 cm, zatížení až 8 kg, hmotnost 1,511 kg, pouzdro, vodováha součást balení, černá barva Pevný hliníkový stativ pro digitální fotoaparátyStativy Rollei se staly velmi oblíbenými mezi profesionály i amatérskými fotografy. Stativ Rollei Rollei Traveller Aluminum se vyznačuje kompaktními rozměry, byl totiž stvořen pro potřeby přenášení při cestování. Věřte, že vás nezklame, protože i přes své rozměry je dokonale stabilní i v náročných podmínkách. Kulová hlava je vybavena dvěma vodováhami, což je zárukou perfektního vyrovnání. Výhodou stativu Rollei Traveller Aluminum je možnost použití jako monopod. Na vašich cestách bude stativ chránit pouzdro, které v balení naleznete.Stativy Rollei řady C se staly velmi oblíbenými mezi profesionály i amatérskými fotografy. Rollei C6i Carbon je kompaktní, lehký a velmi odolný stativ, který je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rollei Traveller Aluminum (22701)
rollei 134b, Rollei baterie pro ActionCam (20147), Rollei brašna pro C5i (22791), Rollei 6S (20148), Rollei náhradní destička pro Videostativ (22910), Rollei kabelová spoušť pro zrcadlovky Sony (28114), Rollei baterie pro AC 550/560 (20137), Rollei kabelová spoušť pro zrcadlovky Canon (28115), Rollei bezdrátová spoušť pro zrcadlovky Sony (28120), rollei actioncam 530 40312, Rollei Hear:Me Mini (28700), Rollei Comfort Mini (22754), Jela CPL - LAK bílá lesk (JEL8600597123247), Jela CPL - LAK béžová lesk (JEL8600597123254), sigma filtr cpl 86mm wr 10438600, Rollei Lumen Ring BiColor (28522), Rollei Lumis Compact RGB (28565), Rollei Smartphone Holder 360 (22847), Rollei Lumis Key Light (28555), Rollei Monkey Pod 2 (22773), Rollei Selfie Mini Černý (22544), Rollei cestovní čistící sada (27016), Rollei Lumis Round RGB (28564), Rollei Lumen Pocket RGB (28511), Rollei Lensball 80 mm (22795), Rollei Lumen Studio 150 (28217), Rollei držák pro tablet/ max. výška 24 cm (KAMR1158), Rollei stativ pro světla Lumen a Lumis 200cm (28531), Rollei Comfort Desktop LED Set (28558), Rollei Compact Traveler Star S1 (KAMR22714)