Recenttoys kostka duchů xtreme (885109)

Produkt Recenttoys kostka duchů xtreme (885109) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Recenttoys kostka duchů xtreme (885109) upraviť a produkt hľadať znova.

RECENTTOYS Kostka duchů Xtreme (885109)

RECENTTOYS Kostka duchů Xtreme (885109)
Detail

Hlavolam - materiál plast, vhodné od 9 let (alza.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Kostka duchů Xtreme (885109) , Recenttoys hollow skewb kostka (8717278850986)

Recenttoys Hlavolam - Mini Kostka duchů

Detail

Vydejte se na dobrodružství s řešením hádanek v kapesní velikosti s nejnovějšími přívěsky na klíče Mini Meffert’s Deluxe. Mini Kostka duchů je výzvou pro vaše schopnosti prostorového uvažování. Vypadá to jako šestiboká kostka, ale bude otázkou krátké chvíle, kdy se z ní stane do různých směrů vyčnívající nepravidelný tajemný útvar, jako vystřižený z duchařského hororu. A Vašim cílem je složit ji zpět v pravidelnou bílou krychli. Tyto luxusní miniatury se mohou pochlubit stejnou hladkostí jako jejich větší protějšky a jsou elegantně zabalené v ekologických obalech bez plastů. Pozvedněte svou sbírku hlavolamů pomocí těchto podmanivých mini zázraků! Doporučený věk: 9+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Mini Kostka duchů , Recenttoys dvojičky (885112)

Recent Toys Kostka duchů Xtreme

Detail

Kostka duchů Extreme je hlavolam ve tvaru mnohostěnu s otáčivými díly. Během krátké chvíle se z ní stane do různých směrů vyčnívající nepravidelný tajemný útvar, jako vystřižený z duchařského hororu. Vašim cílem je složit hlavolam zpět v mnohostěn se dvaceti různými ploškami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Recent Toys Kostka duchů Xtreme , Recenttoys - icosoku (8717278850252)

Recent Toys Hlavolamy - Kostka duchů Xtreme

Detail

Cíl hry: Vašim cílem je složit hlavolam zpět v mnohostěn se dvaceti různými ploškami. Během krátké chvíle se z ní stane do různých směrů vyčnívající nepravidelný tajemný útvar, jako vystřižený z duchařského hororu. Opravdu náročný hlavolam pro největší fanoušky skládání. Doporučený věk: 9-99 let Obtížnost: 5/5 (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recent Toys Hlavolamy - Kostka duchů Xtreme , Recenttoys shoda! (885111)

RecentToys Hollow Skewb Kostka (8717278850986)

RecentToys Hollow Skewb Kostka (8717278850986)
Detail

Hlavolam - materiál plast, vysoká obtížnost, vhodné od 14 let Milujete výzvy v podobě hlavolamů? Zavařte svým mozkovým závitům s touto speciální kostkou Hollow Skewb od RecentToys, která procvičí vaše logické uvažování. Série Hollow povyšuje všem dobře známou Rubikovu kostku na novou úroveň. Hollow Skewb Kostka je vhodná pro pokročilé v řešení podobných motorických hádanek. Její jádro je duté, což ji dělá vzhledově atraktivnější a navíc můžete sledovat pohyb jednotlivých segmentů. Cílem samozřejmě je, mít všechny strany stěn v jedné barvě. Zajímavé řešení os vám zaručí dlouhotrvající zábavu např. při dlouhých cestách nebo v čekárně u doktora. Zkuste si třeba zasoutěžit s přáteli, kdo vyřešení hlavolamu zvládne v co nejrychlejším čase, popř. v nejméně tazích. Stačí jen vzít hlavolam RecentToys Hollow Skewb kostku do ruky a začít si hrát! Klíčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Hollow Skewb KostkaRecentToys představuje vylepšenou verzi... (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys Hollow Skewb Kostka (8717278850986) , Recenttoys – dynacube (8717278850542)

Recent Toys Kostka duchů

Detail

Kostka duchů je hlavolam ve tvaru šestiboké kostky s otáčivými díly. Bude otázkou krátké chvíle, kdy se z ní stane nepravidelný tajemný útvar s vyčnívajícími dílky. Přesně jako vystřižený z duchařského hororu. Úkolem je složit ji zpět v pravidelnou krychli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Recent Toys Kostka duchů , Strom duchů

Hlavolamy Recent Toys - Kostka duchů

Detail

Vypadá to jako šestiboká kostka, ale bude otázkou krátké chvíle, kdy se z ní stane do různých směrů vyčnívající nepravidelný tajemný útvar, jako vystřižený z duchařského hororu. A Vašim cílem je složit ji zpět v pravidelnou bílou krychli. Doporučený věk 9+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hlavolamy Recent Toys - Kostka duchů , Brigády duchů

RecentToys Icosoku

RecentToys Icosoku
Detail

Recent Toys Icosoku Hlavolam do kapsy, vytvořený na principu otáčivých stran. Úkolem je přeskupovat pohyblivé dílky jednotlivých stran tak, aby součet teček na jednotlivých kamenech odpovídal číslu, které je uvedeno na číselném knoflíku. Pro svou velikost je vhodný kamkoli na cesty, pro děti je při čekání či jízdě spolehlivým společníkem. Kupte dětem zábavný hlavolam! Vhodné pro děti od 7 let Materiál: plast (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako RecentToys Icosoku , Hora duchů ()

RECENTTOYS Shoda!

Detail

Tato hra vyžaduje bystrou mysl a rychlé reflexy. Se dvěma stejnými sadami 18 hracích karet budete mít spoustu možností jak najít shodu. Přemýšlejte však rychle. Ve hře Shoda! hledají shodu všichni hráči současně. Jak hra pokračuje, zvyšuje se počet karet na výběr a tím i stupeň obtížnosti! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Shoda! , Let duchů

RECENTTOYS Megaminx

Detail

RECENTTOYS Megaminx z kategorie Hlavolamy, od značky RecentToys, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Megaminx , Dům duchů

RecentToys - Icosoku (8717278850252)

RecentToys - Icosoku (8717278850252)
Detail

Hlavolam - materiál plast, vysoká obtížnost, vhodné od 7 let IcoSuku je matematické puzzle, která naučí Vaše děti pracovat s čísly. Součet teček na jednotlivých kamenech musí odpovídat číslu, které je uvedeno na číselném knoflíku. Prohozením čísel vytvoříte nové kombinace a možnosti hry s tímto brilatním hlavolamem. Tato hra má vždy řešení a zároveň nespočet různých kombinací.Hlavolamy od společnosti Recent Toys jsou skvělá volba pro rozvoj motorických i inteligenčních schopností dětí i dospělých. Potrapte své mozkové buňky a nakonec budete odměněni vítězstvím v podobě rozluštění hlavolamu. Hlavolamy Recent Toys jsou ideálním společníkem na cesty i na doma.Parametry a specifikace:Materiál:plastDoporučený věk:7+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys - Icosoku (8717278850252) , Svatba duchů ()

RecentToys Brainstring advanced

RecentToys Brainstring advanced
Detail

Brainstring advanced Sada dvanácti barevných provázků v osmiúhelníku protažených vnitřním prostorem je výzvou pro luštitele hlavolamů. Jejich úkolem je přesunout provázky tak, aby na každé straně byla jedna barva. Důležité je, aby provázky nebyly uvnitř tělesa křížené či zamotané. Přednosti: posiluje logickou úvahu Kupte dětem hlavolam a vyzkoušejte ho s nimi! Vhodné pro děti od 6 let Materiál: plast (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako RecentToys Brainstring advanced , Recenttoys pyraminx edge (885149)

Recenttoys Hlavolam - Dots

Detail

Zažijte fascinující svět gravitace s tímto klasickým 3D hlavolamem! Otáčejte kouli a vytvářejte číselné kombinace od 4 do 16, přičemž každý pohyb bude zkouškou vašich logických schopností. Po ovládnutí této vzrušující hádanky si můžete vyzkoušet, jak rychle ji dokážete vyřešit. Sada nabízí 18+ výzev, které vás budou držet v napětí: - Vytvářejte čísla od 4 do 16 pomocí kombinací teček. - Hledejte 4 stejné tečky (4 x 1, 4 x 2 atd.), abyste dosáhli cíle. - Sestavte pořadí čísel 1, 2, 3, 4 a vytvořte tak dokonalou posloupnost. Přineste do svého domova zábavu, která zároveň posiluje vaše logické myšlení a prostorovou představivost. Tento 3D hlavolam je nejen zábavnou výzvou, ale také skvělým způsobem, jak si užít volný čas s přáteli a rodinou. Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Dots , Recenttoys – ghost cube (8717278850450)

RECENTTOYS Hidden Corridor

Detail

Posouvejte horizontální a vertikální posuvníky tak, abyste odhalili skrytou chodbu. Tato chodba vám umožní z hlavolamu vytáhnout kuličku. Dokážete najít tajnou chodbu, nebo budete navždy ztraceni? Originální dřevěný hlavolam. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Hidden Corridor , Recenttoys – gear cube (8717278850320)

RECENTTOYS Shoda! (885111)

RECENTTOYS Shoda! (885111)
Detail

Hlavolam - materiál papír, vhodné od 14 let (alza.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Shoda! (885111) , Recenttoys maltese gear (885150)

RecentToys – Dynacube (8717278850542)

RecentToys – Dynacube (8717278850542)
Detail

Hlavolam - materiál plast, lehká obtížnost, vhodné od 7 let Milujete výzvy v podobě hlavolamů? Zavařte svým mozkovým závitům s touto speciální kostkou Dynacube od RecentToys, která procvičí vaše logické uvažování společně s praktickou motorikou. Dynacube je unikátní skládačka s potiskem optického klamu, se kterou dovedete poskládat nespočet geometrických tvarů. Zkuste si například vytyčit cíl a dosáhnout jej v co nejrychlejším čase, popř. pak můžete závodit s kamarády, komu se toho podaří docílit jako prvnímu. Stačí jen vzít hlavolam RecentToys Dynacube do ruky a začít si hrát! Klíčové vlastnosti hlavolamu RecentToys DynacubeNeotřelá logická skládačka od RecentToysDynacube můžete poskládat do nesčetně tvarůHlavolam, na který je radost pohledět díky potisku barevných optických klamů (několik druhů)Volit můžete z několika obtížností hlavolamuVýtečně cvičí logiku i motorikuDynacube je vhodná jak pro děti, tak dospěléZkuste si vytyčit požadovaný tvar a... (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys – Dynacube (8717278850542) , Recenttoys pocket cube (8717278850597)

RECENTTOYS Dvojičky (885112)

RECENTTOYS Dvojičky (885112)
Detail

Hlavolam - materiál papír, vhodné od 14 let (alza.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Dvojičky (885112) , Recenttoys hollow cube (8717278850795)

RecentToys – Ghost Cube (8717278850450)

RecentToys – Ghost Cube (8717278850450)
Detail

Hlavolam - rubikova kostka, materiál plast, vysoká obtížnost, vhodné od 7 let Milujete výzvy v podobě hlavolamů? Zavařte svým mozkovým závitům s touto speciální kostkou Ghost Cube od RecentToys, která procvičí vaše logické uvažování. Kostka duchů povyšuje všem dobře známou Rubikovu kostku na novou úroveň. Ghost Cube je vhodná pro pokročilé v řešení podobných motorických hádanek. Její neobvyklé tvary ji dělají vzhledově atraktivnější a složitější na vyřešení. Cílem je dosáhnout základního tvaru krychle. Kostka duchů nese jen jedinou barvu a to bílou, což nabízí ještě větší výzvu. Zajímavé řešení os vám zaručí dlouhotrvající zábavu např. při dlouhých cestách nebo v čekárně u doktora. Zkuste si třeba zasoutěžit s přáteli, kdo vyřešení hlavolamu zvládne v co nejrychlejším čase, popř. v nejméně tazích. Stačí jen vzít hlavolam RecentToys Ghost Cube do ruky a začít si hrát! Klíčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Ghost CubeRecentToys... (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys – Ghost Cube (8717278850450) , Sonax xtreme (238241)

RECENTTOYS Maltese Gear (885150)

RECENTTOYS Maltese Gear (885150)
Detail

Hlavolam - materiál plast, vhodné od 7 let (alza.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Maltese Gear (885150) , Smart - lovci duchů (8595558302475)

RECENTTOYS Mini Feliks Pillow

RECENTTOYS Mini Feliks Pillow
Detail

Mini Feliks Pillow je jeden z unikátních Mini Mefferts hlavolamů v podobě přívěšku. Otáčejí se ve stejné hladkosti jako jejich větší rodiče. Zamíchejte barvy na kostce. Cílem je vrátit kostku co původního stavu, poskládat stejnou barvu na každé straně kostky. Doporučený věk: 7+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Mini Feliks Pillow , Kniha král duchů (8595637001060)

Hlavolam RECENTTOYS Brainstring advanced

Detail

Rozmotejte elastické provázky uvnitř hlavolamu! Zábavný 3D hlavolam v podobě průhledného osmiúhelníku, uvnitř kterého je nataženo 12 elastických provázků. Tyto můžeze pomocí knoflíků libovolně přesouvat. Postupně přesuňte barevné knoflíky do otvorů tak, aby na každé straně byly pouze knoflíky jedné barvy a uvnitř hlavolamu nevznikl žádný uzel a provázky se nekřížily! Přesouvejte knoflíky kamkoliv, všechny kombinace jsou možné! Doporučený věk: 7+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hlavolam RECENTTOYS Brainstring advanced , Krotitelé duchů (2016) - dvd (d007608)

Recenttoys Hlavolam - Bermudský trojúhelník

Detail

Objevte 37 způsobů, jak přesně umístit řetěz na této mřížce Bermudského trojúhelníku. Začněte s pozicí 1 a projděte všech 37 výchozích bodů. Manévrování Bermudským trojúhelníkem není žádná jednoduchá úloha... Bermudský trojúhelník, legendární oblast v Atlantiku, je známý svými záhadami a nevyjasněnými událostmi. Stejně jako v jeho tajemstvích, i v tomto hlavolamu se skrývá mnoho obtížných výzev a zapeklitých situací. Představte si, že jste kapitánem lodi, která se pokouší projít tímto tajemným územím. Vaše rozhodnutí a schopnosti přesné navigace budou rozhodující, zda vaše plavidlo přežije tuto dobrodružnou cestu. Tento hlavolam je více než jen zábavná hra - je to test vaší vytrvalosti, přesnosti a strategického myšlení. Přijměte výzvu a podívejte se, zda máte odvahu postavit se Bermudskému trojúhelníku a vyřešit jeho tajemství! Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Bermudský trojúhelník , Jbl xtreme modry doprava zdarma

Recenttoys Hlavolam - Hledání Odyssey

Detail

Jemná rovnováha mezi pravou a levou destičkou vyžaduje strategické tahy. Posunutí špendlíků může na chvíli uvolnit jednu destičku, ale zároveň může blokovat druhou. Vaším úkolem je objevit řešení, jak elegantně vytáhnout obě destičky a následně je, až dosáhnete vítězství, vrátit zpět do jejich původních pozic. Tato hra představuje skvělou výzvu pro vaše logické myšlení a strategické dovednosti. Každý tah musí být promyšlený a precizní, abyste dosáhli svého cíle. Překonejte tento inteligentní hlavolam a oslavte svůj triumf nad jemnou rovnováhou a strategickým umem! Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Hledání Odyssey , Jbl xtreme 3 modrý (jblxtreme3blueu)

Recenttoys Hlavolam - Zigguflat Puzzle

Detail

Odemkněte nekonečnou vzrušující zábavu s Zigguflat, ultimátním posuvným hlavolamem! Tato jedinečná hra vám umožní plynule vytvářet tři podmanivé tvary. Budujte svou sebedůvěru a zigzagujte si cestu k úspěchu. Kde se přesnost snoubí se zábavou... Posouvejte, tvarujte, bavte se! Zigguflat vás zavede do světa nekonečné zábavy a výzev. Buďte připraveni na hodiny kreativity a zábavy. Zigguflat je perfektní způsob, jak zkrotit nudu a rozvinout své myšlení. Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Zigguflat Puzzle , Jbl xtreme 2 gunmetal (jblxtreme2gm)

Recenttoys Hlavolam - Horovo oko

Detail

Egypt je proslulý svými tajemnými skrytými místnostmi a náročnými vstupy do nich. Cílem tohoto záhadného hlavolamu je nalézt řešení, které odemkne víko shora a otevře přístup do skryté přihrádky. Představte si sebe jako archeologa, který stojí před vstupem do starobylé egyptské pyramidy. Každý pohyb a každý krok musí být promyšlený a přesný, protože jedině správné řešení vám odemkne tajemství, která tato komora ukrývá. Vyzvěte svou mysl a podnikněte cestu do srdce egyptského tajemství s tímto zábavným hlavolamem. Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Horovo oko , Scx compact rally xtreme (8436572911352)

RECENTTOYS C'est La Vie

Detail

RECENTTOYS C'est La Vie z kategorie Vědomostní, od značky RecentToys, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS C'est La Vie , Jbl xtreme 3 černý (jblxtreme3blkeu)

Hlavolam Recenttoys skewb Extreme

Detail

Každá stěna musí mít stejnou barvu! Mnohostěn Xtreme posouvá zábavu do extrému. Je to náročné, ale ne natolik, že byste jej nebyli schopni vyřešit! Je to jeden z nejkrásnějších geometrických tvarů, které kdy hlavolam měl, symetrický ze všech úhlů. Doporučený věk: 9+ (bambule.cz)

Podobné produkty ako Hlavolam Recenttoys skewb Extreme , Gsi pura keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat (885109)

RecentToys – Brainstring advanced (8717278850221)

RecentToys – Brainstring advanced (8717278850221)
Detail

Hlavolam - materiál plast, lehká obtížnost, vhodné od 7 let Brainstring Advanced je složitější verze hlavolamu Brainstring ve tvaru průhledného mnohoúhelníku s více barvami. Cílem je postupně přesunout barevné knoflíky do otvorů tak, aby na každé straně mnohoúhelníku byly pouze knoflíky jedné barvy a uvnitř hlavolamu nevznikl žádný uzel a provázky se nekřížily. Může se to zdát jednoduché, ale při řešení se pekelně zapotíte.Hlavolamy od společnosti Recent Toys jsou skvělá volba pro rozvoj motorických i inteligenčních schopností dětí i dospělých. Potrapte své mozkové buňky a nakonec budete odměněni vítězstvím v podobě rozluštění hlavolamu. Hlavolamy Recent Toys jsou ideálním společníkem na cesty i na doma.Parametry a specifikace:Materiál:plastDoporučený věk:7+Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys – Brainstring advanced (8717278850221) , Zábavná kostka (8592190252762)

RECENTTOYS Pyraminx Edge (885149)

RECENTTOYS Pyraminx Edge (885149)
Detail

Hlavolam - materiál plast, vhodné od 7 let (alza.cz)

Podobné produkty ako RECENTTOYS Pyraminx Edge (885149) , Motorická kostka (4019359842137)

RecentToys – Gear Cube (8717278850320)

RecentToys – Gear Cube (8717278850320)
Detail

Hlavolam - materiál plast, střední obtížnost, vhodné od 7 let Hlavolam Zubatá kostka od značky RecentToys potěší všechny milovníky hlavolamů, logických her a rébusů. Jedná se o modifikaci oblíbené Rubikovy kostky. Klasický tvar kostky nabízí spoustu dalších možností, vzrušující zábavu vám poskytnou ozubené rohy, vnitřní jádro a převody, které vyžadují dvanáct 90° otočení k dokončení jedné otáčky. Smyslem hry je sestavit hlavolam do původního tvaru krychle, aby každá strana měla stejnou barvu. Hračka pomáhá rozvíjet logické myšlení a strategii, je vhodná pro děti od 7 let. Přijmi skutečnou výzvu a zdolej tento jedinečný hlavolam. (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys – Gear Cube (8717278850320) , Krotitelé duchů (2016) - blu-ray (bd001370)

Recenttoys Hollow Cube (8717278850795)

Recenttoys Hollow Cube (8717278850795)
Detail

Hlavolam - materiál plast, střední obtížnost, vhodné od 7 let Hlavolam Recenttoys Hollow Cube je zábavná hra pro děti, díky které si mohou procvičovat své logické myšlení a motoriku. Hra zaujme jak děti tak dospělé. Tento hlavolam povznesl rubikovu kostku na vyšší úroveň. Hra je určena pro 1 hráče. Tato jedinečná kostka nemá žádné vnitřní jádro. Můžete tak sledovat, jak se jednotlivé dílky pohybují. Na první pohled zaujme její originální design. Vypadá to jednoduše? Tak zkuste sestavit svůj hlavolam. Své mozkové závity můžete potrápit kdekoliv. Třeba při dlouhých cestách nebo v čekárně u doktora. Svůj hlavolam Recenttoys můžete mít stále u sebe. Klíčové vlastnosti hlavolamu Recenttoys Hollow CubeProcvičte své logické myšlení a motorikuLogická hraHlavolam Recenttoys Hollow Cube je hra pro 1 hráče Kostka nemá vnitřní jádroSledujte, jak se jednotlivé dílky pohybují Pro děti od 9 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hollow Cube (8717278850795)

RecentToys Pocket Cube (8717278850597)

RecentToys Pocket Cube (8717278850597)
Detail

Hlavolam - materiál plast, střední obtížnost, vhodné od 9 let Značka Recent Toys přináší milovníkům logiky, matematiky, představivosti a hádanek celou sérii úžasných hlavolamů. Jsou zcela originální, jedinečné, vysoce kvalitně zpracované a vhodné téměř pro všechny věkové kategorie. Mají tři věci společné - snadno se dají vysvětlit, jsou postaveny tak, aby váš mozek hledal nové cesty k jejich vyřešení, a jsou odolné - abyste je mohli řešit nejen vy, ale i vaši kamarádi či známí. V tomto balení najdete velice zajímavou kostku Pocket Cube. Zábava může začít! Klíčové vlastnosti hlavolamu Pocket CubeHlavolam značky Recent ToysOsa kostky mimo střed, 2 různé velikosti segmentůOriginální vzhled hlavolamuVelice kvalitní a odolné zpracováníDoporučený věk: od 9 let Pocket CubeTato kostka na první pohled vypadá jednoduše, ale nic není, jak se zdá! Osa kostky vede mimo střed, a navíc na ní najdete dvě různé velikosti dílků. Rozložte ji do... (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys Pocket Cube (8717278850597)

RecentToys – Morph`s Egg (8717278850412)

RecentToys – Morph`s Egg (8717278850412)
Detail

Hlavolam - materiál plast, střední obtížnost, vhodné od 7 let Představujeme unikátní hlavolam ve tvaru vajíčka, který dokonale potrápí vaše IQ. Vajíčko se zaměřuje zejména na rozvíjení prostorového vnímání, logiky a strategie, takže je vhodné pro všechny děti školou povinné. Samozřejmě bude perfektní výzvou i pro jejich rodiče. Samotný hlavolam funguje na velice jednoduchém principu. Stačí vajíčko otočit libovolným směrem v jeho ose, čím dochází k postupné ztrátě jeho tvaru. Dokážete poté puzzle poskládat zpět do původního tvaru vejce? Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. (alza.cz)

Podobné produkty ako RecentToys – Morph`s Egg (8717278850412)

Recenttoys Hlavolam - Jean Claudeův zámek

Detail

Ponořte se do brilantního designu od Jeana Claude Constantina. Žádný klíč není potřeba, pouze chytrá a kreativní mysl. Projděte tímto inteligentním bludištěm a odhalte tajemství tohoto úžasného zámku. Jean Claude Constantin je známý svými inovativními a fascinujícími hlavolamy, které dokáží pobavit i ty nejnáročnější mozky. Tento produkt je dalším důkazem jeho schopností a kreativity. Bez potřeby klíče se spoléhejte pouze na svou intuici a schopnost přemýšlet mimo běžné mantinely. Získejte nejen zábavu, ale také posunujte své myšlení na novou úroveň. Jste připraveni na výzvu? Doporučený věk: 14+ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Hlavolam - Jean Claudeův zámek

Recenttoys Mini Divers Helmet (8717278850771)

Recenttoys Mini Divers Helmet (8717278850771)
Detail

Hlavolam - materiál plast, střední obtížnost, vhodné od 9 let Hlavolam Recenttoys Mini Divers Helmet je zábavná hra pro děti, díky které si mohou procvičovat své logické myšlení a motoriku. Hra zaujme jak děti tak dospělé. Tento hlavolam povznesl rubikovu kostku na vyšší úroveň. Hra je určena pro 1 hráče. Uchvátí vás jeho mini provedení. Hlavolam si můžete přidělat na klíče a mít ho tak stále u sebe a zabavit se tak třeba v dlouhé frontě či na cestách. Vlastnosti hlavolamu Recenttoys Mini Divers HelmetHlavolam procvičí logické myšlení a motorikuSenzační zábava pro děti i dospěléRecenttoys Mini Divers Helmet ve formě klíčenkyLogická hraPro 1 hráčeVhodné pro děti od 9 let Popis hryRecenttoys Mini Divers HelmetV hlavolamu Recenttoys Mini Feliks Pillow bude vaším úkolem vytvořit na potápěčské helmě barevná kolečka. Hlavolam můžete otáčet různými směry. Hlavolam je důmyslně zpracovaný, tudíž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Recenttoys Mini Divers Helmet (8717278850771)

GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat 885109

GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat 885109
Detail

Barevné provedení: bílá mat Výpust s keramickou zátkou není v ceně umyvadla Další barevné varianty: 885116 885126 885108 885105 885115 885104 885117 bistro mat černá mat creta mat tortora mat giaccio mat agave mat cenere mat EAN: 8032937823188 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat 885109

GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat (885109)

GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat                                          (885109)
Detail

Umyvadlo na desku, keramické, kulaté, rozměry: 16 × 42 × 42 cm (V׊×H), bílá barva Uvažujete o opravě koupelny nebo se chystáte jen nahradit dosloužilý kus? Umyvadlo GSI je fortelně zpracované a zalíbí se vám i jeho pěkný vzhled. Díky svým rozměrům i stylu se uplatní ve větší i menší koupelně. Tvarem se jedná o kulaté umyvadlo a patří k oblíbené klasice. Na jeho vzhled i vlastnostnosti má vliv použitý materiál, u tohoto umyvadla keramika. Instalace umyvadla GSI vás překvapí svou jednodnoduchostí. Jednoduše jej položíte na koupelnovou desku, tudíž můžete chlubit jeho designem. Rozměry tohoto kusu činí 16 × 42 × 42 cm Zásadní přednosti umyvadla GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat Klasické umyvadlo, jež najdeme téměř v každé koupelně Snadno ho uložíte na koupelnovou desku Materiál umyvadla GSI: keramika Běžný kulatý tvar Umyvadlo GSI měří 16 × 42 × 42 cm K jeho působivému vzhledu přispívá bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat (885109)

Dušička a Dušinka: Strašeníčko od ducha k duchu aneb Před duchy se pod duchnu neschováš

Dušička a Dušinka: Strašeníčko od ducha k duchu aneb Před duchy se pod duchnu neschováš
Detail

Audiokniha na CD - autor Radek Adamec; čte Barbora Hrzánová; Ota Jirák; Jiří Lábus; Jan Přeučil Veselé příběhy o tom, jak se dva urejpaní, hašteřiví a všeteční duchové rozhodli trošičku potrápit lidi. Vše směřuje venkoncem k jedinému. Pojďte pane, budeme je strašit, až se budou bát aneb před duchy se pod duchnu neschováš. Opravdu skvělá dramatizace příběhů Dušičky a Dušinky v podání Oty Jiráka a Báry Hrzánové. Vše doplněno poutavou symfonickou hudbou. Kromě Dušičky a Dušinky se vám představí i vodník Mokrejš (J. Lábus) a hrobník Kosťa Hnátek (J. Přeučil). Inspirací k sepsání těchto příběhů byla animovaná pohádka Jiřího Trnky - Dva mrazíci, v podání skvělého Jana Wericha a Vlasty Buriana. Seznam pohádek: 1. Před duchy se pod duchnu neschováš 2. Jak si na Dušičky uspořádali maškarní rej 3. Hurá na ně, aneb pojďte pane, budeme je strašit 4. Na návštěvě u hradních strašidel 5. Jak se perou duchové 6. Hastrmanské snění o dušičkách, aneb na mou duši, duch má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dušička a Dušinka: Strašeníčko od ducha k duchu aneb Před duchy se pod duchnu neschováš

Život v Duchu svatém - Jiří Vacek

Detail

Podrobný popis praxe, která vede po poznání Já k obnově jeho spojení s absolutním vědomím Já jsem ve všech božských principech: ve vědomí, lásce, tvořivé moci a inteligenci. Cílem je poznání jednoty Krista v nás s Otcem, átman, brahman, naší buddhovské podstaty s Buddhovým nestvořeným, a následné vysvobození z utrpení ze zrodů v nebožském světě. To je Ježíšův výstup k Otci, uvědomění jednoty átman s brahman a naší buddhovské podstaty s Buddhovou nirvánou, neprojevenou prázdnotou. Navržená praxe je určena všem, kteří se upřímně snaží o poznání Pravdy, takové jaká je. Nevyžaduje odchod ze společnosti, ale mohou ji provádět všichni bez rozdílů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Život v Duchu svatém - Jiří Vacek

Život v Duchu svatém - Jiří Vacek

Detail

Pokračování prvého dílu "Život v Duchu svatém" je celé věnováno závěrečné části stezky, kterou je plný a vědomý návrat do života v Bohu. Křesťané tomuto završení stezky říkají výstup k Otci, hinduisté uvědomění brahman a buddhisté Buddhovo nezrozené. Je splněním podmínek, které jsou nezbytné pro dosažení vysvobození po odložení hmotného těla ze zrodů v nebožských světech, ve kterých trpíme v nesvobodě, neboli nirvány. Kniha uvádí praxi, jak toho dosáhnout láskou, pomocí božské tvořivé moci, rozvojem nejvyšší moudrosti a spojením osobního vědomí Já jsem s vědomím absolutním na základě jejich soupodstatnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Život v Duchu svatém - Jiří Vacek

V duchu Edgara Allana Poea - Bortnik Krzysztof

V duchu Edgara Allana Poea - Bortnik Krzysztof
Detail

Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ke známým autorům rozhodně patří i Bolesław Prus. Mezi ty méně známé, ale stále velmi kvalitní se řadí například Karol Irzykowski nebo Stefan Grabiński, jehož dílo je v Polsku i u nás znovu objevováno a vydáváno. A je zde i několik zajímavých děl daleko méně známých polských literátů, kteří své řemeslo perfektně ovládali a jež můžeme spolu s těmi známějšími a proslulejšími s čistým svědomím zařadit mezi duchovní dědice díla E. A Poea. (patro.cz)

Podobné produkty ako V duchu Edgara Allana Poea - Bortnik Krzysztof

Křest v Duchu Svatém - Doktrinální komise ICCRS

Detail

Dokument Křest v Duchu svatém vyšel v roce 2017 u příležitosti 50. výročí vzniku Katolické charismatické obnovy pod hlavičkou doktrinální komise ICCRS (nyní CHARIS International – koordinační ústředí Obnovy se sídlem ve Vatikánu). Zkoumá nejen biblické a patristické prameny, souvislost s iniciačními svátostmi a pastorační aspekty, ale především mnohotvárné ovoce této milosti, která proměňuje životy milionů lidí po celé světě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Křest v Duchu Svatém - Doktrinální komise ICCRS

MiniPEDIE Veselý Halloween, malý duchu! - Nathalie Choux

Detail

Malý duch se chystá na Halloween - zdobí dům, bere si masku a vyřezává dýni. Sledujte, jak bude s kamarády koledovat. Dostane od sousedů spoustu sladkostí? Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku. Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout, zatáhnout nebo otočit a hned bude váš malý objevitel znát odpovědi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako MiniPEDIE Veselý Halloween, malý duchu! - Nathalie Choux

Být tělem - žít v duchu - Markéta Machková

Detail

Osobitá interpretace "dialogického jednání" jako ústřední myšlenky prof. Ivana Vyskočila v jeho specifickém pojetí herectví a autorství. Markéta Machková (1984) je nahlíží ve světle filosofie vztahu Martina Bubera a křesťanské nauky. Spíše než teoretickým pojednáním je tato práce autobiografickým bildungsrománem, neboť odborné úvahy jsou vpleteny do přediva živého vyprávění o vlastním duchovním zrání - ať už k němu přispěl pobyt Erasmus ve Francii, nalezení ztraceného otce, či studium na DAMU. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Být tělem - žít v duchu - Markéta Machková

Meditace. Naslouchejte svému duchu - José Lorenzo-Fuentes

Detail

Kniha vám pomůže objevovat mocnou a kreativní sílu lidského ducha, již lze probudit meditací. Provede vás úvodem do meditačních technik, přičemž vás seznámí s různými typy meditací od buddhistické, přes japonskou, čínskou a tibetskou až po meditační vizualizaci, modlitbu a hypnózu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Meditace. Naslouchejte svému duchu - José Lorenzo-Fuentes

Velké probuzení v duchu bytostného vlastenectví - Stanislav Balík

Detail

Tato kniha je světlem na konci tunelu pro všechny vlastence v naší vlasti. ČESKO – SLOVENSKÉ národní obrození v duchu bytostného vlastenectví je jedinou nadějí pro přežití našeho národa. Žijeme v éře Zániku Západu, a proto Západ proti Východu rozpoutal třetí světovou hybridní válku. Tato válka za optimistického předpokladu, že se nepoužijí jaderné zbraně bude trvat třicet let a během té doby je nezbytné náš národ obrodit v duchu bytostného vlastenectví. Máme pozitivní příklad v Maďarsku kde Viktor Orbán celému světu dokázal, co může dokázat desetimilionový národ, pokud má bytostně vlasteneckého vůdce v čele národa a státu. Maďarsko má bytostně vlasteneckou elitu a v bytostně vlasteneckém duchu je celý národ formován. Úkolem ČESKO – SLOVENSKÉHO národního obrození je vykovat bytostně vlasteneckou elitu, která se v příhodnou dobu ujme procesu řízení v naší zemi a začne budovat národní stát v duchu bytostného vlastenectví, jak se dnes děje v Maďarsku. Musíme počítat s třicetiletou válkou a bojem o přežití našeho národa a státu. Jen ten je hoden života a bytí kdo rve se o něj den co den. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Velké probuzení v duchu bytostného vlastenectví - Stanislav Balík

O duchu zákonů II. - Charles de Secondat Montesquieu

Detail

Druhý díl tohoto zásadního spisu dějin politické filosofie a politickésociologie nebyl dosud nikdy do češtiny přeložen, přestože dvousvazkovédílo tvoří jednolitý celek. Stejně jako první díl i tento svazek je opatřen předmluvou překladatele a vysvětlivkami. Součástí knihy je téžpřeklad Obrany "Ducha zákonů", v níž se Montesquieu vyrovnávás útoky jezuitů a jansenistů na svou knihu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako O duchu zákonů II. - Charles de Secondat Montesquieu

Duchové ze záhrobí - Hledači duchů 4 - Simon R. Green

Detail

Seznamte se se zaměstnanci Carnackiho institutu – JC Chance: vedoucí týmu, statečný, šarmantní a až nesnesitelně arogantní; Melody Chambersová: technočarodějka, která udržuje v chodu veškerou jejich nadpřirozenobijeckou výbavu a Štístko Jack Palmer: děsivě ponurý telepat. Jejich popis práce: udělat NĚCO s duchy, uložit je k věčnému odpočinku, vypudit je a když to nepůjde po dobrém, tak jim nakopat ty jejich ektoplazmatické zadky…Jejich nejnovější úkol zavede JC a jeho tým do malé vesničky na venkově, která se pyšní slavnou strašidelnou hospodou. JC se zprvu domnívá, že duchové U Králova erbu jsou spíš městský mýtus než něco, co vyžaduje zásah Hledačů duchů. Ukáže se ale, že jedna z historek má pravdivé jádro: ta o ženě, která v hostinci našla útočiště před neobvyklou bouří, večer odešla na kutě do svého pokoje – a zmizela navždy.Ta neobvyklá bouře… se patrně hodně podobala té, která začala zuřit venku, sotva Hledači duchů dorazili do hostince.Členové týmu se pustí do pátrání, ale záhy jsou jeden po druhém nuceni čelit nepříjemným pravdám o sobě, o svých vztazích a strašení jako takovém – pravdám, které by mohly Štístka Jacka popostrčit přes okraj příčetnosti k šílenství, jehož se vždycky bál… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Duchové ze záhrobí - Hledači duchů 4 - Simon R. Green

Coleman C100 Xtreme

Coleman C100 Xtreme
Detail

Malá a skladná plynová kartuše se zimní směsí je vhodná mimo jiné pro použití v kombinaci s vařičem Fyrestorm PCS. Hmotnost: 194g; Obsahuje: 100g plynu (40% propan, 60% butan); Doba provozu: cca dva dny (patro.cz)

Podobné produkty ako Coleman C100 Xtreme

Mozos OUTDOOR-XTREME

Mozos OUTDOOR-XTREME
Detail

Bezdrátový přenosný reproduktor Vysoce výkonný bezdrátový přenosný reproduktor od Mozos vhodný pro piknik v parku, zahradní slavnost, nebo párty přímo u vás doma, když zrovna rodiče odjeli a vy máte volný dům celý pro sebe. Outdoor-Extreme navíc disponuje voděodolností třídy IPX6, takže ho bez problému můžete umístit i k bazénu. Dále nabízí vestavěný mikrofon pro telefonování a komunikaci s hlasovým asistentem, funkci TWS pro připojení druhého reproduktoru a NFC technologii pro ultra rychlé připojení streamovacího zařízení. Bezdrátová komunikace probíhá prostřednictvím technologie Bluetooth 5.0 (s kodeky (A2DPV1.2, AVRCPV1.4, GAVDPV1.2, AVDTPV1.2, SPPV1.2, AVCTPV1) do vzdálenosti až 10 m. Uvnitř robustní konstrukce se nachází dva výškové a dva basové reproduktory, jenž vám zprostředkují maximální výkon až 80 W, nebo integrovaná baterie s výdrží 10 hodin, takže se bez problému prohrajete až do ranních hodin. Ergonomické tvarované madlo a kompaktní rozměry vám umožní snadný transport, takže budete mít reproduktor stále po ruce, ať už jste ve městě, na pláži, nebo uprostřed divočiny. Reproduktor také obsahuje USB port pro nabíjení vašeho smartphonu, tabletu nebo MP3 přehrávače a AUX vstup pro připojeni starších zařízení bez Bluetooth technologie. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Mozos OUTDOOR-XTREME
RecentToys Hollow Skewb Kostka (8717278850986), RECENTTOYS Dvojičky (885112), RecentToys - Icosoku (8717278850252), RECENTTOYS Shoda! (885111), RecentToys – Dynacube (8717278850542), Strom duchů, Brigády duchů, Hora Duchů (), Let duchů, Dům duchů, Svatba duchů (), RECENTTOYS Pyraminx Edge (885149), RecentToys – Ghost Cube (8717278850450), RecentToys – Gear Cube (8717278850320), RECENTTOYS Maltese Gear (885150), RecentToys Pocket Cube (8717278850597), Recenttoys Hollow Cube (8717278850795), SONAX Xtreme (238241), Smart - Lovci Duchů (8595558302475), Kniha Král duchů (8595637001060), Krotitelé duchů (2016) - DVD (D007608), jbl xtreme modry doprava zdarma, JBL XTREME 3 modrý (JBLXTREME3BLUEU), JBL XTREME 2 gunmetal (JBLXTREME2GM), SCX Compact Rally Xtreme (8436572911352), JBL XTREME 3 černý (JBLXTREME3BLKEU), GSI PURA keramické umyvadlo na desku průměr 42 cm, bílá mat (885109), Zábavná kostka (8592190252762), Motorická kostka (4019359842137), Krotitelé duchů (2016) - Blu-ray (BD001370)