Puzzle podložka k vláčkodráze 82057

Produkt Puzzle podložka k vláčkodráze 82057 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Puzzle podložka k vláčkodráze 82057 upraviť a produkt hľadať znova.

Puzzle podložka k vláčkodráze 82057

Detail

Puzzle podložka k vláčkodráze 82057 z kategorie Ostatní, od značky Ostatní, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Puzzle podložka k vláčkodráze 82057 , Podložka pod puzzle 5000

Woody Příslušenství k vláčkodráze Metro

Woody Příslušenství k vláčkodráze Metro
Detail

Woody Příslušenství k vláčkodráze Metro je vyrobeno ze dřeva a krásně vybarveno sytými barvami. Chlapci mohou zařadit novou soupravu ke stávajícím mašinkám své vláčkodráhy. Nové soupravy i příslušenství k vláčkodráze jsou kompatibilní i s jinými značkami. Přednosti: skládání drah podporuje představivost dětí kvalitní materiál i zpracování Obsah balení: 2 vagony, 1 metro Doplňte chlapcům vláčkodráhu o novou soupravu! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast, magnet Počet dílů: 3 Rozměry soupravy: 21,5 x 3 cm Rozměry balení: 23 x 9 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Příslušenství k vláčkodráze Metro , Podložka na puzzle 5000 dílků

Hape Velká sada - koleje k vláčkodráze

Hape Velká sada - koleje k vláčkodráze
Detail

Postav si s Hape vláčkodráhu a pokaždé jinak. S tímto mostem si rozšíříš možnosti hraní s tvými vláčkodráhami. Podrobnosti: Materiál: dřevo Jednotlivých dílů: 24 Věk: Od 3 let. Upozornění Nevhodné pro děti do 3 let. Používat pouze za dozoru dospělých. Nebezpečí zranění. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hape Velká sada - koleje k vláčkodráze , Trefl puzzle kočky 1000 dílků + podložka pod puzzle (93077)

Brio Moje první zvuková signalizace k vláčkodráze

Brio Moje první zvuková signalizace k vláčkodráze
Detail

Zvuková signalizace je určena k vláčkodráze Brio, je také kompatibilní s dřevěnými dráhami Woody, Maxim, Heros a Bino. Značka Brio zaštiťuje švédskou firmu vyrábějící hračky déle než 130 let. Tato firma byla světově první, která začala vyrábět dřevěné vlačkodráhy a postupně navázala produkcí dalších dřevěných hraček. Tyto jsou vyráběny z tvrdého bukového dřeva těženého v trvale udržitelných lesích. Hračky jsou jednoduchého designu z vysoce kvalitním zpracováním. Funkčnost: zvonek se rozezní pokaždé vždy po průjezdu vláčku Doplňte dětem vláčkodráhu o zvukovou signalizaci! Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: dřevo, kov, plast Délka včetně koleje: 8 cm Výška signalizace: 8,5 cm Rozměry balení: 10 x 8 x 11 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Brio Moje první zvuková signalizace k vláčkodráze , Trefl puzzle letní alpy 1000 dílků + podložka pod puzzle (5900511907247)

Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, červená

Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, červená
Detail

Moderní červená lokomotiva je vhodná jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatná mašinka. Přepínač lokomotivy s předním a zadním pohonem je umístěný na její střeše, díky čemuž si užijete spoustu zábavy. Součástí lokomotivy je i strojvedoucí umístěný v kabině lokomotivy. Jednotlivé vagony lokomotivy se dají spojit magnetem a vytvořit tak mašinku dlouhou jak jen budete chtít. Lokomotiva je kompatibilní se všemi vláčkodráhami dostupnými na našem trhu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, červená , Trefl puzzle horská vyhlídka 1000 dílků + podložka pod puzzle (93079)

Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, zelená

Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, zelená
Detail

Moderní zelená lokomotiva je vhodná jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatná mašinka. Přepínač lokomotivy s předním a zadním pohonem je umístěný na její střeše, díky čemuž si užijete spoustu zábavy. Součástí lokomotivy je i strojvedoucí umístěný v kabině lokomotivy. Jednotlivé vagony lokomotivy se dají spojit magnetem a vytvořit tak mašinku dlouhou jak jen budete chtít. Lokomotiva je kompatibilní se všemi vláčkodráhami dostupnými na našem trhu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Moderní elektrická mašinka k vláčkodráze, zelená , Podložka pod puzzle do 1500 dílků (ikonka_kx5660)

Woody Autíčko Policie s panáčky k vláčkodráze, modrá

Woody Autíčko Policie s panáčky k vláčkodráze, modrá
Detail

Policejní vozidlo v barvách českých záchranných složek doplněné o plastové figurky policisty a vězně je vhodné jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatné autíčko. Figurky policisty a vězně jsou zhotovny s pohyblivými klouby a navrženy do posledního detailu, včetně vychytaného policejního auta. Grafický design českých výtvarníkůVhodné jako příslušenství k vláčkodráhám WOODY a kompatibilní i s ostatními vláčkodráhami nabízenými na našem trhu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Autíčko Policie s panáčky k vláčkodráze, modrá , Trefl puzzle balóny nad kappadokií 1000 dílků + podložka pod puzzle (5900511907254)

Woody Autíčko Ambulance s panáčky k vláčkodráze, žlutá

Woody Autíčko Ambulance s panáčky k vláčkodráze, žlutá
Detail

Ambulantní vozidlo v barvách českých záchranných složek doplněné o plastové figurky doktora a pacienta je vhodné jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatné autíčko. Postavičky jsou zhotoveny s pohyblivými klouby a detaily odpovídající realitě. Grafický design českých výtvarníků. Vhodné jako příslušenství k vláčkodráhám WOODY a kompatibilní i s ostatními vláčkodráhami nabízenými na našem trhu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Autíčko Ambulance s panáčky k vláčkodráze, žlutá , Podložka k nosiči kol thule 592/593 (50269) (th50269)

Woody Autíčko Hasiči s panáčkem k vláčkodráze, červená

Woody Autíčko Hasiči s panáčkem k vláčkodráze, červená
Detail

Hasičské vozidlo v barvách českých záchranných složek doplněné figurkou hasiče je vhodné jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatné autíčko. Postavička hasiče je zhotovena s pohyblivými klouby a detaily odpovídající realitě, hasičské auto je opatřeno vychytávkami jako je pohyblivý žebřík a hasičská hadice. Grafický design českých výtvarníků.Vhodné jako příslušenství k vláčkodráhám WOODY a kompatibilní i s ostatními vláčkodráhami nabízenými na našem trhu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Autíčko Hasiči s panáčkem k vláčkodráze, červená , Trefl puzzle koláž měst paříž-benátky-londýn 1000 dílků + podložka pod puzzle (93080)

Woody Příslušenství k vláčkodráze Diesel lokomotiva s nákladním vlakem

Woody Příslušenství k vláčkodráze Diesel lokomotiva s nákladním vlakem
Detail

Woody Příslušenství k vláčkodráze Diesel lokomotiva s nákladním vlakem je vyrobena ze dřeva a krásně vybarvená sytými barvami. Chlapci mohou zařadit novou soupravu ke stávajícím mašinkám své vláčkodráhy. Nové soupravy i příslušenství k vláčkodráze je kompatibilní i s jinými značkami. Přednosti: skládání drah podporuje představivost dětí kvalitní materiál i zpracování Obsah balení: 2 vagony, 1 nákladní vlak Doplňte chlapcům vláčkodráhu o novou soupravu! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast, magnet Počet dílů: 3 Rozměry soupravy: 21,5 x 3 cm Rozměry balení: 23 x 9 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Příslušenství k vláčkodráze Diesel lokomotiva s nákladním vlakem , Bull's rubber dart mat - koberec k terči - gumová podložka (122989)

Woody Sada autíček Stavební stroje k vláčkodráze, mix barev

Woody Sada autíček Stavební stroje k vláčkodráze, mix barev
Detail

Dřevěná autíčka jako sada stavebních strojů, doplněná o plastové doplňky a figurky s pohyblivými klouby, je vhodná jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatná autíčka. Figurky postaviček jsou navrženy do posledního detailu s vychytanými doplňky. Sada obsahuje stavební auta: míchačka, válec, bagr a nákladní vůz, které jsou doplněny o výstražné dopravní značky. Celá sada je tak skvěle připravena ke kompletní hře. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Sada autíček Stavební stroje k vláčkodráze, mix barev , Hms prp01 podložka k protahování a masáži zad (17-44-350)

Woody Sada autíček Užitkové vozy k vláčkodráze, mix barev

Woody Sada autíček Užitkové vozy k vláčkodráze, mix barev
Detail

Dřevěná autíčka jako sada užitkových vozidel, doplněná o plastové doplňky a figurky s pohyblivými klouby, je vhodná jako doplněk k vláčkodráze či jako samostatná autíčka. Figurky postaviček jsou navrženy do posledního detailu s vychytanými doplňky. Sada obsahuje vyladěná užitková auta: pošta, popeláři, jeřáb, nákladní auto, která obsahují pohyblivé části. Celá sada je tak skvěle připravena ke kompletní hře. (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody Sada autíček Užitkové vozy k vláčkodráze, mix barev , Clementoni puzzle směr k pokladu 1500 dílků (8005125318087)

Woody Příslušenství k vláčkodráze Parní lokomotiva s uhlím a osobními vagony

Woody Příslušenství k vláčkodráze Parní lokomotiva s uhlím a osobními vagony
Detail

Woody Příslušenství k vláčkodráze Parní lokomotiva s uhlím a osobními vagony je vyrobena ze dřeva a krásně vybarvená sytými barvami. Chlapci mohou zařadit novou soupravu ke stávajícím mašinkám své vláčkodráhy. Nové soupravy i příslušenství k vláčkodráze je kompatibilní i s jinými značkami. Přednosti: skládání drah podporuje představivost dětí kvalitní materiál i zpracování Obsah balení: 3 vagony a 1 lokomotiva Doplňte chlapcům vláčkodráhu o novou soupravu! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast, magnet Počet dílů: 4 Rozměry soupravy: 35 x 3 cm Rozměry balení: 36 x 9 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Woody Příslušenství k vláčkodráze Parní lokomotiva s uhlím a osobními vagony , Hms prp02 podložka k protahování a masáži zad červená (17-44-361)

Intex 29081 Puzzle podložka k bazénu 50 × 50 cm

Intex 29081 Puzzle podložka k bazénu 50 × 50 cm
Detail

Protiskluzová pěnová podložka Intex o rozměrech 50 × 50 cm. Vyrobena z odolného polyethylenového materiálu v tmavě modré barvě. Velmi snadno se skládá. V balení naleznete celkem 8 ks. Není vhodné používat jako podložku pod bazény. (mall.cz)

Podobné produkty ako Intex 29081 Puzzle podložka k bazénu 50 × 50 cm , Bull's heavy duty rubber dart mat - koberec k terči - gumová podložka (225729)

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0024

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0024
Detail

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS je ideálním pomocníkem pro cvičení nebo posilování, ale také může sloužit jako hrací plocha pro děti. Měkká, zároveň zvukotěsná podložka vám zajistí pohodlné místo na trénink. Snadno a rychle složíte a schováte. Skvělý povrch pro jógu a fitness, vhodná i pro zajištění bezpečné hry pro ty nejmenší. Protiskluzový povrch, EVA pěna, snadná údržba.Pěnová podložka SPRINGOS je ve formě puzzle, každá o velikosti 32x32 cm. Celkový počet unikátních dílů je 96, samotných puzzle částí pak 72, každá o tloušťce 1 cm. Při rozložení všech dílů získáte celkový rozměr 186x186 cm. V odstínech bílé, šedé a růžové, s protiskluzovým povrchem, vyrobené z kvalitního materiálu, získáte velký prostor pro cvičení, posilování, jógu nebo fitness, stejně tak ji můžete použít jako hrací a bezpečný prostor pro vaše dítě.Na údržbu stačí pouze vlhký hadřík, navíc podložka i výrazně snižuje hladinu hluku a zabraňuje poškození podlahy, proto je vhodná například i do tělocvičny. Podložka je voděodolná, neabsorbuje vlhkost ani pot.Hlavní přednosti:kvalitní materiálvoděodolnésnižuje hladinu hlukusnadné složení během chvíleprotiskluzový povrchnenáročná údržbaParametry výrobku:barva: odstíny bílé, šedé a růžovémateriál: EVA pěnatloušťka: 1 cmcelkový rozměr v rozloženém stavu: 186x186 cmpočet puzzle: 72rozměr puzzle: 32x32 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0024 , Enjoy puzzle slunečná cesta k moři 1000 dílků (1747)

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0026

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0026
Detail

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS je ideálním pomocníkem pro cvičení nebo posilování, ale také může sloužit jako hrací plocha pro děti. Měkká, zároveň zvukotěsná podložka vám zajistí pohodlné místo na trénink. Snadno a rychle složíte a schováte. Skvělý povrch pro jógu a fitness, vhodná i pro zajištění bezpečné hry pro ty nejmenší. Protiskluzový povrch, EVA pěna, snadná údržba.Pěnová podložka SPRINGOS je ve formě puzzle, každá o velikosti 60x60 cm. Celkový počet unikátních dílů je 27, samotných puzzle částí pak 9, každá o tloušťce 1,2 cm. Při rozložení všech dílů získáte celkový rozměr 179x179 cm. V odstínech bílé a šedé a černé, s protiskluzovým povrchem, vyrobené z kvalitního materiálu, získáte velký prostor pro cvičení, posilování, jógu nebo fitness, stejně tak ji můžete použít jako hrací a bezpečný prostor pro vaše dítě.Na údržbu stačí pouze vlhký hadřík, navíc podložka i výrazně snižuje hladinu hluku a zabraňuje poškození podlahy, proto je vhodná například i do tělocvičny. Podložka je voděodolná, neabsorbuje vlhkost ani pot.Hlavní přednosti:kvalitní materiálvoděodolnésnižuje hladinu hlukusnadné složení během chvíleprotiskluzový povrchnenáročná údržbaParametry výrobku:barva: bílá/šedá/černámateriál: EVA pěnatloušťka: 1,2 cmcelkový rozměr v rozloženém stavu: 179x179 cmpočet puzzle: 9rozměr puzzle: 60x60 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0026 , Eurographics panoramatické puzzle jedeme k babičce 1000 dílků (628136653312)

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0028

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0028
Detail

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS je ideálním pomocníkem pro cvičení nebo posilování, ale také může sloužit jako hrací plocha pro děti. Měkká, zároveň zvukotěsná podložka vám zajistí pohodlné místo na trénink. Snadno a rychle složíte a schováte. Skvělý povrch pro jógu a fitness, vhodná i pro zajištění bezpečné hry pro ty nejmenší. Protiskluzový povrch, EVA pěna, snadná údržba.Pěnová podložka SPRINGOS je ve formě puzzle, každá o velikosti 30x30 cm. Celkový počet unikátních dílů je 26, samotných puzzle částí pak 12, každá o tloušťce 1 cm. Při rozložení všech dílů získáte celkový rozměr 118x90 cm. V odstínech bílé a šedé a růžové, s protiskluzovým povrchem, vyrobené z kvalitního materiálu, získáte velký prostor pro cvičení, posilování, jógu nebo fitness, stejně tak ji můžete použít jako hrací a bezpečný prostor pro vaše dítě.Na údržbu stačí pouze vlhký hadřík, navíc podložka i výrazně snižuje hladinu hluku a zabraňuje poškození podlahy, proto je vhodná například i do tělocvičny. Podložka je voděodolná, neabsorbuje vlhkost ani pot.Hlavní přednosti:kvalitní materiálvoděodolnésnižuje hladinu hlukusnadné složení během chvíleprotiskluzový povrchnenáročná údržbaParametry výrobku:barva: odstíny růžové/šedé/bílámateriál: EVA pěnatloušťka: 1 cmcelkový rozměr v rozloženém stavu: 118x90 cmpočet puzzle: 12rozměr puzzle: 30x30 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0028 , Clementoni puzzle všechno nejlepší k narozeninám! 30 dílků (20264)

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0027

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0027
Detail

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS je ideálním pomocníkem pro cvičení nebo posilování, ale také může sloužit jako hrací plocha pro děti. Měkká, zároveň zvukotěsná podložka vám zajistí pohodlné místo na trénink. Snadno a rychle složíte a schováte. Skvělý povrch pro jógu a fitness, vhodná i pro zajištění bezpečné hry pro ty nejmenší. Protiskluzový povrch, EVA pěna, snadná údržba.Pěnová podložka SPRINGOS je ve formě puzzle, každá o velikosti 60x60 cm. Celkový počet unikátních dílů je 27, samotných puzzle částí pak 9, každá o tloušťce 1,2 cm. Při rozložení všech dílů získáte celkový rozměr 179x179 cm. V odstínech růžové, šedé a černé, s protiskluzovým povrchem, vyrobené z kvalitního materiálu, získáte velký prostor pro cvičení, posilování, jógu nebo fitness, stejně tak ji můžete použít jako hrací a bezpečný prostor pro vaše dítě.Na údržbu stačí pouze vlhký hadřík, navíc podložka i výrazně snižuje hladinu hluku a zabraňuje poškození podlahy, proto je vhodná například i do tělocvičny. Podložka je voděodolná, neabsorbuje vlhkost ani pot.Hlavní přednosti:kvalitní materiálvoděodolnésnižuje hladinu hlukusnadné složení během chvíleprotiskluzový povrchnenáročná údržbaParametry výrobku:barva: růžová/černá/šedámateriál: EVA pěnatloušťka: 1,2 cmcelkový rozměr v rozloženém stavu: 179x179 cmpočet puzzle: 9rozměr puzzle: 60x60 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová puzzle podložka SPRINGOS FM0027 , Twistshake podložka

Ochranná puzzle podložka HMS MP12

Ochranná puzzle podložka HMS MP12
Detail

Modulární, ochranná podložka HMS MP12 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Výchozí balení je určeno pod jeden stroj, nebo lavičku. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Balení obsahuje 4 čtvercové a 8 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 4 částí (1 balení): 120 x 120 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 12 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka HMS MP12 , Clementoni puzzle spiderman: připraveni k boji maxi 104 dílků (8005125237166)

Ochranná puzzle podložka HMS MP12 PRO

Ochranná puzzle podložka HMS MP12 PRO
Detail

Modulární, ochranná podložka HMS MP12 PRO chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Výchozí balení je určeno pod jeden stroj, nebo lavičku. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Balení obsahuje 6 čtvercových a 10 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 6 částí (1 balení): 180 x 120 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 12 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka HMS MP12 PRO , Podložka na dort

Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10

Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10
Detail

Modulární, ochranná podložka ONE Fitness MP10 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Výchozí balení je určeno pod jeden stroj, nebo lavičku. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Balení obsahuje 4 čtvercové a 8 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 4 částí (1 balení): 122 x 122 cm Rozměr jedné části: délka: 61 cm šířka: 61 cm Tloušťka: 10 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10 , Akupresurní podložka gymbeam

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Detail

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm je podložka vhodná pro domácí cvičení, gymnastiku, aerobic a bojové sporty jako karate, kickbox či taekwondo. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu si z jednotlivých částí ve tvaru puzzle můžete sestavit jakýkoliv tvar či zvolit velikost kompletní sestavy. Toto řešení umožňuje i bezproblémové skladování. Po dokončení tréninku je možné lehké díly o velikosti 1x1 m naskládat na sebe, aby zabíraly co nejméně místa, nebo třeba schovat za nábytek. Ke každému dílu skládačky dostanete i čtyři boční "zakončovací" části, takže je nemusíte dokupovat zvlášť. Díky oboustrannému barevnému provedení si budete moci pohrát i s designem cvičební plochy. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm disponuje protiskluzovou úpravou. Ta zamezuje jakémukoliv pohybu podložky i na hladkých površích a garantuje tak bezpečnost cvičenců při tréninku. Povrch však není nijak drsný, takže je na dotyk příjemný a snadná je i jeho údržba. Vrstvy podložky jsou spojeny již při výrobě, nejsou lepeny, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou životnost bez jakýchkoliv potíží. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm nabízí širokou škálu využití, kdykoliv navíc můžete další díly přikoupit a cvičební plochu tím rozšířit.Technický popis: vhodná pro bojové sporty, aerobic či gymnastiku tlumí pády a skoky možnost skládání libovolných tvarů snadno rozšiřitelná odolný materiál protiskluzová úprava dlouhodobá životnost snadná údržba oboustranné barevné provedení zdravotně nezávadné materiál: PVC pěna rozměry: 100 x 100 cm tloušťka: 4 cm hmotnost: 3,7 kg vyrobeno v EU 1 kus podložky v balení včetně okrajových zakončovacích dílů není vhodná na odkládání činek, ostré předměty apod. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm , Gymbeam akupresurní podložka

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm
Detail

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm je podložka vhodná pro domácí cvičení, gymnastiku, aerobic a bojové sporty jako karate, kickbox či taekwondo. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu si z jednotlivých částí ve tvaru puzzle můžete sestavit jakýkoliv tvar či zvolit velikost kompletní sestavy. Toto řešení umožňuje i bezproblémové skladování. Po dokončení tréninku je možné lehké díly o velikosti 1x1 m naskládat na sebe, aby zabíraly co nejméně místa, nebo třeba schovat za nábytek. Ke každému dílu skládačky dostanete i čtyři boční "zakončovací" části, takže je nemusíte dokupovat zvlášť. Díky oboustrannému barevnému provedení si budete moci pohrát i s designem cvičební plochy. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm disponuje protiskluzovou úpravou. Ta zamezuje jakémukoliv pohybu podložky i na hladkých površích a garantuje tak bezpečnost cvičenců při tréninku. Povrch však není nijak drsný, takže je na dotyk příjemný a snadná je i jeho údržba. Vrstvy podložky jsou spojeny již při výrobě, nejsou lepeny, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou životnost bez jakýchkoliv potíží. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm nabízí širokou škálu využití, kdykoliv navíc můžete další díly přikoupit a cvičební plochu tím rozšířit.Technický popis: vhodná pro bojové sporty, aerobic či gymnastiku tlumí pády a skoky možnost skládání libovolných tvarů snadno rozšiřitelná odolný materiál protiskluzová úprava dlouhodobá životnost snadná údržba oboustranné barevné provedení zdravotně nezávadné materiál: PVC pěna rozměry: 100 x 100 cm tloušťka: 2 cm hmotnost: 1,5 kg vyrobeno v EU 1 kus podložky v balení včetně okrajových zakončovacích dílů není vhodná na odkládání činek, ostré předměty apod. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm , Xqmax darts dart mat puzzle - koberec k terči - 4 díly - red (286565)

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm
Detail

Protiskluzová skládací podložka, snadná možnost rozšíření, oboustranné barevné provedení, bezproblémové skladování, vhodná pro aerobic, gymnastiku či bojové sporty.. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm je podložka vhodná pro domácí cvičení, gymnastiku, aerobic a bojové sporty jako karate, kickbox či taekwondo. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu si z jednotlivých částí ve tvaru puzzle můžete sestavit jakýkoliv tvar či zvolit velikost kompletní sestavy. Toto řešení umožňuje i bezproblémové skladování. Po dokončení tréninku je možné lehké díly o velikosti 1x1 m naskládat na sebe, aby zabíraly co nejméně místa, nebo třeba schovat za nábytek. Ke každému dílu skládačky dostanete i čtyři boční "zakončovací" části, takže je nemusíte dokupovat zvlášť. Díky oboustrannému barevnému provedení si budete moci pohrát i s designem cvičební plochy. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm disponuje protiskluzovou úpravou. Ta zamezuje jakémukoliv pohybu podložky i na hladkých površích a garantuje tak bezpečnost cvičenců při tréninku. Povrch však není nijak drsný, takže je na dotyk příjemný a snadná je i jeho údržba. Vrstvy podložky jsou spojeny již při výrobě, nejsou lepeny, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou životnost bez jakýchkoliv potíží. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 4 cm nabízí širokou škálu využití, kdykoliv navíc můžete další díly přikoupit a cvičební plochu tím rozšířit.Technický popis: vhodná pro bojové sporty, aerobic či gymnastiku tlumí pády a skoky možnost skládání libovolných tvarů snadno rozšiřitelná odolný materiál protiskluzová úprava dlouhodobá životnost snadná údržba oboustranné barevné provedení zdravotně nezávadné materiál: PVC pěna rozměry: 100 x 100 cm tloušťka: 4 cm hmotnost: 3,7 kg vyrobeno v EU 1 kus podložky v balení včetně okrajových zakončovacích dílů není vhodná na odkládání činek, ostré předměty apod. (insportline.cz)

Podobné produkty ako Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x4 cm , Blumfeldt sylt, podložka na lavici, čalouněná podložka, pěnová výplň, polyester

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm

Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm
Detail

Protiskluzová skládací podložka, oboustranné barevné provedení, bezproblémové skladování, snadná možnost rozšíření, vhodná pro aerobic, gymnastiku či bojové sporty.. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm je podložka vhodná pro domácí cvičení, gymnastiku, aerobic a bojové sporty jako karate, kickbox či taekwondo. Díky jednoduchému skládacímu mechanismu si z jednotlivých částí ve tvaru puzzle můžete sestavit jakýkoliv tvar či zvolit velikost kompletní sestavy. Toto řešení umožňuje i bezproblémové skladování. Po dokončení tréninku je možné lehké díly o velikosti 1x1 m naskládat na sebe, aby zabíraly co nejméně místa, nebo třeba schovat za nábytek. Ke každému dílu skládačky dostanete i čtyři boční "zakončovací" části, takže je nemusíte dokupovat zvlášť. Díky oboustrannému barevnému provedení si budete moci pohrát i s designem cvičební plochy. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm disponuje protiskluzovou úpravou. Ta zamezuje jakémukoliv pohybu podložky i na hladkých površích a garantuje tak bezpečnost cvičenců při tréninku. Povrch však není nijak drsný, takže je na dotyk příjemný a snadná je i jeho údržba. Vrstvy podložky jsou spojeny již při výrobě, nejsou lepeny, což zaručuje vysokou kvalitu a dlouhodobou životnost bez jakýchkoliv potíží. Puzzle podložka inSPORTline Berqua 2 cm nabízí širokou škálu využití, kdykoliv navíc můžete další díly přikoupit a cvičební plochu tím rozšířit.Technický popis: vhodná pro bojové sporty, aerobic či gymnastiku tlumí pády a skoky možnost skládání libovolných tvarů snadno rozšiřitelná odolný materiál protiskluzová úprava dlouhodobá životnost snadná údržba oboustranné barevné provedení zdravotně nezávadné materiál: PVC pěna rozměry: 100 x 100 cm tloušťka: 2 cm hmotnost: 1,5 kg vyrobeno v EU 1 kus podložky v balení včetně okrajových zakončovacích dílů není vhodná na odkládání činek, ostré předměty apod. (insportline.cz)

Podobné produkty ako Puzzle podložka inSPORTline Berqua 100x100x2 cm , Marimex podložka 10510007 (10510007)

Kinderkraft Puzzle podložka LUNO SHAPES, žlutá

Kinderkraft Puzzle podložka LUNO SHAPES, žlutá
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 10 měsíců Pěnová podložka se skládá z 30 skládaček, které lze poskládat libovolným způsobem. 15 z nich má uprostřed vystřižené tvary - podněcují dětskou představivost a jsou také velmi zábavné. Vnější skládačky lze zvednout a spojit tak, aby vytvořily vysoké strany kolem podložky. LUNO SHAPES je vhodný pro děti všech věkových kategorií, protože je vyroben z netoxických materiálů, které jsou bezpečné pro batolata. Je silný a měkký, takže dobře izoluje od studené podlahy a poskytuje dítěti potřebné pohodlí. Protiskluzový, drsný povrch pomáhá starším dětem naučit se lézt a dělat první krůčky. Puzzle LUNO SHAPES lze skládat mnoha způsoby - dokonce i do fantastických 3D tvarů. V pozdějších měsících mohou pomoci vašemu batoleti naučit se tvary. Vnější skládačky mají zaoblené hrany. Ve složeném stavu zabírá podložka velmi málo místa. Díky možnosti vyjmout puzzle a uložit je do tašky si můžete vzít LUNO SHAPES kamkoli s sebou. Podložka je lehká a lze ji snadno uložit do skříně nebo pod postel. Podložka je voděodolná a poskytuje ochranu před skvrnami od tekutin a potravin, protože je zadržuje na povrchu. Rozměry a hmotnost: Rozměry v rozloženém stavu (délka x šířka x výška): 165 x 165 x 1,2 cm Rozměry středového puzzle (délka x šířka x výška): 31,5 x 31,5 x 1,2 cm Hmotnost: 2 kg Materiál a péče: Materiál: pěna EVA Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Kinderkraft Puzzle podložka LUNO SHAPES, žlutá , Marimex podložka 10510004 (10510004)

bieco Puzzle podložka Letters černá bílá

bieco Puzzle podložka Letters černá bílá
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců Univerzální a krásná puzzle podložka v moderních barvách Snadné a rychlé sestavení Flexibilní použití v dětském pokoji, obývacím pokoji nebo kuchyni Nekonečné možnosti sestavování a navrhování vlastního hracího prostoru Jemně tlumí nárazy díky tloušťce cca 1 cm Bezpečná hrací plocha na tvrdých podlahách Vhodné jako základna pro kuličkový bazén nebo Pikler trojúhelník Standardní vybavení každého dětského pokoje Nejedovaté a testované na škodliviny Snadno se čistí vysáváním a otíráním vlhkým hadříkem Lze použít jako hračku, např. ke stavění kostek nebo domečků nebo k pokládání abecedy Lze kombinovat s podložkou na skládání puzzle s čísly pro další možnosti hraní a učení Spolu s podložkou puzzle s čísly vznikne hrací podložka XXL o rozměrech 192 x 192 cm. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): až 192 x 160 x 1 cm Hmotnost výrobku: 1,4 kg Materiál a péče: Materiál je vyroben z kvalitního materiálu: Materiál: EVA Čistěte vlhkým hadříkem a jemným mýdlem, neponořujte do vody, sušte na vzduchu Upozornění: Při použití v domácnosti je třeba dbát na to, abyste se nedostali do nebezpečí: Pozor, používat pouze pod dohledem dospělé osoby (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako bieco Puzzle podložka Letters černá bílá , Duvo+ chladící podložka (chppe0329nad)

Podložka pod puzzle

Podložka pod puzzle
Detail

S touto šikovnou podložkou bude velmi snadné znovu skladovat a přepravovat vaše puzzle. Dílky položíte na podložku, a když chcete puzzle uložit, nafouknete trubku pomocí přiložené vzduchové pumpy. Poté podložku srolujte kolem nafouknuté trubky. Skládačka tak zůstane úhledně na svém místě. Toto příslušenství je vhodné pro uložení puzzle o 500 až 3000 dílcích. Rozměry 120 x 80 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod puzzle , Fenica podložka stříbřitá (chppe0796nad)

Podložka pod puzzle

Podložka pod puzzle
Detail

Podložka pod puzzle je ideálním pomocníkem při skládání. Velký rozměr poskytuje dostatek místa i pro roztřídění dílků. Díky podložce můžete svoji práci kdykoliv přerušit a vrátit se ke skládání později. Rozeskládané puzzle jednoduše srolujete na nafouknutý válec a upevníte gumičkami. Puzzle tak můžete bezpečně skladovat nebo převážet. Vhodné pro puzzle o velikosti 500 až 3000 dílků. Puzzle nejsou součástí balení. Obsah balení: 1 filcová podložka 164x100cm 1 nafukovací válec 106x10cm 3 upínací pásky (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod puzzle , Fenica podložka modrá (chppe0798nad)

One Fitness Ochranná puzzle podložka 4ks 10mm

One Fitness Ochranná puzzle podložka 4ks 10mm
Detail

Modulární, ochranná podložka ONE Fitness MP10 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Výchozí balení je určeno pod jeden stroj, nebo lavičku. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Balení obsahuje 4 čtvercové a 8 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 4 částí (1 balení): 122 x 122 cm Rozměr jedné části: délka: 61 cm šířka: 61 cm Tloušťka: 10 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako One Fitness Ochranná puzzle podložka 4ks 10mm , Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks

Sedco tatami PUZZLE podložka Oboustranná modrá/červená

Sedco tatami PUZZLE podložka Oboustranná modrá/červená
Detail

Modulární fitness podložka Spartan Puzzle je univerzální podložka pro různé typy fitness cvičení ať už ve veřejných fitness centrech, nebo v soukromí vašeho domova. Rozměry: 100 x 100 x 2 cm 1ks v balení Barvy: modrá/červená - lze použít barvu dle libosti (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Sedco tatami PUZZLE podložka Oboustranná modrá/červená

Dětská puzzle podložka Spartan SET 12 kusů

Dětská puzzle podložka Spartan SET 12 kusů
Detail

Set dvanácti barevných puzzle podložek pro děti s motivy čísel. Rozměry: 30 x 30 x 1,2 cm 12 kusů v sadě (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Dětská puzzle podložka Spartan SET 12 kusů

Dětská puzzle podložka Spartan 12ks 30x30x1,2 cm

Dětská puzzle podložka Spartan 12ks 30x30x1,2 cm
Detail

Skládací podložka pro děti se základními čísly a znaménky, ideální do pokojíku nebo do školky!. Dětská puzzle podložka Spartan 12ks je měkká a pohodná, takže na ni můžete vypustit i ty největší raubíře! Díky puzzle skládacímu systému si její tvar děti přizpůsobí podlé nálady a ty starší mohou zároveň procvičovat základy počítání. Skládá se dohromady z 12 dílků o rozměrech 30 x 30 cm. Každý dílek má jinou barvu. Materiál je lehký, takže se s ním dětem dobře pracuje. Zároveň je antibakteriální a neobsahuje žádné škodlivé látky. Podložka je ideální do pokojíku nebo jako hrací koberec do školky nebo jiného zařízení. A až bude třeba podložku transportovat, poslouží vám k tomu praktická průhledná taška.Technický popis: lehká puzzle podložka určená pro malé děti 12 dílů, každý s vlastním číslem nebo znakem dobré pohlcování nárazů antibakteriální materiál neobsahuje ftaláty praktická přenosná taška součástí balení materiál: EVA pěna rozměry 1 dílu: 30 x 30 cm rozměry celé podložky: 120 x 90 cm tloušťka: 1,2 cm hmotnost: 1,3 kg počet dílů v balení: 12 ks doporučený věk: 1+ poznámka: obrázky jsou ilustrační, barevné kombinace se mohou lišit (insportline.cz)

Podobné produkty ako Dětská puzzle podložka Spartan 12ks 30x30x1,2 cm

fillikid Puzzle podložka s čísly, 16 dílků

fillikid Puzzle podložka s čísly, 16 dílků
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Podložka s puzzle čísly je interaktivní hrací podložka, která nabízí nejen zábavu, ale také možnost učení. Díky 16 dílkům a velkorysým rozměrům 126x126x1 cm mohou děti hravou formou objevovat svět čísel a podporovat svůj kognitivní rozvoj. Tato hrací podložka je dodávána v praktické tašce, takže je ideální pro nekonečnou zábavu při hře. Ať už v dětském pokoji, obývacím pokoji nebo na zahradě - podložku s puzzle s čísly lze používat flexibilně a vybízí děti k rozvoji fantazie a zároveň k prohloubení znalostí o číslech. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 126 x 126 x 1 cm. Materiál a péče: Materiál: rám z plastu, potah 100% polyester Údržba: Lze otírat vlhkým hadříkem. Baterie nejsou součástí dodávky. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako fillikid Puzzle podložka s čísly, 16 dílků

COSING EVA Puzzle podložka - Zvířátka (10 ks) (8595608805673)

COSING EVA Puzzle podložka - Zvířátka (10 ks) (8595608805673)
Detail

Hrací deka - pro miminka, do pokoje, styl Puzzle, tepelně izolovaná a omývatelná, materiál pěna, motiv zvířátka, rozměry 1 × 32 × 32 cm (V׊×D), baterie součástí balení Mnoho dětí si rádo hraje na podlaze a tráví tam tak spoustu času. Pokud k nim patří i to vaše, můžete mu pořídit hrací deku COSING EVA Zvířátka. Tato pěnová podložka má formu puzzle s motivem různých zvířátek. Je příjemně měkká, takže sezení na ní je velmi pohodlné. Také výborně izoluje a tlumí hluk. Všech 10 dílů je vyrobeno z bezpečného materiálu, který je lehký, omyvatelný a zároveň velice odolný. Zvířátka i jejich jednotlivé části se dají vyjmout a opět vložit zpět, což napomáhá rozvoji senzomotorických schopností dětí, jejich myšlení, kreativity a soustředěnosti. Puzzle je krásně barevné a skvěle poslouží i jako vzdělávací pomůcka při poznávání barev. Hrací deka COSING EVA je určena pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti hrací deky COSING EVA - ZvířátkaLze využít jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako COSING EVA Puzzle podložka - Zvířátka (10 ks) (8595608805673)

Art puzzle Dřevěná polohovací podložka na puzzle (8697950849081)

Art puzzle Dřevěná polohovací podložka na puzzle (8697950849081)
Detail

Příslušenství k puzzle Puzzle Tabletop Easle dřevěná polohovací puzzle podložka - Ideální řešení pro milovníky puzzle, které trápí bolavá záda. Podložku rozložíte jednoduše na stole ve výšce očí a nemusíte se strachovat o namoženou krční páteř. Vybrat si můžete hned z několika sklonů, nebo můžete skládat v klasické vodorovné poloze. Díky protiskluzové semišové vrstvě v zelené barvě a spodní liště bude rozeskládaný obrázek držet na svém místě. Podložka je vhodná pro puzzle s 1 500 dílky od výrobce ART PUZZLE. Podložku lze samozřejmě použít i pro skládání motivů od jiných výrobců, je však třeba zkontrolovat rozměry složeného puzzle. Po obvodu podložky jsou kovové spony, které slouží k zajištění horního krytu. Jakmile skončíte se skládáním zakryjete rozeskládaný obrázek dřevěným krytem, který zajistíte sponami. Podložku složíte a umístíte třeba po pohovku nebo na skříň. Díky praktickému kovovému uchu ji příště jednoduše zase... (alza.cz)

Podobné produkty ako Art puzzle Dřevěná polohovací podložka na puzzle (8697950849081)

Ravensburger Roll Your Puzzle Podložka 300 - 1500 dílků

Ravensburger Roll Your Puzzle Podložka 300 - 1500 dílků
Detail

Praktická podložka určená pro puzzle obrázek do 1500 dílků. Puzzle lze rolovat na nafukovací plastikovou rourku a zpevnit gumičkama. Puzzle je tak zabezpečeno proti nechtěnému rozsypání, ochráněno před nečistotami. Obsah balení: nesmekavá filcová podložka plastiková roura, 2 gumové pásky Zajistěte dětem pod puzzle obrázek šikovnou podložku! Vhodné pro děti od 14 let Na počet dílků: 300 x 1500 Rozměr podložky: 100 x 66 cm Rozměry balení: 37 x 5,5 x 27 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger Roll Your Puzzle Podložka 300 - 1500 dílků

Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 světle šedá

Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 světle šedá
Detail

Modulární, ochranná podložka HMS Premium MP12 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Podložku MP12 je možné použít na cvičení, pod vybavení a nebo například jako herní podložku do dětského pokoje. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Pěnový EVA materiál se snadno udržuje a lze jej čístit například vlhkým hadříkem. Balení obsahuje 9 čtvercových a 12 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Obsah balení: 9 čtvercových dílů: 4 tmavě šedé, 5 světle šedých 12 zakončovacích dílů: 4 tmavě šedé, 8 světle šedých Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 1 balení: 180 x 180 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 12 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 světle šedá

Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 tmavě šedá

Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 tmavě šedá
Detail

Modulární, ochranná podložka HMS Premium MP12 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Podložku MP12 je možné použít na cvičení, pod vybavení a nebo například jako herní podložku do dětského pokoje. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Pěnový EVA materiál se snadno udržuje a lze jej čístit například vlhkým hadříkem. Balení obsahuje 9 čtvercových a 12 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Obsah balení: 9 čtvercových dílů: 5 tmavě šedé, 4 světle šedých 12 zakončovacích dílů: 8 tmavě šedé, 4 světle šedých Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 1 balení: 180 x 180 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 12 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka HMS Premium MP12 tmavě šedá

Ochranná puzzle podložka ONE FItness MP10 modro-šedá

Ochranná puzzle podložka ONE FItness MP10 modro-šedá
Detail

Modulární, ochranná podložka ONE Fitness MP10 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Podložku MP10 je možné použít na cvičení, pod vybavení a nebo například jako herní podložku do dětského pokoje. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Pěnový EVA materiál se snadno udržuje a lze jej čístit například vlhkým hadříkem. Balení obsahuje 9 čtvercových a 12 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Obsah balení: 9 čtvercových dílů: 3 kusy modré, 3 kusy světle šedé, 3 tmavě šedé 12 zakončovacích dílů: 4 kusy modré, 4 kusy světle šedé, 4 kusy tmavě šedé Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 1 balení: 180 x 180 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 10 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka ONE FItness MP10 modro-šedá

Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10 růžovo-šedá

Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10 růžovo-šedá
Detail

Modulární, ochranná podložka ONE Fitness MP10 chrání podlahu před poškozením a také tlumí zvuky a vibrace, které vznikají například během odhozů činek a pokládání nářadí. Podložku MP10 je možné použít na cvičení, pod vybavení a nebo například jako herní podložku do dětského pokoje. Díky "puzzle" zámkům po obvodu každého dílu Vám nic nebrání ve vyskládání například celé podlahy. Pěnový EVA materiál se snadno udržuje a lze jej čístit například vlhkým hadříkem. Balení obsahuje 9 čtvercových a 12 zakončovacích dílů pro hladký obvod. Výhody: Chrání podlahu před poškozením Snižuje hluk a vibrace Snadné spojování jednotlivých dílů Snadno se čistí Non-slip perforovaný povrch Obsah balení: 9 čtvercových dílů: 3 kusy růžové, 3 kusy světle šedé, 3 kusy tmavě šedé 12 zakončovacích dílů: 4 kusy růžové, 4 kusy světle šedé, 4 kusy tmavě šedé Parametry: Materiál: EVA Rozměry po složení 1 balení: 180 x 180 cm Rozměr jedné části: délka: 60 cm šířka: 60 cm Tloušťka: 10 mm Upozornění: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Ochranná puzzle podložka ONE Fitness MP10 růžovo-šedá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - žlutá/modrá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - žlutá/modrá
Detail

TATAMI TAEKWONDO SEDCO 3cmTaekwondo podložka tvaru puzzle. Jednotlivé díly do sebe přesně zapadají.Výhodou podložky Tatami-Taekwondo je protiskluzová pěna a měkký dotek.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Barva: Modro-červená- Tloušťka 3 cm- Skládatelné dohromady- Rozměry: 100x100 cm- Protiskluzová- Velmi pevná- Dodávané i s čtyřmi odjímatelnými okraji- Cena za 1 ks (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - žlutá/modrá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x2,5 cm - žlutá/modrá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x2,5 cm - žlutá/modrá
Detail

Tatami 100x100x2,5 cmTaekwondo podložka tvaru puzzle. Jednotlivé díly do sebe přesně zapadají.Výhodou podložky Tatami-Taekwondo je protiskluzová pěna a měkký dotek. Ilustrační foto.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Tloušťka 2,5 cm- Skládatelné dohromady- Rozměry: 100x100 cm- Cena za 1 ks- Protiskluzová- Dodávané i s čtyřmi odjímatelnými okraji- U červeno-modré varianty: šedý střed mezi barevnými kombinacemi (při položení tatami je střed neviditelný)- Povrchový vzor tatami u obou druhů stejný (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x2,5 cm - žlutá/modrá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - červená/modrá

TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - červená/modrá
Detail

TATAMI TAEKWONDO SEDCO 3cmTaekwondo podložka tvaru puzzle. Jednotlivé díly do sebe přesně zapadají.Výhodou podložky Tatami-Taekwondo je protiskluzová pěna a měkký dotek.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Barva: Modro-červená- Tloušťka 3 cm- Skládatelné dohromady- Rozměry: 100x100 cm- Protiskluzová- Velmi pevná- Dodávané i s čtyřmi odjímatelnými okraji- Cena za 1 ks (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako TATAMI PUZZLE podložka oboustranná 100x100x3 cm - červená/modrá

Dětská puzzle podložka Spartan 12+4ks 30x30x1,4 cm

Dětská puzzle podložka Spartan 12+4ks 30x30x1,4 cm
Detail

Pohodlná skládací podložka s čísly, na které mohou děti skákat panáka!. Dětská puzzle podložka Spartan 12+4ks je měkká a pohodná, takže na ni můžete vypustit i ty největší raubíře! Díky puzzle skládacímu systému a speciálním zaobleným dílkům si z ní děti mohou postavit dokonce i panáka! Zároveň mohou procvičovat základy počítání. Celý set se skládá z 16 dílků a 4 koleček. Každý dílek má jinou barvu. Materiál je lehký, takže se s ním dětem dobře pracuje. Zároveň je antibakteriální a neobsahuje žádné škodlivé látky. Podložka je ideální do pokojíku nebo jako hrací koberec do školky nebo jiného zařízení. A až bude třeba podložku transportovat, poslouží vám k tomu praktická průhledná taška.Technický popis: lehká puzzle podložka určená pro malé děti 12 dílů, každý s vlastním číslem nebo znakem 4 menší kolečka dobré pohlcování nárazů antibakteriální materiál neobsahuje ftaláty praktická přenosná taška součástí balení materiál: EVA pěna rozměry 1 dílu: 30 x 30 cm rozměry celé podložky: 240 x 60 cm tloušťka: 1,4 cm hmotnost: 1,3 kg počet dílů v balení: 16 ks doporučený věk: 3+ poznámka: obrázky jsou ilustrační, barevné kombinace se mohou lišit (insportline.cz)

Podobné produkty ako Dětská puzzle podložka Spartan 12+4ks 30x30x1,4 cm

Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals

Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců bezpečná podložka na hraní, plazení a poznávání barev a tvarů. Dětská podložka je 100% bezpečná: bez toxinů, bez zápachu, bez formamidů, BPA a ftalátů. Podložka neobsahuje žádné malé dílky puzzle, které by mohly být nebezpečné. Díky bezpečnému propojení leží panely těsně u sebe a poskytují pohodlný polštář na tvrdé a studené podlaze. Podporuje rozvoj motorických dovedností a schopnosti řešit problémy. Pěnové puzzle se po namočení přilepí na vanu a dlaždice a zabaví vaše dítě během koupání na aden . Baleno v recyklovatelném obalu Rozměry Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 120 x 90 x 1,2 cm Materiál a péče: Materiál: EVA - pěna Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem Součástí dodávky je: Velká hrací podložka Hakuna (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals

Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals

Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Vaše dítě si užije spoustu zábavy s Hakuna Matte Puzzle Mat Safari Animals. Díky stylovým pastelovým barvám tato podložka doplní jakýkoli styl dětského pokoje. Ideální pro plazení, hraní, domácí jógu, fitness nebo venkovní použití Modern e prémiový vzhled díky genderově neutrálním pastelovým barvám. Bezpečné, do sebe zapadající zubové desky se neuvolní, takže nemusíte řešit žádný nepořádek Každou sadu doplňuje 12 okrajových dílů, takže se jedná o jednodílný čtvercový koberec Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (šířka x délka): 90 x 90 cm 1 velký panel (šířka x délka): 30 x 30 cm Tloušťka: 1,2 cm Materiál a péče: Materiál: pěna EVA Pokyny pro péči: Voděodolný, snadno se čistí mýdlem a hadříkem. Součástí dodávky je: Počet panelů: 9, hrany: 12 (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hakuna Matte Puzzle podložka pro miminka - Safari Animals

Hakuna Matte XXL puzzle podložka pro miminka - konfety

Hakuna Matte XXL puzzle podložka pro miminka - konfety
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců S Hakuna Matte XXL puzzle podložkou Confetti si vaše dítě užije spoustu zábavy. Díky stylovým pastelovým barvám tato podložka doplní jakýkoli styl dětského pokoje. Ideální pro plazení, hraní, domácí jógu, fitness nebo venkovní použití Modern e prémiový vzhled díky genderově neutrálním pastelovým barvám. Bezpečné, do sebe zapadající zubní desky se neuvolní, takže nemusíte řešit žádný nepořádek Každou sadu doplňuje 10 okrajových dílů, takže se jedná o jednodílný čtvercový koberec Počet desek: 6, okrajů: 10 Rozměry a hmotnost: Rozměry (šířka x délka): 180 x 120 cm 1 velký panel (šířka x délka): 60 x 60 cm Tloušťka: 1,2 cm Hmotnost: 1,2 kg Materiál a péče: Materiál: Dřevěná podlaha, dřevěná podlaha, dřevěná podlaha, dřevěná podlaha: Materiál: pěna EVA Pokyny pro péči: voděodolný, snadno se čistí mýdlem a hadříkem (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Hakuna Matte XXL puzzle podložka pro miminka - konfety

Dino Podložka pod puzzle nová

Detail

Ideální pomocník při skládání puzzle. Velký rozměr poskytuje dostatek místa na roztřídění dílků. Umožňuje rozložené puzzle složit a převážet. Díky podložce můžete svoji práci kdykoliv přerušit a vrátit se ke skládání později. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dino Podložka pod puzzle nová

Pěnová puzzle podložka 186x186 cm SPRINGOS FM0023 šedo-bílá

Pěnová puzzle podložka 186x186 cm SPRINGOS FM0023 šedo-bílá
Detail

Pěnová puzzle podložka SPRINGOS je ideálním pomocníkem pro cvičení nebo posilování, ale také může sloužit jako hrací plocha pro děti. Měkká, zároveň zvukotěsná podložka vám zajistí pohodlné místo na trénink či zábavu. Snadno a rychle složíte a schováte. Skvělý povrch pro jógu a fitness, vhodná i pro zajištění bezpečné hry pro ty nejmenší. Protiskluzový povrch, EVA pěna, snadná údržba. Počet dílů 72, síla 1 cm, rozměry po rozložení 186x186 cm.Pěnová podložka SPRINGOS je ve formě puzzle, každá o velikosti 32x32 cm. Celkový počet unikátních dílů je 96, samotných puzzle částí pak 72, každá o tloušťce 1 cm. Při rozložení všech dílů získáte celkový rozměr 186x186 cm. V odstínech šedé a bílé, s protiskluzovým povrchem, vyrobené z kvalitního materiálu, získáte velký prostor pro cvičení, posilování, jógu nebo fitness, stejně tak ji můžete použít jako hrací a bezpečný prostor pro vaše dítě.Na údržbu stačí pouze vlhký hadřík, navíc podložka i výrazně snižuje hladinu hluku a zabraňuje poškození podlahy, proto je vhodná například i do tělocvičny. Podložka je voděodolná, neabsorbuje vlhkost ani pot.Hlavní přednosti:kvalitní materiálvoděodolnésnižuje hladinu hlukusnadné složení během chvíleprotiskluzový povrchnenáročná údržbaParametry výrobku:barva: odstíny šedé a bílémateriál: EVA pěnatloušťka: 1 cmcelkový rozměr v rozloženém stavu: 186x186 cmpočet puzzle: 72rozměr puzzle: 32x32 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pěnová puzzle podložka 186x186 cm SPRINGOS FM0023 šedo-bílá
podložka pod puzzle 5000, podložka na puzzle 5000 dílků, Trefl Puzzle Kočky 1000 dílků + Podložka pod puzzle (93077), Trefl Puzzle Letní Alpy 1000 dílků + Podložka pod puzzle (5900511907247), Trefl Puzzle Horská vyhlídka 1000 dílků + Podložka pod puzzle (93079), Podložka pod puzzle do 1500 dílků (ikonka_KX5660), Trefl Puzzle Balóny nad Kappadokií 1000 dílků + Podložka pod puzzle (5900511907254), Podložka k nosiči kol Thule 592/593 (50269) (TH50269), Trefl Puzzle Koláž měst Paříž-Benátky-Londýn 1000 dílků + Podložka pod puzzle (93080), Bull's Rubber Dart Mat - Koberec k terči - gumová podložka (122989), HMS PRP01 Podložka k protahování a masáži zad (17-44-350), Clementoni Puzzle Směr k pokladu 1500 dílků (8005125318087), HMS PRP02 Podložka k protahování a masáži zad červená (17-44-361), Bull's Heavy Duty Rubber Dart Mat - Koberec k terči - gumová podložka (225729), ENJOY Puzzle Slunečná cesta k moři 1000 dílků (1747), Eurographics Panoramatické puzzle Jedeme k babičce 1000 dílků (628136653312), Clementoni Puzzle Všechno nejlepší k narozeninám! 30 dílků (20264), twistshake podložka, Clementoni Puzzle Spiderman: Připraveni k boji MAXI 104 dílků (8005125237166), podložka na dort, akupresurní podložka gymbeam, gymbeam akupresurní podložka, XQMax Darts Dart Mat Puzzle - Koberec k terči - 4 díly - red (286565), Blumfeldt Sylt, podložka na lavici, čalouněná podložka, pěnová výplň, polyester, MARIMEX Podložka 10510007 (10510007), MARIMEX Podložka 10510004 (10510004), DUVO+ Chladící podložka (CHPpe0329nad), Fenica Podložka stříbřitá (CHPpe0796nad), Fenica Podložka modrá (CHPpe0798nad), Vyprošťovací podložka + škrabka 1ks