Pure2improve posilovací klouzavá podložka slide mat 140 cm (21300010)

Produkt Pure2improve posilovací klouzavá podložka slide mat 140 cm (21300010) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pure2improve posilovací klouzavá podložka slide mat 140 cm (21300010) upraviť a produkt hľadať znova.

Pure2Improve posilovací klouzavá podložka Slide Mat 140 cm (21300010)

Pure2Improve posilovací klouzavá podložka Slide Mat 140 cm  (21300010)
Detail

Karimatka - skládací, délka 140 cm, materiál PVC, bílá barva Aby se zabránilo poškození, jsou použity kvalitní materiály odolné proti propíchnutí či mechanickému poškození. Délka 140 cm postačí každému výletníkovi. Důležité vlastnosti karimatky Pure2Improve posilovací klouzavá podložka Slide Mat 140 cm Karimatka vás nezklame (alza.cz)

Podobné produkty ako Pure2Improve posilovací klouzavá podložka Slide Mat 140 cm (21300010) , Dvojité posilovací kolečko + podložka (f-966)

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm
Detail

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide je speciální podložka vhodná k posilování vlastní hmotností. Jedná se o cvičební nástroj, který je složen z klouzavé desky (tréninková plocha) a páru nylonových návleků. Při tréninku se využívá vlastní hmotnost těla, která přirozeně působí jako odpor těla a tím dochází k efektivnímu posilování. Cviky mají charakter koncentrovaných třecích pohybů, které se vykonávají pomocí speciálních návleků třením o podložku. S klouzavou podložkou inSPORTline Fluxlide lze posílit celé tělo, zejména nohy, ale také zpevnit stabilizační svalstvo. Díky těmto vlastnostem se stala klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide vyhledávaným příslušenstvím pro cvičení ve skupinách, pro pilates cvičení, domácí posilování nebo kruhový trénink.Technický popis: jednoduchý a účinný posilovací systém posilování vlastní hmotností umožňuje velmi efektivní posilování všech svalových partií působí preventivně proti zraněním a bolestem zad snadná a rychlá instalace snadná manipulace vysoká odolnost spodní strana opatřena protiskluzovým materiálem pár nylonových návleků na boty (součástí balení) maximální výška cvičence: bez omezení rozměr: délka 180 cm x šířka 50 cm rozměr při složení: 58 x 16 cm (válec) materiál: horní část - polyester, spodní část - protiskluzové PVC nosnost: bez omezení hmotnost: 1,72 kg vhodné pro pilates, skupinová cvičení, kruhový trénink určené pro domácí využití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm , Spokey twin posilovací kolečko + podložka zdarma (490)

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm
Detail

Pomůcka vhodná pro posilování celého těla, malé rozměry a snadná manipulace, pro domácí využití.. Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide je speciální podložka vhodná k posilování vlastní hmotností. Jedná se o cvičební nástroj, který je složen z klouzavé desky (tréninková plocha) a páru nylonových návleků. Při tréninku se využívá vlastní hmotnost těla, která přirozeně působí jako odpor těla a tím dochází k efektivnímu posilování. Cviky mají charakter koncentrovaných třecích pohybů, které se vykonávají pomocí speciálních návleků třením o podložku. S klouzavou podložkou inSPORTline Fluxlide lze posílit celé tělo, zejména nohy, ale také zpevnit stabilizační svalstvo. Díky těmto vlastnostem se stala klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide vyhledávaným příslušenstvím pro cvičení ve skupinách, pro pilates cvičení, domácí posilování nebo kruhový trénink.Technický popis: jednoduchý a účinný posilovací systém posilování vlastní hmotností umožňuje velmi efektivní posilování všech svalových partií působí preventivně proti zraněním a bolestem zad snadná a rychlá instalace snadná manipulace vysoká odolnost spodní strana opatřena protiskluzovým materiálem pár nylonových návleků na boty (součástí balení) maximální výška cvičence: bez omezení rozměr: délka 180 cm x šířka 50 cm rozměr při složení: 58 x 16 cm (válec) materiál: horní část - polyester, spodní část - protiskluzové PVC nosnost: bez omezení hmotnost: 1,72 kg vhodné pro pilates, skupinová cvičení, kruhový trénink určené pro domácí využití (insportline.cz)

Podobné produkty ako Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 180 cm , Posilovací kolečko na břicho + podložka (f-967)

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm
Detail

Pomůcka vhodná pro posilování celého těla, snadná manipulace, vhodné pro domácí využití.. Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide je speciální podložka vhodná k posilování vlastní hmotností. Jedná se o cvičební nástroj, který je složen z klouzavé desky (tréninková plocha) a páru nylonových návleků. Při tréninku se využívá vlastní hmotnost těla, která přirozeně působí jako odpor těla, a tím dochází k efektivnímu posilování. Cviky mají charakter koncentrovaných třecích pohybů, které se vykonávají pomocí speciálních návleků třením o podložku. S klouzavou podložkou inSPORTline Fluxlide lze posílit celé tělo, zejména nohy, ale také zpevnit stabilizační svalstvo. Díky těmto vlastnostem se stala klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide vyhledávaným příslušenstvím pro cvičení ve skupinách, pro pilates cvičení nebo kruhový trénink.Technický popis: jednoduchý a účinný posilovací systém posilování vlastní hmotností umožňuje velmi efektivní posilování všech svalových partií působí preventivně proti zraněním a bolestem zad snadná a rychlá instalace snadná manipulace vysoká odolnost spodní strana opatřena protiskluzovým materiálem pár nylonových návleků na boty (součástí balení) maximální výška cvičence: bez omezení rozměr: délka 230 cm x šířka 50 cm rozměr při složení: 58 x 18 cm (válec) materiál: horní část - polyester, spodní část - protiskluzový PVC nosnost: bez omezení hmotnost: 1,95 kg vhodné pro pilates, skupinová cvičení, kruhový trénink určené pro domácí využití (insportline.cz)

Podobné produkty ako Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm , Posilovací kolečko eb fit + podložka (f-204)

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm
Detail

Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide je speciální podložka vhodná k posilování vlastní hmotností. Jedná se o cvičební nástroj, který je složen z klouzavé desky (tréninková plocha) a páru nylonových návleků. Při tréninku se využívá vlastní hmotnost těla, která přirozeně působí jako odpor těla, a tím dochází k efektivnímu posilování. Cviky mají charakter koncentrovaných třecích pohybů, které se vykonávají pomocí speciálních návleků třením o podložku. S klouzavou podložkou inSPORTline Fluxlide lze posílit celé tělo, zejména nohy, ale také zpevnit stabilizační svalstvo. Díky těmto vlastnostem se stala klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide vyhledávaným příslušenstvím pro cvičení ve skupinách, pro pilates cvičení nebo kruhový trénink.Technický popis: jednoduchý a účinný posilovací systém posilování vlastní hmotností umožňuje velmi efektivní posilování všech svalových partií působí preventivně proti zraněním a bolestem zad snadná a rychlá instalace snadná manipulace vysoká odolnost spodní strana opatřena protiskluzovým materiálem pár nylonových návleků na boty (součástí balení) maximální výška cvičence: bez omezení rozměr: délka 230 cm x šířka 50 cm rozměr při složení: 58 x 18 cm (válec) materiál: horní část - polyester, spodní část - protiskluzový PVC nosnost: bez omezení hmotnost: 1,95 kg vhodné pro pilates, skupinová cvičení, kruhový trénink určené pro domácí využití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Klouzavá podložka inSPORTline Fluxlide 230 cm , Iso 4567 posilovací kolečko mute wheel + podložka (3313)

Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - žlutá

Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - žlutá
Detail

Pure2Improve HIP BAND - Resistenční pásPosilovací odporový pás/resistenční guma pokrytá textilem o různých barvách dle volby obtížnosti. Povrch pásu je z přijemného a potu-odolného materiálu. Vhodný k procvičování hýžďových partií, posílení svalů spodní čásit tělo a aktivně dopomáhá při tvarování stehen a hýždí. Univerzální využití. Pás je snadno přenosný a skladný, tudíž jej můžete brát sebou na cesty, kamkoliv zrovna potřebujete. S širokou variací cviků Vám skvěle procvičí kompletně hýžďové a stehenní svaly a pomůže Vám s vysněnou postavou. Při jeho využívání je samozřejmostí také zvýšené spalování tuků, které přichází z větší zátěže a síly zapojené při cvičení.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Rozměry: 280 x 120 x 25 mm- Skvělé pro tvarování hýždí a stehenních svalů- Zlepšuje rychlost a explosivní sílu- Skladné, jednoduchý transport- Příjemný povrch- Dopomáhá při spalování tuků- Cena za 1 ks- Obtížnost dle výběru - snadná (žlutá), střední (červená), těžká (černá) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - žlutá , Cutting mat a 50829 - modelářská podložka (8001283508292)

Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - černá

Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - černá
Detail

Pure2Improve HIP BAND - Resistenční pásPosilovací odporový pás/resistenční guma pokrytá textilem o různých barvách dle volby obtížnosti. Povrch pásu je z přijemného a potu-odolného materiálu. Vhodný k procvičování hýžďových partií, posílení svalů spodní čásit tělo a aktivně dopomáhá při tvarování stehen a hýždí. Univerzální využití. Pás je snadno přenosný a skladný, tudíž jej můžete brát sebou na cesty, kamkoliv zrovna potřebujete. S širokou variací cviků Vám skvěle procvičí kompletně hýžďové a stehenní svaly a pomůže Vám s vysněnou postavou. Při jeho využívání je samozřejmostí také zvýšené spalování tuků, které přichází z větší zátěže a síly zapojené při cvičení.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Rozměry: 280 x 120 x 25 mm- Skvělé pro tvarování hýždí a stehenních svalů- Zlepšuje rychlost a explosivní sílu- Skladné, jednoduchý transport- Příjemný povrch- Dopomáhá při spalování tuků- Cena za 1 ks- Obtížnost dle výběru - snadná (žlutá), střední (červená), těžká (černá) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací odporový pás/guma Pure2Improve - černá , Mat klekací podložka 35x30x3cm epe še/ze

Pure2Improve Nbr Mat 183×58×1 cm (290040)

Pure2Improve Nbr Mat 183×58×1 cm  (290040)
Detail

Karimatka - tloušťka 1 cm, skládací, rozměry 183 × 58 cm (D׊), materiál NBR, černá barva Aby se zabránilo poškození, jsou použity kvalitní materiály odolné proti propíchnutí či mechanickému poškození. Výška 1 cm pomůže izolovat chlad od země, nebudete však mít takové pohodlí jako se samonafukovací karimatkou. Délka 183 cm postačí každému výletníkovi. Stěžejní parametry karimatky Pure2Improve Nbr Mat 183×58×1 cm Karimatka vás nezklame Izolaci od země tvoří 1 cm Karimatka v rozloženém tvaru má 183 × 58 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Pure2Improve Nbr Mat 183×58×1 cm (290040) , Akuku nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá (5907644012824)

Posilovací odporový expander Pure2Improve LATERAL TRAINER - červená

Posilovací odporový expander Pure2Improve LATERAL TRAINER - červená
Detail

Posilovací odporový LATERAL TRAINER P2IPohodlný posilovací odporový systém s upevněním na 2 končetiny. Úchyt je z velice komfortního materiálu. Slouží zejména k procvičování spodních partií a tvarování boků stehen. Produkt má univerzální využití a lze použít v různých variantách a cvičebních metodách. Rychlá výpomoc k získání vysněné postavy. Efektivně se podílí na spalování tuku a celkovému zlepšení fyzické kondice. Díky nízkým pořizovacím nákladům a vysoké efektivitě prováděných cviků je produkt výborný pro všechny kategorie cvičenců. Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Výchozí délka: 41 cm- Barva: červeno-černá- Skvělé zejména pro hýždě a stehna- Tvaruje postavu- Podílí se na spalování tuků- Materiál: 70% PP, 10% latex, 10% nylon, 5% kov, 15% pěna (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací odporový expander Pure2Improve LATERAL TRAINER - červená , Prémiová tlumící podložka push pro mt pod posilovací stroje 6mm (25)

Sklz Court Slidez Indoorová klouzavá podložka

Sklz Court Slidez Indoorová klouzavá podložka
Detail

Sklz Court Slidez Indoorová klouzavá podložka Pro mnoho sportů a celkovou zdatnost je trup důležitou součástí těla. SKLZ Court Slidez je určen k posílení břicha, zad a ramen pomocí různých cvičení. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Sklz Court Slidez Indoorová klouzavá podložka , Leki slide (spthngrk306nad)

Merco Slidder 2.3 klouzavá podložka, 1 ks (64354)

Merco Slidder 2.3 klouzavá podložka, 1 ks (64354)
Detail

Žíněnka - posilovací, klouzavá, délka 180 cm, pro cvičení s vlastní vahou těla či jako trenažer bruslení (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Slidder 2.3 klouzavá podložka, 1 ks (64354) , Blumfeldt naxos, podložka na lavicu, čalúnená podložka, penová výplň, štruktúrovaný polyester, 140 × 7 × 49 cm

Merco Slidder 1.8 klouzavá podložka, 1 ks (64353)

Merco Slidder 1.8 klouzavá podložka, 1 ks (64353)
Detail

Žíněnka - posilovací, klouzavá, délka 180 cm, pro cvičení s vlastní vahou těla či jako trenažer bruslení (alza.cz)

Podobné produkty ako Merco Slidder 1.8 klouzavá podložka, 1 ks (64353) , Bull's rubber dart mat - koberec k terči - gumová podložka (122989)

Tempish Slide Mat

Tempish Slide Mat
Detail

Náhradní slidovací návleky na obuv. Dodáváme v páru. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tempish Slide Mat , G star pantofle cart slide

Gorilla Sports Masivní posilovací lavice, 120 x 130 x 140 cm

Gorilla Sports Masivní posilovací lavice, 120 x 130 x 140 cm
Detail

Ideální je rám, který pevně spojuje lavici a stojan na činky. V případě pevné tlakové lavice to znamená celkovou hmotnost 40 kilogramů. Jedná se o stabilní základ pro trénink v nejvyšší váhové lize se zátěží až 250 kilogramů. Kvalitní profesionální posilovací lavice by měla být navržena tak, aby na ni mohl partner při tréninku snadno vstoupit a poskytnout oporu, aniž by se musel nezdravě kroutit dopředu. U masivní tlakové lavice se partner může pohybovat celým tělem v blízkosti činky. To mu umožňuje rozvíjet pákový efekt ve vzpřímené poloze. Technické údaje: rozměry lavičky: 120 x 130 x 140 cm (š x d x v) rozměry podložky: 120 x 27,5 x 7,5 cm (d x š x v) rozměry stojanu vnější: 101 cm rozměry stojanu vnitřní: 81 cm vzdálenost od podlahy k podložce: 47cm tloušťka ocelových trubek: 5 - 7 cm lavička je extrémně pevná hmotnost: cca 40 kg nosnost: cca 250 kg barva: šedá/černá Obsah balení: 1 x lavička (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Masivní posilovací lavice, 120 x 130 x 140 cm , Capital sports riprider, sada – závěsný posilovací systém – balanční podložka, modrá, tahová síla 9 kg, eva

ACRA D83 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1 cm ČERNÁ

ACRA D83 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1 cm ČERNÁ
Detail

Skládací podložka pod posilovací stroje - ČERNÁ je vyrobená z kvalitní polyetylenové pěnové hmoty (EVA) potažené odolným protiskluzovým povrchem. Použití pro tlumení hluku a vibrací posilovacích strojů a jako ochrana proti poškození podlah nebo podlahových krytin. Materiál je pěnový polyetylen, zdravotně nezávadný. Podložka se skládá ze 4 dílů o rozměru 60 x 60 cm a tloušťce 1 cm, které se do sebe upínají zámky a vytvářejí jednolitou plochu 120 x 120 cm. Podložka je vyrobena z lehkého a odolného materiálu - polyetylenová EVA pěnová hmota, snadno se čistí, má výborné izolační vlastnosti, chrání proti poškození podlahových krytin při cvičení a manipulaci s posilovacími stroji a přístroji a jako izolační vrstva při studené podlaze. Ošetřeni povrchu vlažnou vodou s mýdlem. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA D83 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1 cm ČERNÁ , Merco yoga tpe 6 mat podložka na cvičení červená (dsra-004-r)

ACRA D84 Podložka pod posilovací stroje 140x80x0,6 cm ČERNÁ

ACRA D84 Podložka pod posilovací stroje 140x80x0,6 cm ČERNÁ
Detail

Podložka pod posilovací stroje - ČERNÁ má rozměry 140 x 80 cm při tloušťce 6 mm a je vyrobená z kvalitní PVC pěnové hmoty potažené odolným protiskluzovým povrchem. Oproti polyetylénové podložce má tato podložka větší odolnost proti vlastnímu poškození. Použití pro tlumení hluku a vibrací posilovacích strojů a jako ochrana proti poškození podlah nebo podlahových krytin. Materiál je pěnový PVC, který je zdravotně nezávadný. Podložka je vyrobena z lehkého a houževnatého materiálu odolného proti opotřebení. Podložka se snadno čistí, má výborné izolační vlastnosti, chrání proti poškození podlahových krytin při cvičení a manipulaci s posilovacími stroji a přístroji a jako izolační vrstva při studené podlaze. Ošetřeni povrchu vlažnou vodou s mýdlem. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA D84 Podložka pod posilovací stroje 140x80x0,6 cm ČERNÁ , Bull's heavy duty rubber dart mat - koberec k terči - gumová podložka (225729)

Gymnastický míč Pure2Improve 65 cm

Gymnastický míč Pure2Improve 65 cm
Detail

Gymnastický míč Pure2ImproveGymnastický míč pro domácí cvičení, cvičení v tělocvičně, ale i na jógu a pilates. Ideální pro zlepšení vaší rovnováhy, stability, a posílení bříšního svalstva. Materiál odolný vůči protržení, nabízející vynikající podporu těla a absolutní stabilitu při provádění cviků. Na míči naleznete 18 obrázků s příklady nejrůznějších cviků pro celé tělo.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Hmotnost: 1100 g- Průměr: 65 cm- Barva: Černá- Odolný materiál- 18 obrázků s příklady různých cviků (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gymnastický míč Pure2Improve 65 cm , Merco yoga tpe 6 mat podložka na cvičení fialová (dsra-004-v)

ACRA D83/1 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1,2 cm ČERNÁ

ACRA D83/1 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1,2 cm ČERNÁ
Detail

Skládací podložka pod posilovací stroje - ČERNÁ je vyrobená z kvalitní polyetylenové pěnové hmoty (EVA) potažené odolným protiskluzovým povrchem. Použití pro tlumení hluku a vibrací posilovacích strojů a jako ochrana proti poškození podlah nebo podlahových krytin. Materiál je pěnový polyetylen, zdravotně nezávadný. Podložka se skládá ze 4 dílů o rozměru 60 x 60 cm a tloušťce 12 mm, které se do sebe upínají zámky a vytvářejí jednolitou plochu 120 x 120 cm. Podložka je vyrobena z lehkého a odolného materiálu - polyetylenová EVA pěnová hmota, snadno se čistí, má výborné izolační vlastnosti, chrání proti poškození podlahových krytin při cvičení a manipulaci s posilovacími stroji a přístroji a jako izolační vrstva při studené podlaze. Ošetřeni povrchu vlažnou vodou s mýdlem. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA D83/1 Podložka pod posilovací stroje 120x120x1,2 cm ČERNÁ , Bull's dart mat '140' - koberec k terči - black / red (229270)

ACRA D84/1 Podložka pod posilovací stroje 200x90x0,6 cm ČERNÁ

ACRA D84/1 Podložka pod posilovací stroje 200x90x0,6 cm ČERNÁ
Detail

Podložka pod posilovací stroje - ČERNÁ má rozměry 200 x 90 cm při tloušťce 6 mm a je vyrobená z kvalitní PVC pěnové hmoty potažené odolným protiskluzovým povrchem. Oproti polyetylénové podložce má tato podložka větší odolnost proti vlastnímu poškození. Použití pro tlumení hluku a vibrací posilovacích strojů a jako ochrana proti poškození podlah nebo podlahových krytin. Materiál je pěnový PVC, který je zdravotně nezávadný. Podložka je vyrobena z lehkého a houževnatého materiálu odolného proti opotřebení. Podložka se snadno čistí, má výborné izolační vlastnosti, chrání proti poškození podlahových krytin při cvičení a manipulaci s posilovacími stroji a přístroji a jako izolační vrstva při studené podlaze. Ošetřeni povrchu vlažnou vodou s mýdlem. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA D84/1 Podložka pod posilovací stroje 200x90x0,6 cm ČERNÁ , Polti vaporella quick & slide qs220 (pleu0253 )

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 105 cm

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 105 cm
Detail

Fitness opasek Pure2ImprovePosilovací fitness opasek od společnosti Pure2Improve. P2I opasek zajišťuje podporu spodní části Vašich zad při dřepování nebo mrtém tahu s těžší váhou. Dodává Vám maximální jistotu bezpečnosti při cvičení a zajišťuje pevnost a stabilitu spodní části zad. Vnitřní podšev je tvořen z extra komfortního semiše, který je odolný vůči potu a zajistí pohodlnost při cvičení s pásem. Speciální kožená konstrukce přináší jistotu v materiál, který je odolný a zajistí, že se z opasku stane Váš nenahraditelný sparing při cvičení.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Materiál: Kůže, semiš- Odolný vůči potu- Bezpečná podpora zad- Zapínání dvojitou přezkouRozměr (délka):- Velikost S: 105 cm- Velikost M: 115 cm- Velikost L: 125 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 105 cm , Aqua marina center slide-in (6954521628141)

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 125 cm

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 125 cm
Detail

Fitness opasek Pure2ImprovePosilovací fitness opasek od společnosti Pure2Improve. P2I opasek zajišťuje podporu spodní části Vašich zad při dřepování nebo mrtém tahu s těžší váhou. Dodává Vám maximální jistotu bezpečnosti při cvičení a zajišťuje pevnost a stabilitu spodní části zad. Vnitřní podšev je tvořen z extra komfortního semiše, který je odolný vůči potu a zajistí pohodlnost při cvičení s pásem. Speciální kožená konstrukce přináší jistotu v materiál, který je odolný a zajistí, že se z opasku stane Váš nenahraditelný sparing při cvičení.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Materiál: Kůže, semiš- Odolný vůči potu- Bezpečná podpora zad- Zapínání dvojitou přezkouRozměr (délka):- Velikost S: 105 cm- Velikost M: 115 cm- Velikost L: 125 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 125 cm , Whitesnake: slide it in - cd (9029550752)

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 115 cm

Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 115 cm
Detail

Fitness opasek Pure2ImprovePosilovací fitness opasek od společnosti Pure2Improve. P2I opasek zajišťuje podporu spodní části Vašich zad při dřepování nebo mrtém tahu s těžší váhou. Dodává Vám maximální jistotu bezpečnosti při cvičení a zajišťuje pevnost a stabilitu spodní části zad. Vnitřní podšev je tvořen z extra komfortního semiše, který je odolný vůči potu a zajistí pohodlnost při cvičení s pásem. Speciální kožená konstrukce přináší jistotu v materiál, který je odolný a zajistí, že se z opasku stane Váš nenahraditelný sparing při cvičení.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Materiál: Kůže, semiš- Odolný vůči potu- Bezpečná podpora zad- Zapínání dvojitou přezkouRozměr (délka):- Velikost S: 105 cm- Velikost M: 115 cm- Velikost L: 125 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Fitness opasek P2I - Pure2Improve - 115 cm , Press posilovací lavice (42001)

Švihadlo Pure2Improve SpeedP2I 2,85 cm - červená

Švihadlo Pure2Improve SpeedP2I 2,85 cm - červená
Detail

Pure2Improve SpeedP2I Moderní fitness pomůcka s nastavitelnou délkou nejen pro kondiční tréninky, ale i pro každého, kdo chce efektivně spalovat tuky a rozhýbat celý svůj pohybový aparát. Díky tomu, že jde o švihadlo s nastavitelnou délkou, je vhodné pro každého nadšence a sportovce bez výškového omezení. Vhodné pro děti i dospělé. Technický popis:- Výrobce: P2I- Barva: Červená- Délka lanka: 2,85 m- Nastavitelné- Vhodné pro děti i dospělé- Vysoká odolnost- Vnější i vnitřní použití (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Švihadlo Pure2Improve SpeedP2I 2,85 cm - červená , Supreme posilovací lavice (40701)

Jóga kruh Pure2Improve 30 cm - červená

Jóga kruh Pure2Improve 30 cm - červená
Detail

Jóga kruh P2I 30 cmJe oblíbeným doplňkem na cvičení jógy. Pomáhá s náročnějšími protahovacími cviky, podporuje celkovou ohebnost a flexibilitu. Jeho kruhový tvar poskytuje tak přirozenou oporu v obtížnějších polohách. Válec je z vnější strany pokryt vrstvou měkké gumové pěny.Válec není určen jen pro jógu, používají jej také další atleti, kteří si před tréninkem potřebují důkladně protáhnout a zahřát svaly. Jóga válec lze využít k pravidelnému protahování zad, krátkým cvičením si protáhnete oblast páteře a uvolníte zádové svaly.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Průměr válce: 30 cm- Barva: černá/červená- Materiál: měkký protiskluzový povrch a tvrdý plast- Maximální zatížení: 150 kg- Přirozená opora v obtížnějších cvicích (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Jóga kruh Pure2Improve 30 cm - červená , Triangular posilovací stroj (42769)

Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - růžová

Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - růžová
Detail

Jóga válec P2I 31 cmKruh na jógu trénuje stabilitu, protáhne svalstvo a posílí celé tělo. Navyšuje pružnost svalů a páteře. Protahuje a uvolňuje ztuhlé spodní zádové svaly a snižuje bolest v bocích. Rozšiřuje hrudník, posiluje střed těla a spravuje špatný postoj. Joga válec masíruje hlubokou tkáň a efektivně redukuje bolest zad. Umožňuje Vám dokonale vyrovnat vaši páteř, zbavit se bolestí šíje a uvolnit lopatky. Praktická pomůcka pro důkladnou rozcvičku, bezpečné provedení mostu a dalších cviků.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Průměr válce: 31 cm- Povrchový materiál: Tvrzená pěna EVA- Vnitřní materiál: Polypropylenové kolo- Protiskluzová konstrukce- Maximální zatížení: 150 kg- Přirozená opora v obtížnějších cvicích (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - růžová , Peak design slide - black (sl-bk-3)

Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - modrá

Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - modrá
Detail

Jóga válec P2I 31 cmKruh na jógu trénuje stabilitu, protáhne svalstvo a posílí celé tělo. Navyšuje pružnost svalů a páteře. Protahuje a uvolňuje ztuhlé spodní zádové svaly a snižuje bolest v bocích. Rozšiřuje hrudník, posiluje střed těla a spravuje špatný postoj. Joga válec masíruje hlubokou tkáň a efektivně redukuje bolest zad. Umožňuje Vám dokonale vyrovnat vaši páteř, zbavit se bolestí šíje a uvolnit lopatky. Praktická pomůcka pro důkladnou rozcvičku, bezpečné provedení mostu a dalších cviků.Technický popis:- Výrobce: Pure2Improve- Průměr válce: 31 cm- Povrchový materiál: Tvrzená pěna EVA- Vnitřní materiál: Polypropylenové kolo- Protiskluzová konstrukce- Maximální zatížení: 150 kg- Přirozená opora v obtížnějších cvicích (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Jóga kruh Pure2Improve 31 cm - modrá , Dunlop 220 chromed steel - slide (du 220)

Delphin podložka c-mat 130x70 cm

Delphin podložka c-mat 130x70 cm
Detail

Delphin Podložka C-Mat 130x70 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Delphin podložka c-mat 130x70 cm , Peak design slide ash sl as 3

Delphin podložka c-mat 90x50 cm

Delphin podložka c-mat 90x50 cm
Detail

Delphin Podložka C-Mat 90x50 cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Delphin podložka c-mat 90x50 cm , Merco yoga tpe 6 double mat podložka na cvičení fialová-fialová (dsra-005-v)

Tempish SLIDE MAT DRILL 184 š.58 184cm

Tempish SLIDE MAT DRILL 184 š.58 184cm
Detail

Tréninková "slidovací" podložka pro bruslaře. Odrazové koncovky jsou bytelnější z houževnatějšího materiálu(polypropylenu). Kluzná folie je v nich uchycena na sedmi místech. Celá spodní část SLIDE MATU má protiskluzovou úpravu. Součástí podložky jsou slidovací návleky na obuv. Barva: black Velikost: 184 cm, šířka 58 cm Materiál: 1,5 mm PP Podkladový protiskluzový materiál: 2 mm EVA+guma Před použitím otřít plochu SLIDE MATU od prachu, aby nedošlo k poškrábání povrchu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tempish SLIDE MAT DRILL 184 š.58 184cm , Klarfit klarbar, 220 cm, černá, posilovací tyč, rychlouzávěry, 20 kg

Tempish SLIDE MAT DRILL 234 š.58 234cm

Tempish SLIDE MAT DRILL 234 š.58 234cm
Detail

Tréninková "slidovací" podložka pro ;bruslaře. Odrazové koncovky jsou bytelnější z houževnatějšího materiálu(polypropylenu). Kluzná folie je v nich uchycena na sedmi místech. Celá spodní část SLIDE MATU má protiskluzovou úpravu. Součástí podložky jsou slidovací návleky na obuv. Barva: black Velikost: 234, šířka 58 cm Materiál: 1,5 mm PP Podkladový protiskluzový materiál: 2 mm EVA+guma Před použitím otřít plochu SLIDE MATU od prachu, aby nedošlo k poškrábání povrchu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tempish SLIDE MAT DRILL 234 š.58 234cm , Push element posilovací set (8594203500075)

Träumeland Nepropustná podložka flanel 70×140 cm

Detail

Träumeland Nepropustná podložka flanel je mimořádně savá ochrana matrace do dětské postýlky. Je vodotěsná, lze ji prát i sušit v sušičce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Träumeland Nepropustná podložka flanel 70×140 cm

Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm

Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm
Detail

Podložka z kolekce That's mine. Produkt je vyroben z organické bavlny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm

Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm

Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm
Detail

Podložka z kolekce That's mine. Produkt je vyroben z organické bavlny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Hrací podložka That's mine PM215 140 x 140 cm

Dvojité posilovací kolečko + podložka

Dvojité posilovací kolečko + podložka
Detail

Pravidelná cvičení s posilovacím kolečkem pomáhá rozvíjet a posilovat svaly paží, břicha a zad, zvyšovat pružnost těla a zlepšovat celkovou kondici těla. Vysoká kvalita Pouzdro z PVC Protiskluzový materiál Snadno se čistí Ocelové prvky konstrukce Pěnové rukojeti Typ kolečka: dvojité Rozměry kola a rukojeti: Průměr kola: 20 cm Šířka koleček: 2,5 cm Délka rukojeti: 11,5 cm Rozměry podložky: Šířka podložky: 34 cm Délka podložky: 16,5 cm Tloušťka: 3 mm Sada obsahuje: Posilovací kolečko Podložka pod kolena Originální balení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Dvojité posilovací kolečko + podložka

Posilovací kolečko s podložkou

Posilovací kolečko s podložkou
Detail

Kolečko na posilování břicha a rukou + podložka Vysoká kvalita Pouzdro z ABS a PVC Protiskluzové Snadno se čistí Ideální pro procvičení svalů těla Ocelové prvky konstrukce Pěnové rukojeti Typ: jednokolečko Černá a červená barva Rozměry kola a rukojeti: Délka rukojeti: 11,5 cm Délka trubky: 26,5 cm Průměr kola: 19 cm Šířka kol: 9 cm Rozměry podložky: Šířka podložky: 34 cm Délka podložky: 16,5 cm Tloušťka: 7 mm Sada obsahuje: Válec na cvičení Podložka pod kolena Originální balení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Posilovací kolečko s podložkou

Starfishing podložka standart unhooking mat 120x60 cm

Starfishing podložka standart unhooking mat 120x60 cm
Detail

Podložka pro ryby jako například kapr, štika, candát, lín, amur pstruh a jiné rybí druhy, které podložka chrání před poraněním, doplněná o zvýšený okraj vytvářející tzv. rybí bazének. Integrovaný metr pro okamžité zjistění délky úlovku. Povrch podložky je vyroben ze 100% šetrného materiálu (fish friendly) a kladé velký důraz na ochranu úlovku. Je snadno složitelná a přenosná díky pevným přenosným popruhům. Délka metru: 100cm Rozměry: 120 x 60cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Starfishing podložka standart unhooking mat 120x60 cm

Candide Mat Confort přebalovací podložka 70x50 cm

Detail

Přebalovací podložka Mat Confort značky Candide byla speciálně navržena se zdviženými okraji, aby dítě bylo v bezpečí během přebalování. S mikrokuličkami pro lepší komfort, které se vytvarují podle tělíčka miminka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candide Mat Confort přebalovací podložka 70x50 cm

Rozpěrná tyč 26/23 mm černá mat, 90 - 140 cm

Rozpěrná tyč 26/23 mm černá mat, 90 - 140 cm
Detail

Rozpěrná roztažitelná tyč 26/23 mm v černém matném provedení. Montáž bez vrtání a šroubování. Včetně barevně sladěných UH koncovek. Použití jen na pevný podklad. (4home.cz)

Podobné produkty ako Rozpěrná tyč 26/23 mm černá mat, 90 - 140 cm

Posilovací kolečko na břicho + podložka

Posilovací kolečko na břicho + podložka
Detail

Pravidelná cvičení s posilovacím kolečkem pomáhá rozvíjet a posilovat svaly paží, břicha a zad, zvyšovat pružnost těla a zlepšovat celkovou kondici těla. Vysoká kvalita Pouzdro z ABS a PVC Protiskluzový materiál Snadno se čistí Ocelové prvky konstrukce Pěnové rukojeti Typ: jednokolečko Rozměry kola a rukojeti: Průměr kola: 15 cm Šířka kol: 9 cm Délka rukojeti: 11,5 cm Délka trubky: 24,5 cm Rozměry podložky: Šířka podložky: 34 cm Délka podložky: 16,5 cm Tloušťka: 7 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Posilovací kolečko na břicho + podložka

Posilovací kolečko EB FIT + podložka

Posilovací kolečko EB FIT + podložka
Detail

Pravidelná cvičení s válečkem pomáhají rozvíjet a posilovat svaly paží, břicha a zad, zvyšovat pružnost těla, zlepšovat celkovou kondici těla. Válec je jedním z nejoblíbenějších nástrojů mnoha sportovců. Výrobek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje dlouhodobé a efektivní používání zařízení. Povrch kol a rukojeti vyrobené z protiskluzového materiálu zvyšují stabilitu a bezpečnost při cvičení. Ideální pro domácí cvičení a v posilovně. Parametry: Rozměry: průměr kola 14 cm / délka rukojeti 12 cm Šířka jednoho kola: 2,5 cm Rozměry podložky: 34x16,5 cm / tloušťka: 0,5 cm Materiál: plast, guma (kolečka), guma (rukojeti), pěna Eva (rohož) Černá barva Hmotnost (s obalem): 515 g Sada obsahuje: 2 kolečka, 2 rukojeti, podložku na koleno Rozměry balení: 19x5,3x34,6 cm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Posilovací kolečko EB FIT + podložka

Gymnastický míč Pure2Improve YOGA BALL 65 cm - Modrá

Gymnastický míč Pure2Improve YOGA BALL 65 cm - Modrá
Detail

Pure2Improve YOGA BALL 65 cm Gymnastický míč vyroben z vysoce pevného a odolného PVC s dlouhou živnotností a protiskluzovou ochranou. Série gymnastických míčů Yoga jsou vhodné pro všestranné využití při fitness, kardio a rekonvalescenčních cvičeních. Součástí balení je pumpa k snadnému nafouknutí míče. Míče jsou vhodné pro komerční i soukromé využití. Technický popis:- výrobce Pure2Improve- pestré zbarvení- průměr míče 65 cm- Odolný PVC Materiál- Hmotnost: 1000 g- Nosnost: 120 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gymnastický míč Pure2Improve YOGA BALL 65 cm - Modrá

AKUKU nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá (5907644012824)

AKUKU nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá (5907644012824)
Detail

Přebalovací podložka - na postýlku, měkká, látková (pratelná), rozměry 70 × 140 cm, bílá barva Výměna plenky bude snadná a bezstarostná díky přebalovací podložce Akuku, která má rozměry 70 × 140 cm. Dá se používat opakovaně, díky látkovému provedení ji snadno vyperete. Miminko si oblíbí měkký materiál pro jeho pohodlnost. Položit ji můžete na postýlku. Stěžejní vlastnosti přebalovací podložky AKUKU nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá Přebalovací podložka Akuku bude nepostradatelným pomocníkem pro každou maminku Typ: látková (pratelná) Položit ji můžete na postýlku (alza.cz)

Podobné produkty ako AKUKU nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá (5907644012824)

play&go ® Hrací podložka Stripes hořčice ⌀ 140 cm

play&go ® Hrací podložka Stripes hořčice ⌀ 140 cm
Detail

Podrobnosti o produktu: Podložka na hraní a taška na hračky 2 v 1 - dokonalý doplněk pro uklizený dětský pokoj. Koncept: 1. hrát si, 2. uklidit, uložit, 3. zavřít hrací podložku a jít. Praktické řešení pro ukládání všech druhů hraček, jako jsou stavebnice, panenky a drobné předměty, které se jinak mohou snadno ztratit nebo se stát nebezpečím bolestivého zakopnutí. Hračky se jednoduše položí na podložku, pak se zatáhnou šňůrky a z hrací podložky se stane chladicí taška, kterou lze snadno přenášet Díky neutrální barvě Design může hrací podložka a taška na hračky 2 v 1 dlouho doprovázet dívky i chlapce. Na doma i na cesty Robustní materiál Materiál a péče: Materiál: 70 % bavlna, 30 % polyester Lze prát na 30 °C Nevhodné pro sušení v bubnové sušičce Rozměry a hmotnost: Průměr: 140 cm Hmotnost: přibližně 1 kg Součástí dodávky je: Součástí balení je 1x hrací podložka 2 v 1 Upozornění : Dekorace, hračky a další textilie nejsou součástí dodávky! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako play&go ® Hrací podložka Stripes hořčice ⌀ 140 cm

play&go ® Hrací podložka Stripes růžová ⌀ 140 cm

play&go ® Hrací podložka Stripes růžová ⌀ 140 cm
Detail

Podrobnosti o produktu: Podložka na hraní a taška na hračky 2 v 1 - dokonalý doplněk pro uklizený dětský pokoj. Koncept: 1. hrát si, 2. uklidit, uložit, 3. zavřít hrací podložku a jít. Praktické řešení pro ukládání všech druhů hraček, jako jsou stavebnice, panenky a drobné předměty, které se jinak mohou snadno ztratit nebo se stát nebezpečím bolestivého zakopnutí. Hračky se jednoduše položí na podložku, pak se zatáhnou šňůrky a z hrací podložky se stane chladicí taška, kterou lze snadno přenášet Díky neutrální barvě Design může hrací podložka a taška na hračky 2 v 1 dlouho doprovázet dívky i chlapce. Na doma i na cesty Robustní materiál Materiál a péče: Materiál: 70 % bavlna, 30 % polyester Lze prát na 30 °C Nevhodné pro sušení v bubnové sušičce Rozměry a hmotnost: Průměr: 140 cm Hmotnost: přibližně 1 kg Součástí dodávky je: Součástí balení je 1x hrací podložka 2 v 1 Upozornění : Dekorace, hračky a další textilie nejsou součástí dodávky! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako play&go ® Hrací podložka Stripes růžová ⌀ 140 cm

play&go ® Hrací podložka Stripes hnědá ⌀ 140 cm

play&go ® Hrací podložka Stripes hnědá ⌀ 140 cm
Detail

Podrobnosti o produktu: Podložka na hraní a taška na hračky 2 v 1 - dokonalý doplněk pro uklizený dětský pokoj. Koncept: 1. hrát si, 2. uklidit, uložit, 3. zavřít hrací podložku a jít. Praktické řešení pro ukládání všech druhů hraček, jako jsou stavebnice, panenky a drobné předměty, které se jinak mohou snadno ztratit nebo se stát nebezpečím bolestivého zakopnutí. Hračky se jednoduše položí na podložku, pak se zatáhnou šňůrky a z hrací podložky se stane chladicí taška, kterou lze snadno přenášet Díky neutrální barvě Design může hrací podložka a taška na hračky 2 v 1 dlouho doprovázet dívky i chlapce. Na doma i na cesty Robustní materiál Materiál a péče: Materiál: 70 % bavlna, 30 % polyester Lze prát na 30 °C Nevhodné pro sušení v bubnové sušičce Rozměry a hmotnost: Průměr: 140 cm Hmotnost: přibližně 1 kg Součástí dodávky je: Součástí balení je 1x hrací podložka 2 v 1 Upozornění : Dekorace, hračky a další textilie nejsou součástí dodávky! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako play&go ® Hrací podložka Stripes hnědá ⌀ 140 cm

ALVI vodotěsná podložka moltón / froté 70 x 140 cm

ALVI vodotěsná podložka moltón / froté 70 x 140 cm
Detail

ALVI vodotěsná podložka na matraci moltón / froté má lepší propustnost vzduchu než obyčejné podložky vodotěsný odolná proti moči neobsahuje PVC především vysokotlaká pružnost pro pohodlný a zdravý spánek optimální odvod vlhkosti prát do 60 ° C velikost: 70 x 140 cm (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako ALVI vodotěsná podložka moltón / froté 70 x 140 cm

play&go ®Play mat 2 v 1 Playville ⌀ 140 cm

play&go ®Play mat 2 v 1 Playville ⌀ 140 cm
Detail

Podrobnosti o produktu: Podložka na hraní a taška na hračky 2 v 1 - dokonalý doplněk pro uklizený dětský pokoj. Koncept: 1. hrát si, 2. uklidit, uložit, 3. zavřít hrací podložku a jít. Praktické řešení pro ukládání všech druhů hraček, jako jsou stavebnice, panenky a drobné předměty, které se jinak mohou snadno ztratit nebo se stát nebezpečím bolestivého zakopnutí. Hračky se jednoduše položí na podložku, pak se zatáhnou šňůrky a z hrací podložky se stane chladicí taška, kterou lze snadno přenášet Díky neutrální barvě Design může hrací podložka a taška na hračky 2 v 1 dlouho doprovázet dívky i chlapce. Oboustranný potisk Na doma i na cesty Robustní materiál Materiál a péče: Materiál: 80 % polyester, 20 % bavlna Praní za studena Nevhodné pro sušení v sušičce Rozměry a hmotnost: Průměr: 140 cm Hmotnost: přibližně 1 kg Součástí dodávky je: Součástí balení je 1x hrací podložka 2 v 1 Upozornění : Dekorace, hračky a další textilie nejsou součástí dodávky! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako play&go ®Play mat 2 v 1 Playville ⌀ 140 cm

Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Storm 105 cm

Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Storm 105 cm
Detail

Podložka s průměrem 105 cm chrání podlahu a snadno se otírá. TODDLEKIND Splat Mat Podložka 105 cm je vhodná pro vnitřní i venkovní použití, snadno se přepravuje a je vysoce odolná. Nadčasový design v teplých zemitých barvách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Storm 105 cm

Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Sandstone 105 cm

Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Sandstone 105 cm
Detail

Podložka s průměrem 105 cm chrání podlahu a snadno se otírá. TODDLEKIND Splat Mat Podložka 105 cm je vhodná pro vnitřní i venkovní použití, snadno se přepravuje a je vysoce odolná. Nadčasový design v teplých zemitých barvách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Toddlekind Splat Mat Podložka Naturals Sandstone 105 cm

Pure2Improve Kužely P2I Agility 30 cm - sada 6ks (100520)

Pure2Improve Kužely P2I Agility 30 cm - sada 6ks (100520)
Detail

Kužel - reflexní zbarvení, konstrukce pro agility/speed trénink, využití na jakémkoliv povrchu, výška 30 cm, vysoká odolnost, technologie výroby pop-back plast, materiál 100% empilon, dlouhá životnost, sada 6 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Pure2Improve Kužely P2I Agility 30 cm - sada 6ks (100520)
Dvojité posilovací kolečko + podložka (F-966), Spokey Twin Posilovací kolečko + podložka zdarma (490), Posilovací kolečko na břicho + podložka (F-967), Posilovací kolečko EB FIT + podložka (F-204), ISO 4567 Posilovací kolečko Mute Wheel + podložka (3313), Cutting Mat A 50829 - modelářská podložka (8001283508292), MAT Klekací podložka 35x30x3cm EPE ŠE/ZE, AKUKU nepromokavá podložka froté 70 × 140 cm, bílá (5907644012824), Prémiová tlumící podložka PUSH PRO MT pod posilovací stroje 6mm (25), Leki Slide (SPTHNGrk306nad), Blumfeldt Naxos, podložka na lavicu, čalúnená podložka, penová výplň, štruktúrovaný polyester, 140 × 7 × 49 cm, Bull's Rubber Dart Mat - Koberec k terči - gumová podložka (122989), g star pantofle cart slide, Capital Sports Riprider, sada – závěsný posilovací systém – balanční podložka, modrá, tahová síla 9 kg, EVA, Merco Yoga TPE 6 Mat podložka na cvičení červená (DSRA-004-R), Bull's Heavy Duty Rubber Dart Mat - Koberec k terči - gumová podložka (225729), Merco Yoga TPE 6 Mat podložka na cvičení fialová (DSRA-004-V), Bull's Dart Mat '140' - Koberec k terči - Black / Red (229270), Polti VAPORELLA QUICK & SLIDE QS220 (PLEU0253 ), AQUA MARINA Center Slide-In (6954521628141), Whitesnake: Slide It In - CD (9029550752), Press posilovací lavice (42001), Supreme posilovací lavice (40701), Triangular posilovací stroj (42769), Peak Design Slide - Black (SL-BK-3), Dunlop 220 Chromed Steel - Slide (DU 220), peak design slide ash sl as 3, Merco Yoga TPE 6 Double Mat podložka na cvičení fialová-fialová (DSRA-005-V), KLARFIT Klarbar, 220 cm, černá, posilovací tyč, rychlouzávěry, 20 kg, PUSH Element Posilovací set (8594203500075)