Port connect držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, vesa do 32", bílý (901110)

Produkt Port connect držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, vesa do 32", bílý (901110) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Port connect držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, vesa do 32", bílý (901110) upraviť a produkt hľadať znova.

PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý (901110)

PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý (901110)
Detail

Držák na monitor - na stůl, pro monitor velikosti 32 až 32", max. zatížení 8 kg, náklon -45°/+90°, natočení 90°, rotace 90°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, sklopný a s mechanickou pružinou, systém pro uspořádání kabelů, svorky se šroubem součástí balení, bílá barva Poskytněte svým očím a tělu zasloužený komfort s tímto perfektním držákem. Držák na monitor je jednoduchým řešením, jak situovat monitor do správné výšky či náklonu. Držák k upevnění na hranu stolu PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý je vhodný pro monitory s délkou úhlopříček od 32 až 32. S monitorem upevněným v držáku PORT je možné natočit v rozmezí 90°, proto máte možnost sami si zvolit ten nejlepší pozorovací úhel. Vybraný monitor nesmí převýšit maximální dovolenou hmotnost samotného držáku na monitor, která je v tomto případě 8 kilogramů. Zajímavé funkce držáku na monitor PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý... (alza.cz)

Podobné produkty ako PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý (901110) , Port connect držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, vesa do 32", bílý (901110)

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1C

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1C
Detail

W1C Nástenný držiak s výsuvným sklopným ramenom Získajte späť miesto na pracovnom stoleMonitor pripevnite na stenu, aby ste ušetrili miesto na stole a udržali ho bez neporiadku pomocou ramena monitora W1C. Je tiež ideálnym riešením pre aplikácie s dotykovou obrazovkou. Optimalizovaná ergonómiaAk trávite veľa času pred obrazovkou, rýchlo oceníte ergonomické výhody modelu W1C, najmä možnosť prispôsobiť si uhol pohľadu. Nájdenie optimálneho nastavenia obrazoviek zlepšuje držanie tela. Či už chcete nastaviť výšku, uhol alebo orientáciu obrazovky, W1C zlepšuje ergonomické možnosti vášho stola a kancelárskej stoličky a ponúka vám pohodlie a prispôsobivosť Vhodný aj pre ultraširokouhlé monitoryNástenný držiak na monitor ARCTIC W1C bez problémov podporuje najnovšie ultraširokouhlé monitory (do 49 palcov). Kompatibilné sú aj klasické monitory s pomerom strán 16:9 (do 43 palcov). W1C unesie celkovú záťaž 18 kg/39.6 libier. Optimálne zarovnanieMontážna hlava ARCTIC W1C umožňuje jednoduchú inštaláciu a následné zmeny zarovnania. Nezáleží na tom, či chcete monitor mierne nakloniť alebo otočiť o 180 stupňov - jediné nástroje, ktoré potrebujete, sú vaše ruky. Manažment káblov Máte už dosťkáblovej spleti? S dodávaným manažmentom káblov W1C sú nepoddajné káble minulosťou Jednoduché a rýchle nastavenieStačí niekoľko jednoduchých krokov a dodané nástroje a W1C je v okamihu pripravený na použitie na vašej stene. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Funkcie Naklonenie: +/- 15°Otočenie: 180°Otočenie: 360°KompatibilitaKompatibilita: LCD/LED TV, stolové monitory a plazmové TV, ako sú LG, Viewsonic HP, AOC a DellVESA: 75 / 100Pracovné zaťaženie: 18 kg / 39.6 lbsVeľkosť monitora Classis 16:9: do 43"Veľkosť ultrawide monitora: do 49"Vzdialenosť medzi stenou a zadnou stranou monitora: 39-469 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ARCTIC nástěnný držák na monitor W1C , Q-connect na monitor, 100 ks (kf04501)

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1A

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1A
Detail

W1A - Nástenný držiak monitora so systémom Quick-Fix Nástenný držiak monitora so systémom Quick-FixARCTIC W1A je jednootáčkový držiak s 3-osovým kĺbom, ktorý ponúka plynulé nastavenie uhla obrazovky s 360° rotáciou, 60° otočením a ±15° náklonom. Konštrukcia s guľovým kĺbom poskytuje flexibilitu na dokonalé umiestnenie monitora, aby sa znížilo namáhanie očí, krku, ramien a chrbta. Pripevňuje sa tesne k stene a maximalizuje pracovnú plochu. Dvojdielny systém priamej montáže, ktorý je kompatibilný s monitormi s uhlopriečkou od 13" do 43", umožňuje rýchlu inštaláciu a podporuje hmotnosť až do 20 kg. Maximalizujte svoj priestorSystém montáže monitora na stenu zaberá najmenej miesta na stole, a tak maximalizuje pracovnú plochu. Je tiež ideálnym riešením pre aplikácie s dotykovou obrazovkou. Hladko prstom nastaviteľná obrazovkaNástenný držiak ARCTIC W1A je integrovaný s hladkým guľôčkovým kĺbom, ktorý poskytuje najflexibilnejšie nastaviteľný uhol obrazovky s 360° otáčaním, 60° otáčaním doľava doprava a 15° nakláňaním dozadu a dozadu. Nastavenie bez demontáže monitoraPomocou montážnej hlavy W1A utiahnete alebo uvoľníte otočný mechanizmus podľa potreby len za niekoľko sekúnd. Monitor nie je potrebné demontovať. W1A Štandardné rameno monitora Dokonalé polohovanie na zníženie namáhania očí, krku, ramien a chrbtaKonštrukcia s guľovým kĺbom umožňuje jednoduché nastavenie prstami, čím poskytuje flexibilitu na nastavenie monitora do dokonalej polohy, a tým zabraňuje zbytočnému namáhaniu očí, krku, ramien a chrbta optimálnou polohou pri sledovaní. Robustný a stabilný Monitor ARCTIC W1A zabezpečuje bezpečný systém montáže na monitor. Je vybavený bezpečnostným zámkom a systémom dvoch skrutiek, ktoré zabraňujú skĺznutiu a zvyšujú stabilitu. Dvojdielny systém priamej montáže Quick-FixDvojdielny systém priamej montáže je určený na rýchlu a jednoduchú inštaláciu. Jednoducho priskrutkujte montáž na stenu a monitor, zostavte ho zasunutím do montážnej lišty. Správa káblovJednoduchý dizajn háčika na správu káblov udržuje káble za monitorom úhľadne pohromade. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIEKompatibilita: LCD/LED TV, stolné monitory a plazmové TV, ako sú LG, Viewsonic, HP, NEC, AOC a DellŠtandard VESA: 75/100Maximálna hmotnosť monitora: Max. 20 kg (44 libier)Veľkosť LCD: 13"-43"Farba: čiernaNaklonenie: +/- 15°Otočenie: 60°Rotácia: 360°Rozmery balenia (D x V x Š): 186 x 131 85 mmHmotnosť balenia: 0.899 kgZáruka: 2 rokyViac tech. informácie: https://www.arktída.ac/eu_en/w1a.html. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ARCTIC nástěnný držák na monitor W1A , Bambuswald designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1-3D

ARCTIC nástěnný držák na monitor W1-3D
Detail

W1-3D Dodatočný priestor na pracovnom stole Plynové zdvíhacie rameno Ergonomická poloha sedenia Extra miestoMonitor môžete pripevniť na stenu a ušetriť tak miesto na stoles ramenom monitora W1-3D. Plynové zdvíhacie ramenoVďaka technológii plynového zdvíhania možno monitor ľahko zdvihnúť a plynulo otáčať, otáčať alebo nakláňať v ľubovoľnom smere. Ergonomické sedenieVenujte pozornosť svojmu zdraviu aj v kancelárii. Rameno monitora W1-3D teda zlepšuje ergonomickú polohu sedenia vďaka ideálnemu nastaveniu podľa vašej individuálnej výšky očí. Nastavenie bez demontáže monitoraPomocou montážnej hlavy W1-3D utiahnete alebo uvoľníte otočný mechanizmus podľa potreby len za niekoľko sekúnd. Monitor nie je potrebné demontovať. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIEKompatibilitaŠtandard VESA: 75 / 100Maximálna hmotnosť monitora: 8 kg / 17.6 libier na držiakVeľkosť LCD: 13" - 38"Farba: čiernaNaklonenie: +/- 45°Otočenie: 180°Rotácia: 360°Rozmery balenia (D x V x Š): 434 x 129 x 85 mmHmotnosť balenia: 2.04 kgZáruka: 2 rokyViac tech. informácie: https://www.arktída.ac/eu_en/w1-3d.htmlEAN: 872767008618. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ARCTIC nástěnný držák na monitor W1-3D , Kesper, stojan na monitor, bílý (58819)

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) terakota

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) terakota
Detail

Držák truhlíku universal 15cm (na hranu) terakota (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) terakota , Port connect hliníkový stojan na notebook, černý (901108)

Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) terakota

Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) terakota
Detail

NakupteDržák truhlíku Universal 12cm (na hranu) terakotaz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Květináče a truhlíky > Klasické a samozavlažovací truhlíkyza12.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) terakota , Port connect hliníkový stojan na notebook, šedý (901103)

Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) hnědý

Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) hnědý
Detail

NakupteDržák truhlíku Universal 12cm (na hranu) hnědýz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Květináče a truhlíky > Klasické a samozavlažovací truhlíkyza11.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák truhlíku Universal 12cm (na hranu) hnědý , Port connect cestovní skládací stojan na notebook, černý (901107)

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) antracit

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) antracit
Detail

NakupteDržák truhlíku Universal 15cm (na hranu) antracitz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Květináče a truhlíky > Klasické a samozavlažovací truhlíkyza11.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) antracit , Foliatec - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125)

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) hnědý

Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) hnědý
Detail

NakupteDržák truhlíku Universal 15cm (na hranu) hnědýz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Květináče a truhlíky > Klasické a samozavlažovací truhlíkyza11.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák truhlíku Universal 15cm (na hranu) hnědý , Držák na knihu do postele

ARCTIC držák na monitor Z2-3D (gen.3)

ARCTIC držák na monitor Z2-3D (gen.3)
Detail

Z2-3D (gen.3)Plynové rameno s dvojitým monitorom na stôl Úplná mobilita pre väčšie pohodlieVďaka technológii plynového zdvihu modelu Z2-3D (Gen 3) možno obrazovku plynulo vytiahnuť alebo odsunúť a voľne ju vertikálne posúvať. Ergonomické polohovanie obrazovkyNaše ramená monitora sú výškovo nastaviteľné a umožňujú vám jednoducho nastaviť obrazovku do ideálneho ergonomického nastavenia. Horná časť obrazovky by mala byť tesne pod úrovňou očí. Práca s viacerými monitormiPridajte druhú obrazovku a zvýšte svoju produktivitu pomocou ramena monitora Z2-3D (Gen 3). Vylepšený pracovný priestorRameno monitora Z2-3D (Gen 3) pomáha udržiavať poriadok na stole a vytvára viac cenného priestoru na dôležité veci. Rozbočovač SuperSpeed USBRozbočovač SuperSpeed USB poskytuje pohodlné miesto na stole na pripojenie zariadení USB, aby ste mali svoje miniaplikácie vždy na dosah. Súčasne možno pripojiť až štyri zariadenia. Kompatibilita s ultraširokým monitoromRameno monitora ARCTIC Z2-3D (Gen 3) bez problémov podporuje najnovšie ultraširoké monitory (do 29 palcov). Kompatibilné sú aj klasické monitory s pomerom strán 16:9 (do 34 palcov). Z2-3D (Gen 3) podporuje monitory s hmotnosťou 8 kg/17.6 libier na rameno. Manažment káblov Máte už dosťkáblovej spleti? Uvoľnite si miesto na stole vďaka dodávanému manažmentu káblov Z2-3D (Gen 3). TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Materiál: oceľ, hliníková zliatina ADC12Farba: matná čiernaNaklonenie: +/- 90°Otočenie: 180°Otáčanie: 360° Štandard VESA: 75 / 100Maximálna hmotnosť monitora: 8 kg (17.6 lbs) Veľkosť monitora Classis 16:9: do 34"Veľkosť ultrawide monitora: do 29"Rozširujúca sada: Z+1 Pro, Z+2 Pro, LH1 Kompatibilita: Windows 10, 8,1, 7, Vista, XP,macOS, LinuxPorty: 4x USB 3.2 Gen 1, s napájacím vstupom Micro USBDĺžka kábla: 2 m. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ARCTIC držák na monitor Z2-3D (gen.3) , Držák na knihy do postele

Q-CONNECT na monitor, 100 ks (KF04501)

Q-CONNECT na monitor, 100 ks (KF04501)
Detail

Čisticí ubrousky antistatické, bez obsahu alkoholu, 100 ks Čisticí ubrousky Q-CONNECT najdou své uplatnění v každé domácnosti a kanceláři. S jejich pomocí budete moci vyčistit notebooky i mobilní telefony. Hodí se také na iPad a LCD i plazmové obrazovky. Vynikají zejména antistatickým účinkem a jednoduchým používáním. V praktickém balení v podobě tuby naleznete celkem 100 čisticích ubrousků. Klíčové vlastnosti čisticích ubrousků Q-CONNECT antistatických, bez obsahu alkoholu, 100 ksČisticí ubrousky Q-CONNECT vhodné do kanceláře i domácnostiS antistatickým účinkemIdeální na ošetření PC, notebooku, iPadu i iPhonuJednoduché používáníOchrání také LCD, TFT i plazmové obrazovkyV praktické uzavíratelné tubě je 100 čisticích ubrousků (alza.cz)

Podobné produkty ako Q-CONNECT na monitor, 100 ks (KF04501) , Neewer držák mobilního telefonu stativový šroub (10091433)

iTec VESA rámeček na dokovací stanici k uchycení na monitor

iTec VESA rámeček na dokovací stanici k uchycení na monitor
Detail

i-tec Docking station bracket, for monitors with VESA mount Nedílnou součástí moderní kanceláře je komfortní, čistý a efektivní design pracovní plochy. Díky chytrému využití VESA standardu nyní můžete svůj pracovní stůl zorganizovat mnohem lépe, a plochu vašeho pracovního prostředí si účinně zvětšit. Umístěním dokovací stanice (a kabelů) za monitor si zvýšíte nejen komfort, ale zároveň i minimalizujete riziko krádeže. Držák je možné ergonomicky nainstalovat jak ve vertikální, tak i horizontální poloze, ale preferencí uživatele, případně dle typu monitoru. Držák je zároveň kompatibilní s naprostou většinou monitorových stojanů. Seznam kompatibilních dokovacích stanic: • i-tec USB 3.0 / USB-C / Thunderbolt 3 Dual 4K Display Docking Station + Power Delivery 65W• i-tec USB 3.0 / USB-C / Thunderbolt 3 Dual 4K Display Docking Station(seznam dalších dokovacích stanic se brzy rozšíří) Prosím, před nákupem a instalací držáku si ověřte, že váš monitor podporuje VESA standard pro montáž (100 x 100 mm, nebo 75 x 75 mm). Specifikace VESA držák na dokovací stanice je vyroben z pevného a odolného kovového materiáluPovrchová úprava odolná proti mechanickému poškozeníPodpora všech monitorů s VESA standardem:100 x 100 mm75 x 75 mmJednoduchá instalace dokovací stanice k držáku za pomocí 2 šroubkůInstalace dokovací stanice je možná jak ve vertikální, tak horizontální polozeKabelový management je součástí baleníKompatibilní dokovací stanice• CADUA4KDOCKPDL/UK• CADUAL4KDOCK/UKRozměry produktu: 120 x 190 x 5 mmHmotnost produktu: 80 gRozměry balení: 200 x 290 x 5 mmHmotnost balení: 128 g Hardwarové požadavky:Kompatibilní dokovací stanice i-tecMonitor či TV, kompatibilní s VESA standardem 100 x 100 mm nebo 75 x 75 mm Obsah balení produktšroubky (6x)kabelový management (3x)manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec VESA rámeček na dokovací stanici k uchycení na monitor , Port connect webcam cover (900072)

Nástěnný držák na monitor, 38- 61 cm (15" - 24"), černá, Digitus

Nástěnný držák na monitor, 38- 61 cm (15" - 24"), černá, Digitus
Detail

Rameno pro připevnění TFT monitoru na zeď. Komfortní sledování pro dokonalý multimediální zážitek. Typ držáku: nakláněcí, otočný·Podporuje VESA standard - rozměry (75x75mm a 100x100mm)·Vhodné pro displeje: 38,1 cm (15") - 61,0 cm (24")·Max.nosnost 15 kg Upevnění na zeď pro TFT displeje·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Nástěnný držák na monitor, 38- 61 cm (15" - 24"), černá, Digitus , Tradag na lp basic 32 × 32 cm, bílý (2412_3232b)

Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus

Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus
Detail

V designovém držáku na monitor značky Bambuswald se spojuje funkčnost a estetika. Díky svému minimalistickému designu se perfektně hodí skoro do každého pracovního prostředí s počítačem. Podle gusta si můžete váš laptop nebo monitor uložit o 10 cm výše. Takto pomocí držáku na monitor od Bambuswald umístěte monitor do výšky očí a postará se o vzpřímenou polohu vsedě. Pod něj lze pak uložit klávesnice, myš nebo jiné počítačové nebo pracovní pomůcky.S pracovní plochou 32 x 24 cm nabízí dostatek místa pro monitory nebo laptopy do velikosti monitoru 12". Díky solidní konstrukci má nosnost až do 12 kg.Vyroben je z udržitelného, rychle dorůstajícího bambusu, takže je tento držák na laptop nejen nadčasově pěkný, ale i ekologický.Skutečná ozdoba na každém psacím stole: pěkné designové vyvýšení monitoru od Bambuswald. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus , Stojan na monitor bílý 42 × 24 × 13 cm dřevotříska

Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus

Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus
Detail

V designovém držáku na monitor značky Bambuswald se spojuje funkčnost a estetika. Díky svému minimalistickému designu se perfektně hodí skoro do každého pracovního prostředí s počítačem. Podle gusta si můžete váš laptop nebo monitor uložit o 10 cm výše. Takto pomocí držáku na monitor od Bambuswald umístěte monitor do výšky očí a postará se o vzpřímenou polohu vsedě. Pod něj lze pak uložit klávesnice, myš nebo jiné počítačové nebo pracovní pomůcky.S pracovní plochou 32 x 24 cm nabízí dostatek místa pro monitory nebo laptopy do velikosti monitoru 12". Díky solidní konstrukci má nosnost až do 12 kg.Vyroben je z udržitelného, rychle dorůstajícího bambusu, takže je tento držák na laptop nejen nadčasově pěkný, ale i ekologický.Skutečná ozdoba na každém psacím stole: pěkné designové vyvýšení monitoru od Bambuswald. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus , Vapol oranžové, úchyt na šroub (0v010349)

GEMBIRD držák na monitor, stolní (MA-DA1-01) naklápěcí, až do 27” a 7kg, černá

GEMBIRD držák na monitor, stolní (MA-DA1-01) naklápěcí, až do 27” a 7kg, černá
Detail

Nastaviteľné rameno na montáž stolového displeja (naklápacie) Stolný držiak na monitor s ramenom na jeden monitor Rameno sa otáča, vysúva a zasúva, nakláňa na zmenu uhla čítania a umožňuje otočiť displej z režimu na šírku do režimu na výšku atď Umožňuje jednoduché ergonomické polohovanie na zníženie námahy Funguje s takmer akýmkoľvek monitorom LCD (max. 27") Odolná nastaviteľná plynová pružina vhodná pre monitory s hmotnosťou 2 - 7 kg Kompatibilita so štandardom VESA (100 x 100 mm a 75 x 75 mm) TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Materiál oceľ (1.35 mm) Max. získané z 7 kg (13"-27") Čistá hmotnosť 3 kg Farba čierna . (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GEMBIRD držák na monitor, stolní (MA-DA1-01) naklápěcí, až do 27” a 7kg, černá , Vapol bílé, úchyt na šroub (0v010347)

CONNECT IT univerzální držák na sluchátka pod desku stolu, černá

CONNECT IT univerzální držák na sluchátka pod desku stolu, černá
Detail

Univerzální držák na sluchátka pod desku stolu Univerzální držák sluchátek pod desku stolu pro použití doma, v kanceláři nebo nahrávacích studiích. Mějte svoje sluchátka vždy po ruce s praktickým držákem z ultralehké slitiny leteckého hliníku. Umožňuje zavěšení velkých náhlavních i menších drátových sluchátek do uší. Dvojí možnost montáže - pomocí 3M oboustranné samolepky nebo pomocí dvou vrutů do spodní části desky stolu. Oboustranný Cable Management proti zamotávání přívodního kabelu. Uchycení náhlavních sluchátek pověšením na jednu ze dvou stran T-konstrukce Uchycení drátových in-ear modelů do jedné ze dvou postranních štěrbinových spár Na zavěšení až 2 ks sluchátek včetně přívodního kabelu Oboustranný Cable Management pro zavěšení kabelu proti zamotávání Montáž na spodní stranu desky stolu Univerzální konstrukce vhodná pro: 2 ks velkých náhlavních drátových i bezdrátových sluchátek 2 ks drátových sluchátek do uší (in-ear konstrukce) případně kombinace 1 ks náhlavních a 1 ks in-ear sluchátek TECHNICKÁ SPECIFIKACE Možnosti montáže - pomocí oboustranné vysoce adhezivní 3M lepicí pásky- pomocí 2 vrutů (součást dodávky)- extra stabilní a robustní uchycení kombinací 3M samolepky a vrutů Povrch Černě eloxovaný povrch odolný proti poškrábání Nosnost max. 5kg Rozměry (Š x V x H) 10 × 4,5 x 2,7 cm Hmotnost 50g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT univerzální držák na sluchátka pod desku stolu, černá , Port connect cooler pro, chladící stojan na notebook, 2x usb, černý (901099)

TB držák plynový na monitor TB-MG1 27 inch 8kg, TB-MG1

TB držák plynový na monitor TB-MG1 27 inch 8kg, TB-MG1
Detail

Velikost obrazovky (max.) 27" VESA *75 x 75 *100 x 100 Zatížení (max.) 8 kg Nastavení rozsahu Ano Černá barva (patro.cz)

Podobné produkty ako TB držák plynový na monitor TB-MG1 27 inch 8kg, TB-MG1 , Stojan na monitor bílý s vysokým leskem 42x24x13 cm dřevotříska

CONNECT IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory, černá

CONNECT IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory, černá
Detail

CONNECT IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory Možnost instalace kdekoliv na pracovní desce (i uprostřed stolu) Výškově nastavitelný (střed VESA uchycení až do výšky 44,5 cm) Možnost nezávislého nastavení všech čtyř monitorů do rozdílných poloh Maximální variabilita díky 5 pohyblivým kloubům pro každý monitor (celkem 20 pohyblivých kloubů) Cable management (10 svorek pro vedení kabelů) Jedna ze svorek má speciální úložný prostor pro úschovu montážního nářadí TECHNICKÁ SPECIFIKACE Min. úhlopříčka monitoru 13" (33 cm) Max. úhlopříčka monitoru 32" (80 cm) Kompletní seznam podporovaných roztečí VESA VESA 75×75VESA 100×100 Dvojí možnost umístění držáku - na okraj stolu- doprostřed stolu (nutné vrtání do pracovní desky) Náklon nahoru 45° Náklon dolů 45° Natočení do stran +/-180° Rotace 360° Maximální nosnost 8 kg/monitor (celkově max. 32 kg) Hmotnost držáku 7,2 kg (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory, černá , Lexibook držák do auta na tablety (mfa80)

AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARDU225S)

AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARDU225S)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9kg/rameno, náklon -45°/+45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, plynová pružina pro nastavení optimální polohy, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, USB 3.0 hub, zkrácené přední rameno pro úsporu prostoru Ergonomický držák pro dva monitory s USB 3.2 portyS naším držákem na stůl AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB se zkráceným předním ramenem pro úsporu prostoru vyladíte pozice monitorů přesně na milimetr. Tento držák je určen pro připevnění dvou 17–32" monitorů s VESA 75 × 75 nebo 100 × 100. Navíc je kompatibilní jak s rovnými, tak i prohnutými obrazovkami a jeho nosnost je 9 kg na rameno. Příjemným bonusem jsou poté dva USB 3.2 porty na čelní straně umožňující připojení flashdisku či nabíjení mobilního telefonu.DokonalevariabilníSprávná ergonomie je základem pohodlné práce na PC, proto jsme AlzaErgo Arm D225S... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D225S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARDU225S) , Wenko basic - teleskopický držák na ručníky, bílý (z18570100)

Connect IT TwinArm Basic Beta stolní držák na 2 monitory, černý

Detail

CONNECT IT TwinArm Basic Beta stolní držák na 2 monitory s úhlopříčkami od 13 " do 32 " (33–80 cm). Díky stabilnímu podstavci držák nevyžaduje připevnění k desce stolu a oba monitory lze polohovat nezávisle na sobě. Celková nosnost držáku je 16 kg, 8 kg na jeden monitor. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT TwinArm Basic Beta stolní držák na 2 monitory, černý , Klarstein držák na mikrovlnou troubu, 35 kg, bílý

AlzaErgo Arm S215S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARSU215S)

AlzaErgo Arm S215S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARSU215S)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9kg, náklon -45°/+45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, plynová pružina pro nastavení optimální polohy, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, USB 3.0 hub, zkrácené přední rameno pro úsporu prostoru Ergonomický držák s USB 3.2 portyS naším držákem na stůl AlzaErgo Arm D215S Space Saver USB se zkráceným předním ramenem pro úsporu prostoru vyladíte pozice monitoru přesně na milimetr. Tento držák je určen pro připevnění 17–32" monitoru s VESA 75 × 75 nebo 100 × 100. Navíc je kompatibilní jak s rovnými, tak i prohnutými obrazovkami a jeho nosnost je 9 kg. Příjemným bonusem jsou poté dva USB 3.2 porty na čelní straně umožňující připojení flashdisku či nabíjení mobilního telefonu.DokonalevariabilníSprávná ergonomie je základem pohodlné práce na PC, proto jsme AlzaErgo Arm D215S Space Saver USB vybavili plynovou pružinou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S215S Space Saver USB stříbrný (APW-EGARSU215S) , Wenko basic - teleskopický držák na ručníky, bílý (z18569100)

AlzaErgo SSC110 černý (APW-EGSSC110B)

AlzaErgo SSC110 černý (APW-EGSSC110B)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, Sit/Stand, 17" až 32", max. zatížení 9 kg, náklon -10/+10°, natočení 20°, rotace 360°, VESA 75 × 75 a 100 × 100 mm, systém pro uspořádání kabelů Dokonale nastavitelný držáks USB 3.0 porty Špičkový držák AlzaErgo SSC110 je jako stvořený k instalaci na sdílené pracoviště. Umožňuje připevnění 17–32" monitoru a nabízí i místo pro klávesnici s myší. Mimo jiné je také vybaven odkládacím prostorem pro mobilní telefon či dokonce kancelářské sponky. Jistě oceníte i dva snadno přístupné USB 3.0 konektory. Ke stolu držák připevníte pomocí svorky nebo průchodky skrze stolovou desku. Jakákoliv polohanení problém Držák AlzaErgo se vyznačuje především svým jedinečným Full-Motion mechanismem umožňujícím nastavení obrazovky téměř do jakéhokoliv úhlu. Samozřejmě lze nastavit i výšku, a to dokonce zcela bez... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo SSC110 černý (APW-EGSSC110B) , Connect it univerzální držák na sluchátka pod desku (chx-1100-bk)

FOLIATEC - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125)

FOLIATEC -  ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125)
Detail

Fólie transparetní 9,5 x 120 cm Při nakládání věcí lehce poškrábáte nákladovou hranu zavazadlového prostoru. A proto je tu fólie FOLIETEC, která chrání lakované i plastové díly vozu před poškozením povrchu. Také ji lze použít pro překrytí bočních prahů. Fólie je přizpůsobivá různým tvarům a případně ji lze poddajně tvarovat po nahřátí fénem. Pokud bude fólie výrazně poškozena, lze ji bez poškození laku sejmout a případně nalepit novou. Klíčové vlastnosti fólie FOLIATEC pro ochranu hrany zavazadlového prostoruZabraňuje poškrábání povrchuNa hranu zavazadlového prostoru nebo práhTvarovatelnost + zlepšení po nahřátíSnadné odstranění bez poškození a zbytků Parametry a specifikace:Rozměry:9,5 × 120 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125) , Port connect alu nalepovací kotevní slot (901220)

Rapture Monitor Arm BLACKOUT DXL černý (RPT-MADLU225B)

Rapture Monitor Arm BLACKOUT DXL černý (RPT-MADLU225B)
Detail

Držák na monitor -na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 8kg/rameno, náklon 80°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, RGB osvětlení, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, USB 3.0 hub, port pro sluchátka a mikrofon DRŽÁK MONITORŮ RAPTURE BLACKOUT DXLJakýkoliv úhel není problém!Přemýšlíte, jak smysluplně upgradovat váš herní koutek? Udělejte změnu s designovým držákem Rapture BLACKOUT DXL pro dva monitory a mimořádnou flexibilitou. Kromě jedinečného stylu vám nabídne i téměř neomezené možnosti nastavení monitorů – úprava vzdálenosti, naklápění, natáčení do stran či otáčení. S tímto držákem si budete moci s minimálním úsilím vyladit pozice monitorů dle svých představ, díky čemuž rapidně vylepšíte nejen vizuální pohodlí, ale především celkovou ergonomii svého herního doupěte. Kromě toho je přímo v držáku integrovaný USB 3.0 hub, porty pro sluchátka či mikrofon a nechybí ani... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rapture Monitor Arm BLACKOUT DXL černý (RPT-MADLU225B) , Klarfit tauon, krosový trenažér, lcd tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL černý (RPT-MASLU215B)

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL černý (RPT-MASLU215B)
Detail

Držák na monitor -na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 8kg, náklon 80°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, RGB osvětlení, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, USB 3.0 hub, port pro sluchátka a mikrofon DRŽÁK MONITORU RAPTURE BLACKOUT SXLJakýkoliv úhel není problém!Přemýšlíte, jak smysluplně upgradovat váš herní koutek? Udělejte změnu s designovým držákem Rapture BLACKOUT SX s mimořádnou flexibilitou. Kromě jedinečného stylu vám nabídne i téměř neomezené možnosti nastavení monitoru – úprava vzdálenosti, naklápění, natáčení do stran či otáčení. S tímto držákem si budete moci s minimálním úsilím vyladit pozici monitoru dle svých představ, díky čemuž rapidně vylepšíte nejen vizuální pohodlí, ale především celkovou ergonomii svého herního doupěte. Kromě toho je přímo v držáku integrovaný USB 3.2 hub, porty pro sluchátka či mikrofon a nechybí ani efektní podsvícení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rapture Monitor Arm BLACKOUT SXL černý (RPT-MASLU215B) , I-tec vesa rámeček na dokovací stanici k uchycení na lcd (vesadock1)

AlzaErgo Arm S55B černý (APW-EGARS55B)

AlzaErgo Arm S55B černý (APW-EGARS55B)
Detail

Držák na monitor - na stůl, pro monitor velikosti 17 až 32", max. zatížení 8 kg, náklon -5°/+90°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, s plynovou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, černá barva Držák na monitor se špičkovou variabilitou Ergonomický držák s plynovou pružinou AlzaErgo Arm S55B jsme navrhli pro rovné i prohnuté monitory s úhlopříčkou 17–32". Spolu s držákem je dodáván také rychloupínací VESA adaptér, na který monitor snadno připevníte. Propracovaný systém naklápění a otáčení obrazovky umožňuje snadné nastavení požadovaného pozorovacího úhlu. Snadný způsobmontáže Držák AlzaErgo nainstalujete na hranu stolu pomocí svorky velmi snadno a rychle. Navíc se obejdete zcela bez nářadí. Již žádnépovalující se kabely (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S55B černý (APW-EGARS55B) , 32" samsung smart monitor m5 černá (ls32bm500euxen)

AlzaErgo Arm D65BN Essential (APW-EGARD65BN)

AlzaErgo Arm D65BN Essential (APW-EGARD65BN)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 12,5 kg, náklon -90° až 90°, natočení 180°, rotace 180°, VESA 75×75 a 100×100 mm, systém pro uspořádání kabelů, montážní sada, vhodný pro prohnutý monitor, podložka pod 15,6" notebook nebo tablet Dopřejte si špičkovou ergonomii s držákem od Alzy Držák AlzaErgo Arm D65BN Essential umožňuje připevněníaž 32" monitoru a 15,6" notebooku, případně tabletu. Kromě rychlé a snadné instalace oceníte zejména mimořádně vysokou variabilitu držáku – umožňuje naklápění, otáčení a natáčení zařízení do stran. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Jistě oceníte, že do balení jsme dali i uživatelský manuál a kompletní instalační sadu. Dejte sbohemneuspořádaným kabelům Kabely od monitoru nebo notebooku efektně schováte díky promyšlenému systému uchycení... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D65BN Essential (APW-EGARD65BN) , 32" samsung smart monitor m7 bílá (ls32bm701uuxen)

Connect IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory CMF-3405-BK, černý

Detail

Praktický držák je určený k montáži až 4 monitorů. CONNECT IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory CMF-3405-BK je kompatibilní s roztečemi VESA 75×75 a VESA 100×100 a monitory s úhlopříčkami 13″ – 32″. Lze ho umístit na okraj či doprostřed pracovní desky. Nezávislé nastavení polohy jednotlivých monitorů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT QuadroArm Basic stolní držák na 4 monitory CMF-3405-BK, černý , Yamazaki grid 4189 držák pap.utěrek na panel, bílý (4189)

Connect IT SingleArm Basic stolní držák na 1 monitor, černý CMF-3103-BK

Detail

CONNECT IT SingleArm Basic stolní držák na 1 monitor pro úhlopříčky od 13" do 32" (33–80 cm). Díky výměnné patce lze držák upevnit na okraji nebo uprostřed stolu a 4 pohyblivé klouby umožňují monitor libovolně naklápět. Celková nosnost držáku je 8 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT SingleArm Basic stolní držák na 1 monitor, černý CMF-3103-BK , Sonos držák na zeď pro sonos move bílý (mvwhkww1)

Držák Connect IT SingleArm CMF-3103 na 1 monitor, černý

Držák Connect IT SingleArm CMF-3103 na 1 monitor, černý
Detail

Držáky firmy Connect It se v současnosti řadí mezi nejlepší na trhu. Samozřejmostí jsou kvalitní použité materiály a precizní dílenské zpracování. Díky výměnné patce lze držák snadno připevnit k okraji nebo kdekoliv uprostřed stolu. Produkt dále nabízí maximální variabilitu díky čtyřem kloubům, u kterých se nesetkáte s vůlí nebo nepříjemným vrzáním. Všechny držáky této značky jsou testovány na trojnásobek uváděné nosnosti. Specifikace: Úhlopříčka monitoru: Minimální: 13 " (33 cm) Maximální: 32 " (80 cm) Podporované rozteče: VESA 75 x 75, VESA 100 x 100 Výškově nastavitelný: Ano, střed VESA uchycení až do výšky 42,5 cm) Pro desky stolů o tloušťce 10 - 88 mm Variabilita: Pohyblivé klouby: 4 Náklon nahoru: 45 ° Náklon dolů: 45 ° Natočení do stran: + / - 180 ° Rotace: 360 ° Maximální nosnost: 8 kg Hmotnost držáku: 3 kg Barva: černá Materiál: ocel Obsah balení: Držák Dvě patky pro různé způsoby uchycení k desce stolu Spojovací a montážní materiál Montážní nářadí Návod k montáži a obsluze (patro.cz)

Podobné produkty ako Držák Connect IT SingleArm CMF-3103 na 1 monitor, černý

Connect IT TwinArm Basic Alfa stolní držák na 2 monitory, černý CMF-3203-BK

Detail

CONNECT IT TwinArm Basic Alfa stolní držák na 2 monitory s úhlopříčkami od 13 " do 32 " (33–80 cm). Díky výměnné patce lze držák upevnit na okraji nebo uprostřed stolu a oba monitory lze polohovat nezávisle na sobě. Celková nosnost držáku je 16 kg, 8 kg na jeden monitor. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT TwinArm Basic Alfa stolní držák na 2 monitory, černý CMF-3203-BK

AlzaErgo Arm D45B (APW-EGARD45B)

AlzaErgo Arm D45B (APW-EGARD45B)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 17 až 32", max. zatížení 16 kg, náklon +/-10 °, natočení 20°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový, sklopný a s plynovou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, černá barva Dopřejte si špičkovou ergonomii s držákem od Alzy Držák AlzaErgo Arm D45B umožňuje připevněníaž dvou 32" monitorů pomocí rychloupínacího VESA adaptéru. Kromě rychlé a snadné instalace oceníte zejména mimořádně vysokou variabilitu držáku – umožňuje naklápění, otáčení a natáčení obrazovek do stran. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Jistě oceníte, že do balení jsme dali i uživatelský manuál a kompletní... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D45B (APW-EGARD45B)

AlzaErgo Arm D320B Streamline černý (APW-EGARD320B)

AlzaErgo Arm D320B Streamline černý (APW-EGARD320B)
Detail

Držák na monitor - na hranu stolu nebo průchodku, 17" až 32", max. zatížení 18kg, náklon -90° až +15°, natočení 90°, rotace 180°, VESA 75×75 a 100×100mm, plynová pružina pro nastavení optimální polohy, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor Držák promyšlený do nejmenšího detailuJedině s naším držákem AlzaErgo Arm D320B Streamline vyladíte pozici monitorů přesně na milimetr. Tento držák jsme navrhli pro dva monitory s úhlopříčkou 17–32", které jsou vybaveny VESA rozhraním s roztečí 75 × 75 nebo 100 × 100. Na držák můžete připevnit jak rovné, tak i prohnuté monitory. Nosnost jednoho ramene činí 9 kg (celková 18 kg).DokonaleflexibilníAlzaErgo Arm D320B Streamline jsme vybavili plynovou pružinou pro pohodlné nastavení monitorů. Naklápění, otáčení či natáčení obrazovek tak zvládnete bez námahy a jednou rukou. Tento držák dokonce umožňuje otočení monitorů o 90° (pivot).Snadné a rychlé... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D320B Streamline černý (APW-EGARD320B)

AlzaErgo Arm D10B Tube (APW-EGARD10B)

AlzaErgo Arm D10B Tube (APW-EGARD10B)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 17 až 32", max. zatížení 16 kg, náklon +/- 35°, natočení 180°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový, sklopný a s plynovou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, černá barva Špičkový držák s vysokou variabilitou Díky stolnímu držáku AlzaErgo Arm D10B Tube si budete moci přizpůsobit ergonomii pracoviště dle svých představ. Držák jsme navrhli pro dva rovné nebo prohnuté až 32" monitory. Propracovaný systém naklápění, otáčení a natáčení obrazovek do stran umožňuje snadné nastavení požadovaného pozorovacího úhlu. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Instalaci usnadní i rychloupínací VESA adaptéry. Dejte sbohemneuspořádaným kabelům Kabel od monitoru efektně schováte díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D10B Tube (APW-EGARD10B)

Držák Connect IT TwinArm CMF-3204 stolní na 2 monitory, černý

Držák Connect IT TwinArm CMF-3204 stolní na 2 monitory, černý
Detail

Držáky firmy Connect It se v současnosti řadí mezi nejlepší na trhu. Tento držák na dva monitory vám ušetří námahu například při práci v kanceláři. Samozřejmostí jsou kvalitní použité materiály a precizní dílenské zpracování. Balení obsahuje stabilní podstavec, ale díky výměnné patce lze držák snadno připevnit k okraji nebo kdekoliv uprostřed stolu. Produkt dále nabízí maximální variabilitu díky čtyřem kloubům, u kterých se nesetkáte s vůlí nebo nepříjemným vrzáním. Všechny držáky této značky jsou testovány na trojnásobek uváděné nosnosti. Specifikace: Úhlopříčka monitoru: Minimální: 13 " (33 cm) Maximální: 32 " (80 cm) Podporované rozteče: VESA 75 x 75, VESA 100 x 100 Výškově nastavitelný: Ano, střed VESA uchycení až do výšky 42,5 cm Pro desky stolů o tloušťce 10 - 88 mm Variabilita: Pohyblivé klouby: 10 Stabilní podstavec Náklon nahoru: 45 ° Náklon dolů: 45 ° Natočení do stran: + / - 180 ° Rotace: 360 ° Maximální nosnost: 8 kg / monitor (celkově 16 kg) Hmotnost držáku: 4,3 kg Barva: černá Materiál: ocel Obsah balení: Držák Spojovací a montážní materiál Montážní nářadí Návod k montáži a obsluze (patro.cz)

Podobné produkty ako Držák Connect IT TwinArm CMF-3204 stolní na 2 monitory, černý

Stanley Laserový dálkoměr do 32 metrů, Bluetooth

Detail

Laserový dálkoměr pro měření vzdáleností do 32 m a výpočtů ploch a objemů s Bluetooth. (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Laserový dálkoměr do 32 metrů, Bluetooth

MAX držák pro monitor 32“ a notebook, MTM4210FM

Detail

ZÁRUKA 5 LET Stolní držák na monitor (max. 32") a notebook (max. 17,3") nebo dva monitory (max. 32"), sklopný, natáčecí, nastavitelný, VESA 75×75, 100×100, nosnost 2× 8 kg pro monitory, 4 kg pro notebook, naklopení +45°/-45°, natočení +90°/-90°, pivot +180°/-180°, maximální dosah ramene 399 mm, tloušťka stolu 10 – 88 mm, systém pro uspořádání kabelů, adaptér na notebook, montážní sada. (mall.cz)

Podobné produkty ako MAX držák pro monitor 32“ a notebook, MTM4210FM

AlzaErgo Arm S70B Essential USB (APW-EGARS70BU)

AlzaErgo Arm S70B Essential USB (APW-EGARS70BU)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 17 až 32", max. zatížení 8 kg, náklon +/- 90°, natočení 180°, rotace 180°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový, sklopný a s mechanickou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, USB 3.0 hub součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, černá barva Dopřejte si špičkovou ergonomii s držákem od Alzy Držák AlzaErgo Arm S70B Essential USB umožňuje připevněníaž 32" monitoru pomocí rychloupínacího VESA adaptéru. Kromě rychlé a snadné instalace oceníte zejména mimořádně vysokou variabilitu držáku – umožňuje naklápění, otáčení a natáčení obrazovky do stran. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Jistě oceníte, že do balení jsme dali i uživatelský manuál a... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S70B Essential USB (APW-EGARS70BU)

AlzaErgo Arm S65B Essential USB (APW-EGARS65BU)

AlzaErgo Arm S65B Essential USB (APW-EGARS65BU)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 17 až 32", max. zatížení 8 kg, náklon +/- 90°, natočení 180°, rotace 180°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový, sklopný a s mechanickou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, USB 3.0 hub součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, černá barva Dopřejte si špičkovou ergonomii s držákem od Alzy Držák AlzaErgo Arm S65B Essential USB umožňuje připevněníaž 32" monitoru pomocí rychloupínacího VESA adaptéru. Kromě rychlé a snadné instalace oceníte zejména mimořádně vysokou variabilitu držáku – umožňuje naklápění, otáčení a natáčení obrazovky do stran. Dva způsobymontáže Držák můžete nainstalovat dvěma způsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Jistě oceníte, že do balení jsme dali i uživatelský manuál a... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S65B Essential USB (APW-EGARS65BU)

Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 (482-BBDJ)

Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 (482-BBDJ)
Detail

Držák na monitor - na stůl, na stěnu, pro monitor velikosti 19 až 38", max. zatížení 10 kg, VESA uchycení 100×100 mm, kloubový, černá barva Dopřejte svým očím a tělu patřičné pohodlí s tímto perfektním držákem. Držák na monitor je jednoduchým a praktickým řešením, jak nastavit monitor do vámi žádané výšky či náklonu. Držák k zavěšení na stěnu Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 je k dispozici pro monitory vlastnící úhlopříčku od 19 až 38. Držák k přichycení na hranu stolu Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 přijde vhod pro monitory s úhlopříčkou od 19 do 38. Instalovaný monitor nesmí překročit nejvyšší povolenou hmotnost samotného držáku na monitor, které v tomto případě odpovídá 10 kilogramů. Držák disponující 1 ramenem je určen pro jeden monitor. Důležité funkce držáku na monitor Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 Držák na monitor určený na hranu stolu a na zeď Počet ramen: 1 Maximální možný počet monitorů na držáku je 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Dell Single Arm Monitor pro 19" až 38" - MSA20 (482-BBDJ)

Kesper, Stojan na monitor, bílý (58819)

Kesper, Stojan na monitor, bílý (58819)
Detail

Podstavec pod monitor , dřevo, nosnost 15 kg, bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Kesper, Stojan na monitor, bílý (58819)

AlzaErgo Arm D220S Space Saver stříbrný (APW-EGARD220S)

AlzaErgo Arm D220S Space Saver stříbrný (APW-EGARD220S)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9kg/rameno, náklon -45°/+45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, plynová pružina pro nastavení optimální polohy, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, zkrácené přední rameno pro úsporu prostoru Získejte další pracovní prostor na stoleS naším držákem na stůl AlzaErgo Arm D220S Space Saver se zkráceným předním ramenem pro úsporu prostoru vyladíte pozice monitorů přesně na milimetr. Tento držák je určen pro připevnění dvou 17–32" monitorů s VESA 75 × 75 nebo 100 × 100. Navíc je kompatibilní jak s rovnými, tak i prohnutými obrazovkami a jeho nosnost je 9 kg na rameno. DokonalevariabilníSprávná ergonomie je základem pohodlné práce na PC, proto jsme AlzaErgo Arm D220S Space Saver vybavili plynovou pružinou, která umožňuje jak naklápění monitorů, tak i otáčení a pivot. Monitory si tak můžete přizpůsobit přesně dle svých... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D220S Space Saver stříbrný (APW-EGARD220S)

AlzaErgo Arm S210S Space Saver stříbrný (APW-EGARS210S)

AlzaErgo Arm S210S Space Saver stříbrný (APW-EGARS210S)
Detail

Držák na monitor na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9kg, náklon -45°/+45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, plynová pružina pro nastavení optimální polohy, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor, zkrácené přední rameno pro úsporu prostoru Získejte další pracovní prostor na stoleS naším držákem na stůl AlzaErgo Arm D210S Space Saver se zkráceným předním ramenem pro úsporu prostoru vyladíte pozice monitoru přesně na milimetr. Tento držák je určen pro připevnění 17–32" monitoru s VESA 75 × 75 nebo 100 × 100. Navíc je kompatibilní jak s rovnými, tak i prohnutými obrazovkami a jeho nosnost je 9 kg.DokonalevariabilníSprávná ergonomie je základem pohodlné práce na PC, proto jsme AlzaErgo Arm D210S Space Saver vybavili plynovou pružinou, která umožňuje jak naklápění monitoru, tak i otáčení a pivot. Monitor si tak můžete přizpůsobit přesně dle svých požadavků... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S210S Space Saver stříbrný (APW-EGARS210S)

AlzaErgo Arm D15B (APW-EGARD15B)

AlzaErgo Arm D15B (APW-EGARD15B)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 13 až 32", max. zatížení 16 kg, náklon -45° až +45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový a sklopný, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů součástí balení, černá barva Dopřejte si maximální pohodlí při práci Vylepšete ergonomii svého pracoviště pomocí našeho kloubového držáku AlzaErgo Arm D15B, který je připraven pro montáž dvouaž 32" monitorů pomocí dvou rychloupínacích VESA adaptérů. Jeho provedení umožňuje snadné naklápění, otáčení a natáčení obrazovek do stran. Nabízí tak dostatek možností, jak nalézt optimální pozorovací úhel. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Dejte sbohemneuspořádaným kabelům Kabely od monitorů efektně schováte díky promyšlenému systému uchycení kabeláže. Vše... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm D15B (APW-EGARD15B)

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SX černý (RPT-MAS210B)

Rapture Monitor Arm BLACKOUT SX černý (RPT-MAS210B)
Detail

Držák na monitor -na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 8kg, náklon 80°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor DRŽÁK MONITORU RAPTURE BLACKOUT SXJakýkoliv úhel není problém!Přemýšlíte, jak smysluplně upgradovat váš herní koutek? Udělejte změnu s designovým držákem Rapture BLACKOUT SX s mimořádnou flexibilitou. Kromě jedinečného stylu vám nabídne i téměř neomezené možnosti nastavení monitoru – úprava vzdálenosti, naklápění, natáčení do stran či otáčení. S tímto držákem si budete moci s minimálním úsilím vyladit pozici monitoru dle svých představ, díky čemuž rapidně vylepšíte nejen vizuální pohodlí, ale především celkovou ergonomii svého herního doupěte.TECHNICKÁ SPECIFIKACERapture BLACKOUT SX1počet monitorů8 kgnosnost17–32"pro monitory+40° -40°náklon+90° -90°otáčení+180° -180°rotace117 × 589... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rapture Monitor Arm BLACKOUT SX černý (RPT-MAS210B)

AlzaErgo Arm T05S USB (APW-EGART05SU)

AlzaErgo Arm T05S USB (APW-EGART05SU)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 13 až 32", max. zatížení 21 kg, náklon +/- 90°, natočení 180°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový, sklopný a s plynovou pružinou, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, USB 3.0 hub součástí balení, vhodný pro prohnutý monitor, šedá barva Dopřejte si špičkovou ergonomii s držákem od Alzy Držák AlzaErgo Arm T05S USB umožňuje připevnění tříaž 32" monitorů pomocí rychloupínacích VESA adaptérů. Kromě rychlé a snadné instalace oceníte zejména mimořádně vysokou variabilitu držáku – umožňuje naklápění, otáčení a natáčení obrazovek do stran. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěma způsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Jistě oceníte, že do balení jsme dali i uživatelský manuál a kompletní instalační sadu. Dejte sbohemneuspořádaným kabelům Kabely od monitorů efektně... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm T05S USB (APW-EGART05SU)

AlzaErgo Arm S15B (APW-EGARS15B)

AlzaErgo Arm S15B (APW-EGARS15B)
Detail

Držák na monitor - na stůl, s průchodkou stolem, pro monitor velikosti 13 až 32", max. zatížení 8 kg, náklon -45° až +45°, natočení 180°, rotace 360°, VESA uchycení 75×75 a 100×100 mm, kloubový a sklopný, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů součástí balení, černá barva Dopřejte si maximální pohodlí při práci Vylepšete ergonomii svého pracoviště pomocí našeho kloubového držáku AlzaErgo Arm S15B, který je připraven pro montážaž 32" monitoru. Jeho provedení umožňuje snadné naklápění, otáčení a natáčení obrazovky do stran. Nabízí tak dostatek možností, jak nalézt optimální pozorovací úhel. Dva způsobymontáže Držák lze nainstalovat dvěmazpůsoby – na hranu stolu pomocí svorky, nebo můžete využít průchodku stolem. Dejte sbohemneuspořádaným kabelům Kabel od... (alza.cz)

Podobné produkty ako AlzaErgo Arm S15B (APW-EGARS15B)

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL šedý (RPT-MADL125Y)

Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL šedý (RPT-MADL125Y)
Detail

Držák na monitor -na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9 kg/rameno, náklon 80°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, RGB osvětlení s dálkovým ovladačem, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor DRŽÁK MONITORŮ RAPTURE ECLIPSE DXLBuďte výjimeční!Chcete opravdu zaujmout? Vystupte z davu a nechte vyniknout držák Rapture ECLIPSE DXL s efektním RGB podsvícením, který se na vašem herním stole stane opravdovou dominantou. Tento designový držák pro dva monitory se vyznačuje špičkovou flexibilitou. Kromě jedinečného stylu vám nabídne i téměř neomezené možnosti nastavení monitorů – úprava vzdálenosti, naklápění, natáčení do stran či otáčení. S tímto držákem si budete moci s minimálním úsilím vyladit pozice monitorů dle svých představ, díky čemuž rapidně vylepšíte nejen vizuální pohodlí, ale především celkovou ergonomii svého pracoviště. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rapture... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rapture Monitor Arm ECLIPSE DXL šedý (RPT-MADL125Y)

Rapture Monitor Arm ECLIPSE SX šedý (RPT-MAS110Y)

Rapture Monitor Arm ECLIPSE SX šedý (RPT-MAS110Y)
Detail

Držák na monitor -na hranu stolu, 17" až 32", max. zatížení 9 kg, náklon 80°, natočení 180°, rotace 360°, VESA 75×75 a 100×100mm, montážní sada, systém pro uspořádání kabelů, snadno odnímatelný VESA adaptér, vhodný pro prohnutý monitor DRŽÁK MONITORU RAPTURE ECLIPSE SXBuďte výjimeční!Chcete opravdu zaujmout? Vystupte z davu a nechte vyniknout držák Rapture ECLIPSE SX, který se na vašem herním stole stane opravdovou dominantou. Tento designový držák se vyznačuje špičkovou flexibilitou. Kromě jedinečného stylu vám nabídne i téměř neomezené možnosti nastavení monitoru – úprava vzdálenosti, naklápění, natáčení do stran či otáčení. S tímto držákem si budete moci s minimálním úsilím vyladit pozici monitoru dle svých představ, díky čemuž rapidně vylepšíte nejen vizuální pohodlí, ale především celkovou ergonomii svého herního doupěte. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Rapture ECLIPSE SX 1počet monitorů 9 kgnosnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rapture Monitor Arm ECLIPSE SX šedý (RPT-MAS110Y)
PORT CONNECT držák na monitor na hranu stolu/šroub, 1rameno, VESA do 32", bílý (901110), Q-CONNECT na monitor, 100 ks (KF04501), Bambuswald Designový držák na monitor, 52,5x10x24 cm, nosnost do 12 kg, do 12", bambus, Kesper, Stojan na monitor, bílý (58819), PORT CONNECT hliníkový stojan na notebook, černý (901108), PORT CONNECT hliníkový stojan na notebook, šedý (901103), PORT CONNECT cestovní skládací stojan na notebook, černý (901107), FOLIATEC - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125), držák na knihu do postele, držák na knihy do postele, Neewer držák mobilního telefonu stativový šroub (10091433), PORT CONNECT Webcam cover (900072), TRADAG na LP Basic 32 × 32 cm, bílý (2412_3232B), Stojan na monitor bílý 42 × 24 × 13 cm dřevotříska, VAPOL oranžové, úchyt na šroub (0V010349), VAPOL bílé, úchyt na šroub (0V010347), PORT CONNECT COOLER PRO, chladící stojan na notebook, 2x USB, černý (901099), Stojan na monitor bílý s vysokým leskem 42x24x13 cm dřevotříska, Lexibook Držák do auta na tablety (MFA80), WENKO BASIC - Teleskopický držák na ručníky, bílý (z18570100), Klarstein Držák na mikrovlnou troubu, 35 kg, bílý, WENKO BASIC - Teleskopický držák na ručníky, bílý (z18569100), CONNECT IT Univerzální držák na sluchátka pod desku (CHX-1100-BK), PORT CONNECT Alu nalepovací kotevní slot (901220), KLARFIT Tauon, krosový trenažér, LCD tréninkový počítač, monitor srdeční frekvence, držák na tablet, I-TEC VESA rámeček na dokovací stanici k uchycení na LCD (VESADOCK1), 32" Samsung Smart Monitor M5 Černá (LS32BM500EUXEN), 32" Samsung Smart Monitor M7 Bílá (LS32BM701UUXEN), YAMAZAKI Grid 4189 držák pap.utěrek na panel, bílý (4189), Sonos držák na zeď pro Sonos Move bílý (MVWHKWW1)