Playseat trophy red, červená (rap.00314)

Produkt Playseat trophy red, červená (rap.00314) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Playseat trophy red, červená (rap.00314) upraviť a produkt hľadať znova.

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Červená, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Závodní simulátor Playseat Trophy Red byl vyvinut při spolupráci se skutečnými závodními jezdci a e-sportovci. Jedná se o první produkt Playseat, který se vyznačuje bezrámovou konstrukcí, ale současně je maximálně stabilní. Díky tomu umožňuje všem uživatelům zažít maximální komfort a pocit, jaký získáte ve skutečném závodním voze. Materiál sedačky je vyroben prodyšného materiálu ActiFit, který garantuje mnoho hodin závodění bez pocení. Kostra je vyrobena z ocelové slitiny a hliníkových prvků. Vysoká robustnost s sebou přináší řadu výhod, včetně možnosti montáže volantů Direct Drive. Sedačka je navíc plně nastavitelná, takže snadno najdete svou optimální závodní pozici. Klíčové vlastnosti závodního simulátoru Playseat Trophy RedVyvinuto ve spolupráci se skutečnými závodními jezdci a e-sportovciBezrámová, ale extrémně stabilní konstrukce sedadla (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314) , Playseat f1 red (rf.00046)

Playseat® Evolution red

Playseat® Evolution red
Detail

Playseat® Evolution Pociťte evoluci! Posaďte se a jeďte tak rychle, jak je to jen možné v Playseat® Evolution! Playseat® sedačky jsou používány řadou profesionálních řidičů, jako je Takuma Sato, k simulaci závodů a učení se nových tras. Evolution sedačka je čalouněná vinylem se vzhledem kvalitní pravé kůže.. Konstrukce umožňuje používání dospělými i dětmi, takže všichni vaši přátelé a rodinní příslušníci si mohou užít mnoho zábavy při hraní. Tato sedačka je velmi pohodlná, stabilní a snadno nastavitelná. Díky své unikátní skládací konstrukcí zabere velmi málo málo místa, když není zrovna používána. Funkce: *doporučený věk 8+ *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *odolný černý plně nastavitelný rám *snadná montáž a uložení díky patentované skládací konstrukci Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Evolution red , Playseat evolution pro red bull racing esports (rer.00308)

Playseat F1 Red RF.00046

Playseat F1 Red RF.00046
Detail

Playseat® F1 Chcete zažít opravdové vzrušení z jízdy ve skutečném závodní automobilu Formule 1? Ten pocit a emoce z jízdy v novém Playseat® F1 přesně odpovídá pocitu jezdce v závodní Formuli 1. Díky mnoha možnostem nastavení si bude každý řidič moci najít nejvhodnější polohu právě pro sebe. Přitažlivý design a kvalitní materiály zajišťují, že máte nádherný simulovaný zážitek z jízdy. Sedačka je velmi stabilní a pohodlná. Díky vysoké kvalitě použité kůže Playseat® vypadá jako skutečná závodní sedačka! Vlastnosti: *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *používán profesionálními závodními řidiči *podpora Playseat® Gearshift Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat F1 Red RF.00046 , Lezyne rap ll 8 (1-mt-rap-v308t04)

PLAYSEAT F1 Red (RF.00046)

PLAYSEAT F1 Red (RF.00046)
Detail

Závodní sedačka kompatibilní se všemi současnými volanty a pedály značek Logitech, Thrustmaster a Fanatec Konečně můžete zažít pocit ze struhující jízdy ve Formuli 1 i u vás doma. Patentovaná herní sedačka nabízí autentickou polohu, přesně jako tomu je v opravdové formuli. Tento typ závodních sedaček používají k tréninku skuteční závodníci Formule 1. Na své si přijdou hráči jakýchkoliv výšek díky nastavitelným pedálům a volantu.K výrobě sedačky byly použity pouze kvalitní materiály, které zajišťují stabilitu, maximální pohodlí a navíc luxusní vzhled. Tohle prostě musí mít doma každý nadšenec automobilových závodů. Se sedačkou se dají použít téměř všechny typy volantů dostupných na trhu. Klíčové vlastnostiKompatibilní s herními periferiemi pro PS2, PS3, PS4, Xbox,Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilní s většinou herních volantů na trhuPatentovaná konstrukce i závodní sedačkaPoužívaná profesionálními... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT F1 Red (RF.00046) , Lezyne rap ll 6 (1-mt-rap-v306t04)

PLAYSEAT Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)

PLAYSEAT Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Vícebarevná, nosnost 20,55 kg, maximální výška osoby 220 cm Závodní sedačka Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports je stvořená pro nadšená hráče závodních automobilových simulátorů. Je kompletně připravená pro připevnění volantu a pedálů a nabízí univerzální kompatibilitu s dostupným příslušenstvím na trhu. Tvořená je stabilní a odolnou konstrukcí a doplněná o sedadlo vyrobeno z kvalitní imitace kůže, které zajistí dokonale pohodlné sezení. Sedadlo je navíc plně nastavitelné, díky čemuž se přizpůsobí právě vaší postavě. Sedačka je vhodná pro osoby s výškou 120-220 cm a disponuje nosností 120 kg. Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports zaručí reálný zážitek při hraní. Klíčové vlastnosti závodní sedačky Playseat Evolution Pro Red Bull Racing EsportsZávodní sedačka určená pro hráče závodních automobilových simulátorůKompletně připravená pro připevnění volantu a pedálůNabízí... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308) , Lezyne rap ll 12 (1-mt-rap-v312t04)

Playseat Gearshift holder Pro

Playseat Gearshift holder Pro
Detail

Hledáte držák řadící páky, který by zintenzivnil hraní závodních her? Playseat® představuje GearShiftHolder PRO pro závodníky, kteří požadují jen to nejlepší a požadují rychlé řazení převodový stupeňů v těch nejextrémnější a vzrušujících hrách! Playseat® GearShiftHolder PRO je kompatibilní se všemi řadícími pákami na trhu a s následujícími závodními sedačka Playseat®: Playseat® Evolution, Playseat® Revolution, Playseat® Champion, Playseat® Air Force, Playseat® Gran Turismo, Playseat® Forza Motorsport, Playseat® Forza 4, Playseat® WRC a Playseat® SV herní židle, vysoce nastavitelné a použitelné pro levou i pravou stranu židle. S Playseat® GearShiftHolder PRO necháte své soupeře daleko za sebou! (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Gearshift holder Pro , Lezyne rap ll 24 (1-mt-rap-v324t04)

Etnies Mc Rap Lo Blue/Red/White 42 Tenisky

Etnies Mc Rap Lo Blue/Red/White 42 Tenisky
Detail

Svršek zesílen materiálem Force ShieldSystém Flo2 zajišťuje proudění vzduchu kolem chodidlaSrolovaná a třikrát prošitá špička pro dlouhou životnostSkrytá šňůrková poutkaVložka Pro Foam 1Pěnová mezipodešev STI Evolution®Gumová podrážka 400NBSSemiš/Syntetika Věková skupina: Dospělý Barva: Červená;Modrá Barva podle výrobce: Blue/Red/White Velikost UK: 8 Sezóna: Autumn;Léto;Spring;Zima Velikost EU: 42 Velikost US: 9 Země původu: Vietnam Typ Produktu: Tenisky Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Etnies Mc Rap Lo Blue/Red/White 42 Tenisky , Deeper winter trophy bundle (4779032950848)

Playseat Challenge RC.00002

Playseat Challenge RC.00002
Detail

Playseat® Challenge Zažijte doma hromadu zábavy a realistické závodění s Playseat® Challenge! Vyzvěte své soupeře s Playseat® Challenge! Toto sedadlo je velmi kompaktní, stabilní a nastavitelné. Díky své unikátní skládací konstrukci, která zabere málo místa, když není zrovna používaná, jej lze uložit snadno například do šatníku nebo pod postel. Ideální pro lidi, kteří mají málo místa, ale chtějí se bavit a zažívat realistické závodění. Playseat® Challenge je snadno nastavitelný, takže je vhodný pro děti i dospělé. Sezení je potaženo Alcantarou, tedy materiálem, který se používá ve skutečných závodních automobilech! Funkce: *unikátní skládací konstrukce *realistický kokpit *snadná nastavitelnost *velmi stabilní a pohodlná *nastavitelný v několika sekundách *snadno se čistí Kompatibilní se všemi volanty a pedály, které jsou v současné době k dispozici, včetně Logitech Thrustmaster, a Fanatec Kompatibilní s PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, PC, Mac Specifikace *rozměry (dx š xv): 136x54x96 cm *hmotnost: 9 kg *doporučená výška řidiče: 120 - 220 cm *doporučená hmotnost řidiče: 20 - 122 kg Obal *rozměry (dx š xv): 80x60x20 cm *obsluze a záruční karta v balení (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Challenge RC.00002 , Cubot pocket červená (pocket red)

Playseat Floor MatR.AC.00048

Playseat Floor MatR.AC.00048
Detail

Protiskluzová podložka pod sedačky Playseat dokonale ochrání podlahu před poškození v případě nechtěných pohybů sedačky během hraní. Rozměr: 140x55cm Hmotnost: 1kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Floor MatR.AC.00048 , Playseat evolution black (rem.00004)

766472R Zvys. patice IP65, cervena, 766472R

Červena karkulka Zvuková kniha s pohádkou

Detail

Červená karkulka cestou za babičkou narazí na mazaného, hladového vlka, kterému se v hlavě zrodil lstivý plán! A co bylo dál? To se děti dozví v této úchvatně ilustrované zvukové knize s klasickou a velmi oblíbenou pohádku o Karkulce doplněnou nápaditými zvuky. Zapojte děti do četby, mačkejte tlačítka a vyprávějte si spolu tento nesmrtelný příběh znovu a znovu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Červena karkulka Zvuková kniha s pohádkou , Playseat seat slider (r.ac.00072)

Dekorační perly - 300 ks Barva: červena

Detail

Dekorační perly - 300 ks Dejte své oslavě ten správný lesk a šarm. S těmito dekorativními perlami, které jsou všestranné a snadno přizpůsobitelné, můžete vytvořit své vlastní unikátní aranžmá, která budou vyjadřovat Vaši osobnost a styl. Nechte jejich záblesky zaujmout Vaše hosty a vytvořte atmosféru, která zůstane v jejich paměti ještě dlouho po skončení události. počet: 1 bal. / 300 ks rozměr: Ø 7 mm materiál: polypropylen (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Dekorační perly - 300 ks Barva: červena , Ufesa bs4717 ruby red stolní mixér, červená

Playseat F1 Black RF.00024

Playseat F1 Black RF.00024
Detail

Playseat® F1 Chcete zažít opravdové vzrušení z jízdy ve skutečném závodní automobilu Formule 1? Ten pocit a emoce z jízdy v novém Playseat® F1 přesně odpovídá pocitu jezdce v závodní Formuli 1. Díky mnoha možnostem nastavení si bude každý řidič moci najít nejvhodnější polohu právě pro sebe. Přitažlivý design a kvalitní materiály zajišťují, že máte nádherný simulovaný zážitek z jízdy. Sedačka je velmi stabilní a pohodlná. Díky vysoké kvalitě použité kůže Playseat® vypadá jako skutečná závodní sedačka! Vlastnosti: *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *používán profesionálními závodními řidiči *podpora Playseat® Gearshift Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat F1 Black RF.00024 , Royalbaby freestyle 16" červená (rb16b-6-red)

Playseat Gearshift Support R.AC.00168

Playseat Gearshift Support R.AC.00168
Detail

Kvalitní vybavení od firmy Playseat®, které umocňuje realistický zážitek při závodění. Produkt je určen pro volanty Logitech G25 a G27 a lze jej umístit ve výšce, která je pro Vás ideální. Gearshift Support se snadno instaluje a je kompatibilní se všemi herními židlemi Playseat®. (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Gearshift Support R.AC.00168 , Sunlu 1.75mm pla 1kg červená (pla red)

Playseat Evolution černá REM.00004

Playseat Evolution černá REM.00004
Detail

Playseat® Evolution Pociťte evoluci! Posaďte se a jeďte tak rychle, jak je to jen možné v Playseat® Evolution! Playseat® sedačky jsou používány řadou profesionálních řidičů, jako je Takuma Sato, k simulaci závodů a učení se nových tras. Evolution sedačka je čalouněná černým vinylem se vzhledem kvalitní pravé kůže. Konstrukce umožňuje používání dospělými i dětmi, takže všichni vaši přátelé a rodinní příslušníci si mohou užít mnoho zábavy při hraní. Tato sedačka je velmi pohodlná, stabilní a snadno nastavitelná. Díky své unikátní skládací konstrukcí zabere velmi málo málo místa, když není zrovna používána. Funkce: *doporučený věk 8+ *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *odolný černý plně nastavitelný rám *snadná montáž a uložení díky patentované skládací konstrukci Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Evolution černá REM.00004 , Kellermann manikúra 58373 mc red červená (4007669378316)

Playseat Evolution alcantara REM.00008

Playseat Evolution alcantara REM.00008
Detail

Playseat® Evolution Pociťte evoluci! Posaďte se a jeďte tak rychle, jak je to jen možné v Playseat® Evolution! Playseat® sedačky jsou používány řadou profesionálních řidičů, jako je Takuma Sato, k simulaci závodů a učení se nových tras. Evolution sedačka je vyrobena z vysoce kvalitní alkantry. Konstrukce umožňuje používání dospělými i dětmi, takže všichni vaši přátelé a rodinní příslušníci si mohou užít mnoho zábavy při hraní. Tato sedačka je velmi pohodlná, stabilní a snadno nastavitelná. Díky své unikátní skládací konstrukcí zabere velmi málo málo místa, když není zrovna používána. Funkce: *doporučený věk 8+ *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *odolný černý plně nastavitelný rám *vysoce kvalitní černá alkantra *snadná montáž a uložení díky patentované skládací konstrukci Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Evolution alcantara REM.00008 , Playseat gearshift holder pro (r.ac 00064)

Playseat Evolution white REM.00006

Playseat Evolution white REM.00006
Detail

Playseat® Evolution Pociťte evoluci! Posaďte se a jeďte tak rychle, jak je to jen možné v Playseat® Evolution! Playseat® sedačky jsou používány řadou profesionálních řidičů, jako je Takuma Sato, k simulaci závodů a učení se nových tras. Evolution sedačka je čalouněná vinylem se vzhledem kvalitní pravé kůže.. Konstrukce umožňuje používání dospělými i dětmi, takže všichni vaši přátelé a rodinní příslušníci si mohou užít mnoho zábavy při hraní. Tato sedačka je velmi pohodlná, stabilní a snadno nastavitelná. Díky své unikátní skládací konstrukcí zabere velmi málo málo místa, když není zrovna používána. Funkce: *doporučený věk 8+ *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *odolný černý plně nastavitelný rám *snadná montáž a uložení díky patentované skládací konstrukci Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC *Držák řadící páky není součástí balení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Playseat Evolution white REM.00006 , Playseat challenge actifit, černá (rc.00312)

PLAYSEAT Evolution Black (REM.00004)

PLAYSEAT Evolution Black (REM.00004)
Detail

Závodní sedačka kompatibilní se všemi současnými volanty a pedály značek Logitech, Thrustmaster a Fanatec Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodní sedlo Playseat Evolution je také používáno profesionálními jezdci pro trénink a trénování nových závodních tratí. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Ultra-realistický jízdní zážitek v obýváku!Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution Black (REM.00004) , Rock tr-0230 abs - červená (tr-0230_dark-red)

PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072)

PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072)
Detail

Příslušenství pro herní sedačku pro závodní sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar, AIR Force Příslušenství Slider k závodním sedačkám Playseat vám zaručí bezproblémový posun vpřed i vzad, aniž byste museli vstávat. Sedačka tak bude dostupnější pro více hráčů s rozdílným vzrůstem. Posouvání a zamykání pozice se ovládá jednoduchým stisknutím tlačítka. Díky tomu se Playseat posouvá 14 cm dopředu a 9 cm dozadu jako ve skutečném autě, aniž byste museli přesouvat celou sedačku. Vychutnejte si bezproblémovou jízdu při hře, tak jako skuteční závodníci. Nastavte si sedadlo do pozice, která vám bude vyhovovat, sešlápněte plyn a vyhrávejte každou závodní hru.Technické parametry:posun vpřed: 14 cmposun vzad: 9 cmhmotnost: 24 kgrozměr: 60 x 50 x 40 cmkompatibilní s: Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar a Air Force seats (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072) , Kellermann kožená manikúra l 52136 mc red červená (4007669632111)

PLAYSEAT Evolution White (REM.00006)

PLAYSEAT Evolution White (REM.00006)
Detail

Závodní sedačka kompatibilní se všemi současnými volanty a pedály značek Logitech, Thrustmaster a Fanatec Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodní sedlo Playseat Evolution je také používáno profesionálními jezdci pro trénink a trénování nových závodních tratí. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Ultra-realistický jízdní zážitek v obýváku!Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution White (REM.00006) , Evolveo ptero zx cooled černo/červená (ptero-zx-red)

PLAYSEAT Evolution Alcantara (REM.00008)

PLAYSEAT Evolution Alcantara (REM.00008)
Detail

Závodní sedačka kompatibilní se všemi současnými volanty a pedály značek Logitech, Thrustmaster a Fanatec Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodní sedlo Playseat Evolution je také používáno profesionálními jezdci pro trénink a trénování nových závodních tratí. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ultra-realistický jízdní zážitek v obýváku! Skutečná sedačka se silnou ocelovou konstrukcí, která poskytuje jízdnímu simulátoru velkou stabilitu a robustnost. Podpora volantu je kompatibilní s většinou herních volantů na trhu a zcela nový systému pro montáž pedálů dotahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodní sedlo Playseat... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution Alcantara (REM.00008) , Kellermann sada na manikúru 7831 mc red červená (4007669317810)

PLAYSEAT Floor Mat (R.AC.00048)

PLAYSEAT Floor Mat (R.AC.00048)
Detail

Podložka pod židli pro závodní sedačky Playseat Pořídili jste si závodní sedačku Playseat a bojíte se o vaší podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat se bát nemusíte. Podložka je zhotovena přesně v rozměrech odpovídajích rozměrům závodních sedaček Playseat. Dokonale ochrání vaší podlahu před poničením zaviněným nechtěným pohybem závodní sedačky při hraní. Protiskluzová spodní vrstva podložky zabrání jakémukoliv posouvání sedačky.Ochrana podlahyPořídili jste si závodní sedačku Playseat a bojíte se o vaší podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat se bát nemusíte. Podložka je zhotovena přesně v rozměrech odpovídajích rozměrům závodních sedaček Playseat. Dokonale ochrání vaší podlahu před poničením zaviněným nechtěným pohybem závodní sedačky při hraní. Protiskluzová spodní vrstva podložky zabrání jakémukoliv posouvání sedačky.Klíčové vlastnostiOchrana podlahy před poškozenímKvalitní materiálRozměry odpovídající rozměrům závodní sedačky... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Floor Mat (R.AC.00048) , Trust yvi+ wireless mouse eco certified - red/červená (24550)

PLAYSEAT Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)

PLAYSEAT Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)
Detail

Držák - držák řadící páky, pro závodní sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Forza, Nascar Ukažte svým protivníkům, jak závodí profesionální jezdci. Díky citlivému řazení jim zmizíte za horizontem dřív, než se stihnou probrat z šoku. Abyste dosáhli takové úrovně pilotáže, připevněte si ke své sedačce Playseat držák řadicí páky Gearshift Holder Pro. Ten je možné namontovat jak na pravou, tak i na levou stranu sedadla. Protože je navíc perfektně výškově i dálkově nastavitelný, padne vám řadicí páka dokonale do ruky. (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Gearshift Holder Pro (R.AC 00064) , Sencor sep 172 vcm červená (sep 172 vcm red)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, černá (RC.00312)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, černá (RC.00312)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Černá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Závodní sedačka Playseat Challenge ActiFit je kompaktní, stabilní a nastavitelná. Když jí nepoužíváte, zabere díky skládacímu designu pouze minimum místa. Dá se tak jednoduše uložit do skříně nebo pod postel, což je ideální pro domácnosti, které mají málo místa, ale přesto si chtějí užít zábavný a realistický zážitek ze závodění. Sedačka je široce nastavitelná, takže je vhodná pro děti i dospělé. Je potažena patentovanou tkaninou ActiFit, která využívá vertikálních prodyšných mikrovláken. Díky tomu zůstanete v pohodě i během nejintenzivnějších závodních akcí. Klíčové vlastnosti závodní sedačky Playseat Challenge ActiFitJedinečný skládací design a realistický kokpitSedačka Playseat Challenge ActiFit je široce nastavitelnáŠpičková kvalita zpracování a kvalitní materiályProdyšná tkanina ActiFit vám zajistí komfort i při dlouhých herních... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Challenge ActiFit, černá (RC.00312) , Cpa halo 19 senior červená (cpa halo 19 red)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / S DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / S DOR3S030 , Foliatec dvousložková barva na brzdy, barva červená (performance red) (2194)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XXXL DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XXXL DOR3S030 , Asobu samba shaker 600 ml černá/červená (eu-rs14smoke/red)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XL DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XL DOR3S030 , Cubot king kong 2 mini červená (kk mini 2 red)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / L DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / L DOR3S030 , Playseat® puma active gaming seat black (ppg.00228)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XXL DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / XXL DOR3S030 , Rock tr-0232-l abs - červená (tr-0232/3-l_bordeaux-red)

Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / M DOR3S030

Detail

Stahující a tvarující plavky Dorina krásně padnou každé postavě, a díky zvolenému střihu pomohou s problematickými partiemi a pozvednou poprsí. Plavky jsou vyztužené bez kostic. Ať už do bazénu nebo na pláž, vždy se v nich budete cítit sebejistě a žensky.Speciálně navrženy pro plné tvary. Nově také v eko variantě. (triola.cz)

Podobné produkty ako Jednodílné plavky Dorina DCSU0001MI010 - DORORD0048/červena / M DOR3S030 , Rock tr-0231-s abs - červená (tr-0231/3-s_bordeaux-red)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Černá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula společnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Černá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Zelená a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Červená, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Zelená, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Červená a Šedá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276)

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500
Detail

Kinesio tejpy ARES jsou speciální pásky, které napomáhají odstranit bolesti svalů, šlach a kloubů. Podporují zkvalitnění a kontrakce oslabených svalů, redukci únavy přetížených svalů, snížení možnosti zranění a křečí, zvýšení rozsahu pohybu a zmírnění bolesti, obnovení toku lymfy a krve, snížení tepla a zánětlivých exsudátů ve tkání, redukci zánětu a bolesti, korekce kloubních problémů, centraci kloubu díky normalizaci svalového tonu, zlepšení rozsahu pohybu a snížení bolesti. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Ares KINESIO TAPE CERVENA 5CM X 5M Sportovní tejp, červená, velikost 500

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Modrá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Fialová a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Modrá a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282)

Hugo Boss Black Trophy 1513629

Hugo Boss Black Trophy 1513629
Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Hugo Boss Black Trophy 1513629

Trophy Musical Instruments Washboard Tie

Trophy Musical Instruments Washboard Tie
Detail

Valcha Valcha ve tvaru kravaty oživí vaší produkci a vdechne ji zcela nový prvek. Valcha je vyrobena z odolné oceli a disponuje 24 vroubky, na které můžete vytvářet originální rytmický doprovod. Součástí balení jsou dva náprstky. Nástroj je vhodný pro školní soubory a country kapely. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Trophy Musical Instruments Washboard Tie

Hugo Boss Black Trophy 1513629

Hugo Boss Black Trophy 1513629
Detail

Hugo Boss Black Trophy 1513629 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Hugo Boss Black Trophy 1513629

Deeper Winter Trophy Bundle (4779032950848)

Deeper Winter Trophy Bundle (4779032950848)
Detail

Sonar na ryby – nahazovací, měření teploty vody a GPS přijímač, max. hloubka sonaru 100 m, spodní skenování, dosah 120 m, připojení bezdrátové, maximální výdrž baterie 15 h, napájení 5V 2A Nahazovací sonar na ryby Deeper je určen každému správnému rybáři. Jedná se o speciální zařízení, které umožňuje snímání dna vodní plochy, vyhledávání podvodních trofejí a také měření teploty okolní vody. Nahazovací sonar na ryby vám pošle informace přímo do vašeho mobilu nebo tabletu. Stačí jej pomocí navijáku nahodit na hladinu a po lovu zase vytáhnout. Právě bezdrátové připojení vám zajistí poměrně dlouhý dosah. Tento konkrétní typ je navržen pro použití do hloubky maximálně 100 m. Sonar na ryby je typický svým spodním skenováním, které se vám bude hodit ve velkých hloubkách. Velká výhoda tkví v přítomnosti GPS přijímače, jenž přesně zaměří aktuální pozici. Maximální výdrž baterie je 15 h. Sonar na ryby Deeper je správnou volbou pro všechny rybáře, kteří chtějí svůj... (alza.cz)

Podobné produkty ako Deeper Winter Trophy Bundle (4779032950848)

Trophy Musical Instruments Musical Washboard

Trophy Musical Instruments Musical Washboard
Detail

Valcha Autentická kopie valchy oživí vaší produkci a vdechne ji zcela nový prvek. Valcha je vyrobena z odolné oceli a disponuje 24 vroubky, na které můžete vytvářet originální rytmický doprovod. Součástí balení jsou tři náprstky. Nástroj je vhodný pro školní soubory a country kapely. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Trophy Musical Instruments Musical Washboard

Zebco krabička trophy organizer - universal

Zebco krabička trophy organizer - universal
Detail

Organizér je vybaven odnímatelnou vnitřní přihrádkou, která vám pomůže udržet pořádek na břehu. Je vyroben z nárazuvzdorných materiálů a doplněn rukojetí z ABS. Vlastnosti: Rozměry: 26,5 cm x 14,5 cm x 9 cm Materiál: tělo, obal - PP. Rukojeť - ABS. (parys.cz)

Podobné produkty ako Zebco krabička trophy organizer - universal

Modiano Golden Trophy 31304 Karty - Modré

Modiano Golden Trophy 31304 Karty - Modré
Detail

Kvalitní pokerové karty ze 100% plastu oblíbené značky Modiano. Tento balíček má modrá záda. Karty mají klasický širokoúhlý formát, jsou 8,89 cm vysoké a 6,35 cm široké. Modiano karty jsou velice oblíbené u pravidelných hráčů pro svou vysokou životnost a odolnost. Díky složení ze 100% plastu vydrží tyto karty 100 krát více her než karty papírové nebo pouze s plastovým potahem. Karty jsou omyvatelné, vodotěsné a pyšní se svou dlouhou životností. (dilego.cz)

Podobné produkty ako Modiano Golden Trophy 31304 Karty - Modré

Modiano Ramino Golden Trophy 43291 Karty

Modiano Ramino Golden Trophy 43291 Karty
Detail

Kvalitní pokerové karty ze 100% plastu oblíbené značky Modiano. Karty mají klasický širokohlý formát, jsou 8,89 cm vysoké a 6,35 cm široké. Karty jsou dvourohé - tedy v protilehlých rozích je uvedena hodnota karty. Modiano karty jsou velice oblíbené u pravidelných hráčů pro svou vysokou životnost a odolnost. Díky složení ze 100% plastu vydrží tyto karty 100 krát více her než karty papírové nebo pouze s plastovým potahem. Karty jsou omyvatelné, vodotěsné a pyšní se svou dlouhou životností. Vlastnosti: jméno: Ramino Golden Trophy kategorie: Poker karty materiál: 100% plast rozměry: 63x88 mm Obsah balení: obsah: 2 balíčky 54 karet balení: 84 kusů (6x14) (dilego.cz)

Podobné produkty ako Modiano Ramino Golden Trophy 43291 Karty

Trophy Musical Instruments Lightning Thunder Tube

Trophy Musical Instruments Lightning Thunder Tube
Detail

Thunder Drum Kouzelná trubice vyprodukuje nespočet divno zvuků, které navodí např. hororovou atmosféru, nebo vás zanesou na jinou planetu, kde žijou mimozemské bytosti. Zvuky tvoříte prostřednictvím otevírání a zakrývání trubice, nebo klepáním na ocelovou pružinu připojenou k trubici. Nástroj je ryze akustický, ke svému provozu nevyžaduje žádné baterie ani přivod elektrického proudu. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Trophy Musical Instruments Lightning Thunder Tube

Seiko Prospex SSC909P1 Speedtimer Crystal Trophy

Seiko Prospex SSC909P1 Speedtimer Crystal Trophy
Detail

Hodinky Seiko Prospex SSC813P1 Speedtimer Crystal Trophy Limited Edition, patří mezi novinky odkazující na legendární model Seiko 6139 (Seiko Speedtimer), jeden z prvních chronografů s automatickým strojkem, který jako první využíval sloupkové kolo a vertikální spojku... Přijímáme předobjednávky. Předpokládaný začátek prodeje - září 2022 (může se měnit). Hodinky Seiko Prospex SSC909P1 Speedtimer Crystal Trophy Limited Edition, patří mezi novinky odkazující na legendární model Seiko 6139 (Seiko Speedtimer… (helveti.cz)

Podobné produkty ako Seiko Prospex SSC909P1 Speedtimer Crystal Trophy
PLAYSEAT F1 Red (RF.00046), PLAYSEAT Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308), LEZYNE RAP ll 8 (1-MT-RAP-V308T04), LEZYNE RAP ll 6 (1-MT-RAP-V306T04), LEZYNE RAP ll 12 (1-MT-RAP-V312T04), LEZYNE RAP ll 24 (1-MT-RAP-V324T04), Deeper Winter Trophy Bundle (4779032950848), Cubot Pocket červená (POCKET red), PLAYSEAT Evolution Black (REM.00004), PLAYSEAT Evolution White (REM.00006), PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072), Ufesa BS4717 Ruby Red stolní mixér, červená, RoyalBaby FREESTYLE 16" červená (RB16B-6-RED), Sunlu 1.75mm PLA 1kg červená (PLA Red), KELLERMANN manikúra 58373 MC RED červená (4007669378316), PLAYSEAT Gearshift Holder Pro (R.AC 00064), PLAYSEAT Challenge ActiFit, černá (RC.00312), Rock TR-0230 ABS - červená (TR-0230_dark-red), KELLERMANN kožená manikúra L 52136 MC RED červená (4007669632111), EVOLVEO Ptero ZX Cooled černo/červená (ptero-zx-red), KELLERMANN sada na manikúru 7831 MC RED červená (4007669317810), TRUST YVI+ Wireless Mouse ECO certified - RED/červená (24550), Sencor SEP 172 VCM červená (SEP 172 VCM RED), CPA Halo 19 Senior červená (CPA HALO 19 RED), FOLIATEC dvousložková barva na brzdy, barva červená (Performance red) (2194), ASOBU Samba Shaker 600 ml černá/červená (EU-RS14SMOKE/RED), Cubot King Kong 2 Mini červená (KK mini 2 red), Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228), Rock TR-0232-L ABS - červená (TR-0232/3-L_bordeaux-red), Rock TR-0231-S ABS - červená (TR-0231/3-S_bordeaux-red)