Playseat® active gaming seat nba ed. - boston (nba.00274)

Produkt Playseat® active gaming seat nba ed. - boston (nba.00274) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Playseat® active gaming seat nba ed. - boston (nba.00274) upraviť a produkt hľadať znova.

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Zelená, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274) , Playseat® active gaming seat nba ed. - boston (nba.00274)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Černá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284) , Playseat® active gaming seat nba ed. - toronto (nba.00276)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Zelená a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278) , Playseat® active gaming seat nba ed. - milwaukee (nba.00278)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Červená, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Chicago (NBA.00286) , Playseat® active gaming seat nba ed. - brooklyn (nba.00284)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Červená a Šedá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276) , Playseat® active gaming seat nba ed. - golden state (nba.00282)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Bílá a Modrá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280) , Playseat® active gaming seat nba ed. - la lakers (nba.00272)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Fialová a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272) , Playseat® active gaming seat nba ed. - la clippers (nba.00280)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282)

Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Modrá a Žlutá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282) , Playseat® puma active gaming seat black (ppg.00228)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)
Detail

Závodní sedačka využití na závodní sedačka, barva Černá, nosnost 122 kg, maximální výška osoby 220 cm Spolu s odbornými znalostmi společnosti PUMA přináší Playseat® inovativní herní sedadlo, které se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Toto revoluční herní sedadlo poskytuje aktivní a správnou polohu sezení s plnou volností pohybu. Díky tomu získáte ze svého herního výkonu maximum. Unikátní design se zaměřuje na absolutní kontrolu nad hraním her a poskytuje ideální pozici k sezení pro hráče všech úrovní, věků a výšek. Sedadlo sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnou svobodu pohybu, ať už jste v útočném nebo obranném režimu. Samozřejmě v něm můžete také sedět a odpočívat. S touto herní sedačkou jste vždy dostatečně spokojeni, a to i po hodinách hraní. Klíčové vlastnosti Závodní sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed.Úplná svoboda pohybu Maximální pohodlí díky špičkovému a prodyšnému materiálu ActiFit™, který také vyvinula společnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228) , Nba 2k23 - ps5 (5026555432597)

Basketbalový koš NBA MINIBOARD BOSTON CELTICS

Basketbalový koš NBA MINIBOARD BOSTON CELTICS
Detail

Basketbalová minideska Spalding NBA potěší nejen každého fanouška! Adhezivní zadní strana umožňuje snadnou montáž na zeď, dveře či kamkoliv jinam. Součástí balení je síťka i měkký mini míč o velikosti 1 s logem NBA týmu. Ideální do kanceláře pro odreagování nebo do dětského pokoje. Parametry: Perfektní dárek pro každého fanouška Basketbalová minideska na zeď Obsahuje síťku a míč velikosti 1 Logo týmu NBA LA Lakers Adhezivní zadní strana pro snadné připevnění Ideální pro kancelář i dětský pokoj Doplňující informace Rozměry (cm): 29 × 24 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basketbalový koš NBA MINIBOARD BOSTON CELTICS , Nba 2k21 - ps5 (5026555428798)

Celio NBA Boston Celtics Mikina Zelená

Celio NBA Boston Celtics Mikina Zelená
Detail

Barva: zelená Střih: regular fit Vzor: s potiskem Rukáv: dlouhý Materiál: 100% bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Boston Celtics Mikina Zelená , Nba 2k19 - xbox one (5026555360609)

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá , Nba 2k21 - nintendo switch (5026555069069)

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá , Nba 2k21 - xbox series x (5026555364270)

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá , Playseat seat slider (r.ac.00072)

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá , Nba 2k22: 35,000 vc - xbox digital (7f6-00422)

Celio NBA Boston Celtics Kraťasy Šedá

PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072)

PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072)
Detail

Příslušenství pro herní sedačku pro závodní sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar, AIR Force Příslušenství Slider k závodním sedačkám Playseat vám zaručí bezproblémový posun vpřed i vzad, aniž byste museli vstávat. Sedačka tak bude dostupnější pro více hráčů s rozdílným vzrůstem. Posouvání a zamykání pozice se ovládá jednoduchým stisknutím tlačítka. Díky tomu se Playseat posouvá 14 cm dopředu a 9 cm dozadu jako ve skutečném autě, aniž byste museli přesouvat celou sedačku. Vychutnejte si bezproblémovou jízdu při hře, tak jako skuteční závodníci. Nastavte si sedadlo do pozice, která vám bude vyhovovat, sešlápněte plyn a vyhrávejte každou závodní hru.Technické parametry:posun vpřed: 14 cmposun vzad: 9 cmhmotnost: 24 kgrozměr: 60 x 50 x 40 cmkompatibilní s: Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar a Air Force seats (alza.cz)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072) , Nba 2k23: 35,000 vc - xbox digital (7f6-00480)

PS5 hra NBA 2K23

PS5 hra NBA 2K23
Detail

? TOTO JE HRA - Soutěžte jako svý oblíbení hráči, týmy a hvězdy NBA a WNBA a zažijte vrchol skutečné hry. S nejlepší vizuální prezentací ve své třídě, vylepšenou umělou inteligencí hráčů, aktuálními soupiskami a historickými týmy se hra nikdy nezdála opravdovější a ucelenější než v NBA 2K. Pociťte energii davu, intenzitu soutěžení a nekonečnou zábavu jednoho z nejvíce pohlcujících sportovních produktů v dnešním hraní. ? MICHAEL JORDAN SE VRACÍ - Vstupte na hřiště v dosud nejpřesvědčivějším zážitku Michaela Jordana s The Jordan Challenge. Prožijte to znovu a znovu vytvořte 15 ikonickýchzápasů z Jordanovy kariéry. Deset původních výzev se vrací z NBA 2K11, kompletně přestavěné od základů - spolu s 5 zcela novými momenty. Vraťte se zpět v čase při hraní těchto ikonických zápasů, které zahrnují dobově správnou herní prezentaci, arény a hlasatele PA, a zároveň poslouchejte hvězdy NBA, kteří na vlastní kůži zažili tuto legendu. ? DOSTAŇTE SE DO LIGY - Splňte si své sny o NBA v MyCAREER. Navazujte vztahy, budujte svou reputaci a překonávejte náročné překážky, které testují i ??ty nejslibnější hráče. Diverzifikujte svou značku mimo hřiště a udělejte ze svého jména takové, které si na hřišti zapamtují. Tady se rozhodujete! Jak napíšete svůj příběh? ? PŘIPOJTE SE K NEJVĚTŠÍ KOMUNITĚ OBRUHŮ - Udělejte si jméno v The City, dosud největším basketbalovém světě (pro PlayStation?5 a Xbox Series X|S), nebo se vydejte na výpravnou cestu na palubě jediné výletní lodi (pro PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch a PC) pro nejlepší hráče ve hře. Bez ohledu na cestu se svým MyPLAYERem buďte připraveni pracovat, získávat reputaci a běhat po hřištích. Otestujte své limity ve školicím zařízení Gatorade a vyrazte do obchodů pro nejčerstvější vybavení od největších značek, než budete soutěžit v celoročních akcích a získávat odměny. ? VYSTAVTE SI SVŮJ SVŮJ DREAM SQUAD - MyTEAM proměňuje fantazii ve skutečnost, když sbíráte a získáváte karty počínaje 5 legendami a hvězdami všech dob. Uvolněte to nejlepší proti elitním týmům, zatímco budete objevovat pohlcující výzvy, soutěživé turnaje a vzrušující odměny. Zažijte toto vše a ještě více s komunitou MyTEAM s novými aktualizacemi sezónu po sezóně. ? VYDEJTE SE NA VRCHOL - Vybudujte svou dynastii nebo rozhodněte o trajektorii ligy v nejpůsobivějším manažerském simulačním zážitku s MyNBA a MyWNBA (MyGM a MyLEAGUE pro PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch a PC). Bezkonkurenční kontrola spojená s hloubkovými nástroji informuje o vašem rozhodování a úspěchu, zatímco vy jako vrcholový manažer nastavujete pravidla v tomto plně přizpůsobitelném režimu. Naskočte do sezóny nebo si představte dlouhodobý růst s víceletými zkušenostmi dostupnými offline nebo online. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 hra NBA 2K23 , Nba 2k23: 75,000 vc - xbox digital (7f6-00481)

Nike wristbands nba os

Nike wristbands nba os
Detail

Nike wristbands nba os (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike wristbands nba os , Funko pop! nba legends - magic johnson (blueallstaruni1991) (889698593731)

Nike wristbands nba ns

Nike wristbands nba ns
Detail

Nike wristbands nba ns (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike wristbands nba ns , Wilson nba team tribute bskt bro nets (194979033609)

Nike headband nba ns

Nike headband nba ns
Detail

Nike headband nba ns (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike headband nba ns , Nba 2k23: 15,000 vc - xbox digital (7f6-00479)

Nike headband nba os

Nike headband nba os
Detail

Nike headband nba os (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Nike headband nba os , Nba 2k22: 200,000 vc - xbox digital (7f6-00424)

NBA 2K21 - PS5 (5026555428798)

NBA 2K21 - PS5 (5026555428798)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: sportovní a arkády, - Reálnější než kdy dřív - užijte si bezkonkurenční ovládání s míčem pomocí pokročilé hry Pro Stick. Dostaňte skoky a výstřely na novou úroveň přesnosti, dovednosti a odemkněte nové driblingové pohyby efektivnějším zpracováním. % NBA 2K21 je v jádru skvělou sportovní hrou, která se však bohužel poslední roky nijak výrazně nemění, takže neopodstatňuje její vydávání za plnou cenu. Vedle minima změn ubíjí hru také agresivní mikrotransakční politika společnosti 2K. Veteráni tak mohou letos ušetřit, nicméně pokud jste nováčky, užijete si vymazlený basketbal s báječnou atmosférou. (Alza Magazín) Hrajte před zaplněnými tribunami a užijte si atmosféru severoamerické NBA. (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K21 - PS5 (5026555428798) , Nba 2k22: 15,000 vc - xbox digital (7f6-00421)

NBA 2K20 - PS4 (5026555426398)

NBA 2K20 - PS4 (5026555426398)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: sportovní a arkády, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, 78% Nový ročník legendárního basketbalového simulátoru NBA 2K přináší mnoho nových funkcí a vylepšení. Připravte se na dokonalou grafiku i hratelnost. Čekají vás revoluční herní režimy a možnosti úprav. Za hranicemi možností Zde již nejde pouze o hru. Míč rozhoduje o vašem osudu. Zahrajete si v otevřeném světě NBA Neighbourhood na ulici pod širým nebem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K20 - PS4 (5026555426398) , Nba 2k23: 450,000 vc - xbox digital (7f6-00483)

NBA 2K23 - PS5 (5026555432597)

NBA 2K23 - PS5 (5026555432597)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: sportovní a arkády, - Soutěžte za své oblíbené týmy a hvězdy NBA a WNBA a zažijte vrchol skvělé hratelnosti. S nejlepší vizuální prezentací ve své třídě, vylepšenou umělou inteligencí hráčů, aktuálními soupiskami a historickými týmy se hra nikdy nezdála skutečnější a ucelenější. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Další příležitost je tuDalší ročník sportovní hry NBA je tu. Dejte se v NBA 2K23 PS5 do budování svého týmu. Vytvořte jej z nových hráčů, nebo sáhněte po legendárních šampionech, kteří už jsou v současnosti mimo ligu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Předveďte v NBA 2K23 PS5 své kvalityOmrzela vás už klasická hřiště? Tady máte možnost si zahrát na palubě lodí, jejíž hřiště ještě nepoznala nohu hráče. Hrajte na nich. Definujte rekordy a ukažte světu, jak má vypadat... (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K23 - PS5 (5026555432597) , Wilson nba team tribute bskt chi bulls (194979033579)

Tissot PR 100 NBA T1014101103101

Tissot PR 100 NBA T1014101103101

Detail

Tissot PR 100 NBA T1014101103101 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Tissot PR 100 NBA T1014101103101 , Nba 2k22: 450,000 vc - xbox digital (7f6-00425)

NBA 2K21 - Nintendo Switch (5026555069069)

NBA 2K21 - Nintendo Switch (5026555069069)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: sportovní a arkády, 69% NBA 2K21 je v jádru skvělou sportovní hrou, která se však bohužel poslední roky nijak výrazně nemění, takže neopodstatňuje její vydávání za plnou cenu. Vedle minima změn ubíjí hru také agresivní mikrotransakční politika společnosti 2K. Veteráni tak mohou letos ušetřit, nicméně pokud jste nováčky, užijete si vymazlený basketbal s báječnou atmosférou. (Alza Magazín) Hrajte před zaplněnými tribunami a užijte si atmosféru severoamerické NBA. Ovládejte nejlepší hráče světa a předvádějte s nimi úžasné basketbalové kousky. Cesta na vrchol... (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K21 - Nintendo Switch (5026555069069) , Nba 2k22: 75th anniversary edition - xbox digital (g3q-01236)

NBA 2K19 - Xbox One (5026555360609)

NBA 2K19 - Xbox One (5026555360609)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: sportovní, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - NBA 2K slaví 20 let, během kterých udávalo nový směr tomu, čím mohou sportovní hry být, a to od nejlepší grafiky a hratelnosti po revoluční herní režimy a podmanivý otevřený svět “Neighborhood”. NBA 2K19 rovněž posouvá hranice možností, neboť je o krok blíže ke skutečnému basketbalovému vzrušení a kultuře. Právě letos slaví série NBA 2K už 20 let své herní historie. I to je důvodem toho, proč se jedná o nejlepší herní simulaci této sportovní aktivity. Za zmínku stojí fakt, že si užijete celou řadu herních režimů, vyšperkovanou grafiku a samozřejmě plnou licenci NBA. Klíčové vlastnosti hry NBA 2K19Bezesporu nejlepší basketbalový zážitek v herním světěSkvělé grafické detailyKompletní licenceVíce informací přineseme později (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K19 - Xbox One (5026555360609) , Arcade1up nba jam shaq edition partycade (nbs-d-23160)

Basketbalový koš NBA MINIBOARD NY KNICKS

Basketbalový koš NBA MINIBOARD NY KNICKS
Detail

Basketbalová minideska Spalding NBA potěší nejen každého fanouška! Adhezivní zadní strana umožňuje snadnou montáž na zeď, dveře či kamkoliv jinam. Součástí balení je síťka i měkký mini míč o velikosti 1 s logem NBA týmu. Ideální do kanceláře pro odreagování nebo do dětského pokoje. Parametry: Perfektní dárek pro každého fanouška Basketbalová minideska na zeď Obsahuje síťku a míč velikosti 1 Logo týmu NBA LA Lakers Adhezivní zadní strana pro snadné připevnění Ideální pro kancelář i dětský pokoj Doplňující informace Rozměry (cm): 29 × 24 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basketbalový koš NBA MINIBOARD NY KNICKS , Funko pop! nba suns- chrispaul (city edition 2021) (889698592628)

Basketbalový koš NBA JUNIOR PORTABLE Spalding

Basketbalový koš NBA JUNIOR PORTABLE Spalding
Detail

Basketbalový koš NBA JUNIOR PORTABLE Spalding - stabilizační základna - kulatý třídílný systém (Ø 5,08 cm) - zadní deska z eko-kompozitního materiálu - ocelová obruč s bílou sítí do každého počasí - kompatibilní pouze s velikostí míče 3 a 5 - povrchová úprava proti povětrnostním vlivům a korozi - teleskopický - vhodné pro děti do 8 let mobilní základna: 81 x 57 cm naplnění vodou nebo pískem (cca 53 litrů) nastavitelná výška koše: 140-200 cm doba montáže: cca. 1 hodina velikost balení: 84 x 68 x 22,5 cm hmotnost: 14,6 kg celková výška: 279 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basketbalový koš NBA JUNIOR PORTABLE Spalding

Celio NBA N.Y. Knicks Triko Modrá

Celio NBA N.Y. Knicks Triko Modrá
Detail

Barva: modrá Střih: regular fit Vzor: s potiskem Rukáv: krátký Materiál: 100% bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Triko Modrá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA Chicago Bulls Barva: šedá Vzor: žíhaný, s potiskem Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA Chicago Bulls Barva: šedá Vzor: žíhaný, s potiskem Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA Chicago Bulls Barva: šedá Vzor: žíhaný, s potiskem Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA Chicago Bulls Barva: šedá Vzor: žíhaný, s potiskem Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Chicago Bulls Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA L.A. Lakers Barva: světle šedá Vzor: s potiskem, žíhaný Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA L.A. Lakers Barva: světle šedá Vzor: s potiskem, žíhaný Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA L.A. Lakers Barva: světle šedá Vzor: s potiskem, žíhaný Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá
Detail

Model: NBA L.A. Lakers Barva: světle šedá Vzor: s potiskem, žíhaný Střih: regular fit Zapínání: na gumu Materiál: 90% bavlna, 10% viskoza (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA L.A. Lakers Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá
Detail

Barva: šedá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA N.Y. Knicks Kraťasy Šedá

New Era NBA Team Kšiltovka Červená

New Era NBA Team Kšiltovka Červená
Detail

Model: NBA Team Barva: červená Zapínání: snapback Něco navíc: výšivka Materiál: 100% polyester (bibloo.cz)

Podobné produkty ako New Era NBA Team Kšiltovka Červená

Xbox Series X hra NBA 2K23

Xbox Series X hra NBA 2K23
Detail

? TOTO JE HRA - Soutěžte jako svý oblíbení hráči, týmy a hvězdy NBA a WNBA a zažijte vrchol skutečné hry. S nejlepší vizuální prezentací ve své třídě, vylepšenou umělou inteligencí hráčů, aktuálními soupiskami a historickými týmy se hra nikdy nezdála opravdovější a ucelenější než v NBA 2K. Pociťte energii davu, intenzitu soutěžení a nekonečnou zábavu jednoho z nejvíce pohlcujících sportovních produktů v dnešním hraní. ? MICHAEL JORDAN SE VRACÍ - Vstupte na hřiště v dosud nejpřesvědčivějším zážitku Michaela Jordana s The Jordan Challenge. Prožijte to znovu a znovu vytvořte 15 ikonickýchzápasů z Jordanovy kariéry. Deset původních výzev se vrací z NBA 2K11, kompletně přestavěné od základů - spolu s 5 zcela novými momenty. Vraťte se zpět v čase při hraní těchto ikonických zápasů, které zahrnují dobově správnou herní prezentaci, arény a hlasatele PA, a zároveň poslouchejte hvězdy NBA, kteří na vlastní kůži zažili tuto legendu. ? DOSTAŇTE SE DO LIGY - Splňte si své sny o NBA v MyCAREER. Navazujte vztahy, budujte svou reputaci a překonávejte náročné překážky, které testují i ??ty nejslibnější hráče. Diverzifikujte svou značku mimo hřiště a udělejte ze svého jména takové, které si na hřišti zapamtují. Tady se rozhodujete! Jak napíšete svůj příběh? ? PŘIPOJTE SE K NEJVĚTŠÍ KOMUNITĚ OBRUHŮ - Udělejte si jméno v The City, dosud největším basketbalovém světě (pro PlayStation?5 a Xbox Series X|S), nebo se vydejte na výpravnou cestu na palubě jediné výletní lodi (pro PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch a PC) pro nejlepší hráče ve hře. Bez ohledu na cestu se svým MyPLAYERem buďte připraveni pracovat, získávat reputaci a běhat po hřištích. Otestujte své limity ve školicím zařízení Gatorade a vyrazte do obchodů pro nejčerstvější vybavení od největších značek, než budete soutěžit v celoročních akcích a získávat odměny. ? VYSTAVTE SI SVŮJ SVŮJ DREAM SQUAD - MyTEAM proměňuje fantazii ve skutečnost, když sbíráte a získáváte karty počínaje 5 legendami a hvězdami všech dob. Uvolněte to nejlepší proti elitním týmům, zatímco budete objevovat pohlcující výzvy, soutěživé turnaje a vzrušující odměny. Zažijte toto vše a ještě více s komunitou MyTEAM s novými aktualizacemi sezónu po sezóně. ? VYDEJTE SE NA VRCHOL - Vybudujte svou dynastii nebo rozhodněte o trajektorii ligy v nejpůsobivějším manažerském simulačním zážitku s MyNBA a MyWNBA (MyGM a MyLEAGUE pro PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch a PC). Bezkonkurenční kontrola spojená s hloubkovými nástroji informuje o vašem rozhodování a úspěchu, zatímco vy jako vrcholový manažer nastavujete pravidla v tomto plně přizpůsobitelném režimu. Naskočte do sezóny nebo si představte dlouhodobý růst s víceletými zkušenostmi dostupnými offline nebo online. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xbox Series X hra NBA 2K23

NBA 2K21 - Xbox Series X (5026555364270)

NBA 2K21 - Xbox Series X (5026555364270)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: sportovní a arkády, - Reálnější než kdy dřív - užijte si bezkonkurenční ovládání s míčem pomocí pokročilé hry Pro Stick. Dostaňte skoky a výstřely na novou úroveň přesnosti, dovednosti a odemkněte nové driblingové pohyby efektivnějším zpracováním. % NBA 2K21 je v jádru skvělou sportovní hrou, která se však bohužel poslední roky nijak výrazně nemění, takže neopodstatňuje její vydávání za plnou cenu. Vedle minima změn ubíjí hru také agresivní mikrotransakční politika společnosti 2K. Veteráni tak mohou letos ušetřit, nicméně pokud jste nováčky, užijete si vymazlený basketbal s báječnou atmosférou. (Alza Magazín) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrajte před zaplněnými tribunami a užijte si atmosféru severoamerické NBA.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NBA 2K21 - Xbox Series X (5026555364270)

Basketbalový koš NBA JUNIOR SHOOT CASE Spalding

Basketbalový koš NBA JUNIOR SHOOT CASE Spalding
Detail

- stabilizační základna - průměr obruče je 25 cm - včetně mini míče - bez použítí nářadí - vnitřní i venkovní použití - mobilní základna: - 48 x 38 cm - naplnění vodou nebo pískem (asi 4 litry) - nastavitelná výška koše - 91-132 cm - doba montáže: - cca. 0,5 hodiny velikost balení: 80 x 43 x 17 cm hmotnost: 3,6 kg celková výška: 132 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basketbalový koš NBA JUNIOR SHOOT CASE Spalding

Celio NBA Golden State Warriors Kraťasy Bílá

Celio NBA Golden State Warriors Kraťasy Bílá
Detail

Barva: bílá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio NBA Golden State Warriors Kraťasy Bílá
Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Boston (NBA.00274), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Toronto (NBA.00276), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Milwaukee (NBA.00278), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Brooklyn (NBA.00284), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - Golden State (NBA.00282), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Lakers (NBA.00272), Playseat® Active Gaming Seat NBA Ed. - LA Clippers (NBA.00280), Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228), NBA 2K23 - PS5 (5026555432597), NBA 2K21 - PS5 (5026555428798), NBA 2K19 - Xbox One (5026555360609), NBA 2K21 - Nintendo Switch (5026555069069), NBA 2K21 - Xbox Series X (5026555364270), PLAYSEAT Seat Slider (R.AC.00072), NBA 2K22: 35,000 VC - Xbox Digital (7F6-00422), Wilson NBA TEAM TRIBUTE BSKT DAL MAVERICKS (194979033630), NBA 2K23: 35,000 VC - Xbox Digital (7F6-00480), NBA 2K23: 75,000 VC - Xbox Digital (7F6-00481), Funko POP! NBA Legends - Magic Johnson (BlueAllStarUni1991) (889698593731), Wilson NBA TEAM TRIBUTE BSKT BRO NETS (194979033609), NBA 2K23: 15,000 VC - Xbox Digital (7F6-00479), NBA 2K22: 200,000 VC - Xbox Digital (7F6-00424), NBA 2K22: 15,000 VC - Xbox Digital (7F6-00421), NBA 2K23: 450,000 VC - Xbox Digital (7F6-00483), Wilson NBA TEAM TRIBUTE BSKT CHI BULLS (194979033579), TISSOT PR 100 NBA Special Edition T101.210.11.031.00 (T101.210.11.031.00), NBA 2K22: 450,000 VC - Xbox Digital (7F6-00425), NBA 2K22: 75th Anniversary Edition - Xbox Digital (G3Q-01236), Arcade1up NBA Jam Shaq Edition Partycade (NBS-D-23160), Funko POP! NBA Suns- ChrisPaul (City Edition 2021) (889698592628)