Plakát harry potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791)

Produkt Plakát harry potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Plakát harry potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791) upraviť a produkt hľadať znova.

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 18 akrylových barev Obraz má rám Díky vypnutému plátnu můžete začít ihned malovat Se středně velkými plochami pro malíře s předchozími zkušenostmi (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066791) , Harry potter a princ dvojí krve - dvd (w01063)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067001)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067001)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 39 akrylových barev Obraz je zarámovaný Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat Varianta vhodná pro děti nebo začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067001) , Harry potter a princ dvojí krve - blu-ray (w02686)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6066790)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6066790)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 18 akrylových barev Před malováním je potřeba vypnout plátno Malování s políčky přizpůsobenými středně pokročilým (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a princ dvojí krve, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6066790) , Harry potter a princ dvojí krve (978-80-00-06610-3)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6067000)

Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6067000)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 39 akrylových barev Před samotným malováním je potřeba vypnout plátno S velkými očíslovanými plochami pro malíře bez předchozích zkušeností (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a princ dvojí krve Ron a Ginny, 40×50 cm, bez rámu a bez vypnutí plátna (6067000) , Carbotex osuška harry potter princ dvojí krve, 70 x 140 cm

Harry Potter a princ dvojí krve

Harry Potter a princ dvojí krve
Detail

Šestý díl z poutavého prostředí kouzelnické školy čar a kouzel v Bradavicích. Lord Voldemort, který se vrátil, aby ukázal svou sílu zla, má za sebou podporu smrtijedů, kteří pustoší klid ve světě mudlů i kouzelníků. Harry Potter s podporou profesora Brumbála, nahlíží z části do Voldemortovy minulosti. Harry je připraven čelit Voldemortově síle, odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. V rukou se mu objevila učebnice lektvarů tajemného Prince dvojí krve. Jeho věrní kamarádi ho varují, ale on spoléhá právě na kouzla staré učebnice. Zda zůstanou Bradavice jako dřív, si fanoušci Harryho mohou přečíst pravě v tomto dílu. Autor: J. K. Rowlingová Ilustrace: Jonny Duddle Vhodné pro děti od 9 let Počet stran: 720 Jazyk: Čeština Vazba: vázaná s laminovaným potahem Rozměry: 13 x 20 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve , Harry potter a princ dvojí krve (2 disky) - blu-ray + 4k ultra hd (w02072)

Harry Potter a princ dvojí krve - 1xDVD

Harry Potter a princ dvojí krve - 1xDVD
Detail

Chcete-li znát budoucnost, musíte se vrátit do minulosti. Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve - 1xDVD , Zuty - malování podle čísel - plakát lumos (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00033nad)

Albatros Harry Potter a princ dvojí krve

Albatros Harry Potter a princ dvojí krve
Detail

Šestá kniha fantasy románu o mladém čaroději Harry Potterovi. Vypjaté dobrodružství Harryho proti negativní síle Lorda Voldemorta stále pokračuje. Bere soukromé hodiny u ředitele Bradavic Brumbála, kde zjišťuje, že duše lorda Voldemorda je rozpoložena do sedmi viteálů, uchovávaných v různých předmětech. Kdo by ho chtěl porazit, musel by nejdříve tyto viteály zničit. Autor: J. K. Rowlingová Vhodné pro děti od 12 let Počet stran: 536 Jazyk: čeština Vazba: vázaná s laminovaným potahem Rozměry: 20 x 12 cm Země původu: ČR (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Albatros Harry Potter a princ dvojí krve , Zuty - malování podle čísel - plakát harry potter a relikvie smrti, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00023nad)

Harry Potter a princ dvojí krve S.E. - 3xDVD

Harry Potter a princ dvojí krve S.E. - 3xDVD
Detail

Chcete-li znát budoucnost, musíte se vrátit do minulosti. Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím. Vytváření magického světa Harryho Pottera 6. část: Kouzelné efekty Ve světě Harryho Pottera portréty ožívají, lektvary se mění, čas se vrací, hráči famfrpálu létají, draci útočí a magie je všude. Nyní vás nový fascinující pohled do zákulisí, rozhovory a záběry z výroby triků nechají zažít triumfy technických čarodějů, kteří vykouzlili úžasnou alternativní realitu. • Podívejte se, jak kouzelníci zvláštních efektů vytvářeli magii Harryho Pottera a přitom ji pevně zakotvili v realitě.• Objevte cesty, jakými filmaři naplnili Bradavice magií do posledního místečka• Sledujte, jak byly zkombinovány techniky vizuálních a zvláštníh efektů, aby vznikly okázalé bitvy čarodějů. Bonusy: Plus film a hodiny bonusových materiálů• Harry Potter a Princ dvojí krve: Co se skrývá za kouzly• Dodatečné scény• Rok v životě J.K.Rowling: Osobní pohled na vznik a dokončení posledního dílu knihy Obsazení Harryho Pottera: Členové hereckého obsazení budou vašimi osobními průvodci všemi aspekty natáčení včetně střihu, masek, kaskadérských výkonů, dekorací, rekvizit kostýmů a dalších!• Co máš na mysli?: bleskové kolo otázek a odpovědí s herci a štábem• Minutový dril: herci hodnotí své postavy• Galerie dokumentů: Více než tucet krátkých filmů, které odhalují další tajemství natáčení• Galerie pěti exkluzivních reklamních spotů ABC Family na Harryho Pottera a Prince dvojí krve• Filmové upoutávky (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve S.E. - 3xDVD , Zuty - malování podle čísel - plakát lenka a jinotaj (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00051nad)

Harry Potter a princ dvojí krve - Rowlingová Joanne K.

Harry Potter a princ dvojí krve - Rowlingová Joanne K.
Detail

Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. 1. díl - Harry Potter a Kámen mudrců 2. díl – Harry Potter a Tajemná komnata 3. díl - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu 4. díl - Harry Potter a Ohnivý pohár 5. díl - Harry Potter a Fénixův řád 6. díl - Harry Potter a princ dvojí krve 7. díl - Harry Potter a relikvie smrti (patro.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve - Rowlingová Joanne K. , Zuty - malování podle čísel - plakát harry potter a fénixův řád - harry, 40x50 cm, vypnuté plátno na (hrammb00005nad)

Harry Potter a princ dvojí krve (BLU-RAY)

Harry Potter a princ dvojí krve (BLU-RAY)
Detail

Blu-ray HD film Harry Potter a princ dvojí krve [2009]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Chcete-li znát budoucnost, musíte se vrátit do minulosti. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve (BLU-RAY) , Harry potter a princ dvoji krve 978 80 00 04977 9

Harry Potter a Princ dvojí krve - DVD (W01063)

Harry Potter a Princ dvojí krve - DVD (W01063)
Detail

Film na DVD - Zatímco Lord Voldemort utahuje smyčku kolem mudlovského a kouzelnického světa, Harry s Brumbálem usilovně hledají klíč ke kouzlům, která Voldemorta chrání... Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím. (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a Princ dvojí krve - DVD (W01063) , Zuty - malování podle čísel - plakát brumbál a viteál (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rá (hrammb00053nad)

Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová

Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová
Detail

Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová , Zuty - malování podle čísel - plakát harry potter a fénixův řád - hermiona, 40x50 cm, vypnuté plátno (hrammb00003nad)

Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová

Detail

Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová , Zuty - malování podle čísel - plakát harry potter a fénixův řád - ron, 40x50 cm, vypnuté plátno na r (hrammb00001nad)

Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová

Detail

Šestý díl příběhů Harryho Pottera. Jak naznačuje závěr pátého dílu Harry Potter a Fénixův řád, o napínavé dobrodružství nebude nouze. Jedna z hlavních postav bude zavražděna a moc Lorda Voldemorta nadále stoupá... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve - Joanne K. Rowlingová , Zuty - malování podle čísel - plakát expecto patronum (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rá (hrammb00101nad)

Harry Potter a Princ dvojí krve - Blu-ray (W02686)

Harry Potter a Princ dvojí krve - Blu-ray (W02686)
Detail

Film na Blu-ray - Chcete-li znát budoucnost, musíte se vrátit do minulosti. Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím. (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a Princ dvojí krve - Blu-ray (W02686) , Dětská osuška harry potter dvojí tvář

Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06759-9)

Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06759-9)
Detail

Kniha - autor Joanne K. Rowlingová, 672 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06759-9) , Zuty - harry potter a hůlka, 40×50 cm (hrawlmal133nad)

Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06610-3)

Harry Potter a princ dvojí krve  (978-80-00-06610-3)
Detail

Kniha - autor Joanne K. Rowlingová, 536 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. 1. díl - Harry Potter a Kámen mudrců 2. díl – Harry Potter a Tajemná komnata 3. díl - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu 4. díl - Harry Potter a Ohnivý pohár 5. díl - Harry Potter a Fénixův řád 6. díl - Harry Potter a princ dvojí krve 7. díl - Harry Potter a relikvie smrti (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06610-3) , Zuty - malování podle čísel - harry potter a znak nebelvíru, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00079nad)

Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-04977-9)

Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-04977-9)
Detail

Kniha - autor Joanne K. Rowlingová, 720 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Moc Lorda Voldemorta stále roste a smrtijedi působí spoušť ve světě mudlů i kouzelníků. Když Harry Potter objeví starou učebnici lektvarů patřící tajemnému princi dvojí krve, spoléhá na její kouzla i přes varování svých kamarádů. Profesor Brumbál poodhaluje Voldemortovu minulost a s Harryho pomocí se snaží odkrýt tajemství jeho nesmrtelnosti. Jenže zlo se dere k moci stále silněji, neštěstí se blíží a Bradavice už nikdy nebudou jako dřív. 1. díl - Harry Potter a Kámen mudrců 2. díl – Harry Potter a Tajemná komnata 3. díl - Harry Potter a Vězeň z Azkabanu 4. díl - Harry Potter a Ohnivý pohár 5. díl - Harry Potter a Fénixův řád 6. díl - Harry Potter a princ dvojí krve 7. díl - Harry Potter a relikvie smrti (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-04977-9) , Zuty - malování podle čísel - bylinkářství (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb11463nad)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Bradavice, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063601)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Bradavice, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063601)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a relikvie smrti Bradavice, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 25 akrylových barev Rám je součástí obrazu Plátno je vypnuté a připravené k okamžitému použití Varianta vhodná pro děti nebo začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a relikvie smrti Bradavice, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063601) , Zuty - malování podle čísel - havraspár (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb11471nad)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Hermiona, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066631)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Hermiona, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066631)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a relikvie smrti Hermiona, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 29 akrylových barev Rám je součástí obrazu Plátno je vypnuté a připravené k malování Malování s políčky přizpůsobenými středně pokročilým (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a relikvie smrti Hermiona, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066631) , Zuty - harry potter na koštěti, 40×50 cm (hrawlmal151nad)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066641)

Plakát Harry Potter a relikvie smrti Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066641)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Plakát Harry Potter a relikvie smrti Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 36 akrylových barev Obraz má rám Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití S velkými očíslovanými plochami pro malíře bez předchozích zkušeností (alza.cz)

Podobné produkty ako Plakát Harry Potter a relikvie smrti Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066641) , Zuty - malování podle čísel - harry potter a ron weasley vánoce, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00117nad)

Harry Potter a princ dvojí krve (4K ULTRA HD+BLU-RAY) (2 BLU-RAY)

Harry Potter a princ dvojí krve (4K ULTRA HD+BLU-RAY) (2 BLU-RAY)
Detail

Harry chvátá odhalit VOLDEMORTOVO NEJTEMNĚJŠÍ TAJEMSTVÍ! Zatímco Lord Voldemort utahuje smyčku kolem mudlovského a kouzelnického světa, Harry s Brumbálem usilovně hledají klíč ke kouzlům, která Voldemorta chrání.Bonusy BLU-RAY:• Stvoření světa Harryho Pottera, Díl 6.: Kouzelné efekty• Ve světě Harryho Pottera ožívají portréty a lektvary proměňují, čas tu běží pozpátku, vzduchem se řítí hráči famfrpálu, útočí draci a všechno prostupuje magie. Fascinující pohledy do zákulisí, rozhovory a záběry z natáčení vám nyní umožní prožít triumf technických kouzelníků, kteří dokázali vyčarovat podivuhodnou alternativní realitu.• Obsahuje další bonusové materiály. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a princ dvojí krve (4K ULTRA HD+BLU-RAY) (2 BLU-RAY) , Zuty - malování podle čísel - harry potter, hedvika a fénix fawkes, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00113nad)

Harry Potter a Princ dvojí krve (2 disky) - Blu-ray + 4K Ultra HD (W02072)

Harry Potter a Princ dvojí krve (2 disky) - Blu-ray + 4K Ultra HD (W02072)
Detail

Film na Blu-ray - Zatímco Lord Voldemort utahuje smyčku kolem mudlovského a kouzelnického světa, Harry s Brumbálem usilovně hledají klíč ke kouzlům, která Voldemorta chrání... Od chvíle kdy lord Voldemort začal upevňovat svou moc ve světě mudlů i čarodějů, Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu. Brumbál je spíše odhodlán připravit ho na rychle se blížící konečný souboj. Společně se pokoušejí najít klíče, pomocí nichž by odhalili Voldemortovy slabiny. Brumbál proto povolává svého starého přítele a kolegu Horácia Křiklana, který, jak Brumbál věří, zná některé klíčové informace. Dokonce i ve chvíli rozhodujícího střetnutí, Harry, Ron, Hermiona a jejich spolužáci prožívají své romantické příběhy. Ve vzduchu se vznáší láska, i když všude okolo se šíří strach a Bradavice možná už nikdy nebudou takové jako předtím. Bonusy (na BD): • Stvoření světa Harryho Pottera, Díl 6.: Kouzelné efekty • Ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a Princ dvojí krve (2 disky) - Blu-ray + 4K Ultra HD (W02072) , Zuty - hermiona a křivonožka (harry potter), 40×50 cm (hrawlmal167nad)

Harry Potter a Alastor Moody, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066721)

Harry Potter a Alastor Moody, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066721)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter a Alastor Moody, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel okouzlí všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 39 akrylových barev Obraz je v rámu Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat Očíslované plochy jsou poměrně velké a zvládnou je začátečníci (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter a Alastor Moody, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066721) , Zuty - harry potter a brumbálova myslánka, 40×50 cm (hrawlmal129nad)

Portrét Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067051)

Portrét Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067051)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Portrét Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 33 akrylových barev Obraz je zarámovaný Vypnuté plátno vám umožňuje okamžitě začít malovat S velkými očíslovanými plochami pro malíře bez předchozích zkušeností (alza.cz)

Podobné produkty ako Portrét Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067051) , Zuty - harry potter a lord voldemort, 40×50 cm (hrawlmal137nad)

Bradavický express (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063351)

Bradavický express (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063351)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Bradavický express (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 19 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Vypnuté plátno vám umožňuje okamžitě začít malovat Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Bradavický express (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063351) , Zuty - harry potter a pobertův plánek, 40×50 cm (hrawlmal145nad)

Malba testrál (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063581)

Malba testrál (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063581)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Malba testrál (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 19 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Vypnuté plátno vám umožňuje okamžitě začít malovat Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Malba testrál (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063581) , Zuty - harry potter, bazilišek a fénix, 40×50 cm (hrawlmal155nad)

Hermiona Grangerová (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066981)

Hermiona Grangerová (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066981)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Hermiona Grangerová (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 36 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Jistě oceníte již vypnuté plátno S velkými očíslovanými plochami pro malíře bez předchozích zkušeností (alza.cz)

Podobné produkty ako Hermiona Grangerová (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066981) , Zuty - malování podle čísel - karta hagrid (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00021nad)

Pobertův plánek (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063571)

Pobertův plánek (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063571)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Pobertův plánek (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 12 akrylových barev Obraz má rám Plátno je vypnuté a připravené k malování Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Pobertův plánek (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063571) , Zuty - malování podle čísel - harry potter odhání mozkomory, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00043nad)

Portrét zahleděný Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063541)

Portrét zahleděný Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063541)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Portrét zahleděný Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 30 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Plátno je vypnuté, takže můžete ihned malovat Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Portrét zahleděný Harry Potter, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063541) , Zuty - malování podle čísel - sirius black (harry potter), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb00059nad)

Královna Alžběta II. a princ Filip po korunovaci, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6073061)

Královna Alžběta II. a princ Filip po korunovaci, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6073061)
Detail

Malování podle čísel - tématika lidé a osobnosti, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Královna Alžběta II. a princ Filip po korunovaci, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si oblíbí všichni tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: lidé a osobnosti V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 36 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat Očíslované plochy jsou ideálně velké pro středně pokročilé (alza.cz)

Podobné produkty ako Královna Alžběta II. a princ Filip po korunovaci, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6073061)

Harry Potter, Hermiona a Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066991)

Harry Potter, Hermiona a Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066991)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter, Hermiona a Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel se hodí pro všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 40 akrylových barev Obraz má rám Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití Očíslované plochy jsou ideálně velké pro středně pokročilé (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter, Hermiona a Ron, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066991)

Draco s obludáriem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063591)

Draco s obludáriem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063591)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Draco s obludáriem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 35 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Draco s obludáriem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063591)

Bludiště před Bradavicemi (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066771)

Bludiště před Bradavicemi (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066771)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Bludiště před Bradavicemi (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si zamilují tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 23 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Plátno je vypnuté a připravené k malování Varianta vhodná pro středně pokročilé (alza.cz)

Podobné produkty ako Bludiště před Bradavicemi (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066771)

Roztržená fotka dobbyho (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063611)

Roztržená fotka dobbyho (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063611)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Roztržená fotka dobbyho (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel se hodí pro všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 32 akrylových barev Obraz je zarámovaný Díky vypnutému plátnu můžete začít ihned malovat Varianta vhodná pro děti nebo začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Roztržená fotka dobbyho (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063611)

Ron v učebně (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067041)

Ron v učebně (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067041)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Ron v učebně (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si zamilují tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 26 akrylových barev Rám je součástí obrazu Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití Varianta vhodná pro děti nebo začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Ron v učebně (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067041)

Bradavická velká síň (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066841)

Bradavická velká síň (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066841)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Bradavická velká síň (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel se hodí pro všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, aby byl výsledek podle představ, poslouží 24 akrylových barev Obraz je v rámu Jistě oceníte již vypnuté plátno Malování s políčky přizpůsobenými středně pokročilým (alza.cz)

Podobné produkty ako Bradavická velká síň (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066841)

Karta draco malfoy (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063451)

Karta draco malfoy (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063451)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Karta draco malfoy (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 32 akrylových barev Obraz má rám Jistě oceníte již vypnuté plátno Očíslované plochy jsou poměrně velké a zvládnou je začátečníci (alza.cz)

Podobné produkty ako Karta draco malfoy (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063451)

Pohled na Bradavice (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066691)

Pohled na Bradavice (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066691)
Detail

Malování podle čísel -, pro pokročilé, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Pohled na Bradavice (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel okouzlí všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 28 akrylových barev Obraz je v rámu Jistě oceníte již vypnuté plátno Očíslované plochy jsou malé a nepravidelné pro náročné malíře (alza.cz)

Podobné produkty ako Pohled na Bradavice (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066691)

Harry Potter v aréně s drakem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066751)

Harry Potter v aréně s drakem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066751)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter v aréně s drakem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 22 akrylových barev Součástí obrazu je také rám Plátno je vypnuté, takže můžete ihned malovat Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter v aréně s drakem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066751)

Harry Potter před zachraným kouzelníckým autobusem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063381)

Harry Potter před zachraným kouzelníckým autobusem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063381)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter před zachraným kouzelníckým autobusem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si zamilují tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 31 akrylových barev Obraz je v rámu Plátno je vypnuté, takže můžete ihned malovat Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter před zachraným kouzelníckým autobusem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063381)

Příčná ulice v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066671)

Příčná ulice v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066671)
Detail

Malování podle čísel -, pro pokročilé, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Příčná ulice v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 26 akrylových barev Obraz je v rámu Díky vypnutému plátnu můžete začít ihned malovat Vhodné pro velmi pokročilé malíře s dostatečnými zkušenostmi (alza.cz)

Podobné produkty ako Příčná ulice v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066671)

Bradavický expres v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066681)

Bradavický expres v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066681)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Bradavický expres v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel si zamilují tvořiví lidé Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 24 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Plátno je vypnuté a připravené k malování Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Bradavický expres v noci (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066681)

Harry Potter v souboji s Voldemortem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066651)

Harry Potter v souboji s Voldemortem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066651)
Detail

Malování podle čísel -, lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter v souboji s Voldemortem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K tomu, abyste měli obrázek tip ťop, využijete 26 akrylových barev Obraz je dodáván i s rámem Plátno je vypnuté a připravené k malování Malování podle čísel s velkými políčky je ideální pro začátečníky (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter v souboji s Voldemortem, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066651)

Harry Potter s Hedvikou na ruce, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063511)

Harry Potter s Hedvikou na ruce, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063511)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter s Hedvikou na ruce, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je vhodné pro všechny tvořivé lidi Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 36 akrylových barev Obraz je v rámu Plátno je vypnuté a připravené k malování Očíslované plochy jsou poměrně velké a zvládnou je začátečníci (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter s Hedvikou na ruce, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063511)

Studenti připlouvají k Bradavicím (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066831)

Studenti připlouvají k Bradavicím (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066831)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Studenti připlouvají k Bradavicím (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry jsou 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 21 akrylových barev Rám je součástí obrazu Vypnuté plátno vám umožňuje okamžitě začít malovat Vhodné pro středně pokročilé malíře (alza.cz)

Podobné produkty ako Studenti připlouvají k Bradavicím (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066831)

Znamení zla na obloze (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066761)

Znamení zla na obloze (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066761)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Znamení zla na obloze (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Téma: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 17 akrylových barev Obraz je v rámu Plátno je vypnuté a připravené k okamžitému použití Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Znamení zla na obloze (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066761)

Albus brumbál a lord Voldemort (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066971)

Albus brumbál a lord Voldemort (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066971)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Albus brumbál a lord Voldemort (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel ocení především tvořiví jedinci Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 37 akrylových barev Obraz je zarámovaný Plátno je již vypnuté, takže můžete začít ihned malovat Malování s políčky přizpůsobenými středně pokročilým (alza.cz)

Podobné produkty ako Albus brumbál a lord Voldemort (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6066971)

Portrét Hermiona s přísným pohledem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067031)

Portrét Hermiona s přísným pohledem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067031)
Detail

Malování podle čísel -, velmi lehká náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Portrét Hermiona s přísným pohledem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel se hodí pro všechny tvořivé jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K namalování obrázku využijete 32 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Vypnuté plátno je ihned připraveno k použití Vhodné pro začínající malíře či k vyzkoušení (alza.cz)

Podobné produkty ako Portrét Hermiona s přísným pohledem (Harry Potter), 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6067031)

Harry Potter, Hermiona a Ron v zasněžené krajině, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063401)

Harry Potter, Hermiona a Ron v zasněžené krajině, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063401)
Detail

Malování podle čísel -, střední náročnost, plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor součástí balení, s rámem a s vypnutím plátna, rozměry 50 × 40 cm (V׊) Klíčové vlastnosti malování podle čísel Harry Potter, Hermiona a Ron v zasněžené krajině, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám Malování podle čísel je jako dělané pro umělecky zaměřené jedince Materiálem plátna je dřevo a len Rozměry činí 40 × 50 cm Námět: filmy a seriály V balení se nachází plátno, sada štětců, barvy a vymalovaný vzor K dokonalému výsledku vám pomůže 33 akrylových barev Obraz se nachází v rámu Plátno je vypnuté, takže můžete ihned malovat Malování s políčky přizpůsobenými středně pokročilým (alza.cz)

Podobné produkty ako Harry Potter, Hermiona a Ron v zasněžené krajině, 40×50 cm, vypnuté plátno na rám (6063401)
Harry Potter a Princ dvojí krve - DVD (W01063), Harry Potter a Princ dvojí krve - Blu-ray (W02686), Harry Potter a princ dvojí krve (978-80-00-06610-3), Carbotex Osuška Harry Potter Princ dvojí krve, 70 x 140 cm, Harry Potter a Princ dvojí krve (2 disky) - Blu-ray + 4K Ultra HD (W02072), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT LUMOS (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00033nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00023nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT LENKA A JINOTAJ (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00051nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD - HARRY, 40x50 cm, vypnuté plátno na (HRAmmb00005nad), harry potter a princ dvoji krve 978 80 00 04977 9, Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT BRUMBÁL A VITEÁL (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rá (HRAmmb00053nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD - HERMIONA, 40x50 cm, vypnuté plátno (HRAmmb00003nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD - RON, 40x50 cm, vypnuté plátno na r (HRAmmb00001nad), Zuty - Malování podle čísel - PLAKÁT EXPECTO PATRONUM (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rá (HRAmmb00101nad), Dětská osuška Harry Potter Dvojí tvář, Zuty - Harry potter a hůlka, 40×50 cm (HRAwlmal133nad), Zuty - Malování podle čísel - HARRY POTTER A ZNAK NEBELVÍRU, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00079nad), Zuty - Malování podle čísel - BYLINKÁŘSTVÍ (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11463nad), Zuty - Malování podle čísel - HAVRASPÁR (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11471nad), Zuty - Harry potter na koštěti, 40×50 cm (HRAwlmal151nad), Zuty - Malování podle čísel - HARRY POTTER A RON WEASLEY VÁNOCE, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00117nad), Zuty - Malování podle čísel - HARRY POTTER, HEDVIKA A FÉNIX FAWKES, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00113nad), Zuty - Hermiona a křIVonožka (harry potter), 40×50 cm (HRAwlmal167nad), Zuty - Harry potter a brumbálova myslánka, 40×50 cm (HRAwlmal129nad), Zuty - Harry potter a lord voldemort, 40×50 cm (HRAwlmal137nad), Zuty - Harry potter a pobertův plánek, 40×50 cm (HRAwlmal145nad), Zuty - Harry potter, bazilišek a fénix, 40×50 cm (HRAwlmal155nad), Zuty - Malování podle čísel - KARTA HAGRID (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00021nad), Zuty - Malování podle čísel - HARRY POTTER ODHÁNÍ MOZKOMORY, 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00043nad), Zuty - Malování podle čísel - SIRIUS BLACK (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00059nad)