Pixio mini dinos smart magnetická (40101)

Produkt Pixio mini dinos smart magnetická (40101) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pixio mini dinos smart magnetická (40101) upraviť a produkt hľadať znova.

Pixio Mini Dinos Smart magnetická (40101)

Pixio Mini Dinos Smart magnetická  (40101)
Detail

Stavebnice - magnetická, 80 dílků v balení, téma dinosauři, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho oblíbených barevných dinosaurů. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Mini Dinos obsahuje 80 bloků PIXIO ve 4 barvách.Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Mini DinosMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App Store - více než 1000 obrazců a 3D modely pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Mini Dinos Smart magnetická (40101) , Rc mini smart 2in1 růžový (4260371083156)

Pixio Mini Safari Smart magnetická (40104)

Pixio Mini Safari Smart magnetická (40104)
Detail

Stavebnice - magnetická, 137 dílků v balení, téma zvířata, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho zvířátek jako je lev, slon, nosorožec, krokodýl, želva a mnoho dalších. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Mini Safari obsahuje 137 bloků PIXIO v 6 barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Mini SafariMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Mini Safari Smart magnetická (40104) , Rc mini smart 2in1 červený (4260371083132)

PIXIO Mini Monsters magnetická stavebnice

PIXIO Mini Monsters magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Mini Monsters Magnetická Stavebnice Stavebnice pro tvorbu mini příšerek PIXIO Mini Monsters obsahuje 100 bloků v 6 barvách. Stavba a Kreativita Stavějte jednoduché modely nebo vytvářejte vlastní návrhy. Ideální pro fanoušky Pixel Art a hráče Minecraftu. Rozvoj Schopností Podpora rozvoje jemné motoriky, prostorového uvažování a představivosti. Interaktivní Aplikace PIXIO Stáhněte si aplikaci a prozkoumejte více než 1000 nápadů na pixelové objekty a 3D obrazce. Kompatibilita Všechny modely PIXIO jsou mezi sebou kompatibilní. Certifikace a Ocenění Představujeme vám oceněný produkt – Red Dot Design Award, Toy Award, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Bezpečnostní Upozornění Nebezpečí udušení – malé části. Neurčeno pro děti do 3 let. Obsahuje malé magnety. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Mini Monsters magnetická stavebnice , Ugreen 4k hdmi cable male to male braided 2m (40101)

PIXIO Mini Safari magnetická stavebnice

PIXIO Mini Safari magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Mini Safari magnetická stavebnice Stavějte, tvořte a objevujte s PIXIO Mini Safari! Co je v balení? Sada obsahuje 137 PIXIO bloků ve 6 různých barvách. Začněte s jednoduchými modely Postavte si lev, slon, nosorožec, krokodýl, želva a mnoho dalších. Vaše kreativita nemá hranice Přejděte k vytváření vlastních návrhů, kdykoli budete připraveni. Pixio - sen pro fanoušky Pixel Art a hráče Minecraftu Použijte jej jako učební zdroj pro rozvoj kreativity dětí. Barvy v balení Fialová 36x Modrá 36x Zelená 25x Oranžová 19x Žlutá 11x Bílá 7x PIXIO - Chytré magnetické bloky Každý z magnetických bloků PIXIO je kostka o velikosti 8x8x8mm. Interaktivní aplikace PIXIO Stáhněte si aplikaci z Google Play nebo APP Store a prozkoumejte více než 1000 nápadů. Učení a rozvoj schopností hravou formou Aplikace PIXIO spolu se stavebnicí PIXIO pomáhá učit se hrou. Pixio je certifikovaný produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Pixel Art a Minecraft s PIXIO V dnešním moderním světě je velice populární tvoření umění pomocí pixelů. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jakými jsou Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGNAWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Nebezpečí udušení – malé části. Není určeno pro děti do 3 let. Tento výrobek obsahuje malé magnety. Spolknuté magnety se mohou slepit ve střevech a způsobit vážné infekce a smrt. Připožití nebo vdechnutí magnetů okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Mini Safari magnetická stavebnice , Maped dinos factory t-rex kreativní sada (3154149072101)

Pixio-200 Smart magnetická (20103)

Pixio-200 Smart magnetická (20103)
Detail

Stavebnice - magnetická, 200 dílků v balení, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO 200 obsahuje 200 bloků PIXIO v osmi barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio 200Magnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App Store - více než 1000 obrazců a 3D modely pro inspiraciBarevné bloky o velikosti 8 × 8 × 8 mm se šesti integrovanými magnetyMožnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio-200 Smart magnetická (20103) , Herding dětská deka dinos, 75 x 100 cm

Pixio-400 Smart magnetická (20104)

Pixio-400 Smart magnetická (20104)
Detail

Stavebnice - magnetická, 400 dílků v balení, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO 400 obsahuje 400 bloků PIXIO v deseti barvách.Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio 400Magnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App Store - více než 1000 obrazců a 3D modely pro inspiraciBarevné bloky o velikosti 8 × 8 × 8 mm se šesti integrovanými magnetyMožnost upevnění výtvoru na kovový povrch... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio-400 Smart magnetická (20104) , Tesla smart air purifier mini (tsl-ac-ap1207)

Pixio-50 Smart magnetická (20101)

Pixio-50 Smart magnetická (20101)
Detail

Stavebnice - magnetická, 50 dílků v balení, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO 50 obsahuje padesát bloků PIXIO v šesti barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio 50Magnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App Store - více než 1000 obrazců a 3D modely pro inspiraciBarevné bloky o velikosti 8 × 8 × 8 mm se šesti integrovanými magnetyMožnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio-50 Smart magnetická (20101) , Tesla smart camera mini (2022) (tsl-cam-mini22s)

Pixio-100 Smart magnetická (20102)

Pixio-100 Smart magnetická (20102)
Detail

Stavebnice - magnetická, 100 dílků v balení, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO 100 obsahuje sto bloků PIXIO v šesti barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio 100Magnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App Store - více než 1000 obrazců a 3D modely pro inspiraciBarevné bloky o velikosti 8 × 8 × 8 mm se šesti integrovanými magnetyMožnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio-100 Smart magnetická (20102) , Magnetická písmena 61ks (hrabz33002)

Pixio Bright Animals Smart magnetická (30104)

Pixio Bright Animals Smart magnetická  (30104)
Detail

Stavebnice - magnetická, 90 dílků v balení, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho zvířat jako jsou papoušek, chameleón, pavouk, tropický motýl a mnoho dalších. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Bright Animals obsahuje 90 bloků PIXIO v 6 barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Bright AnimalsMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení na Google Play a App... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Bright Animals Smart magnetická (30104) , Magnetická stavebnice 99ks (8592190132699)

Pixio Orange Animals Smart magnetická (30101)

Pixio Orange Animals Smart magnetická  (30101)
Detail

Stavebnice - magnetická, 162 dílků v balení, téma zvířata, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho zvířat jako jsou tygr, liška, medvěd, lama, jelen a mnoho dalších. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Orange Animals obsahuje 162 bloků PIXIO ve 3 barvách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Orange AnimalsMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Orange Animals Smart magnetická (30101) , Magnetická hra povolání (3070900030862)

Pixio Happy Family Smart magnetická (30103)

Pixio Happy Family Smart magnetická  (30103)
Detail

Stavebnice - magnetická, 88 dílků v balení, téma lidé, materiál plast, vhodná od 6 let, 3D modely, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho postaviček jako máma, táta, babička nebo dědeček a mnoho dalších. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Happy Family obsahuje 88 bloků PIXIO v 7 barvách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Happy FamilyMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Happy Family Smart magnetická (30103) , Bino magnetická tabulka, postavy

Pixio Black & White Animals Smart magnetická (30102)

Pixio Black & White Animals Smart magnetická  (30102)
Detail

Stavebnice - magnetická, 195 dílků v balení, téma zvířata, materiál plast, vhodná od 6 let, s aplikací Že vás nemůže žádná stavebnice překvapit? A slyšeli jste už o PIXIO? Designová stavebnice plná malých kostiček ve veselých barvách - ale pozor - magnetických kostiček! Jakmile si magnetické bloky osaháte a vyzkoušíte několik jednoduchých modelů dle předlohy, můžete se pustit do dobrodružství s vlastní kreativitou. S touto sadou postavíte mnoho zvířat jako jsou kráva, kočka, medvěd, tučňák, dalmatin a mnoho dalších. K dispozici vám je i mobilní aplikace, ve které najdete více než 1000 návrhů. PIXIO Black and White Animals obsahuje 195 bloků PIXIO ve 4 barvách. Klíčové vlastnosti stavebnice Pixio Black & White Animals SmartMagnetická stavebnice od firmy Pixio Pro rozvoj kreativity, představivosti, tvořivého a kritického myšlení, prostorového uvažování a zlepšení jemné motorické dovednosti vašich dětíMobilní aplikace PIXIO ke stažení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pixio Black & White Animals Smart magnetická (30102) , Bino magnetická tabule oboustranná

SPIEGELBURG COPPENRATH Můj mini svět samolepek: Dinos & Co. (mini umělci)

SPIEGELBURG COPPENRATH Můj mini svět samolepek: Dinos & Co. (mini umělci)
Detail

Podrobnosti o produktu: Pro všechny děti, které rády vybarvují a nalepují samolepky. Tato láskyplně ilustrovaná sada obsahuje 3 barevné obrázkové karty, 3 karty k vybarvení a 3 archy samolepek s více než 40 samolepkami. Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 15 x 15 x 0,5 cm Hmotnost: 0,07 kg Materiál a péče: Materiál: papír (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako SPIEGELBURG COPPENRATH Můj mini svět samolepek: Dinos & Co. (mini umělci) , Magnetická čísla 60ks (hrabz33001)

JOSEPH JOSEPH Kuchyňská sada Nest 9 Editions Sky 40101 (40101)

JOSEPH JOSEPH Kuchyňská sada Nest 9 Editions Sky 40101 (40101)
Detail

Mísa zadělávací 9-ti dílná kompaktní kuchyňská sada, velká míchací mísa s protiskluznou úpravou (4,5l), plastový cedník (3l), sítko s jemným nerezovým pletivem (1,65l), malá protiskluzná mísa s vnitřními odměrnými ryskami (0,5l), sada 5 odměrek se značením s dvojím značením (CUP/ml), všechny díly sady lze mýt v myčce (alza.cz)

Podobné produkty ako JOSEPH JOSEPH Kuchyňská sada Nest 9 Editions Sky 40101 (40101) , Magnetická skládačka víla (3070900030848)

PIXIO 50 magnetická stavebnice

Detail

Designová řada PIXIO-50 obsahuje 50 bloků Pixio v šesti dokonale spárovaných barvách, které vám umožní oživit vaše kreativní nápady a přinesou barevnou radost do života. Začněte stavbou jednoduchých modelů podle pokynů a poté, až budete připraveni, přejděte k vytváření vlastních návrhů. (mall.cz)

Podobné produkty ako PIXIO 50 magnetická stavebnice , Imaginarium magnetická kostymérna (8428918082246)

PIXIO 100 magnetická stavebnice

Detail

Designová řada PIXIO-100 obsahuje 100 bloků Pixio v šesti dokonale spárovaných barvách, které vám umožní oživit vaše kreativní nápady a přinesou barevnou radost do života. Začněte stavbou jednoduchých modelů podle pokynů a poté, až budete připraveni, přejděte k vytváření vlastních návrhů. (mall.cz)

Podobné produkty ako PIXIO 100 magnetická stavebnice , Magnetická anténa tti (22500100)

PIXIO 200 magnetická stavebnice

Detail

Designová řada PIXIO-200 obsahuje 200 bloků Pixio v osmi dokonale spárovaných barvách, které vám umožní oživit vaše kreativní nápady a přinesou barevnou radost do života. Začněte stavbou jednoduchých modelů podle pokynů a poté, až budete připraveni, přejděte k vytváření vlastních návrhů. (mall.cz)

Podobné produkty ako PIXIO 200 magnetická stavebnice , Magnetická přitažlivost sada (4893338090524)

PIXIO-200 magnetická stavebnice

PIXIO-200 magnetická stavebnice
Detail

PIXIO-200 Magnetická Stavebnice PIXIO-200 je designová stavebnice pro kreativní myslitelé. Obsahuje 200 magnetických bloků v osmi dokonale spárovaných barvách. Proč si vybrat PIXIO-200? Rozvíjí schopnosti: Jemná motorika, prostorové uvažování, kreativita a řešení problémů se rozvíjí hravou formou. Interaktivní aplikace: PIXIO aplikace nabízí množství 3D modelů pro další inspiraci. Kompatibilita: Sady Pixio jsou mezi sebou plně kompatibilní. Ocenění: PIXIO je oceněný produkt (Red Dot Design Award, Toy Award, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum). Co obsahuje balení? Balení obsahuje 200 bloků v těchto barvách: černá 25x, bílá 25x, červená 25x, zelená 25x, žlutá 25x, tyrkysová 25x, růžová 25x, světle hnědá 25x. Chytré magnetické bloky Každý blok PIXIO je kostka o velikosti 8x8x8mm. Skládání obrazců nabízí nekonečné možnosti - neexistuje špatný postup. Interaktivní aplikace PIXIO S aplikací PIXIO získáte přístup k více než 1000 nápadů na tvoření pixelových objektů a 3D obrazců. Učení a rozvoj schopností hravou formou PIXIO pomáhá rozvíjet kreativitu, představivost, tvořivé a kritické myšlení, prostorové uvažování a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. PIXIO je certifikovaný produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Pixel Art a Minecraft s PIXIO Vytvářejte pixelové obrazce v reálném životě. Svoje zalíbení si určitě najdou i příznivci a hráči hry Minecraft. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jako Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Produkt obsahuje malé části a magnety. Není určeno pro děti do 3 let. V případě spolknutí nebo vdechnutí magnetů vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO-200 magnetická stavebnice , Dalber d-73451 - dětská lampička dinos 1xe14/40w/230v (94097)

PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice

Detail

Řada PIXIO Bright Animals obsahuje 90 bloků PIXIO v 6 barvách. Umožní oživit vaše kreativní nápady a přinesou barevnou radost do života. Začněte stavbou jednoduchých modelů podle pokynů a poté, až budete připraveni, přejděte k vytváření vlastních návrhů. (mall.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice , Dalber d-73452 - dětský lustr dinos 1xe27/60w/230v (94114)

PIXIO 100 magnetická stavebnice - zánovní

Detail

Designová řada PIXIO-100 obsahuje 100 bloků Pixio v šesti dokonale spárovaných barvách, které vám umožní oživit vaše kreativní nápady a přinesou barevnou radost do života. Začněte stavbou jednoduchých modelů podle pokynů a poté, až budete připraveni, přejděte k vytváření vlastních návrhů. (mall.cz)

Podobné produkty ako PIXIO 100 magnetická stavebnice - zánovní , Invoxia gps mini tracker – smart gps lokátor (ix-90037)

PIXIO Orange Animals magnetická stavebnice

PIXIO Orange Animals magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Orange Animals magnetická stavebnice Představujeme designovou řadu PIXIO Orange Animals. Tato stavebnice obsahuje 162 bloků ve 3 barvách. Oživte své kreativní nápady a přineste barevnou radost do svého života. Co můžete s touto sadou postavit? Stavte zvířata jako tygr, liška, medvěd, lama, jelen a mnoho dalších. Ideální pro fanoušky Pixel Art a hráče Minecraftu. Rozvoj schopností hravou formou Podpora rozvoje jemné motoriky Prostorové uvažování a představivost Kreativita, plánování a řešení problémů Interaktivní aplikace PIXIO PIXIO nabízí interaktivní aplikaci s množstvím kreativních 3D modelů. Možnost upevnit na kovové plochy, například lednici nebo magnetickou tabuli. Kompatibilita sad Pixio Sady Pixio jsou mezi sebou plně kompatibilní. Skvělý nástroj pro fanoušky Pixel Art nebo hráče Minecraft. Ocenění za design Certifikovaný produkt s oceněním za design – Red Dot Design Award, Toy Award, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Detaily produktu 162 bloků - černá 28x, bílá 48x, oranžová 92x. Chytré magnetické bloky Každý z magnetických bloků PIXIO je kostka o velikosti 8x8x8mm. Uvnitř je 6 malých magnetů vážících méně než 1 g. Interaktivní aplikace PIXIO V každém balení produktů PIXIO je zdarma kód, který umožňuje přístup k exkluzivnímu obsahu aplikace. Učení a rozvoj schopností hravou formou Aplikace PIXIO spolu se stavebnicí PIXIO pomáhá učit se hrou. Pomáhá rozvíjet kreativitu, představivost, tvořivé a kritické myšlení, prostorové uvažování a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. Pixio je certifikovaný produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Pixel Art a Minecraft s Pixio V dnešním moderním světě je velice populární tvoření umění pomocí pixelů – tzv. Pixel Art. Svoje zalíbení si určitě najdou i příznivci a hráči populární hry Minecraft. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jakými jsou Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Nebezpečí udušení – malé části. Není určeno pro děti do 3 let. Tento výrobek obsahuje malé magnety. Spolknuté magnety se mohou slepit ve střevech a způsobit vážné infekce a smrt. Při požití nebo vdechnutí magnetů okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Orange Animals magnetická stavebnice , Vocolinc ripple smart mini aroma diffuser - 2 pack (5714403628703)

PIXIO Happy Family magnetická stavebnice

PIXIO Happy Family magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Happy Family Magnetická Stavebnice Stavebnice pro rozvoj kreativity a jemné motoriky. Hlavní Vlastnosti Rozvoj schopností hravou formou Podpora rozvoje jemné motoriky Interaktivní aplikace PIXIO Možnost upevnit na kovové plochy Plně kompatibilní sady Pixio Certifikovaný produkt s oceněním za design Chytré Magnetické Bloky PIXIO bloky nabízí nekonečné možnosti skládání obrazců. Interaktivní Aplikace PIXIO Stáhněte si aplikaci a prozkoumejte více než 1000 nápadů na tvoření pixelových objektů a 3D obrazců. Učení a Rozvoj Schopností Hravou Formou Aplikace PIXIO spolu se stavebnicí PIXIO pomáhá rozvíjet kreativitu a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. PIXIO je Certifikovaný Produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Pixel Art a Minecraft s PIXIO Vytvářejte pixelové obrazce v reálném životě. Ideální pro příznivce a hráče Minecraftu. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jakými jsou Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Nebezpečí udušení – malé části. Není určeno pro děti do 3 let. Tento výrobek obsahuje malé magnety. Spolknuté magnety se mohou slepit ve střevech a způsobit vážné infekce a smrt. Při požití nebo vdechnutí magnetů okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Happy Family magnetická stavebnice , Lena magnetická tabulka barevná (4006942726509)

PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice

PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice 90 bloků PIXIO v 6 barvách pro rozvoj kreativity. Stavte a tvořte Modely jako papoušek, chameleón, pavouk, tropický motýl a další. PIXIO pro fanoušky Pixel Art a Minecraftu Použijte jako učební zdroj pro rozvoj kreativity dětí. Barvy bloků Černá 12x Bílá 8x Oranžová 12x Zelená 15x Tmavě modrá 20x Červená 23x PIXIO - oceněný design Certifikovaný produkt s oceněním za design – Red Dot Design Award, Toy Award, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Chytré magnetické bloky PIXIO bloky o velikosti 8x8x8mm. Uvnitř 6 malých magnetů vážících méně než 1 g. Interaktivní aplikace PIXIO V balení kód pro přístup k exkluzivnímu obsahu aplikace. Stáhněte si aplikaci z Google Play nebo APP Store. Učení a rozvoj schopností hravou formou Aplikace PIXIO a stavebnice PIXIO pomáhají rozvíjet kreativitu, představivost, tvořivé a kritické myšlení, prostorové uvažování a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. PIXIO je certifikovaný produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Pixel Art a Minecraft s PIXIO Vytvářejte umění pomocí pixelů – tzv. Pixel Art. Svoje zalíbení si určitě najdou i příznivci a hráči populární hry Minecraft. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jakými jsou Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Nebezpečí udušení – malé části. Není určeno pro děti do 3 let. Tento výrobek obsahuje malé magnety. Spolknuté magnety se mohou slepit ve střevech a způsobit vážné infekce a smrt. Při požití nebo vdechnutí magnetů okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Bright Animals magnetická stavebnice , Neocube magnetická stavebnice - červená (e101373)

PIXIO Black & White Animals magnetická stavebnice

PIXIO Black & White Animals magnetická stavebnice
Detail

PIXIO Black & White Animals magnetická stavebnice PIXIO Black and White Animals je designová řada magnetických stavebnic. Obsahuje 195 bloků ve 4 barvách. Stavějte a tvořte Začněte stavbou jednoduchých modelů a poté přejděte k vytváření vlastních návrhů. S touto sadou postavíte mnoho zvířat jako jsou kráva, kočka, medvěd, tučňák, dalmatin a mnoho dalších. PIXIO a Pixel Art Pixio je splněný sen pro fanoušky Pixel Art a hráče Minecraftu. Použijte jej jako učební zdroj pro rozvoj kreativity dětí. Barvy a bloky Obsahuje 4 barvy, které vám pomohou přeměnit jednoduché tvary na skvělé objekty a postavy (černá 70x, bílá 112x, zelená 3x, béžová 10x). Hlavní vlastnosti Rozvoj schopností hravou formou Podpora rozvoje jemné motoriky, prostorového uvažování a představivosti, kreativity, plánování a řešení problémů Interaktivní aplikace PIXIO s množstvím kreativních 3D modelů Možnost upevnit na kovové plochy – např. lednice, magnetická tabule apod. Sady Pixio jsou mezi sebou plně kompatibilní Skvělý nástroj pro fanoušky Pixel Art nebo hráče Minecraft Certifikovaný produkt s oceněním za design – Red Dot Design Award, Toy Award, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum Chytré magnetické bloky Každý z magnetických bloků PIXIO je kostka o velikosti 8x8x8mm. Uvnitř je 6 malých magnetů vážících méně než 1 g. Chytrý a unikátní design magnetů dávají nekonečné možnosti skládání obrazců. Interaktivní aplikace PIXIO V každém balení produktů PIXIO je zdarma kód, který umožňuje přístup k exkluzivnímu obsahu aplikace. Stáhněte si aplikaci z Google Play nebo APP Store a prozkoumejte více než 1000 nápadů, jak tvořit pixelové objekty a 3D obrazce. Učení a rozvoj schopností hravou formou Aplikace PIXIO spolu se stavebnicí PIXIO pomáhá učit se hrou. Pomáhá rozvíjet kreativitu, představivost, tvořivé a kritické myšlení, prostorové uvažování a zdokonaluje jemné motorické dovednosti. PIXIO je certifikovaný produkt PIXIO je certifikovaný produkt v souladu s bezpečnostními normami CE a ASTM pro hračky. Může být smyslovou interaktivní hračkou pro děti, která pomáhá rozvíjet kreativní uvažování v prostoru a kritické myšlení. Skládaní bloků také pomáhá zlepšovat jemnou motoriku dětí. Pixel Art a Minecraft s PIXIO V dnešním moderním světě je velice populární tvoření umění pomocí pixelů – tzv. Pixel Art. Svoje zalíbení si určitě najdou i příznivci a hráči populární hry Minecraft. Ocenění PIXIO získalo několik prestižních ocenění jakými jsou Red Dot Award, TOY AWARD, A´DESIGN AWARD Gold a A´DESIGN AWARD Platinum. Varování Nebezpečí udušení – malé části. Není určeno pro děti do 3 let. Tento výrobek obsahuje malé magnety. Spolknuté magnety se mohou slepit ve střevech a způsobit vážné infekce a smrt. Při požití nebo vdechnutí magnetů okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Vhodné pro děti od 6 let. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PIXIO Black & White Animals magnetická stavebnice , Hola magnetická kreslící tabulka (5998230797423)

EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN (7640174542727)

EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN (7640174542727)
Detail

Pánské hodinky , strojek: Quartz, průměr ciferníku: 42 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM) EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN jsou vkusné pánské hodinky, které doladí každý outfit k dokonalosti. Jejich základem je o velikosti 42 mm. Takzvané Quartz řešení strojku je synonymem vysoké životnosti baterie a přesnosti měření. Řemínek tvoří ocel, to designerům umožnilo dosáhnout příjemného vzhledu bez jakékoli ztráty pohodlí při nošení. Značkové hodinky Edox přežijí stříkající vodu při šetrném mytí rukou nebo při dešti, sprchování nebo potopení do vody je ale může poškodit. Úroveň krytí mají 30 m (3 ATM). Klíčové znaky pánských hodinek EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN Technologie Quartz a dlouhá výdrž baterie Základní funkcí hodinek EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN je ukazatel data Řemínek tvoří ocel Stupeň vodotěsnosti hodinek Edox: 30 m (3 ATM) Ciferník nese barvu: černá Zbarvení řemínku: stříbrná Pánské hodinky jsou řízeny strojkem quartz Náramkové hodinky EDOX Les Vauberts... (alza.cz)

Podobné produkty ako EDOX Les Vauberts 40101 3M NIN (7640174542727) , Victoria magnetická 45x60cm bílá (ma0207170)

FolderSys sběratelské pouzdro 40101-04 1 ks

FolderSys sběratelské pouzdro 40101-04 1 ks
Detail

FolderSys sběratelské pouzdro 40101-04 1 ks od výrobce FolderSys v kategorii Obaly na dokumenty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako FolderSys sběratelské pouzdro 40101-04 1 ks , Převlékací magnetická panenka - magda (4020972014283)

LED reflektor V-TAC VT-40101 100W černá

LED reflektor  V-TAC VT-40101 100W černá
Detail

LED reflektor V-TAC VT-40101 100W černá (tipa.eu)

Podobné produkty ako LED reflektor V-TAC VT-40101 100W černá , Yato miska magnetická 350x150mm (5906083908316)

Spínač/vypínač LEDVANCE Smart+ SMART+ Switch Mini, N/A

Spínač/vypínač LEDVANCE Smart+ SMART+ Switch Mini, N/A
Detail

Praktické ovládání SMART+ bez smartphonu a internetu·Přímo bez instalace připraven k použití·Nastavitelné funkce tlačítek Výrobky ze sortimentu SMART+ můžete ovládat pomocí virtuální asistentky Alexy. Jediné, co ještě potřebujete, je systém inteligentního osvětlení. Například OSRAM LIGHTIFY nebo Philips Hue. Brána kteréhokoli z těchto systémů slouží ke spojení s reproduktory Amazon Echo. Zároveň s ní můžete bezdrátově propojit žárovky a svítidla SMART+. A můžete začít: „Alexo, rozsviť v obývacím pokoji" - a v obývacím pokoji je světlo. Řekněte: „Alexo, ztlum osvětlení" - a vaše přání je pro Alexu příkazem. Díky Alexe možná nebudete muset už nikdy vstát z pohovky nebo opustit vyhřátou postel kvůli úpravě osvětlení. Je to prostě snová spolubydlící! (conrad.cz)

Podobné produkty ako Spínač/vypínač LEDVANCE Smart+ SMART+ Switch Mini, N/A , Aveli 90x120cm, magnetická (xrt-00161)

Smart Camera Mini TESLA

Smart Camera Mini TESLA
Detail

TECHNICKÉ PARAMETRY Rozlišení: 1920 x 1080 Zdroj energie: DC5V, 1A Snímací senzor: 1/3‘‘ 2 megapixely CMOS IR dosvit: až 10 m Objektiv: 3,6mm@F2.0 Rozměry: 53 x 32 x 110 mm Uložiště: microSD karta, cloudové uložiště Funkce: inteligentní detekce pohybu a zvuku, 2cestné audio, ONVIF Aplikace: Tesla Smart app pro Android a iOS Jazyk aplikace: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Smart Camera Mini TESLA , Donau magnetická, mazací (7638001pl-99)

Tesla Smart Camera Mini Pro

Tesla Smart Camera Mini Pro
Detail

Tesla Smart Camera Mini (2022) EAN: 8596115810068 Popis Chytrá vnitřní kamera Tesla Smart Camera Mini (2022) nabízí noční vidění, obousměrnou audio komunikaci a dosvit až 10m. S aplikací Tesla Smart v češtině můžete sledovat dění u vás doma kdekoliv a kdykoliv. Inteligentní funkce Detekuje nezvyklý zvuk a pohyb pomocí inteligentních algoritmů a čidel. Upozorní vás v reálném čase, pokud dojde k nějakému incidentu v domácnosti. Rozšířené možnosti nastavení Nastavte si soukromý režim pro automatické vypnutí kamery v určitém čase. Upravte zorné pole kamery podle vašich potřeb. Nová generace 2022 přináší vylepšené chytré scény a modernizovaný hardware. Široká konektivita Synchronizuje data s vaším chytrým telefonem a ukládá záznam na cloud či na SD kartu. Kompatibilní s Google Assistant i Amazon Alexa. Technické parametry Rozlišení: 1920 x 1080 Zdroj energie: DC 5 V, 1 A Snímací senzor: 1/2.9‘‘ 2MPx, CMOS IR dosvit: až 10m Objektiv: 3.6mm@F2.0 Rozměry: 65 x 57 x 120 mm Uložiště: MicroSD karta, Cloud, NVR Funkce: Inteligentní detekce pohybu a zvuku, 2-cestné audio, ONVIF Aplikace: Tesla Smart app pro Android a iOS Jazyk aplikace: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Camera Mini Pro , Yato miska magnetická 150mm (5906083908309)

Mindok SMART - IQ Mini

Mindok SMART - IQ Mini
Detail

MINI VELIKOST, MAXIMÁLNÍ VÝZVA! ¨Kapesní IQ Puzzle 1ks, které si můžete vzít s sebou opravdu všude! Vyberte si z téměř nekonečného množství rébusů a nebo si posouváním záslepek vytvořte vlastní. Vyzvěte své přátele nebo rodinu a zažijte ještě více zábavy! (mall.cz)

Podobné produkty ako Mindok SMART - IQ Mini

TESLA MINI SMART ČISTIČKA VZDUCHU

TESLA MINI SMART ČISTIČKA VZDUCHU
Detail

HEPA filtr HEPA je zkratka, která znamená High-Efficiency Particulate Air. Jedná se o vrsttvený filtr, kterýzachycuje vzdušné částice při průchodu čističem vzduchu. Rychlost odstraňování menších částic z proudu vzduchu do 0,3 mikronu může být až 99%. Může drasticky omezit šíření alergenů a bakterií v proudu vzduchu, jako je pyl, smog a viry. Filtr HEPA byl původně vyvinut pro NASA a byl široce používán v nemocnicích, aby byl vzduch čistý a neškodný. Ionizátor Generátor negativních iontů pomáhá eliminovat kladně nabité částice jako jsou prach, bakterie, viry, kouř a podobné. Zároveň výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu, působí pozitivně na zdraví, lidskou psychiku a imunitní systém. Noční režim Noční režim sníží jas všech ovládacích prvků a zároveň omezí rychlost ventilátorů, čímž výrazně sníží jejich hlučnost. Díky tomu můžete nechat Tesla Smart Air Purifier Mini běžet celou noc bez obav, že by Vás rušil. Omyvatelný předfiltr Používá mikronovou síť, která účinně blokuje vláknité částice vetší než 2,5 mm. Lze jej snadno vyčistit až deset tisíckrát. Díky tomu zabránitárychlému zanesené dalších filtrů, například HEPA filtru, kterému tak výrazně prodloužíte životnost. Filtr s aktivním uhlím Uhlíkový filtr je velmi efektivní v absorpci těkavých organických látek, včetně nepříjemných pachů a mnoha druhů znečišťujících plynů. Technické specifikace Vzduchový výkon: 120 m3/h Plocha užití: < 14 m2 Hlučnost: < 55 dB Příkon: 30 W Váha: 2,5 kg Rozměry: 243 ×243 ×310 mm Senzor: PM2.5 Druh filtru: Před-filtr, filtr s aktivním uhlím, HEPA filtr, ionizátor Aplikace: TESLA Smart app pro Android a iOS Jazyk aplikace: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE (patro.cz)

Podobné produkty ako TESLA MINI SMART ČISTIČKA VZDUCHU

Tesla SMART Air Purifier Mini

Detail

Čistička vzduchu se vzduchovým výkonem 120 m3/h pro místnosti 14 m2. Tesla-Smart Air Purifier Mini je vybavena HEPA filtrem, omyvatelným předfiltrem a filtrem s aktivním uhlím. Generátor negativních iontů výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Air Purifier Mini

Tesla Smart Air Purifier Mini

Tesla Smart Air Purifier Mini
Detail

HEPA filtrHEPA je zkratka, která znamená High-Efficiency Particulate Air. Jedná se o vrstvený filtr, který zachycuje vzdušné částice při průchodu čističem vzduchu. Rychlost odstraňování menších částic z proudu vzduchu do 0,3 mikronu může být až 99%. Může drasticky omezit šíření alergenů a bakterií v proudu vzduchu, jako je pyl, smog a viry. Filtr HEPA byl původně vyvinut pro NASA a byl široce používán v nemocnicích, aby byl vzduch čistý a neškodný. IonizátorGenerátor negativních iontů pomáhá eliminovat kladně nabité částice jako jsou prach, bakterie, viry, kouř a podobné. Zároveň výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu, působí pozitivně na zdraví, lidskou psychiku a imunitní systém. Noční režimNoční režim sníží jas všech ovládacích prvků a zároveň omezí rychlost ventilátorů, čímž výrazně sníží jejich hlučnost. Díky tomu můžete nechat Tesla Smart Air Purifier Mini běžet celou noc bez obav, že by Vás rušil. Omyvatelný předfiltrPoužívá mikronovou síť, která účinně blokuje vláknité částice vetší než 2,5 mm. Lze jej snadno vyčistit až deset tisíckrát. Díky tomu zabránitárychlému zanesené dalších filtrů, například HEPA filtru, kterému tak výrazně prodloužíte životnost. Filtr s aktivním uhlímUhlíkový filtr je velmi efektivní v absorpci těkavých organických látek, včetně nepříjemných pachů a mnoha druhů znečišťujících plynů. Technické specifikaceVzduchový výkon: 120 m3/hPlocha užití: < 14 m2Hlučnost: < 55 dB Příkon: 30 WVáha: 2,5 kgRozměry: 243 ×243 ×310 mmSenzor: PM2.5Druh filtru: Před-filtr, filtr s aktivním uhlím, HEPA filtr, ionizátor Aplikace: TESLA Smart app pro Android a iOSJazyk aplikace: EN, CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Tesla Smart Air Purifier Mini

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá
Detail

V této praktické sadě Nest™ 9 Blue Sky značky Joseph Joseph najdete velkou a malou mísu, plastový a nerezový cedník, čtyři odměrky s rukojetí (250 / 125 / 85 / 60 ml) a plastovou lžičku (5 ml). Všechny misky i odměrky jsou stohovatelné, takže šetří místo ve vaší kuchyni. Největší mísa má protiskluzové dno. Všechny misky, cedníky a odměrky mají praktické úchyty pro snadnou manipulaci a jsou vyrobeny z bezpečného plastu bez obsahu BPA. Dodáváme v krásném dárkovém balení. Pořádek v kuchyni a každý kousek volného prostoru je k nezaplacení. Inovativní přístup designerů vložit nádoby do sebe připomíná bezstarostné hry z dětství, nemá vysoké nároky na skladování a zároveň usnadní práci v kuchyni. Stačí vyndat mísu na pracovní desku a pohodlně používat vše co obsahuje – bez dalšího hledání. Důmyslné a hravé stohovatelné misky v odstínech modré nastolí ve vaší kuchyni řád, který vás bude bavit. Velká mísa s protiskluzovým dnem skrývá dalších 8 praktických pomocníků. Objemný plastový cedník skvěle využijete při slévání a proplachování, s nerezovým jemným sítkem zase jednoduše přepasírujete omáčku nebo přecedíte vývar. Pro přilévání dalších ingrediencí poslouží malá miska se stupnicí a slévací hubičkou. 5 odměrek různých velikostí můžete využít při tolik oblíbeném hrníčkovém pečení. Praktická sada vám bude spolehlivě asistovat nejen při vaření a pečení, ale například i ve chvíli, kdy jen dostanete chuť na ovoce, které je potřeba rychle opláchnout v cedníku. Hlavní výhody: Nest víceúčelová sada mís a dalších pomocníků (celkem 9 ks) Kompaktní stohovatelné řešení Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Protiskluzové dno u největší nádoby Praktické úchyty / rukojeti pro bezpečnou a snadnou manipulaci Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Dodáváno v dárkovém balení Specifikace: Materiál: plast Barva: odstíny modré Rozměry: 28,5 x 28,5 x 14,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m propojí elektroniku pracující s obrazem. Tento kabel má konektory male HDMI. Pokud jde o délku, má video kabel přesně 2 m. Všestranně využitelné a praktické HDMI rozhraní nepřemístí jen videozáznam a zvukovou stopu ve vysoké kvalitě, ale zvládne i přenos internetu. Významné funkce video kabelu UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m Video kabel Ugreen je zařízen o konektory male HDMI UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m je řazen jako propojovací kabel Zakončení kabelu: rovné Opleteno balistickým nylonem Tento video kabel nabízí délku 2 m Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101)

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá
Detail

V této praktické sadě Nest™ 9 Blue Sky značky Joseph Joseph najdete velkou a malou mísu, plastový a nerezový cedník, čtyři odměrky s rukojetí (250 / 125 / 85 / 60 ml) a plastovou lžičku (5 ml). Všechny misky i odměrky jsou stohovatelné, takže šetří místo ve vaší kuchyni. Největší mísa má protiskluzové dno. Všechny misky, cedníky a odměrky mají praktické úchyty pro snadnou manipulaci a jsou vyrobeny z bezpečného plastu bez obsahu BPA. Dodáváme v krásném dárkovém balení. Pořádek v kuchyni a každý kousek volného prostoru je k nezaplacení. Inovativní přístup designerů vložit nádoby do sebe připomíná bezstarostné hry z dětství, nemá vysoké nároky na skladování a zároveň usnadní práci v kuchyni. Stačí vyndat mísu na pracovní desku a pohodlně používat vše co obsahuje – bez dalšího hledání. Důmyslné a hravé stohovatelné misky v odstínech modré nastolí ve vaší kuchyni řád, který vás bude bavit. Velká mísa s protiskluzovým dnem skrývá dalších 8 praktických pomocníků. Objemný plastový cedník skvěle využijete při slévání a proplachování, s nerezovým jemným sítkem zase jednoduše přepasírujete omáčku nebo přecedíte vývar. Pro přilévání dalších ingrediencí poslouží malá miska se stupnicí a slévací hubičkou. 5 odměrek různých velikostí můžete využít při tolik oblíbeném hrníčkovém pečení. Praktická sada vám bude spolehlivě asistovat nejen při vaření a pečení, ale například i ve chvíli, kdy jen dostanete chuť na ovoce, které je potřeba rychle opláchnout v cedníku. Hlavní výhody: Nest víceúčelová sada mís a dalších pomocníků (celkem 9 ks) Kompaktní stohovatelné řešení Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Protiskluzové dno u největší nádoby Praktické úchyty / rukojeti pro bezpečnou a snadnou manipulaci Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Dodáváno v dárkovém balení Specifikace: Materiál: plast Barva: odstíny modré Rozměry: 28,5 x 28,5 x 14,5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá
Detail

V této praktické sadě Nest™ 9 Blue Sky značky Joseph Joseph najdete velkou a malou mísu, plastový a nerezový cedník, čtyři odměrky s rukojetí (250 / 125 / 85 / 60 ml) a plastovou lžičku (5 ml). Všechny misky i odměrky jsou stohovatelné, takže šetří místo ve vaší kuchyni. Největší mísa má protiskluzové dno. Všechny misky, cedníky a odměrky mají praktické úchyty pro snadnou manipulaci a jsou vyrobeny z bezpečného plastu bez obsahu BPA. Dodáváme v krásném dárkovém balení. Pořádek v kuchyni a každý kousek volného prostoru je k nezaplacení. Inovativní přístup designerů vložit nádoby do sebe připomíná bezstarostné hry z dětství, nemá vysoké nároky na skladování a zároveň usnadní práci v kuchyni. Stačí vyndat mísu na pracovní desku a pohodlně používat vše co obsahuje – bez dalšího hledání. Důmyslné a hravé stohovatelné misky v odstínech modré nastolí ve vaší kuchyni řád, který vás bude bavit. Velká mísa s protiskluzovým dnem skrývá dalších 8 praktických pomocníků. Objemný plastový cedník skvěle využijete při slévání a proplachování, s nerezovým jemným sítkem zase jednoduše přepasírujete omáčku nebo přecedíte vývar. Pro přilévání dalších ingrediencí poslouží malá miska se stupnicí a slévací hubičkou. 5 odměrek různých velikostí můžete využít při tolik oblíbeném hrníčkovém pečení. Praktická sada vám bude spolehlivě asistovat nejen při vaření a pečení, ale například i ve chvíli, kdy jen dostanete chuť na ovoce, které je potřeba rychle opláchnout v cedníku. Hlavní výhody: Nest víceúčelová sada mís a dalších pomocníků (celkem 9 ks) Kompaktní stohovatelné řešení Atraktivní barevné provedení dle posledních trendů Protiskluzové dno u největší nádoby Praktické úchyty / rukojeti pro bezpečnou a snadnou manipulaci Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Dodáváno v dárkovém balení Specifikace: Materiál: plast Barva: odstíny modré Rozměry: 28,5 x 28,5 x 14,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada stohovatelných mís a odměrek Nest 40101 Joseph Joseph modrá

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Sterntaler Čepice Dinos stříbrná
Detail

Podrobnosti o produktu: Slouch čepice z dresu Single S potiskem dinosaurů Ochrana proti UV záření 50+ Materiál a pokyny k péči: 82 % bavlna, 12 % polyester, 6 % elastan. Lze prát při teplotě 30 °C Nevhodné do sušičky Nečistěte chemicky Nebělit Sterntaler - Na stránkách Sterntaler vidíme, slyšíme a cítíme se jako děti. Protože chceme pochopit, co se dětí dotýká, protože se dotýkají nás. Po celé generace a z celého srdce. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Sterntaler Čepice Dinos stříbrná

Tesla SMART Air Purifier Mini - zánovní

Detail

Čistička vzduchu se vzduchovým výkonem 120 m3/h pro místnosti 14 m2. Tesla-Smart Air Purifier Mini je vybavena HEPA filtrem, omyvatelným předfiltrem a filtrem s aktivním uhlím. Generátor negativních iontů výrazně zlepšuje kvalitu vzduchu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tesla SMART Air Purifier Mini - zánovní

blikačka zadní SMART 308R mini GEM

blikačka zadní SMART 308R mini GEM
Detail

Praktická micro blikačka 16 gramů, s vysokou svítivostí - snadné uchycení na kolo, kočárek opasek silikonovým páskem 18 - 32mm - LED dioda: Nichia eXtreme 2.0 (MADE IN JAPAN) - voděodolná - zapnutí a vypnutí 2 klikem - svítivost až 7 Lm - 3 funkce - FLASH 3 LM až 60hodin - PULSE (stmívání) 7 LM až 20hodin - zapnuté světlo viditelné ze všech stran - blikačka je včetně 2ks CR2032 (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako blikačka zadní SMART 308R mini GEM

Smart blikačka zadní 308R mini GEM

Smart blikačka zadní  308R mini GEM
Detail

Praktická micro blikačka 16 gramů, s vysokou svítivostí- snadné uchycení na kolo, kočárek opasek silikonovým páskem 18 - 32mm- LED dioda: Nichia eXtreme 2.0 (MADE IN JAPAN)- voděodolná- zapnutí a vypnutí 2 klikem- svítivost až 7 Lm- 3 funkce - FLASH 3 LM až 60hodin - PULSE (stmívání) 7 LM až 20hodin - zapnuté světlo viditelné ze všech stran- blikačka je včetně 2ks CR2032 (patro.cz)

Podobné produkty ako Smart blikačka zadní 308R mini GEM

Mindok Smart Games Chytré autíčko mini

Mindok Smart Games Chytré autíčko mini
Detail

3D hlavolam s 24 rébusy mohou děti řešit ve formě sestavování mini autíčka. Děti mají za úkol dle připraveného zadání sestavovat autíčko v kombinaci se čtyřmi dílky v dané variantě. Přednosti: rozvíjí soustředění a logickou úvahu Kupte dětem zajímavý hlavolam! Vhodné pro děti od 6 let Počet hráčů: 1 Průměrná délka hry: 5 min. Rozměr balení: 8,2 x 8,2 x 8,2 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mindok Smart Games Chytré autíčko mini

Smart ovladač BROADLINK RM4C Mini WiFi

Detail

NakupteSmart ovladač BROADLINK RM4C Mini WiFiz kategorieDům a zahrada > Domácnost > SMART chytrá domácnost > SMART elektroinstalace > SMART ovladače IR/RFza235.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Smart ovladač BROADLINK RM4C Mini WiFi
RC Mini Smart 2in1 růžový (4260371083156), RC Mini Smart 2in1 červený (4260371083132), UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101), MAPED Dinos Factory T-Rex kreativní sada (3154149072101), Herding Dětská deka Dinos, 75 x 100 cm, Tesla Smart Air Purifier Mini (TSL-AC-AP1207), Tesla Smart Camera Mini (2022) (TSL-CAM-MINI22S), Magnetická písmena 61ks (HRAbz33002), Magnetická stavebnice 99ks (8592190132699), Magnetická Hra Povolání (3070900030862), Bino Magnetická tabulka, postavy, Bino Magnetická tabule oboustranná , Magnetická čísla 60ks (HRAbz33001), Magnetická skládačka Víla (3070900030848), Imaginarium Magnetická kostymérna (8428918082246), Magnetická anténa TTI (22500100), Magnetická přitažlivost sada (4893338090524), Dalber D-73451 - Dětská lampička DINOS 1xE14/40W/230V (94097), Dalber D-73452 - Dětský lustr DINOS 1xE27/60W/230V (94114), Invoxia GPS Mini Tracker – Smart GPS lokátor (IX-90037), VOCOlinc Ripple Smart Mini Aroma Diffuser - 2 pack (5714403628703), Lena Magnetická tabulka barevná (4006942726509), Neocube magnetická stavebnice - červená (E101373), Hola Magnetická kreslící tabulka (5998230797423), VICTORIA magnetická 45x60cm bílá (MA0207170), Převlékací magnetická panenka - Magda (4020972014283), YATO Miska magnetická 350x150mm (5906083908316), AVELI 90x120cm, magnetická (XRT-00161), DONAU magnetická, mazací (7638001PL-99), YATO Miska magnetická 150mm (5906083908309)