Pingi pistole na mytí auta aquablaster 8 trysek (1710123)

Produkt Pingi pistole na mytí auta aquablaster 8 trysek (1710123) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pingi pistole na mytí auta aquablaster 8 trysek (1710123) upraviť a produkt hľadať znova.

Pingi Pistole na mytí auta Aquablaster 8 trysek (1710123)

Pingi Pistole na mytí auta Aquablaster 8 trysek (1710123)
Detail

pistole na zahradní hadici Aquablaster má 8 různých trysek, po široké použití, změna pouhým otočením. Nádobka na autošampón s výrobníkem pěny. Jednoduché ovládání: vypnuto / zapnuto / pěna. Připojení přes redukci 3/4-palce nebo rychlospojka. Celkem 8 nastavitelných režimů rozptylu, ideální na mytí vozidel, zálévání apod., připojení na klasickou zahradní hadici s vodou G 3/4-palce, průměr trysky 26.5mm Pistole Pingi Aquablaster se hodí například na mytí auta nebo zalévání zahrady. Instaluje se na zahradní hadici o průměru 3/4" a k dispozici je celkem 8 různých možností nastavení postřiku. K dispozici jsou i 2 integrované filtry a je zde také nádobka na autošampon pro výrobu pěny. Klíčové vlastnosti pistole Pingi Aquablaster na mytí auta s 8 tryskamiPistole Pingi Aquablaster s nádobkou na autošampon pro přípravu pěnyIdeální na zalévaní zahrady nebo mytí autaOdolné integrované filtry a 8 různých režimůKompatibilita s hadicemi o průměru 3/4" nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pingi Pistole na mytí auta Aquablaster 8 trysek (1710123) , Tescoma zdobička pístová delícia, 8 trysek

Kartáč na mytí auta (průtokový)

Kartáč na mytí auta (průtokový)
Detail

Kartáč na mytí auta (průtokový) Násada kartáče je vyrobena z bytelného plastu. Štětiny kartáče jsou jemné a měkké a díky tomu šetrné k laku auta. Kartáč lze jednoduše připevnit k hadici a to buď zasunutím do hadice nebo pomocí rychlospojky. Délka kartáče je 33cm a plocha cca 17 x 8cm. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí auta (průtokový) , Happy green souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek

Kartáč na mytí auta (zelený)

Kartáč na mytí auta (zelený)
Detail

Kartáč na mytí auta Násada kartáče je vyrobena z bytelného plastu. Štětiny kartáče jsou jemné a měkké a díky tomu šetrné k laku auta. Délka kartáče je 42cm a plocha cca 20 x 9cm. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí auta (zelený) , Granulatovy odvlhcovac pingi 150 g

Kartáč na mytí auta a disků kol

Kartáč na mytí auta a disků kol
Detail

Kartáč na mytí auta Kartáč na mytí auta má délku 51cm. Násada je vyrobena z bytelného plastu a je osazena gumovu rukojetí pro pohodlné mytí auta. Štětiny kartáče jsou jemné a měkké a díky tomu šetrné k laku auta. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí auta a disků kol , Sada trysek

Kartáč na mytí auta (průtokový, s regulací)

Kartáč na mytí auta (průtokový, s regulací)
Detail

Kartáč na mytí auta (průtokový, s pojistkou) Násada kartáče je vyrobena z bytelného plastu. Štětiny kartáče jsou jemné a měkké a díky tomu šetrné k laku auta. Kartáč lze jednoduše připevnit k hadici pomocí rychlospojky. Díky regulátoru průtoku přímo v kartáči lze nastavit intenzitu proudu, případně přívod vody úplně vypnout. Délka kartáče je 50cm a plocha cca 20 x 11cm. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí auta (průtokový, s regulací) , Duramaxx sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

Kartáč na mytí auta (teleskopický, 109-165cm)

Kartáč na mytí auta (teleskopický, 109-165cm)
Detail

Kartáč na mytí auta (teleskopický, 109-165cm) Teleskopický kartáč na mytí auta lze nastavit na délku 109 - 165 cm. Teleskopická násada je vyrobena z pevného hliníku a je osazena pěnovými rukojeťmi pro pohodlné mytí auta. Kartáč lze připojit ke standartní zahradní hadici. Na konci násady je ventil, kterým lze regulovat tlak vody během mytí. Štětiny kartáče jsou velmi měkké a šetrné k laku auta. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí auta (teleskopický, 109-165cm) , Karcher sada trysek

Gardena Sada na mytí auta (5580-20)

Detail

Sada na mytí aut GARDENA 5580–20, obsahuje mycí kartáč, násada 90 cm, šampon. Šířka kartáče 27 cm, kartáč otočny po 30° krocích. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada na mytí auta (5580-20) , Kartáč na mytí kol

Rukavice na mytí auta z mikrovlákna (AUT03)

Rukavice na mytí auta z mikrovlákna (AUT03)
Detail

Mycí rukavice - z odolného a jemného mikrovlákna, při mytí nepoškrábe lak, rozměry: 24 x 16 cm, balení obsahuje 1 kus Jemná ale zároveň odolná. V porovnání s jinými obdobnými mycími rukavicemi vyniká opravdu sametovým mikrovláknem, takže pokud ji vezmete na lak s kvalitním autošamponem, nemusíte se bát, že jej poškrábete. Kvalitní vlákna nasáknou opravdu hodně mycího roztoku a tím zajistí hladké klouzání po laku a absorpci nečistot. Díky kvalitní gumě v lemu krásně drží na ruce, takže se nemůže stát, že Vám omylem spadne na zem.Rozměr: 24 x 16 cmBalení obsahuje: 1 ks Péče o Čisticí rukavice z mikrovláknaPo umytí stačí rukavici řádně vypláchnout, nechat uschnout v bezprašném prostředí, občas vyprat a bude stále jako nová. O mikrovlákno je třeba pečovat, a proto veškeré mikrovláknové příslušenství perte ve speciálním pracím prostředku na teplotu maximálně 40°C a nesušte v sušičce. Prodloužíte tak životnost mikrovlákna. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rukavice na mytí auta z mikrovlákna (AUT03) , Pistole na lepidlo

Rozprašovací pistole Premium Aquablaster

Rozprašovací pistole Premium Aquablaster
Detail

Prémiová rozprašovací pistole vhodná především na mytí aut, nicméně najde své uplatnění i na zahradě. Rozprašovací pistole Aquablaster je vybavena zásobníkem na mycí prostředek. Pomocí páky lze regulovat průtok (voda, voda se saponátem, vypnuto). Otočením trysky lze volit mezi osmi rozprašovacími programy. Rozprašovací pistoli připojíte k běžné zahradní hadici pomocí standardní rychlospojky. Náš tip: Při použití na zahradě je možné nádobu namísto mycím prostředkem naplnit koncentrovaným hnojivem. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Rozprašovací pistole Premium Aquablaster , Wenko organizér na mytí nádobí

Tlaková pistole Premium Aquablaster Pro

Tlaková pistole Premium Aquablaster Pro
Detail

Prémiová pulstní tlaková pistole vhodná především na mytí aut, nicméně najde své uplatnění i na zahradě. Pulsní pistole Aquablaster Pro je vybavena zásobníkem na mycí prostředek. Pomocí páky lze regulovat průtok (voda, voda se saponátem, vypnuto). Otočením trysky lze volit mezi třemi pulsními programy. Pro pohodlnou manimpulaci je tlaková pistole opatřena otočnou rukojetí (360°) a nastavitelnou tryskou (180°). Tlakovou pistoli připojíte k běžné zahradní hadici pomocí standardní rychlospojky. Náš tip: Při použití na zahradě je možné nádobu namísto mycím prostředkem naplnit koncentrovaným hnojivem. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Tlaková pistole Premium Aquablaster Pro , Pistole kapslovka kov 19cm 8 ran

pistole s tryskou náhradní

pistole s tryskou náhradní
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pistole s tryskou náhradní , Alltoys pistole na sipky

pistole s tryskou náhradní, M14x1,5

pistole s tryskou náhradní, M14x1,5
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako pistole s tryskou náhradní, M14x1,5 , Kovove pistole na kulicky

náhradní tryska, pro 412112 (elektrická pistole na barvu 110W, 800ml)

náhradní tryska pro pistoli na barvu

náhradní tryska pro pistoli na barvu
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako náhradní tryska pro pistoli na barvu , Strikaci pistole na dutiny

Pistole ofukovací, max. 10bar, dlouhá tryska GEKO

Pistole ofukovací, max. 10bar, dlouhá tryska GEKO
Detail

pistole ofukovací, max. 10bar Vlastnosti produktu: pracovní tlak do10 bar ergonomická rukojeť pistole Technické údaje: Pracovní tlak: do 10bar Tryska: 100mm dlouhá Připojení vzduchu: rychlospojka 1/4" Balení: blistr (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Pistole ofukovací, max. 10bar, dlouhá tryska GEKO , Kärcher sada trysek (2.645-239.0)

Pistole ofukovací, max. 10bar, krátká tryska GEKO

Pistole ofukovací, max. 10bar, krátká tryska GEKO
Detail

pistole ofukovací, max. 10bar Popis:Ofukovací pistole určená pro foukání vzduchu a čištění povrchů.Vlastnosti produktu: pracovní tlak do 10bar ergonomická rukojeť pistole Technické údaje: Tryska: krátká 25mm Připojení vzduchu: 1/4" rychlospojku Balení: blistr (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Pistole ofukovací, max. 10bar, krátká tryska GEKO , Magg stříkací pistole zelená - 8 poloh (yh7204)

Kwazar Rám s 5 tryskami bez pistole

Detail

Rám s 5 tryskami je určen na postřik záhonů, řádků rostlin např. jahod, trávníků a jiných zelených ploch. Díky 5 tryskám postřik výrazně urychluje. Vhodný pro všechny tlakové postřikovače ORION Super a NEPTUN Super. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kwazar Rám s 5 tryskami bez pistole , Magg stříkací pistole kovová - 8 poloh (dy2072)

MAGG - Ofukovací pistole, délka trysky 19mm (WJ0080B1)

MAGG - Ofukovací pistole, délka trysky 19mm (WJ0080B1)
Detail

pistole ofukovací, celokovová, z alu slitiny. Pistole ofukovací vzduchová s délkou trysky 19 mm. Průměr trysky 4 mm. Připojení vzduchu rychlospojka 1/4. Provozní tlak max. 0 - 0,3 Mpa. Ofukovací pistole MAGG je speciálně určená ke kompresorům. Vyrobená je z velmi kvalitní hliníkové slitiny a disponuje tryskou o délce 19 mm. Nabízí provozní tlak 0-0,3 Mpa a připojení vzduchu pomocí rychlospojky 1/4. Ofukovací pistole MAGG představuje ideální doplněk při práci se stlačeným vzduchem. Klíčové vlastnosti ofukovací pistole MAGG, délka trysky 19 mmOfukovací pistole určená ke kompresorůmVyrobená z velmi kvalitní hliníkové slitinyDisponuje tryskou o délce 19 mmOfukovací pistole MAGG nabízí provozní tlak 0-0,3 MpaBarevné provedení: stříbrno-modré Délka trysky:19 mm Průměr trysky:4 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGG - Ofukovací pistole, délka trysky 19mm (WJ0080B1) , York houba na mytí aut (5903355000372)

Houba z mikrovlákna pro mytí auta GEKO

Houba z mikrovlákna pro mytí auta GEKO
Detail

Houba z mikrovlákna pro mytí auta Technické parametry: rozměry:24 cm x 11 cm x 5.5 cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Houba z mikrovlákna pro mytí auta GEKO , Babymatex hadřík na mytí bamboo (5902675040785)

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 2kg GEKO

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 2kg GEKO
Detail

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 2kg Pro odstranění rzi a zbytků laku na menších plochách, se současnou recyklací pískovacího materiálu. Skříň a sací nádobka z hliníku, textilní sáček na zachytávání pískovacího materiálu, 4 různé pískovací nástavce. Otryskávání s uzavřeným okruhem oběhu abraziva („bezprašná technologie“), jednoduché plnění tryskacího materiálu díky nádobce s bajonetovým závitem. Komplet s namontovanou vsuvkou. Včetně pískovacího materiálu (2kg). Technické parametry: Přípojný závit: 1/4" Provozní tlak: 3,5 - 5 bar Spotřeba vzduchu: 200 l/min. Obsah sací nádobky: 1 l Pískovací materiál: 2 kg 4 trysky (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 2kg GEKO , Wenko nerezový organizér na mytí nádobí

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 1kg GEKO

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 1kg GEKO
Detail

Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 1kg Pro odstranění rzi a zbytků laku na menších plochách, se současnou recyklací pískovacího materiálu. Skříň a sací nádobka z hliníku, textilní sáček na zachytávání pískovacího materiálu, 4 různé pískovací nástavce. Otryskávání s uzavřeným okruhem oběhu abraziva („bezprašná technologie“), jednoduché plnění tryskacího materiálu díky nádobce s bajonetovým závitem. Komplet s namontovanou vsuvkou. Včetně pískovacího materiálu (1kg). Technické parametry: Přípojný závit: 1/4" Provozní tlak: 3,5 - 5 bar Spotřeba vzduchu: 200 l/min. Obsah sací nádobky: 1 l Pískovací směs: 1 kg 4 trysky (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Pískovací pistole recirkulační 1l + trysky, abrazivní směs 1kg GEKO , Tescoma set na mytí nádobí puro

Houba na mytí aut GEKO

Houba na mytí aut GEKO
Detail

Houba na mytí aut Technické parametry: rozměry:22 cm x 12 cm x 7 cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Houba na mytí aut GEKO , Masážní pás na mytí zad, šedá

Ofukovací pistole prodloužená, zahnutá tryskou a zástrč.spojkou 500mm PROFI-AIR

Ofukovací pistole prodloužená, zahnutá tryskou a zástrč.spojkou 500mm PROFI-AIR
Detail

Ofukovací pistole prodloužená, zahnutá tryskou a zástrč.spojkou 500mm Robustní tuhé provedení, odolná nárazu. Ergonomické zpracování. 2 bezpečné a praktické možnosti uchopení. Zabraňuje vniknutí cizího tělesa do vzduchového systému. Včetně kovového podstavce a vsuvky. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Ofukovací pistole prodloužená, zahnutá tryskou a zástrč.spojkou 500mm PROFI-AIR , Bratek houba na mytí mix (5906448070153)

Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 4x tryska (5906083822933)

Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 4x tryska (5906083822933)
Detail

Horkovzdušná pistole - na odstraňování nátěrů, LCD displej, regulovatelná rychlost vzduchu, regulovatelná teplota od 70 do 600 °C, příkon 2000 W, max. průtok vzduchu 14160,01 l/min, škrabka a kufr součástí balení Pokud potřebujete pomocníka na vysoušení nebo ohýbání měkkých kovů, horkovzdušná pistole YATO se vám bude hodit i pro další úkony. Je to elektrická horkovzdušná pistole, která spadá mezi nejvyhledávanější typy. Zaručí vám nepřetržitý chod i uživatelský komfort. Tento univerzální přístroj je vhodný pro domácí kutily i profesionální řemeslníky. Horkovzdušná pistole YATO pracuje o příkonu 2000 W, který vám nepochybně ulehčí vysoušení či další práce. Pistole má k dispozici regulaci teploty od 70 do 600 °C. Při maximálním výkonu se pustí i do zapálení dřevěného uhlí v grilu. Celkový výkon přístroje závisí také na síle průtoku vzduchu. Jistě vám přijde vhod možnost jeho regulace, přičemž dosahuje až 14160,01 l/min. Kromě pistole se v balení nachází také... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 4x tryska (5906083822933)

Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 3x tryska (5906083822926)

Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 3x tryska (5906083822926)
Detail

Horkovzdušná pistole - na odstraňování nátěrů, regulovatelná rychlost vzduchu, regulovatelná teplota od 50 do 550 °C, příkon 2000 W, max. průtok vzduchu 14160,01 l/min, škrabka a kufr součástí balení Jestliže hledáte nástroj, který by vám pomohl s vysoušením nebo tvarováním měkkých kovů, horkovzdušná pistole YATO vám přijde vhod i pro další úkony. Jedná se o elektrickou horkovzdušnou pistoli, která se řadí k nejoblíbenějším typům. Zaručí vám nepřetržitý chod i uživatelský komfort. Tento univerzální nástroj dobře poslouží hoby i profi řemeslníkům. Horkovzdušná pistole YATO dosahuje příkonu 2000 W, který pomůže při odstraňování starých laků i u dalších prací. U pistole lze regulovat teplotu od 50 do 550 °C. Při maximálním výkonu je připravena i na uvolňování a tavení i nejodolnějších nátěrových materiálů, lepidel a tmelů. Síla průtoku vzduchu se podílí na celkovém výkonu a efektivitě přístroje. Určitě oceníte možnost jeho regulace, přičemž dosahuje nejvyšších... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yato Pistole opalovací 2000 W s příslušenstvím 3x tryska (5906083822926) , Glock světová pistole (978-80-206-1641-8)

YORK houba na mytí aut (5903355000372)

YORK houba na mytí aut (5903355000372)
Detail

Houba na auto účinně odstraňuje nečistoty bez poškrábání karoserie, velmi dobré pěnové chemikálie a umožňuje pohodlné nanášení pěny na auto, klasický, obdélníkový tvar a velký formát zajišťuje pohodlí při používání Houba na mytí aut York vám pomůže s péči o vaše plechové miláčky. Houba York se skvěle hodí na mytí a leštění jemného laku karoserie. Posbírá prach, nečistoty, bahno nebo stopy od hmyzu. Díky vysoce kvalitnímu materiálu důkladně čistí a nezanechává skvrny, šmouhy ani škrábance. Dobře pění, takže nespotřebujete velké množství čisticích prostředků. Velkorysá velikost zaručuje komfortní používání a rychlý úklid. Klíčové vlastnosti houby na mytí aut YorkHouba York vám pomůže s péčí o autoHodí se na mytí a leštění jemného laku karoseriePosbírá prach, nečistoty, bahno i skvrny od hmyzuVysoce kvalitní materiál, nezanechává skvrny, šmouhy ani škrábanceDobře pění, bude vám stačit menší množství čisticích prostředkůVelkorysá velikost houby... (alza.cz)

Podobné produkty ako YORK houba na mytí aut (5903355000372) , York houba na mytí aut perforovaná (5903355000563)

YORK houba na mytí aut perforovaná (5903355000563)

YORK houba na mytí aut perforovaná (5903355000563)
Detail

Houba na auto perforovaná, je vhodná především na mytí skel, rozměr 13x8x2,5 cm; polyuretan Perforovaná houba na mytí aut York vám pomůže s péči o vaše plechové miláčky. Houba York se skvěle hodí na mytí, leštění, stírání a odstraňování přebytečné vlhkosti a vody ze skel i zrcátek. Díky inovativní struktuře a vysoce kvalitnímu materiálu důkladně čistí a nezanechává skvrny, šmouhy ani škrábance. Skvěle padne do rukou. Klíčové vlastnosti perforované houby na mytí aut YorkHouba York vám pomůže s péčí o autoHodí se na mytí, leštění a stírání přebytečné vlhkosti ze skel a zrcátekInovativní struktura, vysoce kvalitní materiálNezanechává skvrny, šmouhy ani škrábanceDíky ergonomickému designu houba York skvěle padne do rukou Rozměry:12 × 8 × 3,7 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako YORK houba na mytí aut perforovaná (5903355000563) , Bratek houba na mytí proti celulitidě (5906731290411)

YORK houba na mytí aut oboustranná (5903355002550)

YORK houba na mytí aut oboustranná (5903355002550)
Detail

Houba na auto 2 v 1 na jemné i hrubé odstranění nečistot z karoserie vozu - na jedné straně je žlutá část, která je velmi houbovitá a měla by být používána k jemnému čištění karoserie a oken automobilů - druhá strana (šedá) je hruná, můžete ji použít k čištění hrubých nečistot, jako je například bláto, hmyz nebo k čištění disků kol - obě strany dokonale umývají povrch vozu, aniž by se šířily nečistoty - ani jedna strana nepoškrábe lak na vozidle - houba nezanechává šmouhy a kromě toho není třeba používat mnoho pracích prostředků, protože houba opravdu dobře pění Oboustranná houba na mytí aut 2v1 York vám pomůže s péči o vaše plechové miláčky. Žlutá porézní strana houby York se hodí na mytí a leštění karoserie, skel nebo zrcátek, šedá strana si poradí s obtížnějšími nečistotami, například blátem či skvrnami od hmyzu. Je vhodná také na mytí disků. Obě strany houby York díky vysoce kvalitnímu materiálu důkladně čistí a nezanechávají skvrny, šmouhy ani... (alza.cz)

Podobné produkty ako YORK houba na mytí aut oboustranná (5903355002550) , Soapsox - zvířátko na mytí - velryba jackson (853133005011)

PROTECO 10.25-002-17 pistole stříkací s horní nádobkou 600ml, tryska 1.7mm

PROTECO 10.25-002-17 pistole stříkací s horní nádobkou 600ml, tryska 1.7mm
Detail

Stříkací pistole s horní nádobkou 600 ml je určena pro stříkání středních a velkých ploch. Je vhodná zejména pro autoopraváře, lakýrníky, nábytkáře, kutily, aranžéry apod. Je možné stříkat různé druhy barev, laky a lazury a to i vodou ředitelné. Pistole má systém HVLP (High Volume Low Pressure). U tohoto systému se k rozprášení barvy používá velké množství vzduchu o nízkém tlaku. Tato metoda se vyznačuje vysokou efektivitou a nízkými ztrátami. Pistole se při správném naředění barvy vyznačuje velmi dobrou kvalitou násřiku. Kužel rozprášené barvy je homogenní a netvoří "hluchá" místa.Tělo pistole je hliníkové. Barvová tryska i jehla jsou z důvodu vysoké životnosti vyrobeny z nerezové oceli. Čelní vduchová tryska s převlečnou maticí je vyrobena z mosazi. Tuto trysku lze otáčet. Je možné tak podle potřeby nastavit horizontální nebo vertikální rozptyl. Po uzavření bočního regulačního ventilu bude mít pistole rozptyl pouze kruhový. Zadním regulačním šroubem lze nastavit chod jehly a regulovat tak množství barvy. Výhody a chrakteristické znaky - Nádobka 600 ml tryska 1,7 mm - Systém HVLP - Tělo pistole vyrobeno z hliníku - Barvová tryska a jehla vyrobeny z nerezové oceli - Pozn.: závit trysky je z výroby utěsněn tmelem. Při prvním povolování trysky je nutné trysku lehce ohřát (na max. 150°C) horkovzdušnou pistolí, aby došlo ke změknutí tmelu, a tím k lehčímu povolení trysky. Při zpětné montáži je nutné závit trysky opět zatěsnit nejlépe tekutým tmelem na závity. (patro.cz)

Podobné produkty ako PROTECO 10.25-002-17 pistole stříkací s horní nádobkou 600ml, tryska 1.7mm , Compass kůže na mytí pravá 1160cm2 (8591686103588)

Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999221 EG4999221

Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999221 EG4999221
Detail

VIKAN kartáč průtokový 999221, robustní, vhodný na mytí vozidel. Rozměr: 70 x 270 mm Kompatibilní s Vikan průtokovou tyčí 999233, neprůtokovým teleskopem 999222 a neprůtokovou tyčí 999223. EAN: 4260188682917 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999221 EG4999221 , York houba na mytí aut oboustranná (5903355002550)

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek
Detail

Dorty, zákusky, chlebíčky i obložené mísy můžete pohodlně dekorovat pístovou zdobičkou DELÍCIA. Je dodávána s 8 tryskami, se zdobičkou DELÍCIA snadno připravíte libovolné krémové, pěnové nebo majonézové dekorace. Zdobičku lze snadno rozložit a trysky rychle vyměnit. Díky unikátnímu systému ukládání trysek do zásobníku můžete všech 8 trysek skladovat samostatně nebo uvnitř zdobičky, takže se vám určitě nikam „nerozutečou“ a když je budete potřebovat, máte je po ruce. Záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek

Teleskopický kartáč na mytí aut 1,3-2,2 m GEKO

Teleskopický kartáč na mytí aut 1,3-2,2 m GEKO
Detail

Teleskopický kartáč na mytí aut 1,3-2,2 m Technické parametry: průměr tyče: 22-26mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Teleskopický kartáč na mytí aut 1,3-2,2 m GEKO

Teleskopický kartáč na mytí aut 0,7-1,3 m GEKO

Teleskopický kartáč na mytí aut 0,7-1,3 m GEKO
Detail

Teleskopický kartáč na mytí aut 0,7-1,3 m Technické parametry: délka: 8-22mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Teleskopický kartáč na mytí aut 0,7-1,3 m GEKO

Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999338 dlouhý EG4999338

Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999338 dlouhý EG4999338
Detail

VIKAN kartáč průtokový dlouhý 99338 na mytí nákladních vozidel. Rozměr: 90 x 400 mm Kompatibilní s Vikan průtokovou tyčí 999233, neprůtokovým teleskopem 999222 a neprůtokovou tyčí 999223. EAN: 4260188684416 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kartáč na mytí aut průtokový Vikan 999338 dlouhý EG4999338

Tryska KÄRCHER FOAM JET AUTO 1L 2.643-144.0

Tryska KÄRCHER FOAM JET AUTO 1L 2.643-144.0
Detail

Tryska KÄRCHER FOAM JET AUTO 1L 2.643-144.0 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Tryska KÄRCHER FOAM JET AUTO 1L 2.643-144.0

Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku

Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku
Detail

Dorty, zákusky, chlebíčky i obložené mísy můžete pohodlně dekorovat pístovou zdobičkou DELÍCIA.   V čem zdobička pístová DELÍCIA vyniká?   Je dodávána s 8 tryskami, se zdobičkou DELÍCIA snadno připravíte libovolné krémové, pěnové nebo majonézové dekorace.  Zdobičku lze snadno rozložit a trysky rychle vyměnit. Díky unikátnímu systému ukládání trysek do  zásobníku můžete všech 8 trysek skladovat samostatně nebo uvnitř zdobičky, takže se vám určitě nikam „nerozutečou“ a když je budete potřebovat, máte je po ruce.   Materiál: Odolný plast a nerezavějící ocel. Údržba: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.    (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek
Detail

Svěžest v zahradě! Zavlažovací systém DURAMAXX Sprizzz rozděluje osvěžující vlhkost a snadno a nekomplikovaně se stará o šťavnatě čerstvou zeleň v záhonech a na trávníku.Přichází občerstvení pro žíznivé květiny, keře i trávník. Zavlažovací systém DURAMAXX Sprizzz přivádí vodu tam, kde je na zahradě nutná, zcela jednoduše a nekomplikovaně. Deset metrů dlouhou hadici lze nařezat dle vlastní potřeby a požadované zavlažovací plochy. Až 8 trysek rozděluje osvěžující vlhkost jako jemný poprašek mlhy v kruhu a stará se tak o celoplošné zavlažení trávníků nebo záhonů. Také obsažené spojky a smyčkové svorky slouží k připevnění systému hadice a drží ji i při vyšším tlaku vody bezpečně na místě.Svěže zelené rostliny: Se zavlažovacím systémem DURAMAXX Sprizzz je trvalá svěžest na zahradě zaručena. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek

Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku (630527)

Detail

Pístová zdobička DELÍCIA je vyrobena z velmi kvalitního odolného plastu. Součástí je 8 trysek, které se dají skladovat přímo ve zdobičce, nebo mimo ní. Vhodná do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek v zásobníku (630527)

Gardena Sada na mytí auta (5580-20) - použité

Detail

Sada na mytí aut GARDENA 5580–20, obsahuje mycí kartáč, násada 90 cm, šampon. Šířka kartáče 27 cm, kartáč otočny po 30° krocích. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada na mytí auta (5580-20) - použité

Odvlhčovač Pingi (250g)

Odvlhčovač Pingi (250g)
Detail

Odvlhčovač Pingi efektivně absorbuje vlhkost a pachy v malých prostorech (do 6m3). Absorbuje až 100ml vody! Odstraňuje vlhkost v autech, ve skříních, v šuplatech, ve stanech, v karavanech, v botnících, v garážích, na lodích, na půdách, v cestovních taškách, v kuchyních a tak dále... Na rozdíl od běžných odvlhčovačů na bázi kalcia a chloru, Pingi nikdy nesákne a neuniká z něj voda ze vstřebané vlhkosti. Pokud odvlhčovač absorbuje dostatečné množství vlhkosti, logo tučňáka se zbarví do růžova. V tom případě umístěte na 5 minut odvlhčovač do mikrovlnné trouby nastavené na plný výkon. Po vyjmutí bude odvlhčovač opět 100% připravený k dalšímu používání. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Odvlhčovač Pingi (250g)

Odvlhčovač Pingi (150g)

Odvlhčovač Pingi (150g)
Detail

Odvlhčovač Pingi efektivně absorbuje vlhkost a pachy v malých prostorech (do 3m3). Absorbuje až 50ml vody! Odstraňuje vlhkost v autech, ve skříních, v šuplatech, ve stanech, v karavanech, v botnících, v garážích, na lodích, na půdách, v cestovních taškách, v kuchyních a tak dále... Na rozdíl od běžných odvlhčovačů na bázi kalcia a chloru, Pingi nikdy nesákne a neuniká z něj voda ze vstřebané vlhkosti. Pokud odvlhčovač absorbuje dostatečné množství vlhkosti, logo tučňáka se zbarví do fialova. V tom případě umístěte na 3 minuty odvlhčovač do mikrovlnné trouby nastavené na plný výkon. Po vyjmutí bude odvlhčovač opět 100% připravený k dalšímu používání. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Odvlhčovač Pingi (150g)

Odvlhčovač Pingi (450g)

Odvlhčovač Pingi (450g)
Detail

Odvlhčovač Pingi efektivně absorbuje vlhkost a pachy v malých prostorech (do 10m3). Absorbuje až 150ml vody! Odstraňuje vlhkost v autech, ve skříních, v šuplatech, ve stanech, v karavanech, v botnících, v garážích, na lodích, na půdách, v cestovních taškách, v kuchyních a tak dále... Na rozdíl od běžných odvlhčovačů na bázi kalcia a chloru, Pingi nikdy nesákne a neuniká z něj voda ze vstřebané vlhkosti. Pokud odvlhčovač absorbuje dostatečné množství vlhkosti, logo tučňáka se zbarví do růžova. V tom případě umístěte na 2 x 6 minut odvlhčovač do mikrovlnné trouby nastavené na plný výkon (mezi dvěma cykly nechte odvlhčovač 3 minuty "odpočinout"). Po vyjmutí bude odvlhčovač opět 100% připravený k dalšímu používání. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Odvlhčovač Pingi (450g)

HAPPY GREEN Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek

HAPPY GREEN Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek
Detail

Tato sada pro vytváření ochlazující vodní mlhy obsahuje 8 mikrotrysek s nastavitelným úhlem působení (z toho jedna koncová), 15 metru hadice, jejímž nastříháním je možno umístit trysky dle individuální potřeby, 5 závěsných klipů a adaptér na vodovodní přípojku. Velice rychlou a jednoduchou instalací je možno zvýšit vzdušnou vlhkost v okolí a tím snížit pocitovou teplotu až o 10 stupňů. Je vhodná k použití na pergolách, balkonech, terasách, ale i pro zvýšení vlhkosti ve sklenících, nebo prostorech určených pro zvířata. Kvalita fungování závisí hlavně na tlaku v přívodní soustavě, doporučujeme nastavení trysek tak, aby vlhkost nedopadala přímo na osoby či kluzké povrchy, kde je nebezpečí uklouznutí, nebo předměty podléhajícím účinkům vlhka. (4home.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek

Nerf Warden DB-8 pistole

Nerf Warden DB-8 pistole
Detail

Vystřelte a rychle zaútočte pistolí NERF 2.0 Elite Warden DB-8 ! Dvouhlavňová pistole Rough Cut 2X4 vystřelí 2 šipky najednou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nerf Warden DB-8 pistole

Nerf Warden DB-8 pistole

Nerf Warden DB-8 pistole
Detail

Vystřelte a rychle zaútočte pistolí NERF 2.0 Elite Warden DB-8 ! Dvouhlavňová pistole Rough Cut 2X4 vystřelí 2 šipky najednou. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Nerf Warden DB-8 pistole

Happy Green Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek - použité

Detail

Sada pro vytvoření ochlazující vodní mlhy na pergolách, terasách, nebo pro zvýšení vlhkosti ve sklenících. Happy Green souprava obsahuje 8 mikrotrysek s nastavitelným úhlem působení (z toho 1 koncová), 15 m hadice, 8 závěsných klipů a adaptér na vodovodní přípojku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek - použité

Policejní pistole stříbrná kovová 8 ran

Policejní pistole stříbrná kovová 8 ran
Detail

Policejní pistole kovová, stříbrná – na kapsíky – osm ran. Velikost pistole 19,5×11,5 cm. Vyrobeno ve Španělsku. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Policejní pistole stříbrná kovová 8 ran

Utěrka z mikrovlákna Pingi (90x60cm)

Utěrka z mikrovlákna Pingi (90x60cm)
Detail

Utěrka z mikrovlákna s praktickou kapsou na prsty. Čistí, vysušuje a nezanechává šmouhy! Rozměr: 90x60cm. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Utěrka z mikrovlákna Pingi (90x60cm)

Odvlhčovač Pingi (2 x 500g)

Odvlhčovač Pingi (2 x 500g)
Detail

Odvlhčovač Pingi efektivně absorbuje vlhkost a pachy v malých prostorech (do 24m3). Absorbuje až 320ml (160ml každý sáček) vody! Odstraňuje vlhkost v autech, ve skříních, v šuplatech, ve stanech, v karavanech, v botnících, v garážích, na lodích, na půdách, v cestovních taškách, v kuchyních a tak dále... Na rozdíl od běžných odvlhčovačů na bázi kalcia a chloru, Pingi nikdy nesákne a neuniká z něj voda ze vstřebané vlhkosti. Pokud odvlhčovač absorbuje dostatečné množství vlhkosti, logo tučňáka se zbarví do růžova. V tom případě umístěte na 2 x 6 minut odvlhčovač do mikrovlnné trouby nastavené na plný výkon (mezi dvěma cykly nechte odvlhčovač 3 minuty "odpočinout"). Po vyjmutí bude odvlhčovač opět 100% připravený k dalšímu používání. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Odvlhčovač Pingi (2 x 500g)

Nerf elite 2.0 pistole Eaglepoint rd 8

Nerf elite 2.0 pistole Eaglepoint rd 8
Detail

Připravte se na bitvu s blástry Nerf Elite 2.0, které se dají vylepšit, abyste získali v turnajích Nerf náležitou výhodu. Blástr Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 obsahuje připojitelný zaměřovač a připojitelnou hlaveň, abyste si ho mohli přizpůsobit pro jakoukoli misi. Nasaďte zaměřovač, který vám pomůže s mířením, a hlaveň pro zaměřování na dálku. Vystřelte 8 nábojů za sebou až do vzdálenosti 27 metrů z otočného bubínku blástru o kapacitě 8 projektilů. Obsahuje 16 oficiálních pěnových nábojů Nerf Elite, které se skvěle hodí pro vnitřní i venkovní hry. Blástr má ruční závěr, úložný prostor pro 8 nábojů a taktické kolejnice pro přizpůsobení blástru s dalším příslušenstvím Nerf (prodává se samostatně). (bambule.cz)

Podobné produkty ako Nerf elite 2.0 pistole Eaglepoint rd 8
Tescoma Zdobička pístová DELÍCIA, 8 trysek, HAPPY GREEN Souprava na vodní mlhu 15 m, 8 trysek, granulatovy odvlhcovac pingi 150 g, sada trysek, DURAMAXX Sprizzz, zavlažovací systém, 10 m, 8 trysek, karcher sada trysek, kartáč na mytí kol, pistole na lepidlo, Wenko Organizér na mytí nádobí, pistole kapslovka kov 19cm 8 ran, alltoys pistole na sipky, kovove pistole na kulicky, tlakova pistole na vodu, strikaci pistole na dutiny, Kärcher Sada trysek (2.645-239.0), MAGG Stříkací pistole zelená - 8 poloh (YH7204), MAGG Stříkací pistole kovová - 8 poloh (DY2072), YORK houba na mytí aut (5903355000372), BABYMATEX Hadřík na mytí BAMBOO (5902675040785), Wenko Nerezový organizér na mytí nádobí, Tescoma Set na mytí nádobí PURO, Masážní pás na mytí zad, šedá, BRATEK houba na mytí Mix (5906448070153), GLOCK Světová pistole (978-80-206-1641-8), YORK houba na mytí aut perforovaná (5903355000563), BRATEK houba na mytí proti celulitidě (5906731290411), SoapSox - Zvířátko na mytí - Velryba Jackson (853133005011), COMPASS Kůže na mytí pravá 1160cm2 (8591686103588), YORK houba na mytí aut oboustranná (5903355002550)